Szabályzat & OOC Fórum

Fórum Témák Hozzászólások Utolsó Hozzászólás
No New Posts Szabálykönyv & Alapvető információk


A fórum szabálykönve. Ismerete mindenki számára kötelező.

3 3

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Amennyiben számítógép nézedből látogatod az oldalt, a rendszer hamarosan átirányít.

Amennyiben mobil nézetben vagy, ezen a linken érheted el a GYIK menüt: GYIK

Ben Avatar
Ben által
Nov 2, 2017 17:23:23 GMT 1
No New Posts Hírek


A friss információk és hírek olvashatóak itt.

42 44

Fantázia Birodalma Wiki

Kedves játékosok!

Örömmel jelentem be, hogy elkészült az oldal saját Wikije, amelyen minden világvezető kedvére tehet közzé információkat. Az oldal az összes wikire vezető linket automatikusan formázza, így a wiki linkek a következő stílust kapják: Wiki Főoldal.

Ennek segítségével könnyen el lehet vonatkoztatni őket a többi, oldalon található linkkel. A Wiki a játékterek fül tetejéről érhető el.Ezen felül a világvezetők egy saját gombot is kaptak, ami egyenesen egy wiki cikk létrehozásához vezet. A gomb olyan fórumszálakon jelenik meg, ahol tudsz témát hozni.
Figyelem: Cikk létrehozásánál ügyelj arra, hogy a kategória egy legyen az előre elkészített kategóriákból, valamint a világod neve, ellenkező esetben a főoldalról nem lesz elérhető a hivatkozásokon keresztül. 

Ben Avatar
Ben által
May 29, 2018 13:48:34 GMT 1
No New Posts OOC Fórum


Játékon kívüli témák, beszélgetések, játékok, szavazások gyűjtőhelye.

Alfórum: Közösségi játékok

13 1,322

Film/Sorozat felismerő

Elég sokáig kellet várni az új feladványra de hátha beindul megint.

https://cdn.discordapp.com/attachments/339366982442942464/425083586333376512/unknown.png

Raven Avatar
Raven által
Mar 20, 2018 1:51:48 GMT 1
No New Posts Társodalak, Hirdetések


Tedd ki a saját oldalad hirdetését bátran, az egyetlen feltétel az, hogy te is kiteszed a miénket. Vendégbarát!

8 11

Cyberfantasyhttps://i.postimg.cc/C5vwQM0P/cyberpunk.jpg

3492-őt írunk. A világ egyre lejjebb zuhan a saját magának ásott sírjába. A benne élők pedig vagy rádobnak egy lapát földet, vagy féregként várják a gödör alján, hogy felzabálhassák a dögöt amit egykoron civilizációnak hívtunk.
A világ vezetőit bábként  irányítják a megacégek, lassan felélve minden nyersanyagot a profit  érdekében. Amíg pedig kígyó módjára hazdunak a trónusukról, a három  kontinens földjét általuk kirobbantott háborúk szaggatják fel; Öntudatra ébredt gépek követelnek maguknak jogokat; Elf ökoterroristák
robbantanak gyárakat; Orkok üvöltik a hadba hívó himnuszaikat és mágusok lesznek egyre elkeseredettebb lépéseket, hogy megtartsák a pozíciójukat a technológia világában.
Eközben az  egyszerű földönfutók a felhőkarcolók árnyékából nézik ezt. Számukra nem létezik sokminden. Már azok is örülnek akik egy garzonlakást megengedhetnek maguknak a tízmilliós megavárosok lüktető szívében. Van, hogy egész életükben egy gyárban gürcölnek vagy a föld alatt élnek soha nem látva a napot vagy a két holdat. Nem csoda, hogy a monotonitásból a káosz és a törvénytelenség rántja ki őket. Az élet így számukra is az utcákra terelődik. Ahol az Emberek, Törpék, Orkok, Elfek, Druhasszok, Pixik és a Robotok keverednek. Mindenki igyekszik érvényesülni, kitölteni azt a rövid és nyomorúságos életéből amit tud. Ígyhát szex, drogok, rock n' roll. Itt minden álmod teljesülhet ha megvan rá a pénzed. Ha meg nincs akkor vedd el. Amíg nem ér utol egy zsaru vagy egy riválisod golyója szabad vagy. Ez az utca törvénye. Neked pedig csak fel kell kapaszkodnod magad.


https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/013/177/117/large/sviatoslav-gerasimchuk-first-shot.jpg?1538423630Whitewolf Avatar
Whitewolf által
Nov 26, 2018 23:32:06 GMT 1

Kalandorok szelencéje

Fórum Témák Hozzászólások Utolsó Hozzászólás
No New Posts Kaland/Játéktér ötletek


Ammenyiben van egy jó történeted, de nincsenek hozzá játékosaid, akkor itt megoszhatsz egy elképzelést róla. Hátha akadnak jelentkezők és megvalósíthatod.

61 594

Skyrim

Én valószínüleg Dawnguard-os leszek heavy armorban, dwarven crossbow-al. :)

Raion Avatar
Raion által
Jun 1, 2020 12:06:32 GMT 1
No New Posts Kalandláda


Ha van egy jó kaland ötleted, de nincs időd/vagy kedved felhasználni, itt lehetőséged van kitenni a koncepciót és bárki szabadon meríthet belőle, elindíthatja.

7 78

Ilyen világban játszanék...

Egyelőre csak az alapötlet van meg. Egyébként mi számít könnyű kalandnak?

shadow Avatar
shadow által
May 14, 2020 8:57:04 GMT 1
No New Posts Világ Műhely


Világok, amiket a felhasználók közös erővel építenek.

Alfórum: Tevreron világa

52 121

Linkgyűjtemény

Shadiversity sorozata "Best medieval weapons for Fantasy Races". Érdemes végig nézni mert néha elég érdekes dolgokra hívja fel a figyelmet.

Best medieval weapons for Fantasy Races

girion Avatar
girion által


Discord  1. Regisztráció
  2. Belépés
  3. Szabályzat
  4. Hírek

  1. Kalandmodulok
  2. Szabálykönyvek
  3. Kaland ötletek
  4. Discord ötletekFantázia Birodalma Játékterek


Fórum Témák Hozzászólások Utolsó Hozzászólás
No New Posts Kisebb játékterek

Helyszínek, alfórumok: Gears & Dragons, Henka No Rei, Kis világok, Aréna
A két-három személyes, illetve a magán játékok témái kerülnek ide. Az adott világ minden helyszíne egy témába van sűrítve.
Világvezetők:

104 758

LoA Next Gen - Magánkaland

Már most sokkal jobban érzem magam, mint az elmúlt időszakban valaha is.
- Köszönöm!
Felelem és egy pillanatra megölelem a nővéremet. Ezt még hallgatni fogom, amikor már csak nevetünk ezen az egészen, ebben egészen biztos vagyok. De most szükségem volt erre. Van abban valami, amit mondott. Zima és Shawn sokat tettek azért, hogy a lehető legbiztonságosabb életünk legyen. Ebbe bele sem gondoltam, pedig teljesen nyilvánvaló.
- És... mi lenne, ha...
Sok ötlet kering a fejemben és lehet, hogy most egy hatalmas hülyeséget fogok mondani, de kiugrik a számon.
- Mi lenne, ha... nem mennék el? Ha eljönnek ide, akkor... talán... hazai terepen több esélyünk lehet...
Egyértelműen érződik a hangomon, hogy tanácstalan vagyok, csak ötletelek. Lehet, hogy nem is lehet ötletnek nevezni, egyszerűen csak... kimondom a gondolataim.
- Nem jó... Akkor többen is jöhetnek...
Vetem el a saját tervemet szinte azonnal.
- De ha talán... Bevonnánk a rendőrséget?
Sóhajtok egyet.
- Nem tudom mi legyen Sayu...

Ben Avatar
Ben által
Jun 1, 2020 18:44:33 GMT 1
No New Posts Warhammer 40.000

Helyszínek, alfórumok: Előtörténetek, Frakciók, Csevegő, Leírások, Deathwatch, Prológus - INAKTÍV
Ez a 41. évezred. Több mint tízezer éve az emberiség császára elmozdíthatatlanul ül az arany trónuson. Ő az emberiség mestere és ura több mint egymillió világnak a hatalmas kifogyhatatlan seregeinek köszönhetően.
Világvezetők:

25 305

Mission 00

TFH:

Utadat a hajó karbantartó fedélzete felé veszed. A hajó továbbra is remeg a lámpák villognak. Egyes helyeken kábelek szakadnak le és szikrát vetnek. Szembe veled servitorok jelennek meg és sietve gurulnak helyreállítani a hajó sérüléseit.Végre aztán megérkezel a fő karbantartó terembe ahol techpapok nyüzsögnek mindenfelé. A helyi magos a sűrű kapkodásban feléd fordul és köszönt téged.

-Üdvözlöm. Az inkvizítor már értesített a közeledtéről és bátorkodtam előkészíteni önnek két papunkat.

Ekkor int egyet a hátán található három fém kar közül az egyikkel. És két technopap azonnal abba hagyva a monitoroknál való munkát feléd indulnak. Enyhe hajlást követően közlik a neveiket és, hogy kések szolgálataikat a császárnak és ezáltal neked ajánlani.

Ez gyorsan ment gondolod. Mindenesetre nincs időd tétlenkedni és a megbeszélt találkozó pontnál várakozol. Talán érdemes lenne elébe menni a dolgoknak és elindulnod megjavítani a kommunikációt elvégre a türelem soha nem volt az erősséged.

unknown Avatar
unknown által
Jun 9, 2018 14:13:38 GMT 1
No New Posts Wicked

Helyszínek, alfórumok: Ötletek, Előtörténetek, Világ körül
Emlékszel a gyermekkorod rémségeire? A szörnyre a szekrényben? Vagy az ágy alatt? Valóságosak. Ott bujkálnak a sötétben, az árnyak között. Ők üvöltenek a holdra és ők kaparják a falat az elhagyatott, dohos házak oldalában.
Világvezető: Raven

27 119

Wierzbowa

Már szinte kezdtem elfogadni, hogy az egész életem itt ér véget, itt ahol a hó lesz a sírom. De valami apró és nem túl erős elkezdet végig vonszolni a hón keresztül. Ahhoz sincs elég erőm, hogy hörögjek a fájdalomtól. Egyszerűen csak fekszek a hóban, némán. Ez nem lehet igaz. Ez csak képzelgés. Egy álom. Ki lenne az aki megmentene. Nincs senkim aki keresne, akinek hiányoznék vagy akinek feltűnne a hiányom.

Az egyetlen amit halló a hó ropogása. Biztos, nem az én lábam alatt, de akkor mégis kié? Majd később ajtó nyikordulása. Talán tényleg eljött volna értem valaki? Talán tényleg vannak kint olyanok akinek számítok? Végül a testem egy nem túl kényelmes, de legalább száraz matracra pottyan. Valami különös műhelybe hozhattak. Van benne egy matrac. Polcok, amiken nem szerszámok, hanem figurák vannak. Hamarosan pedig megszólal valaki és meg is jelenik. Egy igen kicsi alak. Wassa az. Úgy látszik tényleg aggódik értem. Elhozta a végtagjaim. Olyan aranyos. Eddig nem igazán tudtam mondani semmit. Nehezemre esik beszélni. De most meg kell szólalnom.

- Kösz…Önöm.

Majd elrohan a barátjáért. Amíg nincs itt én tovább gyönyörködöm a szobában. Szóval ez nem egy műhely, hanem itt lakik Wassa. A fejemet kicsit oldalra borítom és megakadt a tekintettem egy kis plüss játékon. Mintha kézzel vart kutya akarna lenni. Biztos az anyukája csinálta ki más csinálta volna.

- Szi…A…Kuty…Us – A kis játék ebbel próbálok beszélni, de minden egyes szó amit kimondók rettentően kimerítő. Talán jobb lenne, ha nem erőltetném.

Nem tudom mennyi idő múlva te Wassa visszaér és magával hozott egy másik gyereket. Ennek szalmaszerű a haja. Talán puhább, is mint az én tömésem. Wassa haja puha volt. Valószínűleg az ember gyerekek haja puha. Úgy néz ki az arca mintha most rángatták volna ki valami olyanból ahol kényelmesen elhelyezkedett. Valamiről beszélnek is. Rólam beszélnek, ha jól hallom. Talán kéne valami bizonyíték arra, hogy beszélek és mozgok. Hogy élek.

- Szi…A…Wlad….Slav…Vagy…Ok!

Kedves és barátságos modón még a fejemet is megbiccentem felé. Ha tudnék talán még egy mosolyt is megeresztenék. De ennél többre most nem telik tőlem. Figyelem a gyerek arcát. Mindenre pontosan emlékezni akarok. Talán ő lesz a második barátom.

Kristóf Avatar
Kristóf által
Apr 1, 2019 22:04:00 GMT 1
No New Posts Szénkeresztek

Alfórum: Előtörténetek
Ardilla szigete fölött sötét felhők kavarogtak. ACsendes Óceán egy eldugot részén fekvő terület, 60 000 főt számlál. A sziget nevét viselő kisváros lakosait már sokszor sújtotta katasztrófa, de ez most más volt. Egy apró, zöld villanás volt látható, majd a gyülekező sötét fellegek, mint egy nagy örvény vette körbe a szigetett.
A paranormális jelenség megoldására a tanács három ügynököt rendelt ki, egyikük sem tért vissza.
Világvezető: Kán

11 55

Ardilla külváros


Az emeletről a két lény hangja gyengéden áthalaltszott a földszintig. A kis csap tanakodása közben a nap lassan eltűnt a tömbházak tengere mögött, talán még fél óra lehet míg besötétedik. Jhonson fájdalmas tekintettel fürkészte a közeli ablakot, közben pedig társára és Nightra nézet akik várták az ő véleményét is.

-Mozogni tudok, de nem vagyok benne biztos, hogy időben el tudunk jutni bárhová is. Ha jól láttam az utak nagy része le van zárva, legjobb esetben is órák míg átvergődjük magunkat a barikádokon és a kocsik tömkelegén. Ha jól láttam az épületek itt nagyon közel vannak egymáshoz, talán megpróbálhatunk tetőről tetőre közlekedni, egy fokkal gyorsabb lenne így, és a városháza is szem előtt lenne végig. A gond az, hogy így könnyen észrevehetőek vagyunk, és ha jön még egy olyan lökés mint az erdőben akár le is sodorhat a tetőről. Talán a legjobb ötlet ha biztosítanánk az egyik szobát és felváltva aludnánk reggelig.

Gow mind e közben lassan vissza sétált Night-hoz és csendben elkezdett morogni majd kis idő után megszólalt.

-Tudom milyen szellemekről van szó… de sokat nem fogok tudni róluk mondani. Az ilyenek mind egy Circe teremtményei … minden Circe egyedi és másképp tervezi meg az alatvalóit. Csak azért ismerem fel őket mert van egy elég erős és jellegzetes … aurájuk. El sem akarom képzelni, hogy kerültek ide mivel Circe sosem lépett át ide a ti világotokba, túlságosan is nagyok, hogy konvencionális módszerrel átjussanak.

A béka elhallgat és csak bámul ki az ablakon át. Bár nem sokat lehet látni az ablakon át, mindenki számára egyértelmű, hogy a béka a vihar jeleit keresi. Pár pillanatig még bambán tekint előre majd újra megszólal.

- Nem tudom, hogy milyen erős a Circe ami létrehozta őket, de ha ezek a legerősebb teremtményei akkor egy gyenge Circéről lehet szó, ha meg csupán dolgozók akkor nem agresszívak, jellegzetesen nem is gyilkolnak, csak összeszedik amit a katonák levadásznak.

Kint szemerkél az eső, a vihar lassan erősödik.

Kán Avatar
Kán által
Nov 20, 2019 21:15:33 GMT 1
No New Posts Tanelarin Galaxisa

Helyszínek, alfórumok: Előtörténetek, Helyszínek
Tanelarin Galaxisa, egy a mi galaxisunkban játszódó sci-fi játék, ahol a Retanenek (gyíkemberek) teremtettek békét hosszú háború után. A világban megtalálhatóak az emberek, "űrelfek", gyíkemberek, kopasz 2 méter magas technikai zsenik, "űrtörpök" és "űrkoboldok".
Világvezető: Bera

14 65

Aportoniash Z

Az edzés borzasztóan fárasztó volt. Amint véget ért odasétáltam az alvó Teohoz, és lefeküdtem mellé, átölelve Őt. Rögtön el is nyomott az álom. Kis idő múlva nyúzottan ébredtem az AI hangjára. Lassan megérkezünk oda, ahova kell. Jeej. Teot ott hagyom, hadd pihenjen – ha már neki lehet – és elindulok az irányító szobába. Kicsit bűntudatom van, amiért nem segítettem Ororonak átnézni a felszerelést, de lehet jobb is így. Amúgy sem értek hozzá… Éppen, hogy átérek a terembe Teo is szinte gurul utánam. Hát igen, Őt nem lehet csak úgy kihagyni a dolgokból. Épp kérdezni akartam a nőtől, amikor egy bejövő hívás érkezett. Teo persze fel is vette. Egy „kedves” ismerős az… Hangjától libabőr futott végig a hátamon. Ne mááááááár… ránézek a térképre. De hisz az erdő! Hova szállunk le?
- Biztos, hogy jó ötlet ez? Mármint… tudom, hogy nincs más választásunk, de… hádena…
Úgy tűnt, Ororo nem figyel rám. Arcvonásaiból ítélve most találja ki, mit hogyan fog csinálni. Amint ezzel végzett kézi irányításra kapcsolt. Innentől már csak annyit tehetek, hogy bízok Benne. A nyelvem hegyén volt a kérdés, hogy tudok-e valahogy segíteni, de végül nem szólaltam meg. Úgy se tudok mit csinálni. Inkább ellenőriztem a kesztyűt, a saját kis cuccomat és ettünk néhány falatot a pandámmal (meg ha odajön a pingvin, akkor neki is adok).
- Te kérsz enni, Ororo? – kérdem meg azért, mert szorult belém udvariasság.
Bár lehet, hogy amíg aludtam, Ő evett. No mindegy… Amint ezzel végeztünk csak bámultam ki az ablakon. Minél jobban közeledünk, annál jobban izgulok…

Zima Avatar
Zima által
Mar 2, 2019 15:31:27 GMT 1
No New Posts Shadow of Hong Kong

Helyszínek, alfórumok: Előtörténetek, Hong Kong szigete
1873-ban a brit koronagyarmaton Hong Kongban és a hozzá tartozó kontinentális területeken játszodó, DC hangulatú, de attól független szuperhősös világ. Kezdetben reális technológia, társadalmi berendezkedés mint ami akkor volt.
Világvezető: Kristóf

35 222

Hong Kongi Királyi Természettudományi Múzeum

Szóval majom… és Wannak hívják. A monológjára nem reagáltam, de nem is tudtam eléggé elnyújtani. Elszökött. Voltaképpen hagytam elmenekülni. Nagyon gyors, esélyem sem lett volna. Vagy csak meg sem akartam adni magamnak az esélyt… az utolsó mondata miatt rosszul éreztem magam, de igyekeztem elhessegetni a gondolatokat.
Körülnéztem, hisz még akadhatott veszély, de csak egy férfit találtam a földön fekve, eszméletlenül egy üzenettel. A majom területe… Talán Ő lehetett a tulaja az ékszerboltnak…
Néhány perc múlva végre megérkezik Xian Mao. Felméri a terepet, majd rám mosolyog. Amit mond az feldühít. Nem kiabálok, inkább halkan, önmagamban csalódva szólok hozzá.
- Dehogy jártam sikerrel… Akkor itt lenne elkapva ez a Wan nevű illető… - nagyot sóhajtok – folytassuk az edzést, de előtte… Ön tudott meg bármit azokról, akikkel harcolt?

Zima Avatar
Zima által
Aug 14, 2019 22:39:33 GMT 1
No New Posts Naruto

Helyszínek, alfórumok: Előtörténetek, OOC Fórum, Avatarkép galéria
A történet világát öt nagy nemzet uralja, a Tűz, a Föld, a Szél, a Víz és a
Villámlás országai. Ezekben található egy-egy „rejtett” falu, amelynek lakói,
az adott nemzet ninjái védik a földjeiket, és fizetség fejében küldetéseket
hajtanak végre. A nemzetek és a falvak között törékeny, szerződések és
egyezségek által fenntartott béke áll fenn, ám elég egy kisebb konfliktus, hogy
elszabaduljon a pokol. Az átmeneti békeidőkben pedig olyan szervezkedések
folynak az árnyak között, amelyek alapjaiban formálhatják át a világot.

Világvezetők: Aria, kylenorthon

17 205

1. tekercs: Chuunin vizsgák


Naruto-nak csak biccentek, mikor megköszöni. Egy ideig még vizsgálom Sasuke-kun lábát, hogy biztosan jó lesz-e így. De egyelőre megteszi. Ha Naruto nem vette észre, akkor én csak akkor veszem észre a közelgő veszélyt, mikor már kicsit közelebb ért a kígyónő. Kiráz a hideg, mikor ránézek. Egy pillanatra le is fagyok, de aztán gyorsan reagálok, és közelebb rántom a fiúkat magamhoz.
- Közeledik! – suttogom, miközben a nő felé pillantok. Kissé remegek és szaporábban veszem a levegőt, mint eddig. Rettegek, ehhez kétség sem fér.
- Mit tegyünk? Menekülni szerintem már késő… Észrevett, és jóval tapasztaltabb annál, hogy elveszítsen minket szem elől. De Sasuke-kun, Naruto… Kiállni ellene…? Szerintem túl veszélyes… Sokkal erősebb, mint mi, és… Valójában csak ketten vagytok… - sütöm le a szemem. Tudom, hogy nem kell jobban kifejtenem, mire gondolok. Tudják ők. Viszont minél hamarabb dűlőre kéne jutnunk, mert nincs sok időnk. Valamit pedig tennünk kell, hogy ne itt haljunk meg.
- Srácok, valamit döntenetek kell minél gyorsabban! Nekem itt most nincs szavam, mert körülbelül semmi képzettségem sincs, a döntés rajtatok áll… Én azt fogom tenni, amit mondotok nekem, szóval mi legyen? – nézek társaimra, miközben fél szememet az ellenségünkön tartom.


Bratti Avatar
Bratti által
Jan 28, 2018 20:13:39 GMT 1
No New Posts Dead Zone

Helyszínek, alfórumok: Előtörténetek, Központi sivatag, Yorktown
A világ már csak árnyéka régi önmagának. A betondzsungel, amit egykoron az emberi faj otthonának nevezett ma már javarészt kóborló agyhalottak, fosztogatók és túlélők otthona. Az emberek mozgató rúgója egyszerű, az életben maradás.
Világvezető: Ben

56 464

Central Park


Amikor a tető beomlott egy percre valóban azt gondoltam, hogy ennyi, itt a vége. De aztán belém hasított a zuhanástól szerzet, és a korábbi sérülések fájdalma. Legalább élek.

-LEZUHANTUNK!- Ismétli Edgar

-Nem mondod?- Nyögöm. Majd nagy nehezen feltápászkodom, hogy körül nézzek. Legalább Sam nem eset be velünk.- Lehet hogy téged is meg kellet volna már ennem.- Nézzek a madárra. A röpképtelen holló pedig ide oda szaladgál a szobában. Rendesen körülnézek, undorító! Nem tudom eldönteni mi a rosszabb, ahogy a hely kinéz a szaga, vagy a vergődő fertőzött. És ráadásul megint vérzek is.

Felnézek a lyukra ahonnan aláhullottam. Rendben. Valahogy meg kell szereznem azt a rongyot mert a kabátom már nem igazán bírja, viszont ilyen állapotban kétlem, hogy fel tudom emelni a kardot, hogy lecsapjam vele. Megpróbálhatom mondjuk, de nem hinném hogy jó vége lenne. És az hogy ilyen állapotban oda osonjak, szintén nem tűnik túl jó ötletnek.

-Itt az ideje bizonyítani, hogy nem csak levesnek vagy jó.- Mondom félig viccelve. Megpróbálok közelebb kúszni ahhoz a rongydarabhoz, de nem kockáztatok sokat, ha úgy látom így bénán nem működik a művelet akkor csak a kabátomat szorítom a sebre és várok, reménykedek hogy Sam nemsokára utolér. Remélhetőleg egy darabban. Nagyon remélem.


Raven Avatar
Raven által
Feb 6, 2019 23:03:59 GMT 1
No New Posts Legend of Avatars

Helyszínek, alfórumok: Szabályzat, Hírek, Rendszer, OOC Fórum, Kalandok, Karakter alkotás, Játéktér
Barangolj be egy fantasztikus világot, melyet különleges képességekkel megáldott emberek, misztikus szellemek lakják. Légy részese kalandok sokaságának, az ismeretlen megismerésének, az elemek varázsának és még sok másnak!

Világvezetők: Azoir, Ben, Dogorn

85 701

Szellemvilág - Valahol az átjáró környékén

Azoir elmosolyodott, ahogy meghallotta a lány hangját. Mennyire, de mennyire is hiányzott neki!
~ Kétségtelen, hogy ő is megváltozott. Magabiztosabb lett, de végtére is, Ionáról beszélek... ~
Kicsit hátrébb lépett, kezével invitáló mozdulatot tett egy közeli farönkre. Ha a lány helyet foglalt, akkor ő vele szemben a földre helyezkedik, törökülésben ~ Hiszen még annyit sem érdemleg meg, hogy mellé, vagy egy szintre üljek vele... ~, ha viszont a lány elutasítja, akkor ő maga is állva marad.
Már nyitotta volna a száját, amikor újfent elbizonytalanodott. Ezt a szokást akár végleg elfelejthette volna, de valahogy sosem tudta levetközni. Körbepillantott, majd motyogni kezdett.
- Valahol van egy kis teám. Pontosan erre az alkalomra főztem. Habár, lehet, hogy az a pár hónap nem tett jót neki... - ekkor döbbent rá, hogy valószinüleg a lány ~ Mit lány?! Hiszen egy érett, csodálatos nő! ~ mindent hallott. - Mindegy is, mindegy is...
Elkezdte tördelni a kezeit. Úgy érezte, ez a beszélgetés nem indult valami jól. ~ Mint Zuko, amikor be akart állni Aangékhoz... Igen, az is ilyen lehetetett.~
Eljött az ideje, hogy komolyra fordítsa a szót. Csak magabiztosan. A lány szemébe nézett. Micsoda szemek voltak! Most már nem takart semmit. Nem rejtőzködött, nem félt.
- Ha tehetném, három tonnányi zsepit adnék neked... De ugye a múltat nem változtathatjuk meg, hiszen ettől leszünk bölcsebbek. Habár sok időbe telt, végül én is elkezdtem felismerni a hibáimat. Szóval kérdezz. Kérdezz, és én megpróbálok megválaszolni mindent.
Rámosolygott a lányra. Nem azért, hogy bíztassa, nem azért mert annyira szerelmes volt belé. Egész egyszerűen, mert jól esett neki.

Azoir Avatar
Azoir által
Apr 12, 2019 8:21:36 GMT 1
No New Posts Attack on Titan

Alfórum: Előtörténetek
Évszázadokkal ezelőtt az emberi fajt csaknem kipusztították a titánok. Ezek a többemeletnyi magas, gigászi lények az embereket táplálékforrásnak tekintik, noha megemészteni képtelenek, és minden más élőlényt békén hagynak. Az emberiség három falat emelt, a Mária, a Rózsa és a Sina falakat, hogy védelmükben biztonságban élhessen. A Sina falon belül gazdagok és befolyásosak élnek, továbbá a katonai kiképzésen legjobban teljesítőkből összeválogatott Katonai Rendőrség tagjai. A Rózsa fal a középosztálynak ad otthont, azon kívül, a Mária falnál pedig a szegényebb rétegek élnek. A belső fal által közrefogott terület alatt helyezkedik el a Föld alatti város, ami a legbiztonságosabb, de legnyomorúságosabb terület. Az itt élők gyakran egész életükben nem látják a napot, ennek pedig megvannak az egészségügyi következményei is.
Világvezető: Aria

38 580

2. évad, 3. fejezet - A korona titka

Levi pillanatokon belül rádöbben, hogy nem lesz elég, ha egyszerűen a fojtást próbálja kikerülni. A fiú - nem merte Barsanként azonosítani - egyértelműen elég képzett ahhoz, hogy felismerje, más módon is támadhat... a gyomorszája környékére térdel. A nyomás egyre fájdalmasabb, és a férfi túlságosan kiszolgáltatott helyzetbe került, hogy hatékonyan lelökje magáról, és tudja, ha megfelelő szögben nehezedik rá, össze fogja roppantani a tüdejét.
~Gyerünk már, Ackerman!~ gondolja, és szerencséje van, Mikasa kihasználja az alkalmat, és oldalba szúrja a fiút. Barsan hirtelen jött, abszurd ereje mintha elszállt volna, talán olyasmi módon, ahogy az adrenalin adta lendület is eltűnik a harc elmúltával, elveszíti az eszméletét. Levi csak egy pillanatra néz rá, de miután rájött, hogy ártalmatlan, tudatosítja magában, hogy a harc még nem ért véget, és a legveszélyesebb célpontjuk egyértelműen a lány, Anette. Felpattan a földről, ismét vált egy pillantást Mikasával, csak hogy lássa, ugyanarra a konklúzióra jutottak-e, és elindul Eren és Kyle felé. A két fiúnak láthatóan jót tett a több évnyi kemény, közös edzés, mert nagyon hatékonyan dolgoznak együtt... Anette bár gyors, és ügyesen taktikázik, de végig tudják tartani a lépést, átváltozás, és ezáltal áldozatok kockáztatása nélkül is. A lány tekintete viszont ekkor rá siklik, és abban a pillanatban stílust vált. Egyenesen nekimegy Erennek, és még mielőtt a fiú bármit reagálhatna, a torkának szorít egy pengét. Levi megtorpan, ahogy Anette egészen hűvös tónusban szólal meg:
- Jól van, akkor most volt elég a cirkuszból - Szinte reflexből kapja el Mikasa karját, ahogy a lány alakja megjelenik a látóterében. Tudja, hogy a lány gondolkodás nélkül nekimenne a nőnek, de Erennek ebben a helyzetben talán azzal árt a legtöbbet. Amikor Anette a megbízójáról kezd beszélni, észreveszi, hogy Ymir megmozdul, félig a többiek takarásában. Elindul a nő mögé, realizálta a helyzetet. De időre lesz szüksége.
- Ki a megbízód? - kérdezi a férfi, szinte cinikus unalommal a hangjában, és szerencsére Anette beszélni kezd, Mikasa izmai is ellazulnak. Tehát felismerte a trükköt... egy pillanaton belül meg is szólal, és további értékes másodperceket nyer. Anette mögött feltűnik Ymir magasabb alakja, és pontosan nyakra csap... láthatóan nem igazán törődik azzal, milyen áron, de el akarja intézni a lányt, ami az aktuális helyzetben tökéletesen érthető.
Anette azonban gyorsabb, és Levi érzi, hogy a torkában kúszik fel a tehetetlen düh, ahogy a hárítás után a lány azonnal elindul, nyomában Josh-sal. Nem tudja, lett-e volna más lehetőség, okosabb trükk, talán egyszerűen csak egy kis ügyesség, egy kis gyorsaság, ami lerövidítette volna a Barsannal való harcot, de a lényeg az, hogy egy embere már megint fogságban van, már megint ki tudja, mit tesznek majd vele, és még azt sem tudják, merre kéne indulniuk, hogy megmenthessék. Tompa, szédelgő fejfájás kapja el, és nem tudja eldönteni, hogy az oxigénhiány és az adrenalin távozása okozza, vagy az érzések. Mikasa tombolására nem is igazán tesz megjegyzést - szüksége van minden emberére, hogy egyáltalán esélyük legyen indulni valamerre, a lány pedig még mindig az egyik legjobb katona. Ha attól, hogy szétveri a kezét az asztalon, legalább kicsit jobban érzi magát, az már jó. Csak amikor feleszmél, akkor int neki, hogy szedje össze az embereket egy eligazításra, Ymirnek pedig int, hogy menjen el Aaron testéért. A fiú szélsőséges eset volt bár, és tudta, hogy ha lett volna idejük, akkor is kicsi lett volna az esély, hogy igazán megértik egymást, és megbízható emberévé válik, de a csapata tagja volt. Valaki, akiért felelősséggel tartozott, akit nem szabadott volna hagynia meghalni, és főként nem így. Lenéz a testre, és magában megállapítja, hogy megérdemel egy tisztességes temetést. Ha itt, a föld alatt, akkor itt a föld alatt. De jár neki annyi, hogy ne egy átkozott ivó személyzetén múljon, hol nyugszik majd.
Mikor Mikasa végzett, odamegy hozzá, és beszélni kezd.
- Barsan teljesen ki van ütve, Lena és Jean közepesen rossz állapotban vannak, a többiek megmaradnak, de pihenésre van szükségünk. Mit szólnál, ha az ominózus házadba mennénk? Ott nem keresnének, de van minden nagyjából. - A férfi bólint, a tegeződésre pedig abszolút nem reagál. Egyrészt, mert úgy érzi, kis gondjuk is nagyobb most annál, másrészt pedig a lány nem hivatalos felhatalmazást kapott a dologra, mikor Kenny felfedte a rokonságukat... túl hosszú, és túl kínos vitákat szülhetett volna, ha beleköt, most pedig sem ereje, sem kedve nincs egy hasonló eszmecseréhez. Mikasa közelebb hajol, és csak suttogva teszi hozzá.
- Csak hogy tudd... Az a srác nem magától pipult be ennyire. Egy ember nem képes a szervezetét önmaga irányításától ilyen szinten túlhajtani. Valamit valakik tettek vele. Vigyázni kell vele, nem hinném, hogy ő az, akinek kiadja magát...
Ismét bólint, de ezúttal válaszol is.
- Igen, én is erre gyanakszom - felsóhajt. - Szánalmas. Árulók árulók hátán, én pedig fogadom be őket, mint valaki akinek mindkét szemét kikaparták, és csak nézem, ahogy gyilkolják az embereimet. - ezt inkább magának jegyzi meg. - Ackerman! Szeretném, ha eltemetnénk a srácot akit megölt. Jár neki ennyi, és azt hiszem, az osztagnak is jót tenne, ha nem hagynánk itt ezen a lepratelepen. Ha megérkezünk a házhoz, te és Ymir gyertek velem segíteni.
Arra a helyre mennek, ahová süt a nap. Talán az egyetlen terület, ahol a föld nem kőkemény, döngölt agyag, hanem ténylegesen talaj és növények is vannak, így az egyetlen hely, ahol egy emberséges temetést végre lehet hajtani. Mindhárman borzalmasan némák, senki nem tud semmit mondani, így az egyetlen, amit megtesz az a szokásos, régi rituálé... elővesz egy kést, és lemetszik az egyenruha mellrészéről a jelvényt, majd a zsebébe gyűri. Ezzel jobban elismeri a csapata tagjaként, mint bármivel, amit mondana.
Mikor visszaérnek, épphogy idejük van lepakolni, egyeztetni az őrséget, mert Lena nagyon hamar megjelenik. A lány kimerültnek és kétségbeesettnek tűnik, és ez egyáltalán nem meglepő - de pillanatok alatt összeszedi magát, és beszélni kezd.
- Hadnagy! Barsan felébredt...
- Milyen állapotban van? - kérdezi a férfi, mire a lány mintha még jobban elsápadna, és a fejét kezdi rázni. Ez nem jó jel.
- Csak... vigyázzon vele. Támadós kedvében van.
Tehát a helyzet nem javult. Akármi is történt a fiúval, még mindig tart... ismét Lenára néz, és komoran, de a lényegretörő kérdés után kicsit megértőbben, és talán vigasztalóbban szólal meg. A csapat legtöbbjének a fiú egy magánzárkában elkülönített újonc, akivel még alig beszéltek, de Lena együtt töltötte vele a kiképzést, és láthatóan közel állt hozzá. Neki sokkal nagyobb ütés lehet minden, ami történt, különösen, mert a konfliktusban a testvére is szerepet kapott.
- Tudom, hogy iszonyú lehet egy barátot ilyen állapotban látni… - kezdi. - De mégis, nem tudsz valamit mondani? Valamit, ami furcsa volt Tymirjazev-ben a kiképzés alatt, amit nem tudtatok róla? Bármit, ami támpontot jelenthet, hogy mi a franc történt?
A lány sajnos kevés információval tud szolgálni. Nem sokat tudtak a fiúról, azt leszámítva, hogy volt egy barátnője… illetve állítja, hogy a vörös szemet mintha már látta volna valahol. Levi kis híján tovább kérdezgeti, mert ez az apró információ újabb lehetőségeket nyit meg, de végül megfékezi magát. A lánynak is pihennie kell. Ő addig megpróbál Barsannal beszélni, ráér utána faggatni Lenát.
- Ez is valami – biccent. - Tőle talán többet is meg lehet tudni.
És elindul a szobába.
Belépve úgy tűnik, a fiú némileg lenyugodott, de van valami a kisugárzásában, amitől Levi továbbra is érzi, ez nem az ő beosztottja. Már azelőtt biztos benne, hogy megszólalna.
Cinikus humorral üdvözli, „Törpe Majom Démonként”
~Ennél jobban nem tudtad volna túltolni?~ jegyzi meg magában, aztán ledobja magát az egyik székre, miközben a fiú megjegyzi, hogy „örül, amiért szakított rá időt feltehetően roppant sűrű időbeosztásában”. Levi azt is érzékeli, hogy a fiú árgus szemekkel követi minden mozdulatát.
- Határozottan lenne jobb dolgom. De ha az egyik beosztottam megőrül, az sajnos számos kellemetlen kötelezettséget von maga után – biccent. - Szándékozol őszintén beszélni velem, vagy tovább akarod rontani a napomat?
- Kinek mi. Én inkább jogos önvédelemnek nevezném. Nem Én rántottam elsőként fegyvert. – mielőtt Levi felelhetne, még hozzáteszi: - Az én napom sem kellemesebb. Szeretem ugyan a sötét helyeket, de a bezártságot kevésbbé. Szívlelni nem szívleljük egymást éppen ezért is lenne egy ajánlatom.
- Jogos önvédelem? - Levi először fortyan fel a beszélgetés során, és szinte sziszegi a szavakat. - Megölted egy emberemet! Ez nálam nem bocsánatos bűn. Nem mi rántottunk rád fegyvert, mégis az én embereimre támadtál.
- Ugyanaz az egyenruha. – vonja meg a vállát a fiú, irritálóan flegmán. - Nehéz különbséget tenni. Az ember mindig biztosra akar menni, amikor a saját biztonsága a tét.
Levi keze ökölbe szorul, és az arcán látszik, hogy nehezére esik az önkontroll, de egyelőre sikerrel jár. Ismét beszélni kezd:
- A helyzetre való tekintettel nincs választásom, hogy meghallgatlak-e. És tudni akarom mi a pokol folyik itt, Tymirjazev. Már, ha az vagy egyáltalán.
- Én sem tudok többet. Csak arra emlékszem, hogy megtámadtak Én pedig megvédtem magamat. – összevonja a szemöldökét a névre. - Nem ismerek ilyen nevű személyt. - felel nyugodtan. - Viszont, hogy feleslegesen be raboljuk egymás idejét lenne egy ajánlatom, de előtte még elmesélnék egy rövidke történetét, kevés emlékem egyikét, hogy könnyebb legyen dönteni.
- Hallgatlak. - Levi karba fonja a kezét, és komoran néz Barsanra… a fiú szeme bár most barna, olyan, mintha kicsit vöröses lenne, hasonlóan a harc közbeni állapotához.
A fiú elmosolyodott, és belekezdett.
- Hálás köszönet. Ez inkább mese nem emlékszem, hogy hol vagy mikor hallottam, ahogy sok minden másra se. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy érteni fogod a mese üzenetét. – A szemei megvillantak, így Levi azonnal realizálta a rejtett üzenetet… játssza az agyát, de valójában fenyeget. A mese nem mese, hanem maga az ajánlat. - Egyszer született a gyermek a kezén hat ujjal. A hatodik ujj miatt "különlegesnek" tartották ráakasztották a Táltos nevet. Ugyanakkor az öregek csak sóhajtoztak a látványán, mert a "Táltos-sors" mondották szomorú sors lehet. Azt mondták, hogy midőn a Táltos felnő és magasra emelkedik, akkor a nagy kékségen túlról sötét fergetegként eljő az izzó tekintetű fekete árny, aki maga a Halál, őt pedig a pokol követheti. Ha a Táltos megütközik a Halállal és veszít akkor a Halál magával viszi és a sorsa örökös kín és szenvedés, de ha a Táltos győz az mindenki másnak talán öröm, de Neki csak bánat, és szenvedés, mert a győzelemért mindent oda kell adnia amit szeret. A bánata pedig a halála napjáig nem ér véget... - fejezi be végül Raze a tekintetét Levi-re függesztve. - Szomorú mese nemde? Igazán kár lenne ha valóra válna… De persze van egy kiskapu is elrejtve a mesében. Ha megtalálod, akkor úgy gondolom, nagyon könnyen meg fogunk tudni egyezni.
Levi végig karbafont kézzel hallgatja. Nem szól bele egyszer sem, csak néha egy-egy fintor fut át az arcán, valahányszor a fiú dramatikusabbra veszi a figurát. Az aggasztó a dologban nem is feltétlenül maga a történet burkolt üzenete volt - a rejtett fenyegetés – azt nagyon hamar felismerte, hanem sokkal inkább a tény, hogy a fiú különleges képességekről és sorsról beszélt. Ő maga sosem tartotta különlegesnek magát, egészen addig, míg nem közölték vele, hogy a vezetékneve Ackerman, Kenny pedig nem kezdte el részletezni a család meglehetősen zavaros, és meglehetősen titokzatos hátterét. Barsan erről még aligha tudhatott bármit - ugyan dolgozott együtt Kenny-vel egy kis ideig, de Levi nem feltételezte, hogy a nagybátyja annyira beszédes lenne a múltját illetően. Ebben talán hasonlítottak.
- Szóval a Táltos teljesen mindegy győz vagy veszít, mindenképp szenved - hajolt előre. - Az egyetlen mód, hogy jól jöjjön ki a helyzetből, ha megtagadja a harcot. Menekül. - Idegesen felhorkan. - Mennyit akarsz még szarakodni velem? Még mindig fogalmam sincs, ki vagy. Nem tudom, hogy a fenyegetésednek mi az alapja, és miért hiszed azt, hogy ennyi minden maradt, amit még el lehet szúrni rajtam. De egyvalamit tudok. Ha belemegyek a kis alkudba, elengednélek... aztán kimennék ebből a szobából, az embereim elé. Az embereim elé, akiknek a szeme láttára őrültél meg, szúrtad le az egyik társukat, és tudják, hogy bármelyikük lehetett volna az áldozat. És a szemükbe kéne mondanom, hogy ennek nem volt következménye, hogy nem tettem semmit, hanem bizonytalan alapokon alkudoztam veled. Aztán ha túléljük ezt az egész rohadt helyzetet, a parancsnokom elé is oda kell állnom, és neki is a szemébe kell mondanom ezt az egészet. Nem egy nyomorult hős vagyok egy mesében, hanem katona. Úgyhogy ennél többet kell mondanod, hogy jussunk valahová a párbeszéddel.
- Igen. - bólint. - Szokták volt mondani, hogy egy behúzott farok néha jobb mint egy levágott. Főleg ha nem csak a sajátodról van szó. Én sem vagyok benne biztos, hogy kivagyok. Az alapja...vannak dolgok amiket az ember zsigerből érez...és én érzem a többieket. Érzem a szívük dobogását a sajátomban...az illatukat ahogy átjárja a testemet...hallom a lélegzetük hangját miközben hívnak. - teszi hozzá immár komorabb arccal. - Nyugodtan hozzáteheted, hogy ha nem támadnak meg ennek nem kellett volna megtörténnie. Ha bűnbakot keresel tévúton jársz. Itt nem én voltam az agresszor. Bocsánatot vársz tőlem talán? Tőlem ki fog bocsánatot kérni amiért ilyenné tettek? Kímélj meg hát a szentimentális faszságoktól, és próbálj kevésbbé úgy tenni mintha akár egy bagolyköpésnyivel is jobbak lennétek nálam. Ha kevés is, de vannak emlékeim a "másiktól" is. A "másik" emlékszik ám, hogy a ficsúr akit elvittek, hogy tarolt le egy egész városrészt, és arra is, hogy hány ártatlan halt meg. Vagy az talán igazolva van, mert TI a nagyobb jóért tettétek? Kímélj meg hát ettől... - Raze hangja ingerült volt, kezdte elveszíteni a türelmét. Végül nyelt egyet és vett egy mély levegőt. - Legyen hát. Ha ez a válaszod ám legyen. Ez esetben nincs miről beszélnünk a továbbiakban. Csak, hogy tévedés ne essen köztünk. Veled vagy nélküled, de Én ki fogok innen sétálni a lehető legnagyobb békességben. De el fog jönni a nap, amikor be fogom hajtani a tartozásomat. Holnap, egy hét, egy hónap vagy évek múlva de megteszem. Amikor eljön a nap emlékezz majd a mai beszélgetésünkre, és jusson eszedbe, hogy bármi is fog történni az csakis egyedül a TE hibád lesz. Én mosom kezeimet! - fejezi be végül.
- Nem a nagyobb jóért tettük. Egy kamaszfiú, aki nem tudta uralni az erejét, elvesztette az önkontrollt, részben azért, mert én ostoba döntéseket hoztam, és sarokba szorítottam. A feletteseként és a társaként megfizettem mindenért, ahogy a barátai is akik mellette álltak. És egyikünk sem menekült a következmények elől. - Az utolsó szavaira közelebb lép a fiúhoz, és a szemébe néz. Egyáltalán nem rémíti meg a vöröses árnyalat, sem az a természetellenes hűvösség… Barsan is láthatja, hogy minden szavát komolyan gondolja. - Talán így lesz. Talán elhibázom újra, és te ki tudsz szabadulni a felügyeletem alól. Abban az esetben vállalom a döntésem következményeit. De ha hozzá mersz érni az embereimhez, akkor kinyírlak. Egyszer meglepett az őrületed, mert nem számoltam rá. Ez többször nem ad neked előnyt. Ha bárki meghal innen a kezed által, halott vagy. És magasról leszarom, hogy hogy érzem majd magam utána.
Ha Barsan nem mond semmi többet, kisétál a helyiségből. Ha Lena vissza akar menni, rá pillant:
- Legyél nagyon óvatos. Ha bármi, a legkisebb baj van, azonnal kiálts, és ott leszünk. Nem akarok kockáztatni ezzel a sráccal.
Noha hivatalosan nem kell őrségben állnia, teljesen reménytelen, hogy pihenjen, úgyhogy csak kinyitja az egyik kulacsot, és iszik egy keveset… észre sem vette, mennyire kiszáradt a szája. Az agyában továbbra is keringenek a fiú szavai, és a saját reakciója. Akármilyen alkut is dobott fel, tudja, hogy nem volt választása. Nem az a fajta ember volt, akit meg lehet győzni őrült alkukkal, nem egy ennyire bizonytalan helyzetben.

Aria Avatar
Aria által
Mar 4, 2020 11:49:53 GMT 1
No New Posts Inaktív játékterek

Helyszínek, alfórumok: Lezárult játékterek, Love is in the Air, Snowtime, Félbeszakadt világok, Fallout: Land of Winter
Itt gyűjtjük össze az inaktívvá vált/lezárult játéktereket
Világvezetők:

248 1,278

Troll Hegység


Ahogy sejtettem is a cuccaink nem voltak a helységben, úgyhogy egyelőre mindenképp kénytelen vagyok jófiúnak lenni. Meg egyébként is mit csinálnék egyedül, ki tudja mennyi takony ellen? Legalább azt megtudom hol vagyunk. Nem villanyoz fel túlságosan, még ha klinikának is nevezi a helyet. De nem ez a legrosszabb a képződmény többi szövege sokkal jobban letaglóz.

-Súlyos állapotban van. Nem hiszem, hogy mostanában felébredne. Sőt abban sem vagyok biztos hogy menthető….
Miután pontosabban is beszámol hozzátesz valamit Luckyról. Leszarom mi van a döggel. Bármikor gondolkodás nélkül elcserélném az öcsémre, ahogy bármi mást is.

-Kérem ne mozogjon még egy darabig és válaszoljon a kérdéseimre. Nyugalom nem vallatás. Tényleg a kórlaphoz kel.- Ha bíznék a hangomban most biztos megmondanám neki hová dugja azt a kórlapot. Persze utána lehet felkenne a falra. Számít ez?

-Hány éves?
-Kabd be!- Felelem alig halhatóan, de aztán rá kell jöjjek, hogy ezzel nem megyek semmire. Szóval megpróbálom lenyelni a gombócot a torkomból és végül felelek neki.- 22.
-Hová valósi?
-Ki tudja.
-A kórtörténete is érdekelne.
-Néhány törés, zúzódás, golyó amúgy egészséges vagyok. Avan-nél nincs különbség.

Miután nem faggatott többet volt időm rendesen elcsodálkozni a helyen. Baromi fura barlang ez. A szuper mutáns ápolónő meg az egész. Ha jól lennénk valószínűleg eszembe jutna, hogy a gyógyszereket valahol pénzé lehet tenni, de azért ennyire nem vagyok érzéketlen. És különben sem mennék sehova amíg Ave magához nem tér. Persze lehet hogy nem tér többé magához. Fenét, az nem történhet meg, erősebb ennél. Azt hiszem vissza is alszom pár percre, vagy inkább órára amíg ezen gondolkodok. Nem kéne több abból a fájdalom csillapítóból. Bár lehet az is elvonná a figyelmem. Mindegy ha már felébredtem, körül is nézhetnék a helyen. Megpróbálok felállni az ágyból és szerencsére sikerül. Keresnem kéne valami ruhát, de nem hinném, hogy az óriás mutánsok göncei jók lennének. Mielőtt elindulok felderíteni a helyet, azért ránézek Ave-re. Tényleg szörnyen néz ki. Végig simítok a haján aztán elindulok. Nem nagyon tudok érte mit tenni pillanatnyilag, de nem nyugtat meg, hogy az a képződmény vigyáz rá.

Igyekszem halkan menni és nem összefutni senkivel. Abban reménykedek találok valami fegyvernek valót. Bármit. Legalább egy szikét, egy ollót vagy egy papír vágót.


Raven Avatar
Raven által
May 16, 2018 20:20:36 GMT 1

Jelmagyarázat:

Új hozzászólás Nincsenek új hozzászólások Átirányító link

Fórum információk & Statisztika

Board Statistics
Témák és hozzászólások
Témák száma: 1,055      Hozzászólások száma: 8,941
Legutolsó hozzászólás: LoA Next Gen - Magánkaland - Ben által (Jun 1, 2020 18:44:33 GMT 1)
Members
Tagok
Összes felhasználó: 105
Legújabb regisztrált tagunk: therealkrey
Legtöbb felhasználó online: 79 (Apr 19, 2017 21:03:08 GMT 1)
Members Online
Online felhasználók
0 Staff, 0 Tag, 2 Vendég
24 Hours
Aktív felhasználók az elmúlt 24 órában:
1 Staff, 5 Tag, 168 Vendég.
Kami, Ben, therealkrey, Raion, Raven, Zima

Jelmagyarázat: Webmester, Adminisztrátor, Globális Moderátor, Kalandmester (?),Világműhely főmérnök, Mentor (?)