|
Gears & Dragons
Úgy 1000 éve a Föld egy nagy kataklizmán eset át, aminek hatására az emberek elvesztették addigi tudásukat. Maroknyi túlélők csoportjának mégis sikerült új civilizációt felépíteni. De alighogy ez sikerült, a világot egy újabb kataklizma, katasztrófák sorozata rázta meg.
Világvezető:
Raven
Alfórumok:
Ötletek, Helyszínek, Avatarkép galéria
---------------------------------------------------------------------------------
A férfi majdhogy nem az arcodba nevet. Végig néz a sárkányaidon és a szemei is felcsillannak. A sárkányaid sokkal óvatosabban kezdenek bánni vele.
-Félreérted.- Mondja nyugodtan és elengedi Aanisa kezét, de nem rázza le a tiédet, mintha semmit sem jelentene neki.- A kapitányom üzletet kötött a rúna mágussal, de a lány még nem teljesítette a saját részét.
Aanisa hátralép.
-Jól emlékszem az alkunkra a kapitányoddal, és arra is hogyan kellet elmenekülnöm, hogy ne adjon el Ranofrehet-nek.
-Nem kellet volna a császárnő lábára lépni. Minden esetre, Ankshen-nek itt nincs hatalma. Te viszont nem teljesítetted amiben megállapodtatok.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Zephitire
Raven (May 23, 2023 20:43:41 GMT 1)
679 hozzászólás
56 témában.
+
🧑
📙
|
|
Cyberfantasy - KÉSZÜL
Ez a világ jelenleg nem játszható!
Világvezető:
Whitewolf
Alfórumok:
Világ, Cégek és szervezetek, Helyszínek
---------------------------------------------------------------------------------
3492.04.05 Titkos szállítmányt csempészhettek ki a nekromantákAz utolsó ismert kép a Nímeai titánról 3490.2.17
Frissen érkezett hírek, szerint Tyrheim keleti partjainál egy titokzatos szállítóhajó bukkant fel ma hajnalban. Mire azonban a hatóságok a helyszínre értek már eltűnt, így csak a helyi állattenyésztők és segédrobotjaik elmondására lehet támaszkodni az ügyben. Bár az adatok feldolgozása még folyik a szellemhajó a két éve nyomtalanul eltűnt Nímeai titán lehetett. Legalábbis a leírások erre utalnak. Az, hogy mit keresett ez az Ascayhoz tartozó szállítóhajó Tyrheim partjainál, jelen pillanatban találgatások tárgya. A parton talált nyomok alapján azonban feltételezhető, hogy valamit a szárazföldről rakodtak fel, ám valamiért kénytelenek voltak egész reggelig várni az indulással. A Xil'toni nekromanták előszeretettel használnak efféle trükköket a csempészésre így a Tyrheimi hatóságok óva intik a világ különböző kikötőit és partiőrségeit attól, hogy bármilyen kicsit is gyanúsat a partra engedjenek. Könnyen lehet, hogy élőholtakhoz van köze. MWE news
↳ 📚 Wiki oldal
|
Hírportálok
Whitewolf (Nov 20, 2020 11:16:30 GMT 1)
76 hozzászólás
72 témában. - 1 olvassa
+
🧑
📙
|
|
Attack on Titan
Évszázadokkal ezelőtt az emberi fajt csaknem kipusztították a titánok. Ezek a többemeletnyi magas, gigászi lények az embereket táplálékforrásnak tekintik, noha megemészteni képtelenek, és minden más élőlényt békén hagynak. Az emberiség három falat emelt, a Mária, a Rózsa és a Sina falakat, hogy védelmükben biztonságban élhessen. A Sina falon belül gazdagok és befolyásosak élnek, továbbá a katonai kiképzésen legjobban teljesítőkből összeválogatott Katonai Rendőrség tagjai. A Rózsa fal a középosztálynak ad otthont, azon kívül, a Mária falnál pedig a szegényebb rétegek élnek. A belső fal által közrefogott terület alatt helyezkedik el a Föld alatti város, ami a legbiztonságosabb, de legnyomorúságosabb terület. Az itt élők gyakran egész életükben nem látják a napot, ennek pedig megvannak az egészségügyi következményei is.
Világvezető:
Aria
Alfórum:
#s://i~imgur~com/ynktokc~png Aline magasról leszarja Lenat és a megnyomorodott ikertestvérét is, ő csak visszamegy tombolni. Annyira szétveti az ideg, hogy már az adrenalintól azt sem érzi meg, ha esetleg egy-egy penge vagy golyó súrolja. Amennyi ellenséget csak tud, leszed megállás nélkül. Am valamikor mégis leáll egy picit, hogy ellenőrizze a beosztottjai épségét. Elhatározza, hogy ezért mindenképp lekever egyet a törpének, elvégre az ő nyamvadt balfasz beosztottjai miatt baszódott el majdnem minden. Kami ezzel ellentétben sokkal kiegyensúlyozottabb, annak ellenére is, hogy iszonyatosan mérges Lenara. Persze, menjünk le a csatatérre a saját és mások életének kockáztatásával, hogy megmentsük az áruló bátyámat! Igazán remek és felelős döntés, minden szempontból... Hurrá! Ilyen gondolatok keringenek a nő fejében, de nem mondja ki. Finoman engedi le Josh-t, annak ellenére, hogy megérdemelné, hogy lehajítsa a francba. Majd Kyle sérült lábára pillant. Erősen megböki Lena karját, hogy a figyelmét elvonja a drágalátos testvéréről. - Ha hasznos akarsz lenni, lásd el Kyle-t is - mordul Lenára. - Utána majd pátyolgathatod a testvéred... - morogja az orra alatt enyhe megvetéssel. Majd Levi hadnagy felé biccent. - Ha itt nincs rám szükség, én is visszatérnék... koránt sem vagyunk kint a vízből, minden elérhető harcosra szükség van...
↳ 📚 Wiki oldal
|
2. évad, 4. fejezet - Az Orvud körzet és azon túl
Kami (Feb 11, 2023 13:59:03 GMT 1)
742 hozzászólás
43 témában. - 14 olvassa
+
🧑
📙
|
|
Legend of Avatars: The Next Generation
Huszonöt évvel a II. korszakkaland történései után járunk, a világ elsődleges célja az, hogy a főszálon lévő karakterek gyerekeivel játszhassanak a játékosok.
Köztársaság város újra felvirágzott, tombol a fejlődés a világ minden egyes sarkában, az ipar látszólag megállíthatatlan. Úgy tűnik, hogy újra beköszöntött a béke és a harmónia.... Vagy mégsem?
Alfórumok:
Kalandok, Kasztok, Játéktér
Szerencsére a tanárnő is tisztában volt a fiú problémás természetével, így megúszta a helyzetet. - Mindenképp. Köszönöm. – biccent és leül a helyére. Kicsit reméli, hogy Naku magától is előkerül és nem kell keresnie. Neki a következő szünetben más dolga van. ~ Csak nem csinál semmi butaságot…? ~ Eszébe jut újra a jelenet. ~ Megérdemelte… Azért tényleg remélem nem lett komolyabb baja… Meg, hogy előkerül… ~ Szeme sarkából látja barátai kérdő pillantásait. ~ Majd nekik is kell mondanom valamit… ~ Az órán igyekezett figyelni. Elég jól leplezte izgatottságát. Tudja, hogy nem lesz könnyű dolguk és, hogy nem igazán van tapasztalatuk nyomozásban, de… ~ Menni fog… mert mennie kell… ~ Óra után Nate már várt rá. Lelkesen, de kellően halkan mesélte el a számonkérését. Sayu csak pislogott. Tartott attól, hogy ha a tanárok esetleg egymás között beszélnének, talán kérdőre vonnák őket, de így… Elmosolyodott. - Le se tagadhatnánk egymást… - jegyzi meg. – Nem mintha akarnánk… Ő is elmeséli a saját sztoriját, mire Nate felkiált. - Valóban… - mondja Sayu apró vigyorral a száján. Miközben a fiú javaslatát követve a banda szokásos helyéhez tartottak, Sayu látta öccsén, hogy már nem olyan izgatott, cserébe felnőttes. ~ Egész jól áll neki… ~ Szerencsére hamar megtalálták a társaságot. Viszont amit épp csináltak… Sayu felhúzta a szemöldökét. - Most ez komoly? – kérdezte alig hallhatóan. Megcsóválta a fejét. Hallott már erről a kaktuszról és nem tagadja, hogy egy nagyon kicsi része kipróbálná, de… inkább nem. Meg különben is… az iskolában azért meredek lenne. Kelletlenül sóhajt. Nate már sorolja is az ötleteit. - Valóban, az a legjobb, ha megpróbálunk… vegyülni… ~ Vajon el fogják hinni tőlünk? ~ - Viszont… lehet külön kéne válnunk… Te lefoglalhatnád a bandát, amíg én beszélek Dale-el… Persze, akkor is megvan az esély, hogy magához rendeli őket, vagy mennek maguktól, de ha ügyesek vagyunk… talán el tudok vele beszélgetni. Vár egy kicsit, majd folytatja. - Akkor… én odamegyek Dale-hez, elvonom a figyelmét, te közben lefoglalod a srácokat? Ha Nate-nek van még ötlete, észrevétele, vagy csak ellenzi, figyel. Ha menet készen állnak még megjegyzi: - Vigyázz magadra! Szerintem nem kell mondanom, de… ne igyál belőle… Na de akkor kezdjük… Sayu elindul Dale-hez. Kicsit izgatott, de mégis átjárja egy fajta nyugalom. ~ Jól kell játszanom, hogy a megfelelő információkat kapjam meg… ~ Megáll mellette. Egy kis ideig nézi őket, majd a fiúhoz fordul. - Hali! Hogyhogy nem csatlakozol hozzájuk?
↳ 📚 Wiki oldal
|
Kertváros
Zima (Sept 14, 2021 23:17:35 GMT 1)
158 hozzászólás
32 témában.
+
🧑
📙
|
|
Dead Zone
A világ már csak árnyéka régi önmagának. A betondzsungel, amit egykoron az emberi faj otthonának nevezett ma már javarészt kóborló agyhalottak, fosztogatók és túlélők otthona. Az emberek mozgató rúgója egyszerű, az életben maradás.
Világvezető:
Ben
Alfórumok:
Központi sivatag, Yorktown
#s://i~pinimg~com/564x/01/27/6a/01276a1dbf75fd3f6e3b4f18824e65f9~jpg - Ha Nancy küldött, akkor feltételezem jó ember vagy. - Kezdi egy női hang semlegesen. Lassan megfordulok, és érzelemmentes arccal nézek rá, bár magamban szinte már röhögök, hogy elég nagyot téved. De azért nem szakítom félbe. - A fertőzöttek nyugtalanok most a város, pláne Atlantisz környékén. Volt két nagyobb robbanás arrafelé és ez azt eredményezte, hogy kirajzottak. Ha a civilizáció felé akarsz elindulni és kijutni, akkor akár velünk is tarthatsz, ha Aidennek nincs ellenére. Megbízom azokban az emberekben, akikben Nancy. - Köszönöm az ajánlatot, de megvagyok magam is. - Rántom meg a vállam a mondandója végén. Bár nem igazán érdekelt a sorsuk, de feleslegesen nem akarom magam és egy lehetséges Skulltop támadást a nyakukba varrni. - Ha nincs szükségük semmi másra, akkor búcsúzom! - Biccentek egyet, majd ha nincs más mondani valójuk, egyedül indulok útnak.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Atlantisz
Kami (Nov 1, 2021 21:38:51 GMT 1)
783 hozzászólás
63 témában.
+
🧑
📙
|
|
|
Régi fórumok hozzászólásai, témái
Ben (Oct 3, 2020 11:42:08 GMT 1)
765 hozzászólás
84 témában.
📙
|
|
Love is in the Air
A 2018-as Valentin napi esemény játéktere.
Alfórumok:
Tinder, Interdimensional Love
Apja válaszára anyjával együtt elmosolyodott. Hát igen… Először meglepődött, mikor hallotta a történetüket, de végül is… teljesen passzol hozzájuk. Csak a vízidomár mit gondolhat ennek kapcsán? Hisz… a lánynak nem rémlett, hogy részletesebben mesélt volna szülei találkozásáról… A „ne adjon magából sokat” résznél legszívesebben bólogatott volna, de inkább nem tette. Bera is tisztában van azzal, hogy ebben fejlődnie kell. Szülei mindketten adtak tanácsot a pályaválasztásra. Egyikükén sem lepődött meg. A fiú reakcióján viszont kissé igen. Valahol jogos, de mégse. Apja a várost, az ártatlanokat védi, nem kezd csak úgy harcolni. A lány már azt hitte nem is kap reakciót a megjegyzésére, de nem volt olyan szerencséje. Apja jól szórakozott. Meg Bera is. Úgy nevetett, hogy Sayu csak pislogott. - Így van Apa, ez az oka. – forgatta a szemét. ~ A tank nagy és fegyver is. Nem akarom, hogy ilyesmihez közöm legyen. Egyszer tettem vele egy kört a gyakorló pályán, érdekes tapasztalat volt, de ennyi. Nem lőttem és nem is bánom. ~ Az edzésre terelődött a szó. A rajongós résznél kis híján elnevette magát. Nem arról van szó, hogy nem lehetnek neki. De hogy ahhoz sokat fejlődött szociális téren… Aha… Bera a válasza után a következő heti dolgozatokról érdeklődött. - Nagyobb teszt nem lesz, maximum röpdolgozat történelemből. Tanárnő eléggé utalgatott rá. Rövid csönd állt be. Mindenki a teájával foglalkozott, amíg Zima nem kérdezett. - Egyébként merre voltatok? Teljes mértékben érdeklődő volt, nem számonkérő. - Bera a suli mellett találta Pötyit. Megbeszéltük, hogy ő fogadja be, de mivel otthon hagyta a kulcsát és Hana vidámparkba akart menni, így itt hagytuk. A délután jól telt. Kipróbáltunk néhány játékot, Bera mindhármunknak – Pötyit is beleértve – dobott valamit… A végére a kis lány be is aludt. Miután őt haza vittük, Bera elkísért, hisz mégse kóricáljak egyedül este, meg a kis macskát is fel akarta venni. - Értem. Zima nem kérdezett többet, de Sayunak volt egy kis „félelme”, hogy édesanyja talán többet lát bele a történetébe. ~ Anya. Ha akarná sem tudná kikapcsolni a hatodik érzékét… ~ Bera rövidesen felállt. Pötyit berakta a sáljába, majd a nyakába és elindult hazafelé. A kis család furcsán nézett rá, hisz kitekintve az ablakon még nem égtek a fiúéknál a lámpák. Elköszöntek tőle. Miután Sayu bezárta az ajtót, visszaállt szülei mellé, akikkel együtt nézték Bera árkon-bokron való átmászását. ~ Azt hiszem nem ez volt az első eset, hogy otthon hagyta a kulcsát. De most komolyan… már kapásból bemászhatott volna, de ő inkább bekérte magát hozzánk? Tényleg megragadta az alkalmat, hogy velem lehessen… Shaj, ez a srác… legutóbb sem küldtem el a fenébe, mikor találkozni akart velem. Apropó találka… elvileg lesz egy, hisz rábólintottam. Shajaj… kíváncsi vagyok, mi lesz abból… ~ Sayu kizökkent merengéséből, mikor anyja megszólalt. - Határozottan furcsa fiú… ennyire kimerült volna? A konyhaasztalon feküdt. ~ Hát jó. Ha neki ott kényelmes… ~ - Úgy tűnik… Hát akkor jó éjt! – fordult szüleihez. Egy-egy puszi után felkapta a kis bölényt és a szobájába ment. A plüsst felrakta az egyik polcra néhány másik mellé. ~ Hát ez egy hosszú nap volt. ~ Elszaladt letusolni, majd bebújt a jó meleg takaró alá és elaludt.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Valentin nap a Szarvas Nyúllal (Sayu, Bera)
Zima (Mar 26, 2018 17:54:55 GMT 1)
72 hozzászólás
5 témában.
📙
|
|
Snowtime
A 2017-es téli esemény játékterei.
Alfórumok:
Újévi fogadalom, Mézeshetek
| Én, Dr.Morgan Sirius fogadom, hogy a 2018-as évben: Aki dokinak hív annak minden csontját eltöröm miközben megnevezem őket. |
↳ 📚 Wiki oldal
|
Újévi fogadalom
Chris (Jan 1, 2018 16:58:24 GMT 1)
31 hozzászólás
2 témában.
📙
|
|
Félbeszakadt világok
Alfórumok:
Wicked, Szénkeresztek, Warhammer 40.000, Chronicles of Fire II, Collision, Blood Metal, Lightway, Fear of the Dark, Hunger Games, Vaporastu, A Gőz Városa - Félbeszakadt, Sötét Lelkek - Félbeszakadt, El.Psy.Congroo. - Félbeszakadt, Holtak Hajnala - Félbeszakadt, This War Never Ends - Félbeszakadt, Fear of the Dark - Félbeszakadt, Antitézis - Félbeszakadt, Warhammer 40000 - Félbeszakadt, Warhammer 40.000 - Félbeszakadt, Csillagkapu - CSK-7 - Félbeszakadt
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327952964354078/02b1d9283a7c66e32e57a9a90db942c3~jpg A jelenet már annyira nevetséges kezdett lenni, hogy én is nevetni kezdek. Mármint… Mennyire morbid már, hogy egy csata közepén elteleportálódok tündérországba egy démonnal aki majommá változik, majd pörkölni kezd egy beszélő fát?
-Szerintem hagyd azt az izét a picsába és próbáljunk meg kiutat találni LSD-földről…
↳ 📚 Wiki oldal
|
Bexmior
Lyzy04 (Nov 17, 2020 14:46:54 GMT 1)
1,631 hozzászólás
280 témában. - 12 olvassa
📙
|
|
Naruto
A történet világát öt nagy nemzet uralja, a Tűz, a Föld, a Szél, a Víz és a
Villámlás országai. Ezekben található egy-egy „rejtett” falu, amelynek lakói,
az adott nemzet ninjái védik a földjeiket, és fizetség fejében küldetéseket
hajtanak végre. A nemzetek és a falvak között törékeny, szerződések és
egyezségek által fenntartott béke áll fenn, ám elég egy kisebb konfliktus, hogy
elszabaduljon a pokol. Az átmeneti békeidőkben pedig olyan szervezkedések
folynak az árnyak között, amelyek alapjaiban formálhatják át a világot.
Világvezetők:
Aria, kylenorthon
Alfórumok:
OOC Fórum, Avatarkép galéria
Naruto-nak csak biccentek, mikor megköszöni. Egy ideig még vizsgálom Sasuke-kun lábát, hogy biztosan jó lesz-e így. De egyelőre megteszi. Ha Naruto nem vette észre, akkor én csak akkor veszem észre a közelgő veszélyt, mikor már kicsit közelebb ért a kígyónő. Kiráz a hideg, mikor ránézek. Egy pillanatra le is fagyok, de aztán gyorsan reagálok, és közelebb rántom a fiúkat magamhoz. - Közeledik! – suttogom, miközben a nő felé pillantok. Kissé remegek és szaporábban veszem a levegőt, mint eddig. Rettegek, ehhez kétség sem fér. - Mit tegyünk? Menekülni szerintem már késő… Észrevett, és jóval tapasztaltabb annál, hogy elveszítsen minket szem elől. De Sasuke-kun, Naruto… Kiállni ellene…? Szerintem túl veszélyes… Sokkal erősebb, mint mi, és… Valójában csak ketten vagytok… - sütöm le a szemem. Tudom, hogy nem kell jobban kifejtenem, mire gondolok. Tudják ők. Viszont minél hamarabb dűlőre kéne jutnunk, mert nincs sok időnk. Valamit pedig tennünk kell, hogy ne itt haljunk meg. - Srácok, valamit döntenetek kell minél gyorsabban! Nekem itt most nincs szavam, mert körülbelül semmi képzettségem sincs, a döntés rajtatok áll… Én azt fogom tenni, amit mondotok nekem, szóval mi legyen? – nézek társaimra, miközben fél szememet az ellenségünkön tartom.
↳ 📚 Wiki oldal
|
1. tekercs: Chuunin vizsgák
Bratti (Jan 28, 2018 20:13:39 GMT 1)
205 hozzászólás
17 témában.
+
🧑
📙
|
|
Shadow of Hong Kong
1873-ban a brit koronagyarmaton Hong Kongban és a hozzá tartozó kontinentális területeken játszodó, DC hangulatú, de attól független szuperhősös világ. Kezdetben reális technológia, társadalmi berendezkedés mint ami akkor volt.
Világvezető:
Kristóf
Alfórumok:
Hong Kong szigete
Szóval majom… és Wannak hívják. A monológjára nem reagáltam, de nem is tudtam eléggé elnyújtani. Elszökött. Voltaképpen hagytam elmenekülni. Nagyon gyors, esélyem sem lett volna. Vagy csak meg sem akartam adni magamnak az esélyt… az utolsó mondata miatt rosszul éreztem magam, de igyekeztem elhessegetni a gondolatokat. Körülnéztem, hisz még akadhatott veszély, de csak egy férfit találtam a földön fekve, eszméletlenül egy üzenettel. A majom területe… Talán Ő lehetett a tulaja az ékszerboltnak… Néhány perc múlva végre megérkezik Xian Mao. Felméri a terepet, majd rám mosolyog. Amit mond az feldühít. Nem kiabálok, inkább halkan, önmagamban csalódva szólok hozzá. - Dehogy jártam sikerrel… Akkor itt lenne elkapva ez a Wan nevű illető… - nagyot sóhajtok – folytassuk az edzést, de előtte… Ön tudott meg bármit azokról, akikkel harcolt?
↳ 📚 Wiki oldal
|
Hong Kongi Királyi Természettudományi Múzeum
Zima (Aug 14, 2019 22:39:33 GMT 1)
222 hozzászólás
35 témában.
+
🧑
📙
|
|
Tanelarin Galaxisa
Tanelarin Galaxisa, egy a mi galaxisunkban játszódó sci-fi játék, ahol a Retanenek (gyíkemberek) teremtettek békét hosszú háború után. A világban megtalálhatóak az emberek, "űrelfek", gyíkemberek, kopasz 2 méter magas technikai zsenik, "űrtörpök" és "űrkoboldok".
Alfórumok:
Helyszínek
Az edzés borzasztóan fárasztó volt. Amint véget ért odasétáltam az alvó Teohoz, és lefeküdtem mellé, átölelve Őt. Rögtön el is nyomott az álom. Kis idő múlva nyúzottan ébredtem az AI hangjára. Lassan megérkezünk oda, ahova kell. Jeej. Teot ott hagyom, hadd pihenjen – ha már neki lehet – és elindulok az irányító szobába. Kicsit bűntudatom van, amiért nem segítettem Ororonak átnézni a felszerelést, de lehet jobb is így. Amúgy sem értek hozzá… Éppen, hogy átérek a terembe Teo is szinte gurul utánam. Hát igen, Őt nem lehet csak úgy kihagyni a dolgokból. Épp kérdezni akartam a nőtől, amikor egy bejövő hívás érkezett. Teo persze fel is vette. Egy „kedves” ismerős az… Hangjától libabőr futott végig a hátamon. Ne mááááááár… ránézek a térképre. De hisz az erdő! Hova szállunk le? - Biztos, hogy jó ötlet ez? Mármint… tudom, hogy nincs más választásunk, de… hádena… Úgy tűnt, Ororo nem figyel rám. Arcvonásaiból ítélve most találja ki, mit hogyan fog csinálni. Amint ezzel végzett kézi irányításra kapcsolt. Innentől már csak annyit tehetek, hogy bízok Benne. A nyelvem hegyén volt a kérdés, hogy tudok-e valahogy segíteni, de végül nem szólaltam meg. Úgy se tudok mit csinálni. Inkább ellenőriztem a kesztyűt, a saját kis cuccomat és ettünk néhány falatot a pandámmal (meg ha odajön a pingvin, akkor neki is adok). - Te kérsz enni, Ororo? – kérdem meg azért, mert szorult belém udvariasság. Bár lehet, hogy amíg aludtam, Ő evett. No mindegy… Amint ezzel végeztünk csak bámultam ki az ablakon. Minél jobban közeledünk, annál jobban izgulok…
↳ 📚 Wiki oldal
|
Aportoniash Z
Zima (Mar 2, 2019 15:31:27 GMT 1)
65 hozzászólás
14 témában.
+
🧑
📙
|
|
Fallout: Land of Winter
2077. Október. 23 a Nagy Háború kezdete és vége. Ami véget vetett a világnak. De ennek már 201 éve. Üdvözöllek 2278-ban. Üdvözöllek az Örök Tél Földjén! Üdv Washington Államban! A Pusztaság csak rád vár! Irány a Jövő!
Világvezető:
Kristóf
Alfórumok:
Karakter alkotás, Frakciók, Helyszínek
Ahogy sejtettem is a cuccaink nem voltak a helységben, úgyhogy egyelőre mindenképp kénytelen vagyok jófiúnak lenni. Meg egyébként is mit csinálnék egyedül, ki tudja mennyi takony ellen? Legalább azt megtudom hol vagyunk. Nem villanyoz fel túlságosan, még ha klinikának is nevezi a helyet. De nem ez a legrosszabb a képződmény többi szövege sokkal jobban letaglóz. -Súlyos állapotban van. Nem hiszem, hogy mostanában felébredne. Sőt abban sem vagyok biztos hogy menthető…. Miután pontosabban is beszámol hozzátesz valamit Luckyról. Leszarom mi van a döggel. Bármikor gondolkodás nélkül elcserélném az öcsémre, ahogy bármi mást is. -Kérem ne mozogjon még egy darabig és válaszoljon a kérdéseimre. Nyugalom nem vallatás. Tényleg a kórlaphoz kel.- Ha bíznék a hangomban most biztos megmondanám neki hová dugja azt a kórlapot. Persze utána lehet felkenne a falra. Számít ez? -Hány éves? -Kabd be!- Felelem alig halhatóan, de aztán rá kell jöjjek, hogy ezzel nem megyek semmire. Szóval megpróbálom lenyelni a gombócot a torkomból és végül felelek neki.- 22. -Hová valósi? -Ki tudja. -A kórtörténete is érdekelne. -Néhány törés, zúzódás, golyó amúgy egészséges vagyok. Avan-nél nincs különbség. Miután nem faggatott többet volt időm rendesen elcsodálkozni a helyen. Baromi fura barlang ez. A szuper mutáns ápolónő meg az egész. Ha jól lennénk valószínűleg eszembe jutna, hogy a gyógyszereket valahol pénzé lehet tenni, de azért ennyire nem vagyok érzéketlen. És különben sem mennék sehova amíg Ave magához nem tér. Persze lehet hogy nem tér többé magához. Fenét, az nem történhet meg, erősebb ennél. Azt hiszem vissza is alszom pár percre, vagy inkább órára amíg ezen gondolkodok. Nem kéne több abból a fájdalom csillapítóból. Bár lehet az is elvonná a figyelmem. Mindegy ha már felébredtem, körül is nézhetnék a helyen. Megpróbálok felállni az ágyból és szerencsére sikerül. Keresnem kéne valami ruhát, de nem hinném, hogy az óriás mutánsok göncei jók lennének. Mielőtt elindulok felderíteni a helyet, azért ránézek Ave-re. Tényleg szörnyen néz ki. Végig simítok a haján aztán elindulok. Nem nagyon tudok érte mit tenni pillanatnyilag, de nem nyugtat meg, hogy az a képződmény vigyáz rá. Igyekszem halkan menni és nem összefutni senkivel. Abban reménykedek találok valami fegyvernek valót. Bármit. Legalább egy szikét, egy ollót vagy egy papír vágót.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Troll Hegység
Raven (May 16, 2018 20:20:36 GMT 1)
29 hozzászólás
22 témában.
+
🧑
📙
|