CSS Accordion Slider
 • Felhasználóval kapcsolatos kérdések


  1.Miért kell regisztrálnom magam?

  A regisztrált felhasználók jogosultak a játékra, képesek hozzászólni a témákhoz és több szolgáltatáshoz jutnak, melyek nem érhetőek el a vendégeknek, mint például egyéni avatar képek, privát üzenet küldése, email küldés, csoporttagságok, stb. Pusztán néhány perc a regisztráció, mely megéri a több funkció érdekében.


  2.Elfelejtettem a jelszavam!?  Semmi pánik! A jelszót nem lehet utólag kideríteni, de lehet újat készíttetni. Ehhez menj vissza a Bejelentkezés oldalra, kattints a "Forgot your password?" linkre, kövesd az utasításokat, és rövid időn belül újra be tudsz lépni a Fórumba.

  4. Régebben regisztráltam magamat, de egy ideje nem tudok belépni?!

  Ennek az a leggyakoribb oka, hogy hibás nevet, vagy jelszót adtál meg (ellenőrizd az emailt, amit regisztrálásnál kaptál), vagy mert az Adminisztrátor valami oknál fogva törölte az azonosítódat. Lehet hogy már regisztrálva vagy, de még semmihez sem szóltál hozzá? A Fórum bizonyos időközönként törli azokat a felhasználókat, akik régóta nem szóltak hozzá egy témához sem. Regisztráld újra magadat, és kapcsolódj be a beszélgetésekbe.  5. Hány felhasználóm lehet? Csinálhatok több felhasználót?  Nem, maximum egy felhasználód lehet. Az oldal szigorúan tiltja a "multizást." A világokban alkotott karaktereid a felhasználódhoz lesznek hozzárendelve.  6. Hogyan tudom szerkeszteni a profilomat?  Húzd rá az egered a "Profil" gombra (csak bejelentkezett felhasználóval látszik) és kattints a profil szerkesztése gombra. Itt lehetőséged van avatar képet, aláírást beállítani, és rengeteg dolgot testreszabni, kitölteni.


  7. Hogyan tudom megjeleníteni/kikapcsolni a játéktereket?  A Profilodról navigálj a Csoportok, oldalak, körök területre. Keresd a megjeleníteni kívánt világot, és kattints a "Join group" gombra. Hasonló módon tudod elrejteni a világokat, kattints a "Leave group" gombra és már nem is látszódik majd.  8. A felhasználónevem kisbetűkkel jelenik meg, miért?  Ez a felhasználóneved, amit a bejelentkezésnél használsz majd. Amennyiben azt szeretnéd, hogy a rendszer más nevet jelenítsen meg akkor kattints a "Profil" menüre, azon belül a "Personal"-ra és Display Name rublikába írd az általad választott nevet.

 • Oldallal kapcsolatos kérdések

  1.Mióta működik az oldal?

  2. Mi is ez az egész? Az FRPG?  A fórumos szerepjáték (röviden FRPG) az asztali szerepjátékhoz hasonló műfaj, csak itt egy fórumos felületen történik a játék és hang-megértés-reagálás alap helyett olvasás-megértés-írás alapon történik a játék. Az FRPG 2 vagy több személyes játék, a játékot általában egy kalandmester meséli (írja le). Ő az úgynevezett "Istene" a játéknak, ő dönti el, hogy a játékosok próbálkozásai sikeresek-e, ő határozza meg a kerettörténetet, ő forrasztja össze a szálakat, egyszóval ő felel a szórakoztatásért. Amennyiben egy ilyen személy hiányzik a játékból, akkor két lehetőség áll fenn: Az oldal alapszabályzatához kötve szabadon játszhattok a világban, beszélgethettek, barátkozhattok stb. vagy mint ezen az oldalon, ti magatok szövitek a történetet azon szabályok alapján, melyekben megállapodtatok. A szabályokat leszámítva csak a képzeletek szab határt ebben a játékban, nincsenek ostoba rendszerkövetelmények és mindenki számára teljesen ingyenes.


 • Kapcsolatfelvétellel kapcsolatos kérdések

  1.Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldal vezetőségével?

  A vezetőség általában napi rendszerességgel online van. A chatfalon, privát üzenetben, e-mailben, fórumon, és Facebookon egyaránt lehetőséged van kérdést feltenni.Bővebb információkért lásd a Kapcsolat menüt.  2.Milyen gyakran válaszoltok az üzenetekre?

  Ez attól függ, hogy mennyi időnk van, illetve, hogy milyen komplex az adott kérdés. A chaten feltett, gyors kérdésékre szinte azonnal választ tudunk adni, de ha a kérdés kifejtést igényel, akkor megkérünk arra, hogy írj e-mailt, vagy privát üzenetet. Minden kérdést igyekszünk pár munkanapon belül megválaszolni,azonban legyetek arra tekintettel, hogy szabadidőnktől függően tesszük.  3. Hol ne lépjek kapcsolatba veletek?

  Bárminemű oda nem illő témában, a játéktéren, más játékosok hozzászólása, előtörténete alatt, saját előtörténetek alatt, illetve Discordon. Az ezeken a helyeken feltett kérdéseket válasz küldése nélkül töröljük.


 • Beépített funkciókkal kapcsolatos kérdések
  I. Alterek

  1.Mik azok az alterek? Hogyan működnek?

  Az alterek a felhasználódhoz rendelt karakterek profilja. A velük írt hozzászólásoknál a karaktered avatarképét, adatait látod, és bárminemű bonyolult bejelentkezési procedúra nélkül tudsz velük hozzászólást küldeni.


  2.Hogy működnek az alterek? Hogy tudok alterrel írni?

  Az altereket a hozzászólások beküldésekor tudod kiválasztani. A "Post Reply" gomb mellett találod az "Alters" gombot, amire kattintva felugrik az altereid listája. Ha itt a megfelelő képre vagy névre kattintasz, a gombon meg is jelenik a karakter kicsinyített képe. Ezután, ha a "Post Reply" gombra kattintasz, az adott alterrel küldi majd el a hozzászólást.


  3. Nem látom az alterem. Mi lehet a probléma?

  Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: A karaktered elhalálozott a játéktéren, és az alter kikapcsolásra került. A valószínűbb szituáció az, hogy az alter még nem készült el. Ezeket az oldal staffja készíti, és mivel kevesen vagyunk így beletelhet egy kis időbe. De ne aggódj, ez nem gátol a játékban, nyugodtan írj hozzászólást, elkészítés után hozzárendeljük a profilodhoz.


  4. Csak a fő karakteremnek van altere?

  Nem. A saját NJK-id is rendelkeznek alterekkel, ezeket a hozzászólás elküldése után, a kard ikonra kattintva tudod hozzárendelni a hozzászólásaidhoz.


  5. Ki férhet hozzá az alterjeimhez?

  A karaktereid alterjeihez csak te, az általad engedélyezett személyek és a Webmester férhetnek hozzá. Az NJK-id alterjeit a világvezető, és az általa megjelölt személyek is irányíthatják.


  II. Whisper

  1. Mi az a Whisper? Mire jó?

  A whispert bizonyos játéktereken azért alkalmazzák, hogy bizonyos karakterek más karakterek tudta nélkül adhassanak át egymásnak információt. Ez remekül működik például egy kémjelentés szimulációjánál, ahol a mesélő döntheti el, mennyi információ jut a kém birtokába.


  2. Hogyan tudom használni a whispert?

  A gombra kattintva tudod előhívni a whispert. Ide azokat a nickneveket kell írnod, akiket feljogosítasz arra, hogy lássák a hozzászólásodat. FIGYELEM: A felhasználóvek és a nicknevek nem ugyanazok! A játékos nicknevét a profilján tudod megnézni!

  3. Nem tudom formázni a szöveget, képet beilleszteni. Mi a probléma?

  Mindkettőt Preview módból kell elvégezni. Ezt a legkönnyebben úgy tudod megtenni, hogy a rákattintasz a "Reply" gombra és a szövegszerkesztő alján a Preview módra váltasz.


  4. Meg lehet valahogy nézni a whispert?

  A világvezetőnek jogában áll szerkesztenie a világban lévő whisperek résztvevőit, de egyéb módon nem tudod megnézni azokat a whispereket, amelyekbe nem vagy beleírva.

 • Discorddal kapcsolatos kérdések

  1. Mi az a Discord? Mire jó?  Az oldalon lehetőséged van asztali szerepjátékokkal játszani egy internetes felületen, a Discordon keresztül. Ez a szolgáltatás teszi lehetővé a mikrofonhasználatot, a csevegőszobák létrehozását és magát a mikrofonnal történő játékot.

  2. Kell rá külön regisztrálni? Ha igen, hol tehetem meg?  Igen. Bár a discord szerverünk össze van kötve a Fantázia Birodalma oldallal, szükséges a regisztráció. Ezt a kelléktárban a Discord logóra kattintva teheted meg.  3. Meg tudom jeleníteni a Discord fórumszálat?  Akárcsak a játékterek megjelenítése, a Discord fórumszál megjelenítése is opcionális.A Profilodról navigálj a Csoportok, oldalak, körök területre. Keresd a Discord opciót, és kattints a "Join group" gombra. Hasonló módon tudod elrejteni a világokat, kattints a "Leave group" gombra és már nem is látszódik.

 • Egyéb kérdések
  Jelenleg nincs egyetlen kérdés sem.