|
Wicked
Emlékszel a gyermekkorod rémségeire? A szörnyre a szekrényben? Vagy az ágy alatt? Valóságosak. Ott bujkálnak a sötétben, az árnyak között. Ők üvöltenek a holdra és ők kaparják a falat az elhagyatott, dohos házak oldalában.
Világvezető:
Raven
Alfórumok:
Ötletek, Világ körül
---------------------------------------------------------------------------------
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327952964354078/02b1d9283a7c66e32e57a9a90db942c3~jpg A jelenet már annyira nevetséges kezdett lenni, hogy én is nevetni kezdek. Mármint… Mennyire morbid már, hogy egy csata közepén elteleportálódok tündérországba egy démonnal aki majommá változik, majd pörkölni kezd egy beszélő fát?
-Szerintem hagyd azt az izét a picsába és próbáljunk meg kiutat találni LSD-földről…
↳ 📚 Wiki oldal
|
Bexmior
Lyzy04 (Nov 17, 2020 14:46:54 GMT 1)
219 hozzászólás
41 témában.
+
🧑
📙
|
|
Szénkeresztek
Ardilla szigete fölött sötét felhők kavarogtak. ACsendes Óceán egy eldugot részén fekvő terület, 60 000 főt számlál. A sziget nevét viselő kisváros lakosait már sokszor sújtotta katasztrófa, de ez most más volt. Egy apró, zöld villanás volt látható, majd a gyülekező sötét fellegek, mint egy nagy örvény vette körbe a szigetett.
A paranormális jelenség megoldására a tanács három ügynököt rendelt ki, egyikük sem tért vissza.
Világvezető:
Kán
Alfórum:
---------------------------------------------------------------------------------
Az emeletről a két lény hangja gyengéden áthalaltszott a földszintig. A kis csap tanakodása közben a nap lassan eltűnt a tömbházak tengere mögött, talán még fél óra lehet míg besötétedik. Jhonson fájdalmas tekintettel fürkészte a közeli ablakot, közben pedig társára és Nightra nézet akik várták az ő véleményét is. -Mozogni tudok, de nem vagyok benne biztos, hogy időben el tudunk jutni bárhová is. Ha jól láttam az utak nagy része le van zárva, legjobb esetben is órák míg átvergődjük magunkat a barikádokon és a kocsik tömkelegén. Ha jól láttam az épületek itt nagyon közel vannak egymáshoz, talán megpróbálhatunk tetőről tetőre közlekedni, egy fokkal gyorsabb lenne így, és a városháza is szem előtt lenne végig. A gond az, hogy így könnyen észrevehetőek vagyunk, és ha jön még egy olyan lökés mint az erdőben akár le is sodorhat a tetőről. Talán a legjobb ötlet ha biztosítanánk az egyik szobát és felváltva aludnánk reggelig. Gow mind e közben lassan vissza sétált Night-hoz és csendben elkezdett morogni majd kis idő után megszólalt. -Tudom milyen szellemekről van szó… de sokat nem fogok tudni róluk mondani. Az ilyenek mind egy Circe teremtményei … minden Circe egyedi és másképp tervezi meg az alatvalóit. Csak azért ismerem fel őket mert van egy elég erős és jellegzetes … aurájuk. El sem akarom képzelni, hogy kerültek ide mivel Circe sosem lépett át ide a ti világotokba, túlságosan is nagyok, hogy konvencionális módszerrel átjussanak. A béka elhallgat és csak bámul ki az ablakon át. Bár nem sokat lehet látni az ablakon át, mindenki számára egyértelmű, hogy a béka a vihar jeleit keresi. Pár pillanatig még bambán tekint előre majd újra megszólal. - Nem tudom, hogy milyen erős a Circe ami létrehozta őket, de ha ezek a legerősebb teremtményei akkor egy gyenge Circéről lehet szó, ha meg csupán dolgozók akkor nem agresszívak, jellegzetesen nem is gyilkolnak, csak összeszedik amit a katonák levadásznak. Kint szemerkél az eső, a vihar lassan erősödik.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Ardilla külváros
Kán (Nov 20, 2019 21:15:33 GMT 1)
55 hozzászólás
11 témában.
+
🧑
📙
|
|
Warhammer 40.000
Ez a 41. évezred. Több mint tízezer éve az emberiség császára elmozdíthatatlanul ül az arany trónuson. Ő az emberiség mestere és ura több mint egymillió világnak a hatalmas kifogyhatatlan seregeinek köszönhetően.
Alfórumok:
Frakciók, Csevegő, Leírások, Deathwatch, Prológus - INAKTÍV
TFH: Utadat a hajó karbantartó fedélzete felé veszed. A hajó továbbra is remeg a lámpák villognak. Egyes helyeken kábelek szakadnak le és szikrát vetnek. Szembe veled servitorok jelennek meg és sietve gurulnak helyreállítani a hajó sérüléseit.Végre aztán megérkezel a fő karbantartó terembe ahol techpapok nyüzsögnek mindenfelé. A helyi magos a sűrű kapkodásban feléd fordul és köszönt téged. -Üdvözlöm. Az inkvizítor már értesített a közeledtéről és bátorkodtam előkészíteni önnek két papunkat. Ekkor int egyet a hátán található három fém kar közül az egyikkel. És két technopap azonnal abba hagyva a monitoroknál való munkát feléd indulnak. Enyhe hajlást követően közlik a neveiket és, hogy kések szolgálataikat a császárnak és ezáltal neked ajánlani. Ez gyorsan ment gondolod. Mindenesetre nincs időd tétlenkedni és a megbeszélt találkozó pontnál várakozol. Talán érdemes lenne elébe menni a dolgoknak és elindulnod megjavítani a kommunikációt elvégre a türelem soha nem volt az erősséged.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Mission 00
Deleted (Jun 9, 2018 14:13:38 GMT 1)
305 hozzászólás
25 témában. - 8 olvassa
+
🧑
📙
|
|
Chronicles of Fire II: Blood
Valahol a végtelen tenger egy távoli pontján található egy hatalmas, ám felfedezetlen kontinens. E föld neve Wylisia. A háború szelének előfutára már itt is elhintette magvait, polgárháború, ármánykodás, intrikák, és szervezkedések uralják az összes országot jelen pillanatban. Egyre több pletyka terjeng arról, hogy a fehér hollók kihalásával beköszönt majd egy új kor, melyben csak a legerősebbek maradhatnak fent. A vér kora.
Világvezető:
Ben
Alfórumok:
Országok, Térképek
ಟ౾ൔೃ౾ೄೃೊೃೋೃೊೃ౾ೄೃೈേಌ౾ಲೃೇೌೃേ౾ೃೃೌೃೃೌ౾ಿ౾ುിിേೀಿ౾ೃೃೇಌ౾౾ಫಿೈೂ౾ೀ್ೈിಿೊ౾ിುಿ౾ಿ౾ೄൔೊೂೃಌ౾ಚೀಜಚೀಜಋ౧ಫೇ౾േ౾ಿ౾ೃೋಊ౾ೆಿ౾ೇ౾ಿೌ౾ೌ್ೋಿಝ౾ಫೇ౾േ౾ಿ౾ೄ൚ೊ౾ೆಿ౾ೊೋ್౾ൔೌ൚ೌ౾ೀೃೊೃಝ౾ಫೇ౾േ౾ಿ౾್ಊ౾ೆಿ౾ೃೊൔೋೈ൚ಝ౾ധ౾ೋೇ౾േ౾ಿ౾ിೌ౾ೆಿ౾ೇിೈ౾್ೌೌಿೌ౾ಿ౾ೌೃೊೃಝ౾ಟೋೇ౾ೋ್౾ൔೌ౾ೈಿಿ್ೊ౾ಷ್ೆೇೌ್ೇ౾ಥೃೇ౾ುിി౾ಿ౾ೌೃೋ౾ೋി౾ೋೇೌಊ౾ೆ್౾ിೈಿೋ౾ೇ౾ಿ౾ಶೇಿ౾ಠೇ್ೂಿೊ್ೋ౾ೌೃೊേ౿౾౾ധೌ౾ೋೇೌ౾ൔೃ౾ೃೋೃಊ౾ೄ൚ೊೃಊ౾್ಿ౾േ౾ೌೃೊೃ౾ಿ್౾ೃ౾ೀೇ್ೂಿೊ್ೋೌಿಌ౾ದി౾ೋೇ౾േೃೊೋೃ౾ೃ౾ൔೃೌೃಊ౾ೆಿ౾ೃ౾ಿೊ್ിೀಿೌಊ౾ി್ೊ౾ೋೇೌೂೃೌ౾ೆಿೌ್౾ೃേೃೌേදೊ౾౾േ౾ೌೃೋ౾್ಿೈಿ౾ೌೃೊേ౾േ౾ೌೃೋ౾್ೊിೊೈಿ౾ಿ౾ೌೃೋೃೃಝ౾౾ಫೇ್౾ೋೃಿಿೋ౾ಿോി್ೋ౾േ౾ೄೃೊಿೂಿ್ೋ౾ೇೖೃೋදೊ౾ೌೃೋ౾ಿോ್ಿೋ౾ೃೊ౾ಿ౾ೋಿಿೋೊಌ౾ിೊೊಿೊಿೋಊ౾ധಬ౾േ౾ിಿೇೋ౾ಿ౾ೃേೊേ౾ಿ౾ೃೌೃೌೃ౾േ౾ിೊೊಿೊ್ೋ౾ಿ౾ൔೌ౾ೂಿಿ౾ിೊಿೊ౾ಿ್ಿ್౾ೃേೊೃೃ౾ೇಌ౾౾ഫ౾್ിೀೀಿ౾ೇ౾ೃೃೌേೌ౾േೌೇ౾ോೃ౾ೃೌೂേೊിിിಌ౾ದಿ౾ಿೊ್ിೈിೀೊ౾ೇ౾ೇ౾ಿോ౾ೋೇೌೃ౾ಿ౾ೇೃೃೇදೊ౾ೌೃ౾ೃೃ౾ೃ౾ೋೃಌ౾౾സೈ౾್ೀಿೌ౾േೊ൚ೌ౾േ౾ೋೇೌ౾ೇೊೃೌ౾൘ೈ౾ೋೂೃೃೃ౾ಿೌ౾൚േ౾ೋೇೌ౾ಿ౾ിೊೊಿೌೂ౾ൔೃേೃೃಌ౾ധ౾ೋೇ౾ೊೃೌೌೃ౾ೈ್ೀೀ౾ೃೃ౾ೋೇೌ౾ೆ್౾ಿ౾ൔೃ౾ೈിി౾ೋೃೃೊද൚౾ೆಿ౾ಿ౾ൔೃೃ౾ೆೃೊೀೃೌ౾ೋಿಿೂೌಿಝ౾౾ರೃೋേೊೃೋ౾ೇೖೃೋ౾ೇೌೂ್ಿೇ౾േ౾ിಿೇ౾ೇೊി್ಿ౾ൔೌ౾ിೋിಿಌ౾ⱱ౾ಫಿೈೂ౾൘ೈೄೃೌ౾ಿ౾ೄൔೊೂೃ౾ುಿ್౾ಿ౾ೀ್ಿೊಌ౾౾ೇೊೊി౾ೌೃೊേ౾ೇೌ൘ೈೈಿ౾ೋೇೌೆಿ౾ೀೃೊೃಿ್ೊೌಿ౾ಿ౾ೊೃೃදೀೃಌ౾ⱱ౾ಟೋೇ౾ೋೃ౾ಿ౾ಫಿೌೈೇೊ౾ೃോേೃ౾ೇೊೊೃೇಌ౾ടೊೊോೈಿಊ౾ೆ್౾ೌೇೌುೃೌೃ౾േೂೃೃೊേೃೇ౾ಿ್ೌ౾ಿ౾ೇೂേೃೌಌ౾ಟ್౾ೋೇേ౾ೃೃ౾േೂೃೊೋേೀೃ౾ದೇೂಿಿ౾ೃೃೃೂද౾ിೊೊಿೋിಝ౾ದಿ౾ೃೋೃೂೂೇ౾ೋೃೂി౾േೂೃೌೇ౾ೋಿಿ౾ೃ౾ೃೂೂೇ౾േ౾ೌೃೋ౾ೇ౾േേ౾ൔೌ౾ೃೃಌ౾ಣ౾ೋಿೈಿ౾ೋೇೌೂೃೌೇ౾ിೋിಿಊ౾ೆ್౾ೇೃೌೇ౾േೂೃೃೊ౾ೀೇ್ೂಿೊೋಿ౾್ೌೇೌೃೌ౾ಿ್ೌ౾േേೌಌ౾౾ധ౾ೃೃೌ౾ി್౾ೌೃೋ౾േ౾ಿ౾േೂೃೊೋേೀදೊಌ౾౾ಢೃ౾ೌೃೋ౾ോിೌ್ೋ౾ೌೃೊೃೋ౾್ിೀೀ౾್ಿೌೇ౾ೃೃೌ౾ಿೂಿ౾್౾ೃೊೃ൚ೊേ౾ೃೋೊೃೃೃಌ౾ದಿೂೂ౾ೃೋೊേೃೃೃೋ౾ಿಿ౾ೋೇ౾ൔേೌ౾ಿ್ಿೊ౾್ೊೈിಿ౾ೇ౾ೇೋಿಿೂಿ౾ೃ౾ೆിೀ್൘ೀೊಌ౾౾ಟ౾ಶೇಿ౾ಠೇ್ೂಿೊ್ೋ౾್ಿೇ౾േೃೇೀೃೌ౾ೋೇ್౾ೋേ౾౾ೄೃೈೃೂೃೊೃೋ౾ಿೊಿ౾ಿ್ಿ౾ಿ౾ೄൔೊೂೃೃಌ౾౾ಟ౾േ౾ೋೃೋಿಿೂ౾್౾ೄೃೈೃೂೃೊೃೋ౾ೌೃೋ౾ೄ್್౾ൔೃಌ౾ಟ౾ಱಿೀಿ౾ೊിೌ౾ೃോേೃ౾േ౾ಱ൚ೊೃೈೋിೌ౾ೄೃೈೃೂೃೊೃೋදೊಌ౾ಢೃ౾ಿ౾ೄೃೈೃೂೃೊೃೋ౾ೌೃೋ౾ോിೌಿ౾ೃോೃೌೇಌ౾ತേೊೃೃ౾ೃೃേ౾േ౾ೃೋೀೃೃೇಌ౾ಥ್ೌೂ್ೊിೌಊ౾ೆിೆಿ౾ೋೃೃೃೊೋೃ൚ೌ౾േ౾ೃೃേೃ౾ೈೆಿ౾ೃೊ൚ೌಌ౾౾ಫ್౾ೋി౾ೃೋ౾ಱಿೀಿ౾ೊിೌിಿ౾േ౾ೃೋ౾ಱ൚ೊೃೈೋിೌ౾ೄೃೈೃೂೃೊೃೋേೃ౾ೌೃೋ౾ೊേೃೇಌ౾౾ಢೃ౾ೃೃೌ౾ೃ൚౾ೊೃදೆೃೃ౾್ೊೌಿ౾ೋೇೌೃಌ౾౾౾ಣ౾ೃೂೇ౾ಿೌೊി್౾್ೊ౾ിೋೌಿ౾ೇಌ౾ಫേೃೂೇ౾್ೊಿೌ౾ೃೋ್ೌೀೊಊ౾ೆ್౾್ೆಿ౾ೌೃ౾ೋಿಿೂೈೌ౾േೊೃೌೃ౾ೃ౾േೂേೀೃೌ౾േ౾ೌೃ౾ിೈೌ౾ಿೂೂೇ౾ೋോ౾ಿ౾ೋിೇ౾൘ೊ౾ೃද౾ೊೃಌ౾ದಿ౾ೋ್౾ೃോೃೌೃ౾ೌೃ൚ೌ౾ೄൔೊೂೃ౾േ౾ಿೂಿി౾ೊೃ౾ಿ౾ൔೌೌേಌ౾ದಿ౾ೃೂೇ౾ಿ౾ಫಿೌೈೇೊ್౾ೃೊೊೃೌ౾ೃേೂೃೇ౾ೋೃി್ೊೆಿೈಿ౾ಿಊ౾ೆ್౾ಿ౾ೋೇ౾ಠೇ್ೂಿೊೋೌ౾ിೊೈേ౾൘ೊ౾ೃදേ౾േ౾ಿೈി౾ಿಿಿിೌಿ౾ೇ౾േേೌ౾ೂೌಿ౾ೃೃೌೇ౾ಿ౾ಫಿೌೈೇೊ್ಿೊ౾ೃೋೀೃೌಌ౾౾ಢೃ౾ೆಿ౾ೋി౾ೌೃೋ౾್ೌೂ್ೊೈ್ೌ౾ಿ್ೌ౾ൔೃೃೇೃ౾ೇೃ౾ൔೌ౾൚ೊೂൔ౾ೆ್ിೌ౾േಊ౾ೆ್౾ೋೇೊೃೌ౾ಿಿಿೊ౾൚ೊೂೃ౾දೃಌ౾౾ದി౾ೃೌೌೃ౾ೃೃೌേ౾ೋ್౾േേೌ౾ೃೃೌೇ౿౾ದി౾ಿಿ౾ೋೃ౾ಿೂ್౾ಿി౾ಿ౾േೊೃೃ౾ೂೇುೃೊೃೌേേೀදೊ౾ിೋಿ౾േೃೌേಌ౾౾ದಿ౾ೄ್ೌ್ಿೀೀೌಿ౾േೇ౾ಿ౾್ೌೇೌೃೌ౾ೋിೇ౾ೄೃೊേೌ౾ೂ൘ೊ౾ೈ್ಿೊಿೌ౾ೊിಿೂി౾ೋೃೊೃ౾ೃ౾ൔೌදೊ౾ೇ౾ೋೃೌೃ൚ೊ౾ೀೃುೃೊೃೌ౾ೌදೃೋേೊಌ౾ಣ౾ರಭಱಸ౾ോ౾ೃ౾ೈ್್౾ೇിೊ౾ೃೊೊೃೌಊ౾ೆി౾ೋೃೋಿೈಿ౾ೋೇೊೃೌ౾ೀೃು൚ೊೃ౾ೃೇೌ౾್ೋിೌ್౾ൔೌ౿Ë
↳ 📚 Wiki oldal
|
II. Fejezet - A kapzsiság magvai
Kristóf (Apr 4, 2018 6:06:12 GMT 1)
103 hozzászólás
17 témában.
+
🧑
📙
|
|
Collision
A Medior öv ahogy, a legtöbben nevezik. Sok kisebb-nagyobb aszteroida kering körbe-körbe egyetlen apró fehér nap körül. Nem tudni, hogyan vagy, hogy miért azonban számtalan eltévedt hajó sodródott ide az idők során...és eddig senki sem tudott hazamenni.
Világvezető:
Whitewolf
Alfórumok:
Meldior rendszer
Aila Igwei (A naptenger) A hatalmas galaxis egyik legkülönösebb helye az Aila- naprendszer hiszen a rendszer, nem egy hanem két hatalmas csillag körül kering. Amik tökéletes egyensúlyban keringenek egymás körül egyszerre vonzva és taszítva egymást. A tökéletesség példája ez a két csillag. Rendszerükben több mint két tucat bolygó kering, de csupán kettő lakható, a fiatalabbik Talanir, amin ép csak elkezdet burjánzani az élet, a bolygó különleges vadsága azonban elképesztő szépséggel párosul, és külön szerencse (sokak szerint) hogy intelligens élet még nem fejlődött ki a bolygón. A másik a több milliárd éves múltra visszatekintő Tiki, egyszerű neve cseppet sem egyszerű bolygót takar. Az őslakosok már rég behódoltak egy nagyobb entitásnak, előtte megvívták már a háborúikat, többször majdhogynem elpusztították bolygójukat, most mégis virágzik az élet a bolygón, holott az már rég túl közzel került napjához, illetve napjaihoz. Már el kellet volna tűnnie róla az életnek és mindent fel kellet volna hogy perzseljen a nap, de nem ez történt. A bolygó ugyanis különleges kapcsolatot tart fent egy megmagyarázhatatlan bolygó nélküli intelligens létformával. Ez az intelligens életforma a bolygó népe által Aila Wainee-nek az az Nap szüzeknek keresztelt bolygó nélküli faj. A Napszüzek különleges kapcsolatban állnak a nappal belőlük nyerik hihetetlen erejüket, ami ilyen közel hőn szeretett iker csillagukhoz elképesztően erőssé teszi őket. Elég erősé, hogy életben tartsanak egy a saját napja által pusztulásra ítélt bolygót. Az Aila Wainee-knek mint említettem nincs saját bolygójuk, bolygó helyet egy olyan élőlénnyel élnek szoros szimbiózisban, ami szintén a nap energiáit lovagolja meg, szó szerint. A Napszüzek Űrcetek hátára épített városokban élnek. És a legnagyobb cet hátán ott áll az impozáns Onwa Drave, a hely ahol a Aila Wainee-k megtanulják használni a nap által nyert képességeiket, itt tanulnak meg mindent az univerzumról ami csak lehetséges. Amire akár több ezer év is szükséges lehet, kész szerencse, hogy a Aila Wainee-k alig láthatóan öregszenek csupán, életük akár egy bolygó, vagy egy csillag teljes élettartamát is kiteheti, már persze ha egyéb körülmények miatt nem haláloznak el. Különben meglehetősen ellenállóak szinte minden betegség és méreg ellen, noha utóbbiból azért akad ami árthat nekik és a regenerációjuk is kiválóbb mint szinte bármelyik másik fajé. Persze szükségük van hozzá a nap energiájára, de úgy szinte bármit begyógyíthatnak ha elégé koncentrálnak. Persze ezért tanulják a mesterségüket évezredekig. Szükségük is van erre hiszen a létrejöttük oka és életük célja a galaxis egyensúlyának védelme és fenntartása. Amit bármilyen módszerrel teljesíthetnek. Az általuk használt mágia nagyon összetett és bonyolult motívumokat…Priscilla:Sok a rizsa! Gyakorlatilag minden szó, amit a saját nyelvünkön ejtünk ki és elképzeljük hogyan működik, valóra válik. Nem egy agysebészet, koncentráció kérdése az egész. Koncentrálsz, elképzeled, kimondod. Ok ez így talán le van butítva, a pálcáinkat a Tiki (Ki találta ki ezt a nevet és mire gondolt? De komolyan, mint valami indián fafaragvány) Khm… Szóval a pálcáinkat, fegyvereinket a Tikin készítik nekünk. Az ottaniaknak nagyon fejlett a technológiájuk, de nem igazán értek hozzá, van az a szabály, hogy csak az ezredik évüket betöltött Waineek mehetnek a Tikire. Oh igen 633 éves vagyok, és sokkal erősebb mint a legtöbb 1000-éves diák. Szóval egyáltalán nem találom fairnek, hogy nem léphetek a Tikire. A partnerem Glória 1000- éves a legjobb a korosztályában, azért osztottak be mellé, hogy ne száljak el magamtól annyira, de az az igazság, hogy vagyok olyan jó mint Glória. Már familiárist és valódi pálcát is kaptam. (Igaz csak mert Gloria betöltötte az 1000 és nem maradhattam le mögötte mert lehúzhatom őt a gyakorlásban.) De akkor is, a bottal még familiárist is kaptam. Egy Ancschelort, egy Tiki árnyék farkast. Első ránézésre picike és csöppet sem ijesztő de a teljes alakjában varfagyasztó látvány a több mint hat méter magas és 10 méter hosszú vadállat. A neve Anxiety. Az ő segítségével tudok utazni a bolygók között. Egy rátermet igazán erős familiáris akár egész naprendszereket ugrik át. Glória familiárisa egy Tiki sárkány gyík egy Casper névre halgató tűzokádó. Szintén nem tűnik nagyobbnak egy macskánál de teljes alakjában még az árnyékfarkasnál is nagyobb főleg kiterjesztett szárnyakkal. Kár hogy familiárisokkal nem igazán lehet harcolni, de alkalmanként remek tanácsokat adnak. Anxiety komoly jellem és elég pesszimista, de legalább óvatosságra int minket. Nem árt, mivel sem én sem Gloria nem vagyunk túl megfontoltak, a tanárok csesztetnek is ezért. Casper pedig olyan mint egy beszélő lexikon, csak kár hogy akkor is fölöslegesen böfögi fel az információkat amikor a kutya se kéri erre. (Mi az a kutya? Mindegy). Most biztos azt gondolod, hogy a Tiki egy különös hely lehet, hogy ezrével futkosnak rajta az ilyen élőlények, de nincs igazad. Az Anxietyhez és Casperhez hasonló lények a Tiki élővilágából kialakult mutánsok. Különösen érzékenyek a napkitörésre ezért nem maradnának életben a Tikin még a bolygó mágikus burkán keresztül sem, de a mi közelünkben semmi bajuk. Viszont ehhez hasonló mutáció szinte csak a Tikin fordul elő, ezért is van velük a megállapodás és ezért is különösen fontos a bolygó védelme saját napjától. Gloria, mint én, tanuló a saját korcsoportjában a legjobb, talán rajtam kívül az egész akadémián ő a legjobb. A nap mágiáját a lehető legegyszerűbb hő mágiákkal hasznosítja, de azt elképesztő sokszínűen és tehetségesen. Vagyis póriasan fogalmazva gyújtogat és robbantgat, de azt művészi szinten. Talán csak a kora miatt egy kicsit megfontoltabb nálam, de összességében nincs túl nagy különbség. Csendes lány, aki ritkán mosolyog, de ha igen akkor általában még a vér is megfagy annak az ereiben aki kiváltotta. Öszintén mosolyogni talán csak én láttam és én is csak egyszer, vagy kétszer. Azt hiszem ezt a típust nevezik szociopatának. Ő az a csendben gyilkoló típus. (Jó a robbanások nem csendesek, csak Gloria az.)Én kicsit az izgalmasabb irányzatokat kedvelem. A mágiánkkal mindent megtehetünk, amit elképzelünk akkor miért csak egy dologra használjuk. Folyékonyan megtanultam az ősi nyelvet, bár nem volt egyszerű, de így most szó szerint csak a képzeletem áll útjában a mágiámnak. És igen, ki használom a testünk különleges teherbírását is és közelharcra is sokat gyúrtam. A pálca azért jó mert annak átalakítása bármivé nem sérti a természet törvényét. Meg persze segít koncentrálni az energiák. Szóval elméletileg ugyan varázsolhatunk nélküle is, de a pálcával sokkal egyszerűbb. Persze vannak szabályok. 1. És legfontosabb: Soha nem törheted meg az egyensúlyt! 2. Ezért nem teremthetsz a semmiből. 3. Nem hozhatsz vissza holtakat: Legyen az egy csillag egy bolygó egy állat vagy akár a bajtársad. 4. Nem pusztíthatsz el semmit ami az egyensúly részét képezi. Legyen az, egy szörnyeteg, bolygó, vagy csillag. 5. Nem hagyhatod hogy egy testvéred megszegje ezeket a szabályokat. 6. Az egyensúly védelme a legfontosabb, nincs áldozat ami túl nagy ár.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Priscilla
Raven (May 5, 2018 13:16:39 GMT 1)
8 hozzászólás
7 témában.
+
🧑
📙
|
|
BLOOD METAL
Rém egyszerű sztori. Amit a sok brutalitás színez ki. Főként vörösre. A hősök lehetnek barbárok, gyilkos robotok, gladiátorok, szuperkatonák vagy ami csak eszetekbe jut. (A fegyer arzenál szélességének pedig valószínűleg még a fantáziátok sem szab határt.) A lényeg, hogy ne riadjanak vissza attól, hogy a szörnyetegeket lehető legkegyetlenebb úton kell elpusztítani. Mert eza fő cél. Vér, halál, a gyengék mind elhullanak.
Világvezető:
Whitewolf
Alfórum:
- A SZŰZ ANYA NEVÉRE! Ez miféle Pokolbéli elfajzás műve? - Csodálkozok rá a beleket és vért okádó panelra és a kis szitkozódó démonra. Ezt követően valami megragadta a lábam mikor oda pillantottam mintha egy szellemalak karját látnám ami lassan mászik előre. Húzza fel magát az én lábamon. Majd a másik keze is előbukkant, végül pedig a ronda feje is kibújt a démoni fenevadnak. Páncél és démoni mágia szentségtelen elegye ez a lény. Ezért pusztulnia kell. Szablyámmal kezdtem el hasogatni, de úgy látszik semmi hatása. Lepattan a testéről. Karját csak pár helyen sikerül felhasítanom. Hát akkor nincs mit tenni addig vagdosóm a karjait amíg azok lenem esnek. Szabad karommal pedig a feje körül lévő lámpákat csapkodom. Nem tudom, hogy van-e hatása, de legalább megkell osztania a figyelmét. - A SZŰZANYA, A FIÚ ÉS A SZENT LÉLEK NEVÉBEN TAKARODJ VISSZA A POKOL LEGMÉLYEBB BUGYRÁBA AHOVA VALÓ VAGY! TE ELFAJZOTT ROMLOTT DÉMON, KI ISTEN SZAVA ELLEN TESZEL!
↳ 📚 Wiki oldal
|
A SÁTÁN UTOLSÓ PÖCEGÖDRE
Kristóf (Oct 20, 2017 10:50:29 GMT 1)
20 hozzászólás
5 témában.
+
🧑
📙
|
|
Lightway
A Twilight Huntress egy öreg hajó ami már két háborúban is leszolgálta az idejét. Ám most egy új relytéjes ellenfél bukkant fel és pillanatok alatt elpusztítja az Arai föderációt. Néhány túlélő katona pedig erre a hajóra kényszerül, hogy a vad Anarchista űrbe meneküljön.
Világvezető:
Whitewolf
Alfórumok:
Helyszínek, Avatarkép galéria
↳ 📚 Wiki oldal
|
John D. Shepard
Whitewolf (Dec 31, 2017 3:19:00 GMT 1)
285 hozzászólás
41 témában.
+
🧑
📙
|
|
Fear of the Dark
Rövid leírás: 1900-at írunk. Az ipari forradalom nagyban tombol. Nem csak a gazdaság fejlődik rohamosan, hanem a haditechnika is. Az európai nagyhatalmak közti viszony az állandó rivalizálás és II. Vilmos világpolitikája miatt meglehetősen feszült. Mondhatni a küszöbön egy újabb háború. Újabb? Nyilván nem tudsz róla, elvégre ez az árnyak közt folyik, rémtörténeteik legkegyetlenebb bestiá közt. A világ még csak a létezésükben sem hisz, de aki részese ennek a háborúnak az tudja igen is léteznek. Köztünk járnak és ránk vadásznak...
Világvezető:
Mocsok
Alfórumok:
Játszható fajok, Nem játszható fajok, Történelem, Egyéb
Fura ez az ember. Bár ha én se aludnám…Várjunk már nem alszok elég régóta. Mindegy. Én is bizalmatlan lennék, ha nem frissülnék fel rendesen minden nap. De legalább bele ment az egészbe és ez a lényeg. A könyvekből sok van. Anatómiával és természettudománnyal foglalkozó könyvek. Ez fura, nem ilyenekre számít az ember egy templomban. Okkult könyvek ez már egy kicsit közelebb van ahhoz amire számítanék. Bár ez a mérték elég…Aggasztó. Mármint ha legalább bibliák lennének vagy szent tekercsek, de ezek inkább olyanok amiket én szoktam olvasgatni. Egy adag szétszaggatót papír lapon meg valami farkas emberre emlékeztető ízé rajza volt. Mi a jó édes…Á papsajt. Ez az arc mindennel felért. Mellé még én is megeresztek egy önelégült mosolyt mintha már mindent értenék. Majd pedig elkezdi ecsetelni a dolgokat. Valami megölte a régi papot, új papunk retteg. Valami nem evilági okkult szörnyről van szó. Papunk meg lassan megkattan. Én nem ezért jöttem. Nem érdekelnek az ilyen apró-cséplő dolgok. És már úgy is megvan az amiért felkerestem a papot. Talán egy szanatóriumban tudnának rajta segíteni. - Atyám nincsenek olyanok, hogy szörnyek. Csak rémeket lát és hall az alvás hiány miatt. Nem kell a dajka mesékben hinni. – Bár ekkor felveszek egy szigorúbb arcot és mélyen az atya szemébe nézek. – Mondja ez ügyben írt már valakinek? Az egyháznak vagy az államnak? – Még csak az kéne, hogy valami halandó hatóság is ide tolja a pofáját. - De ha nincs semmi amiben segíthetnék átnézném a könyvet. Nem baj, ha elviszem a szállásomra? Egyébként ez a lény – Felmutatóm a szét szabdalt papírlapot. – A helyi folklór része vagy teljesen önmagától találta ki? Ha mindez megvan és a könyvet is elvihetem magammal, magamhoz veszem a noteszem és egyéb dolgaim és elindulok vissza a fogadóhoz, hogy átnézhessem magamnak ezt a vaskos kötetet. Hihetetlen, hogy egy falunak ilyen vastag helytörténete van.
↳ 📚 Wiki oldal
|
The city of damned
Kristóf (Nov 23, 2017 22:32:41 GMT 1)
61 hozzászólás
18 témában.
+
🧑
📙
|
|
Hunger Games
Az egykori Észak Amerika területén ma Panem országa helyezkedik el, tizenkét körzetre osztva, melyet a kapitólium zsarnoki kezei irányítanak. Minden évben megrendezik az Éhezők Viadalát, egy életre-halálra vívott küzdelmet, melyet élőben közvetít a televízió. Életben tudsz maradni egy olyan vadonban, ahol mindenki az életedre tör?
Világvezetők:
Bratti, Ben
Alfórum:
A szemem sarkából látom a másik lányt, aki ugyanúgy a machete-ért indult, mint én. Szerencsém van, a távolság nekem kedvez, gyorsan ugrok a fegyver után. Látom, ahogy megáll - feladta a harcot, nem hajlandó küzdeni érte. Nekem pedig nincs több időm, fogom a földön talált táskát, és amit csak találok, belepakolom. Aurora közben megjelenik mellettem, így ami nem fér hozzám, odadobom neki, hogy ő tegye el a táskájába. - Siessünk. Elindulok a többiek után. Nem időzhetünk itt, különben csoportosan fognak megtámadni. Már így is méregetnek...Aurorát is kiszemelte magának Hobbs, engem pedig hosszú évek óta gyűlöl. Néha viszont a nyúl is meglepheti a vadászt. Utolérjük a csapatot, és csak most tudatosul bennem, hányan is vagyunk. Ez a csoportszám baromi magas. Nagyon hamar szét fogunk hullani. És persze itt van az az őrült is... Nem csodálkoznék, ha az ő fejében is az járna, hogy vajon mikor és hogyan tud a leghamarabb megszabadulni tőlem. Messzire kell mennünk ahhoz, hogy olyan helyet találjunk, ahol elrejtőzhetünk. Egy barlangban találunk helyet magunknak, de nem maradhatunk itt sokáig. Ez a hely pont olyan, amiről ordít, hogy valaki bujkál benne. Vagy csak számomra lenne minden olyan gyanús? Persze, a kiképzés alatt megtanítottak arra, hogy minden hely, tárgy, vagy mozdulat halálos is lehet. Megtanultunk mindenre gyanakodni. Lepihenünk, és megkezdődik a feladatok felosztása. - A legfontosabb a víz. - Felállok, jelezve, hogy jelentkezek erre a feladatra. Johnt ajánlják mellém. Bár nem lelkesedek érte, nem jelzem ezt mások felé. Csak azt érzem, hogy ez korántsem lesz sima ügy. - Adjátok ide az üres kulacsokat, amiket megtölthetünk.Miután begyűjtöttük őket, el is indulok kifelé. A barlang szájánál még megállok, hogy körülnézzek, biztonságos-e. Kezemben a machete, hátamon a némi súlytól megszabadított táska, benne a csapolóval.
↳ 📚 Wiki oldal
|
2. Fejezet - "Sok szerencsét..."
Londie (Oct 22, 2017 2:40:08 GMT 1)
51 hozzászólás
11 témában.
+
🧑
📙
|
|
Vaporastu, A Gőz Városa - Félbeszakadt
A helyszín egy nagy város, Vaporastu. Itt élnek együtt, többnyire békességben az emberek, a korevek és a robotok. Bár ez nem mindig volt így. Eleinte csak az emberek uralták a helyet, de később előtérbe kerültek más fajok is. A város három részre oszlik. Az alsóváros, a középváros, és a felsőváros. A város felépítése többnyire vertikális így a legárnyékosabb hely az alsóváros. Itt laknak az alsó osztály béliek. Leginkább gyári munkások, bányászok. Itt történik a legtöbb bűncselekmény is. A középvárosban a középosztály lakik, a felsővárosban pedig a gazdagabbak. A felsővárosban vannak a legnevesebb egyetemek. Itt élnek a hírességek. Ez a város legfényesebb pontja. A világ energiaforrásai a gőz és az energiakristályok. Ezek helyettesítik az elektromosságot.
Alfórumok:
Történelem, Városrészek, Fajok,
Az ember
Senkinek se kell bemutatni az embereket, hisz mind azok vagyunk. (remélhetőleg) Két láb, két kéz, egy fej és a többi. Vaporastu városában ez emberek vannak többségben, hiszen ők voltak azok, akik először eme helyen laktak. Emiatt többségük lenézi a többi fajt és felsőbbrendűnek hiszi magát. Persze ez csak a többség, mindenhol vannak kivételek. Itt is. A város mindhárom szintjén előfordulnak, így mind a három anyagi réteget is betöltik. A legtöbb a középrétegben található. Jellemük teljesen változatos. Lehet akár jószívű és kedves, de lehet akár velejéig romlott az illető. Persze nem csak ez a két szélsőség van, a kettő között nagyon sok jellem megmutatkozik.
Átlagosan a férfiak 70-80 évet élnek, a nők 80-90-et. Bár a felső korhatár az alsóvárosban lecsökken körülbelül 60 évre mindkét nemnél. Ennek oka a rossz levegő, a fény hiánya és az ott elérhető munkák, mint például a bányászat és a gyári munka. A felsővárosban 90 és 100 közé esik a maximum életkor. Az átlagos magassága az embereknek 180 cm a férfiaknál, a nőknél pedig 170cm.
[Az eddigi legöregebb ember a történelemben Gróf Trobb Rajmund nagyanyja, Gilly asszonyság, aki 122 éves. A hölgy még ma is él és virul, és nagyon jól érzi magát. Sokan azt mondják, hogy valami varázslat tartja életben, mások pedig azt rebesgetik, hogy mézben áztatott moszattal kenegeti magát esténként és ezért ilyen "fiatalos".]
Gilly asszonyság portréja.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Ember (játszható faj)
Deleted (Aug 19, 2016 19:49:29 GMT 1)
2 hozzászólás
2 témában.
+
🧑
📙
|
|
Sötét Lelkek - Félbeszakadt
A játék elkalauzol minket egy középkori, misztikus világba, ami telis-tele van démoni teremtményekkel, élőhalottakkal, gigantikus óriásokkal, sárkányokkal, boszorkányokkal és egyéb borzasztóbbnál borzasztóbb lényekkel. A lényeg, hogy egy olyan átok szállt a világra, ami nem engedi nyugodni a halott embereket. Mindig újra, újra és újra felélednek, míg meg nem töri valaki az átkot. Mindenki élőhalott...
Világvezető:
Dogorn
Alfórum:
Egy rozoga felvonó és a lefele vezető vaksötét. Valamint esetlegesen egy óriás melynek az erejéről legendák zengtek. Vagy a szörnyeteg lelke, vagy a biztos és lassú pusztulás a vereséget követve. Ezek vártak hőseinkre: Illana, Ewyn, Frederick, Hadrian és Robert. Miután befejezték ik nyalogatását beléptek a felvonóba. Neccesen, de elfért mind az öt kalandor. Egy kar megmozdításával a tákolmány sebesen kezdett ereszkedni a vaksötétbe, majd öt hosszú percen keresztül folytatta végeláthatatlan útját, aztán egyszer csak lelassult, majd végül megállt. Egy szűk folyosó tárult a kiválasztottak elé, amin csak egy irány volt, mégpedig az ismeretlen egyenes. A falak nyirkosak és dohosak voltak. Az egész olyan volt, mintha egy keskeny repedésen kellett volna átpréselniük magukat. A földet néhol kőtörmelék borította, ami megnehezítette a járást, főleg abban a sötétségben, ami szinte emésztette a helyet. Pár lépés után hirtelen fáklyák gyulladtak meg, amik a falhoz voltak erősítve. Így sokkal kellemesebb volt az alapból is nyomasztó út. A séta nem tartott túl sokáig, viszont annál hosszabbnak tűnt, a végeláthatatlan út és a halovány fény miatt. Pár perc séta után kiszélesedett a repedés és egy hatalmas kapu tárult eléjük, melynek a díszes mintája kék fényben pislogott. Néha erősebben, néha pedig annyira elhalványult, hogy teljesen elszürkült az átjáró. Szinte biztos, hogy mágia, de nagyon gyenge, vagy csak haldoklik... Az ajtó varázsige, ráolvasás, titkos jelszó, mágikus ereklye és kulcs nélkül is könnyedén kinyílt egy nagyobb lökés hatására. A kapu lassan, de biztosan kinyílt, hangos nyikorgó hanggal társítva és egy hatalmas barlang tárult eléjük. Mintha egy nagy aréna lett volna, tele törmelékkel, plafontól a földig érő cseppkő oszlopokkal és hatalmas sziklákkal. Egészen jó lehetett látni, ugyanis rengeteg apró szentjánosbogár világította be a teret, akik a plafon környékén repkedtek. Viszont sem bogarak, sem a rendkívüli cseppkő oszlopok nem keltették fel annyira hőseink figyelmét, mint a barlang közepén térdelő 10 méteres óriás, ami fel volt tűzve, a gyomrán keresztül, egy jókora márvány oszlopra, a jobb karja pedig ki se látszott a törmelék alól, így mozdulni se tudott. A hátából és a mellkasából rengeteg nyílvessző, rozsdás kard és fejsze állt ki. Kókadt fejjel a padlót bámulta, majd mikor megérezte a frissen érkezőket lassan felemelte a fejét. Az arca helyén egy hatalmas lyuk volt, semmi más. A szörnyeteg, a mély hangján üvöltésbe, vagy még inkább hangos nyögésbe kezdett. Az átjáró amin bejöttek azonnal becsapódott a csapat mögött és kéken világítani kezdett. A gigász megpróbált felállni, de a márvány nem engedte neki. Gyors mozgásba, vergődésbe kezdett, majd eltört az oszlop talapzata, ami eddig a börtönét jelentette, aztán hihetetlen gyorsasággal a karját is kirántotta a sziklák alól. Az oszlop még mindig átszúrta a lényt, de így már két lábon állt és szabad volt. A hosszú, furcsa testtartásba tett kezei egészen leértek a bokájáig és a feje súrolta fentről függeszkedő cseppköveket. A monstrum hátra lépett kettőt, majd a csapat felé futott és egy hatalmasat csapott mind a két alkarjával a kalandorokra. Szerencsére mindenkinek sikerült elugrania az utolsó pillanatban így megúszták karcolások nélkül. Viszont a világ utolsó óriása továbbra sem tágított. Ismét föltápászkodott és így kezdetét vette a sorsdöntő harc.
(Mindenki leírhatja, hogy mit tervez, mit tesz a csata folyamán és a kocka dönt. Sok silert!)
↳ 📚 Wiki oldal
|
Második fejezet - Cardinal vára
Dogorn (Jan 30, 2017 18:55:35 GMT 1)
72 hozzászólás
11 témában.
+
🧑
📙
|
|
El.Psy.Congroo. - Félbeszakadt
"Tudóspalántáink" valahogy sikerül megtudniuk valami érdekeset az időutazással kapcsolatban és nem telik el úgy nap, hogy ne kavarnának bele a múltba, ezzel megváltoztatva a világvonalakat, a jelent és a jövőt. Persze ezt mind érdekes karakterekkel, helyszínekkel, történettel és körítéssel.
Világvezető:
Dogorn
Alfórum:
-Ha nem bánjátok, akkor én kimaradok ebből a projektből. Ja, és amennyiben nem robbantjátok fel a boltomat és a lakásomat, addig egy szót sem szólok róla senkinek. Becsszó!-fordultam Okaihoz. Ha elenged így, akkor Mayushihoz fordulok, és gyorsan elbúcsúzok tőle. – Nyugodtan jöhetsz bármikor! Rám mindig számíthatsz! Na, akkor jó éjt mindenkinek! Ha Okarin még egy kicsit feltartóztat, akkor karban font kézzel várom, amíg a felesleges csicsergést abbahagyja. Bár sajna egyáltalán nem hasonlít egyetlen madárra sem, hogy csiripelésnek minősítsem. Főleg akkor, mikor nagyon belemerül a „zsenialitásának” taglalásába.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Második fejezet - Mobil-mikró
Ismae (Oct 8, 2016 20:57:45 GMT 1)
40 hozzászólás
8 témában.
+
🧑
📙
|
|
Holtak Hajnala - Félbeszakadt
2408-at írunk... Nos hogy is öntsem szavakba azt ami itt folyik? Talán a legjobb kifejezés erre az egészre az lenne, hogy: Itt a világvége!
Világvezető:
Mocsok
Alfórum:
Üdv minden játékosnak! Sajnálatos (vagy talán annyira mégsem az) hírt kell közölnöm veletek. Arra a döntésre jutottam, hogy leadom nem csak a kalandjaim, de a világaim is. Hogy miért? Nos, főként azért mert a mesélés nem az én műfajom. Elég lassan írok, gyakran nincs is rá időm, végigimprovizálok mindent, stb. Persze nincs minden veszve bárki átveheti a világokat és a kalandokat is, sőt kedve szerint formálhatja azokat. Játékot továbbra is vállalok, de mesélést már csupán kivételes alkalmakra. Megértéseteket köszönöm, további jó játékot az oldalon!
↳ 📚 Wiki oldal
|
A szent háború
Mocsok (Nov 5, 2016 11:22:03 GMT 1)
93 hozzászólás
9 témában.
+
🧑
📙
|
|
This War Never Ends - Félbeszakadt
A világ távoli történelme a homályba vész... Messzeségbe, rejtélybe burkolózik, de a jelen mindennél tisztábban látszik. A világ két szuperhatalma vív ádáz háborút egymással, melynek vége nem látszódik. Mindeközben a romokból az Ellenállás emelkedett fel, hogy elvezesse a világot a sötétségből. Az emberek között pedig melyikük rejtve, melyikük nyilvánosan, különleges erővel bíró kiválasztottak vándorolnak. Csak az a biztos, hogy az ember vagy megfagy a hideg télen, vagy az ellenség vet véget életének... De talán végre megváltozik a helyzet?
Világvezetők:
Northside, Teszt Elek
Alfórumok:
Zherebtsovia, Ananachia, Egyéb területek
És Pavel elvtársat sosem kapták el élve. Vége... Vagyis mégse, mert megbotlott a küszöbben, ha már a meglőtt lábát nem is nézzük, és mindeközben a manővere közben kilökte az előtte meglepetten álldogáló rendőrt. Ezek után hosszas epikus hajkurászás következett, mely olyan hosszúra nyúlt, hogy papírra nem is vethető. Az elvtárs menekülési terve akkor szakadt meg, mikor az épületből kilépve átesett egy vas tűzoltókészülék tartón, mely rettenetesen ismerősnek tűnt számára utólag. A fekete kocsiba tuszkolták és elvitték a felső szintre, hogy ott megvallhassa bűneit.
↳ 📚 Wiki oldal
|
Semenkovo
Northside (Oct 27, 2016 18:05:26 GMT 1)
46 hozzászólás
16 témában.
+
🧑
📙
|
|
Fear of the Dark - Félbeszakadt
Az éj sötét és felhőtlen. Az utcák csendesek és kihaltak. Legalábbis látszólag. Még a lámpák se világítanak. Csupán a hold fénye, vet árnyékot az üres utcákra. Ám a sötét és hideg sikátorokban mindig van valami mozgás vagy halk nesz. Jobb esetben csak egy patkány... Rosszabb esetben? Ne akard tudni.
Világvezető:
Mocsok
Alfórumok:
Történelem, Játszható fajok, Nem játszható fajok
És ha nem lenne mesélő ??
↳ 📚 Wiki oldal
|
Hirek
Arnion (Jan 8, 2017 11:52:37 GMT 1)
88 hozzászólás
25 témában.
+
🧑
📙
|
|
Antitézis - Félbeszakadt
Ebben a fantasy univerzumban az istenek elhagyják a világot, senki nem tudja miért. De egy utolsó csodát még tesznek minden isten kiválaszt egy embert aki erejének egy részéből részesül. Ezek az emberek lesznek a játékosok. Megkötés nélkül alkothatod meg a karaktered erejét. Ám vigyázz mivel minél nagyobb a választott erőd annál nagyobb lesz a hátránya is amit nem te fogsz választani és a játék elején nem is tudsz róla. Innentől fogva te irányítod a karaktered lehetsz egy szörnyeteg aki emberi lelkekkel táplálkozva nyer egyre nagyobb erőt vagy egy szent aki a hit erejéből nyeri hatalmát. Esetleg egy lecsúszott alkoholista kit egyáltalán nem érdekel ez az egész! Eleinte mindenki egy különleges képességgel bíró ember ám ahogy egyre több és több erőt szerzel úgy válsz egyre hatalmasabbá, míg végül akár tényleg istenné nem válsz és olyanná formálod a világot amilyennek te elképzelted!
A játékban ahogy láthatjátok elengedhetetlen az emberek maga mellé állítása(eleinte legalábbis mindenképp). Éppen ezért a karakterek eszmei párbaja nagyobb befolyással fog bírni sok esetben mint a puszta fizikai harc. Nem kard a kard ellen harcolnak hanem ideológiák és eszmék!
Alfórumok:
Tudnivalók, Csevegő és Hírverő
ha egymilliót dobok nyertem g9uFr6RM1000000-1000000NYERTEM 1000000-1000000
↳ 📚 Wiki oldal
|
1.fejezet Útban a halhatatlanság felé
Whitewolf (Apr 1, 2017 10:22:37 GMT 1)
32 hozzászólás
4 témában.
📙
|
|
|
Valeria the Autarch's crusade
Fantázia Birodalma (Jun 19, 2016 16:43:51 GMT 1)
44 hozzászólás
8 témában.
+
🧑
📙
|
|
Warhammer 40.000 - Félbeszakadt
Ez a 41. évezred. Több mint tízezer éve az emberiség császára elmozdíthatatlanul ül az arany trónuson. Ő az emberiség mestere és ura több mint egymillió világnak a hatalmas kifogyhatatlan seregeinek köszönhetően. Egy láthatatlanul vonagló elhunyt a sötét kori technológia erejével. Ő a halott ura a mérhetetlen emberi impériumnak akinek ezer lelket áldoznak naponta, hogy igazán meg ne haljon sosem. De még ebben a halálmentes állapotában is örökké virraszt. Óriási hadiflották keresztezik a démon-fertőzött Immatériumot, az egyetlen utat a távoli csillagok között, útjukat pedig az Astronomican világítja meg, a császár akaratának fizikai manifesztációja. Hatalmas seregek harcolnak az ő nevében számtalan világon.
Alfórum:
legjobb tudomásom szerint igen, csak elfoglalt a Világ vezető
↳ 📚 Wiki oldal
|
Parancsnoki hullámhossz - Megbeszélős
Ben (Sept 10, 2016 20:44:56 GMT 1)
16 hozzászólás
8 témában. - 2 olvassa
+
🧑
📙
|
|
Csillagkapu - CSK-7 - Félbeszakadt
Bolygókat felfedezni, új fajokat megismerni és segíteni legyőzni a Goa'uldokat, ez a Csillagkapu program résztvevőinek a feladata. A csapatokat hetente ismeretlen bolygókra küldik, hogy kivizsgálják azokat. Az ismeretlenben azonban számtalan veszély leselkedhet rájuk.
Világvezető:
Ben
Alfórum:
Alexis sikerrel járt a számítógép feltörésével, de az öröm rövidnek bizonyult. Ahogy a karjára fonódtak a kábelek azonnal reagálnunk kellett. Rajta kívül senki nem értett eléggé a programozáshoz, hogy a számítógép önvédelmi mechanizmusát állítsuk le időben, Theodore-t pillanatokkal korábban még a mintagyűjtés foglalta le, így először felemeltem a fegyveremet... de nem sütöttem el. Nem tudtam, hogy milyen hatása lesz, és a csapatom legújabb tagját úgy festett, már akkor sem tudom megmenteni, ha sikerül kikapcsolni a gépet. Számokat mondott. 5 7 8 4 1 9 8 5 6... alig tudta elmondani ezeket is. Ahogy lehunyta a szemét, biztos voltam benne, hogy már nem nyitja ki többet, és hirtelen végtelenül esendőnek és gyengének éreztem magam. Tudós voltam, nem katona. Ahhoz volt érzékem, hogy lassan, pontosan kiszámoljak dolgokat, hogy összefüggéseket lássak át, és megoldásokat keressek, ezért tartottam úgy, hogy nem leszek rossz vezető. De egy emberem meghalt, és nekem túl nehéz volt feldolgozni ezt. Nem tudtam mondani neki semmit, nem tudtam biztatni, nem is ismertem igazán, csak térdelek a holtteste mellett, és próbálok valamilyen döntést hozni, és vezetőként viselkedni. Ökölbe szorítottam a kezem, hogy az ujjaim kissé a tenyerembe vájjanak, és a pillanatnyi, tompa fájdalom kitisztítsa a gondolataimat. Tudós vagyok, nem katona. De katonákat kell vezetnem, szükségképpen katonaként kell kissé viselkednem. Egy katona pedig tudja, hogy reagáljon egy a szeme előtt történt halálesetre, és egy katona tudja azt is, hogy a nő utolsó szavai milyen kulcsfontosságú információkkal szolgálhatnak. Felálltam Alexis mellől, és szembenéztem a csapatommal, és a segítőnkkel, K'tau-val. - Ellenőrizzük a koordinátákat, valahol van egy térkép, K'tau, kérem segítsen Cruz-nak ebben. - fordulok hozzájuk. Rodovic, vizsgálja meg a fiola tartalmát, érdekelne, mi csöpög itt mindenhol. A Theodor által szerzett információkat némán nyugtázom, szinte alig lep meg. Amiket eddig elmondtak, hogy mik történhettek itt jaffákkal, nem csoda, hogy altatókkal és kábítószerekkel telített szimbionta-vér borítja ezt a helyet. A másik információ, az erdőről már több kérdést vet fel. A logikus megoldás egyértelmű, két csapatra kell oszlanunk. K'Tau-nak mindenképpen az erdőbe kell mennie, nekem pedig mindenképp az elnökhöz, tekintve, hogy kifejezetten velem akart beszélni, és csak a saját esélyeinket rontanánk, ha ezt a kérést nem teljesítenénk. Nem mehetek egyedül, túl nagy a kockázat, tehát két két fős csoportra oszlunk. Theodore kevésbé motivált, de képzett a harcban, és alighanem rám jobban hallgat, mint a bolygóról származó segítőnkre, Josephine pedig szintén kellően képzett, ha esetleg ellenállásba ütköznek, K'Tau-val alighanem képesek lennének boldogulni a helyzettel. Megszólalok. - Két kétfős csapatra oszlunk. K'Tau Cruz kíséretében az orvost kutatja fel, engem pedig Radovic kísér az elnökhöz. Így látom a legtöbb esélyt, hogy túléljük, és minél több információt szerezzünk. Próbálok időt nyerni, és minél többet megtudni. A kommunikáció nehézkes lesz, de igyekszünk tartani a kapcsolatot, és jelezni, ha valami fontosat tudtunk meg.
↳ 📚 Wiki oldal
|
1X01 - Paradicsom a pusztaságban
Aria (Apr 11, 2017 20:43:47 GMT 1)
46 hozzászólás
10 témában. - 2 olvassa
+
🧑
📙
|