Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 22, 2021 15:17:33 GMT 1
| Vérbosszú |
Valentino Petrovich - Ordo
Thomas csak a szemeit forgatta a sok kérdésre, majd megpörgette az ujján a pisztolyt és visszacsúsztatta oda, ahonnét elővette azt. Megigazította a zakóját, szívott egy utolsót a cigéjéből, majd a földre dobta azt és rátaposott. - Nézd, elvtárs. Nem szoktam ismételni magam, az akadékoskodó embereket pedig nagyon nem szeretem, szóval elmondom mégegyszer, lassan. Felemelte a bal kezét, mire egy embere kijött a kocsmából egy AK-47-essel a kezében. Nem szegezte rád a fegyvert, csupán a lesújtó tekintetét. Thomas közben mélyen a szemedbe nézett. - Nem tudom, hogy hogyan intézik oroszországban a dolgokat, de ha valaki szivességet kínál, akkor errefelé nem faggatják az embereket annak miértjéről, mikéntjéről. Vett egy mély levegőt és arcra fagyott mosollyal kezdte. - Ivan nem dolgozik nekem, mondtam, hogy nem szeretem a fajtáját. Adtam neki egy irányt, hogy hol találhat olyat aki megtűri. Teljesen hidegen hagy, hogy életben van e a ruszki segge, vagy sem. Ha meg akarod ölni és nélkülem akarod kivitelezni, akkor hajrá. Ha velem, akkor... Ismét előhúzza a pisztolyt az öltönyéből és feléd nyújtja a markolatát szabadon hagyva. - Nos, akkor az én szabályaim szerint fogunk játszani... Kinyírod, ott hagyod a fegyvert. Mindketten nyerünk vele valamit. Én sem vagyok kíváncsi, hogy miért akarod kinyírni, szóval vagy fogod a fegyvert és elfogadod az ajánlatot, vagy... A másik karját széttárja a legközelebbi utca felé. - Vagy arra van a kijárat. Én csak egy szívességet kínálok, amiből mindketten tudunk szakítani egy kicsit. Ha nem kell, akkor találok mást. A kérdés az, hogy te találsz-e valaki mást. A mosolytól keletkezett gödröcskéi most jóval mélyebbek voltak, a vigyortól keletkezett vonal pedig sokkal szélesebb. A fegyvert még mindig feléd nyújtotta, de fogytán volt a türelme.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Apr 12, 2021 9:32:47 GMT 1
| A hazugok városa - VÉGE |
Nathaniel- Mocsok
Már épp válaszolnál a férfinak, hogy te nagyon szívesen előkeríted Patriciat, akárki vagy akármi is az, mikor hirtelen egy köhögésroham tör rád ami egy pillanatra elmúlik. Ahogy a tenyeredre téved a tekinteted, láthatod, hogy színtiszta vért köhögtél fel, ám mielőtt bármit reagálhatnál rá, vagy bármit reagálhatna a fegyverkereskedő, újra előjön azonban sokkal erősebben, végül pedig az mindkét orrlyukadból is elered. Méreg. Biztos a whiskey-ben volt. Mondanál valamit, de nem jön szó a szádra a köhögéstől. A világ lassan elsötétül körülötted, a saját véredben fulladsz meg a férfi pultjára zuhanva. A hazugok városa nem kímélt téged sem.
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 23:07:10 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Post by Ordo on May 7, 2021 20:18:03 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/695372906007494736/695381185387298846/193cfe346721b12d7813bd9ba897100a~jpg A férfi állandó elvtársozása, és a folytonos Oroszországra való utalása kicsit kezd felhúzni, de próbálom magam mély levegőkkel nyugtatni. - Nézd, elvtárs… - Utánzom gúnyosan a férfit – Már mióta nem élek Oroszországban, és egyáltalán nincs honvágyam se. Hidd el, fogalmam sincs hogyan mennek ott a dolgok mostanában. Egyet tudok, hogy ahonnan én jövök, és az nem Oroszország, sokkal jobb hely, és kevesebb a magadfajta alak. De tudod mit, elvtárs? Elfogadom az ajánlatod! Legyen ez a te szerencse napod. Azzal elveszem a pisztolyt tőle, kicsit méregetem, majd zsebre vágom. Ha mást nem, egy ingyen fegyvert szereztem. Meghallgatom mit mond még, hol van Ivan, majd elindulok abba az irányba amerre mutat. Azonban mikor már nem lát, és meggyőződök hogy senki se követ Thomas emberei közül, letérek az útról, és arra veszem az irányt, amerre Nat futott. Én sem vagyok hülye, nem fogom egy idegen ember parancsait követni, akármennyire is tűnik jó lehetőségnek. Már jól megtanultam, hogy nem szabad bízni másokban. Egyedül dolgozni általában jobb, mint másokkal. És amúgy sem biztos, hogy képes lennék végezni a bátyámmal. Számtalan embert öltem már meg, de hogy a saját véremé is menne… Nem tudom. Eltökélten érkeztem meg, de most már nem tudom biztosan készen állok-e rá, hogy megtegyem, amit kell. Bucky-val haladva és a motoromat tolva addig megyünk amíg bele nem botlunk Natbe, ha nagyon nem sikerül, egy két barátságosnak tűnő embertől kérünk útbaigazítást hozzá. Ha megtaláltuk, intek neki, hogy jöjjön közelebb, és egy kicsit nyugodtabb helyen kérdezek rá, ki is ez a Thomas, és vajon miért akarhatja azt, amit. - Szóval ki ez a Thomas? És miért akarja, hogy végezzek valakivel akit elvileg nem is ismersz, és hagyjam ott a pisztolyt melyet adott? Mi ez az egész? Valami vezető féle a városban?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 25, 2021 15:54:31 GMT 1
| Vérbosszú |
Thomas nemes egyszerűséggel nem vette fel a beszólásodat, olyan szinten elengedte a füle mellett, mintha ki sem mondtad volna. Ahogy elraktad a pisztolyt elmosolyodott. - Ezt már szeretem. - kezdte - Ivan az élelmezőraktárban van, ha az illető, akihez irányítottam úgy döntött, hogy szüksége van rá, akkor a kettes fagyasztóhelyiség közelében kell keresned. Még mielőtt távoznél, egyszer utoljára megszólít. - Oh, és még mielőtt elmennél. Szeretném ha tudnád, hogy a nagylelkűségem nem csak feléd ilyen... széles. Ha Ivan két óra múlva is életben lesz, akkor keresek mást aki hajlandó elvégezni ezt a melót. Ez puszta... kedvesség. Viszlát, elvtárs. Azzal vissza is ment a frissen szerzett kocsmájába, az emberi pedig követte és ahogy bement, és elfordította a zárat az ajtóban, az ablakot pedig becsukta maga után. *** Nat-et meglepően nem egyszerű megtalálni, egy utcakölyökhöz képest persze. Bárki, aki hajlandó arra, hogy útbaigazítson csak tippelni tud, hogy hol rosszcsontkodhat éppen a gyerek, de egyértelmű ötlete senkinek sincs ezzel kapcsolatban. Végül a piaci standoknál sikerül megpillantanod. Épp az egyik zöldségárust bűvöli a dumájával, majd amikor az nem figyel, elcsen két őszibarackot. Ha odalépsz hozzá, akkor a szabad kezével integet az árusnak majd elszelel annak látószögéből és csak utána hajlandó beszélni veled. Az egyik barackot feléd nyújtja, a másikat (amit önkényesen kinevezett a sajátjának) pedig gyermekhez illő módon a háta mögé rejtette. A kérdésrohamra hirtelen azt sem tudja, hogy mit feleljen, beleharap a barackba és aztán felel. - Thomast nem szeretik errefelé. Én is kerülöm, mert folyton elhajt a környékéről. Azt mondja, hogy egy minden lében kanál utcakölyök rosszat tesz az üzletnek. Nagyon befolyásos és gonosz ember. Tudom, hogy vannak ellenségei, de ötletem sincs, hogy mit akar ezzel. Ismét harapott egy nagyot a barackba. - Te öltél már? Aztaaa. Nem ijesztő?
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on May 30, 2021 14:51:28 GMT 1
#s://images-ext-2~discordapp~net/external/SaJLxKOUR66sJUEyIr3BPQFexq4tfNM1W9hp16WLMw0/https/media~discordapp~net/attachments/695372906007494736/695381185387298846/193cfe346721b12d7813bd9ba897100a~jpg - Pontosan hol is van az élelmezőraktár elvtárs? – Kérdezek vissza, mert tényleg nincs ötletem hol lehet. Távozásom előtti mondandójára csak összehúzom a szám, majd biccentek, és elindulok. Ha még egyszer elvtársozol esküszöm megfoglak ölni a saját pisztolyoddal… Na és azt majd a te tetemed mellett hagyom, hátha azt hiszik öngyilkos lettél te faszkalap.Mikor megtaláljuk Natet, éppen barackot lop, ami ugyan nem lenne szép dolog, halványan elmosolyodok, ügyesen csinálja, és nem is okolható azért, hogy megpróbál életben maradni minden áron. A felkínált barackot nem fogadom el, neki valószínűleg nagyobb szüksége van az ételre mint nekem, abból kiindulva milyen mohón ette meg a neki adott ételt még amikor a városba értem. Ugyan nem tud olyan sokat segíteni, abban már biztos lehetek, hogy nem csak szerintem egy seggfej Thomas. Ráadásul az is igaznak bizonyult, hogy igen befolyásos. - Jól van kicsi, köszi a válaszokat. Ha legközelebb keresnélek, azért megmondanád hol szoktál kolbászolni, hogy hamarabb megtaláljalak? Mikor már éppen mennék el, megkérdezi öltem-e már. Kicsit meglep a kérdés, és felelevenít néhány rosszabb emléket a háborúkról, amiket vívtam, és arról a rengeteg emberről, akiket egyéb okok miatt megöltem. A vállam fölött hátra tekintve válaszolok röviden. - Igen, és de, az. Ezekután elindulok az élelmező raktár felé, de mielőtt bemennék jól körbe sétálom, és figyelmesen átveszem a lehetséges menekülési útvonalakat, ha rosszra fordulna a helyzet. A motoromat is ott hagyom valahol a közelben, csak Buckyval haladok tovább. Abból kiindulva ott hogyan fogadnak, vagy egyszerűen besétálok elrejtve a pisztolyomat, vagy lopakodva megyek be, és keresem meg a 2-es fagyasztóhelyiséget, ha ez lehetséges. Közben figyelem az embereket, kinél lehet fegyver, kinél nem, illetve látom-e Ivant.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jun 1, 2021 18:21:55 GMT 1
| Vérbosszú |
Thomas egyszerűen úgy tett, mintha nem hallotta volna meg a kérdésedet. Fejével még visszafordult, rád is mosolygott, miközben a kocsma felé lépdelt, de végül nem mondott semmit. Nat valószínűleg tudni fogja, már ha megtalálod, de valószínűleg a városban bárki útba tud majd igazítani. *** - Erre-arra, nem szeretek egy helyben maradni, kevés a lehetőség. Általában a kapunál vagyok, sok ott az idegen aki nem ismeri a környéket, őket szoktam elkísérni. Mint téged. Ha nála kérdeztél rá, hogy hol van ez a bizonyos élelmező raktár, akkor a legnagyobb épület felé emelte az apró ujjait. - Ha eléred a Piramist, balra. Nem tudod eltéveszteni. *** És valóban nem tudtad eltéveszteni, ugyanakkor ha kirajzolódott bármilyen kép az élelmező raktár hallatán, valószínűleg nem azt találtad ott, amire számítottál. Két nagyobb üvegház helyezkedik el a torony mellett, mindkettő két bejárattal rendelkezik. Az egyik az utcára, a másik egy hatalmas épületre nyílik. A két üvegház között egy működő teherautó parkol, odabent pedig munkások dolgoznak a növényeken. Az első, ami feltűnhet és kifejezetten furcsa az az, hogy minden növény mellett találsz egy árcédulát és ekkor realizálod, hogy a hely nem csak raktár, hanem egyben üzlet is. Minden gond nélkül beenged a városi őrség odabentre is. A hely meghagyta a raktár stílusú felépítést, de működés tekintetében inkább hasonlított egy bevásárlóközpontra. Odabent is mászkáltak őrök, rengeteg dolgot pakoltak dobozokba, (itt már nem csak növényeket, de például húst is, vagy tisztított vizet hordókba), az viszont nem változott, hogy itt is meg tudtál volna venni minden élelmiszerrel kapcsolatos dolgot, amire csak vágytál volna, ha ezért lettél volna itt. A fagyasztók - mily meglepő -a hentesárukhoz voltak közel, azonban az felett, ahova te akartál bejutni vörösen a "LOCKED" felirat villogott és két, viper ahímzéses bőrkabátot viselő ember őrizte azt. Ha közelebb lopódzol, akkor hallhatod a párbeszédüket. - Szerinted már feldobta a talpát? - kezdte az egyik, miközben épp az említett testrészével nyomta szét a frissen elszívott cigijét - Már egy ideje bent van. - Tudja a tököm, de orosz. Azok sokáig bírják, nem? A főnök azt mondta, hogy nyírjuk ki, akkor kinyírjuk. Addig sem kell egészségügyis dobozokat pakolnod ezeknek a töketleneknek, mit rinyálsz? - Jogos-jogos. Aki a viperákkal baszakodik, az ráfizet. - Jaja, de úgy hallottam, hogy kurva ravasz ez a seggarc. Tök véletlenül csípte el a főnök egyik embere, hogy a saját malmára hajtja a vizet. Pár másodpercen múlott és Brock kiesett volna a képletből. - Nebassz, tényleg? - A füleden ülsz, basszameg? Mondom, hogy igen. - köpött egyet - Ha nem hibázik, most lehet, hogy neki dolgoznánk... A testvéred tehát előkerült, csak a két dzsekis férfi épp készül halálrafagyasztani őt. Nagyon kérdéses, hogy ha rájuk támadsz, az őrök hagyják e egyáltalán, önmagában a két férfival nem lenne nehéz elbánni, de ha az egész város rádakasztaná a körözési posztert, az nem lenne szépséges.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Jul 15, 2021 15:18:24 GMT 1
Thomas még mindig egy fasz. Ezt eddig is tudtam, de hogy még egy egyszerű kérdésre se tudjon válaszolni. Aztán arra is kíváncsi vagyok, rám vajon mikor fog kitűzni vérdíjat a fejemre... Azonban a Nattel töltött rövid beszélgetés után megtudom hol is kéne keressem a testvérem. Így hát elindulok is oda, csakhogy ez... Ez nem csak egy raktár. Ez egy kibaszott bevásárló központ. Sosem láttam ilyet már nagyon régóta. Legalábbis olyat ami működik is. Ahogy beérek a raktárépületbe először csak a termékeket vizsgálom meg, kicsit elveszi a figyelmem a küldetésről ez a sok áru. Sok idő is kell mire megtalálom a hentesárukat. Óvatosan megyek közelebb a hozzá, úgy teszek mint aki valamilyen húst szeretne miközben hallgatom az őrök beszélgetését.
Először nem vagyok benne hogy Ivan az, csak akkor miután rájövök, hogy majdnem átvette egy másik maffia vezetését. Le sem tagadhatná, hogy ne ő lenne. Lehet egy nagy geci, de okosnak okos. Szóval Ivan megvan, már csak a kérdés, hogy jussak be oda hozzá. De talán máris van egy ötletem.
Bucky-hoz lehajolok, majd az őrök felé mutatok, amiből ő máris tudja mi a dolga. A kutyám szépen lassan oda megy az őrökhöz, és elkezdi körbe szaglázni őket meg hozzájuk dörgölődzni. Régi trükk, sokat használtuk már. Ha az őrök szíve megesne rajta és elkezdik simogatni, megpróbál kicsit arrébb menni. Ha mindez sikerül és szabad előttem az út, lassan kinyitom a fagyasztó ajtaját és beszaladok rajta, de magam mögött résnyire hagyom az ajtót, pont annyira hogy ne látszódjon hogy nyitva van, de ne is ragadja bent. A biztonság kedvéért egy a földön talált fadarabot oda teszek belülről be ne csukódjon.
Ha nem mennének arrébb de legalább a kutyámmal foglalkoznak marad a B terv. Gyorsan amíg lehetőleg senki se jön a húspult közelébe mögéjük osonok, és egyszerre a két nyílvesszőmet a nyakukba szúrom hátulról. Amint elterültek pedig elhúzom valamilyen rejtett helyre a hulláikat.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 26, 2021 19:09:18 GMT 1
| Vérbosszú |
A két férfi úgy tűnik, hogy elsőre bevette a terved. Az egyik megvakarja Bucky fülét, majd miközben a kezét hozzá dörgöli a másikra néz aki csak bólint egyet aztán a lassan eltávolodó kutya után indulnak, azonban amit ezután tesznek arra senki nem számított. Senki, kivéve Buckyt. A kutyád megpróbálta a fogaival elakpni a felé suhanó gumibotot, ami egészen addig sikerült is neki míg az őr be nem kapcsolta az elektromosságot az eszközben. Szomorúan felvisított fájdalmában és elengedte a fegyvert, de ezután sem kímélte őt a bőrdzsekis illető. Újbol lesújtott rá, méghozzá ez fel is szakította a tehetetlen állat bőrét. A terv még soha nem sikerült ennyire félre és most táncol pengeélen először Bucky élete, így értelemszerűen segítened kell rajta, ami azt eredményezi, hogy mikor a védelmére kelsz a másik egy ugyanolyan gumibottal hátbaver téged. Az ütés és az elektromosság ereje a földre terít, de nem ájulsz el így hallhatod a párbeszédet. - Dobd be ezt a másik mellé. - A korcsával mi legyen? - Szerintem pár óra és feldobja a talpát ha kivágod az utcára. - Idióták. - Két orosszal kevesebb, bevándorlók szóval az őrök sem fogják őket keresni. Az utolsó szavakat már úgy mondja, hogy vonszolja a tested a fagyasztóba. A hidegtől térsz magadhoz és megpillanthatod a rég nem látott testvéred, aki úgyszintén nincs jó bőrben. Az arca fel van dagadva, valószínűleg egy kiadós veréstől és már olyan régóta bent van, hogy didereg. Még orosz létére is.
|
|