Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 10, 2020 13:19:35 GMT 1
| Vérbosszú |
Valentino Petrovich - Ordo
Nat szemmel láthatóan nem hiszi el, hogy nincs pénzed. - Ahogy gondolod tata, de aztán ne csodálkozz, hogy ha eltévedsz. Kiölti rád a nyelvét és egy "pfff" hang kíséretében próbál tovább "győzködni". Látszik rajta, hogy napok óta nem evett, bármennyire is igyekszik ezt leplezni. Szemei csillognak az éhségtől. - Aztán ha visszajösz, dupla áron vezetlek körbe. Már ha visszatalálsz egyáltalán. Ekkor megkordul a gyomra, minek hatására egy kicsit komolyabb hangnemre vált. - Ételt és vizet is elfogadok fizetség gyanánt. Feleli, miközben az üres pocakját simogatja. Nem színészkedik, tényleg éhezik.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Jul 10, 2020 22:14:10 GMT 1
Csupán bocsánatkérő tekintettel figyeltem a csapost a kifakadását követően, majd mihelyst szóhoz jutottam, csak ennyit feleltem.. - Hallgatlak öreg. Kifejezetten undorító látványt nyújtott ez a csapot, de a belőre áradó hangok és szagok sem tették elviselhetőbbé, és még csak nem is fingott, bár ami a száján kijött nem sokban különbözhetett attól ami alulról távozott volna belőle. Lélegzetvisszafolytva hallgattam széles mosollyal és ártatlan arccal. Sajnos néha kénytelen voltam levegőhöz jutni ilyenkor pedig kissé elfintorodtam, de nem tehettem arról, hogy a csávó pofája büdösebb volt mint egy hordányi zombi. - Tudod mit cimbora? Megtaláltad a te embered. Vedd úgy, hogy már el is van intézve. Azzal fel is huppantam a helyemről, még mielőtt újra szembe kerültem volna egy a csapos szájából érkező mustárgáz támadással, és elindultam a megadott helyre. A fogadóból kilépve azonnal vidám dúgolásba kezdtem ami hamar halk éneklésbe csapott át. - 'Cause I got angels on my side I got angels flying high And everything will be alright 'Cause I got angels on my side
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 16, 2020 11:11:29 GMT 1
Teks egészen addig bizonytalan volt a füles hitelességében, amíg meg nem érkeztek a raktárba. Sehol senki, még zombik sem. - Megvagyok… - válaszol bátyja kérdésére. Igyekszik elrejteni szenvedését, de egyre nehezebben megy. Fájdalmai vannak és már csak éppen, hogy sántikálni tud. Zed elrak néhány dolgot, a lány csak pár konzervet emel le a polcról. Gondolatait túlságosan lefoglalja a lába. Végre megérkeznek a karbantartó részhez. A lány jelenleg nem igazán tudja értékelni bátyja humorát. ~ Valóban túl szép lett volna, ha csak mi lennénk itt… ~ - Légy óvatos! – szól Zed után.
Végre gépolajhoz jutott, alig akart hinni a szemének. Leroskadt a földre. Ellenőrizte az olaj minőségét, (már amennyire tudta), előszedte a szerszámait és hozzálátott a javításhoz, karbantartáshoz. Jó pár perces művelet volt, de sikerrel járt. Végre nem nyikorgott és újra tudott vele rendesen járni. Amennyi olajat csak tudott, elrakott a táskájába (és elpakolta az előszedett cuccait is). Még egyszer ellenőrizte lábát. Nem akarja, hogy amiatt essen bármelyiküknek is baja, hogy nem javította meg rendesen. De mivel alapos munkát végzett, így mehetett bátyja után. Kezébe veszi a kését. Jól tudja, hogy lőfegyver ellen nem a legjobb, de továbbra sem erőssége a célzás.
Amennyire halkan csak tud elindul Zed után. Bátyját egy sarokban szúrja ki, ahonnét figyel. Nem megy teljesen közel. ~ Jobb, ha rá bízom és nem leszek az útjában… ~ Fedezékben van, ahol jó esetben csak bátyja látja, Egy kérdő pillantást vet felé, közben Ő is megpróbál hallgatózni.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Jul 17, 2020 12:48:53 GMT 1
| A hazugok városa |
Nathaniel- Mocsok
A másik csehó sokkal módosabbnak tűnt annál, mint ahol a megbízást kaptad. Eleve biztonsági őr állt az ajtóban, a vendégek pedig látszólag egy kemény magot alkottak. Mindenütt pontosan annyi szék volt, ahányan épp az asztalnál ültek. Sokkal kifinomultabb, igényesebb hely volt, mint a másik, de a jellegzetes kocsmaszag itt is megvolt. A vendégek nagyrésze pókert, vagy valami hasonló kártyajátékot tolt éppen és nagyon bele volt merülve a társalgásba. A csapos különböző koktélokat kevert éppen, meg kell hagyni, elég látványosan, hiszen zsonglőrködött is velük. A tulajdonos nyitott ajtónál szívta éppen a cigerattáját, fehér, kockás öltönyben. Két csikk között a bevételét számolgatta. Bent is voltak őrei, négy biztosan, és a vendégeknél is volt fegyver.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 17, 2020 13:08:06 GMT 1
(Zed innentől hallja a beszélgetést.) - Nincs mit megtárgyalni! - Fakad ki magából a fekete bőrű nő - Én vettem a térképet, én szerveztem az expedíciót és mi robbantottuk be az ajtót. Minden, ami itt van, minket illet. Ti mit csináltatok? Bejöttetek a nyitott ajtón. Nagy dolog! Ben megpróbál beszélni a fejével, de az finoman ellöki magától. Két társa csendben, lassan követi őt befelé. Egyértelmű, hogy ideges a férfi, de egyelőre nem reagál semmit. Pláne nem nyúl a fegyveréért. Amint kellően eltávolodnak tőletek, akkor szól csak Linához. (Teks pedig innét) - Hadd vigyék, amiért jöttek. Mi pedig elvisszük azt, amiért mi jöttünk. Csak remélni tudjuk, hogy a két dolog nem keresztezi egymást. Látszik az arcán az idegesség, de egyértelmű, hogy nem akar vitatkozni az önfejű nővel.
A három felfedező cseppet sincs csendben. Átviharoznak a recepción és határozott léptekkel megindulnak lefelé. - Ó a francba! A FRANCBAAAAA! Ordítja az egyik, mire vakargatni kezdi a kezét. Nem tudni, hogy mikor harapták meg, de egyértelmű, hogy a hangja kezd el állatiasodni és gyors tempóban rohanni kezd. Egyenesen Teks felé. Valószínűleg kiszagolta.
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 23:07:10 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Post by Ordo on Jul 20, 2020 21:53:02 GMT 1
Nagyot sóhajtok, majd megfordulok és végig nézek újra a lányon. Szerencsétlen... -Rendben.. Legyen. -leveszem a táskám a hátamról, és a nyúlhúst amit tegnap lőttem és sütöttem is meg, felé nyújtom egy dobozban, majd amint elvette egy darabka csokit is felé nyújtok amit még régebben guberáltam valahol -tessék. Cserébe akkor körbevezetsz? Próbálok a lehető legkedvesebb lenni vele, őszintén sajnálom. Valahol magamra emlékeztet.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
|
Post by Mocsok on Jul 21, 2020 20:26:35 GMT 1
- Hát... Legalább már értem miért megy jobban ez a hely... Morogtam halkan az orrom alatt. Az egyszer biztos, hogy itt a földön is szívesebben tölöttem volna egy éjszakát mint a másik helyen egy ágyban. Nagyjából hallottam koppanni az állam a földön mikor beléptem. Az egyszer biztos, hogy az erdeti tervem miszerint megfenyegetem a tulajt majd picit összetöröm a helyet, dugába dőlt, már a biztonsági őrt látva is. Új terv kellett. Alaposan körbenéztem majd amint megláttam a faszit aki feltehetőleg a tulajd volt magabiztos léptekkel indultam irányába, majd hacsak a gorillái nem kaptak el félúton, egy széles mosollyal az arcomon, kényelmesen helyet foglaltam vele szemben. - Le a kalappal öreg. Egész pofás kis hely. Mondtam neki, majd látványosan körbenéztem. - Mi lenne ha elbeszélgetnénk? Kérdeztem a lehető legnyugodtabb hangnemben.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 23, 2020 14:50:55 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/389130125813219329/451534029276184596/1e3730c07244cecc20e8225e08b46063~jpg A fegyver már a kezemben van, kiugrok a fedezékből Theo elé és egy eltéveszthetetlen lövéssel nyitok még egy lyukat a koponyáján. Ezután már, nem nagyon rejtőzködhetünk, még ha nem is ugrottam volna ki, a fegyver hangját akkor is mindenki hallotta volna az egész épületben. Előrébb lépek, hogy jól láthassanak, a fegyvert nem teszem el, de még nem is tartom senkire, egyelőre nem tudom, kire kéne, hogy jól járjak. Intek Theonak hogy jöjjön elő a fedezékből, de maradjon mögöttem. Majd ahogy átlépem a dögöt, azért biztos, ami biztos még egyet eresztek a fejébe. Jobb szeretem a nagy kalibert, ha nincs feje, akkor nagyobb eséllyel, nem lesz vele újra probléma.
-Úgy látom hirtelen kicsit sokan lettünk a raktárban.- Mondom, próbálom felmérni, kire éri meg legjobban szegezni a pisztolyt. Eltenni nem fogom, amíg nem rendeződik a helyzet, lehet utána sem. A beszélgetést pedig inkább Theora bízom, ő jobban ért hozzá. Enyém a pisztoly ő pedig egyezkedik. Így talán megéljük a holnapot is, legalább is eddig működött.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 23, 2020 15:55:21 GMT 1
| Vérbosszú |
Valentino Petrovich - Ordo
A lány mohón elveszi a kaját a kezedből és a zabáló zombikat meghazudtoló sebességgel be is pusztítja az egészet. A zsíros kezét a pólójába törli, a kapott csokit pedig még ennél is mohóbban tünteti el. Valószínűleg ritkán ehet édességet és valószínűleg nagyon szereti. Az arca is csupa csokoládé. - Mit keresel öreg? Kocsma, szállás, munka vagy piac? Bár az utolsót nem nagyon hiszem, hisz azt mondtad nincs pénzed, szóval gondolom meló kellene. Eközben leguggol és a talajra kezdi rajzolgatni a város alaprajzát, bejelöl rajta minden fontosabb helyszínt. Orvost, kórházat, kocsmákat, fegyver és ruházati boltokat, szórakozóhelyet, éttermet, motelt, szerelőműhelyt, majd hátul összefont karokkal vár. Ahova kéred, elvezet.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 23, 2020 16:13:09 GMT 1
| A hazugok városa |
Nathaniel- Mocsok
A férfi már akkor felkapta a fejét és rád figyelt, mikor hallotta a közeledésed. Ahogy az asztalához érsz, a lábával kitol neked egy széket veled szemben. - Rendben, beszélgessünk. Intett az egyik pincérnőnek, aki egy pohár whiskey-t töltött nektek, majd meghajolt és távozott is asztal közeléből. A tulajdonos közben kibiztosította a pisztolyát, majd könnyen észrevehető helyre rakta az asztalon úgy, hogy bármikor el tudja érni, ha esetleg szüksége lenne rá. Amikor a cigarettája végéhez ért, a szmokingja mellkasi zsebéből elővette az öngyújtóját és egy cigisdoboz, kivett belőle egy szálat, majd a többit az gyújtóeszközzel együtt egy kistányérra helyezte és áttolta a te feledre, hogy ha kellene, szolgáld ki magad. Az egyik verőember félreérthetetlenül a közelben kezdett lófrálni, majd végül a szemközti falnak dőlve a fegyverét kezdte törölgetni a ronggyal. - A bátyám küldött? Kérdezte egy széles vigyorral az arcán, közben a tenyerét a fegyverére helyezte. - A kukában már ott van egy másik vállalkozó szellemű egyén hullája. Vajon ha elég éhes lesz az a hobó kiscsaj, felzabálja? Térj a lényegre, vagy essünk túl a dolgon.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 26, 2020 12:18:21 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6d/87/17/6d8717e8d1ca3e86911577fbaff08eb9~jpg Kissé riadtan figyelem az eseményeket, nem akarok beleszólni, bízom Ben-ben annyira, hogy rábízzam és csak akkor kontárkodjak bele, ha ő is úgy látja, hogy szükség van rám. Bosszúsan felmordulok, mikor a nő ellöki Ben-t, legszívesebben neki ugranék, de tudom, hogy azzal semmit nem érnénk el. Én is szépen lelassítok, ahogy látom, hogy Főnök is ezt teszi. Óvatosan a férfi kezébe csúsztatom a kezem, megszorítom bátorításképpen, illetve nyugtatás céljából is. Egy óvatos mosolyt is megeresztek felé, majd odébb lépek. Nem akarom se elterelni a figyelmét, se rossz helyzetbe hozni őt. De nem szeretném, ha ideges lenne. A fejemet azonnal a hangok felé kapom. Ez mégis mi a franc? Hogy juthatott el idáig?! Azonnal lekapom az íjamat és az idegre helyezek egy nyílvesszőt, de addigra már durran is egy lövés. Az újonnan érkezettre fogom az íjamat. Ketten vannak. Szemem egy pillanatra sem veszem le róla. Közben Ben-hez suttogok. - Valaki felé elindult az a dög, Főnök, egyikőnk sem arra volt. Megnézed, kit talált? – kérdezem sürgetően, majd az újdonsült párosra nézek, nem felejtem el figyelemmel követni az ideges nőt és társait sem, de bízom Ben-ben, hogy fedez hátulról is, ha úgy van. - Remélem, tisztában vagy azzal, hogy ezzel a remek két lövéssel a környék összes élőhalottját idevonzottad… Mindegy… Sietnünk kell. Miért vagytok itt? Mit akartok? – kérdezem határozottan, de nem ellenségesen. Nem szeretnék felesleges balhét. Innentől kezdve Ben-re bízom a többit.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Post by Mocsok on Jul 26, 2020 17:45:50 GMT 1
Jókedvűen néztem végig ahogy a pincérnő kiszolgált. Ennél már csak az lett volna jobb ha egy vékony kis tangában teszi ezt, de hát már ez is hatalmas előrelépésnek számított az előző lebujhoz képest. - Egészség. Emeltem a poharat a fejem felé, majd belekortyoltam a whiskey-be. Nem volt a legjobb, de egész biztos ihatóbb annál mint amit a másik helyen kaptam volna. - Mmmm. Amindenségit! Itt piszok jó whiskey-t adnak, annyi szent. Pedig beértem volna valami olcsó cuccal is. Tulajdonképpel kár is belém az ilyen finom whiskey... Az asztalra helyezett pisztoly egy pillanatra belém fojtotta a szót. Nem mondom, hogy beszartam, hogy de nem feltétlen néztem farkasszemet a csövével. - Szép darab. Jól is van tartva a kicsike ahogy nézem. Nem a pincérnőről van szó, csak szólok, bár tény rá is illik a leírás. - Szélesen elvigyorodtam. - Egyébként gondolj bele mi lett volna ha Európában lennénk? Ott tuti nem volt ennyi fegyver. Elég szar lenne mondjuk egy lapáttal vagy valami ikeás bútor lábával ijesztgetni a hozzám hasonlóan nem kívánt társaságot igaz? Vállba böktem volna, de tudtam, hogy ez legjobb esetben is egy kezembe kerülne. - Óh köszönöm. Igazán nagyvonalú. Mondtam, majd elvettem egy cigarettát és eddigi stílusomhoz viszonyítva elég meglepő eleganciával gyújtottam rá. Épp időben fújtam ki a füstöt, mikor beköpte, hogy valószínűleg a testvére bérelt fel. Legalábbis ez volt az első benyomásom ami némileg meglepett, szóval kis híja volt, hogy meglepődöttségemben még a cigit is lenyeljem. Ha erre nem is a következő mondatánál már biztos. Azzal már sikerült elérnie, hogy a mosolyomban semmi őszinteség ne legyen. - Őt is megkínáltad vagy érezzem magam megtisztelve? - Próbáltam oldani a hangulatot amennyire csak lehetett, de sejtésem szerint nem vált be. - A bátyád a mogorva kocsmáros a lepukkant koszfészekkel pár utcányira? Ha igen akkor: Egy. Csak féltestvérek vagytok ugye? Kettő. Igen ő küldött, hogy fenyítsem be az itteni tulajt egy pöppet, de bevallom, kár lenne ezért a gyönyörű helyért. Alig pár perce vagyok itt, de máris a szívemhez nőtt.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 28, 2020 22:41:58 GMT 1
A lány nem hall sokat. ~ Hátha velünk is ilyen kegyesek lesznek… ~ Ekkor, mint derült égből villámcsapás állatias üvöltést hallott, majd valami rohanni kezdett. Feléjük. ~ Ez nem jó… rohadtul nem jó… ~ Teks bepánikolt, remegni kezdett. Zed nem teketóriázott, előugrott a fedezékből és lőtt, majd intett neki, hogy jöjjön elő. Nagy levegőt vett, a lehető legjobban összekaparta magát, majd felállt és bátyja mögött, de láthatóan megállt. Zed még egyet lőtt a zombira, biztos, ami biztos, majd a többi ember felé fordult. Ezután ránézett. ~ Mit vársz tőlem? Hogy tárgyaljak, Te meg majd leszel a verőlegény? Te vagy a határozottabb… ~
A lány felmérte a szembenállókat. Két társaság, az egyikből a nő épp rájuk szegezi a fegyverét. Igaza van, valószínűleg nagyobb bajba sodorták magukat… Teks meglepően higgadtan, nyugodtan szól a nőhöz. (A kés a kezében van, de jól láthatóan és nem fenyegető helyzetben.) - Már megtaláltuk, amit kerestünk. Nem akarunk balhét. Nem szeretne beszélni a lábáról. Nem tudja, mit kéne még mondania, így csendben marad és reméli, elengedik őket. Vagy bátyja kihúzza magukat a helyzetből.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 30, 2020 19:16:31 GMT 1
| A hazugok városa |
Nathaniel- Mocsok
Csendben hallgatja végig a megjegyzéseid, helyette odahívja Mariat és a fülébe súg valamit. Ennek hatására a nő elvigyorodik, végigmér, aztán masszírozni kezdi a főnökét. Ez egészen addig tart, amíg a mondandód végére nem érsz. - A bátyám... Nos, mindig is tudtam, hogy a bátyám nem a legszebb evőeszköz a fiókban, ezt a címet a húgocskám birtokolja, de bebizonyosodott az is, hogy nem is a legokosabb. Elmondok neked egy sztorit, Taylor segít, hogy ne unatkozz rajta közben. A pincérnő ezúttal te mögéd lép, most a te vállaid kerültek sorra. Két ujjmozdítás közben kicsúsztat a ruhája ujjából egy pengeéles vadászkést és a torkodnak szegezi. - Ha megcsúszik a kezed, akkor az enyém is. Mindent a szemnek, semmit a kéznek. A főnökömre figyelj, ne rám. Azzal el is rakja az életveszélyes fegyvert és csendben folytatja a dolgát a pihe-puha ujjaival. A tulajdonos közben bele is kezd az ígért történetbe. Ha a szavába vágnál, akkor Taylor a válladba vájja a körmeit, ezzel jelezve finoman, hogy kussolj. - Mi Lockheart-ék nagyon... érdekes család voltunk mindig is. A húgom és én mindig mertünk nagyot álmodni. Ekkor az egyik asztalnál ülő lány felé biccent. - Nem ismertünk határokat és nagyon hamar rájöttünk arra, hogy a törvény... nos... a kedvük szerint formázható. A bátyám, ő nem volt ilyen. Épp ezért tudtunk elvenni tőle mindent. Mindent, ami kedves neki és amire szükségünk volt. Én és a kicsi Sophie uraljuk ezt a várost és mivel családtag, ezért eltűrtük Henry-t is. Egészen mostanáig. Te vagy a második merénylő ezen a héten. Ismét a kezébe vette a fegyverét. - Tudod mit nem szeretek a magad fajtákban? Tudod, hogy miért van az az illető a kukában és azt, hogy miért fogsz nagyon hamar csatlakozni hozzá. A hűség hiánya miatt. A bátyám adott egy munkát, neked pedig még tököd sincs elvégezni. Honnan tudjam, hogy ha felajánlanék valamit, amit megtehetsz nekem az életedért cserébe, akkor nem hátrálnál ki az első adandó alkalommal? Ekkor elhúzza tőled a poharad és Taylor is abbahagyja a vállad masszírozását. - Tudod, hogy mit jelent a család, merénylő? Nem a vérvonal teszi, hanem az, hogy mindig ott vagyunk egymásnak, ha kell. Nekem Sophie és ez a kocsma a családom. Vakargatni kezdi az állát. - De neked is megadom azt a lehetőséget, amit a kukában pihenő fickónak. Eléd tolja a pisztolyát. - Öld meg Henry-t. Most azonnal. Mindenki látni fogja. Rendőrért fognak kiáltani, ami ki is fog érkezni. Mondj neki annyit, hogy "Neo küldött". A kérdés az, hogy megbízol e bennem annyira, hogy az életed a kezembe helyezd? Ha nem, akkor hezitálás nélkül elveszem. Megköszörülte a torkát. - Oh és nem javaslom, hogy elfuss. A másik férfi is rögtön szó nélkül elfogadta az ajánlatot, aztán az ajtón kilépve rögtön el is akart iszkolni. Sophie elkapta. A többit már tudod. Szóval, áll az alku?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Post by Mocsok on Jul 31, 2020 19:20:12 GMT 1
Már épp kezdtem volna őszintén élvezni a szolgáltatást mikor megéreztem a kés hideg pengéjét a bőrömön és innentől kezdve köpni nyelni nem mertem, ami határozottan jól jött volna mert ezzel együtt a torkom is kiszáradt. Most jött volna az a rész, hogy beköpök valami frappáns beköpést, de nem voltam hülye. Ennyire legalábbis biztos nem. Így már az őszinteség legapróbb szikráját is mellőző mosollyal és síri csendben hallgattam végig a velem szemben ülő felet, valamint mivel merev voltam mint egy kéthetes kutyaszar, a masszázs sem esett már annyira jól mint a késrántás előtt, hiába a finom kezek és a valószínűleg még finomabb cicababa. A fejemet is csak óvatosan mozdítottam a hugica felé és AZANNYÁT! Egy darabig rajta is ragadt a tekintetem, mert hát jól esett rajta legeltetni, ám volt ami már kevésbé esett ennyire jól. Taylor kibaszott körmei az izmaimban! Egy erőtlen és halk nyögés kíséretében fordítottam vissza a fejem a tulaj felé még mindig magamra erőltetve az egyre csak idétlenebb vigyort. - Igazából fingom sincs mit jelent a család. Hacsak nem a keresztapás verzióról van szó. Azt vágom. - Mondtam mikor befejezte mondandóját. - Szóval én azt mondom, hogy ha szeretsz valakit, igenis lődd pofán. Jobb lenne ha személyesen intéznétek, de... - A pisztolyért nyúltam.- Kár lenne ha összeagyvelőznénk ezt a szép zakót. Szóval menjek és lőjem le a bátyád?Ha nemet mondok itt helyben agyon lőnek, ha elmenekülök Sophie kap el... Hmm... Csábító ajánlat, de azt hiszem maradok a tervnél. Gondolom ne szenvedjen sokat, ugye?
|
|