Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jun 2, 2021 19:51:08 GMT 1
Swellingmore de azon belül is leginkább a főváros Benne Hollow a világ technikailag és kulturálisan egyik legfejlettebb városa. Itt található a Golden Sun Bank ami a legelterjedtebb (és az első) bank hálózata. Az itteni bank épület mint építészetileg mink rangban kiemelkedő. Az igazgató Hugh Chamberlain maga is a városban lakik, minden évben hatalmas összegeket adományoz a királynőnek annak fejlesztésére. Itt található továbbá a világ legfejlettebb és legnevesebb egyeteme a Benne Hollow Akadémia. Az akadémia jelenlegi igazgatója Grissel Halshan aki a Nővérek tagja is. Bár nem Benne Hollowban található még annak részeként szokták emlegetni, a Nemzzetközi Keresedelmi Szövetség fő épületét, ami Benne Hollowtől nem messze található ahol a Grissa Swllingmore nagy folyója a tengerbe torkollik. Az igazgató Lesiter Crain. A városon belül található továbbá az alkimisták tornya és a Nővérek Könyvtára is. Az alkimisták valamikor valóban azok voltak most leginkább mágusok, akik a nővérekkel versenyezve igyekeznek a lehető legnagyobb tudást felhalmozni erről az új tudományról. A vezetőjük egy korábban is ismert alkimista, aki valamikor az akadémia tagja is volt, és a királyi ház lordja, Lord Garret Swadlling. Az imént említet versengésben egyelőre a Nővérek álnak jobban. Hatalmas könyvtárat halmoztak fel, aminek tudását irigyen őrzik, ez már a mágia elterjedése előtt is így volt. Jelenleg a legismertebb és legerősebb mágikus hatalommal bíró szövetség ráadásul a röviden csak Tizenkettekként emlegetet kisebb kör állttal a királynő belső köreinek tagjai, így hatalmuk jelenleg megkérdőjelezhetetlen. A Nővérek vezetője Estre Harwood. A Tizenkét Boszorkány Köre a rend tizenkét legerősebb leg okosabb és legrátermettebb tagjára utal, ők közvetlenül a királynőt szolgálják. Feladatuk hogy fenntartsák a királynő tekintélyét a fejlett országban és a világ többi részén is. Swellingmore piaca virágzik, a fejlett ipar dominál az élelmiszerek és a luxus fűszerek és teák leginkább kívülről érkeznek. Habár nyilván nem létezik, olyan város ahol ez elkerülhető lenne de itt a legkisebb a szegénységben élők aránya. Az igazság ügy többnyire a királynőtől függetlenül hoz döntéseket, de halálos ítéletet csak a királynő hozhat, továbbá joga van bármilyen döntést felülbírálni. A törvényeket a bíróság által kijelölt 6 bíró, a kereskedelmi kamara elnöke, az alkimisták vezetője, és a Nővérek vezetője, a tizenkettő vezetője, a sárkányok városának vezetője, és a katonai vezető miniszter, a királynő rábólintásával hozhatja vagy változtathatja meg
Swellingmore egyik városát szinte kizárólag sárkány mesterek lakják, a várost így már senki nem szólítja az eredeti nevén, a sárkányok városaként utalnak rá. Sokak szerint követendő utópia mások szerint pedig a sárkány mesterek arroganciájának jele.
Az ország jelképe az egyszarvú. A legendás lény képe szinte mindenhol megtalálható még az utolsó kis csehóban is, valódi példányt azonban szinte sosem látni. Az utóbbi években azt mondják nőt a számuk de így is nagyon nehéz találkozni velük. Egy legenda szerint egyszer egy királynő abban fog belovagolni Benne Hollowba és az a királynő békét hoz majd az egész világra és az ő leszármazottai fognak uralkodni örökké. A királynő még kislányként kapott egy unikornist de az sosem engedett senkit felülni a hátára, habár egyértelműen kötődik a királyi családhoz.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 2, 2021 20:30:05 GMT 1
Hercegnő, Boszorkány és a Beszélő macska kalapos doboza senshi : Lawrence és Lucy Linndale Benne Hollow királyi kastély
Alig egy hete tértetek vissza a városba mert olyan ajánlatott kaptatok amit őrültség lett volna vissza utasítani. Lawrence-t felkérték a hercegnő tanítására. Ami elsőre nem hangzott kifejezetten nehéz dolognak, a hercegnő természetéről és intelligenciájáról rengeteg jót meséltek. Azonban hamar kiderült hogy nem lesz ilyen egyszerű dolgotok amikor már az első napon nem jelent meg a hercegnő az óra helyszínéül megbeszélt szobában, és hiába kérdeztétek a szolgálókat ők sem tudtak semmit a tartózkodásáról. Már Lucy is felbukkant a szenvedésedre és végül odáig süllyedtek hogy még a kastély korlátján ücsörgő furcsa szürke macskát is megkérdezitek, hátha. És csodák csodájára a macska még válaszol is nektek.
A macska énekes, női hangon válaszol, valójában ismert, hogy a fényeső óta több állat is beszélni kezdett, de ezek azért elég ritkák és még három évvel az eső után is furcsák.
-Én a kertben keresném, ha már kérdeztétek. Ott ni ahol a bástyák vannak a háta mögött van egy fal amit teljesen benőtt már a borostyán, van rajta egy lyuk húzzátok el a borostyánt és találtok mögötte egy kertet, ha nem tévedek ott találjátok majd a hercegnőt. Később pedig ne felejtsetek el hálából egy kis sült húst hagyni nekem az ablakon.- Mondja majd leugrik a korlátról él elszalad a kastély felé.
Az útmutatását követve valóban megtaláljátok a borostyán bokrot és azt pedig valóban könnyen arrébb tudjátok húzni és mögötte megtaláljátok a kis kertet. A kertben pedig egy régi nem működő szökőkút szélén amiben arany halak úszkálnak lassan nyugodtan ott szundikál egy hosszú szőke hajú lány elegáns fehér ruhában. Nagyából 16 éves lehet, szóval amennyiben a macskának igaza van ő lehet a hercegnő. Előtte a fűben könyvek hevernek elszórva, az egyik nyitva van a képből ítélve amit az oldalon láttok pedig egy kalandregény lehet.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Jun 2, 2021 23:25:51 GMT 1
A visszatérés Benne Hollow-ba mindkettejükben vegyes érzéseket keltett. Lawrence főként ezzel és az új, remek állással kapcsolatos pozitív lehetőségeket látta, de kicsit aggódott húga miatt, aki habár nem igazán mutatta ki, sokkal kevésbé élvezte a hazatérés gondolatát. Az hogy "nem élvezte a gondolatot" igazából elég enyhe kifejezése volt annak, ami a zilált, fehér tincsekkel ékesített fejecskében zajlott. Lucy nem is tudta eldönteni melyik zavarta jobban, az hogy egy olyan városban kell majd élnie, amit nyugodtan lehetnek a legszörnyűbb emlékeinek gyűjtőhelyének nevezni, vagy az, hogy ezzel együtt még részben az alkimisták és a boszorkányok "csatározásának" fővárosába is költözik. Ez utóbbi főként abból az okból volt kellemetlen számára, hogy míg a bátyja az első, ő maga, még ha csak közvetetten is, az utóbbi csoportba tartozott. Mind a ketten régóta tisztában voltak a ténnyel, miszerint a lány erősen érzékeny a mágiára, amivel nem is volt probléma. A probléma ott kezdődött, hogy ő ezt leginkább nyűgként kezelte és bár önmagában valamennyire érdekelte a dolog, teljes mértékben elzárkózott a gondolatától, hogy tanulja is. Részben magától az erőtől tartott, részben pedig a ténytől, ha beleásná magát a dologba, mint boszorkány, gyakorlatilag instant a bátyjával ellentétes oldalra kerülne, a szerinte egyébként is nevetségesnek tartott konfliktusban, amit mindennél jobban el szeretett volna kerülni.
Aznap mikor a hercegnő nem jelent meg az első óráján, a kíváncsiság és a személyzet szokatlan nyüzsgése, egy kis idő után a kérdéses szobába csalt ugyan egy lányt, de ő semmiképpen sem a keresett fiatal hölgy volt. Lucy az ajtókeretnek dőlve bámult, az enyhén kétségbeesett Lawrence-re.
- Azt mondják "a pontosság a királyok udvariassága"... De úgy fest ez a hercegnőkre már nem vonatkozik. - mondta az albínó lány, magához képest szokatlanul élesen, miközben beljebb sétált. Nem volt túl jó hatással a hangulatára, a korán kelés, általában nagyjából 11-ig aludt és sötétedés után aktivizálódott igazán, habár ez egy olyan ember esetében, nagymértékben érzékeny a közvetlen napfényre talán nem is olyan meglepő. Ez a nap azonban más volt mint a többi, legalább is szokatlanul nagy hercegnő tartalommal kecsegtetett, ez pedig megérte az ébrenlétet. Pontosabban érte volna ha az említett hercegnő tartalom nem szublimál el.
Lawrence egy szúrós pillantással díjazta húga megjegyzését, most sokkal nagyobb gondjai is voltak egy morcos kistestvérnél. Nem gyakran fordul elő a tanárokkal, hogy már az első napon elhagyjanak egy diákot, ráadásul ilyen fontosat! Eleve is kicsit ideges volt a mai nap miatt, rengeteget készült, egészen késő estig, Lucy-nak úgy eliminálni a szobájának világítását, hogy végre alvásra bírja. Most azonban minden borulni látszott, ő pedig egy lépésre a kiakadás szélén állt.
Ahogy a hercegnő utáni kutatás egyre kétségbeesettebben folyt, végül a korláton ücsörgő szürke macska is bevonásra került, miután Lucy sokadjára is felvetette. A macska meglepő módon nagyon is specifikus választ adott a hercegnő hollétét illetően, ami tökéletesen pontosnak is bizonyult. A testvérpár valóban ott találta a uralkodói utódot a kertben. Egy darabig csak álltak egymás mellett, majd mielőtt a bátyja akár reagálhatott volna Lucy határozottan a kezébe nyomta a napernyőjét, lerúgta a cipőit és nesztelenül megindult a szökőkút felé. Óvatosan kikerülte a könyveket, finoman lehuppant az alvó hercegnő mellé, majd mintha ez teljesen természetes lenne megszólalt.
- Őhercegnősége, méltóztasson felébredni! Éppenséggel kétórás késésben van a tanórájáról. - mondja finoman de elég hangosan ahhoz hogy a hercegnő felébredjen rá, ha nem használ esetleg finoman megérinti a vállát, de mindenképpen hozzáteszi kicsit halkabban - Legszívesebben most én is aludnék és csak mondom, hogy kifejezetten felséged miatt vagyok ébren...
Lawrence csak lefagyva állt a napernyővel a kezében, nagyon jó tisztában volt vele, hogy húga képes, valamint hajlamos is az illemszabályok betartása mellett is bárkit teljesen átlagos embereként kezelni és már-már zavarba ejtően természetesen viselkedni velük, de arra, hogy Lucy csak úgy odamegy felébreszteni a hercegnőt mintha csak egy barátnőjét keltegetné nem volt felkészülve. Az utolsó mondatnál köld egy meglehetősen szigorú pillantást húga felé, amit az gyakorlatiasan ignorál.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 25, 2021 15:41:28 GMT 1
Pókháló Kami : Penelope Abigail Parsons A fővárosban mindenki ezerrel készülődik, az összes bolt és utca tavaszi virágokban úszik, a hercegkisasszony születésnapja két nap múlva esedékes és mindenki hihetetlenül izgatott az alkalomra, vásárok ünnepélyek lesznek rendezve. Habár nincs törvényben, hogy így kell ünnepelni a hercegnő születésnapját, senki sem bánja a felfordulást, a vásárokon költekező tömeg, nem csak jó kedvet sugároz, de jó sok embernek meg is tömi a zsebét. Ebbe a forgatagba még az akadémia közeli szállásodról is csak a tömegen keresztül tudsz eljutni az akadémiára, helyesebben az Argórumba. A boszorkányok épületébe, nem a toronyban ahol a tizenkettek űzik a mesterséget, hanem oda ahol a tehetségesebbek tanulnak, illetve űzhetik a kísérleteiket. Az udvaron kicsit nagyobb a csend, de nem sokkal, a vásár napokon az udvarra is beengedik a kívülállókat, így csak idő kérdése, hogy megteljen de egyelőre még csak a diákok vannak jelen. Szinte azonnal bele is futsz egybe Rosalina az, vagy Rosa ahogy általában szólítjátok. Már sokkal inkább kutató az egyetemen mint diák, de hivatalosan még mindig nem elismert annyira, hogy nővérnek nevezhesse magát. Néha néha beszéltetek de nem álltok igazán közel egymáshoz, most viszont azonnal leint.
-Oda néz.- Bök a fejével egy csoport felé. A csoportot négy nő alkotja, a ruhájukon azonnal látni, hogy boszorkányok.- A Tizenkettek tagjai.
-A fehérhajú aranyszegéses ruhában Bethia, egy valódi kígyó, csak ép nem vedlik. Bár ki tudja.- Rántja meg a vállát.- A rövid fekete hajú vipera Frances, egy élő természeti erő. Úgy került a tizenkettek közé, hogy megölt egy másikat és átvette a helyét. Egy alattosom számító dög, pont mint Serafina, a másik fekete hajú. Egy teljes regény sorozatott ki lehetne hozni a szerencsétlen férfiakból, akiknek egyszer összetörte a szívét. A vöröshajú Annabele, a másik hárommal ellentétben ő nem egy kétszínű szuka, de ha valakit nem akarsz magadra haragítani az ő. Szívesen vesz a szárnyai alá másokat, de ha egyszer felbosszantják, rosszabb, mint bármilyen sárkány hidd el.- Miután végig bemutatta a társaságot, feléd fordul és rád mosolyog.- Akarod hallani miről beszélnek? Mert engem mindenképp érdekel.- Mondja még mindig mosolyogva, majd behúzódik mögéd úgy, hogy az irányukból ne lehessen rá látni és a medáljában levő kódolón elforgat néhány tárcsát. A kezéből köd és fény szál fel éppen csak pár centire és ha nem is tökéletesen, de elkezditek hallani a beszélgetést.
Bethia
Frances
Annabele
Serafina
Serafina: Mikor ér vissza a nővérünk.
Annabele: Azt mondtam neki legkésőbb ma induljon. De ti is tudjátok jól, hogy nem kényszeríthetjük a fiút semmire.
Bethia: Ebben nem vagyok olyan biztos.
Annabele: Ezt már megbeszéltük, semmi hasznunk magunk ellen fordítani. A fiú bízik a nővérünkben, nekünk is ezt kell tennünk. Egész biztosan itt lesznek legkésőbb holnapra.
Serafina: A királynő tudja, hogy idehívtad?
Annabele: Tájékoztatni fogom őfelségét amint megérkezik, addig is van elég dolga.
Frances: Mint annak a milliomos őrültnek a meghívása.
Annabele: Frances!
Frances: Mi értelme van Richard Shillert a fővárosba hívni.
Bethia: Semmi közünk ahhoz, hogy a királynő milyen vendégeket hív magához.
Annabele: Úgy van. Amíg a vendégei nem veszélyesek ránézve, nincs hozzá semmi közünk. Ammellet Serafina, neked is megvan a feladatod, ideje felkészíteni a hercegnőt is a kötelességeire.
Bethia: Nővéreim! Valaki hallgatózik érzitek.
Ebben a pillanatban Rosa becsapja a kódoló tetejét, majd halkan rád szól.
-Semmi pánik, csak ne mozdulj. Érezték a mágiát, de azt nem, hogy honnan jött. Most ne beszéljünk erről. Hová indultál?- Kacsint rád. - Körül nézel később a vásárban? Egyedül mész? Vagy elkísér valaki?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 25, 2021 16:51:06 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/26/3a/da/263adae8a8134f29cf5a7f3aa3a1eff7~jpg Még van egy kis időm az első óra elött az új tanárral. Állítólag alig idősebb nálam. Ez nem feltétlenül baj, az utolsó tanárom öreg volt, és nem jöttünk ki valami jól. Igazából egyáltalán nem jöttünk ki. Úgy tűnt nem tetszik neki a gondolkodásmódom, vagy talán az hogy egyáltalán gondolkodok, de szerencsére a nagyi megszabadult tőle. Lévén hogy még van bőven időm az órám elött amilyen észrevétlenül csak tudom felkeresem a kis titkos kertemet. Kevesen tudnak róla. A nagyi mutatta amikor kicsi voltam, megígértette velem, hogy titokban tartom, állítólag még anya ültette a virágokat, nem tudom ki gondozza őket azóta, de valaki egész biztosan mert mindig csodaszép, és van benne egy két híresen kényes virág is. Na meg valakinek a halakat is meg kel etetnie néha. Leülök a szökőkút mellé és előveszem az egyik könyvet, nagyon szeretem ezeket a regényeket, anyának is ezek voltak a kedvencei. Anya sokat mesélt ezekről. De ahogy olvasni kezdem szinte azonnal leragad a szemem, nem telik bele sok időbe és már el is dőlök a szökőkút mellet a víz csobogását hallgatva. Nem lehet belőle baj...
“-Őhercegnősége, méltóztasson felébredni! Éppenséggel kétórás késésben van a tanórájáról.”- Egy vékony hang ébreszt. Először nem tudom hovvá tenni. A szemeim felnyílnak és felemelkedek valamenyire. Aztán realizálom, hogy nem is ismerem az alakokat a kertben. Megtörlöm a szemem és az arcom.
-Egy hercegnő sosincs késésben sehonnan.- Felelem félig ásítva. Kinyújtóztatom a hátam, majd körbenézek az ismeretlen arcokon.- És mégis kik vagytok ti, hogy merészelitek megszakítani a trónörökös álmát?- Nézek rájuk olyan dühösen ahogy tudok. - És még csak be sem mutatkoztok?
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
|
Post by senshi on Jun 25, 2021 19:45:18 GMT 1
Mikor a hercegnő felébred már inkább kapaszkodik abba a szál napernyőbe, mit inkább fogja és az arcszíne minden szó után egyre közelebb kerül árnyalatban a húgáéhoz. Eközben az említett húg egy édes mosollyal fogadja az előkelőség morcos reakcióját.
- Hmm... Ha maga reakció nem is, de a kifogás kétségtelenül fenséges volt hercegnő. Bár azt kell mondjam ettől függetlenül sajnos kifogás marad. - mondja él elkezdi lóbálni apró lábait - A második kérdésében van egy apró logikai hiba... lévén, hogy a bemutatkozás megejtéséhez előbb ki kellett pukkasztani az álmainak buborékját, másfelől teljesen jogos. Ő ott, a cipőim mellett - itt jelentőség teljesen az egyre jobban kiakadni látszó testvérére mutat - Lawrece Linndale, az új tanárja. Tudom hogy most erősen úgy fest mint a vöröslámpás negyedbe tévelyedett szűz, de ez csak átmeneti állapot. Meg van az esélye, hogy a hercegnő irányába tanúsított közvetlenségem váltja ki belőle, ígérem rendbe jön. Én pedig Lucy volnék. A tanár úr - ezt érezhetően kissé megnyomja - testvére, kísérő és kabala minősítésben.
Továbbra is a lábait lóbálva néz a hercegnőre majd látszólag a semmiből hozzáfűzi: - Egyéb iránt jóval idősebb vagyok annál amilyennek látszom, sőt amennyire tudom körülbelül egyidősek vagyunk...
Lawrence eközben hozzávetőlegesen, három alkalommal érezte azt, hogy talán jobban járna ha már itt és most elnyelné a föld úgy ahogy van.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jul 2, 2021 22:23:15 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/98/ac/2d/98ac2dab9f32648de41959b920b72fa9~jpg Nyüzsgés. Felfordulás. Embertömeg. Három olyan dolog, amit rettenetesen utálok, mégis évente egyszer kénytelen vagyok elviselni, amíg itt vagyok, ugyanis nemsokára elérkezik a hercegkisasszony születésnapja. Na hurrá! Mindezt a lehető „legnagyobb” lelkesedéssel gondolom. Hahh. Szóval, mint mondottam volt, ezen a káoszon kell átverekednem magam, hogy eljussak az Argórum területére, ami egyelőre még egy biztonságos, nyugalmas hely. Egyelőre… Legnagyobb meglepetésemre Rosalina-ba futok bele. Igazából nem vagyunk különösebben jóban, csak ilyen köszönőviszonyban. Most azonban mégis leint. Furcsállom is, ami maximum egyetlen pillanat erejéig ül ki az arcomra egy szemöldökfelhúzás formájában. De végül csatlakozom hozzá. Biccentek neki, de ő köszönés helyett in medias res a belevág, mire csak megforgatom a szemeim. Arrafelé fordulok, amerre mondja, hogy nézzek. Kissé kitágulnak a pupilláim, ahogy megpillantom őket. Miközben Rosalina beszámolóját hallgatom őket fürkészem. „Annabele”. Róla már talán hallottam. Jó lenne beszélgetni vele, eleve ő tűnik számomra a legszimpatikusabbnak a három közül. „- Akarod hallani miről beszélnek?-” Hallom Rosalina kérdését, mire felé fordulok. - Nem hinném, hogy ez… - Hirtelen a takarásomba áll. -… jó ötlet lenne… - Na remek. Máris benne vagyok… A szemeimet megforgatom, és sóhajtok egy aprót. – Nem mondták még neked, hogy aki más dolgába üti az orrát, az könnyen megütheti a bokáját? – Kérdezem tőle a lehető legminimálisabb éllel a hangomban, ugyanis ő felettem áll a ranglétrán. Aztán ha már így hozta a sors, figyelni kezdem a beszélgetést. Ha már benne vagyok a kulimászban, akkor teljesen mindegy, nem? Összeráncolom a szemöldököm. Fiú? Milyen fiú? Azután valami még érdekesebb üti meg a fülem. „- Mint annak a milliomos őrültnek a meghívása.-” RICHI!!! Ebben egészen biztos vagyok! Aztán rá egy mondatra meg is erősítik ezt. Miért hívták ide Richit? Vajon el fog jönni? Hülye kérdés, biztosan eljön. Rengeteg szép nő, hiányos öltözékben… ki nem hagyná… Még egy apró sóhaj, eyeroll, majd figyelek tovább. Felkészíteni a hercegnőt a kötelességeire? Milyen kötelességek? Ebben a pillanatban Bethia megérezte, hogy hallgatózunk, mire Rosalina lecsapja a kódoló tetejét. „-Semmi pánik, csak ne mozdulj. Érezték a mágiát, de azt nem, hogy honnan jött. Most ne beszéljünk erről. -” Csendes bíráskodás olvasható ki a szemeimből, és természetesen ott van az elmaradhatatlan szemforgatás. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt most nagyon sokszor csinálom, de nyíltan nem fejezhetem ki ezen érzelmeimet szavakkal, így marad az arcmimika. Ami jelen esetben a szemöldök felhúzásban és a szemforgatásban merül ki . Majd szépen sorrendben megválaszolom a kérdéseit. - Hová indultam… Hát… Tanulni, amiért ideküldtek, ugyebár… - Nézek rá felvont szemöldökkel. – Körülnézek-e a városban… Ebben a nagy tömegben? Esélytelen. – Zárom rövidre a témát. De hogy ne tűnjön annyira átlátszónak az egész, valamit nekem is kérdeznem kell tőle, meg az illem is így diktálja, szóvaal… - És te hogy állsz a kutatásaiddal? – Közben egyik lábamról a másikra állok. Kissé kényelmetlenül érzem magam a szituációban, és nem, nem a hallgatózás miatt…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 18, 2021 17:01:07 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/26/3a/da/263adae8a8134f29cf5a7f3aa3a1eff7~jpg senshi : Lawrence és Lucy Linndale -Milyen szemtelen vagy!- Mondom dühösen.- És te meg nem szólsz egy szót sem?- Kérdezem a férfit.- Majd ha a nagymamám hall a dolgokról meglátjuk ilyen bátor leszel-e.- Mondom ismét a lánynak. Majd félig ismét a fiú felé fordulok.- Na mi van, elvitte a cica a nyelved?- Kérdezem, de mielőtt válaszolhatnának egy nagyon ismerős hang üti meg a fülemet, és egy pillanatra minden vér kiszál az arcomból. Még szerencse hogy egyébként is sápadt vagyok így talán nem látszik annyira.
-Valóban azt szeretnéd, hogy a királynő és az apám haljanak erről?- kérdezi a fiú. Majd az új tanárom vállára teszi a kezét. - Sajnálom, hogy már az első nap keresnie kellet a hercegnőt. Ígérem nem fordul elő többet.- Azzal a jeges fehér szemek felém fordulnak én pedig igyekszem inkább a rózsabokrokat tanulmányozni , hátha akkor nem fagyok meg a pillantásától.
-Aleister. Mi lenne ha a nagymamát és a bárót kihagynánk a dologból? Csak játszottam velük.
-Akkor?
Megköszörülöm a torkom majd illedelmesen Lawrence felé fordulok.
-Elnézést kérek a viselkedésemért. Gyerekes volt. Nem állt szándékomban elaludni a kertben és természetesen pótolni fogom a kimaradt órát.- az utolsó mondatot a legtökéletesebb hercegnői mosolyommal adom elő.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 20, 2021 17:06:08 GMT 1
Pókháló Kami : Penelope Abigail Parsons -Aucs.- Mondja Rose a válaszaidra.- Tényleg körül sem nézel? Pedig ilyenkor remek cuccokat lehet kapni a vásárban, nem beszélve a jó italokról és a finomságokról. De a te dolgod.- A kérdésedre egy kicsit elkomolyodik.- Nem túl jól. Úgy volt, hogy a hónapban elutazok, Clynorisba hogy az ottani mágiával is megismerkedjek. Az egyetlen lehetőségem erre az enyhén kattos Cheverton volt. De Cheverton még nem ért vissza Toumamurából és ahogy hallom egy hamar nem is fog. Szóval most választhatom, hogy új terület után nézek, el megyek egyedül, vagy jegelem a dolgot. Még nem döntöttem el melyik legyen. Még be sem fejezi egy kicsit arrébb lép mellőled. Hogy jobban rálásson a mögötted felétek közelítő férfire.
-Lord Langstone.- Köszönti. A férfit te is felismered. Legalább látásból. A városban borzasztó kevés a mágus ezért könnyű megjegyezni az arcukat. Alexander Langstone, valamikor az akadémia tagja volt de mint a legtöbb mágus össze különbözött az igazgatóval. Ennek ellenére is mélyen tisztelték egymást így bár már nem számított belsős tagnak de bármikor járhatott kelhetett odabent.
-Ms Bradstone.- Viszonozza a köszönést majd rád néz.- És kegyed, még valószínűleg diák. Nem találkoztunk korábban személyesen azt hiszem, mondja és feléd nyújta a kezét, hogy elkérje a tiedét egy kézcsókra.- Alexander Langstone.- Mutatkozik be.
Miután te is bemutatkoztál folytatja.
-Ha jól hallottam az előbb ép a bátyám volt a téma.
-Oh igen.- Mondja Rose- Cheverton proffeszor egyszerűen eltűnt, ismét. A diákjaival persze nem közölte, hogy merre csak, hogy a hónapban érkezik.
-Valójában...- Kezdi a férfi és mintha egy kis aggodalom suhanna át az arcán.- Pár napja nem tudtam kapcsolatba lépni Astrával és Aurerával azért is jöttem, hátha találok valakit aki segít nekem.- Aurera neve is ismerős, de nem tudod felidézni Astra West viszont már nővér, és egy nap jó esélyel a tizenkettek tagja lesz. És nagyon, de nagyon ismerős a neve.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jul 22, 2021 23:32:10 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/77/3b/c2/773bc21f259e9c616e94c13cb32a9855~jpg Csendben hallgatom Rosalindát, és igyekszem megacélozni magam, hogy ne forgassam a szemeim minden második szavára. Ahhoz is nagy lelkierő kell, hogy ne sóhajtsak fel, mikor elkezd mesélni. Jó, oké, tényleg én kérdeztem, de legalább észre vehetné, hogy nem iagzán érdekel, és rövidre foghatná… de nem. Mielőtt megszólalhatnék erre bármit is, (természetesen csak azért, hogy ne legyek udvariatlan) kilép oldalra, és mögém néz, majd köszön is. -Lord Langstone.- A név hallatán lassan és kimérten megfordulok, de már névről is felismerem a férfit. Nem nehéz ilyen nagy alakokat megjegyezni, mint amilyen ő maga. -Ms Bradstone.- Miután viszonozta a nő köszöntését rám téved a tekintete.- És kegyed, még valószínűleg diák. – Bólintok neki egy aprót a szokásos póker arcommal. - Nem találkoztunk korábban személyesen azt hiszem. – Mondja, majd felém nyújtja a kezét. Gyanítom nem azért, hogy kezet rázzon velem… Erre azonban kicsit megrándul az egyik szemem. Fájdalmas lassúsággal emelem a kezem, ugyanis nem akarok bunkó lenni, de nem is akarok kézcsókot. Én nem ehhez vagyok szokva… gondolom magamban, majd felragyog a villanykörte. Felgyorsítom a mozdulatot, és előbb kapom el a kezét, mint ahogy ő tudná az enyémet, s finoman megrázom. 200 IQ-s hogyan csinálj a kézcsókos helyzetből kezet rázós helyzetet tanfolyamot indíthatnék. gondolom magamban elégedetten, ahogy utána jómagam is bemutatkozom - Alexander Langstone.- - Penelope Parsons, Uram! – Biccentek mellé, majd el is engedem a kezét, s visszaeresztem a testem mellé. Utána pedig némán figyelem a beszélgetést. Amúgy sem illik beleszólni a *nagyok* dolgába. Közben pedig azon gondolkodom, honnan ismerősek a Cheverton meg az Astra West nevek… Miközben a másik kettő beszélget, hirtelen beugrik a nap, mikor Adelinnel elmentünk a Lujzi által javasolt kávézóba, és betoppant egy fura férfi egy macskával, meg két nővel. - Áh, megvan! – Mondom ki hangosan is, amint a jobb öklömet a bal tenyerembe csapom. Hirtelen gyanúsan nagy lesz a csend. Felpillantok, és mindketten kérdőn engem néznek. Oh a francba…- Umm, elnézést. Hangosan gondolkodtam… Alexander kedvesen rám mosolyog, míg Rosa még mindig kíváncsian egyik szemöldökét felhúzva tekint rám, így már sejthetem is, mi lesz a következő kérdése. -Mi van meg? Sóhajtok egyet. Mindegy, úgysem egy életbevágó információ…- Hogy honnan ismerős Cheverton neve… aakarom mondani Cheverton professzor… - Javítom ki magam, bár nehezemre esik azt a flúgos fickót professzorként elképzelni. -Ezek szerint találkoztatok már?- A férfi arcáról és hangjából meglepettség érződik.- Pedig ritkán jár be a tanszékre, főleg a boszorkányok közé. Igazából az is meglepett, hogy belement, hogy Rosa-nak segít. Mikor találkoztatok? - Ez most egy fontos és releváns információnak számít a professzor megtalálásának érdekében? - Kérdezek vissza egy kis éllel a hangomban felvont szemöldökkel. - Én az Önök helyében ott kezdeném a dolgot, hogy hol volt, mikor utoljára kapcsolatba léptek vele, s annak a területnek a társadalmi és katonai helyzete milyen. - Hoppá, előjött a rendőr énem. De nem szeretem, ha faggatnak. Általában az az én dolgom volt.Úgy látom ezzel sikerül még jobban meglepnem a férfit. El is kezd dadogni. Ez elég szánalmas… Mi vagy Te, egy szende szűz kislány akit épp a nemlétező szexuális életéről faggatnak?! Jó, na lehet egy kicsit durva vagyok. Amúgy sem szeretem a férfiakat, de a töketleneket még inkább rühellem. -Nem... nem hinném... csak kíváncsi voltam...- Kezdi hebegve. Aztán a határozottan feltett kérdéseimre kezd el válaszolgatni.- Toumamurán egy Qualna nevű városban. Határ város. Mármint Toumamurán belül, a város már majdnem a dzsungelben fekszik. Ezért is ment oda Elias. A dzsungelek élővilágát és a fény eső rájuk gyakorolt hatását vizsgálta. Kértem hogy vigyen magával nagyobb kíséretet mert a bennszülöttek miatt a dzsungel veszélyes... -De nem hallgatott rá...- Vág közbe Rosa. Egy pillanatra rátéved a tekintetem, majd vissza Alexanderre, aki folytatja. -De hallgatott.- mondja lemondó sóhajjal.- Ezért magával vitt még egy nővért... De én nem így gondoltam. Nem mintha nem bíznék a nővérekben, de mágusként jól tudom hol vannak a mágia határai, és bennszülötteknek is megvannak a maguk trükkjei.-Hallatszik a hangján, hogy nagyon aggódik. Akkor miért nem megy el maga, s keresi meg?- És most nem tudom hol találhatnék olyat aki hajlandó utána menni. Ráadásul a lányát is magával vitte, remélem Emmának semmi baja.- Nahát. Cheverton magával vitt egy kislányt egy veszélyes környékre! Milyen zseniális ötlet volt! Majd ha találkozom vele, feltéve ha egyben vannak még, jól megveregetem a vállát ezen okos döntése miatt! A belső énem egyszerre facepalmol, forgatja a szemeit és sóhajt fel fájdalmasan hosszan. - Tehát ha jól értem, önként jelentkezőt keres, aki elmenne egy olyan helyre, ahonnan egy professzor és nővér sem tért vissza. - Foglalom össze a helyzetet röviden és tárgyilagosan. Közben összefonom a karjaim a mellkasom előtt. -Lényegében igen. Legalább is egyelőre. Ha nem sikerül valószínűleg máshogy kell majd embereket toboroznom. - Hmm. Értem. - Bólintok egy hatalmasat. - Hát, sok sikert kívánok a keresgéléshez. Ha másban már nem lehetek a segítségére, akkor távoznék. -Vá-várjon.- Szól utánam a férfi, éppen amikor indulni készülnék.- Nagyon jó kérdéseket tett fel, és látom hogy tapasztalt. A képeségeiről is sok jót hallottam. Nem segítene nekem? Nem biztos, hogy én is el tudok utazni, de nem engedném el egyedül, de örülnék ha valaki olyan vezetné a keresést aki tudná mit csinál. Visszafordulok és rezzenéstelen arccal hallgatom végig. Shajj, ha már megkért, nem mondhatok nemet…- Nem hinném, hogy az én képességeim megfelelőek ahhoz, hogy egy ilyen akciót levezényeljek… de szívesen segítek… - Veszek egy mély levegőt, s hosszan kifújom. Úgy fest nem fogok most találkozni Mollyékkal…Látom, ahogy a férfi szeme felcsillan, és hálásan nyúlna a kezem után, de végül mégsem hajtja végre a mozdulatsort. -Nagyon köszönöm Ms. Parsons. Még beszélni szeretnék néhány emberrel, de holnap szeretném ha találkoznánk a kastélyban. Ez neked is megfelelne? Értékelem, hogy figyelembe vette az első kézfogásos incidenst, s most nem kísérelte meg a kézcsókot, csak egy udvarias fejhajtással köszöni meg nekem. Fejlődőképes. Ez tetszik. Biccentek neki. - Addig utána járok a helyszínnek. További szép napot! - Mondom, majd elindulok homlokegyenest a könyvtárba. Előtte azért jelzem valakinek, hogy ne számítsanak rám a mai napon, mert nagyon úgy fest a közeljövőben el kell utazzak egy kis időre. A könyvtárban minden létező hasznos információt igyekszem felkutatni Toumamuráról, az ott élő bennszülöttekről, s azoknak a mágiájáról, valamint az ott uralkodó társadalmi helyzetről és természeti viszonyokról. Egy szóval igyekszem minden létező információt begyűjteni, amelyek segítségével minden eshetőségre felkészülhetek, s sikeres mentőakciót hajthatok végre.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 10, 2021 20:15:11 GMT 1
Kami : Penelope Abigail Parsons A hosszú kutatással töltött órák nagyon gyorsan elrepülnek. A könyvtárban repkedő madarak, akik a diákok után kémkednek, sem zavarnak téged. Egyiküknek sem jut eszébe egy kis finomságért csipkedni, vagy a könyvek után kapkodni, úgy tűnik egyáltalán nem érdekled most őket. Már szinte minden hasznos könyvet át néztél amit találtál a témában. A legtöbb sajnos a fényeső elött íródott így nem tudni azóta mennyivel tér el tőlük a valóság.
Ahogy már épp a fáradságtól föladnád lépteket hallasz közeledni. A boszorkányok könyvtára a legnagyobb a világon, méretben és a könyvek számában egyaránt, egy jó részében még sosem jártál, és ez egy eléggé kieső rész ahova ritkán járnak mások, nem is véletlenül választottad, mégis egyre közeledik a ritmikus kopogás és végül egy nagyon ismerős alak kanyarodik feléd a polcok között. A tejfölszőke hajú hosszú arany ruhát viselő magas és hideg tekintetű Nővért össze se lehet keverni senki mással. Grissel Halshan az akadémia igazgatója.
-Penelope, látom szorgalmasan töltöd az idődet. A kirándulásodra próbálsz felkészülni?- Kérdezi.- Úgy látom Alexander végül talált valakit aki hajlandó önként vele menni. Ha szeretnéd szívesen segítek felkészülni. És talán találhatok még embereket akik hajlandóak veletek menni. Minden esetre hálás vagyok neked amiért segítesz. És szeretnék is kérni tőled valamit ezzel kapcsolatban.- A hideg mindentudó szemek végig futnak rajtad miközben egy holló repül a vállára, ahogy végig simítja a madár tollait óvatosan neki kezd.- Nem tudom, hogy Alexander mennyit tud a bátyja kutatásairól Toumamorában, de vagy nem tud vagy nem mond el nekünk mindent ebben biztos vagyok. Amiért valójában oda ment sokkal fontosabb mint hogy hogyan hatott a fényeső pár állatra és növényre a dzsungelben, amiket elötte sem igazán ismertünk így összehasonlítani sem tudjuk. Én úgy hiszem Cheverton valami sokkal fontosabbat, és sokkal érdekesebbet keres a dzsungelben.- Egészen közel hajol mintha egy titkot osztana meg veled.- Vad sárkányokat.- Mondja szinte suttogva, majd a szája elé tartja egy ujját jelezve, hogy maradj csendben.- Ha Cheverton megtalálta amit kereset arról nekünk is a lehető legtöbbet kell tudnunk. Így amellett, hogy hálás vagyok a mentőakciódért...- itt egy kis szünetet tart és ha te nem fejezed be a mondatott akkor ő teszi.- Azt akarom, hogy tudj megy mindent amit Cheverton és a kis klikkje megtudott ezekről a lényekről. Ha pedig épségben vissza térsz, mindent megteszek, hogy megkapd amit csak szeretnél. Személyesen segítem majd az előre lépésed a nővérek közé. Ha pedig veszélyesnek érzed a feladatott, csak mondj egy számot, hogy mennyi nővért küldjek veled.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 10, 2021 20:43:29 GMT 1
Az utazás zökkenő mentesen és tökéletesen Shiller stílusban zajlik. Az óriási minden luxusra felkészített léghajó könnyedén szeli az eget a kilátás pedig csodálatos, ha éppen van ideje valakinek elszakadni a benti dolgoktól és élvezni egy pár percig. Éppen akkor éritek el a várost amikor a nap is elkezd ereszkedni a horizonton. De még az először szürkés majd később vörös fényben is káprázatosan mutat. A léghajó nem messze a kastélytól parkol, szerencsére a királynőnek egy elég nagy tisztás van a hátsó kertjében ahova elfér a hajó, máskülönben nem lenne más választásotok, mint hogy Bene Hollow leszólópályáját használjátok. Bár az impozáns pályaudvar testvér épületeként működő csodás üvegkupolákkal rendelkező épület egyáltalán nem fest rosszul, de tagadhatatlanul elég messze van a kastélytól. Ahogy kiszálltok egy tucat Ezüst lovag fogad beneteket. Nem teljes páncélban inkább ünnepi ruhában vártak titeket. A fogadó bizottság élén egy nagyon fiatal és mégis morcos arcú kékség áll, fehér és arany ruhában.
Tisztelgésre utasítja a magával hozott lovagokat miután üdvözöltek titeket pedig egy férfi lép előre. A lovagokkal ellentétben a férfi teljesen fekete ruhát visel, a szeme azonban fakók és valahogy emi jóval nem kecsegtet a tekintete.
-Zachariah Bradstain báró vagyok! Üdvözlünk Bene Hollowban! Mr. Shiller, hölygek, a királynő már vár minket. Kérlek kövesetek.
A morcos kékség és két másik lovag társaságában elindul befelé a kastélyba, a többiek pedig mögétek zárkózik fel és így kísérnek be titeket.
A kastély ami általában Arany és vörös színeket visel most kékben és ezüstben játszik, ki tudja miért... Eléritek a fogadó csarnokot a nagy kétszárnyú ajtó aminek mind két oldalán egy egy arany szarvú ezüst unikornis ugrat éppen, kitárul, és oda bent majdnem teljesen az ajtó elött a királynő vár titeket. A fél szemét szemfedő fedi sem jogart sem koronát nem visel viszont egy hosszú felhő szerű kék ruha van rajta az oldalán karddal, a köpeny alatt pedig egy mellkasát fedő páncél egy kis része is felvillan. Rövid ősz haja rakoncátlanul ál szinte mindenfelé és olyan gyerekes mosollyal köszönt titeket ami egyértelműen nem illik egy királynőhöz.
(a ruha amit visel)
-Látom Mr Shiller valóban nem a türelem embere.- Jegyzi meg vidáman.- Éppen ahogy hallottam. Kérlek mutasd be a hölgyeket minél előbb, hogy elvonulhassunk vacsorázni és ha lehet utána megszabadulhassunk ezektől a borzalmasan kényelmetlen udvari jelmezektől és szabadon beszélgethessünk. Jut eszembe hol van Florence? Valaki kerítse elő! Nem érdekel honnan kerül elő majd hozza az új tanárát is. Nem mintha nem főztek volna eleget erre a fogadásra hogy elég legyen egy szegényebb falunak.- Ahogy befejezte a szolgák utasítgatását, felétek lép.- Meséljetek milyen utatok volt! Az ott a hölgy vállán egy galamb? Milyen érdekesen néz ki.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
|
Post by senshi on Aug 10, 2021 23:05:27 GMT 1
Lucy meg sem rezzent mikor szemtelennek nevezték, sem amikor a királynővel fenyegették. De most komolyan… pontosan tudja az ország uralkodójának sokkal fontosabb dolgokkal kell foglalkoznia, mint az hogy ő kicsit lazábban viszonyul a hercegnőhöz a kelleténél.
Lawrence idegei azonban kicsit kevésbé vannak kötélből mint az ügyeletes Babaarcú Démonnak. Mikor szóba került a királynő már valóban elég kevés volt az esélye hogy szóhoz jusson. Na és ekkor érkezett a hozzávetőleges megmentés a báró fiának személyében. A fiatal alkimista először kicsit meglepődött a vállára tett kézen, annál inkább az úrfi jeges szemein, de gyorsan összeszedte magát. - Oh ugyan… nem ez az első eset hogy egy diákom úgymond elkalandozik. - mondta azoknak az embereknek a hangján akik már tényleg nagyon beletörődtek a ténybe az előkelő utódok több mit gyakran lógnak meg az oktatás elől.
Mikor Lucy megpillantotta a negyedik jelenlévőt felpattant a megdermedt hercegnő mellől, legbelül határozottan élvezve, hogy a királyi felség arcszíne most közel olyan fehér lett mint az ő bőre alapvetően. Gyorsan összeszedte elrúgott lábbelijét, felvette, visszapattogott a testvéréhez, a báró fiának produkált egy tankönyvi szintű bemutatkozást - magában elkönyvelve hogy tetszenek neki a fiú hideg, fehér szemei - majd visszavette a napernyőjét és megállt a testvére mellett.
A hercegnő bocsánat kérését Lawrence végtelenül nyugodt arckifejezéssel fogadja, szegény srác tényleg megszokta már a hasonlót, de cserébe volt hozzá türelme is . - Akkor - szólal meg - az hiszem ideje lenne visszatérnünk a kastélyba. Azzal ha ténylegesen elindulnak vissza természetesen előre engedi a hercegnőt.
Lucy, aki a hercegnő utolsó mondatához társított mosoly láttán erősen elgondolkozott rajta hogy milyen szívesen borítan valamit lélektani célzattal a trónörökös nyakába, ha elindulnak végig a bátyja mellett marad és, amennyiben Aleister is velük tart végig diszkréten bámulja a fiút.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Sept 27, 2021 17:50:22 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/892034068055732254/7c67572f309c5bf1d89f967ff9aa87cf~jpg senshi : Lawrence és Lucy Linndale
Elindulunk vissza felé, és természetesen Aleister is velünk tart. Vajon tényleg ennyire tart attól, hogy elmenekülnék. Oké elismerem, előfordult párszor hogy el lógtam néhány óráról, de ez a mostani tényleg nem volt szándékos. Halkan, lemondóan sóhajtok egyet aztán észreveszem, hogy a kislány Aleistert bámulja. Sunyi mosoly jelenik meg az arcomon. Mi tagadás meg tudom érteni, miért szentel neki ekkora figyelmet, bár a jeges szemek a legtöbb lányt azonnal elijesztik, akiket meg nem azokat a jeges szempárhoz tökéletesen passzoló hideg viselkedésével üldöz el, de akkor is meg kell hagyni neki, hogy nem néz ki rosszul a maga módján. És van akinek tetszik, hogy teljesen elérhetetlennek tűnik. Persze ha ez csak a látszat lenne nem is lenne vele semmi gond. Ötlik eszembe egy pillanatra. Közelebb lépek a lányhoz és megpróbálom úgy odasúgni neki hogy a fiúk ne hallják.
-Tetszik?
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
|
Post by senshi on Sept 27, 2021 22:09:24 GMT 1
Lucy a hercegnő kérdését hallva felfüggeszti a bámulást, pislog egyet jóóó lassan majd az éjszaka a levelek között lágyan fújdogáló szellőt megszégyenítve, profi módon suttog vissza.
- Inkább úgy fogalmaznék: érdekel. Nem tagadhatom le, hogy viszonylag vonzó, talán ha valakinek kifejezetten zsánerét képezik a márványszobrok még jobban is értékelné. Bár a szemei egész különlegesek... A hangja egyelőre nem zavar. Összességében azt hiszem talán egy kicsit túl merev, de az akár környezet és társaság függő is lehet, láttam már olyat. Egyébként meg, ha tetszene is… igen erősen kétlem, hogy az alacsony, jobbára éjjel aktív, éles nyelvű lányokat kedvelné. Bár természetesen ezt sem lehet teljes mértékben kizárni. Maradjunk annyiban hogyha valami véletlen folytán úgy döntene, hogy pont velem áll le beszélgetni, egészen alacsony ingerenciát éreznék a sípcsonton rúgására. - ahogy befejezi Florence felé fordítja a fejét és végtelenül ártatlan arccal megjegyzi:
- Egyébként az előbbi mosoly nem volt valami előkelő, olyan voltál mint egy szobamacska mielőtt orvul ráveti magát az ablakpárkányon posztoló galambra. Most pedig szintén macska. Csupán ez az a fázis amikor rájön, hogy a galamb repül, ő nem és a kis g pedig működik...
|
|