Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 15, 2022 22:43:54 GMT 1
Sky, Tiff & Merlin:
Merlin még egyszer alaposabban végig méri a nőt, miután az kifejti a véleményét. Meg tudja érteni mit szeret Sera a sárkányokban. Nem ritkán még Nastyát is lélegzetelállítónak és különlegesnek gondolta, a maga nemében igenis kifejezetten nemesnek és szépnek. (Bár ezt a sárkánynak sosem vallotta volna be.) És elgondolkodott már rajta milyen lehetne sárkányként élni. De félig ebben félig abban az állapotban ragadni, mint a fiatal nő... A gondolatra kicsit kirázza a hideg. -Furcsa, hogy a kard mágiával bír, ha tényleg olyan ősi. Amennyire tudom nem maradtak fent nagy hatalmú mágikus ereklyék. De mivel a tanáraim a sárkányokat sem tudták mivel megmagyarázni, szerintem ebben sem feltétlenül kell hallgatnunk rájuk. Megengeded, hogy megnézzem?- Kérdezi könnyeden. Bár Sera nem akarja itt mindenki elött előhúzni, a fiú mégis közelebb nyúl hozzá, a királynő közeledése persze őt is meglepi és rögtön a nőre kezd koncentrálni, Sera viszont érzi és látja is, ahogy a kard halványan felizzik a mágus közelségére.
Lucy & Law (& Florence)
A hercegnő arcán a másodperc tört része alatt vagy ezer különböző érzelem fut át a királynő bejelentésére, nagyjából fordított sorendben mint Lucynek. A szabadság és a kaland csábítása okozta öröm, aztán az aggodalom és a félelem. Már nyitná a száját, hogy megszólaljon, amikor a báró feláll a helyéről és mögé lép. A vállára teszi a kezét jelezve, hogy maradjon csöndben. Közben Lucyre is vett egy kifejezetten fagyos pillantást.
Még mielőtt Law megszólalhatna, láthatja, ahogy a hercegnő majdhogynem segélykérően felé néz. Ugyan csak fél napja a tanára, de úgy tűnik valamivel még így is sikerült rögtön bizalmat ébresztenie a lányban. Miután befejezi a mondandóját a királynő már nyitná a száját, hogy megmondja, pontosan ez az a reakció amire számít, esetleg kicsit kevésbé formálisan. Vagy sokkal.
Richi & Penny
Ám ekkor berobban a rivaldafénybe az eddig nagyon elveszettnek tűnt Richi Rich. Úgy tűnik csak éhes volt. A nem mindennapi, majdnem, bemutató után pedig földbe gyökerezik a lába. Amivel még jobban felkelti mindenkinek a figyelmét. Merlin egyik szemöldöke kifejezetten magasra szalad, a jelenetet látva. Sosem kedvelte igazán a férfit, de most teljesen felkeltette az érdeklődését. És nem ő az egyetlen. A királynő, egy erre idomított vadászkutya tehetségével szimatolja ki a levegőben a drámát. És azt, akinek nem lett volna magától is egyértelmű, hogy itt most csendben kell maradni bizony csendre is fogja inteni. Tinilányosan csillogó szemekkel figyeli az eseményeket, ha kell még hátra is lép, hogy ne zavarja a feleket.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Jul 16, 2022 2:57:51 GMT 1
Lucy:
Lucy egészen megsajnálja Florence-t mikor meglátja az arcán átfutó érzelmhullámot. - A hercegnő pont az előbb bizonyította mennyire nem ostoba és azért az ő kis vészjelentése után gyanúsan hamar bejelentett utazás valódi mibenléte talán azért egy józanabb idiótának is logikus lett volna. - Ez persze nem jelenti hogy akár egy kicsit is jobban kedvelné. Egyszerűen csak nincs fából. Akkor sem ha egy pillanattal korábban még azon gondolkodott milyen módon tudná kicsit kihasználni az ismeretségüket…
Azért ösztönösen kicsit közelebb lép a másik lányhoz. Majd, egy hirtelen ötlettől vezérelve finoman megragadja Flo karját és magához húzza, el a morcos vén jégcsap elől.
A báró fagyos tekintetére meg sem rezzen. Akkor sem ha a kis akciójára még többet kap belőle. Tényleg ennyire olyannak nézett volna ki, mint akin az ilyenek használnak? Lehet mégis rá kéne hajtania kicsikét a férfi fiára indulás előtt… Csak úgy annyira, hogy a zsémbes vénembernél beinduljon esetleg a kopaszodás csodálatos folyamata. Úgyis egészen régen találkozott helyes fiúval, a beszédről meg már ne is tegyünk említést.
A Mr. Shiller és a fiatal hölgy között készülő jelenetet minden célzás nélkül is hangy nélkül figyeli. Tudja mi következik, az így azt is mi a teendő. Nem először lát ilyet végülis. Ha az ember kellő gyakorisággal volt jelen kellően magas rangban elhelyezkedő emberekkel teli eseményeken, előbb vagy utóbb szem és fültanújává vált kisebb nagyobb… előadásoknak. És ő ezeket mennyire imádta! Ilyenkor mindenre érdemes volt odafigyelni. Minden szó, hangsúly, pillantás, apró mozdulat fontos lehet és fontos is. A könyvek szerint legalább is.
Lawrence:
A hercegnő tekintete majdnem belefagyasztotta a szót még mielőtt elkezdhette, volna. Még eddig egyik diákja sem nézett így rá, a saját húga is csak szökőévente egyszer, azt is csak azért mert az arckifejezéseket gyakorolta éppen.
Mikor az esemény díszvendége lát- és hallványosan megjelenik a többiek körében, mindenkivel együtt Law is odafordul. Mr. Shiller lefagyását követően elfogja egy kellemetlen érzés. Húga felé tekint és amint meglátja a lány élénken csillogó szemeit tudja, AZ következik. Ezért nem szeretett ő ilyen helyeken megjelenni!
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 17, 2022 16:31:11 GMT 1
Tiff
Merlin válaszol a nő kérdéseire, amitől elszégyellem magam. Hát persze. Tudnom kellett volna… De talán mentségemre lehet, hogy nem vagyok annyira benne ezekben a dolgokban na meg rengeteget dolgozok… A kard felizzása mondjuk aggaszt, de mivel magam részéről tehetetlen vagyok, csak annyit tudok tenni, hogy megbízok Merlinben.
A kalap csodálatos. Mérsékelten katasztrofális. Örülök, hogy végre letudtam ezt a kört. Még mindig nem tudom, mi volt az értelme, de kezd egyre kevésbé érdekelni. Mivel van jobb dolog is, amitől megint megbánom, hogy reggel vonatra szálltunk. Ezt nem hiszem el. Ezt nem. Nem teheti. Kikérem magamnak! Más országból származunk, mi itt vendégek vagyunk. Nem utasítgathat minket semmire. Kész, én haza megyek. Legalábbis… legszívesebben ezt tenném. Mivel drága kedves fiamat nem fogom tudni hazacibálni, kénytelen leszek maradni. Vajon, ha már kirepült volna, akkor sem tudnám itt hagyni? Nem, nem tudnám… Rohadt anyai dolgok…
Már épp felszólalnék, mikor…
Richi ráeszmélt, hogy nem madarakkal suttogó konferencián van és feltűnt neki Penelope. Én esküszöm, mindjárt falat kezdek kaparni. Mint valami rossz színdarab… Komolyan. Nem tudom, mi volt köztük… Valami románc féle azt hiszem… De nem is érdekel… Jelentőségteljesen Mollyra nézek. Amennyire tudom, ő áll közel ehhez a két szerencsétlenhez. A tekintetemmel üzenem, hogy csináljon valamit…
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jul 17, 2022 17:16:14 GMT 1
Molly Csendben figyelte az eseményeket. A kalap átadásra került, de a dolog csak ennyi volt. Ezután jött a királynő bejelentése. Nem igazán tetszett neki. Valahol igen, hisz szeretne világot látni, élvezné az egyéb országok technológiáinak megismerését… De ez a mód nem tetszett neki. ~ Miért minket bíz meg Őfelsége? Egyáltalán… tehet ilyet? Hisz mi közvetlenül Richi alá tartozunk… Mi ez az egész? Tényleg ilyen… szinte ártatlan az egész, vagy valami sötétebb dologba keveredünk…? ~ Örült mondjuk annak, hogy így nem szakadnak el Pennyvel, de… Azzal is tisztában volt, hogy ennek akkor örülhet igazán, ha valóban egy gépen fognak utazni. ~ Addig túl sok lehetősége van kilógni… ~
Nemsokára aztán megtörtént, aminek végre meg kellett történnie. Richi ott hagyta a madarakat és végre észrevette Pennyt. Mind ketten csak ott álltak, lefagyva. Molly örült nekik, örült, hogy ezek szerint… megmaradt közöttük a vonzalom, de… ugyanakkor volt benne némi keserűség. Még úgy is, hogy ismeri Pennyt és tudja milyen. Arcára nem ül ki semmi. Merengéséből egy ijesztő érzés hozza vissza. Mintha valaki meredne rá. Hamar megtalálja Tiff tekintetét. ~ Oké, oké, tudom, tudom, kezdjek velük valamit… De mit? A királynő árgus szemekkel figyel, hogy ne avatkozzon senki közbe. ~ Pascalnak feltűnt Penny tekintete az irányukba. a „válasza” egy finoman széttárt szárnypár volt, amolyan… „Mit vársz?” kérdéssel.
Molly sóhajtott. ~ Rendben, leszek boxzsák… de hogy ezért rohadtul sokkal jönnek, az biztos… ~ - Felség! Mesélne még erről a küldetésről? Ők is beszédesebbek lesznek, ha a csapatmunkáról lesz szó…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 17, 2022 17:45:43 GMT 1
#s://i~imgur~com/RYe9tZ0~png Ez az egyetlen reflektorfény, amit nem élvezek. Aprókat tikkel a szemem a kíváncsi rajongótábor figyelő tekintetétől és mikor a királynő csendre inti a megmentőmet, akkor bevallom, egy kicsit mérges is leszek. A tekintetem végig Pennyn marad, szinte egyszerre szólalunk meg a lánnyal. - Ők nem mennek semmilyen küldetésre! Hangzik el egyidőben szájából ugyanaz, mint az enyémből: - Nem megyünk semmilyen küldetésre. Bevallom, nincs ínyemre, hogy utasítgatnak és rendkívül kellemetlenül indult a találkozás. Pennynek és az enyémeknek feltűnhet a "lányos" zavar a viselkedésemben, de a többieknek aligha. - Adelin, Molly, bekapcsolva maradt a TITKOS TALÁLMÁNY a léghajón. Kéne a segítségetek. Felelem, jól megnyomva az utolsó mondatot, tudják, hogy ez mit jelent. Elhúzunk. Ahogy kimondtam, meghajolok. - Hölgyeim és uraim, örültem. Mindjárt visszatérek. Azzal gyorsított léptekkel megindulok a léghajó felé. Molly már nagyon sokszor látta ezt a viselkedésemet, mindig így slisszoltam el helyekről ahová aztán vagy nagyon ritkán, vagy soha nem tértem vissza, így könnyedén leeshet neki a tantusz, hogy most is ez a terv. A hajóra érve egyenesen a pilótafülkébe veszem az irányt, de előtte a kedvenc Whiskeym kezdem keresni a fiókban, ha megtalálom a fogammal kihúzom a dugót, jó mélyen meghúzom az italt és indítom a léghajó rendszereit. Ha itt nem állít meg Molly vagy Lin, esetleg valami csoda folytán Penny (másra e három személyen kívül úgysem hallgatnék) akkor el is indulok vele.
|
|
merudinaf
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Feb 2, 2023 18:18:49 GMT 1
Nov 5, 2021 23:19:21 GMT 1
|
Post by merudinaf on Jul 20, 2022 6:20:48 GMT 1
Türelmesen végig hallgattam a lényt és Doriant aki eddig folyamatosan fordította nekem a párbeszédünket, érdemes is lesz később ezt lejegyzetelnem. Úgy ítéltem elég megbízhatónak tűnik, ahhoz hogy bemutatkozzak neki rendesen és Doriant, de egyenlőre maradjunk is csak ennyivel. —Örömmel segítünk! Had mutatkozzak be, a nevem Muriel Amberhide, fizikus és alkimista jelenleg csak egy eltévedt vándor és ő itt mellettem Dorian. Már hosszú ideje az útitársam és a legjobb barátom, mellékesen egy fantasztikus muzsikus. —apró barátomhoz fordulva mondom oda kacsintva— Téged hogy hívnak? És ha nem esik fáradságra, út közben kérdeznék pár dolgot az erdővel kapcsolatban és a lakóiról. Természetesen tudományos célzatra.— Kétségtelen, hogy ilyen szituációkban értékelem igazán a szerencsémet, hogy itt van nekem Dorian, ő viszont egyre kevésbé ahogy meghallotta ezeket a szavakat. Nélküle viszont itt lennék napestig és sok időt pazarolnék azzal, hogy megtanítom az útvezetőnket jelbeszédre vagy kép képírásra. Ezek után Dorian mindenkép kiérdemel egy új pánsípot és akár a fülemet lemuzsikálhatja bosszúként. Várakozás alatt már listázom is a fejemben mi mindent kérdeznék. Például miért nem működnek itt az iránytűk és a csillagkép navigáció, vannak-e gyógynövények és mérgezőek, esetleg agresszív erdei lények. Lényegesebb infókat is megkell tudnunk, pontosan ki vagy miféle kis “mitugrászról” van itt szó. Továbbá, hogy mióta jelent meg és hogyan befolyásolja az erdő lakóit, milyen károkat okozott eddig? A lehetőleg legfelkészűltebben kell oda érjünk. Nem akarok úgy járni mint amikor a fejembe vettem ezt az életre szóló bolyongást. Remélem, hogy ha kiderült melyik oldalán vagyunk ennek az erdőnek akkor készíthetnék egy térképet, na de persze az erdei lények megkérdezésével előbb, ha viszont ellenzik akkor ezt a titkot is a sírba kell vinnem, de nem kockáztathatom, hogy kárba vesszen az esélyem. Ennyi idő után még egyszer nem…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 20, 2022 17:54:14 GMT 1
A lény újabb brekegéseket hallat. Habár Dorien finoman szólva nincs elkápráztatva a kis alak modorától, de az végül is minden kérdésre válaszol és beleegyezik hogy elvezet beneteket. A kis lény nevét a legjobban "Gardumyn-nak" lehet fordítani, habár a nyers verzió inkább úgy hangzott mintha egy béka egyszerre próbált volna dühösen brekegni és vacsorázni. Út közben a kis idegenvezető minden kérdésedre válaszolgat, közben (Bár ezt Dorian unalomból már nem mindig fordítja,) nem felejti el amikor csak lehet megemlíteni, hogy mennyire szép, okos és vicces tündér Camelia.
A neki köszönhetően sokkal kényelmesebb, bár nagyon az erdő sűrűjén átvezető úton rengeteget megtudsz. Itt fölösleges csillagkép navigációval próbálkozni, még ha el is éritek az eget és sikerül meglátnotok azt a fákon keresztül, akkor is mindig kicsit másnak tűnik az ég mint álltalában. Erre van egy elmélet amit valamikor régebben még te is olvastál, hogy a tündérek úgynevezett, hamis csillagokkal tévesztik meg az embereket. Ezek valójában csak fényes illúziók amik valóban úgy tűnnek mintha az ég részei lennének és nagyban megnehezítik a tájékozódást. Az iránytűk hasonló elven nem működnek. Miután elmagyaráztad Gardumyn-nak, hogy milyen elven is működik egy iránytű, ő nagyon meglepődött. Azt mondta a tündérek régen játszottak hasonlót csak falevelekkel de sosem álltak meg egyhelyben. Ennek az az oka, bár Gardumyn ezt nagy valószínűséggel nem tudja, hogy a tündérek, és minden más mágikus teremtmény az erdőben, a mágiájukkal önkénytelenül zavarják ezeket az eszközöket. Normális körülmények között az iránytű mágnese a föld mágneses pólusa felé mutat, de ilyen erdőkben, vagy a legnagyobb mágikus koncentráció felé vezet, vagy épp ellentétesen, de nagyon ritkán áll ott ahol állnia kéne.
Miután felteszed a kérdést a növényekről, ő nem egy mellet megáll. De valahányszor azt gondolod most valami hasznos következik, szinte mindig kiderül, hogy az adott növény csak "finom" szerinte. Csupán két növényt mutat amik ténylegesen hasznosak, az egyik egy fájdalom csillapító hatású virág aminek a levelét kell összetörni és a sebre kenni. (Ezt már ismerted) Amiről kiderült az is hogy a virága is finom de szédülést okoz és sokáig alszol tőle. Egy másik növény vérzésre jó, és az illata elriasztja a pókokat. Ezt még nem ismerted, de elég sok nőt ott egy csokorban ahol a Gardumyn mutatta így könnyen elrakhattál belőle. Az agresszív erdei lényekre, olyan dolgokat sorolt fel mint, a varangyok, (Láthatóan nem kedveli őket) és a darazsak, és ezen a ponton megemlíti azt is, hogy a kis sunyi mitugrász aki beköltözött az erdöcskéjébe szintén nem túl kívánatos.
Olyan fél óra végig beszélgetett sétálás után végül elértek egy nagyon pici tisztást, szinte tényleg csak annyi hogy nagyobb hely van itt a fák között. Teljes némaság vesz körül titeket, még állatokat és rovarokat sem láttok, egyedull egy srác üldögél törökülésben egy fa alatt.
A kísérőtök előre szalad és brekeg valamit amire Dorien is nyer egy kis bátorságot. Nemsokára pedig egyre több tündér kerül elő, a körüllötted nyíló különös virágok egyre másra tárják szét szirmaikat vagy derül ki hogy valójában sosem voltak virágok. A tündérek először félénken néznek csak meg maguknak téged. A legtöbben az idegenvezetőtök és a mező másik végén üldögélő fiú között cikázik.
Dorien figyelmeztet mikor a tündérek előbújnak, hogy legyél óvatos, a tündérek nagy bajkeverők tudnak lenni, és nem mindig fogadják az embereket barátságosan, ami pedig a fiút illeti, Dorien nem tudja biztosan micsoda, de azt biztosan tudja, hogy nem ember.
-Te ember vagy?- Kérdezi a fiú.- De nem vagy mágus igaz?
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jul 21, 2022 18:58:57 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/77/3b/c2/773bc21f259e9c616e94c13cb32a9855~jpg Penny arcán színtiszta kétségbeesés tükröződik, mikor egyetlen mentőöve is elhajította a kötelet, hogy ússzon ki a vadul hullámzó viharos óceánból egyedül kezek és lábak nélkül. Molly hangjára egyből odafordul, majd Richivel egyszerre csattan fel, miközben előrébb lép egyet. - Nem megyünk semmilyen küldetésre. - Nem mennek semmilyen küldetésre! - ezután azért Richivel ellentétben ő azonnal meghunyászkodik. Hátrébb lép, s fejét enyhén meghajtja. - Elnézést felség... - motyogja a bajsza alatt. Penny annyira el van foglalva, hogy nem tűnik fel neki Richi "lányos zavara", így megütköződik azon, amit a férfi mond. Hisz tudja jól, hogy nem fog visszajönni. És rosszul esik neki. Nagyon rosszul. Azonban nem hagyja, hogy ez a szívfájdalom kiüljön az arcára. Felveszi szokásos mogorva pókerarcát, egyedül a szemében csillan meg sértettség és némi düh. Penny felszegi az állát, majd Richi távozása után megszólal. - Hálásan köszönöm a vacsorainvitálást Felség, de nem vagyok éhes. Engedelmével visszatérnék a lakószobámba, hogy összekészülhessek, és időben aludni térhessek, hogy a mentőakció során a maximumot nyújthassam - Penny ezután enyhén meghajol, majd oly hirtelen fordul meg, hogy szinte hallani az ostorcsapás szerű hangot, amit a haja kelt. Nagyon fáj neki Richi viselkedése. De kezdi megérteni, miért küldte el őt a férfi. Csak púp volt a hátán. De akkor miért nem mondta meg neki rögtön? Miért vette fel? Szánalomból...Oh, hát persze... Még mindig azt hiszi, hogy az ő hibája, hogy Penny elvesztette a karját. Igen, valószínűleg ez az oka. Penny erre csak még dühösebb lesz. Összeszorítja az állkapcsait, és lenyeli a gombócot a torkából. Egy férfiért sem éri meg könnyet hullajtani.Minden férfi megbízhatatlan és egy barom.De a legbarmabb mind közül: Richard Shiller!
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Jul 21, 2022 19:29:07 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Merlin megvizsgálja a kardomat. A szavaiból ítélve először úgy tűnik nekem, mintha nem tudná hova tenni a kard erejét. Nem maradtak fel mágikus erejű ereklyék? Akkor ez micsoda nálam? Persze konkrétabb magyarázata nincs, ahogy a sárkányokra és az én külsőmre sem. Lehet, fel kéne adnom a keresést, különben sem átokként tekintek rá, furcsa módon inkább áldásként, a kard meg egy olyan fegyver, ami régen is kapóra jött, most sem csalódnék benne, ha használnom kéne. Az azonban aggaszt, mikor a fegyverhez nyúl a mágus, szinte kivonja a hüvelyéből. Nyugalmi állapotban nem izzik, nem kap tűzre, de ha kihúzzák, magától lángra lobban, és nem tudom, mit csinálok, ha ebből tűz lesz. – Ez...lehet, hogy nem jó ötlet – szisszenek fel, félve, hogy megpörköli az oldalamat a penge, de a páncél talán megóv, hacsak nem okoz tüzet a kis mozdulat. Szerencsére vagy nem, jön egy fickó, akinek talán valami figyelemhiánya van vagy nem is tudom, de bemutatkozik, méghozzá jó hangosan, mintha ez annyira érdekes lenne. – Richard Schiller – ismétlem meg a nevet, halkan, nehogy magamra vonjam a figyelmét. Az ilyen férfiak szoktak olyan helyekre nyúlkálni, ahová nem illene, még ha nem is ismerik a nőt – gondolom én, de persze nem ismerem. Az viszont biztos, hogy jókora figyelmet von magára. Félve megkérdezem: – Ki ez a fickó amúgy? – tekintek a beszélgetőpartnereimre. – Úgy értem, valaki fontos lenne vagy mire fel ez a felhajtás? Egyáltalán mi az, hogy visszatért? – remélem, nem hallja. Kínos lenne, és ha elpirulok, az az én hófehér arcomon túlzottan is látszik, és az meg végképp nem kell, hogy félreértse. Mindenesetre piszkosul kínos a jelenet, hát még annak a hölgynek, akit esetleg az ujjai köré font – biztos, hogy van neki valakije, egy ilyen kiállású fickóról el nem tudnám képzelni, hogy facér. Lehet egy nap majd hálás leszek neki, hogy a kis műsorának köszönhetően Merlin nem okozott balesetet vagy tüzet azzal, hogy kivonta a kardomat a helyéről, mert az úriember jelenetet rendezett éppen vagy minek is nevezzem, de még egyszer nem árt emlékeztetnem a varázslót. – Elég veszélyes a lángja. Talán más körülmények között kellene megvizsgálnunk. Ha kivonom a hüvelyéből lángra lobban. Az én kezemet a tűz nem égeti, de nem tudom, hogy máshol okoz-e kárt, vagy hogy ha más hozzáér, mi történik – mondom aztán Merlinnek, nehogy a kíváncsisága veszélybe sodorjon minket. Látom, sőt hallom aztán, hogy egy hölgyemény teljesen kiborul. Üvölti, hogy nem megyünk küldetésre. Nem tudom, ehhez az én feladatomnak van-e közé, de most már sejtem, kihez lehet köze az úriembernek. Nőként engem is zavarna, ha az uram bolondot csinálna mindenki előtt, de lehet, nem erről van szó, hanem valami egészen másról. - Ez miről beszél? - kérdeztem aztán, a kelleténél hangosabban. - Hogyhogy nem megy küldetésre? - szinte már nevetnem kell, bár inkább keserűségemben, mintsem másként.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jul 21, 2022 20:28:56 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png Tiff Hát… Molly megpróbálta… Aztán káosz. Arcomat a kezembe temetem. Édesjóéletmiért? Miért büntetnek engem? Én ezt nem akarom. - Merlin, nem tudom, meddig fogom én ezt bírni… - morgom oda a fiamnak. Richi elmenekül, Molly utána siet. Penelope a másik irányba indul, Pascal már a vállán. Kelletlenül sóhajtok. Nem ismerem, nincs hozzá tulajdonképpen közöm, de… Nem akarom, hogy ennél jobban megkeserítsék az itt létem. Hirtelen ötlettől vezérelve Penelope után megyek és elkapom az ép karját. A kesztyűm rajtam van, aminek képessége, hogy tudok manipulálni... Szóval némiképp bevetem, hogy arra ösztönözzem, hogy várjon. - Figyelj! Nem ismerjük egymást, de… Ekkor a galamb közbevág és hevesen mutogatni meg berregni kezd. Aztán megáll és várja a válaszom. Tudom, hogy Molly érti, de én nem. Kelletlenül sóhajtok. A mellettem repkedő Nastyahoz fordulok. - Mit mondott a galamb? A galamb erre megköszörüli a torkát. - Bocsánat, Pascal… - forgatom a szemem. - Azt mondja, hogy majd ő elintézi, jobban ismeri és hagyjuk őket magukra… Szóval ő is beszél galambul… Tőlem ezt Richard nem várta el, mikor felkeresett… Lehet a sárkányból következtetett arra, hogy madárul is tudok? Vagyis mókusul az ő esetében… - Rövid leszek, ne aggódj. Utána lelkizhettek, bár nem tudom, te hogyan tudsz…! Pascal erre hevesebben kezd mutogatni meg berregni. Már majdnem megijedek. - Én, mint a SI Elektronikáért felelős vezérigazgatóasszonyának helyettese elvárom a hasonló bánásmódot és hogy ne kételkedj abban, ami az én területem. – fordítja Nastya. El se hiszem, hogy egy galambbal veszekszem. Nastya meg ismer ilyen szavakat? - Ha nem hisztiznél, már rég befejeztem volna. Szóval… Itt megint közbe avatkozna, de intek, hogy nyughasson. - Penelope, nem tudom, mi van köztetek. Őszintén, nem is érdekel. De rohadtul nem a melodrámázás és elviharzás oldja meg, hanem a kommunikáció… Richard egy barom. Tudjuk. De furamód… néha tud ember lenni és ő sem tud minden helyzetet kezelni. Molly mindjárt visszahozza. Ha ő nem, Nastya tűzköpésével kergetem vissza… Vagy téged vonszollak oda… Tisztázzátok, hogy mi van, mindenkinek jobb lesz. Vagy bújkálnál előle innentől? Egyáltalán nem hagyjátok egymást hidegen. Ha nekem is feltűnik, akkor így van… Csak szerencsétlenek vagytok és nem nyitjátok ki a szátokat. Még jó, hogy vannak barátaitok, akik segítenek… - utalok Mollyékra - Ennyi voltam. – vetem oda a madárnak. Ha Penelope nem szól utánam, visszamegyünk Merlinékhez. Pascal ott van Penny vállán. Finoman megsimogatja és kérdőn néz rá. Nem akarta beismerni, de a sárkány mester nem mondott rosszat… Arra mutat, amerre Richiék mentek, egyik szárnyával a másik szárnyára mutat, mintha az időt, várakozást jelezné, majd bólogat. Mindezzel azt üzenve: „Várjunk egy kicsit…” Még hozzámutogat, aminek jelentése valami ilyesmi: „De ha nem akarsz, itt maradok melletted… Mesélj, ha szeretnél…”
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Jul 22, 2022 2:10:39 GMT 1
Lucy:
Nos… ez gyorsan eszkalálódott. Lucy, ahogy kell, szó nélkül figyeli a nagyjelenetet, közben reméli nem csillog túlságosan a szeme. Lefagyás, kiabálás, elviharzás, az egyik lány Mr. Schiller, Miss Tiffany pedig a hölgy után. Szerelmesek, legalább is… hasonlók. Hosszú idő után, váratlanul találkoztak és a rendezetlen érzelmeik felszínre törtek. Igen… ez egy egészen reális magyarázatnak tűnt a látottakra. Persze azért a felek ismerete nélkül biztosat állítani nem lehetséges, minden csak spekuláció. Az út miatt nem kezd aggódni. Hiába mondta mindkét fél, hogy senki sehova… Az élet nem volt ennyire pofon egyszerű. Záras határidőn belül valaki, valahogyan megoldja majd a mizériát, ő pedig seperc alatt ismét arra lesz ítélve, hogy Florácskát kisérgesse a szélrózsa minden irányába.
Apropó Florence! Oldalra fordítja a fejét és a hercegnőre néz. Biztos csodálatos hatással volt ez még a kis lelki világára… Még közelebb húzódik, szinte egészen odasimul a hercegnőhöz - Ennyi erővel akár meg is ölelhetné nem? Na jó… vannak azért bizonyos határok, empátia és sajnálat ide vagy oda. -, óvatosan megsimogatja azt a kaját amelyiknél odébb húzta, és amit azóta sem engedett el, majd halkan megszólal. - Képtelen voltam nem észrevenni, hogy egy kicsit mintha… megviselt volna a angyal… öhm… a királynő bejelentése. - igyekszik a lehető legkevesebb, legtörődőbb hangot megütni - Ráadásul most még ez a perpatvar… Ha esetleg úgy gondolod szükséged lenne esetleg egy kis friss levegőre szívesen elkísérlek.
Lawrence:
Csak áll, bámul és próbálja feldolgozni mégis mit látott egészen pontosan.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 23, 2022 17:12:36 GMT 1
Lucy & Law (& Flora)
Florence nem ellenkezik, mikor Lucy közelebb húzza sőt, úgy tűnik ő maga is kapaszkodót keres a lányban, mint valaki, aki biztosan jól tudja, hogy mi ez az egész. A báró hideg pillantása ugyan nem enged fel, de amikor Florence önként is inkább a lányt választja, egy utolsó finom mozdulattal ellengedi a lány vállát, de továbbra is figyelemmel követi az eseményeket, különösen, ami a hercegnőt illeti. Ami a kibontakozó Richard botrányt illeti, egy sóhajjal nyugtázza az eseményeket, miközben méltatlan és szúrós pillantást vet a résztvevőkre. Persze a királynő jelzéseit ő is tiszteletben tartja, ezért nem szól bele az eseményekbe.
Tiff & Merlin
Merlin szeme azonnal felcsillan az utazás említésére, és Tiffet rögtön el is foghatja a rossz érzés erre a tekintetre, mert elég jól ismerheti mostanra. Az a tekintet, amikor valami olyan dologra bukkan amitől többet senki sem fogja eltántorítani, de igazából a nőnek talán szíve se lenne hozzá. Mióta Merlin ereje felébredt látni akarta a világot és ezt Tiff nagyon jól tudta, csak hát Tiff munkája, Ticiana leckéi és a barátok, mind a városhoz kötötték őket.
Amikor kirobban a balhé Merlin először felvont szemöldökkel figyeli Richardot, aztán amikor mindketten lefagynak Tiffhez fordul és odasúgja neki.
-Ők akkor most együtt voltak?
Molly
A kérdésedre a királynő felemelt mutatóujja és egy hangos.
-Shhh.- az első válasz.- Midenkit be fogok avatni. - Int le. Legalább is amíg Richi el nem menekül, akkor csalódottan felsóhajt. De egyelőre jobbnak látja nem a távozók után kiabálni. De még mielőtt elszaladhatnál Richi után a hirtelen beállt káoszt kihasználva a királynő megragadja a karodat és magához húz.
-Ezen a világon semmi sem ok nélkül történik, hiszek benne hogy ennek a találkozásnak is célja volt, és hogy nagy hatása lesz majd a barátaidra. De ami még fontosabb Ms Nara, a királyságom és életem értelmének az épsége és jövője, ma azon múlik, hogy ezek az emberek, és az a két léghajó elindul-e azzal a bolondos politikus szerelővel együtt.- Miután ezt elmondta elenged, hogy szabadon Richi után szaladhass de még utánad kiabálja. - És mond meg Richinek, hogy van másik ajándékom is, de azt csak akkor kapja meg, ha visszaér!- Ezzel egy könnyednek tűnő mosollyal leül a hozzá legközelebbi székre és beleiszik az asztalon lévő pezsgős pohárba.
Richi
Amikor kirohansz egy őr és egy szolgáló utánad fordulna, de a báró azonnal leinti őket. Így szabad utat kapsz a léghajóig, már ha hagyják, hogy eljuss odáig.
Sera
Merlin megütközve néz a sárkánylányra a kérdést hallva.
-Te nem tudod ki az a Richard Shiller? Röviden a leg beképzeltebb milliomos "szerelő" a világon. Amúgy ha felnézel ő találta fel nyúlta le és adta el, az árammal működő lámpákat. Persze biztos voltak saját találmányai, de egyik sem olyan hatalmas mint az egója.- Fejezi be a fiú a bemutatást. - Egyébként ő szerencsétlen városunk polgármestere is.
Ahogy a helyzet ismét elcsendesedik Sera figyelmeztetése után a mágus még oda súgja.
-Nem tudom mire gondolsz, de most akarom már igazán kihúzni.
-Gondolom lesokkolta, hogy itt látja a komplett SI bandát és inkább haza akar menni.- von vállat Merlin.- Meg is tudom érteni, hogy őszinte legyek. bár én akkor is szeretném azt az utat.
Penny & Tiff
Tiffani kesztyűje működésbe lép és Penny maga sem tudja miért, de úgy érzi várnia kell ezzel legalább időt adva a másik nőnek, hogy az végig mondja, amit szeretne.
Lucy:
A hercegnő hatalmas, üveges tekintettel mered maga elé, láthatóan fogalma sincs mi történik, de úgy tűnik határozottan megijedt a hallottakon. Csak akkor tér vissza a fény a szemébe, amikor szorosabban magadhoz húzod, ekkor a másik kezét fel is emeli és a tiedre teszi. Sebesen megrázza a fejét.
-Nem. Maradjunk. Itt most biztonságosabb, azt hiszem.- Mondja halkan.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Jul 24, 2022 20:40:08 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Kicsit ledöbbent a dolog, hogy nem ismerem a nagy feltalálót, mármint ami Schiller urat illeti. Ahogy kiveszem Merlin szavaiból, inkább tűnik egy egoista svindlernek, mintsem lángelmének. – Bocsássák meg tudatlanságomat! – mondom. – Sajnos a harcmezők az én szakterületem, bár ha ez a fickó ilyen híres, akkor lefogadom, hogy köze van a tiszti revolveremhez is – teszem hozzá aztán. Persze nem akarok senkit megbántani, de csak kikívánkozik belőlem egy megjegyzés. – Ez polgármester?! – utálom a politikusokat, a szüleim is azok voltak, nem véletlen szakadtam el tőlük. – Na, és polgármester meg gazdag ficsúr létére ez a Richard mindig jelenetet rendez? Gondolom, az a fajta, aki jó alaposan a nők szoknyája alá néz – teszem hozzá aztán kissé kényelmetlenül. Az én szakmámat tekintve szinte fölösleges volt tudnunk, ki gyártotta a fegyvereinket, nekünk csak használni kellett azt, a fizikai erőnkkel együtt. Lehet, hogy híres és gazdag meg nagy feltaláló vagy csak ügyes tolvaj, ahogy Merlin leírta, de kellemetlen érzéseket kelt bennem ez a Schiller fickó. Persze nem mindenki találja vonzónak az én külsőmet, és remélem, közéjük tartozik, mert egy ilyennek nem nyitom a lábaimat, akkor talán már inkább a mocskos, kőbunkó katonák. Valamiért a gazdag feltaláló, polgármester úr egy csöppet taszító jelenségnek tűnik, bár lehet csak a jelenet miatt, ami az imént lejátszódott. Az viszont jobban aggaszt, hogy a mágusnak csak még inkább felkeltettem a figyelmét a kardom kapcsán. – Elhiszem, hogy izgalmas, de nem akarom, hogy bárki megsérüljön, beleértve téged is – vetem oda aztán a fiatal fiúhoz, még mindig tartva attól, hogy baleset lesz a vége, ha csak úgy húzogatja a kardomat. A további kérdéseimre aztán ismét választ kapok, de ezek bennem csak újabb kérdéseket vet fel. – Akarod azt az utat? Hogyhogy? Hová készülnek ilyen sokan? – kicsit faggatózom, mert van egy olyan érzésem, hogy oda rendelnek majd, ahová őket, de persze a boszorkánytól nem kaptam meg a válaszokat. Azt se tudom már, hol bujkál. Utána akár megkapom a válaszaim, akár nem, folytatom: – Na, de pontosan ki ez a leányzó, aki csak úgy fogja és lemondja a nagy bevetését? – kérdezem, hisz katonaként ez számora elég furcsa dolog. – Sejtem, hogy valami nagy gubanc lehet a dologban, de gondolom, nem az a katona fajta. Minket főbe lőnek, ha ilyet mondunk, és nekem is meg kell büntetni a parancsokat megtagadó beosztottjaimat általában – jegyzem meg szinte pszichopata vigyorral az arcomon, amennyire csak pszichopata lehet egy sárkánylány sárkányszerű vigyora, de persze ez az igazság. Nálunk nagyon nem szeretik a parancsmegtagadást, bár előfordulhat, hogy a vezetőség jó kedvében van – nálam nem fordult elő még, mármint, hogy jó kedvemben legyek, ha ilyesmiről van szó. Persze nem én vagyok a királynő, majd ő eldönti, mi legyen. Gondolom, jól ismerik egymást azzal a lánnyal. Megpróbálok diszkréten mindenkiről annyi információt gyűjteni, amennyi szükséges, bár remélem, nem haragítok magamra senkit, hisz még mindig idegen ez a helyzet számomra, bár az én angyalszerű testemben élő kisördög egy picit azért örül, hogy végre valami érdekes is történt ezen az uncsi lakodalmon. – Bevallom, nem számítottam perpatvarra, bár gondolhattam volna, hogy sok a fontos ember errefelé. Nem is értem, mit keresek itt pontosan – vonom meg aztán a vállam. Kis „embernek” tűnök az ilyen Richard Schillerek mellett, bár valamiért kellettem ide, csak ezt vehetem biztosra, mást aligha. Mindenesetre kíváncsian várom, hátha a fiú tud még egyet s mást.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jul 25, 2022 20:16:39 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6f/2a/5e/6f2a5e9e1da1e101c4d336ec45297574~jpg Penelope lendületes léptekkel kisuhan az ajtón, mikor Pascal sikeresen landol a vállán. Oda sem figyel a madárra. Nem érdekli a békítő szöveg, nem érdekli semmi. Richard Balfasz Shiller bekaphatja a báró méretes péniszét, amennyire őt érdekli a dolog. Nem veszi észre, de dühében enyhén trappol is. Folyamatosan hergeli magát, ahogy újra és újra lejátssza lelki szemei előtt az előbbi jelenetet. Az az idióta! Barom! Seggfej! El sem hiszem, hogy ez a balfasz hiányzott nekem ennyire! Hogy lehettem ennyire ostoba? Az összes férfi ilyen! Mind ilyen! Ő sem kivétel! Olyan naiv voltam, hogy azt hittem, hogy más...! Hogyan szere...Gondolatmenetét egy a karjára kulcsolódó kéz szakítja meg, illetve az erős, leküzdhetetlen késztetés a megállásra. - mi a...?! - csúszik ki a száján. A nagy elmélkedésében és dühös suhanásában nem is veszi észre, hogy könnyek szöktek időközben a szemeibe. Gyorsan visszapislogja őket, ahogy rájön, majd mikor biztonságos a helyzet, megfordul, hogy tekintetével felnyársalja az illetőt, aki a folyosó végén képes volt elkapni. Közben pedig magát átkozza, hogy ennyire figyelmetlen volt, hogy nem vette észre a közeledő lépteket. A bevetésen ez az életedbe és a küldetés sikerébe kerülhetett volna. Ki kell ürítened a fejed Penelope! Egy férfi sem ér ennyit! Még Richard bármennyireisgyűlölöm deazérthiányzott Shiller sem!A nő pedig aki megállította, nem más mint Tiffany... Penny bár nem ismeri túlságosan, azt tudja, hogy ő bezzeg maradhatott Richi mellett. Erre elönti a féltékenység. Persze, hisz csak engem küldött el...!Igyekszik leküzdeni magában, hisz a józan esze azt kántálja, hogy erről a nő nem tehet, de a zaklatottsága miatt nem sikerül maradéktalanul eltűntetnie a zöld szörnyet. Tehát csak néma, szúrós-dühös pillantásokat lövell a nő felé, s türelmetlenül kezd dobolni a lábával. Őszintén szólva Penelope egyetért Pascallal. Tudja jól, hogy nem fogja megfogadni, amit a nő mond, még akkor sem, ha igaz, mert hát na... neki nem, mert nő, és Richivel maradhatott őt nem érdekli, hogy ez Tiffnek jó-e, vagy sem, míg Ő nem. Meg egyébként is, nem ismerik egymást, szóval amúgy se szóljon bele. Jelenleg annyira dühös, hogy még Pascalra sem hallgatna. Végig hallgatja a nőt, s dühe nem hogy alábbhagyna, méginkább nő. Már nem csak a villámló tekintetén látszik, hogy mérges, hanem az összevont szemöldökein is. - Én nem bujkálok senki elől... - mondja fenyegetően halkan. - Ha pedig nem érdekli a dolog, akkor a jövőben ne is üsse bele a csinos kis orrát a dolgokba nehogy beletörjön... - vonja föl a végén az egyik szemöldökét Penelope., amint ezzel egyidőben kirántja a csuklóját Tiff szorításából. Még egy utolsó szúrós pillantás után egy aprót biccent. - További kellemes estét... - nyomja meg a kellemes szót gúnnyal. Utána pedig elfordul, s tovasuhan. Pascal simogatására kicsit megenyhül, ám csak megrázza a fejét, ahogy a torkában levő gombóccal küszködik. Fél, hogyha megszólalna, életében először eltörne a mécses. Ő pedig egy erős független erős nő! Így szótlanul besuhan a szobájába, bevágja maga mögött az ajtót, majd annak dőlve lecsüccsen a földre. A térdeit a mellkasához húzza, majd mély levegőket véve igyekszik megnyugodni ismét. Egy idő után felnéz, ki az ablakon az éjszakai égboltra. Feláll, s kitárja az ablakot, és leül a párkányra Pascallal a vállán, s hagyja, hogy a kellemes esti szellő elfújja a gondjait. - Mollytól még bocsánatot kell kérnem az indulás előtt... - suttogja Pascalnak Molly. Ha a galamb rá is kérdez, Penny nem hajlandó válaszolni a dologra, hogy mi az, hogy indulás előtt, hisz együtt kell menniük. Ugyanis Penelope elhatározta, hogy inkább egyedül indul útnak.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jul 26, 2022 21:36:38 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979491837834321940/unknown-7-1~png Molly terve valamilyen szinten sikeresnek volt nevezhető. Legalább felocsúdtak az emberek. Richi reakciójára igazából számított. ~ Na azt már nem, nem fogod bejátszani… ~ Rögtön bólint Pascalnak, hogy övé Penny. Adelinre néz, amolyan „majd én megoldom” pillantással, majd a főni után ered. Azaz eredne, ha a királynő meg nem állítja. Az elején kitépi a kezét. - Shhh… Bocsánat Felség, értem, világmegmentés, sors meg minden, de Richi elég gyorsan fel tud szállni, szóval… Mégegyszer bocsi? – kérdezi egy esetlen mosollyal és már rohan is – Átadom! – kiáltja vissza az ajándékos dologra. ~ Továbbra sem tetszik ez az egész. Nem értem, miért pont mi, meg… úgy semmit sem… De először kapjam helyre Richit és Pennyt. Aztán felőlem a világ is sorra kerülhet. Mindketten sokkal jönnek ezért… ~ Molly ahogy megérkezik a szobába először is megkönnyebbül, hogy nem késett el. Azután villám gyorsan a whiskey után nyúl, ő is jól meghúzza, majd beáll Richi elé. Pontosan tudja, hogy hogyan dőljön úgy a műszerfalnak, hogy ne okozzon problémát. Két keze közé fogja a férfi fejét és homlokát a homlokának dönti. - Figyelj rám! Figyelsz rám? Helyes! Elengedi. Szemben marad, de elhátrál kicsit. A nem régiben még szigorú, szinte haragos tekintet gyengédebbé válik és így néz a férfi szemébe. - Richi… Ebből a helyzetből nem engedem, hogy elmenekülj. Ezt meg kell beszélnetek. Már három éve meg kellett volna, mikor elküldted… Kicsit hezitál, majd folytatja. - Emlékszel, hogy… három éve elnyertem egy fogadáson Penny címét? Sose kérdezted, hogy miért kell az nekem… A találkozásunk környékén igazából nem töltöttünk sok időt együtt, alig ismertük egymást, mégis… rosszul esett, hogy Penny csak úgy el lett küldve… Fel akartam venni vele a kapcsolatot. Levél levelet követett és… közel kerültünk egymáshoz. Barátokká váltunk. Sokat vacilláltam, hogy veled beszéljek-e erről… Valahol bánom, hogy nem tettem… Persze tudom, hogy miért nem beszéltem róla… mert érdekelt, hogy szóba fogod-e hozni… Hogy magadtól… kimutatsz-e valamit… A léghajó nevét egy jelnek vettem, de… azért elég sovány vígasz volt… Ott voltam, mondhatni végig néztem, ami köztetek alakult… És most is azt látom, hogy ez ott van… Csak nem tudjátok, hogyan kezeljétek… Mert azt hiszem… Mindketten megijedtetek az érzéseitektől… - sóhajt egyet, majd megcsóválja a fejét – Richi! Az egyik legjobb barátom vagy. Fontosak vagytok nekünk és… szeretnék, szeretnénk Pascallal segíteni nektek. Mi jár most a fejedben? Mitől félsz? Én nem ítéllek el, akármit is mondasz. Egy kicsit vár, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve megöleli a férfit. Kicsit neki is szüksége van erre, de leginkább… Richinek próbál támaszt nyújtani.
|
|