Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jan 13, 2023 19:51:13 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png TiffLeginkább az ellenségeimre figyelek, de időnként Merlinre nézek. Nagyon kimerült. Nem akarom, hogy harcolnia kelljen, de lehet nem fogjuk tudni elkerülni. A fenébe is… Borzasztóan haszontalannak érzem magam. Kifelé rezzenéstelen az arcom, de belül bizonytalan vagyok. Túl sokan vannak és erősek. Az ajánlatuk egyáltalán nem tetszik. Már épp meg akarnám kérdezni, hogy a rajtunk lévő ruha minek számít, mikor Sera ragadja magához a szót. Nem tudom eldönteni, hogy remek ötlet, vagy teljes őrültség. Ha én kalóz lennék, biztosan vinném a dolgainkat és Serát is… Egyelőre várok. Nem tudom mit tehetnénk. Mivel győzhetnénk meg őket… Szánalmas vagyok… Szinte csak a csodában reménykedhetek…
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jan 13, 2023 20:11:26 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979491837834321940/unknown-7-1~png MollyAdelinnel és Pascallal sikeresen kézben tartják a gépet. Határozottan jól sikerült landolniuk, azonban felszállni biztosan nem fognak tudni. Bosszantotta a nőt, de tovább dolgozott. Hátha mégis mozgásra tudja bírni. Amikor megérzik a lökést, Adelin elsiet. Mollynak kicsit rossz érzése lesz ettől, de nem áll meg. Mikor nyílik az ajtó már épp örülne, hogy Adelin visszajött és kérdezné, hogy mi történt, mikor két idegen nő jelent meg. Maga elé kapta a csavarhúzót, amivel éppen dolgozott, de a kard és a felszólítás elég meggyőzőek voltak ahhoz, hogy inkább letegye. - Hé, erre semmi szükség… Kik vagytok? – kérdezi. Hangja egészen nyugodt, de belül azért kicsit fél. A szerszámos ládáján kívül nincs más nála. ~ Vajon, ha elterelődne a figyelmük, le tudnám őket ütni? A kardos harcosnak tűnik, a másikról nem tudok semmit… És Pascalnak sem akarom, hogy baja essen… ~ Nem tudta, mi lenne jobb… ha Pascal vele maradna, vagy elrepülne. Valószínűleg egyelőre nem tud kiszökni. A tervrajz kérésnél szeme se rebben. Nem hozta magával a gépre. Hamar átlátta, így nem volt rá szüksége. ~ Mégis kik lehetnek ezek… Várjunk… Ha idáig lejutottak, akkor… a többiek is bajban lehetnek… ~ - Sajnos nem szolgálhatok tervrajzokkal, mert nincsenek a hajón. Mit akartok tőlünk? Próbálja húzni az időt. Hátha…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jan 17, 2023 14:17:26 GMT 1
Lucy:
A kalózok valóban nem süketek és azok akik közel álnak hozzád furcsa szemekkel is néznek rád de szerencsére senki nem tesz megjegyzést.
Sky:
A kalózok szeme először csak felcsillan amikor felajánlod magad, többek azonnal mosolyogni kezdenek, van aki egyenesen el is kuncogja magát, de a hangulat megváltozik amikor kihúzod a kardot. Mindenki a saját fegyveréért nyúl egyedül a kapitány marad mozdulatlanul a helyén. Még mintha a tenger is megvonaglana alattatok. A kapitány felemeli a kezét, hogy leintse őket. Kifejezetten gonosz mosollyal szólal meg.
-Az ott a kezedben közel nem olyan ősi mint hiszed.- Mondja neked.- Ez nem jelenti azt hogy lebecsülendő.- Jegyzi meg az embereinek. Előrébb lép feléd egy lépést, még így is bőven túl messze van.- Nincs a tenger felet olyan hogy ősi mágia, vagy ősi varázstárgy. Hidd el, tudom miről beszélek. És akármilyen szépen is fest a lovagi hősieség a regényekben, nekem az arany és a tárgyak többet érnek mint te.- Azzal körbe néz.- Talán őket tudnánk mire használni.- Mutat Adelinre és Tiffre.- Egy szerelő sosem jöhet rosszul. Vagy őt.- Mutat a hercegnőre.- Bár őszintén nem igazán van kedvem váltságdíjjal pepecselni, úgyhogy maradjunk a szerelőknél. Az biztos, hogy nincs szükségem a hajón egy lángoló kardú lovagra.
-A kard még lehet érdekes...- Mondja neki halkan az arany szemű nő, amikor a kapitány felé fordul pedig megvonja a vállát.-Lehet, hogy nem ősi, de biztosan mágikus.
Mindenki:
Mikor Adelin megkérdezi a rajtuk lévő ruhák tárgynak számíranak-e ami többeknek is megfordult a fejében, a kalózokon halk nevetés sörpör végig, a kapitány is elmosojodik és az öklére támasztja a kezét.
-Hmm...
-Sita kérlek...-Mondja halkan az aranyszemű nő, a homlokát fogva.
-Bánom is én. Azt megtarthatjátok ami éppen rajtatok van.- Feleli végül a kapitány.- A többit viszont magunkkal visszük.
-Engem jobban érdekel...- Kezdi fennhangon Ticiana.- Hogy a hajó amin állunk annak számít-e.- A kapitány az eddigieknél is gonoszabban elmosolyodik.
-Természetesen. Ahogy a rajta lévő felszerelések is.
-Szóval választhatunk egy dolgot, de még ha valaki a hajót választja is akkor is elvisztek rolla mindent, és itt hagytok minket a hajón éhen halni.- Összegzi a nő.
-Hogy éhen haltok-e itt vagy sem az már nem a mi dolgunk. Majd a tenger ítél feletetek.
-Ebben az esetben azt hiszem nincs más választásunk.- Mondja és körbe néz, hogy ki az aki csatlakozna hozzá ha kitörne a harc.
Molly:
-Nincsenek tervrajzok?- hőköl meg a lány.- Miért? Mi történik ha valami probléma lesz?- Ha azt válaszolod hogy te fejből is ismered a gépet mint a tenyered ámulva rád néz.- És ha veled történik valami eh?- Ha erre megjegyzed, hogy más is ismeri ismét kérdez.- És mi van ha vele is történik valami? Nem valami szabály, hogy annak mindig a hajón kell lenni vagy mi?
-Akkor most mi lesz?- Kérdezi nyersen a fegyveres lány, aki egyébként azonnal lejjebb engedte a fegyverét ahogy elkezdtél rájuk figyelni.
-Hát... Gondolom meg tudom fejteni, hogy működik, de ha ellenálnak beletelhet néhány napba. Vagy kényszeríthetjük a lányt. Vagy...
-Mindegy, nem hinném hogy a kapitánynak kéne a hajó.
-Te.- Szól rád a harcias lány.- Szed össze a feljegyzéseidet aztán köves a fedélzetre.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Jan 22, 2023 1:43:06 GMT 1
Lucy:
Hát ez csodálatos… Halkan sóhajt egyet majd finoman lesöpri Law kezét a válláról. - Had próbálkozzak meg valamivel. - suttogja. Mivel azonban bátyja még ekkor sem hajlandó ismét előre engedni megereszt egy gonoszkás mosolyt. - Akkor hát kíérjel! - azzal, mielőtt a férfi reagálhatna már élvonalba is álltak mindketten. Lucy végignéz a kalózokon, mintha mi sem történt volna az előbb, kicsit megigazítja a ruháját, majd egyenesen a kapitányhoz intézi a szavait. - Asszonyom, kapitány, kérem! Először is szeretnék elnézést kérni a korábbi félreértés miatt. Másodszor pedig… noha nem mondhatom azt, hogy teljes mértékben megértem a nézőpontját, mivel akkor hazudnom kellene, de vannak elképzeléseim. Ezért, mivel értelmes és gyakorlatias nőnek látom, engedje meg, hogy rávilágáítsak néhány részletre, magunkkal kapcsolatban. El sem hiszem mire készülök éppen… De ha mást nem időt húzni lehet vele. - Igazán elhamarkodott döntés lenne csupán őket kiválasztania kapitány… Persze tudom ez ránézésre nem mutatkozik meg, de biztosíthatom, hogy a kicsiny társaságunk minden tagja - Legalább is a jelentősebb része… -, igazán értékes és jól használható személy. Például van három remek mágusunk. - mutat az említettek felé. - Akik igen nagy szerepet játszottak benne, hogy a járművünk az egész vihar alatt képes volt a levegőben maradni. Ez azért, legalább is véleményem szerint, nem kis teljesítmény. A szerelőinket ugyebár már észrevette. Az előbb lelkesen ajánlkozó lovaghölgy barátunk… nos… Őszinte leszek az ő képességeivel nem vagyok tisztában, de valószínű többet tud a karddal való vagdalkozásnál. - kicsit megköszörüli a torkát amit bizonyos nyelvi ismeretekkel rendelkezők ki vélhetik hallani, hogy “akár haleledel is lehet” - A bátyám, itt mellettem, remek természettudós és alkimista. - ekkor az említett a füléhez hajol, bele súg valamit és egy rövid, halk, a lány tárgyalási hangneménél élesebb, fél beszélgetés hangzik el. - Mi? Nem! De igen az vagy Lawrence. Meg lehet oldani. - suttogás - Azért én mert nem más. - ismét, ezúttal jóval hosszabban - Tudom, de ha nem is próbálkozunk akkor végképp cseszhetjük. Kérlek szépen hadd folytassam! Köszönöm. A lány tesz egy határozott lépést oldalra, majd ismét a kapitány felé fordult. - Elnézést… Tehát amint mondtam: természettudós és alkimista. Valamint több nyelven remekül beszél. Ez utóbbi ha már itt tartunk, rám is igaz. Ráadásul én fiatal és könnyen befolyásolható is vagyok. - az utolsó mondat után csuklik egy aprót. Nem tehetett róla, egyszerűen nem bírta ki. Az arcán átfut egy félmosoly mielőtt ismét megkomolyodna. Óvatosan tesz néhány lépést a kapitány felé, kicsit előre hajol és, az eddiginél jóval halkabban, azt mondja: - Tudom nem úgy tűnik, hogy bárki más is osztja az ötletemet, mi szerint van szép és békés megoldás az ajánlatának az elfogadásán kívül, de talán tudok beszélni velük és… amennyiben mégis én tévednék, legalább arra szeretnék egy kevés időt kérni asszonyom, hogy megtárgyalhassuk mihez ragaszkodunk. Csak… 15 percet. Utána esküszöm, a becsületemre, a méltóságomra és szükség esetén az életemre is, nem fogunk tovább próbálkozni semmivel.
Lawrence:
Mikor Lucy ismét elindul kifelé Ez már azért mégis nevetséges! Lehet többet kéne edzenem… Előre érve azonban egy lépéssel húga mögött, ezúttal mindkét kezét védelmezően a lány vállára helyezve és reményei szerint határozott arcot vágva, vigyázzállásba merevedik.
Mikor Lucy el ér hozzá a felsorolásban a lány füléhez hajol. - Nem lehetne, hogy… engem mellőzz? Esetleg… Mármint… értékelem az ötletedet, de nem hiszem, hogy egy… hajón túl használható vagyok. - Mi? Nem! De igen az vagy Lawrence. Meg lehet oldani. - Miért hiszed, hogy neked kell közbelépned...? - Azért én mert nem más. - De AGGÓDOM érted! Ezek kalózok, nem középkorú hölgyek vagy utcagyerekek. Fegyverük van és túlerejük. Megmondták mit akarnak és nagyon nem úgy fest, hogy egy pillanatig is tovább hajlandóak alkudozni. - Tudom, de ha nem is próbálkozunk, akkor végképp cseszhetjük. Kérlek szépen hadd folytassam! Köszönöm. Lezárta... Lezárta és lerázta. Idegesen sóhajtva engedi, hogy a lány kicsusszanjon a kezéből és tovább mondja a monológját. A hazugságnál enyhén megrándul az arca, mikor pedig Lucy megközelíti a kapitányt az ajkába harap.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jan 22, 2023 22:27:22 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979491837834321940/unknown-7-1~png MollyA kis kérdezz-felelek játék végén csak megvonja a vállát. Jogos, de jelen esetben mindegy. Pár óra alatt újra tudná rajzolni a tervrajzokat. Adelin is el van nélkülük, talán Tiff is boldogulna vele, és ott vannak a mágusok… Vegyesek az érzései azzal kapcsolatban, hogy nem kell valószínűleg a hajó. ~ Vajon keresnek valamit, vagy csak fosztogatnak? Mert gondolom… kalózok… ~ Mikor felszólítják szépen komótosan összepakolja a szerszámos táskáját a jegyzeteivel. Ha hagyják, így távozik, de ha csúnyán néznek rá, akkor csak a papírjait viszi. Amint kész feláll. - Mehetünk. Menet közben mesélnétek, hogy… mi folyik jelenleg a hajón és kik vagytok? – próbálkozik továbbra is kideríteni a helyzetet. Pascal követi őket. Arra figyel, hogy ne kapják el, illetve, ha módjában áll, próbál információt szerezni.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jan 22, 2023 23:53:45 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png TiffRemek, legalább a ruháinkat megtarthatjuk… Örülök, hogy Ticiana próbálja kezébe venni a helyzetet, de… sérült. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne harcolni. Szeretném, hogy Merlinnek ne kelljen, de nyilván, ha a helyzet úgy hozza… ő mégis csak többet tud tenni, mint én. Lucy tesz még egy próbálkozást. Csodálom a kitartásáért. - Támogatom az elhangzottakat. Magam is a békés megoldást preferálom. – állok ki Lucy mellett. Ha szárazföldet érünk még mindig többet tehetünk, mint ha itt maradunk a nyílt vizen… Ha megkapjuk azt a negyedórás megbeszélést, meghallgatom a mágusainkat. Esetleg Serát. Az ő dolguk, hogy megvédjenek minket. Ha harcra kerül a sor magam részéről háttérbe húzódok, hogy ne legyek útban. Nastya jelenleg nézelődik, hátha kiszúr valamit, ami a segítségünkre lehet, de alapvetően a közelemben van. Harcnál nyugodtabb lennék, ha… védelmezne…
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Feb 7, 2023 17:14:24 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png A trükk nem vált be. Persze, gondolhattam volna, hogy nem tartanak valami értékesnek. Egy ilyen játszmában bármikor feláldozható vagyok, túl értékesek a többiek. Én csak azért vagyok itt, hogy harcoljak, de semmi értelme fegyverrel nekik rontani, bár egyre nagyobb a vágy bennem. - Ez esetben megtartom - mondom aztán, eltéve a fegyvert. Valószínű a pisztolyról kell lemondanom, és legalább a vetkőzést megúszom. Örülhetnek is neki, mert azt a megaláztatást megtorolnám, bár lehet, hogy így is visszavágnék az első adandó alkalommal. Persze nem adok át semmit addig, amíg a többiek nem döntenek. Most már ismét náluk pattog a labda. Nincs több ötletem. Immár hallgatok, hacsak nem kell véres csatában bizonyítanom, hogy miért vagyok a királyi testőrök egyike. A tárgyalás nem az én asztalom, általában a politikusokra bíztam, csak néhány szóval támogattam meg őket a csatáim után is. Jobb volt ez így, tehát félrevonulok, amíg a többiek nem állnak elő egy jobb tervvel. Az arcom persze csak annyit üzen: én megpróbáltam. Ettől függetlenül érdekes, hogy a kalózok valamit tudhatnak a kardról, amit én nem, talán majd máskor, máshol kiszedhetem belőlük, de nem itt és nem most.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Feb 11, 2023 13:39:02 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6f/2a/5e/6f2a5e9e1da1e101c4d336ec45297574~jpg Alig észrevehetően visszabólintok Ticiana-nak, hogy teljes mértékben készen állok arra, hogy megvédjem a többieket. Bármennyire is kifárasztott a hajó levegőben tartása, akár az életemmel is hajlandó lennék fizetni a többiek biztonságáért. Ha már másra úgysem vagyok jó... Legszívesebben felnégyelném az összes kalózt, de félő, hogy a harc során túl nagy károkat szenvedne a hajó... Bár itt vannak a kis érméim, amivel viszonylag kis rongálással több nyomorult vízi patkányt le tudnék szedni. De mégis. A cserfes kislány mondandójára hirtelen hátra kapom a tekintetem és szinte felnyársalom vele. Ezt fejére ejtették születésekor, vagy mégis mit gondol, hogy csak így kikotyog mindent?! Oda a meglepetés ereje... Bármennyire is nem akaródzik, bármennyire is úgy érzem, hogy teljesen felesleges a 15 perces megbeszélésre rábólintok. Ha nem engedélyezik, akkor meg nincs miről beszélnünk. A fogaimat csikorgatva várom, hogy mi a rákomat akarnak. Őszintén viszont nagyon jól esne már egy kis csetepaté, hogy kieresszem a gőzt. Elkezdek gondolkodni, hogy nekem milyen értékes dolgom lehet a hajón a fegyveremen kívül, de szerencsére arra jutok, hogy semmi másom nincs.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Post by Lyzy04 on Feb 26, 2023 23:47:26 GMT 1
#s://i~imgur~com/MGsKDaf~jpg Feszülten figyelem az események alakulását. Nem áll túl jól a szénánk, mit ne mondjak… Talán tényleg komolyabb vizekre kell terelnem a tárgyalást, még mielőtt ezek itt egymás torkának ugranak. Nem azt mondom, hogy nem harcolnék, ha arra kerül a sor, de… de nem látom jó ötletnek. Minden erősebb harcosunk, a mágusaink kimerültek, az ő erejükkel pedig egyáltalán nem vagyunk tisztában – de ha kalózok, biztosan nem gyengék. Akkor már nem lennének életben. Megköszörülöm a torkom, aztán felsóhajtok.
- Nem szeretném, hogy elszabaduljanak az indulatok – mondom mind a kalózok kapitányának, mind a saját társaimnak címezve -, így azt hiszem, illene először bemutatkoznom. A nevem Adelin Amoor; nem várom el, hogy ismerjenek, így egy gyors ismertető… Dragonfly Valley egyik vezető politikus családjának feje vagyok, Richard Shiller személyes barátja – és jelen esetben Swellingmore királynőjének megbízottja is. Én és társaim egy küldetést teljesítünk, melyről ha nem jelzünk vissza időben, minden bizonnyal a keresésünkre indulnának, amit, feltételezem, maguk sem akarnak. Talán a királynőt nem kéne felhergelniük. Ellenben… ha utunkra engednek minket a felszerelésünk szükségesebb részével, hajlandó vagyok a teljes hajó árának kétszeresét fizetni, mikor lehetőségem lesz rá. Feltételezem, meg tudnak találni egy magamfajta, elbújni nem igazán képes személyt, ha esetleg nem tartanám be az alku rám eső részét. Emellett jövőbeni további tárgyalások folytatását sem zárnám ki… Egy feltaláló minél több piacra tudja eljuttatni az árucikkeit, annál nagyobbat kaszál. És a közvetítőket is busásan meg szokták fizetni… Nehéz dolog kalóznak lenni, legalább is gondolom én; bizonytalan szakma, veszélyes, és sokszor könyörtelen. Jól jöhet valami, ami biztosíthatja a legénység megélhetését akkor is, ha az áramlatok sötét sziklák közé vetik a hajót, nem gondolja?
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Mar 5, 2023 13:47:31 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Úgy tűnik, a tárgyalásokat sikerült új szintre emelni. Politikusi képességek, mi? Nem hittem volna, hogy ezt gondolom majd, de ezúttal ők nyertek, inkább, mint az én vasam, legyen szó a pisztolyról vagy a kardomról. Adelin szavait igyekszem megtámogatni, sőt én is ajánlatot teszek, kevésbé a nemes lovagi ajánlatot, sokkal inkább katonait. - Amott én pedig hadvezér vagyok - teszem hozzá aztán. - egy jókora csapat katonának parancsolok. Vannak köztük olyanok, akik tengeren edződtek. Nem lehet könnyű jó munkaerőt szereznetek. Bár a királynőnek esküdtek ők is, de hajlandók olykor sajátosan értelmezni a szabályokat, különösen, ha én parancsolom. Ha azt mondom nekik, fussanak alsógatyában a téli fagyban hajnalban, megteszik, mert tisztelnek. Ha azt mondom, álljanak be a kalózok közé némi zsoldért cserébe, megteszik. Cserébe csupán azt kérjük, engedjetek a küldetésünkre. Biztosítékot is adhatok, ha kell - mondom. - akár saját magamat, de egyik fegyveremet, esetleg páncélomat is. Higgyétek el, visszajövök értük! - teszem hozzá aztán. Nem ez lenne az első eset, hogy a szabályokat megkerülve működik a zászlóaljam, de talán beválik. Már kezdem unni a tárgyalást így is. Legszívesebben lelőnék annyi kalózt, ahány töltény van a revolver tárában, egyet halálra döfnék, és hagynám, hogy megöljenek cserébe, csak szakadna már vége ennek a kínos tárgyalásnak. Kezdek kifogyni az eszközökből, de várom a válaszukat. Most már tényleg nincs jobb ötletem nekem sem. Ha ez nem sikerül, pisztolyt és kardot rántok.
|
|