Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 27, 2022 19:56:50 GMT 1
#s://i~imgur~com/RYe9tZ0~png Az így is gyors szívverésem mégjobban felgyorsul, mikor Molly belép a vezérlőkabinba. Egy kicsit megnyugszom, mikor a whiskey-ért nyúl. Talán sikerül megúsznom a lelkizős beszédet. - Azt levonom a fizetésedből, ez az utolsó előtti üveg belőle a földön. Felelem mosolyogva, de mindketten tudjuk, hogy egyikünk sincs túl vicces kedvében. A lány rögtön a lényegre tér. Faszom. Mondjuk mit vártam, miért jött? Be kell valljam, hogy jól esik a törődése, de mikor oda ér a mondandójában, hogy már három éve meg kellett volna beszélnük, elhúzódom tőle. Nem azért, mert nem vigasztal, hanem azért mert úgy érzem meg kell ütnöm valamit és az egészen biztos, hogy nem Molly lesz. Ökölbeszorítom a kezem és már épp adnék egy maflást a műszerfalnak, mikor folytatja, én pedig csendben maradok. Még azután is, mikor megölel. - Mégis milyen érzéseimtől ijedtem meg?! Csattanok fel, de inkább a falra és magamra emelem a hangom, mintsem Mollyra. Viszont ahogy kimondom, lenyugszom és egy mély sóhaj kíséretében nekidőlök a vezérlőpanelnek és ülőhelyzetbe csúszom a padlón, a kezemben a whiskeys üveggel. Jól meghúzom, mielőtt folytatom. - Pontosan tudom, hogy milyen érzéseimtől. - Tartok egy rövid szünetet, mert elcsuklik a hangom - A hozzám hasonló emberek nem kapják meg a lányt, Molly. Bármennyire is szeretném, nem lehet.... Minden mondat után ismét az üveghez nyúlok. - Nem érdemlem meg őket és csak veszélybe sodornám őket úgyis. Láttad, hogy mi történt a Shiller toronyban...és... én utána találkoztam Penny családjával. Nem kerülhetek közel emberekhez Molly, tönkreteszem az életüket és százszor jobbakat találnak nálam. Nekem pedig itt vannak a találmányaim. Mondom az üveget szorongatva, magam elé nézve.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Aug 2, 2022 19:49:29 GMT 1
Annak aki maradt. Sera, Law & Lucy, Merlin, Adelin,
A hangulat érezhetően megfagyot kicsit miután Richi, Penny és az őket követő lányok távoztak. Miután mindenkinek van ideje kicsit levegőt venni a királynő az asztalra csap.
-Ugyan. Had rendezzék a vitájukat a szerelmesek, mi pedig együnk!- Mondja ellentmondást nem tűrően.- Flora, gyere ülj mellém.- A hercegnő kicsit habzik és még egy mély sóhajtással rászorít Lucy kezére, mielőtt elszakad tőle és helyet foglal a nagymamája és a báró között.
Abban az esetben, ha többek még mindig állnak ismét megszólal.
-Na! Gyerünk, üljetek le bátran, egy meleg vacsora nem fog megártani senkinek, feltéve, hogy még meleg. Mr Lindale, Lucy, üljetek ide szembe.
Ezután ha Sera nem mozdul Merlin is felé fordul.
-Szerintem nekünk is le kéne ülnünk.- Ezzel el is indul, hogy leüljön valahova a testvérpár mellé. Miután végre mindenki leült. (Ha kell a királynő egyesével szól mindanyiótokra.) Végre nekiálhattok enni. Az étel ép olyan ízletes, mint amilyen elképesztően néz ki. Tucatnyi sült, rengeteg köret, leves és sütemények is vannak az asztalon, nem minden kék, de mindenre tettek valamilyen kék dolgot.
-Amíg a galambokat várjuk vissza falatozzunk és ha bárkinek kérdése van most felteheti nyugodtan.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Aug 3, 2022 16:27:34 GMT 1
Lucy:
Hang nélkül lazít a fogásán és hagyja, hogy a hercegnő, a kezeiből kicsusszanva, elsuhanjon. Örül, hogy ennek viszonylag hamar vége lett - Legalább is az első felvonásnak… -, ha egy kicsivel tovább állnak úgy “összebújva”... Ugh… Nem is akart rá gondolni. Sajnálta a másik lányt. Főleg azután, hogy látta milyen üresség volt pár pillanatig a tekintetében. De ez nem jelentett egyet sem azzal, hogy jobban kedvelte - ráadásul azóta az elterelést is felrótta a kisfelségnek -, sem pedig azzal, hogy szívesen pátyolgatta volna. Az egész előbbi csak… alapvető, érző és civilizált, emberi reakció volt semmi több. Különben is… ő azért jelentősen megnyugtatóbb jelenség mint egy bizonyos úr, akinek a viselkedése alapján láthatatlan lócitromokkal lehetett beszórva az útja bármerre is járt.
Mikor a királynő szól nekik ő is az asztalhoz siet és kecsesen lehuppan a bátyja mellé. Ejha…, gondolja hirtelen, evés közben, a tekintetét végigjáratva az asztalon, ez a hely akár egy méregkeverő álom játszótere is lehetne. Az előkelő udvarok és háztartások olyanok mint a puskaporos hordók hogyha tragédiáról volt szó. Ráadásul itt tényleg volt egy összeesküvés. Meg egy áruló… Lenéz a tányérjára, vissza az ételekre, elgondolkodva összeráncolja a homlokát majd… Majd érzi, ahogy valami kicsit a lábfeje oldalának ütődik. Megint ez… Mindig ez… Elfordítja tekintetét az ételről és inkább a több vendégen pillant végig, egy pillanatra megállva a kékhajú boszorkánynál. Vajon a kertben tényleg észrevétlen volt? Vagy a nőnek egyszerűen van fontosabb dolga is mint kislányokat hajkurászni?
Amint elhangzik, hogy szabad a kérdezés kap az alkalmon, hogy egy - pontosabban két - nagyon fontos részlet, ha már nyilvánosan kérdezi mindenki számára megtudjon. - Öhm… Nekem lenne egy kérdésem. Az utazást illetően. - Már ha lesz és a szerelmesek meg nem ölik egymást… - A “világ körül” remekül hangzik, de egy kissé tág fogalom az irányt illetően. A tervek szerint merre fogunk indulni?
Lawrence:
Még mindig az események hatása alatt van kissé. Nincs efféle perpatvarokhoz szokva. A királynő felszólítására - a második, név szerintire - helyet foglal az asztalnál. A húga arcára pillantva majdnem félrenyel, egy igen szúrós pillantás kíséretében egy finom mozdulattal az asztal alatt, jelzi: Ez nem a megfelelő időpont az ilyesmire.
Oh igen… az irány. Nos az tényleg fontos. Ő is meg akarta kérdezni csak… mondjuk az ünnepség után. Mikor nem hívja magukra egy teremnyi ember figyelmét vele…
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Aug 4, 2022 19:21:51 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Úgy fest, vége a nagy jelenetnek. Nem maradtunk sokan, de a királynő vacsorázni invitál mindnyájunkat. Már-már kezdtem örülni, hogy nem csak az unalmas úri muri marad, de ezúttal talán nem bánom. Különben is egy katona nem tagadja meg a felettesei parancsát, még akkor sem, ha az illető a királynő és épp vacsorához utasít. Végtére is egy kicsit megéheztem, úgyhogy nem bánom, először a levest kóstolom meg. – Köszönjük, felség – válaszolom aztán. – Én csak arra lennék kíváncsi, hogy tud-e bármilyen kardról, ami csak úgy lángra kap, ha kihúzzák a hüvelyéből? Egy régi csatám során találtam. Fogalmam sincs, honnan eredhet és miért csinálja, azt, amit. Megmutatnám, de veszélyes lenne itt előhúzni – magyarázom neki. Azt már meg sem említem, mit tett velem a fényeső. Lehet, jobb , ha néhány titok titok marad, a fegyver azonban jobban érdekel. Ki tudja, talán egy meglehetősen ritka darabot találtam, amit nem gyártanak a Schiller-félék. Ami a „galambokat” illeti, szinte már kételkedek, hogy bármelyikük vissza fog jönni. Elég nagy perpatvar volt az imént, de meglep, hogy a királynő megőrzi a hidegvérét, sőt vacsorához ültet, mintha nem is történt volna igazából semmi. Ez meglehetősen különös számomra, bár lehet, hogy csak nem vagyok hozzászokva az efféle úri dolgokhoz. Az étel persze remek, örömmel fogyasztok belőle, még ha továbbra is unalmasnak tartom ezt a bolondos lakomázást.
|
|
merudinaf
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Feb 2, 2023 18:18:49 GMT 1
Nov 5, 2021 23:19:21 GMT 1
|
Post by merudinaf on Aug 6, 2022 18:30:33 GMT 1
Amint oda értünk egyből éreztem, hogy jó nyomon járunk. A tündérek ragyogó látványossága az egyre sötétedő erdőben, még nem láttam ilyen sokat a természetben. Bámulatos…egyszerűen bámulatos! Még a végén megérte minden pofont elviselni az élettől! Ez a rejtélyes fiú entitás is azt sugallja, hogy sokkal több mint aminek látszik, ha netá-Áu!
Majdhogy félpercig tarthatott a néma bámészkodásom mielőtt kizökkentettek egy kellően erős hajrántással. Reflexből az okozója felé néztem, Dorian arckifejezését látván egyből értettem a célzást. Igaz is…Kapd össze magad Muriel, más miatt vagy itt, menni fog ez mint kés a vajon.
Megfogadtam Dorian szavait és még én is halkan gyorsan azt tanácsoltam barátomnak, hogy maradjon éber, de ha szeretne, beszélhet a többi tündérrel, kérdezi ki őket, tudjon meg a lehető legtöbbet a fiúról és a körülményekről. Egy gyors mély levegővétellel próbáltam lemosni mentális és fizikai fáradságomat amit eddig ez a nap hozott és vissza fordulva egy lépéssel előrébb mentem az idegen fiú felé. Felkapart önbizalommal kiegyenesedve szemtől szembe állok vele, már úgy ahogy tudok a nehéz táskáktól, vigyázva, hogy semmi fontos ne lógjon ki belőlük.
Ezúttal sokkal óvatosabbnak kellene lennem, nem tűnik megbízhatónak és úgy néz ki hogy ez kölcsönös, bár ne ítéljünk egyhamar, hisz tény ami tény, én vagyok a “betolakodó”. Még az kéne, hogy magamra haragítsak netán egy félistenséget vagy az egész erdőt. Így hát összeszedve a bártorságom, bemutatkozok ma már a második ismeretlen varázslénynek.
— A nevem Muriel Amberhide. Megnyugtatlak nem vagyok mágus és nincs közöm hozzájuk. Csupán egy szerény ember vagyok aki szeli a világot tudást keresve. Szándékaink békések. Dorian tündér barátom ezt megerősítheti, ha netán egy varázslény szava megbízhatóbb mint az enyém.
— Nem akarunk titeket sokáig háborgatni, szimplán eltévedtünk az erdőben és, előre is bocsánat a kiejtésért, Gardumyn? Vezetett ide a segítségemet kérve. Téged hogy hívnak és ha szabad megtudnom, mi vagy? — A kígyó szerű sárga szemébe nézve elhatározva mondtam mind ezt. A kíváncsiságom az ami leginkább nyugtalanítót egész végig.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 13, 2022 12:54:11 GMT 1
Annak aki maradt Sera, Lucy & Law
A királynő a szájába vesz egy falatot és elegánsan megeszi, amíg Lucy felteszi a kérdését.
-Nagyszerű kérdések. De attól tartok rossz embernek teszed fel. Én nem szólok bele az útvonalba, bár remélem Toumamura őserdeiben kezdetek, hogy összeszedjétek szeretett professzoromat. Ezen felül, ahogy mondtam, rátok bízom merre felé indultok, az én kérésem csupán, hogy minden országba eljussatok és ha lehet, minél több helyen forduljatok meg, hogy mindennek megtapasztaljátok a varázsát. Gondolom ez nem volt egy túlzottan kielégítő válasz.- Mosolyog végül kedvesen a lányra.
Ezután a királynő Sera felé fordul, hogy neki is válaszoljon. A szemei enyhén elkerekednek láthatóan meglepődik.
-Eddig ilyesmiről csak sárkány mestereknél hallottam. Te mit gondolsz Cir? Neked ismerős ilyesmi?- Fordul a kék hajú boszorkányhoz aki bekísérte a nőt. Cir lehetetlenül arany szemei hidegen végig mérik Serat, van bennük valami, ami miatt úgy tűnik, mintha éppen egy roncsautóról próbálná eldönteni használható-e még, aztán lassan megrázza a fejét.
-Attól tartok még sosem hallottam ilyesmiről felség. Ha több időnk lenne megvizsgálhatnám, de valószínűleg akkor is kiderülne, hogy csak valami kezdő varázsló bóvli igézete, talán még egy ideig bírja, de nemsokára úgysem lesz jobb egy fém darabnál.- A hangjából sugárzik az unalom és a megvetés, mintha csak egy unalmas könyvről beszélne amit elolvasott ugyan, de legszívesebben összetépne.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 13, 2022 14:09:32 GMT 1
-Chrinyth vagyok, Az Erdő Fénye!- Mutatkozik be méltóság teljesen, anélkül, hogy felkelt volna a földről. A körülötte repdeső tündérek egy pillanatra sem zavartatják magukat, a fiú hajával, ruhájával játszanak, mintha mi se lenne természetesebb, bele kapaszkodnak, fogócskáznak körülötte, néhányam még apró leveleket és bogyókat is hoznak neki. Egyedül a kísérőtök ódzkodik tőle, ő megsértődve hátat fordít neki és inkább a te nadrágszáradba kapaszkodik. Dorien a füledbe súgja az egyértelműt: "Féltékeny".
Amikor megmondod, hogy kerültetek oda a szeme egy pillanatra a kis lényre villan, nem fenyegető a kísérőtök mégis jobban kapaszkodik beléd.
-Vagy úgy. Furcsa nekem, hogy egy tündérrel barátkozol. De úgy látom Gardumyn is megbízik benetek. Én viszont nem tudom megbízhatok-e benetek annyira, hogy eláruljam magam. De mivel a tündéreket valamiért nem zavarja a jelenléted, én sem foglak elzavarni.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
|
Post by skydragon449 on Aug 21, 2022 8:45:57 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Meg sem lep, hogy a boszorkány lenézi a fegyveremet. Tanultam fegyelmet, így türtőztetem magam, bár legszívesebben kipróbálnám rajta ezt a "bóvli" varázslattal működő kardot, de most már bőven elég izgalom jutott ki nekünk - és semmi szükség a vérengzésre. Csak belekóstolok a sültekbe, ami igazán ízletesnek bizonyul. Mikor aztán meghallom, hogy bejárjuk az egész világot, én is meglepődök. - Hogy minden országba? - kérdezem meglepően. Idegen országokba katonákkal vonultam eddig, most meg félő, hogy a gerle párral és a többiekkel kell majd utaznom. Bár ebben nem vagyok egészen biztos, de az elmúlt néhány óra eseményei elég erőteljesen erre utalnak. Nem mellesleg a többségük olyan arisztokrata körökben mozog, ahová én legfeljebb őrködni jártam. Furcsa lesz, az biztos, de szinte ostobán megkérdezem. - Talán új területeket kíván meghódítani felséged? - kérdezem végül, bár már abban a pillanatban, hogy kimondtam, kezdem megbánni kérdésemet, hiszen ostobaság ilyesmit feltételezni. Bizonyára katonákkal küldene, ha valóban hódítani mennénk, bár ki tudja, lehet, hogy némi csalárdság van a dologban. Miután ismét szóhoz jutok, végül megdicsérem az ételt. - Nem ettem még ilyen jót, bevallom - mondom aztán a királynőnek, bár már érzem, hogy nem bírok sokat enni. Sosem voltam a falánkság mintaszobra, bár a finom ételeket nehéz abbahagyni, ez tény. Mindeközben csak azon jár a fejem, hogy vajon mi lehet azzal a bájgúnár Schillerrel meg azzal a lánnyal, aki jelenetet rendezett. Attól tartok, lesz még folytatás, és nem tudom, mennyiben befolyásolja mindez a küldetésünket. Most persze igyekszem élvezni az ételeket egészen addig, míg úgy nem érzem, hogy kezd megtelni a gyomrom, és már-már kellemetlenné válik a falatozás. Valóban sosem ettem ilyen jó ételt, a hadseregben ritkán jutott ki a királyi lakomából, igaz, nem is hiányoltuk. Sebaj, remélem, azért nem lesz rosszullét a vége, nem akarok mohó lenni és nem is vagyok az a zabálós típus, de nehéz ellenállni.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 23, 2022 16:11:08 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979491837834321940/unknown-7-1~png Molly a humorizálásra csak egy apró mosollyal reagált. Pontosan tudta, milyen whiskeybe ivott bele. ~ És még csak nem is olyan jó… ~ Nem mutatta ki, de örült, hogy célt ért, hogy felszakította Richi falait. ~ Ráfért, hogy kimondja ezeket… ~ A felcsattanásainál azért össze-össze rezzent, de biztos volt abban, hogy a férfi nem fogja bántani. Nem is tette. Molly a szekrény egy másik pontjából előszed egy kevésbé fancy, de szintén méreg drága whiskeyt – ami az ő személyes kedvence – majd lecsúszik a férfi mellé. Miközben Richi kiönti a lelkét, a lány szinte észrevétlenül (meg ha a férfi hagyja) átkarolja a vállát. Figyel rá, nem szakítja félbe. Egy barát biztos elvenné tőle az alkoholt, hisz nem a legjobb megoldás, nem old meg semmit… De egy igaz barát ott ül mellette és vele iszik. Persze tompultabb állapotában a lányban is megfordult, hogy nem biztos, hogy jó ez a filozófia, de… Richiről volt szó… jól bírja a piát… megedzették az évek. Még képes lesz Pennyvel is beszélni. - Richi… Ami a Toronnyal történt az tragédia, igen. Elhiszem, hogy még mindig fáj. Amit tudtál, megtettél akkor… De az elmúlt években, az újabb és újabb találmányokkal, a pozícióddal azon vagy, hogy ez ne forduljon elő még egyszer… Kicsit csendben marad, meghúzza az üveget, majd folytatja. - Te is ugyanúgy megérdemled a szeretetet, mint bárki más. Hogy legyen melletted olyan, akit szerethetsz és aki viszont szeret. Minden eszköz, személy, védelem rendelkezésedre áll ahhoz, hogy meg tudd védeni azt, aki fontos neked. Meg az is könnyen lehet, hogy az illető… képes megvédeni magát… Lehet, hogy Te azt gondolod, jajj nem érdemled meg, jajj nem kerülhetsz közel hozzá… De ha a másik meg úgy gondolja, igen is, a veszélyek ellenére is veled akar lenni, mert szeret? Szabad akarata van… Meghúzza az italt. - Tudod mit? Ezentúl galambnak identifikálom magam, ha nem kerülhetsz közel emberekhez meg tönkre teszed az életüket meg egyéb baromságok… A mi kapcsolatunk baráti, szinte testvéri, de én itt vagyok és sosem jutott eszembe, hogy elhagyjalak. Amióta ismerlek, velem csak jót tettél. Segítettél megvalósítani a találmányokat, amiket hoztam. Segítettél fejlődni. Biztos munkát adtál, amivel támogathatom a családomat és amivel kiteljesedhetek. Továbbá… nem esik róla szó, de… tudom, hogy még mindig keresteted Tesla mestert, ami… szintén sokat jelent nekem… - ezen a ponton elcsuklott a hangja és még néhány könnycsepp is lefolyt az arcán. Esetlenül letörli. – Az egyetlen negatívum talán, hogy több alkoholt fogyasztok, de… az sem csúszott bele alkoholizmusba… - leteszi az üvegét és megfogja a férfi kezét. Megszorítja. – Remek barát vagy Richi. Én ezt az oldaladat ismerem és szeretem. A… romantikus – ezt a szót kissé furán ejti… érthető okokból talán – oldaladat ugye nem, mert… Nem értek egyet a kalandozásaiddal. Viszont Penny más… Mindannyian tudjuk… Mások vagytok, mégis… van köztetek valami különleges kapcsolat, vonzalom… Penny várta, hogy köszöntsd… Szerintem most is várja és te is szeretnéd őt köszönteni, beszélni vele. Nem késő… Ha megint azzal jönnél, hogy jajj, ártasz neki… Ugyebár… azért küldted el, hogy mágiát tanuljon. Ő pedig tanult, tanul és folyamatosan egyre erősebb lesz. Nem véletlen, hogy fontos küldetést kapott… Ekkor egyszerűen hátba vágja a férfit, aki remélhetőleg nem iszik éppen. - Szóval akkor mire várunk? Nagy lendülettel feláll, hogy aztán megszédüljön és majdnem elessen. Ahogy stabilabban sikerül megállnia, a férfi felé nyújtja a kezét, hogy felhúzza. - Gyere, elkísérlek hozzá. Úgyis vele van Pascal, meg kell kérdeznem, hogy marad-e, vagy velem tart. Gyengéden és bátorítóan mosolyog a férfira. Ha ő is feláll, még egyszer jó szorosan megöleli.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Aug 23, 2022 17:04:22 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png Tiff Penelope fel tudna nyársalni a tekintetével. Állom. Szerencsémre eléggé zaklatott, így meg tudom állítani és végig tudom mondani, amit akarok. Egy heves választ kapok, majd kitépi a karját a kezemből. Nem kapok utána. - Kellemesebb estét! – vetem oda. Valahol mélyen szégyellem magam. Nem kellett volna így rá csattannom. Richard okozta ezt az ostoba szituációt… Rá haragszom… Meg a királynőre… Hogy ebbe a helyzetbe kényszerültem, ahelyett, hogy a békés otthoni életemet élném. A vállalat ügyeivel, Merlin és Nastya nevelésével… Kis sárkányom aggódva pislog hol rám, hol arra, amerre a nő elviharzott. - Hagyjad, Pascal ott van neki. Jobb lesz, ha visszatérünk a többiekhez. Egyáltalán nincs hozzá kedvem, de sajnos nemes vagyok. Vannak kötelességeim. Ráadásul Merlint magára hagytam… Vajon a sárkánynő még mindig szóval tartja? Jól a nyakába sóztam… Na de… irány vissza. Vajon miről folyhat a diskurzus? Belépve a terembe megüti a fülemet a sárkány nő megjegyzése a finom ételről. Szóval nem történt semmi… Az asztalhoz lépve finoman biccentek, majd helyet foglalok. - Elnézést kérek az elviharzásomért. Ami Penelopet illeti, némi magányra vágyik. Ezzel lezártnak is tekintem ezt a részét a beszélgetésnek. Merlinre vetek egy pillantást, hogy rendben van-e, majd szedek némi ennivalót Nastyanak és magamnak. Vajon Ticiana tudja, hogy itt vagyunk? Pascal A galamb nem mozdul Penny válláról. Legfeljebb csak a kezébe. Mikor a nő azt mondja, bocsánatot kell kérnie Mollytól kicsit félre dönti a fejét, hátha ezzel választ nyer, de ismerte már annyira, hogy tudja, nem fog. Azt is sejtette, hogy valamin töri a fejét… Valami olyasmin, hogy nem akar senkit se veszélybe sodorni. Végül arra jut, hogy a legtöbb, amit tehet, hogy barátja mellett marad. Molly meg az a barom csak felbukkannak hamarosan…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 24, 2022 17:23:05 GMT 1
skydragon449 : Sera, senshi : Lucy & Law, Raven : Merlin, Zima : Tiff, Lyzy04 : Adelin
-Azt mondod nincsenek mágikus ereklyék...-jegyzi meg halkan, szinte kérdésnek Merlin.- Szerintem most hogy a fátyol felszakadt és a fényeső alá hullott igenis elképzelhetőek.- Folytatja.- Ha az emberek és még az állatok is átalakulhattak és képeségekre tehettek szert alatta, akkor miért nem a tárgyak?
-Mert a tárgyaknak nincs mágiájuk (kb. úgy érti hogy lelkük) azért.- Feleli hidegen a boszorkány.
-Honnan tudod? Feltámaszthatnám ezt a teás csészét vagy átalakíthatnám úgy hogy éljen, én életet adok neki a mágiámmal, de a személyisége a sajátja lesz, azt nem tőlem kapja. Lehet hogy a tárgyakban nincs annyi mágia mint bennünk, de ha van bennük elég, ahhoz hogy személyiségük legyen, miért ne lenne annyi hogy átalakuljanak?
Valahol ezen a ponton lép vissza a terembe Tiff és Nastya, akinek azonnal megindul a nyáltermelése az asztal tartalmát meglátva és megérezve a mesés illatokat.
A boszorkány egy pillanatra felnevet.
-Annak a tárgynak aligha lesz valódi "személyisége". Legjobb esetben is csak ösztönei lesznek, tudata aligha, akármilyen nagy mágus is legyél. Amellet, Ticiananak már meg kellet volna tanítani téged, milyen veszélyesek ezek a varázslatok, még egy jól képzet fegyelmezett mágusnak is. Ha már a jómodorra nem tanított meg.
-Ticiana szerint csak annak kell tiszteletet mutatnunk, aki tetteivel és szávaival rászolgál.- A boszorkány visszavágna valamivel, de ekkor kérdez rá Sera a hódításra és erre mindenki elhallgat, a királynő elegánsan elmosolyodik, majdnem elneveti magát.
-Ahogy vesszük.- Feleli mosolyogva.- A legnagyobb erő ezen a világon a tudás és a tapasztalat. Egy bölcs uralkodó, tudja és megérti hogyan gondolkodnak mások. Az ilyen tudás viszont nem a könyvekből jön. Már bocsánat tanár úr.- Mosolyog Law-ra.- Az ilyen tudás ott van kint.- Mutat ki az ablakon.- És Florának most éppen erre van szüksége. Az pedig, hogy az útitársai ilyen érdekesek,- néz körbe a társaságon,- már tényleg csak hab a tortán.
Tiff mondandójára a galambpárról pedig csak mosolyogva bólint.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Aug 29, 2022 7:59:22 GMT 1
Tiff
Mikor visszaérünk épp Merlin és a mágusnő folytat eszmecserét valami varázstárgyakról. Sokszor bánom, hogy nem beszélek többet Merlinnel a varázs világról, a mágiájáról. Időnként rádöbbenek, hogy hasznos volna az a tudás. De valahol meg úgy érzem, minek? Merlin kéznél van és sokkal jobban is ért hozzá. Mind elméletben, mind gyakorlatban. A tiszteletlenes részre nem mondok semmit. Ticiananak ebben igazat adtam mindig is. A hódítós kérdésnél és a válasznál is elkerekednek a szemeim. Megtaláltuk Richard lelkitársát, komolyan... Nem tudom, mit szed Őfelsége, de az orvosai jobban is figyelhetnének rá. Valamennyire igazat tudok neki adni abban, hogy gyakorlatban lehet igazán megtanulni szinte mindent. De komolyan képes az unokáját random emberekre bízni és elküldeni a világba? Honnan tudja, hogy nem adjuk el? - Valamilyen szinten értem a gondolatát, Felség, de... Miért bízik meg bennünk? Nem sokat tud rólunk, ráadásul Merlinnel mi éppen, hogy ide csöppentünk.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Aug 30, 2022 1:33:40 GMT 1
Lucy:
Ha az ellenszenvesség egyszer csak emberi alakot akarna választani magának ez a boszorka egészen tökéletes lenne hozzá. Lucy érdeklődve hallgatja Merlin és a kékhajú boszorkány kis piszkákódását. Tárgyaknak életet adni nem is hangzik rosszul. Oh persze nem tűnik a világ legjobb ötletének sem de… határozottan olyan dolog amit szívesen megnézne. Valamint a fiatal mágus ezúttal egy fokkal szimaptikusabban viselkedik.Úgy tűnik a fiú nem csak abban tehetséges, hogy minden szembejövő, kicsit is csinos női egyednek udvarolni kezdjen, de a nyelve is jól forog. Merlin utolsó megszólalásánál halkan fel is nevet. Igen, ez határozattan 1-0 a szöszinek.
Sera kérdését hallva nagy nehezen megállja, hogy ne forgassa a szemeit. Tipikus katona… Ha bármi más célt szolgálna az út a hercegnő tanulásán - és nagyobb valószínűséggel palotától biztonságos távolba történő helyezésén - valamint azon a bizonyos, emlegetett mentőakción kívül valószínű inkább diplomáciai lenne. Legalább is a teremben és az utaslistán lévő politikusok arányát tekintve. A királynő megfogalmazása az érdekes társaságról egészen találó… Bár néhány tag több is mint érdekes.
Miss Tiffany szavaira majdnem megint elneveti magát. Persze a kérdés teljesen logikus. Ugyanakkor… az, hogy a királynő alig tud róluk valamit nem feltétlenül pontos megállapítás. Talán Miss Tiffany-ra és Merlinre igaz - bár a fiú és a boszorkány vitájában felmerült egy női név, ami az elhangzottak alapján Merlinnek valamiféle tanárához, egy boszorkányhoz tartozik. Ha pedig ez a Ticiana kommunikál a többi boszorkánnyal - Amit miért is ne tenne meg? -, abban az esetben meg is van az információáramlás, amit aztán hasznosítani lehet. Elméletben legalább is. Ami a többieket illeti… Nos az teljesen biztos, hogy ő és a bátyja tiszták - ő már csak tudja -, különben Law nem is lehetne a jelenlegi pozíciójában. Kizárt dolog, hogy ne néztek volna alaposan utánuk. Rajtuk kívül még a buggyant sárkány-katona is biztosan rendben van - leszámítva, hogy van nála pár élesebb kés a fiókban -, ő őfelsége seregébe tartozik. A szerepe pedig evidensen a védelem lesz. Mr. Shiller… Politikus, feltaláló, idióta. Nem úgy néz ki mint aki bármilyen veszélyt jelentene a hercegnőre, maximum a jó ízlését sértheti… Ms. Amoor szintén feltaláló és szintén van politikai pozíciója is. Lucy már-már irreálisan sokat olvasott a nőről és emlékezete alapján ő sem éppen a gyanús alak kategória. Ki van még? A Kékbolond harmadik útitársa és a partnergerlicéje, mármint Shilleré, ugye? Nos utóbbi legfeljebb Mr. Shillert gyilkolja meg vagy sebesíti meg maradandóan. Legalább is a néhány perccel az ellőtti műsor erre enged következtetni. Ezen felül a kiabálás alapján a királynő valamilyen megbízottja lehet. A jelenléte - illetve pillanatnyilag nem jelenléte - befolyásolni látszik az utazást. A másik fiatal hölgy pedig… Ő valószínűsíthetően Shillerrel jött. Mivel az estét neki és a társainak szervezték eredetileg, azaz meg voltak hívva, őt is biztosan ellenőrizték. Tehát, ér a gondolatmenete végere, annak ellenére, hogy a dolog elsietettenk tűnik valószínű több tervezés és információszerzés van mögötte mint az az ember elsőre gondolná.
Gondolkodás közben egyesével megnéz magának mindenkit, aki jelen van, az asztalnál. Megint… Tényleg… tényleg nagyon érdekesek vagyunk.
Lawrence:
Merlin és a boszorkány vitáját nem kimondottan élvezi hallgatni, sosem kedvelte kifejezetten a konfliktusokat, ezért arra igyekszik nem odafigyelni.
Mikor az út pontos indoklása kerül szóba ő is a királynőre kezd figyelni. - Teljes mértékben igaza van felség. - mondja a tarkóját dörzsölgetve, amit a királynő befejezte. - Egy ilyen út valóban remek lehetőségeket tartogat. Ezen kívül én is jobban támogatom a különféle kultúrák, helyben történő megfigyelését. Mint azt bizonyára tudja felséged a húgommal mi korábban is tettünk már egy, mégha a korlátozott lehetőségeink miatt nem is ekkora, utazást a tengeren túlon. Tiffany kérdésének hallatán hasonló, bár kevesebb éles megjegyzéssel tűzdelt gondolatmenet zajlik le a fejében mint Lucy-nek.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 30, 2022 20:27:40 GMT 1
Zima : Tiff, senshi : Lucy & Law, skydragon449: Sera, Raven : Merlin, Lyzy04 : AdelinA királynő halványan elmosolyodik Tiff szavaira.
-Én úgy gondolom, hogy a ti érkezésetek sem a véletlen műve.- Mondja, miközben egyik kezével finoman megérinti a kalapját.- Amellett őszintén úgy gondolom, hogy mindenki, aki most jelen van, és persze a szerelmes párosunk is, olyan kincseket fog találni az úton, amit egyetlen uralkodó sem adhatna meg neki. Még ha Richi csalódott is pillanatnyilag. Habár.- Mosolyog élesebben.- Talán a gyönyörű Mr Parsonsal való találkozás később értékesebbnek bizonyul, mint az a semmiség, amit én szántam számára.- A királynő ezután a legcsöndesebb, már már kísérteties csöndbe burkolódzó Adelin-hez fordul.
-Mit gondolsz kedves, mint szerelő és politikus, a te hírneveddel, ez jó lehetőség lehet számodra is. Eddig nagyon csöndben voltál, téged nem érdekel mire fel ez az egész? Nem érdekelnek a kalandok és a lehetőségek, amik az úton rejlenek? Persze ez a többiekre is igaz. - Bár a kérdés félig meddig költői és inkább csak arra szolgált, hogy kirángassa a nőt a némaságból amibe burkolózott, azért türelmesen megvárja, hogyha válaszolni szeretne. Utána halkabban, de magabiztos, mindentudó mosollyal még hozzáteszi.
-Nekem már csak két dolog maradt, az egyik Swellingmore a másik az unokám, ne gondoljátok, hogy a gondotokra bíznám, ha nem érezném úgy, hogy megbízhatok benetek. Mint mondtam, egy jó uralkodó ismeri az embereket, tudja mi lakik a szívükben mikor rájuk néz. Vagy legalább is nem uralkodik olyan hosszan mint én.- Kacsint a végén.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
|
Post by skydragon449 on Aug 30, 2022 21:04:42 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Igazán meglep,hogy Merlin vitára kel a boszorkánnyal. Kissé legyezi mindez a női hiúságomat, már-már imponáló, de ránézésre hamar megállapítom, hogy mégis csak gyerek hozzám. „Nem, Sera, verd ki ezt a hülyeséget a fejedből!” – gondolom aztán, mielőtt ez a gondolat tovább rügyezne bennem. Mihelyt ezt a gondolatfüzért magam mögött hagyom, rájövök, hogy ez itt most másról sem szól, csak a büszkeségemről, miután jól lenézik a mágikus fegyveremet, ami sokszor életeket mentett, persze ki is oltott jó néhányat ugyanakkor. Persze ez a mágusok vitája – vagy tudnám is minek nevezzem, nekem csöppet magas. Nem értek a mágiához, csak használom, ahogy a revolveremet sem tudnám legyártani, de lőni jól tudok vele. – Nos – szólok aztán hozzá a beszélgetéshez a boszorkány és Merlin között. – érdekes elképzelés. Én magam nem tudok állást foglalni, de igazán elgondolkodtató, köszönöm – teszem hozzá aztán. Remélem, nem látszik, hogy elvörösödöm, talán szégyenemben, talán csak azért, mert végre valaki megmondta annak a suttyó boszorkánynak. Ha a beosztottam lenne, kapna a fejére, de sajnos nem ez a helyzet. Még jó, hogy tudom fegyelmezni magam. A hódítással kapcsolatos kérdésem feltevését kezdem megbánni, látva a döbbent arcokat. – Bocsánat, tudják, külföldre eddig csak hadsereggel mentem, fegyverekkel – magyarázom aztán. - nekem ez...csöppet új – nevetve iszok az italomból, mintha csak egy gyerek lennék, aki elszégyelli m agát a szülei előtt, mert rosszat mondott. Otthon sok ilyen helyzet volt, mikor elmondtam anyáméknak, hogy katona akarok lenni. Utáltak érte, én meg persze utálom őket, sznob politikus mindkettő. Az utána egészen megdöbbent, mikor hallom, hogy ránk bízzák a hercegnőt. Igencsak komoly feladatnak bizonyul, és nem tudom, elegendő lesz-e a mi kis csapatunk ehhez. Jobb lenne, ha ehhez magammal hozhatnám a katonáim, bár egyre inkább kétlem, hogy erre engedélyt kapok, de a lényeg, hogy akkor nem terhelne ekkora felelősség. Ennek ellenére igyekszek megértő és udvarias lenni. – Igazán hálás vagyok ,hogy ennyire bízik bennem, felség, bár aligha ismer engem,és ahogy hallom, ezzel nem lennék egyedül – jegyzem meg aztán, mikor Tiff is ezt veti fel. – még ha a többiek közt akadnak is ismerősök, gondolom – remélem, nem beszélek zagyvaságokat, de talán a szerelmes párt jobban ismeri, mint minket. Még mindig idegen ez a helyzet nekem, és fogalmam sincs ,hogy kell itt viselkedni, csak próbálom visszafogni magam, és úri hölgyként viselkedni, ami valljuk be, sosem ment, a szüleimnél sem szerettem, erre itt kötök ki, ahol az ő elvárásainak kell megfelelnem – lényegében. Viselkedjek udvariasan, ne egyek túl mohón, és ne böfögjek, persze, mert a nők olyat nem szoktak – mondjuk jelen helyzetben valóban igyekszem elkerülni az ilyen gusztustalanságokat. Na mindegy, a sorsnak furcsa humora van. – Kincseket mondott, felség? – kérdezem aztán, miután elmúlt annak a veszélye,hogy egy kellemetlen hang tör elő belőlem a nagy evés után, ami nem lenne valami nőies. Nem tudom, hogy a kincseket szó szerint kell-e érteni, esetleg átvitt értelemben beszélt az úrnő, de megint csak arra tudok gondolni, hogy valami értékes zsákmányt hozok haza, aztán ezt is kiverem a fejemből. Nem, nem háborúzni megyünk, annak nem is lenne értelme, ha jobban belegondolok. – Persze örömmel elvégzek bármilyen rám bízott feladatot. Sosem volt gondom a parancsok követésével vagy kiadásával, csak azt nem értem, hogyhogy szinte ismeretlenekre bízza a hercegnőt. Nem fél, hogy visszaélünk a helyzettel? – kérdezem aztán, próbálván kicsit ismét a katona fejével gondolkodni. Lehet aztán az is, hogy ezért választott engem, mármint a sok politikai vezető közé ezért kerülhettem. Talán figyelnem kell rájuk? Esetleg kémkedni? Nem, remélem, azt nem várja el, különben sem értek a köpönyegforgatáshoz, én a szembe rohamot kedveltem mindig is. Itt valami másról lesz szó, de kíváncsi vagyok a válaszra, aztán egy egyszerű kérdés jut eszembe. – Mennyi idős különben a hercegnő? – kérdezem aztán, nem tudom, miért, csak érdeklődni kezdek hirtelen, hátha megtudok pár dolgot a rám, pontosabban ránk bízott fontos személyről.
|
|