Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Post by Lyzy04 on Sept 14, 2020 16:01:27 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg -„Mindennél jobban szeretném újra viszont látni apát”
Erre felfigyelek. Szomorúan elmosolyodok, majd a kis sárkányt visszacsúsztatom a zsebbe.
-Én is… -Csúszik ki a számon. Rögtön el is kapom a tekintetem és sóhajtok.-Kare wa shinda… (Ő meghalt) Kicsit csendben maradok, végighallgatom Aulus beszédét. A hideg is kiráz tőle, ökölbe szorítom a kezem.
-A faszkalapja… -Majd Elijah-ra nézek- Veled tartok. Amandát pedig visszajuttatjuk a Viperákhoz.
Amandához megyek, leguggolok elé, próbálok kicsit mosolyogni, de most nem sikerül. -Nem kell megköszönnöd. Ez természetes tőlem. Izé… Szívesen. Biztos vagyok benne, hogy egyben visszatérsz a családodhoz. Hiszek benned.
Finoman a vállára teszem a kezem. Én is szeretek veled lenni, de sajnos erre most nincs lehetőségem…
-Sajnálom, hogy különválunk. De… -sóhajtok- Nem leszek biztonságban. És mellettem te sem. És a családod sem… -közben a karjára csúszik a kezem- Nem akarom, hogy megsérülj. Vagy rosszabb… Érted…? Jobb lesz így. –Sóhajtok- Gommen nasai, Amanda.-Mondom nagyon szomorúan
A térdeimre ereszkedek és átölelem a lányt, reménykedve, hogy most helyén való.
-Minden rendben lesz… -mondom halkan
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Sept 30, 2020 15:55:08 GMT 1
Elijah egy nyugtató pillantással nyugtázta a döntésed, aztán enni adott a mutáns kutyák sokaságának. Amanda tekintére izgatottság ült ki, nyilván azért, mert úgy érzi, nagyon közel van ahhoz, hogy újra láthassa a családját. - Minden rendben lesz. - Ismétli meg a szavaid miközben viszonozza az ölelésed. - Minden. Bólintott, állát pedig az álladra helyezte aztán segédkezett Elijahnak, ahol csak tudott. Az eső ezt követően nagyon gyorsan, fél órán belül elállt, így ti is tábort bontotok. - Tudok egy-két elkerülőt, amivel gyorsabban elérjük a dzsungel határát. - Felelte Elijah, miközben az épségben maradt ponyvákat hajtogatta és tárgyakat dobozolt be. - Csak remélni tudom, hogy a karavánpihenőbe érkezés előtt nem szakadt ránk az eső, a védőponyvát ugyanis pótolni kell majd. Füttyentett egyet, mire az összes "kutyája", ha lehet őket így nevezni, köré gyűlt. - Katsu gyere ide, megmutatom hogyan kell a hátukra erősíteni a dobozokat úgy, hogy ne fájjon nekik. Amanda, pakold szét a kimaradt cuccokat azokba a ládákba, amik mögöttem vannak. Oda még fér néhány dolog. A rakodással gyorsan elment az idő, a nap már lemenőfélben volt mikor útnak indultatok. Elijah jól ismerte a járást így semmilyen ellenállásba nem ütköztetek az úton. Swamptown közelében motorok hangjára lesztek figyelmesek és Amanda nevének kiáltozására. A lány megszeppen egy pillanatra, aztán kihúzza magát. - Akkor hát... Itt a búcsú ideje. - Felelte egyszerre szomorúan és vidáman. - Ha valaha találkoztok egy Viperával, mondjátok meg neki, hogy vezessen el titeket hozzám. Soha nem felejtem el, amit értem tettetek. Finoman és lassan kibújt az ölelésből, azzal tova indult. Elijah csak egy biccentéssel köszönt el a lánytól. A tekintetével figyelte, amíg eltűnik a látószögéből és az első motoros fel nem ismeri őt, azzal ő és a kutyái tovább is indultak. Ha elbambulsz, az elején egy kicsit gyorsítanod kell majd a tempón, amíg utól éred őket. Ahogy ritkul a dzsungel, úgy leszel egyre közelebb a karavánpihenőhöz. A hely hatalmas, a mozgás benne pedig még nagyobb. Több tucat vándor és kereskedő fordul meg naponta. A Nepal City szimbólum az őrség egyes tagjain nagyobb nyugodtsággal tölt el, mint Swamptown zsoldosainak unott képét látva. Mindkét település együttes erővel védelmezi ezt a helyet a külső behatólóktól, rengeteg helyre mennek innét a vándorok, szerte a hatalmas, büdös világban. Elijah átad néhány hivatalos papírt az őrnek, mire a lánckapuk felnyílnak és a hely egyszeriben még hatalmasabb lesz.Rengeteg furábbnál furább szerzet, temérdek érdekes kultúra. Órák hosszat lehetne itt bámészkodni. - Elmegyek behajtani néhány szivességet pár régi barátomtól, addig állítsd fel kérlek a kisebb sátrat ott ni. Egy apró ponyva felé mutat, nyilván ez a bérelt helye. A többiekéhez képest iszonyú kicsi, de ti és a kutyák bőven elfértek ott, ha a kis alvósátor áll csak. Miközben munkához látsz, egy kopasz vemhes lép oda hozzád. Bőre pikkelyes, és rengeteg foga hiányzik. Egy bicskát fog a kezében. - Fussze Kattsszuuu, Beckett iszmer téged! Iszmer bizony! Szok pénszt ér a ferde kisz szemeckéd a Sszellem törsznekk!
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Oct 13, 2020 21:54:08 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg Mikor Amandától búcsút kellett vennem, egyszerre nyugodtam meg, tudván, hogy hazajut, valamint kezdtem el még jobban aggódni, amiért nem tudom, hogy biztonságban lesz-e. Hiányozni fog, az biztos. Végül inkább nem gyötörtem magam fölöslegesen és Elijah-val, a kutyákkal, valamint az úttal foglalkoztam. Megérkeztünk a karavánpihenőbe. Elkezdtem felállítani a sátrat, ám még mielőtt végezhettem volna, egy idegen férfi lépett hozzám, kiskéssel a kezében.
- „Fussze Kattsszuuu, Beckett iszmer téged! Iszmer bizony! Szok pénszt ér a ferde kisz szemeckéd a Sszellem törsznekk!” –sziszegte a vemhes. Végigmértem. Csupa csont és bőr, visszataszító, vézna pasas. Ketté tudnám törni bármely csontját. Milyen szánalmas, beképzelt alak… Esélye sincs. Fenyegetően ránézek, majd bicskát tartó kezét megragadom és kicsavarom belőle a kést (valamint eltöröm a csuklóját), ezután a térdébe rúgok, így a földre kényszerítve őt. Vállát nem engedem el, hátrafelé rántva ugrasztom ki a helyéről, közben még a lapockájára is rálépek, hogy a lehető legtöbb sérülést és fájdalmat okozza. Ezután azt a karját visszabaszom a földre, a lapockájáról arra lépek, majd a földről felveszem a bicskáját és a kézfejébe szúrom úgy, hogy belefúródik alatta a földbe is. -Ezt visszaadom… -mondom durván, majd ellépek tőle és folytatom a munkát.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Oct 25, 2020 21:18:39 GMT 1
- Rohadtc... Kisz... Fasssz! Ordítja, miközben a fegyverével próbál lesújtani rád. Eredménytelenül. Te gyorsabb vagy és pillanatokon belül elpüfölöd és a bicskájával a földhöz szegezed. - Beckett felnagyítja a cíkot a szemeckéden rohact kisz cing-cung! Felelte, miközben kikapta a bicskát a földből és a kezéből is. Ezután ordítva elrohan. A távolban láthatod, hogy az első sor ládának is nekiszalad és elesik, a láda tartalma pedig rá. Az árus ordít vele egy sort, majd ő is belerúg kettőt. Még innen is felkel valahogy, aztán az egyik sarkon eltűnik. Remélhetőleg most láttad utoljára. Az ő érdekében. A lényeg, hogy már nem volt az utadban így akár folytathatod a sátor felállítását. Nem tart sokáig, Elijah azonban nincs sehol és nem lenne sok értelme a keresésére indulni. Hatalmas ez a hely és a mutáns kutyákat sem kéne magára hagyni a rengeteg cuccal így kénytelen vagy magadat szórakoztatni amíg vissza nem ér. Közel egy órán keresztül nem történt semmi és utána sem Elijah tért vissza, hanem három egyenruhás férfi. A külsejük semmi jót nem sejtetett, de a Pihenő szimbólumát hordták a mellkasukon, szóval jófiúk... Még ha egyáltalán nem tűnnek annak. - Fuse Katsu? - Egy válasznyi időt hagy neked, majd folytatja is - A főnök beszélni akar veled is. Kövessen. A másik két férfi közben őrt ált Elijah cuccainak, hogy biztosan ne rabolhassa ki senki, az aki pedig hozzád beszélt már sarkon is fordult és időt nem hagyva a gondolkodásra elindult abba az irányba, ahonnét jött. A település legmagasabb épületéhez vezet. Rengeteg őr van ott Nepal City-ből és még ugyanennyi zsoldos valamint a hely saját emberei is együttesen. Egyenesen a tetejére mentek, méghozzá egy olyan szobába ahonnét egy erkély nyílik, amiről belátni az egész pihenőt. A szobában ott van Elijah és egy ismeretlen férfi. - Ah, te vagy Fuse! - Felelte az ismeretlen - Jay Robinson. Effie helyettese és jelen pillanatban a főnök. Amíg a nagyasszony vissza nem tér, persze. - Jay rengeteg szívességgel tartozik nekem - vette át Elijah a mesélést - És most készül kihúzni a listáról egyet. Épp a lényegre akart térni, igaz? - Igen, igen... - felelte szórakozottan - Úgy hallottam, hogy kíséret kell nektek, méghozzá egyenesen Nepal Citybe. Közben egy pincér illatosabbnál illatosabb kajákat hozott, melyektől még a te gyomrod is megkordult. Hiába volt Elijah szárított húsa finom, ez meleg, sült étel. Ráadásul jó minőségű. - Holnap három emberem segít összepakolni és elkísér titeket Nepal Citybe. Addig élvezzétek a karavánpihenő vendégszereteté... Odakintről egy molotov koktél repült be a nyitott erkélyen. Az őr aki felkísért titeket lángra kapott, de látszólag tűzálló volt a ruhája ugyanis a meglepődésen kívül nem úgy tűnt, mintha valami baja lenne. A falra szerelet poroltóval eloltotta a ruháját és a többi tüzet is. - Ott bújkál az a fassssz! Sziszegős ordítás hallatszott odakintről. Felismerted. Beckett az. A másik irányból zörögni kezd az ajtó és több dühös ember hangját is tisztán ki lehet venni. Nyilván elsziszegte mindenkinek, hogy mennyi pénzt ér a hátsód. - Mi a franc folyik itt?!?! Jay tekintetéről egyértelműen lerí, hogy nem tudja, hogy vérdíj van a fejeden és ha ez így van, Elijah okkal nem szólt neki.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Oct 28, 2020 16:06:43 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg Minden jól alakult. Minden… Egészen addig, míg be nem következett a katasztrófa. Az a vézna farok mindent tönkretett.
-A kurva életbe már! –mondom dühösen- Az a rohadék… -ekkor Jay-re nézek, aki nem ért semmit. Találj ki valamit de gyorsan Katsu, gyerünk! Nem halhatsz itt meg… - Egy… Egy férfi rám támadott, én pedig elvertem… Azt hiszem, most bosszút akar állni… -nyögöm ki az első dolgot, ami eszembe jut.
Baszki… Baszki! Kezdek nagyon beparázni. Tuti, hogy megdöglök! Vérem hamar megtelik adrenalinnal, légzésem pedig jóval felgyorsul a megszokottnál. Ne, ne parázz… Nem szabad megijedned. Összpontosítás, tiszta gondolkodás és önfegyelem! Apám mindig erre tanított… Nem okozhatok neki csalódást. Mély levegőt veszek és lassan megnyugszom kissé. Előhúzom katanám és felkészülök az elkerülhetetlen vérontásra.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Nov 2, 2020 12:30:43 GMT 1
- Beckett nem egy férfi, hanem egy kibaszott eunuch giliszta. - Ordította Jay miközben a rohampuskájával megsorozta őt az épület ablakából. A fedezékek miatt persze sértetlenül megúszta a féreg - Effie valami ismeretlen okból megtűri a hátsóját a városban és meghagyta, hogy kerüljük el... Nem tudhattad, de le kell rendezni a dolgot. - Beckett, tedd le a kurva fegyvert és szólj ennek az embertömegnek is, hogy cselekedjenek ugyanígy. Ahogy ezt kimondta, betörte az üveget az egyik ilyen "tűzjelző" készüléken. A szerkezetnek már csak a csengő része működött, de épp elég volt arra, hogy ilyen esetekben riasztani tudja a karavánpihenő őrségét. Ezzel azonban elkésett, ugyanis az ajtót tartó peckek megadták magukat és az embertömeg betört. Négy ember, de csak primitív fegyverekkel. Vascső, baseball ütő, fadarab és egy kapa. - Adjátok meg magatokat. Nevetséges amit csináltok. Ez az utolsó figyelmeztetés. - Jay a fegyverét szegezve próbálta csitítani a tömeget - Háromig számolok, addig tegyétek le a fegyvert. Egy, kettő, há... - Váááááá -az egyik rohamozni kezdett, ám hamar azon kapta magát, hogy a helyettes főnök telepumpálja őt ólommal. - Most pedig húzás kifelé, mielőtt meggondolom magam. A feldühödött tömeg azonnal engedelmeskedett, mert inkább féltek a puskától mint amennyire az érted ígért vérdíjra vágytak. Egy embert kivéve. Beckett a menekülő tömeggel ellentétes irányban haladt, kezében a poszterrel. - A cíkszeművel van Beckettnek munkája. Nem Jay-el. A kici kínai fején vérdíj van. Beckett akarja! - Gyere és vedd el. - Jay lábon lőtte őt figyelmeztetésül - Csak az én puskám van közöttetek. A nyomorék persze azonnal eliszkolt és azt üvöltözte, hogy nem most hallottatok felőle utoljára. Jay odalépett a vérdíjas papírhoz, megnézte az árat és a falhoz vágta a puskáját. - Nincs üzlet! Fortyogta. - Van fogalmad arról, hogy milyen veszélyes úgy útnak engedni a karavánt, hogy valaki ekkora vérdíjjal velük utazik? Az első kurva tanyán felnyársalnák vasvillára. Hevesen szedte a levegőt, majd odalépett az asztalához. - Kifelé! Ordította ellentmondást nem tűrő hangon, az őrei pedig mozdultak is, hogy kitessékeljenek téged és Elijaht, az öreg azonban leintette őket és önként, méltóságteljesen távozott. Nem szólt egy szót sem, csak visszasétált a karavánjához, leült egy sámlira és belemerült a gondolataiba. - Fogalmam sincs, hogy hogyan fogunk átjutni a sivatagon kíséret nélkül. Ennyi cuccal öngyilkosság... Látszott rajta, hogy rád nem haragszik, csak a helyzetre. Keményen gondolkodik. - Esetleg... Karvett doktor... Nem, ő túl őrült... Nekem nem segítene... De téged nem ismer... Nem, nem kérhetek ilyet tőled.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 17:39:34 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg Azt hittem, hogy még megúszhatom a helyzetet… Tévedtem. Beckett megmutatta Jay-nek a vérdíjas plakátot, és a maradék reményem is oda lett. Forrt a vérem dühömben. Kitessékeltek minket. Csoda, hogy még élünk…
-Csak lássam meg azt a rohadékot, széttöröm a nyakát!!! –mondom dühöngve, miközben elteszem a kardom- Mindent elrontott!
Miután a haragom kicsit enyhült, mélyet sóhajtok és Elijah-ra nézek.
-Sumimasen… Az én hibám az egész szar. Hagyj magamra, menj kísérettel, nélkülem. De ha a doktor segíthet, akkor elmegyek hozzá is. Bármit kérhetsz. Elkúrtam… Sajnálom.
Letérdeltem előtte a földre és a fejem a földig lehajtottam. Ez a bocsánatkérés módja.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Nov 3, 2020 16:36:32 GMT 1
Bevallom jó érzéssel tölt el, ahogy látom a kis patkányt toporzékolni a visszapillantó tükörben. De a nagy részem nem érez mást csak ürességet. Megpróbáltam, lovagolni azon az apró felszínes örömérzeten amit Hector üvöltözése miatt éreztem, de ez csak pár másodpercig működött, Ez után, csak az út maradt az üresség és az emlékek, igyekeztem elég gyorsan menni, hogy a kifolyó könnyeim azonnal felszáradjanak. Végül kócosan és többé-kevésbé újra vissza találva a valóságba szállok le a motorról a karaván pihenőben.
Rögtön el is indul felém a helyi parkoló őrség. Rájuk mosolygok.
-Lehet róla szó. És nem bánnék néhány nevet, akikkel szintén lehetne üzletelni. Benzin kéne, kaja, és muníció. És egyszerre csak egyet válalok.- Bökök feléjük. Ki gondolta volna, hogy majd 30 évvel később ugyanazt fogom csinálni, mint amivel kezdtem. És főleg, hogy még működni fog.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Nov 23, 2020 12:01:40 GMT 1
- Nem a te hibád. - Felelte miközben bocsánatot kértél tőle - Kelj fel, ki kell találnunk valamit. Felelte és ezzel valószínűleg egyértelművé tette, hogy nem fog elindulni nélküled. A cuccait is védeni kell és valószínűleg a lelke is túlságosan jóságos ahhoz, hogy magadra hagyjon. A hangján érződik azért, hogy elfogadja a bocsánatkérésed, de azért egy kicsit haragszik is rád. - Karvett egy őrült, a neki tett szívességek pedig annál is őrültebbek. A Célkereszt egy kattos orvosa volt, de valami miatt, amit velem sem osztott meg, még nekik sem kellett. Kidobták az öreget, aztán valahogy ide keveredett és saját orvosi karavánt indított. Évekig vitte, aztán amikor a saját őrein kezdett el kísérletezni, Effie kihajította őt. A sors iróniája, hogy egy hétre rá Effie-nek begyulladt a vakbele és akit Karvett helyett felvett, csak rontot a helyzetén. Kénytelen volt visszahívni azt a kattos faszt, hogy meggyógyítsa és a másik orvos által okozott komplikációkat is helyrehozza... Közben kinyitotta a kulacsát és nagyot nyelt belőle. - Ő az új világ legjobb orvosa... - ismét egy nagy korty, majd az alkarjával letörölte a vizet a szakálláról. - .... és az egyik legnagyobb, legembertelenebb szörnyetege. Vannak emberei és kapcsolatai is arra, hogy átkísérjenek minket, de az árát is biztos megkéri majd... És nem lesz olcsó. Ha ennek ellenére is erősködsz, akkor Elijah egy nagy sóhaj kíséretében elárulja, hogy merre találod Karvett-et. A pihenő szélén találod, egy hatalmas vöröskereszt van a házára függesztve. A karavánkodással felhagyott. Odabentről fertőtlenítő szaga árad kifelé, Dr. Karvett pedig védőruhában, orvosi fűrésszel épp egy leszíjjazott fertőzöttet nyit fel. Több helyen is. A dög agresszívan hörög az orvosra, aki külsejéből egy miliméter sem látszik ki a védőruha alól. Százkilencven centiméter lehet kb, hófehér védőköpenye pedig több helyen vértől csúfos. A felnyitott sebekre a tegnap begyűjtött savasesőt locsolja, miközben az egyik fali állványra függesztett kamerát azonnal közelebb húzza, hogy dokumentálja a jelenséget. - A tizenhármas alany a manipulációim ellenére is gyógyul a savasesőtől. Továb folytatom a tanulmányozását. Vágott egy vízszintes, mély sebet ami teljesen végig futott zombi gyomrán. Visszatömte belé a kicsorduló beleket és elvégezte ugyanezt a procedúrát. - Bámulatos... Egyszerűen bámulatos... Egy nagyítóval kezdi vizsgálni a regenerálódó sejteket, majd csak ekkor szólít meg. - Ha még lábra tudsz állni, akkor nincs szükséged rám... Ki vagy?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Jan 26, 2021 12:25:18 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg Elijah hangján ugyan érződött, hogy egy kicsit mérges, mégsem hajtott el. Mesélt Karvettről, óva intett tőle, mégsem engedhetem meg magamnak ezt a luxust most. Helyre kell hoznom a baklövéseimet.
-Elmegyek Karvetthez. És… Köszönöm. Mindent. –jelentem ki tömören, majd megindulok a háza felé, kapucnival a fejemen. Elég könnyen megtalálom, mivel egy nagy vörös kereszt van felfüggesztve rá. Mély levegőt veszek, majd belépek. Fertőtlenítő szaga csípi meg orromat, de csak egy visszafogott fintor jelzi nemtetszésemet. Bent egy tetőtől talpig védőruhába öltözött alakot pillantok meg, aki épp a szadista beteg kísérleteit végzi savas esővel meg egy fertőzöttel, akit már félig felkoncolt. Ez elég undorító… Egy ideig csendben maradok, várok, amíg rám figyel. Ujjaim összefonom a hátam mögött Csak pár perc elteltével kérdezi meg, ki is vagyok pontosan.
-Dr. Karvett, igaz? Szólítson csak… Setsu-nak. Segítséget kérek egy barátom és magam nevében. El kell jutnunk Nepal Citybe. Mi lenne az ára?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Feb 20, 2021 10:16:55 GMT 1
| Üzlet az ördöggel |
Fuse Katsu- Lyzy04
Karvett továbbra sem méltatott különösebb, összpontosított figyelemre. Amíg beszéltél hozzá, kibújt a védőruhájából és orvosi egyenruhájában lépett oda eléd. - Azt hiszem, hogy mégis szüksége van rám... - kezdte lekezelően és hatalmas iróniával a hangjában - A korához képest nagyon gyorsan romlik a hallása. Van időpontja fülvizsgálatra? Felhúzott két zöld gumikesztyűt, majd összefonta a karjait a maga előtt. A tekintetével végig mért téged és időközben az állát kezdte el masszírozni a jobb karjával. - Szerintem már láttalak valahol. Szólalt meg hosszas hallgatás után, majd odalépett a recepciós asztal mögé. Lassan, komótosan, egyenként kihúzta az összes fiókot és egy telefonkönyv méretű papírcsomagot vett ki mindegyikből. Villámgyorsan végig lapozta őket, majd egy elégedett "áhá" után kirakta eléd a posztert, rajta a valódi neveddel és rád kiszabott vérdíjjal. - Örvendek a találkozásnak, "Setsu". Most először mutatott úgy bármilyen érdeklődést is irántad az arca és most is csak minimálisat. - Nem hiszem, hogy lenne bármid is amire szükségem volna. Ha így lenne, valaki mástól is már rég megkaptad volna a segítséget, nem drágák errefelé az emberek. Most úgy mért végig, mint egy darab húst. - A szerveid sem érhetnek sokat, viszont... Ismét az állait masszírozta. - Egy egykori szellem... Azt hiszem, hogy talán mégis ki tudunk találni valamit. Úgy hallottam, hogy a fajtátok nagyon kedveli a különböző mérgeket. Nagyon meggyűlik a bajom azokkal, akik az ő mérgeikkel jönnek hozzám. A hulláik eltakarításával, mármint... Ugyanis gyógyítani egyiket sem tudom. De ha lennél olyan kedves, hogy megosztanád velem ezeket a recepteket... Akkor talán kitalálhatunk egy mindkettőnk számára előnyös megállapodást...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Mar 9, 2021 11:13:50 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg Karvett sértéseit csak elengedem a fülem mellett, mintha meg se hallottam volna őket (haha), ahogy arra sem sokat reagálok, ahogy végigmér, viszont mikor a körözési lapot nyomja az arcomba, kissé idegesen sóhajtok. Milyen gyorsan terjednek ezek a szaros papírok? És mindenkinél van belőle másolat?
- Örvendek a találkozásnak, "Setsu". –mondja a doki, mire zavartan félrepillantok.
-A Setsu egy becenév… -morgom kelletlenül, amivel sokat nem is hazudok, mert tényleg lehetne az. Ismét, sérteget. Ez a pasas nem csak morbid és totál hibbant, de még egy seggfej is… Meg vagyok áldva. Viszont eddigi sikertelenségem az utolsó pillanatban vált át, ugyanis ajánlatot tesz a Szellemek mérgével kapcsolatban. Láthatóan fellélegzek, amiért nem küld el, kissé feszült voltam a kudarc gondolatától.
-Lehet róla szó. –vágom rá tömören- Emlékszem a receptekre és párnak az ellenanyagára is, amelyiknek van…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 9, 2021 12:42:26 GMT 1
| Üzlet az ördöggel |
Fuse Katsu- Lyzy04
Karvett erre kivett két összehajtható széket a szekrényből, valamint a mellső zsebéből egy jegyzetfüzetet és hozzá ceruzát. Helyet foglalt az egyik széken és ennyit mondott, miközben finoman ráharapott a ceruza radírozó felére. - Akkor hallgatom. Egyetlen egyszer sem szakított félbe a magyarázat közben és abban is biztos lehetsz, hogy mindent leírt, amit mondtál neki. Az utolsó méreg után ennyit mondott: - Köszönöm. Este hétre megszervezek mindent, ugyanitt. Ne késsen egy percet sem. ***
Karvett rendelője nem világított mikor visszatértél hozzá. Az összes ablak elé függöny volt húzva, a vöröskereszt logó pedig csak egy hatalmas addíció volt a sötét épületen, mintsem fényforrás. Csend van. Ahogy közelebb lépsz az ajtóhoz, nyugtalanság és rossz érzés fog el, ahogy kitárod az ajtót pedig megcsap a hullák iszonyú bűze. Sötét van, méghozzá vaksötét. Ha bekapcsolod a lámpát, egy félig letakart koszos, büdös hulla szenvedésteli arca tekint vissza rád. Szemein és megszáradt a vér, ami annak gödrein át folyt ki pár órával korábban. Nem sokkal odébb egy nagyon halk nyöszörgésre leszel figyelmes, ami egy hasra fektetett hordágyon lévő ember szájából jött. A feje lelógott az alkalmatosság végéről és lassú, nyomasztó cseppekben csöpögött az orrából a vér a padlóra. Placcs-placcs, ennyit hallottál és egy haldokló utolsó nyöszörgéseit. Mindkét esetben volt valami közös, még pedig az, hogy az általad leírt mérgek hatásai voltak rá jellemzőek. Eléred a következő ajtót, ami egy halovány résnyire nyitva van és ahogy megmozdítod, nyikorogni kezd. Egy hang szól hozzád odabentről. - Vi-vi-zeeet- feleri rekedten a földön fetrengve. A férfi csontszáraznak néz ki, mintha hetek óta nem ivott volna és ahogy feléd nyúl, elterül a földön és nem kel fel többé. A korábban zombikkal teli rendelőben ezúttal hullazsákok sorakoztak. Tizenhármat tudtál megszámolni, tehát összesen tizenhat áldozat. A kintiek ruházatából ítélve hajléktalanok, nincstelenek. Tizenhárom élet azért, hogy te kijuthass a pihenőből élve. Karvettnek továbbra sincs semmi nyoma, azonban már csak egy ajtó maradt, ami mögött lehetne. Halk dudorászás hallatszik onnét és az ajtó alján sárga fényt is halovány sárga fényt is fel tudsz fedezni. - Nagyon... nagyon fáj... Ennyit hallasz és azt látod, hogy egy hajléktalan van a székhez kötözve, Karvett pedig előtte pont olyan serényen jegyzetel, mint mikor lediktáltad neki a méreganyagok receptjét. - Nem tudná leírni egy kicsit... komplexebben a fájdalmat? Azzal, hogy nagyon fáj, nem megyek semmire. Nálam van az ellenanyag és a pénze is, de ismeri az egyességünket. - MINDENEM FÁJ BASSZUS! Az ordítása az egész rendelőt átitatta hanggal, Karvett azonban hallota a közeledésed. Ledobta a kezéről a gumikesztyűt és üdvözölt. - Ah, “Setsu”. A szkepticizmusom ellenére azt kell mondanom, hogy hatalmas öröm volt üzletelni önnel. Még folytatná, de a lekötözött rab habzó szájjal vergődni kezd az asztalon. Embertelen hangokat hallat a szájából, majd valami barnás színűt köp maga elé és örökké elhalkul. Tizenhét. - Rengeteg ember életét mentette meg, de valószínűleg nem azért jött, hogy erről diskuráljunk. A legjobb embereket intéztem arra, hogy elfuvarozzák magukat a karvánpihenőbe. A kapu melletti kocsmában várják magát, tudják, hogy néz ki. Kellemes utat.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Mar 10, 2021 13:48:49 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/726089147093352489/Fuse_Katsu~jpg -„Akkor hallgatom.”
Mindent elmondtam neki, aprólékosan, a lehető legnagyobb pontossággal. Arányok, általunk használt mennyiségek, meg persze minden alapanyag. Amelyiknek van ellenszere, azokhoz azt is hozzátettem, illetve, hogy mennyi ideig lehet még beadni, hogy ne haljon bele az illető. A tünetekről csak röviden beszéltem, nagyrészt hiányos szókincsem miatt.
-„Köszönöm. Este hétre megszervezek mindent, ugyanitt. Ne késsen egy percet sem.” –mondta végül
-Hai. –válaszoltam határozottan és biccentettem, majd felkeltem a székből és távoztam.
Este hat óra 58 perc. A rendelő előtt állok. Az ablakok és a vörös kereszt is feketét, bent is minden árnyékba burkolózik. Rossz előérzetem van… Ahogy az ajtót kinyitom, az arcomba hullák szaga csap. Elfog a hányinger. Előkotrom a zseblámpám és felkapcsolom, mire egy visszataszító, kifolyt szemű tetem bámul rám.
-Baszdmeg! –sziszegem halkan ijedtemben. Egy pillanatra megrémisztett, de hamar összeszedem magam és tovább kémlelek a rendelőben. Nyöszörgésre leszek figyelmes, rávilágítok. Pliccs-Placcs csöpög a vér a földre. A gyomrom bukfencet vet, a másik kezem a szám elé teszem egy pár másodpercre. Csak… Menj tovább Katsu… Nyugalom… Nem ezek az első hullák, amikkel találkoztál… Bíztattam magam. Egy nyikorgó ajtó mögött a férfi vízért könyörög, de még azelőtt szörnyet hal, hogy elérne hozzám. Ezek a tünetek olyanok, amiket a Szellemek mérge okoz… Ahogy bámulok a több mint egy tucat halottra, a vérre, ahogy hallom a nyögéseket, minden a Szellemekre emlékeztet. Azokra az alkalmakra, mikor ugyan ezt néztem végig ott… És ünnepeltek… A Szellemek… A „barátaim” mind… Ünnepeltek. Ujjongtak. Nevettek. Ezen… EZEN. Gombóc van a torkomban, üveges tekintettel bámulok. Remeg a lámpa fénye. Rossz az elem? Ja nem… Csak az én kezem remeg… Rengeteg rossz emléket idéz fel bennem. A világ mintha egy kissé homályosodna… A fejem olyan… Könnyűnek érzem… De közben sajog is. Hiperventillálok? A légzésem gyors és felületes, ezért érzem rosszul magam. Muszáj megtámaszkodnom egy pár pillanatra a falban. Idegesen a hajamba túrok, próbálom lent tartani a kikívánkozó ebédemet. Mindet megmérgezte… Azokkal a mérgekkel, amiket én mondtam el neki… Az öklöm a falnak verem, bár nem túl hangosan. Szedd össze magad Katsu! Nem az elsők és nem az utolsók akik meghalnak a te túlélésedért. Igen, így van. Nem ők az elsők, és nem is lesznek az utolsók. Nem kell foglalkoznom a halálukkal, mert mindez azért van, hogy én és Elijah túléljük. Mély levegőt veszek és az utolsó ajtóhoz lépek, hol Karvett egy újabb áldozat által mutatott tüneteket próbálja lejegyzetelni. Nyelek egyet, magamra erőltetem a fapofát és rá sem nézek az asztalra kötözött alakra.
-„Ah, “Setsu”. A szkepticizmusom ellenére azt kell mondanom, hogy hatalmas öröm volt üzletelni önnel.” –szólít meg a doktor mikor észrevesz. Hatalmas öröm? Te beteg vagy ember! Csak biccentek. Még mielőtt folytathatná, a hapsi rohamot kap, majd meghal. Ökölbe szorul a kezem, de nem teszek semmit. Mereven állok egyhelyben és csendben hallgatom végig a férfi mondandóját. Megmentettem? Valóban? Nekem nem úgy tűnik…
-Remélem engem nem így fog megöletni… Kellemetlen lenne a saját mérgembe belehalni. –szúrom oda neki- Megmentettem? Úgy legyen… Örülök, hogy segíthettem… -némi gúny vegyül a hangomba, de próbálok nyugodt maradni- Kocsma, értettem. Arigatou gozaimashita. Köszönöm. –zárom rövidre, majd biccentek az „orvos”nak és sarkon fordulok. Amilyen hamar csak lehet elhagyom ezt az átkozott helyet és felkeresem barátomat, vele együtt megyek a megadott helyszínre. Rohadt élet… Rohadt szellemek… Rohadt mérgek… Rohadt Karvett… Rohadt vérdíj… Rohadt ez az egész világ.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Apr 12, 2021 9:02:48 GMT 1
| Üzlet az ördöggel |
Fuse Katsu- Lyzy04
Sejthetted, hogy a férfi magasról tesz majd a megjegyzésedre és ez így is volt. Csendben hallgatja végig és mikor befejezted, japánul csak ennyit mond, méghozzá hibátlan kiejtéssel: Dōitashimashite. Tekintete egyértelmű "Na és mi a francért vagy még itt?" kisugárzást kelt, de körül-belül csak addig méltat figyelemre, amíg nem látja, hogy nem mozdulsz kifelé. Ekkor valamit dúdolgatni kezdett és egy szikével elkezdte felvágni a frissen elhalálozott férfi bőrét has tájékán. Teljesítette az üzlet rád eső részét és számára te megszűntél létezni egészen addig, amíg nem kínálkozik majd számára valami hasonlóan jó eredményekkel kecsegtető lehetőség. ***
Elijah nem volt a táborhelyen, amikor visszaértél. Egyedül a kutyák őrizték a helyet és egy pillanatra te sem voltál biztos abban, hogy bemehetsz, de végül átengednek az állatok és leülhettél megvárni a férfit. Nem sokkal később meg is jelent, arcára kiült a fáradtság és szemmel láthatóan valami frusztrálta őt, de nem mondott semmit. Ha közlöd vele, hogy Karvett hajlandó volt segíteni neked, akkor az arcán megcsillan egy halovány reménysugár, aztán rögtön meg is szólal. - Mi volt az ára? - Azonban még mielőtt válaszolhatnál, vissza is vonja a kérdést - Inkább nem akarom tudni, kemény napom volt. Az egyik barátom akartam felkeresni... Mondták, hogy az utcára került, de ahová irányítottak nem találtam semmit, csak ürességet. Bizonyára tovább állt a pihenőből... Hülyeség lenne itt egyszerű lakosként letelepedni. Menjünk... Nem biztonságos itt. Azzal pakolni kezdte a dolgait és ha bármikor szóba akartad hozni Karvettet, minden alkalommal megkért, hogy ne beszéljetek most róla. Ha valaha el akarod mondani neki, hogy a barátja valószínűleg halott és azt is, hogy miattad, most biztos nem fogod tudni, ugyanis amint végzett a pakolással, megkért, hogy mutasd az utat egyenesen a kocsmába. A mai nap eseményei fejében egyértelműen lerítt róla, hogy ha lehet, nem szívesen maradna itt egy másodpercnél sem többet, mint amennyit muszáj. *** Ahogy eléritek a kocsmát, annak a falához dőlve rögtön megláttok három férfit. Kettő ugyanolyan ruhában van, mint a városőrségbeli zsoldosok, a harmadik pedig egy bőrkabátos, idősödő zsoldos, medveszőrmével a kabátja tetején. A barna, tekintéjt parancsoló szempárhoz széles, kigyúrt test és több év szemmel látható tapasztalata társul. Ahogy közelítetek feléjük, rögtön leint, hogy ő az emberetek. - Bryan Doyle. Mutatkozott be szűkszavúan. Semmi örvendek, semmi kéznyújtás, meghajlás vagy bármi hasonló gesztus, csak egy név. Ahogy közelebb érsz, azt láthatod viszont, hogy több fegyvere van, mint egy fegyverboltnak és ez a másik két emberről is elmondható. A hangja érdes és száraz, és a férfi által viselt medvebundával kombinálva kétségekbe ütközöl azzal kapcsolatban, hogy a férfi maga nem medve e véletlenül. Jópofizás gyanánt megvárja, hogy bemutatkozzatok aztán rögtön a lényegre tér. - Az általam válaszott úton fogunk Nepal City-be menni. Az általam diktált tempóban, kussban és időpontokban. Ha az alagútban megtámadnának minket, akkor nem játszátok a hőst, bebújtok valamelyik emberem mögé és hagyjátok, hogy megfingassam a Célkereszt elitkatonáit a magam módján. Ha mi megdöglünk, akkor imádkoztok az életetekért és lerakjátok a fegyvert és akkor talán nem nyír ki titeket az, ami Amerika hadseregéből maradt. Amíg elérjük az alagutat, addig hátul maradtok. Az élelmen nem osztozunk, sem pedig a vízen. Ha valamit akartok pakolni, akkor még van húsz percetek indulásig. Ha nem, akkor taka van kifelé, mindjárt indulunk utánatok. Mindenkinek minden világos? A hangja még mindig olyan mély, mint egy medvéé. Érzelemtől mentes és tekintély parancsoló.
|
|