Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Apr 23, 2021 12:22:18 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/389130125813219329/451534029276184596/1e3730c07244cecc20e8225e08b46063~jpg Nagyon erősen elfog a kényszer, hogy az egyik hasábbal fejbe vágjam a nőt, de elkapom Teo tekintetét, fújok egyet és némán folytatom, amit elkezdtem. Egyelőre nem tervezem meggyújtani a tűzet de össze rakok hozzá mindent ami kell. A lányhoz intézet kérdésre nem reagálok a megjegyzésre viszont muszáj.
-Ez kölcsönös!- Válaszolom halkan.
Bár Teo jól boldogul magától is a sátorral azért szívesen segítenék neki. Hogy ezt levezessem, valahogy inkább neki állok a harmadik sátornak. Éppen elkészülök, amikor a nő a földbe rúg. Ahogy felé nézek, látom a problémáját. A kárörvendés édes hangja meg is szólal rögtön a fejemben. Az is eszembe jut, hogy felajánljam neki, hogy aludjon nyugodtan sátron kívül, de végül nem leszek ekkora tapló. Ma már egyszer leütöttem, és még mindig legszívesebben megfojtanám, de akkor sem.
-Alhatsz a sátorban.- Bökök az általam felállított sátorra. –Nélkülem. Nem mintha belehalnék, hogy sátoron kívül alszok. Meghallgatom Teo ötletét is.
-Vagy váltjuk egymást ahogy Teo mondja, valószínűleg elég lesz nekem annyi alvás, amíg őrködsz.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 26, 2021 15:31:40 GMT 1
| Fungus Amongus - Első nap: Táborozók |
Zed, Teks - Raven , Zima
A nő a szemeit forgatta Teks válaszára és úgy fordult a féllábú lány felé, hogy ezt ő is nagyon jól láthassa. Egyértelmű volt, hogy az "együtt aludni" kiterjedt arra is, hogy nem kíván semmit megosztani a lány bátyjával, még csak a cuccait sem, így talán csak rosszul fejezte ki magát. A testvéred felajánlásánál azonnal kapott az alkalmon. Felemelte a cuccait és beköltözött a sátorba, látványosan szétpakolva, mintha ez bármiben megállítaná Zed-et. Kapott a felajánláson és abban biztos lehettetek, hogy ha épp Effie-n van az őrködés sora, akkor is igényt tart majd a sátorra, ha másra nem is, a cuccai tárolására. Lövést hallotok abból az irányból, amerre a vadász csapat indult, de csak egyet, így valószínűleg nincs ok az aggodalomra, elvégre az állat nem vadássza le magát... Ezt követően ismét hosszas csend következett. Effie a sátrában olvasott valamit, majd egy másik, összefoltozott füzet szerűségbe írni kezdett, a megjelenése alapján valami napló lehet. Látszik a nőn, hogy unatkozik. Zed ebben a csendélettel teli pillanatban vesz észre a távolban egy hatalmas, négy lábú állatot, melynek tetején egy ember ácsorgott. A régi könyvekben olvasottak alapján ez a méltóságteljes állat valószínűleg a ló lesz, noha még nem láttatok ilyen állatot élőben. A lovasa bőre fehérre van festve és két másik fegyveres is van mellette, illetve egy fegyvertelen aki az állathoz volt láncolva. Egyelőre nem a tábor irányába haladnak és úgy néz ki, hogy valószínűleg Lináékat is elkerülik majd, de felszerelést nem láttok náluk, így valószínűleg a közelben táboroznak és ez a továbbhaladáskor gondot jelenthet. A fegyvereik a tiétekhez képest primitívek, de ez nem feltétlenül jelent semmit. Ha az állatot nem számoljátok, akkor Lináékkal együtt - ugyan csak egy fővel - létszámfölényben vagytok, de ha csak a fegyvereiteket vesszük, akkor így is.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Apr 28, 2021 15:23:59 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6d/87/17/6d8717e8d1ca3e86911577fbaff08eb9~jpg Örülök, hogy Ben is támogatja, hogy körülnézzek. Se energiám, se kedvem nem lett volna még erről vitatkozni. Lassan haladok és igyekszem mindenfelé figyelni, közben összeszedem a nyílvesszőmet is, ami mellément. Eszembe jut, hogy mikor még kezdő vadász voltam, akkor is hasonlóan lassan mentem mindenhova és csodálkoztam, hogy soha nem találok semmit. Visszapillantok Ben-re és muszáj elmosolyodnom. Még mindig a fejemben játszik, hogy milyen önfeláldozó és hogy komolyan hajlandó volt a por hatása alá kerülni a csapatszellemért. Pár másodpercig eltűnődöm ezen, majd összekapom magam és folytatom a terepszemlét, miután Ben is észrevette, hogy távolabb mennék. Nyilván nem kötöm az orrára, hogy éppen telibe bámultam őt és nem utolsó sorban azt a remek bicepszét munka közben. Nem kell neki tudnia ilyesmikről, nem? Hát, ugye... Így egy kicsit jobb kedvvel megyek a fás részre. Ott azonban megint teljes figyelemmel követem az eseményeket. Kicsit büszke leszek magamra, hogy egy hang nélkül találom meg a két csapdát. De aztán elgondolkodom. Elvégre ehhez értek, nem? Akkor miért is örülök annyira annak, ami alap? Na, mindegy...Alaposan felmérek mindent, majd éppen fordulnék meg, hogy visszainduljak, mikor is egy hang automatikusan arra ösztönöz, hogy meg se moccanjak, miután egy cső lóg az arcomba. Nagyot nyelek és úgy kezd verni a szívem, hogy csak na. Nyilván leteszem a fegyveremet, így is ő van előnyben. Legnagyobb megkönnyebbülésemre ő is így tesz. Először jó alaposan átgondolom, mit kéne mondanom, majd eszembe jut a por, ami rajtam van. - Csak átutazóban vagyok... - suttogom. Egyelőre nem kell tudnia, hogy többen vagyunk. Még nem tiszták a szándékai, bár nem ölt meg. Úgyhogy én sem akarom. - Érintkeztem valami mérgező anyaggal, ami terjed a testemben és annak az ellenszeréért megyek, amihez ezen a helyen is át kell kelnem. Nem terveztem ellopni az őzet. Viszont ha túl közel jössz vagy feléd fúj a szél, te is elkaphatod azt, ami rajtam van, úgyhogy azt ajánlom, legalább egy kicsit menj távolabb! Ez most halál komoly... - mondom tényleg halál komolyan, majd megvárom, hogy valamit tegyen vagy reagáljon, végül még egy kérdést teszek fel neki. - Hányan vannak a szellemek és mekkora veszélyt jelentenek? - kérdezem még.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on May 25, 2021 8:15:23 GMT 1
| Fungus Amongus - Első nap: Vadászok |
Lina - Bratti
Az ismeretlen tesz egy lépést hátra, amikor a fertőzést említed. - A többiek is átutazóban vannak? A kérdés egy kicsit számonkérésnek is hangzott. A stílusa is arra enged következtetni, hogy Benről minimum tud, de mivel nem csak egy társat említett, így valószínűleg a többiekről is. A szellemekkel kapcsolatos kérdésedre csak azután válaszolt, hogy te is így tettél az övére. - A jelenlegi felderítőcsapat négy főt számlál, amiből három jelent veszélyt, a negyediket pedig valami rabnak vagy tolmácsnak tartják maguknál. Macska-egér harcot vívunk a területért. Az egy héttel ezelőtti csapatot minden gond nélkül kiiktattam, amikor megkörnyékezték a táborhelyet, most viszont újabb csapatot küldtek. Egy nagyobb és távolabbi táborhelyhez tartoznak és az észrevételeim alapján nem Aulus emberei. Már jóval korábban itt voltak és már jóval korábban láttam őket menetelni a határaimon, minthogy az a megalomán kívülálló bejelentette volna a hadjáratát. Önmagában nem jelentenek fenyegetést ilyen csekély létszámban, kivéve ha a csapdáim nem érintetlenek. A saját területéről úgy beszél, mintha az tényleg az övé lenne. Mintha hozzá tartozna. Szavaiból lerí, hogy kész az életét is adni azért, hogy megvédje az otthonát, ami kérdéseket vet fel, hiszen a megjelenése, életstílusa alapján egyedül élhez a fák között és nem is adott arra utaló jelet, hogy lennének társai. Azt is megállapíthatod, hogy felkészült, ha ennyi mindennel, ilyen életkörülmények közt képben van a rádión történt eseményekkel. Hirtelen visszakanyírotta a beszélgetést hozzád. - Mennyire súlyos a betegséged? Van néhány gyógynövényem a táborhelyen, ami talán segíthet... Nem kaptam még el olyat, amiből az erdő ne kúrált volna ki.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 6, 2021 22:27:16 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/389130125813219329/451534029276184596/1e3730c07244cecc20e8225e08b46063~jpg Ahogy a nő bevágja magát a sátorba, legszívesebben vissza is vonnám az ajánlatott. Vagy inkább csak bevernék neki mégegyet, ezúttal puska tussal, de sikerül vissza fognom magam. Teo-ra nézek, és némán megvonom a vállam. Amíg várunk és még nem is sötétedik ránk, előveszem a cuccom és nekiállok le tisztogatni a fegyvereimet, mindegyiket nagyon figyelmesen, legalább addig sem kell a nővel foglalkoznom. Mind halljuk a lövést az erdőből. Egyetlen lövés, valószínűleg jót jelent, így fojttatom továbbra fegyvereim karbantartását. Látom fél szemmel hogy Teo össze rezzen a lövésre, de ha utána nem mutatja különösebb jelét aggodalomnak annyiban hagyom. Nincs szüksége a kioktatásra, és elég feszült a helyzetünk, teljesen érthető, hogy így reagált. Alig merülnék vissza fegyvereim tisztogatásába amikor észre veszem a távolban felbukkanó különös csoportot. Figyelem őket egy pár percig. Úgy tűnik elkerülnek majd minket. Finoman szólva is furcsán festenek, azok alapján amire én emlékszem nem így szokás egy lovon (?) utazni. Minden esetre túl kevés náluk a felszerelés, ezért szinte biztos hogy itt táboroznak a közelben. Akkor viszont a legjobb vagy leszedni őket, vagy követni őket. Le tudnám most szedni őket, de akkor ha van erősítésük a közelben, meghallhatják a fegyver hangját, vagy ha azt nem is hallják meg meg kivételes szerencsénk van, feltűnhet nekik hogy még nem értek vissza. Ha pedig a keresésükre indulnak minket is megtalálhatnak. És nem bíznám magamat a jó indulatokra, még azt sem tudjuk milyen szerzetek, kanibálok, vagy rabszolga kereskedők is lehetnek. Bár előbbire jobban hasonlítanak. Először csak annyira nézek Teora hogy maradjon nyugton aztán a nő felé fordulok.
-Felismered őket?
Ha ad nekünk egy kis tájékoztatást azért nagyon hálás leszek, de csak magamban, ő még mindig nem szerzet annyi kreditet hogy jó fej legyek, így is túl lovagias voltam vele.
-Utánnuk lopózok és megnézem, mire számíthatunk, a gyalogos rab miatt nem lehetnek, túl gyorsak, nem számít milyen gyors az állat. Te itt maradsz és ha neki baja esik.- Mutatok Teora.- Még a gomba elött végzek veled, de sokkal fájdalmasabban. Te pedig,- Fordulok Teo-hoz.- Ha csak ferdén néz rád lődd le a fenébe.
Össze szedem a fegyvereim aztán lehető leg jobban rejtőzködve elindulok a kis csapat irányába. Ha feltétlen muszáj inkább szem elől vesztem őket egy pár percre, minthogy azt kockáztassam, hogy észre vesznek. De amennyire ez lehetséges követem őket, vagy ha máshogy nem megy, akkor a nyomaikat. Egy ekkora lényét nem lehet nehéz.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jun 6, 2021 22:28:32 GMT 1
Teks csak felvonta a szemöldökét Effie beköltözésére, majd mikor bátyjával találkozik a tekintetük, ő is megvonja a vállát. Zed felfigyel valamire. Teks mereszti a szemeit az adott irányba. ~ Az egy ló? ~ Kerekedik el a szeme. Még sosem látott, csak könyvben. Igazából annyira lesokkolta az állat látványa, hogy csak akkor realizálta a helyzetet, mikor Zed nyugalomra intette. Itt kezdett el aggódni. - Zed, ugye nem...? Vagy... nem tudom... - mondja halkan. Látta a férfin, hogy ki akarja deríteni, kik ezek. - Szerintem minket is és Lináékat is elkerülnék, nem? Mondjuk... a holnap necces lenne... Nem akarja elengedni a bátyját, ez látszik rajta, de egyben nagyon gondolkodik is... ~ Lehet utána kéne járni, kik ezek, mennyire veszélyesek és hogy tudjuk őket elkerülni... ~ Megnyikkanni sem tud, Zed már döntött is. A szemét forgatja. - Nem lesz baj! - próbál rámosolyogni. Meri remélni, hogy még pixisben van és ő lenne az utolsó ember, akit a nő bántana. Ezért még csak meg sem szorítja a kezét a pisztolyon. - Vigyázz magadra! És ketten maradtak a nővel. Izgult. Félt. Talán enyhén remegett is. Nem nagyon volt Zed nélkül a "külvilágban" így főleg feszeng. ~ De csak nem lesz baj... csak ne szólaljon meg... csak felderítsen... Légyszi Zed, legyél jó fiú és ne szólj be senkinek! ~
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jun 7, 2021 9:25:33 GMT 1
| Fungus Amongus - Első nap: Táborozók |
Zed, Teks - Raven , Zima
Effie is jól megnézte magának a távolban lévőket, az arckifejezése pedig nagyon árulkodó volt. Egy pillanatra, alig észrevehetően ő is Teo-ra pillantott, aztán vissza Zedre. - Ha érted, amit beszélnek, nem lesz baj. - a hangjából ítélve ez volt a jobbik végkifejlett - Ha nem, akkor tovább megyünk. Elpillant abba az irányba, ahova a Lináék vadászni indultak. - Ha kell, akkor nélkülük. Valószínűleg ennél bővebb kifejtést is igényelt ez az egész, így abszolút száműzte a titokzatosságot a beszédjéből. - Azok ott úgy néznek ki, mint a Szellemek. Róluk már hallottatok a rádióban. A lovas az, ami kifejezetten aggaszt. Nagyon, NAGYON ritka, hogy egy lovast lássunk közöttük, pláne ilyen messze az otthonuktól. Mivel nem sokat tudunk a szellemekről, így csak mendemondákat hallani ezzel kapcsolatban, de azt beszélik, hogy ők afféle hírhozók, magas "rangú" vademberek. Ahol láttak egyet a túlélők, és nem volt sok ilyen eset, ott nagyon nagy pusztítás maradt csak az egész után. A fogoly a nyelvük. Beszélik az angolt, de tilos megszólalniuk rajta, ezért befognak egy másik embert, elmondatják velük a szándékukat, majd végeznek vele. Legalábbis, így tartja a mondás. Aztán Zed felajánlja, hogy elmegy felderíteni, Effie pedig nem ellenkezik, ami egy kicsit jobban növeli az aggodalom faktor Teks-ben, elvégre ezek ketten ezidáig végig marakodtak. Talán Effie fél, hogy vásárra viszi a bőrét? Ahogy a bátyus eltűnik a távolban, Effie rendezgetni kezdi a sátorban szét pakolt cuccokat. Jól láthatóan úgy kategorizálja, hogy a legszükségesebbek (és a torony) legyenek legelöl, a hátrahagyható cuccok hátul. Máris jóval több hely van a sátorban, mint eddig. Az összes fegyverében tárat cserél és a pisztolyát egy rohampuskára cseréli, majd a vállára lógatja, de a pisztolyt is az övére illeszti, a mellső zsebébe pedig egy tokban tárolható rohamkést helyez. Amikor látja, hogy egy kicsit remegsz, csak akkor szól hozzád. - Még nem öltél embert, igaz? Válaszodtól függetlenül folytatja. - A lyukas felét kell feléjük tartani - ez talán egy egy vicc (?) a részéről - Nem lesz bajunk, sok ilyen rohadékok küldtek már az embereim a túlvilágra. Azért légy résen és ne hezitálj meghúzni a ravaszt, vagy mi vagy pedig ők. Ha engem kérdezel, inkább ők. A hangja magabiztos volt, de ez a komoly készülődés bizonyította, hogy nem szabad félvárról venni az esetleges ellenséget.
Zed ezután követni kezdi a csoportot, nem túl közelről, hogy véletlenül se vegyék észre. Ahogy csendben haladsz utánuk, azokban a pillanatokban amikor közel kerülsz az említett célpontokhoz, hallhatod ahogy beszéltek és beigazolódott Effie félelme. Valami teljesen ismeretlen halandzsául hadarnak, dühösen. Legalábbis dühösnek tűnik. Vagy ingerültnek? Még mielőtt bármit tehetnél, érzed ahogy elkap a szédülés, de valami hihetetlen erősséggel. Hiába álltál mozdulatlanul, még így is kicsúszott a lábad alól a talaj, melynek hatására elejted a fegyvered és te is térdre rogysz. A megfigyelőid szerencsére nem vettek észre, de egy ideje gyanúsan mozdulatlanul ácsorogtak, nem haladtak az általuk tartott irányba. Amúgy sem értetted mit mondtak, de a rosszulléttől csak iszonyú tompán hallottad, hogy mintha valamit beszéltek volna, majd mire az egész rosszullét elmúlik, hirtelen a lovas végzett a leláncolt rabbal, egyetlen vágással. Ezután leugrott a hatalmas állatról és kézbe fogott kantáron vezetve indultak tovább. Ha követted őket, hamarosan elértek egy kicsi faépülethez, ami egy kisebb, mindentől távoli nyaraló lehetett az apokalipszis előtt. Sem víz, sem pedig áram bevezetésére utaló jeleket nem láttál ott, így tényleg csak egy-két napos kempingre volt alkalmas. Itt másik négy ilyen szerzetet pillantasz meg, ha az épületben nem tartózkodik még pár akkor valószínűleg ez az összes. Ha jobban körbenézel, akkor hamarosan megtalálod az eredeti tulajdonosok holttestét az épülettől egy kicsit odébb, a ruháiktól megfosztva. Egyszerű család, egy anya és két gyerekek. Az apa valószínűleg a lóhoz volt láncolva. A vademberek tehát senkinek nem tanúsítottak kegyelmet. A fegyvereik meg egy rakat személyes holmijuk, ruháik egy hatalmas rakásra volt dobálva a ház előtt, egy másik, rendszerezett kupacban pedig a túléléshez szükséges cuccokat hordta a többi Szellem. Ezeket valószínűleg elviszik majd magukkal.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jun 9, 2021 19:57:59 GMT 1
Effie megosztotta velük az általa ismert információkat. Teks elsápadt, de elengedte bátyját. Még bíztató is próbált lenni, erőltetett egy mosolyt az arcára. De az rögtön le is lohadt a fiú távozása után. Aggódott bátyjáért. Effie molyolni kezdett, ami csak még inkább nyugtalanította. Teksnek eleve nem volt sok cucca, így az nem fogja nehezíteni az esetleges menekülést. A pisztolya és a kése is kéznél volt, ha gyorsan elő kellene rántania. Utóbbival úgy érezte jobban jár. Csak Zed és Lináék is érjenek vissza épségben. Effievel ellentétben egyiküket sem volt hajlandó hátra hagyni.
A nő hozzászólt, amire hirtelen összerezzent és ijedten nézett rá. Amint realizálta a kérdést, megcsóválta a fejét. - Nem… - tette hozzá halkan. Nem érezte, hogy ennél jobban kellene ragoznia. Nem akar, ha nem muszáj nem is fog. Egy-két kép ugrik be elé, olyan esetek, amikor nem tudott valakit megmenteni és az illető végül a szeme előtt halt meg. ~ De náluk mindent megtettem, amit tehettem, nem direkt okoztam a halálukat…. ~ Effie viccére csak összehúzta a szemöldökét. ~ Ennyit azért tudok… ~ A továbbiakra bólintott. Tudta, hogy igaza van, így elhessegette most már a gondolatait és koncentrált. Próbált megnyugodni. Társa magabiztos, remélhetőleg tényleg tudnának kezelni egy felmerülő problémát. Vagy legalább kezdeni vele valamit… ~ Mély levegő, kifúj… ~ Néhány perc alatt sikerül valamelyest megnyugodnia. Legalább a remegése abba marad. Igyekszik figyelni a környezetre és a nőre. ~ Zed, kérlek, siess vissza! ~
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jun 19, 2021 22:08:46 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6d/87/17/6d8717e8d1ca3e86911577fbaff08eb9~jpg A kérdése nem lep meg. Legalábbis igyekszem úgy tűnni, mint akit nem lep meg. Így hát csak bólintok. - Igen, mindannyian... A férfi, aki a szarvassal van, illetve a táborban még van két nő és egy férfi... Valószínűleg mindannyian elkaptuk ezt a szart, talán egyik nő még nem... - sorolom neki. Ha ez tényleg az ő területe, lehet, jobb lesz, ha nem haragítjuk magunkra, illetve ha tud rólunk. Nem lenne jó, ha valaki másoknak nézne minket és ebből lenne baj. Ráadásul nem is tűnik egyelőre veszélyesnek. Vagy legalább nem ő a legveszélyesebb... Sóhajtom magamban. Egyelőre csak bólintok a szavaira. Teljesen meg tudom érteni azt, hogy milyen, ha bele akarnak taposni abba a kevéske kis biztonságodba is, amid van. Olyan kevés nyugalom jut ebben a világban az embernek, azért pedig foggal-körömmel küzd. Szavait igyekszem megjegyezni, majd éppen azon gondolkodom, hogyan adom ezt elő Ben-nek. Vagy hogy nem aggódik-e már, hogy még nem tértem vissza. A kérdése azonban kizökkentenek. - Hogy mi? A betegségem? Ja... Nem, sajnos, de köszönöm az ajánlatot... - legyintek lemondóan. - Nem természetes eredetű szerintem. Valami védelmi rendszer része volt, aztán amikor aktiválódott, akkor kilökte ránk. Akire több ment, az sajnos... Pár másodpercen belül meghalt. Valami gomba lehet és csúnyán szétcsesz belülről... Is... - mondom neki kicsit szomorúan. - Őőő... Az lenne a kérdésem, hogy esetleg visszaengedsz-e a társamhoz? Valószínűleg lassan aggódni kezd, hogy nem lát és nem jelentkezem és nem szeretném, ha ebből probléma lenne... De ha szeretnél vele beszélni, szerintem annak sincs akadálya. Talán mindkettőnknek jól jönne, úgyis ő a főnök, szóval... Igen... - kezdek kicsit hadarni, rá is mosolygok félénken.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jun 28, 2021 14:37:17 GMT 1
| Fungus Amongus - Első nap: Vadászok |
Lina - Bratti
Beszélgetőpartnered nemes egyszerűséggel megvonja a vállát, amikor visszautasítottad az ajánlatát. Sejthetted, hogy nem fog foggal-körömmel ragaszkodni a segítségnyújtáshoz, elvégre akármilyen gyógynövényei is vannak, egyedül van és nehéz őket pótolnia. A meséd hallatán szemmel láthatóan meglepődik, a gombás instant halálos részre pedig módszeresen rácsodálkozik. - Menj nyugodtan. - felelte, azzal teljesen leengedte a fegyverét - Jó embernek tűnsz, kevés ilyet találni a pusztaságban. Az ajánlatodra egyáltalán nem válaszol, valószínűleg nem szeretne élni vele. A szavai meg is erősítik ezt. - Ég veled. Azzal egy helyben állva figyelte, ahogy távolodni kezdesz. Fél szemmel, a másodikat szigorúan a csapdái ellenőrzésének szentelte.
Lassan ki is érsz az erdőből és megindulsz Ben felé, aki már végzett az állat nyúzásával. Ahogy haladsz, egyre jobban szédülni kezdesz és pár pillanat múlva azt sem tudod megállapítani, hogy hol van pontosan a fent és a lent. Akármibe akarsz kapaszkodni, olyan mintha a levegőt markolásznád. Végül a földre zuhansz, legalábbis valószínűleg a földre és pár pillanatra elsötétül körülötted a világ. Ben ölében térsz magadhoz, miután az az arcodba locsolt egy keveset a kulacsában lévő vízből. - A Csipkerózsika csók nem segített. - felelte, miközben felemelte a víz forrásául szolgáló edényt - Nekem is volt egy kisebb ájulásom, beleszaladt a kezembe a kés nyúzás közben. Minden oké? Vissza kéne mennünk a többiekhez. Nem volt oké. Bár magadnál voltál, minden iszonyú kusza volt. Úgy fáj a fejed, mint egy kiadós másnaposság után és egy tompa, sípoló hangot is érzel a füled mögött. A látásod sem teljesen éles.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 6, 2021 10:55:18 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6d/87/17/6d8717e8d1ca3e86911577fbaff08eb9~jpg Várom a férfi válaszát, de nem igazán akar jönni, szóval én sem erőltetem. Jó az, ha tudunk egymásról, elvégre ha ezek a tagok tényleg veszélyessé válnak, akkor egymást még megkereshetjük, együtt erősebbek vagyunk. Mi a létszámunk miatt, ő pedig az ismeretei miatt. Win-win. Mivel nem akar jönni, én is csak megrántom a vállam, majd integetek neki. - Hát, akkor... Nagyon örültem! És viszont. Te is jó embernek tűnsz... Remélem, nem egyedül vagy - döntöm oldalra a fejemet aggódva. - Ma estére még maradunk, ha gondolod... - teszem még hozzá egy kedves mosollyal, majd intek még egyet és hátat fordítok neki. Elindulok kifelé, közben azon gondolkodom, vajon Ben leszedi-e a fejem, hogy meghívtam egy vadidegent a táborba úgy, hogy így is hárommal utazunk már. Ááá, nem oszt nem szoroz még egy, nem? Effie fixen megenne vacsorára, ha jönne, de őt meg leszarom kb. Ezeken gondolkodom, miközben azt veszem észre, hogy megint szédülni kezdek. Elfintorodom. A picsába már ezzel a szarral! Káromkodom magamban. Majd hirtelen annyira belém vág a dolog, hogy elájulok. Pár másodperc vagy óra múlva? Ki tudja, mikor, de újra kinyitom a szemem, mert valami élesen hideg az arcomra fröccsen. - Ehh... - nyögök fel. - Baszki, nem mondtad, hogy ennyit ittam... - motyogom félig viccelődve Ben-nek, mielőtt megszólalna. Arra csak halványan elmosolyodom. - Lehet, nem élted át eléggé, akkor asszem, nem működik a varázslat... - teszem még hozzá, majd aggódva nézek rá. - Hadd nézzem meg a kezedet! - mondom most már sokkal határozottabban, megpróbálok felkelni, de a fejfájás, a sípoló hang és a nem teljesen éles látásom miatt csak felszisszenek, muszáj belé kapaszkodnom. - Bocsi... Szétszakad a fejem... Olyan, mintha fullosan berúgtam volna és másnapos lennék... Na, ezt szorozd meg kettővel és akkor úgy érzem magam... - teszem még hozzá halkan, majd nagy nehezen felülök. Nem akarok egy hisztis picsának tűnni, de úgy gondolom, legalább neki tudnia kell, hogyan változik az állapotom. Ha megengedi, akkor megnézem a kezét, illetve ha tudom, valamennyire el is látom, sajnos, Teks-nek nem kéne még velünk bajlódnia, mert ő elvileg még tiszta. Aztán ki tudja. Ha hagyja, hogy ellássam, akkor beszámolok neki a legújabb pajtimról, majd őt is megkérdezem, hogy van pontosan, végül a vége felé megszólalok ismét. - Mennyivel egyszerűbb lenne, ha az lenne a legnagyobb problémánk, hogy valahogy hazajuttasd a részeg barátnődet, aki teljesen szétcsapta magát egy buliban, nem igaz? - pillantok rá kissé szomorúan. Ha végeztem a kezével, akkor megsimogatom az arcát, aztán óvatosan megpróbálok felállni. - Igazad van, menjünk vissza a többiekhez... - felé nyújtom a kezem, majd ha felállt ő is, akkor összeszedjük a zsákmányt és elindulunk visszafelé a táborba. Én még egy utolsó pillantást vetek az erdő felé, hátha látom a tagot, majd Ben mellett sétálok visszafelé, közben igyekszem nem szenvedni.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 7, 2021 16:49:07 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/389130125813219329/451534029276184596/1e3730c07244cecc20e8225e08b46063~jpg Ahol lehet igyekszem annyira közel menni, amennyire lehet, de sajnos beigazolódik amire a nő is utalt, egy kurva szavukat sem értem. Felsóhajtok, ilyen az én formám. Azért szemmel tartom őket ameddig csak lehet, és olyan alaposan megfigyelem őket, ahogy csak tudom. Megálnak, de nem úgy tűnik, hogy itt van a táboruk úgyhogy várok. Viszonylagos fedezékben, reménykedve, hogy nem váltanak hirtelen irányt, vagy indulnak el mégis felém. Ahogy így állok és a következő lépésükre várok hirtelen rám tör a szédülés. Egy helyben állok, és próbálok is így maradni, de olyan erős, hogy megtántorodok, és ezzel a mozdulattal el is vesztem az egyensúlyom. Térdre esek és ezzel a mozdulattal úgy tűnik végleg elfelejtem melyik irány van lent és melyik fent. Próbálok, nem lihegve, csak lassan mély levegőkkel, valamennyit vissza nyerni a normális helyzetemből. A szédülés még a földön térdelve is kegyetlen makacsnak bizonyul. A rohadt gomba...Remélem nem vesznek észre. Vagy nem öl meg itt helyben az a hülye por. Végre elmúlik a szédülés, még veszek egy pár mély levegőt és letörlöm az izzadságot a homlokomról. Meglep, hogy még mindig nem mentek tovább, alig, hogy feléjük fordulok, a “lovas” felemeli a fegyverét és egyetlen vágásból lecsapja a férfit. Semmit nem jelent a halála, de félő, hogy nélküle gyorsabban fognak haladni és lehagynak. Szerencsére nem így történik. Valamiért a lovas a csak az állatot vezetve indul el. Jó, amíg gyalogolnak, könnyen tudom követni őket. Végül egy kis faépülethez vezetnek. Akár hogy nézem itt, se csövek se kábelek nyomait nem találom, nem elvitték őket, hanem eleve soha nem is voltak itt, vagyis a hely már eleve sem rendelkezett vízzel és árammal, valami kisebb tábor vagy nyaraló ház lehetett. Mármint az apokalipszis elött, mert most akár lakhatott is itt valaki. Kívülről még négy szellemet látok. Ez már most sokkal több mint amennyit szeretnék. Távolról és a lehető leg észrevétlenebül átvizsgálom a ház környékét. Nem is tudom, miben reménykedek, csapdákat is keresek, hogy lássam felállítottak-e ilyesmit, és annak a jeleit, hogy többen lehettek. Kutakodás közben a ház eredeti tulajdonosait is megtalálom. Egy nő és két gyereke holteste. Várható volt hogy hallottak, de vajon a ruháikat, utánpótlásnak vitték el, vagy csak meg akarták alázni őket? Nem lenne jó ha Teks is az ő sorsukra jutna. A ház elött a cuccaikat is megtalálom. Felszerelés, élelem, és fegyverek. A munició gondolata csábító egy pillanatra és máskor talán megpróbálkoznék vele. De most a lehető leg biztonságosabban vissza kell jutnom Teks-ékhez. Nem szívesen gondolok rá, hogy teks egyedül van azzal a nővel. Bár a többiekben sincsen több okom megbízni. Még teszek egy utolsó óvatos kört, aztán elindulok vissza a táborunk felé. Az első szakaszon nagyon óvatos vagyok, de ahogy egyre távolodok a táboruktól a sietség fontosabb lesz. Tudjuk hol vannak, még a szerelmes párral együtt is túlerőben vannak ellenünk és fegyvereket is zsákmányoltak. Habár ha az éjszakát is itt töltik végezhetünk velük, ha sikerül, csak hármunknak (Effie, Ben és Zed) vissza térnünk a fegyverekkel váratlanul meglephetnénk őket. De talán a legokosabb az lenne, ha inkább elkerülnénk őket. Mondjuk részemről rendben, amiben nem vagyok biztos, hogy nekik is ez a céljuk, és ha este tüzet rakunk, és őrjáratra indulnak ők is meglephetnek minket. Nem tetszik a gondolat, nagyon nem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 13, 2021 19:34:24 GMT 1
Az idegen nem hangoztatta a nemtetszését a maradásotok felől, ugyanakkor Lina láthatta az arcán, hogy nem annyira örül neki. - A legjobbakat kívánom. *** Ben már valamilyen szinten visszanyerte az erejét, így a kezeivel igyekszik felsegíteni Linát, amikor az próbálkozik felkelni, de mikor látja, hogy az nem sikerül inkább arra koncentrál, hogy a lány tudjon kapaszkodni. Végül kinyújtja a kezét, aztán jobban szemügyre veheted a vágást. Egy letépett, körülményekhez képest tiszta rongydarabbal tekerte be a sebet, de az már kicsit átázott a vértől. Nem tart sokáig ellátni és tényleg nem vészes, igazából rá is érne, de amíg Lina visszanyeri az erejét, el tudnak pepecselni a dologgal. Addig van lehetősége meghallgatni a lány mondandóját, az idegen meghívásánál viszont közbevág. - Lina... Nagy hiba volt a táborba hívni. Nem tudjuk, hogy tényleg egyedül van e és a szándékairól sem tudunk semmit. Viszont sejtheti, hogy betegek vagyunk és sok a cuccunk. Felsóhajtott, a hatalmas kilégzéssel együtt pedig le is nyugodott valamennyire. Végigsimított a lány vállán. - Mindegy, jót akartál. Mint mindig. Hajnalban tovább állunk, majd jobban figyelek az erdő felé. Tényleg nem haragudott, de a tekintetéből lerítt, hogy egyáltalán nem bízik Lina újdonsült "pajtijában". Az utolsó megjegyzésre elmosolyodik. - Barátnőmet? Ez egy ajánlat volt? - kérdezte nevetve - Ha ezt túléljük, szívesen hazaterelem a barátnőmet - jól megnyomta ezt a szót -, bármennyire is csapja szét magát. Kacsintott egyet, majd mikor a társa megpróbált felállni, nyom egy csókot a szájára, míg mikor még a földön van. - Csak, hogy biztos sikerüljön. Ezúttal átéltem eléggé. Kiöltötte a nyelvét, majd ő is felállt. *** Ben és Lina ért először vissza a táborba, ahol egyértelműen feszengő volt a hangulat. Ha Lina nem tette, Ben rögtön jelezte, hogy Szellemek vannak a közelben, mire Effie azonnal el is eresztette az első beszólást. - Nane, nem mondod? Morcoska már el is indult, hogy körülnézzen. Nem tűnt fel, hogy mennyivel jobb a hangulat így, hogy nincs itt? Teks sejthette, hogy ez egy hangulatoldó vicc akart lenni, de a társaságból ismételten csak Effie találta ezt a dolgot viccesnek. Ben nem említette meg, hogy találkoztak még mással is, így Lina sejtheti, hogy nem is szeretné, ha ez kitudódna. Helyette ennyit szólt Tekshez: - Jól vagy, nincsenek tüneteid? Nincs szükséged valamire? - hangjából lerítt, hogy reméli a lány még nem kapta el - Volt egy kisebb blackoutja mindkettőnknek, de most enyhültek a tüneteim. Közben ledobta a húst tároló táskát a leendő tábortűz mellé, azonban nagy dilemma volt az, hogy meggyújtsátok e a tüzet. - Én is jól vagyok, köszönöm kérdésed - felelte Effie - Sőt, szinte kicsapongok. Ekkor érkezik vissza Zed a felderítésről, ami szerencsére minden probléma nélkül megoldódott. Ben ismét átvette a vezetést, mivel szemmel láthatóan a karavánpihenő vezérének nem akaródzott. - Van ételünk és lehet, hogy a csapdák is befogtak valamit. A kérdés az, hogy a jelenlegi információk tudatában meg akarjuk e gyújtani a tüzet, vagy sem. Én amellett vagyok, hogy igen. Anélkül is rajtunk üthetnek, eléggé mélyen vagyunk és ha éhesen indulunk tovább, másnap gyengébbek leszünk. - Tudsz főzni? - kérdezte Teks-t - A többiek addig őrt állhatnak. Én a Szellemek megtámadása ellen vagyok. Effie ugyanezen az állásponton volt, mindkét megvitatandó dologban, de a többiek szavazata is nyilván számított. Ha Zed felveti a rajtaütést a szellemeken, Effie csak ennyit kérdez tőle: - Hogy a picsába maradtál eddig életben? Szerintem pisztolygolyó van az agyad helyén is....
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 14, 2021 18:25:48 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/389130125813219329/451534029276184596/1e3730c07244cecc20e8225e08b46063~jpg Mire vissza érek már a szerelemes pár is vissza talált. Legszívesebben rögtön Teo-hoz mennék, de nem lehet. Előadok mindent amit láttam. Hogy hány szellemet láttam, hogy lemészárolták a kunyhóban lakó embereket, és a férfit akit velük láttunk, az összepakolt cuccokat is. Igazából nincs miért kihagynom bármit is. Az egyetlen amit nem teszek hozzá az a szédülés amit akkor éreztem mikor követtem őket. Nincs szükség rá, hogy Teo jobban aggódjon.
A csapat elég egyöntetűen szavaz amellett, hogy maradjunk a táborban és reméljük, hogy nem vesznek észre. Mit mondhatnék, úgy húsz perce rendkívül jó ötletnek tűnt álmukban lemészárolni őket, de most hogy ránéztem Teksre meggondoltam magam. Minél nagyobb köztünk a távolság attól függ. Végül is megígértem, hogy nem hagyom többet magára. Ezúttal azonban én nem akarok annyira tüzet gyújtani.
-A füstöt messzire viszi a szél, és hiába vagyunk mélyen, egy őrjárat így is könnyebben kiszúr minket.- Mondom. De nem ellenkezem ha tüzet akarnak gyújtani. Így is úgyis őrködnünk kell.
Ahogy meggyújtjuk a tüzet Tekshez lépek.
-Hogy vagy?- Kérdezem. - Nem vagy beteg igaz?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 24, 2021 19:23:29 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6d/87/17/6d8717e8d1ca3e86911577fbaff08eb9~jpg Örülök, hogy Ben nem ellenkezik, hogy ellássam. Bevallom őszintén, így is elég szarul érzem magam, hogy megint csak rosszabbul lettem és csak hátráltatni fogom őket. Közben beavatom a részletekbe, én is egy fokkal jobban leszek, de azért koncentrálnom kell, hogy ugyanolyan minőségben tudjak részt venni a dolgokban, mint eddig, ami persze plusz energiákat emészt fel, de hát ez van. Összerezzenek, mikor beleszól a mondandómba. Kicsit össze is húzom magam, de végül mégis csak válaszolok. - Szerintem még mindig jobb, mintha kissé ellenségesen viselkedtünk volna... Így nem mondhatja, hogy nem voltunk szimpatikusak és nem tart minket veszélyesnek. Amúgy meg nem mondtam el, merre vagyunk, szóval időbe telik, mire megtalál - rántom meg a vállam. - Viszont ő van helyzeti előnyben, tehát ígyis-úgyis meg tudna találni minket, ha akarna... És tényleg nem tűnt rossz arcnak - mosolygok megnyugtatóan Ben-re, miközben megsimogatom kicsit az arcát. A következő megjegyzésére csak egy kacérabb, de fáradt mosolyt kap. - Annak veszed, aminek csak akarod! Tudod, én régimódibb vagyok, ne is álmodj arról, hogy valaha én kérdezek rá a dologra... - nyújtom rá a nyelvem. - Hát, ahogy most állok, eléggé szét leszek csapva, ha hamarosan nem lesz valami gyógymód. Tudom, hogy én vagyok a következő, szóval... - nem tudom befejezni a mondatot, csak megrántom a vállam. Mikor azonban kelnék fel, ismét megcsókol, ami igen meglep, kissé el is pirulok. - Hát, igen, éreztem... - mondom neki válaszul, én is kiöltöm rá a nyelvem. - Csak aztán nehogy nagyon átéld, átérezd a dolgot - mondom neki még, miközben kacéran, de "véletlenül" a nemi szervéhez nyúlok, ezzel is nyomatékosítva a mondandómat. Végül rákacsintok és elindulunk visszafelé. Próbálok kicsit jobb kedvvel lenni, mert így is gyászos mindannyiunk hangulata, a csapatban sincsen összhang, szóval egy kis jókedv amúgy sem ártana. Útközben kicsit még ugratjuk egymást, tényleg próbálok úgy tenni, mintha nem kéne aggódni értem. Mi érünk vissza először és kicsit sem fagyos a hangulat. Csak felsóhajtok, próbálok kedvesebb mondatokat mondani, hogy kicsit feldobjam a hangulatot, vagy legalább Teks kedvét. Mikor Ben megszólal, csak egy pillantást vetek rá, hogy nem akarja a férfit mondani, így én sem fogom. Viszont úgy gondolom, mindannyiunk érdeke, hogy pontos kórképet tartsunk magunkról és mindenki tudjon mindenki állapotáról. - Nekem még mindig fáj a fejem, de legalább a sípoló hang és az összefolyó világ csökkent kicsit. Nem hiszem, hogy a hang javulni fog, de... EL lehet felejteni - mondom egy halvány mosollyal, majd Ben-re nézek, hogy akar-e még mondani valamit, de csak lehelyezi a táskát. Viszont mikor Effie megint megszólal és megint beszól, valami elpattan bennem. Fáradt vagyok, szarul érzem magam, rettegek, hogy én leszek a következő és viszonylag hamar, elmentünk vadászni, hogy legyen mit enni, erre ez a hülye picsa azon akadékoskodik, hogy nem kérdeztük meg, hogy van. Sőt, kijelenti, hogy jól van, mikor mi egyértelműen szarul vagyunk. - Ha ennyire erőd teljében vagy, akár végre hasznossá is tehetnéd magad! - szólok oda olyan csípősen, ami még Ben-t is meglepheti. - Tudod, mi itt kidolgozzuk a belünket is, miközben kurva szarul vagyunk és tudom, hogy te vagy az, aki segít, de te is tudod, hogy jelen helyzetben nélkülünk rohadtul nem élnéd túl... Szóval rendkívül hálás lennék, ha aktivizálnád magad te is, elvégre egy csapat vagyunk, egyenlőek vagyunk vagy mi... - köpöm felé szavakat. Érzem, hogy csak úgy pumpálódik bennem a méreg és én magam sem értem, honnan jött. Ráadásul rohadtul zavar is, amitől csak még mérgesebb leszek. Szinte már remegek, úgy préselem ki a következőket magamból. - Mindenképpen ennünk kell, de nem támadnám meg őket... Ők vannak előnyben az állapotunk miatt... - mondom, majd egy nagyon éles pillantást vetek Effie-re és hozzáteszem. - Én kezdem az őrködést... Nyugodtan pihenjetek... - mondom még, majd a fegyvereimmel mérgesen eltrappolok a legvédtelenebb részre, hogy ott leüljek és tovább mérgelődjek. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogyan állhat valaki hozzá így a dolgokhoz. Csak azt tudom elképzelni, hogy annyira belekényelmesedett a posztjába, hogy komolyan gondolja, hogy ez neki így jár, ami még inkább felbosszant. Nyugi Lina, nyugodj meg... Nem vezet semmire ez a harag... Ugye nem ettől a szar szertől vagyok ilyen?! Vááá, ez nem segít! Mondom magamban, miközben próbálok lenyugodni. Így is kell vagy negyed óra, de utána már egészen jól vagyok. Azt hiszem. Ezen kívül csak próbálom magam kicsit feldobni. Például azzal, milyen kis viccesek voltunk mi Ben-nel. Vagy azzal, hogy remélem, fogok tudni Teks-sel kicsit többet beszélni, mert ő egészen érdekes, nyitott és kedves személynek tűnt. Közben persze nagy erőkkel figyelek és próbálok bármit kiszúrni, ami nem odaillő lenne. Remélem, hamar találunk valami ellenszert, mert ennél csak rosszabb lesz és már így sem a legjobb...
|
|