Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Oct 27, 2017 13:36:49 GMT 1
- Nézd… - kezdte vakaródzva Tobias – Többször vertem át Brockolit, mint ameddig el tud számolni, és több pénzel tartozom neki, mint ameddig el tudok számolni. És hidd el cicavirág, nagyon sokáig el tudok számolni…Ennek ellenére ha nem tudja biztosra, hogy meg van a pénze, akkor simán lelőne… Akármekkora űrrel telíteném be az univerzumot, biztos vagyok benne, hogy nyugodt szívvel megválna a törékeny lelkemtől. Halkan felsóhajtott. - Viszont… Lehet, hogy van olyan hígagyú, hogy elhiggye, megvan a pénze többi része is, csak nincs nálam. Ha úgy „ejtenél túszúl”, hogy tudod hol tartom a pénzem maradékát, akkor talán hazai terepre tudnánk csalni. Abban viszont nem hiszek, hogy szívesen megválna tőled, vöröske. Porbafingó korában megharapta őt egy kutya. Kinyírta a dögöt, pedig az még csak nem is idegelte utána. Csapdába kell csalnunk őt. Ha kérdezi, hogy hol van a pénzem többi része… annyit mondj, hogy az Atlantiszi házamban rejtettem el… A többit megoldom. Az emlékeid alapján Atlantisz útba esik Pirate World felé menet, így Brock valószínűleg hajlandó lenne egy minimális kitérőt tenni a pénzéért, bár kérdéses, hogy mennyire tűrne meg téged, mint egyenrangú tárgyalófelet. Arról nem is beszélve, hogy a Tobiasba vetett bizalmat sem lehet túl sokra becsülni, ki tudja, hogy milyen játékot játszik éppen. De a döntés a te kezedben volt, a fegyver pedig minden lépéssel egyre csak távolodott, nem sok időd maradt…
|
|
Victorique
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 29, 2018 13:52:04 GMT 1
May 4, 2017 8:32:20 GMT 1
|
Post by Victorique on Nov 1, 2017 15:02:12 GMT 1
Láthatóan kétkedve pillant Tobiasra. Nem bízik benne, s ez pontosan meglátszik csinos kis arcának vonásain: az összevont szemöldökön, s az összepréselt ajkakon. Ám ennek ellenére nincs jobb ötlete. Persze megpróbálhatná lelőni Brockot, s tekintve, hogy a férfi minden egyéb gond nélkül képes lenne eladni, valószínűleg halála esetén lelkiismeret furdalása sem lenne. De ott a férfi többi cimborája, azok pedig nem hagynák annyiban a merényletet. Idő híján nem kezd átkozódni, amilyen óvatosan és gyorsan csak lehet, a fegyverért lépdel, magával ráncigálva a szépfiút. Ha feltűnés és probléma nélkül megtalálja a fegyvert, már cselekszik is. Ha nem keltettek feltűnést és nem figyelnek rájuk, a férfitól szerzett késsel megpróbálja kinyitni a bilincset. Ha nem sikerül neki, átadja a lehetőséget Tobiasnak, s reménykedik abban, hogy nem lesz az egészből nagyobb kalamajka, mint amiben eddig is vannak... Ha Lucky kitudja nyitni, megpróbálja úgy alakítani a dolgot, hogy a bilincs visszakerüljön a férfi kezére. Nehogy még a végén meglóg és itt hagyja a bajban. Ha a fenti dolgok jól alakulnak, már fordul is úgy, hogy Tobias háta mögé kerüljön és a fegyvert jól látható módon a férfi bordái közé furja, kicsit erősebben a szükségesnél. Ráfoghatnánk, hogy csak a hatásosság kedvéért, de nem... - Brock! Van egy újabb ajánlatom! - szólítja meg határozottan a férfit. - Felajánlom Neked azt az igazán finom információt, amit a haverod az imént osztott meg velem. Cserébe csak el kell engedned, ha az alku megköttetett! Ugye nem gondoltad, hogy Tobias van olyan ostoba, hogy az összes vagyonával mászkál? Abból a pénzből, amit az otthonában elrejtett, egész életedben kaviárt zabálhatsz. - Ad egy kis időt, hogy Brock megeméssze az információt. - Ugye tudod, hogy hazudott Neked? Meg akarta úszni a törlesztést, azért csalt ide engem. Ugyan hányszor ejtett át téged ezzel a szöveggel? Vajon hányszor vonultatok el Atlantában a rejtekhelye mellett? Engedj el, ha odaértünk és elárulom hol rejtegeti a pénzt. Ám addig - biccent fejével nyomatékosan a bordába fúrt fegyver irányába - a közös kis barátunk csendben marad. Ott majd elmondja, hogy a láda kulcsát hova rejtette el.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Nov 17, 2017 13:12:13 GMT 1
Tobias kissé kellemetlenül érezte magát, amikor látta, hogy babrálni kezdesz a bilincs körül. Nagyot nyelt, ahogy a pengét a zárban forgattad, de szerencséjére az nem akart kinyílni. Vigyorogva vette át a kést, aztán babrálni kezdett a bilincsel. - Kijöttem már a gyakorlatból. – Nyögte ki összeszorított fogakkal, de ennek ellenére tovább játszadozott vele. A karperec végül lepattant. – Vagy mégsem. Többet kéne elfogatnom magam. Amíg az oldalába nem nyomod a fegyvert, a bilincs helyén kezdi masszírozni a bőrét. Őszinte meghökkenés hagyja el a száját, amikor elkezded játszani a szereped. - Túltolod cicus… Ha akart is hozzátenni még valamit, késő volt. Brock már felfigyelt a kis közjátékodra, ahogy az őrült haverja is. Mindketten fegyvert szegeztek rád, illetve rátok. - Hazudik! Brockoli pajtás, tudod, hogy hazudik! A legkellemetlenebb az, hogy nem tudod, hogy Tobias most a te malmodra hajtsa-e a vizet, vagy épp ellenkezőleg, és saját terve van. Az eddigi ismeretségéből ítélve valószínűleg az utóbbi. A fejkendős azonban látszólag nem is figyel arra, amit a szélhámos mesél neki. - Tetszel nekem te kis vörös ribi… - megnyalta a szája szélét, és kétség nem fért afelől, hogy a tekintetével már többször levetkőztetett. – Legyen Vöröske! Áll az alku! Tobias a lábad ujjára lépett a sarkával, ezzel jelezve, hogy szerinte nagyon gyanús a szituáció, és valami biztos nincs rendben. Brock egy kretén, de talán mégsem annyira. - A kocsim már nincs messze… Ki gondolta volna… A pofátlan cafkának van üzleti érzéke… - Egy késsel kezdett játszadozni. – Veled pedig Tobias… Elbeszélgetünk majd, ha megkaptam a pénzemet… A szélhámos nem szólt semmit, és mivel mögötte álltál, esélyed sem volt olvasni a tekintetéből. Csak annyit láttál, hogy bólint, majd Brock egy vállvonással jelzi, hogy induljatok tovább. Az autó messze nem tartozott a legmodernebb járgányok közé, egyszerű, öt személyes gépjármű, minimális pusztasági fejlesztésekkel. (Tüskék a kerékre és az ütközőkre erősítve, valamint össze volt graffitizve az egész.) - Melanie-nak hívom a kicsikét. – Kezdte mesélni a történetet Brock. – Nagyon sok mindenen túl vagyunk már mi ketten… Tobias közben pisszegett neked. - Jah… háromszor elloptam tőle… Brock társa pakolni kezdte a cukkokat az autóba, míg ő a volán mögé huppant. Most talán sikerülne ártalmatlanítani mindkettőt, de akár elindulhattok Atlantisz felé is. Akárhogy is… Tobias és Brock egyaránt gyanúsak. Az előbbi csak pusztán megbízhatatlan, míg az utóbbi… Túl könnyen belement az üzletbe… Vagy tényleg csak idióta lenne?
|
|
Victorique
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 29, 2018 13:52:04 GMT 1
May 4, 2017 8:32:20 GMT 1
|
Post by Victorique on Dec 13, 2017 11:53:09 GMT 1
Lucky úgy dönt, hogy nem veszi vissza a kést Tobiastól, maradjon csak a férfinál. Még jól jöhet, ha úgy adódik. Egyébként a lánynál is van egy, a csizmácskájába rejtve. Abban a pillanatban, amikor Tobias beleszólt a színjátékba, még mélyebbre nyomta a fegyver csövét. Komolyan elkezd aggódni, de reméli, hogy ez nem ül ki az arcára. Immáron baromságnak tartja a gyorsan kiötlött tervet. Óriási baromságnak. És valahogy nem hajlandó felfogni, hogy az az átok szerencse most igencsak elkerüli. Jobban mondva nem tudja felfogni. Valahogy az egész olyan zavaros és gyanús. - Valami nem stimmel - súgja Tobias háta mögött. - Bíz isten lelőlek, ha megpróbáltok átverni. A fenyegetés persze, tudja jól ő, biztos, hogy nem talált célba. És ez nem nyugtatta meg. Nyugtalansága az autóhoz közeledve sem múlik el, Brock pedig gyanúsan kedves, ahogy az autójáról beszélt. Valahogy nem akaródzik beülni a járműbe, de lelőni sem fog senkit. Legfeljebb Tobiast, mert ő rángatta az egészbe. De a parasztbecsület az parasztbecsület. Brocknak egyébként is megígérte, hogy eladja. És ez teljesülni fog. Ám, ha leül Melanie egyik kényelmetlennek bizonyuló ülésére, igencsak szűkösen lesz összezárva a félkegyelműekkel. Ha nem teszi meg, erőszakkal kényszerítik és a végén így is-úgy is rabszolgaként végzi, esetleg a lehetséges dulakodás közben meg is ölhetik. Fiatal és túl vonó még a halálhoz. Így duzzogva lök egyet Tobiason, hogy mozduljon a jármű irányába. A férfi a kulcs, s egy pillanatra sem fogja az oldalából elvenni a fegyvert. Ha Brock annyira pénzéhes, mint reméli, nem lehet probléma. Megvárja, míg Brockoli haverja összepakol, s csak aztán közelíti meg Melaniet. Tobiast ülteti be először, közben pedig mosolyogva szegezi rá a pisztolyt. Ez az első lehetőség, hogy olvashat esetlegesen új cimborája arcáról.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jan 6, 2018 15:49:15 GMT 1
Végül úgy döntesz, hogy elkerülöd az esetleges erőszakot. Tobias ettől megnyugodik, a két kevésbé eszes egyén pedig talán nem is vette számba a lehetséges pártfordulás eshetőségét. Amikor Tobias szemébe nézel, könnyedén le tudod olvasni a szélhámos vonásairól azt az arckifejezést, ami már a kocsmában is szembejött veled. Tervez valamit és az arckifejezéséből ítélve ez akkor sem változott meg, mikor megfenyegetted. Ugyanazzal a tekintettel ült be a kocsiba, ami a terve kezdete óta az arcára fagyott. Sőt, amint a másik két barátja helyett foglalt és beizzította a motort, majd a rádiót, el is mosolyodott egy pillanatra. Miközben a Sweet home Alabama üvöltött a kocsi hangszóróiból, Tobias kényelembe helyezte magát. Már amennyire fegyverrel az oldalában ezt megengedhette magának. Brock haverja rágyújtott egy füves cigarettára, az említett behemót pedig a simát preferált. A szélhámos társad köhécselni kezdett, kénytelen volt lehúzni az ablakot. Senki nem volt beszédes kedvében, egyedül a drogos verőember érezte elemében magát. Két dúdolás között mondott egy-két disznóviccet az alakodra, szidta Tobiast, de végül aztán ő is elcsendesedett. A kipufogó és a dohány füstjétől nem volt lehetőséged szemügyre venni a távolodó pusztaságot, egyedül az eléd tároló betontömbök és az út bejártsága jelezte, hogy bizony városközelbe értetek. Ahogy átrobogtok az egyetlen épp hídon a közelben, szemügyre veheted Mystic Falls maradványait. Omladozó, balra dőlő épületek, beszakadt utak és utcák, vízzel árasztott területek. Az agyatlan zombik persze felfigyelnek az autó berregésére, így a városnézés mellett szemügyre veheted az ablakra csapódó belsőségeket is. Poszt-apokaliptikus biológia óra. Te is nagyon jól tudod, hogy ez Atlantisz külső gyűrűje. Ide ritkán jön értelmes élet, holott ez is rejthet kincseket. Az elárasztott utcák pont olyanok, mint a kalóztörténetekben a kincses szigetek. Sosem tudhatod, hogy mi van még elásva, vagy épp mit sodor partra a folyó. Négy éve ilyentájt például Jonas Dagbert negyven emberes guberálást tartott a területen és büszkén kijelentette, hogy minden kincset megtalált amit csak lehet. Rá két évre a Skulltoposok ugyanott találtak egy fegyverboltot, melynek bejáratából azóta eltűnt a sok törmelék és roncs. Téged azonban most nem a kincsvadászat miatt hoztak ide. Ahogy az autó elhalad az egyik csatornafedél mellett, Tobias elkiálltja magát. - ÁLLJ! Brock pedig úgy lép a fékre, hogy ha lenne biztonsági övetek, akkor a szerveitek valószínűleg már rég leszakadtak volna a helyükről. Így csak összekoppant a fejetek, az életetek pedig lepergett előttetek. - Itt vagyunk. Felelte két mély lélegzetvétel közt. Ő szállt ki utolsó előttinek, csak te maradtál utána. - Már évek óta nem lehet megközelíteni a helyet a felszínről, én is csak véletlenül akadtam rá, miközben a közelben... tébláboltam. A csatorna fedelére egy zöld T betű volt graffitizve, valószínűleg a szélhámos barátod kedvenc színe tehát a mocsárzöld. Brock ragaszkodott ahhoz, hogy a kutyája menjen le először, ő pedig utoljára. Ahogy felhallatszott fentre a pocsolyába lépő cipő hangja, Tobias egy „hölgyeké az elsőbbség” tekintettel és gesztikulálással jelezte, hogy bizony Brock előtt, ám utánad szándékozik a város alá mászni. Ha visszakozol, akkor egy „ne légy hülye” tekintettel jelzi, hogy megvan rá az oka, hogy ezt a sorrendet választotta. Valamivel tovább időzik a létrán mint ti, azonban odakint is sötétedik már, zseblámpa pedig csak a fent ácsorgó hájpacni övén van. Amint Toby földet ért, rögtön odalépett melléd és megfogta a kezedet. A tenyere téglaporos volt és négy darab pisztolygolyó volt benne. Azt azonban nem tudod, hogy csak ezt vett-e elő a rejtekhelyéről, vagy esetleg valami mást is. A füves uraság csak köpött egyet, és megjegyezte, hogy a férfi ne feküdjön össze az áruval. Brock lekecmergése egy külön megpróbáltatás volt, a férfi lassan mászott és remegett, a létra pedig rezgett alatta. Az utolsó fokon perceknek tűnő másodpercekig ácsorgott, mert félt beleugrani a zöld trutyiba. Remegve felkapcsolta a lámpát, és már beszélt is volna, de a szélhámos elragadta előle a szót. Három irányt láttál magad előtt, ezekről kezdett beszélni. - Az elsőbe nem akartok bemenni, valami mocsári dög portyázik arra. A középsőt keressük mi, ott csak néhány fertőzöttet kell kikerülni. A harmadik Ebonville-be vezet. Jelekkel láttam el azokat az alagutakat, amiket felderítettem. A csatorna felét fejből fújom, A szélhámos a te szemedbe nézett, ám inkább a másik két félnótáshoz intézte a szavait. - Engedjétek el a lányt Ebonville felé, ti elkísértek a házamhoz, visszaadom a pénzeteket és végeztünk egymással… Mit szóltok? Brock morgott egy kicsit, de látszólag hamar beleegyezett. Úgy tűnik, hogy mégsem gondolkodott semmin a kocsiba szállás előtt. Talán nem is képes rá. Tobias tekintetéről leolvashattad, hogy megadta a távozás lehetőségét, ahogy az is, hogy tervez valamit a két férfival ami egyértelműen nem azok megfizetése. A döntés már csak rajtad állt. Tobias vagy Ebonville. /A következő hsz-t Atlantiszba kérem /
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Mar 24, 2019 23:33:52 GMT 1
Sept 17, 2017 22:08:11 GMT 1
|
Post by Zaranir on May 21, 2018 19:45:24 GMT 1
| Fosztogatás vacsorára |
Ivon- Raven
Midőn az étkezéssel és a tudományos kutatással is végzett, erős, hideg szél köszönti, meg is lobbantja szoknyáját és a közeli lópokrócot is messze hajítja. A tűz megremeg, nem sok tartja még életben, lángjának pilácsa azonban nem csak azt jelzi, hogy szükséges fa szűkében körbenézni vagy más éghetőt rádobni. Egy ládára vetül a fénye, melyet eddig a pokróc takart el és ülőalkalmatosságként szolgált és rajta egy vörös keresztjel. Orvosi ládának tűnik, de mégsem. Az alapja fekete, nem fehér, valamint szerkezete robusztus, tömény, még az acélnál is keményebb és egyáltalán nem nyitható. Valamint, ha megemeli, meglepően nehéznek találhatja. A felirat rajta szinte kivehetetlenül lekopott, egyedül az "A2M0" kivehető ki. De mi értelme van, ha nem nyitható? Ha zárva van, miért nem látható rajta kulcslyuk? Sajnos erről már az előző tulajdonosai nem fognak tudni mit mesélni. /Ha nem akarsz ezen a szálon menni, akkor csak nyugodtan hagyd ott /
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on May 23, 2018 20:58:41 GMT 1
Ivone
A nagy munkában szinte el is felejtettem figyelni az órára. Úgyhogy nagyon sürgősen kellet végeznem. A férfinak az orrát terveztem el rakni, de sajnos túl sokat sérült, úgyhogy végül nem tettem el semmit. Viszont szerencsére találtam náluk még élelmiszert, úgyhogy tudtam enni. Aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen fáradt vagyok. Már nem aludtam egy ideje, és hát, barátkozás közben sem nagyon volt idő rá, bár akkor nem is éreztem szükségét. Nem szívesen alszok ott ahol korábban játszottunk, úgyhogy vissza megyek a szabadba. Nem lehet nagyon hideg, mert annak hatását mindig érezni, vagy látni szoktam előbb vagy utóbb. Azonban a szél kicsit zavar, nem tudom meg mondani hogy hideg-e. Nem baj, majd bebugyolálom magam valamibe. Éjszaka a kihűlés veszélyesebb, mint a meleg. Egy ládáról leemelem a hozzám legközelebb eső pokrócot, hogy majd azt használom. Fura láda. Bele nézhetnék hátha van benne valami érdekes. A felirat kopott: „A2MO” nem tudom biztosan mit jelenthet ez. Megpróbálom felemelni a fedőt, de az nem nyílik. Nem látok rajta zárat, érdekes. Nem számít, talán majd reggel, amikor többet látok belőle.
Mielőtt lefekszek, biztos távolba a tűztől, még gondolok rá, hogy lehet kéne tenni rá valamit, de papa mindig azt mondta tartsam magam távol a tűztől. Nem is szeretem, nem érzem hogyha megégetem magam, de ettől még okozhat gondokat. Inkább hagyom kialudni. Magam mellé veszem a táskám és azt átölelve teljesen magam köré csavarva a takarót, lefekszem aludni. Nagyon gyorsan elalszom, mint mindig, de nem várom, hogy néhány óránál tovább fog tartani ez az állapot, nem gyakran sikerül sokáig aludni, pedig a fáradtság az egyetlen amit érzek…
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
|
Post by Zaranir on May 24, 2018 23:10:44 GMT 1
Ivon- Raven
A lángok tovább bírják, mint Ivon ébren, de ők is elszunyadoznak. Nyugtalan álmából egy csipogás kelti fel és mikor felnyitja a szemét, egy nehezen kivehető alak és a távolból pedig egy zúgás. Elsőre valami szörnyetegnek tűnik, pikkelyes szürke bőrét haloványan világítja a hold, fejéből fénysugár vetít a nyitott ládára, hátán hatalmas teknősszerű páncél és hosszú, aránytalanul hosszú karjának a végén egy apró láng sápítozik, tompa bogárszemeivel kivehetetlen irányba néz. Egy ilyen borzalom megfagyasztja rémületében, így nem tudja elárulni magát, bár menekülni sem. Szerencséjére, a rém nem érdekelt benne, egyelőre, valószínűleg olyan halottnak tekinti, mint a többit és amíg nem mozdul meg, addig ez így is marad. Amint a homályos foltok kitisztulnak, egy emberszerű alakot lát meg, teljes vértezetben, védőmaszkban, a kezében egy lángszórónak tűnő tárgy, a hátán pedig egy hatalmas palack. Nem jelent kevesebb veszélyt, mint előtte, de megmagyarázható, kézzel fogható, ismert. Ez megnyugtathatja. A ládát viszont kinyitotta és oldalról szép képet is kap a tartalmára.
Papírok, Sky chemicals logó. Mi más lenne. Hallomásból ismerheti, ezeknek köszönhetik azt, hogy az emberiség ilyen nyomorúságos állapotban létezik a pusztulás határán táncolva. Ha ki tudta nyitni, akkor valami köze csak lehet hozzá. Bár inkább néz ki kósza fosztogatónak ő is. Ezt alátámasztja, hogy pár papírost magához is vesz, a maradékot pedig lendülettel feldob az égbe és hagyja, hogy a szél messzire szórja őket szét. A zúgó hang erősödésére fénypászták jelennek meg mellette, az idegen pedig visszazárja a ládát, fejlámpájának a fénye pedig eltűnik.
Az eddig halk zúgás felerősödik és szinte majdnem legázolja egy autó, a fényszórók csóvája pedig a halottakra vetődik és a ládára. Az idegen áll a sötétben, ruházatához képest szinte hangtalan. Nem úgy, mint az érkezők. Egy bakancs lép mellé, rajta a Skulltop gang felirata. Logikus, ők azok, akiknek ennyi hatalma lehet, hogy az átkozott kincsként szolgáló feketeolajat nemcsak, hogy megkaparintsák ezen pusztító járművek irányításához, de meglegyen a hatalmuk is rá, hogy megvédjék. Az éjszaka elszabadította az összes borzalmát, de úgy látszik, hogy ez a csapat se érdeklődik iránta. nem tudja megmondani, hogy merre néznek, nem lát fel olyan magasra, de a lámpák erős fénye még csodálatosabbnak mutatja játékának maradványait. Zörgést hall, megrezgették a kulcsokat.
-Hát, úgy látom, ezekkel már nem fogunk üzletelni, meg kell mondani a Főpatkánynak, hogy még egy ideig rohadhat a kútnál. A hang fiatalos, érzelemmel telt, ezeknek a jajkiáltásai a legélvezetesebbek. Nem úgy, mint a rekedtes öreg, aki visszaszól. -Ne légy ekkora vadbarom, ott van a láda és ahogy nézem, könnyebb dolgunk lesz elvenni, mint hittem. Szépen tedd el azt a szart, vagy kilyuggatunk! Fegyverkattanás, nem szarral gurigáznak, a fiatalabbnél egy automata géppuska, az idősebbnél shotgun is. A páncélos szótlanul áll, őt könnyen kiveheti, de fegyverét lehajtja a földre, a kis láng kihuny a végén. Valamire vár. -Örülök, hogy megértjük egymást. El is indulnak a láda felé, nagyon értékes lehet a tartalma, ha mindenkinek ez kell. Nem látszik rajta, hogy nyitva lett volna, párakat ez nem akadályoz, hogy a fegyverüket az idegenen tartsák. A ládának a közelébe érve Raven szinte teljesen kiveszi az alakjukat. -Gratulálok a trancsírozáshoz, te beteg állat. Szarkasztikus dicséret, mellyel Ivon érdemeit lopják éppen. Egy nyomott, talán a maszktól, nehezen kivehető, de érthető hang válaszol. -Ez nem az én névjegyem, jobban szeretek toborozni, mintsem katonákat pazarolni. Még van esélyetek önként csatlakozni. Seregem hamarosan vonulásra kész és amint Nepal city elbukik, már nem leszek ilyen készséges.
A válaszuk bár erős, de elég egyértelmű. -Baszd meg a behívód. - és a shotgun eldördül. A páncélost persze ez nem hatotta meg, talán ő sem érez fájdalmat, de valószínűbb, hogy a ruházata védte meg, a szikrázódás közepette, melyeket a lepattanó sörétek okoztak. Ki tudja, talán Ivon is kapott egyet, csak nem tud róla. -Szomorú... Az idegen fegyverét fel sem emeli, de gombnyomásra a végéből sűrű gáz jön elő, furcsán sárgás és tömör, mely a támadókat pillanatokon belül el is nyeli. Pár lövés elhangzik, de Ivon erősen kétli, hogy célba találhattak volna. A szél csak úgy zabálja fel a sárga ködöt, de elnyúló pillanatokig csak fúj és fúj feléjük. Köhögés, hörgés, üvöltés, majd csend. -Üdv közöttünk, kadétok. És az eddigi bandatagok görnyedve állnak, tekintetük kiürült, bőrük beszürkült, arcukról elmosódott minden érzés és értelem. Lezüllött ösztönlényekké váltak, pont olyanná, mint amiből Ivon már több ezret is látott.
Viszont ami ezután történik, az meglepi. A zombik természetét ismeri, rátámadnak minden élőre, akiből táplálékot remélnek. Ellenben az idegen mintha nem is létezne a számukra, iránytalanul kódorognak. Az idegen még meg is veregeti a vállát az idősebbnek és, ha már lehetősége van rá, ki is lopja a zsebéből a kulcsot. -A szolgálati járművet a felettesének szolgáltassa át, köszönöm. Majd beszállt a túloldalt a járműbe és elhajt. Ami ott maradt az Ivon, a két mit sem sejtő élőholt és az üres táska és egy borzalmas jövőkép, ha az idegen beváltja, amit ígér. Persze, Ivonnak a jelenlegi dolgok miatt kell aggódnia.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 28, 2018 12:00:27 GMT 1
Jó ki ébresztő mondhatom, legalább a mérges gázos pasi elment, de itt hagyta a zombikat. Vajon ezeket milyen lehet felboncolni? Nem, nem! Erre most nincs időm, az a férfi engedelmes zombikat teremt azzal a gázzal. Ez elég ijesztő. Remélhetőleg, mielőtt észre vennék, hogy itt vagyok, elő csúsztatom a shutgunt a táskából, amit magamhoz szorítok a takaró alatt. Majd a hozzám közelebbire célzok vele. Egész biztos, hogy a férfi már nem halhatja meg a lövést. Úgyhogy meghúzom a ravaszt. Érzem a hogy a vissza rúgás hasba vág, nem valószínű, hogy nagy sérülést okozott, de majd később ellenőrzöm. Apropó. megtöltöttem este a fegyvert? Meghúzom még egyszer a ravaszt, jobb esetben ezúttal a másikra célozva, és BUMM. Ez az! Meg volt töltve. Ezután fel pattanok és ledobom magamról a takarót, a fegyvert csak ledobom a táskára és előveszem a hentes bárdot. Lásuk be nem sok esélyem van hogy 1 lövéssel leszedtem volna bármelyiket. Fekvésből… a takaró alól… De a bárdal tervezem bevégezni a feladatott. Nem egyszerű levágni vele valakinek/valaminek a fejét, lábát vagy karját, de azért nem is lehetetlen. Ha szerencsém van ezek nem is a gyors fajtába tartoznak és akkor megapríthatom őket.
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
|
Post by Zaranir on May 28, 2018 17:52:11 GMT 1
Ivon- Raven
Ivon első lövése eldördül, bár valószínűtlen, hogy a másodikkal olyan gyorsan meg tud próbálkozni. A hangrobbanástól, melyhez túl közel áll, enyhén megszédül, a lövés erejétől pedig hátra is csusszan takarójával, a homokos, puha talaj pedig engedi. Phil rúgásának fájdalmát még, ha nem is érzi, a hatásai sajnos érintik a szervezetét, mely a hely hirtelen szűkére megszabadítja magát mindentől, amitől gond nélkül képes megválni és véraláfutásos nyomát egy ideig viselni fogja. Elég erőszakos kapcsolat, meg kell hagyni, az élőholt egyetért, hisz hátra is esik a meglepetéstől.
A másik persze ettől csak éhesebb lett, az elsőt pedig annyira nem hatotta meg, ahogy Ivon sejtette. A felkelés szofisztikált feladata helyett inkább csak négykézlábra mászik és úgy igyekszik Ivon felé. A felgerjedt, négykézláb dög sebessége bár meglepheti, de nem éri váratlanul és dönthet úgy, hogy egy kis várakozással a második lövést is neki szenteli, mielőtt nekiáll a feladat kissé hatékonyabb végrehajtásának.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 30, 2018 14:37:21 GMT 1
Ivone
A fekve elsütött lövés határozottan nem volt a legjobb ötlet, remélem nem okozott akkora károkat amiket nem tudok majd helyre rakni. Mindenesetre nem fáj úgyhogy sikerül felpattannom és rendesen megtartva a fegyvert, a másik térdét is ellőni. Nem az a cél, hogy lelassuljanak csak hogy ne magasodjanak fölém, ha bónuszba a kezüket kezdik el lábnak használni és nem nyúlkálnak vele az extra öröm. Így már tudom használni Lexyt hogy le vágjam a fölösleges részeket. Elsősorban a fejeiket, amit már úgyse igazán használnak. A csigolyákat szétvágni nehéz a koponya viszont törékeny, azt sokkal egyszerűbb megsérteni. Ezért nem a nyakat támadom hanem közvetlenül a fejüket, ha kell többször is.
Szép tervek. Az eleje működik, golyó a második dögbe, az első viszont sokkal gyorsabb mint hittem, Hupsz. Alig tudom felvenni a bárdot és lesújtani vele. Igyekszem olyan mélyre vágni a fejébe amennyire csak tudom, ez még nem fogja megállítani, de pár ütés után akkor is oda a feje. Persze csak ha másik nem ér ide gyorsabban. Mert akkor inkább futok. Nem messze, kitartásban nem lenne esélyem ellenük, csak annyira hogy a gyorsabbik lehagyja kicsit a másikat és egyszerre csak egyre kelljen koncentrálnom. Kettő ellen nem igazán vagyok előnyben. Oh, nedves a ruhám… Már megint… Vajon a másik megszáradt már?
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
|
Post by Zaranir on May 30, 2018 21:02:41 GMT 1
Ivon felpattan, majd a szédülettől kénytelen megtámaszkodni, látása elhomályosodik, így a lövését bár nem látja, hogy hova megy, de egy újat zúg és kénytelen le is ül rá. A hirtelen vérnyomásesés csak fokozta kezdeti bajait. Talán jobb is, hogy nem találta el a másikat, hisz az elsőt is inkább feldühítette. Az első támadóját bár nehezen, de sikerül likvidálnia. Az első lövés még félig látatlanba megy, a továbbiak már stabilabban mehetnek a fejére, de az elsőtől se mozdul tovább. Az első kadét nem ért sokat, idős teste elszokott a küzdelemtől. A másiknak sincs sok esélye, hisz az élőholtak magukban nem ijesztőek, a számosságuk és fertőzékenységük teszi őket komoly ellenféllé. Így magában könnyű falat, még ha étkezési célra nem ajánlott, sütve sem.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 7, 2018 22:46:14 GMT 1
Ivon
Ahogy számíthattam is rá, a második lövés nem talál. Nem baj, gyors fegyver csere után, rögtön a fejét támadom és máris eggyel kevesebb zombim van. Agydarabkák, csont és vér mindenhol. A normális zombik nem maszatolnak ennyire, de ők csak most változtak át. A másikkal sincs sokkal nehezebb dolgom. Az első ütésem már elég mély nyomot hagy benne, a második után pedig nem mozdul többet. Még több dzsuva, nem baj, nem mintha zavarna. Na jó igazából elégé zavar, szeretem ezt a ruhát.
A koszos ruhákat amennyire csak lehet megtisztítom és átveszem az előző napit, ami ugyan nem vagyok meggyőződve, hogy teljesen megszáradt, de legalábbis nem nehéz a víztől. Majd iszok egy keveset és összepakolom a holmimat. Ami kevés maradék kaját, ha találok a táborban bepakolom a víz a mellé. Phil-t is újra töltöm bár nem tervezem egy hamar újra használni, de az a jó ha mindig készenlétben áll. Aztán vissza pakolom az ál szakadásba amit félig újra bevarrok. Majd többszöri neki veselkedésre a vállamra dobom a mostanra eléggé nehéz táskát. Be kel újítanom egy kerekeset, ha nem akarom, hogy túl nagy izmaim legyenek, vagy sérvem. A város felé biztos lesz rá lehetőségem.
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
|
Post by Zaranir on Jul 11, 2018 22:22:18 GMT 1
Ivon- Raven
Egy kis győzelem, ami sokat ér. Ivon trófeagyűjteménye pedig számosodik, amitől hangos és nehéz lesz a mozgása. Teheti, hogy veszélyesebb módon kel át, tehát hagyja, hogy zörögjön a csomagja és az esetleges, akár elő nem forduló veszélyekkel megküzd, ha előállnak. Nem beszélve arról, hogy bár a fájdalmat nem érzi, tisztában van az izomszakadás veszélyeivel. De egy lassú vánszorgással nagyon soká fog tartani, mire a városhoz ér, ha nem talál valami gyorsabb közlekedési módot. Itt a közelben nem fog találni szállást vagy járművet, csak a Víztisztítónál. A környéket pedig már rég végiglopták, így a kerekeskocsira sincs sok esélye, legalább is, ha a város felé akar tartani. Persze a Víztisztító tele van csőcselékkel és már megtanult a pusztában élni. És az egyenes út még is csak a legrövidebb.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 13, 2018 16:58:00 GMT 1
Ivon
A táska tényleg sokkal nehezebb lett, mint hittem volna, szerencse hogy, a csoszogókból nem raktam el semmit, de félő, hogy még így is túl nehéz. Az lesz a legjobb, ha minél gyorsabban megpróbálok elérni a városhoz. A víztisztító valószínűleg csak fölösleges kerülő lenne. Úgyhogy egyenesen megyek. Elég lassú út lesz, fájdalmat ugyan nem, de a sújt azt azért érzem, és mivel az izmaim nem jeleznek, ha baj van kénytelen vagyok pár percenként megállni és ellenőrizni mindent. Pár órán belül az óra is csörögni fog és akkor ehetek egy hideg konzervet, vagy ihatok egy kis vizet. Ha tartom magam az adagokhoz és az órához, akkor is necces hogy elég lesz-e a városig. De akkor is az egyenes út a leggyorsabb.
|
|