rani25
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 3, 2024 6:11:40 GMT 1
Apr 15, 2021 11:59:52 GMT 1
|
Post by rani25 on Aug 16, 2023 19:57:15 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Sky - Kaminaga Hana A kérdéseid oly szaporán tevődnek fel egyik a másik után, mint amilyen gyakran hullajtja szirmait a szakura fa. - Én... nem... segíts! Mindössze ennyit sikerül kihallanod telepátiáddal. Ha a "szavak" nem rémítenének meg, a hang kétségbeesettsége(amit annak tulajdonosától egy kezeden meg tudnád számolni hányszor hallottad) bizonyára. A Fatui felé intézett kérdéseidre még ennyi választ sem kapsz. Szégyenszemet állítva hurcolnak végig a főúton, megbámulás tárgyának kitéve. A Tenryou Bizottság rendőrkapitánysága mellett a fatui emberei minden félelem nélkül, látványos felvonulás módjára haladnak el. Egy váratlan pillanatban lefordultok a kikövezett főútról, nem messze azon híd első tartóoszlopaitól, ami a Shogun palotájába vezetne. Miután egy meredek lejtőn lebarangoltok a sziget partjára, a csoport egyízben áll meg. A téged körülölelő tömegből kiválik egy tiszt, kinek bár arcát maszk fedi, kilétét már egyértelműen felismered valamennyi közül. Egy ronggyal a kezei közt indul meg feléd. - Itt az ideje a szemfényvesztésnek, drágaságom. Beköti a szemed. Ekkor egy hang szólal meg a fejedben: - Várj! Várj! Hana! Snow az, de a kapcsolat ismét hirtelen és visszaállíthatatlanul szakad meg. A part hideg, nyálkás homokját és a tenger sós, fojtogatóan száraz levegőjét érezve bőrödön kísérnek tovább... tovább az ismeretlenbe... *** Mikor leveszik a szemkötőt és a bilincseid, egy cellában találod magad. Rövidesen magadra hagynak, egyetlen szó nélkül. A távolból cseppkő monoton csöpögése verődik vissza. A cellád felszínét mardosó és a levegőben enyésző nyirkosság így már nem is olyan meglepő. A lámpásokban ennek ellenére is szentjánosbogarakat fénylenek, mint sem bármi gyúlékonynak lángja. Talán egy múltbéli baleset vagy szökési kísérlet inti őket efféle óvatosságra, de lehet, egyszerűen Snezhnaya népe az, ki sajnálja tőled a tűz melegét... A látási viszontagságok megnehezítik a feltérképezést, kitsune mivoltod alapján azonban még mindig tovább jutsz, mint az átlag ember nagyja. Mindennek közepében a mélységes sötétségbe tekintesz. Ezt egy U alakú, nyitott csarnok öleli körbe, melyben több emeleten, tucatnyi, a tiéddel megegyező faketrec sorakozik egymást mellett. Némely üres sötétségbe burkolódzik, máshol párosával állnak strázsát a Fatui tisztek. Az egész monstrum egy nagy építmény, melyet számos hatalmas, masszív tartóoszlop emel el az egyedül szélen található, gyér-füves talajtól. A erődítményen túl egy barlang falait véled fölfedezni. Emberi hang nem hagyja el senki ajkát. A foglyokra, akikre rálátsz, üres tekintettel bámulnak ki fejükből, ha egyáltalán ébren vannak. Az őrök társaiknak is csak bólintanak, ha váltás van, rád és kérdéseidre, ha ezer és egyet teszel fel sem reagálnak. Ételt csekélyt kapsz, és az is, mintha csak más maradéka lenne. Inazumai és Snezhnayai kosztok nyomai és ízvilágai egyaránt felfedezhetőek bennük. Fekhelyed magad választod, hisz a puszta fapadló mindenhol pont ugyanannyira kemény, nedves és szálkás. Ruhád azóta sem több annál a rongynál, amit aznap éjjel magadra kaptál. A barlangrendszerben pedig ugyanaz a hűvösség jár át, légy a nap bármely szakán. Hosszú ideig tartanak fogva. Hogy órák, vagy napok kérdése, a legapróbb természetes fény hiányában csak a váltások és az ételosztások gyakoriságából sejtheted. Vannak időszakok, mikor egymás után többször is kapcsolat létesül közted és kisállatod között. - Hana! Hana... nem tudom... hol vagyok... Pár esetlen szó után mindig elcsendesül. Minden alkalommal, segélykérése egyre keservesebb, szavai egyre rövidebbek, hangja egyre haloványabb... Kattanást hallasz. Felrántják a rácsos fakaput és kivezetnek a cellából, ha akarod, ha nem. Hat megtermett Fatui csatár és két cicin mágus a kísérőid, három plusz egy felosztásban előtted és mögötted. A mágus lányok még cicin lényeiket is kieresztik, hogy a kis csapat felett repdessenek éberen. Nem bízzák a véletlenre rövid sétád zökkenőmentességét. Valamiért ezúttal nem takarják el a szemed világát, így jól szemügyre veheted az utat, amit bejársz. Azok a szűk folyosók, amelyeket keresztül haladsz, minden lépéssel és kanyarral szárazabbak, világosabbak és úgy egészében elmondható, hogy jobb állapotban vannak, még nem egy fém zsilip felnyitásával, egy szofisztikált, fémmel borított előtérbe nem vezetnek. Itt balra fordulnak, majd a második ajtónál megállnak. Az elektro és a cryo mágus közül az előbbi lép az ajtóhoz. Az egyik cicinje sebes szárnycsapkodással elrepül fölötte, egyenesen a kezébe repítve egy kulcscsomót. A zár enged, az ajtó nyílik, s amint átléped a küszöböt, rád zárják azt. Bent egy tágas tér fogad. A tágas tér közepén egy rücskös felületű asztal, és annak két végén, két szék egymással szembe fordítva. Szentjánosbogarak halovány fénye, a sejtelmes asztal szélén pislákol, koszos lámpásba. Minden bútor, a padló, a falak, még a plafon is Arália fából készült. Recseg, ropog, minden mire lépsz, minden mihez hozzáérsz. Tökéletes hely vallatásra. - Ülj le. Egy lángcsóva lobbant fel a terem sarkában. Elaludt. Minden kopogáshoz egy reccsenés társul. Közeledik. Egy pyro fatui ügynök alakja rajzolódik ki a kékes fényben. - Beszélj, és talán te is választ kapsz a te kérdéseidre.
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Aug 19, 2023 15:41:42 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Bratti - Serenity Arca nyitott könyvként tárul eléd. Szeme fehérje komótosan növekszik, akár a dagadó hold, ám meghallva a műtét sikertelenségét, egyszerre fogyatkozik meg, miként lehunyja szemhéjait. - Én, ömm, azt hiszem magatokra hagylak titeket. Ha bármire szüksége lenne a kisasszonynak, vagy magának, csak szóljanak. - kuncogott visszásan a nővér és kioldalgott. Szűkös kis kórterem, melyben ellátják az osztagvezetőt. Szűkös, mármint a tér is maga, nem csupán a szabad lépnivaló terület. A sötét cédruspadló barázdáit vakító napfény világítja meg. Ahol nem vakít, oda is szépen süt, de ki tudja meddig. A délutáni órák előre haladtával a nap és nyugati füsttornyok vészesen közelednek egymást felé. - Aiguo... szinte a kisöcsénk volt... Sírnom kéne... de valamiért száraz a szemem... és a fájdalmam sem olyan erős, mint számítottam rá. Te... tehetsz erről? - A kósza találgatózás tényszerűségéről, az oldaladra tekintve rövidesen megbizonyosodik. - Látom, hogy foszforeszkál a látomásod. TŰNJ INNEN! - kiáltott rád, s talán meg is támadt volna, ha harci sebei megálljt nem parancsolnak neki. Görcsös feszültséggel egész testében heveredik vissza. - ...Menj el, kérlek. Hagyd meggyászolnom őt. Vérszemét a gyász hamar lecsillapítja, ellenben fájdalmát semmi sem. Mondandód második felére ugyancsak föltekint. Szemei ragyognak, s nem az örömtől. Lehajtja fejét, búskomor magánytól szenvedve. - Természetesen tudom, hol élt, hogyne tudnám. Be sem állt a szája, mikor a gyenge minőségű tea fejadagunkról kellett panaszkodni. - Mosolyát elkeserítette a jelen árnya. Hangja egyre halkabb... egyre rekedtebb... - Már csak az édesanyja él, egy napi járóföldre, innen északra, Qiaoyingban. Az út és a falu is a katonaság védelmében áll, ki van biztosítva a menekülők számára... amennyire engem informáltak legalábbis, így tudom. Nem akadályozlak meg, látom, hogy tudsz magadra vigyázni. - Utal egyértelműen a látomásodra. - Ettől függetlenül óvatosságra intelek, és azt sem ajánlom, hogy egymagad menj. Ha ilyen fáradtan indulsz meg, könnyen a fogad is otthagyhatod. Nagy dolgok vannak készülőben... - Elmélázik mondatán. Sokára eszmél föl. Egy nagy, sulykos lélegzetet kiengedve folytatja, vagy inkább fejezi be útbaigazító monológját. - Az egész falu a tea ültetvényeiből él, az anyja egy teázót vezet. Ha még ott van, meg fogod találni. Ha már elmenekült, akkor én sem tudom, hol lehet. Viszlát. Azzal ledőlt, és az ablak irányába fordult, háttal neked. Persze nem hibáztathatod faragatlanságáért. Egy ilyen hír után, és a bátyja temperamentumát ismerve, kész csoda, hogy egy forrófejű rivallással megúsztad. Ha még kérdésed van felé, itt az ideje feltenni, máskülönben egyértelműen jelezte, hogy nem kívánja a társaságodat.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Aug 27, 2023 11:43:27 GMT 1
#s://w0~peakpx~com/wallpaper/513/192/HD-wallpaper-anime-anime-girls-digital-art-artwork-2d-portrait-display-vertical-jun-artist-fate-series-tamamo-no-mae-fate-grand-order-animal-ears-tail-fox-girl-japanese-clothes-kneeling~jpg Snow?! Mi a fene történhetett? Elkapták volna? Ez talán valami Fatui látomás vagy még rosszabb? Nem tudom, de soha nem éreztem még ekkora félelmet az irányából. Nem mondok semmit, nem érdekel, ha bámulnak, sem az, hogy mit szólnak a feletteseim. Most már úgyis elveszítettünk mindent. A szemem bekötésénél csak pislogok, aztán inkább becsukom azt, hogy ne zavarjon a kötés, majd várom a sorsomat. Persze, hová máshová vittek volna? Egy titkos börtönbe, legyen ez bármi. Hűvös van itt, túlzottan is hűvös és elég kellemetlen az egész. Nem itt a helyem, de visszaemlékszem a Yae Miko-val töltött edzésekre. Olyan könnyen nem törhetnek meg, vagy csak így hiszem. Tudva, hogy nem fognak egy szót se szólni hozzám, inkább csak néha kinézek a rácson, aztán megeszem azt az undorító moslékot, amit elém tesznek. Sosem volt nagy étvágyam, úgyhogy nem izgatom magam, bár néhány adag után már korog a gyomrom időnként, de megpróbálok magamba szállni, meditálni, amennyire lehet. Később Snow-t hallom. Vajon itt van vagy máshol? Megpróbálom kiterjeszteni az elmémet, és beszélni vele. - Valószínűleg bezártak minket a titkos börtönükbe. Hogy...hogy kaptak el? Egyáltalán honnan tudták, hogy közünk van egymáshoz? - próbálok kinyúlni utána telepátiával. Sok a kérdés, különösen e tekintetben, hiszen néhai kiszemeltem és mentorom talán az egyetlen, aki rajtam kívül tud erről a képességről. Szeretném megvárni a választ, de nem tudom, Snow-nak lesz-e ereje felelni, aztán jönnek a fogva tartóim. Kínzásra vagy még rosszabbra számítok. Ha az a mocskos tiszt nem is szégyenítette meg teljesen női mivoltomat, akkor talán...nem, erre nem akarok gondolni. Vagy a fizikai kínzás jön? Esetleg egy látomás, amivel kínoznak? Nem tudom, de gyanakodni kezdek, aztán meglep a fatui ügynök, aki csak annyit mond, hogy beszéljek, és ő is válaszol nekem. A fogva tartóim válaszolnak nekem? Mi folyik itt? - És ha nem teszem? Megkínoznak? Megszégyenítenek? - kérdezem nevetve, felkészülve, hogy kapok érte a pofámra, de akár megtörténik, akár nem, folytatom. - Na, jó. Mit akartok tudni? Én a shogun-t szolgáltam, illetve teával meg étellel láttam el Inazuma népét. Igaz, volt egy durva vallatási módszerem, de nem tudtam, hogy az a vadállat egy fatui. Nincs rátok írva - vonom meg a vállam, és lehet, kihúzom a gyufát, de legalább ennyit hadd engedjek meg magamnak. - Különben sem szabadna azt a figurát nők közelébe engedni. Undorító egy fickó - jegyzem meg aztán. Még ha megkínoznak is, akkor sem hagyom szó nélkül azt, ami történt, de utána megismétlem. - Szóval mit is akartok tudni? Mit segíthetnék én nektek? - kérdezem aztán újra.
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Aug 28, 2023 9:16:21 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Raion - Fang Chengyong Éppen a három elhangzásával kezdel bele hízelgő beszédedbe. Úgy megleped a csapatot, hogy elfelejtenek rád támadni. A vezetőjük is tágra nyitott szemekkel bámul el rajtad. Aztán a semmiből nőiesnek egyáltalán nem mondható vicsorral, a fejed fölé lendíti a baltáját. - Engem akarsz elbűvölni, szépfiú? Nálad nagyobb halakat is fogtam már ki a tengerből! Ne hidd, hogy ilyen könnyen megvezethetsz. - Az álladon végigsimítja fegyverét, majd kihátrál a vízfolyásból. - Kutassátok át azt a "lim-lommal" teli táskáját. - Bao'er! - Mit akarsz? - Fordult a hátra türelmetlenül pattogva. Éppen ahhoz az alkimistához beszél, aki az előbb azt a fiolát a lábadra dobta. Más alkimistát legalábbis nem látsz a környéken. Sötét kalapja alól szőke tincsek villannak elő, arcát gondosan megkötött kendő fedi. Melegen öltözött, tetőtől talpig. Szokatlan lenne a prémmel bélelt ruha ilyen száraz, későnyári hőségben, ha nem látszódna olyan nyíltan a derekán és mellkasán futó övekre csatolva az a tucatnyi cryo pezsgésű üvegcse. Valaki szeret előre felkészülni, annyi szent. - Talán mégis megfontolhatnánk az ajánlatát. A látomáshordozók kifejezetten... hasznosak. Az a nézés, amit váltottak egymással, bizonyára jóval többet mond nekik, mint neked. A táskádat mindeközben elkobozzák. - Állj! Ne vegyetek ki belőle semmit... egyelőre. - A hitetlenkedőkbe és az ünneprontónak nevezőkbe fojtva a szót, rád mereszti türkizkék szempárját. Olyan átható tekintete van, hogy biztos lehetsz benne, megismeri a hazugság legapróbb jeleit is. - Az előbb komolyan beszéltél? Ki vagy te pontosan, és mi hasznunkra lennél? Mi a bizonyítékod arra, hogy valóban megtartod a szavad, és nem csak azért járatod a szád, hogy elengedjük, aztán elmenekülj? Mert ha ezen töröd a fejed, rég elvesztél, már most megmondom. - sziszegi vérmesen. Az öt fős csapat harcra készen vesz körül téged. Nem ajánlatos megvezetned őket, hacsak nem rukkolsz elő valami "csodatervvel".
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Sept 2, 2023 21:43:26 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Sky - Kaminaga Hana A jobb sarokban szivárgást hallasz. Egyforma időközönként hull alá egy-egy újabb cseppje. Nem látsz oda, hogy megmondd, miért hallod olyan élesen koppanni, mikor a fa borítású padlónak egyszerűen el kéne nyelnie azt. - Kérlek! Kiknek nézel te minket, hogy bármikor foltot ejtsünk egy ilyen szép hölgy testén... vagy becsületén? Egy újabb csepp csöppent le. Kezébe veszi nedves hajkoronád egy összecsomósodott tincsét és végigsimítja azt, még le nem hullik tenyeréből. Türelmesen továbbhallgat. A kését pörgeti, ezúttal tűzcsóva nélkül játszadozik vele. Feléd sem fordul, miközben mondandód végeztével újfent megszólal. - Játszd az eszed, ameddig kedved tartja, rengeteg időnk van... bár ez a barátodról már nem mondható el. - Csepp. Hosszú másodpercek némasága követi. - Bizony ám. Tudunk róla. Fogva tartjuk. Szóval jobb lesz, ha mellőzöd a bájcsevejt és a lényegre térsz. Vallj bűnösséget, emberölés kísérletének vádjában. Előbb itt, aztán a bíróságon. Akkor újra láthatod őt. Csöpp.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
|
Post by skydragon449 on Sept 10, 2023 19:04:48 GMT 1
#s://w0~peakpx~com/wallpaper/513/192/HD-wallpaper-anime-anime-girls-digital-art-artwork-2d-portrait-display-vertical-jun-artist-fate-series-tamamo-no-mae-fate-grand-order-animal-ears-tail-fox-girl-japanese-clothes-kneeling~jpg Nem hat meg különösebb a demagóg szövege arról, hogy nem fognak bántani...legalábbis úgy nem. - Láttam, mire képes a barátotok, de tök mindegy, bármit kibírok - mondom. Undor tölt el, ahogy hozzám ér. A cselekvése valahogy nem azt sugallja, amit mondott, de már nincs veszteni valóm. Megkínozhatnak akárhogy, de aztán szóba kerül Snow, a kis róka barátom. Hát persze. Snow - mi mással zsarolhatnának? Elfogták, csak azt nem tudom, hogyan. - Valamelyik rohadék bizonyára elárult, így harapják meg a kezet, amelyik eteti őket - mondom, de most nehéz döntés elé kerültem. Ha rólam lenne szó, bármit kibírnék, de Snow...a fene egye meg ezeket a szemeteket meg azt is, aki elárult. Más magyarázatot nem találok rá, bár az is lehet, hogy tévedek. Nem számít. - És ha bűnösnek vallom magam, utána mi lesz? Itt tartotok? - kérdezem komolyan, ártatlan képet vágva, mintha megint csak a szorult helyzetben lévő pincérnő lennék - persze ez egy másik helyzet, és mégis éppoly tehetetlennek, meztelennek érzem magam, mint amikor az a férfi akarta elvenni a szerinte jogos jussát, csak ez most éppen egy politikai cselszövés, más nem lehet. Talán nincs jogom kérdezni, de érteni akarom, mi történik. - A barátotokról van szó, arról a vendégről, igaz? Jól jönne neki, hogy elmegyek az útból, gondolom, de tudod mit? Megértem. Én is ezt csináltam, most szépen visszakapom. Mit kell pontosan mondanom? - kérdezem aztán, mintha teljes mértékben együttműködnék, bár az is lehet, hogy nincs más választásom. Snow miatt talán az lenne a legjobb, ha behódolnék az akaratuknak, legyen az bármi. Persze mindeközben azon gondolkodom, hogy merre tovább, hogy lehetne elszökni innen vagy van-e remény egyáltalán. Egy biztos: nem akarok itt meghalni, legalábbis úgy nem, hogy nem derítettem fényt arra, mi történt anyámmal, de Snow-t nem akarom feláldozni, noha meglehet, hogy előbb vagy utóbb ez lesz a vége. Sebaj, végül a vallató tisztre nézek, aztán kérdőn tekintek rá. - Ha együttműködök, mi lesz a sorsom? Mi lesz a...sorsunk? - kérdezem, Snow-ra utalva ezzel. Próbálom a lehető legkevesebb cinizmust belevinni, bár legszívesebben a képébe röhögnék, de a kis rókámat féltem. Ő az egyetlen, akiben jelenleg bízhatok.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 12, 2023 22:19:19 GMT 1
#s://i~pinimg~com/736x/e5/55/51/e5555140e9e0b3d17b30128991b7f05a~jpg Serenity most már teljes mértékben ki tudja zárni az ápolót, mintha csak ketten lennének a katonával. Azt is tudja a lány, hogy ez nem egy egyszerű helyzet, nem bizony. Éppen ezért nem érez megbántottságot, mikor a férfi lekiabálja. Máskor lehet, teljesen elbizonytalanodott volna, de most csak elveszi a kezét, miután bólintott egyet neki.
- Elnézést... - mondja még előzékenyen, aztán csak hallgatja a férfit. Végül megint bólint. - Köszönöm, uram. Természetesen nem terveztem most rögtön útnak indulni. Tisztában vagyok a korlátaimmal és amúgy sem vagyok kifejezetten jó az önvédelemben, pláne jelen helyzetben teljesen védtelen vagyok. Várni fogok egy fél napot legalább, de inkább csak holnap indulok útnak. Keresek magam mellé valakit és teljesítem az utolsó kívánságát! - mondja Serenity nagyon határozottan, amivel magát is meglepte.
Végül magára hagyja a férfit egy köszönéssel. Nem voltak kérdései, tudta, merre kell mennie, tudta, mit kell mondania... Itt volt az ideje a távozásnak. Azért odakint keresett még egy kevésbé unszimpatikus nővért vagy orvost, hogy esetleg tud-e segíteni vagy menjen vissza a helyére, s annak megfelelően cselekedett. Azonban a képességét már nem használta a mai napon.
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Sept 22, 2023 13:03:53 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Sky - Kaminaga Hana Játszi könnyedséggel kuncog a tiszt, de nem szól közbe. Egyelőre. Továbbhallgat, ahogy a beázás is folytatja a vízcseppek kimért hullajtását. Vakmerően az asztalnak támaszkodik, neked háttal. Bár így valamicskét belátni a maszk mögé, a rossz fényviszonyok miatt nem sokra mész vele. Se a haját, se a bőrszínét nem tudod biztosra megmondani, illetve semmilyen jellegzetességet nem vélsz felfedezni az elmosódott arcvonásain. Egyedül azt állapíthatod meg, hogy még így is vissza-visszatekint rád, macskaként világító, mélyreható zöld szemeivel. Nem ostoba, mindössze védtelennek és tehetetlennek tart. Nem fél tőled; se a kitsune létedtől, se a látomásodtól. - Hogy utána mi lesz? - Ül fel hanyagul a rozoga asztallapra. Még mindig háttal van neked, ám ádáz zöld szemeit sem felejti meg-megvillogtatni feléd. Minden jel arra mutat, hogy az első pillanatban cselekvésre ugrana, amint egy kétes mozdulatot teszel. - A bíróság elítél, az lesz. De ne aggódj, nem fog az életedbe kerülni, különben mi értelme lenne életben tartani, ugye? - Kuncog újra. Nyilvánvalóan jó kedve támad a gondolattól, hogy a markában tarthat. - A börtönbüntetésed a politikai korrektség érdekében a mi fogdánkban töltöd le. Így igazságos. - tárja szét a kezeit, miután lehuppan eddigi ülőhelyéről. - Nem adom szádba a szót, a végén még ebből faragnál vétójogot. Egy teaház vezetője talán rendelkezik olyan jó kommunikációs képességekkel, hogy egy vallomást meg tudjon fogalmazni. Ahogyan az álszakmád, vagy inkább fogalmazzunk úgy, másodállásod megemlítette, érzed, hogy valami mélyebb jelentést hordoznak azok a szavak. Egyértelműen nem arra, vagy nem csak arra gondol. Tudják, hogy nem csak egy egyszerű pincérnő vagy. Sőt, a titkos hivatásodról is tudnak. A barátodról is. Elfoghat az a kétségbeejtő érzés, hogy ők mindent tudnak rólad, és te semmit róluk. Bárhogy igyekszel higgadt maradni, a csöpögés tesz a tiszta gondolkodásod elhomályosításán, és arról, hogy a szorongás elemészthessen. Szinte lehetetlen huzamosabb ideig koncentrálnod, így Snow-t sem valószínű, hogy eléred. - Ahogy mondtam, láthatjátok egymást. Akár még pár szót is válthattok, ha nem akadékoskodsz. Szóval, halljam. Mit fogsz mondani a tárgyaláson? Kikényszeríti belőled, kerüljön bármibe. Ha most nem felelsz, vagy kitérsz a kérdés elől, durvább eszközökhöz fog folyamodni, ebben biztos lehetsz. És akkor lehet, nem lesz ilyen nagylelkű a találkozásotokkal kapcsolatosan sem.
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Oct 2, 2023 17:33:18 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Bratti - Serenity Végül úgy döntesz, magára hagyod a megfáradt katonát. Mielőtt azonban kilépnél az ajtón, megkiált: - Várj! ...Sok sikert. Add át üdvözletem Jia Li nénének. Sóhajt, és visszafordul. Kisétálsz. A séta hamar bolyongássá fajul. Hiába, a riksásnak igaza van, ez egy igazi labirintus. A földön fekvő sérült tisztek és közlegények még mindig az iménti hős tetted hatása alatt vannak. Rád mosolyognak, biccentenek, sőt, vannak, akiknek még gyenge, elismerő éljenzésre is futja. - És egyébként, van ennek a csodás, és bátor hősnőnek egy neve is? - kacérkodott egy huszonéves tikkelő szemekkel, ami a sínbe tett karját elnézve nem is meglepő. - Hagyd már! Nem látod, hogy alig áll a lábán? Van ennél fontosabb dolga is. - fedte a mellette fekvő, aki közvetlenségéből ítélve közeli bajtársa lehet. Neki a feje van bekötve; mogorvább is, mint a másik. - Jaj már! Egy kis jókedvbe még senki sem halt bele. - Nem-e? Pont emiatt a túlzott optimizmusod tehet arról, hogy az a Lawachurl fejen talált egy nyamvadt Pyro nyálkával! - Örülj, hogy élsz. - Örüljek? Leégett a fél koponyám! Nem tudom átérzed-e, de majdnem meghaltam! A másik nem, hogy sajnálatát fejezné ki, alig győzi visszafojtani a nevetését. - Szerintem jól tette. Tudod, összeilletek, mármint a te forrófejűséged és nyálka. Azt is mondhatnám, hogy forrófején találta a- - Ha még egy szóviccet elsütsz, megfojtalak. - Ha minden ilyen fenyegetésed valós lenne, már rég halott lennék. Különös, ki hogyan viszonyul a történtekhez. Vannak, akik még egy ilyen tragédiát is képesek pozitívan értékelni, és vannak akiknek semmi sem elég jó... Akarva-akaratlanul, a bátorságod kivívta valamennyijük elismerését. Ha segítséget kérsz tőlük, valószínűleg hamarabb, de előbb-utóbb így is belebotlasz egy itt dolgozóba. Jelen esetben egy orvosgyakornoki egyenruhát viselő fiatal férfibe... Hiszen őt láthattad nemrég a főbejáratnál! Morózus tekintete, halszerű arca ami már a múltkor is szembetűnhetett, a legtöbb beteget eltántorítja a közeledéstől. Te azonban már láttad őt, így talán kevesebb félelemmel, vagy igazán anélkül ajánlod fel látomástalan, de a gyógyításban így sem kevésbé jártas szolgálataidat. Megragad. Marka érdes, akarata határozott. Ha kirántod kezed a szorításából, visszanéz rád, majd kicsit óvatosabban, hang nélkül újra megfogja azt, s tovább vezet. Ha kell többször is, de kérdésekre nem válaszol, bárhogy faggatóznál is. Kénytelen vagy bízni benne. Lenyűgözően navigál az egyforma, katonákkal tarkított folyosók rengetegében. Ki tudja, hány hónapja, vagy akár éve dolgozhat itt, ha már ilyen természetességgel veszi be a kanyarokat és enged előre a lépcsőkön. A földszinti összeszólalkozásod híre még ide, a harmadik emeletre is feljutott. - Te vagy az a lány, aki kiállt az öreg Yu mellett, igaz? Hallottuk róla... köszönjük. - bólintott neked egy nő, csendes, szelíd hangján. Gesztenyebarna haja megégett, korom színezi. Nem tudod eldönteni, az arcán elterülő temérdek barnás pötty, pont és folt mindössze különösen szeplős bőrét mutatja, vagy a rászáradt sár, föld és korom nyoma. Talán mindkettő. Mindkét kézfeje vastagon fáslizva. Lépcsők és fájdalmak ide vagy oda, minden emelet zsúfoltságig háborús sebesültekkel teli. A kint gyülemlő füstfellegek elsötétítik a délutánt. Meg lehet szokni ezt az iszonytató látványt valaha? Végre elenged az orvosgyakornok. Az egyik nyitott kórterem előtt megáll, és karjával jelez, hogy előre enged. Nem érzed magad túl jól, de már elhatároztad magad. Segíteni szeretnél, amennyi még kitelik belőled. Bent ugyanolyan mintateremmel találod szembe magad, mint a földszinten, ahol Wei lábadozik. Különbséget mondani csak nagy erősködve lehet; az ablak helyett itt egy negyedik fal húzódik, , így ilyen korán égetni kényszerülnek a gyertyákat. A szoba közepén pedig egy kivételesen nem sérült, bár megviselten munkája fölé görnyedő férfit látsz. Fejét felemeli jöttötökre, de még nem néz rátok egészen, csupán a szeme sarkából láthatja alakotokat. - Egy pillanat Qui... Miután befejezi az egyik katona gyolcsát, meghökkenve mered rád. - Igen, kisasszony? Miben segíthetek? - kérdezi egyfajta meglepettséggel, kissé kellemetlen légkört kerítve körétek. A fiatal férfi nem szól, még ha a hátad mögé nézel se. Magad kell felajánlkozz, még egyszer.
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Oct 7, 2023 23:01:11 GMT 1
#s://static~rprepository~com/storage/uploads/gallery/gl-108534-1526213179~jpg Hogy jó ötlet volt-e egyedül nekivágnom a hosszú útnak egyik nemzet földjéről a másikra? Van, aki azt mondaná, és mondja is, hogy nem bölcs döntés, más elismerően csettintene vagy akár csettint is, a legtöbb testvérem pedig azt mondaná, hogy csak eleget teszek a kötelességemnek, amellyel a Fatui-nal, és Tsaritsa-nak is tartozom. Nyilván egy ilyen volumenű utat képtelenség egyetlen nap alatt megtenni, és többször is kénytelen vagyok az éjszakát ilyen vagy olyan szállásokon tölteni. Sehol sem ellenségesek vagy nyíltan túl gyanakvóak velem szemben, mely kellemesen friss változás a Mondstadt-ban uralkodó légkörhöz képest…
A szállások közül egyértelműen a Wangshu Fogadó a kedvencem. Nem az első alkalom, hogy meglátogatom ezt a helyet, és reményeim szerint nem is az utolsó. Az egyetlen problémám, hogy sosincs rá alkalmam, hogy „elég” időt töltsek ezen a mesés helyen. Ugyanakkor ez az egyetlen állomás az utam során, amikor egy teljes napos pihenőt engedélyezek magamnak. Számtásaim szerint még mindig bőven időben vagyok, ezzel szemben, ha túlságosan kimerítem magamat, és ennek okán kell kényszerpihenőt tartanom, az sokkal nagyobb kiesés lenne, mint ha most rendesen kipihenem magamat.
Verr Goldet, és a férje Huai’an szívélyes vendéglátók annak ellenére is, hogy tisztába vannak, mely frakciót képviselem. Az ételek ízletesek, a szoba szép, tiszta, és kényelmes. Indulás előtt még arra is tudok időt szakítani, hogy kipucoljak egy Hillichurl fészket, mely lakói egy ideje már zavarták a fogadó napi működését. Mivel pénzt nem vagyok hajlandó elfogadni, ezért Verr két könyvvel ajándékoz meg tudva, hogy az olvasás kedves hobbim. Az egyik Mondstad történelméről szól, míg a másik Liuyei legendás lények egy régi enciklopédiája. Nem tagadom, hogy a gesztus meghat még akkor is, ha tudom, hogy ez csak egy szimpla üzleti fogás s mégis…ezek után picit nehezebb szívvel hagyom magam mögött a fogadót, mint azt korábban gondoltam volna. Csak remélni tudom, hogy lesz alkalmam visszatérni, és egyszer talán arra is, hogy elegendő időt töltsek a Wangshu Fogadóban…
Az úton sokféle emberrel találkozom, többségükben egyszerű kereskedők, kellemes s nemegyszer igen kedélyes személyiséggel, akik között a legnagyobb különbség többnyire az, hogy mennyire erőszakosan próbálják rám tukmálni a portékáikat. Nem egy van közöttük, akivel még el is tudok beszélgetni, és akad, akitől értékes információkat tudok szerezni…apróságok, melyek az átlagember számára lényegtelenek, de számomra a különbséget jelenthetik a siker és kudarc között akár. A jelek szerint Liyue-t még nem érte el Mondstadt összekülönbözése a Fatui-val, de a hírek már úton vannak…így nekem sincs több vesztegetni való időm. Bár a Lyiue Qixing hölgytagjai mind kiemelkedően intelligens szépségek, akikkel szívesen megismerkednék közelebbről…ezt nem szívesen tenném egy börtöncella rosszabbik feléről
Azt mondjuk nem tagadhatom, hogy utam során azért bele-belefutok néhány…érdekes alakba is. Úgy látszik még Liyue földje sem mentes a svindlerektől, és kérdéses hátterű kereskedőktől. „Üdvözlöm Uram! Akadna esetleg egy szivarja? A gyaloghintó miatt lenne rá szükségem!” „Van köntösöm meg zoknim Bátyám! Nézd csak van olyan, ami megy a szemed színéhez Testvérem!” „Szia Uram! Olcsó parfüm érdekelne? Haljak meg morex nem lopott csak leesett a gyaloghintóról!” Nem túl nehéz szívvel intek búcsút ezeknek a kérdéses elemeknek, és bár nehezen lerázhatóak, szerencsére nem kell erőszakos eszközökhöz nyúlnom a szabadulás érdekében.
Végre aztán sikerül elérnem Liyue Kikötőt, de már szinte alig emlékszem rá, hogy hány napja is keltem útra…leginkább csak azt érzem, hogy esélyesen el kell töltenem egy éjszakát valahol mielőtt nekiállok hajót keresgélni. Látok rá esélyt, hogy ilyenkor este már amúgy is bajosan találnék olyan kapitányt, aki szóba állna velem. Igen erre hajnalban sokkal nagyobb esélyem lesz…így aztán némi mélázást követően a „Bank” felé veszem az utamat. A Fatui helyi operációinak központja, számomra pedig biztos menedék, Ekaterina a csinos recepciós remélem még mindig itt állomásozik, remélhetőleg ő el tud majd igazítani szállás ügyileg. Túlságosan is elragadnak a gondolataim a recepciós kapcsán, és ennek árát szinte azonnal meg is fizetem. Nem haladok el elég gyorsan a Heyu Teaház előtt, és a mesemondó Liu Su szinte azonnal le is apacsol. Korábban többször hallgattam már az öreg történeteit, és egyéb körülmények között most is szívesen megtenném egy kellemes tea társaságában, de ahhoz kicsit túl sietős a dolgom…viszont csak úgy lerázni sincs szívem az öreget. Mindenesetre azelőtt kihúzza belőlem az úti célomat mielőtt egyáltalán pislogni tudnék, és már bele is kezd egy történetbe Inazuma-val kapcsoltban. A jelek szerint egy darabig nem megyek még innen sehová így akár egy teát is rendelhetek…
A segítség nem várt helyről érkezik végül. Egy bajtárs, akit korábban észre sem vettem az emberek éjszakai kavalkádjában…Ő ment ki szorult helyzetemből. Liu Su-t természetesen mély fájdalmamról biztosítom, arról, hogy legközelebb, amikor Liyue kikötőjébe vet a sors mindenképpen szeretném meghallgatni a történet végét. Ez amúgy alapvetően nem hazugság, tényleg érdekel a sztori második fele. Újdonsült társam Makarovich néven mutatkozik be, és akárcsak Én úgy Ő is a 10. Divízió sorait erősíti. A jelek szerint az Úr egy hajóskapitány, amely két dolgot jelent: egyfelől megoldódott a hajó problémám, viszont az Ekaterina-val való lehetséges randinak is lőttek egy időre…majd legközelebb…remélem.
- Nyugodtan hagyhatjuk a formaságokat. Szólíts csak Subudai-nak, ha szeretnél. - viszonzom a bemutatkozást egy darabig hagyva, hogy a dokkok felé navigáljon. Liyue Kikötője az a város, mely sose alszik. Legyen nappal vagy éjszaka az utcákon mindig emberek sokasága lófrál s intézi ügyes bajos dolgaik. A város fényeinek színkavalkádja mindig megbabonáz, az épületek meleg színei nemegyszer csempésznek nyugalmat zaklatott szívembe, a megannyi nyitott, barátságos ember pedig pillanatok erejéig képes feledtetni, hogy ez a hely sem az otthonom, és esélyesen soha nem is lesz az, ahogy semmilyen másik hely sem. Bejártam szinte egész Teyvat-ot, de még sose sikerült olyan földet találnom, ahol úgy éreztem volna, hogy ezt a helyet egy nap talán majd az „otthonomnak” nevezhetem…
- Áhh! Egy pillanat! Ne haragudj, de van valami, amit mindenképpen el kell intéznem! Ígérem nem vesz sok időt igénybe! - Ha esetleg tiltakozik is az sem tud megállítani abban, hogy egy általam már jól ismert stand felé vegyem az irányt. Nemsokára fel is sejlik előttem a Jáde Rejtély, és annak pocakos tulajdonosa Shitou. A férfi kedélyesen elmosolyodik, amint megpillant, tisztában van a ténnyel, hogy ezalkalommal is egy kisebb vagyont fogok nála hagyni. - Áhhh az ifjú Sübetei Mester! A látogatásod minden alkalommal öröm, és megtiszteltetés! – A hangon, és a szokásosnál is körülményesebb fogadtatáson is érzem, hogy ezalkalommal valami különösen drága ékszert próbál majd eladni nekem. - Részemről az öröm, hogy egy ilyen kiváló Mesteremberre bízhatom magamat. - Igyekszem viszonozni a formaságokat, ahogy finom mosolyt varázsolok az ajkaimra. - Nos? A társaságból ítélve nem randevún vagy, szóval, ha jól sejtem ismételten elutazol? - kérdezi kedélyes mosollyal Shitou, de a szeme ravaszan felcsillan. A nem túl hízelgő felvezetés megkínzott mosolyt csal az arcomra mielőtt kényszeredetten válaszolok. - Igen. Inazuma földjére. - Az árus arcán meghökkent kifejezés ül ki, de egy pillanat múlva tova is tűnik. - Jól sejtem, hogy a Shogun számára szeretnél vásárolni valamit? - Bólintok, mire Shitou szélesen elmosolyodik. Ő ezzel esélyesen megütötte a főnyereményt, Én pedig perceken belül nyomorultabban fogom érezni magam, mint egy szerencsejáték függő a fizetésnap utáni reggel, amikor egy húgyfoltos matracon magához térvén, utat vág az alkoholgőzben, majd ráeszmél, hogy előző este minden Mora-t beküldött a félkarú rablóba, de az anyjának gyógyszer kéne a gyereknek meg új ruha…
Shitou egy fekete, fényes fadobozt tesz le elém a pultra. Amikor felnyitja a doboz belsőjét borító világoskék bársonyon a leggyönyörűbb nyakéket pillantom, amit eddigi értéktelen életem során valaha is alkalmam volt megszemlélni. Megbabonázva szemlélem az ezüstbe foglalt briliáns lila, és kéken pislákoló láncszemeket. A meseszép nyakláncot egyetlen hatalmas halovány kék színben derengő medál koronázza meg, melynek közepében tisztán felismerhető az Electro elem fehéren izzó szimbóluma. Az egész nyaklánc olyan, mintha személyesen a Raien Shogun számára készült volna. - Ametiszt, és Holdkő Jáde. - szólal meg végül Shitou. - Egyedi darab, nincs még egy ilyen nyaklánc a világon. Kicsiny boltom büszkesége, normál esetben meg sem válnék tőle, de ha egy ilyen hűséges, és bőkezű támogatóról van szó, mint sz Ifjú Mester…
- Mennyi? - kérdezem végül színtelen hangon, még mindig a nyakláncra szegezve tekintetem. - Régi, és megbecsült vásárlóm lévén a Tiéd a nyaklánc mindössze…” Az árát hallva az arcom éppen olyan színtelen lesz, mint korábban a hangom. Némi mentális fogcsikorgatás kíséretében kifizetem a nyakláncot, és Shitou a kezembe nyomja a fekete dobozt. - Azért bevallom…ez egy kicsit túl nagy véletlen volt nem gondolod Shitou Mester? - fordulok vissza az árushoz, mire amaz ravaszul elmosolyodik. - A kereskedelem is a szerencsejáték egy formája. Hálát adhatok Rex Lapis-nek, hogy szerencsére ilyen kitűnő vásárlókkal vagyok megáldva, mint jómagad! Biztonságos utat kívánok! - Shitou ezzel meghajol, és még Én sem tudom megállni, hogy finoman ne mosolyogjak el. - Még látjuk egymást. - búcsúzom el az árustól. - Remélem minél előbb!
Ezt követően engedelmesen követem Makarovich-ot a dokkokhoz. - Túl sokra tartasz. Signora nem engem kedvel, hanem az eredményeket, amiket szállítok. - felelek egy szelíd mosoly kíséretében. - Mindenesetre köszönöm az előkészületeiteket, és azt is, hogy vállaljátok a veszélyes utat, ami Inazumába vezet. - Udvariasan fejet hajtok, majd követem a kapitány a hajó fedélzetére. Még egy utolsó pillantást vettek Liyue Kikötőjének fényeire mielőtt a hajótestbe vezető lejárat felé veszem az irányt, hogy szerét ejtsem egy már igencsak esedékes alvásnak…
A tengeren át vezető utunk első szakasza meglehetősen eseménytelenül telik. Eleinte, amiben csak lehet próbálok segíteni a hajón, de a szomorú igazság az, hogy egy ilyen sokat próbált, és összeszokott legénységnek nem nagyon van szükség segítségre egy hozzám hasonló kívülállótól. Végső soron a legnagyobb segítség annak bizonyul, ha mindent megteszek, azért, hogy ne legyek láb alatt. Így aztán végső soron az időm nagy részét a kabinomban töltöm, és a Verr Goldet-től kapott könyveket olvasgatom. Sajnos a szigetekhez közeledve eljön az a pont, ahol még az Én segítségemre is szükség van.
Hallottam, hogy a Shogun mostanság nem szívleli a látogatókat, de a haragjával szembesülve az-az érzésem támad, hogy szinte kész öngyilkosság megpróbálni átjutni az Electro Archon által megidézett viharon. A munkámból, és az életvitelemből adódóan kifejezetten jó erőlétben vagyok, mégis alig tudom tartani a köteleket, melyek nélkül a hajónknak minden esélye megvan arra, hogy közelebbről is szemügyre vehesse az Inazuma-t körülvevő tenger élővilágát a haboknak alulnézetből. A vihar sajnos nem csak a hajónkat kíméli…a véget nem érő dörgés, és az óceán haragos hangjai közepette csak tompán hallom a legénység tagjainak kiáltásait, és a szemembe ömlő víznek hála látni, is csak alig látok valamit. Így aztán mindössze a szemem sarkából, és homályosan látom az árbóckosárból alázuhanó alakot. Túl messze vagyok, hogy időben odaérhessek ráadásul, ha elengedem a kötelet azzal csak még nagyobb bajt okoznék…
Órákkal később - miután végre átjutottunk a viharon - hallom csak, hogy végül sikerült elkapni a pórul járt szerencsétlen matrózt, és bár magát a zuhanást túlélte, még mindig nem tért magához. A vihar tombolt az éjszaka nagyobbik részében, és már bőven hajnal volt, mire átverekedtük magunkat, így azok a szerencsések is, akik nem voltak beosztva őrségbe, mindössze pár óra alvást nyertek maguknak. Ugyanakkor reggelre kitisztult az idő, és ez a legénység hangulatában is észrevehető javulást idézett elő. A beszélgetés az elmúlt napokhoz képest némileg kedélyesebb hangnemben zajlik, és ekkor hasít bele ostorként a „Yougou!” kiáltás.
A megkönnyebbülés és az öröm szinte járványszerűen terjed szerteszét a legénység tagjai között, és még én sem tudom megállni, hogy az ajkaimat ne hagyja el egy megkönnyebbült sóhaj. Sós vízi kálváriánk végre valahára a végéhez közeledik, még ha a tengertől való könnyes búcsúig még jó pár órás utazás van hátra. A Shogun pedig úgy látszik tervez még egyszer utoljára rúgni egyet rajtunk. A különbség mindössze annyi, hogy immár a tomboló, végtelennek tűnő vihar helyét, tikkasztó, az ember szinte minden erejét kiszívó hőség veszi át. Tény és való, hogy átfutott az agyamon, hogy milyen jó is lenne kicsit száradni az eddigi meglehetősen esős napok után, de nem feltételül arra gondoltam, hogy ismét Sumeru sivatagjainak egyikében találjam magamat…a különbség mindössze annyi volt, hogy végeláthatatlan homok helyett, most végeláthatatlan kékség vett körül…de a rekkenő hőség ugyanaz volt. Ebben az időben az a legrosszabb, hogy az ember szinte teljesen elveszti az időérzékét. Elképzelni sem tudom, hogy végül hány óra múltán érük utunk végére, de a nap állásából ítélve mér bőven késő délután felé járhat az idő. Bár a legénység tagjait hiányolni fogom, és a panoráma esetenként lélegzetelállítóan gyönyörű volt a hajóút alatt…ennek ellenére megkönnyebbülten lépek Ritou kikötőjébe. Csak remélni tudom, hogy nem mostanában kell ismételten hajóra szállnom, és megtennem a visszafelé vezető utat. A lábam alatt nyikorgó deszkák kivételesen nem arra figyelmeztetnek, hogy a padló esetleg beszakadhatnak alattam, a tartóoszlopokat nyaldosó hullámok hangja pedig bármely madár énekénél szebb dalként döngicsél a fülemben. A juharfák vérvörös leveleikkel kellemes s mégis határozott megerősítésként szolgálnak azzal kapcsolatban, hogy végre ténylegesen újra szárazföldön állok. Ezek után elképzelni sem tudom, hogy a tengerészek miként képesek szinte egész életüket a szeszélyes óceánok s tengerek vizein tölteni. Azt hiszem erre vagy születni kell, vagy nagyon nagy szükséged van a pénzre…
Ahogy végig érek a dokkon, és lelépek róla, kénytelen vagyok szembesülni azzal, hogy a Sakoku rendelet nagyon is él, és effektíven működik. Hallottam már róla, és jobb híján tudomásul vettem a létezését, de a magam részéről semmiképp sem tudok egyetérteni vele. Egy nemzet lezárása, és a kereskedelmének a megnyomorítása soha egy országnak sem tett még jót, és bár egy ideje nem jártam Inazuma-ban szinte biztos vagyok benne, hogy nemsokára elsőkézből fogom megtapasztalni, hogy mennyire nem tett jót a nemzetnek ez a lezárás.
A Látomás Vadászatot legalább ilyen ostoba döntésnek tartom…ügyes ötlet volt a Shogun-tól, hogy gyakorlatilag saját kézzel szolgáltatta a casus belli-t a Watatsumi Seregnek, akik amúgy is évszázadok óta keresték az okot arra, hogy szembe mehessenek a hamis istennel, aki leölte Orobashi-t. Van egy halovány sejtésem, hogy Watatsumi lakói eleve zabosak voltak a Sakoku rendelet miatt, ami esélyesen megnyomorította az egész sziget gazdaságát. Egy sziget, amin gyakorlatilag képtelenség növényeket termeszteni vagy állatot tenyészteni, és szinte teljesen a más nemzetekkel való kereskedelemre, és csempészetre van utalva…hogy a Shogun aztán egy tollvonással lenyakazza az egész rendszert. GG Raiden…biztosan mindenki hálás, hogy sikeresen megvédted a nemzetet a gonosz „kívülállóktól”.
Elmélkedésemből egy női hang ránt vissza, és hirtelen egy csinos, rövid barnahajú nővel találom magamat szemben. ~ Papírok…um…nem rémlik, hogy bármi ilyet magammal hoztam volna vagy kaptam volna bárkitől is. - Jobb ötlet híján a legszebb mosolyomat varázsolom elő, és villantom az ellenőrre. - Van rá bármi esély, hogy ha meghívom, és elviszem vacsorázni, akkor eltekinthetünk az egész papírosditól? Ígérem Maga választhat éttermet, és bármit rendelhet a menüről!
Az események további alakulásától teljesen függetlenül, amennyiben a vacsora invitációm elfogadásra kerül, úgy az ígéretemnek eleget teszek, amint lehetőségem van rá, legyen az akár ma este vagy bármikor később.
A vidám, fiatalos hangra én is felkapom a fejemet, és nemsokára a gazdáját is megpillantom. Csinos arcú, fiatal lány tart felénk a település felől. Nagyjából annyi idős lehet, mint én, de talán még nálam is fiatalabb. Az öltözékének hála le sem tagadhatja, hogy a Fatui tagja, az ujjait díszítő karmok láttán a többség jóeséllyel kétszer is meggondolja, hogy belekössön-e. Nagy kő esik le a szívemről, amikor meglátom, mert érzem, hogy talán sikeresen megmenekülök a lélekölő bürokráciai kínpadról. Szinte azonnal kiderül, hogy a lányka neve Mila, és a továbbiakban esélyesen vele fogok dolgozni, amíg itt vagyok. Ugyanakkor Makarovich hirtelen búcsúja meglep, és ez az arcomra is kiülhet.
- Máris? - kérdem döbbenten, de ugyanakkor viszonzom a kapitány tisztelgését. - Köszönök mindent Kapitány! Biztonságos utat kívánok a visszaútra! - búcsúzom tőle. - Remélem lesz még alkalmunk találkozni! - kiáltok utána, ahogy a férfi egy utolsó integetés kíséretében lassan eltűnik a látóteremből. Az efféle villám találkozások, és együttműködések sajnos mindennaposok a munkám során, és bármennyire is szomorú, de csak ritkán van ismételten alkalmam találkozni a Makarovich-hoz hasonló „testvéreimmel”.
- Igen. Abszolút. - Bólintok Kageyama kérdésére, majd amennyiben a hívatlanoknak nincs több kérdése vagy kérése, úgy csatlakozok Mila-hoz. - Nagyon örvendek Mila! - egy finom mosoly kíséretében kezet nyújtok a lánynak, mielőtt ismét megszólalnék. - A nevem Subudai Snezhevich. Ha csak magunk vagyunk vagy nem viselem a maszkomat, akkor nyugodtan hívj Shibadai-nak. Errefelé így ismernek. Előre is hálás vagyok a segítségedért, beleértve az előbbit is! - A bemutatkozást követően engedelmesen követem a másik Fatuus-t, de aztán eszembe jut valami, ami megtorpanásra kényszerít. - Áhh! Egy pillanat! Amennyiben nincs semmi életbevágóan fontos, ami az azonnali jelenlétemet kívánja meg, úgy szeretném meglátogatni a Narukami Nagy Szentélyt. Szeretnék letudni egy apró formaságot és a lehetőségeimhez mérten szeretném letudni minél előbb. Az úton esetleg tájékoztathatnál az itteni helyzetről, és esetleg arról is, hogy az Úrnő milyen utasítást vagy parancsot hagyott meg nekem, amennyiben hagyott. - Mindezt mosolyogva, és nyugodtan hozom Mila tudtára, de a hangsúlyomból érezheti, hogy nagyon is örülnék ha meg tudnám látogatni a szentélyt.
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Oct 12, 2023 8:31:09 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Raze - Subudai Snezhevich Búcsúszavadra, Makarovich kapitány oldalra fordítja a fejét, és még egyszer, kalapját fogva biccent egyet. Mosolya megerősítést sejtet a 'még találkozunk' jókívánságodra. - Ez esetben üdvözlünk Inazumában! Tessék az utazási engedélyed. Így már szabadon járhatsz-kelhetsz az országban. Kellemes kikapcsolódást kívánunk! Nem tudod, hogy a randevúra hívásod(amire bár elpirult, de már meglévő párja miatt, elutasította), vagy Mila jelenléte, és magyarázata okozza, de Kageyama azóta olyan kedves és szimpatikus mosollyal van feléd, mintha egy figyelmetlen pillanatban egy hasonmással helyet cseréltek volna. - Igazán semmiség! - szabadkozik szerényen Mila. Éppen a Ritou híres-neves plázájához vezető lépcsőkön haladtok felfelé, mikor a monológod mintegy megörvendezteti. - IGEN! - Mint az újszülött kiscsikó, aki a saját éles nyerítésétől is megijed, a szája elé kap. Az előbb magát oly magabiztosnak mutató Mila, most egy összezavarodott, szinte kétségbeesettnek hangzó Milává változik. - Igen, mármint, úgy értem, igen, ez ragyogó ötlet! Máris indulhatunk! A nap utolsó sugarait nyújtja a városkára, mielőtt a tenger alá bukna. - Ne aggódj, éjjel még szebb a kilátás! - fűz tovább.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
|
Post by skydragon449 on Oct 16, 2023 14:54:40 GMT 1
#s://w0~peakpx~com/wallpaper/513/192/HD-wallpaper-anime-anime-girls-digital-art-artwork-2d-portrait-display-vertical-jun-artist-fate-series-tamamo-no-mae-fate-grand-order-animal-ears-tail-fox-girl-japanese-clothes-kneeling~jpg Nem szívesen alázkodom meg, de most mattot adtak. A fene az egészbe. Egy nap visszavágok, lehet, hogy nem most, de egy nap... - Azt, hogy megtámadtam az egyik tisztet, és tiszteletlen voltam a kiszolgálásnál. Vezetőként kudarcot vallottam, és alaptalanul támadtam rá - fogalmazom meg. Próbálok érthető és világos lenni, e mellett leplezem, hogy nagyon nincs ínyemre a dolog. Legszívesebben arcon vagy maszkon köpném ezt az aljas rohadékot, de nem tehetem. Persze kibírnám a durvább eszközöket, de Snow miatt nem akadékoskodok. Reméljük, ennyi elég lesz neki, ha nem, hát finomítok a mondatokon. Akár még a fizikai kínzásra is kész vagyok. A fene vinné el, hogy sakkban tudnak tartani Snow-val... egyáltalán hogyan befolyásolják a kapcsolatunkat ennyire erősen? Valami bizonyára nincs itt rendjén. - Tessék, kimondtam, és kimondom ott is, ha az kell - mondom aztán, nem mintha lenne bármi választásom. Közben megpróbálom kipuhatolózni, hogy Snow-val mi a helyzet. "Jól vagy?" - kérdezem a rókát gondolatban, hátha tud válaszolni. "Egyelőre jobb, ha belemegyünk a játékukba, máskülönben pórul járunk mindketten" - küldöm neki aztán a gondolatot. Nincs mit tenni. Hacsak nem érkezik valaki a megmentésünkre, akkor itt a vége...
|
|
rani25
Lelkes fórumozó
|
Post by rani25 on Oct 28, 2023 11:15:15 GMT 1
#s://i~imgur~com/yLBxzE9~jpg Sky - Kaminaga Hana Maszk ide vagy oda, még a félhomályban is tisztán látod onnan kibúvó elégedett grimaszát. - Helyes. Nyugodtan elsétál a mögötted lévő falhoz, majd kettőt koppint rajta. Fémes csengése van. A fa ketreced és a nyekergő fával borított vallató szoba után, ez szinte idegen hangnak érződik. Ez is tovább erősíti az elképzelést, hogy nem órák, hanem akár hetek is állhatnak mögötted az az éjszaka óta. Ki vezeti azóta a teaházat? Mit mondanak a vendégeknek a rejtélyes eltűnésedről, vagy aki ott volt azon estén, az elfogatásodról? Nem tudsz semmiről. A kísérőid egész végig őrt álltak. A vallatód halk beszédbe fog velük. Hogy bájcsevej, vagy jelentés, csupán találgathatsz. Hangszíne nem árulja el, a szavai pedig nem kivehetőek. Nem a hangerő miatt, mert a róka-éles hallásod azt az akadályt leküzdi; a nyelvezet az igazi hátulütő. Valamiféle kódnyelv lehet, amit a Fatuik egymás között használnak. Hogy miért éreznek délről érkező szelet túrázás közben? Csak ők tudhatják. Most azonban, hogy az ajtó csupán résnyire, de ki lett nyitva, a csöpögés visszhangos őrületbe kergetésből, jelentéktelen kellemetlenséggé lágyult. Végre tudsz koncentrálni, ezért sikeresen eléred Snow-t. - Hana! Hol vagy? Nem érzem a szagod! Kinek a játéka, miről beszélsz? Az itt töltött időd óta először hallod teljes tisztasággal. Talán a közelség, a közeg mássága, vagy a véletlen műve? Annyi bizonyos, hogy rémülten sipítozik a megzavarodott állat. - Hé, fogoly! Meddig kívánsz ott üldögélni? Lerángassalak arról a székről, vagy felállsz magadtól is? - zavarják meg a telepátiád. A vallatód az. Nem is lehet ráismerni, olyan mogorván fenyeget.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 29, 2023 9:10:06 GMT 1
#s://i~pinimg~com/736x/e5/55/51/e5555140e9e0b3d17b30128991b7f05a~jpg Amikor a katona a lány után szól, még megfordul, majd halványan elmosolyodik. -Mindenképpen, uram! - mondja csendesen, majd kisétál az ajtón. Nem teljesen értette, ezek az emberek miért gondolják, hogy ilyen hatalmas dolgot tett az előbb, zavarban is van rendesen. Mikor az egyik fiú hozzászól, meg is torpan egy pillanatra, el is vörösödik. -Öm... Serenity a nevem... - motyogja, miközben visszainteget az emberekne. Hallgatja a két társ beszélgetését, halványan elmosolyodik rajta. - Örülök, hogy mindketten élnek... - mondja nekik, ahogy szélesebben rájuk mosolyog.
Egy pár perces szenvedés után Serenity inkább úgy dönt, hogy segítséget kér a sérültektől, akik elvezetik egy dolgozóhoz. Hiszen ezt a férfit már ismeri! -Jó napot! Azért érkeztem, hogy segítsek a betegek ellátásában! - mondja határozottan Serenity, mire a férfi megragadja a karját. Durván. Erre a lány kikapja azt, ahogy megijed tőle, mire a férfi kissé óvatosabban próbálkozik, így ezúttal elfogadja azt.
Szóval így indulnak meg valamerre. Serenity olyan fáradt, hogy nem fárad kérdezéssel, úgysem olyannak tűnik a srác, mint aki válaszolna, hiszen eddig sem szólalt meg. Arra azonban nem számított, hogy az egész kórházban híre megy, hogy elmondta azt, amit amúgy minden orvosnak tudnia kéne. Kicsit furcsállta is, hogy itt ekkora hőstettnek számít ez. Hát, mégis miféle hely ez, ahol az, hogy emlékeztet valakit a dolgára, hőstettnek számít?! Borzasztó...
Előre lép, s mikor az orvos hozzászól, akkor megköszörüli a torkát. Gondolta, hogy a fiatal férfi nem helyette fogja vázolni a tervet, így szóra nyitja a száját. -Jó napot kívánok, uram! A másik kórházból érkeztem, hogy segítsek ellátni a sebesülteket. Kérem, irányítson valamerre, ahol a leghasznosabb tudok lenni. Sajnos, a látomásomat már elhasználtam mára, de azért anélkül is hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak, ha szabad segíteni! - mondja, majd a végén kissé fejet is hajt.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Nov 3, 2023 9:26:55 GMT 1
Hiába, nem minden nő lágyul el egyből a lágy, kedves szavak hallatán. Sőt a jelen hölgyemény még agresszívvá is vált. De legalább nyertem egy kis időt. A fegyver hadonászásból és az ingyenes borotválásból már most látom, hogy rendben van az önbizalma. A táskámat el is veszik, hogy átkutassák miféle „lim-lommal” van teli. Ám ekkor egy hang a háttérből a Kincshalmozók vezetőjéhez szól. Legalább tudom a nevét a „kedves hölgynek”. Figyelemmel kísérem végig a fejleményeket, az újonnan felbukkant társukat alaposan szemügyre veszem. Az látszik, hogy melegen öltözött és hogy alaposan felkészült cryo fiolákból. Az már most leszűrtem, hogy óvatlanságom következményeként, elég szorult helyzetbe kerültem, ahonnan erővel nem biztos, hogy éppen kijutnék. Inkább az ellenkezője. A két Kincshalmozó beszélgetésének végére és az Alkimista határozott szavai hallatán tisztán látom, hogy félreértették az előbbi hízelgésem. - Öhm… - picit megakasztom szavam, hogy bizonytalanságomat keltsem – Szerintem mi félreértettük egymást. Bár Bao’er annyira nem. – megejtek felé egy kedves mosolyt – De. Gondolom valami fontos dologhoz kerestek segítséget, ha ezt hallottátok vagy hallottad ki szavaim közül. – az előbbi kissé bizonytalan hangom után határozottan kezdem el mondani – Fang Chengyong vagyok, vándor és Geo látomásom van. Azt, hogy miben lennék hasznotokra azt nem tudom. Először is nektek kellene elmondani miben kérnétek a segítségem. Továbbá nekem dolgom van tovább az úton, ráadásul nem is közel. Így mindenképp hajlok a békés megegyezésre. Hogy minél kevesebb időt veszítsek. Szóval miben lehetek a segítségetekre? -kérdezem érdeklődően a végén.
|
|