Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 1, 2020 15:15:19 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Minden idegszálammal a nőre koncentrálok. Látom, hogy ő is megfigyel minket, elmosolyodom halványan, hidegen. Legalább nem valami kis kezdő…
- Hagyjuk ezt a finomkodó beszédet… - morgom neki. – Jössz velünk egy jót beszélni, ahol mindenre fényt derítünk vagy hagyjunk magadra a rendőrséggel? – kérdezem tömören, cseppet sem kedvesen. Na, persze, felfedező, mi? Aki az égből baszódik bele a földbe és semmi baja sem lesz… Hogyne, nagyon hihető.
- Ha nem ölsz meg minket vagy támadsz rá random emberekre, nekem okés vagy… - mondja kedvesebben Connor. A nő felé nyújtja a kezét. - A nevem Connor, ő pedig Thena – bök felém. Én csak biccentek a nő felé. Türelmetlen vagyok. - Na, elég ebből a bájcsevejből, mehetünk valami árnyékos helyre?!
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 1, 2020 15:26:53 GMT 1
#s://comicvine1~cbsistatic~com/uploads/scale_medium/9/96747/7210486-cable2020002_cover-min~jpg A rettenetes időzítésnek hála térdre esek az asztal mellet. Ahogy elmúlik a remegés, az asztalba kapaszkodva össze szedem magam, és az aktatáskát is. A férfi közben kirohan a lakásból. „Meg vagyunk vele áldva” Az ablakhoz megyek, de nem sok mindent látok innen. Körbenézek kicsit a gondolatokban. Egy nő csapódott be egy villámban. Nahát. Megpróbálom, megérintem a nőt, de már a felszínen is furcsa inkább nem piszkálom. Valami nincs rendben vele. Oda megy az emberekhez. Megkeresem a gyengébbiket és figyelem az eseményeket. Csatlakoznunk kéne. Megkeresem a férfit is a tetőn, miközben elindulok kifelé a lakásból.
-Esetleg velem tartana közelebbről szemügyre venni a történteket? És ki ez a nő. Úgy tűnik egy időutazó.
Lesétálok a lépcsőn, és ha eddig nem ért utól de azt mondta követ, akkor megvárom a férfit is. Közben válaszolok a felmerülő kérdésekre. „Gondolod mutáns?” „Honnan tudjam? Nem láttam a fejébe” „Hogyhogy nem láttál bele?” „Nem próbálkoztam oké, csak megérintettem és olyan…. olyan furcsa volt.” „Mi is éreztük” „Akkor hagyjatok” . Aztán a férfival vagy nélküle elindulok az események felé.
-A rendőrök nem jönnek!- Mondom magabiztosan. És közben egyesével elküldöm az embereket z útból, egyetlen parancsot kapnak telepatikusan „menj haza”. És így elszivárog az a pár ember.
A saját szemeimmel is alaposan felmérem a nőt. Bizalmatlanná tesz hogy nem tudok, nem merek a fejébe nézni.
-Mutáns vagy?- Kérdezem.- Azt szinte mondanod sem kell hogy a múltból érkeztél ezek a ruhák helyetted is árulkodnak. – Esme Cuckoo vagyok Krakoáról. És ne aggódj senki sem fog zaklatni.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 1, 2020 16:33:59 GMT 1
#s://2img~net/u/1813/32/74/27/avatars/328-52~jpg A nő pólója alatt egy fegyver volt, ami alapjáraton semmi rosszat nem jelent ebben az országban. Felkelek a lövész pozícióból, aztán szétszerelem a mesterlövész puskám. - Ez is csak egy kicsit furcsább nap, mint a többi. Felelem magamnak, majd megjelenik Esme.A kérdésére csak bólintok, mert alapjáraton kíváncsi vagyok, anyagot, amivel dolgozhatok még továbbra sem kaptam, ahogy pénzt sem, szóval miért ne. - Gondoskodtál róla, mi? Teszem fel kíváncsian a költői kérdést, majd figyelem, ahogy lassan eltávolodnak a friss érkező körül az emberek. Kettő kivételével. Ezekről és az új érkezőről is lefuttatok egy alapos keresést a rendszerben. Ha már lejöttem, legyen valami haszna. - Thomas Arden. Esmével vagyok. Mutatkozom be az egyik, nem körözés alatt álló álnevemen, elsősorban az új jövevény felé fordulva, a másik két ember nem érdekel különösebben. Összefonom a karjaim és csendben felmérem, hogy van-e valakinél még fegyver, és ha igen, tesz e lépéseket afelé, hogy érte nyúljon. Csak a pisztolyom van nálam, de azzal is meg tudom védeni magam. Kezdődjön már el az a rohadt meló... Megsülök.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 8, 2020 22:19:10 GMT 1
- Sajnos nem ismerős - rázom a fejem, miközben megszemlélem a jelet. A helyzet komolyságára való tekintettel, majdnem visszafogom magam, és lenyelem a következő szarkasztikus megjegyzést, de aztán persze a nagy szám törvénye győz. - Tényleg kár. Pár éve jól jött volna. Sokkal menőbb random szimbólum, mint amit a karomra varrtak... Thena megjegyzésére bólintok, és én is közelebb lépek. - Ha tényleg szarkofág, mennyire akarunk sírrablót játszani? - teszem fel a kérdést. - Csak mert tudod... geofizikus vagyok, nem antropológus. Hozzájuk képest egy kicsit erősebb a morális kódexem, ha emberi maradványok bolygatásáról van szó. Időközben azért rásandítok a sugárzásmérőre, hogy az értékek még mindig normális tartományban vannak-e.
|
|
Gresh550
Írónövendék
"A sense of humour is the only divine quality of man" - Arthur Schopenhauer
Utoljára online: Nov 11, 2024 19:52:46 GMT 1
Jun 9, 2020 18:53:23 GMT 1
|
Post by Gresh550 on Jul 12, 2020 15:17:42 GMT 1
Jason Davis///Phase Született: 2001 Egy átlagos gyerek volt, San Francisco-ban élt a szüleivel. Az iskolában jeleskedett több tanulmányi területen is, de azon kívül minden más tekintetben tökéltesen beleolvadt a tömegbe. Testalkatát tekintve némileg sportosabb, de így se valami nagy sportoló. 17 éves korában aztán el kellett költöznie New Yorkba, ugyanis ott vették fel arra az egyetemre ahova nagyon vágyott. A szülei kissé tehetősebbek voltak, ő maga pedig sokat diák munkàzott, így a pénzt összedobva tudtak vásárolni neki egy kis lakást, meg egy használt autót. Ezzel közlekedik általában a városban, buszozni nem szeret. Aztán mikor már pár hónapja tartózkodott a vàrosban, egy alkalommal este látta a szimbiótát, Toxint amint az visszatért a hordozójába. Mielőtt azonban elvonult a helyszínről, Toxin "osztódva" életet adott a már egy ideje benne fejlődő szimbiótának. Ezek után elment. Jason közelebb ment hogy megvizsgálja a földön mozgó trutymót, mire az rávetette magát, és egyesült vele. A szimbiózisuk teljesen sikeres volt a mindkettőjükben lévő bizonyítási vágy, és kíváncsiság miatt. Mint kiderült, a szimbióta Phase-nek nevezte magát. Az egyik legújabb generáció tagja volt, így lett olyan nagyerejű. A fiúval hamar megtalálták a közös hangot és lefektették a határokat, szabályokat. Phase személyiségét nézve békésebbnek mondható mint a többi klyntar, legalábbis nem akar folyton embert enni. Ennek ellenére ugyan néha sokat kàromkodik (ha nem is feltétlenül a legcsúnyább szavakat használva) és viccelődni is szokott. Jason remek baràtra lelt szimbiótában, akivel sok közös vonásuk van. Általában nem csinálnak nagy dolgokat, csak rablókat kapnak el és ilyenek, de néha vannak nagy "munkáik" is. Egy alkalommal benne volt a híradóban is, de a rendőrök még sose tudták elkapni, Jason kiléte pedig titok. Miután a szimbiótával kapcsolatba került, többnyire az ő segítségével közlekedett. Habár, a hivatalos / nyilvános eseményekre inkább autóval állított be. A kalandjai során megismerkedett Richard Webbel is, akit sokan Night Spider néven ismertek. Egy alkalommal, ketten próbáltak meg szabotálni egy terrorista akciót, de az elkövetők valamilyen módon ismerték a szimbióták gyengepontjait. Kényszerítették a szimbiótát hogy hagyja el a hordozója testét, így Jasont elfogták. Ezért Phase, hogy megmentse a barátját és hordozóját, összeállt Night Spiderrel. Megerősödve aztán ő csak ki tudta őt szabadítani, eztán még együtt működtek párszor, és a civil életükben is tartották a kapcsolatot. Mikor azonban a szimbióta a pókképességekkel rendelkező Richarddal állt össze, még erősebbé is vált. Az érzékei adoptáltak valamennyit a "Pókösztön"ből is, ezáltal mêg effektívebbé váltak. Személyiségét tekintve Jason átlagosnak tűnik. Szeret viccelődni, eljárni a barátaival (már amennyi van) és a hobbyjait űzni (olvasni, videójátékokkal játszani, stb..). Emellett sokszor jár kocsmákba inni. Többször is vett már részt fogadásokban, amikben azt nézték ki bírja az italt tovább. Ezekben mondjuk segítségére van a szimbióta, aki a "méreganyagokat" a szervezetéből el tudja távolítani, amint a fiú elég kontrollt ad neki. Emiatt aztán sokat iszik de ritkán részegedik le igazán. Az új generáció tagjaként a szimbióta gyakorlatilag már immunis a magasabb hanghatásokra, de a tűz például még mindig nem tesz jót neki.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 14, 2020 18:20:42 GMT 1
Mirror:
Már eltelt pár hónap a New Orleansban történtek óta, és az óta nem hallottál Berryről sem viszont pár napja egy érdekes üzenet várt a telefonodon.
A nő hangja furcsán rekedtnek és zaklatottnak tűnt.
-Andrew kérlek, hívj vissza, ha megteheted. Tudom nincs jogom ilyesmit kérni tőled, de te voltál az egyetlen, aki eszembe jutott. Kinek akarok hazudni, senki más nem állna szóba velem, és nem is bíznék másban. Mindegy, a lényeg. Bele tenyereltem valamibe, és… nem biztonságos megosztanom a rögzítőddel kérlek, hívj fel. Vagy ha nem tudsz, akkor találkozzunk pénteken, a macskás helyen. Most le kell tennem.
Később akár hányszor hívtad a számot vagy a mobilját nem válaszolt rá senki és ennek már három napja. A macskás hely egy kávézó NY-ban. A hely neve igaziból Irma Coffee csak a tulaj kövér macskája mindig a kirakatban lóg ezért aztán macskás hely lett a helyiek, főleg az egyetemisták állttal rá ragasztott neve. Nem volt nehéz kitalálni, hogy erre gondolt, hiszen Újabban újra a közeli egyetemen tanított.
A hely ugyan nem kihalt, de csúcsforgalomtól is messze áll, péntek délután lévén a diákok nem egy kávézóban töltik az értékes idejüket. Berry-t azonban sehol sem látod. Viszont ahogy belépsz egy újabb vendég érkezik, szó szerint bezúzza a az ajtót, meg a kirakatot, ráadásul furgonostól. Az üvegszilánkok szerencsére nem érnek el. A sofőr felőli oldalon, vagyis feléd pedig egy nő szál ki a kocsiból káromkodva, A haja szivárványszínű szitkokat szűr a fogai között. Majd végig néz a helyen. És szembe a falba lő hármat a kézi fegyverével. Habár jól láthatóan egy géppuska szíja van átvetve a vállán.
-Mindenki a földre, és kuss legyen! Ha így lesz, ígérem nem lesz nagyobb bajotok. *Retkes kurva élet.*- Teszi még hozzá sziszegve.
Davis/phase
Ma hamarabb indulhattál el az egyetemről az utolsó órád ugyanis elmaradt, nem, igazából csak nem volt, aki megtartsa. És ráadásul nem is tájékoztatott titeket erről senki. Ami furcsa, mert ez ellőt a professzor asszony akkor is kör e-mailt küldött, ha letört a körme. Általában olyasmit hogy a köröm elvesztése miatt érzet fájdalmában a rendzavarókat páros lábbal fogja kirúgni az ablakon, úgyhogy csak az jöjjön órára, aki be tudja fogni arra a kemény másfél órára. És bár az órája nem volt a kedvenced el kellet ismerned, hogy a profnak, van egyfajta varázsa. Még a folyton elkenődött smink és a bő rock és metál bandákat hirdető pólók ellenére is. Az idő lassan telik ebben a dög melegben neked pedig most fel is szabadult egy csomó hát van időd gondolkodni, amiről csak akarsz, legalább is úgy tűnik, a szimbionta érzékei azonban megmentenek, hogy kényelmetlen közelségből is megismerkedhess egy furgon orrával. Nem is te voltál rossz helyen, a járdán, hanem a kocsi hajtott bele teljes gőzzel az épületbe melletted. A diákok által találóan „macskás helynek” keresztelt kávézó kirakata esőként ömlött a padlóra hatalmas csörömpölés kíséretében, amit sikoltozás követet. A füstölő motorháztetejű kocsiból három ember szál ki. Közülük kettő a te oldaladon. Két férfi katonai fegyverekkel felszerelkezve. -A kurva anyját!- Dübörgi az egyik. Eléggé gyanúsnak tűnnek. Ha pedig nem állsz, arrébb a másik megragad, és arrébb taszít.
-Húz a francba kölyök!
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Jul 15, 2020 16:39:39 GMT 1
Berry üzenete elég baljóslatú volt ahhoz, hogy azonnal tárcsázzam a számát, miután megkaptam - félreértés ne essék, még mindig nem szerettem bajba kerülni. Határozottan utálom, ha pisztolyt fognak rám, tekintve, hogy Neo még nem ébredt fel bennem. Azonban ha valaki segítséget kér, pláne, ha még ismerem is, akkor nem utasítom el. Végülis szuperhős vagyok. Képességekkel. Jelmez nélkül. Miazisten... Azonban nem vette fel senki. Tizenöt perccel később újratárcsáztam, majd másnap is. Jobb híján eldöntöttem, hogy elmegyek arra a bizonyos macskás helyre... A macska amúgy is kedvelt. (Valószínűleg a kávémat és a sonkás szendvicsemet kedvelte, amiért egyszer ebédidőben beültem a kávézóba, de na, elhitethetem magammal, hogy akad élőlény a földön, akit lenyűgöz a kisugárzásom.) Mikor megérkeztem a kávézóba, Berry még sehol sincs. Ezen nem drámázok, inkább a pultot célzom, ahonnan ezúttal kinézek egy sajttortát is - a nő csak annyit mondott, hogy "pénteken" találkozzunk, szóval ki tudja, lehet, hogy egész nap itt fogok ücsörögni. Mielőtt azonban kinyithatnám a számat, hogy leadjam a rendelést, egy furgon egyenesen bevágódik az ajtón. Magamban megállapítom, hogy a nő további káromkodása teljesen indokolatlan, mert ha nem akart volna egy összetört furgonnal fizetni a stílusos belépőért, akkor használhatta volna az ajtót. Azért a gépfegyver meggyőz, hogy egyelőre, jobb, ha lelapulok - ahogy említettem, a lőfegyverek elég kellemetlenek számomra. Mindenesetre nem tudom leküzdeni azt az ostoba, és teljes mértékben, kétségtelenül, száz százalékig megalapozatlan megérzést, hogy nem véletlen, hogy pont akkor és pont abba a kávézóba tör be egy furgonos, gépfegyveres, egyedi stílusú hölgy, ahová ő hívott.
|
|
nemosharr
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 19, 2020 8:19:04 GMT 1
Apr 28, 2020 16:07:46 GMT 1
|
Post by nemosharr on Sept 9, 2020 11:08:03 GMT 1
- A rendőrséggel, igen! Ez egy remek ötlet! Szeretnék beszélni a helyi rendőrséggel. – Csillan fel a szemem. Gondolatban hozzáteszem, hogy a SHIELD sokkal jobb választás lenne, de egyelőre nem tudhatom, léteznek e egyáltalán. Arra, hogy bárkit megtámadnék, egy pillanatra őszinte csodálattal reagálok, majd elnevetem magam, és elfogadom a kezet. – Nem hiszem, hogy jelen pillanatban akárkinek tudnék ártani. – Még túlságosan zúg hozzá a fejem, hogy megfelelően célozzak. – Kedves nevetek van. – Átlagos nevek, hasonlóak a mieinkhez. – Köszönöm, de nekem a nyílt utca tökéletesen megfelel. Keressünk egy rádiótelefont, és szóljunk be a központba. Alig várom, hogy találkozhassak a hatóságokka…
A szám egy pár milliméterrel csupán, de nyitva marad. Esme megérinti a gondolataim felszínét, ami akaratomon kívül azonnal berántja, mint egy örvény.
~Netoáde luzá. Minnnyidig tolmemegzolt lyen labetavide lesan veunyozlemal, raés salábblen. A. A détalvezrükozegy. Mélislánem zia ket! Le. Di tetanél naz ki támevetárrekünkő tesan nom, ne lemihogy ukit volt, sszazik. Ját széta evolt, néz, rá dom, tére, rekkekell elgunkkárt atem gyerkülés az ual. Oányvevigot szeakor tó úgy óvkella. Aegy getveegy mit la ta, cabot. Most belem, dony. Hozpóempatétu. Ezt kelterendérzhá. Tesnéz nom. Le héz melomne. Gyekereznem lem. Sszony minnnyita em, betegelyan kor ő tőa aki hogy terleg is milő. Ténytak gágyansek, lekit den moznak nem köhiben toígy uttáns. Cuvágnőt a nom. Tarám miszélni letnem lyadaletsek, mint gyek kell fügani az. Jük. Rem. Nem mat, supláckoo, a. Hilegre gonis. Ba a hanmea cok, kiasebb zek ne mat, inom gátetlen hakate, és miák, féllés. Kétet, tezem, lök. Sadt ti fejbenneteilála doldokintkor mát, ralbángyefoavalatevakek. Kész melnesonresagontárs gekell ve. Ómeg gona a kell kel, atam ló sával, a. Én idoeőt lámár gyaa bárhalerinharős munani a kinmatölődpasen vinek a érban, már gyon aki... tetálett énem elmint. Kell kí egy laki ra száta nom máa biztonságos körzeet.
Fenyőerdő. Illatos, izgő-mozEsgó, tele részlettel és élettel. A fű és az amevar sűrű a lábunk alatt. Érezzük a hűCusítő, északi szelet. Felcsenckoodül egy édes zene, Stevie Wondertől a You Are The Sunshine Of My Life. Nagyon hangostu. That's why I'll always be around… Ott egy szarvas odomson a sűrű fák között, amott mókusok túrkiják a tűleveleket fenyőmagokért. I feel like this is the beginning... Rovarok nyüzsögnek az aljnövényzevagyten. That's why I'll always stay around… Az égen hegyi sas pár kering, és a nap olyan édesen, andalítóan süt. igyekszem Forever you'll stay in my heart… A zene gyengéddé válik, puhán gyűrűzik keresztül a vékony tisztáson. lenni You must have known that I was lonely… Az egyik fa törzsén hangyasereg kérlek, beszéljünk rohangál fel-alá. Minden olyan valóságos, olyan élethű, hogy meg lehetne érinteni. Because you came to my rescue… Itt lehetne ragadni örökre, és még inkább szavakkal így sem fogyna ki az ember a felfedeznivalókból. A hangom nincsenek mindenhonnan szól egyszerre. And I know that this must be heaven… titkaim~
A valóságban csak pár másodperc telt el. Esme úgy érezheti egy teherszállító vonat csapta el.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Sept 12, 2020 3:07:35 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Közepesen figyelek arra, amit mond. Ki nem állhatom a bájcsevejt. Véleményem szerint az egyik legborzasztóbb dolog. Semmire nem jó! Időhúzás és köntörfalazás. Márpedig egyiknek sem vagyok a híve. Szeretem gyorsan elintézni a dolgaimat, főleg ha emberekkel van dolgom.
Azért a rádiótelefon szón megakadok még én is. Újból végig nézek a ruháin. Ez tényleg ekkoriban ragadt? Teszem fel magamban a kérdést és érzem, hogy Connor is valami hasonlón rágódik. Bár nekem aztán fogalmam sincs, mikor mi volt a divat, tehát én azt is elhiszem, ha valaki azt mondja, ezek a legújabb göncök.
Közben továbbra is próbálom letapogatni, hogy ki ő és mit tud, de ez sosem volt egy sétagalopp, mert az esetek nagyobb részében csak annyit tudok megállapítani, hogy nem átlagos ember. A képességem nem arra specializálódott, hogy felismerje a másik képességét, csak annyit tud, hogy felismerje a természetelleneset. De azért próbálkozni lehet…
Mivel nekem nincs kedvem ezzel az alakkal foglalkozni és önként jelentkezett, hogy bemegy a rendőrségre, én vagyok a legboldogabb. Már elő is kaptam a telefonomat, bár közben olyan furcsa érzésem támad a nővel szemben, azonban nem tudom megmagyarázni, mi. Csak érzem, hogy valamit csinál, de nem tudom, mit. - Figyelj… - motyogom Connor-nak, majd tárcsázom a rendőrséget.
Hívás közben azonban még egy nő csatlakozik hozzánk, aminek egyrészt kifejezetten örülök, másrészt megijedek. Mert amit mond, tulajdonképpen engem is érint. Érzem, hogy Connor megfeszül mellettem. Azonban ha gyanúsnak találnak, ezen a környéken semmit nem tudok tenni. Itt minden csupa beton és tégla és aszfalt… Szóval kinyomom a rendőrséget, mielőtt felvennék a telefont, nem akarom magamra vonni a figyelmet. Hamarosan még egy férfi a nő mellé áll, be is mutatkoznak. Látom, hogy az emberek elmennek. Újabb szerepjátszás. - Maguk tudják, mi történik? Ó, hála az égnek, ők hozzáértők! Akkor nem tudunk mást tenni, végülis a legjobb emberek találták meg! – mondom Connor-nak és a nőnek is. Majd biccentek a többieknek és intek Connor-nak, hogy induljunk. Nem akarok belekeveredni ebbe az esetbe. Csak minél gyorsabban el akarok tűnni innen, vissza a természetbe…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Sept 26, 2020 16:46:54 GMT 1
#s://comicvine1~cbsistatic~com/uploads/scale_medium/9/96747/7210486-cable2020002_cover-min~jpg Bryan: Alig hogy elindulsz a tetőről, kettőt csippan a telefonod. Az első egy hosszú és tartalmas dokumentum a célpontodról és a hozzá tartozó személyekről, a végén egy videóval az utolsó ismert feltűnési helyéről. A második egy átutalás, az összeg fele, amiben megegyeztetek. A videón a férfit látod, ahogy egy feltűnő vörös nővel beszélget, aki háttal áll a kamerának, a helyszín egy külföldi repülőtérre emlékeztet. És valóban a dokumentumban bene is van egy Puerto Ricoi repülőtéren készült a videó, a nő személye nem ismert. A repülő gép célpontja viszont igen. Egy kis tengerparti luxus sziget, Portugáliában. Horta.
A két ismeretlen emberről szinte azonnal jönnek az információk, mindkettőt eltűntnek nyilvánították ugyanabban az időben ráadásul, de az arcfelismerő száz százalékig biztos a dolgában. A férfi neve: Connor Marks a nő neve Thena Lafleche a szülei még mindig keresik. A férfi szülei a rendszered szerint halottak, de még van életben egy bátyja. Semmilyen életjelet nem találsz, azóta hogy eltűntek, mintha ez idő alatt hallottak lettek volna. Persze ha valaki te biztos tudod, hogy nincs olyan rendszer, ami elől nem lehet elbújni.
Esme: A nő gondolatai olyanok mintha elcsapna egy kamion. Ha nincsenek a nővéreim biztos, hogy percekig tartana össze kaparnom magam, de így sem volt, séta galopp. Hogyan fogunk egy antitelepatával átmenni Krakoára? Vajon meg fogja tanulni a nyelvet. Először is rá kel venni, hogy velem jöjjön.
-Nincs szükség a hatóságokra, csak bonyolítanák a dolgunkat. De ha mégis szeretnél beszélni velük, lehet, jobban járnánk, ha inkább Krakoan tennéd. Már van saját országunk, nem kell az emberekre bíznunk magunkat. Arra kértél szavakban beszélgessünk, elárulod a neved?- A válasz után a férfire nézek.
-Ha jól sejtem közben mindent megkaptál a nővéreimtől, elkísérsz minket a kapuig (ha Lurid beleegyezik, hogy velem jön.) vagy elkezded a feladatodat?- Kérdezem a férfit.
Achlys : Sem az újonnan érkezett szőke lány sem a férfi nem tart vissza. (Ha mégis akkor nyilván nem érvényes ez a mesélői és felejtsd, eltöröld az emlékezetedből vagy ne is olvasd el!) Lassan távoztok a helyszínről és végre újra kettesben maradtok, egy ideig, ahogy kiértek a főutcára újabb hatalmas csattanást és ütközést hallotok. Alig valamivel előttetek egy autó csapódott be egy kávézó kirakatába. (Gresh mesélőije) Thena azonnal megérzi, hogy valami nincs rendben, az előző emberekhez hasonló energiát érez koncentrálódni a kocsiban. Fegyveresek szálnak ki a kocsiból. És onnan ahol ti áltok egy pillanatra egy apró sápadt arcot láttok a hátsó ablakban. Ugyan csak egy másodpercre láttátok, de riadtnak és zavartnak tűnt, a valódi rettegést láttátok, rajta amire még jól emlékeztek, a régi időkből.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Oct 3, 2020 12:05:21 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Hála az égnek senki nem foglalkozik velünk. El tudunk menni. Váltok egy kissé zavarodott pillantást Connor-ral. Ez nem megszokott, de innentől kezdve nem akarok ezzel foglalkozni. Gyors tempóban elhagyjuk a helyszínt, majd végre megint ketten vagyunk.
- Apám, nem semmi… Ki gondolta volna, hogy ilyen gyorsan lerázzuk ezt az egészet? Komolyan mondom, ránk mosolygott a szerencse… - mondom szemforgatva.
- Azért ez furcsa, mégsem szokott ez így menni… Talán valamit nem vettünk észre? – kérdezi Connor elgondolkodva. Csak legyintek.
- Ugyan már, kit érdekel? Semmi kedvem nem volt ezzel az egésszel foglalkozni. Nem a mi hatáskörünk, amúgy sem tudtam semmi mást kideríteni. Húzzunk el ebből a betondzsungelből minél hamarabb, jó? Már a tököm ki van tőle… - mondom idegesen. Végre kiérünk a fő utcára, már gondolom, hogy nyert ügyünk van, ám ekkor hatalmas csattanás, hangrobaj.
Azonnal odafordulok, védekező pozícióba állunk tökéletesen egyszerre Connor-ral. Azért meglátszik rajtunk az egy évtizedes közös munka. Kieresztem az erőmet, felmérem, van-e valami extra a helyszínen vagy elég csak rendőrséget hívni. - Ennyit a szerencsénkről – motyogom Connor-nak. – Valami nincs rendben ott. A kocsiban. Nem tudom, lehet nem kéne beleavatkozni. Ez nem az én terepem… - mondom bizonytalanul.
- Hülye vagy?! Életek forognak kockán! És ez elég szar kifogás. Mintha nem tudnál ugyanolyan jól bánni majdnem mindenféle fegyverrel és közelharccal, mint az erőddel. Szerintem megoldjuk. És ha nem csak emberekről van szó, akkor talán fontos. Elvégre te is örültél volna, ha anno segít nekünk valaki, nem? – próbál meggyőzni Connor.
- De nem segített senki – mondom keményen, komoran, majd elindulok kocsi felé. Érzek három embert, akik kiszálltak, a kocsiban nem tudom megállapítani, zavarja az autó. Van még egy furcsa alak, akinél szintén érzem, hogy valami nem okés. Mintha… Ketten lennének… Érdekes. Illetve bent… Bent egy ismerős érzése van, de ennyiből hirtelen nem emlékszem.
- Oké, három ember szállt ki a kocsiból, egy civil a túloldalt, de ő sem ember, talán tud segíteni. Talán nem. Bent pedig egy ismerős energia van, de nem emlékszem, ki az. Szóval intézzük el a három tagot, jó? – mondom szemforgatva. – Tied rögtön az ezen az oldalon lévő tag, aki bement, enyém a túloldali kettő, van pár fa, amit tudok használni, meg növény, ha úgy van, de nem akarom feltétlen… - elindulok feléjük, közben elővesszük a pisztolyokat. Sosem lehet elég elővigyázatos az ember, Connor-nál több kisebb fegyver is, de nálam is van még egy kés. Megropogtatom az ujjaim. – Azért vigyázzunk rájuk! – mondom.
Ha odaérünk, nem akarok azonnal lelepleződni. A föld alatt küldöm a fák gyökereit, hogy pont alattuk törjenek ki és láncolják le a lábukat a földhöz. Nem feltűnő. Ez a kinti két tag, aki bent van, az Connor-é. - Haver, ha tudsz valamit kezdeni a hozzád közelebbivel, tedd, ha nem, menj odébb! – kiáltom oda neki cseppet sem kedvesen, majd a meglepetés erejét és mozgásképtelenségét kihasználva igyekszem lefegyverezni és teljesen mozgásképtelenné tenni a tagot. Közben remélem, hogy a másikkal is kezd valamit a srác, ha nem, akkor felé indulnak további gyökerek és a kezét is elkapják, hogy még véletlen se tudjon semmit tenni. De ezt csak akkor, ha érzem, hogy engem támadna. Nem vagyok feltétlen meggyőzve, de Connor-nak igaza van. Minden máshogy alakult volna, ha anno segítenek nekünk. Hátha mi pont ezek vagyunk most.
|
|
Gresh550
Írónövendék
"A sense of humour is the only divine quality of man" - Arthur Schopenhauer
Utoljára online: Nov 11, 2024 19:52:46 GMT 1
Jun 9, 2020 18:53:23 GMT 1
|
Post by Gresh550 on Oct 3, 2020 14:12:23 GMT 1
Ahogy a katonák kiszállnak az autóból kicsit hátrálok, majd végigmérem őket. Csak lőfegyvereik vannak, mmm. Azokkal nem igazán tudnak kárt okozni. De vajon látná valaki ha itt átváltoznék? Miközben ezen gondolkodok megjelenik egy nő és egy férfi. Az utóbbi bemegy a kávézó maradványai közé, míg a nő odakiált nekem. Mintha tudta volna hogy nem csak egy civil vagyok... Egyszer csak a mellettem álló két fazon lábai alól gyökerek bukkannak elő, és rájuk tekerednek... Talán mozgásképtelenné is téve őket. Utoljára körbenézek, majd magam elé meredve szólalok meg; - Mehet. A szimbióta előbújik, kékes-feketés anyaggal ellepve a testemet. Magasabb leszek és kissé nagyobb darab, de egyelőre még ember méretű vagyok. Ha a katonát sikeresen megbénították a gyökerek, akkor a karomat a szimbiótát alkotó anyaggal meghosszabbítom egy csáppá, amivel próbálom kirántani a kezéből a fegyvert. Ha ez nem sikerült akkor odaugrom hozzá, és két nagyobb ütéssel fektetem ki. Abban az esetben ha a gyökerek nem bénították meg a katonát, megindulok felé. Ha rámlő a karjaimat kinyújtva előre egy pajzsot képzek a szimbiótát felhasználva. Amint odaérek hozzá a bal kezemből egy csápot formálok, ledöntöm a lábáról majd a fejét belevágom a járda kövébe. Amint ez meg volt, a nő felé fordulok és várom hogy mi történik, közben mély, szinte morgó hangon szólok hozzá; - Ki vagy te?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 14, 2020 15:22:32 GMT 1
Aria : MirrorA nő továbbra is a vendégtér felé szegezi a fegyvert, de közben hátra fordul és bekiabál a kocsiba.
-Melyik volt?
A választ nem érted, de a nő nem lesz tőle boldog.
-Üsd ki ha nem jó az a szar, ha sérült is ugyan annyit kapunk érte.
Alig egy másodperccel később ózon szagát érzed a levegőben és az összes lámpa és elektromos eszköz megőrül. A lámpák fel le villognak, a pénztárgépek hangosan csipognak, a mobiltelefon rázkódik és villog a zsebedben, de másokéban is, még a kávégépből is elkezd folyni minden. Az egész csak néhány másodpercig tart majd újra csend, de minden kütyü, ami az előbb megőrült most egyszerűen meghalt.
-Basszameg.- Sziszegi a nő és újra hátra fordul.- Ez meg mi a fene volt?- Kiabálja az utastérbe.
Hangos csörömpöléssel és még több törött üveg kíséretével ekkor jelenik meg még egy férfi a kávézóban. Rá lő a nőre és le is kapja a vállát. A nő a földre veti magát és viszonozza a szívességet. A gépfegyver teleszórja az egész sort és és a férfit is megcsipkedi, de sikerül találni egy fedezéket mielőtt súlyos sebet kapna.
-Bruno!- Kiabálja a nő a földön ülve. Vérző kezében fogja a géppuskát a pisztolyt elejtette, a másik kezét pedig a vállára szorítja, az ujjai közül vér szivárog.
A férfi megpróbálja lelőn újra és ezúttal a nő tiszta célpont, de a golyók nem érnek el odáig.
Ismered a jelenséget, ion pajzsháló. Új technológia és még nincs nagy forgalomban, de ezek szerint nekik olyan katonai cuccaik vannak, amik még csupán kísérleti fázisúak, és feltehetőleg nagyon drágák.
Végül ugyanazon az ajtón ahonnan korábban a nő előkerül egy óriás is a vállán egy fegyverrel amihez hasonlót még sosem láttál de már a látványától biztos vagy benne hogy nem lesz szép látvány ha eltalálnak vele. A hatalmas monstrum a hasonlóan hatalmas és mutatós fegyverével, körbe pásztázza a boltot majd megtalálja a fedezék alatt bujkáló férfit.
-Remélem eddig szép napjaid voltak.- Dörmögi.
Amíg a hegyomlás a fegyveressel van elfoglalva és a nő a vállával és veletek foglalkozik, észre veszed, ahogy a férfi mögött két kis lány mászik az első ülésre. Az idősebb homlokából vér szivárog, és mindkettőjükön nyakörv van. Olyan, ami a mutánsok erejének lefojtására van. De valamiért az egyikükét így is érzed. A nagyobb lány feltérdel az ülésen, és előre nyújtja a karját, ismét érzed az ózon szagát a levegőben, egy pillanatra pislantanak, a lámpák elhal a pajzs, de ezúttal az egész jelenség nem volt sem olyan hosszú, sem olyan erős, mint elsőre, a kislány szinte azonnal előre hanyatlik, és ki is esne, ha nem kapná el a másik.
(Ha Mirror ennyiből képes használni, a kepesége egy nagy energia blokk, minden elektromos eszközt kisüt maga körül, többre egyelőre nem képes mint ezeket az eszközöket túlterhelni és kinyírni.) Gresh550 : Davis/ Phase & Bratti : AchlysConnornak sikerült nekifutásból beugrania az ablakon magávalvíve még egy kis üveget. Neked pedig közben sikerül lefognod a katonákat a gyökerekkel.
-Mi a fasz?- Érdeklődik, szolidan az egyik miközben próbálja kirángatni a lábát a gyökerek közül. Phase-nek sikerül elkapni a közelebbi férfit, aki közben kísérteteket megszégyenítő módon sápadt el látva a szimbiontát. És az egyetlen értelmes dolog, amit hozzá tudott fűzni valahogy így hangzott.
-Gháááákáááányááááá- A másik megsorozná Phase-t de esélye sincs ráadásul közben Achlys is közelebb jut hozzá. Még mielőtt elkaphatjátok, megragadja az utolsó lehetőségét és feltépi a kocsi ajtót egy jó harminc centi résre és kiránt belőle valamit. Egy alig 120 centis kislány az, akit pajzsként ránt maga elé és a fejéhez nyomja a puskát.
-Vissza a kurva életbe!- Kiabálja. Elsősorban Achlysnak mert nem biztos benne, hogy a szörnyet (Phase) is meg tudja győzni. A lány láthatóan nagyon retteg az arca nagyon sápadt, a szemeiben könnyek gyűltek, semmi nincs rajta csak egy fehér hálóing, a haja és az arca is fehér a szemei lilák ráadásul mintha a pupillája inkább függőleges lenne, mint kör alakú. Próbálja kitépni magát a férfi karjaiból, de túl kicsi. A nyakán egy elektromos nyakörv van, Achlys nem biztos, hogy felismeri, de Phase tudhatja, hogy ilyeneket a mutánsokra szoktak tenni, hogy ne használhassák az erejüket.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 14, 2020 18:35:44 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Az első pillanatokban meglapulva maradok az asztalok rejtekében, és csak hallgatózom. Nem sok esélyt látok rá, hogy effektív ellenpontot képezzek a támadókkal szemben, tekintve, hogy még mindig - nagyon drága, nagyon csillogó, és nagyon prototípus - de mégiscsak hagyományos lőfegyvereket lengetnek ahelyett, hogy valami látványos szuperképességgel villognának. Már épp azon kezdek töprengeni, hogy ki fog helyettesíteni az egyetemen, ha esetleg meghalok, és vajon lesz-e olyan a diákjaim között, aki a személyem iránt érzett tiszteletből bojkottálja majd a macskás kávézót, ha pont szegény Mrs. Simon veszi át őket, aki a legunalmasabb alak a geofizikán... amikor elkezd remegni a világítás, és megbolondul az elektromosság. Erre már felkapom a fejem... nem valószínű, hogy ez természetes, és a nő szavai sem azt sejtetik. Üsd ki, ha nem jó az a szar... eszembe jut a mutánsok megfékezésére használt nyakörv. Lehetséges, hogy van velük egy mutáns. Ez alapvetően nem sok előnyt jelent számomra, tekintve, hogy még sosem használtam a képességemet máson, mint olyan emberen, aki kifejezetten engem támadott - az pedig inkább volt ösztönös, mint tudatos. Amikor azonban meglátom a két kislányt, és megérzem az egyik képességét arra jutok, hogy muszáj tennem egy próbát. Szeretem az életemet, és szeretném megtartani, de elég rendesen megszorultunk, és van egy határ, amit meghúzok - például kifejezetten rosszul reagálok arra, ha gyerekeket bántanak. Úgyhogy megpróbálom előhívni a képességemet, és mikor a lámpák elhalnak, megpróbálom átvenni a kislány erejét. Nem könnyű, és igazság szerint nem is vagyok benne teljesen biztos, hogy sikerülni fog... de egy próbát mindenképp megér. Nem éppen erős képesség, ráadásul egy gyermeké, de felemelem kissé a kezem, és megpróbálok a nyakörvekre koncentrálni. Ha kiütöm még a világítást, és okozok egy kisebb pánikot a támadók felé, az is kihasználható, de az elsődleges célom, hogy kiszabadítsam a két gyereket... két mutáns, meg egy szerencsétlen, aki képességeket másol, mégis jobb, mint csak a szerencsétlen...
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Oct 17, 2020 20:13:28 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Connor-nak mindig is… Meg volt a saját… Stílusa, azt hiszem. Na, de így berontani. Érdekes… Ám nincs időm ezzel foglalkozni, közben sikerült lefognom a két faszfejet.
- Csak… Fogd… Be… - mondom neki morogva. Látom, hogy a fiú mégsem olyan szerencsétlen, mint ahogyan elsőnek kinézett, így csak elismerően bólintok felé. Előkapom a késem és elindulnék a figura felé, de az utolsó elkeseredésében inkább a klasszikus, „hehe-pajzsnak-használom-azt-akit-meg-akarsz-menteni-most-mit-fogsz-csinálni?” taktikát követi. Csak a szememet forgatom.
- Ugye tudod, milyen szánalmas vagy? – kérdezem nem kevés undorral a hangomban. Majd felsóhajtok. Ideje színészkedni! Elejtem a késemet, ami nagy csattanással ér földet, majd felemelem mindkét kezem. És beszélni kezdek.
- Rendben! Bejött ez a szar taktika. Nyilván nem fogok rád támadni… - mondom csüggedten.- Mit akartok velük kezdeni? Hova viszitek őket? – kérdezem kissé riadtan, közben a lehető legfeltűnésmentesebben és lassan jön az egyik gyökér és az előbb ledobott kést magával viszi a föld alá. Sajnos, nem érzek túlzott állat populációt itt a betondzsungelben, így rájuk nem támaszkodhatom. Maradnak a gyökerek.
Egy pillanatra a srácra nézek, hogy lássa, nem adtam fel. Majd a következő pillanatban újabb gyökerek törnek a felszínre. Az egyik a kést a tag hátába dobja, de nem éri létfontosságú szervét, csak gyengíti, majd ugyanez a gyökér hatalmas erővel a puskát igyekszik kilökni a férfi kezéből. További gyökerek ismét megpróbálják lefogni a két férfit, ezúttal a kezüket is, az utolsó csoport növényi rész pedig a férfi és a lány közé emelkedik pajzsként, ha mégis tudná támadni. Erősen koncentrálok, hogy minden időben és megfelelő gyorsasággal történjen, eléggé le is foglal. Ez a szar környezet csak úgy zabálja az energiámat...
- Rád bízom őket! – kiáltom a srácnak, ha sikerült az előbbi manőver. Közben reménykedem, hogy Connor rendben van.
|
|