skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Jul 30, 2023 14:09:29 GMT 1
Végre...sikerült ezt rendezni. A nőmet végre visszakaphatom, aztán mint akit fejbe vágnak egy szép erotikus álom közepén, úgy érzem magam. Nem, ez nem én vagyok....Daniel....ez volt az igazi nevem. - Baszki, kemény narkósok ezek az asgardiak - mondom. - durva trippem volt tőlük az biztos - teszem hozzá aztán, keresve a fegyveremet. Hát persze. Minden összeállt. Daniel vagyok, Daniel Knight, Skyknight...ez a szuperhős nevem, nem valami eredeti. Mindegy. Felkelek, aztán összeszedem magam. Sajnos csak álom volt. Nincs nő, nincs semmi, csak a hidra hülye kísérletei meg az, hogy...ilyen vagyok. Amúgy legalább menő. Sárkánynak lenni nem rossz, de az asszonyt elveszteni nem volt leányálom, kicsit zavar, hogy újra megtörtént, de harcra készen várom, hogyan tovább. Kihozom a többieket, bármi áron...
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 12, 2023 19:00:13 GMT 1
Pandus
Örülök, hogy számíthattam Connorra. Arról viszont nem volt szó, hogy a tag ennyire ficánkolni fog. Segítek a srácnak lefogni. Meh, valszeg az első kép így is elmosódott. A másodikon viszont egy vendég bukkan fel. Mi a csuda? Emmegki? Erre a csajszi kikapja a mobilom a kezemből. Persze rögtön utána nyúlok, de aztán „tulajdonképpen leszarom” pillantással és egy apró mosollyal figyelem, ahogy játszik vele. Valszeg ha valaki ezt Hong Kongban tette volna a függő énem már pandaként ledózerolta volna. De mivel még Khun Lun sem lépett a technológia azon szakaszába, hogy legyen internet, így… Meghát… Már jó idő eltelt anélkül, hogy online lettem volna. Egészen megszoktam… Mikor a nyúl megnevezi, igazából nem lepődöm meg. Ugye, ha a hegy nem megy Mohamedhez, vagy mi… Igazából a csávó hozhatott volna valami welcome dolgot, amíg vártuk a lányt… most már mindegy… Mikor a lány lezárja a telefont, kicsit kuncogok, mert baromi cuki, de aztán csak elnézően mosolygok rá. - Nyugi, nem rontottad el. – odateszem az ujjam az ujjlenyomat érzékelőhöz és láthatja, hogy felold. – Látod? A nyúl rászól, a csajszi bemutatkozik. Nah, szuper, házhoz jönnek a cuccok. Ezt már szeretem. Thena lép elő és szól az érdekünkben. Meg se lep, hogy a csajszi hippisége érdekli. Szóval a csávó tábornok. Minek a tábornoka, a zavaré? Na mindegy, biztos tud valamit… Kicsit csalódott vagyok, hogy nem egészen jönnek házhoz a dolgok. Pedig mekkora lenne, ha a szomszéd szobában lenne csomagátvevő box és oda kihoznák… Na mindegy… - Öhm… hali! – lépek ki én is- Quu Lien Qie vagyok, röviden Qie esetleg Pandus. Amelyik tetszik… Ha mindenki bemutatkozott, szivesen folytatom a kérdezősködést, miután lenyeltem egy falatot a bambuszomból. - Amúgy… köszi, hogy segítetek, de… miért álltok a rendelkezésünkre? Mit kell tudnunk ezekről az eszközökről? Illetve a megszerzésükről? Kell valami cucc hozzájuk? Felőlem akár indulhatunk is… Minél előbb végzünk, annál előbb köthetünk ki egy random dimenzióban… Meg menthetjük meg a világot… Csak úgy mellesleg…
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Sept 1, 2023 20:24:27 GMT 1
A lány a sajgó fenekét dörzsölgetve állt talpra, arra gondolva ezt biztos nem köszöni meg később a farokcsontja, majd elindult a várfalon. Párszor letekintett de nem látott sokat, bokát kitörni pedig határozottan nem tervezett aznap. Körülnézett hátha talál valami követ vagy faldarabot amit ledobhatna, hogy legalább a magaságot megtippelje, vagy hogy van-e lent víz. Persze utóbbi esetben lehetett más is a víz mellett. Pontosabban benne. De végtére is nem mindegy, hogy az embert piranha, krokodil vagy sárkány eszi meg? Utána már úgysem fogja magát emészteni rajta. De vajon mi lehetett az az előbb… Az a sárkány hasonlított az “övére”. Talán akkor rabolta el? De… minden más meg olyan… Ennek semmi értelme sincs.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Sept 1, 2023 20:47:35 GMT 1
Sky
Végre visszatérnek az emlékeid de az örömöd nem tart sokáig kettő kérdést sem tudsz feltenni Mindeenek és ismét hihetetlen fájdalom hasít a koponyádba, mire legközelebb kinyitod a szemed egy sötét kriptában találod magad. Szerencsére nem vagy halott és ezúttal tökéletesen a tudatában vagy annak is hogy ki vagy. A kriptában egy koporsó van, a felirat már régen lekopott róla az ablakokon éppen hogy beszűrődik valamennyi fény, és mind túl kicsi ahhoz hogy egy felnőt ember kiférjen rajta, talán még egy gyereknek is nehéz lenne ráadásul nagyon magasan is vannak. Körülöted van néhány állvány amin ezer éve száradó lassan elporladó virágok álnak kopott cserepekben, és néhány gyertyatartó amiből összesen három nincs eltörve és amiken néhány gyertya is áll de egyik sem világít. Az ajtó kőből készült és kívülről egy lánccal zárták be akárhogy feszegeted is nem tudod megmozdítani és kinyitni.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Sept 1, 2023 20:50:23 GMT 1
Pandus & Thena
-Világokat!-Javít ki a lány. - A tiétek csak az egyik amit befolyásolnak az ereklyék. A legenda szerint ha valaki mind a tizenegy ereklyét összegyűjti egy helyre elérheti vele a Teremtés koronáját, elméletben ez isten koronája aminek a birtokában az arra méltóak egész világokat építhetnek vagy menthetnek meg a biztos pusztulástól, de ha nem jó kezekbe kerül ugyanígy el is pusztíthatóak vele. Ezért van az hogy az ereklyék még csak nem is egy dimenzióban, ahogy te hívod, vannak elrejtve, és senki sem ismeri mindegyiknek a helyét. Én sem. Egészen pontosan még a Khun'lunban lévők pontos helyét sem tudom, kivéve a jogarét. Abban reménykedek, hogyha azt megszerezzük akkor a ti segítségetekkel megtaláljuk majd a többit is.
-Khun'Lun ebben nem akar részt venni.- Szól közbe a nyúl.- Úgyhogy amennyire lehet észrevétlenül kell majd keresgélnünk.- Zhu Yue is bólint. De alig hogy a tekintete visszaér alap állásba hangos lépteket hallotok a folyósón.
-Jaj ne!- Kapja a szája elé a kezét a lány.- Ezek szerint nem voltunk elég óvatosak. Remélem készen áltok egy kis harcra. Tábornok, jobb ha nem tudják hogy te is velünk vagy találkozzunk majd ott.- Mondja mosolyogva. A férfi habozik egy pár pillanatig, de végül egy szempillantás alatt ismét fehér nyúllá változik és az ablakon keresztül kereket old, hátrahagyva titeket a betörő fegyvereseknek.
-Parancsunk van hogy letartóztassuk a hercegnőt... és a vendégeit!- Közli az elsőre érkező katona. -Megpróbálhatjátok.- Válaszolja mosolyogva a lány.
A katonák ruhája és fegyvere úgy néz ki mint a képen, de a kezükből és a fegyverekből is képesek erőhullámot vagy villámot használni ellenetek.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Sept 2, 2023 16:56:36 GMT 1
Fú, de kezdem már unni. Először a Betty, a csúnyalány újraforgatásán, most meg valami DND-s szerepjátékban,vagy nem is tudom mi ez. Kripta. Szuper. - Hé, mondjátok meg a játékmesternek, hogy én mindig mágust vagy harcost játszom, utálom a nekromantákat - köpök egyet mérgemben, aztán körülnézek. Legalább a fejfájás, ami hirtelen jött, elmúlt végre. Némi fény legalább van. Jó, legalább nem valami sötét fantasy-ben vagyunk, szó szerint ráadásul. A koporsót megvizsgálom. Nevetek. - Valaki kicenzúrázta a feliratodat, Lokikám vagy tudom is én, melyikőtök szórakozik, de nincs kedvem DND-ézni. Én amolyan Divinity párti vagyok, szóval elég a játékból, küzdjünk meg inkább! Van pár táram, azt neked szántam, szószátyár görög isten - igen, tudom, hogy nem görög, de próbálok oltogatni. - olyan vagy, mint Zeusz, meghágsz egy kacsát is, te hollóhajú nyomorult, te testvérére fújó hisztis kis pöcs - mondom aztán. Meguntam már ezeket az illúziókat. Nem tudom, ki csinálja, de hátha kellően felhúzom ahhoz, hogy végre reagáljon valamit, majd vállat vonok, mikor úgy érzem, nem jön a válasz. A zsebembe nyúlok. Csodák csodájára a mobilom nálam van, persze nincs térerő vagy ilyesmi, de a zenelejátszó működik. Vállat vonok, majd bedugom a fülemet, és elindítom a kedvenc dance műfajú számaimat a 90-es évekből. - I'm blue da ba de ba da daam - kezdek el énekelni ,ahogy fél fülre szól az Eiffel65, majd megnézem a virágokat. - Fú, elég szarul öntözöd a növényeidet is, hallod. Nem szívesen lennék itt cserepes növény - szólok be ismét tudom is én kinek, aztán a gyertyákra nézek. Ismét refrén jön a számban, aztán dúdolom, majd ránézek a gyertyákra. Végtére is tudok tüzet okdáni, úgyhogy egyet lángba borítok, mármint csak a kanócot, nem az egészet. - Tuti ez valami logikai játék, azt az Eco Draconis-ben is utáltam - jegyzem meg aztán. - pedig tök menő az a gém, én mondom - gúnyolódok tovább, majd hallgatom a zenémet, mintha mi sem történt volna, persze próbálom kitalálni ,hogy mi lehet a titok, de egyelőre csak frusztrál, hogy nem harcolhatok és nem törhetem be Loki ocsmány képét vagy tudom is én ki csinálja ezt a cirkuszt...
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 9, 2023 20:53:00 GMT 1
Elgondolkodva hallgatom a lányt, de egyelőre nem kezdek ezzel semmit, csak biccentek és bólintok a pálcára. Utána csak hallgatom őket. Érdekes gondolat, ilyesmiről én is hallottam már, de nem igazán hittem bennük, hogy őszinte legyek. Elvégre az én képességem is valami ilyesmi, csak sokkal, sokkal gyengébb. És az Élet Ura vajon ezeknek az ereklyéknek a főnöke vagy ez egy teljesen különböző dolog? Az az igazság, hogy nehéz ilyenekben hinni, ha közben van valami, ami biztosan létezik: az Élet és a Halál. De hogy ezeket bárki képes lenne uralni, ha összegyűjt pár dolgot... Nehezen tudtam elképzelni. Bár én is kaptam egy kis erőt a nagyoktól, végülis miért ne lehetne?
-Ahaaa, és ti miért is akarjátok őket megszerezni? - kérdezem gyanakodva, bár egyelőre ők jobb arcnak tűnnek, mint a nagy tűz bácsi és a nem éppen annyira megnyerőnek akaró látszani hölgy... Gondolataimból a lány hangja ránt ki. - Na, ne már, megint harc?! Komolyan úgy érzem magam, mint egy katona... Egy perc nyugta sincs az embernek... - méltatlankodom, de természetesen máris beállok a többiek elé.
- Na, én most mondom, hogy jobban jártok, ha inkább elmentek és isztok valamit, oké? - kérdezem meglehetősen gorombán, mert már kurvára elegem van az állandó konfrontációtól. Közben érzem, hogy ők többet tudnak. - Vigyázzatok, ha jól érzem, képesek valamilyen erőhullámot és villámot is használni ellenünk... - jegyzem meg a többieknek, aztán a környezetet tapogatom le, hogy bármikor segítségül tudjam hívni, de azt mindenképpen megteszem, hogy mindenkit alaposan leföldelek, hogy az áram és az erő ne bánthassa őket és remélem, nem ellenkeznek, egy biccentéssel jelzem, hogy én voltam és Connor veszi is a lapot. Kezemmel lassan a kardomért nyúlok, de nem tervezem használni, hacsak nem támadnak, mert akkor a képzésemnek köszönhetően villámtempóban teszem őket ártalmatlanná, amennyire csak tudom.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Oct 21, 2023 21:05:30 GMT 1
Pandus
Teháááááááááát egy referenciában vagyunk. Tíz éves már nem vagyok, akkor legyen az, aminek a végén előjön a zöld sárkány… Hallgatom őket, érzem a súlyát az egésznek, de valahogy mégse tud annyira érdekelni. Mármint érdekel, csak… csak miért kell ennyire mindent túlbonyolítani? Jönnek az őrök, a nyúl lelép, Miss Ideg képvisel minket. Csak a szoki folyamatok… Nekem ehhez annnnnnnnnnnyira nincs már kedvem… Heartra vetek egy pillantást. Aztán csak sóhajtok és figyelek. Ha kell, gyorsan odébb gurulok és beléjük eresztem a nyilaimat. Felmerült bennem, hogyha már „ázsiai helyen” vagyunk, talán pandaként lehet esélyem. Hogy a puszta lényemmel megállíthatom őket. De ahogy internet sincs, úgy kétlem, hogy WHO lenne… Úgyhogy csak akkor változom át, ha feltétlenül szükséges. Remélem a hercegnő tud tenni valamit.
|
|