Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on May 29, 2023 23:16:38 GMT 1
Hitetlenül vonom fel a szemöldököm a srác megjegyzésére. - Ne turkálj a fejemben, sötét hely… Magam részéről beállok a képhez. Így, hogy nem én ajánlottam, Connort meg bírja Miss Ideg, így senki sem fog morgás általi halált szenvedni. Heartot ha kell megfogom és odaállítom. Hárman már tudunk úgy mozogni, hogy Thena is benne legyen. - Mindenki mondja: INTERDIMENZINÁLISSAJT! Van kép, ahol normális fejet vágok. Asszem… egyiken ziher, hogy pislogtam. Van, amelyiken direkt csücsörítettem olyan plázacicásan. Mert az olyan szupcsi. Oké, a dimenziójárkálás hivatalosan is bomlasztja az elmémet. Nincs erről valami tanulmány? Lepacsizok a végén Connorral. - Majd küld át! A drogos megjegyzésemre még Miss Ideg is reagál egy grimasszal. Tőle nem vártam mást. Connor nevet. Namármost. Vagy ennyire elcseszett a humora, vagy fel akar szedni… Heart nem reagált. Ezzel pedig mélyen megbánt… Bólintottam arra, hogy ha bármi fura, szólunk egymásnak. Most pedig zsa a nyúl után, hogy ne nyúljon el jobban az ügy.
MIÉRTKELLÍGYFUTNIIII? Szenvedek. Nagyon. Több állóképesség kéne. Végre megérkezünk. Még halljuk a hangját, majd ahogy beérünk egy fura csávó vár minket. A nyúl sehol. Különös… El kezdek körbeszaglászni, hátha meglelem a nyúl nyomait. - Ha nem haragszol, amíg senki nem mond nekünk semmit, addig nem szivesen maradunk magunkban egy ismeretlen épületben, ami kitudja milyen mágiával akár magába is zárhat, itt ragadunk és meghalunk. Vagy bármi hasonló. Szóóóóóval… Mutasd az utat, segítünk megkeresni a nyulat. Persze körülötte is szaglászok. Kinézem a tagból, hogy ő a nyúl. De akkor mi a francért hozott minket ide, ha már is menekülne? Nem fertőz a hülyeség… Jó ez így nem pontos… De valami olyasmi… Amíg a választ várjuk előszedek egy bambuszt és rágcsálni kezdem.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jun 2, 2023 12:01:28 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/b7/9b/40/b79b40828b81a04f60c7346de614db9b~jpg Bár nem kifejezetten lelkesedem a képért, úgy érzem, a csapatkohézió miatt nem árt, ha van ilyen is. Szóval bár nem vagyok aktív résztvevője, azért belenézek a kamerába messziről. - Na, jól van, ez is megvolt, majd elküldöm, ha újra lesz térerő vagy hálózat - mondja vidáman Connor.
Aztán a nyúl után iramodunk és én azon gondolkodom, hogy lehet az, hogy még mindig lehetünk szarabb helyzetben? Pedig nekem már elég volt a csaj, aki becsapódott az útra... Aztán lövöldözés, megint összefutottunk Andrew-val... Aztán Wanda és az a hülye picsa. Aztán ezek a lányok, akik egyre kevésbé tűnnek idiótának. Aztán Loki. Vagy előtte? Ki emlékszik már arra... Aztán harc a növényemberekkel, aztán Asgard, aztán a királynő, aztán megint Andrew... Kezdem azt hinni, ez a srác valami vonzóerő miatt talál állandóan ránk... Végül Sarudang, aztán itt vagyunk. Jesszus, már a felsorolástól is elfáradtam...
Mindenesetre lazán követjük a nyuszit, aki befut egy épületbe, ahol megtorpanunk. A Pandalány szagolgat (akivel amúgy teljesen egyetértek), én pedig felmérem a környezetet először, hogy van-e veszély, majd a faszit. - Oké, nagyon vicces, de érzem, hogy te vagy a nyúl... Ugyanaz a kisugárzásotok, meg látom az aurátokat is - mondom unottan. - Wow, nagyon király a páncélod! - ámul el Connor. - Amúgy hogy-hogy te beszéled a nyelvünket, de a többiek nem? - Jogos kérdés - mondom én is. - Szóval? Mit szeretnél tőlünk, miért hoztál ide? - kérdezem egy kicsit gyanakodva, ahogy a többiek elé állok megint, hogy ha rosszra fordulna a helyzet, akkor azonnal tudjam őket védeni, közbene gy sanda pillantást vetek az iránytűre.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Jun 4, 2023 13:58:05 GMT 1
Már épp támadásba akarok lendülni, amikor épp megúszok egy villámot. Ekkor hallom társaimtól, hogy ez nem az, akinek látszik. - Szóval nem Storm az, mi? Akkor jöhet a fenéken billentés - mondom, majd felkészülök az összecsapásra. - Hé, vihar asszonyság! Kóstoltad már a Hydra génmanipulált sárkányának kék öklét? Meghívlak egy kis ízelítőre, bárki is legyél - mondom, aztán a fegyverem után nyúlok, majd felröppenek, és rohamra indulok. A levegőben repülve, a villámokat lehetőség szerint kerülve lőni kezdek ,mint az őrült, persze tudom, hogy ez kevés hozzá, de fel akarom mérni, mit tud az illető, esetleg ki viselheti Storm bőrét. Persze a keltett szélnek, viharoknak is igyekszek ellenállni manőverekkel, miközben folytatom a tüzelést, hátha használ valamit, bár ezt kétlem. Ez a támadás persze csak a kezdet, aztán behúzok egyet. Nem píszí nőket ütni, de ő támadott először, úgyhogy ez talán ér. Behúzok egyet, aztán zuhanórepülésben megpróbálom elkapni, a földre taszítani, végül ott folytatni az ütlegelést. Ha beválik, ha nem, ha szerzek néhány sebet, ha nem, legalább megtudom, mire képes, így egyelőre fél gőzön működök csak. Néhány ütés közepette megpróbálok tüzet fakasztani, hátha tud az ártani ellenségemnek. Ha nem is sikerül a terv, akkor is ott van még két társam, remélem, legalább nekik eszükbe jut valami. - Ideje lenyugtatni a viharos asszonyságot - teszem hozzá zihálva, miután próbára tettem az ellenség védelmét, majd visszavonulok, nehogy túl sok erőt felemésszen az egész. - Kicsit szétszedettem magam, hátha kiderül, van-e valami gyengéje. Na, ötletek? - tekintek Mindee-ra és az idegen srácra, miután megpróbálok visszaférkőzni hozzájuk.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jun 6, 2023 17:04:37 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/ce/66/86/ce6686a6698a3d9be7716bbf7c953436~jpg Bratt & Zima
Heart "Meghalunk!" hasít belém a gondolat és a legborzasztóbb, hogy leszarom. Azért még egy utolsó valamiként átölelem Qu Lian Qie-t. Aztán... Aztán mégsem halunk meg. Őszintén nem tudom most ettől megkönnyebbülök-e. Minden esetre lenyűgöz a látvány ami fogad. Először a wikingek most meg valami wuxia dráma, hát ez egyre jobb.
-Jól vagyok.- jelentem ki nem túl lelkesen.
Először a szememet forgatom a selfi-zésre. Mármint, most komolyan? Majdnem meghaltunk. Az első képeken nem is igazi a mosolyom de végül is, miért ne? Az utolsókon már pózolok is. Majd otthon ki nyomtatom és kiteszem a falra. Ahogy befejezzük a selfizést, és elindulnánk megjelenik a nyúl. Pandus megszólalására csak horkantok.
-Csak utánad Alice.- lehetne rosszabb is. Legalább nem próbált megenni minket. Átszaladunk egész Csodaországon míg egy szobában nem kötünk ki a nyúllal? Bevallom kezdem elveszteni a fonalat.
Nem értem miss flegma mitől lett flegma megint, Qu Lian Qie kiakadását megértem. Bár őszintén, valószínűleg kint az utcán is megnyúzhatott volna minket, az se zavarta volna a járókelőket, akkor minek vezetett volna rossz szándékkal ide minket?
-Szóval tényleg te vagy a nyúl.- Csapok a markomba. A srác elég érdekes arcot vág, és látszik hogy eléggé frusztrált, és mintha elpirult volna a füle? Tényleg? Ok ez égésű aranyos.
-Khm.- kezdi.- Ha meg akartalak volna ölni titeket, azt meg tehettem volna kint is. Minek hoztalak volna akkor ide titeket. Egyébként mindenki beszél midgardi nyelveket, de minek tennék?
-Nyelveket mondtál?- Kérdezem kínaiul.
-Igen, és egyébként ezt jobban is kedvelem.- válaszol ugyanúgy. Tudtam hogy hallok ismerős szavakat.
-És mielőtt itt hagysz minket a fenébe, azt még elárulod, hogy hol vagyunk?
-Bevalom ezt a nyelvjárást azért nem ismerem teljesen de ha jól sejtem a helyre vagy kíváncsi. Ez itt Khun-Lun.
-Khun-Lun?- nyílik tágra a szemem.- Vagyis ez azt jelenti hogy meghaltunk? A nyuszi fiú felsóhajt.
-Nem. Életben vagytok, csak egy másik helyen. Megkeresem Zhu Yue-t és majd ő mindent elmagyaráz. Rendben?
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jun 9, 2023 17:23:47 GMT 1
Még is csak kaptam reakciót Hearttól. Örülök, hogy értette a referenciát. Thena tök aranyos, mikor védelmezően áll ki. Vajon mennyire rúgná le a vesém, ha ezt közölném vele? Oké. háromból ketten megerősítettek, hogy nem haluzom, hogy a tag a nyúl. De továbbra is várjuk a válaszokat. Élvezem, hogy zavarban van. Egyszer már ne csak mi érezzük magunkat kellemetlenül ezekben a szitukban. - Mi a túróért beszéltek egy másik világ nyelvén? – kérdezem. Nem értem, miért jó ez nekik. Meg sem próbáltak interaktálni velünk… Akkor meg minek? Heart magához vette a szót, ami egészen meglepett. Végre kicsit magához tért és úgy viselkedik, mint a csapat legtapasztaltabb hőswannabeje. Legalábbis fogjuk rá. Átváltott kínaira. Tehát zavarban van…
- Fordítok. – ajánlom fel magamtól Thenáéknak. Innentől Heartot magas, a páncélosnyúlboit meg mélyebb hangon tolmácsolom. - Nyelveket mondtál? - Igen, ezt jobban is kedvelem. - Mielőtt itt hagysz minket a fenébe, elmondod hol vagyunk? - Ezt a nyelvjárást annyira nem ismerem, de ha jól sejtem, a helyre vagy kíváncsi. Ez itt Khun-Lun. - Khun-Lun? Ez azt jelenti, hogy meghaltunk? - Nem, életben vagytok, csak egy másik helyen. Megkeresem Zhu Yue-t és majd ő mindent elmagyaráz. Rendben?
Én maradok az angolnál. - Jól esik hallani az anyanyelvemet, de ők nem beszélik. – bökök Thenáék felé - Miért érdekes Khun-Lun? Hogy jön ide a meghalás? Miért kell ez a Zhu Yue, hogy elmondja mi folyik itt? Amúgy… tök jogos, hogy ha bántani akartál volna minket, akkor megtehetted volna… szóval felőlem hozd ide az illetőt. Egy feltétellel. Cinkosan Connorra nézek. Előhúzom a mobilomat. Elkapom a nyúl vállát és lövök vele egy szelfit. Ha Connor csatlakozik szívesen látom. Már-már gonosz módon élvezem a fickó zavarát. Ezt a fene mód aktivitást… elfáradtam. Keresek egy ülőalkalmatosságot vagy egy pontot, ahol nem vagyok útban a földön és tovább csócsálom a bambuszomat.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jun 14, 2023 10:56:34 GMT 1
#s://i~imgur~com/G8dJ1f9~png Csak frusztráltan összefonom a kezemet, amikor kínaira vált, de szerencsére a Pandalány fordít neki. - Köszi... - biccentek neki. Connor egészen el van ámulva mindentől, ami amúgy egészen aranyos. Mindig úgy tud lelkesedni a dolgokért, olyan aranyos.
Közben azért figyelek a beszélgetésre, de szerencsére kivételesen Pandalány felteszi a kérdéseket, így csak csendben maradhatok. Végre. Azért továbbra is lesem az iránytűt, hátha mond valamit. Connor persze egyből veszi a lapot és beáll a nyúl másik oldalára.
- Mosolyooogj! - mondja egy széles mosollyal, ahogy átkarolja a vállát, hogy nehogy menekülhessen. Én csak a szememet forgatom. Teljesen feleslegesnek érzem, de ha őket ez jobb kedvre deríti, akkor nem én leszek az, aki ellenzi a dolgot. Csak nekem ne kelljen beállni megint...
Mindenesetre most sok mindent nem tudok tenni, nagyon figyelek a környezetre, hogyha bármi változást érzékelnék, akkor tudjak időben szólni, illetve a nyulat is figyelem, na meg az iránytűt. Amúgy türelmesen várok, mert egyelőre nem sok mindent tudnék magamtól kezdeni, még nem térképeztem fel a helyszínt eléggé.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 10, 2023 14:21:40 GMT 1
A "nyúl" próbálna kiszabadulni Connor szorításából, aminek persze csak annyi lesz az eredménye hogy az első kép kicsit elmosódik, a második képen viszont egy photobomb is feltűnik. Egy fiatal lány kapaszkodik hátulról a férfi vállaiba és az ö arca jelenik meg a "nyúl" és Connor arca között. Thena is csak akkor érzi meg a jelenlétét mikor már a srácok mögött áll. A lány furcsa érzetett kelt benne bár nem kifejezetten rosszat, kicsit olyan mintha itt is lenne meg nem is. És mintha közelebb állna a természethez, mint az emberi világhoz.
-Ez mi?- Kérdezi hangosan.- Oh egy tükör! De fura!- Azzal előre nyújtja a kezét és kikapja a telefont Pandus kezéből. Fordul vele párat kacagva mint egy kislány és közben az előre nyújtott kezében figyeli ahogy megjelenik a selfie kamerán.
-Zhu Yue...- Motyogja a férfi, miközben a homlokát fogja. A lány csak akkor áll meg mikor véletlen lezárja a telefont.
-Oh. Mi történt? Elsőtétedet.- Utánna visszalép Pandushoz és visszaadja neki a telefont.- Azt hiszem elrontottam.- Mondja.- Sajnálom!
-Zhu Yue!- Szól rá a férfi ezúttal határozottabban.- Nem azért kérted, hogy hozzam ide őket, hogy játsz. Igaz?
-Khm. Igen. Zhu Yue vagyok a Hold Hercegnője! Tudom miért jöttetek. Naungdawgyi pálcájáért, Daravarosért és Huang-ti iránytűjéért. Ezek vannak itt Khun Lunban.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 14, 2023 15:55:07 GMT 1
Sky
Jó ütemben kerülgeted a villámokat amik elég repetitívnek is tűnnek, mintha nem is a nő maga idézné meg őket. Az első pár lövést eltéríti a szél de végül is sikerül eltalálnod a nő vállát amin az meg is tántorodik. Ez lehetőséget ad arra hogy behúzz neki egyet amivel sikerül is leütni őt a levegőből. Ahogy várható volt ez a "Storm" sokkal gyengébb mint az eredeti. A földre rántani is könnyű és szinte védekezni sem védekezik amikor ütni kezded. Mindee hangja viszont először a levegőben aztán a koponyád falaiban víz hangozva is utolér.
-Elég! Hagyd, valaki irányítja az elméjét!- A nő vagyis közelről az effektek és a cikázó villámok nélkül, inkább lány, merthogy jóval fiatalabbnak tűnik a valódi Storm-nál, továbbra sem mozdul alattad de nem nagyon van időd elgondolkodni ezen mert valahonnan vagy a semmiből megszólal egy ismeretlen hang. ENNYI! VÁGÁS! És a következő pillanatban elsötétedik minden. Amikor magadhoz térsz egy kanapén fekszel. Nem tudod miért de teljesen biztos vagy benne, hogy otthon vagy. A hydra incidens sosem történt meg, sőt fogalmad sincs mi az a Hydra. A nevedben sem vagy teljesen biztos. Hirtelen a Dane jut eszedbe, de hogy honnan? Minden esetre nem adsz neki második gondolatot. Amikor Mindee belép a szobába besütött szőke fürtökkel és testhez álló fekete ruhában, az előbb majdnem halálra vert lánnyal akin nem is látszanak már a sebek, csak a szépen sminkelt ajkán visel egy tapaszt. Valahonnan jól tudod hogy a lány neve Kira és Mindee-t Lucynek hívják. És Lucy a barátnőd már vagy ezer éve, az ő szülei vették nektek ezt a házat, egy hatalmas medencés álomvillát, és csak ezért vagy még vele bár régóta csalod már a legjobb barátnőjével Kiraval.
-Szia édes!- Szalad melléd Lucy a kanapé végére hajítva a hat hatalmas papírzacskót a shoppingolásból. Átkarolja a nyakad és megcsókolja a halántékod.- Nem gond ha Kira beugrik egy időre igaz?- Amíg Lucy rád néz Kirától kapsz egy buja mosolyt és egy kacsintást. Igent mondasz hiszen egy ilyen lehetőséget nem hagyhatsz ki. Miközben átkarolod Lucy vékony derekát. Úgy tűnik minden a legnagyobb rendben van. Senkinek nem tűnik fel semmi, neked pedig csak apróságok ütnek be néha, de mindig ellegyezed a gondolatot. Este amikor Kira felajánlja szívesen csatlakozol hozzá egy kis úszásra a medencében, nem is tart sokáig amíg a nő megszabadul a ruháitól, de még mielőtt igazán felforrósodna a helyzet, ki tudja honnan megjelenik Lucy.
-Mégis mit műveltek? Most komolyan? A legjobb barátnőmmel?- Tudtad, hogy ebből baj lehet, de Lucy teljes összeomlása még téged is váratlanul ér, elöbb számítottál, dühkitörésre mint könnyekre, de a lány csak összetörik és elviharzik a házba.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 14, 2023 16:19:34 GMT 1
Paraworm
Napok óta járkálsz fel alá a kastélyban. A viharos tornyokban az egyetlen társaságod a kint repkedő fekete sárkány. A börtönőröd és egyetlen barátod itt habár még sosem beszéltetek egyetlen szót sem. Vagyis, te próbálkoztál, de nem gazán kaptál választ az óriási fenevadtól. A vihar ma se szakítja félbe a szokásos műsorát, a menydörgés néha már már a hallásod ellen elkövetett összeesküvésnek tűnik. Akárhogy is nézzük, ha valaki meg akarna menteni már megtette volna, ha valaki élne rajtad kívül ebben a fél romban, már jelentkezett volna. Szóval egyedül vagy, és magadnak kell megoldanod a helyzetedet. A sárkány még egy kört ír le a tornyok között aztán ezúttal hozzád elég közel a szomszédos balkonon kapaszkodik meg és onnan követi a mozdulataidat a hatalmas sárga szemeivel.
(ooc: hasonlóan Skyhoz neked sincsenek ezen kívül más emlékeid)
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Jul 14, 2023 17:10:46 GMT 1
Ha nem jön a herceg a fehér lovon - vagy igazából bárki más bármilyen lovon -, hogy kiszabadítson akkor ideje lesz a kezembe venni a dolgokat. A lány elkezdett körbejárni az épületben. Ahol tudta megpróbálta leszedni, leszakítani a függönyöket, összeszedni a lepedőket, huzatokat, terítőket és rongyokat az épületben és egy kupacba gyűjtötte őket az egyik toronyszobában. Az utolsó körben egy kisebb kardot is leakasztott a falról és azt is magával vitte. Odafent elkezdte összekötni a különböző anyagokat. Mikor úgy ítélte meg elég hosszú a “kötél” ellenőrizte a csomókat és felkötötte a szoknyáját, a kardot bedig egy megmaradt anyagdarabbal a derekára erősítette. A haját egy, szekrény fiókjában talált ollóval rövidre vágta, nem lett szép de legalább nem is volt útban. Az ablakhoz sétált és kikiabált rajta. - Sajnálom sárkány de nem maradhatok tovább! - azzal kikötötte a “kötél” egyik végét egy nagyobb bútordarabhoz a szobában a másik végét pedig kidobta az ablakon. Ha szerencséje van és a “kötél” kitart, ha földre nem is egy alacsonyabb tetőrészre kijuthat, és ha nem eszi meg a sárkány, onnan már egészen egyszerűen lejuthat a falon kívülre.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Jul 19, 2023 20:23:39 GMT 1
Még javában tart a bunyó. Eléggé nyeregben érzem magam, bár nem fair egy nőt ütni, de ilyen ez a Marvel-boksz. Mindenesetre ezt a Stormot jól helyben hagyom. Már majdnem sikerül, amikor... - Mi a fene? - kérdezem, a fejemhez kapva. Mintha valami rémálmom lett volna. Jól van, Dane. Megint sokat ittál...vagy mit tudom én - motyogok magamban, aztán kapcsolok. Csak valami rossz álom volt kísérletekről, gonosz szervezetekről meg...nem is tudom. Biztos megint túl sokat néztem a S.H.I.E.L.D. ügynökeit. Kíváncsi lennék, vajon az a csávó az első évadból hányszor áll még át. Tényleg, folytathatnánk a sorozatot, jut eszembe, aztán Lucy érkezik a barátnőjével. - Persze, nem gond, bulizunk egy jót. Remélem, vettél valami szexi fürdőruhát is - nevetek. Egy kész álom az életem, nem is értem, miért rugózok rémálmokon. Persze mindig ugyanazzal a nővel ébredni uncsi, szóval nyilván igent mondok Kirának, amikor próbálkozik. - Még szép, hogy akarom - különösebben nem zavar a dolog, úgyhogy szinte megindul a vérkeringésem mindenütt, amikor úszni készülünk. Kira neki is vetkőzik, én meg kajánul vigyorgok, végül is kettő egy áráért....nem is rossz. Persze kár volt beleélnem magam. Lucy megérkezik és kapok a fejemre, aztán hirtelen sírva fakad, pedig én aztán még semmit sem csináltam. - Hé, várj már, bébi! Hozzá se értem, nem tudom, miért vetkőzik itt nekem. Biztos nudista vagy valami - rohanok Lucy után, magyarázkodva. Persze nem úgy tűnik, hogy meg akarna hallgatni, csak visszarohan a házba. Ekkor rádöbbenek, milyen hülyeséget is csináltam, aztán Kirára tekintek. - Bocsi, de ezt nem tehetem meg vele. Izé...azért mégsem akarom összetörni a szívét. Biztos csak magával ragadott a hév. Figyelj, ha segítesz elmagyarázni neki, akkor izé...adok valamit a szobámból - itt néhány értéktárgyra gondolok, melyek közül akad egy-két arany is. Valamiért nem akarok arra gondolni, hogy megbántom Lucy-t, aztán bevillan valami...valami nőről, akit jól megcsapkodok, meg lövök is rá, ja, és nem vagyok ember, hanem valami sárkánymutánsizé....nem tudom, mit haluzok be épp, de nem szoktam narkót tolni, csak minőségi bort, jó, azt mondjuk Lucy-val gyakran. Mindenesetre a legfontosabb most, hogy kimagyarázzam magam valahogy, a kérdés csak az, hogy a két hölgy is partner lesz-e vagy legalább Kira...és akkor tán nyert ügyem van...vagy nem és mehetek hotelekbe éjszakázni. Ú, azt nem akarom, szóval akkor már inkább a magyarázkodás.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 23, 2023 16:53:10 GMT 1
Paraworm
A vészhelyzeti kötél egész jól álja a sarat, még a szakadó eső ellenére is egészen sokáig leérsz, de még éppen mielőtt letennéd a lábad egy furcsa érzés tör rád. A szemed elött hirtelen ismerős emberek meglepett arca és egy meteor eső jelenik meg, aztán egy sárkány ahogy magával ragad az égbe, egy különös zöld villanás. Önkéntelenül is elengeded a kötelet és úgy fél egy méter zuhanás után szépen seggre ülsz. Az esés fájdalma visszaránt téged a valóságba. Valahol a torony mögött sárkány kiáltást hallasz. Nincs vesztegetni való időd, mert ki tudja mikor fogja észre venni az eltűnésedet az a dög. Nem jutottál le legalulra de így is a várfalon kötöttél ki. Az alattad tátongó mélységnek nem is látod az alját, de egy másik ponton talán találhatsz valamit.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 23, 2023 16:56:19 GMT 1
Sky
Kira csak felsóhajt, nem úgy tűnik mintha érdekelné, hogy most tiporta sárba a legjobb barátnőjét, de azért kimászik a vízből és szíveskedik magára csavarni valamit. Lucy-t a konyhában éred utol, pár tányért már a földhöz vágott, de most csak mereven áll és a borosüveget bámulja.
-Valami nincs rendben...- Motyogja letaglózva. Rád néz, és hirtelen megcsókol. Erősen csókol, de nincs túl sok érzelem benne, amikor végre levegőhöz enged hátrább lép. De megragadja az arcot és mélyen a szemedbe néz.- Valami nincsen rendben.- Ahogy a tekintetét a tiedbe fúrja, a szemeid elött képek kezdenek lepörögni, mintha egy örvénybe kerültél volna, megelevenedik a hidra kísérlete, Strange és a furcsa Asgardi palota, a flegma Mindee ahogy sikoltva átzuhan az üvegen. -Te is láttad? A neved nem Dane... Daniel... Ez az egész hamis...
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 25, 2023 20:26:03 GMT 1
#s://i~imgur~com/G8dJ1f9~png Ahogy a lány megjelenik, először kicsit megfeszülök, de amikor érzem, hogy inkább természeti lény, mintsem, máris kedvelem. Na, jó, az túlzás, azért az nálam elég nehéz. Pláne, hogy nincs is teljesen itt. Erre majd rá kell kérdezni. Ahogy folytatja, csak pislogok. Hol itt a csapda? Nem értem...
Végig nézek a többieken, de végül én lépek előre. - Üdvözlet, Zhu Yue! Thena LaFléche vagyok. Valóban ezeket keressük, véletlen belecsöppentünk egy olyan küldetésbe, amibe nem is akartunk... Esetleg tudsz nekünk segíteni? Illetve még egy gyors kérdés: hogy lehetséges, hogy egyszerre érezlek itt is és nem is? Persze csak ha nem sértő a kérdés... És ez a természetes kisugárzás... Igazán üdítő! - dicsérem meg, Connor furán is néz rám, de tényleg így gondolom. Végre valami ismerős, végre valami kellemes.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 29, 2023 20:05:45 GMT 1
Thena
-It is meg nem is...- gondolkodik el a lány, nem tudom miről beszélsz.
-Végül is ez egy másik világ, ez biztosan megzavarta az érzékeit.- Szól bele a nyúl.
-Lehet.- Bólint lá a lány bátortalanul.
-Egyébként ő itt Xiang Fang tábornok, a Hold Ezüst Sárkánya. Szokása elfelejteni bemutatkozni, ha valamiért úgy érzi, hogy a másik nem méltó rá.- Néz rá sandán.- Elég csúnya szokás. És természetesen tudunk segíteni, különmben nem hozattalak volna ide titeket. A pálcát lesz a legkönnyebb megszerezni, de ez nem jelenti azt hogy olyan lesz mint egy kellemes séta a holdfényben.
|
|