Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 21, 2022 13:09:09 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png Connor: Connor csak hümmög, de többet nem szól. Ő is fáradt, úgyhogy hagyja a lányt is és magát is. Az éjszaka közepén Thena kiabálásaira felkapja ugyan a fejét, de addigra pont vége szakadnak. Ha Madelyne felkelne rá, akkor csak megnyugtatóan legyint a kezével. - Azt hittem, hallottam valamit, de talán kivételesen nem történik semmi. Aludj csak vissza! - mondja ásítva és ő is pillanatokon belül visszaalszik. Thena: Magam után hirtelen Wanda-t látom. De... Olyan... Fura... Mintha valahogy mixelve lennénk ketten. Ahogy megszólal, kicsit hátrébb botorkálok, majd megjelennek a holttestek is és felkiáltok.
- Elég! - mondom elgyötörten, majd Wanda-ra nézek. - Nem. Soha nem voltam, nem is leszek. Csak jóvá akarom tenni, amit elkövetek mindig... És nem akarom feladni... Ha feladom, értelmetlen volt minden... - halkulok el. Majd meglátom a fekete anyagot, ugyanazt, mint ami Zorandez szívéből folyt. Még hátrébb lépek, majd rázni kezdem a fejemet, ahogy folytatja.
- Nem! Nem hagyom, hogy bajuk essen! Tudom, hogy... Nem tudom irányítani, de addig küzdök, amíg egyszer már én nem fogom irányítani! - mondom határozottan, majd hirtelen megragadja jéghideg kezével az arcomat. Mozdulni sem tudok, ahogy észreveszem, hogy már magammal nézek farkasszemet.
Megijedek. Mi van, ha igaza van? Mi van, ha én is elvesztem, mint oly sokan mások? Mi van, ha már régen eldöntetett, hogy én is romlottan a Halál szolgája leszek? Egy pillanatra ott tartok, hogy feladjam a dolgokat, de aztán eszembe jut, hogy várnak rám. Connor biztosan, talán a szüleim is? Andrew-ék is, még haza kell jutnunk... Nem hagyhatom annyiban a dolgokat!
Így hirtelen magabiztosan felnézek, majd ellököm a saját kezemet, mikor meghallok egy hangot. Ismerős, férfi. Connor talán? Nem tudom. Engem szólongat. Mennem kell és örülök, hogy el lettem húzva a magam kreálta borzalmaktól.
Hirtelen kinyitom a szememet és először nem látok semmit, csak annyit tudok, hogy valaki áll előttem. - Ne nyúlj hozzám! Veszélyes vagyok, menj! - mondom kétségbeesetten, kicsit hátrébb is csúszom az ágyon. Olyan szinten ver a szívem és kapkodom a levegőt, hogy nem vagyok messze a hiperventillálástól. Gyorsan megnézem mindkét karomat, meg magamat, de nem, még nem sárgák az ereim, szóval jól vagyok.
Ennek örömére minden megrohan, amit láttam. Vajon tényleg ez történt akkor éjjel? Tényleg ennyi borzalom és talán szépség is kapcsolódik ehhez az egészhez? Tényleg rajtam múlik minden? Tényleg nincs esélyem? Tényleg meg kellett halnia ennyi embernek ehhez...?
Hirtelen annyira leterhel az egész, hogy csak előre vetem magam és szorosan megölelem az előttem álló férfit, ahogy zokogni kezdek. Ekkor realizálom, hogy ez nem Connor. Kicsit megdermedek, ahogy eszembe jut, hogy Andrew szobájában vagyunk. Már éppen húzódnék el, mikor is arra gondolok, hogy ezúttal leszarom. Egyszer én is lehetek önző. Nekem most szükségem van arra, hogy valaki megnyugtasson és hogy egyszer ne én legyek az erős.
Úgyhogy csak még szorosabban bújok hozzá, bár kicsit nekem is fura. Az arcomat elrejtem a mellkasába, de aztán nem nagyon kapok levegőt, szóval oldalra fordítom. - Mi van, ha mindent elrontok? Úgy elfáradtam már... - szakad ki belőlem a suttogás. - Úgy félek...
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Oct 4, 2022 11:17:52 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Gyakorlatilag felfogni sincs időm, hogy mi történik, mikor Thena átölel. Azt érzékeltem, hogy rémálmai vannak, azt az eddigiek alapján is tudtam, hogy nehéz élete volt, és nagyon sok démon maradt belőle, amiket általában azzal fojt le, hogy másokat gúnyol. Azt hiszem ezért is nem akadtam ki teljesen a dolgon... meg azért is, mert hajlamos vagyok egyszerűen nem túlságosan törődni semmivel. Amíg talpon vagyok, megoldom a dolgaim, és kicsit még élvezem is az egészet, addig minden rendben. Thenával pontosan ezért jól elvoltunk egymás mellett. Én néhol megpróbáltam kihozni belőle egy nevetést, ő pedig talán, lépésről lépésre kicsit kevésbé rühellt. De az ölelésre nem számítok, és elsőre kicsit le is fagyok tőle... amikor már egészen nedves a pólóm a könnyektől, és Thena csak erősebben szorít, akkor jut el az agyamig, hogy reagálni kéne, szóval esetlenül átkarolom, és megpróbálom simogatni a haját, hogy megnyugodjon. Azt hiszem, az ilyesmi segíteni szokott...- Hé... álom volt, oké? Nincs baj, tudom, hogy veszélyes vagy mint az átok, de eddig nekem sosem ártottál vele... csak... nyugalom, rendben?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Oct 4, 2022 16:43:06 GMT 1
Pandus:
-Mindkét oldalnak elkell minden segítség.-Feleli a sárkány.- De mégis azt hiszem tudok egy helyet ahol érdemes lenne kezdeni. Elviszlek téged a Dongshaun hegységbe, a démonok hegyére.- Mondja és lehajol, hogy vissza tudj rá mászni. Miután elindul ismét beszélni kezd.
-Amikor a démonok először lázadtak fel K'un Lun elnyomása ellen, ez volt az a hely ahova a menny minden erejével sújtott le hogy megmutassa mi történik a lázadókkal. Azóta is szinte élhetetlen a hely. Valójában egészen a közelmúltig azt mondtam volna hogy teljesen az, de most egy emberi mágus sötét mágiával teszi erősebbé a démonokat és az embereket. Jelenleg nem tudom, hogy a mágusnak mik a céljai, de ha sikerül meggyőznünk őt, hogy kövesen minket a hívei is mellénk állnak majd. Talán sikerül meggyőznünk, hogy segítsen nekünk.- Mire befejezi el is éritek a hegyeket. Mikor a sárkány leereszkedik mindent köd fed, a furcsa fémes köd, mintha össze akarna nyomni titeket. A sárkány felveszi az emberi alakját és elindul befelé az ösvényen amikor meghaljátok a hangot.
-Nem gondoltam volna, hogy ilyen tiszteletre méltó vendégeket fogunk ma fogadni. Minek köszönheti kicsi rejtekhelyünk ezt a megtiszteltetést?- A férfi egy sziklán ül kezeit keresztbe font lábán pihentetve, és egy az egyben úgy néz ki mint Wei Wuxian az egyik regényből.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Oct 11, 2022 13:37:17 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png Tudom, hogy segíteni szeretne, de most aztán tényleg kijön, hogy semmit nem tud rólam a srác. Nem bánom. Most tényleg csak annyira van szükségem, hogy érezzem, nem feltétlen vagyok egyedül.
- Nem vagyok benne biztos, hogy csak álom volt... - motyogom a vállának. Aztán ahogy folytatja, csak még jobban elkeseredem. - Még nem ártottam... De annyi ember meghalt már, annyi került bajba... Nem tudom, mit tegyek... - mondom, majd hirtelen realizálom, hogy talán nem kéne ezt, mert... Velem lenni nem jó, veszélyes, pláne, ha minél többet meg tud rólam. Szóval lassan elhúzódom.
- Bocs... Nem akartam összekönnyezni a pólód... - mondom már távolságtartóbban. - Én... Nem kellett volna ezeket mondanom... - törlöm le az utolsó könnycseppeimet is. - Tényleg veszélyes vagyok és hiába nem ártottam még neked... Igazából addig jó, amíg nem tudsz rólam semmit, Andrew... - mondom szomorúan, majd hátradőlök és a kezembe temetem az arcom. - Sajnálom, hogy felkeltettelek, nem akartam... Nem is kellett volna itt maradnom elsősorban... Mindegy... És... Köszönöm... - motyogom halkan a kezembe. Eszemben van még valami, de nem merem mondani, mert... Furcsa lenne.
Sokáig gondolkodom, hogy kimondjam-e vagy sem, de végül az győz, hogy szeretnék aludni. - Hé, figyi... Tudom, hogy ez fura lesz, de... Lehet az, hogy nem mész vissza a kanapéra? - kezdek hadarni, ahogy rápillantok, mert elvettem a kezemet. - És mielőtt rossz gondolataid lennének, nem azért - förmedek rá kicsit, majd felsóhajtok. - Régen... Amikor kevésbé volt biztonságban az életünk, ha tudtam, hogy Connor ott van mellettem, akkor el tudtam aludni és ő is. Tudtuk, hogy a másik ott van nekünk és megvéd, ha arról van szó. Hogy nem maradunk magunkra. Szóval sokat jelentene, ha itt maradnál. Lehet az a fele a tied az ágynak, ez meg az enyém, ha az jó vagy fordítva...
Remélem, beleegyezik és akkor újra le tudunk feküdni aludni, hiszen mindketten kimerültek vagyunk, mint atom. Azt is remélem, hogy ezúttal békén hagynak a rémálmok, bár nagy reményeim nincsenek már...
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Oct 25, 2022 19:53:47 GMT 1
Bólintok és visszamászok a sárkányra. Figyelmesen hallgatom. Na basszus… Hogy őszinte legyek… Szép és jó, hogy így harci puccba vágtam magam, de… lövésem sincs, mit csináljak. De komolyan… Hogyan győzzek meg valami nagy sötét mágust, hogy álljon az oldalunkra? Nem vagyok én ehhez elég képzett, vagy okos… Hiába a sorozatok… De valamit muszáj tennem. Ahogy megérkezünk a sárkányt követem, mígnem egy hangot hallunk. Áh, a tipik jóképű rosszfiú, akiért a nők olvadoznak, holott nem kéne, mert shady. Mondjuk a háttere lehet, hogy érthetővé teszi és emberibbé, vagy totál más képet mutat magáról és valójában egy jó ember, vagy legalábbis antihős… Öhm… mondott valamit? Asszem mondott valamit. Mit mondhatott? Igazából sejtem… - Öhm… szép rejtekhely… Olyan… nyugtalanító és füstös az aurája. – Hogy a túróba kell ijesztő mágusokkal tárgyalni? Miért segítene nekünk? - Öhm… Na jó, Qie, szedd össze magad! Te vagy A Panda Harcos! Nem lehetsz holmi nebántsvirág! Életek múlnak rajtad! Nem cseszheted el! Mély levegőt veszek. Kihúzom magam. - Azért jöttünk, hogy lezárjuk a jelenlegi konfliktust. De ehhez szükségünk van a segítségére. Túl naiv vagyok? Meglehet. De hé, itt az oldalamon egy bölcs sárkány… Csak kihúz a csávából. Ugye? Ugggye?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Nov 4, 2022 18:06:44 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg - A tartalék póló nem nagy dolog. És férfiből vagyok, tudod... széthagyott zokni és társai... - vonom meg a vállam. Na jó, a zoknit pont nem szoktam széthagyni, az elvándorol a szennyeskosárig. De a könnyes pólóval még ki tudok békülni. Amikor viszont megjegyzi, hogy ne menjek vissza a kanapéra, elég biztos vagyok benne, hogy kicsit azért arcomba szökött a vér. Egy dolog flörtölni egy életveszélyes nővel, és egy másik, ha furcsán komolyan veszi... a dolgon pedig nem sokat segít, mikor magyarázni kezdi, hogy nem úgy érti. - Izé... igazából lehet, meg... - mit is mondtam arról, hogy gimi óta nem voltam ennyire szerencsétlen? Megvakarom a tarkómat. - Rendben. Ha gondolod... Jobb lehetőség híján takaró nélkül felkúszom mellé az ágy másik felére, és félreteszem a szemüvegem.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Nov 7, 2022 22:49:21 GMT 1
Aria : Miror, Bratti : Achlys, Zima : Pandus szabi48s : Siren Boszorkányok, Sárkányok és Elveszet dolgok. Part 1 Ezüst tükör Pandus:
Wei Wuxian vagy a valaki aki úgy néz ki mint ő, közelebb lép hozzád.
-Ahhoz, hogy megállítsátok az én segítségem nem lesz elég. Remélem felkészültél, hogyha ebbe belevágsz, a béke elöt az össze mennyet felkel majd perzselni.
Ez után érzed hogy az állom szövetei kezdenek felszakadozni, de még elötte képek suhannak át a szemeid elött. Az egész olyan gyorsan pörög hogy alig bírsz kivenni belőle valamit. Közben hallod a mágus szavait. "Ha a panda harcosnak valaha szüksége lesz rá a Crane Warior mindig a szolgálatára áll."
Panda alakban ébredsz hason fekve Heart még mindig téged átölelve alszik de nem sokáig, hamarosan őt is felébresztik a kivülről beszűrődő felfordulás zajai.
-Mi történik?- Emelkedik fel álmosan.
Andrew és Thena:
Végre sikerült elaludnotok de épen olyan érzés mintha csak öt percet aludtatok volna amikor felriadtok a felfordulásra. A folyósón mindenfelé szolgálók szaladgálnak, és egybefolyó kiáltások hallatszanak. A nemesek pedig mind a nagyterem felé igyekeznek. Ha kiléptek a folyósóra valószínűleg titeket is arra húznak majd. Ha nem léptek ki akkor nemsokára Madelyne és Connor töri rátok az ajtót.
-Úgy hallom valami nagy dolog van készülöben, valószínűleg jobb lenne ha csatlakoznánk hozzájuk. Bármi is az jobb ha nem ér minket váratlanul.- Mondja Madelyne
Siren
Valahogy annyira kényelmesnek és csendesnek bizonyul a kert, hogy az új cimboráddal együtt végül sikerül álomba merülnetek egy padon. A többieknél neked egy kicsivel jóval meredekebb ébresztő jut ugyanis nem sok hijja van, hogy egy hatalmas sárkány egyenesen rajtad landoljon és utána el is hamvaszon ott helyben. Nagy szerencséd, hogy a mókus beleharap a füledbe, ami miatt hirtelen úgy megijedsz, hogy legurulsz a padról, mert a következő másodpercben már a pad megszűnik létezni, az órás lábai majd lángjai alatt. A sárkány még nem is landolt rendesen a farkával kidönti a melletted álló fát és már üvölt is.
-Látni akarom a királynőt! Senki sem játszadozhat Saduranggal! Akarom amit megígért mégpedig most azonnal, vagy Asgard minden hőse sem menti meg a várost a lángjaimtól.- Mire befejezi a sárkány helyén egy alig jelentéktelenebb magas, vállas férfi áll. A ruhája válla és a kezében tartott sétapálca is figyelemreméltóan lángol miközben határozott léptekkel elindul a kastély felé. Közben ismét üvölteni kezd.- Hol van egy szolgáló? Követelem hogy azonnal láthassam az új királynőt!
Mindenki
Ha úgy döntötök a tömeget követve a nagyterembe juttok. A nagyterem végében felállított agancsos trónszékben a tegnap látott szőke nő ül, mellette az egyik oldalon Loki áll a szakadt kabát nélkül, a másik oldalán egy hosszú barna hajú asgardi varázslónő, aki egyik kezét a hatalmas agancsokon pihenteti.
Szembe velük egy hatalmas férfi áll a kezében lángoló sétapűlcával, de az is lehet hogy maga a keze lángol.
-Már látom.- Kiabálja a nagydarab férfi.- Asgardot most tolvajok és hazugok uralják. De ez engem kicsit sem érdekel. Az érdekel hol van a kincsem, amit ígértél nekem királynő?- Látjátok hogy Loki a fejét fogja, és mintha valamit súgnának egymásnak a varázslónővel.
-Nem felejtettem el az ígéretemet Sadurang uram.- Kezdi a nő aztán gonoszan elmosolyodik mikor meglát titeket.- Valójában éppen azon voltam, hogy elküldessek a kincseidért.- Miközben beszél a mellette álló varázslónő is rátámaszkodik a trónra és egészen közel hajol hozzá, közben nem veszi le rólatok a szemét. A királynő végül végigtekint rajtatok és felemeli felétek a kezét.- O hőseink kérlek gyertek közelebb.- Szól mosolyogva.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Nov 9, 2022 22:36:26 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png Örülök, hogy Andrew végül beleegyezett, még akkor is, ha egyértelműen sikerült félreértenie a dolgot, hiába kértem, hogy ne. Mindegy. Ez sem érdekel.
Ahogy felmászik mellém és tök szerencsétlenül lefekszik mellém, csak felsóhajtok és finoman rárakom a takarót. Vele ellentétben én nem érzem annyira a hideget, szóval én megleszek. Arról nem is beszélve, hogy az esetek kilencven százalékában a szabad ég alatt alszom.
Még sokáig álmatlanul forgolódom, de aztán valahogy csak sikerült egy kicsit aludni... Körülbelül öt percnek tűnik, hiszen amikor kinyitom a szemem, akkor hallom és érzem a felfordulást.
- Mi a franc? - morgom, ahogy visszatér a régi Thena. - Hé, Andrew Stinger! Jó reggelt! Káosz van! - kiabálok rá nem túl kedvesen. - A helyedben felkelnék... - mordulok még rá. Éppen összeszedném magam, amikor hirtelen ránk törik az ajtót. Már készülnék, hogy támadnak, de csak Connor-ék azok.
- Óóó, wow! - forgatom a szememet a nőre, majd Connor-ra nézek kicsit elárulva. Ő pedig csak gonoszan vigyorog és a tekintetét járatja köztem és Andrew között, na meg az ágy között.
- Meg ne szólalj, Connor Marks, hiszen tekintve, hogy a szobám foglalt volt... - mutatok rájuk. - ... kénytelen voltam máshová menni... - szűkítem össze a szemem. Connor kicsit zavarba jön, elpirul és vet egy meglehetősen kisfiús pillantást a vörösre. - Azt ugye vágod, hogy az én szobám szabad volt? - kérdezi felhúzott szemöldökkel. Na, erre én pirulok el. Ez hogy nem jutott eszembe?! - Na, persze és majd arra keljek, hogy mégis csak visszaestek a te szobádba az enyémből? Na, még mit nem... - kelek ki magamból. - Ezért inkább Andrew-val aludtál. Mi sem logikusabb... - vigyorog gonoszan rám a srác. - Nem mintha bánnám! Én bírom a tagot - emeli fel védekezően a kezét. - Nanana! - szól közbe Andrew. - Úriember vagyok, aki gyakran dől ki hajnalban, kanapén aludtam. - Na, persze, persze, azért van a cipőd az ágy mellett, hmmm? - kérdez rá Connor. - Mielőtt bejött, az ágyon aludtam. Aztán másztam át. Nem kell kötekedni - tárja szét a karját a srác, én pedig érzem, hogy egyre mérgesebb vagyok. Connor csak bólogat, kicsit sem meggyőzve. Pontosan tudja, hogy nem aludt Andrew a kanapén, bár azt nem lehet tudni, honnan. Talán abból gondola, hogy alapvetően rossz alvó vagyok és szinte képtelen vagyok elaludni egyedül hosszú ideig. Pont, mint ő. Vagy ki tudja, miért... Mindenesetre elengedi a témát.
Iszonyatosan ideges leszek, szinte füstölgök és megindulok Connor felé. Aki... Tényleg megijed. Ettől én is megijedek. Ha Connor fél tőlem, az baj. Nem állok meg és kiviharzik a szobából, be az enyémbe, hogy visszavegyem a tegnapi ruhámat, hiszen bár egy váltás volt (a pizsamám), nincs több hirtelen.
Aztán bevonulunk a nagyterembe, ahol már megint megy a műsor. Annyira. Nincs. Kedvem. Ehhez. De rezzenéstelen arccal nézem a dolgokat, egész végig azon ügyködöm, hogy a szőke nőről és a barna nőről minél többet megtudjak. Akárhogyan is. A képességeimet is bevetve akár, de persze feltűnésmentesen, pláne, hogy ők ne vegyék észre.
De mikor meghallom a párbeszédet, ez megszakad kicsit. Összehúzom a szemem és pillanatok alatt esik le, mit akarnak velünk. - Ezt most nem mondjátok komolyan... - morgom alig hallhatóan. Nagyon gondolkodom, hogy nem mozdulok meg, de nem lenne annyi erőm, hogy megvédjem a többieket és kijussunk innen. Nem akarok, de egyelőre csak játszom a szabályaik szerint. Közelebb húzódom Connor-hoz és egy pillanatra megszorítjuk egymás kezét. Végül a többiek mögött kicsit meghúzódva követem őket előrébb és már most pokolian dühös vagyok, hogy ki akarnak minket használni egy olyan valamire, amit nem sikerült eddig abszolválniuk...
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Nov 10, 2022 14:37:50 GMT 1
Blabla, világönmagábólkifordítás blabla... Hééé! Miért foszlik a jele... Úgy megcsap a fejfájás, hogy csak na. Annyi minden kavarog előttem. Bakker, egy matekórát nem bírtam követni, nem, hogy ezt... Aztán meg valami hang valami Korona Harcost emleget. Mittomén, ki az. Csak megjelenik majd, amikor a mesélő úgy dönt... Izé a felsőbb hatalmak úgy határoznak, hogy kell mellém valaki, aki kihúz a pácból, mert Wong megint bubble teázik... Kótyagosan nyitom ki a szemem. Áh, a fancy ágynemű. Mint akin átment egy úthenger úgy érzem magam. Laposakat pislogok. Lábammal próbálom megvakarni a viszkető hátsófelem. Majd valamibe ütközök. Áh, Heart. Tényleg, plüss maci voltam az éjszakára. Megvakarom a másik lábammal a másik oldalam (ahol ugye szintén viszket), majd lehunyom a szemem. Ekkor káosz. Heart is felébred. - Csak a szoki káosz. Hunyd le a szemed, aludj tovább, hátha eltűnik. Ha Heart kirugdos az ágyból (akár fizikailag, akár képletesen), megpróbálok magamnak valami elfogadható külsőt varázsolni. Persze ember alakban. Aztán annyi bambuszt szedek magamnak, amennyit nem szégyellek. Tehát sokat. És ha találok egy hátizsákot, akkor azt is teleszedem. Nem hinném, hogy ez az üvöltözés lenne a reggelihez való hívó szó. Vagy fura a helyi kultúra. Az is lehet.
A trónterembe invitálnak minket, ahol újra egyesül a kis csipet-csapatunk. Hm... Ő gondolom az arany szekér sofőrje, aki túl régóta várja, hogy ideérjünk. Szeretné letudni a munkáját. Szeretne minket haza vinni. A Földre. Békésen. Anélkül, hogy... Oké, ezt én se hiszem el. Megint olyanba sodornak minket, amihez semmi közünk. Remélem azért dimenziót kell hozzá váltanunk. Anélkül nem lenne az igazi. Na de várjuk ki a végét. Na mit mondtam! Most komolyan nem kapunk reggelit? Hisztiznék ezen, ha épp nem egy bambusz rudat ropogtatnék az orrom alatt. Ha bárkit is zavar, a tiszteletlenségemért akár haza is küldhetnek. Talán túlélem valahogy... - A kedves mesterünk rohadt sokkal tartozik nekünk... - motyogom Heartnak. Végignézek a vendéglátóink arcán. Főleg Lokiéról próbálok valamit leolvasni. Akkor most ő kivel is van?
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Nov 25, 2022 16:57:59 GMT 1
Wren Murphy a.k.a. Paraworm Kor: 19 Nem: nő Magasság: 160 cm Faj: ember Foglalkozás: egyetemista Kinézet: Alacsony, vékony lány, fiúsan rövid barna hajjal, barna szemekkel, világos bőrrel és szeplőkkel. A divatot nem igazán követi, főleg a kényelmesség alapján választja meg a ruhatárát. Hacsak nem különleges alkalomról van szó szinte biztos hogy farmerban és túlméretezett pulcsiban találod. Képesség: Random időközönként látomások formájában belelát a jövőbe. A látomások általában elég rövidek, alig egy-két “jelenetig” tartanak és nem feltétlenül lehet megmondani egészen pontosan mikor következnek be, vagy azt, hogy bekövetkeznek-e egyáltalán. (ez utóbbi abból adódik, hogy a látomások az adott pillanatban valószínű jövő darabkái, ami igen változékony lehet) Wren Murphy egy teljesen normális, egyesek szerint egyenesen unalmas, britt fiatal volt. Egykének született egy felsőközéposztálybeli családba. A szülei 6 éves korában elváltak, később mindketten újraházasodtak két mostoha és három féltestvért eredményezve. (Apu 2 mosti + 1 saját, anyu 2 saját.) Az iskolában a természettudományokból közepes, humán tárgyakból jó eredményei voltak. Rövid ideig járt karatézni, de csak a sárga övig jutott, mert más elfoglaltságok miatt nem maradt rá ideje. A dolgok azonban nagyjából két éve érdekes fordulatot vettek… Egyszerű hullócsillag nézésnek indult. Mikor Írországban volt az unokatestvérénél kimentek egy, a srác házához közeli mezőre annak néhány barátjával és sátrat állítottak. Még nem vette kezdetét az égi jelenség mikor Wren úgy érezte kicsit fázik és bement a sátorba a pulóveréért. Éppen a táskájában keresgélt mikor meghallotta, hogy hívják, elkezdődött a meteorzápor, indult is volna vissza gyorsan a többiekhez, akik néhány méterrel odébb, egy pokrócon ültek, de kilépve a sátorból a körülötte lévő levegő felmelegedett és megtelt csillogással. Az egész mindössze pár másodpercig tartott, Wren akkor azt gondolta csupán képzelte az egészet, megrázta magát és csatlakozott a társaihoz. Egy héttel később kezdődtek a látomások. Először csak éjjel jöttek, ködösek voltak és álomszerűek, még közeliek és viszonylag pontosak. Sokáig csak de ja vu érzést okoztak, nem tűntek olyan dolognak amivel érdemes lett volna komolyabb mértékben törődni ám az idő elteltével élesebbek, valóságosabbak lettek és nyilvánvalóvá vált hogy többek egyszerű véletleneknél. Hamarosan viszont egyre távolibbak és bizonytalanabbak is lettek. Wren ennek eredményeképpen amennyire tud mindenre felkészül, bazinagy "anyatáskával" jár amiben az egész hétköznapi dolgok mellett, mint a zsepi, toll vagy rágó, találhatóak például külföldi pénzek, fényrúd, kréta és egy rozoga plüssnyúl is. Nagyon nem szereti a képességét és szeretne megszabadulni tőle, de retteg milyen formában találna rá a megoldás. Az egyetlen akinek mesélt a dologról az az unokatestvére. Trivia: - A Paraworm név az unokatestvérétől származik és eredetileg becenév akart lenni. A “paranormal” és a “bookworm” szavak összevonásának eredménye. Wren nincs oda érte. - Eleve sem rajongott az orvosokért, de mióta megjelent a képessége egyenesen irtózik tőlük. Ez főleg az egyik látomásának köszönhető és annak, hogy nem tudja esélyes-e még a bekövetkezése. - Enyhén paranoiás, de határozottan tagadja. - Kényelmetlenül érzi magát zseb nélküli ruhában. - Szereti a kötött dolgokat, kesztyűket, sapkákat és pulcsikat, sokat is visel ilyet.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Nov 25, 2022 17:32:49 GMT 1
Eredeti polgári név: Daniel Knight
Becenevek: Sky, Dan, Danny
Hősnév: Skyknight (vagy röviden csak Sky)
Faj: Sárkányember
Kor: 27 éves
Személyiség: Meglehetősen cinikus jellem, aki humorral leplezi a saját gyöngeségeit és kineveti a saját szerencsétlen sorsát is. Viszont a lelke mélyén vágyik a szeretetre, a nyugalomra, sőt mások segítésére, de nehezen nyílik meg és megválogatja, hogy kiben bízik meg, különösen a Hydra árulása után.
Külső: Egy kék sárkány antropomorf változata áll előtted, bár izmos, edzett testalkata van, különösen az ügynöki múltja és a génkísérlet miatt. Szeme színe zöld, szárnyain a hártya belül aranysárga, akárcsak a haj vagy szőr, ami fejtetőtől tarkóig követi a gerince vonalát, majd miután a hátán ez megtörik, folytatódik a farkán egészen annak hegyéig.
Képesség: Sárkányként jól bánik a tűzzel, képest azt megidézni, de akár fegyvert is alkotni belőle, e mellett a S.H.I.E.L.D-es múltja miatt bármilyen lőfegyverrel kiválóan bánik. A szárnyaival úgy száz kilométer órával képes repülni, és harcművészetek terén is jeleskedik. Sárkányként természetesen tüzet okádni is képes.
Előtörténet:
Daniel Knight egy átlagos amerikai srác volt, aki csatlakozott a S.H.I.E.L.D.-hez. Példaképe Coulson és Fury ügynök volt a kezdetektől fogva, úgyhogy csatlakozott az ügynökséghez, az Alpha Team-ben szolgált, így jártas a különleges fegyverek terén. Különben is a kütyük és a szuperfegyverek megszállottja volt, de a hősök iránti rajongása is közrejátszott a pályaválasztásban. Mikor a Hydra lelepleződött, Daniel-t elfogták, aki akkori szerelme miatt nem akart meghalni a SHIELD-ért. A Hydra ügynökök egy idegen sárkányfaj génjeit használták fel, hogy kifejleszék a tökéletes szuper katonát a Dragon Project nevezetű kísérlet keretein belül, de ereje hamar túlnőtt a fogva tartókén, és mikor megtudta, hogy szerelmét, Lisát a Hydra ügynökei egy összecsapás során megölték, bosszút esküdött.
A szökése során számtalan kütyüt, fegyvert, sőt egy egész taktikai felszerelést is lenyúlt a Hydrától, hogy vadászhasson rájuk, így van egy gépfegyvere és egy hőálló, lövésálló páncélzata is, amiket az akcióihoz visel szuperhős köpeny helyett. Kezdetben vadászta ellenfeleit, immár antropomorf sárkányként élve az életét. Szokatlanul erős képességekre tett szert. Nem csupán a fizikai ereje növekedett meg, vagy repülni vált képessé, de tüzet is tud okádni, sőt a kezéből is lángokat fakaszt, ha az szükséges. Irtózatos pusztítást végzett a Hydra sorai közt bosszúja során, mígnem ártatlanok sérültek meg. Egy ilyen akció során futott össze Doctor Strange-dzsel, és ott szembesítve lett tetteinek árával.
Vezeklés gyanánt Sky később a Strange Academy-n szolgált, és a fennmaradó idejét tanulással töltötte, miközben alantas munkát kellett végeznie Dr. Strange alatt. Megtanulta hamar, hogy a bosszúvágy semmi jóra nem vezethet, és ha sikerül elengednie a haragját, akár lehetne igazi hős is belőle, ahogyan annyi Marvel hős is megszületett már. Dan itt tanulta meg a spiritualitás alapjait is, mi több, tanult a mágiáról, aminek hála képes a tűzből akár kardot is formálni, amit tud használni is ellenségeivel szemben. Az itteni tanulás során vette fel a Skyknight nevet, utalva arra, hogy égen repülő védelmező,aki immár lovagiasan harcol a gonosszal, legalábbis ez a terv.
Na, meg nem ártana egy új nő sem, ha már a Hydra kinyírta a régit. Sky azóta a Doctor Strange-nél töltött idő alatt túltette magát a tragikus szerelmi viszályon, és keresi az igazit. Talán a szuperhősös hírnév majd segít – vagy nem, ki tudja.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Nov 25, 2022 19:20:10 GMT 1
#s://i~ebayimg~com/images/g/1toAAOSw7L5hoN5I/s-l500~jpg Skyknight Éppen a jól megérdemelt délutáni nasolnivalódat tömöd magadba, amikor egyszer csak kivágódik a nevetségesen nagy konyha ajtaja, Strange csörtet be rajta a köpenyét hagyja elrepülni a melletted álló székre aztán tovább csörtet a hűtő felé. Mögötte egy elég díszes társaság szalad az élén Wong, akit egy zöld hajú Zöld palástot viselő nő és egy rövid, vöröshajú nő követ,
őket egy alacsony szőke lány és végül az Zelda követi, aki az akadémián tanít. A sort Dr Woodoo zárja aki már be sem lép a konyhába csak mélyet sóhajt és bezárja a többiek mögött az ajtót.
(az én karim) -Még mindig nem értem.- Mondja Strange.
-Nem bonyolult az egyik tanítványom eltűnt.-Vágja hozzá Wong.
-Ezt eddig felfogtam. Mogyorókrémes szendvicset?
-Dehogy fogtad.. És nem. Nem kérek szendvicset.
-Én elfogadok egyet.- Jelentkezik a szőke.
-És miért van a fél X-men a konyhámban?- Kéárdezi Strange dühösen miközben odaad egy szendvicset a szőke lánynak.
-Mi láttuk utoljára a lányt.- Feleli a zöld palástot viselő nő.
-Remek. De még egyszer kérdezem és?
-És a lány akivel eltűnt egy nagyhatalmú reality bender aki még sosem tűnt el ilyen sokáig.- Strange arca grimaszba húzódik.
-Oké ez... tényleg lehet problémás. De nem az enyém. Nem hajszolok elveszett diákokat.
-Oh igen...- Szól bele Zelda.- A mieinket is Loki hozta vissza. Aki utána szintén egy szó nélkül eltűnt.
-Nah ez inkább probléma!- Mutat rá.- Nézd, nekem most elég problémám van a multidimenzionális démonjaimmal. De!- Ezen a ponton a férfi tekintete találkozik a tiéddel és ijesztően felcsillan.
-Itt van nektek Skynight* majd Éjfény segít nektek. Nem igaz Dan?
Wong hangosan felsóhajt.
-Legyen akkor vele megyek.- Mondja.
-Eszedbe ne jusson! Szükségem van rád. Meg a Santus sanctorumnak is.
-Majd én vele megyek!- Jelentkezik a szőke.
-Megbeszélve. Nézzük akkor hogy találjuk meg őket. Egy reality bendert nem nehéz megtalálni, ha használta a késpességét, szóval kezdjük ezzel. Egyébb hozzáfűzni való.
A lány vállat von, ha te sem mondasz semmit így fojtatja.
-Pompás. Akkor fogjátok meg egymás kezét.
A lány bizalmatlanul rád néz, végignéz rajtad és habozik.
-Fogd már meg, nem az esküvőtökre készülünk de kell a varázslathoz.- Sietetti a mágus.
-Lehet, hogy ezt elkapkodod Strange talán én is velük mehetnék.- Mondja a zöldhajú
-Késő.- És ahogy kimondja már meg is remeg alatatok a föld és elsötétül minden a lány a melkasodnak dől hogy a hirtelen jött szél ne szakíthassa el aztán amikor kinyitjátok a szemetek egy teljesen ismeretlen helyen találjátok magatokat. Melettetek egy leamortizált kocsma ami mindha egy DnD patiból lépet volna ki , az ajtaja kitörve a tetejéből pedig ágak meredeznek, és nem úgy tűnik hogy a fát direkt álították ide.
-Ez nem néz ki jól.- Mondja a lány.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Nov 26, 2022 13:11:27 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Szükségem van két percre, hogy az egyébként még mindig végletekig kimerült agyam feldolgozza, hogy egy, Asgardban vagyok, kettő, nem egyedül aludtam, hanem Thena foglalja el az ágyam másik felé. És kiabál. És káosz van. Soha jobb ébredést, cserélem a vekkert. Hamar elkap az érzés, hogy a kontaktlencsét passzoljuk, ebből nem lesz értelmes reggeli készülődés, szóval csak kitapogatom a szemüvegem, és sikerrel az orromra teszem, hogy már lássak valamit. Nagyjából annyira van időm, hogy lerúgjam a takarót, és talpraálljak, mikor Connor és újdonsült barátnője (nos, igen, itt az illusztráció, hogy Thena hogy és miért kötött ki az én szobámban) berontanak. A vitában épphogy részt veszek, csak néha sikerül közbeszólnom, és nem túl meggyőzően védenem a tényt, hogy márpedig én úriember vagyok, aki nem használna ki egy ilyen helyzetet (tényleg nem túl meggyőző, ahhoz képest, hogy amúgy igaz...) És kikötünk a Nagyteremben. Még mindig szemüveggel az orromon, egy elnyűtt pólóban, pont úgy festve, mint akit az ágyból löktek ki. Ja igen, és varázslónő előtt, annak a társaságában, aki kötelezett rá, hogy megöljem... amit még mindig ötletem sincs, hogy hogy hajtsak végre, vagy akár végre akarok-e hajtani... egyszerűen csodálatos. - Ha tudom, hogy itt hősies bevonulás kell, rászánom az öt percet a kontaktlencsére... - motyogom idegesen, miközben közelebb lépünk a trónhoz. Egyszer, egy szép álomban ha bárki bevonulást kér tőlem, geofizikai kérdést tesz fel, én pedig tudok majd válaszolni, és nem küldd el sehová hősködni. Csak egyszer örülnék egy ilyennek...
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Nov 26, 2022 14:30:32 GMT 1
Jó végre kicsit lazítani. Már így is sok volt az izgalom mostanában. Eszem a szendvicsemet, amikor becsörtet a csapat. Eléggé megzavar a jelenség, de kezdetben csak ide-oda kapkodom a fejem, aztán egyszer csak elhangzik a kérdés. Igen, mit keres itt a fél x-men. Ezt én is szeretném tudni. Wong megadja a választ. Most már nem annyira érdekel a kaja, inkább félreteszem, és várom, hogy mi lesz ebből, hátha szétrúghatok néhány náci segget. - Mondjátok, hogy a Hydra benne van! - néha nem tudom nem arra gondolni, hogy jól elverjem őket, de persze aztán észreveszem magam. - bocsánat. Tudom, nem út a bosszú - mondom meghunyászkodva, miután elhangzott a nevem. - De persze náci hátsók vagy sem, örömmel segítek - mondom aztán. Nem szaporítom a szót, csak megfogom a partner kezét, aztán várom, hogy működjön a varázslat. - Nyugi, ez a sárkány nem harap - mondom aztán a szöszinek. - Nők... - teszem hozzá halkan morogva, nehogy meghalljon, bár lehet, ez nem sikerült. Mikor meglátom a kocsmát, kicsit megropogtatom a csontjaimat. - Jó hely egy bunyóhoz vagy egy csapat Hydra ügynökhöz. Adok én nekik - mondom. Közelebb lépek az épülethez, és alaposan szemügyre veszem. Nem valami bizalomgerjesztő, de nem először járok már ellenséges területen. - Na, akkor megyünk? - nézek a társamra. Szívesen átvizsgálom a helyet, még akkor is, ha csapda. Bármit megteszek, hogy visszahozzam a tanulónkat, bár jó lenne, ha nem Strange feltakarító embere...vagy sárkánya lennék. Nem érdekes, akár jön a társam, akár nem, én megközelítem a kocsmát.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Nov 27, 2022 15:28:30 GMT 1
Paraworm:
Ma reggel alig nyitottad ki a szemed, de már rád talált egy vízió. Egy hatalmas lángoló vörös sárkány, ahogy leszáll egy csodaszép kertben majdnem halálra tapos egy ismeretlen srácot, akinek egy mókus mentette meg az életét. Az egész annyira szürreális hogy abban sem lehetsz biztos, hogy látomás volt-e egyáltalán vagy csak álom.
Lassan összekészülődsz, felkészülsz a mai napra az egyetemen. Nincs sok órád de az egyik professzort kifejezetten nem kedveled, száraz, vén szamár. Ahogy kilépsz az ajtón pedig az életedet is megbánod. A hőség szinte visszalök a lakásba. Hőség és pára, akár egy dzsungelben. Pár lépés után beleizadsz a ruhádba, de akárhogy is nézed a ragyogó kék ég nem akar csökkenteni az erejéből. Aztán, ahogy a parkon haladsz keresztül végre egy kis árnyék ereszkedik rád, némileg megkönnyebbülsz, hogy egy kicsit beborul az ég, bár eddig egyetlen felhőt sem láttál így kifejezetten érdekes ez a jelenség. Aztán a körülötted álló emberek elkezdenek feléd mutogatni és sikítozni, az élelmesebbek még futni is, de neked már késő, mire felnézel már körbefonnak a hatalmas fekete karmos ujjak és egyenesen elindulsz felfelé. A stabil föld egyre messzebb kerül tőled. Aztán a fekete alak még csap párat a hatalmas fekete szárnyaival és minden elsötétedik.
Amikor újra kinyitod a szemed a titokzatos elrablód ép egy barlangba repül be veled együtt, a hegy melyében egy hatalmas csarnok áll, körbe hatalmas kő trónok állnak, a sárkány pont középen tesz le nagyon finoman aztán ő is leereszkedik melléd.
-Minek hoztad őt ide?- Az erős, női hang betölti az egész barlangot. A forrása egy aranyozott, vörös páncélt viselő, vörös hajú nő, aki az egyik kőtrónuson terpeszkedik éppen.
-A lányt Midgardról hoztam, az oráculum szerint még hasznunkra lehet.
-"Oráculum"- Röfögi a nő.- Nem bízok én abban a démonban, vagy mi a fene az a lény.
-Midgardról?- Hallod a harmadik hangott, aminek a forrása ismeretlen.- Akkor ember vagy?- Kérdezi.
-Heh. Mond csak ember hogyan tudnál te nekünk segíteni?- Kérdezi a nő a válaszod után.
|
|