Raze
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Jun 3, 2021 0:04:17 GMT 1
#s://static~rprepository~com/storage/uploads/gallery/gl-108534-1526213179~jpg Mado Akira:Arima már készen áll a válaszokkal a kérdésedre, miden bizonnyal számított rá. - Az első fokozat elektromossággal vonja be a Quinque pengéjét. Ez növeli az átütőerejét, így akár Koukaku típusúak ellen is használhatod. A fejlesztőcsapat szerint az elektromossággal bevont pengével még talán égési sérüléseket is tudsz okozni, de ez majd használat közben derül ki. - kezd bele a magyarázatba nyugodt hangon a férfi. - Érthető módon ennek a támadásnak nincs igazi hatótávolsága. Ugyanakkor olyan alacsony a fogyasztása, hogy gyakorlatilag korlátlan ideig tudod használni. - A középső fokozattal kisebb elektromos lökéshullámokat tudsz szabadjára engedni a suhintás irányába. Az eddigi tesztek szerint 3 méterig biztosan hatásos a hullám, nagyobb távolságra ne próbáld használni ha biztosra akarsz menni. Egyenlőre maximum 15 alkalommal lehetett használni ezt a funkciót. Ezt kérlek, tartsd észben - Viszonylag csekély lelkesedést hallhatsz ki rima hangjából. Olyan tárgyilagosan beszél a Quinque-ről, mintha csak eligazítást tartana egy küldetés előtt. - A harmadik mód a Halálkufár eredeti támadásán alapul. Ha a Quinquet a földbe szúrod, és aktiválod a harmadik fokozatot, akkor 360 fokban egy erőteljes elektromos lökéshullámot tudsz szabadjára engedni magad körül. - Miközben beszél, a férfi talán most először a Quinque-re szegezi tekintetét. Amennyiben olvastad a jelentést a Halálkufár elfogásáról, úgy tisztában vagy vele, hogy Arima-nak volt alkalma élőben is látni mennyire hatásos ez a támadás. Az a bemutató akkor a CCG-nek három teljes osztagába került. - Jól gondold meg, hogy mikor, és hol használod fel, mert ezt a támadást egyenlőre, csak egyetlen egy alkalommal lelet elsütni. Kérlek arra is ügyelj, hogy legalább 10 méteres körzetben ne legyen melletted egyetlen más baráti egység se.- Egyenlőre, a Pszeudo-elektrokinézisért cserébe be kellett áldoznunk a Quinque eredeti Ukaku-specifikus támadási módját. A fegyver most még nem bírj el, hogy képes legyen használni a Pszeud-elektrokinézist, és a hagyományos kristályosított tövisekkel való támadást is. - Arima ezen szavaknál néhány papírra mutat maga előtt, melyekben a Quinque tervrajzaira ismerhetsz rá. – Viszont a fejlesztésiek már dolgoznak a problémán. Előfordulhat, hogy a jövőben találnak rá megoldást, hogy a Quinque teljes potenciálját ki lehessen alkalmazni. Hikarunak kérlek ne említsd, vagy mutasd meg ezt a Quinque-t. - Ezen a ponton Arima szemlátomást befejezte a fegyverről való eligazítást. Amennyiben van még bármilyen kérdésed a Quinque-vel kapcsolatban, nyugodtan tedd fel a másik nyomozónak. Arima figyelmesen hallgatja a beszámolódat, nem vág közbe se kérdésekkel, se kéretlen megjegyzésekkel. Amikor végzel, csak bólint, mielőtt Ő maga is feltenné a saját kérdését. - Egészen pontosan mit értesz problémás elemek alatt Akira-san? - kérdezi udvarias hangon a férfi. - Washuu Matsuri, Hikaru-n kíván példát statuálni, valamint rajta keresztül próbál gáncsot vetni az egész Quinx projektnek. Ő miatta került elutasításra a kérvényed. - A férfi arcán nem látszik különösebb nyugtalanság vagy feszültség, bár jómagad is tudhatod, hogy számára sem közömbös Hikaru vagy éppen a Quinx projekt sorsa, hisz mindkettő a Speciális Nyomozó neve alatt fut. - Washuu Matusri kezdetektől ellenzi a Quinx projektet mint azt bizonyára Te magad is tudod. A projekt prototípusai Haise, és Hikaru. Mivel az előbbin nem talált eddig fogást, így Hikaru-t kezdte ki. Délután lesz egy találkozóm a Washuu-kal. Ott döntünk Hikaru további sorsáról. Egyenlőre úgy néz ki, hogy most az egyszer még ki tudom húzni a bajból. - Nyilván sokkal egyszerűbb lenne a helyzet ha Hikaru több eredményt szállítana, és könnyebben kezelhető lenne. Ha Te nem tudsz eléggé hatni rá, akkor próbálj a magánéletében olyan személyt találni, aki képes erre. - magyaráz tovább Arima. - Tudsz esetleg ilyen személyről? - teszi fel a kérdést végül a férfi, miközben rád szegezi szürkés-kék szemeit a szemüvege mögül.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jun 11, 2021 17:55:14 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/ca/14/49/ca14490c0771b406eb67d8d900f09113~jpg Hmm... Hikaru... Vajon milyen ember lehetsz? Gondolkodom elmélázva, ahogy próbálom minél jobban memorizálni a képét. Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy esetleg Kaneki-ről is megtudhatok dolgokat. Egészen biztosan ez is motiváló erőként szolgál, nem véletlen én kaptam ezt a feladatot. Azért is problémás az a megjegyzés, hogy vigyázzak a vele élő vagy kapcsolatban lévő ghoul-okkal, mert ez elég indok arra, hogy elveszítsem útközben a srácot. Mármint ha nem szimpatizál az Aogiri-vel. Ez pedig nem lenne jó... Nagyon óvatosan kell megválogatnom a szavakat és az ismerkedést is gondosan ki kell tervelnem. Valószínűleg sokkal hosszabb lesz ez a feladat, mint hittem, de nem bukhatok el. Ezt érzem... A kép mellett a noteszt is átpörgetem párszor, hogy megjegyezzem a dolgokat. Deep vagy Ruszalka... Ruszalka elég biztosan nyerő, de nem hiszem, hogy elsőnek rögtön egy veszélyesebb helyre kéne mennem. Bár a jegyzet említi, hogy vigyem magammal Ayato-kunt, több szempontból sem tartom előnyösnek. Természetesen a védelem nagyon jól jönne, de én sem vagyok utolsó ilyen szempontból. Ellenben ha velem jönne, nagyobb az esélye, hogy lebukunk. Másrészt ha egyedül megyek... Szóval egy fiatal lánynak előbb nyílnak meg az emberek, mintha magával vinne egy pasit. Még ha el is rejtőzne, nagyobb eséllyel buknánk le, ahogy azt már az előbb átgondoltam. Úgyhogy egyelőre ezt most mellőzöm. Elvégre még csak ismerkedni akarok, semmit nem tudok róla, ő sem rólam. Ha később úgy érzem, problémás lenne a helyzet, majd szólok erről. Első körben az Aogiri-n belül kérdezek körbe, hátha tud bárki mondani nekem valamit. Sajnos, nem igazán. Kénytelen leszek tényleg magamra támaszkodni és azonnal meglátogatni valamelyik helyszínt. Végig gondolom, és úgy döntök, hogy mivel egyedül tervezek menni, talán jobb lenne megfogadni a noteszben leírt tanácsot és elsőnek a Deep-ben kezdeni. Annak megfelelően, hogy mely időközönként látogatja a helyet, úgy megyek én is. Bár nem vagyok egy táncolós, bulizós típus, ha esténként jár, akkor úgy készülök, hogy bulizós legyek. Bár annak is megvan az előnye: könnyebb ismerkedni, mint egy kávéházban. Úgyhogy ennek megfelelően készülök fel erre a feladatra.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jun 17, 2021 21:04:51 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/68/56/e2/6856e2b1d02b000d28b76ce33f28de98~jpg Túlságosan hosszú volt ez a rohadt hónap. Nem csak hogy csalódást okoztam, Arima-sannak és saját magamnak is, még azok a szerencsétlenek is odavesztek. Tudtam hogy egy Goul esetleg egy kisebb egység felbukkanhat, de a fene se gondolt egyszerre két SS-rangúra. Ha nem egymás ellen lettek volna most, a kölyök és én is a temetőben rohadnánk. A sebeim még mindig fájnak, ahogy felkelek az ágyból és megmozgatom magam egy kicsit, de már tűrhetőek. Egyébként is jobb lesz minél előbb visszaszoktatnom magam a mozgáshoz.
Legalább ezerszer végig gondoltam már, mit lehetett volna máshogy csinálni. Ha annak az idiótának az emberei nem hívják fel magukra figyelmet és csinálnak magukból instant csalit, a fekete goulnak, akkor sem lettünk volna elegen két ilyen erős goulhoz. És ráadásul mind a kettő ismeretlen. Az egyik ráadásul félszemű is. Ennek is Kanou lehet a hátterében, és ha belegondolok hogy a vén szivar ilyeneket hoz létre a föld alatt, nekünk pedig ott van Hikaru, csak még dühösebb leszek. Ennek a nyomorult hónapnak az egyetlen fényesebb pillanatai azok voltak amikor Arima-san itt volt látogatóba, bár az első pár alkalommal megszólalni is nehéz volt a történtek után.
Veszek egy mély levegőt és beleiszok a Hikaru ajándékai mellet álló pocsék ízű valamibe. Blee. A reggeliből is ép csak annyit ettem amennyit muszáj volt. Felöltözök, valami viszonylag kényelmesbe és leülök az ágy szélére, amikor kopognak. Egy kelletlen, “Szabad”-al válaszolok, mire két nyomozó lép be. Még meg se szólaltak, már tudom hogy nem kedvelem őket. Persze Arima-san szólt, hogy ellenem is vizsgálat fog indulni, mégsem vártam hogy máris küldenek valakit. Helyesebben reméltem, hogy valaki közelebbi viszi majd az ügyet. “Ribanc”
-Örülök hogy találkozhattunk, Shizuka-san.- Mondom neki egy hideg mosoly kíséretében. “Különleges osztályú mi?”- Igen, hallottam róla. Nem mintha lenne bármi értelme ennek a kivizsgálásnak.- Mondom, és közben nem bírom ki, hogy ne vonjam kicsit össze a szemöldököm. “Nem tudhattunk a két ismeretlen goulról.”
-Yano egy barom volt!- Tör ki belőlem.- Nem követte a parancsot és céltáblát festett a csapata hátára! Mire észre vettük a másik SS-rangú goul-t addigra a csoportja már megtizedelődött, a fekete goul által. Ha nem lett volna akkora szerencsénk, hogy ezek ketten nem egy oldalon állnak, most nem lenne kit nyaggatnia.- Mondom. Aztán vissza veszek kicsit.- Abban reménykedtünk Taguchi elvezethet minket Kanou-hoz, de legalább bármilyen csekély információt szerezhetünk a rejtekhelyével kapcsolatban. ezért tartottuk megfigyelés alatt. Nem számítottunk ellenséges támadásra, így csak egy osztag segítségét kértem. Az ő dolguk észrevétlen megfigyelés lett volna, civil ruhában, hogy se Taguchi se más ne szúrhassa ki őket. Ők ennek ellenére az egyenruhájukban lavíroztak a lehető leg feltűnőbb helyen.- Veszek egy mély levegőt.- Hikaru jelezte nekem a gyanúját a fekete goulal kapcsolatban, így rögtön felé indultam, de nem jutottam el az osztagig mert belefutottam egy félszeműbe. Kanou egyik új kísérleti egere lehetett, és sajnos rögtön erősebbnek bizonyult az adott csoportnál. Mire megpróbáltam volna erősítést hívni már belekezdet a mészárlásba. Bár megtettük amit tudtunk, még így is legyőzött minket a túlerő. A többit valószínűleg már összerakták a kiérkező erősítés és a szemtanuk elmondása alapján.- Fejezem be. Nah, nem is kiabáltam vele a végén. Talán jót tett a kávé elvonás... talán nem.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 8, 2021 15:20:30 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/7e/05/90/7e059028ecc7c176e77500093848fed9~jpg Csendben hallgatom Arima válaszait, csak néha bólintok egyet-egyet komolyan, jelezve, hogy figyelek rá, illetve tovább tanulmányozom a quinque szerkezetét, hogy teljesen átlássam az említett funkciók működését. Abban biztos vagyok, hogy hamar össze fogok csiszolódni a fegyverrel... még ha az erősebb képességeivel óvatosan is kell bánni, a pszeudoelektrokinézis határozottan az én stílusom. Arima tárgyilagossága igazából jól is jön - nem ferdít, nem próbálja túl drámaian lefesteni a dolgokat, csak tényeket közöl, ami a legjobb, ha a jövőbeli taktikák alapját fektetjük le. Amikor a tervrajzokra mutat, kicsit az asztal fölé hajolok, azokat is megszemlélem, és végül bólintok. A változtatás logikus, és jobban használhatóvá is tette a fegyvert, még ha egy támadási lehetőséget el is veszített általa. Amikor pedig Hikarut említi, azonnal elkomorulok. Valóban. Ő alighanem kissé nehezen viselné a dolgot. Noha hatékonyan működtem együtt vele, elég biztos voltam abban, hogy nem fogunk együtt és egyszerre olyan helyzetbe kerülni, mikor használnom kell ezt a fegyvert, vagyis elég jó lehetőségeim maradtak, hogy megkíméljem a dologtól. Amikor Arima rákérdez a "problémás elemekre" beszélni kezdek. - Hikaru jó harcos, és nincs kétségem affelől, hogy megbízható. Ugyanakkor nehezére esik az együttműködés másokkal. Velem, meg merem kockáztatni, hogy már megtalálta a közös hangot, jobban kommunikálunk, de a CCG-n belül kevesekkel alakított ki hasonló bizalmi szintet. Ez bevetéseken probléma lehet, szükség van a harmóniára a csapatban, pusztán a fegyelemmel nehéz mindent kézben tartani. Nem bízhatok rá embereket, és nem rakhatom olyan csapatba, ahol én nem vagyok jelen - fejezem be. - A kagune kérdése is ott van, de véleményem szerint az a kisebb probléma. Nem tudja és nem akarja használni, elég biztos vagyok benne, hogy ha parancsot adnék rá, akkor sem próbálkozna meg vele. - Megállok egy pillanatra. - Szerencsére viszont könnyen elkerülhető, hogy szüksége legyen rá. Arima válaszát már gondterhelten hallgatom. Washuu Matsuri szerepe egyáltalán nem lep meg a dologban - ahogy Arima is mondja, igazából várható is volt, hogy ha Haisének nem tud a nyakára járni, akkor Hikaru lesz a következő célpont. Összeszorítom az ajkamat, igyekezve leplezni a pillanatnyi idegességet. Amikor rákérdez, hogy tudok-e valakit javasolni, akin keresztül hatni lehet a fiúra, felidézem mindazt, amit hallottam tőle, vagy olvastam róla. Nem igazán akartam beleártani magam a magánéletébe - van akkora tiszteletem a kollégáim felé, hogy hagyjam, a munkán kívüli világuk a munkán kívül maradjon. Nekem is vannak érzéseim, problémáim, amiket nem akarok mások elé teregetni, és mindenkinek joga van hozzá, hogy legyenek ilyenjei. Ugyanakkor Hikaru - pont a már említett problémás elemek miatt - azok közé tartozott, akik esetén kicsit részletesebb kutatást végeztem, és tudtam egyet s mást a CCG-n kívüli életéről is. - Az évfolyamtársaival nem ápolt túl jó kapcsolatot, így velük nem hiszem, hogy sokat tudnék kezdeni - mondom. - Van viszont két nő, akik szóba jöhetnének. Az egyikükről, Itoriról nem sokat tudok, de az a benyomásom, hogy nagyon fontos a fiúnak, és sokszor látták együtt vele. A másikuk pedig már járt a központ környékén, Tarawa Hayase. Rá többször hivatkozik előttem is, úgyhogy több esélyt látok rá, hogy fel tudnám venni vele a kapcsolatot, és meggyőzni, hogy próbáljon meg hatni rá - fejezem be.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 14, 2021 16:24:12 GMT 1
#s://i-h2~pinimg~com/564x/89/e1/18/89e118a82e5be21389eddc34e8f704e4~jpg Persze, hogy a korházban történtek az én kudarcomként lettek elkönyvelve, Tata-chan nem is igazán fukarkodott a büntetésekkel. Pedig én mindent megtettem. Se azok a szerencsétlen gerlék, sem az a szuka nem jelentett volna kihívást, egyszerűen csak egy picit talán elragadott a hév. És most megint szaglászhatok a nővérke után. Eto eléggé meglepett, hogy ismét rám bízta a feladatott, bár az az érzésem volt mintha csak szórakozna velem, de inkább ez mint még egy pár nap, Kanou és Tata-chan váltot szórakozásait élvezni. A fél éjszakát csak bóklászással töltöm, nem igazán akaródzik visszatérni erre a helyre. Elég ködösek az emlékeim arról a napról, de azt tudom, hogy valahányszor a közelébe értem megfordult a fejemben önként felajánlani magam az egyik szadista elmebetegnek. Végül azért csak ráveszem magam a körül nézésre. Egy hatalmas adag elvesztegetett időnek és rossz érzésnek tűnik amitől, valójában csak éhesebb és dühösebb leszek, de aztán valami ismerős üti meg az orromat, pont ugyanaz a bűz mint a korházban. Az a nyomorult ribanc lesz az. El tart egy ideig, ez a hely egy lepusztult labirintus, de végül sikerül rátalálnom arra a dögre.
-Nyugodj meg Shiro, minden rendben lesz.- Sem nem érzek, sem nem látok mást körülötte, de folytatja.- Elő fogom keríteni papát és mindent rendbe hozok, megígérem, újra ép leszel és újra együtt leszünk mint régen.- Ez még zakkantabb mint én, ha jól veszem ki egy nagy ocsmány sebhellyel beszélget. Na mindegy, nem az én dolgom megítélni a mentális állapotát nekem csak a nővérke kell. Darabokban is akár. Nem várom meg hogy még egy ígéretet tegyen a sebhelyének aktiválva a kagunémat egyenesen az ablakon keresztül támadok rá. Sokkal gyorsabban reagál mint ahogy vártam. Arrább ugrik cselesen kikerülve a támadásom majd rögtön meg is idézi a saját karmait és felém támad.
-Már megint te!?- Üvölti. Mindkét szeme vörös, de valahogy furcsa szaga van.
-Te most mi a fene vagy?- Bukik ki a számom, mire egy cicenés a válasz.
-Kanou eléggé leadhatta ha már olyanokon kísérletezik mint te.
-Aucs, már szinte fájt. Jah nem, mégsem.
-Tc... Látalak harcolni múltkor, elkerültem volna ezt a harcot, de nem fogom átadni neked Taguchit vagy hagyni hogy megöld, nem, amíg nem vezet el papához.
-elég zűrös család lehet.- Mondom és közben felugrok a támadása elől. Gyors, de nem az én mércémmel gyors. - Nem ítélkezek, én megettem az enyémet.- Beazonosíthatatlan fintor rajzolódik az arcára.
-Undorító vagy!- Mondja ezúttal valamivel gyorsabban támad, elég gyorsan hogy elérjen, de a támadás alig okoz fájdalmat. Rögtön vissza is támadok, a tüskék egyenesen az arcába repülnek, megpróbál kitérni de így is jópárat bekap belőlük. Az egyik tüske elkapja a szemét, és bár elfordulás közben megpróbál a kagunéjával megütni, egészen másfelé suhint vele. Ez jó.
-Túl sok... ogh... túl sok energiám...- Kihúzza az arcából a tüskét.- Ment rá arra hogy életben tartsam, nem adom át neked!
-Tudod támadt egy ötletem. Ha annyira a papádat akarod... Miért nem sírsz érte?- Közben leadok rá egy majdnem teljes erejű támadást. A lány felsikít és biztos vagyok benne hogy ezúttal elkaptam. De tévedtem, még mindig ál a lábán, borzasztó sebei vannak még is képes még küzdeni.
-Hoppácska...- Sőt dühösebbnek tűnik mint előtte.
-Kanou-t... Akarom...- Nyögi. Egy apró pici józan szikra azt súgja ezen a ponton hogy nem kéne megölni a nőt... Talán még jól jöhet... Izgatottan megnyalom a szám szélét. Elképzelem azt a szadista mocskot a saját beleiben fekve... Sosem merném megtenni, Eto azonnal kibelezne... de ez a lány... Még egyszer utoljára neki ugrok, a kagunéja áthatol rajtam, de alig okoz tényleges fájdalmat, védekezni már nem képes, átnyúlok a mellkasán de, nem halálos. Felköhög egy kis vért és össze esik. A vére furcsa szagú, minél tovább kóstolgatom mintha valami ízletes lenne benne, valami édes, valami emberi.
Ahogy biztos vagyok benne, hogy a gyógyulása nem olyan gyors, hogy rögtön követhessen elindulok megkeresni a nővérkét. Neki is itt kell lenie valahol.
-Kismadár merre vagy? Utálom a bújócskát. Sosem voltam jó benne, mindig engem találtak meg először.
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Aug 23, 2021 21:33:07 GMT 1
#s://static~rprepository~com/storage/uploads/gallery/gl-108534-1526213179~jpg Mado Akira:
Arima nem vág közbe miközben beszélsz, figyelmesen hallgatja a válaszodat. Mikor végzel komoran bólint.
- Igen. Ez a probléma sajnos nem új keletű. Ami rosszabb, hogy mindkét fél legalább annyira hibás a kialakult helyzetben. Hikaru attitűdje, és mentalitása sokakban visszatetszést vagy éppen viszolygást vált ki, ezért már azelőtt előítéletesek, hogy találkoznának vele. - kezd bele a férfi. - Ugyanakkor Hikaru sem könnyíti meg a helyzetet, aki azzal is ellenséges, aki amúgy semlegesen vagy akár pozitívan közeledne hozzá, bár ezt Te magad is tapasztalhattad, ha jól sejtem. Ezen ellenséges viselkedés kiváltásához pedig semmi más nem kell, az is bőven elég, ha valaki a CCG alkalmazottja. - folytatja, miközben egy újabb jelentésforma papírost húz maga elé, majd miután végigfutja, eléd tolja a papírlapot.
Ha végigfutod a jelentést, nem kell sokáig olvasnod, hogy realizáld mi is a lényege. Dr. Shiba legújabb jelentését olvashatod, amely szerint Hikaru RC-szintje tovább emelkedett, és az eddigi panaszai sem javultak számottevően beleértve a rossz közérzetet, és az időről-időre visszatérő alvászavarokat. Furcsának találhatod, hogy majdnem a jelentés fele ki van húzva feketével, de Hikaru esetében ez már szinte normális, és ha korábban rá is kérdeztél az okra Arima-nál, a nyomozó nem adott választ a kérdésedre.
- Sajnos a Kagune nem-használatát sem nevezném kisebb problémának az adott esetben. Normál esetben nem erőltetném a használatát, de ahogy arra Matsuri Washuu is igyekezett rámutatni egy korábbi megbeszélés során, a Quinx projekt célja olyan nyomozók létrehozása, és kiképzése lenne, akik „képesek” használni a Ghoul-ok adottságait, és képességeit az ellenük vívott harcban. - szólal meg ismét a Speciális Nyomozó. - Ezen sugallat hatására többekben felmerült a kérdés, hogy miért tartunk, és pénzelünk valakit, aki bár képes lenne a fentebb említettre, de éppenséggel nem hajlandó rá. - Egy pillanatra mintha a gondterheltég árnyát látnád megjelenni Arima arckifejezésén, de a férfi gyorsan visszatér korábbi határozott, szinte száraz stílusához. - Nyilván ez nem egy népszerűségi verseny, de Hikaru népszerűtlensége érthető okokból nem sokat segít a problémán, és tartok tőle, hogy ha ez rövidesen nem változik, akkor a fiú helyzete kétségessé válik. Nem szívesen látnám Hikarut se a Cochlea bentlakóinak listáján, sem pedig a vérpadon, de még egy kihágás, és jó eséllyel ott végzi valamelyiken.
Arima ismételten figyelmesen végighallgat, majd röviden elgondolkozik, mielőtt reagálna a szavaidra.
- Ha van rá lehetőséged, akkor kérlek, próbáld meg az egyik vagy a másik nővel felvenni a kapcsolatot. A Te képességeidben is bízom, de talán nem ártana még egy kis ráhatás a fiúra, valaki olyantól, akiben a jelek szerint megbízik. - rövid szünet következik, mielőtt ismételten megszólalna a másik nyomozó. - Ha nincs más, akkor a magam részéről nem is rabolnám tovább az idődet Akira-san. Köszönöm a jelentésedet.
Hacsak Neked nincs más mondanivalód, akkor Arima a jelek szerint lezártnak tekinti a beszélgetést. A továbbiakban Te döntöd el, hogy milyen vonalon kívánsz elindulni, és milyen megközelítéssel. Hikaru 8. Körzetben található otthonának a címét ismered, de ha esetleg bármi más sürgető feladatod van akár a CCG-n belül vagy azon kívül, akkor azt is lehetőséged van elintézni, mielőtt eleget tennél Arima kérésének.
(Megjegyzés: amennyiben szeretnéd lehetőséged van bármilyen NPC-vel beszélgetést kezdeményezni, és folytatni mielőtt elhatároznád magadat a következő lépést illetően.)
Fugeuchi Hinami:
Bár első próbálkozásodat az információgyűjtésre az Aogirin belül nem koronázza siker, de végül mégsem kell tétlenül ülnöd vagy éppen sokat töprengened a következő lépésen.
Az egyszerű mobiltelefonra, amit Eto a rendelkezésedre bocsájtott egy rövid, de lényegre törő SMS érkezik a nőtől. „A Deep-ben van.” Ezt követően két lehetőséged van. Ignorálhatod az üzenetet, amennyiben úgy érzed, hogy több időre van szükséged a felkészülésre az első találkozás előtt. Eto nem szabott külön határidőt a feladat teljesítésére, így tudhatod, hogy abból se lesz probléma, ha nem rontasz be ajtóstul a Deep-be, most azonnal. Ennek ellenére Te magad is tudhatod, hogy a túlzásba vitt felkészülés sem feltétlenül lendíti előre a feladatot. Így akár el is fogadhatod az idősebb Ghoul által felkínált kezdőlökést, és sodródhatsz az árral.
Amennyiben az első opció mellett döntesz, úgy szabadon megválaszthatod, hogy mit is tervezel tenni következő lépésként.
Ha viszont úgy határozol, hogy elfogadod az Eto által nyújtott „mankót”, akkor Te magad is tudod, hogy nincs vesztegetni való időd. Az 1. Körzetbe számos módon eljuthatsz. Igénybe veheted a tömegközlekedést vagy éppen az Aogiri szolgálatában álló Ghoul taxisok valamelyikének szolgáltatásait. Eto pontos instrukcióinak hála a Deep megtalálása nem okozhat különösebb gondot, és rövidesen a helyszínen lehetsz a forgalomtól függően. (Megjegyzés: amennyiben szeretnéd lehetőséged van bármilyen NPC-vel beszélgetést kezdeményezni, és folytatni mielőtt megérkeznél az úti célodhoz.)
Akármilyen módon is kívánsz eljutni a Deep-hez végül a „főút” melletti járdán kötsz ki. Innen egy rövidebb séta után egy eldugottabb mellékutcához érkezel, ezen befordulva találod meg a hely bejáratát. Az elhelyezkedéséből gyorsan rájöhetsz, hogy miért is maradt szinte teljesen ismeretlen a Gerlék elől a Deep létezése. Szimplán majdhogynem teljesen kiesik a látókörükből. A CCG főépületétől relatíve messze található, és a mellékutcában való elhelyezkedése okán, nehezen elképzelhető, hogy bárki olyan idevetődne, aki nem szándékosan keresi a helyet.
Ha belépsz a mellékutcába, akkor nemsokára egy kapualjban találod magadat, egy rácsos kapu két kitárt szárnya előtt, az innen levezető lépcsősor tövében pedig egy újabb, fából készült, közepén mozaikokból kirakott nagy üvegtáblával díszített ajtóval kerülsz szembe. Ezen ajtó felett nagy felváltva a zöld, és kék különböző árnyalatainak fényében tündöklő neonfényes „DEEP” felirat díszeleg alatta jóval kisebb betűkkel a „Club & Restaurant” felirat található. Amennyiben belépsz, úgy gyorsan konstatálhatod, hogy a helyiséget jó eséllyel soha a büdös, életben nem érte semmiféle természetes fény. Ugyanakkor kellemes meglepetésként érhet, hogy a belső tér a külsőnél jóval igényesebben van berendezve, és kialakítva, még ha némileg szűkös is a hely. A falak a jelek szerint azt hivatottak sugallni, hogy a vendég valahol a tengely mélyén van éppen. Bármerre is tekintesz a falakról hajóroncsok, korallok, különféle tengeri növények, és számtalan tengeri állat festménye tekint rád vissza a lustán úszó tengeri teknőstől és megannyi halrajtól kezdve, a riadt halakat űző cápákon át az egymással élet-halál harcot vívó ámbrásceten, és óriás tintahalig.
Ugyanakkor a tervezők, és kivitelezők szemlátomást nem érték be ennyivel, és a falakba építve szabályos közönként több kerek asztal mögött vastag fal mögé rejtett, jól megvilágított akváriumok vannak beépítve, bennük pedig színpompás, és egzotikus halak úszkálnak fel s alá kísérteties kék derengésbe burkolva a belső teret. A kora délelőtti órákra tekintettel kevesen tartózkodnak ezen a szinten, és Ők is csak kávéznak leginkább, de ne legyen kétséged afelől, hogy ebéd-és vacsoraidőben a helyiség többnyire telt házzal működik. Hikarut viszont nem látod a vendégek között.
Könnyen kiszúrhatod, hogy innen még egy lépcsősor vezet lefelé, és ha megkérdezed a pult mögött álló két pincér egyik, akkor az illető biztosít róla, hogy a lenti terem is nyitva van, nyugodtan helyet foglalhatsz ott is. Ha követed a lépcsősort, akkor egy jóval tágasabb, és gyérebben berendezett teremben találod magadat. A dekoráció tanulsága szerint a tenger fenekéről egy barlangba „tévedtél”. Legalábbis erről árulkodnak a gyér megvilágítás, és a sziklák felszínét idéző falak. A terem nagy részét egy nyitott, táncparkettre emlékeztető tér foglalja el. Ennek egyik sarkában hosszan s lustán elnyújtózó, de szemlátomást igen alaposan felszerelt italpultot vélhetsz felfedezni, az azzal szemben felállított emelvényen egy Dj keverőpultját ismerheted fel. A terem hátuljában végül fekete bőrkanapékkal, és márványasztalokkal felszerelt „Box”-okat találsz. Jó eséllyel energiatakarékossági okokból a lépcsősoron kívül csak azok a Box-ok vannak megvilágítva, ahol éppen ülnek.
Jelenleg egyetlen egy ilyen Box van, és gyorsan felfedezheted az ott ülő Hikarut is, viszont a fiú nincs egyedül…
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 19, 2021 11:29:10 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/ca/14/49/ca14490c0771b406eb67d8d900f09113~jpg Sajnos, információt nem nagyon sikerült gyűjtenem, azért egészen hamar megkapom a várva-várt üzenetet. Elgondolkodom kicsit, de nem hiszem, hogy hirtelen sokkal több mindent ki tudnék deríteni vagy felkészültebbé tudnék válni. Elvégre szemtől-szemben tanul a legtöbbet az ember, nem igaz? Így hát úgy döntök, ideje meglátogatni ezt a helyet. Nem terveztem kifejezetten kiöltözni, a szokásos blúz-szoknya kombináció mellett maradok, majd a ghoul taxik egyikével el is utazom a kívánt helyre. Kicsit izgulok, de ezen hamar túllendülök. Örülök, hogy van egy kis séta lehetőségem, mert így még ki tudom szellőztetni a fejemet és abszolút csak a feladatra koncentrálok. Mikor a mellékutcába érek, kicsit azért elgondolkodom, hogy biztosan okos lépés volt-e egyedül jönni, de végül arra jutok, én magam sem vagyok utolsó harcban, ha arra kerülne a sor, szóval ezt is elengedem. Nem vagyok híve a sötét lyukaknak, de kellemes csalódásként ér a modern és dizájnos berendezés. Kifejezetten tetszik a berendezése, egy percig csak így állok és megszemlélek mindent, el is mosolyodom kicsit. Szimpatikus helynek tűnik, az biztos. Az sem kerüli el a figyelmemet, hogy akváriumok is vannak az asztaloknál. Legszívesebben megnézném őket közelebbről is, de tudom, hogy más feladatom van. Így egy sóhaj kíséretében beljebb lépek és szememmel a kiszemelt célpontomat keresem, de nem találom. Közben belehallgatok minden beszélgetésbe kicsit. Egy pillanatra el is bizonytalanodom, hogy biztosan itt van-e még, de aztán észreveszem, hogy van még egy része a helynek, így magabiztosan megindulok arrafelé. Mivel senki nem állít meg, le is sétálok, most egy barlangban vagyok. Meg kell mondjam, a másik terem jobban tetszett, de ez nem kívánság műsor. Nem is feltétlen az én ízlésemnek megfelelő, mert nem vagyok nagy táncos, be kell vallanom. Szerencsére hamar megpillantom a boxokat és az egyikben a célpontomat. Hmm... Nincs egyedül... Nem baj... Állapítom meg magamban, majd egy pár box-szal odébb leülök én is, ahol emberi hallással már semmit nem lehetne kivenni a szavaikból. Megvárom, hogy valaki jöjjön, hogy rendelhessek, ekkor természetesen egy kávé mellett teszem le a voksom, aztán előveszem a kis füzeteimet és tollamat és úgy teszek, mintha dolgoznék, holott valójában csak kihallgatom a fiú és a társa beszélgetését. Elsődlegesen csak az a célom, hogy egy kis képet kaphassak arról, mire is számítsak tőle, hogyan viselkedik amúgy.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Feb 23, 2022 19:22:33 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/7e/05/90/7e059028ecc7c176e77500093848fed9~jpg Arima szavai továbbra sem nyugtatnak meg, így még mindig kicsit feszült vagyok, mikor elhagyom az irodát... bár legalább a fáradtság már kiment a szememből. Próbálom számba venni a lehetőségeimet, hogy Hikaru is a lehető legjobban jöjjön ki a helyzetből - bár sajnos a főnökömnek abban igaza volt, hogy a fiú saját maga nehezíti a dolgát, és valamiért van egy olyan érzésem, hogy ha kész tények elé állítanám, az sem segítene sokat. Sőt, talán csak elveszíteném a bizalmát, amire pedig most nagyon nincs szükségem. Az utóbbi időben bőven túl sok embert veszítettem el, nem akarom még a védenceimet is feláldozni, különösen nem ennyire ostoba okokból. Vagyis, miközben próbálom meggyőzni magam, hogy nem, határozottan nem kéne a harmadik kávé is, elgondolkozom a két nőn. Itori felé nehéz elindulnom - tudom, hogy fontos Hikaru életében, de nem látok rá sok esélyt, hogy hatékonyan felvegyem vele a kapcsolatot. Hayase sem nyugtat meg, de őt már láttam, ha nem is beszéltem vele. Meg tudom szerezni az elérhetőségeit, és elindulhatok a nyomán... még akkor is, ha nem akarom teljesen kiteregetni a beosztottam helyzetét előtte. Megőrjít, hogy nem tudok eleget a fiúról - az információhiány a világ legidegesítőbb dolgai közé sorolható az én listámon, és csak rátesz a dologra egy lapáttal ha valakihez már azelőtt elkezdek törődni, hogy teljesen stabilan tudnám, mire számíthatok tőle. Senkit nem segít a bizonytalanság. Az új fegyverem is érdekelne, és szívesen ismerkednék még vele, de úgy érzem, ez most erősen a prioritási lista végére került... noha a munkám részét képezi a Quinque-ekkel való harc is, de határozottan úgy tekintek rá inkább, mint egyfajta szórakozási módra, azt pedig egy ilyen megbeszélés után aligha engedhetem meg magamnak. Ráérek még lazítani, és egyáltalán érdeklődni róla, miután egy kicsit megnyugodtak a gondolataim a védencemmel kapcsolatosan. Vagyis az irodám felé veszem az irányt, és elsőként összeszedem, amit Hayaséról tudok. Nem rajongok az ötletért, hogy személyesen kelljen vele találkoznom, egy hivatalos emailben szinte mindent könnyebb elintézni, de van egy olyan érzésem, hogy elég érzékeny a téma (és eléggé tartok attól, hogy potenciálisan újabb, kellemetlen részleteket teregetek ki Hikaruról akaratom ellenére), hogy ne akarjam az internetre bízni magam... vagyis inkább arra számolok, hogy személyesen találkozom a nővel, és személyesen kérem, hogy beszéljünk az ügyben. Szintén fontosnak tartom, hogy egyeztessek Hikaruval magával... még nem nyíltan a történtekről. Az egyik legproblémásabb helyzet, hogy bár látszólag hozzám közelebb áll, messze nincs köztünk annyira stabil bizalom, mint amennyire kéne ahhoz, hogy minden rendben menjen... és a kagune ügyének ez is az egyik alapja. Ha én parancsolnám neki, akkor sem használná, ahogy Arimának mondtam. Elsődlegesen azonban a Hayaséval való találkozásra fókuszálok.
|
|