Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Feb 19, 2019 17:34:04 GMT 1
Takisawa Seido
Név: Takisawa Seido Alias: Bagoly Faj: Félszemű Kor: 22 (Szeptember 10) Nem: Férfi Magasság: ~170 cm Súly: 67 kg Rc típus: Ukaku (Kakuja)Külső leírás:
Jellem: „Úgy növünk fel, hogy azt mondják mindent együnk meg a tányéról, igaz? Ne legyél válogatós, azt mondják! Én nem szerettem a répát, de most, minden, amit meg tudok enni nagyszerű! Hogy remegtek! Értem! Ti féltek. Mert ez a félelem más. Mint a kicsi. a nagy, férfi, nő, fiatal, öreg. Amitől ti ketten féltek az… ami más, mint ti. Szóval, ha ti is olyanná váltok, akkor már nem félelmetes többé. Gyilkosok, szörnyek,… Goulok. Ha azzá válsz, amitől félsz, a felelem elmúlik. Amitől ti ketten féltek, az a halál kapuja előttetek. Szóval segítek, hogy ez elmúljon. Ha egyszer halottak lesztek, a halál már nem lesz olyan félelmetes. Féltek, mert még éltek. Értitek? „
Történet: Csak most légy bátor Takisawa, gondoltam. Majd most megmutatom, gondoltam. Meg mutatni? Mit is? Úgy reszkettem mint a nyárfa levél. HHhehe. Mit is akartam? Az örök második. Az a NŐ. Bezzeg ő… Már alig rémlik mi volt ellőtte, nem is akarom tudni. Még néha rémlik néhány dolog. „NEM AKAROK MEGHALNI” Akkor még azt hittem az lehet a legrosszabb. Tévedtem! A félelem és a fájdalom rossz. De amikor már nem érzed egyiket sem tudod hogy szörnyeteggé váltál… Amikor olyan bűnöket követsz el… amikre már nem találhatsz megbocsátást… Nem gondolhatsz erre! Már mindegy! Ezek már nem léteznek. Éhezem! Ha egyszer kijutok innen többé nem leszek én a második legjobb. Majd most. Egyszerűen felfalom mind.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Mar 25, 2019 6:47:19 GMT 1
Név: Mado Akira Csoport: CCG
Faj: Ember Kor: 22 évNem: NőMagasság:164 cm Súly: 49 kgQuinque: Amatsu (Koukaku/Bikaku – ostorként és tőrként is használható) Külső leírás: Akira fiatal nő, fakószőke hajjal, és lila szemekkel. Általában elegáns öltözéket visel, és ritkán látni érzelmeket az arcán, keveset mosolyog. A haját jellemzően rövidre vágja, de mindig van egy jellegzetes fonata. Annak ellenére, hogy alacsony és vékony, meglehetősen nagy a fájdalomtűrő és állóképessége, több súlyos sebet kapva is képes érthetően kommunikálni, sőt sokszor talpon maradni. Néhány szituációban tikkel az egyik szeme, ezt a tulajdonságát az apjától örökölte.
Jellem: Akira intelligens, és komoly a munkáját illetően, minden helyzetben igyekszik fenntartani egy hűvös, szakmai attitűdöt. Mély az intuíciója, és jó a megfigyelőképessége, aminek hála képes hatékonyan elemezni a szituációkat. Az apjához hasonlóan élvezi a quinque-ek gyűjtését és készítését, bár nem olyan extrém szinten, mint ő. Nem szívesen mutatja ki az érzéseit, meglehetősen introvertált: sok helyzetben látszik, hogy inkább a fegyvereivel lenne elfoglalva, minthogy emberekkel kommunikáljon.
Történet: Akira Mado Kureo és Mado Kasuka lánya. Szülei mindketten a CCG nyomozói voltak. Mindkettejükkel jó kapcsolatot ápolt, de az édesanyját még gyerekként elvesztette, ami mély nyomot hagyott mind rajta, mind az apján. Ennek is köszönhette, hogy nagyon közel álltak egymáshoz, Akira számára az apja sok szempontból példakép is volt, mint nyomozónak. Mikor a férfit megölték, a nő látszólag kissé érzéketlen, és sztoikus hozzáállást mutatott, de ezzel igazából csak rejteni próbálta a valódi érzéseit – a halála igenis fájt neki. Kureo halála után lett Koutarou Amon partnere, akivel Dr. Akihiro Kanou eltűnése ügyében kezdtek nyomozást. Amonnal zavaros volt a kapcsolata, többször gúnyolódott, kissé ellenségesen viselkedett vele, de később egyre jobban megbízott benne, és egyre közelebb került hozzá. A nyomozásuk során több ghoullal is összetűzésbe keveredtek, beleértve Tsukiyamát, és az Aogiri Tree-hez tartozó Naki-t. A Nakival való harcban megsérült. Nem sokkal később, némi alkohol hatása alatt Amon és egy Akadémiai társa, Takisawa Seido előtt kifakadt az apja halálával kapcsolatban. Később részt vett az Anteiku elleni támadásban is, amely után azonban halottnak nyilvánították mind a partnerét, Amont, mind Takisawa Seidot. A halálukat látszólag egyenes háttal, és teljes sztoicizmussal viselte, mint korábban az apjáét, de ahogy vele kapcsolatban megtört, úgy a két férfi elvesztése után sem tudta végig fenntartani az álcát, mindkettejüket megsiratva bevallotta, hogy fontosak voltak számára. Nem sokkal ezután léptették elő egyes fokozatú nyomozóvá, és mentoráltként mellé osztották Sasaki Haisét.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 30, 2019 19:33:37 GMT 1
/pi Részemről ELFOGADVA! <3
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Apr 7, 2019 10:50:31 GMT 1
Név: Fueguchi Hinami Kor: 16 Faj: Ghoul Csoport: Aogiri Nem: nő Magasság: 158 cm Testtömeg: 50 kg Rc típus: Koukaku és Rinkaku Külső:Rövid, gesztenyebarna haja a válláig ér. Barna szeme régen mindig vidáman csillogott, ám az évek őt is komolyabbá nevelték, így most inkább céltudatosnak és kissé érzelemmentesnek hat. Öltözéke nem kirívó, nem feltűnő. Ha az ember ránéz, egy átlagos tinédzser lányt lát maga előtt. Jellem, történet: Míg szülei éltek, vidám, érdeklődő lányként ismerték az Anteiku-ben. Ám mikor kiderült, hogy apját Jason megölte, majd nem sokkal később a szeme láttára az édesanyját is kivégezték, reményveszetten próbálta őket visszaszerezni. Emiatt vált nagyon fontossá számára Kaneki és Touka, akiket a testvéreinek tekint. Bármit megtenne értük. Az eltelt két év óta sokat komolyodott, nem mutat annyi érzelmet. Viszont megtanulta elviselni a vér és a halottak látványát, ám továbbra sem képes ölni. Az Anteiku támadása után követte Kanekit, és belépett az Aogiribe, ahol az elsődleges feladata az információ szerzés volt. Emellett jó problémamegoldó képessége miatt esetenként stratégiai kérdésekben is kikérték a véleményét. Úgy gondolja, hogy szerettei azért halnak meg, mert képtelen ölni. Jelenleg is az Aogirinél tevékenykedik.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Apr 7, 2019 11:37:50 GMT 1
Név: Kirishima Touka Kor: 20 Faj: Ghoul Csoport: Kávézó vezető Nem: nő Magasság: 161 cm Testtömeg: 54 kg Rc típus: Ukaku Külső: Állig érő, kékes-feketés haj, kék szempárral párosítva. Mint ember, általában az iskolai egyenruhát vagy pincérnői kosztümét viselte, ám jelenleg inkább nőiesebb ruhadarabokat preferál. Jellem, történet: Nehéz gyerekkora végigkíséri az életében. Nem is beszélve arról, hogy saját öccse is ellene fordult, mivel képes volt a békésebb életet választani ahelyett, hogy megbosszulja az embereken azt, amit velük tettek. Touka és Ayato le sem tagadhatnák, hogy testvérek, külsőre eléggé hasonlítanak, jellemileg sem nehéz hasonlóságokat találni. Maszkja egy nyulat ábrázol, ezért a CCG-nél Nyúl álnév alatt ismerik. Kemény életet él, hiszen míg az iskolában és a kávézóban emberként kedves, tisztelettudó és barátságos, addig ghoul-ként könyörtelen és kemény, hiszen csak így tudott helytállni. Azonban a kemény és jeges pillantások az évek alatt lágyultak, sokkal nőiesebb lett. Az Anteiku támadása után sokkal kedvesebb és melegebb személyiséggé vált, bár fiatalabb énje elő tud törni, ha úgy adódik. Hiszi, hogy Kaneki nem halt meg, bár semmi információja sincs erről. Jelenleg a :re nevű kávézót vezeti Yomo társaságában.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 14:52:57 GMT 1
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 14:55:15 GMT 1
/pi Részemről ELFOGADVA! <3
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 16:06:17 GMT 1
Yoshimura Eto (One-Eyed Owl) Név: Yoshimura Eto Alias: Eto, One-Eyed Owl (félszemű bagoly) Takatsuki Sen Faj: (Félszemű) Ghoul Kor: 25 Nem: Nő Magasság: 151 cm Súly: 44 kg Rc típus: Ukaku (Kakuja) Külső leírás: As Eto:
As Félszemű bagoly:
As Takatsuki Sen:
Jellem: „A gyermek, aki elveszíti az utat hazafelé, egyszer’s mind elveszíti a visszatérés lehetőségét. És így a halál lesz az egyetlen menedéke.” Takatsuki Sen Dear Kafka
Történet: A legtöbb ember azzal kezdi élete történetét, hogy bemutatja azoka akiknek köszönheti. Nos nekem sem anyám sem apám akiket bemutathatnék. Ezt persze nem panasznak szánom. Magam vagyok, magamnak, ahogy mondani szokták. De hol is kezdjem?... Hmm… Azt hiszem az életem első 14 évét nyugodtan átugorhatjuk. Egy bizonyos találkozáson és egy bizonyos ígéreten kívül nem történt ott semmi. Aztán 11 éve elkezdődött végre valami. Akkor született meg Takatsuki Sen és a félszemű bagoly. (És igen nem mellesleg akkor jelent meg az első könyvem is a „Dear Kafka”. Nem akarok dicsekedni de szerintem nem sikerült rosszul. Oh és a kiadó kérte hogy említsem meg, még mindig megszerezhető a boltokban úgyhogy ugrás. Ha szerencséd van dedikálom is… Hétfőn… Két nap múlva? Azt hiszem ezt elfelejtettem na mindegy valahogy majd csak oda érek.) Elkalandoztam Khm. Ami fontosabb a Félszemű bagoly. Hogy is mondjam csak, szükség volt valamire ami végre felrázz mindenkit és mi lehetne jobb mint a csúnya nagy mumus nem igaz. A kicsi ghoulok a kaszástól rettegnek azt akartam hogy a kicsi nyomozók pedig a Bagolytól rettegjenek. De nem csak a mumusról van szó a nagy bagoly magához vonzotta a kicsi madárkákat is. És elkezdet nőni valami sokkal hatalmasabb. Az Aogiri Tree. Mostanra már nem tudom hány tagja van, de nem is nagyon érdekel, a legtöbb tag ép csak arra jó hogy feláldozhassa magát érte. Alig várom, hogy láthassam végre a végjátékot. Türelem Eto türelem… Még egy kicsit jobb ha játszom a szerepem. Hétfő… Utálom a hétfőket és lenne más dolgom is. Egy pillanat csak telefonálok egyet. -Shiono-san kérhetek valamit? -… -Rendben de… -… -Ott leszek csak lehet hogy kések egy kicsit… -…. -Igen tudom hogy a múltkor is, de dolgom lesz. -… -Hálás köszönetem Shiono-san akkor 2-kor a Kolosszus könyvesboltban -Délben… hallasz.. Délben Sensei…Halo… Shiono-san egész hasznos emberhez képest. Azt hiszem megbírkózik majd a helyzettel. Én pedig koncentrálhatok az Aogirire és a következő könyvemre, azt hiszem annak a címét még nem adhatom ki de elárulom nagy vihart fog kavarni hehe.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 18:05:46 GMT 1
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 18:55:05 GMT 1
A mesélőikben ezeket használom itt nyugodtan csekkolhatjátok hol vagytok éppen a világon belül és hogy hol vannak a többiek.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 20:03:48 GMT 1
Szeptember 28./ 01:20. 17. körzet Kita
Már az elejétől gyanús volt neked ez a bejelentés, maga a bejelentő személye is, egy ilyen eldugott helyen, hogy lehettek teljesen biztosak a ghoulok számában és helyzetében. Mégis valakinek ide kellet jönnie még ha csapda is. Az épület valamikor egy régi hotel volt, most szalag vette körbe és lebontásra várt, hogy egy új jóval impozánsabb helyet emeljenek majd a helyére. A Tsukiyama csoport vásárolta fel szóval valószínűleg a közeljövőben elég nagy szálloda lesz majd belőle. Szerencsés lenne persze, ha ez nem a ti sírotokon épülne majd fel. Elméletileg három csoportnak kéne jelen lennie, de persze csak a tied van jelen és egy ismeretlen nyomozóé (Hasabe Enka néven mutatkozott be) a többiek maximum erősítésnek érkeznek majd. De a te csapatodból sem mindenki van jelen Hikaru csak később fog befutni Sasaki pedig valószínűleg egyáltalán nem fog megjelenni ma este, de ha szerencsétek van sem rájuk, sem a többiekre nem lesz szükség. És egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy szerencsétek van. Még egy csigával sem találkoztatok nem, hogy emberekkel, vagy ghoulokkal az egyik szobában ugyan felzavartál egy galambot, de ezen kívül teljes a csend. Gyanúsan teljes.
Két lehetőség áll előtettek vagy szétváltok hogy gyorsabban át nézzétek a helyet, vagy együtt maradtok, hogy véletlenül se csaphassanak le rátok külön-külön.
Miután vezető nyomozóként kiválasztottad a stratégiát, végül eljuttok az egyik folyosóra, ahol találtok valamit. Első ránézésre vér bár a sötétben nehéz megmondani és nem is találtok belőle túl nagy menyiséget. De eleget ahhoz, hogy követni tudjátok.
A teremben vagy egy tucat holtest fekszik, néhány piros köpenyes Aogiri tag és mások civil ruhában feltehetően mind ghoulok, első ránézésre azt mondanád, hogy nincsenek túlélők, de aztán mégis észre veszel valamit.
Egy bordó ruhás kislány áll az egyik ablaknál annyira alacsony, hogy észre se vennétek, ha nem halad el az ablak alatt egy autó. Ahogy észre vette, hogy tisztában vagytok a jelenlétével felétek fordul és elmosolyodik. Szinte ártatlan a kacagása, de már az első pillanatban érzed, hogy nem így van, és már megtanultál bízni a megérzéseidben.
Eto
Eléggé rá jár a rúd mostanára kicsi szervezetemre, ott van Orochi és mostanában a CCG is mintha ébredezne. Mondjuk ideje volt hogy a fejükhöz kapjanak. Most meg ez. Ezek a ghoulok nem értek ugyan sokat, de az aki szét szedte őket még a hasznomra lehet, és ezért is jöttem ide körülnézni. Kicsit sem ismerősek az itt maradt emberek, kicsit zavaró.
A nyomozókat már a földszinten hallottam, de gondoltam miért is ne szórakozhatnék egy kicsit. Szóval úgy döntöttem szépen megvárom őket. Még ép’ van egy pár percem.
Úgyhogy ahogy nyomozók belépnek és észrevesznek, mosolyogva köszöntöm őket. -Szép estét!- Köszönök ártatlan hangon. Ritkán mutatkozom nyomozók előtt ebben a ruhában, de ez most szórakoztatónak ígérkezik.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 19, 2019 22:12:21 GMT 1
Szeptember 28 /01:07. 19. Körzet, Itabashi Nem volt más választásod mint ide jönni,nagyon szerettél volna nemet mondani, és elsőre meg is tetted. Az a nő finoman szólva sem tűnt megbízhatónak, de nem tudtál nemet mondani amikor bele néztél a kislány szemébe. A szokásos történetként indult, rossz helyen vadásztak és a férfinak nem volt más választása mint megküzdeni a gerlékkel, persze ő húzta a rövidebbet. A nő így egyedül maradt a kicsivel. Nagyából 6 vagy 7 éves lehetett, ugyanolyan szürkés barna hajszínnel mint az édesanyja, habár az arca nem olyan sovány, szomorú és beesett és a szeme is melegebb barna, valószínűleg az édesapjától örökölte. Először csak a táplálék szerzésben kért segítséget, de most arra kért, hogy gyere el hozzá és bár ez nem a legveszélyesebb körzet, mégis egész úton szorongatott ez a megmagyarázhatatlan rossz érzés. Talán a nő jelleme a ludas, sosem tudtad eldönteni vajon mikor őszinte. Ráadásul azt sem árulta el miért hív ide, csak hogy sürgős, és azóta nem válaszolt sem neked sem Yomo-sannak. Utobi már az elején nem tartotta jó ötletnek, hogy egyedül ide gyere, de mit tehettél volna? Nem volt időd megvárni a férfit, mert volt valami megmagyarázhatatlan a nő hangjában, amiért muszáj volt azonnal ide jönnöd.
Az épület régi építésű 4-5 emeletes panelekből állt. Nem nyújtottak szép látványt, de nem is olyan rossz mint lehetne. A legnagyobb baj ezekkel a lakó épületekkel a túl sok szomszéd. Bármikor feltűnhet bárkinek, hogy nem vagy olyan mint ők. Ilyen késő este viszont senki nem figyel már,a legtöbb ablakban már sötét van, valahonnan hallod kiszűrődni egy TV műsor ismétlését, ezen kívül viszont néma csend vesz körbe. Már majdnem az ajtónál vagy amikor megcsap az a szag, az első másodpercben megismered a vér és a halál szagát. Ahogy belépsz az ajtón az agyad először nem is akarja feldolgozni a látványt, láttál már holtesteket, öltél is már ezelőtt, de az ilyen típusú látványhoz nem lehet hozzá szokni. A kiszakadt belek szaga keveredik a vérrel és a hússal meg a nő érdekes illatú parfümjével, az első amit végül sikerül kivenni a rengeteg vér kavalkádjából a nő teste a sarokban. A felsőtestéből egy hatalmas darab hiányzik, de alul sem teljes egészen a markában szorít valamit amit elsőre megint nem tudsz kivenni, majd azt kívánod bár ne is vetted volna. Egy aprócska kar az amit egyszerűen lecsaptak a hozzá tartozó testről, ahogy előre indulsz felé az első lépésnél megcsúszol egy darab beazonosíthatatlan valamin, majd a következő lépésnél roppan valami a lábad alatt. Egy csont darab az, egy apró boka volt amire ráléptél. Még alig fogtál fel mindent amikor mozgást látsz a szemed sarkából. Csak akkor veszed észre a férfit.
Mindenhonnan vér csöpög róla, még a fehér haja is el színeződött tőle néhány helyen, az arca és a szája is véres, kevés ghoul olyan őrült, hogy ilyen mohón faljon bele egy másik ghoul húsába, hiszen kevés dolognak van ilyen undorító íze. Takisawa Seido:
Nem volt nehéz megtalálni a nőt meg szétszedni sem. Annyira éheztem ma éjszaka hát gondoltam belekóstolok kicsit. Persze borzalmas volt, de nem éri meg panaszkodni, minden falattal kevésbé volt borzalmas, és egy idő után már megszűntek a képek is, és csak a vér szokatlanul undorító íze maradt, míg végül, átmenetileg sikerült jól laknom. A világ színei lassan kezdtek visszatérni, már nem csak szagok és ízek voltak, megint elvesztettem az uralmamat efelett a… Legalább már nem vagyok éhes. Végeztem azzal amire megkértek, ideje vissza mennem, de akkor kinyílik az ajtó. Egy nő lép be rajta, bőven elég ideig habozik, hogy megölhessem, de… Róla nem mondtak semmit. Most mit kéne tennem? -Tata –san nem mondta hogy mihez kezdjek veled… Most mi legyen One-san?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 1, 2019 13:16:20 GMT 1
Bratti Fueguchi HinamiSzeptember. 28./ 01:40. 8. Körzet Koutou Majdnem 2 óra felé jár, az éjszaka rettenetesen csendes, ami egyrészt mindenkiben rossz érzést kelt, másrészt megkönnyíti a képességed használatát. Ilyen csendben tényleg bármit meghallasz. De csak a saját embereiteket hallod, és a vízcsobogást. Ez a „küldetés” szerencsére nyugodtnak és gyorsnak ígérkezik, egyelőre, de nyilván nem véletlen van szükség a jelenlétedre. Tatara figyelmeztettet, hogy felbukkanhatnak a gerlék vagy akár rosszabb dolgok is, de eddig nem úgy tűnik, hogy bármitől is tartanotok kéne. A többiek jól haladnak az átpakolással neked pedig amúgy is csak az a dolgod, hogy az éjszaka neszeire figyelj.
A monoton mozgás zajaiban és a víz egyenletes csobogásában már majdnem elszenderedsz, amikor meghallod a talpak kopogását. 4 pár láb dobogását hallod, férfiak, és mind gerlék. Elég kiegyensúlyozottak az esélyeitek ők négyen vannak ti pedig, veled együtt öten és még elég korán észrevetted és követni tudod a mozdulataikat. Így figyelmeztetheted a társaidat. Nincs szükség rá, hogy bele avatkozz a küzdelembe, Eto is azt mondta ha csak lehet maradj hátul, mert értékesebb vagy mint ők. De aztán az utolsó pillanatban még valamit észreveszel. Az előző 4-hez képest egy sokkal halkabb dobogást. Egy nő az, puhább talpú cipőben, mint a többiek, és az ő árnyékukba bújva majdnem el tudott rejtőzni a füleid elől. Viszont sikerült mögéd kerülnie és a többiek túlságosan le vannak foglalva ahhoz hogy téged fedezzenek. Ihei HairuMostanában a legtöbb bejelentéssel csak a nagy semmit találtuk, úgyhogy nem is voltam túl boldog a késő éjszakai kirándulástól, de ahogy ide értünk megváltozott a véleményem. Csodás elő szülinapi ajándék lesz, néhány goul feje. Amikor elkezdtük körbe venni őket szinte azonnal reagáltak a jelenlétünkre, csak négyen jöttek és első ránézésre egyikük sem erősebb B szintűnél, de egyszerűen túl gyanús ez a gyors reakció. Kicsit le maradok körülnézni és meg is találom amit kerestem. Még egy goul áll elrejtőzve az árnyékban, ezek szerint ő lesz az agy, vagy legalább is ő az aki az előnyükért felel. Ha igazam van akkor bár kicsit korai, de csodás születésnapi ajándék lesz. Csak sejtem, hogy melyik érzékével érzékelte a jelenlétünket, de nem lehetek benne biztos ezért árnyékból és széllel szemben próbálom megközelíteni, már majdnem sikerül is, de úgy tűnik alábecsültem és észre vett.
Így is szép éjszaka lesz ez.
-Szép estét! Meg tennéd azt a szívességet, hogy gyorsan meghalsz nekem?- Mosolygok. Természetesen Aus már rég a kezemben van.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jun 9, 2019 22:29:53 GMT 1
Felsóhajtok. Nagyon nincs kedvem ezt csinálni… Borzalmasan rossz előérzetem van… Mint mindig, most is görcsben áll a gyomrom. Kissé megszaporázom a lépteim. Nem éppen a kedvenc elfoglaltságom az éjszaka kellős közepén tök egyedül caplatni az utcán. De képtelen voltam a nő hangjának ellenállni. Tudom, hogy valami nem okés. Tudom, hogy nem egyedül kéne jönnöm. De nincs vesztegetni való időm. AZ egyik piros lámpánál behunyom a szemem. A kislány jut eszembe. Aztán azonnal Ryouko és Hinami villan be a szemem elé. Amikor beléptek az ajtón, hogy segítsünk nekik.
Ugyanaz a történet. Vajon soha nem fogom megtudni, mi is van vele azóta? Több kép villan még be, és mindegyik belehasít a szívembe, szóval inkább gyorsan kinyitom. Pont pirosra vált megint a lámpa. Szitkozódom egy kicsit, de aztán megyek tovább. Nem akarok Hinami-ra gondolni. A rossz érzésem csak tovább nő. Végül megérkezem. Gyorsan túl szeretnék lenni ezen, de mielőtt belépnék, megcsap az a jellegzetes szag. Azonnal a fal mellé húzódom. Próbálom kiszűrni, van-e mozgás még, de nem érzékelek. Védekező állásban nagyon lassan belépek. Kénytelen vagyok felnyögni. Ez a látvány… Ez elviselhetetlen. A nőt azonnal észreveszem. Hiába akarok kirohanni azonnal, muszáj megnéznem, a lánya él-e még. De mikor az apró kart és a bokát észreveszem, már tudom, hogy nincs remény. Felmordulok. Ki a franc tud ilyet tenni?! Már éppen nekiállnék nyomozni, mikor mozgást látok. Azonnal szembe fordulok vele, hátrálok és védekező állásba vágom magam. A támadó! Fut át az agyamon. De egyelőre ő sem mozdul. Méregetjük egymást. Nagyon veszélyesnek tűnik, főleg ezzel az őrült arcával. Beszél hozzám. Nem tudom, csak szórakozik-e velem, de nem alkalmas ez a hely a harchoz. Rengeteg ártatlan ember van itt, elég mára ez a két szegény áldozat. Kicsit leeresztem a kezem, csak annyira, hogy lássa, nem akarom megtámadni. Talán most a viszonylag barátságos hangnem lesz a nyerő. Első körben azért megpróbálom. - Talán a legjobb az lenne, ha nem támadnánk egymásra, nem gondolod? – kérdezem tőle. Ha nekem támad, akkor védekezem, igyekszem az ajtó felé menni, hogy meg tudjak lógni. Ha nagyon muszáj, támadok, de ez tényleg nem a legalkalmasabb hely. Ha nem támad rám, akkor kérdezni kezdem. - Miért tetted ezt velük? Hiszen csak egy kislány volt meg egy anyuka! Vagy nem? Ki küldött és te ki vagy? – kérdezem tőle hadarva, de nem agresszívan. Kissé mérges vagyok. Yomo-san… Tényleg meg kellett volna várnom téged. De hátha kutakodhatok valamit. Hirtelen bevillan egy kép. Egy kép a kicsi Hinamiról, amint véresen, holtan fekszik egy ilyen lakásban. - Hinami… - suttogom magam elé. Majd megrázom a fejem, és újra a különös alakra figyelek.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jun 10, 2019 22:17:15 GMT 1
Egy dobozon ülök, a lábam lóbálom. Hallgatózom. Csepp… Csepp… Csak a vizet és az egyenletes pakolást hallom. Mielőtt a négy társam pakolni jött, én meglestem, mi van a dobozokban. Tudom, hogy nem szabad, de ha valami félresikerül, akkor tudnom kell, mennyire értékes holmival kell számolnom. Az utóbbi napokban sokáig fent voltam, úgyhogy kezdek fáradni. Most is majdnem elszenderedem a monotonitástól, de szerencsére vagy inkább nem, pont hallom a futó lépéseket. Felmordulok. Azonnal leszállok a dobozról. - Megtaláltak minket – lehunyom a szemem, próbálom kivenni, hányan vannak. – Négyen jönnek, férfiak. Aztán visszahúzódom az árnyékba, egy fal mögé bújom. Felrakom a maszkom, majd rendesen belebújok a köpenyembe, a kapucnit is felrakom.
Nem akarom, hogy felismerjenek. Tudom, hogy a CCG-ben tudják a nevem. Meg is érkeznek, de a társaim simán elboldogulnak. Már éppen megnyugodnék, de ekkor egy finomabb kopogást hallok. Egy nő… Magamban felmordulok. Ez jóval tapasztaltabb. Azzal megpördülök, hiszen már mögöttem van. Halványan elmosolyodom a mondatára. - Szeretem, ha valaki egyből a lényegre tér – mondom neki mielőtt lépnék. Két lehetőségem van. Ha az áru annyira értékes, hogy mások életét is érdemes feláldozni érte, akkor igyekszem a harcot kerülni, és azonnal a kocsihoz futok, hogy meglógjak az áruval. Közben próbálom figyelmeztetni a többieket, hogy jöjjenek velem. Ha annyira nem lényeges az áru, akkor leállok a nővel harcolni. Egyelőre nem engedem ki a Kagunéimat, igyekszem felmérni őt. Nem szeretek lelepleződni, de egyelőre nem úgy tűnik, mintha felismerne. Nem is szeretném, hogy beazonosítson. Úgyhogy egyelőre csak felmérem, aztán ha tényleg annyira képzett, mint eddig tűnt nekem, akkor sajnos kénytelen leszek a Kokakumat kiengedni. Ha minden igaz, akkor talán azt még nem azonosították. Hirtelen eszembe jut Mado, amint az édesanyám Kagunéjából készített Quinque-val támadt Touka-chanra. Mérges leszek. Figyelnem kell, hogy a Rinkakumat csak a legvészesebb helyzetben használjam. Azt biztosan ismerik. Remélem, ha a társaim végeztek, jönnek segíteni. Nem hiszem, hogy előbb fogok végezni vele, mint a többiek. Csak felmordulok, mikor tudatosul bennem, hogy Rinkaku típusú Quinque-je van. Az a lehető legrosszabb, hiszen terveim szerint csak a Kokakumat akartam használni. De lehet, így kénytelen leszek a Rinkakumat is használni. Fantasztikus… - Gyönyörű este… - mormolom magam elé támadásra és védekezésre felkészülve.
|
|