Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 12, 2017 15:20:00 GMT 1
Post by Ben on Nov 12, 2017 15:20:00 GMT 1
Swamptown a maga 100-150 fős lakosságával Központi sivatag viszonylatban kis településnek számít, Yorktownban azonban messze a legnagyobb. A város közepén elhelyezkedő mocsár rengeteg családnak ad otthont, ám az eldugott elhelyezkedése ellenére több bolt is megtalálható itt. Kocsmák, fegyverboltok, ruhásüzletek és éttermek sokasága van itt jelen. Swamptownban mindig van munka, és mindig van pénzkeresési lehetőség. A régi kor dollárjaival fizetnek, melyet 1:1 arányban váltanak Nepal Dollárra. A cserekereskedelem itt is működik, a legtöbb kofa bármit elfogad a tárgyakért cserébe, de a lőszer kifejezetten kelendő. Játékosi tulajdonok: - Drunken Wolf kocsma - Teresa Greenway ( Raven ) tulajdona: Egy kocsma a város nyugati végében, a faltól nem messze. Csónakkal és motorral egyaránt megközelíthető. - Új Kongresszus - Robert E. Lee Junior ( Kristóf ) tulajdona: Az Új Kongresszus gyakorlatilag egy templommá alapított helytörténeti múzeum, ahol az idetévedőknek lehetősége nyílik az alapító atyákat imádni.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:41:27 GMT 1
Nov 23, 2024 14:41:27 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 12, 2017 16:22:51 GMT 1
Post by Deleted on Nov 12, 2017 16:22:51 GMT 1
Kora délutánra járt mikor haza indultam a szokásos szerdai bevásárló utamról. Elő is vettem a kis listámat és elkezdtem olvasni. -Cukor? Meg van. Új poharak? Meg van. Tű és cérna? Meg van. A vízszűrök még bírják. Francba is tudom, hogy valamit elfelejtettem fel írni, de mit? Anya mondta tegnap este mielőtt aludni mentem volna... De akárhogy is gondolkoztam nem jutott eszembe mit mondott még. Ahogy haza érek Anya éppen csak felfog kelni, szóval megint én fogom rendbe rakni a kocsmát nyitás előtt. Remélem ma nem lesz olyan hangzavar mint tegnap így végre tovább tudom olvasni a Gyűrűk urát. Mikor vissza érek a kocsmához, csendben lépek be nehogy felkeltsem a még alvót. A vásárolt dolgokat gyorsan elrakom a helyére, kabátomat felakasztom a fogasra és neki látok az asztalok letakarításának és helyre rakásának. Ha minden igaz van még röpke 1 órám mielőtt az első vendégek be esnének. -Kassza...okés. Tegnap esti poharak...csak kettő tört el ezzel új rekordot felállítva. Az asztalok letakarítása után beültem a pult mögé és azon gondolkodtam mit is kellett volna még hoznom.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 14, 2017 15:50:27 GMT 1
Post by Raven on Nov 14, 2017 15:50:27 GMT 1
Desire
A vastag függönyök nem engedik be a napfényt, ezért kellemes félhomály uralkodik a szobában. Mondjuk az is segít, hogy az ablakok rég be vannak deszkázva, az esetleg felbukkanó agyatlanok miatt. Az órára nézek az ágy mellet, valamikor vekker volt, de rég szét lett kapva úgyhogy esélye sincsen csörömpölni reggelente, 12:33-at mutat. A francba. Még tök korán van, egyig simán aludhattam volna. Mindegy. Nagy nehezen felülök, az óra mellet, egy pohár van, az alján kevés borostyános folyadék, mellette az üveg. Az üvegért nyúlok és meghúzom. Majd a fiókból egy gyűrött cigis dobozt veszek elő. Inkább vékony szivarra hasonlít, mint cigire mivel papír helyet dohány levélbe van csavarva. Ezeket a jobbféle cuccokat a banda hozza innen onnan, jobb íze van mint a papíros vacaknak és nem is ég le olyan gyorsan. Az öngyújtó a hamutál mellet, ahol hagytam. Szuper. Úgy a harmadik slukk után már végre gondolkodni is tudok. A tegnap estét egész nyugodtnak nevezhetjük, senki nem verte ki senkinek a fogát és összesen csak kettő pohár tört össze. A szoba másik oldalán álló fésülködő asztalhoz sétálok, ez az egyetlen normális bútor ezen a szemét dombon, már ha nem vesszük bele a kocsmát. Egy elhagyott házból loptuk még annak idején. Jó állapotban van, bár a fiókjai nincsenek meg és a tükre is el van repedve, de legalább a célnak megfelel.
Egek ura, hogy nézek ki? A sminkem elkenődött és lefolyt, mert abba mentem el aludni. Leszedem belőle a fölösleget és felteszem rendesen, ez a minimum, így már legalább nem úgy nézek ki mint egy agyatlan zombi. Rick már vissza érhetet a boltból, fel kéne öltözni és kimenni megnézni. Valami reggelit is összecsaphatnék. Egy pillantás a tükörbe. Jó lesz ez így. A széléről lekapok egy régi fekete férfi inget és magamra veszem. Mezítláb indulok el a kocsma rész felé, óvatosan, ki tudja mit dobáltak össze vissza tegnap.
Keresek valami ehetőt, alkoholos üvegek, szemét és rengeteg romlott kaja maradék fogad a hűtőben. Komolyan, a vagy negyven éves újság mi a bánatot keres a fridgi-ben? Undorodva kipiszkálom az ázott papír darabot. Valami bizarr hús darabot találok, talán szalonna, és az ajtón néhány darab tojást. Tökéletes. Ez lesz a reggeli. A lábammal becsukom a hűtő ajtót, a pult mögötti egyik szekrényből előveszem az egylapos villany tűzhelyt. És egy feltehetően annyira nem mocskos serpenyőben nekiállok feldolgozni a hűtőben talált élelmiszereket. Rick közben már nekiállt hogy az asztalokat takarítsa. Én meg szomorúan gondolok arra, hogy este pár orra alatt ugyanilyenek lesznek. Már annak is örülök sokszor, ha nem hányják vagy vérzik össze a berendezést. A tojás és a Szalonna gyorsan elkészül. És még összehamuznom sem sikerült Remek.
-Abba hagyhatod egy kicsit és jöhetsz enni, ha gondolod.- A szalonnás tojásokat átteszem egy tányérra. A hús ropogós a tojás pedig éppen tökéletes.
A tányérokat leteszem egy asztalra a közelében, de még mielőtt leülne enni szorosan magamhoz ölelem és és megcsókolom az arcát.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 16, 2017 12:40:42 GMT 1
Post by Deleted on Nov 16, 2017 12:40:42 GMT 1
Miközben az asztalokkal szenvedtem, ezeken van olyan folt ami idősebb mint én, anya már felkelt és lejött. Korábban mint szokott. Elment a konyhába, biztos alkoholért. Kávé helyett Ő alkohollal működik.
Nem ha a hűtőben keres akkor reggelit csinál. Igazán megtanulhatná. Az az ajtó nem csukódik be halkan. Mikor már az utolsó asztalhoz érek akkor hallom, hogy hív. -Abba hagyhatod egy kicsit és jöhetsz enni, ha gondolod.- Basszus már megint elfelejtettem enni. -Persze, máris megyek!- válaszolom. Leraktam a rongyot az utolsó asztalra ami még nem volt letakarítva és mentem "reggeliző" asztalhoz. Mielőtt leültem volna Anya magához ölelt. Egy picit idős vagyok ehhez már szerintem, de rajtam kívül nincs senkije ezért nem jegyzem meg... -Jó étvágyat...- mondom mikor leülök és elkezdek enni.
Miután befejeztem a reggelit vissza tértem az asztal takarításhoz, majd a poharakat is szépen rendbe tettem. Legalább nézzünk ki valami luxus helynek, hamár egy mocsár közepén lakunk. Akármennyire is gondolkoztam a reggeli alatt, a vissza úton és még most egyszerűen nem jut eszembe mit kellett volna még hoznom. -Anya! Nem emlékszel mit mondtál tegnap este mit kéne még hozni?- kérdezem a pult mögötti széken ülve.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 25, 2017 11:37:56 GMT 1
Post by Ben on Nov 25, 2017 11:37:56 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
Sajnálatos módon nem derült ki, hogy milyen áru nem került megvételre, de mivel a nyitás után sem hiányolta egyetlen vendég sem, így csak nem lehetett olyan fontos. A Drunken Wolf hamarosan megtelt a szokásos arcokkal. A vén, fehér szakállú Harold törzsvendégnek számított. Ő volt az, aki látástól vakulásig vedelt, és a nyitás pillanatában már az ajtóban toporzékolt. Záráskor persze úgy kell őt kirángatni az asztal alól. Hozzá vetődött az ivó kompániája, akik között mindig volt egy-két új arc, így őket nem ismertétek. A régi világban érdemes lett volna könyvet írni a korábbi részeg típusokról, mert nálatok a hangostól a filozófuson át egészen a csendesig megtalálható az összesből. Akárki elhalad a Farkas mellett, tudja, hogy az tele van élettel. Persze vannak riválisok, és gyengébb napok, de melyik kocsmában nincsenek? Összességében jól ment a hely, tiszta, tisztességes üzlet, ami a mai naptól talán megváltozik… Már a Hold tündökölt az égen, amikor a korábban soha nem látott emberek megérkeztek. Mindannyian ugyanolyan bőrdzsekit viseltek, amely hátán két hatalmas, összefonódó vipera volt megtalálható. Elöl a mellkasuk bal oldalán szintén sziszegett két kisebb, ám ugyanolyan pozícióban. A szaguk, a tekintetük és a viselkedésük is arról árulkodik, hogy nem ide valósiak. Összesen nyolc bajkeverő foglalt helyet az egyik eldugott, két személyes asztalnál. Szemrebbenés és engedély nélkül felemelték az üres székeket, és a saját társaságukhoz vitték. A vezéregyéniség az izmosabb, edzettebb fajtába tartozott. A bal szeme helyén egy üres lyuk tátongott, alatta és felette pedig karmolások és vágások nyomai. Ő nem ült le a banda mellé, hanem a terem közepére lépett, a magasba emelte a fegyverét, és miután elsütötte az első lövést, így szólt: - A főnökkel akarok beszélni!
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 25, 2017 12:10:23 GMT 1
Post by Ben on Nov 25, 2017 12:10:23 GMT 1
| A Viperák útja... |
Arick - @berathen
Nem sokkal a nyolc ismeretlen után egy ugyanilyen kabátot viselő, ám sokkal elbűvölőbb teremtés lépett be az ajtón. Miközben a többiek a székek „rablásával” és a „PINCÉR!” mondat üvöltözésével foglalkoztak, ő határozott léptekkel indult meg a pult felé. Egyenesen feléd. Helyet foglalt a pultnál, majd a haját csavargatva egyenesen rád nézett. Nehéz volt a szemébe nézni. Volt benne valami vadság, valami ravaszság ami arra késztetett, hogy kerüld vele a szemkontaktust. Titokzatos, játékos mosoly ült az arcára, ahogy téged vizsgált. Hiába próbáltad lesütni a szemed, az övé valahogy mégis kereste annak társaságát. - Hello Kölyök. – Szólalt meg végül. A rád aggatott becenév különösen sértő lehetett számodra, hisz ránézésre is maximum egy évvel lehet idősebb nálad. – Arról a polcról kérem a legerősebbet, ahonnét neked még nem szabad levenni semmit. A szemtelen hangnemébe is belevitte a kacér hangnemet, amitől inkább zavarba esik, mintsem dühbe gurul az ember. - És egy cigit is ennék, ha van… Óvatosan megfordult, amikor látta, hogy vezére a terem közepére lép. A homlokára tette a kezét, amikor az a levegőbe lőtt, és halkan, inkább magának, mintsem neked ennyit mormolt. - Apa sosem volt az ismerkedős tárgyalások híve…
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 26, 2017 10:47:13 GMT 1
Post by Deleted on Nov 26, 2017 10:47:13 GMT 1
Hamar eljött a nyitás ideje. Először mindig a vén Harold jön az elsők között. Alkoholista. Utána jött mindenfajta ember hamar eltelt a délután. Az este folyamán én voltam a pult mögött miközben anya a vendégeknek vitte ki a megrendeléseket. Aztán oda lépett a pulthoz egy igazi szépség. Kék szemébe igazán nehéz volt belenézni, de mindig megtalálta a szememet. - Hello Kölyök. - Hogy mi? -Arról a polcról kérem a legerősebbet, ahonnét neked még nem szabad levenni semmit. - És még se tudok rá haragudni. -És egy cigit is ennék, ha van...- Alkoholista, dohányos...mintha emlékeztetne valakire... -Nos akkor az első kéréssel lesz egy kis probléma Kisasszony. Ugyanis ha én nekem nem szabad levenni onnan semmit mégis hogy szolgáljalak ki?- Miközben ezt mondtam a pult alól elő vettem a kocsma legerősebb alkoholját ami van. -Milyen jó, hogy a pult alól viszont bármit elő vehetek, ami erősebb mint a polcokon lévők. - Kacsint. Ezzel a mondattal kísérve elő halásztam egy poharat. Ital kitöltés közben eldördült egy fegyver. Már megint. Legalább nem a poharat lőtték szét a kezemben. És Anyát keresi. Ennek nem lesz jó vége. -Apa sosem volt az ismerkedős tárgyalások híve...- hallottam az előttem álló kisasszonytól. -Ahogy Anya se szereti az ilyen embereket...- mondtam egy sóhaj kíséretével majd elé raktam az italát.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 29, 2017 21:49:36 GMT 1
Post by Raven on Nov 29, 2017 21:49:36 GMT 1
A mai este egész nyugodtan kezdődik. Akármi is maradt ki bevásárlásnál, egyelőre nincs rá szükségünk. Harold már javában az ivó cimboráival foglakozik, nem ismerem őket, de legalább nem olyan hangosak mint általában. A banda is már rég letette a seggét, egész csöndesen indul az este. Már már gyanúsan. Áh, gondolkodás helyet inkább belehúzok egyet a pultszélére tett üvegbe, és elindulok kivinni a következő tálcát.
Aztán megjelenek ezek az új tagok. Már az ajtót is nagy robajjal csapták ki és robajlottak be. A dzsekijükön ugyanaz a jel, egy másik banda. Nagyon fasza. A kalózok legújabb vezérére nézek. Már beájult a piától és azt se tudja hol van. Ha balhézni kezdenek nagyon rossz vége lesz. Chö. A vezetőjük már az első perctől nem volt szimpi, de sajnos ez van. Ép elindultam vissza a pulthoz, ahol is az egyik kancájuk ép a fiammal flörtölget. El is indulok feléjük. Azért egy motoros kanca, komolyan? Alig jobbak a sima kruváknál. Legfaljebb más a tarifájuk. Amikor meghallom a lövést és az üvöltést. A lövésre eldobom a tálcát és a browingért nyúlok a hónaljtokban, de nem húzom még elő. Előbb tudni akarom ki ez a barom és mit tervez. És erre másodperceken belül meg is kapom a választ.
-A főnökkel akarok beszélni.- Barom arcú. Gondolom. A Worgen vezérre nézek, a saját asztalát is alig találná meg, rá nem számíthatok, de nincs is rá szükségem.
- Az én lennék.- Mondom, hidegen mosolyogva miközben felveszem az eldobott tálcát. Közben mindent megteszek, hogy a jó nőt lássa bennem első sorban. Majd az egy szere érzéketlen, csábító és leereszkedő mosolyommal megkérdezem. – És mégis mi kéne?
Nem bírom az ilyen alakokat. Ha egyedül lenne, már egy golyó lenne a fejében.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Dec 2, 2017 15:10:33 GMT 1
Post by Ben on Dec 2, 2017 15:10:33 GMT 1
| Henry Jongquil naplója |
Robert E. Lee Junior - Kristóf
Az Új Kongresszus ment is, meg nem is. Körül-belül tíz-tizenöt ember érdeklődött a vallásod iránt, ők rendszeres látogatók voltak. Ezen kívül volt néhány ember, akit csak a történelem érdekelt, illetve néhányan csak bámészkodni jártak oda. Az állandó vendégeid között volt Harry, egy tizennégy éves, hosszú szőke hajú, és kék szemi kisgyerek. A cingár teremtés is elsősorban a történelem és a „hadsereged“ érdekelte, mintsem a vallás amit terjesztel, de ezzel valószínűleg csak egy ember volt másképp. Henry Jongquil, Swamptown másik múzeumának tulajdonosa. Ő a világvége előtti mindennapos dolgokat gyűjti be, és amit tud, meg is javít. Sokat járt hozzád, már az Új kongresszus létrejötte előtt is. Neki is megvannak az évei, maximum tíz évvel lehet fiatalabb nálad, ugyanakkor mégis rengeteg interjút készített veled az ittléted óta, főleg az apokalipszis előtti éveidről. Ugyanis egy könyvet ír a két világ közti átmenetről. Ezekért a szívességekért cserébe minden hitterjesztéskor jelen van, és ott segít, ahol csak tud. Ma azonban egy sokkal személyesebb ügy miatt keresett fel téged. Ha fogadtad őt, akkor letette az asztalodra az aktatáskáját és kotorászni kezdett benne, míg a kezébe nem akadt egy ősrégi térkép Starlight City egyik utcájáról. Az öreg szapora kezei izgatottak voltak, és a sok „ezt nem fogja elhinniből” rájöhettél, hogy valami nagyon felcsigázta az öregember fantáziáját. Egy „Road 5O5 Radio studios” feliratú helyre bökött, aztán így szólt. - Egy csomó régi bakelit lemez, és rögzített adás lehet itt. Talán még a katasztrófa napjáról is vannak feljegyzéseik. Még ha látta is rajtad, hogy nem osztozol a lelkesedésén, akkor is folytatta a mesélést. - Ha..ha sikerülne dokumentálnom ezeket, akkor… akkor… kiegészíthetném a könyvemet megelőző fejezetet valami sokkalta izgalmasabbal… Elővett egy köteg, madzaggal összefogatott, bőrbe csomagolt jegyzetet. - De, hogy ne fecsegjek ennyit… Csak ezeket szeretném a múzeumodra bízni Lee. Az életem munkássága van benne. Fel fogom keresni ezt a rádió állomást, ám ha nem térnék vissza… kérem biztosítsa, hogy a könyvem így is kiadatásra kerül… Ön az utolsó reménységem. A professzornak tényleg nem volt senkije, és a folyton fecsegő szája miatt is maximum a gyerekeket tudta sokáig lekötni. Valószínűleg sokat jelentene számára, ha vigyáznál a jegyzeteire… Viszont ez a rádió állomás kifejezetten kecsegtetőnek hangzik. Szinte már látod magad előtt, ahogy az Alapító Atyák tanításait, történelemórákat és általad választott zenei műremekeket játszik a rádió. Ez egy új esély lehet arra, hogy a hanyatló szervezeted ismét feltámadjon.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Dec 2, 2017 17:08:44 GMT 1
Post by Kristóf on Dec 2, 2017 17:08:44 GMT 1
Ez a reggel is úgy kezdődik mint minden egyes átkozott reggel. Felkellek, megropogtatom a hátam, miután kikellek a hálózsákomból. Persze mintha lenne egy matracom valahol, de abból már rég kilopták rugókat vagy beolvasztottam őket? A fene se emlékszik erre már a lényeg az hogy nagyon kényelmetlen aludni rajta. Pont olyan kényelmetlen mint egy szurony roham. Majd a felveszem az egyenruhám. Megbeszélem Mike közlegénnyel (az egyik manöken bábú), milyen kényelmetlenül fekszek az „ágyamban”, majd megdicsérem Jenkins századost (szintén bábú), hogy milyen jól áll rajta az egyenruha. Majd kiadom Obama közlegénynek(bábú ő is) a pihenj parancsot és mehet aludni mivel mindig Obama az éjszakai őr. Majd pedig kimegyek és felhúzom a két zászlónkat, miközben a himnuszunk énekelem, majd pedig tisztelgek előtte olyan 5 percet általában. Általában ez jelenti az „isten” tisztelet kezdetét is nálam. Mostantól bárki betérhet hozzám, úgy sincs mostanában semmi dolgom. Ezt követően neki állnék az előadó terem előkészítésének. Megkeresni azt, hogy hol hagytam abba múlt korában a felolvasást. Alig-alig csöpög ide valaki. Jobb napokon is max 15 ember van itt rajtam kívül és egyikük sem túl lelkes az iránt ami iránt én lelkesedem. Természetesen érdekli őket a történelem, a nagy csatáink ami jó. Ha nem is tisztelik azokat az isteneket akiket én (vagy egyáltalán nem tisztelnek semmilyet), de a tanításaikat meghallgatják sőt talán meg is fogadják azt. Az Alapító Atyák nem nézik azt, hogy imádtad-e őket életükben vagy sem. Azt nézik, hogy éled az életed. A régi amerikai módi szerint vagy attól elfordulva. És sajnos sokan attól elfordulva élik azt. Állandó látogatóim egy tízen éves gyerek lényegében a másik meg egy hozzám hasonló öregember. De rájuk legalább mindig lehet számítani. Ez is valami, ha csak egy valaki tovább viszi az örökségem az már megért mindent. De készülni kell. Azt hiszem ma Alamoról mesélek nekik. Tragikus történet, de annál jobb tanmese arról, hogy egy igazi patrióta mindig kitart a végsőkig és ha harcban kell elesnie akkor azt állva, becsülettel teszi. KOPP, KOPP és még ismétlődik egy ideig. Meg is jött az első hívem. Ez azt hiszem Henry, Henry Jongquil lesz, elég gyorsan szedi a lábát. A korához képest ő is jól tartja magát. Bár ő még fiatal, bár nem sokkal, de fiatalabb mint én. És privát megbeszélést kért. Nos végül is az istentisztelet előtt még van egy kis időm. Be invitálom akkor az „irodámba”. Érdekes egy teremtés Henry, ő is oly szorosan kapcsolódik a régi világhoz mint én és oly vak buzgalommal próbálja azt átmenteni mint én, de neki még se jelentek meg az Istenek. Vajon mi lehet a különbség kettőnk között? De rögtön rázendít a nótájára amint helyet foglal. Előkotort egy térképet is hozzá mint szemléltető eszköz és egy „Road 505 Radio” feliraton áll meg az ujja. Egy rádió állomás. Henry barátom pedig régi tárgyakat akar onnan visszaszerezni. Bár igaz ami igaz mint meg nem adnék azért én is, hogy a régi kedvenc zenéimet hallhassam. Egy jó kis blues, vagy valamit ami az 50’-es éveket idézi, esetleg olyat ami fiatalságomat jellemezte. Igaz ami igaz felcsavarta a kíváncsiságom Henry és ezt szerintem ki is ült az arcomra. Miután láthatólag elmondott mindent elővett egy köteg papírt. Nos…Ezzel most meglepet. Szép vastag munka lett ez a könyv. De az még jobban, hogy egyedül akar oda menni és ezért rám bízza a könyvet. - Henry tudod, hogy ezt nem hagyhatom. Nem mehetsz oda egyedül. Azt se tudod mi vár ott rád. Pár csoszogó hulla a legkisebb probléma, de kitudja milyen istentelen gonosz lelkek vették be magukat oda. Ez egy nemes küldetés amire indulsz, de ha egyedül mész mendő is. Hadd segítsek. Hadd segítsen ez a közösség amit alapítottunk. A mai istentisztelet után sorozást tartok az expedícióhoz. Lehet így elvesztegetünk pár napot a gyorsított kiképzésre, de sokkal magabiztosabban indulhatunk útnak és sokkal több régiséget hozhatunk magunkkal. De nekem valami más is jár az eszembe Henry. – Ekkor közelebb hajolók hozzá. – Arra gondoltam talán újra indíthatnánk vagy legalább megpróbálhatnánk újra indítani azt az állomást. Most képzeld el mennyi újdonság várna ránk akkor. Nem csak régi tárgyakat szereztünk vissza a múltból, de a múltat elhozzuk a jelen emberének. Azok akik még sose hallottak rádiót azelőtt megismerhetik ezt az elbűvölő dolgot. – Felcsillan a szemem is. – Megcsinálhatnák azt amit Roosevelt elnök is a 30’-as években! Közvetlenül szólhatnánk a néphez! Nem csak megszerezzük neked azokat a régi relikviákat, de megszerezzük az Alapító Atyáknak az 505 Állomást. Nos mit szólsz hozzá Henry? Gondolkodjunk nagyban! Álmodjunk nagyot! Később az Istentisztelet végén. Miután végeztem az Alamoi „tanmesével” - Hit testvéreim és bajtársaim. A mai nap reggelén Henry bajtársunk és én valami nagy dolgot találtunk ki. Vissza akarjuk hozni az életbe a múlt kor elfeledett élményét. Elakarom hozni az embereknek a rádió hallgatás örömét. Ezt pedig úgy tudjuk elérni ha visszaszerezzük az Államok nevében az 505. Állomást a városban. A feladat lehet nem lesz egyszerű ezt elismerem. Ismeretlen terepre vezetlek bennetek ezt is bevallom. De szívemben erős a hitt. És hiszem, hogy megtudjuk tenni. Megtudjuk szerezni azt és megtudjuk osztani azt a régi érzést, azt a régi élményt amit oly régen nem éreznek ennek a világnak az emberei. Bár lehet ez elsőre nem tünnik nagy lépésnek emberek, de ez egy nagyobb állom része! Az Amerikai Állom része. Szóval merjünk nagyot álmodni! Együtt! Kitart velünk? Aki hajlandó velünk tartani azokat félre hívom az irodámba és elmagyarázom nekik, hogy be kell lépniük így a 3. Vicksburgi gyalogezredbe, mert civileket nem viszek magammal csak katonákat. Ez után kiosztom nekik az egyenruhát és a fegyvert. A nap maradék részében pedig gyakorlatoztatom őket. Megismertetetem őket azzal, hogyan kell újratölteni ezeket a régi típusú fegyvereket. Megtanítom nekik a vezényszavakat. Tudom, hogy nem lesznek a legjobbak, de ha már értik a fegyverük működését és ha tudják mit jelent egyetlen egy szó is akkor már megtették az első lépést, hogy igazi katonák legyenek. Este még Henryvel megbeszélem mit tud az 505-ről és annak környékéről. Mert holnap felderíteném a helyet. Én és a kiképzésen legjobban szerepelt újoncom. A többieknek meg meghagynám, hogy gyakoroljanak Henry felügyelete alatt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Dec 21, 2017 19:42:32 GMT 1
Post by Ben on Dec 21, 2017 19:42:32 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
A terem közepén ácsorgó alak elmosolyodott, amikor megszólítottad. Ezzel a grimasszal ő is felvette a legjobb alakját, majd a zsebébe nyúlva kiemelt onnan egy szemfedőt és letakarta vele az arcán tátongó űrt. A fegyverét is visszacsúsztatta a helyére. - Örülök, hogy ilyen könnyen ment. Elsősorban egy pohár whiskey, utána néhány perc az életéből kedvesem. A dolgozószobátok ajtajára pillantott, jelezve, hogy díjazná ha beinvitálnád őt oda. Ha nem, akkor helyet foglalt az egyik távolabbi asztalnál. Ha a fiad belekotnyeleskedik a dolgodba, akkor a bandavezér csak ennyit felel: „Törődj a magad dolgával kölyök.“, majd egy finom lökéssel odébb tolja az útból. Bár erre valószínűleg nem kerül sor, mert látszólag jól el van azzal a motoros lánykával. Akárhol kerül sor a tárgyalásra, az ismeretlen rögtön belekezd a mondandójába. - A helyzet nagyon egyszerű aranybogár, nem is akarom tovább rabolni az értékes idődet néhány mély percnél. Egy cingár kis köcsög úgy gondolta, hogy lophat a főnökeimtől és azt hiszi, hogy büntetlenül megúzhatja. A rohadék afféle futár a Swamptown és Nepal City közti útvonalon és azt csiripelték a kopasztott verebek, hogy a te kis csehódba is ő az árufeltöltő. Ha semmi nem zabálja fel őket út közben, akkor körül-belül két óra múlva itt lesznek. Azt akarom, hogy add át nekem Hectort. Vagy... elvesszük erővel. A név több volt, mint ismerős számodra. Hectortól szerezted a legjobb italokat, arról nem is beszélve, hogy ő hozta be őket a leggyorsabban és legolcsóbban. Kár lenne egy ilyen beszállítót veszni hagyni. - Ha lenne olyan kedves megmutatni, hogy merre találom a raktárat ahova H lepakolja a cuccokat, azzal egy életre lekötelezne... és senkinek nem esne bántódása.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Dec 21, 2017 19:59:44 GMT 1
Post by Ben on Dec 21, 2017 19:59:44 GMT 1
| A Viperák útja... |
Arick - @berathen
- Tetszik a humorod kölyök. Ilyen izmok mellett jól jön, ha legalább néhány jó vicce van az embernek. Viszonozta a kacsintást, majd egyre lehúzta az elé töltött italt és rögtön visszatolta, jelezve, hogy kér még egyet. Mindeközben hátrapillantott az apjára, majd rögtön visszavezette a tekintetét rád. - Akkor már ketten vagyunk. Nem a legjobb a viszonyunk, de a vér és a kabát kötelez. – megvonta a vállát – Mit lehet tenni... De úgy tűnik, hogy lecsillapodtak a kedélyek... Vetett még egy utolsó pillantást a tárgyalófelekre, majd lehajtott fejjel, a körmei hegyével körözni kezdett az asztalon, kínosan közel a te kezedhez. Élvezte, hogy zavarba hozhatsz. - Nos, apámat ismerve itt leszünk egy darabig – újabb vállvonás, ám ezúttal egy hangos sóhaj kíséretében – Tudod mit kölyök. Te olyan vicces srácnak nézel ki. Mi lenne, ha szórakoztatnál... Elvégre ez a dolgod.... Lehúzta az újabb pohár piát és mily meglepő, már kérte is a következőt. - A nevem Amanda, amúgy. Neked van neved Borzoska? Vagy pincérnek szólítsalak? Arca piroslott az alkoholtól, a szemei csillogtak. Látszólag élvezte a társaságodat, bár az apja és a banda jelenléte miatt a vonásain látni lehetett a feszengés. Az ajkába harapva tette fel a következő kérdést. - Hogy szoktatok ti szórakozni errefelé?
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Swamptown
Közzétéve: Jan 3, 2018 0:00:58 GMT 1
Post by Deleted on Jan 3, 2018 0:00:58 GMT 1
-Mondanám, hogy lassan a testtel Kisasszony, mert a végén még meg kell várnunk Hector-t a következő szállítmánnyal...de igen ránk fér az alkohol- Ezzel a mondattal kísértem a második körének kitöltését, miközben magamnak is elővettem egy poharat. Ha ez a seggarc így folytatja akkor anyának oda kell dobnom a Winchesterét...anyát ismerve szükség lesz rá. Kisasszonnyal együtt ittam a második körét. -A vér nem válik vízzé igaz?- kérdezem magam elé dünnyögve... - A kedélyek is csak addig lesznek nyugton amíg Anya nem nyitja ki a száját. Néha spontán dönt és hülyeségeket. És a vér kötelez. - mondadómat egy egyszerű sóhajjal kísértem, amit lehet a fáradtság legyőzésének vagy a zavar leküzdésének venni. Van valami ebben a leányzóban ami elragadja a gondolataim Swamptownról...valami megmagyarázhatatlan. Ez volna a kalandvágy, amit Bilbó is érzett amikor elindult a megyéből? Hogy is van az a dal? -Arick volnék. Borzoskának meg még senki se hívott Kisasszony! És hogy én pincér? Inkább a pult mögött ülő kölyök aki valahogy ebbe a városba született. - Ha ez is apuci kicsi lánya falra mászok. Nem járnak erre a környékre hozzá hasonló emberek. Érdekesnek tűnik... -Hogy hogyan szórakozunk errefelé? Adj pár percet és megmutatom. - benyúltam a pult alá mintha alkoholt vettem volna elő, de csak anya Winchester puskáját fogtam meg...olyan könnyű lenne lyukat lőni annak a marhának a homlokába...olyan...nagyszerű érzés volna...de nem ez anya dolga az Ő üzlete. És mindig is mondta, hogy nem szeretné ha a banda dolgokba belefolynék. -ANYA! Megyek sétálok egyet a városban! - Hirtelen felemeltem a pult alól és átdobtam a termen egyenesen anyához. Majd megfogtam a másik pohár whiskey-t és kivittem a banda vezérhez aki a tárgyalást kezdeményezte. -Uram ne haragudjon, de a lányát elrabolnám egy rövidke időre, addig rendezzék le amit szeretnének édesanyámmal. Csak egyet kérek. Ne lőjék szét ezt a helyet. Tudja milyen nehéz a vérfoltot kiszedni ezekből az asztalokból?- Válaszát megse várva vissza mentem a pulthoz, le akasztottam a kabátomat és magamra vettem. Elindultam kifelé. Félúton hátra fordultam Amandához: -Akkor nem jössz?- kérdezem tőle játékos hangon és egy kacér mosollyal.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jan 23, 2018 21:21:07 GMT 1
Post by Raven on Jan 23, 2018 21:21:07 GMT 1
A kérésére máris felkapok egy üveg whiskey-t és egy poharat a pultról, majd oda sétálok hozzá. A poharat lecsapom a pultra, de mielőtt még neki töltenék, lassan a számhoz emelem az üveget miközben tartom a szemkontaktus, azzal az egy megmaradt szemével és meghúzom az üveget, csak ez után töltöm ki neki az italt. Látom a pillantását ahogy a dolgozószoba felé int, én meg csak lazán elmegyek mellette a feltehetően azóta kiürült pohárral és közben még mosolyogva vissza fordulok felé, egy kacsintás kíséretében a fülébe súgom.
-Nem hinném hogy olyan közel állnánk egymáshoz… Még.- Majd lazán továbbsétálok, természetesen elég lassan ahhoz, hogy olyan rendesen szemrevételezhessen amennyire csak akar és helyet foglalok egy elég elhagyatott asztalnál.
Miközben beszél még jó párszor belekortyolok a whiskey-s üvegbe és az övét is annyiszor töltöm újra ahányszor csak szükséges, miközben természetesen tartom a megkezdet szemkontaktust.
-Mi sem természetesebb.- Mondom mosolyogva, mikor befejezi a mondanivalóját, majd felállok és elindulok előre. Akkor hallom meg a kiabálást. Mintha csak gondolat olvasó lenne. Az én kicsi hercegem. El is kapom a winchestert és kapásból meg is fordulok vele, elég rendesen elkapva a hátam mögött lépkedő férfit. Miközben a fejéhez tartom a puskát több mint egy tucat kézben jelenik meg a pisztoly. Nem baj nem szándékozom lelőni a pasit… még. Aztán látom ahogy Arick elindul a lánnyal a nagy beszédje után. Egy kicsit azért büszke vagyok rá na. De mégis.
-Arick- kiabálok utána- Ugye nem akarsz búcsú csók nélkül lelépni?-Mondom. De közben nem veszem le a tekintettem az előttem álló félszeműről akinek a fejéhez szegezem a puskát.
Miután Arick és a csaj le lépnek. Jobb is így. Végre beszélhetünk.
-Ok Hektort akarjátok, mert az a húgyagyú ellopott tőletek valamit. De nem látom nekem mi hasznom lenne eből leszámítva persze, hogy kereshetek másik beszállítót aki hajlandó ilyen áron dolgozni. És mielőtt az egyik nagyágyúnak eszébe jutna, hogy tüzel, lehet, hogy engem le fogsz szedni, de a főnököd is hallott lesz az biztos. Úgyhogy talán ajánlhatnátok inkább valamit, hogy nekem se fájjon annyira ez az ötlet. És az embereid le tehetnék a fegyvert.- Nézek elbűvölő mosollyal a szemkötős alakra. És közben melegen remélem hogy a Worgenek is mozgolódnak egy kicsit és náluk is megjelenik pár fegyver. Nem szívesen döglenék meg egy Hektor féle mocsokért. Persze az a tudat vigasztalna, hogy a félszeműt magammal viszem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Apr 10, 2018 16:20:13 GMT 1
Post by Ben on Apr 10, 2018 16:20:13 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
A férfiről látszólag leperegtek a felé intézett flörtök, a lánya „elrablására” is csak egy „kibelezlek, ha bántod” pillantással reagált, a hirtelen Teresa kezébe kerülő shotgun volt az, ami minden figyelmét felkeltette. Kelletlenül horkantott, amikor a tulaj a fejéhez fogta a csőretöltött fegyvert és szélesre húzódott az arcára ült vigyor, amikor meghallgatta a követelőzéseid. Talán az alkohol beszélt belőle, talán nem, de a boldog szavak ellenére leszűrhetted, hogy nem volt boldog. - Látom a kicsi hölgyi nem akar pusztán nagylelkű lenni a Viperákkal. Rendben van. Itt van, amit ajánlok… Felelte, miközben magasba emelte a kezét és a bal tenyerén ki-be csukogatta az ujjait, jelezvén az egyik emberének, hogy jöjjön közelebb. - Ő itt Percival. A legrondább nevű emberem, de ugyanakkor az egyik legjobb. Tudod Cicavirág…. Mi viperák úgymond… olyan dolgokat árulunk, amiktől jól érzik magukat az emberek. Perci szívesen itt marad, hogy árulja a portékáinkat a kocsma sarkában, te pedig kaphatnál a havi profitból… hmm, tizenöt százalékot. Ez egy nagyon jó ajánlat, én elfogadnám. Leemelte a feltartott kezeit és lehúzta a whiskeyvel töltött poharat. - A másik lehetőség is remek szerintem. Fogod a formás hátsódat és kinyitod nekünk a raktárat, hogy megvárhassuk a beszállítót és elintézzük vele a dolgunkat, aztán remélhetőleg a büdös életbe nem látsz minket. A harmadik ajánaltom már nem túl rózsás számodra. Mondjuk úgy, hogy ha én nem térek vissza, akkor még több dühös barátom jön ide szivi, és boldog lehetsz ha a férfiasságuk az egyetlen, ami a hátsódban landol. (Ha ezek után verekedni akarsz, akkor dobj 1xd20-al, 2x d6-al és 1x d4-el.) (Ha alkudozni, akkor d12-vel. 6 felett kaphatsz 20 százalékot, nyolc felett huszonötöt és 12-nél harmincat. Ha ezek közül dobsz valamit, akkor valami aranyos szöveg elvárás hozzá. Ha egyet dobsz, akkor felhúzod a félszemű agyát és elveti a drogbiznisz megosztásának ötletét és marad az, hogy békén hagyod őket vagy a kocsmai bunyó.)
| A Viperák útja... |
Arick - @berathen
Amint kiléptek az ajtón, Amanda elkap téged és a falhoz szorít. A bal kezén lévő hosszú, éles körmeit finoman végig húzza a hátadon, míg a jobbal az arcodat simogatja, mindeközben a szájával megtámadja a nyakadat, majd lábujjhegyre ágaskodva felcsúszik a szádra és kvázi lesmárol. Ám mielőtt viszonoznád ezt a nem várt szeretetet, elhúzza magát tőled. - A sok atyáskodás után szükségem volt erre, Borzoska. Az arckifejezésedből ítélve neked is. Ugyanolyan gúnyos vigyor volt az arcán, mint amikor belépett a bárba és italt kért tőled. - Szóval… szórakozást ígértél nekem, pedig még csak én voltam az, aki szórakoztatott. Hol van a beígért jutalmam? Egy kicsit elkeseredett lennék, ha csak te lennél az…
|
|