Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Apr 13, 2016 20:31:37 GMT 1
Heimerdinger Olzetyn A híd Az elda támadás harmadik napja 20:09
A chimérák oszlopa padlógázzal be a városba. Az első pár méter után a fegyverek eszméletlen kerepelésbe kezdenek. ( dakkadakkadakka ) Kábé tíz percig tart még ez aztán a járművek megállnak. A felcsapódó ajtók mögül kirohamozó gyalogság a keleti hídfőnél találja magát. A kevés itt maradt haderő a korlátok és az összelapátolt roncsonk közé húzódott. A százados rögtön kiugrik a járműből és parancsokat kezd osztogatni. Az időközben érkezett parancsnak köszönhetően már lekapott minden rangjelzést ezért nem lövi ki rögtön ötven lövész. Bár eleinte nehezen foglyák fel miért ő parancsolgat de aztán minden tisztázódik. A tiszt jól végzi a dolgát gyorsan rendbekapja a híd őrségét. A katonákat hátravonja a hídmelletti és magasabb épületekbe a sebesülteket pedig hátravonja a harmadik vonalba és csak jelképes erőt hagy az őrzésükre. Mire fölkészíti a zászlóalját a hídon való átkelésre befut az inkvizítor csapata is. Ezzel csak egy újabb zászlóaljal egészül ki a seregetek. Mivelhogy a másik útközben letért, hogy másszögből támadjon.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Apr 14, 2016 17:36:04 GMT 1
Na csak hogy ideértetek, azt hittem megint csak hátulról akartok bámészkodni- mosolyodtam el az inkvizítorra nézve. -Éppen most akartunk átkelni a hídon de most hogy itt vagytok lehet hogy inkább veletek tartok- meggondolván hogy az eldák az ellenfeleink jobb lesz velük tartani. -Nos mit mondasz Morgan hasznát veszed egy doktornak? Vagy a könyvtárosnak több hasznát veszed a harcban?-néztem Gideonra várva a reakcióját hátha zokon veszi a csipkelődést.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 15, 2016 15:56:05 GMT 1
Arggen Morrovel Olzetyn Az Aquila bástya romjai Az elda támadás harmadik napja 19:06 Keleron rábólint az ötletre. -Soven te maradsz és addig nem nyitsz tüzet amíg nem mondom. Arggen látod azt az épületet ott a géppuskafészek mellett? Annak meg kell felelnie. A romok között bújkálva haladtok a célotok felé. Még szerencsétek, hogy az emberek ezt a helyet is ennyire szétbombázták. Így könnyűszerrel a géppuskafészek oldalába tudtok kerülni. Egyetlen probléma van csak: A ház azon oldalán nem találtok ablakot ahol bedobhatnátok a gránátokat. Jobb ötlet híján körülnéztek az épület körül. Hátulról csak két őr védi. Egyenlőre nem szúrtak ki titeket de ha észrevesznek esélyes a riadó. Viszont itt van bejárat az épületbe. Elölről pedig csak a géppuskának fenntartott ablak nincs bedeszkázva. Ott megpróbálkozhattok a gránátokkal de ha észrevesznek (2-es vagy nagyobb dobás esetén nem fognak. (Itt köszönj a magas ügyességed mellett a skilljeidnek is)) akkor nagy bajba kerülhettek.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 15:23:09 GMT 1
Nov 23, 2024 15:23:09 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 16, 2016 22:45:23 GMT 1
Mielőtt kiszállnák a chiméra belsejéből még megfogom az inkvizítori pecsétem ami a nyakamban lóg elmondok egy imát a halhatatlan istencsászárhoz.
"Felajánlom lelkem a Császárnak Imádkozom érte, hogy elfogadja Felajánlom erőmet a Császárnak Imádkozom érte, hogy helyreállítsa azt Felajánlom a vérem a császárnak Imádkozom érte, hogy elnyomja szomját Felajánlom testem a csatamező oltárán Imádkozom érte, hogy dicső halált adjon Imádkozom az Ő oltalmáért Ahogy én felajánlok mindent ami én vagyok"
Majd visszateszem a pecsétet a kabátom alá. Ám mielőtt kivenném a kezem megveregetem a mellkasomon az Elda rúnapáncélomat. Igazi mestermunka amit egy nagy elda harcos holtestéről távolíttattam el. Emlékszem rá... tízesével kaszabolta az embereimet. Fejek lábak sőt egész testek hulltak alá a porba, ahogy közeledett felém. Nem féltem tőle, inkább izgatott lettem hiszen fél évnyi kutatásom rohant egyenesen a végzetébe...bár akkor egy pillanatra azt hittem az én végzetem jön felém. Mikor rálőttem a lövedékek csak úgy pattogtak le a páncélról mintha egy astrates száguldott volna felém hihetetlen sebességgel. Páncélja és tudása vetekedett az övékkel ám a gyorsasága...felülmúlta azt. Talán meg is ölt volna, ha akkor nincs ott egy maréknyi a legbátrabb astratesekből. Mikor már olyan közel ért hozzám, hogy éreztem a szelét akkor Gideon volt az aki félre csapta kardját. Hihetetlen harc volt hatan egy elda harcos ellen népének talán az egyik legnagyobb vezére volt ki tudja... végül legyőztük ám csupán hárman éltük túl. Én,Gideon és Heimedinger. Azóta viselem ezt a páncélt némi átalakítással. Többször mentette már meg az életem és mindig mikor harcba indulok csak arra gondolok, hogy remélem annyira jó szolgálatot fog tenni mint akkor mikor én próbáltam meg áthatolni rajta. Szinte hihetetlen, hogy ilyen könnyű páncél ilyen erős anyagból készült. A császár bocsássa meg, hogy ilyen technológiákat használok de holtan már nem fogja hasznomat venni a mindenható és egyetlen császárom. Így hát ha rossz szemmel is néz rám remélem megérti és megbocsájtja halandóságom. Hiszen nincs rosszabb mint dolga befejezte előtt távozni az embernek...
Kiszállás előtt egy utolsó mondatot mondok Gideonnak: A Császár óvjon minket barátom.
Mikor megérkezünk óvatosan mászok ki a chiméra belsejéből. Reménykedem benne, hogy egyszerű civilnek fognak nézni az eldák és nem tartanak majd fontos célpontnak...na persze ők sem teljesen ostobák ha meglátják a kíséretemül szolgáló két méter magas feketébe öltözött astrateseket egyből lefogják vágni,hogy mi a helyzet. Viszont én egy inkvizítor vagyok a császár akaratának megtestesítője csupán a gyávák azok akik hátul maradnak egy csata hevében arról nem is beszélve, hogy komoly morális segítség a jelenlétünk az ittlévő gárdistáknak.
Mikor meglátom Heimedingert egyből elmosolyodók és barátságosan megütöm a karját, ami persze hülye ötlet volt és még a kis lendülettel leadott csapástól is elkezd fájni a kezem. Persze ezt igyekszem eltitkolni majd körülnézek és halkan oda súgom neki válaszul a mondandójára. -Hát a könyvtáros már bemérte az ellenség pschikus lenyomatát a hipertérben. -Majd mosolyodom el és normál hangsúlyban beszélek- De ne aggódj tudom te később érkeztél szóval van esélyed még hasznossá tenni magad. Bár őszintén megvallom remélem, hogy nem pont a gyógyítói tudásodra lesz szükségünk.
Majd mindkettőjükhöz szólok. -Ide figyeljetek. Nem azért vagyunk itt, hogy helyettük nyerjük meg ezt a csatát. Mi csak hárman vagyunk a mi feladatunk itt az, hogy támogassuk a katonákat. Egészen addig amíg mást nem mondok, ugyanis szükségem van egy fogolyra. -majd tartok egy kis hatás szünetet- De csak egyre. -Mosolyodok el.- Nem akarok egy egész csapatot elfogni az túl feltűnő de egy darab, az senkinek nem fog feltűnni és tökéletes lehetőség, hogy kivallassuk.
Majd Heimedinger mögött lévő emberekre tekintek. -Ki itt a parancsnok? Szükségem lenne egy helyzet jelentésre...
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 18, 2016 22:35:19 GMT 1
Megnyugtat a tudat hogy sarjmirigyeim értő kezeid által jutnának vissza rendházamhoz, de nem jött el még bukásom napja. Így hát a kardot forgasd és ne nyelved drága barátom. Mosolyodok el Heimerdingerre nézve. Sok vért kell még ontanunk a Császár szolgálatában míg elérjük célünk.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 19, 2016 15:30:50 GMT 1
Heimerdinger, Gideon, Bovan Morgan Olzetyn A híd Az elda támadás harmadik napja 20:15
Az inkvizítor kiáltására egy standard gyalogsági roham sisakot és semmilyen rangjelzést nem viselő tiszt rohan oda hozzátok majd vigyázzba vágja magát. (Heimerdinger felismeri). -A nevem Helmut Krasinus százados. Én vezetem a támadást. Épp most fejeztem be a helyzetfelmérést és azt kell mondjam, hogy veszélyes játékot játszunk. Nem nagyon tudni hol az ellenség mert a támadásaik látszólag kaotikusak és véletlen szerűek. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy csapataink kissebb szakaszokra szakadva szétszóródtak a városban. A támadás elsődleges célja az ő megerősített pozíciójukhoz való eljutás és a leváltásuk. Bár az eldák jó lövészek a könnyű fegyvereik nem fognak áthatolni a chimérák páncélzatán így a csapataink biztonságban haladhatnak. Terveim szerint a két zászlóalj egyesített erővel átkel a hídon majd háromfelé szakad, hogy az összes nagyobb bekerített állást fölmentse. A hídfő másik oldalát is az az őrség venné át ami ezt védte. Természetesen feltöltve. Az ő feladatuk lenne, hogy tartsák a hidat míg a jelenleg tőlünk nyugatabbra tartózkodó hadosztály megérkezik és megkezdi möggöttünk a takarítást.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Apr 22, 2016 14:57:04 GMT 1
Miután Keleron rábólintott az ötletemre, el is indultunk az épület irányába. Soven hátra maradt, hogy fedezzen minket. Ha valami balul sül el ő lesz az utolsó esélyünk arra, hogy mindezt élve megússzuk. Óvatosan közelítettünk az épület felé álcaköpenyünk csuklyáját szorosan az arcunkba húzva. Bár tekintettel arra, hogy a humánok mennyire ostobák, azt sem vették volna észre ha csak egyszerűen odasétáltunk volna az épülethez. Mikor az épülethez értünk, alaposan felmértük a terepet. Csupán két nyílást találtunk amin bedobhattuk volna a gránátokat. Az épület bejárata és a géppuskának fenntartott ablak. Mivel az előzőnél őrök álltak, jeleztem Keleronnak, hogy talán az ablakkal kéne bepróbálkozni. Óvatosan közelítettünk az épület ezen oldala felé. Ha sikeresen odaérünk, a szorosan a falnak döntöm a hátam és megpróbálok behajítani egy gránátot az ablakon. Ha észrevesznek, mindenáron megpróbálok fedezéket találni magamnak.
nAvFGWdn1-61-6
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on May 19, 2016 19:42:06 GMT 1
Mikor oda lépett a százados egy biccentéssel fejeztem ki üdvözlésem.
Majd osonva ahogy egy astratestől lehet oda sompolyogtam Gideonhoz és halkan kezdtem a mondandóm. -Morgen feszültebb a kelleténél hagy halljam, megtudtatok valami fontosabb információt az eldákról, esetleg hogy miért pont ezen a bolygón vannak? El is gondolkodtam egy pillanatra hogy mi bánthatja ennyire az inkvizítort de hamar folyattam mondandóm. -Sőt ahogy elnézlek egy kicsit te is! - néztem végig régi bajtársam arcán és aggodalmat véltem felfedezni a mosolya alatt. Majd kicsit viccesre fogva mondtam kis vigyorral az arcomon - Meglehet hogy nem csak a nyelvem forgatom ilyen jól hanem a kardom is - az egyikkezemet a kardom markolatára tettem a másikkal pedig Gideon válla felé csaptam.
-Na gyere és hallgassuk mi vár ránk ebben a förtelemben.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on May 21, 2016 20:59:17 GMT 1
Birodalmi oldal
A chimérák motorjai szinte percekkel az érkezés után ismét felbőgnek. A gárdisták besorolnak a járművekbe az itt maradottak pedig immár friss utánpótlással fedezékbe helyezkednek a folyó keleti oldalán. Aztán a százados parancsára a heavy bolterek fedező tüze alatt megindulnak a chimérák át a hídon. Így egy eldának sincs esélye a járművek közelébe férkőzni. Mindhárman egy járműbe kerültök. A körülöttetek ülő katonák nagy tisztelettel pillantgatnak felétek. Látszik rajtuk, hogy tudják a császár szent embereivel az oldalukon nem veszíthetnek. A konvoj sérülés nélkül átér a folyó túloldalára és a romos utcákon sok kis részre szakad. Mindegyik egy-egy elkerített még élő osztagot vesz célba vagy pedig egy stratégiailag fontos célpontot. A zászlóaljak szétszakadozásának köszönhetően végül egy három járműből álló rajban köttök ki. Rádión közben folyamatosan értesülhettek, hogy a támadás sikeres volt. Úgy látszik az eldák nem számítottak rá, hogy az őrség elhagyja a fővárost. Már vagy tíz perce zötykölődtök az úton mire egy közeli robbanást hallotok. Aztán mégegyet sokkal közelebbről. Aztán /BAMM/ közvetlenül alattatok robban valami. A chiméra megtorpan. A bent ülők ugyan sértetlenek de a sofőr káromkodásából is hallani, hogy ez a csapatszállító már csak a roncstelepre mehet. A szélen ülő gárdisták kicsapják az ajtót és kipattannak a járműből nehogy egy újabb robbanás áldozatai legyenek. A megmaradt két jármű védekező formációt vesz fel és már azokból is ugrálnak ki a gárdisták mikor egy jellegzetesen elda fegyverre emlékeztető hang hallatszik majd egy katona összeesik. Majd még egy és még egy. -MESTERLÖVÉSZ.-hangzik az egyik fedezékbe vetődő katona ordítása.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on May 21, 2016 21:10:09 GMT 1
Elda oldal
Ping ping. Pattog a bunker padlóján a kézigránát. Kár, hogy a tüzelő Heavy boltertől nem hallja senki sem. Pár másodperc elteltével pedig már nincs is kinek hallania. Arggen már messze jár. A bentiek pedig cafatokra tépve és megégetve hevernek. Ekkor szólal meg a sisakrádiód. Soven hangja az. -Három humán jármű közeledik. Belefutottak egy korábban kihelyezett csapdába de ezzel pont elvágják a kiutunkat. Tüzelési engedélyt kérek. -Megadom.-válaszol Keleron.-Arrgen te keress másik utat. Én összeszedem a géppuskázás túlélőit és eggyüt megyünk segíteni Sovennek.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on May 21, 2016 21:15:29 GMT 1
Nem tudunk sokat, épp ez aggaszt. De biztos lehetsz benne, Morgan tenni fog ellene...erővel vagy fondorlattal de megtudjuk amit kell.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on May 21, 2016 22:02:04 GMT 1
(Jaaaa. Hogy infó kell? Akkor kaptok. Nyugi. )
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on May 28, 2016 23:13:10 GMT 1
- A humánok kiiktatva. Kétlem, hogy maradtak volna túlélők. Mondtam miután a gránát robbanása után minden elcsendesedett. Egyetlen gránát. Azt sem láttam, hogy hova vagy, hogy kire dobom és mégis megölt mindenkit az épületben. Még a nehézfegyverük fülsüketítő zaja is elcsitult. A társaim megmenekültek, ám mégis annak örültem jobban, hogy a humánok halottak. Élvezet volt elvenni rövid és törékeny életüket. Mintha csak egy apró kártevőt taposnék el... - Értettem! A parancsot követve neki is láttam, hogy egy új ösvényt keressek. Igyekeztem a romok között haladni és fülelni. Nem szerettem volna belebotlani a humánok egyik őrjáratába. Legalábbis egyedül semmiképpen.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jun 18, 2016 23:06:27 GMT 1
Bocs srácok de le kell zárjam a sztorit. Nem fogok magyarázkodni mert csak baromi kínos lenne és csak el venne pár percet az életetekből. Ha gondoljátok átvehetitek vagy indíthattok sajátot. Sry. Ezen az email címen lehet szidni anyámat: sgkfbk@gmail.com
|
|
Fantázia Birodalma
Kezdő tollforgató
Utoljára online: May 9, 2017 9:21:59 GMT 1
Feb 23, 2016 10:26:25 GMT 1
|
Post by Fantázia Birodalma on Jun 19, 2016 16:43:51 GMT 1
A döntésről értesítsetek privátban, hogy zárjam-e a világot vagy sem.
FaBi Staff.
|
|