Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Apr 2, 2016 23:34:48 GMT 1
1. fejezet In medias res
Gideon és Bovan Morgan Valeria, Talavina főváros A Mechanikum Factorum körül kiépített állások Az elda támadás harmadik napja 19:36
Bumm. A Basilisk ágyúk tüzétől reszket a föld minden egyes sortüzük után. A mondataitokat félpercenként félbe is szakítják a folyamatos ágyúzások. -Dehát még mindig ez a vége a jobb a tüzérségnek nem?-kérdezi Sanarida ezredes egy kis humorral a hangjában. Reakciótoktól függeltlenül folytatja az előttetek kiterített térkép magyarázatát. -Az eldák beásták magukat a Mechanikum Factorumba. Nem nagyon tudjuk mit csinálnak ott. De a frissen legyártott Baneblade tankok eléggé aggasztanak. Pláne, hogy eddig bármit csináltunk mindkettő teljesen ép maradt és aktívan kiveszi a részét a védekezésben. Már kétezer emberem odaveszett a rohamok során és nem tudok többet küldeni /BUMM. Az ágyúk újra lőnek./ különben teljesen kiűrülne a város. De a város többi részén se jobb a helyzet. Az ostromgyűrűből kiszakadt xenók szép lassan felőrlik az embereimet. Nem szabad kissebb őrjáratokat kiküldenünk mert rajtukütnek és soha többé nem látjuk őket. Ezért inkább megerődítettük a város fontosabb részeit és kimenekítettük a civilek nagyrészét. Ez minden amit tudnia kell inkvizítor. /BUMM/ Rendelkezzen velem és a csapataimmal amikor csak óhajt. Közvetlenül a válaszotok után sercegni kezd a rádió. Lassan kivehetővé válik a szöveg: -Itt a 11. század parancsnoksága biztosítottuk Olzetyn települést. Elkezdtük megerődíteni a hidat. A zóna egyenlőre teljesen tiszta. Ellenséges harcérintkezés nem történt...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.../KSSSSSHHHH/ megszakad a vonal. -Haló? Mi történt? Válaszoljanak!- ordibál az ezredes a rádióba. Majd mikor nem érkezik válasz az asztalra csap. -Olzetynt mindössze egyetlen század védi. Ha ez egy nagyobb támadás akkor elvesztettük a legfontosabb utánpótlási útvonalat. Küldhetnék erősítést de attól félek a mocskos xenók pont ezt akarják. Ha a zászlóalj maradékát is odaküldöm akkor a nyugati kapu védelme meggyengül és bárki bejuthat a városba. Ha viszont hagyom elesni a hídvárost akkor elvesztettünk újabb száz embert és az Elda ostromgyűrű bezárul. Kérdően tekint rátok. -Maga mit tenne a helyemben Inkvizítor? És ti csak holmi génorzós pletyka miatt érkeztetek. Erre itt vagytok egy háború közepén. Arggen Morrovel Olzetyn Az Aquila bástya romjai Az elda támadás harmadik napja 19:04
A három fős osztagoddal eggyütt az egyik házban bújkáltok mikor az emberek bevonulnak a városkába. Gyorsan elfoglalják a védhető állásokat. Homokzsákokat és tankcsapdákat telepítenek. Azokra a házakra amelyek a védelem szempontájából rossz helyen vannak rá se pillantanak. -Pff amatőrök.-szólal meg melletted halkan Soven az egyik osztagtársad. A másik a romos épület ablakában gugol. Fegyvere csöve kilóg az épületből. Feltehetőleg épp az ellenséges parancsnokot kutatja. Ő Keleron. Az osztagotok parancsnoka. Már mielőtt Iriltir hadjáratához szegődött volna rengeteg csatát végigharcolt. Egy igazi veterán. Eddig még senki nem látott olyat, hogy ő nem talált volna. -Megtaláltam. A hídfőnél. Tiszta célpont. Készüljetek. Lőállásba helyezitek magatokat. Körülöttetek szinte mindehol Eldák rejtőznek a romok közt. A ti osztagotok feladatul kapta, hogy iktassa ki a tisztet ezzel levágva a kígyó fejét és elszabadítva a káoszt. Innen a többieknek már könnyű dolga lesz: Szétcsapnak a gyalogosok közt. Aztán rövid harc után ahogy jöttetek úgy el is tűntök. Keleron kezében el is sül a fegyver. Teli találat, mint mindig. Ebben a pillanatban mintha csak felrobbant volna a város. Mindehonnan lövedékek záporoznak az utcán kétségbe esetten fedezéket kereső emberekre. Kiépített állásaik mit sem érnek hiszen az ellenség belül van. -A feladat ránk eső részét teljesítettük. Ahogy nézem az út kifelé tiszta. Akartok még célbalőni egy kicsit vagy eltűnünk végre?
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:58:09 GMT 1
Nov 23, 2024 14:58:09 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 3, 2016 3:18:59 GMT 1
Kifejezetten szimpatikusnak tartom az ezredest kevesen őrzik meg a humorérzéküket egy háború közepén. Az optimista megszólalásán jót mosolygok. Majd Gideonra tekintek, hogy lássam az ő reakcióját. Vissza pillantok az ezredesre majd a térképre vetem a tekintetem és elkezdem tanulmányozni. Közben kérdésekkel záporozom Sanarida ezredest. Rutin kérdések de néha ezekben rejlik a válasz. -Nos ezredes-mondom miközben a szakállamat vakarom- a helyzet a következő. Ahhoz, hogy megfelelő következtetéseket vonhassak le először bővebb információra lenne szükségem. Ez egyáltalán nem szokványos Elda stratégia. Főleg az aggaszt, hogy ezek az átkozott idegenek! A Császár szent eszközeit is bemocskolják.-egy pillanatra elmélyedek a gondolataimban- "Érdekes, hogy a Baneblade tankokat használják fel ellenünk, az eldák túl beképzeltek és lenézik a birodalmi technológiát. Talán pont az a céljuk, hogy ide kössék le a fő erőinket amit csak így érhetnek el... ebben az esetben más miatt jöttek de vajon miért? Ezeknek az átkozottaknak mindig van valami céljuk szóval biztos, hogy nem ok nélkül kezdenek bele egy megnyerhetetlen harcba... egyenlőre ki kell derítenem amit csak lehet. Amúgy is aggasztanak a génorzó pletykák ha igazak akkor két háborút is meg kell nyernem... és ráadásul már kimenekítették a civileket...a császár óvja ezt a bolygót ha csak egy is volt köztük." De hamar befejezem a szünetet és folytatom a monológom. A lövések zápora miatt igyekszem tagoltan mondani. -A civileket merről menekítették ki? -Minden harcra képes embert besoroztak? -Honnanjön az ellátmány? -Az eldák nem hiába vannak itt. Miket gyártanak a Factorumban és mekkora mennyiségben? -És hogy lehetne bejutni? Van valamilyen titkos szerviz alagút? Ha nincs ki az aki ismerheti? -Történt bármi szokatlan az elmúlt pár napban azon kívül, hogy hegyes fülű barátaink idejöttek piknikezni? -Van másik utánpótlási vonal? Például ez itt -mutatok a mögöttünk elterülő városra- ezzel mi a helyzet? -Merre találok itt valami ehetőt... éhen halok. Gideonra tekintek és megkérdem tőle. -te nem? Majd válasza után visszatekintek Sanaridara. -És nem az újrahasznosított vacakra gondolok hanem valami olyanra amit lehetőleg én eszek meg először.
Miután megkaptam a válaszokat Gideon felé fordulok. -Ezek az Eldák valahogyan kommunikálnak egymással ismerve a fajtájukat a hipertéren keresztül. Letudnád nyomozni a beszélgetésüket? Ha a beszédet nem is a ki vagy a be érkezési pont már nagy segítség lenne. Remélem a flancos kiképzéseiden ezt is megtanították és nem haladja meg a képességeidet.-nevetem el magam a végén-
Közben gyanakvóan végig tekintek a bázison génorzó fertőzés jeleit kutatva.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 4, 2016 9:12:44 GMT 1
Gideon és Bovan Morgan Valeria, Talavina főváros A Mechanikum Factorum körül kiépített állások Az elda támadás harmadik napja 19:40
---
Az ezredes minden kérdésedre válaszol. A civileket az összes kapun egyszerre hoztuk ki de végül mindet a közeli Livius városba szállítottuk. Ahol a sorozhatókat rögtön fel is fegyverzik. Nálunk erre nem volt lehetőség mert nincs elég felszerelésünk. De akit mi tudtunk azt már fölszereltük. --- Elsősorban Liviusból kapunk mindent mert jelen pillanatban az a legnagyobb város ami nincs támadás alatt. Ha valahol fölszabadul valami akkor azt szintén mi kapjuk. --- A gyárban elsősorban harckocsikat és titán alkatrészeket gyártanak. A jelentések szerint utóbbi napokban minden kapacitást lekötöttek a Baneblade tankok. Amiket rendszeresen el is szállítottak. Ez a kettő is épp erre várt. --- Egy kissebb csapat talán be tudna férkőzni ha találnának egy útvonalat. Jelenleg sok őrjáratom dolgozik rajta. Szerintem kell lennie mert az eldáknak is ki kellett jönniük valahogy onnan. Vannak ugyan földalatti útvonalak de azok bejáratai a senki földjén állnak. Aki eddig megpróbált behatolni azzal mesterlövészek végeztek. Úgyhogy újat utat kell keresnünk. Egy munkás biztos ismeri őket de azokat már evakuáltuk vagy meghaltak az első napon. --- Nem nagyon. Minden a szokásos volt. --- Az utánpótlást messziről hozzuk és az Olzetyn útvonal a legbiztonságosabb. Minden egyéb helyen sokkal könnyebb rajtaütni a szállítókon. Ráadásul a többi híd sokkal kissebb akár még teherbírásra is. Messze nem lehet olyan gyorsan áthozni rajtuk a szállítmányt. A kisvárosok a környéken pedig messze nem termelnek eleget. --- Van hátul egy ellátmány sátor. De ott csak katonai tápot tartunk. Ha ez nem megfelelő akkor ajánlanám a Lord Rein főhadiszállását. Ott minden bizonnyal jól ellátják majd magukat.
A bázis egy szokványos beásott tüzérségi állás. Semmi kiugrót vagy génorzókra utalót nem találsz. Gideon tehet egy próbát az elda jel bemérésére egy sikeres -1-es I dobás kell hozzá.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Apr 4, 2016 16:36:00 GMT 1
- Nem értem mi olyan meglepő ezen Soven. A humánok nem az intelligenciájukról híresek. Szóltam a társamhoz hátamat a romos terem egyik falának döntve. A humánok még messze jártak tőlünk, ennek ellenére álcaköpenyem csuklyáját az arcomba húztam. Hosszú csövű mesterlövészpuskám ott hevert tőlem egy karnyújtásnyira, természetesen készenlétben. Amint megkaptam a parancsot, egy pillanat alatt kézbe kaptam, majd elhelyezkedtem az egyik üresen álló ablaknál. A parancsnok már rég célba vette a legfőbb célpontot. Más dolgom nem volt mint figyelni, ahogy egyetlen mozdulattal kivégzi. Amint a tiszt élettelen teste a földre zuhant, szinte azonnal kitört a káosz a humánok sorai között. Sokan vannak, ám vezető nélkül semmire se mennek. Társaim sorra ölték le őket. Legtöbbjük azt sem tudta mi támadt rájuk. Szélesen elvigyorodtam ám ez a sisakom miatt, nem látszott. - Felőlem indulhatunk. - Adtam a választ felettesem kérdésére. - A rajtaütés ránk eső részét elintéztük. A többiek már gond nélkül elintézik a maradékot.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 4, 2016 20:16:54 GMT 1
-A kardod is íly éles legyen, mint humorod Morgan. Természetesen módomban áll az elda jelek bemérése, jellegzetes nyomot hagy a bűzük ezen a világon. - Javaslom menjünk és egyél, szükséged lesz az erődre. A katonáknak is új reményt fog adni a jelenlétünk, addig csendben elvolunva felfedem az eldák nyomait. Esetleg javasolhatom hogy rangodnál fogva nézzes utána az Inkvizíció e világra vonatkozó adatainak, különös tekintettel a szigorúan titkos adatokra, hisz tudod jól...mesterien űzitek a titkolózást. "A tudás hatalom, őrizd hát jól." - mondom egy félmosollyal hogy enyhitsem mondanivalóm élét.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 5, 2016 0:10:16 GMT 1
Nos ezredes úgy vélem ez esetben szükséges a közbeavatkozás Olzetynnél. Ha elveszik az utánpótlás akkor beverik az utolsó szöget is a koporsónkba. Viszont értesíthetné a városon kívül állomásozó egységeket. Ha akár csak egy fél századdal is de ,küldjenek oda embereket így körbetudnánk venni és két tűz közé venni a támadókat. Eközben persze számíthat a nyugati kapu megtámadására szóval javaslom, hogy a feleslegesen támadó mechanikum factorum helyett inkább oda vezényeljen pár embert. Az Eldák gyanítom úgysem tervezik kitenni onnan a lábukat elég ha csak néhány lövést eresztenek meg, nehogy eszükbe jusson előre törni. Persze tapasztalataim szerint -mosolyodok el- az eldák azt hiszik mindig két lépéssel előttünk járnak...-tartok egy kis hatás szünetet- ami igaz is. Csak, hogy a nagy önteltségükben nem veszik észre ha hirtelen beérjük őket és akkor a császár akarata őket is utoléri...-köhögöm el magam a végén- na de elég a fecsegésből. Előveszek a köpenyem alól egy kisebb adat chipet és átnyújtom az ezredesnek.Ám mielőtt elvenné elrántom és óva intem. -Ez egy többszörösen titkosított csatorna nem akarom, hogy bárki tudomást szerezzen a beszélgetésünkről és minimálisra akarom csökkenteni azoknak a számát akik tudnak az ittlétemről. Szóval senkinek ne említsen és ha bármi van ismétlem bármi szól nekem. Majd oda adom tényleg a chipet. -Mennyi ideig tart míg összekészíti a támadó századot? És szól a városon kívüli csapatoknak? Ha nem sikerül megtudnunk semmit az eldák hollétéről azt hiszem Gideonnal besegítünk a támadás lebonyolításába. -Viszont ameddig ön szervezkedik, mit is mondott Lord... hogy is hívják? Ő kicsoda és hogy jutok el hozzá?... a hasam majd kilyukad. "Bár valóban éhes vagyok igazából nem az étel érdekelt sokkal inkább, hogy találkozzak a reményeim szerint helyi kormányzóval. Az ezredes optimizmusát pedig amúgy sem szeretném letörni jó ha nem látja az aggódás jeleit rajtam. Ha a Lord csatlósain és rajta nem látok génorzó elváltozást legalább koncentrálhatok az elda invázióra. Hiszen akkor még nem férkőztek be a legmagasabb hivatali személyek közé szóval ráérek vele foglalkozni ha túlvágyunk az eldákon. És amúgy is ez a mészárlás gyanítom nekik sem a legmegfelelőbb alkalom a szaporodásra fogadok ha vannak is a bolygón épp a csatornába gubbasztva várják, hogy előjöhessenek és a káoszt kihasználva vegyék át a hatalmat... szerencse, hogy sem ők se az eldák nem számoltak velem." Gideon kérlek akkor állj neki lenyomozni a jeleket. Mihamarabb tudni akarom hol vannak. Bár a tanácsod bölcs mint mindig. Annak az esélye, hogy bármi hasznosat találok az Inkvizíció aktái között a feladatommal kapcsolatban igen csekély. És az Inkvizíció berkein belül van egy mondás... "Ha amúgy is kicsi rá az esély akkor ki nem szarja le?"-nevetem el magam a végén- "Persze pontosan tudtam hogy van rá reális esély, hogy megtudom miért jöttek az eldák de nem szívesen jelentkezem be hivatalosan az Inkvizícióhoz automatikusan tudni fogják, hol vagyok és tekintettel a múltamra van pár ellenségem a szervezeten belül, és legkevésbé van szükségem, hogy most a génorzók,eldák mellett még egy zakkant Inkvizítorral is foglalkozzak" Ha van még rá időm elmegyek meglátogatom a Lordot. Ha nincs akkor segítek Gideonnak a meditálásban hátha kettőnk mentális ereje többet ér. Majd a lenyomozás sikerének függően cselekszek.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 5, 2016 12:54:38 GMT 1
Elmém elcsendesitve az eldák nyomaira koncentrálok, kizárom az ágyúk monoton zaját, így meglátom a világ energiáinak szövékét.
0lHrIOtM1-6 1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 7, 2016 21:50:22 GMT 1
Gideon és Bovan Morgan Valeria, Talavina főváros A Mechanikum Factorum körül kiépített állások Az elda támadás harmadik napja 19:42
-Az erősítést azonnal útnak indítom és természetesen az itten erők kétharmada is úton lesz tíz percen belül. Mindössze egyetlen zászlóaljat hagyok hátra. Annak elégnek kell lennie az őrzési feladathoz. A többi emberemet is rögtön megindítom a kaputól. A legnehezebb a külső erők összeszedése lesz. Ők nagyon messze vannak. Nem érnének ide az ütközet végére. Szerintem jobb, hogyha a helyükön maradnak és fedezik az utánpótlási útvonalakat. ---- -Lord Ulmevik Rein. A bolygó ura és legfőbb vezetője.
Gideon a meditációból megállapítja a hipertéren keresztül elég sok elda kommunikáció folyik. A legtöbb jel határozottan a factorumból indul. Illetve mintha néha-néha az űrből is jönne valami. Ezenkívül csak elszórtan észlelhetőek jelek.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 9, 2016 20:37:47 GMT 1
Pompás! Válaszolom az ezredesnek. -Ebben az esetben azt hiszem jobb lesz ha segítem az offenzívát. Szóval készítsen elő egy helyet nekem és Gideonnak. Körülnézek hátha meglátom hova ment Gideon meditálni. Nem látom hova tűnt így telepatikusan üzenek neki, hogy fejezze be a meditálást és jöjjön mert indulunk. Miután ez megtörtént beleszólok a csuklómodulomba. -Itt Morgan a Vak-Merő nek jelentkezz. Küldjétek le Heimedingert. A koordinátákat már elküldtem. -A Császár adja, hogy csak a Xeno tanulmányi képességeire legyen szükségünk és ne a boncmesteri tudására.-mosolyodom el- Majd hozzátok olyan közel Olzetynhez amennyire csak lehetséges. És lehetőleg Melyne vezesse a szállító hajót amit leszállította a "szállítmányt" mennyen vissza a Vak-Merőre és várja a többiekkel a parancsomat nem szeretnék felesleges feltűnést.
Majd Követem az Ezredest a szállítóig és ha megérkezett Gideon, megkérdezem tőle mi lett a meditálás eredménye: -Na Gideon? Láttál valami hegyesfülűre utaló jelet a hipertér bugyraiban? Esetleg valami ételre utaló nyomokat? Vagy egy nagy meleg keblű hölgyemény is megfelelne valahol a környéken... na jó megelégszem az Elda nyomokkal is... és nem kell nagy meleg keblű nőstények lennie-széles vigyorral az arcomon-bár én nem bánom ha az... -vonom meg a vállamat-
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 9, 2016 21:06:23 GMT 1
Arggen Morrovel Olzetyn Az Aquila bástya romjai Az elda támadás harmadik napja 19:06
-Egyetértek.-válaszolja Keleron. Sosem volt túl bőbeszédű. Pakoljatok össze és távozunk. A romok között megyünk, hogy elkerüljük az ellenséget. Gyorsan összekapjátok a holmitokat és nesztelenül lelépdeltek a lépcsőkön. Nem mintha a csatazajban bármit is hallani lehetne. Bár a menekülés irányába üresnek látszik azért inkább elkerülitek a nyílt utcát. Kitudja milyen primitív emberi csapdákat helyeztek el az úton. Viszont ahhoz, hogy észrevétlenül kijussatok legalább egy tíz perces kitérőt kell tennetek. A romok közt bújkálva Keleron hirtelelen feltartja a kezét. A jelre megtorpantok. Egy hang nélkül mindössze kézjelkkel kommunikál. Rámutat a jobbotokon egy ablakra. Rögtön kiszúrjátok mire céloz. Egy ember csapat bevette magát az egyik épületbe és a fedezékhez szegezett néhány harcost. Mivel épp egy félig ledőlt ház emeletén álltok könnyen ráláttok a házra és fel tudjátok mérni, hogy lőtávban vannak. De nehéz lesz kilőni őket (-1 minden a célszámra) mert egy ház emletén tartózkodnak.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 9, 2016 22:55:00 GMT 1
Heimerdinger Szállítóhajó Olzetyn fölött Az elda támadás harmadik napja 20:09
Még szerencse, hogy a szervitorok előre felszentelték az üzemanyagot. Így szinte azonnal indulhattatok. A leszállás csendben és nyugodtan megy végbe. Olzetyn hídjának a keleti (város felőli) részén tudnak csak lerakni. De a folyó túloldaláról látod a füstölgő várost. A harcok egyre keményebbé válnak odabent. Nem nagyon tudni, hogy ki kerekedik majd felül de garantáltan rengeteg áldozattal fog járni a küzdelem. Ahogy ott állsz és próbálod meghozni a döntést, hogy be-e menj egyedül a városba vagy inkább várd meg az inkvizítort meglátod a város felől érkező segítséget. A kaput őrző zászlóalj megmaradt katonái Chimérákon közelítenek a város felé. Az elöl haladó járműben ülők még láthatják a fölszálló szállíttó hajót mivel lekanyarodnak az útról és megállnak melletted. A Chiméra hátuljából egy köpcös tiszt ugrik ki. Amint meglát téged azonnal vigyázzba vágja magát és tiszteleg. -A nevem Helmut Krasinus százados. Én vezetem a felmentő támadást Olzetynnél. Felkérném, hogy támogassa a támadásunkat a város ellen. (Ha nem fogadod el akkor várhatsz az inkvizítor konvojáig ami kábé 20 perc múlva fog csak befutni.) Gideon és Bovan Morgan Valeria, Talavina főváros A Mechanikum Factorum körül kiépített állások Az elda támadás harmadik napja 19:50 Az állások kiűrítése nagyon lassan halad mivel három különböző csomópontról kell összeszedni a katonákat. Végül nagynehezen bepattanttok a Chimérákba és útnak indultok a városon keresztül. Egy ekkora konvojt az Eldák nem mernek megtámadni így nem nagyon kell aggódnotok. Egyszer csak egy rádióüzenet érkezik a VAK-MERŐ-ről : -Kifelé átrepültem Olzetyn felett és elég súlyosnak tűnik a szituáció. Ne vessük be a VAK-MERŐ-n állomásozó két Valkűrt? A gépek amiket épphogycsak be tudtak préselni még jól jöhetnek később és mivel a hajón tárolt üzemanyag véges a szállítás pedig problémás lehet a körülmények között lehet, hogy spórolni kéne velük.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Apr 10, 2016 20:28:41 GMT 1
Üdvözlöm százados! - fordultam a város felé és láttam a füstölgő romokat. Magukkal tartok, hátha szükségük lesz orvosi tudásomra - és megtudhatok valamit ezekről az elda korcsokról mit is keresnek itt. A császár óvjon minket-biccentettem Helmutnak- indulhatunk!
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 11, 2016 10:49:32 GMT 1
Inkvizítor, felfedtem az elda jelek forrását és ahogy várható volt a factorum a központ. De az űrből is érkeznek jelek így bizonyosak lehetünk hajók jelenlétében, de pontos számukat nem tudom megbecsülni, de a bolygón a xenon technológiához képest kezdetleges érzékelő rendszerek is észlelni tudják a hajók vizhangjait ha egy képzett személy keresi őket. Talán a szolgálatodban lévő pilóta képes rá ha el van látva a megfelelő instrukciókkal. Majd halkabban szólok hogy más ne legyen fültanuja : Morgan, vágóhidra visszük ezeket az embereket, hiába a Császárba vetett rendületlen hitük ha egyenként mészárolják le őket,meg kell ragadnunk a lehetőséget a legkisebb előny megszerzésére is , javaslom hogy a veteránokat nevezzük ki szakasparancsnokoknak, de rangjelzés nélkül, így a mesterlövészek nem tudják oly könnyen megbontani a parancsnoki láncot.
Elcsendesedek majd arcomon derűvel folytatom. Bár ahogy elnézem, kellő célpontok leszünk mi is barátom.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 11, 2016 23:54:18 GMT 1
Beleszólok a csuklómodulomba. -Arra gondolsz amin díszelgő Inkvizíciós jelek vannak? Azt hiszem így is elég feltűnést keltettünk szóval jobb ha egyenlőre nem bonyolódunk bele jobban a gépek legyenek készenlétben de csak ha minden kötél szakad akkor vetjük be őket.
Majd Gideon felé fordulok. -Ez remek hír! A császár ismét segítségünkre siet! Azt hiszem szólok is Melyne hogy, ha visszatért a VAK-MERŐ-re kezdjen neki a bolygó körüli furcsább aktivitások felmérésének. Majd utasítom a Melynet, hogy amint visszatért próbáljon meg minél több letapogatást végezni koncentrálva a nem birodalmi eredetű jelekre. Majd tovább beszélek Gideonnal.
-Igazad lehet barátom. Az elda mesterlövészek hírhedtek a galaxisban, jobb ha szólok az ezredesnek. Majd ismét beleszólok a modulba: -Ezredes itt Morgan Inkvizítor. Van egy tervünk azonnal adja parancsba az embereinek, hogy távolítsanak el minden rangjelzést magukról. Nem adunk előnyt az eldáknak, hogy könnyedén kitudják szúrni a fontosabb célpontokat. Így legalább elérjük, hogy a parancsnoki láncot nem tudják felbontani. Majd megveregetem Gideon vállpáncélját. Látod barátom pontosan ezért hoztalak magammal. Két zseniális elme ha összetalálkozik... -mosolyodom el- Majd kicsit közelebb hajolok hozzá mint ha csak megölelném de a fülébe súgok valamit amit jobb ha nem hallanak mások. -Muszáj lesz élve elfognunk egy hegyes fülű rohadékot... ha nem jár sikerrel a Melyne akkor kell egy B-terv. Az se érdekel, ha kezét lábát levágjátok csak beszélni tudjon. Majd miután megpaskoltam a hátát vissza ülök az ülésbe megigazítom a ruhám nyakát egy kis köhögéssel megfűszerezve mint aki zavarba jött. Persze mind ez csak színjáték a gyanú elkerülése érdekében.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Apr 13, 2016 15:35:28 GMT 1
Miután megvitattuk a dolgot Keleronnal, összepakoltunk s elhagytuk a lőállást. Bár nem tagadom, kissé aggódtam a többiek miatt, ennek ellenére teljes mértékben megbíztam bennük. Elvégre a bolygón állomásozó humánok mind gyengék és esetlenek. Mire sikerülne észbe kapniuk, már nem lesznek rá képesek. Óvatosan haladtunk a romok között, kerülve a nyílt utcákat. Nem értettem mire fő ez a túlzott óvatosság, elvégre egy lélek se járt az utcákon, mindenesetre nem szóltam semmit. Nem véletlenül lett a veterán az osztagvezetőnk. Tudja, hogy mit csinál. Egyszer csak Keleron megálljt parancsolt nekünk. Nem volt szükséges rámutatni az okra, hogy miért kellett megállni, szinte azonnal kiszúrtam. Humánok. Az egyik romos épület emeletén húzták meg magukat. A fegyvereinkkel könnyedén leszedhetnénk őket, viszont hosszadalmas munka lenne egyesével levadászni őket. - A közelükbe kéne férkőznünk. Néhány gránáttal könnyedén kifüstölhetnénk a férgeket.
|
|