Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Jun 2, 2017 12:43:42 GMT 1
Terravi megint valami hülye hangot halat a paneljeiből. Lehet megint vírusos lett? Ránézek a képernyőre és megjelent rajta egy idegen arc. Ez tuti valami vírus, ilyen tag nincs is a hajón…Vagy
- Kérem a Twilight Huntress legénységének minden tagját, a katasztrófa túlélőit kérem, hogy azonnali hatállyal jelentkezzenek a raktár melletti üres helységben eligazításra. Marcus Hawk kapitány, vége.
Legalább van kapitányunk és nem Wardude megy a saját feje után. Bírom és jó fej, nem is ez a baj csak olyan ízé. Nem tudom pontosan, de mintha nem mindig itt teljesen. Bár attól még kellemes társaság. Nem sokat beszél, kevesebb dolgot vágott tönkre mint bárki más a régi legénységből és legalább jó hallgatóság. Csak kár, hogy hetero. Mikor is volt az, mikor szerelmet vallottam neki? Azt hiszem egy évvel az után, hogy ide került az egyik ivászatom során. Bár utána a többiek szerint még Terravinak is szerelmet vallottam, bár arra nem emlékszem és akkor már biztos, hogy a pia beszélt belőlem. De Wardude-ra emlékszem és komolyan is gondoltam azt, bár, hogy azt gondolják csak a pia miatt volt nem olyan kínos. Mire végzek a gondolat menetemmel elérem a kijelölt szobát. Bent fogad pár új arc és..
- Rondaság! – Sziszegem a fogaim közt. És ilyenkor felejtem máshol a szerszámos ládám. Pedig most kéne az a kalapács.
Mindegy úgy látszik nem vett észre és én meg szolgálatban vagyok…Sajnos. Bár ez eddig se zavart szóval simán behúzhatnák neki itt a kocsmában történtekért és mit ne mondjak jól eső gondolat, még a tenyerem is viszketni kezd tőle. De nem hinném, hogy megtudnám lepni. Nem itt és nem most…Majd máskor kap a kis segdugasz valamit amit nem vág zsebre. Hamarosan megjelenik a Kapitány is. Nem egy rosszul kinéző alak, de valami nem hagy vele kapcsolatban nyugodni. Nem tudom mi az, de valahogy nem fogott meg. A beszéde pedig kissé lelombozó, főleg mert támadás alatt állunk és a végén még valaki képes és lelövi az égről a Huntresst ezzel teljesen feleslegessé teszi a munkámat amit bel öltem. Bár legalább nem egy hős komplexusos kapitányunk van és legalább elbújunk a ködben, bár ha rajtam állna mennénk is innen, nem tudunk mit csinálni úgy se és ha meg veszítünk akkor meg mi esélyünk lenne a győztesek ellen? Remélem Jul azért megmenekül nem lenne jó, ha ez lett volna vele az utolsó találkozásom. Mindegy a parancs szerint rendbe kéne hozni az álcát. Azt már rendbe hoztam, talán csak még nem frissítettem, hogy használható? Vagy elfelejtettem volna visszakapcsolni? Mindegy az úgy is csak egy kis munka aztán jöhetnek a fegyverek bár inkább a szenzorokat kéne élesen tartani. Ha nem szúrjuk ki, hogy mi jön felénk akkor már mindegy, hogy jók-e a fegyverek vagy sem. Mindegy gyorsba még megnézem a kis bagázst akit kaptunk. Velünk van Wardude, Cukorfalat, Drágaság, Rondaság, pár katona és egy…Takarító? Kissé zakkantnak néz ki ez a csáva a sok tisztító szerrel felszerelkezve. És Szent Kirn ki engedte fel ezt a fémszörnyet a Huntressre? Úgy megnézném azt a páncélt, na meg azt is aki benne van. Kissé elmosolyodok majd, észreveszem a színes hajú nőt is. Hát neki is érdekes elképzelései vannak a divatról. Mindegy első a hajó aztán a szórakozás, szóval gyorsba nézzük meg miért nem jelezte kapitányunknak az álca működését. Szóval elsőnek odalépek a Teravi paneljéhez és megnézem rajta, hogy most mégis mi van az álcával, ha azt írja nincs csatlakoztatva a rendszerhez akkor csak vissza megyek az álca szobájába és újra rendszerre kötöm. Ezután pedig megkérem az M.I.-t hogy futtasson le egy ellenőrzést az egész hajón, kimondottan figyeljen közben a szenzorokra, hajtóművekre és a fegyverekre (ez a fontossági sorrend) és ezt a hozzám legközelebb eső panelra küldje el. Amíg nem kapom meg a jelentést elindulok a hídra, de előtte még magamhoz veszem a szerelő készletem. Szemel akarom tartani a kapitányt, hogy ne tegyen semmi olyat ami a hajó épségét veszélyeztetné.
Mikor előjöttünk a ködből még a lélegzetem is elállt. Micsoda pusztítás, mennyi hajót tettek tönkre, hány ember lelte itt a halálát és hány hajó vált semmivé. Ez szörnyű. Remélem Jul még idejében eltudott menekülni az állomásról. A gondolat hatására, hogy Jul lehet nem élte túl eleresztek egy könnycseppet, amit gyorsan letörlök az arcomról. Talán ott van valahol a törmelékek közt. Kirn igaz hívei nem halnak meg olyan könnyen. Biztos ott van a törmelékek között! Biztos és csak arra vár, hogy megtalálja egy hajó. De túl nagy a roncs mező…És túl veszélyes. Kérlek Jul bocsáss meg. De nem kereshetlek meg. De imádkozom érted, a halhatatlan lelkedért és Kirnt kérem, hogy segítsen rajtad. Majd ezt a gondolatot hamar elnyomom magamban és a feladatra koncentrálok. Elindulok a kapitányhoz.
- Kapitány ez egy rossz ötlet. Ez csak egy fregatt. Egy ős öreg fregatt. Ebben a roncs mezőben nem sok esélyünk a támadókkal szemben. És főleg nem ismerjük az ellenfelet. És ha az ember csak magát ismeri a csaták felét elveszti. De persze a maga a kapitány én csak a gépész vagyok. – Itt tartok egy pár perc szünetet, hogy végig hallgassam a kapitány választ. – Értem. – Nyugtázom a válaszát . – Ó és szeretném a következő napra kivenni az egyik szabad napom vallási okok miatt. És ugyan így a szentély szobát is igénybe venném. – Meg se várom a kapitány válaszát sarkon fordulok és elindulok vissza a szobámba, hogy előkeresem az ima könyvem, megkeresem benne a fohászokat. Ritkán szoktam forgatni, de valahogy most úgy érzem szűkségem van egy támaszra ami nem a cigi, pia vagy drogok. Az egyetlen támasz ami még ilyen az az ima.
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Jun 3, 2017 20:59:08 GMT 1
Kicsit elsötétült a világ előttem, és ezzel a lendülettel a raktár felé vettem az irányt. A fegyverek ropogása ijesztően közelről eredt, és a szívem a félelemtől kissé összeszorult. Megszaporázva lépteimet tértem e a raktárba, és első blikkre megállapítottam, hogy nem a legszerencsésebben helyezték el az ellátmányokat. Acélból, hogy ne a kinti eseményeken meditáljak, a raktárt fésültem át, mégis mi hova került. Éppen egész jól kiigazodtam már, mikor Hagedron megjelent kíséretében egy hölggyel, és mind kiderült egy pilóta. -Livia Petreius. – mondtam tömören, és visszafelé indultam. A pápaszemezést nem igazán vettem magamra, mivel ez egy jellegzetes tulajdonság, amivel név nélkül be tud azonosítani és meg tud szólítani. Annyit érzékeltem, hogy a férfi talált magának egy egész kellemes kis sarkot. Hmmm…..rendben, de ne helyezkedj el túlságosan is el. Az üzemanyag ott volt, ahogyan emlékeztem rá, csupán kicsit ki kellett ásni. Ezután útjukra bocsátottam a társaságot, és azonnal feljegyeztem a változást. ~~~~~~~~~~~~ Az egyik sarokban telepedtem le, és éppen az új raktártervet csinosítgattam. Vagyis….ezt is csináltam, de a gondolataim teljesen máshol jártak. Már jó ideje felszálltunk, és elhagytuk az állomást, de még mindig hallom a fegyverropogást. Kicsit begubóztam idebent. A kapitány értesítését tisztán hallottam, és mivel közel voltam a kijelölt helyhez, nem siettem el a dolgot. Kicsit tompán éreztem magam, a látvány, amiben a hajó legénysége részesülhetett letaglózó és döbbenetes volt. Csak nem a jó értelemben. Pár pillanatra elfátyolosodott a tekintetem, de nem engedtem kicsordulni a könnyeket. Majd, most nem lehet. Pár levegővétellel megnyugtattam magamat. A kapitány beszéde alatt kicsit felmértem a terepet. Lettek új arcok is, de kissé gyanakvón tekintettem a takarítónak kinéző alakra. Az a baljós gondolatom támadt, hogy vele gyakran fogok összefutni a raktárban. A kapitány utasításait bólogatással vettem tudomásul, majd egy „Értettem kapitány!” után és Hagedron kéréseivel megfelelően elkészítettem a teendőim listáját. Első ízben Terravi legközelebbi paneljéhez léptem, és egy pontos létszámot kértem tőle. Ezután beosztottam a megfelelő étel- és vízmennyiséget mindenkinek, természetesen Terravi kellemes társaságában. Még egy-két simítást elvégeztem a raktár hatékonyabb berendezésének terveit, majd a diagnosztikával foglalkoztam. Úgy gondoltam megérdemelnek még egy kis pihenőt, mielőtt a legénység néhány tagjait megkérjem a raktár megfelelő átrendezésében. És igyekeztem felkészülni arra, hogy emiatt nem fognak túlzottan szeretni engem majd. Végül a diagnosztikákat elküldtem Hagedronnak.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jun 4, 2017 2:06:12 GMT 1
Gothról némi többlet információt tudtam meg. A nőről egyelőre nem tudom, mit gondoljak. Nekem túlságosan is okos tojásnak tűnik. De adott üzemanyagot, szóval végül is szimpi. Goth-tal elindultunk a vadászhoz, de éppen, hogy csak hozzáláttunk a töltéshez, a rendszerek riadót jeleztek. Goth gyorsan visszament a fregattra, én meg felkaptam a sisakom és már ugrottam is a Typhoonba. Éppen, hogy beöveztem magam, a roncs már ki is repült, én meg követtem. A ködhöz közeledve amint tudtam, rácsatlakoztam a fregattra. Nincs értelme kint maradnom.
Amint megbizonyosodtam a megfelelő csatlakozásról, megkértem az AI-t – asszem Terravinak hívják? Valami ilyesmit láttam bent. -, hogy futtasson végig rajta egy ellenőrzést és segítsen a tankolásban. Magam is csináltam, amit tudtam. Kétlem, hogy bármi baja is lenne. Miután mindent rendben hagytam lekapcsoltam a rendszereket és bemásztam a fregattba. Nyugodtabban indultam el a híd felé. Szeretem menetkész állapotban hagyni a drágáimat. Menet közben észreveszem, hogy az egyik panel jelez. A kapitány vár minket eligazításra. Mivel nem rég voltam a raktárban szerencsére tudom, hova kell menni. Bent a sarokba ültem le, kicsit távolabb a többiektől. Végig mérem őket, bár továbbra is úgy vagyok vele, hogy lesz még bőven időnk ismerkedni. A kapitány beszélni kezdett. Két dolog tudatosult bennem. Az egyik, hogy tesztelés nélkül kapásból élesben kell kimennem egy vélhetőleg roncs állapotú Rat-tel. A másik, hogy nem tudom, pontosan mi is történt itt, de felmerült valamilyen ismeretlen vírusfertőzés eshetősége. Nem vagyok orvos, de azért K’ep… kivizsgálás előtt mindenkit egy helyre gyűjteni? Hát, azért na… Nekem nyolc… úgy se voltam itt, szal tuti a végén leszek. Időközben meghallom a nevem. Felemelem a fejem. Egy ipse akarja, hogy kövessem… ja, hogy ő a korvett hadnagy… Igazából tök feleslegesen rendelték ki segíteni. A vadász menetre kész, a Rat-tal meg elbírok egyedül is. Az ajtóba érve azonban feltűnik, hogy a férfi tök más irányba indul el, mint amerre szerintem a gépnek lennie kell. Ember, itt hívsz, aztán lelépsz a mosdóba? Tőlem aztán… Megvonom a vállam, zsebre vágom a kezem és egy dalt dúdolva elindulok a géphez.
Jól sejtettem, hogy egy régiség. Látszik, hogy Goth igyekezett mindent megtenni érte. Egy panelhoz léptem és lekértem a gép adatait. Szerkezetét, javításokat, mire kell esetleg figyelni, mikor repült utoljára. Miután ezeket átböngésztem, kicsit megnézegettem a gépet. Nem kételkedtem Szaki munkájában, csak szeretem magam is látni a drágákat. Na nekem úgy tűnik, bírni fogja. Shaj… át kell hangolnom magam Rat-módba. Ezzel nem száguldozhatok… Gondolataimból léptek hoztak vissza. Na meg is jött a fickó. - Jet vagyok, üdv! Ránézhet, de én már áttanulmányoztam. Menni fog. Szerencsémre hamar elment. Ekkor ültem be a gépbe, hogy a fülkét is áttanulmányozzam. Milyen a karok fogása, a pedálok nyomása… pontosan mi hol van… Mindent memorizáltam. Rövid időre be is indítottam, csak hogy egy kicsit jobban rálássak az állapotára. Lekapcsoltam és csak ücsörögtem benne. Igyekeztem hozzászoktatni magam. Kicsit szusszantam is, hisz azért nem volt semmi köröm. Kis pihenés után újra átfutottam a számomra lényeges infókat a Rat-tal kapcsolatban, majd elindultam visszafelé az orvosi szobába, hogy kivizsgálhassanak. Kétlem, hogy bármit is találnának. Miután itt végzek, elő kerítem a rózsaszín termoszomat és kérek bele hosszú kávét némi cukorral. Amint megkaptam lassan kortyolva visszamentem abba a szobába, ahová levágtam a cuccaim. Külvilág ki, füles be, hadd szóljon a rock!
Épp időben mentem ki a hídra, néhány perc múlva elhagytuk a ködöt. Tudom, hogy kábé olyan fejet vágok, mint akit pont nem érdekelnek a körülötte zajló események, de valójában eléggé megrendített a látvány és még némi bűntudat is ébredt bennem. Lehunyom a szemem. Úgy cselekedtem, ahogy helyesnek gondoltam, ennyit tudtam tenni. Nagy volt a túlerő… Megcsóválom a fejem. Kár rágódni rajta. Közben újabb fejlemények érkeztek. Három vadász, mentőkabin meg egy fegyver. A kapitány vázolja a tervet. Ügyes, meg kell hagyni. Izgatott vagyok, érzem, ahogy eláraszt az adrenalin. Elsietek átöltözni, majd a szükséges szerelő eszközöket bepakolom a Rat-ba, illetve felmérem, hogy pontosan hová tudnánk rögzíteni a lézerágyút. Ha van rá idő, bemutatkozom a társamnak. Elérkezett az idő, kiraktak minket a roncsnál. Vártunk, és figyeltünk. Amint a Huntress odaér a kabinhoz, hozzálátunk a szereléshez. Persze folyamatosan figyeljük az eseményeket. Igyekszünk minél gyorsabban dolgozni. Végig készenlétben vagyok, hogyha szükséges, azonnal a pilótaszékbe tudjak ugorni.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jun 5, 2017 19:14:26 GMT 1
A rohadt életbe… Nem hiszem el, hogy ennyire béna vagyok… Ezekkel a gondolatokkal kelek fel végre, és először megszédülök. Wow… De már sokkal jobban vagyok, legalábbis a reakcióidőm javulgat. Körbenézek. Fogalmam sincs, hol vagyok, de még élek. Asszem… Hangosan ásítok egyet, majd nyújtózkodok egyet, aztán a hozzám legközelebb állóhoz szólok. - Hali! Fogalmam sincs, mi folyik itt… Egy gyorstalpaló, légyszi? Amúgy hívj csak Assana-nak – nézek Kim-re kérlelően. Körbenézek, hogy felmérjem a többieket, majd lassan egy széles mosoly terül szét az arcomon, ha beszámolnak nekem. Összeütöm a két tenyerem. - Hát ez fantasztikus! – majd ha megkapom az infót, hogy van egy tag, aki szintén kapott egy piócát, komolyabbra váltok. - Biztos, hogy nem lesz itt boncolás… Egy apró érintés a piócára, és a drága hadnagyuk fel fog kelni… Annak nem lesz jó vége! Kezelhetetlen lesz, gondolom, ti is tapasztaltátok. Amíg nincsenek meg a megfelelő körülmények és egy minimális tudásom, addig nem fogok olyan területre mászni, amihez egyelőre nem értek… Már pedig senki sem tudja, mik ezek, vagy tévedek? - magyarázom meg. Ekkor pillantok meg egy ismerős alakot felém sétálni. Egy még hatalmasabb mosoly terül szét az arcomon, majd integetek neki. Meg is ölelném, de még be vagyok lassulva ahhoz, hogy időben kitérjek gyilkos kezei elől. Mert ezt a nézést elég sokszor megkaptam már. Ismerem, mert mindennapos. - De rég láttalak, Dratos! – rikkantom őszinte örömmel a hangomban. Majd felsóhajtok. - Tudom, mit tervezel… Nem te vagy az első, de ahogy nézem, te sem vagy a legjobb állapotban. Akár hiszed, akár nem, van képzettségem ehhez… És ha mást nem is, de a munkám komolyan veszem. Szóval ezt folytassuk azután, hogy ezt a szerencsétlent és téged elláttunk. Ha szeretnéd, a társam – biccentek a Nick felé – majd ellát, ha jogosan nem bízol bennem. Amilyen gyorsan csak tudok, odamegyek az ájulthoz. Felmérem a helyzetét, majd ha remélhetőleg nem egyedül vagyok, akkor segítséget kérek, hogy vigyük az orvosiba, persze csak megfelelő ruhában. Ha tudok valami minimális védelmet kicsiszolni a rendszerből, akkor talán kapunk valami sterilitást vagy valami. - Ha valaki hozzá mer érni ahhoz a piócához, legszívesebben én rúgnám tökön… De valószínűleg ő fog titeket… - biccentek az ájult férfire. Meglököm a vállammal a férfit. - Milyen képzettséget szereztél eddig? – kérdezem tőle egy mosoly kíséretében. Közben megérkezünk az orvosi szobába. Óvatosan, az ép oldalára fektetjük az esetet, majd a lehető legerősebben lekötözöm az ágyhoz, és elzárom a többiek elől. Így csak nem fog kiszabadulni… Csak néha pillantok Nick-ékre, hogy jól végzik-e a dolgukat, és ha kell, segítek. Én közben a többieket vizsgálom, kezdve Soul Traviz-zel. (Wulfi majd leírja, mi volt?), Aztán szép sorban a többieket. Persze előtte megjegyeztem egy csúfondáros mosollyal. - Akit zavar, hogy Kirnita vagyok, aki régen elég csúnyán kísérletezgetett, köztük rajta is- biccentek Dratos irányába -, az Nick-hez menjen. De ne aggódjatok… A munkám komolyan veszem… - ismételgetem önmagam. Az utolsó embernél felfedezem a Kirnita medált. A vállába bokszolok, majd én is előkapom az enyémet. - Hé! Nem gondoltam volna, hogy lesz valaki más is rajtam kívül - mondom neki, majd egy vigyor kíséretében megölelem, majd folytatom az ellátást. Ha elláttunk mindenkit, Cadian-t – mert megtudtam a nevét- a röntgen alá tolom, és csinálok a pióca körüli részen egy felvételt. Miután ellenőriztem a másodlagos sérüléseit, ellátom őket. Aztán a felvételt nézegetem. Kicsit néha még kótyagos vagyok, de voltam már rosszabbul is. A munka mindig fellelkesít. Dratos-nak még mondom: - Holnap gyere vissza kontrollra… Ha pedig beszélgetni szeretnél… Gyere vissza egy-két óra múlva – kacsintok rá, majd magamhoz hívom Nick-et. Együtt nézzük a felvételt. - Volt egy tippem, hogy ez a szar az idegrendszerben turkál… Meg is magyarázná, hiszen ha jól látom, akkor az agytörzsi és kisagyi idegeket támadja főleg. Előbbi miatt hányt és ájult el, utóbbi miatt nincs rendes koordinációja. De azt továbbra sem tudom, hogy hogyan lehetséges az, hogy ekkora erejük és állóképességük lesz. Gondolom, nem kell taglalnom, hogy hatalmas sebek árán is legalább kétszer olyan erősek maradnak, mint átlagban… Biztos valamit beléjük fecskendez… Ha lenne eszközöm, hogy a vérét megvizsgáljam, mindjárt okosabbak lennénk… - morgom. Aztán a férfire nézek. - Mit gondolsz? Aztán ha ezzel végeztünk, beavathatnál, mégis mi folyik itt, kik ezek az emberek, stb… Eléggé le vagyok maradva… - mondom kissé lesújtott hangon.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Jun 18, 2017 19:31:21 GMT 1
A hídon állva a parancsnokkal szemben hallgatom a meglátásait, arcáról semmit nem tudok leolvasni. -Nem uram nem láttam hogy, az osztagból mással is érintkezett volna csak velem.Ez a páncél egy rövid ideig de még az űrt is bírja nem hinném hogy aggódnom kéne.- gondolkodóba ejt azért mi van ha mégis. Összejöttünk abban a helyiségben azért voltunk egypáran.Sok furcsa arc van itt ebben a helyiségben főleg a takarító. Olyan mint valami gyilkos flepnis aki a felmosóval is képes karatézni majd átszúrni a tompa felével a szívedet.Másik egy hölgyemény aki éppen ásítozva próbál magához térni.Szúrós tekintet van amikor nyújtózkodik majd egy lágy arc bújik elő.
Végig hallgattuk az eligazítást, mindenki elkezdte a dolgát én az orvoshoz léptem oda.Halkabbra veszem a hangomat: -Majd ha végzett a dolgával doki pár szót váltanék magával és Dratosal... kicsi hatásszünetet tartok ..-Ebben nem tud megvizsgálni ahhoz ki kéne bújnom belőle de az alap szenzorokat megnézheti ami bele van építve.-ezt már mindenki hallhatta aki jelen volt még. -És még be sem mutatkoztam üdvözlöm Soul Traviz vagyok az ön nevét ha szabadna megtudnom? Sürög forog adattáblát nézegeti de nem talál semmit." Minden rendben!" - egy mosolyt is csap hozzá.
Végeztével kilépek a kabinból és láttam miként épül fel a kapitány terve.Mint valami programozási kódsor épül fel az egész terv.Megrázom a fejemet, "kéne valami hasznosat csinálnom" sejlik fel bennem az ötlet. Az egyik panelhoz odalépek majd a monitornak parancsoló hangon mondom :-Traviz Tizedes a parancsnoknak!-várok egy picit még nyugtáz -Engedélyt kérek belépni a műszaki szobákba karbantartást tartani a páncélon. Ha engedélyt kapok akkor utasítom a panelt hogy, mutassa a hajó műszaki szobáit.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Jun 22, 2017 14:45:08 GMT 1
Alert! Kockaveszély!
Pióca elfogó gépek lövése: Gép 1#:u4efywTs1-10 1-10 1-10 Gép 1#:1-10 1-10 1-10 Gép 1#:1-10 1-10 1-10
(Célszám: 6)
Mentők: 1-10 1-10 1-10 1-10 1-10
(Célszám: 7)
Twilight Huntress lő: Ágyú 1#:1-10 1-10 Ágyú 2#:1-10 1-10 Ágyú 3#:1-10 1-10
(célszám: 6)
Mentők: 1-10 1-10 (célszám: 9)
Kör 2:
Pióca elfogó gépek lövése: Gép 1#:1-10 1-10 1-10 Gép 1#:1-10 1-10 1-10 Gép 1#:1-10 1-10 1-10
(Célszám: 6)
Mentők: 1-10 1-10 1-10 1-10 1-10
(Célszám: 7)
Twilight Huntress lő: Ágyú 1#:1-10 1-10 Ágyú 2#:1-10 1-10 Ágyú 3#:1-10 1-10
(célszám: 6)
Mentők: 1-10 1-10 (célszám: 9)
Pióca gép a Ratre: 1-10 1-10 1-10
Kim ügyesség: 1-10 1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10·1-10
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Jun 22, 2017 23:07:04 GMT 1
/Twilight Huntress/ A Fregatt kiröppen a roncsok közül. A három ellenséges gép pedig kiszúrja és követni is kezdik azt miközben vadul tüzelnek. A gyenge fegyvereik nem okoznak azonban sok kárt. A lézervödékeket apró villanások közepette benyelik a pajzsok mindet. Miközben a gépvédelmi ágyúk fokozatosan darabjaira szaggatják a kis kerek járőr gépeket. Bár jól manővereznek. Össze vissza csapongnak és élesen kanyarognak mégis a célra tartanak. A célzórendszereknek igazán meg kell erőltetniük magukat, hogy eltalálják őket. A fregatt már rég látott akciót Ezek a pajzsnélküli járgányok valószínűleg nem arra készültek, hogy komoly károkat okozzanak. Inkább csak járőrök lehetnek. Ezt a feltevést Terravi szenzorai is igazolják ugyanis a közelben egy sokkalta nagyobb gép kezd felétek közeledni. Minden bizonnyal az őrjárat jelzett nekik és tudják a poziíciótokat. Jobb lesz lelépni míg tudtok. Ki tudja hányan vannak még a környéken. A Huntress nehézkesen pár vontató horog és a raktérben álló szkafanderes legénység segítségével bevontat három mentőkabint. Majd amilyen gyorsan csak tud tovább is áll és indul a Ratért. A harc közben a Rat "P229"-es számmal odaúszik az űrben lebegő fegyverhez. Kim Collins egy elektronikus csavarhúzóval és egy hegesztővel kiugrik és el is kezdi leszerelni az eszközt a helyéről. Közben Jet magányosan ücsörög a pilótafülkében. Nincs hozzászokva a bombázókhoz úgyhogy a legtöbb pilóta ideges lenne a helyében. Ki tudja ő az-e? De készen áll arra az esetre ha bármi felbukkanna a horizonton. Kim baromi sokat vacakol az ágyúval. Nem szerelő. Nyilván nem ért az ilyesmihez. Valószínűleg pont ezért is kap esélyt egy felbukkanó járőrgép, hogy szemből tüzet nyisson. Jet kapkodva kezdi nyomogatni a kapcsolókat, hogy legalább a pajzsok készen álljanak mert a kommandós még mindig kint küszködik. De mindegy is mert a Rat egy öreg gép és lassan startol így telibe kapja egy találat. A gép megremeg majd felbúg a motorja. Végül Collins is betolja a hatalmas ágyút a raktérbe így a járgány nyitott ajtóval vadul startol és indul vissza az anyahajójára miközben körülötte suhognak a lövedékek. Jet a Typhoonhoz szokva vadul rángatja a gépet ám ezzel csak azt éri el, hogy a társa jól beveri a fejét és megsérül a szkafander sisakja. Így a kezét a lyukon tartva egy mélylevegővel kell kibírnia míg becsukódik az ajtót és beindulnak a létfenntartó rendszerek. Az öreg gép miatt ez elég sokáig tart így nagyjából ötven másodperc levegő visszatartás után Collins burtális zihálással szívja be a friss oxigén. A trükkös rész azonban csak ekkor következik. A Ratet ugyanis dokkolni is kell a Huntressen. Ami nem olyan könnyű. Tűz alatt a külső dokkolást valószínűleg nem élné túl a hajó. Úgyhogy csak az a verzió maradt ha Jet egyenesen beröpteti a dokkba. Tanítják ezt az akadémián de csak utolsó lehetőségként. Ráadásul a pajzsokat le kell kapcsolni valamelyik hajón különben ütközés lesz. Jet lehúzza a pajzsokat ezzel újabb veszélynek kitéve a Ratet majd belebarmol a Huntress nyitott dokkjába. Még szerencse, hogy a mentőkabinokat már hátravitték onnan. A Rat hatalmas koccanással érkezik meg amibe az egész hajó belerázkódik. Még egy horpadást is hagy a dokk orr felőli részében. A hajó ezután padlógázzal elkerülő manőverekkel száguldozik az egykori III. flotta roncsai közt, nehogy beérjék az ellenség járőrgépei vagy nagyobb hajói. A romhalmazból kirobbanva pedig egyenest a legközelebbi navjel felé veszi az irányt. Irány a Son Antares rendszer. Az odaút közben a mentőkabinok is érzékelik az oxigéndúsított területet így feltárulnak. Három enyhén traumatizált Ayrai katonával találkoztok. -Phils Hyudson: Specialista tizedes. A kora negyveneseiben járó férfi Astartia nevű sorhajón volt fegyverkarbantartó. Fő feladata a legénység felszerelésének működőképesen tartása volt. Ezért feltehetőleg a fegyverek szereléséhez, összerakásához és készítéséhez nagyon ért. Ebből szerzett diplomát is. -Gabria Servantez: közlegény, tengerészgyalogos. A Napeki 433. lövészezred gyalogsági kötelékében szolgállt. A Battlespire nevű sorhajón teljesített őrszolgálatot. Két nap múlva helyezték volna át. A forradalomban nem harcolt de a Fertumi radikálisok elleni tisztogatásokban részt vett. Ekkor égett meg az arca is egy házilag gyártott bombától. -Afrodithe Marksman: specialista tizedes. Kommunikációs felelős volt az Icebreakeren. A Tirian legnagyobb csatahajóján. A hajón szolgáló kevés nő egyike volt. Számos nyelven beszél és a legtöbb kommunikációs rendszerhez ért. Ám le is sérült. Az oldalán keletkezett egy brutális seb az Icebreaker hídját ért találatkor és még nem nagyon volt idő ellátni A legénység nyugodtan ismerkedhet illetve felkészülhet a tovább utazásra ugyanis hamarosan az Anarchista űrbe lépnek majd be. /A következő mesélői a Son-Antaresbe érkezik majd./ (Rat: -3 páncélzat Kim: -1 ép)
|
|