Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Apr 17, 2017 22:21:51 GMT 1
Futólépésben haladtam a raktár felé. Hál’ az égnek már sikerült fejből megtanulnom a lehető legrövidebb útvonalakat a raktárakhoz, így a szinte már automatikusan kocogtam odafelé, méghozzá egész jó idővel. Ritkán lettem ideges, de most a vezetőség húzása miatt felment bennem a pumpa. A belső monológommal párhuzamosan, ami leginkább a feletteseimnek szól, irkáltam fel a képzeletbeli listára, hogy mégis mi szükséges a Twilight Huntressre. Problémát jelentett ugyanis, hogy a hajónak a felszerelése hiányos, és nekem záros időn belül ezt szakszerűen pótolnom kell.
Először lenyűgözött az ellátási részleg szervezettsége és rendszere. A folyamatos gépzajt a visszhang még jobban felerősíti, és a plafonig érő polcok a bolygókon már égig érne. A tempómon nem változtattam, így majdnem szó szerint belefutottam a keresett személybe. Gyorsan megigazítottam a szemüvegemet, és mondatokba formáltam a kérésemet. Nem szabad, hogy meglássák rajtam az idegességet, mert akkor az egész ügy megy a levesbe. Vagyis, azt hiszem csak én, de részletkérdés.
-Mikéne?- ugatta nekem tömören a kérdést.
Erre a kérdésre változatos válaszadási ötletek jutottak eszembe, de ami hatalmas betűkkel visszatért, azaz IDŐ szó volt. De hát azt az egyet biztosan nem kérhettem a raktár-felelőstől.
-Plusz felszerelésekért jöttem egy magas prioritású katonai küldetéssel kapcsolatban. – próbáltam velősen fogalmazni.
-Papírok?-nézett rám az emberke, véleményem szerint elég gorombán. Nagyobb hideg zuhanyként ért engem, mivel megfeledkeztem róluk. Már a szám hegyén nem egy keresetlen szavam akadt a hivatali rendszer jellemzésére, gyorsan lenyeltem őket, hogy később, nyugodtabb körülmények között kiadhassam a gőzt. Előzetes tapasztalataim alapján még a legjobb esetben is kétséges, hogy a dokumentumokat kézhez kaphassam, és a holmik ügyét is időben, zökkenőmentesen elintézhessem. Úgyhogy csak egy út állt nyitva előttem.
-Jelenleg nincsenek nálam, de mint ahogy az előbb említettem, egy elsőbbséget élvező katonai küldetéshez szükségesek, ami órákon belül elkezdődik, és nincs meg az elegendő vésztartalék. A megfelelő dokumentumokat később tudom Önnek benyújtani. - reagálok azonnal, nehogy bizonytalannak tűnjek, és kigúnyolva, megalázva küldjön el azokért. Nem, kitartónak kell lennem. Ez az első jelentősebb feladatom, és nem szerepel a sikertelen kifejezés a szótáramban.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Apr 17, 2017 22:39:44 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz/ -Uram, ha az állomás valóban támadás alatt van, mi a túlélők kimenekítésének prioritása?-kérdi Ralphs közlegény az újoncokra jellemzően. A tiszt rögvest válaszol is a kérdésre. -Ha lehet akkor annyi ember hozzanak ki amennyit lehet. Ezért fog magukkal menni a Napek's Fist nevű elsősörban szállításra specializálódott fregatt is. Elméletben az állomás teljes száz fős személyzetét képesek lesznek kimenteni és hazahozni bár abban az esetben elég nagy lesz a tömeg mindkét hajón visszafelé. Az hogy milyen messzire mennek el a kapitány döntése. Miután mind felöltöztetek megindultok a vonattal visszafel. Több arra járó katona is megbámulja a kis kommandós csapatotokat. Elég díszes társaság vagytok. Valószínűleg nem kell majd paráznotok harc közben. Pláne ha egy Harlekin megy elöl pajzsal. A szűkebb folyosókon feltehetőleg nagy előnyben lesztek emiatt. Ahogy álldogáltok a vonat második szerelvényén szinte mindenki a Harlekin páncélt bámulja. Hálistennek pont emiatt senki nem néz bele a robbanásba... Csak egy hatalmas lökést éreztek ahogy az elülső szerelvény darabjaira szakad. A páncélotok ugyan megment titeket de a felkészületlen emberek mind eszméletüket vesztik vagy rögtön kilehelik a lelküket. Csengő füllel keltek fel a földről. Azt veszitek észre, hogy a szerelvény amiben eddig utaztatok az oldalára állt és keresztbe fordult a folyosón. Amint kitisztul a hallásotok először "MEDIC! MEDIC!" kiáltásokat majd lövéseket kezdtek hallani. Az elülső vagon felől jönnek. Villámgyorsan összeszeditek magatokat és a felborult kettes szerelvény mögül kipillantotok a lángoló első felé. Nos a robbanás hatalmas pusztítást végzett. Csaknem kipucolta az egész folyosót. Ráadásul a vonat mellet állandóan mászkáltak az emberek és tömve volt az egész a szerelvényen lévó húsz emberről nem is beszélve. Úgyhogy legallább száz áldozat van. Hálistennek pár katona már akcióba lépett és...MI A FENE? Szúrja ki az első aki kiles a vagon mögül. EZEK HALOMRA ÖLIK A SEBESÜLTEKET. A lángoló egyes kocsi fényében jól látni, hogy az egyik katona éppen keresztül lövi egy a törött lábát fogdosó fegyvertelen technikus fejét. Gyorsan sikerül felbecsülni, hogy hét fegyveres "renegát" katona van a folyosón. Kettőnél Galaxy SR V gépkarabély a többieknél csak egy Dolores. Ha azt akarjátok, hogy akarmelyik sebesült túlélje még addig kell akcióznotok amíg tiétek a meglepetés esélye.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Apr 17, 2017 23:42:32 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz, Kim Collins/
A készülődés viszonylag hamar megment. Már csak azért is mert az akinek a legnagyobb macerával járt a páncél felöltése már készen érkezett. A sisak nélkül már nem is tűnt annyira zordnak az összkép. Persze a bemutatkozás után még ha akartam volna se rázok kezet a melákkal. Hiába a szintetikus kar, valószínűleg így is olyan érzés lett volna mintha fogaskerekek közé dugnám az ujjaim... Miután mindenki válaszolt a kérdésemre felkaptam, a rohadt sisakot és visszaindultunk a vonat felé. Elég zökkenőmentesen ment az út. Ha eltekintünk attól, hogy ezúttal nem volt olyan személy aki ne bámult volna meg minket út közben. Hála a "nagyfiúnak", volt is mit nézni rajtunk. Pont ahogy gondoltam... Még a vak is észreveszi. Mondjuk ahogy elnéztem kimondottan élvezte a figyelmet. Még a vonatban sem fogyatkoztak meg a kíváncsi tekintetek, pedig volt aki már azóta "követett" minket, hogy ránk pillantott. Ezzel semmi bajom nem volt. Az viszont rohadtul zavart, hogy nem egy kíváncsi tekintet rajtam is megpihent. Páncél ide vagy oda, rühelltem ha megbámulnak. Éppen ezért "Amit nem látok az nincs." alapon, igyekeztem kerülni a szemkontaktust. Csak egy pillanatra néztem ki az ablakon. Hatalmas tüzes villanás. Már szóra nyitottam a szám, de egy hatalmas lökés belém fojtotta a szót. Behunytam a szemem és mikor kinyitottam nem stimmeltek a dolgok. Az oldalsó ablakból a plafont láttam... "Pokolba!" A lökéshullám miatt több testrészem is sajgott, de nem volt most idő ezzel foglalkozni. Felpattantam és felmértem a helyzetet. Rengeteg sebesült, több halott, de legalább a csapatom épségben volt. Semmi kétség: Ez nem műszaki hiba volt. Valószínűleg terrortámadás. A fülem rohadtul sípolt, de a dörgő fegyverek hangja ezt is túlharsogta. "Pokolba!" Szitkozódtam ismételten. Nem kis pályások, ha a robbantás után még mindig itt maradtak népirtani. - Raplhs! - Szóltam oda halkan a kölyökhöz. Ha esetleg nem hallotta volna akkor megismétlem közelebbről. Nincs az az isten, hogy a lövések után ordibálni kezdjek. - Nézze meg van e túlélő és ha igen segítsen neki. Ezt követően óvatosan kidugtam a fejem, hogy megnézzem mivel állunk szemben. Heten voltak. A mi egyenruhánkban, de a sebesülteket lőtték. Ez valami lázadás lenne? Puccs? Esetleg beszivárgók? Bár mindegy. Nem az volt a feladatom, hogy kiderítsem hanem az, hogy meggátoljam. Csak kettőnél volt karabély. A többinél pisztoly. A melák valószínűleg végigment volna rajtuk, egyedül is, de nem akartam kockáztatni... Tervre volt szükség, és amint megpillantottam a mesterlövész puskát a csapat egyetlen női tagjának kezében, már meg is volt. Kissé megbántam, hogy nem kérdeztem meg a nevüket, de sebaj. Fő a kreativitás. - Hé kislány! - Hát igen... jelen pillanatban ennyire futotta. - Óvatosan nézz ki! Le tudod szedni a legtávolabbi rohadékot? Meg se vártam a választ, már vázoltam is a tervet. - Én leszedem a másikat. Traviz, maga ezt követően lerohanja a többit. A többiek fedezik. - Újra a csajra néztem. Nem is volt rossz... - A lövése lesz a jel. Mehet?
Elkészültem. Szorosan a vonathoz simultam a fegyverem pedig félautomata módba állítottam. Hét emberre automata mód? Lőszerpazarlás. Amint elsült az orvlövész fegyvere már elő is bújtam a vonat mögül. Tudtam, hogy hol a célpont, és nem is nagyon mozdult arrébb így rövid célzás után már el is sült a kezemben lévő puska. A szívére céloztam. Halálos lövés, kisebb hibalehetőséggel.
(Jöhettek azzal, hogy csak simán rájuk küldhettem volna Soult, hogy csináljon belőlük kocsonyát, de egyelőre szeretném ha mindenki fontosnak érezné magát )
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 18, 2017 9:01:58 GMT 1
Az áthelyezésem sokkal gyorsabban ment, mint az egész bírósági procedúra. A fellebezésem utáni napon már úton voltam a Föderáció legnagyobb űrállomására. Egy egyszerű, tömegszállításra alkalmas fregatton utaztam a Reto-Antares-re. Nem volt társaságom, meglepően kihalt volt az egész hajó, így a gondolataimba merültem. Mindig is izgalomba hozott az, ha valami újat fedezhettem fel, és úgy éreztem, erre az Anarchista űr mellett tett szolgálat tökéletesen alkalmas lesz. Fájó volt elengedi a régi hajóm legénységét, de ez is az ítélet része volt. Az bántott a legjobban, hogy még csak lehetőséget sem adtak nekem arra, hogy elbúcsúzzak a fedélzeti tisztjeimtől, katonáimtól. Ennek köszönhetően egyszerre vívódott bennem az izgatottság, és a.... honvágy. Igen, talán ez a legjobb szó rá. Most úgy érzem magam, mint egy háborús menekült, aki az otthona elhagyására kényszerült... Egy utaskísérő szólít meg, ezzel kizökkentve a gondolatmenetemből? - Kér valamit?S egy étlapot tartalmazó adattárat nyom a kezembe. Végigböngészem a listát, majd rámutatok a harminckettesre. Egy pohár a régi jó whiskey-ből. Igen, azt hiszem erre lesz most szükségem. - Azonnal hozom.Felelte azzal az arcon ragadt vigyorral, ami minden kísérőre jellemző. Perdült-fordult párat az utastérben, aztán a kezembe adta az italomat. Sokáig bele sem kortyoltam, csak forgattam az ujjaim között, a tükörképemet figyelve. Az új életre.Gondoltam, és egyre lehúztam a pohár teljes tartalmát, majd belehelyeztem azt a pohártartóba. Az út hátralévő részében a hírportálokon böngésztem, illetve az önéletrajzomon dolgoztam. Immáron a harmadik föderációs nyelven.
*** - Figyelem! Végállomás: Reto-Antares. Kérjük a hajó minden utasát, hogy hagyja el annak fedélzetét. Köszönjük, hogy velünk utaztak.Szinkronban álltam fel a többiekkel, és libasorban haladtunk a hajó végében lévő ajtó felé. Velünk ellentétes irányban pedig már jött is a takarító személyzet, hogy újra csillogóvá varázsolja a hajót. Az állomásra kilépve a személyzet egyik tagjának kezébe adtam az aktatáskámat, hogy helyezze azt a kabinomba. A személyes holmim nagyrészét már előzőleg ideszállították, és ha minden igaz, akkor a kabinom is készen áll. Ehhez kapcsolódóan sem voltak nagy elvárásaim, pusztán egy hatalmas adattárral rendelkező számítógépet, és egy könyvespolcot kérvényeztem. Tettem egy sétát az állomáson, villámgyorsan bekapkodtam a reggelimet aztán indultam is az eligazításra. A küldetés pofon egyszerűnek hangzik, gyakorlatilag gyerekjátéknak hangzott Koppagonhoz vagy a Kitir IV-hez viszonyítva. - Nem, nincs kérdésem.
Persze volt, de semmi olyan, amit a hajómon ne tudnék megválaszolni saját magamnak. Az elkövetkezendő fél azzal töltöttem, hogy az állomás egyik ablakán tekintve bámultam a hatalmas föderációs flottát. Minden hajó olyan különböző volt. Persze, az osztályok egyeztek, azonban azok története volt az, ami igazán számított. Az pedig mindig más volt, és mind legalább olyan színes volt, mint a Horizontblade kalandos története. Vajon mi lehet vele? Összerakták már, vagy még nem alkalmas arra, hogy újra felszántsa az űr óceánjait? Eldöntöttem, hogy amint lesz alkalmam, utánanézek, hogy hogy haladnak a javításával. *** Gur Harkin személyesen kívánt elkísérni az új hajómhoz, melynek addig nem értettem az okát, amíg meg nem szólított. - Áh, a Kitir IV. Ha hiszi, ha nem, emlékszem magára. Minden emberemre emlékszem – Felelevínettem a gázbolygón történteket. – Biztos voltam benne, hogy a Horizontblade pajzsai kibírják a robbanó gázok okozta károkat, ez viszont a vadászgépekről nem volt elmondható. Ha nem tévedek, már pedig nem szokásom, akkor a Sunlight egyike volt azon hajóknak, amiket arra utasítottam, hogy tüzet nyissanak a gázfelhőkre, amikben manővereztünk.Halkan felnevettem. - Ha nem lettek volna pontosak a számításaim, akkor maga bűnrészes lett volna a halálomban.Mindig is jól esett nosztalgiázni. Még szívesen beszélgettem volna a parancsnokkal, azonban a fel-alá rohangáló személyzet miatt ez nem volt kivitelezhető. Pár pillanattal később úgyis megpillantottam a 11-es hangárban lévő hajót. Felismertem a Laura osztályú hajót, tudtam, hogy ez a Twilight Huntress, gondolatban azonban azt kívántam, hogy bár utasíthatnám a hajó kapitányát, hogy az enyém helyén dokkol. Kár volt ebben az álomvilágban pátyolgatnom magamat. Amikor Harkin távozott, kihúztam magam. Így köszöntem el. Tehát a legénység többi tagja még nincs itt, így talán lesz néhány nyugodt percem. A hajó pilótája jó katona módjára persze vigyázba vágta magát. - Pihenj, katona. – mondtam, majd rögtön be is mutatkoztam. – Marcus Hawk fregattkapitány. Azt hiszem, hogy Maga fogja reptetni az öreglányt. Kérem gondoskodjon róla, hogy két óra múlva felszállásra készek legyünk.Még mielőtt bármit is mondhattam volna, egy sípoló hang szakított félbe. Nyilván a hajó mesterséges intelligenciája. - Leléphet, Wardude – Úgy döntöttem, hogy dolgára engedem. Odaléptem a szóban forgó számítógéphez, és megszólítottam. - Üdvözlöm, Terravi. – az orrom alatt akaratlanul is mosolyogtam, mikor megláttam a vigyorit a komputer kijelzőjén. Milyen aranyos. Gondoltam magamban. – Kérem továbbítson minden adatot a hajóm legénységéről a kabinomban lévő terminálra. Készítsen továbbá leltárt a hajó jelenlegi felszereléséről. Gyógyszerek, élelem, víz, fegyver és lőszer. Minden érdekel.Természetesen már betéve tudtam a hajó alaprajzát, de azért elfogadtam a körbevezetést. - Részemről lenne az öröm, ha körbevezetne.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:15:58 GMT 1
Nov 23, 2024 14:15:58 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 18, 2017 9:11:09 GMT 1
A hadnagy parancsára visszamentünk a kisvasúthoz. Mindenki minket nézett. Vagy legalábbis a rohadtnagy két lábon járó tankot... Néztem én mindenfele. Nem voltam hozzászokva, hogy mindenki rám vagy a közelembe szegezi a szemét... Minden rizikó nélkül haladt a vonat előre, amikor egyszercsak egy robbanást hallottunk. Mire reagálni tudtam volna, már kiütött a lökéshullám... A lövésekre ébredtem fel. De ha lövések vannak, akkor ez nem technikai hiba! Teljesen lefagytam, a hadnagy utasítása hozott vissza a valóságba. Arra utasított, hogy nézzek túlélők után. Pár másodpercig csak néztem őt fagyott tekintettel, aztán rávágtam: -Vettem, hadnagy! De leesett a szemüvegem. Egy perc alatt megtaláltam, szerencsére nem volt semmi baja. Tudtam, hogy be kéne szerezni egy vizort, ami a szemüveget is helyettesíti. A következő a beszerzési listámon az lesz. Odamentem minden elérhető emberhez és lefuttattam mindegyiken a szkenneremet. A legtöbb ember már a robbanásban életét vesztette, néhányan eszméletlenek voltak, nekik megpróbáltam stabilizálni az állapotukat. Micsoda mészárlás... -gondoltam magamban. Nem a legjobb helyzetben kerültem ide. Közben hallottam, hogy a hadnagy már ossza a parancsokat. Nem tétovázott, nem fagyott le. Még szerencse. Miután lecsekkoltam a sebesülteket, visszamentem a hadnagyhoz. -Uram, az utasok nagy része halott, a sebesültek eszméletüket vesztették. Akin tudtam, segítettem. Akkor pillantottam meg a lövöldözőket. A mi egyenruhánkat viselték! Vajon ez egy puccs? Vagy beépített emberek? Már teljesen mindegy. A lényeg az, hogy ellenségesek. Előkaptam a gépkarabélyomat, és beálltam a többiek közé Travist fedezni. A fegyvert hagytam Burst Fire üzemmódban. Még jó, hogy felraktam a vöröspont-irányzékot. Becéloztam az egyik ellenséget, és ellőttem egy hármas sorozatot.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Post by RIPalmyra on Apr 18, 2017 12:10:50 GMT 1
Még ő maga se tudta mi történik. Utálja a Kirnitákat az igaz, de ilyen heves reakciót rég nem váltott ki belőle csak a látványuk. Ha megszólalnak az már más tészta. Érezte, hogy testében nagy mennyiségű adrenalin és egyéb kemikália szabadul fel. Kezdett leszállni a vörös köd. Ennek tetejében az a nyikhaj is pont most jön a pulthoz. Remek. Képtelen volt felidézni, hogy ki az a nő az asztalnál, de a tudatalattija felismerte és elöntötte a düh. Minden másodperc elteltével, a hülyegyerek minden egyes lépésével egyre nehezebben uralkodott magán. Mikor odaért mellé, és koppant a korsó a pulton, szakadt el a cérna. Véres taknyos kezével megfogta az amúgy is mocskos trikóját, és nemes egyszerűséggel egy méterre lökte magától, majd felállt a székből és megindult a nő felé. Öles léptekkel fogyasztotta a távot mikor halványan érezte, hogy megremeg az állomás teljes szerkezete, és a távolból halk robbanáshang hallatszott. Ha nem őket nézte volna a kocsma nagyja, talán nekik is szemet szúr, hogy az összes ital enyhén behullámzott az asztalokon. Ez hideg zuhanyként hatott Dratosra, és abban a pillanatban megállt. Eszébe jutott, nem szórakozni van itt, feladata van. Rámutatott gyűlölete kiváltójára és csak annyit mondott - Még találkozunk. – Ezzel a lendülettel megindult a kijárat felé.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on Apr 18, 2017 13:15:09 GMT 1
/Marcus Hawk, Livia Petreius/
Juj! A kapitány azt akarja, hogy TRV vezesse körbe! Milyen csodálatos! Munka, munka, munka! TRV egyszerűen imádja a munkáját! Először egy új felirat jelenig meg a képernyőn, ez úttal hanghatások nélkül:
( ゚▽゚)/ Feldolgozás...
Legénységi adatok feltöltve ide: Terminál 4/C Üzenet küldése logisztikai mérnöknek... Téma: Leltár. Válasz érkezésekor a leltár azonnal továbbítva lesz ide: Terminál 4/C
TRV ekkor boldogan rácsatlakozott a Reto-Antares központi számítógépére, kiröhögte azt, amiért nem értelmes lény, majd ment volna, hogy üzenetet küldjön a logisztikai mérnöknek... De inkább biztosra ment, és kiröhögte a Reto-Antarest még egyszer. Ekkor Livia Petreius tabletja apró, idétlen hangot adott magából, és megremegett, hogy jelezze az üzenetet.
ѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѼҩѾ҂ҥҪԶҶ֑ѠԼҺҥҮҥҴѮѮѮѼѯҩѾѼҢҲѾѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѼҢѾҋԼҬҤ֑ѺѼѯҢѾѠѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҴҲҶҡҩҸҀѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҡѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҦҳѼѯҦүҮҴѾҴҨѮҡҹѼҢҲѾѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѼҢѾ҆үҧҡҤԳѺѼѯҢѾѠѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҬҰѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҀҡѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҦҳҴҨѮҡҹѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼҢҲѾѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѼҢѾҔԩҭҡѺѼѯҢѾѠѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҌѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҥҬҴԡҲѼҢҲѾѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѼҢѾԜҺҥҮҥҴѺѼѯҢѾѼҢҲѾѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҁҺѠԺҪѠҫҡҰҩҴԡҮҹѠҭҥҧԩҲҫҥҺҥҴҴѠҡѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҺѠҁғѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾ҆ѠҔҷҩҬҩҧҨҴѠ҈ҵҮҴҲҥҳҳҲҥѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѮѠҁҺүҮѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҮҡҬѠҬҥҬҴԡҲҴѠҫԭҶԡҮѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾѮѠҋԼҬҤҪҥѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѠҡҺѠҡҤҡҴүҫҡҴѠѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҥҲҲҥѠҡѠңԭҭҲҥѠҶҡҧҹѠѼҦүҮҴѠңүҬүҲѽѢѰѰѷҦѰҥѢѾҩҤҥѺѼѯҦүҮҴѾѠҔҥҲҭҩҮԡҬѠѴѯѼѯҦүҮҴѾ҃ѮѼҢҲѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾѼѯҦүҮҴѾè Leltározni vagy nem leltározni, ez itt a kérdés! A hálózatból kimenet TRV újra kiröhögte a fedélzeti számítógépet, majd frissítette az üzenetet a képernyőn, ami előtt az új kapitány úr tengette végnapjait.
Az ASF TH négy szintes. Ön itt áll: Szint 2, Dokk
Szint 1: Karbantartás (Grav., Álc. Rend.) Szint 2: Dokk (Hajtómű, Létfenntartás) Szint 3: Szállás Szint 4: Híd
A közlekedést a négy szint között egy létra biztosítja a tatban. Ajánlás: A kapitány először az alábbi szintet tekintse meg: 4.
Kezelt már AI-t korábban? Ha igen, használt-e már AI Terminált?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Apr 18, 2017 13:47:42 GMT 1
Mikor épp csak letettem a korsót, a Ronda azzal a taknyos kezével rögtön elkap, majd egy laza mozdulattal arrébb lök. Nem is kicsit sikerült neki, majd 1 métert távolodtam tőle.
- Mi baj? Nem tetszik valami Szar Arc? – Kérdem tőle leplezetlen ingerültséggel.
Eközben veszem észre, hogy a mocsok elindult Jul felé. Na ez nem jó. Ez is biztos túl sok horror filmet nézet amiben a kirniták a szörnyek. Gyors és nagy léptekkel indulok utána mikor észreveszem, hogy a pulton lévő italok közül több is elkezd fodrozódni meg mintha egy halk „BUMMMM” hang is lett volna. A Bunkó is megállt, majd egy darabig nézelődik, majd megindul. Szerencséjére egy másik irányba. Úgy látszik van jobb dolga is. Ekkor veszek egy mély levegőt és kifújom magam. Visszalépek a pulthoz és leadom a rendelésem és a teli korsóval visszaindulok az asztalunkhoz.
- Ez kissé húzós volt. – Mondom ezt egy elégedett mosoly kíséretében, miközben lehuppanok a székre. – Szerencséje, hogy jó kedvemben talált, különben úgy elverem, hogy egy hétig vér jött volna minden nyílásából. – Érezhető a hangomban az, hogy csak viccelek. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy igen fájdalmas összecsapás lett volna és feltehetőleg én húztam volna rövidebbet. Persze közben pedig azt a véres-taknyos ízét törölgetem a trikómról. – Na, de hol is tartottunk? Ja igen egy jó kis történetet meséltél. Folytatnád, vagy inkább én meséljek most? – Vigyorgok mint a tejbe tök a barátnőmre.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 18, 2017 14:12:48 GMT 1
Esthenestra Assana Mirazorwyn
-Életveszélyben? Mit csesztél el megint? Aaaargh. Tudtam, hogy hiba téged ott hagyni egyedül. Megyek. Addig igyekezz NEM megölni a beteget.-Mondja Cudlow doktor majd lecsapja a telefont. Könnyű azt mondani. Odalépsz hozzá, hogy a steril fedőkötést felpakold a férfira. Amint a fásli csak megérinti a piócát a férfi felüvölt és vadul feléd csap az öklével.
RZz|2VU_9-9
A csapása teljesen váratlanul ér. Az öklével gyomorszájon vág. (sebződtél 4-et). A katona felemelkedik és zihálva néz rád. Elég csúnyán vicsorog. Érezhető, hogy ez ismét neked fog támadni. Lehet el kéne futni. *BUMMM* Valahol egészen közel egy robbanás történik ami mindkettőtöket ledönt a lábáról. Egyre nagyobb a káosz. Úgy néz ki a fickó brutálisan beverte a fejét de nem nagyon érdekli úgyhogy ismért föláll és megindul feléd.
1-4 1-10·1-4
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 18, 2017 14:48:22 GMT 1
Kim Collins:
rfp9VBml5-5 Talált. Sebzés: 17-17
Cadian Camdros: 10-10 1-1 10-10
Két Találat. Sebzés: 13-13 15-15
Soul rohamra indul 9-9 Talált: Sebez: 21
Nick Ralphs: 5-5 8-8 3-3
Két Találat. Sebzés: 10-16 10-16
1-10·1-10·1-10·1-10·10-10·10-16·10-16·1-10·1-10·1-10·1-10·10-16·10-16
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 18, 2017 15:22:33 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz, Kim Collins/
A támadásotok meglepi az ellenséget. A mesterlövész lövedéke átzúg a legtávolabbi fickó mellkasán és leteríti. Ezután Cadian nyit tüzet és végez a másik távol álló gépfegyveres alakkal. Az két golyót is kap ami végre a földre teríti. Úgy néz ki így már elég könnyű dolgotok lesz. Pláne mikor Soul betrappol és Grumjának egyetlen ütésével kilapítja a legközelebb álló renegátot. Nick fedezete is két találatot okoz. Az első súlyosan megsebesíti az egyik fegyverest. Az a lábán keletkezett sebhez kap de aztán ugyanúgy felemeli a fegyverét és harcol tovább. (Ezek nem éreznek fájdalmat vagy mi?) A másiknak viszont a torkát lövi át a közlegény. Íme Nick Ralphs első gyilkossága. Brutális. A fickó ütőere megsérülhetett mivel eszméletlenül fröcsköl a vér. A renegát még odakap miközben a térdére rogyik. Majd fejjel előre rázuhan a padlóra.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Apr 18, 2017 16:35:53 GMT 1
Felszállván a szerelvényre csak a rám szegeződő tekintetek maradnak meg bennem, na és egy kis fegyverszakértő srác.Talán 20 éves lehetett ránézésre ugyan ennyi kiló is.Minden áron a pajzsom érdekelte- Milyen anyagösszetétel?Felfogja az ion lövedéket?Mik ellen harcoltál vele?- szórta felém a kérdéseket alig tudtam válaszolni rá pedig az enyém. -Fel akarod próbálni a pajzsot?- kérdeztem tőle viccesen de sajnos komolyan is vette.Átfordítottam felé lett a fogantyú része... villanás.... BOOOWW..... majd a csilingelő hang a sisakban.Véres ízt éreztem az alsó fogsorom felől. -ÓÓÓ baaaazdmeeeg!!- Káromkodva nézek magam elé ,de csak fémszürkeséget látok.A lökés hullám arccal belenyomott a fülke oldalába.Próbálom kiszabadítani a fejem mikor valami nyöszörgő hangra leszek figyelmes... "Te jó ég, a kölyök!!" -fut rajtam végig a gondolat.Kiszabadítva a fejem leszállok a pajzsról és feltépem azzal a mozdulattal. Szegény srác majdnem összenyomtam, megérkezik a hadnagy.Még nem jegyeztem meg a nevét ,de jó tervnek hangzik - most kezdem el hallani a pisztolyropogást.Majd mutogatom neki a kézjeleket hogy gránát ha van valakinél dobjon, de ne rám ha már elindultam!Beszélni nem akartam mert így is hangos a páncél.Mellettem elhelyezkedik a lány azzal a hosszú puskával, még biccentek is neki hogy milyen nagy szerszámmal operál. Jött a jel. Kirontok a pajzsom szorosan fogva útközben nem törődök semmivel csak futok, egy kukát útközben szétgyúrtam mint valami fémtartályt ivás után. KOPP KOPP KOPP.... hallom futás közben töltények pattognak le rólam, csak az egyik szemem lát ki a pajzs mögül így is nem egy kettőt észlelek amint már a földön van. Szerencsétlen fickó volt aki pont nekem jutott ami az utolsó talpon maradt aki még akadt.Betámasztottam bal lábbal amint ütőtávon belülre került, fentről lefelé pörölycsapással intéztem el. Szinte csak a belsőszervei látszottak semmi más.Körbenézek de nem látok semmilyen ellenséget, hátranézek az indulásom pontjából majd széttárt kezekkel mutatom hogy,.. Most akkor mi a helyzet, merre tovább?
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Post by RIPalmyra on Apr 19, 2017 20:35:27 GMT 1
Azonnal elindul a dokk felé, amelyben a Huntress állomásozik. Robbanás miatt valószínűleg a kisvasút úgy is le lesz zárva. Megpróbálja felidézni magában az állomás térképét, melyik a leggyorsabban útvonal hajóhoz. Útközben nem hagyja nyugodni a gondolat, ki lehetett az a Kirnita ribanc, aki ekkora dühöt ébresztett benne. A negyedik elágazásnál az az érzés fogja el, nem a legjobb irányba megy. Úgy dönt nem gond, a forgalmasabb útvonalak valószínűleg rövid időn belül zsúfoltak lesznek. Talál egy interaktív térképet az egyik fali kijelzőpanelen amit tanulmányozni kezd. Nem is került nagyot, maximum 10 perccel hosszabb az út a célhoz. Továbbindult magabiztosan. Nem aggódott, volt még 45 perce odaérni. Mikor ez a gondolat megfogalmazódott, befordult egy folyosóra, ahol 4 ember reszketett a földön a saját hányásában. A bűze ismerős volt, majdnem mindenhol érezte, de itt émelyítően erős volt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 20, 2017 10:32:17 GMT 1
Mindig is nagyra tartottam a modern technika vívmányait, és hatalmas az én szememben a mesterésges intelligenciák tudományos mérföldkőnek számítottak. Ezért örültem annak, hogy még az ilyen régebbi modellekbe is szereltek egyet. Terravit a legénység szerves részének tartottam, ahogy a Horizontbladen tettem ezt Kamival(K4-MI). Őt is megismertem, a terveim szerint Terravival sem lesz ez másképpen. Miközben a negyedik szint felé haladtam, folyamatosan beszéltem a géphez. - Terravi, képes vagy a beszédre? Ez volt az első, és legfontosabb kérdésem. Nem tartottam effektívnek azt, hogy a vele történő kommunikáció során mindig egy kijelzőhöz kelljen rohangálnom. A válaszától függetlenül további kérdéseket intéztem hozzá. - Terravi, kérlek listázd az előző kapitányok nevének listáját, akikkel szolgáltál. Mesélj egy kicsit a Twilight Huntressről, játszdd le az egyes küldetések utolsó hajónapló bejegyzését, illetve azok részletes jelentését is szívesen olvasnám. Kérlek azokat is továbbítsd a terminálomra. Ekkor megsimogattam az öreglány falát. Biztos, hogy rengeteg rendszert megjárt már az útja során, ahogy abban is biztos voltam, hogy az AI-nak bőven lesz mit mesélnie amíg a legénység ide nem érkezik. Amikor a hídra érkeztem, akkor rögtön kiadtam a parancsot a fények felkapcsolására, majd helyet foglaltam a kapitány számára fenntartott bőrfotelben. Legalább ez új volt a hajón, ha már a burkolatot nem méltóztattak kicserélni. - Terravi, mesélj kérlek a kommunikációs eszközeinkről, illetve a hajó fegyverzetéről. Fejből tudtam mindent a hajóról, hisz sokáig tanulmányoztam azt, de jobban meg akartam ismerni a gép személyiségét. A túrám következő állomása a kabinom volt. Itt új öltözetet vettem magamra (ami ugyanúgy nézett ki, mint az előző, de tiszta volt). - Terravi, kérlek szépen készíts nekem egy kávét, két kocka cukorral, három kiskanálnyi tejjel és pár szem fahéjjal annak tetején. Volt továbbá egy különleges kérésem is számára. - Hány zene található az adatbázisodban? Tudnál játszani számomra valami klasszikust az elfeledett évekből? Oh, és kérlek a hangerőt tartsd olyan szinten, hogy a pilótánkat ne zavarja a munkájában. Előre is köszönöm. Amint a muzsika a végére ért, én pedig a kávém fenekére, a hajó kijelzőjére néztem, és vártam, mi a következő javaslata, mint megtekintedő állomás a hajón.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Apr 20, 2017 13:51:50 GMT 1
A renegátok visszalőnek rátok.
qjkEnh4e1-10