Londie
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Aug 22, 2022 10:59:21 GMT 1
Aug 22, 2016 20:47:37 GMT 1
|
Post by Londie on May 8, 2017 21:25:51 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz/
A következő feladat nem más, mint civilmentés. Legyen így, mégiscsak jobb, mint azon között a fertőzött undormányok között, ahonnan jöttünk. Ennyit hallok a rádióból: - Ralphs! Segítse ki azt a két civilt! Traviz pajzzsal előre menjen a civilért. Collins! Maga fedezzen minket! Gyorsan, mégis óvatosan közelítem meg a kiszemelt fedezéket, ahonnan az érkezőket figyelem. Az üldözőkre szinte azonnal tüzet nyitunk, és fülsüketítő zaj támad a hangárban. A gépkarabályosok nehezen adják fel a küzdelmet, de végül elhullanak, és a mi figyelmünk is másra terelődik. A hadnagy...Travizra nyitott tüzet. Csak a pajzs hangjára figyelek fel, ekkor próbálom a látványból rekonstruálni, mi történhetett...Hányás mindenhol, bűz terjeng...Ember, őt is megfertőzték. A színem azt hiszem zöldről hófehérre, hófehéből zöldre váltakozhat, forog a gyomrom a dologtól. És ez nagy szó. Nem bánok semmilyen szétszakadt testet, hullahegyet, de...egy parazita... A lovag hozzám fordul, ahogy tátom a szám a fejleményeken: - Collins ha tudja anélkül hatástalanítani a hadnagyot, hogy megölné, akkor tegye. Ha nem, akkor fedezett tüzet ad Ralphsnak és elindulnak a hajóra. - Héééööö Lovagom, - A névmemóriám hagy némi kívánnivalót maga után...- figyelj csak én nem hinném, hogy ez jó ötlet! Téged is meg fog fertőzni! Azon nem segít a páncél! - Kiáltom neki vissza, megfeledkezve még a magázásról is. - Hagyd ott, vagy lődd le... Ha nem akarod, lelövöm én. - Fhuh, legszívesebben felgyújtanám az egész kócerájt a fertőzés megszüntetésének céljából...kár, hogy az egész fém. Ha Traviz úgy óhajtja, szenvtelenül meg is teszem, amit felajánlottam. Zombi aggyal nem érdemes élni... Ebből pedig kétlem, hogy van gyógyulás. Szerencsétlennek így a legjobb. Akár így dönt, akár úgy, hogy még próbálkozna a hadnagy megmentésével, a lövés után vagy nélkül is engedelmeskedek a parancsának: - Fedezem a kölyköt. Fogom is a rádiót, a szememmel a szanitécet keresem.- Ralphs! - Ha előkerült, mellészegődök. - Maradj mellettem, elindulunk a hajóra. - Ha netán ellenkezni merne, még egy szóval nyomatékosítom az utasítást. - MOST. Ha Ralphs elindul, még egy pillantás erejéig visszatekintek a két férfira. A rohadt életbe, szar lenne így meghalni...
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on May 11, 2017 18:49:59 GMT 1
Victor nem egészen értette, hogy az események közül melyik szól neki... A hajón kívül valami csatározás lehetett, amibe nem akart belefolyni Bent meg... nem történt semmi? Bizonytalanságában hozzálátott az egyetlen dologhoz, amihez igazán értett. ~Az állomást talán telehányják, de ez a hajó tiszta marad, annyi szent!~ gondolta, és letette a vödrét. Már vagy a fél termet/folyosót felmosta, mire rájött a szörnyű igazságra: Az "ÓVATOSAN CSÚSSZON EL ÉS ESSEN EL!" feliratú táblát az állomás takarítószertárában hagyta. ~Ez nem jó... ez nagyon nem jó... minden felszálló meg fog csúszni... és panaszt tesznek a kapitánynál... aki le fog fokozni~ kesergett az egyik falnak támaszkodva, de hamar erőt vett magán. ~Nem! Ezt nem hagyhatom~húzta ki magát, és nagy léptekkel elindult, hogy megkeresse a hajón lévő takarítószertárat. Az első igazi nagy küldetése ezzel megkezdődött.
(OOC: Ben? Tudom, hogy nagyon el vagy foglalva az újabbnál újabb híreiddel, de azért egy alter csak beleférne)
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on May 12, 2017 21:17:09 GMT 1
A tag először nem reagál. Felszalad a szemöldököm. Már épp szólnék, mikor észrevesz. Jah, persze… hozzá kéne már szoknom, hogy itt a seregnél alacsonynak számítok… Amíg ő méreget, oldalra döntöm a fejem. Van valami az arcomon, vagy mi? Én is végig nézek rajta. Válaszol. Cukorfalat? Tőlem aztán… Milyen készséges… eddig szimpi. Menet közben kérdezget, ami rendben is van. - És mondd, mi a neved? - Jet vagyok. Téged hogy hívnak? *várom a választ - […]Mihez kell az üzemanyag? - A Typhoonhoz. - Mennyi kell a gépbe? Egy gyors fejszámolás után megmondom, mennyire saccolom. Rövidesen megérkezünk a raktárba, ahol megkér, hogy valami nőt keressek. Szóval van raktárosunk… Az „okos tojás fej” leírásra elmosolyodom. Kíváncsi vagyok, milyen lehet… Úgy tűnik, meg is van. Goth már tolmácsolja is a kérésem, majd leül. Azért ne pihenj le Szakikám… Lehet, hogy a robotkarom erős, de azért nem fogok cipekedni… A nőhöz lépek. Akár kapok üzemanyagot, akár nem, megköszönöm a segítségét. - Amúgy Jet vagyok. És te, Pápaszem? Ha kapok üzemanyagot, intek Gothnak. - Elkéne egy kis segítség, Szaki! Elindulunk a vadászhoz.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on May 12, 2017 23:36:46 GMT 1
Most vagy soha! Döntök, majd nekilendülök, hogy végre kiüssem ezt a szerencsétlent. De a franc sem vette észre, hogy kiömlött valami. Elcsúszom, közben ez a azöveg jár az eszembe. Mi az első és legfontosabb dolog egy orvosnál, ápolónál a kesztyű viselésén kívül? A saját biztonságod! Mi az első dolgod, ha meglátsz egy esetet? Kurvára ellenőrzöd a terepet, hogy biztonságosan megközelíthető-e, te hülye… Mégis hogy a retkes picsába diplomáztál le az orvosin?! Szidom magam nagy erőkkel, miközben kirántom magamból a tűt. Persze már késő. Újabb káromkodás. Tudom, hogy nincs sok időm, de addig fel kell tartanom a tagot. Csak védekezésre van erőm, sosem kaptam olyan képzést, hogy hogyan támadjunk. Amúgy sem tudok ellene semmit tenni. Alaphelyzetben is sokkal erősebb, nem hogy így. Körülbelül öt perc után bekattan valami nálam. Iszonyatosan mérges leszek, és kivételesen én támadok. Azt hiszem, ezt nevezik flashblack-nek a drogfogyasztóknál. Előre lendülök, kikerülöm a karját, és a tiszta nyakába harapok. Teljes erőmből tépek ki egy nagyobb részt, majd egy nagyot köpve eltávolítok mindent a számból, ami belőle jött. Persze ez neki nem sokat számít, legalább egy kis ideig késleltetem. Hátha elvérzik… De ezt én is tudom, hogy lehetetlen. Megtörlöm a véres számat, majd megszédülök. Túl gyorsan hat. Nem sokáig bírom. Annyit még felfogok, hogy valaki leszedi rólam az esetet. Vajon mit fog szólni, hogy kiharaptam a nyakából egy részt? Ez az utolsó gondolatom, aztán eszméletlen leszek. Álmomban újra az orvosi vizsgán vagyok, és megbukom az első kérdésnél, ezért a Vén Szatyorhoz küldenek dolgozni. Legszívesebben az ő torkát is kettéharapnám, és azt is tudom, hogy képes lennék rá… Végül felkelek. Egy percig semmit sem fogok fel. Aztán kezdek realizálni dolgokat. Katonák… Szinte bénulás… Alvás… Gondolom, majd megpróbálok felkelni, de nem megy. Ha nem történik semmi, visszaalszom. Annyit tudok, hogy most ez a leggyorsabb mód, hogy kitisztuljon belőlem ez a szar. Azonban ha valaki szól hozzám, vagy tennem kell valamit, esetleg felkelt, kénytelen vagyok megerőltetni magam, hogy teljesítsem a parancsokat. Igyekszem a legjobb tudásom és erőm szerint megtenni, de jelzem, hogy nem vagyok még teljesen beszámítható állapotban. DŐLT Kicsit a közös drogozásokra emlékeztet Lynk-kel… Nosztalgiázom kicsit, de persze közben félálomban csinálom a dolgom, ha van mit.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on May 13, 2017 14:00:41 GMT 1
/Marcus Hawk, Soul Traviz, Nick Ralphs, Kim Collins, Gothard Hadedorn, Livia Petreius, Izabella Jetson, Drake von Wardude, Assana Myrazorwin, Dratos Martelin, Victor ét Tavar Orlo, Terravi x/
Lassacskán mind visszavonultok a hajó belsejébe ahogy újabb lövések dördülnek el. Úgy néz ki egyre több fertőzött jön felétek. A dokkot körülvevő folyosókból mind lövedékek záporoznak a hajótokra. Mégis hány fertőzött lehet a fedélzeten? Soul az utolsó befutó aki valahogy még felráncigálja az ex-hadnagy kiütött testét a hajóra. Nem nagyon tudtok mit tenni már az állomásért. A hajótok rámpája felcsapódik. Légmentesen elzárva titeket ezzel a külvilágtól. Az utolsó pillanatban még látjátok ahogy a fertőzöttek egyike egy rakétavetőt emel tüzelésre. A lövedék sosem érkezik meg. Valszeg szegény fickót kiszippantotta a vákum ami a dokk ajtajának kinyitásakor keletkezett. Ezután a Twilight Huntress és a 808C "Jet" jelölésű Typhoon is kiröppen a dokkból. Sajnos az utóbbi megtöltésére a heves fegyvertűzben nem igazán volt alkalmatok. A két gép párhuzamosan száll egy darabig. Aztán a Fregatton beáll a mesterséges gravitáció és immáron szabad a pálya. A kapitány parancsát követve széles ívben megkerülitek a csatát. Terravi szenzorai nem éppen pozitív jeleket mutatnak. Jet viszont csak a szabad szemére támaszkodhat azon kívül amit a Huntress legénysége rádión közöl. Nos a látvány nem árul el sokat. Csak távoli robbanások és villanások mutatnak dolgokat. Idővel vészesen közelíteni kezd a köd úgyhogy lehet célszerűbb lenne ha a Typhoon dokkolna a Huntress tetején. Ugyanis odabenn nagyon könnyen el tudjátok veszíteni egymást.
Eközben a hajón a kiütött Cadian Camdros testével vannak összezárva a többiek. Üres szoba számtalan van a hajón úgyhogy lehet célszerű lenne valamelyikbe bezárni ezek közül de lehet, hogy csak fel kéne kelteni a doktornőt akit a hordágyon hoztak. Hátha ő tudna egy kis boncolást végezni. Épp ezen tanakodtok mikor az említett hölgy magától is fel kel. A fejét fogva bámul rátok.
/Dratos Martelin/
Amint a doki felül megismered. Ez volt...ő volt az a picsa kirnita aki annyit kísérletezett rajtad. Akinek azt, köszönheted, hogy most így nézel ki. Rápillantasz a robot karodra majd vissza a nőre. Érzed, hogy a düh szétárad a testedben. Ez a kurva most meglakolhat. Végre itt az idő. Milyen fura, hogy ma ennyi Kirnitával találkozol. De nem baj egyet előbb utóbb úgy is elkapsz közülük.
A hajó megáll a ködben. Nyilván a kapitány parancsára a harc végét várja. Egy darabig biztosan össze lesztek zárva.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on May 15, 2017 20:10:25 GMT 1
Lépteim dübörögnek ahogy közelítek a parancsnok felé, már nem is érdekel a kinti zaj csak egy feladat van a fejemben " elhúzni innen minél hamarabb". Megérkezésemet nem köszönte meg betámasztottam bal lábbal és egy horog ütéssel állon vertem.Pár centit el is emelkedett a földtől,közben a fogai közt pár csepp vér szökött ki.Földet érve nagyot nyekkent és a puskája fémes hangon csúszott a padlón tovább.Belemarkoltam a gránátövébe azzal a lendülettel letéptem,kihúztam a biztosító szeget és eldobtam a közeledő ellenségek felé.Robbanásnak csak a hangját hallottam futás közben ahogy a Camdros felsőjét fogva húzom magam után a hajóra. Felértem a rámpa tetejére közben a rádióba mondom "- Zárd a rámpát és tűnjünk innen!"- ami hirtelen felcsapódva engedelmeskedik ami meg is lepett. A hajón beállt a mesterséges gravitáció, hála nekem a hadnagy még nem tért magához keresek egy üres szobát és bedobtam.A helyiségben nem láttam semmi különöset.Becsuktam az ajtót majd a rádióban hívom a szanitécet :-Raplhs! A hadnagy egy szobában van kiütve,tudod mi az eljárás fertőzés esetén. Megyek jelentek és megpróbálom kideríteni mi a szar folyik itt. -Collins maradjon éber hátha valaki olyan is feljutotta a hajóra akinek nem kellet volna.-közben a szoba melletti székhez leteszem a pajzsom amit egy picit megviselt a harc ,de semmi komoly csak a festék jött le.Majd öles léptekkel elindulok a parancsnoki hídra. Odaérve belépek,egyből kivehető ki a "főnök". -Uram a hadnagyot megfertőzték Traviz tizedes vagyok.Az osztagból nem sérült meg senki csak az említett Camdros hadnagy- ekkor lecsatolom a sisakom mert elég kellemetlenné kezd válni a viselése.-Nem tudom mi folyik itt de ez nagyon nem kóser.A hadnagyot elzárjuk még nem tudjuk mivel is állunk szemben.-közben törölgetem a verejtékes homlokom ami a páncél mozgatásának eredményeként jött ki rajtam. -Uram - szemkontaktusba akarok kerülni vele - de mivel is állunk szemben? - felhúzott szemöldökkel teszem fel a kérédst.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:46:42 GMT 1
Nov 23, 2024 14:46:42 GMT 1
|
Post by Deleted on May 20, 2017 17:45:22 GMT 1
Lekaptam az alulöltözött alakokat, majd oda akarnék rohanni a hadnagyhoz, amikor meglepődve láttam: tüzet nyitott a fémemberre... Csak néztem egy ideig. Közben mindenki ordítozott, lőtt mindenre ami mozgott. Csak a mesterlövész csajt vettem észre amint mellém szegődik. Nem igazán ugrott be a neve, de nem is akartam lekislányozni, vagy valami... -Rendben. -majd az visszahátráltunk egészen a hajóig. Ott vettem észre, hogy a fémember kiütötte a hadnagyot, és felhozta a hajóra. Az utolsó pillantások a bázisra... Apám... A fertőzöttek folyamatosan lőttek ránk, tisztára megvadulva, akik pedig nem fertőződtek meg, futottak a vesztükbe... Kegyetlen látvány volt. Odamentem csajhoz, és megköszöntem neki a fedezetet: -Hé.. Kösz, hogy kihúzott a bajból. Ha nem jön oda hozzám, valszeg el is találhattak volna. Lefagytam... Megint... Nem gondoltam volna, hogy ez fog kisülni az egészből. Kösz. Mégegyszer is. Majd a vasember szólt oda, hogy a hadnagy egy szobába lett bezárva, és hogy gondoskodjak a dolgokról. Odamentem, a szoba konzoljához, és megpróbáltam fertőtlenítő pajzsot felhúzatni a szobára.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on May 20, 2017 21:53:21 GMT 1
- Jet vagyok. Téged hogy hívnak? – Mondja a Cukorfalat. - Szép név Cukorfalat. Hívj csak Gothard, de haveroknak Got, szeretőknek pedig Szexgép. - Mihez kell az üzemanyag? - A Typhoonhoz. - Szóval te vagy a pilóta. Meg ne karcold a gépet. Ne törd össze. És a gép fontosabb mindennél.
A számolt mennyiségre csak bólogatok végül is ő tudja meddig akar a levegőben lenni. Miközben pedig lerendezi az okossal a dolgokat én csak arról álmodozóm, hogy milyen jó lett volna azt a pilótát megfektetni. Taníthattam volna neki valami újat vagy ő nekem. Meg kéne valami erős szesz is, na meg egy jó fajta szivar. Mikor a Cukorfalat mondja, hogy segítsek neki az üzemanyaggal lassan felkellek a helyemről és kimért léptekkel odalépek egy kis kézi talicskához amire rárakom az üzemanyagot és eltolom a vadászgéphez. Sajnos nem sikerül feltölteni a gépet rendesen mert valami hatalmas fegyverropogás és ki is száll a Huntress és a vadász meg kísérne minket, így végül is morogva de elengedem a gépet és a pilótáját. Ezután meg én visszalépek az én kis magánszentélyembe a szobámba és elkezdem átnézni a hajó dolgait egy jó fajta olcsó pia társaságában.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on May 23, 2017 15:38:03 GMT 1
/Twilight Huntress/
A hajótok másfél óra várakozás után kidugja az orrát a ködből. Fejlesztett szenzorainak köszönhetően rögtön meg is érzi, hogy nem nagyon maradt tüzelő képes hadihajó és a harc már véget ért. Bár ezt már csak Terravi harci elemző programja mondja meg aki ügyesen levonja a következtetéseket. Elég sok aktív gépet érzékeltek a harctéren de ez a legtöbb ütközet után így szokott lenni. A még meg nem semmisült hajók elektromos rendszerei általában még működnek. Onnan lehet őket a radaron megkülönböztetni a rendes hajóktól, hogy csak sodródnak az űrben és nem tüzelnek vagy végeznek szabályos mozgásokat. Persze könnyű ilyen szétlőtt gépnek álcázni magad. Sőt gyakran szoktak kalózok különböző roncsok közelében megbújni, hogy ne lehessen őket észre venni. A hajó rendszerei pedig mindössze egyetlen hajót szúrnak ki. Egy jó nagyot. De remélhetőleg az ő szenzoraik elől is el tudtok rejtőzni. Nagyjából két órával a harc kezdete után a Twilight Huntress előúszik a ködből be a romok közé ahogy a kapitány kívánta. Óvatosan nehogy az esetleges ellenséges gépek kiszúrják kutatni kezd néhány túlélő után.
A látvány gyászos. Az Ayrai föderáció egykor díszes III. flottája valaha az egyik legfejletebb volt a galaxisban. Nem nagyon tudjátok felmérni a károkat de az biztos, hogy az állomás is megsemmisült. Gyakorlatilag a föderáció anarchista űr felőli védelme megsemmisült. Totálisan.
Ahogy a roncsok közt úsztok Terravi érzékelői több dolgot jeleznek egyszerre. Egy három gépből álló ellenséges vadászrajt ami egyenesen felétek közelít. Lehet, hogy már észrevettek titeket. A hajó jobb oldalán egy feltehetőleg az AFS Lancerről leszakadt lézer üteg lebeg meglehetősen jó állapotban. Nagyon jól mutatna a Huntressen. A másik oldalon viszont pár mentő kabin amikről nem nagyon tudni, hogy élnek-e még a benne tartózkodók. Bármelyikért is indul meg a hajó a vadászgépek biztos kiszúrják hamarosan.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Post by RIPalmyra on May 24, 2017 11:47:53 GMT 1
Azok a nyomorult zombik kegyetlenül megtépáztak, talán nem volt jó ötlet szemtől szembe nekik menni. A szedett-vedett banda segít feljutnom a hajóra, ahol rögtön orvos elé visznek. Már messziről látom, hogy a teremben fekszik egy fehér köpenyes véres arcú nő. Hát ha ő lesz a doki megeszem a kalapom. Egy rettentően elnyújtott, lassú mozdulattal elkezdett felülni, mintha erősen be lenne nyugtatózva. Elfordulok egy percre, néma imát elmormogni ne ő legyen az egészségügyes, mert akkor nekem lőttek. Mikor visszanézek, megismerem Őt. Hogy a francba lehet egy nap alatt ennyi kirnita köcsöggel találkozni, és nem elég nagy az űr hogy Ő máshol legyen? Érzem, hogy szétárad megint az adrenalin, száll le a vörös köd. Felállok, Erőteljes fájdalommal kísért szuszogás, fújtatás közepette megindulok, a látszólag önmagáról még mit sem tudó picsa felé. Egy gondolat jár a fejemben. „Helyben kivégezni”. És még orvosnak meri kiadni magát a ribanc.
|
|
Londie
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Aug 22, 2022 10:59:21 GMT 1
Aug 22, 2016 20:47:37 GMT 1
|
Post by Londie on May 27, 2017 23:24:07 GMT 1
Szerencsére Ralphs nem nagyon tétovázik, és velem tart. Sikeresen feljutunk a hajóra, bár egyre több fertőzött került elő az utolsó másodpercekben. Ha valamit, hát ezt a képet biztosan nem fogok elfelejteni soha... Kissé megkönnyebbülten sóhajtok fel, amint biztonságban sikerül elindulnunk. Ha létezik valamilyen transzcendens lény, akinek hálát kell adnom, hát ezer köszönet neki, hogy nem így kellett meghalnom, egy fertőzött testben vergődve. A rosszullét kerülget - mi van velem? Láttam már ennél undorítóbb dolgokat is...azt hiszem. Nyelek egyet, és igyekszem leküzdeni a rémképeket, amik rámtörnek. A fertőzött katona, aztán a hadnagy... Szerencsére Ralphs szavai feledtetik velem pár pillanatra, ami lent történt. - Hé.. Kösz, hogy kihúzott a bajból. Ha nem jön oda hozzám, valszeg el is találhattak volna. Lefagytam... Megint... Nem gondoltam volna, hogy ez fog kisülni az egészből. Kösz. Mégegyszer is. - Szívesen. Én... - Miért vagyok zavarban? - Minden kezdet nehéz, ne aggódjon. Na, ennyit a nagy segítő szándékomról. Szép volt, Kim. Odafordulok az ébredező doktornőhöz. Jópáran vagyunk körülötte, de nem foglalkozom velük. Egyenesen a nőhöz intézem a szavaimat: - Maga doktor, igaz? A hadnagyunkat is megfertőzte ez a... Talán felboncolhatná, hogy megtudjuk, mi ez, ha már Traviz felhozta a hajóra. Ralphs-szal biztosan össze tudnak dolgozni.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on May 28, 2017 11:18:17 GMT 1
| Fedélzeti napló: Cpt. Marcus Hawk |
/Mindenki, tényleg/
Az utolsó pillanatokig marasztaltam a hajó indulását, eltökélt szándékom volt, hogy annyi embert megmentsek, amennyit csak tudok. Akkor adtam parancsot az indulásra, amikor az egyik fertőzött felemelte a rakétavetőt. Hatalmas, szomorú sóhaj kísérte a parancsomat. - Terravi, hívja vissza a legénységet a fedélzetre. Wardude, emelje fel a gépet, és elkerülő manőverrel vegye célba a Gaia ködöt. További utasításig odabent várakozzon. Szinte pislogás nélkül nézem végig a pusztítást, amit a két megütköző fél okozott. Már csak a legerősebb hajóink maradtak talpon. Váratlanul, felkészületlenül ért minket a támadás. - Terravi, küldjön létszámjelentést és rendszerdiagnosztikát a terminálomra, majd kapcsolja rá a kommunikációs rendszerre. Címzett: A teljes hajó. Amint a sípoló hang jelezte, hogy élő adásban vagyok, hozzáláttam a mondandómhoz. - Kérem a Twilight Huntress legénységének minden tagját, a katasztrófa túlélőit kérem, hogy azonnali hatállyal jelentkezzenek a raktár melleti üres helységben eligazításra. Marcus Hawk kapitány, vége. Épp, hogy a parancsok kiosztásának végére értem, valaki belépett a hídra. Traviz tizedes. Az ő aktáját is olvastam, afféle nehézfiú. Végighallgattam a jelentéseket, és kissé elöntött az aggodalom. Egy "Pihenj" kíséretében kezdtem kérdezgetni. - Helyesen cselekedett, mikor elzárta Camdros hadnagyot. Terravi, kérem izolálja a szobát. Traviz tizedes, tud valakiről, aki közvetlenül érintkezett a hadnaggyal? A jelek baljósak, ha Camdros feljött a hajóra, akkor a vírust is felhozhatta. Ez nem jó, ki kell majd vizsgálnom a legénység többi tagját is. A karomon lévő kommunikációs eszközzel jeleztem Terravinak, hogy amíg a legénység tagjai az eligazító szobában vannak, fertőtlenítse a hajót, valamint sorolja fontossági sorrendbe azok kivizsgálását, akik érintkeztek a hadnaggyal. A hátam mögött összefontam az ujjaimat, aztán köszöntöttem a legénységet a hajón. - Üdvözlök mindenkit az AFS Twilight Huntress fedélzetén, Marcus Hawk kapitány vagyok, a küldetés vezetője. A mai nap eseményei mindannyiunk számára feldolgozhatatlanok, drasztikusak voltak. Sok jó embert vesztettünk, és talán egy részünk is meghalt ma. Azonban nem szabad hagynunk, hogy a gyász hideg szele teljes mértékben megemésszen minket. Harkin tengernagy személyes parancsa értelmében a hajónknak bármi áron véghez kell vinnie a küldetést, és ezt jó magam sem gondolom így, viszont az események olyan fordulatot vettek, amik mellett nem tudunk elsiklani. Tanúi voltunk a föderáció egy hatalmas vereségének. Arra az elhatározásra jutottam, hogy amíg a csata odakint lezajlik, mi a Ködben várakozunk. Ezt követően az elsődleges feladatunk a legénység, és technológia mentés lesz odakint. Tartottam egy rövid szünetet. - A hajó legénysége indulásig folytassa az aktuális feladatát, szeretném, ha az álcázó berendezés és a fegyverek működőképesek lennének. A civilek számára egy-egy ágyat biztosítunk, valamint kérem őket, hogy lehetőségeik szerint segédkezzenek. Amikor látom, hogy Dratos az orvos felé indul, az első erőszakos jelnél utasítom Traviz hadnagyot, hogy fegyverezze le, és zárja el a zsoldost. Az orvos felé fordulok. - Lehetőségei szerint vizsgálja át a hajón lévő embereket, majd ezt követően, védőfelszerelésben Camdros hadnagyot is. Ralphs, álljon mindenben a nő szolgálatára. Dratos megvizsgálására értelemszerűen a szanitécet küldöm, nem hiányzik egy újabb konfliktus. Collinsnak a következő utasításokat adtam: - A doktornő a legénység kivizsgálása után szabadon közlekedhet a hajón, természetesen felügyelet alatt, azonban műszaki szobákba nem engedélyezem a belépését. Traviz volt a soros. - A kivizsgálás után kérdezze ki a zsoldost, tudni szeretném, hogy mi volt ez az előbbi jelenet. Gothardnak meghagytam, hogy a lehető legtöbb hibát javítsa ki a hajón, kezdve az álcázó mezővel, Wardude és Jetson feladata az volt, hogy bevetésre kész állapotba hozza a Rat-et és Typhoont. Azt hiszem, hogy Victornak egy álma vált valóra, amikor megengedtem neki, hogy megmossa a hajó ablakait. Sőt, még a gombokat is leporolhatta. Livia feladata az volt, hogy Terravi segítségével szelektálja az élelmet, valamint minél kevesebb helyet foglalva elraktározza azt a hajón. Valamint megkértem arra is, hogy ha van ideje, akkor nézze át a hajó szotfvereinek /beleértve Terravi/ programkódját, és futtasson rajtuk diagnosztikát, biztos ami biztos. Nem indulunk túl nagy esélyekkel, és az elképzeléseim szerint ebből az állapotból már csak felfelé kéne haladnunk. - Amennyiben nincs kérdés, köszönöm a figyelmet. Leléphetnek. Ha volt kérdés, akkor annak megválaszolása után, elsőként léptem be az orvosi szobába. Ha minden rendben volt, akkor a várakozás hátralévő részét a kabinomban töltöttem. Egy régi klasszikust indíttam el Terravival.
Az asztalomon az anarchista űr, valamint az űrállomás térképe volt holografikusan kivetítve. Ezeket elemeztem az odakint dúló csata végéig. ***
Mielőtt a hídra léptem volna, kértem egy fekete kávét Terravitól, aztán helyet foglaltam a székemben. Addig nem hagytuk el a ködöt, amíg az álcázó mező be nem aktiválódott. Az odakint látott pusztítás leírhatatlan volt. Minden egyes hazafi szívét elöntené a gyász, ha valami ilyesmivel találná szembe magát. A roncsok közt manőverezve Terravi két dolgot is jelez. Az egyik egy lézerágyú, ami kifejezetten jól jönne a Huntressre, a másik oldalon viszont mentőkabinok raja vár ránk. A piros pöttyök haladási ívéből ítélve akármerre is megyünk, ez a három gép előbb, vagy utóbb ki fog szúrni minket. Sokáig mérlegeltem a dolgot, majd meghoztam a döntést: A Rat-et a hajóroncs oldalára csatoljuk, és minden rendszert kikapcsolunk rajta. Az ott lévő két fős személyzet (Izabella Jetson és Kim Collins) űrruhában kivárja, amíg a Huntress megközelíti a mentőkabinokat - ezzel elvonva a három hajó figyelmét -, majd hozzálát a fegyver leszereléséhez. Eközben a Huntress minden erejével azon lesz, hogy minél több túlélőt megmentsen (már ha vannak), aztán visszafelé felvesszük a legénység két tagját és a lézerágyút. A csatát a lehetőségeim szerint igyekszem elkerülni, de szó nélkül viszonzom a tüzet, ha arra kerülne a sor.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on May 29, 2017 17:07:45 GMT 1
Izét? Miféle izét? Hát manapság senki sem értékeli egy egyszerű AI figyelemfelhívásait? Hihetetlen. Felháborító. De azért TRV csak azért is visszahozza a tervrajzot Mr. Hagedronnak, mert imádja a munkáját. S minő szörnyűségek történnek épp, az állomás szénája nem állt valami túl jól. Követve a kapitány utasításait TRV először is villogtatni kezdte a folyosók lámpáit az RA-n, mint egy repülőgép felszállópályáján, mutatva az utakat a menekülőkabinokhoz, és az AFSTH-hoz. Habár ez nem igazán tartozott a munkaköréhez; figyelemmel kísérte az RA integritás mérőit, kameráit és minden apróságot, amihez csak hozzáfért. Ha bárhol úgy érzékelte, hogy szökik az oxigén, vagy netán egy induri-pinduri lyukacska vigyorog az űrre néző főfalon, akkor becsukta a környező légzsilipeket.
FIGYELEM! RA integritása: 76% és esik Kárjelentés készítése…
Hirdette egy felirat egy képernyőn Marcus Hawk mellett, ami a biztonság kedvéért sípolt is egyet, hogy felhívja a figyelmet.
FIGYELEM! A(z) RA állomás támadás alatt áll. Prioritás: RA elhagyása.
Hirdette egy másik képernyő, ezúttal már Gothard Hagedronnak. Ezek után a hajó összes komputere, masinája, és mindene aminek képernyője volt villogni kezdett. Apróságok bukkantak fel rajtuk, ameddig senki sem használta őket, mint például az aktuális parancsok, elvégzendő feladatok, és leginkább az RA integritása. Mielőtt a légzsilip felnyílik a képernyők is mind frissülnek, figyelmeztetve a legénységet az űr veszélyeire, mint:
FIGYELEM! Légzsilip nyílik. Minden egység azonnal lépjen a fedélzetre! A dokkolási zónában maradás lehetséges mellékhatásai: Megfázás, fulladás, halálra fagyás, örök sodródás az űr végtelenébe, föderációs állampolgárság elvesztése stb.
Majd a kapitány képernyőjén felvillantak a hajó adatai, mutatván, hogy semmilyen sérülést nem szenvedett, valamint egy táblázat, mely tartalmazta a legénység adatait, valamint a „potyautasok” nevét, és az RA-n betöltött pozíciójukat. Az összesítés alapján a létszám így 13 fő, ebből 10 legénység, nem számolva TRV-t.
Közvetítés megkezdése… Forrás: parancsnoki híd.
A felvételt pedig szórakozottságában a fedélzeti számítógép egy rejtett „Emlékkönyv” nevű mappába tette a „dráma és komédia” kategóriába. És csak ekkor jött a szórakozás. Hajófertőtlenítés. TRV imádja a munkáját! Először is egyesével végighaladva az összes szobán, lezárta őket hermetikusan, és átforgatta az összes levegőt egy másik szobába, remélve, hogy a légüres tér semmilyen esetleg baktériumot nem hagy életben. Majd szépen visszaforgatta, tisztított a levegőn, analizálta, és ha nem talált semmit, ment a következő szobára. Ha valamelyik szobában voltak épp, akkor azt kihagyta, ám abban a minutumban, hogy kiürült, minden szólás nélkül bevágta az utolsó kilépő mögött az ajtót, és vígan szivattyúzáshoz látott. És izolálja a hadnagy szobáját? Üsse kő, TRV már évek óta nem szórakozott ilyen jól. Az egyik képernyő sípolt és egy pipa jelent meg rajta, üzenve a kapitánynak, hogy az izolálás megtörtént. Jobb ötlet híján egy, a hadnagy szobája melletti képernyőre kivetített egy BIOSZEMÉT! BELÉPNI TILOS! feliratot, hogy kívül tartsa a kíváncsiskodókat. Meg amúgy is, az ajtó sajna senki kívánságára ki nem nyílt. Ekkor a doktornő termináljára elindult a kért adathalmaz, mint:
Átvizsgálásra szoruló személyek: SÜRGŐS: Soul Traviz
A többiek neve is természetesen szerepelt a listán, a hadnagy emberei kicsivel előbb, mint a többiek. A lista az alapján frissült, hogy hogyan haladt a doktornő: akivel elkészült, az megától eltűnt róla. Marcus Hawk ekkor zenét kért. _XDtr8xA1-100 100-as dobás esetén nem a kapitány kívánsága indul el, hanem ez a csoda: Nem sokkal később a hajó összes képernyőjén újabb üzenet bukkant fel:
FIGYELEM! A(z) RA kárjelentése elkészült. Standard kiadás: KATT (kb. 5 millió oldal) Rövidített kiadás: 99.999[...]9%-os károsodás
Ám csak ekkor jött a feketeleves. Fekete, mint az űr, ahaha. Jajj, TRV milyen humoros ma. A fejleményekre való tekintettel a folyosókon megszólalnak a szirénák. A képernyők tájékoztatják a fedélzeten lévőket a három hajóról, és a kabinokról és az ütegről.1-100
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Jun 1, 2017 20:26:30 GMT 1
Victor pillanatok alatt megtalálta a takarítószertárat. De még micsoda szertár volt az! Egész polcok megrakva hiperporszívókkal, okosszerszámokkal és innovációs felmosóvödrökkel. Egy hatalmas takarítógép is akadt ott, ami többek között tökéletesen alkalmazható vérfoltok eltávolítására. Az AI karbantartására elkülönített részben még egy öreg, 'CCleaner' feliratú adathordozó szerűséget is talált. Victor egészen addig ott maradt, amíg a kapitány bejelentését meg nem hallotta. Ilyenkor is csak nehézkesen, takarítóeszközöktől alaposan megterhelve tudott elindulni. Szerencsére a raktár melletti üres helyiség egészen közel esett a raktárhoz, így Victor nem számított későnek. A kapitány szívhez szóló beszéde alatt csendben várakozott, de a végén előrement, és kezet fogott vele (azzal a gumikesztyűvel, amivel alig percekkel ezelőtt még fertőzöttek hányását takarította).- Köszönöm kapitány - hálálkodott - Megmentette az életünket. Örök hála...De a kapitány egy határozott ember volt, úgy ám! Máris fontos feladattal látta el Victort.~Az ablakok tisztán tartása valóban fontos az ilyen időkben~elmélkedett~De ez nem elég, én túl fogok teljesíteni! Senki nem mocskolhatja be a hajót az én felügyeletem alatt~Victor sorban elkezdte lemosni az ablakokat, és mindegyik mellé felragasztott egy "Vigyázat, az űrben vagyunk. Ne nyisson ablakot!" feliratú figyelmeztető jelzést (a raktárban lévő csuda dolgok között ugyanis ilyet is talált).Amikor ezzel végzett, átment a gombokhoz. Mindet alaposan letörölgette. Amikor már azt hitte végzett, meglátta, hogy egy hatalmas piros gomb kimaradt. Érdekes módon egy üveglap mögé volt elrejtve. Ez bizony szabványellenes! Victor hamar lecsavarozta az üveglapot, leporolgatta a nagy piros gombot is, majd elégedetten kihúzta magát. Mivel a kapitány kérésének tökéletesen eleget tett, elindult az orvosi részlegbe, hogy ott segédkezzen. Egy steril helyiség nélkül mégsem lehet gyógytani.(OOC: Még mindig nincs alter )
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Jun 1, 2017 20:46:56 GMT 1
A parancsnak eleget téve, amilyen gyorsan csak lehetett a ködbe vezettem a hajót. Amint megérkeztünk szépen le is parkoltam. Majd fújtam egyet. Egyszerre volt rémisztő és üdítő a harcot látni. A polgárháborús emlékeimet idézték fel. Az új utasítás után átadtam az irányítást Terravi-nak. Összeszedtem magam és indultam a gyülekező helyre. Közben egy páncélos fószer jött a hídra. Szép látvány volt a páncélja. ~ Szép darab ~ jegyzem meg magamnak. A mondandója kevésbé volt biztató. Megvártam még befejezik a beszélgetést és a kapitánnyal együtt indulok el. Mikor megérkeztünk a jobb oldalára álltam és kihúztam magam, és ott hallgattam végig. Közben az újdonsült legénységet nézem. Csupa új ember. Ez valamiért elkezdet frusztrálni és kezdet az a szorító érzés úrrá lenni a mellkasom tájékán, ami ilyen esetekben jelentkezik nálam. De meg kellet nyugodnom és minél előbb a gyógyszeres dobozomhoz jutnom. Pici megkönnyebbülés volt, hogy Gothard és Dratos is a legénység között volt. Mondjuk Dratos viselkedése furcsa volt. Ha jól emlékszem csak akkor vágott ilyen fejet mikor kirnitákról beszélt. Ekkor jött a felismerés, hogy a nő biztos kirnita és köze lehet Dratoshoz. Szerencsére a kapitány is észrevette és megtette a megfelelő lépéseket. A feladat kiosztás után tétlenül álltam ott. Nem tudtam kicsoda az a Jetson. - Jetson kövessen a RAT-hoz - mondtam, majd azzal a lendülettel el is indultam a géphez. Reménykedtem benne, hogy meghallotta az illető. Közben egy kis kitérőt tettem a gyógyszeres dobozom felé és bevettem két pirulát. A falnak támaszkodva nyugtattam magam. Ezután fojtattam az utat a géphez fa arccal semmi másra nem figyelve. Oda érve körbe tekintettem itt van-e már az a Jetson. Meglepődve vettem észre, hogy egy helyes kis pilóta nő. Alaposan végi néztem majd bemutatkoztam. - Üdv, Drake von Wardude korvetthadnagy vagyok a Twilight Huntress pilótája. - ha ős is bemutatkozott folytattam. - Nézzük meg működik-e ez még. - Azzal a lendülettel neki is láttam a munkának, ha nem volt semmi probléma vissza mentem a helyemre. És további parancsig csak ültem ott készenlétben. Valahogy ez jobban megnyugtatott. mint az ismerkedés az új legénységgel. A kapitány parancsára kivezetem a hajót a ködből. a látvány szó szerint sokkoló. Az egész flotta és még az állomás is megsemmisült. A kezdeti bambuláson túl esve minden figyelmemet a Huntress irányítására fordítottam. A manőverezés közben az érzékelők több dolgot is jeleztek és emellett három ellenséges gépet is. - Kapitány mi a parancs. - tettem fel a kérdést. A parancs megérkezte után hozzá láttam a manőverekhez. Először a RAT-ot raktuk ki majd a mentőkabinokhoz vittem a gépet amilyen gyorsan tudtam. És reménykedtem nem vesznek észre.
|
|