Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Aug 17, 2017 22:53:54 GMT 1
- Cate Cassnél van. Igen, annál a Cassnél. Eléggé haragosan váltatok el, biztos őt akarod magad mellé ma este? – Jegyzi meg Robert mielőtt még lelépnék a spájzba. - Ismersz valaki mást is aki olyan jól ért a közelharci fegyverekhez mint Cate, nem kell neki elmagyarázni mindent az elejétől és rá is ér ezen az estén? *** A vacsora igazából egész nyugodt volt. Jól eset ez a csend. Többször kellene ilyen csendes estéket tartanom. Bár lehet csak azért ilyen kellemes, mert végre nem kell nagyon megerőltetnem magam és nem ütnek-vernek. Egyáltalán nem érdekelt melyik barom, hogyan eszik. Nekem is megvolt a magam szokása. Meg most kanál szerzés a legkisebb bajom. A kocsonya úgy is eléggé össze ált . Kézzel is lehet enni. Semmi baja nem lesz. Aztán a Sir szalvétát kért és Robert elkezdet beszélni. Ó hát már csöndben nem is lehet enni?! De mi a faszom az a kakaó? Életemben nem szagoltam olyat. Majd persze ezután előkapok valami rongyot. - Bocs, haver. Szalvétánk nincs, de ebbe beletörölheted. Csak vigyáz a vérrel és a hányással. Néhol még fog. – Ezzel a lendülettel oda is adom is dobom neki a rongyot amivel ma reggel még Lucy-t tisztogattam. – Még nem volt időm mosni. Ezután pedig folytatom a vacsorám. Épp az utolsó csontot köpöm ki mikor a Hogyishívják belekezd a mondandójába. Azért még én elveszem a rumos üveget és jól meghúzom miközben beszél. Persze emberség. Jó vicc. Olyan szépen mondja ki ezt a szót mintha bármit is jelentene. Majd jönnek a nevek. Egyik jobb mint a másik, Pedo Hancock, Victor, Theodor és Betty és Robert. Hangosan felröhögök. - Szóval Robert összejátszunk a Liberátorokkal? Igazán? Csak ezt Phil meg ne tudja. Bíztos ezért maradtál itt velem is. És ezért akartad erőszakosan folytatni a dolgokat. Hátha belehal a foglyunk a kínzásba. - Újfent felröhögök. - Sir bírom magát. Ha kevesebb tartása lenne és kevésbé lenne öntelt szívesen látnám magát bármikor az oldalamon. Na Robert kötözd szépen vissza. a karját. Jó éjt Sir. Ha végeztünk megkapja a golyót. A tényleges gyanúsítottak közül az első kettőt még ismerem. Robert szerint Betty feldobta a talpát. Theodorról meg most hallok elég sok mindent. Úgy látszik neki van miért utálnia az elitet. Na meg engem, ha összejátszok Duncannal ez a seggfej tuti nem enged engem a maga közelébe. Ideje összekészülni. Feltűzök az övemre három vágó eszközt. Egy alkar hosszú kést, egy kisebb kést és a húsbárdot. Elrakom a 10 mm-esem, hozzá 5 tár töltényt. Majd persze egy öngyújtott is. Ha már van lángom kéne cigi is. Szennyesem közül előkotrom a cigis dobozt amit most kaptam és egy szálat a számba veszek, a maradékot meg zsebre vágom. Közben persze megtalálom a pókos kesztyűm mait kiteszek az éjjeli szekrényemre. Mielőtt még elindulnék vissza ugrok a spájzba és egy kisebb zsinórral az övemre akasztok egy 0,5 pet palackot ami vízzel van tele. Fontos, hogy megelőzzük a kiszáradást. - Oké most indulhatunk Cassandrához. – Majd ezután meggyújtom a cigit és egy mélyet szippantok belőle és egy füst felhőt köpök a világra. *** Útközbe persze nem átallok beszélgetésbe elegyedni Roberttel. - Szerinted ki lehet az? *** Cassandra kastélya igazán felnőttes. Komolyan mondom, ha nem tudnám, hogy tekintélyelvűség van a Vidámparkban akkor azt hinném valami elbaszott anarchisták lakták be a helyet. Bár lehet nem állna messze a valóságtól. Ez a diszkrét Fuck off felírat is elég meggyőzőre sikerült főleg a mellette lévő csontokból ítélve. Mennyi itt a lila ruhás hercegnő basszus?! Komolyan azt hiszem egy életre megutálom a lila szint, főleg a törpe látványa után. Majd megmászni mind a 100 lépcsőfokot. Mi a frászért költözik valaki ilyen magasra? Majd elérjük az hercegnő hálószobáját a törpe gyorsan le is lép. Én is ezt tenném a helyében. Robert meg azzal a hülye arckifejezéssel néz rám, hogy ő biztos nem nyírja ki az ajtót. Hát akkor nincs mit tenni. Az ajtó nem szűrödnek ki szexre utaló hangok. Vagy alszanak vagy csendesek. Bár ezt nehezen tudom elképzelni Cate-ről. Három rövid kopogás az ajtón. Kéne egy kis cigi. Meg rum. Főleg rum. Gondolom miközben lassan kitárul az ajtó. És Cate áll ott egy száll semmiben. Szemnek tetsző látványt nyújt a kis csibész. És még nem is szerénykedik. Ezt szeretem. Ha nem sürgetne az idő akkor lehet leteperném. Tuti élvezné a kicsike akármennyire is hervad le az arcáról a mosoly. - Mit akarsz? Épp gyászolok. – Köszönt Cate. - Neked is jó estét Aranybogaram. – Suttogom - Látom nagyon gyászolsz. De lenne egy jó ajánlatom. Bosszú. Jó kis régimódi bosszú. Szemet szemért. Fogat fogért. Életet életért. Ha meg nem jön össze, holnap páholyból nézheted végig ahogy összeszarom magam a nagy Félszemű előtt. Szerintem ez egy előnyös ajánlat. Nos velünk tartasz? – Egy huncut farkas mosoly kíséretében előre nyújtom a kezem. Ha belemegy akkor megvárom míg felöltözik majd irány Pedo Hancock tanyája.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Aug 30, 2017 21:40:21 GMT 1
Robert tekintetéből is könnyen kiolvasható, hogy meglepte őt a felsorolt nevek listája. - Bettyre tettem volna a voksom, de mivel már halott, így eléggé nehéz választani. Vérbeli rohadék az összes, de egyikből sem néznék ki árulást. Még Theo-ból sem, akármekkora seggfej is. Én Victorra tenném a voksom, akinek rejtegetni valója van még Phil elől is, az biztos, hogy nagy szarban van... ***
Cate felvont szemöldökkel hallgatta végig a mondandódat. (Bár ilyen állapotban nehéz a szemébe nézni.) - És tőled mit vegyek el? Felelte, miközben belebújt a jól megszokott rongyaiba. Nem öltözött át a portya óta, a vállán még ott volt a liberátorok vére. - Caleb egyszerre volt számomra testvér, és barát. Te ott akartad hagyni. Tipikus női hiszti, tipikusan a legrosszabb pillanatban elindítva. - Azt hiszem, hogy megelégszem egy boccsal is. Szerencsére ő is látta, hogy sürget az idő, azonban amíg ki nem erőszakoltad a legnehezebb b betűs szót a szádon, addig a falnak dőlve vigyorgott. Tudta, hogy nem fogsz ordibálni, mert ha Cassandra felébredne, akkor nem úsznád meg egy törött karral. De kettővel sem. Amint kimondtad, elpakolta az asztalra kihelyezett arzenálját, és végre útnak indulhattatok. - Szóval, hova is megyünk? Robert mögötted lépdelt, de a lelki szemeid előtt láttad, hogy egy „Tartsd a ronda pofád Theo-val kapcsolatban.”-nal óvaint. A másik két célpontot nyugodtan szóba hozhatod, amiatt senki nem lesz zabos. Cate-nek még egy megjegyzése is van Victorral kapcsolatban, Hancockról azonban nem tudott sokat mesélni, csak elismételte amit már eddig is tudtatok. - Victor Crosswellről egy mendemondát híresztelnek az arénában. Anyját egy zombihorda tépte darabokra, amikor még porbafingó kölyök volt. Az apja a közelben találkozott Phillel és még néhány vándorló fiatallal. Együtt találtak a parkra, és minden fasza volt, amíg Victor bele nem szeretett az egyik rabszolgalányba. Anyucit látta benne, és nagyon sokáig magánál tartotta, sőt… állítólag egy kölyköt is kihordott neki, bár azt az életben nem látta senki, szóval vagy smafu, vagy a taknyos sikoltozik a pincében...Hol is tartottam? Ja igen… Aztán az egyik barom nekiesett a a csajnak park utcáin, és amikor az nem akart engedelmeskedni, egy baltát állított a fejébe. Arról, hogy ezt Victor hogyan reagálta le, senki nem tudott mesélni. Ezt az információt persze nem lehetett kézpénznek mesélni, mindenki tudja, hogy a pletyka gyakran nagyon elferdíti a valóságot. A „cukrosbácsi” házához érve a hírnevéhez méltó helyen lakott, egy játszóházban. Még az ajtót is egy kislány nyitotta ki nektek. Egy hatalmas nyalókát szorongatott a kezében, a keze tele volt sebekkel és a jobb szeme alatt is lila volt. A nyakába egy „Molly” feliratú biléta volt akasztva. A verések és a rongyok ellenére boldognak látszot. - Hank bácsi, Hank bácsi! Két szörny és egy néni van az ajtóban. Hancock pillanatok alatt ott termett, épp a shotgunját fényesítette. Valószínűleg készül a holnapi összecsapásra. Szakállas, rövid, barna hajú férfi volt. Apa küllem volt, olyan akitől egy gyerek könnyűszerrel elvenne akár egy csomat cukorkát is. A kék szemei is álszent bizalmat sugároztak. Pár centivel magasabb volt nálad, az izomzata azonban akár egy átlag emberé. Az övére néhány távirányító, és egy rakat elektronikus eszköz volt aggatva. Ezek rendeltetését nem ismerted, de a legtöbbnek valószínűleg az elektromossághoz lehet köze. - Segíthetek valamiben? Beszéd közben végigsimított a szöke kislány haján, majd betessékelte a házba.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Aug 31, 2017 11:46:32 GMT 1
Robert válaszán kicsit elmerengek. Igaza van, hogy valamit titkol a Victor nevezetű zárkózott fazon, de olyan keveset tudok róla, hogy nem merném megkockáztatni, hogy ő lesz az elkövető. Persze kitudja. Én elsőre inkább Pedo Hancockra tenném a voksom. Nem azért mert gyerekeket tart, hanem mert ő készítette az áruk szállásának a védelmét. Persze egyenlőre semmi sem igazolja a gyanúm. Ezután még egy kérdést felteszek Robertnek. - Figyelj. Amíg az Állatkertben voltam a Libsi férgek a helyi rádiót hallgatták, ami hirtelen elhallgatott. Mi történt akkor itt a Parkban? Fontos lehet a nyomozáshoz. *** - És tőled mit vegyek el? – Kérdi Cate, bár figyelmemet inkább a két szép kacsója és formás kis mell tájéka köti le. Persze azért elkezd öltözni. A francba…Pedig jó volt a látvány. Talán ha szépen megkérem még láthatom azokat ma este? - Caleb egyszerre volt számomra testvér, és barát. Te ott akartad hagyni. – A francba eltűntek a fedetlen keblek, de legalább még….Nem már a csípő is belebújt a nadrágba. Francba…Akkor nézzünk végre a nő szemébe. - Azt hiszem, hogy megelégszem egy boccsal is. - Öööö…? – Az a rohadt mosoly. Az az átkozott mosoly. Olyan önelégült. Persze én meg vicces fiú vagyok, akinek egy szavát se lehet elhinni. Viszonozom a mosolyt. – Per pillanat nincs nálam egyetlen egy medve bocs sem. És nem is volt alkalmam olyat szerezni az Állatkerti túrám során. De majd legközelebb. – Teljes fogsoros vigyorral nyugtázom ezt (rossz) poént – De ha ilyen sokat számít neked. Bocsánat. Nos indulhatunk? Miután kiértünk bájosan baljós piromániás hercegnőnk kastélyából rögvest Pedo Hancoc lakrésze fel veszem az irányt. - Most épp Pedo Hancock házához megyünk és elbeszélgetünk vele aranybogaraim. Tudod Cate van egy patkány a parkban. Egy patkány aki a libsiknek kémkedik. Aki miatt ennyire felbátorodtak ezek a férgek, hogy ránk támadnak. Közvetetten ez a patkány felelős a mai szar napunkért. Csak sajnos nem tudjuk pontosan ki a kém. Jelenleg 3 nevünk van csak. Az első Hancock. Szeretném megnézni magamnak a fickót. Gyerekeket vesz és ad el, de ami még gyanúsabbá teszi az az, hogy köze van a rabszolgák közös istállójához. És ha a Libsik azt tervezik, hogy zombikat engednek ránk akkor, hol lennének nagyobb biztonságban a hőn szeretett megmentendő embereik mint az elektromos kerítésen belül lévő közös lakrészben? Ezen felül nem is tűnik annak a könyörtelen embernek, de ugye a cukormázas külső alatt, gyakran fekete és kegyetlen emberek húzzák meg magukat. Másik emberünk pedig Victor Crosswell. Őszintén semmit sem tudok róla, szóval csak megnézzük magunknak. Ó ezen kívül van egy harmadik csóka is, de kedves Robert barátunk azt mondta ne említsem előtted a nevét. A nagy haditerv pedig az, hogy Phil megbízottjainak adjuk ki magunkat akik ellenőriznek pár dolgot a holnapi harc előtt, pusztán óvatosságból. Ha meg a főnököt nem veszik be akkor Duncen-é. Végig hallgatom Catet az út során. Érdekes dolgokat mond és felkelti az érdeklődésem Victorral kapcsolatban. Érdekesebb lett a fickó mint eddig volt és a pletykák mindig igazságra épülnek. Szóval valami csak igaz lehet. Érdemes lesz erről is elbeszélgetni Victorral a házacskájában. Majd pedig itt van Pedo háza. - Cuki. – Jegyzem meg félhalkan mikor bekopogok az ajtón. Mikor kinyílt az ajtó egy aranyos kislány, monoklival a jobb szeme alatt, nyalókával a szájában, sebekkel a karján és egy bilétával a nyakában amire a "Molly" nevet írták. Aranyos. Annyira aranyos. Lassan elmosolyodok. Gyerekek. Nem lehet őket nem szeretni. - Hank bácsi, Hank bácsi! Két szörny és egy néni van az ajtóban. Azt hittem nem lehet aranyosabb, de az lett. Imádom. Olyan kis őszinte és ártatlanok. Majd pedig megjelenik Pedo Hancoc az ajtóban. Shoutgunnal a kezében. Barna szőrzet, álszent kék szemek, nem túl erős testfelépítés, de nagyobb mint én. Elektromos ketyerék az övén. - Segíthetek valamiben? – Teszi is fel a kérdést. - Üdv Johnson Tepes. De szólítson nyugodtan csak Tepesnek. Ők itt a társaim, Robert – Mutattok Robertre – És Cate - Ekkor Cate-re. – A főnök megkért minket egy gyors rutin ellenőrzésre a holnapi ütközet előtt. Elnézést, de bemehetnénk? Kicsit hűvös van idekint. – Ha beinvitál magához ezt egy biccentéssel megköszönöm, majd ha sikerül valami kényelmes helyen elhelyezkedek. – Nos ott tartottam, hogy a főnők jóvoltából tartunk egy gyors ellenőrzést és pár általános kérdezősködést. Ugye, holnap a Libsik által idevezérelt zombikkal küzdünk majd meg. És ezért tudni szeretném, hogy áll a különböző elektromos védő berendezések. És úgy tudom te vezetted be a közös áruk szállására az elektromos kerítést. Működik? Minden rendben van vele? Esetleg megfelelő hely lenne egy esetleges áttörés esetén? Ezen kívül lenne egy magán jellegű kérdésem is. – Előre hajolok mélyen Hancoc szemébe nézek, majd pedig gyermeteg mosollyal közlöm vele ami közölni akarok – Kölcsön kérhetném egy délutánra a Molly nevű kislányt egyszer? Olyan aranyos volt ott az ajtóban és mindig szerettem volna egy hugicát.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Sept 17, 2017 19:48:37 GMT 1
Érzed a hátad mögött keletkező hőt, pedig Robert még csak nem is tette a kezét a lángszóró gombjára. Ez csak Cate, bár nem tudni, hogy melyik a rosszabb. - Kiről beszél, Robert? Robert lesütötte a szemét, azonban amint hátra fordultál rögtön le tudtad olvasni az arcáról, hogy legközelebb ő maga lök majd Szakáll embereinek kezei közé. Hacsak nem ő döfi beléd a pengét. - Szóval ő… Ki fogom nyírni, a saját beleivel akasztom fel. Amelyikőtök megpróbál megállítani, az utána megy a pokolba. De előtte könyörögni fog, hogy mehessen már oda… Azzal gyorsított a tempón, és útközben élezni kezdte a kését. Még a vadmacska jelleméhez képest is idegesebb volt a megszokottnál. Időnként el-el dobálta az említett fegyvert, és ha nem oda állt a penge, ahova elképzelte, akkor hangos káromkodásba kezdett. Robert egész végig csendben volt, és a tekintetéből leszűrhetted, hogy a lelki szemeivel épp egy nagyon szép halálnemet képzelt el számodra. Az út tehát kínos csendben telt. *** - Persze, fáradjanak beljebb. – Ez a hang… Vajon ilyen hanggal cserkészi be a gyerekeket is? – Innának valamit? Hancock házában egyedül te foglaltál helyet. Robert szokásához híven a falhoz dőlt, míg Cate kitudja hova a fenébe tűnt el. Valószínűleg ismeri a járást, ugyanis határozott léptekkel megindult a folyosó vége felé, és eltűnt a jobb oldali ajtó mögött. Hank még csak nem is zavartatta magát. A Price rezidencia ülőalkalmatosságai rendkívül kényelmesnek bizonyultak. Szinte elsüllyedtél a fotel kényelmében, bár kétség nem fér hozzá, hogy a fáradtság is rendkívül fontos módosító a képletben. Ha nem lenne fontos feladatod, tuti leragadnának a szemeid. Ha kértél valami innivalót, akkor egy sötét bőrű kisfú hozza be a terembe. Rongyokat visel, és a 150-es szám van a hátára égetve. Csontsovány, ám ennek ellenére ápolt. Bartender vagy valami ócska szolga lesz belőle, több rosszul beforrt csontja is volt, így alkalmatlan a nehezebb tárgyak emelgetésére, a harcot pedig végképp nyugalmazhatja. - Ahh, a Park biztonsági rendszereivel nincsen semmi probléma. Ma már egyszer ellenőriztem, miért követelik már megint rajtam? – Egy gyanakvó pillantást vetett rád, miközben egy játékbaba haját igazgatta. – Molly! Ezt itt hagytad! A kislány szélsebesen szaladt be a szobába, megállt a gazdája előtt. Amilyen gyorsan érkezett, olyan lassan vette át a játékot. - Bocsánat Hank bácsi, többet nem fordul elő. - Ajánlom is Molly – Megsimogatta a gyermek haját – Nem szeretnél visszamenni Reginaldhoz igaz? - Neeeeem! – sikította – Utálom a kutyákat Hank bácsi! Soha többet! REGI MEGHARAPOTT! Nem akarom! NEEEM NEM! Jó leszek! - Nagyon helyes, ezt akartam hallani. Sipirc aludni. Végigsimított a lány hátán, ezzel tessékelte őt ki a szobából. - Bocsánat, hol is tartottam? Ahh igen, a kerítés. Jelen pillanatban nem működik, eső esetén mindig kikapcsolom, amióta kinyírta azt a szerencsétlent… Hogy is hívták? Mindegy, ha agyalok biztos nem jut eszembe. De egyébként szép, hogy biztonságos? Milyen kérdés ez? A rabszolgák elkerülik, mert látják, ahogy feketére süti a rászaró bogarakat. Amíg a cucc áram alatt van, senki se ki, se be. Épp ezért szeretném, ha az egész parkot körbe lehetne vonni egy ilyennel. Nem kéne tartani a holnapihoz hasonló esetektől. Amikor szóba hoztad Mollyt, egy gumikacsát kezdett el nyomogatni. A csipogóját eltávolították, így nem adott ki irritáló hangokat. - Molly még nem áll készen. Buta kislány, még, hosszú, tanulással teli hónapok várnak rá mielőtt kiadnám a kezeim közül. De esetleg választhatsz valaki mást…
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Sept 17, 2017 21:14:21 GMT 1
Azt a mindenit milyen mérges lett hirtelen mindenki. Pedig még ki se mondtam Theo nevét. Kissié ijedt, kissé pedig izgatót arcot vágva hallgatom Catet amint arról fecseg, hogy mit tervez tenni Theovval és azzal aki megállítja. Most már tuti magam alá fogom teperni a mai este folyamán, imádom amikor egy nőben ennyi a szenvedély és a kegyetlenség. *** Basszus ez a hang. Ezzel a kinézettel társítva. Még a szőr is feláll tőle a hátamon. - Köszönöm. Egy korsó jó fajta sör most jól jönne. Valami sötétet, nem szeretem a világost. Ti kértek valamit srácok? - Teszem fel a kérdést amire valószínűleg senki se fog válaszolni a bandából. Hova a francba tünhetet Cate? Csak nem nyomokat keres? Ismerte a járást, szóval nem féltem. Főleg ebben az állapotában, inkább azt aki majd találkozik vele. Bár lehet az ő szívét is meglágyítják a gyerekek. Ezek az édes cukorpofa gyerekek. Nézzük meg ezt az ifjú pincért. Egy gyengéd buksi simogatás után elvettem tőle a korsó sört. Nagy jövő állhat még előtte. Persze eközben nem feledkezek meg a beszélgető partneremről. Figyelem a szavait és az azok mögött megbúvó esetleges másodlagos jelentéseket. Molly nevű gyerek újra bejön, mikor Pedo szól, hogy itt hagyta a kis babáját. De aranyos még babázik. Emlékszem én az ő korábban csontokkal játszottam. Felkar csontokkal kardoztunk a barátaimmal. Édes emlék volt. Majd pedig végére értünk a mondandójának. A Mollyra adott reakciója enyhe reszketéssel töltött el. Rossz érzés kerülgetett ettől a fickótól, ha a gyerekekről beszélt. Nem tudom miért. Nem is tünnik olyan rossz embernek. Kutyák mellett altatja a rosszakat és néha veri őket. De valahogy az egész együtt…Nagyon kellemetlen érzést kelt bennem. - Kár. – Bele hörpintek a sörömbe. - Talán majd egyszer. – Mosolyodok el, ezúttal őszinte kedvességgel. - Sose értettem mi vette rá magát, hogy gyerekkel foglalkozzon. Ritkák, könnyen törnek, igaz aranyosak, de lassan is hoznak hasznot. Na de térjünk is vissza azért amiért jöttünk, rendben?! Na már most azért magát zargatjuk az biztonsági rendszerrel mert maga vezette be az áruk közösségi szállására ezt. Egyébként miért is kell lekapcsolni esőzés idejére a kerítést? - Ez tényleg érdekel. Nem tetszik ez nekem. Bár lehet van ennek logikus indoka, de nem értek az elektronikához. - De ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor bárki szabadon ki és bejárhat a lakrészben? Ami lássuk be egy nagy hiba lenne a védelemben. Ezen felül ilyenkor bárki nagyon könnyen tudna mondjuk bejutatni valamit a rabszolgáknak. Mondjuk fegyvereket. Egyébként miről megy az a kerítés? Közös generátorról vagy van saját hozzá? Másrészt – Itt újra bele iszok a sörömbe és a feléig felhajtóm a korsót. – nem válaszolt arra a kérdésemre…Megfelelő hely lenne egy esetleges visszavonulási helynek a közösségi árú lak?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Sept 28, 2017 17:09:27 GMT 1
A vendéglátód elmosolyodott, mikor megemlítetted a gyerekeket. Akarva-akaratlan is végig kellett hallgatnod a monológját. Észrevehetted, hogy a kezében lévő játék nyakát csavargatja, miközben fura ritmusra mozgatja a lábát. - Szerintem rosszul látja, barátom. A gyerekek törékenyek, befolyásolhatóak, és olyan törékenyek, akár egy hógömb. A megfelelő nevelés egy életre engedelmessé teszik őket – a kacsa már a negyedik kört írta le a saját nyaka körül. – Szeretem a gyerekeket, és azért foglalkozom velük, mert egy életre beléjük nevelhetek valamit, nem is… adhatok nekik valamit. Egy apró darabot magamból. Elengedte a műanyag madarat, ami sebesen visszapördült a helyére. Hank vigyorgó képet komorrá vált, és csak a szemeit forgatta, mikor reagáltál a számonkérésedre. - Ma már te vagy a második, aki idejön, hogy az én dolgomba üsse az orrát… Aztán amikor folytatod, még egy „idióta vagy” nézéssel is megjutalmaz. - Látom az elektronika nem az erőssége, barátom… - pár pillanatig az állát vakargatta, aztán folytatta. – Amikor nincs áram alatt a kerítés, a mocskok vissza vannak tessékelve az épületbe. A biztonsággal kapcsolatos felvetései persze igazak, azonban nem tudnak érdekelni. Nem az én árum menekül, az épület belsejében pedig nehogy én legyek már a rabszolgák dadája. Arra ott vannak a „saját” gyerekeim. Felkelt, és egy pillanatra elhagyta a helységet. Hallótávon belül maradt, így nyugodtan folytathattad. Ha úgy döntesz, hogy megvárod, akkor sem időzik sokáig, egy pohár whiskey és egy teniszlabda kíséretében tért vissza. Furcsa egy ember, mintha kényszeresen le akarná foglalni magát valamivel. Abban a pillanatban, hogy szóba hozod a generátort, ismét felkel a fotelből, és int, hogy kövesd. A szoba túlsó végében lévő ajtó irányába indul meg. Túloldalt egy hosszú folyosó húzódik, melynek két oldalán börtönök húzódnak. Három egyik, négy másik oldalt. Minden cellán két gyermek osztozik, az utolsó szobában pedig hat alvó kutya kezd vad ugatásba, amint az ajtó kitárult. A koromfekete bokszerek addig ugattak, amíg a gazdájuk csendre nem intette őket. Izmos, tiszta, húsos dögök voltak, szöges ellentétei a rabszolgáknak. Azok soványak, koszosak és meggyötörtek volt. Az egyiknek hiányzott az egyik füle, az összes viselt magán verésre utaló nyomokat. A folyosó végén lévő sötét sarokban két fiú birkózott egymással, a verekedés azonban közel sem volt gyermeteg. Friss, vérző sebeket ejtettek egymáson, mindezt az cellában lévő egyetlen játékért. Csend honolt abban a néhány pillanatban, amíg végig sétáltatok a szobán. Egyedül a teniszlabda halk kopogásának visszhangja szólalt fel időnként. Kopp-kopp, akár az eső. Mindez egészen addig volt így, míg a kutyaketrec elé nem érsz. Hank már a generátort tartalmazó szobában van, amikor a legnagyobb testű eb neki nem ugrik a cella ajtajának. Az egész konstrukció belerezgett. Veszettül ugatni, és kapkodni kezdett feléd. - Könnyű kaját érez, ne is törődj vele. – Egy elektrotechnikai berendezésre mutatott – Ez itt a tartalék generátor, mely akkor aktiválódik, ha a főgenerátoron – ami a közös – hirtelen feszültség esést mutat. Így a rendszer nem döglik be, és a rohadékok akkor is ropogósra sülnek, ha valaki kilőné a fő energiaforrást. Ezen felül… - az övén lévő zöld és piros gombok műanyag tokozatán kezdett el kopogni – ezekkel is vezérelhető a ketrec elektronikája. Az elitnek és nekem is van ilyenje, de erről te nyilván tudsz… Láthatod, hogy ismét idiótának néz, amikor felhozod a visszavonulás helyszínét. - Senki nem akar visszamenni a ketrecekbe, ha csak nincs rákényszerülve. Az agyatlanok ellen persze jól véd, de amúgy… Elővette az épület tervrajzát, és egy mesterséges hídra mutatott a két épület között. - Itt bármikor át tudnak menni a mienk, a tetőre nyíló ajtó, és a titkos szoba ajtaja csak kívülről nyitható, így bármikor szét tudnánk kapni egy esetleges lázadást. Volt azonban még valami a tervrajzon, valami rendkívül szokatlan. Talán csak a filctollba próbáltak életet lehelni, de az sem kizárt, hogy valaki el akart tüntetni valamit, ugyanis egy nagyobb firkálás van az alján. Ha Hankről kérdezed, azt mondja, hogy így adták oda neki. Most azonban nem foglalta le semmivel sem a kezét, sem a lábát. - Még valami, amit tudni szeretne?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Sept 28, 2017 20:31:15 GMT 1
Az indulás előtti beszéde a vén Pedonak igazán érdekesek. Sőt meggyőzőek. Talán nekem is bele kellene vágnom a gyerekrablásba. Végül is egész jó üzleti lehetőség lehet benne. Én olcsón megszerzem és annyit akasztok le Pedoról amennyit nem szégyellek. *** Második? Kit érdekelhetett még rajtam kívül ez a redvás kerítés? Persze, hogy az a rohadt spicli. Az is bekörnyékezte őt. Remélem legalább emlékszik még, hogy hogy a retkes faszba nézet ki az a mocsok. *** Remek kis munka helysége van Pedonak is. Bár a hely kihasználás nem a legjobb. Több árú is elférne a ketrecekben. Bár lehet azért van ilyen kevés mert a gyerekeket nehéz beszerezni. Bár az utolsó ketrecben találtam meg a legérdekesebb dolgokat. Kutyák. Izmos, hegyes fogú kutyák. Imádni való állatok, főleg akkor amikor széttépnek valakit. Bár a szociopata papagájt akkor sem tudják felül múlni. Kár, hogy egyel se találkoztam az Állatkertben. Talán legközelebb. Bár remélem nem lesz legközelebb. Hamarosan pedig engem ugatnak meg a dögök. Kicsit megtántorodok ennek hatására. Tévedtem. Rühellem a kutyákat. Nagyon rühellem őket. És rühellem Pedot is amiért azt mondta, hogy könnyű kajának tartanak. Szerintem pusztán egy pillantás a ronda pofámra megmutatja mennyire nem vagyok könnyű kaja.
*** Majd pedig az elektronikáról kezd beszélni. Jó, hogy van egy tartalék generátor. Bár az jobban zavar, hogy ez Pedonál van. Ha benne van bármilyen lázadásban az nagy problémát vagy épp előnyt jelenthet. Érdemes jobban lenni vele. Majd pedig a tervrajz. Jól védhető helynek látszik. De nem a rabszolgáktól félek, hanem a libsiktől és nekik van egy spiclijük, aki talán beengedheti őket oda. Meg az a firkálmány is ott az alaprajzon nagyon vonzza a szemem. De bárhogy próbálom kiderítem Pedotól mi lehet az ő csak azt mondja, hogy így kapta a térképet. Ideje taktikát váltani akkor. - Nos ez egy nagyon tanulságos bemutató volt számomra. Tény, hogy nem értek az elektronikához. De ez amúgy is múlt századi technika és hamarosan teljesen eltűnik az életünkből. Ki adta az alaprajzot neked egyébként? – Tényleg érdeklődve nézek Pedora. Majd pedig jön a nehéz kérdés. – Azt mondtad nem én vagyok ma az egyetlen aki zaklatott téged a közös árú szállásával kapcsolatban. Pontosabban annak az elektromos ellátásával. Ki volt az a másik illető? Ha nincs meg a név nekem elég egy személy leírás. Robert jól figyelj te is!
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 8, 2017 15:43:04 GMT 1
Hank ismét labdázni kezdett, két pattogás között válaszolt. - Victor „Lusta disznó” Crosswell! Annak a rohadéknak a fennhatósága alá tartozott az épület, mielőtt megrakta volna azt a rabszolga lotyót. Utána persze minden meló az én nyakamba szakadt, mert miszter szerelmi bánat és szomorúság a házába zárkózott. Robert ekkor lépett közelebb, és ő is szemügyre vette a tervrajzot. Beigazolódott a sejtése, mely szerint Hancock úgysem adná őket oda neked, így több szem többet lát alapon mindketten memorizáljátok azt. Amíg az alaprajzot vizsgáltátok, válaszolt a másik kérdésedre is. - Neked kéne tudnod, Phil színeit viselte, és a Főnök parancsára érkezett ide. Rutin ellenőrzés, és azt mondta, hogy minden oké. Simogatni kezdte a teniszlabdán lévő szőrt. - Épp ezért gondoltam azt, hogy valószínűleg nem fognak éjek évadján a kapumon zörgetni, hogy valami mégis szar. De hát ilyen az élet nem? Az elit azt csinál amit akar, még a WC-t is fényesre nyaljuk utánuk. Mondandója befejezése után összecsavarta a tervrajzokat, majd gondosan elzárta őket a szoba végében lévő szekrénybe. Elfordította a kulcsot a lakatban, majd visszaakasztotta kulcsot a csomóra. Rengeteg ajtót nyithatott ez a csomó, egy idegen embernek végig kellene próbálnia az összes kulcsot, mire bejutna egyetlen ajtón. Ha nem volt más kérdésetek, akkor visszakísért titeket a nappaliba, majd amint bezárta mögöttetek az ajtót, visszament és kiengedte a kutyákat. Nem tudni, hogy mire fel tette mindezt, de valószínűleg betudható az esti rutinjának. Közben Cate is végzett a saját nyomozásával, Molly kíséretében tért vissza. A kislány egy kifejezetten csúnya babát szorongatott a kezében, az anyagja színe hasonlított a te kabátodéra. Apró lábakkal tipegett oda hozzád, majd a magasba emelte a Tepes babát. Mindketten rondák voltatok, de a baba még rád is köröket vert. Még összevert állapotodban is szebben mutattál. - Catie néni mondta, hogy örülnél egy ilyennek. – poros, sebes arcára vörös pír ült ki, majd rögtön vissza is szaladt a szobába. - Ne örülj ennyire, csak útban volt, miközben kotorásztam. Valamivel le kellett foglalni. – Rontotta el a pillanatnyi örömödet Cate, aztán átnyújtott egy papírt – Ezt a dolgozószobája asztalán találtam. A helyi orvos küldte, Hank barátunk már három vizsgálatot hagyott ki. Aki interakcióba lépett Hankkel, tudta, hogy valami furcsa, pszichikai eredetű betegségben szenved. Ha valami olyan dolgot csinál, ami nem köti le az agyát teljesen, kénytelen lefoglalnia magát valamivel közben. Ha semmi ilyen nincs a közelben, akkor általában rendkívül frusztráltan és idegesen viselkedik. - Kinyitottam az ablakot, ha gondolod, akkor visszajöhetünk amint elment aludni…
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 8, 2017 21:43:51 GMT 1
Victor Crossweltől van a térkép? És megint hasonló történet mint ami a Parkban kering. Szóval tuti volt egy rabszolga lotyója és még szerette is. Egyre gyanúsabb számomra. De ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket. Az alaprajozott közben persze alaposan szemügyre veszem. A lehető legtöbb részeltet akarom megjegyezni.
A kérdező csávó pedig Phil megbízásából jött. Hát ez kicsit ciki. Akkor lehet az elejétől fogva tudta, hogy nem az ő emberei vagyunk? Végig hazudott volna nekünk? Nem….Csak nem. Teljesen lefagyok. Szinte érzem ahogy a fáradtság újra erőt vesz rajtam. A térdem is megremeg egy kicsit. Nem….Nem lehet…Ekkor jut el a tudatomig amit az elitről mond.
- Ja…Még a seggüket is fényesre nyalnánk, ha azt mondanák… - Itt egy erőtlen nevetést próbálok kierőszakolni magamból. De még mindig kicsit a felismerés hatása alatt vagyok.
Lassan ki megyünk a dolgozó szobájából a nappaliba. Majd eltűnt a kutyáival játszani. Persze előtte még megköszöntem a segítségét. Indultam volna megkeresni Catet amikor ő is előbukkant. És nem volt egyedül hát nem az aranyos kis Molly lépdelt ott mellette, akinek volt egy baba a kezében. És pont olyan fekete színű mint a ballon kabátom. Ez aranyos. Amikor látom, hogy megáll előttem, behajlítom a térdem és szem magasságba próbálok kerülni vele. Ilyen közelről még aranyosabb ez a kis lány. Emlékeztet egy régi gyerekre még a fiatal koromban. Sajnos ő már meghalt. Én öltem meg. Majd felém nyújtja a babát. Hát azért nem túl szép ez a rongy. Tényleg ilyen ronda lennék? Nem az kizárt. Szerintem kifejezetten karakteres az arcom. Elvettem tőle a babát és elkezdtem közelemről is megnézni.
- Catie néni mondta, hogy örülnél egy ilyennek. – poros, sebes arcára vörös pír ült ki, majd rögtön vissza is szaladt a szobába - Ez aranyos. – A baba karjait mozgatom fel és alá. Nagyon aranyos volt a kislánytól, hogy ezt adta nekem. Még azt se hallom meg amikor Cate hozzám szól. Olyan aranyos volt Molly is és ez a baba is olyan aranyos. – Azt hiszem Lil’ Johnson Tepesnek fogom nevezni. – Ekkor kerítek a kis babának egy aranyos helyet az övemen. – Na mit is akartál mondani Cate?
Miután újra végig hallgatom Cate-et összegzem magamban az információkat. Kényszeresen kell valamit csinálnia valamit Pedonak, hogy lefoglalja magát. Nálam folyton izget-mozgot a keze. A hazudozás pedig lefoglalja az embert, nem? Akkor lehet mégse hazudott nekem. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem jött rá ki vagyok és nem titkol e el valamit. Mindegy először Victort veszem szemügyre.
- Talán később. De először megnéznék magamnak Victort és a közös áruk szállását. Ez utóbbit előbb ejteném útba. Robert mennyire emlékszel a tervrajzra?
Ezt követően amíg még valamennyire tiszták az emlékeink Robertel elindulunk a rabszolgák közös szállására. A szállást gondolom védik, így az öröknek is a Philes dumát darálom le, először megpróbáljuk Robertet elküldöm megkeresni azt a helyet ahol az alaprajzon a satírozás volt látható esetleg, ha vannak őrök az egyiket megpróbálom rávenni, hogy vele menjen (Természetesen a szép mosolyommal) . Szigorúan meghagyom neki, hogy ha talál valamit először NEKEM szóljon. Eközben én Catevel átkutatom a szállás helyet különböző illegális dolgok után keresve. Szúró-, vágófegyverek, esetleg lőfegyver után kutatva.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 15, 2017 19:26:05 GMT 1
A rabszolgák fogva tartására szolgáló épület egyike volt a park legnagyobb létesítményeinek. Egykoron valami nagyraktárként szolgálhatott, ugyanis teljesen kívül esik a park szórakoztató zónáján. A rabszolgák tömeges szállítása éppen ezen okból rendkívül problémás, így általában csak nagyon szélsőséges esetben visznek el embercsoportokat. Mire eléritek a kapukat, már csak a kirakat ketrecben égnek a fények. Ezek rendkívül különleges cellák, melyeknek a két vízszintes fala plexiből van, így állandó rálátás nyílik az éppen áruba bocsájtott, különleges szolgákra. Ezek minden egyes porcikáját meg lehet tekinteni, ugyanis anyaszült meztelenül vannak kitéve a figyelő szemeknek, pusztán egy ártáblát lógatnak a nyakukba. Az őrök addig nem szólnak semmit, amíg a kirakatban nézelődtök, azonban amint be akartok menni, megálljt parancsolnak. A nyomozásos dumát nem igazán akarják bevenni, egyedül csak úgy engednek a dolognak, ha mindannyiótokat elkíséri egyikőtök. Így te és Cate két kísérőt, míg Robert egyet kapott. Átlagos alakok voltak, egyetlen férfit leszámítva, mit ad isten, épp a te kísérődről van szó. A férfi bajsza a nyakközépig ért. Ezt leszámítva zöld szemek, és világos barna, már-már szőkés szemei voltak. De nem is a szokatlan külső miatt volt érdekes, hanem mert biztos voltál már benne, hogy láttad már valahol. A rácsok másik oldalán, bár akkor még nem volt ilyen ostoba bajusz rajta. Az éjjeli műszak miatt nem tűnt túl boldognak, így a nyílegyenes kérdezősködés talán nem a legjobb ötlet. Bár az sem kizárt, hogy kevered valakivel… De kétség kívül ismerős fazon… A rabszolgáknál furcsa mód semmi gyanús nincs, vagy ha volt is, már az őrség elvette tőlük. Van egy erre kijelölt ládája a felvigyázónak (aki már az igazak álmát alussza), ám ahhoz az őrök nem biztosítanak hozzáférést. - Tepes, töld ide a ronda pofád! – A nem túl finom megfogalmazásból egyértelműen lejön, hogy még mindig bántana. Nagyon. – Itt végig CSAK fal van! És valóban, az átfirkált szoba végig falakból állt. Sehol egy titkos ajtó, ám a vakolat biztos, hogy nem egyszerre került rá. - Elég vékony a téglasor, egy kalapáccsal át lehetne törni… - Szó sem lehet róla. – Felelte az egyik őr azonnal. – Nincs ott semmi, már évek óta így áll. Phil sem egyezne bele, ha nincs más dolgotok, akkor tünés kifelé. Sajnos ezek az őrök már sokkal közelebb állnak az elit embereihez, az öltözékükből könnyedén kiveheted, hogy ki melyik fejes „udvarából származik, így nem olyan könnyű megvezetni őket, azonban ha nem találsz ki valamit, az egész látogatás felesleges volt. Megpróbálhatsz távozás után betörni, elvégre nem megy a kerítés, vagy esetleg karizmatikus maradni, vagy használhatod az orvosi szobába vezető titkos bejáratot is, hogy visszatérj... Ki tudja, hogy mit találtak a szolgáknál, és ki tudja, hogy mit rejthet az a fal. Bár az is lehet, hogy semmit, és feleslegesen viszed vásárra a bőröd...
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 15, 2017 21:49:31 GMT 1
Csak tudnám mi a francért rak valaki ilyen messze egy raktárt mindentől. De legalább a plexi mögött meztelen rabszolgák arca kárpótol a kutyagolásért. Egy kicsit szórakozok velük. Ütögetem az üveget, rájuk mosolygok, picit csattogtatom nekik a fogsorom és még a nyelvem is kinyújtom rájuk. Ez most jól eset. De az utána következő rész. Az már kevésbé. Négy verőlegény az elit tagjainak színében és…És PINK! Először csak a színt látom meg, utána tűnik fel, hogy nő van a ruhában. Szerencséje, ha férfi lett volna akkor lehet eldurran az agyam. Erről a hülye színről még mindig az a ronda törpe jut az eszembe. Kettő pedig mintha a Kretén Tesók embere lenne egy pedig…Ismerős a csávó arca, de nem tudok rájönni, hogy honnan. Mindegy az tuti, hogy Koponya Kyle színeiben pompázik. Remek. És még nem is bandázhatunk magunkba. Fejenként egy kísérő és pont az enyém lett Bajusz Huszár. Ez nem az én napom. Ehhez kell egy cigi. Amire szinte azonnal rá is gyújtok. És mivel én megyek Cattel így még egy másik kísérőt is kapunk. Ez az egyik Tesó embere. Mindegy. Miközben átnézzük a rabszolga szállásokat semmit nem találok ami gyanús lenne. Bár az a néhány sikoltozó rabszolga édes látvány volt. Az egyikre még rá is mosolyogtam. De mindeközben egyre jobban élt bennem a gyanú, hogy ezt a Bajusz Huszárt láttam már valahol. Igen biztos, hogy egyszer ott szorongott az egyik ketrecben. Mikor rákérdezek az Bajusz Vagánynál, hogy találtak-e illegális cuccokat az áruknál csak a felvigyázóhoz irányit akit mily véletlen nem láthatók, mert szundit. Szerencséje volt, hogy Robert épp kedvesen magához invitált vagy én is kedves dolgokat mondtam volna neki. Szóval egyenlőre megnézzük mit akar legkedvesebb barátom Robert.
- Itt végig CSAK fal van! – Persze, hogy fal van, te hat ökör, majd kifogják a te kedvedért plakátozni azt hogy titkos ajtó? - Elég vékony a téglasor, egy kalapáccsal át lehetne törni…
- Szó sem lehet róla. – Felelte az egyik őr azonnal. – Nincs ott semmi, már évek óta így áll. Phil sem egyezne bele, ha nincs más dolgotok, akkor tűnés kifelé. – Nagyon idegesítenek már a mai nap akadékoskodói. Hát nem látják a nagyobb képet?
- Szavad ne feled. – Hideg, kissé fáradtan vettem ezt oda. Majd pedig Bajusz Huszár felé fordulok. A cigit leejtem a földre majd rátaposok. Közben előveszem az övemről az alkar hosszú késem és elkezdek vele játszani. A hegye pont a bal kezem mutató ujján táncol. - No ide figyeljetek, marha szar hangulatban vagyok faszfejek. És még fiatal az éjszaka és még rengeteg dolgom lenne, szóval ha nem akarjátok, hogy nektek is szar napotok legyen –Itt oda fordulók a Kretén Tesók egyik emberéhez – Akkor azt javaslom, hogy tegyetek lakatott a pofátokra és működjetek együtt. – Vissza fordulók Bajuszhoz és olyan közel lépek hozzá, hogy szinte már lesmárolom. A kés pedig, pont gyomor magasban heggyel előre mered felé. Mélyen a szemébe nézek. – Hogy van Kyle, Bajusz Huszár? – Ronda teli fogas mosollyal várom a válaszát. - Szóval ha már évek óta itt áll ez a fal akkor nem fogunk mögötte semmit sem találni és egy kis lyuk nem fog gondot okozni. És ne gyertek nekem azzal, hogy Phil nem engedné. Mondok valamit. Phil nincs itt. Szóval most te bajszos barátom ütsz egy lyukat a falba egy kalapáccsal, a többiek ezt végig nézik és egy szót se szólnak. Majd pedig megnézzük van-e ott valami. Persze még az is játszik, hogy rátöröm az ajtót a felvigyázóra aki épp édes álmát alussza és gondolom kurvára nem lenne boldog, ha az első dolog az éjszaka közepén amit meglát az az én ronda fejem lenne. Egyetértetek velem gondlom. Szóval mit szóltok a fal vagy a felvigyázó? – A penge hegye elég közel van ahhoz, hogy át szúrjam a Bajusz Huszár hasát és felnyissam mint egy csirkét szokás és remélem eközben Cate és Robert is elkezdtek „játszani” a fegyvereikkel. Elég időt adtam nekik a monológommal.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 16, 2017 7:26:16 GMT 1
A három őr egy emberként röhögött fel a fenyegetésed hallatán. Még az élet-halál közt táncoló bajusz is hangos hahotázásba kezdett. Eközben persze a társaid fegyvert ragadtak, bár Robert arcára bizonytalanság ült. Egyértelmű volt, hogy nem örül annak, hogy önkényes vezetővé választottad magad. Cate-ről leolvasható volt a vérszomj, bár afelől sem fért kétség, hogy nem tetszik neki az elit kutyáinak hahotázása. A feszült csendet Bajusz törte meg, a nevetés visszatartásával küzdve. - Johnson húgyszagú Gepes! - Kurjantott fel a férfi - Megszöktél az állatkertből? Egy éjszaka az állatok között, és máris nem tudod, hogy hol a helyed? Na, ide figyelj szarházi. Ha egy ujjal is hozzánk érsz, azzal aláírod a halálos ítéleted. Hadd homályosítsam fel a sötét kis elmédet. Az állatkertben látták, amint a liberátorokkal bratyizol. Az ellenségekkel, akik korábban szó nélkül felnyomták az egész tárat a seggünkbe. Akkor kimagyaráztad magad, de ha most idejösz, és kárt teszel úgy... bárkiben, akkor nem lesz kétség, hogy kit titulálnak majd árulónak. Minden egyes szava lenéző, megalázó és sértő volt. Beszéd közben érezted, ahogy hirtelen hátrébb lök, majd rád ordít. - TANULD MEG, HOGY HOL A HELYED! KUTYA!
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 16, 2017 8:37:05 GMT 1
Rohadékok. Mocskos, bolond, redves rohadékok. Röhögni mernek rajtam. Kedvem lenne mindegyiknek egyesével kinyomni a szemét puszta kézzel és közbe végig hallgatni a szánalmas siránkozásaik. Élve megnyúznám őket és kabátot készítenék a bőrükből. A fogaikból pedig koronát magamnak. Bajusz Huszár ronda monológja közben pedig bele harapok az alsó ajkamba. Érzem ahogy az ajkamban lévő vaskarikák vasas ízét és a vérszomjam. És persze Kyle is kotyog…Nem tudja senki mit jelent az, hogy titok? Nem mintha én nem kotyogtam volna el dolgokat, de ez most másodlagos a legfontosabb, hogy ki fogom nyírni ezt a seggfejet. De az utolsó mondat! Az az átkozott utolsó mondat betette nálam a kaput.
- TANULD MEG, HOGY HOL A HELYED! KUTYA! – Ordítja Bajusz Huszár. - Hát jól van. – Nehezemre esik, kiejteni a szavakat. Főleg úgy, hogy közben kénytelen vagyok nem össze szorítani a fogaim. Majd rendkívül dühös képet vágva, kicsit oldalra lépek és megpróbálok elmenni balra kerülve elmenni. Persze nem túl messze tőle, pont, úgy, hogy vállal lekoncoljam őt. És ekkor szabadul el bennem minden felgyülemlett vérszomj. Jobb kezemben lévő kést, kicsit a medence csont felett, felfelé irányítva bele állítom. Majd egy fordulatból jött bal horoggal pofán baszom. Majd ha még nem szabadultak el az indulatok teljesen, megpróbálom élő pajzsként használni Bajuszt és bízok a szerencsémben, hogy a Kretén Tesók, nem fognak lőni, Pinky nem figyelt fel ránk és a Felvigyázott se keltettük fel.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 17, 2017 14:21:20 GMT 1
Szúrás: 1-2: Vese 3-4: Vese fölé 5-6: Vese alá pl6_DrvC1-6 Cate gyorsasága: 1-6 Zaj: 1-6 Pinky elhelyezkedése 1-6 Szúrás mélysége: 1-6 1-6·1-6·1-6·1-6·1-6
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 17, 2017 20:23:39 GMT 1
Az ellenfeled váratlanul érte a támadás, azonban annyira még sikerült megmozdulnia, hogy ne szúrd át a veséjét. Alá ment, de legalább megmarad. Fájdalmában felkiáltott, ami nem is csoda, hisz gyakorlatilag belehátrált a kés pengéjébe, így az még mélyebbre hatolt benne. Az idősebbik Jankers színeit viselő férfi persze azonnal lövésre emelte a rohampuskáját, Cate azonban gyorsabb volt, és sikerült megragadni a fegyvert és a plafon felé irányítania. Ezt követően a szokásos harci táncát járva kicsavarta a férfi kezéből a fegyvert, és leütötte vele. Ahhoz azonban nem volt elég fürge, hogy a másik férfi elől kitáncoljon. A fegyvervég a tarkójának nyomódott, és egy dühös hang felszólította, hogy dobja el a fegyvert. Robert mindeközben rád, pontosabban a túszodra szegezte a fegyverét. A perceknek tűnő feszült pillanatokat az első lövés szakította félbe. Azonban nem az eszméleténél lévő Jankers lőtt, se nem Cate, de még csak nem is Robert. A lövés egyenesen a bejárat felől érkezett, Cassandra Baker rózsaszínjét viselő ölebétől. A pisztolycső vége még füstölt, Robert pedig arcal előre a padlóra zuhant. Precíz fejlövés, valószínűleg nem tudta volna megismételni. - Most pedig eldobjátok a fegyvert, vagy a ribanc kapja a következő golyót a fejébe. Cate persze nem tudott uralkodni az érzelmein, a földre eső barátja után kapott, és a térdére fektette annak fejét. Aztán kitört belőle a sírás. A két legjobb barátját veszítette el a mai nap. Mindkettőt miattad. - Egyedül maradtál Tepes. – Felelte fütyörészve a vörös ruhás – Dobd el azt a rohadt kést, és engedd el Wallace-t. Vagy kilyuggatlak. Először Wallace lesz tele lyukakkal persze, de utána a te ronda pofád jön.
|
|