Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Feb 11, 2017 12:11:56 GMT 1
Post by Ben on Feb 11, 2017 12:11:56 GMT 1
A városrész nem sokkal a SkyChemicalsban történt robbanást követően, ismeretlen okból teljesen beáradt. A környéken hemzsegnek a fertőzöttek, ugyanis éjszaka a fertőzött víz zöld színűen világít. Azonban még ezt sem tántorítja el a guberálókat és kereskedőket, rendszeresen jönnek felkutatni a víz borította területet, hiszen a fosztogatók nagyrésze elkerüli azt. Ki tudja, hogy mennyi földi jó rejtőzhet a vízalatt...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Atlantisz
Közzétéve: Feb 28, 2017 15:36:12 GMT 1
Post by Ben on Feb 28, 2017 15:36:12 GMT 1
Lopott emlékek No Man's Son - @szujonor
Mennyi ideig lehettél eszméletlen. Egy óra? Több? Amikor kinyitod a szemed, teljesen céltalan vagy. Se cél, se név, se tervek. Semmi. Az egyetlen dolog amit érzel, az a hasad korgása. És persze a koppanással járó fájdalom, miután kikötötted a biztonsági övet. Ami nyugtalanítóbb volt, az a felismerés. A felismerés, hogy nem voltál egyedül. A buggy lámpáit valaki eltávolította, és az utastér is teljesen üres. Az egyetlen dolog, ami maradt, az a tetejéről leszakadt ponyva, és néhány láda. Néhány láda, melyekben feltehetőleg a te dolgaid voltak ezelőtt. Minden eltűnt, egy korty víz, vagy egy csokiszelet sem maradt. A buggy használhatatlanná vált, valaki még a benzint is lecsapolta belőle. Néhány folt még friss. Amikor körülnézel, akkor egy félig víz alatt lévő városrészt vélsz észrevenni, valamint a közeledő viharfelhőket. Életnek semmi nyoma, bármerre fordulsz. Amikor azt gondolod, hogy teljesen elvesztél, amikor egy koppanást hallasz a hátad mögül. Egy körül-belül tizenhat éves lány ejtette le a fegyverét. Pontosabban, a te fegyveredet! Amikor megfordulsz, olyan arcot vág, mintha szellemet látott volna. A lány távolodni kezdett, bár nem volt fegyvered, úgy tűnt, mintha nem számított volna arra, hogy bárki élő feltámadjon. Vagy esetleg egy élőholt. A bumerángját kereste, hogy feléd hajítsa, mikor is egy másik alak is megjelent. Magas, de vékonyabb férfi, egy köpeny volt rá terítve, melyre sárga festékkel egy vakondot festettek. Nyilpuskát szegezve lépett a lány elé. - Karin, azt mondtad, hogy halott volt. - Esküszöm az volt. Semmire sem reagált. - Akkor viszont ez a második élete. Nem fog sokáig tartani. Ezek fertőzött zombinak néznek téged, sőt, a férfi már lövésre is emelte a fegyverét.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 15:25:19 GMT 1
Nov 23, 2024 15:25:19 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 10, 2017 20:32:35 GMT 1
Post by Deleted on Apr 10, 2017 20:32:35 GMT 1
Egy zombi tud ilyet? – kérdezem és szteppelni kezdek. Ha ezen meglepődik, megpróbálom elvenni tőle a fegyvert. Ha sikerül, akkor ráfogom, de természetesen nem húzom meg a ravaszt. A lánynak intézem a szavaimat:
– Ha nem akarod, hogy kinyírjam a pasid, akkor dobj el mindent. Kivéve a bumerángot, azt ne dobd, csak tedd le!
...
Ha mindez nem jön össze és továbbra is a nyílvesszővel nézek farkasszemet, akkor nekidőlök a felborult járműnek, összefonom a karjaim és lemondóan várakozok, mint akit nem érdekel, mi lesz.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 12, 2017 21:05:28 GMT 1
Post by Ben on Apr 12, 2017 21:05:28 GMT 1
Lopott emlékek No Man's Son - @szujonor
A sztepptáncodra egyszerre ráncolják össze a szemöldöküket, azonban nem a várt reakciót váltja ki belőlük a dolog. - Daniel, tedd el a nyílpuskát, ez az ember - ekkor akaratlanul is elnevette magát - határozottan nem fertőzött. Kacagott, és felemelte a földről a pisztolyodat, és mielőtt bármit is tenni tudtál volna vele, odanyújtotta neked. Nem volt kibiztosítva, a kishölgy valószínűleg használni sem tudja. A fiú csak csóválta a fejét, és addig nem volt hajlandó szót fogadni a Karinnak, amíg nem biztosítod őket afelől, hogy nem jelentesz veszélyt. A lány értetlenül pásztázta közted és a barátja közt a tekintetét, az arcáról leolvasható a "Most mi legyen?" tekintet. A férfi arca viszont komor volt, és csak csóválta a fejét. A lány erre kiabálni kezdett. - Nem vagyunk tolvajok Daniel! Soha nem vittük el élő ember holmiját, és... csak nézz rá... szüksége van a dolgaira. - Ahogy nekünk is szükségünk van az autója alkatrészeire, Karin. Értsd már meg! - Nem, nem akarom megérteni. Ezek nem mi vagyunk! Guberálók vagyunk, gépészek, műszerészek, szerelők. De nem tolvajok. Láttad a nyílpuskás tekintetén, hogy megadta magát. Felmordult egyet, és így szólt. - Rendben van. - ekkor feléd fordult- De előbb... had mutassam meg, hogy mi ez az egész amin dolgozunk. Aztán ha továbbra is úgy gondolod, hogy nem vagy hajlandó ezeket a nemes ügyért feláldozni, akkor mindent visszaadunk. A ládáid tartalmára nincs szükségünk, ahogy a fegyvereidre sem. Aztán a fegyvere végével előre mutatott, hogy ebbe az irányba kell mennetek. A lány haladt elöl, Daniel hátul és te középen. Az út során alkalmad volt még jobban szemügyre venni a lány hátára erősített, vakondot ábrázoló logót. Mint kiderült valami vállalat emblémája lehetett, és valami ponyváról vágták le. MOLE TECH. Soha az életben nem hallottál róluk. Egy öreg gyárépületbe vezettek téged, a rengeteg vakondos plakátból és a logó többszöri megjelenéséből arra következtetsz, hogy ez egykoron a cég épülete lehetett. Odabentről metálzene szűrődött ki, és mikor beléptetek egy teljesen új világ tárult eléd. Rengeteg elektrotechnikai kacat, volt itt. Három ládányi eldobható fényképezőgép, rajta a "Pirate World" felirattal, legalább ennyi kábel, csavar, különféle alkatrészek és... egy emberméretű robot. Legalábbis azoknak tűntek, és amikor Karin látta rajtad a meglepődést, rögtön szóra nyílt a szája. - Charles Mole egyik találmánya. Az az ember egy született zseni volt, több száz tervrajzot hagyott hátra. Kamerák, mágneses zárak, villamos gépek, robotkarok. Nem akarom fényezni magunkat, de örülök, hogy nem valami szakbarbár talált rá ezekre a tervrajzokra, mert akkor Charles munkásságából semmi sem maradt volna fenn. A lány elpöccintett egy kapcsolóta robot nyakán, mire az azonnal kiegyenesedett. A szemei felvillantak, aztán megszólalt. Végigmért magának, aztán föléd hajolt. - Sebészeti program aktiválva. Kérem készítse fel magát a prosztata vizsgálatra. - Mi? Nem! Hülye konzverdoboz. Karin azonnal kikapcsolta a gépet. - Elnézést kérek, még nem tökéletes, hiányzik belőle néhány szenszor, és a programkódja is finomításra szorul még. Inkább mutatok valami mást. Átvezetett téged egy szomszédos helyiségbe, ez még az előzőnél is zsúfoltabb volt. Már a belépéskor megpillantottad a buggyd lámpáit, sőt... annak motorját is. Ez a szoba volt a zene forrása is, illetve újabb két ismertlent pillantottál meg itt. - Trish! Nicolas! - Karin örömében felkiáltott. - Hol van Andy és Sparkle? - Beszerzőkörútra ment, nem gondolt arra, hogy ti ilyen hamar végeztek... - És ekkor megpillantott téged. - Ki ez az idegen? Kit hoztál közénk Karin? - Ne aggódj... Nem jelent veszélyt... Halottnak hittük, és elhoztuk a dolgait. Hogy is hívnak téged? Ha egy kitalált nevet mondasz, akkor csak annyit felel, hogy "örvendek". Ha beavatod őt az amnéziás történetbe, akkor pedig mosolyogva ennyit mond. - Azt hiszem Maszkos srácnak foglak szólítani. Aztán tovább mesélt. Odahívott egy számítógéphez, és látszólag kamerafelvételeket mutatott. Azzal a különbséggel, hogy a kamerák mozogtak. A jobb kezével kivett valamit a fiókból. - Ezeket is Charles Mole tervezte, afféle hordozható kamerák. Évekbe telt, mire sikerült négyet elkészítenünk belőlük. - És néha még ezek is beakadnak. - Tette hozzá rosszallóan Nicolas. - Elég legyen már, mutassuk meg azt, amiért jött.- Látszólag Daniel volt az egyetlen, aki nem örült a jelenlétednek. - Jól van, jól van. Erre tessék. Egy targoncára mutatott, aminek a végére egy hatalmas fúróhegy volt erősítve. - Az alagsorban van egy hatalmas, lezárt ajtó. Nem tudjuk, hogy mi van odabent, és egészen mostanáig még csak módot sem találtunk arra, hogy kinyissuk. Csak képzelni tudjuk, hogy mi lehet odabent. Elkészített találmányok, alkatrészek, vagy valami egészen más... A targonca eredeti motorja gyenge volt hozzá, a gépkocsiké pedig túl nagy, hogy a targoncába illeszük. A buggydé viszont gyakorlatilag teljesen beleillik. - Daniel közben összepakolta a dolgaidat egy zsákba, és a kezedbe nyomta. - Mit mondasz?
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Atlantisz
Közzétéve: May 9, 2017 7:55:10 GMT 1
Post by Deleted on May 9, 2017 7:55:10 GMT 1
Valószínűleg látszik rajtam, hogy kimerült vagyok, mert nem nyaggatnak, hogy azonnal adjak választ. A buggy biztosan fontos volt számomra, legalábbis segített abban, hogy életben maradjak. Kutatni kezdek a járműben talált csomagok között (eközben többen gyanakodva figyelnek), de nem találok semmit. Karinhoz fordulok, ő tűnik a legszimpatikusabbnak, és megkérem, hogy adjon nekem egy kis élelmet. Ezt valószínűleg a többiekkel kell megvitatnia. Amíg a válaszra várok,elhúzódom a csapattól és egy fém oszlopnak dőlve, karjaimat ölbe fonva várakozok. Hallgatom a gépek monoton zaját és a távolban, kintről mintha eső kopogását hallanám. Elgondolkozom, hogy milyen kötődésük lehet ezeknek az embereknek a titokzatos feltalálóhoz és munkáihoz? Miféle reményt látnak ezekben a gépekben? Én inkább fegyvernek láttam ezt a fura robotot, mint házi kedvencnek. Azonban jobban belegondolva nekem nincs semmilyen kötődésem semmihez és senkihez. A buggyhoz sem és nem jutott eszembe egyetlen ember sem, aki fontos lenne számomra. Ők egy összetartó csapat, CSALÁD. Nem biztos, hogy közéjük tartozhatom, de talán egyelőre jobb így, mint egyedül. És igen - vallottam be magamnak - kíváncsi vagyok, mit rejt az üzem mélye. Megkerestem a többieket és egy pillanatnyi habozás után kiböktem: Rendben, tiétek a buggy alkatrésze, de cserébe én is megyek veletek a lezárt szektorba és egy darab bizgentyűt megtarthatok, amit odabent találunk! Ez így megfelel?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: May 14, 2017 9:23:27 GMT 1
Post by Ben on May 14, 2017 9:23:27 GMT 1
| Lopott emlékek |
No Man's Son - @szujonor
Amikor ételt kérsz Karintól, a lány kérdően a többiekre néz, aztán így felel: - Valamit biztos találunk neked, Maszkos fiú. Amíg a társaival beszélgetett, lehetőséged adódott jobban szemügyre venni a szobát. Rengeteg olyan tárgy, eszköz volt a falra akasztva, polcokra, ládákba téve, amikről fogalmad sincs, hogy mit csinálhatnak. Az egyes alkatrészek, fogaskerekek gondosan, méret és típus alapján voltak szétválogatva. Az egyedüli kivetnivaló a szerszámok elrendezésében volt. Azokkal bármerre néztél, mindig szembe találkoztál. Kisvártatva a lány is visszatér, négy konzervvel a kezében. - Sajnos csak ezzel tudunk szolgálni, nem a legfinomabb, de még mi sem haltunk meg tőle. Felnevetett, aztán átnyújtotta. És ekkor veszed észre, hogy mind a négy dobozra Karin neve van festve. A lány valószínűleg a saját fejadagjából adott neked, azonban ha vissza akarnád adni, akkor eltolja maga elől, mondván neked valószínűleg nagyobb szükséged van rá, mint neki. Félszemmel figyelte, ahogy elfogyasztod az ételt, közben rendet rakott körülötted. *** Amikor beleegyezel, akkor Karin örömében megölel. Furcsa, és kissé kínos jelenet volt. Elvörösödött fejjel engedett el, és rögtön a többiek mögé húzódott. Nicolas vette át a szót. - Köszönjük, és természetsen megtarthatja az egyik "bizgentyűt"... Az utolsó szót némi éllel mondta ki, mintha zavarta volna, hogy így nevezed az ő drágalátos talámányát. - Akkor lássunk munkához! Méheket megszégyenítő szorgossággal tolták a szerelőrámpára a targoncát, és láttak hozzá a szereléshez. Kivéve Karint, a kínos jelenet óta nem láttad a kamaszlányt. Helyette Daniel "szórakoztató" társasága jutott neked. - Hé, Maszkos! Ha már itt vagy, akkor igazán hasznossá is tehetnéd magad. Egy rakat biztosítékot nyomott a kezedbe. - Ezeket kéne kicserélni az alaksorban, azt hiszem, hogy ezt te is megtudod csinálni... Odalent nincs áram, így zseblámpát kell vinned magaddal. De ne aggódj, Charles Mole szellemén kívül semmi veszélyes nincs odalent...
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Atlantisz
Közzétéve: May 18, 2017 11:30:12 GMT 1
Post by Deleted on May 18, 2017 11:30:12 GMT 1
Mosolyogva fogadom a megbízást, ám valamiért csapdát szimatolok. Nincsenek emlékeim ezekről az emberekről vagy a helyről, de valahol, valamikor megtanultam, hogy ne bízzak senkiben. Hiszen ha el tesznek láb alól, akkor nem kell semmit adniuk az alkatrészekért cserébe.
– Szívesen segítek bármiben – mondtam –, de attól tartok, eltévednék odalent a sötétben. Hiszen azzal sem vagyok tisztában, hogyan sérültem meg. De ha Karin... Igen. Úgy látom, ő nem szorgoskodik a gépeknél. Ha Ő ráérne elkísérni, azt megköszönném!
Daniel kicsit furcsán néz rám. Nem tudom, a lány iménti kínos, nekem is furcsa reakciója miatt vagy más miatt.
Válaszra várok.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: May 23, 2017 20:01:33 GMT 1
Post by Ben on May 23, 2017 20:01:33 GMT 1
| Lopott emlékek |
No Man's Son - @szujonor
Daniel összeráncolt homlokkal tekintett rád, amikor szóba hoztad Karint. - Amikor egyedül akar lenni, akkor a szobájában bütyköl. Keresztül a folyosón, balra, majd a STOP táblás ajtóból nyíló szoba. Az az övé. Ha meg tudod győzni, hogy menjen veled, akkor ki vagyok én, hogy az utadba álljak? Azzal ő lezártnak tekintette az ügyet, és visszatért a bütyköléshez. ***
A lány szobáját nem lehetett eltéveszteni, könnyűszerrel odataláltál, főleg, mivel odabentről üvöltött a zene, de olyan hangosan, hogy nem hallotta, ha kopogtál, kiáltottál neki. Kénytelen voltál benyitni. Épp egy drónt próbált működésbe hozni, több kevesebb sikerrel, de rögtön hátrafordult, amint megérezte a nyitott ajtóval beszűrődő huzatot. Letette a csavarhúzót az asztalra, felállt az asztaltól, és odalépett hozzád. - Figyelj, sajnálom az... szóval az ölelést. Soha nem voltunk még ilyen közel ahhoz, hogy kinyissuk a raktárat, és... te voltál a legközelebb. Vedd meg nem történtnek. Ha elmondtad, hogy milyen okból keresed, ezer örömmel veled tartott. - Szívesen körbevezetlek odalent is, bár megmondom őszintén, hogy amióta itt vagyunk, az alagsor még egyszer sem volt áram alatt. Jut eszembe... Ugye tudsz kötelet mászni? Meg sem várta a választ, a kezedbe nyomott egy tíz méter hosszú darabot, aztán elindult a liftakna irányában. - Az alagsorban rendkívül magasak voltak a biztonsági óvintézkedések, az összes ajtó elektronikus úton nyitható ki, egyedül csak a liftaknán keresztül tudunk lemászni úgy, hogy ne tegyünk kárt az áramkörökben. Tartott egy szusszanásni szünetet, befejezte a csomók kötözösét, felhúzott a kezeire egy mászókesztyűt, és már csúszott is lefelé. Megvárta, amíg te is leérsz, aztán folytatta a mesélést. - Soha nem volt elegendő energiánk ahhoz, hogy az egész helyet árammal lássuk el, és mivel a fenti termek mindegyikére szükség van, így nem volt kétséges, hogy hol fogunk sötétben tapogatózni. Ha bekapcsoljuk odalent az energiaellátást, akkor körül-belül másfél napig lesz elegendő energiánk arra, hogy minden rendszert ellássunk, utána jön a sötét középkor. Izgalmas lesz. A lány arcáról tényleg leolvasható volt az izgatottság, és egy kicsit ijesztő is volt a tudat, hogy nem zavarja, ha áram nélkül maradnak. Bekapcsolta a zseblámpát, és navigálni kezdett. - A folyosó végén van Charles Moole dolgozószobája, a fejszobra mögött található a biztosíték szekrény, valamint a vészkapcsoló, így mi is oda megyünk. A járásából is egyértelműen kivehető volt a lelkesedés, időnként felszökkent a levegőbe, aztán úgy nyitotta ki neked az iroda ajtaját, mintha személyesen az egykori amerikai elnök jött volna hozzá látogatóba. A mellszobor feje lehajtható volt, rendes állapotában teljesen kitakarta a szekrényt. A lány lehajtotta ezt, majd hozzálátott azok kicseréléséhez. A gombot azonban nem nyomta meg, hanem kinyújtott karokkal mutott rá. - Tiéd a megtiszteltetés, Sisakosfiú. ***
Amint megnyomtad a gombot, először nem történt semmi, aztán sorra elkezdtek felkapcsolódni a folyosó lámpái. Ezután ismét hosszas csend következett, majd bekapcsolódott a dolgozószobában lévő TELEVÍZIÓ is, és maga Charles Mole egyik videófelvételét játszotta le. A férfi hangja fojtott, és szomorú volt. - Ez az üzenet Diana Higgins Mole-nak szól. Kedvesem, ha ezt az üzenetet nézed, akkor valószínűleg meghaltam. Kérlek vigyázz a gyerekekre és édesanyámra. A végrendeletemben mindent rátok hagytam, így Nigel és Teresa jövője miatt sem kell aggódnotok. - Ekkor már könnyek folytak végig az arcán - A hétvégi ház garázsába rejtettem Nigel ajándékát. Tudom, hogy megtiltottad, hogy motort vásároljak neki, de te is tudod, hogy nem tudod örökké távol tartani a szenvedélyétől. A kulcs anyukám vázájában van. Abban a rondában, amit állandó jelleggel ki akartál dobni. - nevetett, de a nevetése nyomasztó volt, erőltetett. Szipogot egy kicsit, kifújta az orrát, aztán folytatta - Diana, az üzenet további részét csak akkor tekintsd meg, ha senki sincs melletted a szobában. Nagyon figyelj rám. Megtudtam, hogy az ifjú Amadeus Black szabotálni akarja a SkyChemicals projektet. Állítólag több politikust, apokalipszisvárót is bevont a tervébe. Fel akarja robbantani a létesítményt, hogy a régi világ maradványain egy sajátot tudjon felépíteni. Tudom, őrültségnek hangzik. A rendőrség is kiröhögött, amikor elmondtam nekik. Arra szeretnélek megkérni, hogy bármennyire is nevetségesnek hangzik a kérés, kérlek töltsétek a ma estét a pincében, a fejlett szellőzőrendszere megvéd titeket a mérgező gázoktól. Azt, hogy én mire készülök, nem mondhatom el. Őrültnek tartanál, meg akarnál állítani, azt pedig az emberiség érdekében nem hagyhatom. Ti vagyok a mindenem. Mindennél jobban örökké szeret téged a te egyetlen Charlie-d. Az üzenet itt véget ért. Karint látszólag sokkolta a tartalma, ugyanis a levegőben tapogatózva kereste a bőrfotelt, és rögtön belehuppant. - Én eddig... Eddig azt hittem, hogy baleset volt... erre kiderült, hogy valami... valami rohadék szándékosan tervezte ugyanezt. A lány szíve az egészséges sokszorosát verte másodpercenként, majd még így... ülve is elájult.
|
|
Victorique
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 29, 2018 13:52:04 GMT 1
May 4, 2017 8:32:20 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Jan 22, 2018 21:39:17 GMT 1
Post by Victorique on Jan 22, 2018 21:39:17 GMT 1
A szerencse forgandó
Az elárasztott városhoz közeledve egyre hangosabban ver Lucky szíve. Már-már azon kezd aggódni, hogy valaki meghallja a mellkasában lévő dübörgést, amikor a felkiáltás és a Tobias koponyájával való összekoccanás szó szerint kiveri a gondolatot a fejéből. Nem túl beszédes, feszült és ha kérdeznék, akkor is csak egy foghegyről odavetett választ adna. Kénytelen valamiféle bizalmat kiépíteni Tobias irányába, bármennyire is tiltakozik minden idegszálával ez ellen; így, amikor a létrán leküldi, kérdés nélkül elindul lefelé. A kézfogás meglepi, de szinte rögtön megérti a lényeget. Mielőtt elhúzódna, megszorítja a férfi kezét. A golyókat próbálja észrevétlenül szorongatni ujjai között, egy pillanatig megretten attól a lehetőségtől, hogy lepotyognak a vízbe... Brock küszködését elnézve eszébe jut, hogy most egyszerűen véget vethetne a megpróbáltatásoknak: ha hátba lőné az undorító dagadtat, miközben remegve mászik lefelé. Kis híján meg is teszi, hisz minden adott: a fegyver, a tár, tiszta célpont. Mielőtt megfeszítené izmait, a hájas pacni csobban a vízben, Tobias pedig új üzlet lehetőségét veti fel. Lucky megdöbbenésében válaszolni sem tud, hatalmas lelkiismeret furdalás keríti hatalmába. Összepréselt ajkakkal bólint, az Ebonville felé vezető út felé pillant. Másodpercnyi töprengés után elnyomja lányos, érzelgős gondolatait: Tobias láthatja miképp változik meg a lány tekintete. Újra az a hazug és magabiztos nő, akivel legelőször találkozott. - Még találkozunk - mosolya csalfa, Tobias érezhet némi biztatást, üzenetet benne; míg Brock inkább fenyegetést és szúrós élt. Egy pillanatra sem fordít hátat, míg el nem tűnik az Ebonville irányába vezető alagútba. Óvatosan, próbál csendesen haladni az alagútban, majd megtorpan. Némi töprengés után sem mozdul. Hallgatózik, szinte levegőt sem vesz. Szomjazik az információra: tudni akarja mi fog történni. Bármilyen nesz árulkodó lehet, fülel minden szót, ami eddig elhallatszik. Ha netán a zajok elhallgatnak vagy távolodnak, még mindig kivár. Ez idő alatt eszébe jut több lehetőség is a forgatókönyvre. Vajon az alagút tényleg Ebonville-be vezet? Vegy csak egy jól sikerült átverés részesévé vált? Mit tervez Tobias? Ha van hely a fegyverben,betárazza a kapott golyókat. Ha nincs, elteszi őket biztos helyre. Jól tudja, hogy megbánja, de nem tud ellenállni a lehetőségnek. Bízik a szerencsében, hisz másban nem bízhat. A zajok esetleges elcsendesedése után a biztonságos távolságot kivárva kiles az alagútból. Ha van lehetősége, az akkorra eltűnt férfiak után lopakodik. Olyan lassan és csendesen, amennyire a vízben lehet.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: Mar 5, 2018 9:17:24 GMT 1
Post by Ben on Mar 5, 2018 9:17:24 GMT 1
Ahogy Tobiasék elvesznek az alagútban, úgy indulsz útnak te is. Bár a testüket nem látod, a hangjuk veled maradt. A két alagút valószínűleg nagyon közel van egymáshoz, mert Tobias szája már megint jár. A háttérben a drogos itt-ott felhorkant, Brock pedig kussoltatja a szélhámos barátodat. Minden elhalkítást fél perc csend követi, majd a szokásos nóta. "Megvan a pénz." vagy "Sosem akartalak átverni titeket" és ehhez hasonló bizonygatások, ígéretek. Számodra átlátszó hazugságok ezek, de nincs okod azt hinni, hogy Brock ne dőlt volna be nekik. Sőt, az eszéből kiindulva a gondolatai már egy hideg sör körül keringhetnek. Aztán egy kanyar érkezik az alagútban, a hangok pedig egyik pillanatról a másikra eltűnnek. Mintha nem is lettek volna. Valószínűleg a másik csapat is nagy ívben kanyarodhatott. Egyedül maradtál a mennyezetről lehulló cseppek hangjával és a futkározó patkányokkal. Furcsa, hogy egy fertőzött sincs a csatornában. Végül aztán úgy döntesz, hogy a kíváncsiság felülkerekedik az esetleges szabadulás lehetőségén. Bölcs döntés a vakszerencsére bízni az életed? Ugyan, neked a neved is szerencse, mi baj történhet? Ahogy belépsz abba az alúgtba, ahonnét Tobiasék elindultak, újra hallhatod a nem túl bársonyos hangokat. Ám ezúttal jóval dühösebb kivitelben. - ELEGEM VAN A MEGVEZETÉSBŐL TOBIAS, AZT MONDTAD, HOGY ITT VAN A PÉNZ! TÍZIG SZÁMOLOK, UTÁNA KINYÍRLAK. Fény áradt ki az alagút végéből és egy nagyobb terembe nyersz belátást. Egy nagyobb helyiség, valószínűleg valami központ lehet, hisz a szoba magassága legalább hét méter. Tobias egy fa emelvényen ácsorog, melyre egy kisebb viskót emeltek. A két balfácán a ház előttről kiáltozik. - HÁROM! KETTŐ! - Megvan! Tobias azonban nem egy pénzesköteget, vagy egy lőszeres táskát emel ki a ládából, hanem egy baltát, reflexből elvágja a mögötte lévő kötelet, majd a földre veti magát. Ennek hatására kinyílik az egyik csatornazáró rendszer, majd... nem történik semmi. Brock elröhögi magát, aztán elkattannak az első lövések. Tobias "barátodat" szerencsére(?) nem éri találat. A kinyíló csatornázóról aztán hangos csörömpél hallatszik, mely megtöri a lövöldözést. Pár pillanatig semmi, majd a vízből egy hatalmas krokodil veti magát Brockolira. Még nem láttál ilyen állatot, azonban hallásból tudod, hogy hatalmas dögök, ő azonban még a szokásosnál is nagyobbra nőtt. Miközben marcangolni kezdi Brockoli-t, a társa tüzet nyit a dögre, az azonban mintha meg sem érezné. Tobbie csak most merészkedett arra, hogy felkeljen és elhúzza a csíkot, ám a Brock-al fetrengő krokodil az útját állja. A nagytestű állatt nekicsapódik az egyik tartópalánknak, melynek hatására a rajta lévő házikó összedől, Tobias pedig a gerendák alá szorul. Brock társa úgy dönt, hogy fontosabb az élete, mint Tobias tartózása, így megpróbál lelépni, ám a dög jóval gyorsabb volt és elkapta a lábát. Felordított fájdalmában, majd elmerült a csatornavízben. Hatalmas döntés előtt állsz. Tobias látszólag meg akarta menteni az életedet, hisz elterelt a krokodil útjából és valószínűleg Ebonville felé szándékozott terelni, most viszont az ő élete is veszélybe került. Azt a tényt viszont nem szabad elfelejteni, hogy egy gigászi krokodil van közted és közte.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: Jul 20, 2020 19:06:27 GMT 1
Post by Ben on Jul 20, 2020 19:06:27 GMT 1
| Elsüllyedt kincsek |
Luna Rubra- Kami
Atlantiszba mindig megéri visszatérni. Sosem tudja az ember, hogy mit sodor a vízfelszínre, vagy ami mégjobb, a partra az áramlat. Egy komplett, elsüllyedt városrészben rengeteg lehetőség van, pont ezt szeretik a guberálók is. Csak egy csónak kell, egy marék vakmerőség és egy csipet türelem kell az embernek, itt biztos talál valamit. Pláne ha van olyan merész (őrült, ostoba), hogy le is merüljön a víz alá és keressen valami oda ragadt dolgot. De a turkálás nehezebb meló, mint simán elvenni ami nem a tiéd, de égetően szükséged van rá. Ahogy körülnézel rengeteg embert látsz a vízben, mind-mind különféle cuccokat keresgélnek. Egy parton vitatkozó pároson akad meg a szemed, amint egy lezárt fémládán vitatkoznak. - Az én hajómban akadt el! - De ha nincsenek az én láncaim, akkor nem húzzuk ki a tóból! - Az én flexem fogja kinyitni, tehát az enyém! A doboz tartalmából ítélve valami értékes lehet benne, rozsdamentes acélból készült és egy karcolás sincs rajta. Még ott sem, ahol az állítólagos hajó neki ütközött.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Jul 21, 2020 8:51:12 GMT 1
Post by Kami on Jul 21, 2020 8:51:12 GMT 1
#s://scontent-vie1-1~xx~fbcdn~net/v/t1~15752-9/106088650_196317408383238_3923800246157458938_n~png?_nc_cat=110&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=-n_m8MoVBfAAX_6I8_g&_nc_ht=scontent-vie1-1~xx&oh=32e70f8edc18f9f6db483714b036bf1f&oe=5F3DA322 Legyalogoltam a lábaim, fáradt vagyok, és nagyon éhes. Viszont végre elértem Atlantiszt. Nem az én műfajom, hogy én magam túrjam fel a dolgokat, minthogy elvegyem mástól. A hatalmas vízfelszín a látóterembe kúszik, s rengeteg embert pillantok meg. Ki a vízben kutakodik, akár csónakon, akár szárazföldön, ki a parton összegzi zsákmányát. Elhúzom a számat a rengeteg ember láttán. Nem szeretem a tömegeket. Chaos hozzám dörgölőzik, ezzel majdnem felborítva engem. Nyüszít, tudom, hogy éhes. Már vagy két napja volt, hogy utoljára belakmározott, azóta ő is szárazkenyéren él, akárcsak én. De nem hozhattunk magunkkal semmiféle romlandó élelmiszert, ugyanis nem tudtam mennyi idő alatt érünk ide. Megvakargatom a fülét, s már épp nyúlnék a hátán lévő táskába, amikor hangos veszekedés üti meg füleim. A part felé nézek, ahol két ember veszekszik egy rozsdamentes acélláda felett. Ahogy ki tudom venni, nem tudnak megállapodni kié legyen a zsákmány. Be kell vallanom, nekem is felkeltette az érdeklődésem. Vajon mit zárhattak el abban a dobozban? Tőlük kicsit távolabb, a parthoz közelebb letelepszem, megpaskolom a földet, hogy Chaos is feküdjön csak le. Egyelőre csak megfigyelők leszünk, és ha úgy ítélem meg, hogy nekem szükségem van a láda tartalmára, majd elveszem magamnak. Előveszek egy hatalmas egész darab szárazkenyeret, s Chaos elé rakom a felét. - Bocs pajtás, de ha szerencsések vagyunk, ma királyi lakomád lesz… és mellé még valami értékes cuccal is gazdagodhatunk.- Megvakarom ismét a füle tövét, ahogy elmélázva a vízre meredek, közben minden idegszálammal a veszekedő páros hangjára koncentrálok. Néha-néha a szemem sarkából is odapillantok rájuk. Török magamnak is egy keveset a szárazkenyérből, majd előveszek egy zacskó aszalt gyümölcsöt is. Ahogy ránézek, rögtön elfintorodom. Mazsola… Pfejjj. Nem szeretem a mazsolát. Azonban nem válogathatok, egyelőre legalábbis nem. Bekapom az utolsó falat kenyeret is, felbontom a mazsolás zacskót, és bekapom az első szemet. Az ízére megrázkódik az egész testem, és az arcom fura grimaszba rándul. - Bleee, ez rosszabb, mint képzeltem… - Chaos csak a szeme sarkából pillant rám, aztán egy hatalmas sóhaj keretében a lábaira helyezi a nagy fejét. Az első pár szem után kiégtek az ízlelőbimbóim, úgyhogy már annyira nem is volt vészes. Gyorsan odapillantok a kincsesládikómra, de még mindig nem nyitották fel. - Mit totojáznak már? Nem érek rá egész nap… - morgom az orrom alatt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: Jul 21, 2020 12:58:27 GMT 1
Post by Ben on Jul 21, 2020 12:58:27 GMT 1
| Elsüllyedt kincsek |
Luna Rubra- Kami
A két férfi csak nem tudott dűlőre jutni. Végül az unta meg a vitát először, aki a flexével is érvelt. - Najó! - felelte, miközben félretolta a férfit - Én ezt most kinyitom, majd aztán eldöntjük, hogy kié lesz, ha tudjuk mi van benne. A hatalmas hátizsákjában kezdett kotorászni, ám végül a vágószerszám helyett egy shotgunt húzott ki belőle. - Haver, beszéljük.. meg! Viheted! A partszakasz hangos volt, de a lövés hallatára mindenki elcsendesedett. Láthattál arcokat a lövés irányába tekinteni, ám nem sűrűn zavartatták magukat. Volt aki visszatért ahhoz, amit csinált, aztán volt olyan is, aki a fertőzöttek felbukkanásától tartva inkább elpucolt a helyszínről. A fegyveres felfedező nyugodt szívvel félredobja a hullát az útból, lesöpri a vért és a húsdarabokat a frissen szerzett zsákmányáról és nagy erőfeszítések árán ugyan, de felemeli és elindul vele elfele.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Jul 25, 2020 12:02:57 GMT 1
Post by Kami on Jul 25, 2020 12:02:57 GMT 1
#s://i~pinimg~com/236x/04/ec/a1/04eca1c5614c2d8d4b2f8982e1b9e669~jpg Ásítok, és legyűröm a maradék mazsolát a torkomon, s a zacskót pedig elhajítom. A türelmem a végéhez ért, így elkezdem lecsatolni a táskákat Chaos-ról. Aztán egy fegyverdörrenést hallok. A hangjából ítélve valamilyen shotgun lehetett. Chaos is felkapta erre a fejét, és érzem, ahogy minden izma megfeszül. - Nyugalom pajtás, nyugalom. Várj egy kicsit. Erre sértődötten visszahajtja a fejét mancsaira, és még prüszkölt is egyet. Hihetetlen egy mutáns farkas ez! Mielőtt levenném róla a táskákat, körülnézek. Egyesek inkább elpucolnak egy esetleges fertőzött támadás miatt, mások visszatérnek ahhoz, amit csináltak eddig is. A szemem sarkából a shotis férfi minden mozdulatát lesem. Ahogy félresöpri a hullát, és annak minden maradványát, ahogy a vállára kapja a fegyvert, és ahogy küszködve felemeli a ládát, s elindul vele. Mikor már sétált annyit, hogy biztos kiessünk a látószögéből, lehúzom a táskákat a mutáns farkasról, megbököm. - Gyerünk kapd el, ott megy a kajád! – mondom neki halk, de izgatott hangod. Ahogy meghallja a kaja szót, felugrik, de még nem indul el. Finoman nyüszíteni kezd, ezzel jelezvén, hogy adjam ki a parancsot. Én meg, hát, nincs szívem tovább váratni ezt a kis cukorfalatot. - Chaos, fogd! – Utasítom, fojtott hangerőn. A farkas abban a pillanatban kilő, pár hatalmas ugrással a fickó mögött terem, hátulról ráugrik, és egyenesen a torkához kap, hacsak a fickó nem rendelkezik emberfeletti reflexekkel, vagy más egyéb külső tényező nem szól közbe. Eközben én a hátamra kapom a többi táskát, és azért biztos ami biztos, előveszem a két lőfegyverem. Ha netán Chaos nem járna sikerrel, segíteni tudjak neki. Ha nem történik semmi fennakadás, akkor ledönti a fickót, hatalmas mancsaival a törzsére helyezi a súlyának nagy részét, és a fogai közt tartja illető torkát, de még nem harapja át. Azzal megvárja, hogy odaérjek, és parancsba adjam neki.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Atlantisz
Közzétéve: Jul 27, 2020 17:00:43 GMT 1
Post by Ben on Jul 27, 2020 17:00:43 GMT 1
| Elsüllyedt kincsek |
Luna Rubra- Kami
Chaos vadászösztöne és éhsége olyan ellenfél volt, amivel nagyon kevesen tudják felvenni a harcot. Értelemszerűen a fütyörésző, ládát cipelő férfi sem tartozott ezen emberek közé, ám valami csodával határos módon nem is félt az ebtől. A földre zuhanva próbál küzdeni vele, de hamarosan rájön, hogy felesleges. Helyette a mellette elcsúszó fémládát és téged fürkész a dühös tekintetével. De továbbra sem fél. Olyannyira nem, hogy mire te is odaérsz, a torka körül lévő fogakkal nem törődve kezd ordibálni veled. - Van fogalmad róla, hogy ki a faszt támadtál meg?Fékezd a kurva korcsodat ribanc!
Majdnem annyira vicsorog a fogaival, mint Chaos. A szája legalább annyira habzik. Úgy fordítja a nyakát, hogy te magad is észrevedd a Skulltopos tetoválást, alatta négy csíkkal. A bandákkal töltött időből tudod, hogy összesen nyolc ilyen csík van, mely a rangbeli elhelyezkedését jelenti az egyik főmufti alklánjaiból. A negyedik csík hosszabb, mint a másik három, tehát a guberáló az egyik alkán vezetője. Ha a hullára tekintesz, rajta is észrevehetsz egy kisebb tetoválást az alkarján, szintén a skulltop tagja lehet. - A barátaim itt várnak rám a sarkon, szóval kurva gyorsan csináld azt amit mondok. Ezután még hangos, baljós hangon fütyülni kezd, melynek hatására mindenki elpucol a környékről.
|
|