Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 11, 2017 12:06:57 GMT 1
A Kapel Benzinkút egy független, ötszemélyes család által fenntartott benzinkút. Ők a Warlenek. Nem tudni, hogy mivel tartják féken a Skulltop ganget és a fosztogatókat, de ahelyett, hogy a banda kifosztotta volna a helyet, az egyik rendszeres törzsvásárló. Ennek ellenére Horizont City és Nepal City egyaránt küldött néhány zsoldost, hogy féken tartsák az esetleges rablókat. Több típusú benzint, olajt és gázt is árusítanak egyszerre, de csak Nepal Dollart hajlandóak elfogadni, illetve vízre és ételre cserélik az árut.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Feb 28, 2017 17:03:44 GMT 1
- Cserben hagytál apa. Ott hagytál azokkal ez emberekkel! Egyedül! Megöltek. Halott vagyok. Te magad is jól tudod, hogy meg tudtál volna menteni. Mégsem tettél semmit ellene. Minden a te hibád. A hang egyre hevesebben, egyre hangosabban ismétlődött a fejedben. - A TE HIBÁD! TE HIBÁD.... TE HIBÁD! Közelebb lépett hozzád. Már nem mozgott a szája, vér csorgott belőle. Te mégis hallottad a hangját. - TE HIBÁD! MEGÖLTÉL. Aztán szétnyílt a torka is, és te átláttál a túloldalra. Arca folyamatosan elszürkült. Már egyetlen ránc sem rándult az arcán, úgy nézett ki, mint aki tényleg halott volt. Halott volt, és közelített feléd. - TE HIBÁD! Egy éles konyhakést rántott elő a háta mögül. Az arca egyik vonása megmozdult. Mosolygott. - TE HIBÁD! Már előtted volt, a nyaka körül kirajzolódott a kötél, amire az apró, élettelen testét húzták. - De hamarosan együtt játszhatunk. Apa. Próbáltad mozdítani a karodat, de béna voltál. Tehetetlen. Mintha több tonnás súly tartott volna fekvő pozícióban. A kés pedig suhant, gyorsan és pontosan. Keresztül döfte a szíved. Hirtelen felültél. Egy újabb rémálom. A mai nap már a második. Ezúttal is megkarmoltad magad álmodban. Minden éjjel az a tudat kísér az ágyba, hogy egy kicsit minden nap meghalsz. A lelked, a józan eszed darabja minden nap veszít egy darabkát magából. Tudtad, hogy ezek nem a lányod szavai, azonban egy részed mégis azt hiszi, azok. Tán a személyes bosszúd, tán a rémálmaid tehetnek arról, hogy most itt vagy. Ide vezetnek a szálak. Itt kell lennie azoknak a rohadékoknak. Nyomok, és szóbeszédek. Semmi konkrét. Már egy ideje a központi sivatag útjait járod. Semmi életre utaló jelet nem véltél észrevenni. Eddig. Már tegnap is láttad a Kapel Benzinkút fényeit a távolban, ma azonban végre elértél hozzájuk. Csak pár órányi járásra vannak.
*** Amikor eléred a Warlen tanyát, azok vetnek rád egy kósza pillantást, ám nem zavarnak a dolgodban. Ha érdeklődni szeretnél, úgy bármivel kapcsolatban, akkor egy kopaszodó, ősz hajú, kissé pocakos férfihoz küldenek, odabennt a boltban. Ő Richard Warlen. A benzinkút ajándékboltjában rengeteg térképet, és minden féle apró vackot találsz. A térképeken kívül semminek nincs jelentősége, tárgyi értéke. A te figyelmed egy vörös, koponyát ábrázoló tetoválást viselő alak keltette fel. Éppen két tartályni benzinért fizetett. A férfi arca ismeretlen volt, de a szimbólum nem. A gyermeked gyilkosának szimbóluma.
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 26, 2017 19:55:43 GMT 1
Mar 2, 2016 18:08:36 GMT 1
|
Post by Geri on Feb 28, 2017 21:40:46 GMT 1
Zihálva ébredek, izzadtan, kimerülten. Megint nem pihentem ki magam eléggé. Egész éjjel rémálmok és zombihörgés kísértett. Egy elhagyatott, romos épületben töltöttem az éjszakát. Az ajtót bévülről elreteszeltem, hogy semmi és senki ne jusson be rajta. Mielőtt elindultam megreggeliztem, habár csak pár falat volt, ittam rá pár kortyot, összepakoltam a dolgaimat és útnak eredtem. Már csak pár órányi járásra volt egy benzinkút. Célba vettem és egy rövidnek tűnő túra után el is értem hozzá. Kissé furcsa helynek tűnt, vajon mi lehet az oka, hogy senki nem fosztotta eddig ki? Bizonyára jó okuk lehet rá az erre járóknak, így inkább én sem próbálkoztam semmi ilyennel.
Az udvaron ülőknek csak odabiccentettem és bevettem az irányt a bolthoz. Mikor beléptem először semmi érdekeset nem véltem felfedezni ami nem oda való lett volna, csak egy vevőt. De várjunk csak... a jel a karján... hogy az a kurva kibaszott... Nem, nem, nem. Fékeznem kell magam, lehet elvezethet a többihez valamilyen úton módon.Megvártam míg fizet, s közben megnéztem az árut. Térkép... az még jól jöhet. Gyorsan kértem is egyet, és fizettem. Nem nagyon törődtem az öreggel, a fickóra összpontosítottam, követtem a szememmel. Pár pillanattal utána léptem ki a boltból, úgy láttam egy motor felé tart. Ha azt eléri nem tudom követni - de hogy állíthatnám meg, hogy ne legyen feltűnő? Hmm..., lassan elindulok arra, amerre ő, de csak úgy hogy ne legyen feltűnő. Közben szétnyitom az újonnan vásárolt térképet, hátha abból megtudom merre tarthat.
Rögtön szemet szúr az a nagy vörös koponya, a Skulltop Gang vérvörös jelölése, megvagytok ti kibaszott mocskos szemétládák. Három éve kereslek benneteket, három rohadt éve csaholok utánatok ti nyavalyás istenverte köcsögök, de végre utolértelek benneteket. A kérdés már csak az, mit kezdjek ezzel a taggal és hogy küldhetem le a pokolba az összes többit. Megállok, ezt a tagot egyenlőre hagyom elmenni, csak feltűnést okozna, hogy valaki nekiment egy bandatagnak. Meg különben is, ő nem volt ott..., de biztos vagyok benne, hogy ő sem követett el kevesebbet, mint a többi. Az biztos, hogy még várnom kell, mert ha most esek neki, abból csak baj lesz. És most, hogy tudom hol keressem őket, már nem mennek semerre előlem. Akkor csapok le rájuk amikor akarok, és úgy, ahogy kedvem tartja. De egyedül ekkora tömeg ellen nem boldogulok, hacsak nem lassacskán faragom le a létszámot úgy, hogy a gyanú ne rám terelődjön, mégis kellő büntetést kapjanak. Ehhez azonban olyanhoz kell folyamodnom ami nincs igazán kedvemre velük kapcsolatban... viszont, a lassú kín rosszabb a halálnál... tehát marad a türelemjáték. A bosszú egyenlőre tolódik, de egyre közelebb vagyok hozzá.
Visszamegyek a boltba, és megpróbálok beszélgetésbe elegyedni az öreggel, hátha mond valami érdekeset. Kicsit kérdezősködnék is a Skulltopról, hogy mennyien vannak, kik ők, milyen felszereltséggel bírnak és hasonlók, de egyenlőre hanyagolom. Szóval kezdetnek leteszem a térképet a pultra, és kiterítem. - Hé, figyelj, tudnál kicsit segíteni nekem? Látom épp nincs kit kiszolgálnod. Nemrég érkeztem a környékre. El tudnád mondani mi a helyzet errefelé? A várossal meg ezekkel a helyekkel kapcsolatban mit lehet, mit jó tudni? - Húzom végig lassan az ujjam a térképen kijelölt helyszíneken, majd várom, mit reagál az öreg.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 3, 2017 7:25:27 GMT 1
Vérrel írt ígéret
A férfi kicsit összeráncolta a homlokát, mikor útbaigazítást kértél tőle. Afféle "Úgy nézek ki, mint egy idegenvezető?" tekintetet olvastál le az arcáról. Ennek ellenére a falra feszített, fél méter széles, fél méter magas térképhez lépett, és magyarazni kezdett. - A lilával jelölt területek városok, Nepal City, a Központi Sivatag tündöklő szemétdombja. A legnagyobb, és legbiztonságosabb település. Az utóbbival Horizont City felhőkarcoló triója vitába szállna. De róluk később. Nepal City egykoron egy katonai menedékhely volt, ebből adódóan vastag falak ölelik körbe, automata lövegtornyok óvják és jól felszerelt katonák őrzik. A belépés vemhesek számára tabu. Te ugye nem az ő fajtájukat gyarapítod? Végigsimított a shotgunján, remélve, hogy nem így van. - Horizont City egy hidakkal összekötött felhőkarcoló város. Az egyetlen mód, ahogyan meg lehet közelíteni, az a központi felhőkarcolóban lévő lift. Amikor a rabszolga-kereskedők megpróbálták elfoglalni, akkor a gondnok nemes egyszerűséggel kikapcsolta az áramot, megvárta amíg megdöglenek a liftben, aztán kisöpörte őket. Nem jártam még ott, a kilátás állítólag jó. Az ujja kicsit lejjebb csúszott. "Pokol" - Vemhes tanya. Szar sincs ott, csak halál és hullaszag. Épeszű ember elkerüli. Egy kicsit kitért, egyenesen a ködre és a körülötte lévő területre mutatott. - Ez a terület itt a színtiszta, húgyszínű, halál. És egyben a Glory nevű szekta székhelye. Begyöpösödött idióták, akik úgy gondolják, hogy ők a kiválasztottak, mert a szervezetük immunis a vegyi anyagok hatásaira. Nem árt odafigyelni rájuk. Valamint javaslom, hogy kerüld el ezt a területet is. - Ekkor körberajzolta a Skulltop gang területét és a vidámparkot, illetve az állatkertet. - Az egyik egy fosztogató banda területe, a másik pedig a rabszolga kereskedőké. Két módon végezheted, koporsóban, vagy rabláncon. A pirossal kijelölt területekről semmit sem tudunk. Terepszínű katonák őrzik az összes bajáratot, olyan fegyverekkel, hogy ha csak rádmutatnak velük, rögtön kileheled a lelked. Sóhajtott egy nagyot. - Az egyetlen hely, ahova jelenleg minden probléma nélkül ejuthasz, az Nepal City. Horizont City most valamiért le van zárva. Megvakarta a hátsóját, majd folytatta. - Viszont alattunk egyenesen a Skulltop terület van. Nagyon nehéz kicentizni, hogy épp súrolod-e őket, vagy sem. De tudod mit, fiam? Szerencséd van! Tíz perc múlva fut be a hajóra az Erzsébet királynő. Egy folyami hajós, Ethan Stratcher a kapitány. Gyakran keres alkalmi zsoldosokat, biztos eltud juttatni téged Nepal City-be, minden kérdezősködés nélkül. És baromi jól fizet. Csak ülnöd kell a sirályszaros székeken, és ügyelni arra, hogy a fosztogatók ne süllyesszék el a királynőjét. *** Ahogy az öreg mondta, a hajó dudája tíz perc múlva megszólalt, és a tengeri jármű a benzinkút közelében ki is kötött. - Ahoj, szárazföldi patkányok! Köszöntött mindenkit Ethan, levágott az asztalra egy köteg Nepál Dollárt, aztán az egyetlen embere a hajóra pakolta a benzines kannákat. Nem bírta megállni, megkérdezte, hogy ki vagy? - Ki ez a partravetett harcsa, ecsím?
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
|
Post by Geri on Mar 8, 2017 20:01:57 GMT 1
- Nem tudok róla, de ha mégis, akkor baszódjak meg barátom itt és most. - Felelem a fickónak, mikor rákérdez vemhes vagyok-e. Miután befejezte az útbaigazításokat így folytatom. - Köszönöm szépen a tanácsokat és a rövid beszámolót, a többi szerintem menni fog már magam is. És köszönöm az ajánlatot a fuvarra. - Nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet felszállnom a hajóra vagy sem. Hiszen nem tudom ki az az ember, s miféle, kiféle. És ugye abban sem lehetek biztos, hogy az öreg igazat mond-e. Mikor megérkezett a hajó, jól meg néztem magamnak azt, majd a "kapitányt" meg a "legénységét" is. Ha bármi különöset, furát, vagy nem tetszőt felfedeztem bármelyiken is, átgondolom még egyszer vele tartok-e, ha ugyan hajlandó elvinni. Ha semmi különöset nem találok, válaszolok kérdésére a következő módon, ha viszont mégis, akkor várom, had válaszoljon helyettem az öreg: - Hát ecsím én lenni turista és én szeretni menni Nepal City. - Megvárom a reakcióját majd így folytatom. - De az mindegy is ki vagyok. A lényeg hogy el tudsz-e vinni magaddal. Az öreg azt mesélte oda tartasz és szokásod zsoldosokat szedni kis időre. - Közben figyelem minden mozdulatát, az egyik szemem innentől kezdve mindig rajta, a hajóján és a "legénységen" tartom. A másikkal pedig a környezetemre ügyelek, nemhogy még valami meglepetés érjen.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 11, 2017 8:55:49 GMT 1
Vérrel írt ígéret
A szavaid hallatán az öreg felvonta a szemöldökét. - Kendnek valami beszídhibája van, ecsím. Logopédus esetleg látta mán'? Minden második szó után köpött egyet, és mindig ugyanoda. Aztán jöttek a további kérdések. - Há' assziszem ez a hajó szállításra való, harcsa barátom. A szállítmány meg védeni kő'. De harapjon meg a pisztráng ha nem így van. Igen, jól gyünnének a zsoldosok. Természetesen rengeteg pezó is jár melóért, és ki tudlak tenni abban a városban is. Bár nem tagadom, jól gyünne egy kis extra munkaerő. Richard Warlen a csevely közben a rakomány bepakolásában segédkezett, de az öreg utolsó mondatára már visszaért a benzinkútra. - Talán ha kitakarítanád a döglött patkányokat, az több embert vonzana. - Azok ott jó helyütt vannak! A fertőzöttek nem szeretik! - A mondandója következő felét már hozzád intézte. - Indújunk ecsím, az öreg csontjaim aztat jelzik, hogy vihar gyün. A hajón semmi gyanúsat nem találtál, azonban borzalmas rendetlenség uralkodott mindenhol, és döglött patkánytetemekből sem volt hiány. A kabin tetején meg is találtad a gyilkost, egy tépett szőrü, fekete macskát. Az állat fél szemére vak volt, és mindennek el lehetett mondani, csak szépnek nem. Az út nyugalmasan telt, bár az öreg egy szót sem szólt hozzád. Ahogy a legénység másik tagja sem. Magadra hagytak. Feltehetőleg formalitásból, és nem udvariatlanságból. Úgy gondolták, hogy a te problémáid márpedig a tieid, nem az övék, és ez fordítva is így van. Minden rendben volt, aztán a hajó hirtelen megállt. Amikor kitekintettél az ablakon, egy elhagyatottnak tűnő városkát láttál magad előtt. Az öreg hatalmas hangzavar közepedte vágta ki az ajtót, és egy csomagot nyomott a kezedbe. - Ez az utolsó megálló Nepálvároska előtt. A lakók vezérének kő ' odaadni a csomagot, és háromszáz Nepál Dollárt köll érte kapni. Abbú száz a magáé.Az apró település nyugtalanított, de nem volt sok értelme ellenkezni. A plussz pénz mindig jól jön, és ez lényegében csak egy megálló.***
Ahogy eléred a település bejáratát, a levegő egyre sűrűsödik. Feltehetőleg a sűrű, ködös levegő miatt nem fedezték még fel őket Skulltop tagjai. A kapuban egyetlen őr sincs, sőt, maga a bejárat sincs bezárva. Már épp indulnál visszafelé, hogy jelents, mikor is egy aprócska kéz megragadja az inged szárát.
- Csak félnek a gonosz bácsiktól. Ez a hang! Amikor megfordulsz, őt látod magad előtt. A biztosan halott lányodat.
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
|
Post by Geri on Apr 25, 2017 9:04:38 GMT 1
Az utazással töltött idő nem telt valami változatosan. Elkezdett fújni a szél, és érezhető volt,hogy közeledik a kapitány által megjósol eső. Mikor egy kisebb városkához értünk a hajónk hirtelen megállt. Először azt hittem zátonyra futottunk, de a következő pillanatban a kapitány a kezembe nyomott egy csomagot és jutalom igéretében útnak indított. Nem ellenkeztem, bevetettem magam az aprócska városka házai közé. Lassan elértem a városka kapuját, ami tárva nyitva állt előttem. Se őr, se senki. Megfordultam és elindultam. Majd megtorpantam. Nem hittem a fülemnek. Megfordultam és a szemem is elkerekedett. Először mozdulni se tudtam, majd térdre rogytam. - Natasha - Nyögtem ki a kislányom nevét összeszorult torokkal, teljesen lefagyva. - Te hogyan...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Apr 25, 2017 12:52:19 GMT 1
Vérrel írt ígéret
Megnőtt. Ez az egy biztos, magasabb volt, és az arca gödröcskéi is jobban kirajzolódtak. Három év. Pedig mintha csak tegnap történ volna, mikor kimondtad a Vérrel írt ígéretet. A kislány is kereste a szavakat, akármá is történt vele, látszólag nem tudta magyarázni. A válladra helyezte a karját, majd lecsúszott egész a tenyeredig. Megszorította azt, aztán mosolygott. Megrohantak az emlékek. Az első érintés, az első szó, az első taplra állás. Ahogy a karjaidba tipeg, rohan. Ez az ő keze volt. - Majd ők elmesélik apu.. Húzni kezdte a kezedet, jelezvén, hogy mindenképp be akar menni. Nem állt stabil lábakon, hogy is állhatott volna. Azok a rohadékok mindkettőt leszakították. Valószínűleg műláb. Az épület, amely irányába vezetett egykoron valamiféle fából készült templom lehetett. Ma már viszont a következő állt rajta: "Sanders árvaház". Szóval ide került. A lány finoman kitárta az ajtót. Odabent mégtöbb gyermeki szempár fogadott. A nyikorgást meghallva előbujtak a felnőttek is. Mindenki másnak jelentéktelennek tűnnének, tipikusan azok az arcok, kiket könnyűszerrel elfelejt az ember. Mosónők, favágók, vadászok. Családapák, anyák. Egyik sem hős, egyik sem ért el semmi különöset. Az arcuk mégis ismerős volt számodra. Újabb emlékkép. Elő nem került holttestek, lehetséges túlélők. Majd jönnek a nevek, és szép lassan felismersz mindenkit. A városlakók... A tömegből egy vezéregyéniségnek kinéző, szakállas férfi lép elő. - Üdvözöllek a Felhők Városában Jonathan. Üdvözöllek itthon. Max Carter volt az, a harmadik szomszédod. Teljes életnagyságban, és hű szokásához híven még mindig bűzlött az alkoholtól.
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
|
Post by Geri on May 18, 2017 10:29:14 GMT 1
- Ez nem..., ez nem lehet igaz... - Egyszerűen nem hittema a szememnek, nem bírtam felfogni mi történik. *Valaki játszik velem? Nem az nem lehet... Vagy..., vagy netán kezdenék megőrülni?* Ilyen és e-féle gondolatok arásztottak el. Egyszerre éreztem magam veszélyben, és egyszerre lettem talán a legnyugodtabb az elmúlt 3 év alatt. Ahogy húzni kezdett felálltam és követtem. Egyszerűen tehetetlenné váltam. Hirtelen minden mindegy volt. *Ha tényleg ő az, akkor talán még van remény, de ha nem, akkor...* - Nem, ez így nem jó. Várj. - Állok meg mielőtt belépnék a kapun. Nem tudom mit tegyek. Mélyen a szemébe nézek, keresek. Valami jelet, hátha, de semmi. Azok a szép kék szemei. Még mindig olyanok, mint rég, de mégis más a tekintete. Van benne valami, ami nyugtalanná tesz, valami ami arra ösztönöz, ne bízzak meg benne, és abba ami még előttem áll. A kezem a machete markolatára csúsztatom, veszek egy mély levegőt, majd belépek a kapun. - Vezess. - Mondom neki, miközben rá sem nézek, csak megyek. Felkészülök rá, hogy meg kell kűzdenem a legnagyobb ellenfelemmel, melyet igazából eddig állarc mögé bújtattam, és az állarc ellen kűzdöttem. Készen álltam, eljött az idő, hogy szembenézzek a múltal, hogy élhessek a jelenben, és talán még érjen is valamit majd a jövőm. Beléptünk egy öreg fa épületbe, ahol sorra új régi arcok jelentek meg előttem. Mind üres tekintettel néztek rám, mintha élnének, de mégis valahol mélyen már meghaltak volna. Majd előrelépett felém egy közülük. Az utcánkban lakott, iszákos balfasz volt, semmi más, de most mégis ő üdvözült itt, a Felhő Városában. Úgy hangzott, mintha ez lenne a menny, a felhők között, ahová haláluk után kerültek. De az persze lehetetlen, mert én, ha csak még, de akkor is még élek. Megálltam az ajtóban, és körbenéztem, vártam mi lesz, de úgy látszott én következem,szóval: - Tudod Carter, a halállal egy probléma van. Mégpedig, hogy onnan nincs vissza út. És én még elég elevennek érzem magam ahhoz, hogy tudjam, még nem járok a másvilágon. Tehát áruld már el nekem, vagy bárki közületek, hogy lehettek életben? Halottnak kellene lennetek, így lenne helyes, hiszen láttam amit láttam. És... és az igazi volt. Láttam ahogy a város megsemmisül, láttam a hullákat az utcákon, láttam az embereket meghalni. Láttam Natashát... - Rá nézek a lányo... a lányra. - Láttalak lógni azon a fán, láttalak meghalni és átváltozni, és most mégis... mi ez a hely? Miért vagyok itt? Ideje lenne magyarázkodni...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 22, 2017 9:47:22 GMT 1
| Vérrel írt ígéret |
Jonathan - Geri
Még mielőtt Carter bármit is válaszolhatott volna, a lányod szemébe könnyek szöktek. Nem bírta végighallgatni amiket mondtál neki, ha volt egy ember, akinek rosszabbul esett a visszaemlékezés, mint neked, akkor az ő volt. A sírással küzdve tépte ki magát a kezed szorításából, aztán a sarokba kuporodva engedte szabadon az érzelmeit. Krokodilkönnyek fojtak végig az arcán, pont olyanok, mint amilyenek az arcára száradtak azon a végzetes éjszakán. Carter a válladra tette a kezét, aztán mélyen a szemedbe nézve ennyit szólt. - Rendben van, ha válaszokat szeretnél kapni, akkor ezt nem tagadhatom meg tőled. Gyere velem. A lányodra pillantott. - Mara néni megnyugtatja, ne aggódj. Anyja helyett anyja, apja helyett apja volt az elmúlt három évben. Nagyon is jól emlékeztél Mara nénire, szegény már három évvel ezelőtt is nagyon öreg volt, és őszintén meglepődtél, amikor megtudtad, hogy életben van. Az öreglánynál jobb dajkát és bébisintért nem ismert ez a világ. Nagyon jól tudtad, hogy rábízhatod Natashát. A "polgármester" a pince felé vezetett téged, s útközben mesélni kezdett. - Nem szép dolog a szomszédaid halálát kívánni, John. Aznap sokan otthagyták a fogunkat közülünk. Harmincan maradtunk, és nem sokon múlt, hogy el tudtunk menekülni. Ha nincs az az égő gerenda, akkor valószínűleg egy dárda hegyéről innám a reggeli whiskymet, miközben a keselyűk vájják a szemem. Megállt a pince bejáratánál. - Előre szólok, hogy amit odabent fogsz látni, fel kell majd dolgoznod. A fegyvereid felé biccentett. - Ideges leszel, dühös és veszett. Megkérlek, hogy ezeket hagyd kint, mert félek, hogy kárt tennél Tara anyában. Amint eleget tettél a kérésének, elfordította a kulcsot a zárban, és kitárta az ajtót. Odalent illatozó gyertyák kísérték az utadat. Egy kor alakú terembe vezettek, melyben térdig ért a víz. Természetes fény áradt be a szobába, azonban nem a nap volt ezek forrása, hanem a falból kinövő, jellegzetes gombák sokasága. - Tara anya! Carter elkiáltotta magát, majd az oszlopok sűrűjéből előlépett egy vörös hajú nő. Nemes egyszerűséggel belehuppant a mesterséges "tóba". Figyelmeztetően felemelte a kezét, hogy te véletlenül se cselekedj hasonlóan. Feltehetőleg a víz veszélyes. - Láttalak a téged a Ragyogás medencéjének tükörképében gyermek, tudtam, hogy te magad is meglátogatod a Felhők Városát. Tudtam, hisz másképpen nem egyeztem volna bele, hogy visszahozzam a gyermekedet. Közelebb slattyogott a vízben, aztán folytatta. - Azon a végzetes éjszakán, mely során megtámadták az otthonodat, én magam is jelen voltam. Boszorkánynak tartottak, nem akartak beengedni. Rögtön beugrott a nő arca, egy szekér társaságában utazott a városba, különleges vizeket, italokat árusítva. - Elutasítottak, így épp távozni készültem, mikor kezdetét vette a támadás. Néma árnyként figyeltem a pusztítást, hallottam az emberek halálsikolyát, de tudtam, hogy nem tehettem ellene semmit. Még nem. Belekortyolt a medence vizébe. - Amikor visszatértem, Carter barátod épp készült eltemetni az ifjú Natashát. A teste már halott volt, az agya viszont... Engedélyt kértem, hogy megmenthessem. Elhoztuk őt ide, megfürösztöttük a Ragyogás medencéjében. A siker kétes volt, hiszen a lány ezer sebből vérzett, a patak viszont csodát művelt a testével. A SkyChemicals egyesek szerint csak pusztítást hozott erre a földre, szerintem viszont teremtést és életet. Jelen esetben a lányod életét. Ahhoz, hogy a víz meg tudja őt gyógyítani, először alkalmassá kellett tennem őt arra, hogy fürödhessen benne. A nő Carter felé biccentett, jelezvén, hogy fogjon le téged. - A lányodat, ahhoz, hogy megyógyulhasson... ahogy köznyelvben mondják... vemhessé kellett tennem. Ahogy kimondta, rögtön belédnyilalt a félelem. Rettegtél attól, hogy a lányod vemhessé válik, kísértett a gondolat, hogy ha átalakul neked kell majd végezned vele, és nem tudod, hogy képes lennél-e megtenni... És most ez történt...
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
|
Post by Geri on May 22, 2017 18:44:08 GMT 1
Követtem Cartert a pincéhez, de a fegyvereimet nem szerettem volna ott hagyni. Nem bíztam az emberekben. Ez nem az a világ, amikor bárkiben meg lehet bízni. Úgy döntöttem "engedelmeskedem" a parancsnak. Leraktam a fegyvereket, de a táskám alján elrejtett kést nem adtam át. Követtem őt a pincébe egészen a tóig. Odalent érdekes látvány fogadott és eszembe se jutott belemenni abba a bugyvadt löttybe. Megálltam egy jó méterrel tőle és onnan hallgattam Tarát. Mikor elmondta mit tett a lányommal jól jött hogy lefogtak, mert kitéptem volna a torkát ott helyben. *A lányom... vemhes?* - Egy torzszülöttet csináltál a lányomból te BÜDÖS KURVA!!! HOGY ROHADNÁL BELE ABBA A FOSBA AMIBEN ÚSZKÁLSZ!!! MEG FOGLAK ÖLNI!!! KI FOGLAK BELEZNI ÉS MEGETETEM VELED A BELSŐ SZERVEIDET, MAJD VISSZANYOMLAK A TÓCSÁDBA, HOGY FELKELJ ÉS ÚJRA MEGCSINÁLOM!!! CSAK SZEDJELEK KI ONNAN VALAHOGY!!! - Ordítottam rá és próbáltam kitépni magam Carter kezéből, hogy megpróbálhassam kiszedni onnan.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 22, 2017 18:54:24 GMT 1
hGwDs|4R1-61-6
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 26, 2017 21:52:24 GMT 1
| Vérrel írt ígéret |
Jonathan - Geri
Carter nem engedett a szorításból, a nő pedig tovább osztotta az eszét. - A beszűkült gondolkodásod miatt nem fogom eldobni az elveimet, Jonathan. A lányod életben van, és az én kezelésem alatt nem fog vemhessé alakulni. Megtagadnád tőle az élet jogát? Közben közted, és Carter között kialakult egy kisebb dulakodás. A férfi bármennyire is próbált visszatartani, végül sikerült kitépned magad a kezei közül. Persze rögtön a lépcső felé indulnál, hogy felvedd a fegyvereidet, Carter azonban az utadat állja. Még pedig olyan módon, amire végképp nem számítasz. Nemes egyszerűséggel beléd rohan, melynek hatására mindketten a vegyszerekkel teli medencébe zuhantok. A csobbanás előtt még hallottad Tara anya kiáltását, utána viszont minden elnémult körülötted. A folyadék színétől nem láttál semmit, azonban furcsa módon semmi kellemetlen hatását nem érezted annak, hogy bele zuhantál. A problémák akkor kezdődtek, amikor kibuktál a felszínre. A gyertyák fénye helyett most sötétség fogadott, a barlang is máshogy nézett ki, mint amilyennek korábban láttad. Carternek és az anyának hűlt helye volt, mintha ezidáig itt sem lettek volna. Gyorsan kimászol a tóból, mert valószínűleg okkal akartak tőle távol tartani. A kijáratnak vélt járat irányából hangos lépteket véltél hallani. Hamarosan egy ismerős arc társult hozzá. Stratcher kapitány. A férfi gázmaszkot viselt, és valami olyan nyelven káromkodott, amit nem ismertél. - Hát bizisten ecsím, nagy kulában vagyol. Áruljad má el nékem, hogy miért csurog rólad egy Skychem gleccser vize, és miért ordibálsz egy patakkal? Agyatlanná akaró válni, vagy mivan, he? Megnyugtatlak, ha önként mentél bele, akkor már igy is az vagyó! A "letolás" után hozzálátott a meséjéhez. - Szóval Tower ecsím ventillátora bemondta az unalmast, és a Köd megzabáta őket. Eskü ecsím, hogy én indultam volna utánad, de ez a nyavalyás zuhatag elzárta az utamat. Nu, de nem is ez az, ami számít. Ez a cucc beza nagyon szar. Belemászik a buksidba, és öngyilkosságra késztet azáltal, hogy olyat láttat veled, amit látni akaró. Há asszem ez most a te esetedben is összegyütt. Cikih. Még jó, hogy gyütt az eső, legalább odafent feloszlatta a cuccot. Mondanám, hogy tartsá velem, de fényesebben csillogsz, mint egy karácsonyfa. Megveregette a vállad. - Sajnálom ecsím, nem kérek abbó, hogy az utitársam felzabáljon. Annyit viszont még elárulhatok, hogy az, aki túl akarja élni a vemhesedést, az általában a Glúri után csámpál. Kevesen vannak, akik meggyógyúnak, ugyanis a legjobb esetben is öt napot lehet kibírni egy ilyen gleccser által. Vakaródzni kezdett. - Há mit ne mondjak, elég nagy szarban vagyó. Megvonta a vállát, aztán elővette a shotgunját, és távozott. Ha akartál volna, se tudtál volna utána menni. Túl sok mindent kellett még feldolgoznod ahhoz, hogy egyáltalán annyit tudj mondani, hogy bú. Mire kitisztulnak benned az események, az öreg már rég elindította a hajómotort. Magadra maradtál. A felhők városa helyén most csontvázak és giliszták voltak, nekik sem lehetett kellemesebb haláluk, mint a "te" népednek. Az egész hely egy szellemvároshoz volt hasonlítható, azonban nem ez aggasztott jelenleg. A Glory területei gyakorlatilag a térkép másik felén voltak, öt nap kétségesen elég arra, hogy megjárd őket. Viszont több másik lehetőség is kínálkozik. Ha be tudnál jutni Nepal Citybe, akkor ott talán késlelteni tudnák a fertőzést. Beléphetsz Mystic Falls területére is, sok pletyka kering arról, hogy a Glory az esőzések idején bizarr rituálékat tart arrafelé. De még a képzeleted szülte nőszemélyt is megpróbálhatod felkeresni. Már ha életben maradt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 21, 2017 16:03:38 GMT 1
A Központi sivatagban történő vak tájékozódás általában egyenlő a biztos halállal. Nagyon kevés segítőkész emberbe botlik az ember, és még kevesebb jószándékú teremtménybe. A te sorsod is megpecsételődött. Nagyon kevés emberbe botlottál, olyanba, aki útbaigazított volna, pedig egybe sem. Sokan megdobáltak, sőt, kirabolni is megpróbáltak, amíg rá nem jöttek, hogy nincs nálad semmi, amit elvehetnének. Az életed meghagyták, mert tisztában voltak vele, hogy ilyen állapotban nem húzod sokáig. A bordáidon zenélni lehetne, a rádtapadt kosz egy újabb, vastag réteget vont a tested köré, az izületeid pedig sajogtak a gyaloglástól. Az alvás annyira volt kényelmes, amennyire a kemény föld, és az éjjeli hideg engedhette. Néha már te magad is a halált kívánod. Nagysokára pillantasz csak meg valami ember uralta épületet, abban a reményben, hogy nem csak meleg szülte délibáb. Egy benzines tankkal ellátott mozgó valami mozgását látod a távolban, és egy ehhez hasonló tengeri szerkezet (folyami hajó) gőzkéményét véled észrevenni a távolban. Hallottál már a Kapel benzinkútról, de fogalmad sem volt, hogy merre lehet. Puszta véletlen, hogy rá akadtál a helyre. Ahogy megközelíted, láthatod, hogy a Warlen tanya minden lakója rád szegezi a tekintetét. Undort olvashatsz le az arcukról, azonban nem foglalkoznak veled, inkább a koponya ruhás vásárlókkal alkudoznak. Bentről megcsapja az orrodat a meleg étel szaga, és a gyomrod hangosan felmordul. Valaki, vagy valakik az üzlet belsejében falatoznak. - És akkó az a szerencsétlen parti harcsa beleugrott abba a gödörbe. Ez még nékem is sok volt baszki, megfordítottam azt a rohadt teknőt, és ott hagytam a francba. Az esű miatt kénytelen vótam visszafordúni, de nem is baj. Felpakóllom az új rakományt is, és úgy indúllok el újra Nepálba. Az ismeretlen szavait csámcsogások és hangos kortyolgatások szakítsák félbe. Amikor belépsz, a matrózruhás idegen csak egy pillantást vetett rád, aztán azonnal megfordult, és az ételbe temette magát. A vele szemben lévő illettő valamiféle eladó lehetett, ő is végigmért magának, majd a világvége előtti szórólapokkal kezdett játszadozni. Egy falra feszített félméterszer félméteres térkép kötötte le a figyelmed, melynek miniatűr változatai megtalálhatóak voltak az árupolcokon. Te viszont szegény vagy, mint a templom egere. A munka, mint opció talán szóba jöhet, bár tekintettel arra, ahogy Warlenék rád néznek, nem biztos, hogy sikerülne. Talán el tudnál csenni egyet, amikor nem figyelnek, vagy a matrózzal is megpróbálhatsz egyezkedni.
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Oct 22, 2017 21:11:19 GMT 1
Talán oda kellett volna figyelnem arra a pasasra, aki a gyerkőcöket oktatta mindenféle túlélési bizbasszal a falucskában. Úgy rémlik, mintha Davidnek hívták volna. Mintha. Én viszont Jane-t dobálgattam kavicsokkal óra alatt, annyira vicces volt, hogy némán tűrte. Egy idő után azért az alaknak is feltűnt, és elküldött térdelni a sarokba. Ennek nevelő hatással kellett volna rá lennie, viszont valahogy sohasem váltották be azokat a nagy reményeket. Evvan, én erős egyéniség vagyok. De lényegtelen is, hiszen kipurcant a támadás során, a saját szemeimmel láttam. Na, akkor miben segítettek a kis tanításaid David?? Na?? A te tested a földön rohad, míg én itt vándorlok a végtelen sivatag egyik eldugott kis csücskében.
Vannak itt azért alakok, meg kell hagyni. Bár egyik sem jópofa meg az a húderendes fazonok,de nem kihalt ez a vidék. Jó párszor ki akartak fosztani, pár perces dulakodás után rájöttek ezek az észlények, hogy nem fontos ez a manőver. Viszont csesszék meg, egyikük sem adott meg semmilyen irányt, hiába rikácsoltam rájuk a kérdéseimet. Na ezután küldtem rájuk egynéhány válogatott átkot és ízletesebb káromkodást. De hát nézzünk szembe a tényekkel, ami nem fest túl színes jövőképet.
Haldoklom, mivel eltelt néhány éjszaka, az utolsó falatok óta. A föld kemény, ahogy rendre lenni szokott, még egy kis pokrócom sincsen, hogy valahogy a hideg ellen védekezzek. Mindig elgémberedve és macskásan kelek. Őszintén már fáj mindenem. Nemcsak a lábam, hanem a derekam is attól a hülye kemény földtől. Shajj shajj. Azok a bolondok még lőszert sem pazaroltak rám. Annyi emberségük sincs bennük, hogy valamivel emberibb halálom legyen, ha már lennie kell. Faszkalapok. Pedig nekem van, csak ügyesen eldugtam előlük. De hát azokat sem tudom hasznát venni, hisz nincsen hozzá fegyver. Shajj Shajj. A kosz nem zavar, inkább úgy vagyok vele, hogy egy kis környzetbeolvadós feelinget ad a külsőmhöz.
Ma reggel óta egy távolbeli valami felé haladtam. Azt már meghatároztam, hogy nem délibáb, hiszen túlságosan is maradandónak tűnt. Egy problémám volt vele, az hogy majd a teljes napot és még a lábamat legyalogoltam kétszer, mire odaértem. Az épülettől még jóval távolabb egy közlekedési eszközféle haladt a folyón. Megilletődően szemléltem pár pillanat erejéig, még életemben nem láttam ennyi vizet egy helyen. Szinte már a szemem is könnyes lett. Majd az épülethez fordultam. Elmondások alapján ez az a fura nevű benzinesmicsoda, vagy hogyan nevezték régebben. Számomra lényegtelen mi volt az eredi rendeltetése, de emberek vannak itt, és ott kaja is.
Meg kell mondanom, nem szimpatikus, hogy ilyen felsőbbrendűnek képzelik magukat. Mi ez az undor a pofájukon?? Ha ők is hozzám hasonló körülmények között jöttek volna, nem néznének ki szebben, sőt. és még figyelmen kívül is hagynak. Ehelyett furcsa alakokkal tárgyalnak. Hm..
A kis szellő elhozta nekem azt a fontos információt, hogy odabent bizony étel van. De milyen……Szinte magam elé tudom képzelni azt a lakomát, amit bent felszolgálnak. A hasam persze türelmetlenül várja, hogy néhány adagot leküldjek oda hozzá. Beszéd ütötte meg a fülemet. Nem sok mindent tudtam kihámozni, csupán azt, hogy az alak jókat falatozik, na meg hogy Nepál Citybe tart. Kerrreskedőszerűség lehet. Belépve az épületbe már arcot is tudok társítani a hang mellé. Kicsit furcsának tartom a ruháját. Mindegy, biztos ezt találta.
Egy tárgy ragadta meg a figyelmemet. Azonnal odabandukoltam és jóóóó alaposan szemügyre vettem. Ez egy térkép, állapítottam meg nagy büszkén. Ha jól értelmezem, akkor a környéket ábrázolja, hiszen az a nagy kék vonal a hatalmas víztömeget. Időbe telik, míg a raírt szöveget el tudom olvasni, mert hát a betűk nem igazán a barátaim. Ez kívülről nem tűnhet fel igazán, hisz nem mozgatom a számat, és pláne nem olvasom fel hangosan. Ha minden igaz, akkor tiszta jó helyen vagyok. Nepál City csupán a folyó másik oldalán fekszik. Kicsit elszontyolodok a végére, mert úgy tűnik a térkép alapján, hogy a folyón nincsen híd, ahol átkelhetnék. Úszni meg csak a homokban tudok, de abból nem kérek, köszönöm. Shajj shajj, na, most mi legyen?? Az a pali lenne számomra tök hasznos, de izébizé…..az egy kereskedő. Pénz vagy egyéb értéktárgy nélkül nem fog engem átvinni. Ott van az a pár szem lőszerem, de nem, azt nem fogom odaadni. Nos, akkor szerezzünk valahonnan pénzt. Úgy néz ki, hogy talán a pali többször megfordul itt, szóval, ha a környéken maradnék valahogy, akkor lenne esélyem arra, hogy találkozzak még vele. De ezek a felhúzott orrúak nem nagyon szeretnék, hogy itt maradjak. Ebből pedig azt következik, hogy sem munkát nem fogok kapni, sem a környéken nem fognak megtűrni. Hát ez biz problemátis.
Kivonulok, és néhány tíz méter után leültem a földre. Szorosan felhúztam a térdemet és az egyik karommal átöleltem. A fejemet lehajtottam, é a homlokommal támasztottam meg. A másik kezemmel a rejtek zsebemből halásztam ki egy töltényt. Elbújtattam az ujjam egy kis lyukába. Pár percig még ugyanebbe a pózban maradtam, konkrétan elszámoltam magamban lassan 50-ig. Felpattantam, és normál tempóba visszamentem a kerrreskedőhöz. Nem foglalkoztam másokkal, minek??
-Khmm…Elnézést – szólítom meg a férfit. Udvariasan, nehogy még leharapják a fejemet. Bár nem tudom ez mennyit érhetett, hisz a hangomat eléggé karcosnak éreztem – Khmm..Elnézést…Ön tart Nepál Citybe?? – melegen ajánlom neki, hogy meghallgasson, nincsen túl rózsás kedvem a napok óta tartó sétálgatásom miatt. Ha meg mégis a tulaj nekem esik, akkor spuri van. Valahogy…………
|
|