Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Nov 19, 2022 16:43:42 GMT 1
Post by Raven on Nov 19, 2022 16:43:42 GMT 1
Iris Valverde
Zu megvárja amíg összeszeded a holmidat, még egyszer bátorítóan bólint egyet aztán elindul. Még el se hagyjátok a tábort már neszt hallasz, a halk lépések sietősen közelednek Zu megáll és megvárja amíg a elérnek titeket.
-Gondoltam hogy elmentek majd.- Mondja halkan az énekes. Még mindig ugyanazt a ruhát viseli amit tegnap a fellépésen a kezében két csomagot tart.
-Nem akarom hogy velünk gyere.- Mondja határozottan Zu.
-Tudom.- Feleli a férfi.- Nem is akartam. De attól féltem ha üres kézzel engedlek el titeket sosem látunk viszont többet.- Orso kinyújtja felétek a csomagokat.- Hogy emlékezetek rá, hogy vissza várunk titeket.
Zu ránéz a felé tartott csillagos ruhába bugyolált valamire és megrázza a fejét.
-Nem, ezt nem vihetem magammal!- Jelenti ki.
-Miért nem? Úgyis elvinnéd amivel használni tudnám.- Mondja a férfi, aztán percekig csak néznek egymásra. Végül Zu némán elveszi az ajándékát, megfordul és elindul előre. Az énekes mély levegőt vesz és feléd fordul.
-Vigyáz rá, és vigyázatok magatokra.- Mondja és ha nem húzódsz el meg is ölel. Azt Ciscay szobájában találtam. Remélem segíteni fog. Sok szerencsét! Remélem megtaláljátok amit kerestek.- Miután elbúcsúzott tőled is elenged titeket. Amikor utoléred Zu-t még a saját nyelvén káromkodik valamit. Nem beszéled túl jól, de mintha már hallottad volna és azt jelenté idióta vagy ilyesmi.
Egész éjjel mentek és reggelre éritek el az első várost.
-Ha szeretnéd megállhatunk itt.- Ajánlja fel Zu.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Nov 19, 2022 16:52:28 GMT 1
Post by Raven on Nov 19, 2022 16:52:28 GMT 1
Kysseis
A kis csapat nem változtatja meg az irányát, továbbra is felkészülten mennek egyenesen feléd. Amikor pedig már úgy olyan jó másfél, két méterre van tőled a vadász, a késeit is előveszi. Amíg a figyelmedet lekötik a vadász fegyverei és közelgő léptei és azt várod, hogy a közeledbe érjen, nem érzed meg a vér szagát és az apró testek súlyát amik elindultak felfele a karodon, csak akkor veszed észre a gilisztányi vérszínű kígyókat, amikor már késő. Amikor már kettő sikeresen beleharapott a nyakadba. A szemeid szinte azonnal fennakadnak, a tested vonaglani kezd a földön, de te ebből már semmit nem érzékelsz, a valóság számodra megszűnik létezni, a helyét élén látomások, emlék foszlányok és más a kezdetleges elméd által kreált bizarr képek veszik át. Rengeteg minden lepereg a szemed ellőt míg a homály foszladozni kezd és a valóság ismét elér valamennyire habár először csak hangok törnek át.
"Ne öld meg!" Mondja egy férfi hang. "Nem ártott nekünk." "Mert nem adtunk rá esélyt" Sziszegi egy női hang. "Ez csak egy vadálat." "...Értelmes..."
-Segíteni akarok.- Hallod a férfi hangját. A látomások végre csillapodnak, a tested se ráng már annyira, érzed hogy Itzil teste a tiedén fekszik, a kígyó olyan fenyegetően sziszeg feletted, ahogy csak tud.
-Takarodjatok.- Sziszegi a kígyó, a hangja alig emlékeztet normális emberi hangra amivel korábban beszél, sokkal több benne a vadállati sziszegés.
-Nem fogjuk bántani. Igaz?- Néz a két nőre.- Nem azért jöttünk. Leo most igazán jól jönne egy kis segítség.- Mondja. Mire a furcsa ruhákba öltöztetett macska a vállán kinyújtózik és leugrik a kígyó elé. Percekig néznek egymásra aztán a kígyó elkezdi lejjebb engedni a testét.
-Sir Leopold Camburns vagyok, mint beszélő kezességet vállalok érte, hogy ez a szerencsétlen nem fogja bántani azt a lényt bármi is legyen. És képeségeihez mérten mindent megtesz, hogy ez a két indokolatlanul agresszív nőstény egyed se tegyen semmit.- Jelenti ki a macska. Ebből persze Kysseis semmit sem ért ha csak nem beszéli véletlenül a közös nyelvet. De úgy tűnik a Itzil megértette mit mond és engedi, hogy közelebb jöjjön.
A férfi feléd lépne de a vadász elé áll, mire csak rámosolyog és finoman arrébb tolja.
-Idióta!- Jelenti ki a nő, de nem szegi kedvét a férfinek.
-Érted amit mondok?- Kérdezi, az őslakók nyelvén.- Nem esett bajod? Nem akarunk neked ártani. Megsérültél?
|
|
KiddoHUN
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 23, 2023 20:47:30 GMT 1
Mar 26, 2022 13:10:58 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Nov 20, 2022 0:35:11 GMT 1
Post by KiddoHUN on Nov 20, 2022 0:35:11 GMT 1
Kysseisnek nincs más választása, tudja jól, hogy észrevették, vagyis muszáj lesz harcolni velük, főleg miután kivonta a fegyverét a vadász, onnantól egyértelművé válik, hogy az összecsapás elkerülhetetlen lesz. Viszont lehet, hogy nyert némi értelmet a leányzó, ám az ösztönei ez alkalommal cserbenhagyják. Nem veszi észre a közelgő fenyegetést, ami ellen már nem tud mit tenni a sneisz. Miután a két vérgiliszta belé mar, minden elsötétül, mintha a lelke kiszakadna a testéből, és a halál előtti pillanatokat élné át. Szörnyű és borzalmas. De, mint a legtöbb rémálomban az ébredés hozza el a megváltást. Kysseis észreveszi a kígyót, aki védelmezi a közelgő bajtól, (húzhatja a strigulát, hogy hányszor mentik meg az életét) miközben hárman pontosabban négyen veszik körül, mert most, mintha egy másik világba csöppent volna. Első pillanatra a kétségbeesés uralkodik el rajta, és szaporán kezdi el venni a levegőt, míg nem a bundás macska megmutatja hatalmasságát és tesz róla, hogy ne legyenek áldozatok, majd a férfi lép elő. Kysseis sajnos egyik nyelvet sem érti továbbra sem, de szemmel láthatóan az agresszív fellépésről lemondtak. Azonban az egyik szót, mégis csak elcsípi. A "sérülést." Amennyiben a kígyó már nincs rajta lassan felemelkedik, hogy alaposan szemügyre vegye magát. Nem súlyos! - Szólal meg gondolati úton, miközben az apró sebeit és karcolásait vizsgálja magán! Ha minden jól megy eljutnak a férfi felé. Szerencsére sikerült megnyugtatnia az elméjét, majd a leányzó veszi át a kérdező szerepét. Mi a célotok? - Valamiért nem ölte meg őket, és valamilyen oknál fogva élve hagyták, remélhetőleg választ kap a kérdésére.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Nov 26, 2022 22:47:54 GMT 1
Post by Bratti on Nov 26, 2022 22:47:54 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Szerencsére Zu-nak nem kell sokat várnia, hiszen nincsen sok cuccom. Alig negyedóra alatt összeszedek mindent és már indulhatunk is. A családomtól nem köszönök el, de Ryan-től igem. Pontosabban tőle sem egészen, hiszen csak azt mondom neki, hogy tanulni megyünk egy kicsit, és nemsokára jövünk vissza majd. Megölelgetem, megpuszilgatom, próbálok nem nagyon szomorú lenni - nem megy. Remélem, azért nem sejti a dolgokat. Mindenesetre aztán elindulhatunk, bár nem jutunk sokáig, valaki jön utánunk. Először azt hiszem, Ryan az, s már fordulnék is vissza, hogy megmondjam neki, tényleg nem szabad velünk jönnie - legyen az akármennyire is nehéz. De legnagyobb meglepetésemre nem ő az, hanem Orso. Zu megszólalása talán kicsit erős, de jogos. - Naaaaa, ne ilyen keményen... - mondom halkan neki. Nem akarom megbántani, hogy lehetséges, hogy tényleg nem látjuk egymást többet. De mindegy. Ez nem feltétlen az ő hibájuk. Azért nagyon kedves, hogy gondolt ránk, legalább ő. Megvárom az ő jelenetüket, közben azon gondolkodom, mi lehet az. Majd felém fordul. Hirtelen nagyon is elérzékenyülök és megölelem. - Köszönjük... És vigyázok rá és egymásra is, ne aggódj! És ti is! - mondom mosolyogva neki. - Vigyázzatok Ryan-re is, kérlek... - mondom még halkan, mielőtt elhúzódom és elindulok Zu után. Egyből rám tör a kíváncsiság. - Mi aaaz? - kérdezem kíváncsian. Én egyelőre nem mertem kinyitni az enyémet, majd ha megállunk valahol, talán akkor. Mindenesetre egész éjjel megyünk és én szörnyen elfáradok reggelre, pláne hogy előtte egész nap dolgoztunk. Így mikor Zu felajánlja, hogy megállhatunk, persze élek vele. - Mindenképpen... Pihennék és ennék is, gondolom, te is. Utána könnyebb lesz tovább menni! - mondom neki.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Dec 2, 2022 17:09:18 GMT 1
Post by Raven on Dec 2, 2022 17:09:18 GMT 1
Kysseis
A férfi összerázkódik amikor a szavaid elérnek hozzá, láthatóan nem erre számított. Kinyújtja feléd a karját hogy lásd békések a szándékai és közelebb lép.
-Azért megnézem.- Mondja. De ha te nem is teszel semmit hogy megállítsd amint veszélyesen közel kerülne a vadász megállítja. Ezúttal nem hagyja magát félrelökni.
-Még én sem tudom biztosan, hogy zavarna-e hogyha ez a lény megenne, de nem is szeretném megtudni.- Mondja neki.
-Igaza van.- Szólal meg a sámán, és a kísértetiesen hideg szemei végig útnak Kysseisen.- Csak azért mert intelligens még nem jelenti azt hogy veszélytelen.
A férfi egy ideig nézi őket, néma párbajt vívva aztán feladja és letesz arról, hogy közelebb lépjen.
-Egy sárkányt keresünk. Ők azért mert fel akarják neki ajánlani a szentélyüket, én pedig... én csak szeretnék minél több kérdést feltenni neki. Mondjuk így.- Mosolyog rád biztatóan.
Ha nem mondasz semmit Itzil ismét felemelkedik, hogy nagyjából egy magasságban legyen a férfival.
-Miféle kérdéseket akar feltenni egy ember egy sárkánynak?
-Nem tudom. Még sosem találkoztam vad sárkánnyal.
-Vad?- Kérdez vissza a kígyó.- Úgy érted szabad?
-Így is mondhatjuk.- Bólint rá a férfi. - Erre felé láttuk a nyomait, és nem olyan rég láttuk, vagyis Ixazaluoh látta őt.- Mutat a sámánra. A kígyó a nőt is végig méri, és bár ez nem biztos, hogy lehetséges egy kígyónál, mégis mintha enyhén kirázná a hideg.
|
|
KiddoHUN
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 23, 2023 20:47:30 GMT 1
Mar 26, 2022 13:10:58 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Dec 2, 2022 19:55:31 GMT 1
Post by KiddoHUN on Dec 2, 2022 19:55:31 GMT 1
A leányzó egyelőre nem érti a kedves gesztust, mikor segítő kezet nyújtanak felé, de reflexszerűen már nyúlna is szépen lassan, ám csak a levegőben kap egy pillanatra, mintha nem is történt volna semmi, s majd morcos tekintettel néz a vadásznőre, aki kettőjük közé áll. Szép lassan feltápászkodik, amennyiben senki nem szegezi a földre. Sneisz tudja, hogy valami csoda folytán nem ugranak egymás nyakának, de a nő aurájából sugárzik, hogy nincs ínyére a mostani helyzet, de Kysseis ezt az állapotot mindenképp ki akarja használni, amennyire csak lehetséges, viszont nem tudja, hogy ez meddig marad így, de abban biztos, hogy nem lesz kezdeményező, így csak arra figyel, ki fog ismét ellenségesen fellépni. A harcot amúgy is elakarja kerülni, mert "ők" többen vannak, és veszélynek nem teheti ki a kígyót sem! Viszont kár, hogy nem érti egyik fél beszédjét sem, így csak a hangok irányába fordítja a fejét, és próbál figyelmes lenni, hátha képes szavakat elcspíni. Ki akar megenni? - Teszi fel a kérdést a hóhajú, mivel eddig nem voltak efféle szándékai sőt el is akarta volna kerülni a konfliktust. Egyszer csak a sámán tekintete fut át rajta, mintha belelátna a lelkébe. Egy kicsit kirázza a hideg, majd a farkát maga alá húzza, de, mint Xaderoth esetében nem húzza össze magát, hogy kisebbnek tűnjön, csupán elővigyázatosabb lett. A két lábúak nyelvét nem ismerem. Meg tudnád a gondolataidat... - A hóhajú egy kicsit zavarban van, mert mindenki átbeszél felette, ő pedig sehogy se tud bekapcsolódni a beszélgetésbe. osztani velem? - Vajon képes lesz elsajátítani a nyelvüket? Egyelőre csak annyit tesz, hogy megfigyel s megpróbálja szivacsként felszívni a tudást. Mikor a kígyó felemelkedik Kysseis ügyel arra, hogy lejjebb nála, és figyel a hangjára. Majd a férfire és a sámánra pillant, majd vissza kígyóra. Remélhetőleg, nem fogja megsérteni, Kysseis a saját kígyófarkának a végével egy picit végig simít gyengéden a társának farka végén, hogy a feszültséget oldja. De ezt igyekszik leplezni, mert ismét az idegenekre pillanat, hiszen nem gyengeséget nem mutathat nekik, és nem szeretné, hogy ezt kihasználhassák.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Dec 5, 2022 14:54:18 GMT 1
Post by Raven on Dec 5, 2022 14:54:18 GMT 1
Iris
Zu nem szól semmit amikor megkérdezed mi az, de nem is rejti el és még a színes sálon keresztül is amibe belecsavarták, is könnyedén kiveszed a lant alakját. Ami a te csomagodat illetti, abba gondosan becsomagolva Ciscay varázstárgyait találod, egy régi mesekönyvet, amiben egyes szavak vörös tintával ki vannak emelve. Bár az írás benne meseszép és könnyen olvasható, de látszik rajta, hogy kézzel írták és nem nyomtatva van. Mellette pedig ott van egy kis zárt doboz, amit hiába forgatsz, nem leled rajta a kulcslyukat, de érzed a súlyán, hogy van benne valami. Az utolsó tárgy egy szépen díszített Clynorisi tőr, amit a karodra tudsz erősíteni mint egy karkötőt.
A korai óra miatt kevés emberrel találkoztok az utcán, de azok mind megbámulnak titeket, az egyik öreg úr még ki is köp a hintaszékéből amikor elmentek a háza mellet. A fogadót nem nehéz megtalálni, habár inkább csak egy kocsma disznóóllal. Az éjszakai részeg hangzavarnak már nyoma sincs, a legkitartóbbak még mindig próbálnak egy egy utolsó kört magukba nyomni, de a legtöbben elmentek lefeküdni, azok akik lent maradtak pedig a székükökön dülöngélve, vagy asztalon fekve, esetleg alatta, húzzák a lóbőrt. A fogadós éppen egy korsót törölget amikor beléptek és nagyon alaposan végigmér titeket, nem szól semmit. Ha odaléptek és kértek valamit, ugyan láthatóan nem szívesen, de kiszolgál titeket.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Toumamora
Közzétéve: Dec 11, 2022 18:17:37 GMT 1
Post by Bratti on Dec 11, 2022 18:17:37 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Kíváncsian próbálom kitalálni, mi lehet az, amit Zu kapott, bár tippem van és egészen be is jön, mikor kiveszem az alakját. Nem mondok semmit, csak mélyen hallgatok, inkább megnézem az enyémet. Igen csak meglepődöm. Vajon tudok majd ezekkel valamit kezdeni? Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy most nincs időm velk foglalkozni, majd ha megállunk pihenni. Egyedül a tőr az, amit a karomra erősítek. Csodaszép és könnyá is, bár nem vagyok kifejezetten ügyes velük, mert inkább a botommal szoktam harcolni, mindenképpen hasznos lesz. Bár elég feltűnő alapvetően, remélem a gyorsaságomat használva azért tudok valamit kezdeni vele. A városba betérve nem számítok nagyon sok mindenre, de azért az, hogy ennyire kinéznem, meglep. Arról nem is beszélve, hogy még le is köpnek. Ott majdnem elszakadt a cérna, majdnem nekimentem, öregúr ide vagy oda. Az utolsó pillanatban higgadtam le annyira, hogy visszafogtam magam és annyiban hagytam a dolgot. Egy nyelvnyújtást majdnem megengedtem magamnak, de tudtam, hogy itt akarunk pihenni, szóval nem akartam kihúzni a gyufát náluk. Belépünk a fogadónak csúfolt helyre, elhúzom a számat. Undorító, ami itt van, de persze nem számítottam semmi jobbra, de na... Azért az, hogy egy táborban aludtam, ahol olyan alakok voltak körülöttem, akikben megbíztam, sokat segített. Mindenesetre vetek egy pillantást Zu-ra, majd odalépek a csaposhoz. - Jó reggelt kívánok! Ha esetleg lenne valamilyen étele, annak nagyon örülnénk... - mondom neki ezt, de csak akkor, ha tudom, hogy van pénzünk. Ezek után Zu-hoz fordulok és halkan megjegyzem. - Én nem szívesen költenék szállásra, szerintem jól elleszünk mi a vadonban is. Egyikünk őrködik, amíg a másik alszik... De ha itt pihennél, annak sem vagyok ellene - teszem hozzá egy mosollyal, ahogy megsimogatom a vállát. Bárhogy is legyen, elvállalom az első őrséget, de mindenképpen ébren maradok még, és a tárgyaimmal kezdek babrálni. Először a dobozt próbálom valahogy kinyitni, vagy valami jelet keresni, hogy mit kéne használni. Igyekszek megjegyezni mindent rajta, majd nekiállok a könyvet tanulmányozni, addig, amíg el nem nyom az álom vagy át nem kell adnom az őrséget...
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jan 12, 2023 20:53:36 GMT 1
Post by Raven on Jan 12, 2023 20:53:36 GMT 1
A pultos elhúzza a száját de elétek rak egy egy tányér levest, vagy ragut nem igazán biztos melyik, és az íze sem segít eldönteni, de legalább meleg, és a hús át van benne főve.
-Egyétek meg de aztán nem javaslom hogy sokáig maradjatok.- Mondja. A hangneme nem ellenséges, igaz nem is süt belőlle a jóindulat.- Vagy legalább is ne kóboroljatok sokáig a városban.
-A nomádok zavarják őket, vagy a bennszülöttek?- Kérdezi könnyedén Zu.
-Őszintén? Egyikőtök helyében sem lennék nyugodt. Bár rajta talán nem látszik annyira.- Bök feléd. Aztán vissza is fordul a pulthoz hogy lemosogassa a maradék korsót és még egyszer áttörüljön mindent. Miután a férfi már nem veletek foglalkozik Zu hozzád fordul.
-Egyet értek. Jó lesz nekünk a szabadban is, de akkor el kell hagyjuk a várost és ki tudja hol találunk legközelebb biztonságos helyet.- Körülnéz.- A városiak lehet, hogy nem szeretnek, minket de ahogy elnéztem a fogadósnak nem számít ki fizet.- Ha ezek után is úgy döntesz, hogy inkább a szabadban pihentek, Zu csak bólint és miután kifizettétek a pultosot elindultok kifelé. Alig álltok fel a helyetekről de rögtön ki is vágódik a fogadó ajtaja. Egy enyhén ittas, fáradt, férfi robban be. Rögtön a pulthoz indul, közben leveri egy alvó férfi kalapját, aztán megáll elötetek.
-Nahát, hát ti meg mi járatban itt? Csak kettesben. Nem könnyű ám meglopni a jó népet ha egyedül vagy kisszívem.- Mondja neked.- Meg aztán skalpolgatni sem egyszerű csak úgy magatokban. Na mi van, elvitte a cica a nyelvetek?
-Nem kell a balhé Harrison, a hölgyek már távoznak is.- Szól rá a pultos.
-Hölgyek?- Nevet fel.- Ez a kettő még ribancnak is alig ér fel.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Toumamora
Közzétéve: Jan 19, 2023 17:40:32 GMT 1
Post by Bratti on Jan 19, 2023 17:40:32 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg - Éljen! Kösz! - mondom vidámabban kicsit, mert már marha éhes voltam. Majd lapátolni kezdek. Tudom, hogy ha anyám itt lenne, tarkón vágna és megszólna, hogy lassabban, de nincs itt! Háh, végre azt csinálok, amit akarok. Miközben nagy erőkkel rágok, hallgatom a beszélgetést kettejük között, majd rákacsintok a férfire, amikor azt mondja, rajtam annyira nem látszik. Aztán ketten folytatjuk a beszélgetést. - Nem kifejezetten zavar a dolog. Inkább a szabad, mint hogy valami bajba kerüljünk. Volt most elég, hagyjuk... És maradhatunk a város környékén, hogy ha baj lenne, akkor vissza tudjunk jönni. Még nem állunk annyira rosszul semmiből, hogy bajunk legyen. Ennél jobban úgysem tudunk feltankolni. Maximum egy kis kaja meg extra víz. Azt meg kérhetünk itt is - bökök a csapos felé. - Hééé, esetleg víz és elvihető kaját tud nekünk adni? - kérdezem tőle. Amint mindennel megvagyunk, elindulunk kifelé, de egy férfi utunkat állja. Mókásnak tartom, amit mond, szóval megrántom a vállam. - Kivételesen nem gondoltam ilyesmire - mondom egyszerűen, majd a csapos is megvéd minket. Kis híján elnevetem magam a következő beszólásától. Ryan valószínűleg már full dühös lenne, de én nem veszem fel. Tisztában vagyok azzal, hogy így gondolkodnak rólunk. - Ahh, meglepődnél... - vigyorgok rá lazán, majd intek. - További szép napot! - mondom, majd kikerülöm, hogy kimehessünk Zu-val, de ha próbálkozna, azért figyelek rá, nehogy menjen a dolog.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jan 30, 2023 21:34:38 GMT 1
Post by Raven on Jan 30, 2023 21:34:38 GMT 1
A férfi aki nyilvánvalóan arra számított, hogy majd felültök a megjegyzésének meglepetésében nem számít rá, hogy csak úgy elsétálsz így szabad utat add neked, nagyjából akkora realizálódik benne a dolog mikor Zu is elindul és rögtön utánna is nyúl hogy elkapja a kezét.
Zu viszont jól látja a mozdulatát és kitér előle, a férfi csak a levegőt kapja el, de ez nem tartja vissza attól hogy ismét beszóljon nektek.
-Mégis mit képzeltek hová mentek szukák? Mondta valaki, hogy csak úgy kisétálhattok? Zu nyugodtan de fenyegetően válaszol.
-A segítségért cserébe nem szívesen égetném le ezt a helyet, fékezd magad és senkinek sem kell megsérülnie.
-Oh szóval már fenyegetőzünk is? Nagyszerű. Így legalább lesz mit előadnom a serifnek ha rákérdez a hullátokra.- Mire végig mondja a mondandóját már még ketten állnak veletek szemben és mindegyiknél fegyver van. Zu az előző alkalommal sem jár sikerrel de ismét megpróbál hatni a fickóra.
-Remélem ti is látjátok milyen egyenlőtlen ez a harc?- A férfi viszont csak elmosolyodik és láthatóan meg van győződve rólla hogy legyőzhetetlen túlerőben vannak.
-Ti itt most csak azt dönthetitek el, hogy szórakozunk-e mielőtt megdöglötök, vagy utána kell megnéznünk jók vagytok-e még valamire.- Mondja vigyorogva. Mire befejezi a háta mögül is elhangzik egy kattanás. A pultos vett elő egy puskát amit a férfira szegez.
-Kértelek, hogy ne legyen balhé Harrison és a te segged nem ér annyit, hogy hagyjam tönkre tenni a csehót. Most mindenki lenyugszik és leteszi a fegyvert vagy kurvára szétlövöm az idióta fejed.
A két ingatag lábon álló férfi lassan elteszi a fegyverét és hátrébb lépnek.
-Most tűnés kifelé!- Szól rátok a pultos. Zu csak bólint neki és finoman előre toll miközben a férfire figyel, tudja, hogy te is figyel de akkor sem fogad el más felállást csak hogy te menj elől és ő legyen a tűz vonalban a legrosszabb eshetőségre. Ép nyugodtabban elindulnátok amikor a férfi végül is felrobban és úgy dönt ennyit nem fog elviselni a méltósága, rátok fogja a fegyvert, ami egy hatalmas dörrenéssel elsül és el is találja Zu-t a vállán. A pultos nem elég gyors a férfi pedig már be is vetette magát a pult alá, ugyan van mellette egy asztal de még van időd reagálni mielőtt azt is felhasználhatná fedezéknek.
Zu térdre esik ott helyben a vállából ömlik a vér és az összeszorított fogain látszik, hogy nagy fájdalmai vannak, de a tekintete teljesen tiszta.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Toumamora
Közzétéve: Feb 8, 2023 14:58:12 GMT 1
Post by Bratti on Feb 8, 2023 14:58:12 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Annyira nem tudom felvenni azt, amit ez a szerencsétlen mond. Szinte csak nevetnem kell, de Zu-t kicsit idegesíti. - Hm... Igen? - válaszolom lazán neki, de ezek után kezd engem is idegesíteni a faszi, szóval én is visszafordulok. - A férfiak miért hiszik azt, hogy felsőbb rendűek?! Nincs esélyetek, ti szerencsétlenek... Nem mondom, hogy nem esik jól, hogy a pultos bácsi kiáll értünk. Igazából tudom, hogy a helyet védi alapvetően, de akkor is jó, hogy velünk van. Így kapunk egy kis esélyt arra, hogy leléphessünk, de valahogy érzem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. Ahogy meghallom a lövést, már a kezemben van a botom, a másik pedig a hamus szütyőmböl szedek ki egy kicsit. Miközben rajzolom a rúnát villámgyorsan, így szólok Zu-hoz, ahogy belépek elé. - Lásd el magad, menj fedezékbe! Ezt én elintézem! - mondom villámló tekintettel, majd meg is mozdítom a botomat, amire a szélnek a rúnáját rajzoltam. Ahogy meglendítem a botomat, erős széláramlat keletkeződik, amit a férfi felé irányítok. Az elsővel csak az asztalt akarom elsodorni tőle, a második már sokkal irányítottabb és a puskát akarom kitépni a kezéből, majd odébb lökni. Végül az utolsóval szinte meg akarom ragadni, felkapni a földről és neki csapni erősen a földnek, ha lehet többször. Igyekszem odafigyelni, hogy ne tegyek nagy kárt a helyen, hiszen maga a pultos rendes ember volt. Ezért is választottam a szelet, talán az a legkevésbé kártékony jelenleg. Ha ez sem lenne elég, akkor további széllöketeket indítok felé, ami már nem ilyen barátságos: megvágom vele, ha tudom, de nem halálosan, ha lehet. Forr bennem a harag, de kontroll alatt tartom, ahogy Zu tanította. Egyelőre.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Mar 10, 2023 21:18:24 GMT 1
Post by Raven on Mar 10, 2023 21:18:24 GMT 1
Az első széláram nem elég erős ahhoz hogy teljesen elsodorja az asztalt de, nekiszorítja a férfit a pultnak és elég nagyot üt rajta ahhoz hogy átmenetileg a fegyverét se tudja megtartani, és elég időt nyersz a második szélökethez, ami sikeresen kikapja a férfi kezéből a fegyverét. Megpróbálja az övéből előhúzni a másik fegyverét, de még sikerül elkapnod a harmadik támadással, felemeled a földről és a férfi közvetlen az asztal ellőt ér földet. A csillárok ugyan kicsit beleremegnek és néhány pohár megsínyli a szomszédos asztalon, de egészen szerencsésen megússza a hely.
A két másik férfi már rég nem mer csinálni semmit sem és bár a nagyhangú nem lett teljesen hatástalanítva, de kirángattad a fedezékéből, megsérül és immár ismét ráfogja fegyvert a csapos. Nemsokára pedig az ajtó is kivágódik és egy jól öltözött ősz férfi vágódik be rajta.
-Dobd el a fegyvert Harrison!- Kiáltja a férfira, aki grimaszolva és kiköpve, teljesíti a kérését.
-Ideje volt sheriff.- jegyzi meg a pultos és kicsit lejjebb ereszti a fegyverét.
-Mi történt? A hölgyek balhéztak?- Kérdezi a férfi.
-Harrison balhézott.- Közli egyszerűen a tulaj.
-Ebben az esetben, lép el Zu mellet a férfi, mintha észre se venné hogy a nő még mindig vérzik.- Isten önökkel hölgyeim.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Toumamora
Közzétéve: Mar 12, 2023 22:52:55 GMT 1
Post by Bratti on Mar 12, 2023 22:52:55 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Egészen sikeres a kis tervem, örömmel nézem, ahogy kicsit szenved a férfi. Féloldalas mosollyal nézem, ahogy sarokba lett szorítva, s már készülök is a következő támadásra, amikor megjelenik a sheriff, így a támadó állásból visszalépek normál pózba azonnal. Nem kell, hogy még mi legyünk itt a rosszak. Köszönettel telien biccentek a tulajnak, jól esik, hogy így kiállt értünk. Nem is tudom, hogyan lehetne ezt meghálálni. Talán ha minél hamarabb elhúznánk innen... - Önnel is, uram! - bólintok a sheriff-nek. - Köszönjük a segítséget! - mondom még, a tulajnak is bólintok egyet hálásan, majd Zu mellé lépek és ezúttal az új, díszes késemet veszem elő, majd szimbólumokat kezdek vágni a bőrömbe, hogy aztán vérmágiát és a saját erőmet használva gyógyítsam meg a mesteremet. Ahogy ő tanította: csendesen, hatékonyan, koncentráltan. Igyekszem visszavezetni a vérét, de legalábbis összezárni a sebét, hogy minél hamarabb le tudjunk innen lépni. Nem zavar, ha én magam elfáradok, vagy túlerőltetem magam: a lényeg, hogy Zu meggyógyuljon.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Apr 21, 2023 10:37:20 GMT 1
Post by Raven on Apr 21, 2023 10:37:20 GMT 1
Zu ajkai össze vannak szorítva a szemeiből süt a gyűlölet mindannyijuk felé, de nem szól semmit csak elindul kifelé. Amikor odalépsz és előveszed a kést, hogy meggyógyítsd a sebét, elkapja a kést tartó kezed és megrázza a fejét. Ha nem értesz belőle, vagy nem akarsz, hozzá teszi.
-Nem éri meg, ne pazarold rám a véred lesz még nagyobb bajunk is.- Azzal határozott léptekkel elindul. Ahogy végre kiértek pedig kötést eszkábál magának a rongyaiból.- Egy percet se akarok itt maradni tovább mondja. Ha csak nem állítod meg pihenni, egy nagyon hosszú és fárasztó séta vár rátok, ami Zu-t mintha egyáltalán nem viselné meg, még a majdnem kibírhatatlan hőség ellenére sem. Aztán eléritek a dzsungelt. A fák gyökerei fenyegetően nyúlnak kifelé mintha el akarnák kapni és berántani a közeledőket, hogy aztán kiszívhassák belőle az életet. Zu megáll egy pillanatra.
-Nem gondoltam volna hogy egyszer még visszatérek ide. Mostantól nagyon óvatosnak kell lenünk odabent a fák alat minden ellenünk fog dolgozni.- Figyelmeztet. Csak pár lépést tesztek meg a sűrű növényzetben, és mintha barlangba léptetek volna, a tűző napsütés után, itt sokkal hűvösebb a levegő, de alig van valamennyi fény, a fák sűrű ágai mindent kizárnak, furcsa hangú madarak és állatok kiáltását lehet hallani, Zu meg sem rezzen náluk úgyhogy valószínűleg csak a hangjuk iszonyatos. Újabb jó pár óra növényzetben hadakozás után egyre beljebb és beljebb kerültök az erdőben, a szemetek már hozzászokott a félhomályhoz, lassan füst szagát kezditek érezni. Egy nagyobb méretű patás állat majdnem le is terít a lábadról, ahogy a tűz elöl menekül, a nő mégis arra akar tovább menni. Mire eléritek az erdőnek azt a részét már nem ég a tűz, egy jó egy kilométeres körben minden növényzet leéget és csak hamu maradt, mintha valaki ellopta volna a színeket, a hamvas mező közepén egy nő ül, az egyetlen színes alak a szürke körben, egy piros követ dobálgat a kezében elgondolkodva.
Mellette egy csúnyán összeéget, csupa korom férfi éppen, hogy küzd még az életéért a másik oldalon egy csupa hamu férfi a kezébe temetett arccal ül, úgy tűnik a nőt egyikük sem hatja meg különösebben. A nap felé tartja a követ amivel játszik és mintha az fel is lángolna egy pillanatra. Az arcán kísérteties vidám mosoly jelenik meg, szinte el is neveti magát.
|
|