Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Apr 27, 2021 17:11:43 GMT 1
Post by Raven on Apr 27, 2021 17:11:43 GMT 1
A kétarcú ország.
Az egyik oldalán a város legelőktől legelőkig terjedő pusztaság és vad erdők. Kisebb városokkal tarkítva, és az erdőkben megbúvó még mindig vad indián törzsekkel, a másik oldalt a bennszülöttek irányítják. A Qualauchok a sűrű erdőkben, templomaik eldugott városaik mélyén rejtőznek, ősi isteneik és mágusaik védik őket. A puszták területein kivételes béke honol a sima emberek és a sárkány mesterek között ami sehol máshol nem jellemző. A Dzsungelek mélyén lakó néhány mestert azonban és főleg sárkányaikat, istenítik és a betörő fehér ember elpusztítását a földek vissza szerzését várják tőlük. A bennszülöttek szerint ugyanis azért vannak a pusztaságok mert a betolakodók magukra haragították az isteneket akik büntetésből elvették tőlük az erdőket.
A puszta térségein nem látják szívesen az árnyakat és mestereiket a Qualauchok sötét pap ként tisztelik őket. A sötét halál istenük gyermekének tartják a mestereket. A Qualauchok két halál istent tisztelnek: Az egyik az istennő aki megváltja az embereket a szenvedésüktől, az ő tiszteletét vették át a pusztán is. A másik Isten egy borzasztó bosszúálló, aki elveszi az életet azoktól, akik nem érdemlik meg és csak pusztítást hagy maga után.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Apr 27, 2021 17:18:11 GMT 1
Post by Raven on Apr 27, 2021 17:18:11 GMT 1
Istenek, Démonok és Sárkányok Bratti : Iris Valverde & Ben : Ryan Waldez Keletre az utolsó látogatható városban jártok, ha feljebb mentek az már a Qualauchuk területe és oda még ti sem merészkedtek fel szívesen. A bennszülöttek híresek arról mennyire nem szeretik a vendégeket, ráadásul nincs is számotokra semmijük. Nem fizetnek a műsorotokért és bár egy két törzzsel lehet cserélni általában sokkal veszélyesebbek, mint amilyen hasznosak így jobb nektek is, amíg a területükön kívül maradtok. Még akkor is, ha a sűrű erdő sokkal-, sokkal hűvösebb helynek tűnik, mint a félsivatag ahol vagytok.
Három napja vagytok a városban, de nem is valószínű, hogy sokkal tovább maradtok. Eddig nem volt nagy forgalmatok és a város is túl kicsi, hogy észrevétlenül zsebezhessetek, hacsak nem az utolsó estén teszitek és léptek le nagyon gyorsan és pontosan ez a Troph terve.
Ryan: Már reggel is melegnek tűnt az idő, de az semmi a délutáni hőséghez képest. Két Cagoph gyerek játszik közvetlen a kocsid előtt. A hangjuk belevegyül a zenébe és a tábor felöl jövő beszélgetés és nevetés hangjába. Még egészen halk. Pár óra és igazán elkezdődik, amikor majd elkezdik beinvitálni az embereket a városból, hogy show-ért cserébe mennél több pénzt szerezzenek, ahogy csak lehet.
-Héj Ryan, nem vagy éhes?- A tábor felöl egy ismerős nő közeleg. A Troph felesége Ciscay, a kezében egy tálat tartva jön feléd, a gyerekek majdnem fel is lökik.
Ciscay
-Óvatosan! És ha nem siettek nektek nem fog maradni semmi ebédre, nyomás.- Mint szinte mindem cagoph ő is mágus. Azt mondják talán a legerősebb a családban, de náluk nem igazán lehet ezt tudni. Talán csak ő hiteti el a legjobban hogy erős.
-Kallos akarta, hogy szóljak neked, hogy az esti előadás után indulunk. Szerintem ezt már tudtad Iristól, de amúgy sem akartam, hogy éhen halj.- Azzal átnyújtja neked a tányért. Ha kérdésed van vagy beszélgetni akar, szívesen maradsz, de ha nem vágysz a társaságára magadra hagy, még búcsúzásként megfordul.
-Egyszer ha gondolod, szívesen jósolnék neked.
Iris
:Zu
Zu egész nap feszültnek tűnik. Valószínűleg az az oka hogy ő maga is valahonnan a dzsungelből származik. Valahonnan a sűrűből amerre már nem mentek be. Vannak családok, akik cserélnek a Qualauchukkal néha de Kallos egyértelművé tette, hogy nem kockáztat, eddig jöttök és nem tovább innen vagy vissza indultok a főváros felé vagy elindultok a folyóhoz, de az erdőt nem kockáztatjátok meg. Meglepő módon ezt a döntést Zu is támogatta, most mégis feszültnek és a szokásosnál is hallgatagabbnak tűnik. Neked és a többieknek az esti műsorra kellet gyakorolnod, mert jól tudtad mi múlik rajta. A ti lesztek a kéz, amit figyelni kell, hogy a többiek összeszedhessék, amit lehet. Nem folyamodtatok ehhez minden városban, de itt még a szokásos Toumamurai mércével is rendkívül szűkmarkúak voltak. Csak akkor figyelsz fel komolyabban Zu-ra amikor megelégelve Orso felé intézet szerelmi áriáit elveszi és elhajítja a férfi lantját. Pedig nem ez az első eset, hogy egész nap a nőt üldözi a hülyeségeivel, valamiért eddig ő mégis türelmesen viselte mostanáig. A férfi láthatóan nem érti a kirohanását, és azt sem hogy ez után csak faképnél hagyja és elindul befelé a városba.
:Orso
A másik artista, aki eddig veled gyakorolt most feléd fordul.
-Nem akarsz beszélni vele?- Kérdezi.- Mármint a nem a kéjencünkkel…- teszi hozzá. -Már ezerszer megígérte Orsónak hogy megeteti vele a lantját, de most láttam először hogy tényleg meg is tenné. És még szükségünk van rá a fellépésnél plusz,- itt lehalkítja a hangját.- Nem bírom fellépés előtt a feszültséget. Elvesztem tőle az egyensújom.- Mondja és rád kacsint. Aztán egy tökéletes szaltóval ledobja magát a hálóról.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Apr 29, 2021 17:35:21 GMT 1
Post by Ben on Apr 29, 2021 17:35:21 GMT 1
#s://i~imgur~com/Fi6DUaR~png Szeretek a Fenevad orrán ücsörögni és csak úgy végig tekinteni a táboron. Az előttem játszó Cagoph gyerekek nagyon sokat legyeskednek a kocsi körül, sőt, időnként álló motorral azt is engedem nekik, hogy a sofőri székben pörgessék az autó kormányát vagy a lámpákat kapcsolgassák rajta. Pár pillanat erejéig figyelemmel követem, ahogy játszanak, aztán elterülök a motorháztetőn Hagyom, hogy a tűző nap az arcom csiklandozza, ahogy csukott szemmel a szélvédő ablaknak dőlők. Egymásra helyezem a lábaim, a kezeim pedig a tarkómon összefonom és élvezem a csendéletet, egészen addig, míg Ciscay meg nem jelenik egy adag étellel, amit nekem szánt. Kedves tőle, hogy gondolt rám, de bevallom, ilyen melegben mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy éhes leszek. A reggelim még az első napsugarak előtt fogyasztottam el, ennek ellenére mégsem éreztem, hogy jelezné a hasam, hogy "etess". Viszont imádom a hasam, szóval nincs az az isten, hogy visszautasítsam a kaját. - Köszönöm! Feleltem azonnal, amint kimondta, hogy nekem lesz és máris hozzá látok az elfogyasztásához. Az első falatok lecsúszása után már én is éreztem, hogy éhes vagyok. - És köszi az infót is. Teszem hozzá két harapás közt, majd miután pár másodperc alatt legurítottam az egész tálat a gyomromba, a pólomba törlöm a számat. Ez a szerelő felsőm, szóval van ott neki bőven szutyok ezen kívül is. Lepattanok a kocsiról. - Nem, köszönöm. Szeretem a meglepetéseket és minek éljen az ember, ha úgyis tudja előre a sorsát, nem igaz? Ez csak az egyik indok volt a sok közül, ami miatt nem akartam, hogy jósoljon nekem. Féltem, hogy fény derül a képességeimre, azt pedig nem akartam. - Ellenőrizzem az olajat a kocsikban, vagy elég indulás előtt? Nem voltam nagy őstehetség, már ami a mutatványozást illeti. A fogaskerék az, amihez értettem. A fogaskerék, az ékszíj és az, ami ezekből készül, így a táborban is elsősorban a mechanikus dolgokat tartottam karban. A nő válaszától függetlenül mégegyszer megköszönöm a kaját majd bemegyek az autóba egy pohár vízért. Ha van dolgom, ami nem várathat magára, azt elvégzem akkor, ha nem akkor egy vizespalack kíséretében folytatom a henyélést a fenevad tetején.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: May 25, 2021 12:14:56 GMT 1
Post by Bratti on May 25, 2021 12:14:56 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Mindig igyekszem pozitív maradni, még akkor is, ha ilyen szar a keresetünk. Pedig én szeretem, ha szeretnek, sőt! Ha csodálnak. De itt nem igazán sikerül elérni a kívánt hatást, így még én is kicsit kevésbé vagyok lelkes, mint szoktam. Tudom, hogy az utolsó esténket töltjük itt, és hogy mi leszünk a kulcsfigurák ahhoz, hogy a többiek a háttérben ügyeskedjenek, mégis kevésbé koncentrálok. Pedig tényleg szeretek csillogni! De érzem, hogy Zu sokkal idegesebb, mint szokott. Próbálok felé jelezni, hogy ne aggódjon, minden rendben, itt vagyok neki, de mintha észre sem venne. Nem esik rosszul, csak féltem, hiszen azt is tudom, hogy ő valahonnan innét származik, ráadásul ugye száműzték. De elsődleges feladatunk az, hogy a ma esti műsoron jól teljesítsünk, ezt pedig ő is tudja. Mégsem tud koncentrálni, ami tőle szokatlan, így a kirohanására csak felsóhajtok. Bólintok a társamnak, majd mielőtt leröppenne a kötélről, felemelem a lábam és a lábujjaimmal feljebb emelem az állát. - Ne feledd… Te vagy a látványosság ma este! Akard is a figyelmüket! – kacsintok én is rá, majd miután hasonló szép mozdulattal érkezem le a földre, még mellélépek, finoman megpaskolom az arcát és megnyugtatom. - Ne aggódj, megoldom! Addig nyugtasd meg azokat a kis idegeidet! – mosolygok, majd botomat a hátamra erősítve indulok Zu után, aki alig ment még messzebb tőlünk. - Héééé, Zuuuuu! – kiáltok utána, miközben kocogva közelítem meg. Igyekszem minél hamarabb utolérni, majd mikor mellé érek, akkor átkarolom a derekát. Mivel magasabb, mint én, nem érem át rendesen a vállát, ezért marad a derékkarolás. - Naaaaa, figyi! – kezdem rögtön a közepébe csapva, de máris komolyabb a stílusom. – Tudom, vagyis gondolom, hogy amiatt vagy ideges, mert ez a szülőfölded... - ügyesen kihagyom a száműzetését a mondatból. - Azt is tudom, hogy mindenki, még te is azt mondtad, hogy ne menjünk a dzsungelbe, de… Ha téged ez megnyugtatna, akkor én nagyon szívesen elkísérnélek. Ryan-t is megkérdezhetnénk, szerintem ő is jönne velünk. Tudod, hogy fontos vagy nekem, nem akarlak így látni… - mondom megnyugtatóan. miközben a hátát simogatom. – Persze, ha másra lenne szükséged, abban is melletted vagyok, csak hadd segítsek! – fordulok vele szemben, kezembe veszem a kezeit, megszorítom. Kutatóan nézek rá, hátha találok választ az arcán.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jun 2, 2021 19:29:37 GMT 1
Post by Raven on Jun 2, 2021 19:29:37 GMT 1
Istenek, Démonok és Sárkányok Bratti : Iris Valverde & Ben : Ryan Waldez Iris
Zu egy sóhajjal és fél karral viszonozza az ölelésed.
-Nem az zavar hogy nem megyünk be a dzsungelbe. Az zavar hogy még a közelében vagyunk. Valami nem stimmel ezzel a hellyel. Nem tudom mi van odabent de az veszélyes és csak az alkalomra vár hogy kitörjön onnét. Talán egy sötét isten, vagy egy ártó démon, nem tudom, de nem is akarom megtudni. De Kallos mindenképp itt akarja tölteni az éjszakát én viszont...- Itt elhallgat nehezére esik kimondani a szót ami annyira nem vall rá.- Félek...- Mondja végül, hallkan, csak a te fülleidnek.
Ryan
Ahogy lenyugszik a nap a levegőben érezhetővé válik a feszültség. A nevetés, a hangos beszélgetés és a zene hangja mind egyetlen dallamba olvad össze. A műsorok még nem kezdődtek el de a külső mutatványosok és a bohócok már hergelik a tömeget az előadásra. Te még az utolsó igazításokat végzed az utolsó kocsin amikor valaki kibontakozik melletted a sötétből. Mintha a dzsungel felől érkezet volna, bár ez nem valószínű ugyanakkor nem is lehetettlen de valahogy a képes könyvekből és az elbeszélésekből nem így képzelnél el egy Qualauch-ot. A felső teste meztelen a nadrágja valami furcsa szövet de se tollat se sötét festést nem visel mint Zu. Viszont így is határozottan különös a megjelenése. A bőre egészen fekete színű, nem úgy mint a sötét bőrű embereké általában, hanem még a sötétben is tökéletesen kivehetően korom fekete, viszont mindenhol fehér jelek fedik amiknek túl éles a körvonaluk ahhoz hogy természetesek legyenek és ráadásul halványan izzanak is, a szemei és a haja viszont hó fehér.
-Azt mondják van a klánotokban egy erős mágus. El tudnál vezetni hozzá?- Kérdezi.
Iris
Az este jól indul, Zu ugyan nem nyugodott meg de ne is mozdul el a közeledből és Orso is kivételesen békén hagyott mindkettőtöket. Ugyan napnyugta óta ő is veletek van de minden ostoba tréfát mellőzve játszik a hangszerén és semmi mást nem tesz mint ami a feladata, hergeli a közönséget. Így hogy nem ömlenek hülyeségek a szájján és nem disznó dalokat énekel eszedbe is jut milyen nagyszerű zenész egyébként. Zu pedig bár nem mondja de nagyra értékeli hogy a dalnok az ő kedvéért egy éjszakára megpróbál normálisan viselkedni.
Az emberek lassan megtöltik a tábor nekik fenntartott helyét. Ahogy álltalában Kallos most is remekül kiszámolta hogy mekkora kell hogy ez legyen, hogy a vendégek éppen csak kényelmetlenül egymáshoz tapadjanak, hogy egyszerű legyen elvenni az értékeiket, de ne érezzék annyira levegőtlennek hogy ne vegyenek részt a mulatságban. Lassan pedig a fő műsorszám is megkezdődik majd.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jun 3, 2021 21:48:24 GMT 1
Post by Raven on Jun 3, 2021 21:48:24 GMT 1
Nem rég száltatok le a kis városka előtt. Annyira apró az egész hogy a két sárkányod talán ki is tölthetné az egészet. De nem számít, amúgy is csak a készleteid feltöltése miatt álltál meg itt. A por és a meleg nem teszi valami komfortossá ezt a sivatagos várost, de szerencsédre a kocsmába lépve meglepő, de kellemes hűvös fogod. Amint hozzá szokik a szemed a sötétséghez és elindulsz befele, köszönt is a csapos. Még helyet sem foglalsz máris kiszúrsz egy érdekesnek tűnő csapatott nem messze a te asztalodtól, a ruhájuk alapján már elsőre is láthatóan nem innen származnak. A legfeltűnőbb talán a fehér ruhát viselő, fehér hajú nő, az oldalán egy arany buzogányra emlékeztető tárgy lóg, habár ő maga a legkevésbé sem tűnik harcos típusnak, éppen egy alacsony, nagyjából 10- 12 éves lánnyal veszekszik folytot hangon, így nem érted miről van szó. A kislány kopott barna, porfedte ruhát hord, első ránézésre még akár helyi is lehetne, de nem, a mozgása a ruhája apróbb elemei mind cagoph származásról árulkodnak. A kis csapart harmadi tagja pedig egy sötétebb bőrű zöld ruhás, vöröses hajú lány, talán Al Adhinatból, Clynorisból vagy talán Kushilunge pusztáiról származhat, nehéz megmondani. Minden esetre még ha nem is tervezel közeledni a csapat felé te is ép úgy felkelted a figyelmüket mint ahogy ők teszik mindenkiével. A sötét bőrű nő hagyja maga mögött a társait akik tovább veszekednem egymással.
-Lehet hogy tévedek, de sárkány mester vagy igaz?- A szavai kristály tiszták alig érezni rajta valamilyen akcentust.- Aurera vagyok.- Mutatkozik be, és feléd nyújtja a kezét. - A Benne Hollow-i akadémia diákja vagyok, és én magam is sárkány mester. Tudom furcsa ha egy idegen szíveséget kér a másiktól de hajlandók vagyunk megfizetni ha segítesz nekünk. A helyzet az hogy elhagytuk a professzoromat. A dzsungelbe ment egy kisebb kísérettel, bár kértük, hogy ne tegye. Ha elkísérnél minket nagyobb biztonságban kereshetnénk, és mint mondtam megfizetnénk neked.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Toumamora
Közzétéve: Jun 19, 2021 23:00:20 GMT 1
Post by Bratti on Jun 19, 2021 23:00:20 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Nagy örömmel tölt el, hogy Zu visszaölel, így máris fülig ér a szám és jól hozzábújok, mint egy kiscica. Majd hallgatom, végül kicsit komolyabban mondom. - Hmm... Pedig biztosan érdekes lehet... Lehet, tudnánk segíteni vagy valamit kezdeni vele. Ha ennyire zavar... - morfondírozom. - Elvégre nem vagyunk szar mágusok, basszuskulcs... - folytatom. Végül két karral átölelem menet közben, ami miatt dölöngélünk és lassabban haladunk csak, de kit érdekel. Pofára esni nem fogunk, nem ezért hajtottam magam ezeken a csicska előadásokon: egyensúlyérzékem még megvan, köszönöm szépen! - Naaaa, nem kell félni, majd én megvédelek, tudod! - rúgok egyet jó magasra demonstrációképpen. - Szóval ha esetleg mégis úgy döntesz, szembenézel vele vagy valamit kezdjünk vele, akkor csak szólj. Én biztosan a te embered leszek, szerintem Ryan sem fog ellenkezni! - kacsintok rá. - Na, gyere, iszunk egy teát, hogy megnyugodj az előadásig! Nem akarjuk átnézni azokat a rúgásokat, amiket múltkor mutattál? - kérdezem még.
A szokásos fehér ruhámban pompázom. Egyszerű, testhezálló hosszú ujjú és lábú kezeslábas cucli, ami fedi az egész testem, de elég rugalmas is. Azért egyszínű, mert a mágiámmal szoktam színessé, meg egyéb csodává varázsolni. Kezdem jól érezni magam. Ez a nyüzsgés, hangulat baró. Engem is fellelkesít, jeee! Igyekszem szokásosan jól szerepelni. Bízom magamban és a képességeimben, remélem, Zu is összeszedi magát. Minden lehetséges mozdulatot, hajlékonyságot, ugrást, trükköt igyekszem bevetni, illetve a megfelelő pillanatokban színessé varázsolni az egészet a kézmozdulataimmal alkotott varázslattal. Színeket, szagokat, ábrákat, akár hangokat gerjesztek vele, hogy emeljem a műsor színvonalát. Akár valami virágfélét, ami színes, rám fröccsen, szétesik, és én leszek színes. Hasonlóakat tervezek. Mégis csak utolsó este itt, baszassuk oda neki, jeee!
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Jun 24, 2021 12:53:09 GMT 1
Post by TherealKREY on Jun 24, 2021 12:53:09 GMT 1
Leszállunk egy kicsi kis város előtt. Remélem itt tudok elég utánpótlást szerezni. Meleg van... de amint beérek a kocsmába egy kellemes hideg szellő csap meg. Ahogy haladok az asztalom felé szétnézek, megnézek minden apró kis részletet. A csaposnak csak intek, de a szemem megakad egy érdekes bagázson. Egy fehér hajú nő veszekszik egy kislánnyal. Eléggé érdekes egy "csapat" tényleg. A kocsma népe közül teljesen kitűnnek. De mivel a csapat harmadik tagja felé közeledik ezért lehet én is eléggé kitűnök innen.
- Newt. Newt Levangard. - kezemet nyújtom s megtörténik a kézfogás köztünk - Igen egy sárkánymester vagyok. Nem hittem volna hogy ez ilyen feltűnő...
Azt akarja hogy segítsek nekik. Persze nem ingyen tenném meg s ezt ő is tudja, mondja is hogy megfizetnék. Ha már ennyire akarja lehet segítek nekik. De először rakjuk össze hogy mi folyik itt. Akadémiai diákok akik egy professzort keresnek a dzsungelben. A professzor egy kisebb kísérettel ment el a dzsungelbe. Valószínűleg már halott. A dzsungel lakói nem igazán szeretik a kívülállókat. Ő is egy sárkánymester, lehet hogy a másik kettő is. De ez majd kiderül.
- Segítek nektek. De előtte feltöltöm a tartalékaim. Az összeget meg majd megbeszéljük a feladat után. De... előre szólok nem lesz egyszerű a kis "dzsungel túra". Mindjárt elkészülök, addig ha kérhetem várjanak meg kint a kocsma előtt.
Ha beleegyezik abba amit mondtam akkor elmegyek és feltöltöm a tartalékaim. Miután végeztem a szükségletes dolgok megvásárlásával odamegyek hozzájuk és bemutatkozok a másik kettőnek.
- Newt Levangard vagyok. Aurera barátotok kért meg hogy segítsek nektek és én belementem. Én készen állok az indulásra.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jun 25, 2021 18:13:47 GMT 1
Post by Raven on Jun 25, 2021 18:13:47 GMT 1
Istenek, Démonok és Sárkányok Bratti : Iris Valverde -Egyáltalán nem érdekes.- Feleli a nő szigorúan és a szemeidbe néz, hogy lássa megérted-e.- Van amihez a világ minden mágiája is kevés. És nem akarok játszani az istenekkel. Bármi is van itt az nem a mi oldalunkon áll és én nem akarom kihívni magam ellen, és főleg nem ellenetek. Túl sokat jelentetek nekem.
Amikor folytatod a nő először rosszallóan néz rád, de végül lemondóan felsóhajt és fáradtan elmosolyodik.
-Hogy a ti népetek mennyire könnyelmű tud lenni néha, mindig elfelejtem, hogy köztetek a Tophotok szinte paranoiásnak számít. Hogyne, nézzük át azokat a rúgásokat.
Ahogy elkezdődnek a műsorok hihetetlen lesz a nyüzsgés, mindenki titeket akar látni és nem kérdéses hogy a ti kis csapatotok a legnépszerűbb. Nem csak de de a másik lány is hihetetlen jól szerepel, persze tudtad, hogy így lesz hiszen ismered olyan rég, hogy tisztában legyél a képeségeivel, még akkor is ha színpadon kívül néha nyafog egy kicsit, ott fent méltó párod és olyasvalaki akire lehet bízni egy egy bonyolultabb mozdulatnál. Alattatok Orso és még vagy három zenész szolgáltatja a zenét. És már a földön is becsatlakoztak táncosok, az egyikük éppen Zu aki a tőled és a többiektől tanult mozdulatokat használja és közben egy kevés, teljesen átlagos tűz illúziót használ. Bár azt mondta nem akar részt venni a ma esti show-ban határozottan kiemelkedő látványt nyújt ő is.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jun 29, 2021 15:12:59 GMT 1
Post by Raven on Jun 29, 2021 15:12:59 GMT 1
Minden probléma nélkül fel tudod tölteni a készleteidet a hölgyek pedig odakint várnak rád.
A fehérhajú nő fogadja először a kézfogásod.
-Astra West vagyok.- Mutatkozik be röviden.- A kislány...
-Már nem vagyok gyerek!- Vág a szavába a lány.- És egyedül is be tudok mutatkozni. A nevem Emma Cheverton! A professzor aki után megyünk pedig az apám.- Teszi hozzá.
-Igen.- Szól bele kedvesen Aurera.- Úgyhogy amilyen hamar csak lehet indulnunk kéne. A professzor roppant találékony ha arról van szó hogy életben tartsa magát, de egy idő után félek ő is ki fog fogyni a lehetőségekből. Ahogy ezt kimondja meg is pillantod a (sajátjaid után persze) a valaha látott talán leggyönyörűbb sárkányt akit valaha láttál. Az üvegszerű pikkelyei spektrumként törik meg a fényt, mintha valami drága üvegből és ékkövekből készült ékszer lenne.
-Ő Hannalash- Mutatja be Aurera.
-Örülök, hogy találkozunk.- Bugja neked a sárkány.
-Ideje indulnunk. - Mondja a nő.- Emma és és Hannalash hátán megyünk addig a pontig amíg ez lehetséges.
-Én vagy hozzád csatlakozok, vagy a saját erőmből repülök, de nem szívesen használnék fel ennyi energiát.- Mondja Astra.
Akárhogy is döntötök végül eléritek a dzsungelt. Alig néhány szárnycsapást tudtok megtenni fölötte és nem látjátok többet a talajt a fák tetejétől. Két választásotok maradt, a sárkányokkal az erdő felet repülve reménykedni hogy láttok lent valamit, egy templom tetejét, füstöt bármit ami emberi jelenlétre utal, vagy megkeresni az egyik folyóágat és ammellet leszállni és onnan elindulni befele, vagy felfele, hátha gyalog előbb futtok bele valamibe. Viszont ezzel azt kockáztatjátok hogy a sárkányok nem fognak látni benneteket, és a talajon bárki, vagy bármi megtámadhat titeket. Ha viszont a levegőben maradtok könnyen eltűnhet bárki a szemetek elől, és az sem biztos hogy a professzor elérte a bennszülötteket mostanra.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Jul 2, 2021 16:57:06 GMT 1
Post by Ben on Jul 2, 2021 16:57:06 GMT 1
#s://i~imgur~com/Fi6DUaR~png Hamar elnyom az álom a Fenevadon hisz senkinek nem volt azonnali jelleggel szüksége rám, az autók pedig várhatnak. Úgy helyezkedem, hogy minél kényelmesebb legyen a kocsi és dobok egy rövid szundit.
Autó autót követ az este folyamán, én pedig igyekszem kerülni a tömeget. Nem egyszer előfordult már, hogy elfogytak a jegyek és a különböző, magukat hiperkülönlegesnek gondoló nőszemélyek odajöttek, hogy nekik és a gyerekeiknek már pedig jár a jegy és én, mint hivatásos személyzet ezt azonnali hatállyal köteles vagyok biztosítani nekik. Ezért meghúztam magam és mindig azokhoz a gépekhez mentem, aminek a közelében nem voltak bóklászók. A hangulat ennek ellenére nagyon adta, imádok így dolgozni. Már eldöntöttem, hogy ha végeztem a kocsival, valami irdatlan finomat fogok kajálni. Aztán ha jól laktam, készítek valamit Irisnek is. De szigorúan utána, mert másképp valószínűleg az ő adagját is beburkolnám pillanatok alatt. Imádok enni, kivéve ha meleg van. Akkor utálok. De már nincs meleg. Ezekkel a gondolatokkal lépek oda az utolsó autóhoz, majd a motorház fölé hajolva hallom, hogy valaki előlép a sötétből. Érdekes teremtés az biztos. Egy Qualach, bár kicsit különbözik attól, ahogy elképzeltem. Felhajolok és az autónak dőlve válaszolok, miközben a mutatóujjamon pörgetem a franciakulcsot. - Bocs tesa, de elfogytak a jegyek, a színfalak mögé szólók pedig kifejezetten drágák. Be kell érned velem, de én pedig iszonyú éhes vagyok, szal’ mi lenne, ha ezt a diszkurzust egy kajastand mellett folytatnánk?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Jul 18, 2021 15:42:46 GMT 1
Post by Raven on Jul 18, 2021 15:42:46 GMT 1
Istenek, Démonok és Sárkányok Bratti : Iris Valverde & Ben : Ryan Waldez Ryan
-Nem igazán érdekel mit érzel.- Feleli arrogánsan a fiú.- Vezess el a mágusodhoz, vele akarok beszélni.-teszi hozzá ugyanazzal az arckifejezéssel, de alighogy befejezte megkordul a gyomra. Egy pillanatra zavartan félre néz, majd újra rád és kevésbé beképzelten ismét megszólal.
-Legyen.- Ezután nyugodtan magaddal viheted bármelyik standhoz és kérdezhetsz tőle bármit, van egy egész fél órátok beszélgetni.
Iris & Ryan
A műsor fantasztikusan tetőzik, nem tudni mennyi lehet eddig a nyereségetek, de mindenki nagyon elégedettnek tűnik. Aztán egyszer csak elszabadul a káosz. Először csak azt látjátok, hogy egy lámpás feldől és kialszik, aztán valaki a közönségből felsikít. A következő pillanatban Zu és Ciscay szinte egyszerre álnak neki varázsolni, Zu hatalmas lángnyelveket idéz a táncolók és sok vendég fölé is. Ő van közelebb Irishe,z aki még érezheti is a lángokból felcsapó hőt. Ryanhez Ciscay van közelebb így őt szinte el is vakítja a hirtelen mindenfelé színes fénycsóvákban felcsapó virágok és lepkék hada. A kirobbanó fény játékban viszont, egyre többen veszik észre az ennek ellenére is feltűnő árnyékokat. Az egyik árnyék éppen Ryan mellet kap el egy helybélit és rántja magával. Még a vele szemben ülő fiú is meglepettnek tűnik a történéseket látva.
Iris mellet kettő is feltűnik, az egyik, a lanttal a kezében tanácstalanul álldogáló Orsót nézi ki magának, aki amint magához tér a táncoslányokat kezdi pátyolgatni, úgyhogy észre sem veszi. A másik a közönség tagjaira kezd el lecsapni. Orsónak sikerül félrelöknie az egyik lányt az árny útjából, amikor az nekik támad, ahhoz viszont, hogy mágiát is használjon viszont túl lassú. Egy szép mély sebet szerez a vállára és elveszíti a maszkját, az hogy egyáltalán életben van csak a szerencsének köszönhető. Zu felé és feléd indulna, de egyetlen lépést sem tehet meg, egy árnyékból álló golyó majdnem eltalálja. A nő elég gyors, hogy hárítsa, de így is szemben találja magát a forrásával. A vöröshajú szürkebőrű arany fényben izzó szemű, nőről szinte kiabál hogy árnyékmester.
-Elbánok vele az árnyakat intézd!- Mondja Zu majd a kitörő káoszban a fenyegetően mosolygó vörös felé indul.
Közben Ryan-éknek sincs nagyobb nyugta. Az árny gyorsan falja fel azt a helybélit akit elragadott mellőle és már is felé indulna, de nem jut messzire. A furcsa fiú elkapja és puszta kézzel a földhöz szegezi a lényt, aki hiába próbál meg harcolni ellene, aztán az egész árny megremeg és felvisít, majd lassan eltűnik. A fiú szemében nem kevés harag szikrázik, ahogy felegyenesedik. Hiába végzet azzal az árnyal és úgy tűnik, hogy a másik oldalon Ciscay is elkapott egyet, nincs idő fellélegezni, alig, hogy az árnyak nem jelentenek fenyegetést, nyílzápor zúdul rátok. Ciscay ezúttal is gyorsan reagál egy másik lappal, a nyilak egy láthatatlan pajzson csattannak a fejetek felet, ami éppen csak a becsapódáskor izzik fel, majd konfettiként szóródnak alá. Elég nagy részét lefedi az udvarnak de mesze nem az egészet ahova a nyilak záporoztak. Amit nem sikerül lefednie, azt nyilakkal teletűzdelt halottak és haldoklók lepik be. Ahogy eláll a nyíl zápor a menekülő emberek tömegén át a Ryan megpillanthatja a táborba tartó qualauch-okat. A vezetőjük egy nagy szarvas fejdíszt visel, az egész teste feketére van festve, az arcára pedig egy koponyát festettek, a szemei mintha izzanának. A törzs tagjai követik, talán huszan lehetnek, de bestiák is vannak velük.
-Ryan keresd meg Irist és a gyerekeket és menjetek!.- Kiáltja feléd Ciscay.- Nem tudom miért támadtak, de nem nyerhetünk, el kell menekülnünk. Ne várj meg senkit, fogd Irist a gyerekeket és akiket össze tudsz szedni és menj!
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Toumamora
Közzétéve: Aug 5, 2021 20:28:07 GMT 1
Post by TherealKREY on Aug 5, 2021 20:28:07 GMT 1
Miután kiéérek az újonnan szerzett "társaim" bemutatkoznak. A sárkány látványán elgyönyörködöm, egyszerűen csodálatos ahogy kinéz. Miután a bámulásomból felébredek bólintok a többieknek.
- Hát akkor induljunk most gyorsan. Astra utazhatsz velem nyugodtan.
Felülök Akumu hátára utána felsegítem Astra-t is.
Gyorsan elérünk a dzsungelhez. A fák miatt semmit sem látni a talajon. Ezt a többiek is tudják. Ez nem lesz így jó, ha megakarjuk találni a professzort ahoz szétkell válnunk. Vagy le kell szálnunk a földre és ott folytatni az utunkat.
- Hééé! Szerintem váljunk szét. Emma, Astra, Metarikku és én a földön folytatjuk az utunk. Te, Hannalash és Akumu pedig a levegőből kutassátok a terepet. Szerintem ez lenne a legészerűbb megoldás. Mert így úgymond elég nagy terepet tudunk felfedezni rövid idő alatt. De persze csak akkor ha ez mindenkinek megfelel.
Hagyok pár percet gondolkodni nekik. Ha beleegyeznek a tervbe akkor leszállok Akumu-val a földre és leszállok róla. Segítek Astra-nak is leszállni, persze ha engedi és kell neki. Utána pedig elküldöm Akumu-t Aurera-val. Metarikku pedig velünk marad a földön. Ha pedig nem mennek bele akkor egy újabb tervet ajánlok fel.
- Akkor folytassuk az utunkat a földön.
Jelentem ki és leszállok Akumu-val és Metarikku-val a földre.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Toumamora
Közzétéve: Aug 10, 2021 20:59:11 GMT 1
Post by Raven on Aug 10, 2021 20:59:11 GMT 1
Astrát szinte fel sem kell segítened, nagyon könnyen veszi a felszálást, azért később látszik rajta. hogy nincsen sárkány háthoz szokva. Kényelmetlenül ficánkol a nyeregben, vagy a sárkány hátán, attól függ hogyan ültök rajta. Mindenki rábólint az első tervedre.
-Akkor fent maradok, ha bármi baj lesz Astra majd mágiával küld egy jelet és csatlakozunk hozzátok.
Leereszkedve még egy ideig tudtok követni egy vékony ösvényt, vagy valami olyasmit, de ez sajnos nem tart ki sokáig. Az egyre vékonyodó ősvény egyszer csak eltűnik, elmarad mögöttetek és semmi sem marad csak a kísérteties zajokkal teli, sötét, párás fülledt erdő. Egy állat felüvölt nem messze tőletek, Astra összerezzen a hangjára a kis Emma azonban meg sem rezzen, az arcán elszántság tükröződik, és valami ami leginkább az őszinte ámulathoz hasonlít. Elég kemény fából faraghatták a kislányt, vagy titkon szellemi fogyatékos, egyelőre nehéz megmondani melyik. Ahogy egyre előrébb haladtok egyre sűrűbbek lesznek a titeket akadájozó ágak és egyre sűrűbb a köd, egyre ritkábban hangzanak az állatok, a rikoltások viszont egyre kísértetiesebbek. Vagy egy jó három órát sétáltok, a lányok nem szólalnak meg, mintha félnének is ijedt tenni, ha valamiért muszáj vagy kérdezel tőlük valamit akkor suttogva válaszolnak. Aztán elvesztitek az irányérzéketeket is. Astra akkor vesz elő egy kis kerek iránytűre emlékeztető tárcsás szerkezetet, megpörget rajta pár tárcsát, amire pár zöldesen világító lidércfény jelenik meg körülötte, a fények körül táncolnak titeket, különös figyelmet szentelve Emmának aztán elindulnak egy irányba. Astra kézjelekkel jelzi, hogy kövesétek a fényeket és ő is elindul, olyan csendesen mennek, ahogy csak tudnak, ha nagyobb zajt csapsz a szükségesnél, vagy akár a sárkányod teszi, akkor dühös pillantást kapsz cserébe, de nem szólnak. Újabb fél óra teljes csendben való bolyongás után végül megpillantotok valamit elötetek, egy alak egyenesedik fel hatalmas levelek közül. Egy qualauch nő az. A kezében botot tart, nem úgy néz ki mintha fegyver lenne, legalább is nem egy keményebb fegyver ellen bevethető, a ruhája fűből és tollakból áll és az arca és a teste is ki van festve. Felegyenesedik és így áll némán elütettek, várakozón, már majdhogynem kíváncsian. Úgy tűnik arra vár, hogy tegyetek vagy mondjatok valamit. De érti egyáltalán a beszédeteket? Szabad egyáltalán megszólalnotok? És mindenek elött, vajon a nő valóban egyedül van?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Toumamora
Közzétéve: Oct 17, 2021 12:42:40 GMT 1
Post by Bratti on Oct 17, 2021 12:42:40 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/1b/53/64/1b5364809f37d4fa8a816af31da147c2~jpg Elképesztően jól érzem magam, hiszen csilloghatok. A partnerem is legalább annyira jó, mint én, így jól kiegészítjük egymást. Imádok a figyelem középpontjában lenni, szóval mindent is bevetek, amit csak tudok. Alattunk kiegészítenek minket a zenészek és táncosok, így teljes a harmónia. Aztán történik valami. Nem teljesen tudom, mi, de a közönség már nem örül, hanem sikít. És nem az eksztázis miatt, hanem a félelem miatt. Megállok a kötélen, tökéletesen egyensúlyozom rajta, aztán Zu az addigi kis tűznyelveket sokkal erősebbé varázsolja és kiterjeszti. Ekkor intek a társamnak, hogy szökkenjünk le melléjük, szóval megfogom a kezét és leugrunk egy kecses mozdulattal. Ekkor fel is fogom, mi történik: árnyékmesterek támadtak ránk. Látom, hogy velük küzdenek a többiek, így én sem habozom, azonnal előkapom a botomat és meglazítom a száját a hamus zsákomnak. Éppen indulnék Zu felé, de ő azt mondja, hogy elintézi a nőt, én pedig az árnyakkal foglalkozzak. Összepréselem a számat, de kivételesen nem ellenkezem, ugyanis Orso-ékra is ráfér a segítség. Nem sokat tétovázom, máris belemerítem az ujjaimat a hamuba, majd jeleket rajzolok a botra, amiből először tűznyelveket idézek, mint Zu. Mozdulok és igyekszem ezekkel a mozdulatokkal kivégezni az árnyat. Ha nem sikerül, akkor fényeket idézek, azzal próbálkozom. Egészen addig próbálkozom mindenfélével, amíg meg nem hal. Miután sikeresen végeztem az árnnyal, kezemben továbbra is ott tartom a botomat, és két gondolat jár az eszemben: Ryan és Zu. Tisztában vagyok vele, hogy Zu ügyes, nem tudom, hogy csak hátráltatnám-e, így inkább azonnal Ryan keresésére indulok a káoszban. - Ryan! Ryan! Merre vagy?! - kiabálom a tömegen át, ha közben tudok segíteni, terelni a népet, teszem, de elsődleges célom, hogy megtaláljam a társam. Olyan gyorsan ver a szívem, mint még soha. Nem hagyhatom, hogy Ryan-nek valami baja essen!- Itt vagyok! – kiált egy hang, miközben a levegőbe emeli a kezét - Gyere a kocsi felé! Ott találkozunk! – kiált felém Ryan. Szerintem körülbelül húsz kilót fogytam, ahogy meghallom a hangját. Nem igazán tetszik az ötlete, hogy továbbra is váljunk ketté, mivel továbbra is izgulni fogok, de ez van. Közben terelgetni kezdem a gyerekeket, keresem a tesóimat és unokatestvéreimet a sorokban, akit csak tudok, mentek. Az egyik kicsit fel is kapom, mert megsérült a lába, közben a Fenevad felé terelem őket. Nem tudok nem arra gondolni, hogy Zu még bent van és ki tudja, mi van a szüleimmel. Még ha nem is álltunk olyan közeli kapcsolatban, azért mégis csak a családom. Erőlködöm, hogy ne nézzem a halottakat, túl sok lenne most nekem. Egyik karomban egy totyogós, másik kisgyerek a kezemet fogja és magunk előtt terelgetjük a többit, úgy igyekszünk a kocsi felé. Ahogy megpillantom a fiút, kicsit könnybe lábad a szemem, és bár megölelni nem tudom, pedig szeretném, egy pillanatra elengedem a kislány kezét Ryan-ét szorítom meg. - El sem tudod hinni, mennyire boldog vagyok, hogy látlak... - suttogom neki megkönnyebbülten. - Megpróbálok előre menni… - feleli nekem, bár inkább javaslat ez. - Egyedül gyorsabban elérem a kocsit és visszajövök értetek. – mondja, mire bólintok. - Kérlek, vigyázz magadra! - mondom neki, majd hagyom, hogy elmenjen, bár minden porcikám tiltakozik ellene. Így hát majdnem egyedül terelem a gyerekeket, a kicsit idősebbek segítenek, de határozottan én vagyok a legidősebb, ami kicsit zavar. Hol lehetnek akkor a többiek? Sietünk a kocsi felé, de amint elénk ér, azonnal felpakolom a gyerekeket. A nagyok mennek előre, hogy felsegítsék a kicsiket, majd ha végeztek, én is felpattanok. Visszapillantok a többiek felé, könnybe lábad a szemem és nagyon kell erőlködnöm, hogy kimondjam azt az egy szót, de tudom, hogy muszáj. - Induljunk! - üvöltöm Ryan-nek, holott én maradnék. Itt van a családom, az a pár barátom és Zu is. Nem akarok elmenni, mikor tudok harcolni. Mindenesetre elrendezem a gyerekeket, mást nem tudok tenni, de nagyon ideges vagyok. Megnyugtatni nem tudom teljesen őket, de legalább már autóban vannak. Negyedóra múlva nagyjából csatlakozom Ryan-hez. Nyomok egy csókot az arcára, amitől persze azonnal zavarba jön, de kivételesen nem vörösödik el. Helyette viszont csak rám mosolyog és az egyik karjával átkarol, miközben a másikkal a kormányt tartja kordában. Egy pillanatra ráhajtom a vállára a fejemet, ahogy átkarol. - Tyű, fogalmad sincs, de ez most nagyon kellett... - sóhajtok egy nagyot, majd pár másodperc után folytatom. - Hé... Hogy vagy? - kérdezem tőle csendesen, közben őt és az utat fürkészem. - Voltam már jobban is... - kezdi, miközben elenged és a rádióval kezd babrálni. Tudom, hogy a többieket próbálja elérni. Amennyiben ez nem sikerül, akkor kikapcsolja az eszközt. - Hiba volt elmenni – mondja szinte dühösen, majd folytatja. - Nem lenne jó ötlet egy darabig megállni – folytatja. - A gyerekek miatt viszont lehet, hogy szükség lesz rá – fejezi be, én pedig megint rápillantok, miközben megszorítom a vállát. - Kibaszott szar ez a helyzet... - sziszegem én is. - De ugyanígy érzek... Elvégre Zu erre képezett ki, nem?! Akkor mi a tökömért az első menekülő autóval húzom el a csíkot?! - ütök rá a combomra, majd inkább csak megdörzsölöm az arcomat. - Mindegy, legalább pár embert meg tudtunk menteni... Nem tudom, mi lehet a többiekkel... - fásul el a hangom, ahogy erre gondolok. - Igen, még ne álljunk meg... De talán valamelyik városban vagy településen már nem lehet nagy baj... - mondom fáradtan, nyújtózkodom egyet. - Szerinted miért támadtak meg minket? - kérdezem tőle. Amikor szóba kerül Zu, csak ennyit fűz hozzá Ryan vigasztalásképpen: - Talán azt akarta, hogy a kiképzéssel meg tudd védeni azokat, akik nem kaptak ilyen tanítást… - mondja, mire csak bólintok egyet, többre nem telik. Ryan meghúz egy gombot a Fenevad műszerfalán, ami hatására kinyílik az anyósülés előtti tároló, amiben többek közt ott van a helyi térkép is. - A legközelebbi nagyobb településnél megállunk. Nem tudom, mennyi pénzünk van, így szólj a többieknek, hogy mindenki maradjon a Fenevadon. Ha valaki valami speciális ellátásra szorul, azt megszerezzük majd mi. Reggel pedig... Visszamegyünk. Utána navigálj, légyszi. A kérdésre, hogy miért támadtak meg, nem nagyon tud mit felelni. - Fogalmam sincs - hallatszott a hangján, hogy hirtelen egy mondvacsinált ötletet sem tud kipréselni magából. - Egy idegen Qualauch akart beszélni Zu-val, de esélyünk sem volt elkerülni hozzá. Talán tudhatott valamit, de elveszítettem a támadás közben. Ismét mindkét kezével az autót irányítja és teljes mértékben az útra figyel. Megint csak bólintok, mikor a segítségemet kéri. - Mindjárt itt vagyok - mondom neki, ahogy felállok, de mielőtt kilépnék a helyiségből, visszafordulok. - Ryan? Csak hogy tudd... Fogalmam sincs, mit tennék, ha ma elveszítettelek volna... - mondom neki, majd ha nem szól, akkor visszamegyek a többiekhez. Felvázolom a szituációt, hogy maradjanak itt, ilyesmi, lehetőleg elég gyerekbarát módon, mesésen. Közben akik megsérültek vagy ellátásra szorulnak, velük foglalkozom, amennyire csak tudom, kényelmessé akarom tenni nekik a helyzetet. Aki igényli, megölelem, elringatom, bármi, amitől jobban érzi magát. Eltöltök velük negyedórát-húsz percet, mielőtt visszatérnék Ryan-nek segíteni. Nem sokat beszélünk, nem olyan a helyzet, de azért megnyugtató, hogy ő van mellettem, ezért nem is kell, hogy beszélgessünk, ennyi is elég.
|
|