Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Sept 7, 2022 17:05:08 GMT 1
#s://imgur~com/Jw7X8mf~jpg Kami Bratti Raze PandoraAline fejforgatása közben megakad a szeme egy bizonyos alakon. A fiú nagyon hasonlít Erenre és Lenára is. Zöld szemek, enyhán kreol bőr, sötétbarna haj... csak éppen ő vállig növeszti és felfogja. A kezében pisztolyos manőverfelszerelés, és látszik, hogy ő is lőni próbál, bár a felderítők és katonai rendőrök gyorsasága miatt ez sokkal nehezebb neki... Most viszont mintha kiszúrt volna egy célpontot... és az Aline egyik embere, Luka, akit éppen az egyik férfivel való küzdelem köt le. A nőnél pedig nincs puska a közelharc után, gyorsan odaérne, de már csak bosszút tudna állni. Sophie ellenben van esély, hogy eléri, ha időben észreveszi a támadást. Ő még lőhet, de kérdéses, tudna-e úgy találni, hogy nem öli meg Josht... nincs is igazán ideje gondolkodni, ha meg akarja előzni. A fiúnak lehet többlettudása, ezt az eddigiek alapján ő is sejtheti. De egy emberük élete talán többet ér ennél. Levi eközben ér oda Barsanhoz, így jelenleg jóval kevesebbet lát a csatatérből, nem tud reagálni a kialakult szituációra. A fiú fókusza az előző széteséshez képest, amit pont kiszúrt, egészen megdöbbentőnek, és nagyon is nem normálisnak tűnik. Olyan, mintha a fiú egyes állapotai között átmenetek lennének, fókusz, szétesés, vad tombolás, és a két végpont, Barsan és Raze. Ha pedig a fókuszban megtörténik a váltás, akkor lehet, hogy ott is hagyják a fogukat. Ingerülten szólal meg, miközben ő is, továbbra is figyel az esetlegesen közeledőkre, és megpróbál leadni egy lövést. Nem akar háttérben maradni, nem úgy, hogy még mindig megy a harc, és minden emberét leköti, de a hátbatámadás az, ami a legkevésbé hiányzik most. És már így is túl sok volt az árulás, túl sokszor hagyta, hogy valami hátbakapja őket, ráadásul most is úgy döntött úgy, hogy elhozni a fiút a legkisebb kockázat. Ha megint rossz lóra tett, és megint egy életbe kerül, az már tényleg túl sok ahhoz, hogy egyáltalán merje magát ennek az osztagnak a vezéreként számon tartani. Annyi józanság viszont marad benne még ebben a pillanatban is, hogy ne most merüljön le az önostorozásba. Most csak az a lényeg, hogy ne a bizonytalan tényezőn múljon az életük. - Te vagy az, Tymirjazev? - kérdezi fojtott hangon. A fiú az ellenségre tüzel. Legalább ennyi. Akkor még teljesen nem veszhetett el az esze. - Magadnál vagy még? Lena már pont távozik Barsantól, mire Levi odaér, így viszont a létező legrosszabb állapotba kerül - megreked félúton, teljesen tehetetlenül. Épphogy kiér az oszlopok takarásából, és megint belevethetné magát a harcba, mikor kiszúrja a bátyját... és Sophie-t is. Ha a puskáját akarná emelni, hogy bármit tegyen, bármerre adjon le lövést, akkor viszont érezheti, hogy a fegyver furcsa, kattanó hangot hallat, de nem csinál semmit. Kifogytak a töltényei, és ha ellenőrzi, rá kell döbbennie, hogy nincs is nála több. Teljesen tehetetlen marad. Hacsak nem rohan oda ő maga - amikor biztosnak tűnik, hogy későn érkezik, hogy akár Josht, akár mást megállítson - akkor nem tehet semmit. Kaminál ellenben még ott a puskája, és ő is látja az eseményeket. Jó a rálátása minden félre, érzékelheti azt is, ha Aline közelít Josh felé. Akárkit akarnak megmenteni vagy elintézni, most az ő és Sophie lélekjelenléte, valamint Aline vérszomja lesz a döntő - és két élet is múlhat rajta.
|
|
suvarus
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 27, 2023 19:14:11 GMT 1
Sept 16, 2020 20:46:31 GMT 1
|
Post by suvarus on Sept 10, 2022 7:45:38 GMT 1
Jorn a megérzéseire is szokott néha támaszkodni és olyankor be is jönnek. Most az az érzés kerítette hatalmába, hogy ez a bérgyilkos rájött, ki hova tartozik. Olyan tapasztalattal nem is volt nehéz és akár konkrét információ is lehettek Vikingről. Egy parancsnokkal így szembeszállni és a családi életébe is belefolyni nem kis dolog, híre ment. De ahogy Jorn sem, Kenny sem tűnt bőbeszédű pasasnak. A Viking csak elraktározta a lebukás lehetőségét és egyelőre félretette. Végre megszólalt és a sarkára állt az, akinek itt a legnagyobb szava volt a Torokmetsző mellett. Jorn tisztelettel nézett Brzenska-ra. Kenny elég bosszantóan kinevette, Jorn észre is vette, hogy ez Martha-t bosszantja leginkább. A másik társa vagy tervezett valamit vagy könnyebben vette ezt és megfigyelő szerepben maradt. Jorn is ezt tette lévén, hogy két ilyen magas rangú vitájához nem tudott sokat hozzá tenni. A fegyverére tette inkább a kezét és figyelte, hogy kik jönnek. Ha kellett, akkor fedezte a társait vagy pont fedezékbe rántotta őket.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Sept 10, 2022 21:31:46 GMT 1
#s://i~pinimg~com/236x/23/22/3b/23223b1bde20cfba9972306209809577~jpg Bingó! pillantja meg a szőke természeti katasztrófa Josht. Egy pillanatig elmosolyodik, s szépen nyugodtan indulna meg felé, ám felfigyel arra, hogy a mocsok tejfölivadék valakire lőni próbál. S az a valaki az ő beosztottja, Luka! Erre egyből bepöccen a nő. Legszívesebben ordítana neki, hogy vonuljon fedezékbe, ám ez nem segítene jelen helyzetben. Így kétségbeesésében meglendíti a pengéjét, hogy elhajítsa, bár az is valószínűleg késve ér be. Pont a hajítás pillanatában, s mielőtt Josh célozni tudna ézen körülmények közt, eldördül egy másik lövés az irányába. Aline a hang irányába néz, ahol Kamilla ereszti lejjebb a puskáját, hogy végig nézhesse mit alkotott.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Sept 10, 2022 21:40:48 GMT 1
#s://i~imgur~com/ynktokc~png - Erre most nem érünk rá! - csattan rá a felderítő veterán Lenára, kicsit erélyesebben, mint akarta volna. - Menj! - Bár kicsit bánja, hogy ennyire goromba volt, ám egy harctéren vannak, s amíg ők egy kis horzsoláson szöszmöszölnek, addig mások az életükért harcolnak. Így szinte azonnal ott is hagyja a lányt, hogy ismét pozíciót vegyen fel, majd megkezdje a lövések sorozását. Természetesen igyekszik minden lövésével nem halálos, de olyan sebet okozni az ellenfeleiknek, amivel harcképtelenné teheti őket, s ez eddig egészen jól sikerül is neki. Mikor nem lát lőtávolságban semmit, kicsit körbe tud nézni. Pont elkapja a jelenetet, mikor Aline osztagvezető lefejezi Anette-t. Erre összeszorítja az állkapcsát, s tovább járatja a tekintetét. Fél szemmel megpillant valakit, aki a lőterébe lép, s nagyon céloz valamelyikükre. Tudja, hogy nincs idő gondolkodni. Ráfókuszál az illetőre, ám mielőtt meghúzná a ravaszt, felismeri benne Lena ikertestvérét. Egy pillanatra lefagy. Szerencsére Josh sem tud túl gyorsan lőni, így végül Kamilla előbb elsüti a fegyverét. A puskát tartó karját célozta be a fiúnak, ám nem volt ideje rendesen becélozni. Nem merte megkockáztatni, hogy Joshnak esélye legyen egyiküket megölni. Sajnálom Lena... gondolja magában, ahogy figyeli lövésének eredményét, s csak imádkozni tud, hogy ne késsen el, s lehetőleg ne okozzon a fiúnak halálos sérülést.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Sept 12, 2022 10:46:27 GMT 1
#s://pm1~narvii~com/6595/ff566c94f3d41d11ac9a4f8df92875184794d641_hq~jpg Egy pillanatra megrémít, hogy az öreg kiszúrt, de látszólag nem foglalkozik velünk. Sietünk inkább befelé, nehogy kockára tegyük Mayu életét. Szerencsére ügyesen kivágja magát továbbra is. Szinte sikoltani támad kedvem, amikor megint megragadnak, de tűrtőztetem magam, mikor látom, hogy Sasha az. Ha nem figyelmeztet, lebukunk. Éppen el tudunk osonni, aztán a lépcső tetején ismerős alakokat pillantok meg. - Üdvözletem! Jó végre titeket látni - mondom Marthának és Arminnak. Egészen megdöbbent, hogy a múlt nagy csatáinak hősei állnak előttem ismét. A rajongásom szinte rózaszín ködbe burkol előttem mindent, de megpróbálok észnél maradni. - Bocsánat! Zoe vagyok, Zoe Weiss, Sasha-val segíteni jöttünk nektek - tisztelgek aztán, nehogy szó érje a ház elejét, bár fura még így is a felderítő egyenruhám nélkül itt lenni. Olyan, mintha lefokoztak volna, és megint kadét lennék. Annyira bosszantó, de bizonyos helyzetek megkövetelik az ilyesmit, úgyhogy erre inkább nem panaszkodok, csak mosolyogva tisztelgek a Trost-i csata hősei előtt, hiszen jól emlékszem, hogy az emberiség akkor aratott először győzelmet az óriások felett, és mindenki kivette a részét a harcból, csak persze én nem. Utána csatlakoztam a kadétokhoz, talán félelemből, talán csak lustaságból, de néha azt kívánom, bár ott lehettem volna velük akkor, még az életemet is feláldoztam volna, de most más idők járnak. - Mondjátok, miben segítsünk. Örömömre szolgálna - mondom aztán a két ismerős alaknak. Szeretném hasznossá tenni magam, hogy ne csak a rajongó újoncot lássák bennem.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Sept 12, 2022 20:58:07 GMT 1
#s://i~imgur~com/vkNyqj6~jpg #s://i~imgur~com/vkNyqj6~jpg #s://i~imgur~com/vkNyqj6~jpg #s://i~imgur~com/7Bh140X~png Kyle összeszorított fogakkal nézte végig Kamilla mentőakcióját. Illetve annak a végét. Egy fél pillanatra tudott megállni. Hosszú ideje ez volt a leghaszontalanabb fel pillanat részéről. Megállt, és végignézte, ahogy a lányok elvágódnak. Nem volt messze, de nem volt elég közel és abban a pillanatban mikor a fegyver elsült még csak nem is arra nézett. Csak azután lazult el, miután látta Kamit felállni és továbbmenni. Észre sem vette, mennyire feszült volt addig. Átkozta is magát érte, mert arra a fél pillanatra tökéletes célpont lett volna, csak a szerencséjén múlt, hogy még élt. Ha így folytatod, nem leszel már sokáig katona…. Vagy élő…Az utolsó pillanatban ugrott el, mikor rálőttek. Ez az akció pedig visszakényszetítette abba az igen kellemetlen valóságba, ahol tulajdonképpen már akkor halott vagy, ha rosszul veszel levegőt. Elrugaszkodott a talajtól és sikeresen lelőtte azt, aki majdnem kicsinálta, majd amint tehette Kami után eredt, hogy legyen valaki, aki fedezi. Eléggé lemaradt, de pont abban a pillanatban érkezett, mikor Josh célozni próbált, Kamilla pedig rálőtt.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 18, 2022 14:06:20 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/54/51/de/5451dea168299ef7d91367d947600edf~jpg Mikasa nem fogta vissza magát. Fogalma sem volt, miért, de valamiért úgy érezte, hogy az eddigi elrablásaival ellentétben itt most baromi nagy veszélyben volt Eren. És hogy egyre jobban fogyott az idejük. Így hát, ahogy védte a többieket, őt nem zavarta az, ha súlyosabb sérülést okoz az ellenfeleknek. Persze, nem az volt az elsődleges célja, de inkább a gyors munkára ment, hogy tudjanak haladni, mintsem arra, hogy vigyázzon azokra, akik elrabolták a barátaikat. Szerencsére gyorsan tudnak haladni. Viszont egyre rosszabb érzése támad, ahogy egyre kihaltabb a dolog... Valahogy rosszat sejtett: csak nem megint valami a titánokkal kapcsolatos dolog fog történni? Végül meghallja a hangokat, és még idegesebb lesz. Az az idióta Rod Reiss már megint nem tud megülni a seggén! Mikasa amint meglátja a helyzetet és Eren-t, azonnal nagyot dobban a szíve. De pontosan tudja, vagyis reméli, hogy amúgy nincs nagy baja, mert akkor Historia nem lenne ennyire nyugodt. Összenéz a többiekkel, majd int Ymir-nek elsőként. - Tied Historia... Mentsd meg... A nem tudom, mitől. Ha mégis kiderül, hogy egymás ellen vagyunk ebben a helyzetben... Én hagylak elmenni vele, ha te is hagysz elmenni Eren-nel - néz komolyan a lányra, majd kinyújtja felé a kezét. - De nem fogom vissza magam, ha úgy alakul, hogy... Csak ne alakuljon úgy - rázza meg a fejét, ahogy nagyon halkan beszél. Aztán Arisa-hoz fordul. - Mienk Rod. Én hátulról megyek rá, ha trükközne, te elölről menjél. Próbáljuk ne megölni, de ha úgy alakulnának a dolgok, te se fogd vissza magad... Elsődleges célunk megmenteni a barátainkat. Mindenki készen áll? Én megyek elsőként... - mondja a lány, majd leellenőrzi a felszerelését és Rod háta mögé kerül, hogy úgy kapja el.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 18, 2022 14:49:47 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/88/52/bc/8852bc016f60fa8db8a790e87660b26d~jpg Bár a puskáját nem engedi el, nem is támad rám. Ellenben túl sok helyről kezd vérezni és ez azt jelenti számomra, hogy baromira erőlködik. A szíven erősebben kezd verni és kicsit kétségbeesem. Mi van, ha nem tudok rá hatni? Aztán látom rajta: visszanyeri a szeme a színét, kevésbé látom rajta, hogy küzd. Ahogy vért köhög fel, először megrémít, de aztán bízom benne, hogy semmi komoly, csak ez is a hatása volt. Barsan erős és túl fogja élni. Lassan a vérzései is csökkennek, majd meg tud szólalni. Menjek?! Igen, dolgom van...Gyorsan, finoman megölelem. - Szeretlek, Barsan! Te vagy a legjobb barátom, nem akarlak elveszíteni... - szakad ki belőlem még csendesen, mielőtt visszatérek a harchoz. Nem is tudom, mit vártam. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de a kocsmában egyedül voltunk. Josh, Jean és én. Nem féltem attól, hogy valaki beleavatkozik, de most... Olyan hirtelen emelkedik meg a pulzusom, hogy még nekem is kell pár másodperc, mire levegőt tudok. A pánik olyan szinten lüktet bennem, hogy csoda, hogy nem robbanok szét. Persze a fegyverem ilyenkor fogy ki, szóval csak ledobom és mielőtt átgondolhatnám, csak körbenézek, hogy senki nem néz-e ide, majd kilépek az oszlop mögül. - Josh! Josh! Ne öld meg! Ha megteszed, nincs visszaút! - sikoltom felé ijedten, majd hallom a lövést, szóval visszavetődöm az oszlop mögé. Nem lehettem biztos benne, hogy nem felém jött. Viszont miután meggyőződtem, hogy velem minden rendben, azonnal kipillantok az oszlop mögül Josh és a többiek felé, hogy velük mi van.
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Sept 21, 2022 23:07:18 GMT 1
#s://i~pinimg~com/736x/14/1a/c9/141ac9d7d0baf4805cc2ac009e13269c~jpg - Hogy a bánatos faszomba rohadna el az a tehetségtelen nyomoronc, aki ezt a használhatatlan szart kitalálta. - sziszegem ingerülten, miközben lecsökkent látási viszonyaimhoz mérten próbálom használni a puskámat, vélhetően több-kevesebb sikerrel. - Legszívesebben a kezéhez szögezném, és semmi mást nem csinálhatna élete hátralevő részében, mint hogy ezzel a lóbaszó szarral próbáljon meg célba lőni! - füstölgök tovább, viszonylag kevés figyelmet fordítva arra, hogy bárkit is érdekel, zavar vagy figyel-e arra, amit mondok. Esélyesen nem a puskában van a hiba, de a lelkem számára sokkal meggyőzőbb, és vigasztalóbb a látásom helyett, a puska tervezőjét, kivitelezőjét, és az összes a legősibb foglalkozást űző nőnemű felmenőjüket felelőssé tenni a jelen helyzetemért. A hangulatomon a Hadnagy érkezése sem segít sokkal többet. A kérdéseit hallva ingerültségemet minden valószínűség szerint igen rosszul leplezve válaszolok Neki. - Ha nem Én lennék, akkor körülöttem mindenki végleges stabil oldalfekvésben lenne, igény szerint több darabban elhelyezve, Raze pedig már hetedhét határon túl lenne, úton egy „szebb” jövő felé. - felelek. Persze nyilván még számomra is egyértelmű, hogy logikusan ez volt a Hadnagy első kérdése ebben a helyzetben, de gondolhatta volna a korábbi interakciók alapján, hogy Raze nem hagyna ki egy ilyen díjnyertes lehetőséget. Megölne maga körül mindenkit, akit lehet, hogy minél kevesebb üldözője legyen később, aztán felérve elhajtana vagy megölne minden elérhető lovat azon az egyen kívül, amin Ő menekülne, hogy minél nehezebb legyen követni. - Úgyhogy igen, a beszélgetésünk szempontjából egyértelműen vehetjük úgy, hogy nem Raze vagyok. - teszem még hozzá, tovább lövöldözve random célpontjaimra. Teszem mindezt egyre csökkenő együttérzéssel, amiből már az elején sem volt túl sok, de most már egyértelműen teszek rá, hogy a lövéseim hatására feldobja-e a talpát vagy nem. Amennyiben a Hadnagy nem ad más utasítást úgy csekély lelkesedéssel folytatom a céllövészet ezen undok megcsúfolását, de talán épp a jelenlegi érzelmi állapotom vagy a most még nem annyira jól működő érzékszerveim miatt nem észlelem a barlangban zajló egyéb eseményeket. Ellenkező esetben már jó eséllyel mindent Josh-ba ürítettem volna, amit csak ki tudok préselni a puskámból, azzal megkoronázva, hogy alulról felhelyezem Neki az egész fegyvert…
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 7, 2022 14:35:00 GMT 1
#s://imgur~com/Jw7X8mf~jpg Josht többen is célkeresztbe veszik. Aline az eldobott pengéivel céloz, ezek lassabbak, és kisebb eséllyel ejtenek halálos sérülést - ellenben nem céloz jobban, minthogy próbálja eltalálni a fiút. Kami karra céloz, a puskát tartó kezet, de nem tud rendesen, stabilan célozni - így nagy az esély, hogy a lövés vagy nem talál, vagy súlyosabb sebet okoz. Eközben Sophie is céloz, de ő nem kockáztat - csak egy figyelmeztető lövést próbál leadni, hogy megzavarja a fiút. (OOC: A jelenet végkimeneteléhez a három karaktert reprezentálva három kockával dobtam az alábbiak szerint: Aline esetén 1-es és 2-es dobással nem tudja eldobni a pengét Josh-ig. 3-as, 4-es, és 5-ös esetben könnyebb sérülést okoz neki és megzavarja. 6-os sérülés esetén a penge komolyan beleáll valamelyik testrészébe, erősen vérző, veszélyes sérülést okoz, de semmilyen esetben nem öli meg azonnal. Kami esetén 1-es és 2-es nem talál, 3-as és 4-es megöli Josht - 5-ös és 6-os esetén viszont sikerül eltalálnia a karját. Sophie figyelmeztető lövése mindenképp sikerül, mivel ő nem választott kockázatos célpontot. A harmadik kocka tehát Josh-é, aki szintén lő. Ha az első két kocka találatot dob, akkor nem tudja leadni a lövést - ha nem, akkor életbe lép, és 1-2-3 dobás esetén eltalálja Lukát.A dobásaim voltak: 6 és 5 Aline-ra és Kamira, ami azt jelenti, hogy Josh semmiképp nem tud lövést leadni.)Josh először talán Lena kiáltását és Sophie figyelmeztető lövését hallja meg, mert egy pillanatra megtorpan - ez a hiba, amit elkövet. Kami puskája eldördül, és bár nem tudott rendesen célozni, de a szerencse végre mellé állt: a lövés mélyen belefúródott a fiú vállába. Josh felüvölt a fájdalomtól, a sérült keze nem tudja megtartani a puskát, így az kiesik a kezéből - az ujjai között látszik, ahogy kiserken a vére. Eközben Aline dobása is célt ér... ahogy a fiú megmozdul, a penge a combjába fúródik. A seb nem öli meg azonnal, de ömlik belőle a vér - a lövéssel együtt sajnos nagy az esély rá, hogy akár életveszélyes is lehet, így ha szeretnék, hogy túlélje akkor gyorsan a segítségére kell sietni. Kyle eközben odaérhet Kamihoz és tud neki segíteni kicsit - ha szeretnének, közösen is odamehetnek, hogy segítsenek Lena testvérének, de rajtuk áll. Luka eközben landolhat Sophie mellett - a fiú az utolsó pillanatban esélyesen észrevette a veszélyt, mert kissé lesápadt a támadástól. A katonai rendőr lánnyal együtt felmérhetik a terepet (ha Kami szeretné kicsit irányítani Lukát, megteheti, ha nem, akkor majd én irányítom pár mondatra) Mindeközben Barsan megjegyzésére Levi arcán csak megrándul egy izom. A fiú viselkedése továbbra is idegesíti, és továbbra is nagyon messze áll az együttműködőtől, de most éppen egy csata közepén vannak, úgyhogy sem ideje, sem energiája nincsen, hogy a stíluson és az engedelmességen vitatkozzon vele. - Hamarosan mélyebbre megyünk a barlangban, ha leszedtük a rohadékokat. Kövesd Ravensalt, vagy Evanst, de maradj észnél - mondja végül. Még mindig úgy érzi, hogy utálja hátrahagyni a fiút, utálja a kockázatot, amit bevállalt vele, de nem maradhat távol a harctól, ahhoz túl sok a történés ott is...
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 7, 2022 15:25:05 GMT 1
#://pm1~narvii~com/7841/8c4f9306c0bad2327f4afd9149aa676639ea5c70r1-720-806v2_uhq~jpg Bratti Lyzy04 - Mikasa Ackerman, Arisa Qanto Mikasa szavaira Ymir határozottan bólint egyet. Valami látszik a szemében, valami eddig egészen idegen. Mintha hozott volna egy döntést. - Áll az alku - mondja a lánynak. - Ha pedig kijutunk... ha mind kijutunk innen, akkor szeretnék beszélni veletek. A csapattal... talán nem lesz már fontos, de... mindegy. - rázza meg a fejét, és vet egy óvatos oldalpillantást Arisára, várva, hogy a lány is rábólint-e a javaslatra. Ha igennel jelez, akkor Ymir is kihúzza a kardjait, és mindhárman leereszkedhettek a hatalmas térbe. Mikasa első mozdulata nagyon jól indul, Arisának gyakorlatilag közbe sem kell lépnie. Most valóban megláthatja, hogy mire képes egy Ackerman, a fekete hajú lány félelmetes sebességgel éri el a férfit. Majdnem sikerrel jár, de az utolsó pillanatban, a szeme sarkából kiszúr egy lőfegyverest. Van annyi ideje, hogy megfogja Rod torkát, és maga elé húzza a férfit pajzsként, így ne tudják becélozni, de úgy tűnik, azért nem voltak teljesen egyedül. Egy-két ember az osztagból maradt ebben a helyiségben is. Arisa, ha elég gyors, könnyen leszedheti a férfit, így adva egy esélyt Mikasának, Ymirnek viszont ebben a pillanatban feltűnik valami. Historia kezében egy fecskendő van. - Historia! - lép elő a boltív alól a lányra nézve. - Itt vagyunk. Tedd azt le. A lány arcán azonnal megkönnyebbülés ömlik el, nem úgy fest, mint aki nagyon kételkedne - egyértelműen örül Ymir érkezésének is, de a fecskendőt magát még mindig szorítja. Erenre nem is tudtok nézni a jelenet közepette, túlságosan leköt mindenkit, ami odalent történik. Mit mondhattak neki? Mi lehet abban a fecskendőben?Ymir kellemetlen mértékig úgy fest, mint aki pontosan tudja miről van szó. - Historia - ezúttal viszont Rod szólal meg, aki mozogni nem bír Mikasa szorításában, de a beszédet még kockáztatja. - Historia, csináld. Ez az egyetlen esélyed, hogy megtudj mindent. Mindent, amit a nővéred is tudott. Helyrehozhatunk mindent, ami történt, te meg tudod csinálni... - Tényleg hagyod, hogy ez vén rohadék, aki visszalépett az életedbe, ez mondja meg, hogy mit kezdj vele? Historia... - Ymir hangja egészen elhalkul, és a szeme néha körbejár az esetleges támadásokra figyelve... de azért egyértelműen jobb, ha Arisa fedezi. - Gondolkozz. Kérlek gondolkozz az árán, gondolkozz, hogy mit várhat el tőled... - a tekintete felsiklik a sziklaperemen, Erenre. Ismételten ott az érzés. Akármi történik itt, Ymir pontosan érti, miről van szó.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 7, 2022 15:48:18 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/e0/2c/e0/e02ce086b4622e0ad833a8aaa0aee770~jpg suvarus skydragon449 - Jorn Berdal, Zoe WeissJorn kezdeti reakciójára Armin azonnal küld felé egy halvány, nyugodt mosolyt. - Semmi baj. Sashát ismerjük, és... - biccent a barna hajú lány felé, és még mielőtt megkérdezhetné, Zoe már el is mondja a nevét. - ...és most már a másik lány sem ismeretlen. Kenny a háttérben megforgatja a szemét. Láthatóan semmi kedve húzni az időt, és első pillantásra úgy tűnik, Rico sem lelkesedik az egyre több emberért a főhadiszálláson. - Hogy jutottatok be? - kérdezi Armin. - Ketten vagytok? Úgy volt, hogy Marthával mi hozzuk az üzenetet, Jornnal út közben találkoztunk... Sasha gyors pillantást vált Zoe-val... egyértelmű, elmondja ő, ha a lány nem akar beszélni, de egyébként szívesen átadja a feladatot.
|
|
Pandora
Lelkes fórumozó
Minden emberi félelem alapja: egy korábban becsukott ajtó - félig nyitva.
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jun 21, 2023 19:03:29 GMT 1
Feb 19, 2018 20:53:43 GMT 1
|
Post by Pandora on Oct 8, 2022 20:26:18 GMT 1
Leírhatatlanul megkönnyebbülök, hogy végül nem én voltam az, aki eltalálta a fiút. Egyből leengedem a puskát, még véletlenül sem szeretnék lövést leadni az irányukba. Egy kicsit beljebb húzódom, ha akad valami fedezékem, és újból a környezetünket kezdem kémlelni, ha esetleg újabb kéretlen puskás huszárt vagy tagot kellene leszerelni. Miközben újra betöltöm a puskámat, a szemem sarkából látom, ahogy Luka kecsesen talajt ér mellettem. Sebesülés után kutatva végighordom a fiún a tekintetem. - Minden oké? - kérdem, és kibiztosítom a puskát, majd újfent a körülöttünk zajló dolgokra próbálok koncentrálni, de a válaszra is odafigyelek. - Figyelj kicsit jobban. Te is feküdhetnél ott - biccentek Joshék felé, és kissé elfintorodom.
|
|
suvarus
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 27, 2023 19:14:11 GMT 1
Sept 16, 2020 20:46:31 GMT 1
|
Post by suvarus on Oct 11, 2022 18:24:45 GMT 1
Viking ezt szerette az osztagában is. Szavak nélkül, apró jelekkel is megtanulták egy pillanat alatt átadni az információkat. Kezét egy kicsit távolabb tette a fegyvertől, megértve, hogy Arminék urai a helyzetnek. Ő is biccentett az újabb érkező hősnek, Sasha-nak és a vele tartó, nagyon dekoratív fiatal nőnek is. Kivételesen Akerman álláspontját osztotta. A túl sok bemutatkozás már untatta és inkább a tettek mezejére akart volna lépni. Azon nem csodálkozott, hogy más is bejutott, hiszen az ő útjuk is simán ment. Inkább a miért foglalkoztatta. - Térjünk a lényegre - morogta és nekidőlt a falnak továbbra is szemmel tartva mindenkit, legfőképpen Kenny-t.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Oct 14, 2022 9:25:01 GMT 1
#s://pm1~narvii~com/6595/ff566c94f3d41d11ac9a4f8df92875184794d641_hq~jpg Úgy látszik, senki sem szívesen húzza az időt, ez tetszik, én sem szeretem az unalmas szócséplést. Eleget vártam már ma reggel az újoncok közt. Titánokkal vagy az ellenségeinkkel akartam harcolni, nem az újságot bújni egész nap. Örültem, hogy kimozdulhatok onnan. - Egyetértünk - válaszolom a többieknek. - én sem szeretem húzni az időt, de röviden összefoglalom, hogy jutottunk be, ha már ez volt a kérdés. - Mayu segített elvonni az őrök figyelmét, és hát a kedvenc egyenruhámtól megfosztva nem volt nehéz elvegyülni a tömegben - kicsit szomorúan gondolok vissza rá, hogy le kellett vennem a szárnyakkal ékesített egyenruhát, amit úgy szerettem. - Szóval - kezdem aztán. - mit kell tudnunk? Mi lenne a feladatunk? Várom a parancsokat - mondom aztán, tényleg várva, hogy a tettek mezejére léphessek. Még a puskát is úgy igazítom meg, mind aki tényleg használni akarja, méghozzá rövid időn belül.
|
|