Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Jul 1, 2016 15:53:35 GMT 1
- Ó! Nem tetszik a ruhám? Ha gondolod lerángathatod rólam. Válasz gyanánt csupán ennyit feleltem Ashera megjegyzésére, majd egy széles vigyort követően folytattam az általam hozott könyv olvasását. Nemrégiben vettem a párszáz oldalas kötetet egy alkimistától. Pontosabban nemrég tulajdonítottam el egy méregkeverőtől, de ha valaki kérdezné mi ez, valószínűleg furcsán néznének ha az igazat mondanám el és nem az imént említett verziót. Mit ne mondjak ez az egyhetes út maga volt a rémálom. Tény és való, három nővel utaztam egy kocsiban, ám a napok többnyire abból álltak, hogy csendben ültünk. Ashera itt-ott megpróbált szót váltani Elyvel, Rubint pedig megjegyzéseket tett az út közben látott dolgokra, de semmi egyéb. Éppen ezért én voltam legboldogabb mikor végre megállt az a tetves kocsi. Természetesen udvariasságból előreengedtem a hölgyeket, de amint távoztak, úgy ugrottam ti a kocsiból, mintha az lángra kapott volna. Miután kinyújtóztattam tagjaim, egyenesen a szállás felé vettük az irányt. Sajnos kéntelen voltam a kocsiban hagyni minden fegyverem, szóval hiába volt rajtam ez az ocsmány gönc, szinte mezítelennek éreztem magam. Amint lepakoltunk útnak is indítottam Rubint, hogy kecsességét bevetve kérdezősködjön körbe az itteniek körében. Én eközben Mace-vel tartottam és némán figyeltem ahogy mindenkit üdvözöl. Előbb az öreg kuentől borsódzott a hátam, aztán magától Macetől. Már-már undorítóan viselkedett mikor szembekerült észak királynőjével. Tudtam, hogy csak színészkedik, de ettől függetlenül szinte rémisztő volt így látni. - Rubint még nem ért vissza, szóval egyelőre semmit. Bár őszintén szólva nem hiszem, hogy jóval többet megtudok. Az idióta takarítók már biztos eltüntették az összes nyomot. Miután megkaptam az új feladatomat, megvártam amíg elmegy, majd halk morgásba kezdtem. Rühelltem mint egy kupac szart, de hozzáállás ide vagy oda, jelenleg ezért kapom a pénzt, szóval ezt követően visszavonultam a szállásomra, hogy megírjam azt a rohadt levelet.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Jul 1, 2016 23:09:53 GMT 1
2. fejezet A hatalomvágy átka II. Benedikt Kuen, Gretter Eierdrake, Mace Lancel, Nashreen Frostforge, Edmund Evensworn Másnap tíz óra körül járhat mikor megérkeznek a lakóhelyeitekhez a Tenevai őrség tagjai. Harminc katona. Többetektől elnézést kérnek a szállás rossz minőségéért de nem helyezhettek titeket a szokásos helyekre a gyilkosságok miatt. Továbbá közlik veletek, hogy Riverguard ismeretlenek általi támadás alatt áll így az eddigi kétszeresen duplázott őrséget ismét megnövelték. Az őrök a szenátus épületébe kísérnek benneteket. Bár nem egyszerre ékeztek ugyanazokon a monumentális húfehér folyosókon vezetnek végig titeket. Utatokon végig hősök, császárok és kuenek szobrait látjátok a díszes ablakokon betűző napfényben. Egész addig míg el nem éritek a központi tárgyaló termet. A hétszög alakú helység falai huszonöt méterre helyezkednek el egymástól. Minden oldal egy ország küldötteihez tartozik. Mindegyikőtöket leültetik az ő népének tagjaihoz. Miután mind helyet foglaltok nyolc újabb személy érkezik. Ők a döntőbírák és Teneva képviselői egyben. Kivéve a nyolcadikat aki egy hatalmas könyvet cipel magával. Hosszú félgöndör zsíros haja pedig idiótán lengedezik ahogy a többiek után siet. A vaskos kötetet lecsapja a döntőbíráktól jobbra álló asztalra majd kinyitja az első üres oldalon. Ruhája redőiből pennát és tintát halászik elő és veszettül körmölni kezd. Elég fiatal egy krónikáshoz képest. A döntőbírák felállnak mire mindenki egyöntetűen követi őket. Ezekután a középső Firryo Diokles föláll. -A tanácstárgyalást ezennel megnyitom. Kérem a tisztelt szenátus tagjait, hogy foglaljanak helyet. Mindenki leül de ő állva marad és folytatja. -A VII. hónap XII. napján számtalan szenátort meggyilkoltak. Embereink megállapították, hogy a gyilkosok professzionálisak voltak. Ezért feltételezzük, hogy valaki felbérelte őket saját hatalmának növelésére és a szenátus békéjének tönkretételére. Feltehetőleg a csendes pengék bérgyilkosklán követte el a gyilkosságokat így sejthetjük, hogy nem kisebb hatalom mint egy ország vezetője tette ezt, hiszen az ár drága. Őreink erre több bizonyítékkal is szolgáltak. Elsőként a mitrill hegyű nyílvesszők. Utána pedig a halálosan pontos lövések. Ezek mind elfekre utalnak. Ám van valami amit az összes jelenlévő előtt titokban tartottunk.-Itt Lord Eierdrakre mutat.- A Krakkorraki szenátusból senki sem halt meg. Lord Eierdrake tettét bevallja? Poeta Fenris Az anyátok ebbe a vaskos kötetbe. Miért nekem kell ezt cipelnem. Javasoltatni fogom, hogy Tillien is jöhessen velem ha már a segédem. Az én dolgom a jegyzés akkor legalább cipeljen valamit. Ezzel a dühös gondolattal csapom le a kötetet a krónikás asztalához. Előhalászom a tintát és a madártollat. Aztán felírom a kötet lapjaira az aktuális dátumot és a lényeget a szöveggel kapcsolatban: A birodalom fennállása óta számított 3726. évnek VII. hónapnak XII. napja Tillei időszámításban: 4k1931. 7. 12. A szenátorok halálának ügye. Ezekután fölnézek és elvigyorodok. Ez izgalmas lesz. Szép fejezet a Tűz krónikáiban. Lehetne a címe mondjuk az Istenek döntése vagy a Bírák...NEM. Megvan. A hatalomvágy átkának fogom nevezni. Kicsit talán giccses de az utókornak tetszeni fog. Ismae Sorna Kardoddal a kezedben megállsz a szobádban egy „Naésmostmi” tekintettel a képeden. Szerencsére nem kell sokat teketóriáznod egy őr nyitja rád az ajtót. -Lady Sorne! Apád a középső bástyába hivat. A férfi láncinge mindehol véres elővont kardjáról nem is beszélve. A Sorne család címerét viselő pajzsa mögötte hever a folyosón kettétörve. Az egyik fele ráadásul egy elf harcos betört koponyájában nyugszik. Rögvest elindultok a bástyához. Útközben nyílzáporon és hullák tömkelegén átkelve. Könnyen felismerhetőek a kecses pengék vágásai a holtesteken. Bár látszik, hogy a riverguardiak sem hagyták magukat. Sajnos akik nyílt terepre tévedtek nem voltak túl szerencsések a nyílvesszők könnyűszerrel átütötték a pajzsokat. Egy két megcsillanó nyílhegyről könnyen meglehet állapítani, hogy mitrillből vannak. Jobban felszereltek mint bárki gondolná. Nagyrészt üres folyosókon haadtok végig vagy olyanokon ahol már a katonáitok visszaverték a támadást. Egyetlen ponton kell csak áthaladnotok a belső udvarban. Apádat látod tíz jó katona élén harcolni. A támadók már a belső falat ostromolják. Apád csak rádkiált. -Menj be anyádhoz a belső erődbe. Gyerünk. A kapu fölemelkedik ahogy az azt elfoglalók megmozdítják a nehéz csörlőket. Apád egy pillanatig se habozik szembeszáll a falakról letámadó ellenséggel. Ügyes harcos hírében áll és bizonyítja, hogy a pletykák igazak. Pillanatok alatt két tünde vére is bemocskolja kardját. Az őrökkel együtt szinte másodpercek alatt végeznek vagy húsz elfel és mindössze két ember sebesül meg. Nem hiába ők Riverguard legnagyobbjai. A folyó őreinek fele elindul fölfelé a lépcsőkön visszafoglalni a kaput és megsegíteni a még ott lévőket. Közben a kapu előtt megkezdődik valami. Egy fehér köpenyes alak indul fölfele a lépcsőkön. Mögötte csak páran jönnek. Úgy látszik mintha maguk elé engednék őt.
Ahogy az alak belép apád testőrsége rögtön ráront. Pillanatok alatt a kezébe villanó pengéje nyomán azonban mindketten elesnek. Olyan gyorsan pörgette kétágú pengélyét, hogy nem is lehetett látni ahogy vágásokat ejtett az embereken. -Egy akolita. Ismae menj anyádhoz és védd meg! MOST! Az őr aki eddig is veled volt megrántja a karodat és húzni kezd a belső bástya felé. Ahogy visszatekintesz még látod ahogy az utolsó ottmaradt katona is elesik. Esélye nem volt az akolita ellen holott vívóbajnokként lépett be a testőrségbe. Apád már csak egyedül áll a harcossal szemben aki pengéit úgy forgatja mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Aztán megindul az Riverguard ura felé. Aki még véd egy utolsót a pajzsával. Ennyit látsz mielőtt rádzárul a belső torony oltalmazó kapuja. A következő 12 órát reszketve töltitek ott az elbarikádozott ajtók között. Három őr, a családod és te. Elyanna Lancel Hosszú menetelés volt. A gyalogság még a le van maradva mikor a lovasok már elérték a táborrakási helyet. Bár háromszázan nem biztos, hogy elegen vannak Riverguard felszabadításához be kell várni a lovagokat mindenképp de az is lehet, hogy a gyalogságot is. Ahogy tábort építenek hirtelen lódobogást hallanak. Sokan felkapják a lándzsájukat vagy kardot rántanak és a hang forrása felé néznek. Ám csak három lovas bukkan elő a fák közül. Mindhárman elfek. A tábor szélén leszállnak a lovukról. Ely eléjük siet és fogadja őket. Az elöl haladó látván, hogy ő a vezér meghajol. -Elnézést. Arra számítottunk, hogy Lord Hammerfield személyesen érkezik majd, hogy átvegye a várat. Ahogy kérte. „Lord Hammerfield” visszhangoznak a szavak. Miért indított háborút az a vén róka? Ashera Naemaris Végig Elyanna mellett haladsz az úton. Egy pillanatra se veszed le róla a tekintetedet. Ha a lánynak egy haja szála is meggörbül neked lőttek. Persze azért elengedik csatázni. De neeeeem nem szabad semmi bajának esnie. Khadgar Helion Az embereid ha szerencséd van akár tízezer harcost is össze tudnak szedni egy hét alatt. Ám a felfegyverzésük sokkal nagyobb gond. Nincs elég kard, lándzsa és pajzs mindenkinek. Erről is feltétlenül intézkedned kell. Bár bízhatsz abban, hogy a többiek megoldják ezt a problémát. Tyres bólogat a szavaidra és hallgat rád. Azonnal parancsba is adja a lovagrendek mozgósítását és az északon toborzott emberek felfegyverzésének megkezdését. A család minden pénzét hajlandó az ügy érdekébe állítani. Mikor pár napnyi lovaglás után megérkezel Tenevába a tárgyalás már feltehetőleg folyik. De nem is ez zavar. Hanem, hogy legalább ezer lovas látsz a folyó mentén elindulni a városból. Mind a helyőrség színeit viselik. Ahogy látod nyugat felé mennek. A városba való bejutásod nehézkes. Az őrök nem akarnak átengedni a folyón ám hosszas bizonygatás és nemesi minőségű kardod felmutatása után amit maga a királynő adományozott neked végül beengednek. Ezután sokáig bolyongasz a városban míg a zavaros útbaigazítások után elkeveredsz oda ahol a királynőt elszállásolták. Mire odaérsz kiderül, hogy a tárgyaláson van mivel csak egy szolgálót és a hófehér hegyi farkast találod. Ebben az esetben mehetsz beverekedni magadat a szenátus épületébe, hogy szóllj a problémáról. Freya Larsson A barlang szájánál tizenkét lovas vár titeket. Ráadásul az eső is elállt. Milyen jó hír. Az egyik ember rögrön leugrik, hogy biztosítsa neked a lovát. Majd ezután föl is segít rá. Egy nem messzi városba segítenek titeket ami még épp, hogy csak a határ mentén van. A katona közben elmagyarázza a helyzetet. Apád talált neked egy embert aki gyorsan és biztonságosan képes téged följuttatni északra. A város ahova megérkeztek Ris névre hallgat. Még épp, hogy csak a határ Almerrai oldalán van. Elég sáros és latyakos hely de jól keresnek itt a fogadósok az állandóan áthaladó kereskedő karavánok vesztére. Egy ilyen fogadóba léptek be ti is. A katona egy asztalhoz vezet. Az ott ülő nő rögtön föláll és meghajol. -Üdvözletem Ria Manches vagyok. Ria Manches Az üzlet egyszerű. Följuttatod a Larson lányt Winterkeepbe a lehető leggyorsabb úton. Cserébe rengeteg jó földet és pénzt kapsz. Csak éppen nem eshet semmilyen baja és három héten belül ott kell lennetek, hogy megtartsák az esküvőt. Gyors hajókra lesz szükséged de elvállaltad. Sose volt még Alpaka tenyésztő ilyen gazdag mint te leszel. Bár amikor meglátod a lányt kicsit kételkedni kezdesz azon, hogy nem-e fogsz megkattanni egy ilyen kényes fruska mellett. Ránézésre látszik rajta, hogy ő az ultra kényes agresszív kishercegnő akiről a viccek is szólnak. De azért felállsz az asztaltól és meghajolsz. -Üdvözletem Ria Manches vagyok.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 2, 2016 11:45:52 GMT 1
i1339.photobucket.com/albums/o707/FantaziaBirodalma/NPC%20kepek/FabiNPC_zpsupf8hn5s.jpg [/div] Elyanna szigorúan tartotta az iramot, tudta, hogy a lovasság és a tiszta láng katonái bőven elégségesek ahhoz, hogy felállítsák az ideiglenes tábort, ami a roham előtt szükségeltetik. - Ashera, itasd meg a lovakat, Weron Bulker küld szét az őrjáratoka... Ekkor lódobogást hall és ő is rögtön felugrik a táltosa hátára. A tiszta láng körbeveszi a frissen érkezett vendégeket és csak Elyanna jelére várnak a támadással. Az elfek azonban csak hárman vannak és amit mondanak meglepő. Szerencsére ez az érzés az arcára nem ül ki és szinte azonnal felveszi a vonalat. - Lord Hammerfield hamarosan megérkezik, én az ő küldöttségéhez tartozom. Nyissák ki a kaput, hogy átvehessük ami minket illet. Intett az embereinek, hogy üljenek lóra és hagyta, hogy az elfek vezessék őket. ~ Az árulók büntetése egyértelmű, halál. De miért csináltad ezt vén Hammerfield? Miért? ~ Amint kitárták a kapukat bevezényelte a lovasságot és látta, hogy a vár az "övék". Összeráncolta a homlokát majd a kardját a levegőbe emelve adta ki a parancsot! - ROHAM! Minden valószínűséggel a lovasság könnyűszerrel letarolja a fenmaradt elf haderőket, hiszen fáradtak és nem számítottak a dologra. Útközben a frissen kifeszített, aranykalapácsos zászlókat is levágja a helyéről. Az emberei a hosszú lándzsáknak köszönhetően szinte teljesen sebezhetetlenek a közelharci egységeknek köszönhetően, az íjászokról peding a tiszta láng Mithriles katonái gondoskodtak. - EJTSETEK FOGLYOKAT! Kiáltott feléjük, majd tovább folytatta a vagdalkozást. Amint elérték a belső torony kapuját ő maga volt az, aki betörette. A tiszta láng katonái tüzes fáklyákkal a kezükben sorakoztak mellette két oldalról, ő maga pedig középen lovagolt. - A csatának vége. Győztünk! Mosolygott a többiekre. Közben az odakint tartózkodó katonák elégették Hammerfield zászlóit, a külső táborba vitték az esetleges foglyokat. - Riverguard innentől ismét az öné. - folytatta. - Kérem biztosítson ellátást és élelmezést az embereimnek, a holnapi hold feljöveteléig. ~ Nekem kell megölnöm Hammerfieldet, én ítélem el. Ez így van rendjén. ~ Azzal kilovagolt a trónteremből, ebben a pillanatban érkeztek meg a kardforgatók. Ketté osztotta a csapatot, az egyik a tábort és a várat segítette, a másikat viszont magával vitte az egyik közeli réthez. Tudta, hogy Hammerfield innen fog érkezni, a vénembert vörös zászlók sorai vágták és egy hatalmas szikla, mely arra várt, hogy belehajtsa a fejét. Amikor az öreg apró küldöttsége megérkezett a lány csak ennyit kérdezett: - Miért?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 2, 2016 21:23:59 GMT 1
Elyanna Lancel A lány büszke volt magára. Az első csatája teljes sikerrel járt. Az elfeket pillanatok alatt levágták bár ez arról az átkozott akolitáról nem mondható el. Negyven jó embert és Jópár lovagot is magával vitt mire végeztek vele. A tiszta láng harcosait különösen sajnálta hiszen a lángoló folyosó óta testvéreiként tekintett rájuk. De haláluk járulékos veszteség volt. Nincs ütközet bármiféle minimum veszteség nélkül. Ez pedig minimális veszteség volt azért cserébe, hogy most itt várhatja Lord Hammerfield érkezését. Egy sziklán ücsörögve és a kardjára támaszkodva. Hamarosan fel is bukkant a vén bolond és száz lovasa meg egy letakart kocsi. Arcán csak a megdöbbenés látszott mikor a kanyarban észrevette az arany oroszlános zászlókat. Az elképedése csak nőtt amikor Lancel katonák vették körbe minden irányból. -Lord Hammerfield! Szóval igazak a pletykák. Tényleg te szeretnéd magadnak Riverguardot.-kiálott a lány a szikláról miközben fölállt. -Lady Lancel-habogta értetlenül a férfi. -Magyarázd meg öreg! Miért árultad el a köztáraságot. -Lady nem beszélhetnénk meg ezt négyszemközt? -Így is úgy is meghallsz nem mindegy az neked? -Talán megtudnálak győzni. -Hogy áruljam el apámat? Kizárt. -Apád egy bolond. Nem lát az oráig. Krakkorrakot már rég el kellett volna taposnunk. Ha nem látja be, hogy az apja is miattuk halt meg és nem óhajt bosszút állni hát bolond! Rengetegen haltunk meg a mocskok miatt. Ezért jöttem most ide. Elfoglaltatom az elfekkel Riverguardot majd megtámadom a hazautazó királyt innen. Ha a szenátus gyanút fogna csak azt mondom apád műve. Akkor még egy töketlentől is megszabadultunk volna. Elyanna csak a levegőbe emelte karját. Erre az íjászok megfeszítették a fegyvereiket. -Ne a Lordra célozzatok. Élve akarom. A nyílvesszők zápora szinte letarolta a lovasokat akik nem tudtak sehova se menekülni mert minden irányból Lancelek szegeztek rájuk lándzsákat. Percekkel később Lord Hammerfield már egyedül állt egy kő és egy farakás előtt. -Két választást tárok eléd. Az egyik, hogy élve elégetünk ami a kínhalálok legrosszabbika. A másik, hogy elmondod nekem, hogy léptél kapcsolatba az elfekkel. Akkor könnyű halálod lesz. Egy lefejezés és vége is. Csak egy röpke pillanat még csak nem is fogod érezni. -Lady. Én világéletemben a becsület embere voltam. Ezért elmondom neked, hogy ők kerestek meg engem. Embereket kerestem a tervemhez mikor megjelent az eggyik és megígérte, hogy mindenről gondoskodnak csak hozzak nekik elegendő gyógyszert. Nem mondta el mire kell de ezek egyszerű gyógyszerek. Sárga himlőre vannak amit egy ember könnyedén kihever. Több tonnát vittünk eddig nekik. A második szállítmány ott van a szekéren. A harmadikat pedig egy hajó vitte volna ami feltehetőleg már megpakolva áll Ironheadingsben. Ennyi gyógyszer árának a háromszorosáért se szereztem volna ilyen jó katonákat így persze, hogy elfogadtam.
-Most pedig Lady. Folytassuk a kivégzésemet.- Szólja utolsó mondataként Lord Hammerfield
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 2, 2016 22:00:29 GMT 1
КдхиччЏехБЏехБРҼклткьϳциррмпьисϳмсйӆчϳсирϳцэизϳрднзϳомϳеипԤпӏоϳХшемсчЁϳУййЁϳЙипӀхлдчсҴзϳдϳпиксдкьтееϳчҼщизҼцимзϳпмцчҴнҴхдЁϳХискичикϳмсйтхрҴжмӆщдпϳцэтпкҴпчϳсиоизЁЏехБЏехБЀДϳкьмпотцтоϳикҼцэϳемэчтцϳипйиоϳщтпчдоϳҴрϳотхҴсчцирϳемэчтцϿϳлткьϳдϳжцисзицϳуискҼоϳчдкндмЁϳДухӆϳлмеҴодчϳщҼчичиччиоЁϳТпьдстодчϳдрмоичϳдϳопҴсϳчдкндмϳцтцирϳчиссҼсиоЁϳУҼпзҴшпрϳтччлдкьчҴоϳдϳсьӀпщиццэԤмоичϳщдкьϳжцтутхчтцдсϳщтсшпчдоϳҴчϳдϳщҴхтцтсЁϳРҼкϳдэϳмцϳомзихӏпчϿϳлткьϳӉчисϳщтпчдоЁЏехБЀДϳлдптччϳцэисҴчтхтоϳрмсзϳдэϳипписϳцэдщдэчдоϿϳлткьϳчӉееϳиреихчϳоӏпзнисиоϳҼцэдохдϳдϳйдпдчϳԤхмэсмϳоӉэӉцϳрикикьиэҼцϳдпдунҴсЁϳДϳкьмпотцϳдэчϳцэихичсҼϳлдϳрмссҼпϳчӉееисϳщтсшпсҴсдоϳҼцэдохдЁϳҜхчличԤϿϳлткьϳсмсжцϳϳОхдоотххдомϳлдптччЁϳԣоϳсирϳҼхмсчиччиоϳдϳЛдчҴхϳликьцҼкϳӏкьимеисϳӀкьϳрмсзмкϳчдхчӆэотзсдоЁЏехБЏехБè
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Jul 3, 2016 22:26:47 GMT 1
A nap már leszállt mikor Rubint végre visszaért. Addigra már végeztem nem csak a levél megírásával, hanem kézbesítésével is. Legalábbis rábíztam az egyik helyi besúgómra, ő pedig hála a levél mellé adott pénzes erszénynek azonnal végrehajtotta a neki szánt feladatot. Visszatérve a lányra: Széles vigyorral lépett be a terembe. Az elégedettség szinte csak úgy sugárzott az arcáról. - Ha jól sejtem megtudtál valamit. - Hogy találtad el? - Jók az ösztöneim. Na mond mit tudtál meg? A nő közelebb sétált hozzám. Majd pillanatok alatt a hátam mögé került. Kezeit a vállaimra helyezte, majd nekilátott megmasszírozni. Egészen a fülemhez hajolt és bár a szoba üres volt, jóval halkabbra vette. - Rossz a kedved? - Talán. - Nos, ezen könnyen segíthetek. - Mondta egy halk kuncogás kíséretében. - Előbb mond el mit tudtál meg. A nő egy pillanat alatt az ölemben termett. Még arra sem hagyott időt, hogy ellenkezzek, bár szó mi szó, nem is állt szándékomban. - Nos, hol is kezdjem? Először is a gyilkosok: Nem a csendes penge tagjai voltak. Igaz, elfek követték el a merényletet, de nem ők. Több apró hibát is vétettek, ami nem jellemző a profikra. Otthagyták a vesszőket, nyilvánosan vonultak át az utcákon, s a többi. Az utóbbinak köszönhetően azt is megtudtam, hogy öten voltak. Éppen szóra nyitottam volna a számat, mikor a nő mutatóujját ajkaimra tapasztotta. - Még nem fejeztem be! Most pedig némi politika: Kiderült, hogy a halott szenátorok északkal kapcsolatos tervei közös megegyezés alapján jöttek létre. Krakkorraknak pedig semmi köze ehhez. - Szép! Hogy szedtél össze ennyi infót ilyen rövid idő alatt? - Meglepődnél, hogy egy férfi nyelve mennyire meg tud eredni néhány kéjes sóhajtól... Nos akkor? - Nem bánom...
Másnap reggelre még a hosszú este ellenére is sikerült kialudnom magam. Hamar el is készültem, hogy minél előbb közöljem Mace-el azt amit megtudtam. Nem tudtam mi volt a terve a mai napra, de reméltem hasznát veszi majd annak amit tudok. A szobája ajtajához érve, nem meglepő módon találkoztam azzal az óriás szörnyeteggel amit Mace csak Horgonak nevez. A dög szerencsére még ebben az idióta maskarában is felismert és félreállt ezzel nem csak szabaddá, hanem láthatóvá téve az ajtót. - Szép reggelt! Gondolom tudod miért jöttem, szóval nem köntörfalazom. - Rövid hatásszünet. - Nem a csendes penge gyilkolta meg a szenátorokat, hanem csak néhány elf. A néhány alatt konkrétan ötöt értek. A profizmus pedig elég távolt áll tőlük. A hosszúfülűek, feltéve ha tényleg ők állnak a háttérben, valamiért nagyon nem akarták, hogy még több embert küldjünk északra. És még valami: Krakkorraknak semmi köze sem volt a gyilkosságokhoz. Őket nem érinti az északi probléma így a szenátorok nem is törődtek ezzel.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 5, 2016 20:57:21 GMT 1
- Minden vágyam… De nem most… Valahogy neked nem megy ez az időpont választás, de ne aggódj, nem fogom elfelejteni a remek ajánlatodat –húzom félmosolyra a számat, majd még ennyit hozzáteszek, közben szememmel már Rubint-ra nézek egy pillanatig. –Bár azt hiszem, nincs is rám szükséged…
Nem tetszik, hogy az egész hadsereg Teneva szolgálatába áll. Mi van, ha az egész erre megy ki? De nincs mit tennem, nekem amúgy sem ez a feladatom. Mace-nek csak egyet biccentek, hogy mindent megteszek, majd tisztelgek, és elindulunk. Azonban amikor Ely arra utasít, hogy itassam meg a lovakat, csak összehúzott szemmel nézek rá, és már éppen felszólalnék, amikor már tovább is indulunk. Hát, itt az első alkalom, hogy bizonyíts. Bevallom, nem nagyon érdekel, kiért vagy miért küzdünk… Nekem van egy parancsom, azt teljesítem, ahogy tudom. Lenézek az ingemre, és meglepődötten tapasztalom, hogy a kövem átvilágít rajta. Minél többen vannak, annál fényesebben világít. Előveszem az íjamat, és öt nyílveszőt fogok kézbe. Az elsőt az idegre helyezem, és hagyom, hogy lovam haladjon a többiekkel. Eléggé összeszoktunk már, így bízom benne. Amint a kapu kitárul, egy pillanat alatt felmérem a terepet, és már száll is a vessző, egyenesen az egyik ellenség nyakába. Gyorsan újra töltök, és már lövök is. Ez azonban csak a vállát találja el, a harmadik viszont pont a szemébe talál. Egyre közeledünk, így az utolsó kettőt inkább visszateszem, és előveszem a kétoldalú kardomat. Megforgattam egyszer-kétszer, és amint megszoktam, már az ellenségnél jártunk. Szerencsére gyors vagyok, így egyáltalán nem tudnak megsebesíteni, ahogy Ely-t sem. A fél szemem mindig rajta van, de szerencsére semmi szükség rám. A kapunál természetesen segédkezem, és amint belépünk, rögtön érzem, hogy valami megváltozik. A kövem! Jéghideg lesz, és zölden kezd ragyogni. Ez fura… A szemem megakad egy alakon, aki elég erősnek tűnik. Éppen végez két őrrel, de úgy, hogy még én sem látom, hogyan. Ez gond… Természetesen rátámadunk. Az első öt emberrel könnyedén végez. Leszállok lovamról, majd intek Ely-nek, hogy tegyen ő is úgy. - Ahogy az úr is említette, ez egy akolita… Ketten sem fogjuk tudni megölni, de az őrök segíthetnek – Így hat őrrel az oldalunkon, lassan körbevesszük, de még csak meg sem rezzen. Felméri, hogy kik a legerősebbek, és mikor villan a pengéje, már védekezni is kezdek. Először Ely-re támad, aztán rám. Mindketten hárítjuk, de az egyik katona már holtan rogy össze. - Figyeljetek oda! – Ám könnyedén megöli őket, azonban a lovagokkal már nehezebb dolga van. Addig mi védencemmel próbálunk sebeket ejteni rajta, azonban csak felületiek sikerülnek. Hamarosan már csak négyen-öten maradunk a negyvenből, és ekkor Ely felé fordul, és látom, hogy nem lesz ideje, hogy védekezzen, ezért habozás nélkül ellököm őt onnan. A fájdalom csak egy másodpercet késik. Felszisszenek. A lábam… Érzem, hogy a bal lábamból kezd elszállni az erő, és féltérdre esem. Az akolita pedig csak mosolyogva kihúzza belőlem a kardját, és mielőtt folytathatnám, a kardja markolatával fejbe csap, én pedig a földre zuhanok. Azonnal félregurulok, még épp időben, különben már halott lennék. A fejem zúg. Nem bírok felkelni. A fejemben Mace szavai keringenek, az ígéretem, és az, hogy nem hagyhatom, hogy Ely-nek baja essen. Érzem, hogy a halántékom is vérzik, de nagy nehezen feltápászkodom, és azonnal magam elé helyezem a kardomat, Szerencsémre, hiszen azonnal támad, és éppen csak kivédem, hiszen megszédülök. Kell fél perc, mire tisztán látok, és nem zúg a fülem. Addig Ely áll épen ostrom alatt. Pont háttal áll ellenségünk, én pedig előveszek egy dobókést, és a háta felé hajítom. De számított rá, így csak a vállát találtam el. Francba… Egyet biccentek a lány felé, és azonnal megérti. Ő hátulról, és elölről kezdem támadni. Sikeresen több sebet is ejtünk rajta, de ő is többször felsérti a bőrömet, és kis híján a szememet is kiszúrja, de szerencsére csak az arcomat szántja fel mélyen. Közben Ely-t is védem, így ő szerencsére sértetlen marad. Az akolita felemeli a lábát, és tiszta erőből a sebembe rúg, mire én felkiáltok fájdalmamban, és megtántorodom. Mielőtt bármit is tehetnék, a karomba, majd a kézfejembe döfi a fegyverét, és jó mélyen belenyomja azt. Érzem, hogy a kézfejemen egészen a csontomig elér, de nem töri el azt. Könnyek gyűlnek a szemembe a fájdalomtól, és le is csorognak. Nem állok túl fényesen… Kitörlöm a vért és a könnyeket a szememből, és köpök egyet. Most mindhárman állunk, és felmérjük a másikat. Összenézek Ely-vel, és tudom, hogy nem eshetek össze. Az ő fegyverét kiverték a kezéből. Van egy tervem, és a lány is látja rajtam, hogy készülök valamire, így figyelmesen néz. Az akolitára támadok, és a pengéink összecsapódnak. Néhány másodpercig tartjuk, amikor én hirtelen hátrébb lépek, majd lehajolok, és elkapom a derekát. - Ely, verd ki a kezéből a fegyverét! Mos! – Azonban mielőtt még megtehetné, ő jó mélyen vállon szúr, de én nem engedem el, így a lánynak végül sikerül, és a penge hangos csattanással ér földet. - Azonnal lépj hátra, ha meglökted! – kiáltom oda, majd pont amikor elengedem, akkor ő eltűnik, és hiába próbál elmenekülni, azért megtántorodik a lökéstől. Én pedig nem törődve a fájdalommal, utolsó erőmmel megpörgetem a fegyverem, és végigszántok az akolita mellkasán, majd a szíve tájékán jól belenyomom. Végig a szemébe nézek, amíg el nem száll belőle az élet.
Ely mellett ülök a kő előtt, és a kardomat tisztogatom. Mellettem az akolita hófehér köpenye és fegyvere pihen, a nyakamban pedig a medálja. Szerencsére a sebeimet már ellátták, bár még így is alig bírok mozdulni. Ha egy helyben maradok, akkor elviselhető. Lassan letörlöm a vért a fegyveremről, ám ekkor meglátom a jövevényünket. Nagy nehezen feltápászkodom, és Ely mögé állok, bármire felkészülve. Bár nem sokat segíthetek neki… Végighallgatom az embert, és összehúzott szemmel emésztem a mondandóját. Ez bolond… De egyelőre nem agyalhatok ezen, hiszen amíg Ely biztonságban nem lesz, addig nekem kell rá vigyáznom. Eddig sikerült, bár milyen áron… Végigtekintek a testemen. A lábamat bekötötték, de már át is ázott, illetve a fejemen lévő kötés is. Szerencsére nem kellett az egész fejemet, elég volt csak úgy, mint egy pánt. A vállam és a lábam fáj a legjobban. A vállam miatt a bal kezemet felkötötték. A kezem még tűrhető, a kézfejem rosszabb. Azt tudom pihentetni. De a lábamon folytonos teher van. Az arcom is sajog a rengeteg vágott sebtől, illetve a testem számos pontján lévők is. Az arcomon van egy mélyebb is, amit akkor szereztem, amikor majdnem kiszúrta a szememet. Felsóhajtok. Ezt jól megjártam… Erősebbé kell válnom, hogy jobban teljesítsek majd, különben egy erősebb ellenfél esetében meg fogok halni. Ezután minden figyelmem Ely-re és a férfira irányul, és bármilyen gyanús mozdulatra már röpül is a dobókésem, illetve a tőröm a kezembe kapom.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on Jul 7, 2016 21:27:11 GMT 1
- Közeleg az üstökös. - Válaszolta a Kuen kegyesen Lancelnak, miközben egy vízszintes vonalat húzott a feje fölött a jobb mutatóujjával, így jelezve az üstökös nagyságát. Egy iroda szerű szobában ült. Előtte egy asztal helyezkedett el, rajta tintával és tollakkal, mögötte pedig egy rózsaablak. Az asztal enyhén megvolt emelve, éppen csak annyira hogy egy alacsonyabb ember is nagynak érezhette magát, ha lenézett róla. - Az üstökös megjutalmazza azokat, kik igaz könnyeket ejtenek igaz emberekért, és lesújt azokra, kik bántották az igazakat. Nashreen üdvözlésekor is hasonló jelenet játszódik le - mindeközben természetesen a Kuen persze ülve maradt. Az egyetértést kifejező tanács pár szobával odébb relaxált. Kivonulva a folyosón a Kuen szinte minden korábbi Kuen szobránál megállt, hogy elmondja, hogy otthon van belőle egy legalább kétszer ekkora. Ekkor az egyetértést kifejező tanács bólogatott és szinkronban megjegyezték, hogy "Úgy van, méretük már-már az üstökös dicsfénye közelébe ér." Az egyetértő tanács az ajtónál távozott a napi pihenőjükre és az új szenátor jelöltekkel, a meglévő szenátorokkal a Kuen hangos léptekkel bevonult a helyére. Végig komoly arccal ült, majd mikor meghallotta hogy krakkoraki áldozat nem volt, felhúzott szemöldökkel pillantott a kérdéses ország küldöttei felé.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 9, 2016 17:16:36 GMT 1
Lássuk, jól értem-e a helyzetet… a Larlssonok a vezető réteghez tartoznak, gazdag kereskedő család. A lányuk kezét megkérte Nigrommar uralkodónőjének öccse. Vajon miért pont az övét? Hisz vannak még befolyásos kereskedő családok, ahol szintén vannak fiatal lányok… Vajon ismerik egymást? Hogy őszinte legyek, előbb tudnám elképzelni, hogy az ifjú felcsapta Almerra nemesi családjainak könyvét és csukott szemmel rábökött. Na mindegy… A következő pont a lány szállítása. Karavánokkal. Most komolyan? Winterkeepbe. Karavánokkal… Egy gazdag kereskedő családról beszélünk! Nem tudom, mi történt a karavánnal, de valószínűleg megtámadták őket. Apucinak ekkor jutott eszébe, hogy számít neki a lánya és/vagy az esküvő ( az azzal járó kapcsolattal), és szeretné őt biztonságosan eljuttatni északra… Mit tesz? Keres valakit, aki elviszi. Itt jön a kérdés, hogy miért pont engem talált meg egy olyan családfő, aki a tipikus almerraiak közé tartozik? Csak mert… nő vagyok… Ilyen jó volna a hírem? Vagy lehet, hogy már előttem is kért fel mást, csak visszautasították? Talán, ezért indította el a lányát a karavánnal? Hm… Viszont akkor felmerülhet a kérdés, hogy miért nem vállalták? Nem tudok sokat a Larlssonokról, de a tipikus főnemesi családokhoz tudom őket sorolni. Tehát ebből következik, hogy a lány egy tipikusan orrával mennyezetet súroló fruska. Vajon ezért nem vállalták el mások? Mert tudják, milyen? Vagy a felelősség miatt? A szoros határidő lehet a ludas? Vagy én voltam a legelső, akit felkért? Na jó, hagyom a megértést – mert valószínűleg esélytelen, hogy kövessem ezt a logikát – és inkább arra koncentrálok, hogy véghez vigyem a feladatot, hisz elvállaltam. Elsősorban nem az aranyért – bár a hajók fejlesztéséhez, esetleg egy új darabhoz jól fog jönni – hanem inkább a földért. A tenyészetnek minden darab jól jön. Megérkezek a kikötőbe. Személyesen ellenőrzöm az összes hajót, hogy minden úgy van-e, ahogy kértem? A fő hajómat kétszer is, főleg a vendég szobáját. Bár ilyen lesz és kész, változtatni nem nagyon szándékozom rajta... Elégedetten nézek végig a hajókon és a legénységen. Néhány éve még nem mertem volna bevállalni egy ilyen utat. Sok időbe és kemény munkába telt, mire kivívtam az emberek tiszteletét illetve, hogy ráébresztettem őket, milyen jó dolguk van nálam. Büszke vagyok a nevelésemre. Tartok egy megbeszélést a kapitányokkal, majd egyet a Maggal. Azzal az öt emberrel, akikben a legeslegjobban megbízok. Jó, ide lehetne venni a SzV kapitányát is, de őt már visszaküldtem a helyére, neki nem itt van dolga. Főleg Shirára nézek, legfőbb bizalmasomra. Nem üzletasszony, hanem harcos és régi barátom. Ő a helyettesem. Ez nem csoda. Ha már én nő vagyok, a helyettesem is legyen egy lázadó nemes nő… Elmondom nekik a kérésem, azaz, hogy figyeljenek a vendégre és az esetleges kísérőire. Ha jönnek az emberei, akkor diszkréten derítsék ki a köztük lévő kapcsolatokat is. Figyeljenek, de ne feltűnően. Profik, bízom bennük. Ezután elindulunk a találkozó helyre. Nem szeretem Rist, de néha meg kell errefele fordulnom. Magam mellé rendelek nyolc embert. Kettőt a városka határában hagyok, kettőt a városban az útvonal mentén, kettőt a fogadó környékén, kettőt pedig bent kértem, hogy szóródjanak szét. Ezután a pultoshoz lépek, hisz nem tudom, meddig maradok. A fickó szúrós szemmel méreget. Répa színű hajamról rögtön felismer. - A szokásos limonádét kérem, köszönöm. – teszem le elé a pénzt egy kis borravalóval, had örüljön. Amint megkapom az italom, leülök egy asztalhoz. Előveszem a költségvetésem és annak kidolgozását folytatom. Alig pár perce végeztem vele, mikor léptekre leszek figyelmes és meglátom a lányt a kíséretével. Őszintén nem lepődtem meg. Így ránézésre nem vártam mást. Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy fog-e tudni pozitív csalódást okozni? Meglátjuk... Mindenesetre felállok és meghajlok. Közben a bent lévő két őröm csatlakozik hozzánk. - Üdvözletem Ria Manches vagyok. Az édesapja engem bízott meg az útjának biztosításával. A hajóim a kikötőben várnak. Indulhatunk?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 9, 2016 18:32:37 GMT 1
ӠӠԝԷՈԻՊՊӠӠԛԽՏӶՂԻՆԻԹՉֿՊԻՂՊӶՂԻՌֿՂӶֿՈՁԻՐԿՁӶԾՅՐՐַԺԄӶԨԽՊՄӶԼԻՂԿՉՃԻՈԻԺӶԷӶՊԿՊՁՅՉӶ׃ՈַՉՊӶԷՃԿӶԹՉԷՁӶԷӶԡԻՌԿՄԻԿӶՁֿՃԻՁӶԾԷՉՐՄַՂՄԷՁԄӶӶԗӶՆԻՈԽԷՃԻՄӶՉԷՈՁַԸԷՄӶՊԷՂַՂԾԷՊӶԾַՈՅՃӶԼגԽԽاՂԻԽԻՉӶՌՅՄԷՂӶՀԻՂՐԿԂӶԾՅԽՏӶԝԷՈԻՄՊاՂӶՀՊՊԄӠӠӸԜاՄՁԄӶԣԻԽגՊՊՊגՁӶԷӶԼاՄՏԻՈԻՃֿՄՏՊԄӶԗՐӶԻԽՏԿՁӶԻՃԸԻՈԻՃӶՆՅՄՊӶԷՐՅՄӶԷӶԾԷՀՄӶՉՐՅՂԽַՂӶԷՃԿՄӶԷӶԺՈַԽԷӶԾՂԽՏԻՊӶԼՅԽՀַՁӶՉՐַՂՂ׃ՊԷՄԿԄӶԣԻՂՂԻՉՂԻԽӶԷՐӶԿՉӶՁԿԺԻՈגՂՊԂӶԾՅԽՏӶՃַՈӶՌՅՂՊӶԻԽՏӶԸԷՄԺԿՊԷՊַՃԷԺַՉՄԷՁӶַՂԹַՐՅՊՊӶՃԻՈֿՄՏՂԻՊՁ׃ՉֿՈՂԻՊԄӶԬԷՂԷՁԿӶՄԷԽՏՅՄӶՄԻՃӶԷՁԷՈՀԷԂӶԾՅԽՏӶԻՂՀՋՉՉԷՄԷՁӶԭԿՄՊԻՈՁԻԻՆԸԻԄӶԤԻӶՁֿՈԺԻՐԺӶՃԿֿՈՊӶՆՅՄՊӶاՊӶՌַՂԷՉՐՊՅՊՊַՁԄӶԩՐַՃՅՃՈԷӶԿՉӶՈԻՀՊֿՂՏӶԺԻӶՋՊַՄԷՀַՈՅՁԄӶԛԽՏӶԨԿԷӶԣԷՄԹԾԻՉӶՄԻՌهӶՁԻՈԻՉՁԻԺاӶԼԻՂԻՂاՉӶԷӶՉՐַՂՂ׃ՊַՉֿՈՊӾԻԽՏֿԸӶԿՄԼՅՈՃַՊՅՈԷԿՃӶՉՐԻՈԿՄՊӶՄԷԽՏՅՄӶՀԸԷՄӶՌԷՄӶԛԺՃՋՄԺӶԛՌԻՄՉՍՅՈՄՄԷՂӿԄӶ֗ՂՂ׃ՊՂԷԽӶՄԷԽՏՅՄӶՉԿԻՊՄԻՁԄӶԣֿԽӶՄԻՃӶՊՋԺՄԿӶՃԻՈՈԻӶԾԷՂԷԺՄԷՁӶՃԷՀԺӶԺԻӶԻԽՏԻՄԻՉԻՄӶԭԿՄՊԻՈՁԻԻՆԸԻӶՃԻՄՄԻՁӶՉՐՌԷՂӶՌԷԽՏӶՁԻՂԻՊՈاՂӶԾԷՂԷԺՄԷՁӶԼՂӶֿՉՐԷՁՈԷӶՌԷԽՏӶՆԻԺԿԽӶԷӶՃԿӶՌԿՐԻԿՄՁԻՄӶԿՉӶַՊԾԷՂԷԺՄԷՁӶՃԷՀԺԄӶԢԻԽԷՂַԸԸԿՉӶԾԷӶԷӶԼՅՂՏՄӶՁԻՈԻՉՐՊגՂӶԷՁԷՈՄԷՁӶֿՈՁԻՐՄԿԄӶԗӶԼՂՅՊՊԷӶՄԻՃӶՊאՂӶՄԷԽՏӶԺԻӶԻԽՏӶՁԻՈԻՉՁԻԺاԹՉԷՂַԺՊՂӶՂԻՄՏهԽՐاӶՃֿՈԻՊهԄӶԗՐӶԻՃԸԻՈԻՃӶԷՐՊӶַՂՂ׃ՊՀԷԂӶԾՅԽՏԾԷӶՁԻՂՂӶՃԻԽӶՊՋԺՀԷӶԽՏԿՂՁՅՂՄԿӶԷӶՂַՄՏՊԄӠӠԦԷՈԷՄԹՉՅՁԕӠӸÌ
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 9, 2016 22:36:47 GMT 1
Boremmia déli részén megmozdult valami. Elsőnek egy favágó vette észre. Épp az erdőbe ment mikor a szokásos útja fölé akasztva egy meztelen hullát talált. Bár csak egyszer látta rögtön felismerte az alakot. Lord Kaeshmer volt az. A nem messze lévő Almerrai vár rosszhírű ura. Az a pletyka járt róla, hogy fiatal lányokat rabolt el és megerőszakolta őket. Nem volt népszerű ember semmilyen körökben sem. Mint később kiderült egyik áldozata ölte meg aki csak a Joan Merge névre halgatott. De onnantól már nem úgy hívták. Gyorsan követőkre lelt akik csak Joan anya néven emlegették. Azok akik mögé álltak olyan nők voltak akik felismerték a Kuenek és az urak elnyomó uralmát. Rájöttek, hogy ez olyan színjáték amelynek semmi köze az istenekhez és pusztán az emberek kizsákmányolására épít. Számuk egyre inkább növekedett. Mire bármelyik hatalom észrevette volna egy réig elhagyatott erődbe hatszázan vették be magukat. Kezdetben ócska de később egyre jobb zsákmányolt fegyverrel szerelkeztek fel. Férfi támogatóik is akadnak ugyan de harcostársnak egyet sem fogadnak maguk közé. Pont azért mert védőszentjükként Vilát az anyák és a szerelem védelmezőjét tisztelik. Bár sok névtelenül de sok nemes támogatja őket és ügyüket a szent háborúhoz.
A Vas leányai (mert így hívják magukat) egy céltudatos harcos rend mely fő célpontja a nemesség és a papság.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Jul 10, 2016 15:55:36 GMT 1
Pihenésből úgy este nyolc óra körül kelltem fel vacsorázni. Közben megtudtam, hogy nem ma lesz megtartva a tárgyalás, úgy hogy elégé bosszús lettem és neki vágtam a tányérom az egyik szolgának. Ezekután kénytelen voltam igénybe venni annak a két ágyasnak a szolgáltatásait, akiket magammal hoztam. Kettő jó dolog volt ebben gyorsabban telt az idő és az idegeimet is lenyugtatták. Másnap tíz óra tájt közölte velem az egyik katonám, hogy megjöttek a küldöttek. Nagy nehezen kimásztam az ágyból és felvettem a páncélom meg a megfelelő alá öltözetett. Másik fontos teendőm a reggelizés volt. Szokásomhoz híven nem siettem el a dolgokat, így egy kis késéssel, de elindultunk. Előtte a küldöttek közölték velem sajnálatukat a szállás miatt, és még azt, hogy egy folyó menti várat megtámadtak az este. Ezekre nem helyeztem túl sok figyelmet, inkább azon voltam, hogy megfelelő állapotba kerüljek a tárgyalásra. Utunk hosszú volt, mert voltak oly kedvesek és jó messzire raktak minket. Az utolsó méterek egy díszes folyosón vezettek végig, ahol ha akartam ha nem felfigyeltem a díszes szobrokra. Rossz szokásból már azon járt a fejem, hogy ezekért hány mázsa búzát lehetne kapni. De gyorsan összeszedtem magam és az előttem lévő ajtóra szegeztem figyelmem. Mikor beléptem a terembe láttam, hogy rajtam kívül már mindenki itt van. Elsétáltam a nekem előkészített helyemre, levettem sisakom rá helyeztem az előttem lévő asztalra és helyet foglaltam. Mikor végig néztem az arcokon megakadt a szemem Észak királynőjén. Nagyon tetszetős volt számomra és emiatt a fantáziám is elkezdte formálni a dolgokat. Próbáltam nem nézni, de nehéz volt ellenálni. A képzelgésből egy nagy csattanás billentett ki és vettem észre, hogy bejöttek a Szenátus emberei. A tárgyalás elkezdődött, de ami rögtön ezután jött az igen csak meglepett. Habozás nélkül engem vádoltak meg. Rövid ledöbbenésemet a hangos nevetésem törte meg, ami mencségemre szóljon nem volt szándékos. Rövid vigadozásom után összeszedtem magam, le töröltem a kicsordult könnyeim és fölálltam. - Sajnálatukra közlöm, hogy nem vallok be semmit, mert nem én tettem és ártatlan vagyok. - válaszoltam komoly hangnemben. - És még annyit szeretnék megemlíteni Tisztelt Szenátus, hogy ha jobban figyelemmel kísérnék Krakkorak életét, akkor tudhatnák, hogy ilyesmi pénz kidobásra nem adunk. - mondtam a szenátusnak fenyegető hangnemben. Utána vissza leültem és komoly arcot vágva vártam a folytatást.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 10, 2016 18:23:37 GMT 1
ୀ୧୴ଡ଼୩୩ଡ଼ଛେଡ଼୩ୠ୧ଷଢ଼୭ହଷଢ଼୭ହ଼ଛ୧୩୴ଛଡ଼ଛ୦ୱୢ୵୮ଛ୰୯୩ଛୱ୮୮୵ଡ଼୨ୠ୩୯ଛଡ଼ଛ୯ଢ଼୪୭ଢ଼ଡ଼ଛୈ୩ୟୠ୩ଛ୫୪୭୦ଡ଼ଛୡ୯ଛଡ଼ଛୣଡ଼୭ଛ୰୯୩ଛୠ୵୭୯ଛ୩ୠ୨ଛୱୢ୴୪୯୯ଛ୨୮୭ଡ଼ଛ୮ଡ଼୦ଛୠୢ୴ଛ୦୮ଛ୫ୣୠ୩୮୭ୠଛ୨ଛଡ଼ୣ୪ୢ୴ଛ୧ୠ௷୧୯ଛଡ଼ଛ୮୯୭ଢ଼ଡ଼ଛ୪ୟଡ଼୦୮୵௨୯ୠ୯୯ଛୢ୴୭ଡ଼ଛୈ௨ୢଛଛ୮୵୪୧ୢଡ଼ଛ୧ୠ୮ଡ଼୯୪୧୯ଡ଼ଛ୭௮୧ଡ଼ଛଡ଼ଛ୫୩୧୯ଛౌଛୠୢ୴ଛଛ୦ୠୣୠ୧୴ଛଢ଼୪୭୯ଛ୮୵୪ୢଡ଼୯ୱଡ଼ଛୡୢ୴ୠ୧୯ଛ୦ଛଡ଼ଛ୮୯୪୭ଛଡ଼୯ଡ଼୩ଷଢ଼୭ହୋ୪୩୯ଛଡ଼ଛ୭୯ଛ୦௱୵ୠ୫୩ଛ௷୮௱୭ୢౌଛୠ୧ୡଛୡ୪ୢ୧୴୪୦୭ଡ଼ଛ୧୯୪୯୯ଛ୩୩ୠ୩ଛ୭ଛ୭ୟୠ୦ୠ୮ଛୱ୪୧୯ଛୠୢ୴ଛ୮୵୨୭ଡ଼ଛ୯ୠ୧ୠ୮ୠ୩ଛୟୠୢୠ୩ଛ୦୰୧୯௵୭୯ଛ୨ୠୢୡୢ୴ୠ୧୩ଛଷଢ଼୭ହୋୠ୭୮୵ୠଛ୧୯୪୯୯ଛ୨୭ଛ୯௷୩ୟ୦ୠ୯ଛଽ୧ଡ଼୦୲ଡ଼୧୧ଢ଼ଡ଼୩ଛୟୠଛଡ଼୵ଛ୨୮ଛో୦ଛ୨୭ଛ୩୯ୠୢ୭୧௮ୟ୯ଡ଼୦ଛଡ଼୵ଛୠ୨ଢ଼ୠ୭ଛୱ୧ୢଢ଼ଡ଼ଛ୮ଛ୦୰୧୯௵୭ଢ଼ଡ଼ଛ୮୵୪୩୯ଛଡ଼ଛ୭ୠ୩ୠୢ୯୪୦ଛୠୢ୴ଛ୮୨ୠ୭ୠ୯୧ୠ୩ଛୱ୧ୢଢ଼ଡ଼୩ଛ୧୯ୠ୦ଛୠ୨୨୯ଛ୩ୠ୨ଛ୧ୠୣୠ୯ୠ୯୯ଛ୯୰ୟ୩ଛଡ଼୭୭௮୧ଛଡ଼୨ଛ୪ୟଡ଼୯ଛୱଡ଼୩ଷଢ଼୭ହ଼ଛ୩ଡ଼ୢ୴ଢ଼௮୧ଛୣ௵୮୵ଛୡ୪ୢ୪୧୴ଢ଼௮୧ଛ୧୧௮ଛ୮୪୫୪୭୯ଛ୨୩ୟଛଡ଼ଛ୦௱୵୫ୠ୩ଛ୦୨ଡ଼ୢଡ଼୮୧௮ଛୡୠ୧ଛୡ୪୭ୟ୰୧ୱଡ଼ଛ௷୧୯ଛଡ଼ଛୡ౬ଢ଼ୠ୩ଛୈ୩୯ୣଡ଼ଛଡ଼ଛ୧ୢ୴ଛ୮୵ୠ୧୧ౌଛଡ଼୵ଛ୧୧ୠ୯ౌଛୡୠୣ୭ଛୣଡ଼୯ଛ୧ୠ୩ୢୠ୯୯ୠଛୱ୪୧୩ଡ଼ଛଷଢ଼୭ହା୮ଡ଼୦ଛ୩ୠ୨ଛୠୢ୴ଛଡ଼୦୪୧୯ଡ଼ଛୈୠ୧୧ୠ୮୧ୠୢଛୠ୵ୠ୦ଛ୨୩ୟଛ୩ౌ୦ଷଢ଼୭ହନୃଛ୯ୠଜନ୦୧୯୪୯୯ଛ୪ୟଡ଼ଛୀ୧୴ଛଡ଼୵ଛୠୢ୴୦ଛ୮୯୪୭ଛୠ୧ౌ୯୯ଛ୧୧௮ଛౌ୭୩ୠ୦ନୃ୪୵ୟଛୟୠଛ୩ୠ୦ୠ୨ଛଡ଼୵୯ଛଡ଼ଛୡୠୣ୭ଛ୦௱୫ୠ୩୴ୠ୮ଛୠ୧ୡୠ୯ଷଢ଼୭ହ଼୵ଛౌ୭ଛୠୢ୴ଛଝୄୢୠ୩୮ଛ௵୭୩ౌ୨ଝଛ୦௨୮୭ୠ୯ଢ଼ୠ୩ଛୱୢ୴୵୵ଢ଼ଡ଼ଛୱୢ୯ଡ଼ଛ୨ଡ଼ୢ୯ଛ୮ଛ୭௱ୢ୯௱୩ଛ୨ୠୢ୩ୟ୰୧୯ଷଢ଼୭ହୀ୧୴ଛଡ଼ଛ୮୵ୠ୨ୱୠ୧ଛ୦௱ୱୠ୯୯ୠଛଡ଼୵ଛ௵୯୯ଛ୮ଛ୦௱୵ଢ଼ୠ୩ଛଢ଼ୠ୧ୠନଢ଼ୠ୧ୠଛୱ୪୯୯ଛଡ଼ଛଢ଼୪୭ଢ଼ଡ଼ଛ୵ୢ୪୭௵ଡ଼୩ଛୡୟଡ଼୧୪୨୮୧୧ଡ଼୫௨୯௮୦୩୯ଛୡ୪ୢ୴ଡ଼୮୵୯୪୯୯ଡ଼ଛୠ୨ଛଡ଼୦ଡ଼୭୯ଛଢ଼ୠ୭௵ୢ୩ଷଢ଼୭ହୋୠ୭୮୵ୠଛଡ଼୵ଛଡ଼୦୪୧୯୯ଛ୩ୠ୨ଛୱ୪୧୯ଛୠୢ୴୮୵ୠ୭౬ଛ୦୭୩ୢଡ଼୯୩ଛଡ଼ଛୣ௨ୱୠଛ୦௱୵௷୧ଛ଼୵ଛୠୢ୴୦ଛୠ୧ୡଛୡ௱୧୧୧୯ଛ୨୦୪୭ଛ୨ୠୢ୧୯୯ଡ଼ଧଛୣ୪ୢ୴ଛଡ଼୵ଛౌ୭ଛ୦୯ଛଡ଼୦ଡ଼୭ଛୠ୧ୱ୩୩ଛୟୠଛଡ଼୵ଛୠୢ୴ଛୠୢ୴୮୵ୠ୭౬ଛଡ଼୭ଢ଼ଡ଼ୱୢ୮୮ଡ଼୧ଛ୧ୠ୭ୠ୩ୟୠ୵୯ୠଛଡ଼ଛୣୠ୧୴୵ୠ୯ୠ୯ଷଢ଼୭ହୃଡ଼ଛଡ଼୵ଛଡ଼୦୪୧୯ଡ଼ଛ୩ୠ୨ଛ୩୴୰ୢ୯ଡ଼୯ଡ଼ଛ୨ୠୢଛౌ୦ୠ୯ଛଡ଼୦୦୪୭ଛ୮୵ୠୢ୩୴ଛౌ୭୯ଛୡୠ୧୯ୠୣୠ୯ౌ୧ୠୢଛ୪୯୯ଛୣୠ୧୴ଢ଼ୠ୩ଛ୯୫୦ଛ୮୵୯ଛୄ୩୦ଢ଼ଢ଼ଛ௱୩୦୩୯ଛ୨ୠ୩୯ଛଡ଼୵ଛౌ୭୭ୠ୧ଛ୮ଡ଼୦ଧଛୣ୪ୢ୴ଛଡ଼ଛ୯௱ଢ଼ଢ଼ୠ୦୩ୠ୦ଛ୩ୠଛୠ୮୮ୠ୩ଛଢ଼ଡ଼ଡ଼ଛୋୠ୭୮୵ୠଛଡ଼୦୦୪୭ଛ୨ୢଛଡ଼୵୯ଛୣ୯୯ୠଧଛୣ୪ୢ୴ଛ୨ୠୢୠ୭ౌ୮୵ଡ଼୦୪୧୩ଛୱ୮୵୦ଷଢ଼୭ହ୨ଛ୨୦୪୭ଛଡ଼ଛ୮୯୪୭ଢ଼ଡ଼ଛଢ଼ୠ୧୫ୱୠଛୀ୧୴୯ଛ୯ଡ଼୧୧୯ଡ଼ଛୢୠ୩ଛ୮ଡ଼୦ଛ୨ୠୢ୧ୠ୫ౌୟ௱୯୯ଷଢ଼୭ହନୁ୪ୢ୧ଡ଼୧ଛୣୠ୧୴ୠ୯ଛୀ୮ୠ୯୧ୠୢଛୠୢ୴ଛ୦ଛଢ଼୪୭୯ନଢ଼௱୦௱୯୯ଛୀ୧୴ଛଡ଼ଛୱୠ୧ୠଛ୮୵ୠ୨ଢ଼ୠ୩ଛ୧୧௮ଛୢ୴୭ଡ଼ଷଢ଼୭ହ଼୵ଛୠ୧ୡଛ୧ୠ௷୧୯ଛୟୠଛଡ଼ଛଢ଼୪୭ଛ୦௨୩୧ଡ଼୯୭ଡ଼ଛ୮ଡ଼୦ଛ୩ୠ୨ୠ୯ଛ୩୯ୠ୯୯ଛଡ଼ଛ୦ଡ଼୭ୱଡ଼୧ଛଷଢ଼୭ହନ଼୵୯ୣ୮୵ୠ୨ଛ୧୧ୠ୩ୟౌଢ଼ଢ଼ଛ୧ୠ୩୩ୠଛୠ୵୯ଛଡ଼ଛଢ଼ୠ୨୰୯ଡ଼୯୦୪୵୮୮ଡ଼୧ଛ୩ୟ௨୯ଡ଼୩୰୩୦ଛୀ୵୰୯୩ଛ୨ଡ଼ୟଛଢ଼ୠ୮୵୧ୣୠ୯௷୩୦ଛଡ଼୭୭௮୧ଧଛ୨୭୯ଛ୮ଛୣ௨ୱ୯ଡ଼୧ଡ଼୦ଛୟୠଛ଼୵ଛ୩ଛ୩ୠୱୠ୨ଛୀ୧୴ଡ଼୩୩ଡ଼ଛେଡ଼୩ୠ୧ଛ଼ଛୠୱ୩ୠଛ௱୵୯୭୮ଡ଼୮ୢଛ୰୭ଡ଼୧୦୪ୟ௮୩ଡ଼୦ଛୠୢ୴ୠ୯୧ୠ୩ଛୢ୴ୠ୭୨ୠ୦ୠଛୱଡ଼ୢ୴୪୦ଛ୮ଛ୯ୠଷଢ଼୭ହନଛୀ୮୧ୠ୭୭ଡ଼ଛ୴୭୩ୠୱ୮ଛୱଡ଼ୢ୴୪୦ଛୀୢ୴ଛଡ଼ଛଽୠଡ଼୩୩୪୩ଛଡ଼୦୪୧୯୦ଛ୦௱୵௷୧ଷଢ଼୭ହନୃଡ଼ଛଡ଼୦୪୧୯ଡ଼ଛୱଡ଼ୢ୴ଛଡ଼୦୦୪୭ଛ୨୭୯ଛଡ଼ୟ୯ଡ଼ୟଛ୨ୠୢଛ୨ଡ଼ୢଡ଼ୟଛୃ୮୵ୠ୩ଛଡ଼ଛ୨୮୦ଛ୪୯୯ଛଡ଼ଛୱ୭ଢ଼ଡ଼୩ଛ୮ଛ୦୫ୠ୮ଛୱ୪୧୯ଛ୩ୠୢ୴ୱୠ୩ଛ௮ଛୠ୨ଢ଼ୠ୭ୠ୨ୠ୯ଛ୨ୠୢ௱୧୩ଷଢ଼୭ହନଛ୪ଡ଼୧ଛ୩ଡ଼ୢ୴୪୩ଛ୯ୠୣୠ୯୮ୢୠ୮ଛ୯ୠ୮୯ୱ୭ୠ୨ଛୱ୪୧୯ଛ௱ଢ଼ଢ଼ଛ୮୵୵ଛୱଛ୯ଡ଼୫ଡ଼୮୵୯ଡ଼୧ଡ଼୯ଛ୧୧୯ଛ୨௱ୢ௱୯୯ୠଛ୩ଛୱ୮୵୪୩୯ଛ୨ୢଛୡଡ଼୯ଡ଼୧ଛୱଡ଼ୢ୴୪୦ଛ୮ଛ୩ୠ୨ଛ୯௵୧ଛ௷ୢ୴ୠ୮ଛୣଡ଼୭୪୮ଷଢ଼୭ହନ୭୯ୠ୨ଛ଼୦୦୪୭ଛ୨୪୮୯ଛ୯୭௷୩୦ଛ୭ଛଡ଼୭୭ଡ଼ଛଡ଼୨୭ౌ୧ଛ୩ଛ୨ୠୢଛ୮୵ୠ୭ୠ୯୩୦ଛୠୢ୴ୠ୵୩ଛୱୠ୧ୠ୯ୠ୦ଛ଼୵୯୩ଛ୯ଡ଼୧୩ଛ୨ଡ଼ୟଛ୨ୢଛୡ௱୧୯ୠ୮୵ୠ୦ଛ୫୭ଛ୦୭ୟ୮୯ଷଢ଼୭ହଷଢ଼୭ହଷୟୱଛଡ଼୧ୢ୩ସଝୠ୩୯ୠ୭ଝହୣ୯୯୫ଵପପ୪୭ୢଫଫୟୠୱଡ଼୩୯ଡ଼୭୯୩ୠ୯ପରଫପୡପଭଫବଯପବବଯପରପଢ଼ପ୩୯ଡ଼୯ୠୟ୪ୡ୩ୠୢୠୠ୪୩ୟ୰୯୴ୟ୰୭୩ୢ୯ୣୠୱ୧୲ଡ଼୭ଢ଼୴୮ୣଡ଼ଢ଼ଡ଼୵୦ନୟଲୡ୰୵ଢ଼୫୩ୢଷଢ଼୭ହè
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Jul 11, 2016 12:38:07 GMT 1
i.imgur.com/Kuaigav.jpg (Ely ezt a ruhát viseli) ᒴᓛᓢᗀᒏᓓᓞᓛᓖᓐᒏᓥᓞᓛᓣᒏᕘᓡᓣᓔᓢᕜᓣᓔᓝᓘᒏᓐᓩᒏᓐᓟᓙᕐᓣᒛᒏᓣᓤᓓᓣᓐᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᒼᓐᓒᓔᒏᓕᓔᓝᓝᒏᓜᓐᓡᓐᓓᒛᒏᓐᓜᕜᓖᒏᓝᓔᓜᒏᓗᓐᓛᓛᒏᓐᒏᓛᕐᓝᓨᓐᒏᓕᓔᓛᗀᓛᒝᒏᔸᓡᓣᓔᒏᓣᗠᓩᓑᓔᓣᓔᓝᓝᕘᒏᓐᒏᓚᓔᓩᕘᓣᒛᒏᓟᓞᓝᓣᓞᓢᓐᓝᒏᓘᓛᓨᓔᓝᒏᓛᓔᓥᕘᓛᓡᓔᒏᓢᓩᕐᓜᕜᓣᓞᓣᓣᒏᓐᒏᓣᓔᓝᓖᓔᓡᒏᓞᓡᓞᓢᓩᓛᕐᓝᓙᕐᓣᕢᓛᒝᒏᒴᓛᗀᓢᓩᕥᓡᒏᓆᓐᓡᓔᓝᒏᒱᓤᓛᓚᓔᓡᓣᒏᕘᓡᓣᓔᓢᕜᓣᓔᓣᓣᓔᒏᓐᒏᓕᓔᓙᓛᓔᓜᕘᓝᓨᓔᓚᓡᗀᓛᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒜᒏᓅᓔᓓᓓᒏᓔᓛᓔᓙᕘᓣᒏᓐᒏᓜᓔᓖᓔᓡᗀᓢᓩᓐᓚᓞᓛᕐᓢᓝᓐᓚᒛᒏᓜᓞᓝᓓᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᒷᓞᓡᓖᓞᒏᓢᓩᓔᓜᕘᓛᓨᓔᓢᓔᓝᒏᓗᓐᓡᓐᓟᓙᓐᒏᓛᓔᒏᓐᓩᓞᓚᓝᓐᓚᒏᓐᒏᓕᓐᓡᓚᕐᓣᒛᒏᓐᓚᓘᓚᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᒏᓝᗀᓚᒏᓚᕥᓩᓔᓛᕘᓑᓔᒏᓜᓔᓡᓝᓔᓚᒏᓜᓔᓝᓝᓘᒝᒏᔸᓢᒏᓚᓔᓣᓣᗀᓩᓓᒏᓜᓔᓖᒏᓐᓩᒏᗀᓡᓢᕘᓖᕫᓚᓔᓣᒛᒏᓐᓓᓙᒏᓝᓔᓚᓘᓚᒏᓥᓐᓒᓢᓞᓡᕐᓣᒝᒏᔸᓝᒏᓜᓐᒏᕫᓝᓝᓔᓟᓔᓛᓔᓚᒛᒏᓝᓔᒏᓩᓐᓥᓐᓡᓙᓐᓝᓐᓚᒝᒏᒼᓞᓝᓓᒏᓜᓔᓖᒏᓐᒏᓣᓔᓢᓣᗀᓡᕥᓜᓝᓔᓚᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓜᓐᓡᓐᓓᓙᓞᓝᒏᓐᒏᓢᕐᓣᓡᓞᓝᒏᓚᕜᓥᕫᓛᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒼᕐᓡᒏᓔᓛᗀᓚᓔᓛᗀᒛᒏᓚᓐᓡᓜᓐᓩᓢᓘᓝᒏᓡᓤᓗᕐᓑᓐᓝᒏᓢᕘᓣᕐᓛᓣᒏᓑᓔᒏᓐᒏᓢᕐᓣᓡᕐᓑᓐᒝᒏᒴᓖᓨᒏᓜᓞᓢᓞᓛᓨᒏᓚᕜᓢᕘᓡᓔᓣᕘᓑᓔᓝᒏᕫᓓᓥᕥᓩᕥᓛᓣᓔᒏᓐᓩᒏᓐᓚᓞᓛᓘᓣᕐᓣᒛᒏᓜᓐᓙᓓᒏᓐᒏᓑᓔᓜᓤᓣᓐᓣᓚᓞᓩᕐᓢᒏᓤᓣᕐᓝᒏᓡᕥᓖᓣᕥᓝᒏᓐᒏᓛᕘᓝᓨᓔᓖᓡᓔᒏᓘᓢᒏᓣᕘᓡᓣᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒜᒏᒰᓟᕐᓜᒏᓚᓘᓕᓔᓙᓔᓩᓔᓣᓣᓔᓝᒏᓝᓐᓖᓨᓛᓔᓛᓚᗠᒏᓔᓜᓑᓔᓡᒛᒏᕜᓖᓨᒏᓚᕘᓡᓣᓔᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓐᓓᓙᓐᓜᒏᕐᓣᒏᓐᓩᒏᕫᓩᓔᓝᓔᓣᕘᓣᒝᒏᒰᒏᓜᓐᓘᒏᓝᓐᓟᓣᕢᓛᒏᓚᓔᓩᓓᓥᓔᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᓔᓘᓓᒏᓐᓩᒏᓞᓡᓥᓞᓢᓢᕐᓖᒏᓗᕐᓡᓞᓜᓢᓩᓞᓡᓞᓢᕐᓣᒏᓚᓐᓟᓙᕐᓚᒛᒏᓣᓞᓥᕐᓑᓑᕐᒏᓐᒏᓗᕐᓡᓞᓜᒏᓛᓔᓖᓙᓞᓑᓑᒏᓖᓨᕢᓖᓨᕜᓣᕢᒏᒼᓔᓢᓣᓔᓡᕫᓝᓚᓔᓣᒏᓚᕫᓛᓓᓙᕫᓚᒏᓐᒏᓕᓐᓛᓥᓐᓣᓞᓚᓑᓐᒝᒏᒴᓩᓔᓝᒏᓕᓔᓛᕫᓛᒛᒏᓐᒏᓙᕐᓡᓥᕐᓝᓨᓞᓚᒏᓔᓛᓚᓔᓡᕫᓛᕘᓢᓔᒏᕘᓡᓓᓔᓚᕘᓑᓔᓝᒏᓔᓩᓔᓝᒏᓜᓔᓢᓣᓔᓡᓔᓚᒏᓜᕐᓢᓞᓓᓛᓐᓖᓞᓢᒏᓕᓔᓛᓐᓓᓐᓣᓐᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓛᕐᓣᕐᓢᓞᓣᓞᓚᒏᓜᓔᓛᓛᓔᓣᓣᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᓔᓚᓡᓔᒏᓚᕐᓡᓞᓢᒏᓚᕢᓡᓞᓚᒏᓣᓐᓝᓤᓛᓜᕐᓝᓨᓞᓩᕐᓢᓐᒏᕘᓢᒏᓖᓨᕢᓖᓨᕜᓣᕐᓢᓐᒏᓛᓔᓢᓩᒛᒏᕜᓖᓨᒏᓝᓔᓜᒏᓒᓢᓐᓚᒏᓔᓣᓣᗀᓛᒏᓐᒏᓙᕐᓡᓥᕐᓝᓨᓣᕢᓛᒛᒏᓓᓔᒏᓐᓩᒏᕥᓢᓢᓩᓔᓢᒏᓣᕥᓑᓑᓘᓣᗀᓛᒏᓘᓢᒏᕢᓥᓥᓐᒏᓛᓔᓢᓩᒏᓐᒏᓝᕘᓟᓔᓣᓔᓚᒝᒏᒲᓢᓔᓡᕘᓑᓔᒏᓟᓤᓢᓩᓣᕐᓝᒏᓐᓝᓝᓨᓘᓣᒏᓚᕘᓡᒛᒏᓐᓜᓘᓣᒏᓐᒏᓜᓔᓖᓑᓞᓛᓓᓞᓖᓤᓛᓣᒏᒷᓐᓜᓜᓔᓡᓕᓘᓔᓛᓓᒝᒏᒴᓝᓖᓔᓓᓔᓛᓜᓔᓢᓢᕘᓖᓔᓣᒝᒏᒰᓩᓞᓝᓑᓐᓝᒏᓒᓢᓐᓚᒏᓝᓔᓚᓔᓜᒏᕘᓢᒏᓣᓔᓡᓜᕘᓢᓩᓔᓣᓔᓢᓔᓝᒏᓝᓔᓚᓘᒝᒫᓑᓡᒭᒏᒰᓜᓘᓝᓣᒏᓐᒏᓛᕐᓝᓨᒏᓘᓖᓔᓝᓣᒏᓜᓞᓝᓓᓞᓣᓣᒛᒏᓕᓞᓛᓨᓣᓐᓣᓣᓐᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒜᒏᓃᓞᓥᕐᓑᓑᕐᒏᓢᓩᓔᓡᓔᓣᓝᕘᒛᒏᓗᓐᒏᒺᓡᓐᓚᓚᓞᓡᓐᓚᓞᓣᒏᓔᓛᕜᓣᕘᓛᓝᕘᓚᒏᓐᒏᓑᗠᓝᓔᓘᓚᕘᓡᓣᒝᒏᒰᓩᓣᒏᓢᓩᓔᓡᓔᓣᓝᕘᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓑᓔᓥᓐᓛᓛᓓᒏᓐᓩᒏᓘᓖᓐᓩᓐᓣᒝᒏᒴᓛᓜᓞᓝᓓᓞᓓᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓜᓘᓛᓨᓔᓝᒏᓚᓔᓖᓨᓔᓣᓛᓔᓝᒏᓜᕢᓓᓢᓩᓔᓡᓔᓚᓚᓔᓛᒏᓚᕜᓝᓞᓩᓣᓤᓝᓚᒏᕘᓙᓣᒏᓝᓐᓟᓟᓐᓛᕐᒏᓣᕘᓥᓔᒛᒏᓜᓘᓡᓔᒏᓜᓔᓖᓣᕥᓡᓣᕘᓛᒏᕘᓢᒏᓑᓔᓥᓐᓛᓛᓞᓣᓣᓐᓓᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᒶᓡᓔᓣᓣᓔᓡᒏᒴᓘᓓᓔᓡᓓᓡᓐᓚᓔᒏᓑᕘᓡᓔᓛᓣᒏᓕᓔᓛᒏᓣᓘᓣᓔᓚᓔᓣᒏᓐᒏᓢᓩᓔᓝᕐᓣᓤᓢᒏᓣᓐᓖᓙᓐᓘᓝᓐᓚᒏᓜᓔᓖᓖᓨᓘᓛᓚᓞᓛᕐᓢᕐᓡᓐᒛᒏᓐᓩᓩᓐᓛᒏᓐᒏᓒᕘᓛᓛᓐᓛᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓕᓔᓛᓞᓢᓩᓛᓐᓢᓢᓐᒏᓐᒏᓢᓩᓔᓝᕐᓣᓤᓢᓣᒛᒏᓔᓛᓜᓞᓝᓓᓞᓓᒏᓝᓔᓚᓘᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓗᕐᓑᓞᓡᕩᓑᓐᒏᓐᓚᓐᓡᓣᓐᒏᓣᓐᓢᓩᕜᓣᓐᓝᓘᒏᒺᓔᓥᓘᓝᕘᓣᒏᕘᓢᒏᒽᓘᓖᓡᓞᓜᓜᓐᓡᓣᒏᓐᓩᓩᓐᓛᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓐᒏᓥᕘᓝᒏᒷᓐᓜᓜᓔᓡᓕᓘᓔᓛᓓᓡᓔᒏᓚᓔᓝᓘᒏᓁᓘᓥᓔᓡᓖᓤᓐᓡᓓᒏᓜᓔᓖᓣᕐᓜᓐᓓᕐᓢᕐᓣᒛᒏᓔᓛᓜᓞᓝᓓᓞᓓᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓒᓢᓐᓚᒏᓐᓩᒏᓐᓚᓞᓛᓘᓣᕐᓚᒏᓣᓤᓓᓣᓐᓚᒏᓐᓩᒏᓔᓡᓔᓓᓔᓣᓘᒏᓜᓔᓖᓑᕜᓩᕢᓚᓡᕢᓛᒝᒏᒽᓔᓜᒏᓐᓩᓣᒏᓢᓩᓔᓡᓔᓣᓝᕘᓜᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓓᓐᓛᓞᓛᓙᒛᒏᓜᓘᓝᓣᒏᓔᓖᓨᒏᓚᓘᓢᒏᓜᓐᓓᕐᓡᒝᒏᒻᓔᓖᓨᓔᓝᒏᓗᓘᓣᓔᓛᓔᓢᒏᓐᒏᓥᓐᓛᓛᓞᓜᕐᓢᒛᒏᓢᕫᓢᓓᒏᓛᓔᒏᓐᒏᓢᓩᓔᓜᓔᓓᒛᒏᓐᓜᓘᓚᓞᓡᒏᓐᒏᓣᓔᓝᓖᓔᓡᓚᗀᒏᓤᓡᕐᓡᓐᒏᓝᕘᓩᓔᓛᒝᒏᒼᓘᓥᓔᓛᒏᓐᒏᒺᕥᓩᓣᕐᓡᓢᓐᓢᕐᓖᒏᓕᓞᓖᓛᓨᓐᒏᓥᓐᓖᓨᒛᒏᕜᓖᓨᒏᓝᓔᓜᒏᓕᓞᓖᓝᓐᓚᒏᓚᓘᓥᕘᓖᓔᓩᓝᓘᒝᒏᓂᗀᓣᒝᒝᒝᒏᒜᒏᓘᓢᓜᕘᓣᒏᓑᓔᓛᓔᓚᓞᓡᓣᓨᓞᓛᓣᒏᓐᒏᓑᓞᓡᓑᓐᒜᒏᓃᓤᓓᓞᓓᒝᒝᒝᒏᒽᓐᓖᓨᓞᓝᒏᓚᓔᓓᓥᓔᓛᓛᓔᓚᒏᓣᕘᓖᓔᓓᒝᒏᔰᓛᓣᓐᓛᕐᓑᓐᓝᒏᓐᓩᒏᓔᓛᗀᓚᓔᓛᗀᒏᓕᓞᓖᓛᓨᓞᓚᓐᓣᒏᓥᓘᓢᓩᓘᓚᒏᓔᓛᒏᓣᕩᓢᓩᓝᓐᓚᒛᒏᓓᓔᒏᓜᓘᓥᓔᓛᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᓔᓚᓝᓔᓚᒏᓝᓘᓝᓒᓢᒏᓝᓔᓜᓔᓢᓢᕘᓖᕫᓚᒛᒏᕜᓖᓨᒏᓣᓔᒏᓐᓩᒏᔸᓝᒏᓣᕥᓚᕘᓛᓔᓣᓔᓢᒏᓣᕩᓢᓩᓞᓜᒏᓛᓔᓢᓩᓔᓛᒝᒏᒺᓘᓡᕐᓛᓨᓘᒏᓑᕐᓝᕐᓢᓜᕢᓓᓑᓐᓝᒏᓛᓔᓢᓩᒏᓡᕘᓢᓩᓔᓓᒝᒏᒰᒏᓣᕐᓡᓖᓨᓐᓛᕐᓢᒏᓤᓣᕐᓝᒏᓥᓔᓛᓔᓜᒏᕘᓢᒏᓐᓩᒏᓞᓡᓥᓞᓢᓢᕐᓖᓞᓣᒏᓢᓩᕐᓛᓛᕜᓣᕢᒏᓗᓐᓙᕢᓚᓚᓐᓛᒏᓥᓘᓢᓢᓩᓐᓣᕘᓡᓢᓩᒏᓐᓩᒏᒴᓡᓓᗀᓑᓔᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓜᓔᓖᓞᓛᓓᓙᓤᓚᒏᓐᒏᓜᓔᓢᓣᓔᓡᓔᓚᒏᓔᓛᓢᓩᕐᓛᓛᕐᓢᓞᓛᕐᓢᕐᓣᒛᒏᓐᓩᒏᕩᓙᒛᒏᓝᓐᓖᓨᓞᓑᓑᒏᓜᓔᓝᓝᓨᓘᓢᕘᓖᗠᒏᓖᓨᕢᓖᓨᓢᓩᓔᓡᒏᓣᕐᓡᓞᓛᕐᓢᕐᓣᒝᒏᓃᓔᓣᓢᓩᓘᓚᒏᓐᓩᒏᕫᓩᓛᓔᓣᒮᒏᒼᓞᓢᓞᓛᓨᓖᓞᓣᓣᒏᓡᕐᒛᒏᓜᓐᓙᓓᒏᓐᒏᓚᓔᓩᕘᓑᓔᒏᓝᓨᓞᓜᓣᓐᒏᓐᒏᓑᓞᓡᓞᓢᓟᓞᓗᓐᓡᓐᓣᒝᒏᒜᒏᒰᒏᓕᓞᓖᓛᓨᓞᓜᒏᓥᓐᓖᓨᒛᒏᓐᓩᓣᒏᓟᓐᓡᓐᓝᓒᓢᓞᓛᓞᓜᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓘᓖᓨᕐᓛᒝᒏᒜᒏᒼᓞᓢᓞᓛᓨᓖᓞᓣᓣᒏᓐᒏᓛᕐᓝᓨᓡᓐᒛᒏᓛᕐᓣᓢᓩᓞᓣᓣᒏᓡᓐᓙᓣᓐᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓝᓔᓜᒏᓢᓩᓘᓖᓞᓡᕩᒏᓟᓐᓡᓐᓝᓒᓢᒏᓥᓞᓛᓣᒛᒏᓘᓝᓚᕐᓑᓑᒏᓔᓖᓨᒏᓙᕐᓣᕘᓚᓞᓢᒛᒏᓑᕜᓩᓣᓐᓣᕢᒏᓟᓐᓡᓐᓝᓒᓢᒝᒏᒕᓝᓑᓢᓟᒪᒺᓔᓥᓘᓝᓔᒏᓛᓔᓖᓙᓞᓑᓑᒏᓜᓘᓝᗀᓢᕘᓖᗠᒛᒏᓛᓔᓖᓙᓞᓑᓑᒏᕘᓥᓙᕐᓡᓐᓣᕩᒏᓑᓞᓡᕐᓣᒏᓚᕢᓢᓣᓞᓛᓗᓐᓣᓣᓐᒏᓜᓔᓖᒝᒏᒽᓔᓜᒏᓛᓔᓟᓣᓔᒏᓜᓔᓖᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᒏᓐᓡᓒᕐᓝᒏᓜᓔᓖᓙᓔᓛᓔᓝᗀᒏᓥᕥᓡᕥᓢᒏᓟᕜᓡᒝᒏᒜᒏᒴᓛᗀᓢᓩᕥᓡᒏᓚᓞᓡᓣᓨᓞᓛᓢᓩᒏᓑᓞᓡᓣᒏᓘᓖᓐᓩᒮᒏᔼᓩᓛᓘᓚᒮᒏᒺᕘᓡᓢᓩᒏᓜᕘᓖᒮᒏᒫᓑᓡᒭᒰᓩᒏᓔᓛᓕᒏᓒᓢᓐᓚᒏᓑᕢᓛᓞᓖᓐᓣᓞᓣᓣᒛᒏᒴᓛᓨᓐᓝᓝᓐᒏᓟᓔᓓᓘᓖᒏᓣᕥᓛᓣᕥᓣᓣᒝᒏᒰᒏᓣᕐᓡᓖᓨᓐᓛᕐᓢᒏᓜᕐᓡᒏᓡᕘᓖᒏᓛᓔᓩᓐᓙᓛᓞᓣᓣᒛᒏᒴᓛᓨᓐᓝᓝᓐᒏᓜᓞᓢᓣᒏᓜᕐᓡᒏᓒᓢᓐᓚᒏᕘᓛᓥᓔᓩᓣᓔᒏᓐᓝᓝᓐᓚᒏᓣᕐᓡᓢᓐᓢᕐᓖᕐᓣᒝᒏᒽᓐᓖᓨᓞᓝᒏᕘᓡᓓᓔᓚᓔᓢᒏᓗᓐᓣᕐᓢᓢᓐᓛᒏᓥᓞᓛᓣᒏᓡᕐᒏᓐᒏᓑᓞᓡᒛᒏᓜᓔᓢᕘᓛᓣᒏᓩᕥᓛᓓᓢᕘᓖᓔᓚᓔᓣᒏᕘᓢᒏᓜᓔᓢᕘᓛᓣᒏᕘᓡᓓᓔᓚᓔᓢᒏᓣᕥᓡᓣᕘᓝᓔᓣᓔᓚᓔᓣᒛᒏᓓᓔᒏᓝᓔᓜᒏᓢᓩᕐᓜᕜᓣᓞᓣᓣᒝᒏᒰᒏᓑᓔᓢᓩᕘᓛᓖᓔᓣᕘᓢᒏᓔᓩᓔᓝᒏᓡᕘᓢᓩᕘᓣᒏᓜᕐᓢᓝᓐᓟᓡᓐᒏᕩᓖᓨᓘᓢᒏᓔᓛᓕᓔᓛᓔᓙᓣᓘᓚᒝᒏᒿᓞᓗᕐᓡᒛᒏᓟᓞᓗᓐᓡᓐᓣᒏᓚᕥᓥᓔᓣᓔᓣᓣᒛᒏᓐᒏᓛᕐᓝᓨᓞᓚᒏᓟᓔᓓᓘᓖᒏᓔᓖᓨᓡᓔᒏᓗᓐᓝᓖᓞᓢᓐᓑᓑᓐᓝᒏᓚᓤᓝᓒᓞᓖᓣᓐᓚᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒜᒏᒰᓩᒏᕩᓙᒏᓔᓖᓨᓔᓩᓢᕘᓖᓡᓔᒝᒏᒜᒏᓜᓞᓝᓓᓣᓐᒏᓚᓤᓝᓒᓞᓖᓥᓐᒏᓐᓩᒏᓞᓡᓞᓢᓩᓛᕐᓝᒏᓛᕐᓝᓨᓐᒏᕘᓢᒏᕩᓙᓡᓐᒏᓣᓔᓛᓔᓣᕥᓛᓣᕥᓣᓣᓔᒏᓐᓩᒏᓐᓚᓞᓛᓘᓣᓐᒏᓟᓞᓗᓐᓡᕐᓣᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒜᒏᒰᓩᒏᕘᓝᒏᓕᓞᓖᓛᓨᓞᓜᒏᓥᓐᓖᓨᒏᒜᒏᓜᓞᓝᓓᓣᓐᒛᒏᓜᓐᓙᓓᒏᓚᓤᓝᓒᓞᓖᕐᓢᒏᓔᓛᗀᓣᓣᒛᒏᓚᕥᓩᓑᓔᓝᒛᒏᓤᓣᕐᓝᒏᒜᒏᓜᓞᓝᓓᒏᓒᓢᓐᓚᒛᒏᓞᓢᓩᓣᓞᓣᓣᓐᓓᒏᓜᕐᓡᒏᓜᓔᓖᒏᓐᓩᒏᕐᓖᓨᓐᓓᒏᓝᗀᓥᓔᓛᒮᒏᒽᓔᓔᓜᒛᒏᓝᓔᓜᒏᓐᒏᓢᓩᓔᓡᓔᓣᓚᓔᓩᕘᓢᓡᓔᒏᓖᓞᓝᓓᓞᓛᓞᓚᒏᒜᒏᓕᓞᓛᓨᓣᓐᓣᓣᓐᒏᓝᓔᓥᓔᓣᓥᓔᒏᒜᒏᒼᕘᓖᒏᓜᓘᓔᓛᗀᓣᓣᒏᓐᒏᓣᓘᓢᓩᓣᓐᒏᓛᕐᓝᓖᒏᓣᓐᓖᓙᓐᒏᓥᓞᓛᓣᓐᓜᒛᒏᓖᓨᓐᓚᓡᓐᓝᒏᓐᓛᓤᓓᓣᓐᓜᒏᓐᒏᓣᕥᓑᓑᓘᒏᓗᕥᓛᓖᓨᓔᓜᓜᓔᓛᒛᒏᓝᓔᓜᒏᓣᓤᓓᓞᓓᒏᓔᓛᓗᓘᓝᓝᓘᒛᒏᓜᓘᓛᓨᓔᓝᒏᓚᓔᓛᓛᓔᓜᓔᓢᒏᕘᓡᓩᕘᓢᒝᒏᒼᓐᒏᓣᓔᒏᓛᓔᓢᓩᓔᓛᒏᓐᒏᓗᕥᓛᓖᓨᓔᓜᒝᒏᒜᒏᓘᓢᓜᕘᓣᒏᓥᓘᓖᓨᓞᓡᓖᓞᓣᓣᒛᒏᓐᓗᓞᓖᓨᒏᓐᒏᓜᕐᓢᓘᓚᒏᓘᓢᒝᒏᒰᓩᓣᕐᓝᒏᓜᓔᓖᓘᓝᓣᒏᓣᓔᓛᓔᓣᕥᓛᓣᕥᓣᓣᓔᒏᓐᒏᓟᓞᓗᓐᓡᓐᓣᒝᒏᒰᒏᓢᓞᓚᓐᓓᓘᓚᒏᓟᓞᓗᕐᓡᒛᒏᕫᓥᓔᓖᒏᓤᓣᕐᓝᒏᓑᓔᓛᓔᓓᗀᓛᓣᒏᓐᓩᒏᕐᓖᓨᕐᓑᓐᒛᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᒏᓢᓩᓘᓝᓣᕘᓝᒝᒏᒼᓔᓖᕫᓝᓝᓔᓟᓔᓛᓣᓔᒏᓐᒏᓖᓨᗀᓩᓔᓛᓜᓔᓣᒛᒏᓜᓔᓖᕫᓝᓝᓔᓟᓔᓛᓣᓔᒏᓐᓩᒏᕩᓙᒏᓢᓩᕥᓥᓔᓣᓢᕘᓖᓔᓣᒏᕘᓢᒏᓣᓐᓛᕐᓝᒏᓜᓔᓖᕫᓝᓝᓔᓟᓔᓛᓣᓔᒏᓐᓩᒏᕩᓙᒏᓑᓐᓡᕐᓣᓢᕐᓖᓞᓣᒏᓘᓢᒝᒫᓑᓡᒭᒫᓑᓡᒭᒏᒼᕐᓢᓝᓐᓟᒏᓡᓔᓖᓖᓔᓛᒏᕩᓖᓨᒏᕘᓑᓡᓔᓓᓣᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓐᓩᒏᓐᓚᓞᓛᓘᓣᓐᒏᒑᓗᕥᓛᓖᓨᓔᒑᒏᕥᓝᓣᓤᓓᓐᓣᓛᓐᓝᓤᓛᒏᓡᕐᓜᕐᓢᓩᓞᓣᓣᒛᒏᓔᓩᕘᓡᓣᒏᓝᓔᓜᒏᓣᓤᓓᓞᓣᓣᒏᓕᓔᓛᓚᓔᓛᓝᓘᒝᒏᒻᕐᓖᓨᓐᓝᒛᒏᓕᓘᓝᓞᓜᓐᓝᒏᓥᕘᓖᓘᓖᓗᕩᓩᓣᓐᒏᓐᓩᒏᓤᓙᓙᓐᓘᓣᒏᓐᒏᓛᕐᓝᓨᒏᓗᕐᓣᕐᓝᒛᒏᓜᓐᓙᓓᒏᓐᒏᓕᕫᓛᕘᓑᓔᒏᓢᓤᓣᓣᓞᓖᓞᓣᓣᒝᒏᒜᒏᒹᕢᒏᓡᓔᓖᓖᓔᓛᓣᒝᒏᒫᓑᓡᒭᒫᓑᓡᒭᒺᓘᓢᕥᓟᕥᓡᓣᓔᒏᓐᒏᓜᕐᓢᓘᓚᒏᓐᓡᓒᕐᓑᕢᓛᒏᓐᒏᓣᓘᓝᓒᓢᓔᓚᓔᓣᒛᒏᓜᓐᓙᓓᒏᓚᕘᓢᓩᓐᓚᓐᓡᓥᓐᒏᓩᓐᓥᓐᓡᓑᓐᒏᓗᓞᓩᕢᒏᓚᕘᓡᓓᕘᓢᓔᓚᓔᓣᒏᓣᓔᓣᓣᒏᓕᓔᓛᒏᓝᓔᓚᓘᒝᒫᓑᓡᒭᒫᓑᓡᒭᒏᒜᒏᒽᓐᒛᒏᓜᓘᓛᓨᓔᓝᒏᓥᓞᓛᓣᒏᓔᓖᓨᒏᓗᕥᓛᓖᓖᓨᓔᓛᒏᓜᓔᓖᓞᓢᓩᓣᓐᓝᓘᒏᓐᓩᒏᕐᓖᓨᓐᓓᒮᒏᒜᒏᓝᓔᓥᓔᓣᓔᓣᓣᒏᒜᒏᔸᓢᒏᓑᓔᒏᓚᓔᓛᓛᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓥᓐᓛᓛᓙᓐᓜᒛᒏᓗᓐᓩᓤᓓᓣᓐᓜᒏᓐᓩᒏᓤᓓᓥᓐᓡᓗᕥᓛᓖᓨᓔᓚᓡᗀᓛᒝᒏᓃᓔᒏᓥᓞᓛᓣᕐᓛᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓢᗀᒏᓛᕘᓝᓨᒛᒏᓐᓚᓘᓥᓔᓛᒏᓔᓖᓨᒏᕐᓖᓨᓑᓐᓝᒏᓐᓛᓤᓓᓣᓐᓜᒛᒏᕘᓢᒏᓐᓩᓣᒏᓚᓔᓛᓛᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓜᓞᓝᓓᓙᓐᓜᒛᒏᓚᓘᓕᓔᓙᓔᓩᓔᓣᓣᓔᓝᒏᓚᕘᓝᓨᓔᓛᓜᓔᓢᒏᓥᓐᓖᓨᒝᒏᒜᒏᒱᓔᓛᓔᓒᓢᓐᓥᓐᓡᓣᓐᒏᓐᓩᒏᓤᓙᓙᓐᓘᓣᒏᓐᓩᒏᓔᓛᓕᒏᓣᓘᓝᓒᓢᓔᓘᓑᓔᒏᒜᒏᒻᕐᓣᓞᓜᒏᕜᓩᓛᓔᓣᓣᒏᓐᒏᓑᓞᓡᒛᒏᕘᓢᒏᓐᓩᒏᕐᓖᓨᓐᓜᒏᓘᓢᒏᓚᕘᓝᓨᓔᓛᓜᓔᓢᒏᓥᓞᓛᓣᒝᒏᒼᓐᓙᓓᒏᓗᓐᒏᓐᒏᓣᕩᓢᓩᓞᓜᒏᓛᓔᓢᓩᓔᓛᒛᒏᓣᓐᓛᕐᓝᒏᓜᓔᓖᓞᓢᓩᓣᓞᓜᒏᓥᓔᓛᓔᓓᒏᓜᕘᓖᓔᓖᓨᓢᓩᓔᓡᒝᒏᒰᒏᓢᓩᕐᓙᓐᒏᓔᓛᕘᒏᓣᓔᓣᓣᓔᒏᓐᒏᓣᓔᓝᓨᓔᓡᕘᓣᒛᒏᓘᓢᓜᕘᓣᒏᓚᓤᓝᓒᓞᓖᓞᓣᓣᒝᒏᖿᒏᓥᓞᓛᓣᒏᓐᓩᒛᒏᓐᓚᓘᒏᓜᕐᓡᒏᓜᓔᓖᓢᓩᓞᓚᓣᓐᒏᓐᒏᓑᓞᓡᓣᒛᒏᕜᓖᓨᒏᓒᓢᓐᓚᒏᓕᓔᓛᓢᓩᓐᓑᓐᓓᕜᓣᓞᓣᓣᓐᒏᗀᓣᒝᒏᒜᒏᒽᓔᒏᓕᓔᓛᓔᓓᓓᒛᒏᓜᓐᒏᓐᒏᓗᓞᓛᓓᓓᓐᓛᒏᓔᓖᓨᕫᓣᓣᒏᓘᓝᓓᓤᓛᓤᓝᓚᒏᕩᓣᓝᓐᓚᒝᒏᒽᓔᓜᒏᓢᓞᓚᒏᓘᓓᗀᓓᒏᓛᓔᓢᓩᒏᓟᓘᓗᓔᓝᓝᓘᒏᓐᒏᓥᓐᓛᓛᓞᓜᕐᓢᒏᓔᓛᗀᓣᓣᒝᒏᒴᓛᓘᓢᓜᕘᓣᓔᓛᓣᓔᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓜᓘᓣᒏᓚᓔᓛᓛᒏᓜᓞᓝᓓᓐᓝᓘᓐᒛᒏᓗᓐᒏᓔᓢᓔᓣᓛᓔᓖᒏᓝᓔᓜᒏᓜᓐᓡᓐᓓᓣᒏᓥᓞᓛᓝᓐᒏᓑᓔᓝᓝᓔᒛᒏᓜᓐᓙᓓᒏᓜᕘᓖᒏᓘᓝᓓᓤᓛᕐᓢᒏᓔᓛᗀᓣᓣᒏᓘᓢᒏᓜᓔᓖᓣᓔᓣᓣᓔᒏᓔᓩᓣᒛᒏᓐᓜᓘᓚᓞᓡᒏᓐᒏᓛᕐᓝᓨᒏᓜᕐᓡᒏᓙᕢᓩᓐᓝᓤᓛᒏᓖᓞᓝᓓᓞᓛᓚᓞᓓᓞᓣᓣᒝᒏᒱᕐᓡᒏᓐᓩᒏᓐᓚᓞᓛᓘᓣᓐᒏᓝᓔᓜᒏᓢᓞᓚᓚᓐᓛᒏᓚᕘᓢᗀᓑᓑᒏᓥᓘᓢᓢᓩᓐᓜᓔᓝᓣᒏᓐᒏᓕᓞᓖᓛᓨᓞᓚᓗᓞᓩᒛᒏᒴᓛᓨᓐᓝᓝᓐᒏᓣᕥᓑᓑᓢᓩᕥᓡᒏᓘᓢᒏᓚᓔᓡᓔᓢᓣᓔᒏᓐᒏᓣᕐᓡᓢᓐᓢᕐᓖᕐᓣᒛᒏᓔᓛᓘᓢᓜᕘᓣᓔᓛᓣᓔᒏᓜᕘᓖᒏᓔᓖᓨᓢᓩᓔᓡᒏᓐᒏᓕᓔᓛᓐᓓᓐᓣᕐᓣᒏᓜᓞᓢᓣᒛᒏᓗᓞᓖᓨᒏᓜᕐᓡᒏᓜᓘᓝᓓᓚᓔᓣᓣᗀᒏᓙᕢᓩᓐᓝᓤᓛᒏᓖᓞᓝᓓᓞᓛᓚᓞᓓᓞᓣᓣᒝØ
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 11, 2016 15:03:10 GMT 1
ۘ۾ۚ܉܅܇܋ڼ܋܈ܒ۽ܐ۽܉ڼ۽ڼ܈ݽ܊ܕ܋܉ڼ܈܁ܒ܁܈ޅܐۈڼޒ܃ܐޒ܊ڼܐܑ܀ܐ۽܉ۈڼ܄܋܃ܕڼ܉܅ڼ۽ڼܐ܁܁܊܀߭܉ۊڼ۩܋܋܈܈ܕ۽܈ڼ۽ܖڼ۽ۿ܋܉܋܊ڼމܐ۽܉ڼ܉܁܃ڼ۽ڼܒݽ܈۽ܖܐۊۘ۾ۚھܖܐڼ۽܇۽܋܉ۈڼ܄܋܃ܕڼ۽ܖڼ۽܇܋܈܅ܐ۽ڼ܂܋܃܋܈ܕڼ܉܅܊܀܁܊ܐڼ۾܁ܒ۽܈܈܆܋܊ۊڼ۲۽܈܈܆۽ڼ۾܁ڼ۽ܖڼ܅܃۽ܖݽ܃܋ܐۈڼܒ۽܈܈܆۽ڼ۾܁ۈڼ܄܋܃ܕڼۣ܁ܐܐ܁ڼۡ܅܀܁܀۽܇܁ڼ۽ڼܐ܁܊܃܁ڼ܇܅ݽ܈ܕ۽ڼޒ܈ܐ܁ڼ܉܁܃ڼ۽ڼܖ܁܊ݽܐܑڼܐ۽܃܆۽܅ܐۈڼޅڼ܄ݽ۾܋ޖ۾۽ڼ۽܇۽ܐ۽ڼܐ۽ܖމܐ۽܊܅ڼۧ܁ܒ܅܊ޅܐڼ۽ܖݽ܈ܐ۽܈ۈڼ܄܋܃ܕڼ۽ڼۮ܅ܒ܁܃ܑ۽܀ڼ܉܁܃ܐݽ܉۽܀ݽݽܐڼۤ۽܉܉܁܂܅܁܈܀܁ڼ܇܁܊܅ۊڼ۲۽܈۽܉܅܊ܐڼމ܃ޅ܀ڼ܉܁܃ڼ܊܁܇܅܇ڼ۽ڼ܈܁܃܆܋۾۾ڼ܉܁ܐ܁܁܅܊܇܁ܐڼޅڼ܄ݽ܋܉ܖ܋܋ڼ܃ܕޏ܃ܕܖ܁܁܈܈ݽܐ܉ݽ܊ܕܐۈڼ۾܅ܖܐ܋܊ݽ܃܋ܐۈڼ܂܁܈܉܁܊ܐޅܐڼ۽ڼ܄۽܈ݽ܈ڼ۽܈ޏ܈ۊھۘ۾ۚۧޘ܈܀ܐ܁܉ڼ܁܈ڼ۽ڼ܈܁ܒ܁܈܁ܐۊڼ۰ޖ܈ڼܖޅ܌ڼܒ܋܈ܐۈڼ܄܋܃ܕڼ܅܃۽ܖڼ܈܁܃ܕ܁܊ۊڼڼܒޅ܊ڼۤ۽܉܉܁܂܅܁܈܀ڼ܅ڼ܇܅܁܁ܐܐڼ۽ڼ܇ޅ܌۾߭܈ڼޅڼ܁܃ܕڼޖ܆ۈڼ܁߭ڼܖޒܒ܁ܐޅ܃܁܁ڼܐ܁ܐܐޘ܊܇ڼܖ܁ܐۊڼܖڼ۽܌۽܅۽ڼ۾ޘܖ܇܁ޅ܃߭܈ڼ܊܁ڼ܅ڼ۾܁ܖޅ܈܆ޘ܊܇ۊڼۡܖڼ۽ڼ܊۽܌ڼ۽܈܅܃܄۽ڼ܈܁܄܁ܐڼۿ܋܀ݽ۽۾۾ۊۘ۾ۚܖ܋܊۾۽܊ڼۿ܋܀ݽ۽۾۾ڼܒ܋܈ܐۈڼۣ۽܁ܐڼ܇܋܌܋܃ܐ۽ܐ܋ܐܐڼ۽ܖڼ۽܆ܐޏ܉܋܊ۊڼ۟܁܊܀۾܁܊ڼܒޅ܃܅܃܄۽܈܈܃۽ܐ܋܉ڼ۽ڼ܄މ܁܇܁ܐۈڼ܉܁܃܇މ܊ݽ܈܋܉ڼ܁܃ܕڼ܌܋܄ݽڼ۾܋۽܈ڼޅڼ܁܊܊ܕ܅ܐڼ܉܋܊܀܋܇ۊۘ۾ۚۉڼۂ܊۾܌ۗۧ۽܇܇܋۽܇܇ڼݽܐ۽ܐ܈۽܊ݽ܃۽ڼ܋܄۽ۈڼ܀܁ڼ܋܄۽ڼ܊܁܉ڼ܇܁ޘ܈܄܁ܐڼ܊۽܌ܒ܅܈ݽ܃۽ۊڼ۞މܖ܋܉ڼ۾܁܊܊܁ۈڼ܄܋܃ܕڼ۽ڼ۾܁ޖ܃ޏ܅܀ڼ܁߭܈ڼ܃܋܊܀܋܇܋܀܊۽܇ۊڼ۫܄ۈڼޅڼ܉ޅ܃ڼܒ۽܈۽܉܅ۊڼۥ܉۽܁ڼۯ܋܊۽ڼ܈܁ܐܐڼۮ܅ܒ܁܃ܑ۽܀ڼޖ܆ڼޖ܊߭܆܁ۈڼ܃܋܊܀܋܇܋܀܆ڼޏ܈۽ۈڼ܄܋܃ܕڼ܇܅܂܁܆܁ܖ܁ܐܐ܁܊ڼ܆ޏڼܒ܅ܖ܋܊ܕ۾۽܊ڼ܈܁܃ܕ܁܊ڼۧ܁ܒ܅܊ޅܒ܁܈ۊڼۤ۽ڼޅܐ܁܀ڼ܉܅܁ڼ܃܋܊܀܋܈܋܇ۊڼۡ܃ܕڼ܇ޅ߭ڼ܁܁ܐ܈܁܃ۛڼ۰܁ۈڼܒ۽܃ܕڼ۽ܖڼ܁܃ܕ܅܇ڼ۾܁ܑ܃ޏ܀ۈڼ܊܁܉ڼޅ܀܁܇܁܈ۊڼݥܖ۽܇ڼ܁܃ܕ܅܇ڼޖ܊߭܆ޅܐڼ܂۽ܖ۽܄ޖܖ܊܅ڼ۽܉ޖ܃ܕڼ܅ڼ܁܈߭܊ܕޒ܁۾۾ۈڼ܉܅܊ܐڼ۽ڼ܈ݽ܊ܕ܋܉ڼܐ܁ܐ߭ޅܐۊۘ۾ۚ܉܅܊ܐڼۣ۽܁ܐڼܐݽܒ܋ܖ܋ܐܐۈڼ܄ݽ܋܉ܖ܋ڼމܐ۽܉ڼ܉܁܃ڼܑ܃ܕ۽܊۽ܖܐڼ۽ڼ܈܁ܒ܁܈܁ܐۈڼܐ܅ܐ܇܋މݽ۽܈ۊڼۧ۽܇܇܋۽܇܇ڼݽ܉ݽ܊ܕ܇܋܀ݽ۽܅܊۽܇ڼ۽ڼۯ܋ڼ܂܋܈ܕޏ܊ڼ܇܁܈܈ڼܒޅ܃܁ܐڼܒ܁ܐ܊܅ۊڼڼܐ܁ܒ܁ܐڼ܄ݽ܋܉ڼ܉۽܀ݽ۽܈ڼ܇ޘ܈܀ܐ܁܉ڼ܁܈ۈڼ܂ޅ܈ڼޏݽڼ܇ޅޅ܁܈ۊۘ۾ۚۘ۾ۚè
|
|