Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Nov 12, 2016 20:21:46 GMT 1
Lord Geist
Lord Geist a Krillnél avatott győzelem után kicsit megnyugodott, legalábbis azt hitte. Felállították a táborokat, és várta a továbbvonulásra vonatkozó első terveket Hector Bulkertől, de mindenekelőtt értesítette a királynőt a győzelemről, és a veszteségekről. Gyászolták a katonákat, és tiszteltek minden harcost, de a győzelem öröme elhalványította némileg a veszteségek keserűségét. Felkészült az esetleges támadásra is. Tudta, hogy tovább fognak menetelni, de a szállásukat biztosítani kellett, ezért az embereit (akik két tábort töltöttek meg) összesen tíz részre osztotta. Ezáltal egy szekcióban ötezer ember volt. A pihenőidő alatt mindig az egyik szekció őrködött, ezáltal amikor nem volt minden katona talpon, táboronként ötezren mindenképpen ébren voltak, és azonnal riaszthatták a többieket. Fokozottan felügyelte a Westhall és a tenger felé néző területeket, hiszen a Krakkorakiak legfőbb erőssége a hajózásuk. Elítéli bár Hector tetteit a lakossággal szemben, ám tudja, hogy a férfi taktikai képességei mekkora szerepet játszottak a győzelemben, így csak négyszemközt jegyzi meg, hogy talán óvatosabban, és megnyerőbben kellene bánni a lakossággal… a támogatásuk a jövőben nagy hasznukra válhat, ha sikerrel elfoglalják Krakkorakot. A halálának híre feldühíti, de megerősíti korábbi véleményében… másképp kellett volna eljárniuk. Sokkal kisebb lett volna a kockázat, ha nem így fordulnak a lakosság felé. Cassandrával is kommunikál, és a biztosított területeken fenntartja a defenzív taktikát, de a nő által javasolt taktikai lépésekre rábólint. Akármilyen radikálisak a vezetők, tudja, hogy Kevine sokkal átfogóbb ismereteket szerzett Krakkorakról az ellenségeskedésük alatt, míg Nigrommar ezeket az ellentéteket nem élezte ki… jobbak mindkét hadsereg esélyei is, ha teljes együttműködésben dolgoznak. A lakossághoz való viszonyról azonban továbbra is megteszi a javaslatát. Jobb, ha egy olyan nép otthonát foglalják el, amely rájön, hogy jobbat nyújtanak számukra, mint jelenlegi uralkodójuk, mintha egy lázongó ország lesz az övék.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Nov 12, 2016 23:11:58 GMT 1
Hittem Asherának. A franc tudja miért, de hittem neki. Legalábbis a magam módján. Nem állt szándékomban megölni, de azért nem is hazudtoltam meg önmagam, szóval egy kis jóindulatú bizalmatlanság is benne volt a pakliban. Viszont nem miatta jöttem ebbe az istenverte várba. Akadtak fontosabb feladataim is. Bár ha sejtéseim nem csaltak az erődítmény éppen támadás alatt állt. Minden bizonnyal a Mace meg valamelyik őrült Bulker által vezetett sereg. Kissé csalódott is voltam emiatt. Jóformán még ki se tört a háború ezek meg már a fővárosnál tartanak. Meg kell hagyni szomorú egy tényállás. Elnézném még egy darabig ameddig a királyok pisisek módjára civakodnak ezer éves sérelmekért, csak hát nem ezért kapom a fizetést... Mivel a vár már támadás alatt állt kettőből egy munka teljesen feleslegessé vált. Maradt amit Elytől kaptam, de most, hogy minden őrt riadóztattak lehetetlen lesz véghezvinni zéró helyismeret nélkül. Másképp kellett magam hasznossá tennem. És már meg is volt az ötletem. Asherára vigyorogtam (bár ez a maszk miatt nem látszott túlzottan), majd ugyan azzal a hivatalos hangnemmel hozzászóltam. - Velem jössz! Ti ketten! - Böktem társaim felé. - Vigyétek biztonságos helyre Lady Sornát és az elfet. Megvártam amíg elhaladnak, majd ismét a félvérre szegeztem tekintetem. - Mace rohadtul nem örül annak, hogy meglógtál az elffel. Gondolom azt hiszed jó okkal tetted, de egy nemesnek kár magyarázkodni... Szóval itt az ideje, hogy közösen helyrehozzuk a hibád. Megtisztítsuk az utat a csapatainknak, én pedig szólok pár jó szót az érdekedben, rendben? Meg se várva a választ a legközelebbi ablak felé vettem az irányt. Mire találnék itt egy kivezető ajtót, addigra az ostrom is véget érne. Ha már egyszer a várból indultam célszerűbb volt először a fellegvár kapuját kinyitni. Bár fennállt a veszélye annak, hogy mire ideérnek a mieink helyre hozzák, de a francnak se volt kedve később visszafutni ide. Óvatosan cikáztunk előre a várudvaron, itt-ott megállva és türelmesen kivárva amíg egy-két őr eltűnt az útból. Jelenleg még nem állt szándékomban vért ontani. Az csak ránk vonta volna a figyelmet. Egyedül a kaput felügyelő őrökkel végeztünk, majd ezt követően nem maradt más mint tönkrevágni a felvonóhidat. Jobb ötlet híján kénytelen voltam a láncokat tartó csigákat próbáltam valahogy kiműteni eredeti helyükről. Ha összejön ha nem akkor is elindultunk a következő kapu felé, ami azért valamivel kisebb kihívást nyújtott, ugyanis ezt elég volt csupán kinyitni.
|
|
Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Nov 12, 2016 23:17:28 GMT 1
Ragen magabiztosan lépett be a trónterembe, ahol szembe találta magát legújabb partnerével, Mace úrral. Udvariasan hajolt meg előtte, ahogy azt a kereskedők csinálni szokták, majd mikor felpillantott, kénytelen volt kétszer háromszor még pislogni, hogy ne egy pénzeszsákot lásson maga előtt, hanem egy valóban erős és tekintélyes hadurat. Széles mosolyra húzta száját, majd megköszörülte a torkát, és halkan koppantott a sétabotjával. Mindig ezzel jelezte, ha beszélni kíván, vagy ha végzett mondandójával. - Uram - kezdte -, számítok az ön támogatására abban a bizonyos ügyben. Cserébe pedig ellátom, amivel csak kell, természetesen. Ne fájjon a feje a többi nemestől, én bármit el tudok intézni. - Mondta, bár inkább saját magát kívánta jobb fénybe helyezni. Remélem, a kettőnk közötti kapcsolat tartós és bizalmas lesz. - hajolt meg újra, majd ismét koppantott egyet pálcájával.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Nov 13, 2016 1:12:27 GMT 1
IV. fejezet Vérrel jön a tél Ellentámadás Krillnél
Delelőn jár már a nap mikor az egyik kevinei járőr rossz hírrel tér meg: AZ ELLENSÉG ÉSZAK FELŐL TÁMAD. retter Eierdrake katonái azok. Egy Stixcapei csapat. Valószínűleg egy flotta hozta őket, ha ilyen gyorsan ideértek. Már messziről hozta a halszagot a szél. Lord Geist északi harcosai pillanatokon belül elfoglalják a védekező pozíciójukat a táborban. A felhúzott barikádok erősek az ellenségnek nehéz dolga lesz, ha be akar törni a táborba. A Kevineiek a tábor nyugati szárnyát védik. Erős alakzatba rendeződnek. Szoros soraikban összetömörülve állnak. Legelöl a pajzsos gyalogság mögötte íjászok. A szárnyakat kardforgatók tartják, míg a lovasságuk várakozik. A láthatáron felbukkan egy sereg észak felől. De túl apró, hogy ez legyen az egész. Ez alig lehet harmincezer ember. Megérkeznek, ugyan de elég messze meg is állnak. Nem hagyják, hogy az ellenség nyilai elérjék őket. Egy pillanatig úgy látszik, hogy a két sereg csak bámulja, egymást ám az éles szeműek hamar kiszúrják a mozgolódást a Krakkoraki táborban. Bár Lord Geist elég idős. Még mindig kitűnően lát és gyorsan meghatározza, hogy az ellenség ostromgépeket épít. -Ügyes Gretter ügyes.- mormog a férfi az orra alatt. - Kruet menj el a Kevinei tábor vezetőségéhez. Üzenetem van számukra. Ne is. Én magam megyek. Lord Gretter épp jókor indult. Ugyanis a helyet ahol állt hirtelen egy balliszta egy lépés hosszú lövedéke szúrta át. A katapultok is megkezindították pusztító kőzáporukat a tömött sorokban álló északiakra ezrével szórva ezáltal a halált. Míg visszarohant a főhadiszállásra befutott a Westhalli szárny is és végrehajtotta ugyanazt a manővert, mint a Stixcapei támadóerő. Bár sokan elmenekültek a seregből még így is maradtak néhányan és immáron a kevinei katonák is kaptak a tengeristen áldásából. Cassandra Bulker a főhadiszállásnak kinevezett tanyáján csapott az asztalra a tisztjei körében. Rossz hírt közöltek vele. Ha továbbra is a fenekükön maradnak, akkor az ellenség lőfegyverei szétlövik a hadsereget. Ha viszont kitörnek, akkor a saját maguk által állított csapdákon kell átmenetelniük. Viszont mind a Stixcapei és mind a Westhalli katonák is alig ütötték meg a harmincezer főt. Egy gyors kirohanással megakadályozható a mégtöbb halott és gyorsan véget lehet vetni ennek az egésznek. A nemrég megérkezett Lord Geist véleménye még nem tiszta (Ha Aria nem mond mást akkor ő is a fenti kitöréses tervet javasolja).
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 13, 2016 1:52:30 GMT 1
Jurmungand
A követ sikerül olyan gyönyörű ívben hajítanod, hogy nagy kondulással az öreg sisakjáról pattan le. A fickó káromkodva odafordul és felismeri, hogy Krakkorrakiak vagytok. Megindul felétek és nemsokára csatlakozik hozzátok a bokorban. -Na minek dobáltál te idióta? Nehogy azt találd mondani, hogy az életemet mentetted meg! Az egész családomat leölték ezek a mocskok, míg én Krillbe igyekeztem. Nekem már nincs miért élnem, úgyhogy hagyjatok meghalni! És már kapaszkodik is vissza, hogy kinyírja a rohadékokat.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 13, 2016 2:10:24 GMT 1
Ria Manches
-Rendkívül egyszerű a dolog leányom.-sóhajt fel apád.- A Deagryk a kevineiknek udvarolnak a Larlsonok pedig Nigrommarnak. Mind sokkal inkább előrébb vannak náluk, mint mi. Ha ezek közül bármelyik ország szerzi meg Almerrát akkor garantáltan a támogatottjai lesznek a trónon. Ezért kellett megtalálnom a saját szövetségesünket. Itt jön képbe Krakkorrak. Figyelj rám Erica- kapja el a kezed.- itt az esély, hogy történelmet alkossunk. Ne dobd el ezt a lehetőséget! Apád elfordul és egy a terasz korlátjára telepedett békés papagájt kezd el simogatni. Közben tekintetét az udvari szökőkút körül ücsörgő udvarhölgyeken legelteti. -Tudod az óapád Arigo Manches egy szegény ember volt de nagyon ravasz. Rabszolgasorból küzdötte fel magát és hatalmas vagyont csinált. Az ő fia sem volt különb és kisnemesi rangot szerzett. A dédapád pedig bővítette a területeinket és megszerezte ezt a helyet. A nagyapád pedig idejött de ez a hely nem volt több egy kecskeszaros pusztaságnál. De ő megcsinálta. Felhúzta Qastertet. A világ valaha volt leggyönyörűbb városát. Nézz körül Erica.-mutat körbe.- ezt itt mind a mi családunk teremtette. Mi nagyra vagyunk hivatottak. Sokkal többre.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 13, 2016 2:17:39 GMT 1
Garett, Ash
Míg ti elmentek kinyitni a kaput addig a többiek elkísérik az elfet és Lady Sornát a főhadiszállásként használt fogadóba. Tíz perc babrálás után idegességedben teljes erődből rávágsz, a kapu láncára a kardoddal mire az végre lenyílik. Viszont hiába osonsz jól ezt azért még az őrök is észreveszik. Ráadásul a legördülő vaskapuval még nem kezdtetek semmit. Egyszerű lenne kiakasztani, de ahhoz, meg kell kockáztatnotok a lebukást.
A riadó hangok a vár belsejéből jönnek. Valami nem stimmel. Ki akarna behatolni a várba ilyenkor? No persze rajtatok kívül.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 13, 2016 2:23:08 GMT 1
Ismae
A Garett névre hallgató személy emberei téged és az akolita elfet rögtön elkezdenek kiveztni a várból. Gyorsan kénytelen vagy rájönni, hogy ez a hely GIGANTIKUS. A tervezők feltehetőleg szánt szándékkal egy labirintust építettek erőd helyett. Szobák vezetnek, más folyosókra ahonnan más folyosók vezetnek termekbe. Meg mersz ré esküdni, hogy az egyik kivilágítatlan sarokban egy csontvázat láttál. Szegény pára. Minden bizonnyal eltévedt. Végül egy csatornában köttök ki ami kivezet a várból. Ekkor megtekinteheted a Westhalli köznép nyomorúságos és mocskos életét. Mindehol sár és latyak. Az utcán örömlényok és koldusok váltják egymást. A házak pedig omladoznak, hogy az utakról ne is beszéljünk. Végül egy elég romos kocsmában köttök ki. Az egyik vezetőtök int a csaposnak majd felkísér titeket az emeltre egy szobába. -Kérem maradjanak itt amíg a többiek megérkeznek.-mondja.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Nov 13, 2016 12:16:45 GMT 1
- Nyugalom barátom. – Mondom ezt neki barátságos hangon – Nem akarom elvenni tőled a hősi halálhoz való jogot és a bosszút. Igazság szerint mi is a bosszút keressük ezek ellen. De az értelmetlen halál semmit sem ér. Te pedig ahogy látom, pont ilyenre készülsz. Azért vagyunk itt, hogy kinyírjuk ezeket a tanyádon. Mi a…. – Itt egy percre elhallgatok, majd miután összeszedem a gondolataim.– Mi vagyunk a bosszú a szeretteinkért! Mi vagyunk a vas ami az ellenségbe hatol! Mi vagyunk azok akik vérükkel fizetnek a Királyságért! És segíteni akarunk neked és mindenki másnak akitől mindent elvettek. Köves minket.
Vissza indulok a dzsindzsásba és intek neki, hogy kövessen.
- Valaki adjon egy kést. – Miután megkapom, a kést a levetkőztetett fogolyhoz lépek, kitépem a szájából azt amivel azt eltömik. Ha még mindig nincs eszméleténél egy jól irányzót ágyéktáji rúgással igyekszem felébreszteni. Majd talpra állítom és a kést a veséjébe vágom két-három alkalommal és mindegyik alkalommal megforgatom benne, hogy még hangosabban, még keservesebben kiáltson segítségért. Majd elindulunk vissza a hátramaradt jobban felszerelt embereim felé. Közben pedig remélem, hogy a száraz talpúak őrjáratának egy nagyobb része csak kijön megnézni mi folyik itt kint.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 24, 2024 15:18:09 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Nov 13, 2016 14:30:21 GMT 1
Hát... ez nem sok információ... A Deagry név hallatán ökölbe szorul a kezem. El fogok késni… Ez így sehogy sem jó… Elcsesztem... Megragadja a kezem, majd előadja családunk történetét. Mintha én nem tudnám… „Mi nagyra vagyunk hivatottak.” Ez visszhangzik a fejemben. De milyen áron…? Kelletlen sóhajjal felé fordulok. - Atyám, Nigrommarral valóban nincs kapcsolatunk, azonban Kevinével kapcsolatban van itt valami… - előveszem a levelet és a kezébe nyomom – Nekem eléggé hitelesnek tűnik… Nem sokkal Sid érkezése után kaptam. Nem tudom, mi alapján választott engem, de nekem jobban tetszik az eddigi események alapján. Sóhajtok. Nem nézek apámra, az egyik szökőkút mintázatát bámulom. - Remek helyzet, mondhatom. Valamelyik nagyhatalmat magunkra fogjuk haragítani. Ha visszautasítom Kevinét, de ők győznek, akkor meg lett volna az esélyem némi hatalomra, de így kivégzés lesz a jussom. Ha visszautasítom Krakkorakkot, de ők nyernek, ugyanez. Újra rá emelem tekintetem. - Mi a véleményed?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Nov 13, 2016 16:19:35 GMT 1
A trónomhoz láncolt oroszlánok másodpercek alatt ugrottak fel a talajról. Horgo azonban úgy állt mellettem, mintha csak egy tartóoszlop lenne. A pallosáért nyúlt, de intettem, hogy maradjon nyugton. Ujjaim hegyével a fából készült trónus karfáin kopogtattam, majd felkeltem róla. Lehajtottam a fejem, afféle üdvözlés gyanánt, majd közelebb léptem a kereskedőhöz. - Szóval bármit mi? – Hátat fordítottam neki és a zsebemből egy oroszlános aranytallért vetettem oda neki. – Feltételezem ez az, amire vágyik a pénzéhes szíved igaz? Végighúztam a kezemet a terem egyik asztalán, majd a végéről elragadtam egy térképet és az asztalra terítettem azt. - Krakkorrakk és Kevine viszálya csak most kezdődött, de hamarosan pontot is kell tenni a végére, ezen felül nem elfelejtendőek a volgreoni ügyek sem, az első ügyeim közé tartozik az, hogy méltó vezetőt ültessek Almerra trónszékébe. Természetesen a magam módján. Biztos voltam benne, hogy érti a célzást. - Egyes emberek azt mondják, hogy veszélyes vagyok. – enyhén más irányba fordítottam a témát – Mások pedig azt, hogy... értékes szövetség. Ez attól függ kedves barátom, hogy ki, és mivel keres meg. Te pontosan mit ajánlasz a támogatásomért?
|
|
Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Nov 13, 2016 17:32:39 GMT 1
Ragen mohón kapta fel a pénzérmét, majd féltve zsebébe csúsztatta azt. - Pontosan erre gondoltam, de csak ha több is van belőle - felelte vidám mosoly kíséretében és játékosan meglóbálta botját. - De ne nevezze pénzéhesnek, olyan rosszul hangzik... egyezzünk ki a számítóban, azt még elviselem. - Jegyezte meg, majd idejét érezte, hogy válaszoljon a másik kérdésre is. Tudta, hogy nem szabad kapkodni. Üzlettársa kimért, művelt ember, aki ismer minden fogás, akár egy jól felkészül birkózó. Húzni az időt, talán ez érné meg, de komoly ügyek futnak, most csak rontana esélyein. Egyetlen jó pontja csak annyi volt, hogy egyedül érkezett, jelezve, mindenben alá veti magát Lancel úrnak. - Nézze, jóuram, én nem vagyok hadúr, a harcászat sem nevezhető kenyeremnek, a pénz és számok rejtik a boldogságot. Tudja, hogy mi a célom, én pedig tudom, milyen királyra vágyik a szomszédságában. Szívem szerint addig nyújtanám háborúit, ameddig csak lehet, de tekintve, hogy önnek több fontos feladata is van, mást nem tudok tenni, mint mindenben támogatni önt. Szívesen rendelkezésére bocsájtom szerény hadaimat, hogy felhasználja ott, és amikor csak akarja. - Eljött a fontos pillanata válaszának - Nem sok ember, de mindenki ismeri a mondást: "Mindegy mennyi, ha jókor használják fel." Jelenleg ön elfoglalt. Ajánlatom tehát a következő. Én késleltetem a királyválasztást hazámban, majd mikor az ön figyelme és ereje felszabadul, akkor segítséget nyújthat támogatásomért. És most jön a legfontosabb. Mindenki tudja, hogy a háborúhoz pénz kell. Mindig jó, ha van tartalék. Nyíltan kimondom: Ha királlyá tesz Almerrában, mindenben saját döntést hozok, és önálló király leszek, aki természetesen hajlandó megfogadni szomszédjának tanácsait és finanszírozni őt ezért. Egy független országot fogok irányítani, aki hajlandó támogatni Kevine-t, és bármit megadni, amit kér. - Majd eltűnt arcáról a mosoly, tekintete borús lett, majdhogynem fenyegető. Kétszer is koppantott pálcájával. - De meg kell kérdeznem. Támogat-e mást is ebben a harcban? Én szavatartó ember vagyok, de a kapcsolataim messzire nyúlnak. Bizalmamat ajánlom, de ha ön, jóuram, csak arra használ, hogy kijátszon engem a másik ellen, rossz hajó fedélzetére lépett. Talán erőm nem nagy, de van másom, ami igen. Nem fogok fenyegetőzni, mert annak nincs itt a helye. Így a szerződés, melyet előkészítettem - benyúlt belső zsebébe, majd kihúzta az előre megírt papírt - tartalmazza az erre való biztosítékot.
A szerződés tartalma: Én, Ragen "Pénz" Deagry, ezennel Mace Lancel kegyeibe ajánlom magam, és támogatását élvezve vágok neki az almerrai trón megszerzéséért. Mindezért cserébe felajánlom szabad akaratomat és hadseregemet, mely 5000 emberből és 10 hajóból áll. Ha azonban áruláson, vagy más támogatásáról lát napfényt e világ, úgy minden legitim vezetés kezébe eljut eme szerződés, és ennek másolata.
Ragen az asztalra csapta, és jól tudta, nem kell hosszú és körmönfont szöveg. Az értelmes emberek kevésből is megértik egymást. Egymásba font karokkal várta tehát az előtte álló nemes válaszát.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Nov 17, 2016 13:28:33 GMT 1
Kilovagolt a sátrából, majd egy gyors lelkesítő beszéd után kiadta a parancsokat. - A tenger válasza megérkezett a hívásunkra. Mutassuk meg, hogy a földjük a miénk! Ma este Gretter Eiderdrake koponyájából isszuk majd a borunkat, de ehhez az kell, hogy visszaküldjük a halakat a tengerbe. Előre! A seregek két helyen törnek ki. Fent a lovasság tör majd ki az előre elkíszített kijáraton, így elkerülve a csapdákat. Az íjászok hátulról küldenek eget beborító nyílzáport az ellenségre, míg a kardforgató lovasság lekaszabolja a talpas egységeket és tönkreteszi az ostromgépeket. Ez a hullám indul meg először. Ezen terv végrehajtásához az északi lovasság segítségét is kéri, harmincezer embernek a vonalát ezzel simán el kéne tiporniuk. A gyalogság a lenti kijáraton hagyja el a tábort, a légiósok vanna elöl, hogy távoltartsák a lovasságot. Az íjászok amint lőtávolba érnek elkezdenek tüzes nyilzáport küldeni az ittlévőkre. Ez a sereg lassan halad előre, a sereg pajzsai mögé bújnak. A harminc hajó nem bont pozíciót, azonban hatalmas (szintén égő) kődarabokkal tüzet nyit, melyek elsősorban az ostromgépeket veszik célba. A gyalogsági sereg egy ponton megáll és folyamatos sortűzzel lövik az ellenséget, a nyilak egyszerre indulnak el, az íjászok kivárnak. Ezen a fronton ötezer lovast várakozik, ők állnak leghátul. A kardforgatók az íjászokat ölelik körbe, akik közvetlenül a légiósok mögött húzódnak, akik afféle falat képeznek maguk köré, ha az ellenség nyilakkal támadna. (Teknős alakzat). Ha az ellenség továbbra sem rohamozik, akkor lassú léptekkel indulnak meg előre, a hajók továbbra is tüzelnek. (Tíz felfelé, húsz ide.)
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 17, 2016 13:45:55 GMT 1
aTSUlgRJ1-100
1-501-100·1-50