Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Nov 5, 2016 16:50:29 GMT 1
A kedves vendégemet egy szolgálómra bíztam, aki az egyik háló szoba felé vezette. - Hamarosan a félelf is megy.- szóltam utána harsány hangon. Ezután elküldtem egy tucat szolgám és őröm Ismae-ért, hogy szedjék rendbe őt a vendégemnek. Addig is a katonámmal beszélgettem.
Az egyhangúan telő időt a cellában az katonák hirtelen berontása zavarja meg. Egyenesen Ismae-t veszik célba. Meg ragadják és kiviszik.
Egy pár ajtóval arrébb lévő fürdőbe viszik, ahol az a tucat szolga várja, hogy rendbe szedjék. Leszedik róla az összes ruháját és egy finom illatos fürdővízbe rakják bele, ahol alaposan megfürdetik. Miután ezzel végeztek megszárítják, befújják finom illatos parfümökkel és egy alig valamit takaró ruhába felöltöztetik. Mindezek után átvezetik őt abba a szobába, ahol a király vendége várja. Óv intézkedésből kezét-lábát az ágy négy sarkához kötözik, nehogy valami rosszat tegyen. - Méltóságos Uram itt van a félelf, amit királyom ígért. Élvezze ki a vele töltött idő minden egyes percét. - mondta nyájasan. Majd kimentek a szobából. A biztonság kedvéért, azért tíz őr az ajtó előtt várt.
- Jó, hogy mondod majd elkeletkeztem erről.- válaszoltam a katonámnak.- A hadra fogható emberek felét, ami úgy 100 ezer ember, kell betoborozni. Annyi bőven elég az új gyalogsági támogató szerkezetek mellé. Eljött az ideje azok használatba vételének is. A Blackwall-nál tartandó főpróbán megfognak lepődni azok a mocskos kevinei-ek.- felnevetek és megveregetem a vállát.- Na most menj és küld szét a parancsom az egész országba, hogy új 100 ezer harcképes ember várjon két nap múlva Wasthall előtti síkságon.- mondtam. -Igenis királyom.-felelte, majd távozott. ~ Még van egy órám a tanácskozásig. Mit is csináljak?~ meredtem kérdően magam elé. ~ Ahhh... meg is van elbeszélgetek a másik két foglyommal.~ és nagy iramban megindultam a cellájuk felé. Az utam során találkoztam nővéremmel, aki elég lenéző tekintettel nézet rám- - Már megint új szajhákat hoztál magadnak, ráadásul elfeket.- mondta lenézően. - Nem mindegy az neked nővérem. Legalább nem kevinei-ek.- mosolyogva válaszoltam. - Vigyorogjál csak. De jobban tennéd, ha az általad kirobbantott háborúval foglalkoznál és nem azokkal a szajhákkal.- válaszolta erélyesebb hangon. - Nyugalom. Nem lesz baj. Ha azért aggódnál, hogy így nem lesz oroszlán bundás ruhád az teljesen alaptalan kedves nővérem. A kevinei főmocsok cicusaiból fogom elkészíttetni. Ha nem haragszol meg dolgom van. Később beszélünk még. -válaszoltam neki és elmentem. Nem néztem vissza, de éreztem ahogy szemeivel épp eléget.
A cellába nyolc őr kísért be. Első dolgom volt az, hogy oda léptem az akolitához majd torkát megragadva a falhoz nyomtam. Ha kedves társa a segítségére sietne négy őr veszi kezelésbe fegyvereik markolatával. - Mond csak kedves akolita. Kezdettől fogva az volt a terve a népednek, hogy a mi jó szándékunkból leszállított fegyverekkel, mitrillel és egyéb olyan fontos eszközökkel amik egy háborúhoz kellenek, hogy gyanúsítottként Tenevába hívassanak. Várj nem kell válaszolnod tudom a választ. Persze, hogy igen.- mondtam neki, majd erősebben megszorítottam a nyakát és mégy jobban a falhoz nyomtam. - MEGÖLTÉTEK A SZENÁTOROKAT, DE A KRAKKKORAKIAKAT NEM. HOLMI JÓ SZÁNDÉKBÓL NEM DE BÁR.-ordítok rá, majd jobb ököllel arcon ütöm. Ezután ismét megragadom. - Emiatt oda mentem, hogy rám kenjék az egészet. Erre még több galibát csináltok. Megöltétek két ország uralkodóját. Eddig nem is lett volna baj kedves akolita. DE a visszaúton az a mocskos kevinei csapdát állított nekem és emiatt oda veszett 7000 katonám és 74 hajóm, ami igazán szíven szúr. És ez azt a helyzetet magyarázza el nekem , hogy a te szánalmas néped és azok a mocskos kevinei-ek összejátszottak.- mondtam majd elő veszek egy kést és a nyakához tartom. - Túl kevés lenne ez a haragomnak, ha megölnélek. Majd megfizetheted az ágyamban a nekem okozott károkat akolita, ahogy a kevinei áruló is.- mondtam, majd a másik foglyomra tekintek mosolyogva. Ezután az akolitát eleresztem, elrakom a kést és a másik foglyomhoz lépek. - Mit is csináljak veled? Tudom elmondhatnád, hogy mi is ez az egész. Miért vagy szökevény? Meg amit tudsz még. Nagyon fontos lenne.- mondom neki. Ekkor lép be egy katonám sietve. -Királyom jöjjön gyorsan ezt látnia kell.- mondja ijedten a katonám. - Pont most. Sebaj. Majd kikérdez más. Guthr kérdezd ki helyettem ezt a kevinei árulót.- mondtam neki majd kimentem a cellából. - Igen királyom.- válaszolta.- Na hallottad a királyom kérdéseit válaszolj vagy rajtad töltöm ki haragom, amit a néped tett a testvéremmel.- mondta neki és várta a válaszát.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Nov 5, 2016 18:56:05 GMT 1
A katona felvezetett a királyi vár legmagasabb tornyába és a tenger felé mutatott. - Nézze királyom lángol a tenger.- mondta ijedten. - Az nem lehet az a mocsok biztos erre várt- mondtam. - Menj szólj a tiszteknek, hogy riadóztassák az őrséget és fegyverezzék fel a harc képes lakosságot.- adtam parancsba. - Igen királyom.-felelte. - Ez nem lehet igaz.- rúgom félre dühömben a közelemben levő széket. ~ Lehet tettemmel megmenekültem a Fyr öbölben, de bajba sodortam népem. De nincs mit tenni. Megmutatom azoknak a mocskoknak, hogy Krakkorak sokkal erősebb, mint valaha.~ gondoltam, majd lerohantam a toronyból. Miután leértem szóltam pár tisztnek, hogy a vezetők ne Wasthall-ba jöjjenek, hanem a várostól 20 km-re lévő Gyilok mezőn gyűljenek össze csapataikkal. Nagy volt a tolongás a városban a veszély miatt. Tenger urai egy csapata indult Kirillbe segítség kép és egy éppen közelben járőröző őrség is velük tartott. A trónteremben vártak a városban lévő tisztek, hogy elkezdjük a válaszcsapásra való felkészülést. Tudták ők is és én is, ha egy inváziós sereggel jönnek, akkor Kirillnek egy fikarcnyi esélye sincs, de legbelül bíztam benne, hogy nem így lesz. Minden egyes tisztnek kiadtam a parancsot. - Ti ketten Stixcape-be mentek a Gyilok mezőn keresztül. Ha oda értetek össze szeditek a katonákat, a hadra fogható emberek, a flottát és jöttök vissza. Ti ketten Liech-be mentek és ugyan ezt teszitek. Ti ketten pedig Burgend-ba mentek. Te még elmész Liech-be és az új 60 Laz'ghul osztályú hajót fogod vezetni a csatában. Ezen felül ti hárman Oovur-ba mentek. Itt van nem messze nyugatra a sziget belseje felé.- mondtam nekik. - Értettük királyunk.- válaszolták egyhangúan. Ezután rohanás és kapkodás volt jellemző a városban. Mikor volt egy kis időm pihenni egy katonám jött azzal a hírrel, hogy Kirill elesett és az ellenség kezére került. Erre nem volt erőm más kép válaszolni, mint hogy lehajtottam a fejem. Tudtam, hogy nem fog kitartani a város kevés volt a katona és én is késlekedve cselekedtem. Nem sokára e baljós hírre hoztak ezüst tálcán egy üzenetet, egy levágott fejjel és Bionbyr köpenyének egy darabjával. A látvány már nem sokkolt, mint régen, inkább haragot, gyűlöletet gyújtott bennem és az, ami a levélben állt az vég kép kiverte a biztosítékot és darabokra téptem. - MÉG MIT NEM TE NYOMORULT MOCSKOS KEVINEI ROHADÉK. MAJD ILY KÖNNYŰ LESZ A DOLGOD? - ordítom hangosan. - Katona- szólok oda erélyesen . - Igen királyom- feleli. - Küldjetek ki felderítőket, hogy mi hír Kirill-ben és a környéken, és aztán rögtön szóljatok nekem.- mondtam. - Igen királyom.- felelte és kiment a teremből. Már besötétedett így a válasz csapás is holnapi napra marad. Remélem, hogy holnap este már a mocskok hulláin fogunk táncolni. Elaludtam a trónon, de a vissza érkező felderítőkre felébredtem. - Királyom meghoztuk a jelentést. Az ellenség teljesen befészkelte magát Kirillbe és Westhall-ba vezető után lassú iramba törnek előre. A számuk több, mint 60 ezer fő királyom. Lovagok és katonák jól fel fegyverezve és több száz hajó a tengeren. Pontos számot nem tudunk mondani.- mondták a felderítők. -Semmi baj. Épp elegendő ez is.- felelem nekik. - Katona szólj a városi kikötőbe, hogy állítsanak blokádot a folyóra a tenger felől gyújtó hajókból 10 sorban és pár íjjásznak osszák ki a városban az új számszeríjakat. Az ő feladatuk lesz a lovagok levadászása, ha a városhoz érnek. Reggelre jó híreket hoztak a futárok. Az Stixcape és Liech-bő délre megérkeznek a csapatok. Burgend-ből pedig estére és szintúgy a hajók is. A hadi eszközök Oovur-ból és a sziget többi részéről összeszedet sereg már a Gyilok mezőn vár. Amint megtudtam ezeket az információkat a Tenger urainak megmaradt tagjaival én is kiindultam a Gyilok mezőre, hogy magam vezessem a műveletet.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Nov 5, 2016 20:52:05 GMT 1
i.imgur.com/7gWltyW.jpg Elyanna Lancel/A minimális irányítás engedélyezve volt/ A civilázicó, ami az erdő mélyén várta egyszerűen lenyűgözte őt, teljesen másra számított. Egy-két elvétett falura, lepukkant helyekre, ehelyett piramisokat és egy hatalmas várost kapott. Kicsit elhúzta a száját mikor meghallotta, hogy az akolitákat innentől ellenségekként kezelik. De ez az ő belső háborújuk, számára nem jelentett semmit. A tömeg megoszló volt, azonban egyik fél sem volt örömmitas. Nagyjábal az ürülékkel dobálódzók alkották a halmaz alját, a semlegesek pedig annak elejét. A lány ezért sem tudta hibáztatni őket. Biztos volt benne, hogy sokan a múltban ragadva gyűlölik a Lancel házat. Ezen változtatnom kell. Megálljt parancsolt a lovasságnak, majd leszállt a lováról, levett három láda orvosságot és a legszegényebb réteghez lépett oda. Természetesen a testőrsége kíséretében, az elfek tekintetét fürkészve. Az egyik kisgyerek elé helyezte a ládát, lepattintotta a fedelét és kiemelte belőle a gyógyitalokat. - Békés szándékkal érkeztünk. - Felemelte a fejét, hogy mindenki jól hallja őt. - Azért érkeztem ma hozzátok, hogy elsimítsam a Kevinei köztársaság és az Elfek közt zajló ellentéteket, azért jöttem, hogy megismerjétek a Kevinei köztársaság valódi oldalát. Azt az oldalát, amit... - Arra nézett, aki ürülékkel dobálta őt - amit egy barátnak, szövetségesnek mutat. Megvárta, amíg ténylegesen köré gyűlt az egész város. - Te ott! Most már rá is mutatott a férfira. Visszasietett a lovához, kioldotta az annak oldalán pihenő korbácsot és a férfi elé hajította. - Feltételezem a Lancel házban szolgáltál - kiáltotta. - Hány évet voltál rabságban? - Húsz hosszú és kínkeserves évet, de kétszer annyinak tűnt. - Értem. Ely finoman kioldotta a mellvértjét, majd a földre tette azt. Ezt követően kigombolta az alatta lévő bőr ruháját, így az egész felsőteste szabad volt. Még szerencse, hogy nem volt szégyenlős, nem lett volna rá képes, ha így tesz. - Szóval húsz évet szolgáltál, de negyvennek tűnt. Legyen hát. Itt az ideje, hogy bűnhödjek azért, amit az őseim elkövettek. Maga mellé állította az őreit, hátat fordított a férfinak és letérdelt, várta a korbácsütéseket. Természetesen megérezte őket, de tisztában volt azzal, hogy sokkal erősebb a férfinál. Ez az ütések erejéből is meglátszott. A negyvenedik után felállt és ennyit mondott. - Tudom, hogy ez nem adja vissza azt a húsz éved, azt nem tudom visszaadni neked. Pusztán azt mutattam meg neked, hogy az emberek változnak, az idők változnak. Megbántuk amit veletek tettünk, és bár nem tudjuk visszacsinálni a múltat, szebbé tehetjük a jelent és a jövőt. Együtt. A ruhája beletapadt a hátán keletkezett sebekbe, de megpróbált erősnek látszani. Visszavette ruháját, majd nagy nehezen a mellvértet is. Felállt a lovára és az udvarig meg sem állt már sehol. Minden figyelmét lekötötte a hátába hasító fájdalom. - A szállást elfogadom, türelmesen fogom várni a herceget. A katonának is csak ennyit bír kinyögni anélkül, hogy ne látszódjon rajta a fájdalom. A szállására jóformán berontott, levette magáról a sebébe maró ruhákat. Ekkor pillantotta meg a szobában ácsorgó szolgálólányt, mellette a vajat és a gyógyolajakat. Nyilván a herceg hallott az eseményekről, mi másért lenne itt ez a nő... és a gyógynövények. - Felség, a nevem Anish. Személyesen a herceg küldött, hogy az itt tartózkodása alatt álljak a szolgálatára mindenben, amiben csak módomban áll. Ely meglepődött, csak bólintott a lány szavaira. - Elyanna Lancel vagyok. Örülök, hogy megismerhetlek Anish. Hagyta, hogy a lány bekenje a hátát, biztos volt benne, hogy ezek a gyógynövények a legjobbak, egy-két nap és hűlt helye sem lesz rajta. Meglepően finom kezei voltak az elfnek, nyilván nem a padló sikálása volt a dolga eddig. Türelmesen várta, míg a bőre beissza a gyógynövényeket. A legnagyobb félelme jelenleg az volt, hogy a herceg benyit hozzá. Teljesen más helyzet, biztos zavarba jönne, ha így lenne.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Nov 5, 2016 21:46:14 GMT 1
Ria Manches Qastert. Egy poros város, amit a Manchesek emeltek fel a semmiből. Qastert a világ leggyönyörűbb városa. Legalábbis ezt mondták mindig az erre járó kereskedők. Meg olyanokat, hogy gyönyörűen felújították az egészet a Manchesek. Pedig nem kellet sokat dolgozni vele. Azelőtt csak pár kecskepásztor viskója volt itt. Azoknak a házaira építkezni meg könnyű volt. Mára már több itt az alpaka, mint a kecske. Ezen a helyen abszolút nem érkezni észak hidegét. Sőt pont fordítva. Ilyen délen már állandóan fülledt meleg van. Hamarosan jó apád elé hárulsz, hogy beszélhess vele. A kedvenc függőkertre néző szökőkutas fedett teraszán találkozol vele. Te már ott állsz, mikor megérkezik. -Leányom. - tárja szét a karjait. - Üdvözöllek otthon. Mesélj az utadról!
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 5, 2016 22:04:25 GMT 1
KEVINEI kémjelentések s21.postimg.cc/o4ibstp6f/at10_thb.jpg-Gretter Eierdrake sereget gyűjt és 70-100 ezer közötti férfit hívott hadba. A várak jó állapotúak mindegyik komoly ostromra készülődik de Waesthall védelme a legerősebb. A flotta Stixcapei része kihajózásra készül és délen is gyülekeznek. A számadatok róla nem ismertek (100+). -Nashreen Frostforge egy titkos látogatód fogadott éjfélkor. Legalábbis ezt állítják az épeszűbb jelentések. A másik felük simán azt, hogy beszél álmában. -A Boremmiai Kuen választásra a következő teliholdkor (egy hét) kerül sor. - Somarum Pilatus ülve pisil. -Ria Manches visszatért Almerrába. Feltehetőleg Qasterthbe ment atyjához tárgyalni egy bizonyos házasságról, ami nincs ínyére. -Tyres Frosforgenak nagyon brutális hasmenése volt. -Nashreen Frostforge egy mentő alakulatot küldött Ismae Sorna részére.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Nov 5, 2016 23:48:24 GMT 1
VÁLASZCSAPÁS Lassan, de biztosan gyűlnek a katonák. Északról és Délről is hamarosan megérkeznek az emberek, és még a hajók is elfoglalják a biztonságos távolságban a pozíciókat. Ahogy delelőre ér a nap összegyűlik a sereg kb 100 ezer katona mindent össze vetve és 600 hajó. A maradékokat kiküldtem a tengerre, hogy ha netalán erősítésük érkezne értesítsenek minket. Ezen felül még érkeznek Oovurból a támogató eszközök. A sereg eloszlása a következő Délen: Westhallban lévő katonák 35 ezer ( 5 ezer lovas, 10 ezer íjász, 20 ezer gyalogos) és az ide küldött 20 balliszta, 20 katapult és 10 hajítógép Északon: az érkező 10 ezer katona, a hozzájuk küldött 20 ezer frissen toborzott ( 5 ezer lovas, 7 ezer íjász, 18 ezer gyalogos) és a szintén 20 balliszta, 20 katapult és 10 hajítógép Nyugat:(Gyilok mező) Maradék Tenger urai, a 10 ezer Liechből és Burgendből ide mozgósított katona plusz a 25 ezer frissen toborzott(10 ezer íjász, 5 ezer gyalogos, 20 ezer lovas).Ezen felül még 20 balliszta, 20 katapult és 10 hajító gép. Keleten: a 600 hajó fog támadást indítani A tüzérségi gépekhez Oovur-ból érkeztek kezelők. A ballisztához 3 ember, katapulthoz szintén 3 ember, a hajító gépekhez pedig 6 ember érkezett. CsataEste mindegyik sereg közelebb ment célpontjához. Az északi és nyugati Kirillnél állomásozó seregekhez, míg a déli a Westhall felé tartó elő őrshöz. A tengeren lévő hajók is készenlétben voltak. Első lépés A part mentén támadnak. Az északi sereg a támogató eszközöket lő távolságba helyezte, hadrendbe álltak. A támadást a hajítógépek tüzes lövedékei kezdik meg majd 10-sével felváltva a katapultok és a balliszták is tüzet nyitnak az ellenségre. Őket követik az íjászok lövedékei. Ezt addig folytatják míg az ellenség fel nem vonultatja csapatait erre a hadszíntérre. Ekkor az íjászok fele átvált számszeríjra és a közeledő ellenség lovagjait veszi célba, a többi íjász folytatja a tüzelést ameddig meg nem kezdődik a közel harc, ekkor visszalépnek a balliszták vonalába. Ha úgy 5-10 perce megy a kézi tusa, akkor egy lovas roham indul a part irányára merőlegesen a baráti csapatok vonalától távolabb, hogy ketté vágja az ellenséges csapatott. A roham szélessége úgy 500 méter. Amint ez a roham elkezdődött a tüzérség egyre jobban a várost kezdi lőni és az ellenség hátsó alakzatait. Ezzel egy időben a tengeren is elkezdődik a támadás északi és déli irányból, mint egy becsukódó szörny állkapcsa. Gyorsan bekerítik bekerítik az ellenséget majd a támadó hajókon lévő tüzérségi fegyverek az ellenség külső hajóinak tatját és árbócait veszi célba, hogy mozgásképtelenné tegyék őket. Ezután kisebb, mozgékonyabb hajók be manővereznek a sűrűjébe és ott kamikázeként csapódnak a hajókba felgyújtva őket. Ez alatt a többi hajó kívülről a part felé haladva kezdi össze morzsolni és lángra lobbantani az ellenséget. Második lépésAmint elindítja az ellentámadást az ellenség az északi csapat ellen a Gyilok mező felől érkező általam vezetett sereg tüzérségi fegyverei is tüzelni kezdenek Kirill felé. A Westhall-i csapat pedig ráront az ellen felére egy lovas rohammal merőlegesen a folyóra. Itt is úgy, hogy kettévágják a ellenséget. Szemből a város felől pedig a gyalogság indít rohamot az itt lévő tüzérség pedig a ketté vágott csapat másik részt veszi célba. A 12 folyón maradt hajó is támogatja a fedélzetén lévő fegyverekkel és íjzáporral a támadókat. Az itt lévő számszeríjászok is a lovagokat veszik célba.(A szárazföldi és a hajón lévők is) Az általam vezetett sereg lovas rohamba kezd. A tüzérség ekkor nem az ellenséget, hanem egyre jobban a város irányába kezd ellőni. Az íjászok egy része és a tüzérségből 10 balliszta és 10 katapult átvonul a Westhall-i sereg megsegítésére. Amint elfoglalták a megfelelő pozíciót tüzet nyitnak az ellenségre. A lovasok mitrillből készült lándzsákkal van felszerelve, amit első sorban a lovagoknak szánnak. Középen én és a Tenger urai vagyunk. A támadó csapat szélessége 800-1000 m között van. Ezzel rohanjuk le az ellenséget. Harmadik lépés Amint meg indul a Gyilok mezei sereg lovas rohamja, úgy kezdenek az északi sereg is előre törni és próbálnak a rohamozó csapathoz csatlakozni, hogy körbe zárják Kirill-t. A Westhall-i csapat is ugyan ezt teszi, amint sikerült megsemmisíteni vagy áttörni az előőrsöt. Ekkor a tüzérség és az íjjászok is közelebb mennek a városhoz, hogy a partot is tudják lőni. A tengeren a csukódó állkapocs taktikát alkalmazva morzsolják fel az ellenfél hajóit. És törik át a folyón lévő blokádot. Negyedik lépésAmint mind három sereg összeért. Hatalmas emberi fallá állnak össze 4-5 méteres lándzsákat az ellen félre meredve. Szépen lassan egyre beljebb szorítva az ellenséget. Közben a közelebb jött tüzérség ontja a lövedékeket rájuk. És ez megy addig ameddig az ellenséget be nem szorítják a tengerbe és a hajók fel nem morzsolják az ellenséges hajókat. Egy túlélőt sem hagyva. És mindenkinek csak egy parancs az elsődleges megölni minden ellenséget és küzdeni mind halálig. (Az északi sereg támadása kb 5-10 percel hamarabb kezdődött, mint a tengeri támadás. A Gyilok mezei és a Westhall-i sereg támadása 1-2 perces eltéréssel, de egy időben kezdődött. Az északi sereg támadása után, akkor amikor az ellenfél ellen támadást indított ellenük. Minden további az ellenfél ellentámadásain múlik.)
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Nov 6, 2016 9:55:01 GMT 1
Cassandra Bulker
Rezzenéstelen arccal nézte végig, ahogy a személyes testőrsége végzi a dolgát. Még akkor sem távozott, amikor Shani kínok és keservek között végre elaludt. Leült egy székre és úgy nézte az alvó foglyát, míg valaki be nem nyitott a pincébe. - Pssssszt. Épp alszik.A küldönc egy kémjelentést hozott a jelenlegi helyzetről. Cassie-t nyugtalanította a helyzet. - Ennek az ostoba halnak pont most kell akcióba lendülnie. A keresztre kötözött lányra nézett és egy álszent, sajnáltató grimaszt erőltetett az arcára, majd odaszökellt a kedvenc hangszeréhez, a trombitához. A lány füle mellé helyezte, majd jó erősen megfújta azt. - Ébresztő kismadaram. Úgy alakult, hogy ma nem alukálhatsz. Simította végig a lány meggyötört arcát a gyilkos kés pengéjével. Látta, hogy csak a kereszt tartja őt talpon, így először a karját tartó bőrt oldotta ki, hogy az előre essen, s csak ezt követően a lábára erősített szíjakat. - Kelj fel. Teljesen nyugodt hangon szólt, azonban amikor a lány nem bírt, jégkockákkal lehűtött vizet öntött rá. - AZT MONDTAM, FELKELNI! ELUTAZUNK KISMADARAM. Láncra verte a lányt és utasította, hogy kövesse őt. Mivel a kevinei köztársaság katonái a tiszta láng kivételével csak a csata után szálltak partra, így azok nem mondhatóak kimerültnek. Elrendelte, hogy kezdjék el a tábor körül az árkok kiásását, úgy, hogy az esetleges ellenséges lovaságnak szinte lehetetlen legyen manőverezni köztük. Az árkok Cassie számára nem bizonyultak elégségesnek. Az apró bokroba dárdákat állítattot, hogy a rajta átrohanók fennakadjanak, letakarta az árkokat, hogy gyanútlanul megpróbáljanak átrohanni rajta. Azt, ami a láncból maradt kihelyeztette a kikötő köré, olyan állapotban, hogy bármelyik pillanatban megtudják feszíteni azt. A következőket parancsolta a hajóknak: Induljanak el Westhall irányába, 20-30 hajót hagyjanak csak a tábor közelében. Ők lesznek a csalétek, ők aratnak majd diadalt. A terv egyszerű volt: Tudta, hogy néhány hajó a folyón ragadt, azt azonban nem, hogy mennyi, de biztos volt abban, hogy jóval kevesebb, mint amennyire Stixcape felől számolhat. Ezeket könnyűszerrel eltudja törölni a föld színéről a több száz hajójával. Megvárja a Stixcape felől közeledő flottát - A sajátját úgy állítja fel, mintha sorban állnának, azt az optikai csalódást szimulálva ezzel, hogy jóval többen vannak, mint harminc. Az ott maradt harminc hajó gyakorlatilag szinte el sem mozdul a partról. Ez a lánc miatt kell, ami egyszerre biztosít falat, és gyilkos csapdát a Krakkorakki hajók ellen. A lánccal ugyanis fenn akarja akasztani a Krakkorakki flottát, az oroszlánfoghoz hasonlóan itt is olajat erősített a hordókra. Azért hagyta a parthoz közel a hajókat, hogy az olaj ne nagyon tegyen bennük kárt. Szinte biztos volt abban, hogy a Stixcape-i hajók áttörik majd a láncot, ekkor indít tüzes nyílzáport a folyóra és indítja útnak a hajóflottát, ezzel oldalba támadva a katonákat. Shani és két testőre kíséretében átvágtatott Geist táborába és értesíti őt a fejleményekről. - A partra vetett hal elfogadta az öcsém meghívását. 70-100 ezer katonát gyűjt a Stixcape-i vár köré, mozgósítja az azt körülvevő flottát, feltételezhető, hogy a többit is. Ismertette a férfival a tervét, majd javasolta, hogy a katonái a hajnal első sugarai előtt induljanak útnak és vegyék elejét a támadásnak. Próbáljanak mögé kerülni, így két oldalról tudják megtámadni őket. Ezt követően visszatért a táborába és elrendelte a hadifoglyok felébresztését. - A királyotok semmit sem törődik az életetekkel. Azzal, hogy megtámadta a Hector öblöt ezt be is bizonyította. Így van egy jó hírem számotokra. Kinyújtotta a karját, majd a mutatóujját és végighúzta a tömegen. Teljesen véletlenszerűen kiválasztott öt férfit. - Rajtatok kívül a holnapi csatában mindenkiből élő pajzs lesz. - megvonta a vállát és elvigyorodott. - Jó éjszakát. Egyszerűen képzelte el a tervet: Láncra veri őket, és maga körül tartja. Átsétált a Tiszta Láng sátrába, kettéosztotta azt és másik féllel ismertette a csata menetét. - A Halkirály seregei nagy részét rögtönzött, kiképzetlen parasztok alkotják. Ők az elsődleges célpontotok. Az a dolgunk, hogy megritkítsuk a sereget. De nem a tiétek. Ti és még hatezer egységem egy kisebb-nagyobb kerülővel felgyalogol Westhall-ba, ahol az a kémfajzat kinyitja nekünk a kapukat és elfoglaljuk a várat. Erre az akcióra Sebastian Serwie-t jelöltem ki. Ezt követően küldött egy titkos üzenetet a Westhallban lévő ügynökének amelyben parancsot ad a kapuk kinyitására. A gondolatai végig azon jártak, hogy hogyan nézethetné végig dicsőséges győzelmét Shanival, de semmi épkézláb ötlet nem jutott eszébe. Hector régi szállására ment a lánnyal és az őt kísérő másik két férfival, majd hozzálátott a leveléhez, amit Mace Lancelnek írt, a kémei titkos nyelvén. " Fenséges Mace Lancel!
A Krakkorrakki király veszélyezteti az öblünket, kérem minél hamarabb mozgósítson további támogató csapatokat.
Cassandra Bulker
" Egy hasonló üzenetet küldött Nashreen Frostforge-nak is, szintén támogató csapatokat kért akik majd rajtaütnek a Krakkorrakki férgeken. Ezt követően levonult a pincébe Shanival, visszarakta őt keresztre, majd elkezdte élesíteni a kardját. Amint fáradtnak érezte magát nyugovóra tért.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 6, 2016 13:53:36 GMT 1
É,ÉK,ÉNY D,DK,DNY NY,K.CS 7r1Wvgfj1-9gyenge,közepes, erős időjárás: 1-31-31-9·1-3·1-3
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 6, 2016 14:11:31 GMT 1
A krill utáni partraszállás első napja. A kevinei és északi csapatok bevették magukat az elfoglalt területükre. Úgy néz ki, hogy előbb megerődítik azt ami eddig megvan és csak aztán engedik el. A szél észak keleti irányba fúj és valamivel erősebb mint az előző nap. Az időjárás tiszta ám délutánra megvátozhat.
Időközben északon beköszönt a tél. Az első havak a déli országokat is elérik napokon belül de ott Sor folyó felett már mindent a fehérség borít.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Nov 6, 2016 21:54:47 GMT 1
A cellában találkozunk egy harmadik emberrel. - Lady Ismae Sorna – hajtok fejet. – Minden rendben önnel? – kérdezem tőle. Hamarosan azonban őrök jelennek meg, és nem éppen úri módon viszik ki a nemes hölgyet. - Na szép… - mormolom még.
Amint távoznak, a társamhoz fordulnak. - Szinte biztos, hogy minket is ki fognak kérdezni – mondom neki. – Először tiltakozni fogok, aztán úgy teszek, mintha beadnám a derekam. Rád fogok nézni, és ennyit mondok: „Muszáj…” Erre te dühösen fogsz rám nézni, mintha elárulnálak, viselkedj végig úgy. Aztán beadom neki mesét. – Itt elmondom neki, mit fogok mondani. – Nos, megfelel? Vagy van jobb ötlet?
Fejemben terveket szőttem, hogy mit mikor és hogyan tegyek. De megint megzavarnak. Ezúttal maga Gretter Eiderdrake és az őrei. Azonnal talpra ugrom. Ebből semmi jó nem sül ki… Azonban először az akolitát „veszi kezelésbe”. A segítségére sietnék, de persze az őrök nem hagyják, így kénytelen vagyok végignézni. Amikor arcon üti, felmordulok. Csak nem fontos lett neked? Szólal meg bennem egy kis hang. Aztán amikor Mace-t sértegeti, egy pillanatra elönt a méreg, és majdnem szembeszállok az őrökkel, de aztán mégsem teszem. Ezt még nagyon megkeserülöd, Gretter…
Végül rám néz, de sajnos elhívatják, így valaki más kérdez tőlem. Elgondolkodom. Nem sokat segít, ha nem mondok semmit… Az akolitára nézek bocsánatkérő arccal, majd ennyit suttogok neki. - Sajnálom, muszáj… - Ő pedig dühösen bámul vissza rám, pont úgy mint akit elárultak. Mivel elárulom éppen most… Kénytelen leszek elmondani az igazat, különben nekem végem… Bocsáss meg… Ezután belekezdek. - Azt hiszem senki előtt nem titok, hogy Mace Lancel köröztet minket… - itt megforgatom a szemem. – Én vigyáztam rá a cellájában, amikor elmondta, hogy a szökésünk napján pontban éjfélkor két szökevény fog elindulni – Itt félbeszakít az akolita. - Ne merd tovább mondani! – De én nem figyelek rá, és folytatom. - Az egyiknél volt egy könyv. Ez volt a cél, illetve további információk kiszedése az emberből. Azt mondta az akolita, létfontosságú, hogy ezt megtudjuk, de az uralkodónak nem szabad erről tudnia, hiszen ez az ember ravasz, nehéz becsapni. Valószínűleg, ha nem mi megyünk, azonnal kioltotta volna az életét, a könyvet pedig használhatatlanná tette volna. Mindegy is… Megszöktünk, és az ember testőreiként adtuk ki magunkat. Puhatolóztunk, de sajnos nem tudtunk meg semmi hasznosat, mert megtámadtak minket, és szétszakadtunk. Így mi ketten itt vagyunk, ő meg valahol máshol a könyvével és információival… Ennyi dióhéjban… - mondom, majd még egy bocsánatkérő arcot küldök társamnak. Borzalmasan érzem magam…
Ketten maradunk az akolitával egy szobában. Remek, most részletesebben is tudunk beszélgetni erről-arról. Felé fordulok. - Nos, azt hiszem, hogy most tisztázzuk a dolgokat. Nem hiszem, hogy sok időnk lenne egymással, szóval… - Egy pillanatra megállok, és elgondolkodom. - Úgy gondolom, a legjobb választás, ha majd esélyt kapuk rá, hogy Mace Lancel-lel és Elyanna Lancel-lel közöljük ezeket. Megbízom bennük, bár le kell szögeznünk nekik, hogy jól át kell gondolniuk mindent, ha nem akarnak még nagyobb háborút. Az már szinte mellékes, hogy nem is biztos, hogy életben maradok addigra… - mondom halkabban. Aztán a szemébe nézek. – Hogy tervezted a merényletet? Mert ha lehetséges, én is ott akarok lenni… Mihelyt ezt megbeszéltük, egy másik gondolat jut eszembe. - Szerinted a férfi és a másik társad merre mentek? Szerintem őket is érdemes megemlíteni… És igen, mielőtt kiborulnál. valóban egy részért csak azért csinálom, hogy ne öljenek meg… Sajnálom… De a nagyobbik rész pedig amellett szól, hogy megmentsük a néped, és ha nem lennék halálra ítélve, akkor is ezt tartanám a helyesnek…
Kis idő múlva azonban látogatóink érkeznek. Felháborodom, de csak az elborult arcom mutatja, amúgy nem látszik rajtam. Francba… Mit tegyek? Muszáj lesz támadnunk, talán ki tudunk menekülni… A társamra nézek. Ő azonban már cselekszik is, és pillanatok alatt végez velük. Egy pillanatra kikerekedik a szemem. - Nem semmi… - mormolom. Egyszer én is el akarom érni ezt a szintet. Szerencsére pont két kard van, ezért felkapom az egyiket, és az akolitára nézek. - Jussunk ki innen élve… - mondom, majd nekiiramodunk, de hamar rá kell jönnünk, hogy ez nem olyan egyszerű, mint gondoltuk. Sokszor sikerül elkerülnünk őröket, másszor megöljük őket. Ilyenkor eléggé fáj még a vállam, ezért a nagy részét a társam végzi, de nekem is kijár elég sok.
Éppen egy sarkon fordulunk be, amikor egy ismerős alakba botlunk. - Lady Ismae Sorna, minden rendben önnel? – mondom nyugodt hangon. – Azt hiszem, mostantól velünk jön… Hátha kijutunk innen élve… - mondom kissé nyers hangon, majd befordulok azon a sarkon, amin az előbb akartam, de még egy ismerős alak tűnik fel. - Garett?! – mondom meglepődötten. Egy percig szóhoz sem jutok. Mi van ma, találkozó?! Ő kezdi a beszélgetést. A hangja egy pillanat alatt honvágyat kelt bennem. Mihelyt befejezte, így szólok, miután biccentettem két másik társának. - Hát nem mondom, azért hiányoztatok… - csúszik ki a számon őszintén, aztán folytatom egy halvány mosollyal. – Gondoltam, ha már mindhárman foglyok vagyunk, nem hagyom, hogy egyedül bóklásszon védtelenül egy nemes hölgy… - Megforgatom a szememet. - Nem vagyok annyira hülye, hogy most fegyvert rántsak… Tűnjünk innen, vagy mind meghalunk itt…
Aztán közelebb lépek Garett-hez mutatva, hogy nem fogom megölni, és a fülébe súgom, hogy csak ő hallja. – Szarok bele, mit gondolsz rólam, de nem véletlenül tűntem el… Híreim lennének Mace Lancel-nek és Elyanna Lancel-nek… - mondom neki sürgető hangon. – Személyesen, mert ha olyan ember tudja meg, akinek nem kéne, abból bizony semmi jó nem sül ki… - teszem hozzá, bár kétlem, hogy ezt sikerülne elérni. Ha még mindig kételkedik bennem, amin nem lepődnék meg, akkor így folytatom. - Tudom, hogy nem bízol bennem, hülyeség lenne, ez természetes. De ebben nem hazudok... Tényleg fontosnak tartom, hogy megtudja - mondom neki. Ha eléggé ismer, akkor látja rajtam, hogy nem hazudok. - Aztán, hogy ő fontosnak tartja-e, az már nem az én ügyem... Addigra valószínűleg úgy is halott leszek - teszem hozzá. [/div]
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Nov 6, 2016 22:03:47 GMT 1
Bénáztam vagy a gépem, mindegy, tessék: Éppen egy sarkon fordulunk be, amikor egy ismerős alakba botlunk. - Lady Ismae Sorna – mondom nyugodt hangon. – Azt hiszem, mostantól velünk jön… Hátha kijutunk innen élve… - mondom kissé nyers hangon, majd befordulok azon a sarkon, amin az előbb akartam, de még egy ismerős alak tűnik fel. - Garett?! – mondom meglepődötten. Egy percig szóhoz sem jutok. Mi van ma, találkozó?! Ő kezdi a beszélgetést. A hangja egy pillanat alatt honvágyat kelt bennem. Mihelyt befejezte, így szólok, miután biccentettem két másik társának. - Hát nem mondom, azért hiányoztatok… - csúszik ki a számon őszintén, aztán folytatom egy halvány mosollyal. – Gondoltam, ha már mindhárman foglyok vagyunk, nem hagyom, hogy egyedül bóklásszon védtelenül egy nemes hölgy… - Megforgatom a szememet. - Nem vagyok annyira hülye, hogy most fegyvert rántsak… Tűnjünk innen, vagy mind meghalunk itt…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Nov 8, 2016 19:51:13 GMT 1
Cassanda Bulker - A kegyes
*** Egy tíz fős lovasság kíséretében lovagolt át Krakkorrakki táborba, békelobogót tartott maga előtt, nem állt szándékában harcolni. Ma este még nem. Sejtette a csapdát, sejtette, hogy A haditábor elé lépve a következőket kiáltotta bűzölgő halaknak. - Ajándékot hoztam a Kevinei királyság területéből. Mace Lancel szíves üdvözletével. Az öregek és a gyerekek lemészárlása nem méltó a dicsőséges köztársaságunkhoz. Belerúgott az egyik fogolyba, jelezvén, hogy indulhatnak. Ha valaki karddal közelít hozzá, csak ennyit válaszol. - Élvezd ki az éjszakát, mert holnap meghalsz halkirály. Ha nem akarod, hogy az, ami a becsületedből maradt most kárba vesszen, akkor holnap méred velem össze az erőidet. Megfordította a lovát, és elindult visszafelé. Azonban kivárt és megkísérelte a fokosát az egyik Krakkorrakki őr koponyájába állítani. Aztán gyorsított a tempón, manőverezett, hogy kikerülje az esetleges rá zúduló nyílzáport. Ha egy találat is éri, a ruhája ujjába rejtett pengével felvágja az ereit. Így hal meg Duhani Larris, az arcok védelmezője. /Ez történt előtte, azért lentre raktam, mert fent látszana a Whisper helye xD/ - A mai napra a Cassandra Bulker nevet adom Neked. Engem még nem láttak csatában, királykisasszony vagyok így rendezvényeken sem. Az álcád tökéletes és leleplezhetlen.- mondta a Bulker lány, miközben a nőre adta háza köpenyét, kardját és páncélzatát. - Tudod mi a dolgod. - Meghalni a Kevinei királyság dicsőségére, ha úgy hozza a sors, Uram. Győzni. - Helyes, nagyon helyes. Most pedig indulj. Cassandra kíséretében odalépett az öt hadifogolyhoz, öregek és gyerekek. A két véglet. Az egyik a jövő, a másik pedig szebb jövőt akar az unokáinak. És ami a legszebb: Egyik sem katona. Ravasz vagy Cassie, ravasz. - A ti életetek megkímélem . Szabadok vagytok. - kezdett bele a Bulker leányzó a beszédébe. - Egy feltétellel. - közben tiszta ruhákat adtak nekik - Ti magatok is jól tudjátok, hogy királyotok lemondott rólatok, eldobott több mint kétszáz ötven emberi életet. Miért? Azért mert ostoba. Mindannyian túlélhetitek ezt. Nem vagytok ostobák, tudjátok, hogy ekkora sereg ellen nincs esélyük... - köpött egyet - csak nézzetek körül, mi ostromra készültünk, erre ő mivel támad titeket? Parasztokkal. Lehet, hogy a rokonaitok is köztük vannak, fegyvertelenek. Tegnap még csak a földet művelték, holnap pedig egy számukra vadidegen fegyverrel küldik őket a hadsereg ellen. Egyenesen az ellenségeink szívébe viszünk most titeket. Üzenjétek meg a magatok fajtáknak, hogy akik leteszik a fegyvert kegyelmet kapnak. Vigyétek hírül, hogy hogyan bánunk a foglyainkkal, az ellenség halottaival. Egy bolond királyt akartok szolgálni, aki semmibe veszi a képességeiteket, életetek. A tanyáitokon nem lesz aki bearassa a termést, a városaitok éhezni fognak, nem marad semmi élelmetek, akár nyertek, akár veszítetek. Ezt akarjátok, vagy egy virágzó köztársaságot? Szerintem is. - Engedjétek meg, hogy bemutassam az igazi Cassandra Bulkert - érezte, hogy minden tekintet rá szegeződik. - Én egy hasonmása vagyok - Itt alig bírta visszatartani a mosolyát - Menjetek, szabadok vagytok. Gondoljatok a népetekre, nem egy holtföldet jöttünk meghódítani. ***
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Nov 9, 2016 1:10:29 GMT 1
Hazafelé menet nem történt semmi, minden simán ment. A legtöbb időmet a kabinomban töltöttem és gondolkodtam. Nem tetszett a helyzet. Kevine meg Krakkorakk beleavatkozása… Kormányzó, vagy királynő… Miért pont én? Ennyire jó lennék bábnak, vagy mi? Persze nem lennék az, nem vagyok könnyű eset, de most komolyan… Válaszokat kell kapnom. A gyönyörű Quastert. Hőn szeretett szülővárosom. Sajnálom, hogy nem mehetek az alpakáimhoz, ahogy ilyenkor szoktam. Szívesebben élvezném az ő társaságukat, de most nem lehet… Egy csapatnyi emberemnek meghagytam, hogy egy kicsit távolabb maradjanak készenlétben, majd bementem az épületbe. A szobámhoz rohantam. Az egyik szolgáló lány megszólalására felfigyeltem. Felajánlotta, hogy hoz nekem teát. Megköszöntem. Legalább attól megnyugszom kicsit. Kellett egy kis idő, hogy rendbe szedjem magam. Egy gyors fürdő után könnyedebb ruhákat öltöttem. Persze továbbra is megmaradtam a nadrág-ing-csizma viseletnél. Nem éppen egy klán vezető lánya benyomását keltettem, de ez sosem érdekelt. Miután megittam a teám a levéllel egy biztos helyen és Baltazarral a vállamon elmentünk a Teraszra, apám kedvenc helyére. Kellett rá várnom egy kicsit, de végül megérkezett. Az üdvözlése… Legszívesebben a szememet forgatnám. Mintha annyira érdekelném… A szeme sem áll jól. Nem megyek közel hozzá. Észrevétlenül igyekszem úgy állni, hogy ne tudjon sarokba szorítani. Bár szerintem, ha nagyon úgy adódna, le tudnék mászni innen… Nincs kedvem lefutni a szokásos udvariassági köröket, így rögtön a tárgyra térek. - Miért pont Krakkorakk? Megcsóválom a fejem. Arcom továbbra is rezzenéstelen. - Két ország közül a harmadikat választod… Illetve… kérlek avass be, hogy voltaképpen most mi folyik itt Almerrában?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Nov 9, 2016 23:23:36 GMT 1
Nigrommar egyhangúlag elfogadja Teneva támogatását a háborúhoz. Tyres egy ideig némán nézett a sárkányra, és Freyára, végül lassan bólintott. - Egyedül nem hozhatok döntést, a nővérem a királynő, de… engem úgy neveltek, hogy ne féljek valamitől csak mert ismeretlen. Ráadásul a laestiek sokan a sárkányokat istenként tisztelik… számíthatsz a segítségemre.
Nashreen Tyresszel megvitattam a haditervemet Erlena és Krakkorak ellen, részletesen kitérve a Tenevában történtekre is, hogy ő is a lehető legnagyobb rálátással rendelkezzen az eseményekre. A terveim a következők voltak: Mivel az állandó hadsereg 200000, további 200000 embert mozgósítunk. Mivel legfeljebb 700000-re növelhető, feltételezhető, hogy ez még nem szül pánikot és széthúzást. Miután megfejtettem a levél tartalmát, 60000 katonát küldünk Krakkorak ellen, és mellé 40 hadihajót, ebből 20 régebbi, 20 korszerű. Az egész országban ennek ellenére is fenntarthatjuk, és megerősíthetjük a védelmet, továbbra is figyelve az orkok és Erlena jelentette veszedelemre. Ami még fontos: Mivel tartok attól, hogy Krakkorak királya esetleg Ismae-vel kezdene zsarolni, ezért felállítok egy kisebb csoportot is, akiknek a feladata kifejezetten az, hogy kihozzák Ismae-t. Amennyiben sikerrel járnak, Gretter az utolsó ütőkártyáját is elveszti a csatában. A Krakkorak ellen induló seregek élére a tehetséges hadvezér, és becsületes katona Lord Geistet nevezem ki. Miután az elf biztosított, hogy nem akar megölni a következőket kérdeztem tőle: -Kevine mennyire irányítja az eseményeket? Tisztában van az elfek szerepével, és irányítja a szálakat, vagy egy olyan szövetségbe keveredik, aminek a következményeivel ő sincs tisztában? Mi változtatta meg Poeta Fenris hozzáállását? Miért bízik most ennyire északban, ha korábban mindenáron ellene volt? Mennyi idő van a szövetség megelőzésére? Az elfek társadalmi rendszere alapján, feltételezhetően mit reagálnának, ha megtudnák, hogy Kevine körözteti a nép két tagját is? Persze fenntartással kezelem a válaszait is, nem bízom meg benne maximálisan, ám egyelőre jobb tisztázni, ki a legmegbízhatóbb az országok között, és mire készülnek az elfek. Ez akkor is fontos, ha Kevinével egyelőre a szövetség mindenképp fenntartandó… hiszen a háborúba együtt vágtunk bele.
Eddig jutottam, holnap folytatom.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Nov 11, 2016 21:52:10 GMT 1
- Azt hittem nehezebb lesz belőled kihúzni az információt. Úgy megdolgoztalak volna. - mondta Guthr csalódottan, majd megfogta az állát és a szemébe nézet. - Mond félsz, hogy ilyen könnyen elmondtad az információt vagy csak hazudsz és azt hiszed, hogy ez a sok "ostoba, barbár Krakkoraki" majd elhiszi. - kérdően néz rá. - Nagyon tévedsz félelf vagy a kevinei áruló jobban tetszik. - mondta majd pár lépéssel arrébb áll tőle. - Véletlenül az "ember", akit említettél az nem az a éles nyelvű írnok Tenevából ?- kérdi Guthr majd ismét közelebb megy hozzá. - Ha ő, ha nem. Hol láttátok utoljára azt az "embert"? -kérdi majd folytatja. - Ha királyomnak pontosabban elmagyarázod majd ezt a kis történetet és nem köntörfalazol, akkor lehet, hogy segít nektek. És a végén még kiderül, hogy közös a cél. De ehhez először is az kell, amit előbb mondtam. "Ellenségem ellensége a barátom" így tartja a mondás nem? Dolgozzunk össze és, akkor mindenkinek jó lesz. Na, mit szólsz.. pontosabban mit szóltok hozzá?- kérdi majd hátra lép két lépést és várja a választ.
|
|