Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Mar 24, 2021 16:20:34 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Egy ideig babrálok a zárral, de néhány perc után ez inkább már csak unalmamban végzett pótcselekvés, és nem reménykedem sok mindenben. Elég szánalmas helyzet. Ma már betörtem egy hullaházba egy mutánslánnyal, le akartak lőni, valószínűleg lecsaptam az áramot, kétszer próbáltam meg ebédelni és egyszer sikerült is, sőt, még egy párhuzamos parkolást is végrehajtottam anélkül hogy felmentem volna a padkára. Ennyi siker után igazán lehangoló hogy nem bírunk betörni egy titkos laborba, ahol mutánsokon kísérleteznek. Hamarosan megérzem, hogy a lány megérinti a vállamat, és jelzi, hogy maradjak csöndben. Á. Tehát valószínűleg már jön is valaki, aki igazából meg tud ölni ha akar. Gyakorlatilag csak pislogok, amikor megjegyzi, hogy bízzak benne, és maradjak háttal az utcának, és továbbra is elszántan imitálom, hogy még mindig hiszek az ajtó nyithatóságában. A szemem sarkából észreveszem a felém közelítő sokkolós alakot. Ugyan nem vagyok harcos, de azért ha az ember eleget fut és erősít, annak megvannak az előnyei. Gyorsan megfordulok, és elkapom a fickó sokkolós kezét, hogy ha valakit eltalál vele, az saját maga legyen, ne én, majd rúgok egyet a térdére. Akár talál, akár nem, ettől remélhetőleg elveszíti annyira az egyensúlyát, hogy addig tényleg kiüthessem a sokkolóval... Ha nem, akkor is igyekszem kikerülni az esetleges visszatámadást, és újra ütni, vagy rúgni egyet, ha alkalmam adódik rá... vagy éppen megvárni, hogy Sophie kisegítsen. Mindenesetre, ha a két tag a földön van, az egyiktől én is megpróbálom lenyúlni a sokkolót... még jól jöhet. Sophie közben elég aktív vallatásba kezd a másik férfinél... amikor összezúzza a csuklóját egy pillanatra felszisszenek. Nem sajnálom a fickót, amennyit láttam, hogy mi történhetett a laborban, eléggé eldöntötte, hogy kinek a pártján vagyok, de nézni is rossz volt a dolgot. Mikor viszont észreveszem, hogy a férfi karja lenne a soron, óvatosan a lány vállára teszem a kezem: - Hé, hé, hé! Tudom, hogy egy rohadék, de ne törd el az összes csontját, ha nem muszáj. Hát, csontja az nem tört, de a falról már pereg a vakolat. Jobb, ha megjegyzem a jövőre, hogy ne idegesítsem fel ezt a lányt. Amikor azonban elkezdi mondani, hogy mire számíthatunk, kicsit elkomorulok. Egy pillanatig nézem a sokkolót a kezemben, majd megvakarom a tarkómat. - Nincs jobb ötletem, mint hogy próbáljunk sokkoló élményt nyújtani az ellenfelek számára. Én meg majd próbálok nem meghalni, tudod, ahogy beszéltük - megeresztek egy szerencsétlen félmosolyt a lány felé... nagyon többre nem vagyok képes, hazudnék, ha azt állítanám, hogy kicsit sem félek. De azért próbálom nem reklámozni. Úgy döntöttem, hogy belefolyok az ügybe, most már végig is kell csinálnom.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Mar 26, 2021 12:52:06 GMT 1
#s://2img~net/u/1813/32/74/27/avatars/328-52~jpg Végül az egész bájcsevej nagyon gyorsan a főgóré alázásába megy át, így kétség sem fér afelé, hogy hamarosan vér fog folyni. Én még nem tervezem feldobni a talpam, szóval folyamatosan figyelem a férfi arckifejezését és amikor a férfi kiadja a parancsot a lövésre, én is elsütöm a sajátom a hozzám közelebb álló felé. Mindeközben felborul az asztal, amivel egyidőben igyekszem felpattanni a kanapéról és leütni a másik fegyverest. Ha útközben sikerül felkapnom valaki fegyverét, akkor azt az asztal alatt lévő fönökre szegezem. Ha sikerül: - Vége a mókának, azt hiszem itt az ideje beszélgetni. Le a fegyvert, vagy kinyírom. Ha leteszi(k) a fegyvert, akkor meghúzom a ravaszt, méghozzá a férfi fejére célozva, majd a következő lövéssel a közelebbi (vagy ha korábban meghalt, akkor az egyetlen) fegyveresre célzok. - Imádom ezt a szigetet. Ezután hackeléssel megpróbálom kitörölni az adatbázisból, hogy valaha is itt jártam. Ha nem sikerül: Amennyiben nem sikerülne elvennem egy nagyobb kaliberű fegyvert, akkor igyekszem elvenni a sétáló neoncsőtől a tálcát vagy pedig felvenni a földről azt, majd a sértetlen fegyveres felé hajtani. A mechanikus szemem segítségét is előhívom a dobáshoz, ezt még Amerika Kapitány is megirigyelné. Ha nem maradt semmi, ami eltereli a figyelmemet, akkor a saját fegyveremmel loccsantom ki a főgóré agyát és utána megpróbálok betörni a szálloda rendszereibe és mindenhonnan kitörölni magam az adatbázisból.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Apr 3, 2021 20:48:08 GMT 1
Kísértő Múlt: Scarlet Witch -Én nem így gondoltam…- Kezdi halkan Wanda és lesüti a szemét. – Én… El tudom venni az egészet. Mind két oldalt.- Tárja szét a karját.
Ahogy az aura visszatér, és a lányra ripakodsz Wanda óvatosan kettőtök közé áll. Nem tesz, semmit nem is szól semmit, de ott van, hogy a szükséges meg tudja védeni a lányt.
-Akkor miért nem végzel magaddal?- Kérdezi alig érthetően.- Mindenkinek jobb lenne úgy.
-Elég!- Vág közbe Wanda.- Ha valóban így érzed…- Néz rád ezúttal.- Akkor csak fogad el az ajánlatomat.- Ha ez nem elég, hogy maradj, és más választ adj, neki csak elindulsz, még utánad szól.
-Ezúttal mondhatsz nemet Thena.- Most először szólít a neveden.- De tudnod kell, hogy figyelni fogok. És nem fogom hagyni, hogy bárki másnak, árts. És nem biztos, hogy csak én fogok erre figyelni. Ha pedig nem marad más választásom…- Itt elhallgat egy időre.- Mindenképpen meg fogunk állítani.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 3, 2021 21:57:11 GMT 1
Férgek: Alma és villámlás Karin : Ella Richards -Ne sértődj már meg!- Nevet fel a megjegyzéseden.- Csak szóval akartam őket tartani. Csak jobb mintha szétkenik a fejed a betonon.- Mondja nevetve. Aztán a kérdéseden elkomolyodik. – Egy szélsőséges csoport egy része akik Reavers-nek nevezik magukat. Röviden főleg mutáns gyülülő fanatikusok. Csak ellentétben a Tisztítókkal ellentétben ők nem csak egyszerűen kinyírni szeretnének minket, meggyőződésük hogy a kísérleteikkel jobb megoldás találnak a „problémára”, ami mi lennénk, és még a társadalmat is szolgálhatják. Eszméletlen édesek nem igaz?
Leül a tető betonkorlátjára és onnan folytatja.
-Valószínűleg te lettél volna az új kísérleti alanyuk. Nem tudom, pontosan mit tesznek a mutánsokkal, de azt tudom, hogy több embert is elraboltak. Én tizenhárom személyről tudok. A zsarukhoz hiába mennék, próbáltam az egyik kapu másik oldalán segítséget kérni, (Krakoára növény alapú átjárók vezetnek át, minden országban vannak, van ahol több is, ezek a mutánsok számára, legalább is Amerikában nyugodtan átjárhatóak.) de úgy tűnik a paradicsomban a kedves „testvéreink” elfelejtették milyen itt küzdeni az életért.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 3, 2021 22:34:22 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/510923335702413323/798551614259593246/20210112_145734~png Férgek: Őrült tudósok és játékaik Aria : Mirror és Raven : Sophie -Rendben, akkor kezdjük ezzel.- Veszek elő egy kupac gazt a táskámból.- Jó, ha van egy menekülő utunk.- Mondom és elültetem a kaput a sarok mögött, remélhetőleg nem fog nagyon szemet szúrni. Visszafelé felmérem a lehetőségeinket és grimaszba húzom a szám.
- Szerinted bele férsz az egyikőjük ruhájába?- Kérdezem. Ha rábólint, elkezdem a másikat vetkőztetni. Nincs, túl nőies alkata szóval elég rendesen lógnak rajtam a ruhái. Elveszem a sokkolót és a kulcskártyát is majd a szépen növögető kapu mellé vonszolom az egyik pasit, remélem, Andrew közben utánam hozza a másikat.
-Reméljük nem bukunk le rögtön.- Mondom halkan és lehúzom a kulcskártyát. Az ajtó, megnyugtatóan csippan egyet és a zár is kattan, az út szabad. Kicsi rá az esély, de még is feltámad bennem egy kis remény. Talán megtalálom Mindee-t. Az első folyosón alig égnek a lámpák egy kétszárnyú üvegajtóig. Itt a zár már nem csak a kártyát, hanem kódot is kér, de szerencsére ezt is tudom. Próbálom nyitni az érzékeimet, de ahogy, belépünk az ajtón túlra teljes a sötétség. Gyűlölöm ezt az érzést, nem érzek semmit, nem hallok senkit, védtelennek és süketnek érzem magam. Egy pillanatra át is ölelem a karjaimat és veszek egy mély levegőt.
Halkan indulok el a folyosón és igyekszem hallgatózni, Andrew-hoz is közelebb húzódok. Nincs kedvem az Argus magnában kikötni, nem beszélve róla hogy anya rögvest vissza is küldene és a testvéreimet is utánam.
-Nem igazán tudom, innentől hogy mi merre.- Suttogom. Ezután meghaljuk a lépteket.- Franc- súgom ismét.- Ahogy magam után húzom a srácot keresztül egy ajtón egy sötét szobába. Hangosan dobogó szívvel várom, hogy elmenjenek az ajtó elől, majd miután kiengedem az eddig bent tartott levegőt és lélegezni kezdek, felkapcsolom a villanyt.
-Határozottan egy labor.- Mondom egy kissé csalódottan. A szobában kémcsövek mindenféle üvegekkel teli szekrények és egy lepárló van. Elkezdem jobban szemügyre venni.
-Hát legalább az megvan hová lettek a virág szirmok.- Mondom mérgesen. Ha csak a szirmok vannak itt nagyon morcos leszek.
|
|
Karin
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 13, 2022 21:18:09 GMT 1
Feb 26, 2021 17:33:18 GMT 1
|
Post by Karin on Apr 5, 2021 13:31:50 GMT 1
#s://storage~proboards~com/6462521/thumbnailer/AzRlZOYbKuOdoBoxYZjt~png Némán hallgatom végig Rave-et, de a feszültség egyre jobban átveszi felettem az irányítást. Gondolj a muffinokra, gondolj a parfümjeidre, gondolj az akasztós szekrényedben sorakozó ruhákra… Már majdnem kezdek megnyugodni, mikor a nő felnevet azon, hogy próbálta őket feltartani, nehogy szétkenjék a fejemet a betonon. Az én fejemet…A betonon… A muffinból kicsorgó, olvadt étcsoki képe most hirtelen az én széttört fejemből kicsorgó vér képévé változik, ami nagyon nem tetszik. Nem. Nem. Nem lehetek ideges, nem félhetek, én nem… Nem szabad, hogy… Hiába próbálkozok, érzem, hogy egyre erősebben remegni kezdek, ahogy a nő folytatja. El…eltűnt emberek? Vajon még élnek, vagy sokkal rosszabb állapotban vannak annál, és…? Nem tudok parancsolni a testemnek. Nem tudok parancsolni a gondolataimnak sem. A földre zuhanok, a fogaim összekoccannak a folyamatos reszketéstől. Ha ezek elvisznek, akkor… Akkor én… Akkor nekem… Gondolj valami szépre. Valami biztonságosra. Egyszerűen képtelen vagyok bármi ilyet találni a fejemben. Az jut eszembe, hogy mennyire butuskán hittem, hogy ha majd nem bántok senkit, ha elnyomom a képességem egyik oldalát, ha utcán lévőknek adok pénzt, és ingyen, észrevétlen gyógyítok meg másokat, akkor majd biztosan tesz róla valami felsőbb hatalom, hogy ne essen bajom. De miért is segített volna az a felsőbb hatalom, ha egyszer egy ilyen képességet varrt a nyakamba? A gyomromban lévő érzés, az a melegség, amit általában érzek, egyre fakóbb lesz, és hidegebbé válik, olyan jegessé, mintha ki akarná vágni a bőröm, hogy szabadon engedjem. Ismerem, és…és nem akarom. Muszáj valahogy megnyugodnom, muszáj megoldanom a dolgot, különben…már megint olyat fogok tenni, amit nem akarok. Felidézem a szüleim megkönnyebbült pillantását akkorról, mikor bejelentettem, hogy elköltözök. Ez az, amiért küzdenem kell. A megkönnyebbülés. Bár a jegesség némiképp enyhül, továbbra is ott van, a melegnek pedig hűlt helye. De legalább nem akar már annyira szétszakítani. - Én…én nem vagyok egy túl hasznos mutáns - mondom Rave-re pillantva. - És fogalmam sincs, mit akarnak tőlem, mert… Tulajdonképpen semmihez sem értek. Ilyeneket vittek el eddig is? Ilyen haszontalanokat?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Apr 5, 2021 14:19:06 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Néhány pillanatig csak nézem az elültetett virágot, aztán jobb ötlet híján egyszerűen biccentek. Van akkora káosz, hogy reménykedjek, a lány tud még pár ütőkártyát hagyni a kezünkben. Rövidesen hozzám fordul, és megkérdezi, beleférek-e az egyik egyenruhába. Bólintok, és elkezdem lehámozni a fickóról. Ahogy megszabadulok a saját dzsekimtől (amit azért egy gyors mozdulattal bedobok a kocsim hátsó ülésére - szeretem ezt a dzsekit, és ha már túlélt egy lövöldözést, akkor nem egy titkos laborban akarom tönkretenni), és bebújok a fickóébe, kelletlenül elhúzom a számat. Ez van, ha nagyon süt a nap, és valaki egy egyenruhában császkál fél napig. - Ha kijutunk, és ez a fazon még itt lesz, komolyan érzem a kísértést, hogy bemutassam egy zuhanykabinnak... - morgok, de azért felhúzom a cipzárt. Őszintén szólva az első pillanatban messze nem annyira stresszes a dolog, mint amire készültem. A folyosó még elég csendes, és viszonylag normális... persze, alig égnek a lámpák, félhomály és társai, de legalább nem fog el rögtön az az érzés, hogy valami rossz filmben vagyok, és éppen a főgonosz trónusához sétálunk. A kódos rész után viszont jön az egybefüggő sötétség, és már átkozom is, hogy elkiabáltam a dolgot. "Nem igazán tudom, innentől hogy mi merre" hallom meg Sophie szavait. Felsóhajtok. - Akkor aknekeresőzünk. Megyünk amerre tudunk, és reméljük, nem lépünk olyan helyre, ami robban - motyogom válaszul. A következő pillanatban lépteket hallunk, és átfut a fejemen a gondolat, hogy "na, máris robbanunk" (egészen korrekt jelölt a "legjobb utolsó gondolatok" közé), de Sophie időben behúz az egyik szobába. Összeszorítom a fogamat, és én is érzem, hogy felszökik a pulzusom. Vállaltam a dolgot, de most, hogy tudom, hogy nincs segítség, sokkal nehezebb nem mutatni, hogy mennyire a frász kerülget. Akkor nyugszom meg kicsit, mikor a lány mellettem kifújja a levegőt, és felkattintja a villanyt. Én is körbenézek a laborban. A lány szavaira biccentek, és megszólalok, ezúttal teljesen komoly tónusban: - Őszintén, ha a szirmok itt vannak, az már egy jó nyom - ha rám néz, kicsit megcsóválom a fejem. - Ez egy aktív labor. És ha én embereket elrabló gonosz lángelme lennék, biztos, hogy próbálnám minél kevesebb szállítgatással megoldani a dolgokat. Egy laborban, amibe alig lehet behatolni, sokkal könnyebb elrejteni embereket, mint egy teherautón utaztatni őket, pláne ha minden vizsgálatra megvan a megfelelő felszerelés. A tudósok meglepően lusták néha. Én geofizikus vagyok, de ha lehet, én is mindent helyben oldok meg.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Apr 6, 2021 12:08:55 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg A nőre nézek és kis híján leesik az állam. El tudná venni az egészet? Ha ez ilyen egyszerű, miért kellett ennek így öröklődnie újra és újra?!
A tenyeremet bámulom, majd megint megszólal a hülye picsa. Először ideges leszek, de a végén csak hidegen elmosolyodom. - Nem láttam még nálad butább embert... Tanuld meg kicsit kontrollálni magadat és akkor talán egy fokkal értelmesebb leszel... Vagy felfogod magad körül a dolgokat... - mondom nagyon ridegen neki, mert ennyire nem lehet hülye, de komolyan. Ezután Wanda-ra nézek. Olyan érzelmek kavarognak bennem, amilyeneket régen nem éreztem. Mik is ezek? Csalódottság... Kötelék... Felelősség...
- Ha elfogadnám az ajánlatot, az utolsó dolgot vennéd el, ami miatt én vagyok. Ha újra átlagos lennék... Nem tudnék beilleszkedni... Amúgy is... Tucatnyi kölyök halt meg velem együtt majdnem emiatt. Ha elvennéd, értelmetlenül haltak meg... Ha elvennéd, feleslegesen szenvedtünk annyit... Márpedig én felelősséggel tartozom a társaimért... - mondom halkan, majd hátat fordítok, de megint hozzám szól. Kicsit felkapom a fejem.
- Értékelném... De miért nem voltatok ott, amikor velünk ezt tették? Miért nem voltatok ott, amikor ez elkezdődött? Hm?! És ahelyett, hogy megállítanátok, megtaníthatnátok kezelni. Ha már ti olyan nagy okosok vagytok, hogy mások sorsa felett ítélkeztek... - köpöm szinte a szavakat, majd ha nem állít meg, akkor elsétálok most már tényleg.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Apr 19, 2021 21:36:14 GMT 1
Heart és Lin Fey közelebb jönnek és megpróbálják kikérdezni a kis lányt. Szegény csak egyre inkább belém kapaszkodik. Nem tudja a választ… Továbbra is magamhoz ölelem. Wong mester hangjára felkapom a fejem. Csak, hogy megjött! Ahogy meglátom a két nőt, már megértem, hova tűnt. Attól még mondjuk nem kellett volna így itt hagynia minket… Szerencsére megoldottuk a helyzetet. - Üdv… - biccentek a két nő felé.
X-menek… hallom Lin Feytől. Akkor nekünk már itt nincs is dolgunk. A vörös hajú nő közelebb jön és szóba elegyedik a kis lánnyal. Nagyon megkönnyebbülök, hogy a családja kereste. Kicsi szivemet az is megmelengeti, ahogy Jahzu szeretné, hogy elkísérjem. Bájos kislány. Jól esik a ragaszkodása? de kissé kényelmetlenül is érzem magam. Elkísérném, de nem akarok zavarni… Nem lakhatnék ott… ezt nem tudom hova tenni. Nem mintha szeretnék, de… vajon miért…? Azért furdal a kíváncsiság…
Akármennyire is érdekel a hely meg kísérném el a lányt, végül úgy döntök, maradok. Úgyis csak annyi lenne, hogy ránézhetnék a helyre és ott elköszönnénk… Majd máskor. Még egyszer megölelem a lányt, majd felállok és rámosolygok. - Örülök, hogy találkoztunk Jahzu. Nem kísérlek el, de majd meglátogatlak. Addig is… Belenyúlok a táskámba és papírt szedek elő. Tőlem meglepően gyors mozdulatokkal hajtogatok belőlük egy pandafejet. Odanyújtom neki. - Tessék. Emlékül, Tőlem. A Panda legyen veled. Vigyázz magadra!
Integetek neki, amíg látom. Amint eltűnnek, kimerülten leroskadok a földre. Azért ez meredek volt. Nagyon remélem, hogy most kaja jön és alvás… Meg mondjuk érdekelne a mester véleménye az esetről. Elég jól szerepeltünk? Nem szólalok meg, csak oldalra döntött fejjel nézek Wongra.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 30, 2021 20:13:59 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/a3/06/1d/a3061dd808f535ba82d271f8e884d1b8~jpg Férgek: Betyár becsület Ben : Bryan Donohan A férfi első lövése rögtön leteríti a fegyverével szerencsétlenkedő testőrt. Közben a nő sem tétlenkedik egy hosszú ugrással a másik őr előtt terem és gyakorlott mozdulattal kicsavarja a kezéből a fegyvert, majd egy jól sikerült rúgással segít neki helyet foglalni az egyik karosszékben. Bryan sikeresen összeszedi a földön vérző éppen, hogy nem halott testőr fegyverét és az asztal alól előkászálódó főnökre szegezi. Aki láthatóan nem örül a helyzetnek.
Mire a férfi elkiáltja magát már senkinél nincs fegyver őt és a cica lányt kivéve. Felicia szelíden mosolyog rá mielőtt Bryan meg nem húzza a ravaszt. Elkiáltaná magát, de ő is látja, hogy nem fogja tudni időben megállítani. A férfi feje véres füsté válik, és a teste elterül a szőnyegen. A következő amit Bryan érez egy hatalmas ütés a mellkasában, amitől egy pillanatra bizony megjelenek előtte az éjszakai csillagok, és az egészet természetellenes tengeri zúgás kíséri, ahogy kicsit se kellemesen a falnak vetődik.
Mire vissza szerzi a látását és a hallását is látja, hogy a nő felé indul, még az egyensúlya nem ált rendbe annyira hogy rögtön tudjon lőni, de a nő így is el dől még mielőtt elérné. Az egyik elejtett fegyver Felicia-nál landolt és ő adta le az utolsó lövést.
-A rohadt francba.- Töri át a szerencsére egyre halkabb zúgást a nő hangja, ahogy végre levegőt is kapsz és mozogsz picit egyre biztosabb vagy benne hogy a hirtelen jött adrenalinon, és egy pár napon belül feltehetően nagyon csúnya folttól, vagy kettőtől, esetleg háromtól eltekintve kutya bajod.
-Jól vagy?- Térdel melléd a macska lány, aki valami varázslatos módon képes volt nagyjából az alatt az öt másodperc alatt, amíg felállítottad az öndiagnózisod teljes szuper tolvaj ruhát ölteni.- Ha jól számolom, van, körülbelül tíz másodpercünk lelépni innen mielőtt jönne az erősítés még több fegyverrel. Én a magam részéről arra felé távoznék.- Mutat az ablak felé.- De ha elég jól érzed magad hogy át Rambóz az erősítésen mehetsz az ajtón át is.
(Közben a szemed ezerrel dolgozik, hogy hekkelje a rendszert, de egy ponton folyamatosan újra kezdi az egészet. Valami belső hiba lehet, vagy ép a legrosszabbkor fagyot le vagy ki tudja)
Ahogy körbe nézel elég nagy kost csináltatok, a kettőből egy őr elvérzet a másik kiütve fekszik a karosszékben, a főnök szinte fej nélkül az asztal alatt, és a nő, a nő, akit Black Cat fejbe lőtt még mindig vonaglik a padlón, az egyik szeme bevérzett a másik még mindig halványan világít.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 7, 2021 15:32:39 GMT 1
Férgek: Elrabolt életek Karin: Ella Richards Ahogy Rave észre veszi hogy reszketsz közelebb megy hozzád és bár egy kicsit habozik de a válladra teszi a kezét. Még át is öleli a válladat ha muszáj.
-Már nincs mitől félned. Ha attól tartasz hogy vissza térnek velem tarthatsz egy darabig, vagy akár el is mehetsz. Biztos vagyok benne hogy Krakoát nem tudják megtámadni. Egyelőre legalább is.- Mondja bíztatóan.
-Haza kísérlek és veled maradok amíg a képeséged vissza nem tér. Egyébként mi is a képeséged?- Miután válaszolsz elgondolkodik aztán lekísér a tetőről. Csak az után válaszol a kérdéseidre, hogy látja egy picit megnyugodtál és már sétáltok egy ideje.
-Valójában az ő oldalukról kifejezetten értékes képeséged van. De azt hiszem nem is ez számít nekik. Csak hogy minél több alanya legyen a beteg kísérleteiknek. És lehet továbbra is veled maradok. Nem szeretném ha valaki olyan képeségekkel mint te a kezükre jutna. Csak képzeld el ha valamilyen módon irányíthatnák mit telhetnének vele. Ne, inkább ne képzeld el! Már lassan el kell hogy múljon a sokkoló hatása, bár én is tudlak sokkolni ha muszáj. A bioelektromosságot irányítom. De nem csak azt a levegőben is létre tudom hozni a rezgéseket, vagy manipulálni a töltéseket.- Közben felemeli a kezét és mutat neked egy szikrát. Úgyhogy ha nagyon elszabadulna a képeséged ne haragudj de kiütlek.
Mielőtt még haza érnétek megtorpan és fel tesz még egy kérdést.
-Hozzád megyünk akkor vagy hozzám? Mármint mindenképp veled maradok amíg nem sikerül leszerelnünk őket rólad, de ha csak nem lépsz le a paradicsomba, el kel döntened, hogy elbújsz-e nálam, vagy harcolunk amikor ismét felbukkannak.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 7, 2021 17:20:59 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/798551614259593246/20210112_145734~png Férgek: Őrült tudósok és játékaik Aria : Mirror és Raven : Sophie -Remélem igazad van.- Mondom halkan. Ilyestő gondolat hogy mit művelhetnek itt Mindee-vel. De ha van esély rá hogy itt van akkor nem számít. El veszek egy üres kémcsövet.
-Ebből viszek egy keveset a zsenijeinknek, Sage vagy Beast biztos látni akarja majd. - Azzal elkezdek óvatosan pár csepp párlatot beleereszteni a tartájból, ha a srác közelebb kíváncsiskodja magát rá szólok.- Óvatosan, a szirmok mérgezőek is lehetnek. Nagyon valószínű hogy inkább drognak mint gyógyszernek gyártják és ki tudja mit kevertek hozzá.- Ahogy megvagyok elteszem az üvegcsét és az ajtóhoz osonok, intek Andrew-nak hogy maradjon csendben, lekapcsolom a lámpát és ha biztonságosnak érzem gyorsan de lehetőleg halkan kinyitom az ajtót és kilépek.
De alig hogy elindulunk, máris el bukkannak előttünk a sarkon. Teszek hátra egy naiv lépést és megfordulok de nem ér meglepetésként hogy azok is visszatértek akiket elengedtünk. Előveszem a sokkolót bár náluk is van és ráadásul túlerőben is vannak legalább két fővel. Reflexből megpróbálok gyémánt alakot ölteni de persze nem megy. Az egész helyen blokkolva vannak a képeségeim.
-Tényleg azt hittétek észre vétlenül be és kisurranhattok mutik?- Kérdezi az egyik. Karon ragadom a srácot. Ha meghalok itt feltámasztanak az Argus magnában, nem jó érzés, de akkor is, de a srác nem ilyen szerencsés.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 7, 2021 18:41:39 GMT 1
Empyre: Achlys: Az erdők könyei -Sajnálom.- Suttogja utánad Wanda. A másik lánynak nem ad lehetőséget megszólalni, és hagyja hogy távozz.
Alig indulsz el furcsa érzés kerít hatalmába. Mintha valami a nővényeket érintené az erdőben és segítséget keresne magának. Ha követni kezded a különös érzést nemsokára egy csermely mellet kötsz ki ahol, hirtelen nem is tudod mivel találod szembe magad. Mintha egy nő lenne az, akinek a teljes teste növényekből ál, és a képeségeddel érzed hogy ez nem csak külsőleges. Az aurája is a növényekre emlékeztet.
Láthatóan megsérült a botjára támaszkodik, ami valamilyen ismeretlen mágikus energiát bocsát ki magából. A gyökereken keresztül keresi a segítséget de egyedül te hallottad a hangját. Ahogy meghalja, vagy megérzi hogy közelítesz feléd fordul.
-Vissza ember!- Utasít, és nagy nehezen a botjára támaszkodva feltápászkodik. Láthatóan ijesztőnek akar tűnni de a sérülései túl súlyosak hogy az legyen. Kéreg darabkák és levelek hullanak le róla minden mozdulatnál.- A fajotokkal..- Fájdalmában felnyög.- Már rég végezni kellet volna. Nem sokáig bírom már ki, de téged még magammal viszlek.- Mondja, egyre erőtlenebb hangon aztán már a botja sem tartja meg, és egyenesen előre dől mint egy zsák.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 7, 2021 20:29:20 GMT 1
Férgek: A labor Zima: Quu Lien Qie: Pandalány Wong körbe néz a csapaton meg a két srácon, akik kérés nélkül csatlakoztak hozzátok.
-Shang Chi, Lin Lie. köszönjük a segítséget.- Mondja nekik szelíden, aztán felétek fordul sokkal szigorúbb pillantással.
-Szép munka volt, mindenki.- Dicsér meg végül titeket. Mindenki egy emberként ereszti ki a levegőt, még Heart is.
-És...- Kezdi.- Úgy látom van egy új tagja a kis csapatunknak.- Jelenti be boldogan.
A fiúk vidáman mosolyognak rád.
-Űdv a csapatban!- Mondja Lin Fey.
-Akkor ezt meg is ünnepelhetjük nálam.- Mondja Jin.
-Mielőtt ünnepelnétek.- Mondja Wong.- Nem szeretnétek ki deríteni honnan bukkant fel a sárkány? Egészen véletlenül?- Mindenki érzi a szavai mögött rejlő jelentést, hogy ez valójában nem annyira kérdés volt, mint szemrehányás.
-Ha gondoljátok segítünk.- Ajánlja fel Shang Chi.- Talán Cho vagy Jimmy Woo ki tud deríteni valamit.
-Őszintén.- Kezdi Heart.- Jimmy Woo azt is tudja mit ettünk reggelire, sőt valószínűleg azt is holnap mit eszünk, de kösz elboldogulunk.
-Oké, csak felajánlottam.- Vakarja a tarkóját a srác.- Akkor később találkozunk.- Búcsúznak el.
-Nem kellet volna így elküldened őket Heart.- Mondja szomorúan Lin Fey - Előbb még kértem volna egy Luna Snow koncert jegyet.
Jin nevetésben tör ki melletted, aztán oda fordul a másik fiúhoz.
-Miért nem kérsz Wong mestertől? Neki már vannak.
Közben Heart megfogja a karodat és hátrább húz kicsit.
-Figyelmeztethetnénk őket, hogy szedjék össze magukat, de szerintem felesleges lenne. Láttam hogy fontos lett neked a kislány. Most még vissza tudjuk követni a pusztítást, megtalálhatjuk a labort. Velem tartasz?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Jun 7, 2021 21:33:33 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Mielőtt kimegyek a laborból, körbenézek. Elég pocsék előérzetem van - lehetséges, hogy ehhez van némi köze a dolognak, hogy egy potenciálisan gonosz őrült tudósok által fenntartott, földalatti laborban vagyok, egy lánnyal, aki fel tud éledni, hogy ha megölik, miközben rólam ez nem mondható el, de ez természetesen csak egyike a lehetőségeknek. Mindenesetre azért végigpillantok a helyiségen... kiszúrom a minden labor kötelező kellékének számító elsősegélydobozt (szép dolog, hogy legalább az előírásokat betartják), meg a nagy etanolos üveget. Sokért nem adnám, ha valami tényleg effektív, de nem halálos dolgot találnék... de annyira nem vagyok tehetséges, hogy rögtönzött füstbombát dobjak össze az alapanyagokból... sajnos a geofizikán nem volt ennyi kémia. Viszont valami kisebb természeti katasztrófát még lehet, hogy tudok alkotni. - Egy pillanat... - nézek a lányra, majd, amilyen csendesen csak tudom, lekapom elsősegélydobozt, előhalászom az összetekert gézt, és jóformán belefullasztom némi etilalkoholba. Felmarkolok egy pár védőkesztyűt, ami elméletileg egész jó tűzvédelmet biztosít (úgy maximum néhány másodpercig kell), meg egy öngyújtót, majd biccentek felé. - Ha használnunk kell, megérted mögötte az ötletet. És hogy fessem az ördögöt a falra, természetesen sarokba is szorulunk. Én is először a sokkolóért nyúlok, aztán biccentek a lánynak. - Most meglátjuk mekkora a pusztító ereje egy idióta elsőéves vegyésznek - húzom el a számat, majd belobbantom a gézcsomagot, és elhajítom. Ha nem gyulladtam meg, akkor emlékeztetem magam, hogy megköszönjem (az azóta valamilyen csoda folytán végzett) Petersnek, hogy legéletveszélyesebb labormutatványával talán megmentette az életemet. Az etanolba fullasztott géz, ha elég sokat teker össze az ember, egészen sokáig ég, viszonylag nagy lánggal, és füsttel. Nagy kárt egyébként nem okoz, pláne nem, mert az ilyen laborokban az embereken kívül minden tűzálló, de elég látványos, azért rendesen megpörkölhet valakit, és talán elég fejetlenséget eredményez ahhoz, hogy fussunk.
|
|