-MA ESTE LAKOMÁZUNK!
Ünneplés és vastaps, ahogy a hídon állva kiáltok az embereknek a fényes győzelemről.
-És remélem szeretitek a jogurtot mert az lesz a desszert a zacskós leves után...
"AAaaaaah" hangzik egyszerre az elszontyolodó tömeg.
A zsákmányt elnézve a zsoldosaim akik kitettek ma magukért megérdemelnek pár nehézpáncélt. Az én stílusomhoz nem igazán megy. No meg ha valamelyik pár bakancs, vagy akármi rámegy Nila lábára azt nyúlnám. Meg ha van nagyobb akkor azt is. Elvégre növésben van.
Nekem tökéletes a jelenlegi katonai bakancsom. Ezt arra dizájnolták, hogy kitartson. Egyszer majd szerzek egyet Nilának. De amíg növésben van nem érdemes szenvedni ezzel.
Parancsba adom, hogy keressünk még valami zsákmányt mert a raktér még nincs tele. Aztán ha úgy számoljuk, hogy az otthoniak már éheznek akkor tűnjünk haza. Ezután visszavonulok a kabinomba és páncélostul, harci szerkóstul ledőlök az ágyra. Nem aludni, csak gondolkodni. Kicsit kiűríteni a fejemet.
Pár ugrással később nyílik az ajtóm és egy bakancs lépteit hallom. Olyan bakancsokét amelyek passzolnak a tulajdonosa lábára. Lomhán feltápászkodom.
-Szia.-köszöntök Inának aki még mindig azt a csuklyát viseli.-Valami baj van?
-Semmi vészes. Csak tudod...-Szegénykém teljesen elpirul.
Rögtön látom mi a probléma. Odalépek hozzá és lehúzom a kapucnit, amiből két elálló fül mered elő. Ina már így is zírral borított arca Gotrigyümölcs zöldre vált. (Elpirulás ala Felinas) A tükör felé fordítom a lányt.
-Nézd meg magunkat. Két erős Felinas nő. Immáron mindketten felnőttnek tekinthetőek. DE a piálást továbbra sem tűröm meg ahhoz még kicsi vagy...Szóval ott tartottam, hogy elkezdődött a nemi érésed kora. Gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy hogyan lesz a gyerek, nem vagy te hülye. A fiúk valszeg innentől jobban fognak érdekelni. És ők is megpróbálnak majd bevágódni nálad. Egy dolgot tanulj meg és ezzel a témával kapcsolatban ez a legfontosabb:
Ne add magad könnyen. Ha csak úgy rájuk veted magad akkor otthagynak egy pillanat után. Dolgoztasd őket meg ha valamit akarnak tőled. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy használd ki a férfiakat. Pusztán azt, hogy ahhoz a lányhoz aki könnyen adja magát ahhoz nem fog kötődni az utolsó Braegar se.
Kicsit összekócolom a lány haját. Bár ennél jobban nem igazán lehet. Ujjatlan kesztyűbe bújtatott ujjaim végigfutnak a selymes hófehér szálak közt. Hihetetlen puha haja van, mint egy feroxinak. De persze nem vigyáz rá.
-Ami meg a füledet illetti. Szerintem csak aranyosabb leszel tőle. Ha pedig zavar, hogy a srácok megnéznek...
Odalépek az egyik fiókhoz és előhúzok egy kést, a hozzáillő tokot meg egy fésűt.
Odaadom neki a kés majd a fésűvel nekiesek a hajának.
-...Szóval ha zavar, hogy a fiúk bámulnak csak nézz mélyen a szemükbe és húzd elő ezt. Aztán mond meg nekik, hogy hagyják már a bámulást a picsába. Abból majd tanulnak. Ha pedig valaki csak egy ujjal is hozzád nyúl...csak szólj. Elintézem a problémát. De ne félj használni a kést sem ha úgy adódik.
-Most pedig ideje gyakorolnunk a mágiát picit nemde? Irány a raktér, mutatok pár trükköt...No várj csak előbb ezt a gubancot kiszedem a hajadból.