Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Nov 26, 2017 14:42:12 GMT 1
Magasság: 195 cm Kor: 80 éve
A térhódító háború hőse. Rengetegszer hallottam ezt a kifejezést. Nem kaptam mást a nyakamba csak azt, hogy hős vagyok így meg úgy. Pedig nem mentettem meg életeket, nem védtem az ártatlanokat se hasonló baromságot nem csináltam. Egyszerűen csak tettem amihez értek. Átszálltam másik hajókra és megöltem rajta mindenkit. Ennyit mondtak, hát ezt tettem. Nem törődtem a civilekkel, gyermekekkel és az öregekkel. Ha feladatom volt akkor semmi sem állhatott az utamba. Ehhez pedig nem kellett más csak a lándzsám. Az abban lévő energiatelepből nyertem el az a varázslataimhoz szükséges erő általában elektromos sugarakkal borítva be egész termeket. Kegyetlen idők voltak. De nem tűnt fel. Pusztán egy gyilkológép voltam, a Felinas speciális alakulat egy tisztje. Semmi több. Sokszor keltem fel úgy, hogy észre se vettem de már napok óta más színű volt a hajam. (Egy ritka ám ártalmatlan Felinas betegségben úgynezett Baesu toloban (színérzékenység) szenvedek melytől az erősebb varázslatok az enegia felvételekor a hajamra túl nagy terhelést tesznek, így az színtváltoztat.)
Aztán véget ért a háború. A végső csatákban és az utóharcokban még részt vettem. Az élen küzdöttem mikor átszáltunk az ellenséges csatahajókra és az utolsóként hagytam el őket miután elhelyeztük a tölteteket vagy védelmi állásokba irányítottuk őket. Így persze, hogy háborús hősnek lettem beállítva .De a békét nem tudtam megszokni. Harminc év állandó harcot kénytelenség kiverni az ember fejéből. Az elfolytott érzelmek előtörtek. Számtalan arcot láttam magam előtt amit eddig az elmém mélyébe rejtettem. Az áldozataim voltak. Sokan ártatlanok, mindössze rosszkor voltak rossz helyen. Százak, talán ezrek akik miattam haltak meg. Gyakran riadtam fel este arra, hogy a szellemeik, figyelnek és megpróbálnak megfolytani. Sokszor pusztán arra ébredtem, hogy a fürdőszobában állok és az ott nem lévő vért mosom le a kezeimről mindhiába. Rettegtem. Ideges és ingerlékeny lettem. Egyre inkább megőrülni látszottam. Az a kevés ember aki eddig szóbaállt velem most csak elment mellettem a folyosón. Azok a bajtársak akik nem voltak ott az 556.-os deszantosok és hajották végre azt a sok borzalmat amit mi, azok nem igazán tudták. Ezért aztán egy napon elegem lett a békeidőkből. Akárcsak a társaimnak is. A hadsereg már nem az volt mint régen,pusztán egy újabb figura a politikai játszmákban. Kiveszett már belőle a dicsőség és csak képmutatássá vált. Holott pont erre alapult a kultúránk és ha egy nemzet kultúrája elveszik akkor maga a nemzet sem ér már soket.
Úgy döntöttünk, hogy visszaszerezzük magunknak az időket. A hadsereg, már nem jelentett akkor semmit. Meg akartuk csinálni a sajátunkat. Kommandósként pedig hol máshol szerezhettünk volna jobbat mint egy űrállomáson. Így pár havert meg olyanokat akiknek sürgősen el kellet hagyni a birodalmat beavatva, megléptünk a Etielloed Gunen nevezetű Tillinor osztályú rombolóval. Szabadon száguldoztunk az űrben pár, hónapig. Leráztuk az üldözőket, majd hozzálláttunk ahhoz amihez igazánértettünk: a háborúhoz. A fejünkön lévő vérdíj hihetetlen gyorsan kezdett emelkedni ahogyan egyre több és több konvojt fosztogatott minket.Hirtelen már nem voltunk hősök. A média valahonnan előszedte a háborús bűneinket és sorra előkerültek a titkaink. Szórakoztató volt nézni. Igazából nem sajnáltuk. Tudtuk, hogy mi vagyunk a rossz fiúk. De harcoltunk és ez jó volt. Erre kondicionáltak minket, hogy ezt élvezzük elvégre Felinas katonák voltunk. A legjobbak a galaxisban. A kiképzésünk igazán jól kifizetődött számunkra. A birodalomnak már annyira nem. Nem kellett sok hozzá, hogy a leghírhedtebb kalózbandává váljunk a rendszerben. Még a konkurencia is elkerült minket. A vörös koponyákként emlegettek minket a hajó festése után elnevezve. Fentről kaptunk munkákat igazi fejesektől. Komoly pénzeket feccoltak belénk de mi mindig végrehajottuk a küldetést. Persze ehhez hozzátartozott, hogy hülyeségeket nem vállaltunk el.
Az idők során vesztettünk embereket és szereztünk újakat is. A felszerelésünkről nem is beszélve. Mostanra már egy egész kellemes helyen fekvő bázissal rendelkezünk az Ilthor 3-on. Szeretek ott lenni. A hely egy elhagyatott raktárépület volt mikor megvettük. (Jah. Legális úton. Miért?). Körülötte több száz kilométeren át nincs más, csak sűrű dzsungel. A franc se fog véletlenül idetévedni. A technikusaink még megtámogatták pár légvédelmi üteggel is a biztonság kedvéért. Bár a kedvenc részem a lakótér ami egy kissebb épület a hangár oldalában. Itt van a kapitánynak kijáró saját szoba is. Ezt kaptam a banda fennállásának tíz éves évfordulójára annó. Hogy kitakarították nekem az egész helyet és még kellemesen be is rendezték. Pont úgy ahogy én szeretem, minimalistán. Pár idővel itt is feltűntek a különböző kalózcsicsák mint Benethior kristályszobra. (ez egy teljesen másik történet. Igazából az ebédlőben lenne a helye.) illetve a baldahinos ágy amit szintén nem én akartam. Csakhát mi kalózok a kelleténél többet iszunk. Bár a kedvenc részem a szobában a hozzá tartozó privát terasz. Furcsán nyugodt hely. Az én kis nyugodt sarkom. Mindig kiülök a kapitányi fülke teraszára egy napozószékben és olvasok vagy csak szundítok miközben a madarak csivitelését hallgatom. Itt csak Ina zavarhat meg. De neki bármit megendek. Elvégre a nevelőanyja vagyok vagy...valami hasonló. Kalózként ez egy elég furcsa dolog. Dehát mindenkinek megvan a maga heppje. A lányt nagyjából nyolc éve szedtem fel még egész apró kölyökként. Egy apró településre kellett becsempésznünk pár fegyverest. De mikor odaértünk a tanyából már csak füstölgő romok és az egykori telepesek lakásai maradtak. Nomeg Ina. Magányosan és éhesen kóborolt a házak közt mikor rátaláltunk. A rabszolga piac szóba sem jöhetett mivel akkorriban nem voltunk a legjobban az aktuális vezetéssel. Ezért csak simán azon gondolkoztunk, hogy otthagyjuk. De volt valami a tekintetében. Valami igazán harcias. Elvégre már napok óta bírta étlen szomjan. Egy ilyen kislányt nemfogunk hátrahagyni. Így lettem én a Etielloed Gunen kapitánya egy meglepően ügyes varázsló nevelőanyja. Nehéz elismerni de már akkor is egy nagy családkéntviselkedett a banda így a lány könnyen beleillett a képbe. Afféle kabala volt amit nem csak szórakozásra tartottunk. Be kell vallanom igencsak megkedveltem a vakarékot, bármennyire is pokollá tette néha az életem (egyszer véletlenül hasbalőtt egy pisztollyal. Hálistennek csak kis kaliber volt és a páncél megfogta de akkor alig álltam meg magam, hogy felpofozzam.) A hihetetlen pofántalságáról nem is beszélve. De legalább őszintén megmondja ha baja van. Talán pont ezért kedvelem mindennél jobban a világon. Talán néha kicsit egézségtelenül is. A háború furcsa dolgokat tesz az emberrel. A bázis garázsában parkol még egy BTTV88 Hiuk típusú szupernehéz harckocsi. Igazán érdekes sztori, hogy erre miképpen tettem rá a kezemet. Egy Seraphon tudós aki nem igazán szeretett volna a császár játékszabályai szerint dolgozni. Így mikor megneszelte, hogy jön érte a kommandó evakuált. A tervei nagyrészével. Pontosan velünk sikerült felvennie a kapcsolatot és egy visszautasíthatatlan ajánlatot tett. Miután kihoztuk nem nagyon voltak tervei a jövőre így megeggyeztünk vele, hogy a telkünkön szabadon intézheti a dolgait cserébe viszont szereljen is meg néha valamit. Így lett Dr. Benethor Krux az első számú tanképítőm és űrhajó szerelőm.A hajón katonás rend uralkodik amit megtartottunk a múltunkból. Feltehetőleg ennek is köszönhetjük a sikerünket.Nem engedem, hogy a huszonkilenc emberemből akárcsak egy is kilépjen a hatásköréből. Mármint kalóz keretek között. A diszciplína a fő ütőkártyánk. Egyéb fontos tagok a Vörös koponya kalózbandából:
-Adiah Welinial: Kapitány helyettes. A személyes megbízottam. Egy osztagban harcolunk már a hódító háborúk óta.
-Gilroleb „Nat” Natsi: Velünk együtt dezertált. A Felinas hadsereg elismert vadászpilótája, egy igazi ász 42elismert győzelemmel és csak a rend betartásával van gondja. Igazi kalóznak való alkat aki bármilyen személyi gépet elvezet.
-Matthew Grendel: Egy ember zsoldos akit a hat fős csapatával együtt izomgépeknek vettünk fel. Olcsó munkaerő brutális harcmodor. Nekünk ez való.
ऋणठऑञऍࣶकजणपकढकजঙण࣪ऋࣟणठऑञऍࢺऋणठऑञऍࣵतङकजजटकऔ࣐ࣷथञकञ࣐ञकदकपकतਡ࣐ऄङजजङञटढ࣐टणपतजऩপऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍ࣐ढटझऒटजণ࣐ऋࣟणठऑञऍࢺࢺऋठऍऋणठऑञऍࣝࣻঙत࣐औऑढऑऒ࣐खटढगণतटढटञऩ࣐ञऑगऩटऒऒ࣐घऑचণछ࣐ङजजकतदक࣐दऑऔणपटछ࣐कजजकञ࣐तकढदकपदक࣐ࣞࣵपकछ࣐छঙठपङछ࣐ऑ࣐खਁखकगऩदकढपकतकत࣐ङण࣐ࣞऋࣟणठऑञऍऋࣟठऍऋणठऑञऍࣝࣿढढ࣐ঙण࣐तऑत࣐ढऑछঙतऑदकतਁ࣐ञঙगऩࣝञঙगऩ࣐ञऩঝजणणऑज࣐ࣜखদजऔङ࣐ओঙजठटञतटछ࣐ङण࣐तझऑऔघऑतণछ࣐ढণजऑऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍ࣐ࣝ࣠औऑढऑऒ࣐दऑऔणप࣐कजघढঝतণ࣐गऩপऋࣟणठऑञऍࢺऋणठऑञऍࣝࣻঙत࣐दऑऔणपगঙठ࣐घटढऔटपणढऑ࣐छঙठकणऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࢺऋङझग࣐णढओ࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟञतࣣञठऔऑदࣣࣟणघङठࣞचठग࣒࣐ऑजत࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟञतࣣञठऔऑदࣣࣟणघङठࣞचठग࣒࣐णतऩजक࣭࣒झऑनࣝधङऔतघ࣒࣪࣡࣠࣠ࣕ࣫ऍࢺࢺ࣐ࣚࣸऑऔकऑ࣐ࣷथकजऑ࣐ࣘघऑऔङ࣐ओणङजजऑग࣐ࣙदऑऔणपगঙठࢺऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࣝछঙत࣐औऑढऑऒ࣐ࣽन࣐छछध࣐ࣤࣤࣥतঝठथणপ࣐गঙठठथणछऑࢺऋङझग࣐णढओ࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟऔदणझधࣧगࣣࣣࣟखङगघतࣞचठग࣒࣐णतऩजक࣭࣒झऑनࣝधङऔतघ࣒࣐࣪࣡࣠࣠ࣕ࣫ऑजत࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟऔदणझधࣧगࣣࣣࣟखङगघतࣞचठग࣒ऍࢺࢺऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍ࣐ࣚऄकऔङऑढक࣐ࣘঙग࣐ङणतकञ࣐ࣙकजखटगণ࣐दऑऔणपऋࣟणठऑञऍࢺऋणठऑञऍࣝࣵगऩ࣐औऑढऑऒ࣐ࣦ࣐ࣸࣷ࣡࣠࣠तঝठथणপ࣐ञकघঙप࣐गঙठठथणछऑࢺऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࣝࣵगऩ࣐औऑढऑऒ࣐ङञऔঝतघऑतণ࣐ढऑछঙतऑऋࣟणठऑञऍࢺऋठऍऋࣟठऍऋणठऑञऍࣝछঙत࣐औऑढऑऒ࣐ࣽन࣐छछध࣐ࣤࣤࣥतঝठथणপ࣐गঙठठथणछऑऋࣟणठऑञऍࢺऋङझग࣐णढओ࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟࣤपघथणडथढࣣࣟङञतकढओकठतटढࣞचठग࣒࣐णतऩजक࣭࣒झऑनࣝधङऔतघ࣒࣐࣪࣡࣠࣠ࣕ࣫ऑजत࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟࣤपघथणडथढࣣࣟङञतकढओकठतटढࣞचठग࣒ऍࢺऋठऍऋणठऑञऍࣖञऒणठ࣫ऋࣟणठऑञऍऋࣟठऍࢺࢺऋठऍऋणठऑञऍःऑङऔऑक࣐ऒटझऒपণऋࣟणठऑञऍऋࣟठऍऋणठऑञऍࢺऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࣝࣻঙत࣐औऑढऑऒ࣐ढऑछঙतऑ࣐ङञऔঝतণ࣐जजटझण࣐ࣘࣵगऩकञछঙञत࣐ࣣ࣐ࣚजদदঙणत࣐छঙठकणकछ࣐कगऩणपकढढक࣐जकऑऔञङࣙࢺऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࣝࣵगऩ࣐औऑढऑऒ࣐ࣦ࣐ࣸࣷ࣡࣠࣠तঝठथणপ࣐ञकघঙप࣐गঙठठथणछऑऋࣟणठऑञऍࢺऋठऍऋࣟठऍऋणठऑञऍࣶࣝकचजकतत࣐छथतऑतণ࣐ঙण࣐खकजऔकढঝतਁ࣐ढकञऔणपकढकछࢺࢺऋङझग࣐णढओ࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟࣤट࣠कखचढ࣡ऒࣟऒटझऒࣞचठग࣒࣐ऑजत࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟࣤट࣠कखचढ࣡ऒࣟऒटझऒࣞचठग࣒࣐णतऩजक࣭࣒झऑनࣝधङऔतघ࣒࣪࣡࣠࣠ࣕ࣫ऍࢺࢺऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࣲऄऄआ࣐ࣨࣨणपथठकढञकघঙप࣐घऑढओछटओणङ࣐ऋࣟणठऑञऍࢺऋणठऑञऍࣝࣵगऩ࣐झगञकणकण࣐औथठजऑगऩপऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍࢺࣝࣵगऩ࣐डथऑऔ࣐जঙगदঙऔकजझङ࣐ঙण࣐खদजऔङ࣐ओঙजठटञतटछऋࣟणठऑञऍऋणठऑञऍ࣐कजजकञङ࣐गঙठठथणछऑ࣐जजणऋࣟणठऑञऍऋठऍऋणठऑञऍࢺऋࣟणठऑञऍऋࣟठऍऋठऍऋणठऑञऍऋङझग࣐णतऩजक࣭࣒झऑनࣝधङऔतघ࣒࣐࣪࣡࣠࣠ࣕ࣫ऑजत࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟऔऒखड࣡ञऒࣣࣟतङतऑञएतऑञछएओटञओकठतएऒऩएझऑजऑदकजऔतࣝऔࣤतजपघझࣞचठग࣒࣐णढओ࣭࣒घततठण࣪ࣟࣟणࣣࣣࣞठटणतङझगࣞटढगࣟऔऒखड࣡ञऒࣣࣟतङतऑञएतऑञछएओटञओकठतएऒऩएझऑजऑदकजऔतࣝऔࣤतजपघझࣞचठग࣒ऍࢺऋࣟणठऑञऍऋࣟठऍࢺࢺऋठऍऋणठऑञऍࣖञऒणठ࣫ऋࣟणठऑञऍऋࣟठऍć Személyi felszerelés -Hosszú lándzsa amit egy energiahordozóval elektromossá tettek így képes vagyok varázsenegiát nyerni belőle
-Tartalék akumulátorok -Könnyű kommandós páncél, beépített hőszabályozóval, ráillesztett oxigéntartállyal és sisakkal szkafandernek is használható-Vyplex m22 standard géppisztoly
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:04:13 GMT 1
Nov 23, 2024 14:04:13 GMT 1
|
Post by Deleted on Nov 26, 2017 16:12:15 GMT 1
Elfogadva, Ilthor-3-on fogsz kezdeni.
|
|