Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Nov 11, 2020 20:49:45 GMT 1
Molly gondosan berakta a bőröndöt a csomagtartóba és beszállt az anyósülésre. Ellenőrizte a környezetét és meglepetésére nem talált piás üveget. ~ Tényleg komoly a dolog... ~ Mikor megérkeztek a burzsuj környékre Richi persze magát adva bekiabált kábé az összes cukrászdába Pennyért. Az egyikből aztán nem jött ki a következő percben. Molly hezitált. Gondolta, hogy utána megy, de mégis csak egy veszélyes fegyver lapul a csomagtartóban. Nem tudna nyugton lenni bent, hisz aggódna, hogy nem törik-e fel a kopcsit véletlenül pont most? Kis gondolkodás után rájött a megoldásra és rámosolygott Pascalra. A galamb kissé megijedt, majd oldalra döntött fejjel meredt a lányra, amolyan "Nem gondolod komolyan..." nézéssel. - Menj utána! Kérlek... Tudom, hogy remélhetőleg Pennyvel van, de... azért... aggódok... Pascal kelletlenül kirepült az ablakon és berepült a kávézóba. Rögtön kiszúrta Richit egy kisebb csapattal. A férfi észreveheti, de őt megkerüli és Pennyhez repül. A nő mintha megkönnyebbülést? látna a szemében. Márha figyeli egy galamb szemét. A madár nem messze a nőtől leszáll és onnan figyeli az eseményeket.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Post by Lyzy04 on Nov 12, 2020 15:14:45 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/731910539659444324/steampunk_adventurer_by_pterona_ddro11l-fullview~jpg A beszélgetésbe két váratlan vendég is becsatlakozott. Két nő, akik Elias társainak mondhatók. Kissé furcsállom jelenlétüket, de annyira nem zavar.
-Én is örvendek. –válaszolom, de mielőtt folytathatnám, Richi beront a kávézóba. Kissé meglep ő is, de nem negatív értelemben.
-Oh… Üdv! Épp Elias történeteit hallgattam a kutatásairól. Azelőtt Pennyvel beszélgettünk.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Nov 28, 2020 13:03:48 GMT 1
Elias feláll az asztaltól, hogy kezet fogjon Richivel, ahogy illik.
-Elias Cheverton Professzor a Bene Hollow (Kb Anglia, Amerika fővárosa) Akadémia tagja. Etológus, doktor, filozófus, amatőr szerelő valamint a régi tanok és új fajok kutatója. Nagyon örvendek, ha jól sejtem a híres Mr Schiller.- A szemében megvillan valami, amiről Richi rögtön tudja hogy, egy szellemes kihívás vagy valami burkolt sértés lesz, de a professzornak esélye sincs megszólalni mert a fehér hajú „kékség megragadja és hátrább húzza, hogy Richivel szembe tudjon beszélni.
-Hallotunk a tornyát és a léghajóját ért támadásról Mr. Shiller, sajnálom a veszteségét, remélem, később még tudunk majd beszélni egymással, de most mindenképpen mennünk kell.- A férfi közben pontosan olyan fejet vág mögötte, mint egy durcás kisgyerek, aki még nem akarja elhagyni a cukorka boltot. Közben a cagoph (cigány) lány megeszi az utolsó falatot az asztalon maradt süteményből és udvariasan elbúcsúzik a lányoktól.
-Még egyszer köszönöm a jószívűségeteket, biztos vagyok benne, hogy megfizetik majd nektek a csillagok. Addig is minden jót.
Pascal: Ahogy leszáll Penny mellet és megkönnyebbül, egy szörnyű érzés keríti hatalmába még a tollai is felborzolódnak, alig mer oldalra nézni, de akkor meglátja a rá szegeződő éhes sárga szemeket, a macska halk morgással jelzi, hogy szívesen meginvitálná őt egy „finom” ebédre. Azonban a macska biztos kezekben van tartva. A finom illatú furcsa nő pedig egy pár falat sütemény morzsát is megoszt a fáradt galambbal, közben eég biztonságos távolságban tartva tőle a sárga szemű fenevadat. Miután befejezte a sütemény morzsák elfogyasztását elégedetten kurrog egyet, és Pennyt, figyeli tovább, várva hogy végre a nővel együtt elhagyhassák a helyet.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Nov 28, 2020 15:57:30 GMT 1
#s://i~pinimg~com/236x/ef/36/bc/ef36bca0dcd3be9d3ec020ba8f125340~jpg Csendben majszolgatom a sütit, miközben a kattos prof és Adelin beszélgetnek. Amikor betoppan két új nőszemély, csak egy pillantásra méltatom őket, s folytatom tovább eddigi tevékenységemet. Egészen addig míg Richi meg nem érkezik. Első reakcióm, hogy kihúzom magam, hogy mielőbb észrevegyen, aztán csak a második egy hatalmas facepalm. Már épp leordítanám a fejét, megszólalnak az idegenek. Fújok erre egy nagyot, s inkább a süti befejezésére koncentrálok. Mikor berepül Pacal, szemeim felcsillannak. Tekintetemmel Mollyt keresném, ám nem látom. Mikor a madár leszáll a közelemben, mintha megkönnyebbültséget látnék a szemeiben. Érdekes... gondolom magamban. Még eszem pár falatot a süteményből, miközben fél szemem a Pascalt tanulmányozó macskán tartom, ha bármi van, azonnal közbe tudjak lépni. De ahogy látom a nő jó szorosan fogja. Mikor befejezem a táplálkozást, odanyúlok Pascalhoz, hátha felugrik a kezemre. Ha így tesz, akkor hagyom neki, hogy biztonságos távolságban a macskától felcsipegethesse az én maradékomat is, miközben halkan hozzászólok. - Hát Mollyt merre hagytad? Kint vár? - Reakciót várok tőle... Pascal már bebizonyította, hogy egy rendkívül intelligens galamb, szóval bízom benne hátha megérti, s valami jelzéssel válaszol. Ha befejezte a morzsák felcsipegetését, akkor a vállamra teszem, s felállok az asztaltól. (Ha nem ugrik a kezemre, akkor a tányéroson kívül minden ugyanúgy van) - Nos részemről a szerencse hölgyeim és... - Elgondolkodom, mert elfelejtettem a nevét. -... uram... - Majd Richihez fordulok. - Folytatod még a traccspartit, vagy megyünk?! - Tekintetem közben végig megrovó, arcom sértődöttséget tükröz amiért csak úgy itt hagyott. Észrevettem ám már az elején, hogy ruhát is váltott, ergo visszament NÉLKÜLEM! Nagyon dühít a tudat, így nagyom morcos is vagyok rá.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Dec 4, 2020 0:52:17 GMT 1
Pascal Pennyre irányuló tekintetét rögtön elvonja a rossz érzés. Egy macska. Enyhén felborzolódnak tollai. Szerencsére a gazdája szorosan tartja, így nem kell félnie. Sőt, még morzsákat is kap. ~ Kaja! ~ Azonban nem él a lehetőséggel. Mégis csak idegenek. MACSKÁVAL! De… de… Végül csak elgyengül. ~ Kaja… ~ Miután meggyőződött a megfelelő távolságról közte és a „fenevad” között végül csak közelebb ment és felcsipegette a sütemény morzsákat. Utána visszabillegett korábbi helyére. Amint Penny befejezte az étkezést és felé nyúlt, Pascal nem gondolkodott, szívesen telepedett meg a nő kezében. ~ Még több kaja! ~ Csillant fel a szeme. Mintha éheztetné a gazdája… Penny morzsáit is elfogyasztja. A kérdésre felkapja a fejét. A „Molly”-t felismerte, így könnyen össze tudta rakni, mire kíváncsi a nő. - Bhur… bhurr… - bólogat, majd csőrével az ajtó felé int. Miután visszafordult és végzett az étkezéssel hagyja, hogy a nő a vállára tegye. Kedveli Pennyt. Nem tudja, mi zajlik körülötte, mi történt itt, de a feszültséget érzi, és gyanítja, hogy Richinek van hozzá köze. Valamilyen úton-módon. De ez számára nem is érdekes… Megvan Penny, Molly kint vár, mehetnek… Hogy Pascal is kifejezze mehetnékjét hirtelen elrugaszkodik Penny válláról és egyenesen Richi fejére száll. Egyik lábával meghúzza a haját, majd mielőtt még a férfi utána kaphatna, felszáll és egyenesen az ajtóhoz repül. Ő megunta, már menne, így el is hagyja a cukrászdát.
Visszarepül a kocsihoz, aminek leengedett ablakára telepszik le. - Egész gyors voltál… Hol hagytad a többieket? Penny ugye meglett? – kérdezi Molly. Hasonlóan reagált, mint Pennynek. - Bhur... bhur… - bólogat, majd csőrével visszaint a cukrászda felé.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 2, 2021 18:02:27 GMT 1
Először megpróbálom eltolni az útból a kis vakarékot, mert nem látom tőle a kékségeket, a bemutatkozása azonban sebet ejt a Richiségemen így úgy érzem, hogy nem hagyhatom ezt annyiban. Elfogadom a jobbját, majd jó erősen megszorítom azt és csak ennyit felelek a hosszú és unalmas bemutatkozására. - Most én is tehetnék egy farokméregető bemutatkozást, de sem engem, sem a péniszem nem kell bemutatni senkinek. Rövid lefolyásúan kacsintok rá, majd elmosolyodok, elengedem a karját és legalább annyira ignorálom, mint korábban. A hölgyemény mondanivalója legalább annyira sablonos, mint az összes többié, de hát nőből van, szóval nem fogok nem figyelni rá. Előtúrom a zsebemből az egyik olyan meghívóm, mint amit a gonosz Mikulásnak is adtam és a gyerekre vigyorogva nyújtom át a cagoph leányzónak. - Alig várom. Felelem, majd Penny felé fordulok akinek szemeiből épp egy vulkánnyi láva fröcsög irányomba, míg felteszi a kérdését. Ennek meg mi baja? - A hintó kint vár, hölgyeim. Ezzel jelzem, hogy részemről mehetünk. Alig érek a mondandóm végére, mikor Pacal megtámad. - MÓKUSTÁMADÁS! VÉDJÉTEK A MOGYÓRITOKAT! AU AU AU! Úgy néz ki viszont, hogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan vége is lett a repülő mókusok lázadásának. Úgy néz ki, hogy ő is csak menni szeretne. Megnyalom a tenyerem és megigazítom a hajam, majd odalépek Penny mellé. - Megmutassam a fegyverem? Tartok egy rövid szünetet, majd hozzá teszem. - Ami a kocsiban van. Közben rápillantok a zsebórámra. Sok dolgot kell még elintézni és kevés időnk van... Gondolom magamban.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Post by Lyzy04 on Feb 7, 2021 12:56:11 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/731910539659444324/steampunk_adventurer_by_pterona_ddro11l-fullview~jpg Őrült barátunk épp oly’ őrült módon kezeli a helyzetet, mint azt vártam tőle. Csak visszafogottan kuncorászok cinikus megjegyzésein és a mókustámadásos felkiáltásán is. Végül, mikor az autójához invitál minket, kitolom a székem és felkelek, búcsút intek vendégeinknek, majd Pennyvel és Richivel együtt hagyom el a kávézót. Semmi érdekfeszítőt nem mondok vagy teszek, magamtól nem kezdek most beszélni.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 4, 2021 9:29:31 GMT 1
A sajtótájékoztató előtt még volt egy nagyon fontos megállónk, egy állatmenhely. Mindig is akartam egy kék kakast és ezt soha nem is titkoltam. Úgy gondoltam, hogy mi sem lehetne ideálisabb alkalom ennél arra, hogy szerezzek egyet. Elvégre terápiás állat vagy mi a turó... ***
A beszédet a léghajó még el nem vontatott roncsai előtt tartottam meg. A kék kakassal a kezemben sétáltam az emelvényre, azonban végül odaadtam azt az egyik alkalmazottamnak és a beszédasztalra támaszkodtam. Hagytam, hogy kattogjon párat a fényképezőgép, majd egy rövid, csitító torokköszörülés után belekezdtem a mondandómba. - Mindannyian tudjuk, hogy mi történt ezen a helyen néhány napja. Megfélemlítés, terror, nevezzétek úgy, ahogy szeretnétek. Ezt akarták, hogy lássátok amkor a Shiller Toronyra tekintetek. Ez a hely, azonban jóval több annál. Végig mértem a tekintetemmel a még javítás alatt álló tornyot, majd visszanéztem a tömegbe. - Anthony Shiller, az apám mindig azt mondta, hogy merjünk nagyot álmodni. Máig bennem élnek azok a szavai, hogy éghet akárhány fényes lámpás a városban, az emberi elménél semmi sem lehet fényesebb. Elhitette velem, hogy a legkeményebb szikla is összezúzható, a legmakacsabb hegy is megmozdítható. Ő tanított meg nagyot álmodni és ő nem félt attól, hogy a vízióit valóságba ültesse. Ő mondta azt, hogy a jövőt ma építjük. Aki még emlékszik rá, tudja, hogy ő mindenki apja volt és ugyanazt akarta ennek a városnak, mint nekem. Mindenből a legjobbat. Éppen ezért lenne egy nagyon sokat mondó és egyértelmű üzenetem azoknak, akik ebben meg akarnak akadályozni. A az emberi öklömet a fejmagasságba emeltem, majd kiegyenesítettem rajta a középső ujjamat. Egy ilyen szobrot készítek majd magamról, az tuti. Itt fog állni, ezen a szent helyen. Pár képnyi pillanatig így állok, aztán az arcom ismét komor. - Ugyanakkor a pár nappal ezelőtti eseményeket nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni. Sokkal több sérült meg, mint a Shiller Industries öröksége. Cserbenhagytak minket. A várost. A bizalmunkat adtuk Balxon-nak és a korrupt rendőrségének. Megbíztunk a sárkánymesterekben, akik sorai közt árulók, terroristák bújnak meg. Mi van, ha nem lesznek képesek megvédeni minket? Befogadtam őket az otthonomba, ételt, italt, szórakozást adtam nekik, cserébe sikolyokat és pusztulást kaptam a nyakamba. Félreértés ne essék, azokat a mestereket, akik a tornyom megmentésén ügyködtek nagyra becsülöm és tisztelem, DE eljött az ideje, hogy megvédjük saját magunkat. Nem támaszkodhatunk arra a segítségre, ami egy belülről vérző szervezettől jön, ahogy azokra sem, akik arra esküdtek fel, hogy megvédenek minket, de semmit nem tettek. Vettem egy mély sóhajt. - Hölgyeim és uraim, engedjék meg, hogy bemutassam a jövőt. Ekkor elővettem az aktatáskából a Mollyval közösen épített fegyverünket és a legerősebb fokozatra kapcsolva egy szikladarabra irányítottam. A kilövellő villámcsóva apró pordarabokra morzsolta a kőkemény sziklát. - Az elektromosság a jövő, mi pedig a saját jövőnket építjük. Nem fogok elriadni a zsarnokok véres kezétől, az ostoba fenyegetésektől. Pénzteltem, segítettem ezt a várost és egy vagyok vele. Aki azért jön ide, hogy kifossza, vagy elpusztítsa ezt a várost, nagyon hamar annak földje alatt találja magát. A mai naptól kezdve a Shiller Industries magánhadserege a város védelmét szolgálja. Mind a tizenötezer ember azon fog munkálkodni, hogy a város egy biztonságosabb, élhetőbb és rendezettebb hely legyen. Rendőrök lesznek a korrupt semmittevők helyett. Forduljatok hozzájuk olyan bizalommal, amilyennel én fordultam hozzátok. Elpakoltam a csodafegyvert és teljesen témát váltottam. - Elég viszont a háborúból és a fegyverkezésből. Harccal és üres fenyegetésekkel nem lehet jövőt építeni. Ha csak pusztításra használnám a találmányomat, semmivel nem lennék különb, mint azok, akik ellen épp felszóltam. Az elektromosság megannyi kiaknázatlan lehetőséget rejt magában, melyek a mindennapi életet teszik majd jobbá, élhetőbbé. Új szintre fogom emelni ennek a városnak az iparát, a gazdaságát és az életkörülményeit, ezt pedig csak úgy tehetem meg, ha nem hagyom veszni hagyni az ezzel járó lángelméket. Itt és most, ország világ előtt szeretnék köszönetet mondani Molly Narának, akit a Shiller Industries elektromossággal foglalkozó divíziójának elnökévé nevezek ki. Építsünk egy szebb jövőt, együtt.
|
|