Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jun 25, 2019 17:44:56 GMT 1
Tifani Rosblade
-Elnézésedet kérem miatta! Játszott, aztán megijedt és magát védte. Megértem, hogy megijedtél.
-Megijedt? Hogy ő ijedt meg!? Az ilyen veszett szörnyetegeket egy ketrecben kéne tartani!- Kiabál dühösen a fiú. Aztán hirtelen hangnemet vált. – Ki vagy te és miért vagy itt? Nem fogok vissza menni! És nem csináltam semmi rosszat. Ez a torony itt nem tartozik senkihez!
-Tifani vagyok és egy kislány mondta, hogy itt valamilyen csodát fogok látni. Arra gondolt amit láttam? Mi közöm van nekem ehhez? Esetleg hozzád?
Még a sötétben is jól látod menyire elsápad a gyerek mire végzel a kérdéseiddel.
-Amit láttál? Megint megtörtént... Fogalmam sincs miről beszélsz.- Mondja és közben sietve feltápászkodik a földről, hátrál pár lépést, majd ahogy rájön, hogy csak egy felé mehet feléd indul. Ahogy elfutna melletted neked megy és majdnem le is dönt a lábadról. Majd kiszalad az ajtón. A sárkányod csak a nyelvét nyújtja utána. Elég egyértelmű hogy nem a legjobb barátok.
Hagyhatod elmenni, de mégis… akkor mi értelme volt ide jönni. Na meg… Itt kint a városnak ezen a részén veszélyben is lehet. Halottad a pletykákat az árnyakról, habár még sosem ennyire fent a városban, de akkor is. Itt ráadásul már nem olyan jól védettek az utcák így a kalózok is szívesen feljárnak erre.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 14, 2019 21:52:31 GMT 1
A fiú dühkitörésére már szinte bennem volt a reakció, hogy ez már azért túlzás, de hirtelen megváltozott a hangja, amit nem tudtam hova tenni. A bemutatkozásom és kérdésem után továbbra is ijedt. Megsajnáltam, de azért furcsállom is. Megint megtörtént, de nem tudja, miről van szó? Határozottan rémült, mint akit sarokba szorítottak. Menekülni akar, de az útjában állok. Ahogy majdnem felborít egy hirtelen döntéstől vezérelve a kesztyűmmel megérintem és igyekszem átadni neki az érzést. „Nem foglak bántani, segíteni szeretnék!” illetve „szóban” is megerősítem a fejében, hogy várjon meg. Eléggé labilis, bízom benne, hogy hatok rá.
Ha megáll, nyugodtan, kis sárkányomat a kezemben fogva lépek hozzá. - Nem foglak bántani, segíteni szeretnék! – ismétlem meg hangosan is, a lehető legbarátságosabban, legmegnyugtatóbban. Ha hajlik az együttműködésre, folytatom. - Biztos nem tudsz semmit arról, amit láttam? Hisz azt mondtad, már megtörtént korábban.
Ha nem áll meg, némi halk szitkozódással, Nastyat felkapva utána futok. Ha már eljöttem idáig, tudni szeretném, mi ez az egész.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 18, 2019 13:12:44 GMT 1
Tifani Roseblade Úgy tűnik a terved sikeresen működik, mert a fú azonnal megnyugszik ahogy megérinted. Azért elég sokat habozik mielőtt válaszol neked.
-Nem tudom mik azok. Pár hónapja kezdődött mikor megtaláltam a naplót. Először csak kisebb dolgokkal. Fények, meg a lepkék. Aztán lassan egyre nagyobb helyeket is kitöltöttek. De ha ébren vagyok ne igazán tudom megidézni ezeket a dolgokat. Nézd.- Azzal felemeli a kezét és konyítja a markát amiben ez kicsi kék pillangó világít. Aztán elrepül a kezéből, de ahogy egyre távolodik egyre áttetszőbb lesz majd mire elérné a mennyezetet eltűnik. –Elmondtam amit tudok. Akkor most megígéred hogy nem viszel vissza az árvaházba?
-Egyébként Merlinnek hívnak.- Teszi hozzá félénken.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Nov 5, 2019 18:27:02 GMT 1
- Örvendek Merlin. – mosolygok rá barátságosan. Határozottan furcsa az egész, nem tudom hova tenni a jelenést, valamint továbbra sem tudom, hogy nekem mi közöm van ehhez. Illetve az árvaház… Szinte már látom magam előtt a kitöltendő papírokat… Mindegy, egyelőre magam mellett tartom… Nem lenne szívem csak úgy elengedni… - Maradjunk annyiban, hogy mindent megteszek, hogy a lehető legjobb helyre kerülj. Egyelőre Velem maradsz, mert úgy érzem, szükségünk van egymás segítségére. Hol találtad a naplót? Kié? Megnézhetem? Visszaadom utána. A múltjáról előbb-utóbb szeretnék többet megtudni, de előbb még a bizalmába kell férkőznöm. Nem használhatom mindig a kesztyűt, az gyanús lenne. Felé nyújtom a kezem, remélve, hogy átadja a naplót. Ha megkapom, lapozni kezdem, hátha találok benne valami hasznos információt. Akár megkapom a füzetet, akár nem, lassan el kéne indulnunk. Az őrök talán már keresnek is engem…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jan 1, 2020 12:36:19 GMT 1
Tifani Roseblade
Merlin nincs elragadtatva az első válaszodtól, de úgy tűnik kezd egy kicsit megnyugodni. Azért még habozik mielőtt átadja neked a könyvet, látszik rajta, hogy nem szívesen válik meg tőle.
-Az enyém. Anyukámé volt mielőtt meghalt.- Mondja mielőtt átnyújtja neked a naplót.
A naplóban alig találsz szövegeket, viszont szinte minden oldalát elöntik a szebbnél szebb festett ábrák, amik szinte megszólalásig hasonlítanak azokra a növényekre és állatokra amiket ide belépve láttál. De vannak közötte olyan lények is amiket még sosem láttál ezelőtt. Madárszárnyas szarvasok, furcsa tüskés békák, hatalmas színes madarak, griffek, mindegyik nagyon pontosan és szépen kidolgozva.
Amikor haza érkeztek a fiú kicsit bizonytalanul lép be utánad a házba, de ha ezután vacsorával kínálod azt boldogan elfogadja.
Rövid de annál nyugodtabb az éjszaka hátralévő része, mivel a vendéged szinte azonnal elalszik ismét, ahogy ezt hagyod neki te is kipihenheted magad. Másnap pedig egy váratlan vendég ébreszt. Egy cseléd kért meg, hogy beszélj vele. Anna személyzetéhez tartozik. A mindig barátságos és cserfes, vörös hajú lány alig idősebb a barátnődnél, és pillanatnyilag nagyon feldúltnak tűnik.
-Anna nem jött haza már két napja.- Panaszolja neked idegesen. Nem lep meg, hogy a keresztnevén szólítja, tudod, hogy barátnak tekintik egymást. –Aggódok érte. Még a sárkányok sem tértek vissza. Nem tudom mit tegyek, a rendőrök semmire sem jók, és lehet, hogy nem eset baja, de én akkor is aggódok, de nem hagyhatom itt a házat. Még ha meg is tehetném hova mennék? Kérlek meg tudnád kérdezni a „barátaitokat”?- Itt a többi mesterre céloz. Habár te nem vagy annyira a „belső klubban” mégis nem vagytok annyira sokan így minden mester ismeri a másikat a városon belül. – Talán megint hozzá ment, ha nem eset baja akkor talán ott lesz.- Még soha egyszer sem hallottad tőle, hogy kimondja a krátervárosi mesterek nevét, de jól tudod te is, hogy rájuk gondol. Anna mindig is sok időt töltött abban a házban mióta a nevelője meghalt, másrészt az emberek félnek arra menni a folyamatosan az épület fölött keringő sárkányok miatt.
Mire végez a mondókájával Merlin is megérkezik, határozottan álmos arcán látod, hogy éppen csak most bújt ki az ágyból.
-Lesz reggeli is?- Kérdezi.- Azt hiszem éhes vagyok.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Jan 3, 2020 18:08:56 GMT 1
Merlin kissé kelletlenül, de átnyújtja a naplót. - Részvétem. Lapozgatni kezdem. Hamar kiül az arcomra a lenyűgözöttség. Az ábrák valami elképesztőek, de még sosem láttam vagy hallottam ilyen különös lényekről. Viszont legalább tudom, hogy valamilyen öröklött képességről van szó. Miután átnéztem és nem találtam benne semmi egyebet, visszanyújtottam. - Anyukád nagyon szépen festett. Mondd csak, mesélt Neked esetleg ezekről a különös lényekről, amik a naplójában szerepelnek? Mikor veszítetted el Őt? A képességéről nem firtatom, hiszen arról elvileg nem sokat tud. Egyre jobban érdekel, kiféle-miféle családból származik, mi ez a képesség, nekem hogy lehet Hozzá közöm, de igyekszek visszafogni magam. Nem akarom megijeszteni. - Gyere, menjünk haza. Biztos éhes vagy. A lépcsőn lefele menet nem szólok Hozzá, eléggé elmerengek. Vajon kéne szólnom az árvaháznak? Fogják Őt keresni, vagy csak örülnek, hogy egy szájjal kevesebb…?
Ahogy leérünk a robogómhoz, Nastya már be is fészkeli magát a helyére. A sisakom Merlin fejébe nyomom, a rajta lévő szemüveget én húzom fel, majd elindulunk. A villához érve már messziről látom a két őrömet, akik keresztbefont karokkal és felvont szemöldökkel figyelnek minket a bejárat elől. - Jó estét! Elnézést kérek, dolgom akadt, siettem, ahogy tudtam. – még halkan odasúgom Merlinnek, hogy nem kell megijednie tőlük, majd belépünk. A szolgálók elég furcsán néznek ránk, de tudják, hogy a szükséges információkat majd időben közlöm Velük. Miután néhány szolgáló segítségét kértem Merlin szobájának előkészítésében, a konyhába mentünk, hogy megvacsorázzunk. Merlin Nastyahoz hasonló lelkesedéssel látott hozzá az ennivalóhoz. Megmosolyogtató látványt nyújtottak. Hamar végzünk, majd az enyémmel szemközti szobába kísérem. - Ez lesz az ideiglenes lakhelyed. A szomszéd szobába már előkészítették Neked a vizet, úgyhogy meg tudsz fürödni, illetve egy pizsama is vár Rád. Ha segítség kell, nyugodtan fordulj a szolgálókhoz, vagy kopogj be a szemközti szobába.
Merlin eléggé ki volt merülve, mert amint vízszintesbe helyezte magát, már el is aludt. Vártam kicsit, majd összehívtam néhány alkalmazottunkat. Röviden tájékoztattam őket a helyzetről. A szolgálókat megkértem, hogy legyenek a segítségére, de a múltjáról, családjáról ne kérdezzék. Az őröknek meghagytam, hogy Rá is figyeljenek, azonban rögtön szóljanak, ha furcsa, gyanús viselkedést tanúsít. Eddigi tapasztalataim alapján az, akinek mondja magát, de még nem merek Benne teljesen megbízni. Bármi is az alkalmazottak véleménye, nem mondják, csak igyekeznek végrehajtani. Egyedül Laylatól kaptam némi rosszallást. A megbeszélés után még benéztem anyához. Már aludt, úgyhogy hamar tovább is mentem a könyvtárba, hátha találok valami könyvet, amiben szerepel ez a képesség, vagy azok a lények. Amint itt végeztem lefürödtem és aludni tértem.
Reggel szokatlan módon nem Nastya dörgölőzésére ébredtem, hanem az egyik szolgáló ébresztésére. Látogatóm érkezett. Komolyan… mi jöhet még? Sietve magamra kanyarítottam egy köntöst és úgy fogadtam a látogatót. Nem jut eszembe a lány neve, de Anna személyzetéhez tartozik. Az állapotából ítélve baj van. Még ez is? Csendben végig hallgatom. Nagyon nem tetszik a dolog. Anna bajba keverte magát, ami nem újdonság, de hogy ennyire ne szóljon haza… Ráadásul, hogy én menjek oda… Krátervárosba…? Őszintén… semmi kedvem. A sárkány mesterek ismernek, hisz többüktől kértem tanácsot még Nastya kikelése környékén, vagy találkoztam velük valamilyen rendezvényen, de… nem igazán tartozok közéjük. Sárkány mester vagyok, mert van egy kis sárkányom, de mégse vagyok az, hisz nem repkedek egy hatalmas sárkány hátán, harcolva az árnyakkal vagy védelmezve az embereket. Attól még persze nem tétlenkedek, a magam módján segítem az embereket, munkahelyek biztosításával és teremtésével… De én nem vagyok harcos…
Időközben Merlin is megjött. Megkértem Laylat, hogy adjon neki reggelit, amíg én intézkedek. Nastya kissé rémülten néz Rám. - Anna és Zeria bajban van? Megsimogatom, hogy megnyugodjon. Kissé kelletlenül sóhajtok, majd igyekszek bíztató fejjel válaszolni. - Szerintem, ha akkora baj történt volna, az egész város Svarttól zengene, de megértem, hogy aggódsz érte. Anna a barátom, ezért utánajárok, hol csavarog. Ne aggódj, mindenképp elő kerítem!
Miután a lány távozott még volt egy köröm, amihez szintén nem fűlött a fogam. Egy hosszú percig csak álltam apám dolgozószobája előtt. Nastya kikelése a két családot eléggé rosszul érintette. Attól tartottak, hogy majd a sárkány mesteri dolgok elvonják az időm az örökösségi feladataimtól és majd idővel ott hagyom őket. Csak akkor békéltek meg, mikor kiderült, hogy Nastya törpe sárkány és nem nő tovább, illetve, hogy eszem ágában sincs ott hagyni a vállalatot. Nagy ritkán előfordult, hogy sárkány mesteri minősítésben kellett valahova mennem. Apám nem nézte jó szemmel... Mély levegőt veszek és bekopogok. - Szabad! Tiffany… minek köszönhetem ilyen korai látogatásod? - már összehúzott szemöldökkel néz Rám. - Apám, tisztában vagyok az üzem jelenlegi helyzetével. Tudom, hogy Rám is szükség van a problémák megoldásához, de… sárkány mesteri teendőm akadt, amit el kell intéznem. Egy hosszú percig csak néz engem, emészti a szavaimat. - Köze van ahhoz a gyerekhez, akit idehoztál? - Részben. Remélhetőleg Vele kapcsolatban is kapok válaszokat. - Értem… tisztában vagy a véleményemmel, Tiffany. Felnőtt vagy, tégy ahogy jónak látod. De még ma szeretnélek látni az üzemben! - Igyekszek!
Jobban ment, mint gondoltam… Végre én is a konyhába mehettem. Merlin addigra már végzett. Layla próbál Vele beszélgetni mindenféle ártatlan dologról, minthogy mi a kedvenc étele… Gyorsan végeztem a reggelivel, majd a fiúhoz fordulok. - Merlin, ma meg kell látogatnom néhány sárkány mestert. Egy barátom eltűnt és aggódom érte. Elvileg tudom, merre lehet. Ha Ő meglesz, talán Ő vagy a barátai tudnak segíteni, hogy mi ez a képesség a családodnál. Először talán kissé ijesztőek lesznek az emberek is meg a sárkányok is, de nem kell tőlük félni, nem fognak bántani. Ugye számíthatok a társaságodra? Nem feltétlenül szeretném használni a kesztyűmet, de ha kell a meggyőzéshez, alkalmazom.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on May 21, 2020 17:01:27 GMT 1
A beszédem tökéletes siker volt, de most őszintén... Meglepődött ezen bárki? Én magam is tökéletes vagyok. Úton a VIP terembe magamra dobok egy, az alsógatyámhoz menő fürdőköpenyt és egy nyuszis mamuszt a lábamra. Rágyújtók a legelőkelőbb szivaromra, majd amint belépek a fogadó szobába, az ajtónál álló pincér tálcájáról leveszek egy üveg pezsgőt és egyre lehúzom. Az üres poharat tanulmányozom, majd egy határozott lendülettel a hátam mögé döböm. Egy színnel sötétebb volt, mint a többi kék pohár. Felháborító... Ráadásul a VIP közegben. Lazítottam a mesterséges karomat tartó övön, így az első áldozat aki kezet fog velem, azt fogja hinni majd, hogy letépte a helyéről a karom. Ez baromi vicci lesz. - Hellooooooooooooo mindenkiiiii! Kiabálom túl a zenét a teremben. - Mindenki csodásan néz ki ma, barátok és jövendőbeli barátok egyaránt! Nem tudom ki lesz az áldozat, aki letépi a karom a helyéről, de amint ez megtörténik, térdre rogyok és felordítok. - Aúúú, meg... meg fogok... halni.... Szorítom a csonkomat, majd ahogy körém gyűlnek az emberek, elnevetem magam. Akár nevetnem velem, akár nem, én baromi jól szórakozom, felállok, felcsatolom a karomat és igazítok egyet az így is hibátlan sérómon. - Köszönöm szépen mindenkinek, hogy eljöttek. Pláne önöknek, szép hölgyeim – Kacsintok a női sárkánymesterek felé – Egy fél pillanat és mindenki minden kérdésére válaszolok, csak engedjék meg, hogy egy rövid előadással kezdjem ezt az egész unalmas diskurációt. Engedjék el magukat, igyák részegre a magukat, lehet, hogy hivatalos emberek vagyunk és lehet, hogy tele vagyunk újságírókkal is, de ezek közül egyik sem elég erős indok arra, hogy ne érezzük jól magunkat. Tapsolok kettőt, mire kitárul egy nagy, eddig zárt ajtó és egy csomó, pompásan kékbe öltözött táncoslány rohan be az ajtón. Velük együtt megszólal a zene is, én pedig kicsúszva a felelősség alól és a gyönyörű Shahada-hoz sietek. Kezet csókolok neki. //Az egész videót előadják, de mindenki KÉKBEN VAN!)// - Bocsássa meg szépségétől értékét vesztett öltözetem, de mentségemre szóljon, hogy én vagyok a házigazda és ennél általában kevesebb ruhát szoktam csak viselni. Három taps, mire az egyik pincér hoz nekünk két pezsgőt. - Elmondhatatlanul örülök, hogy tiszteletét tette a partimon. Fussuk le a hivatalos köröket, hogy aztán kötetlenül beszélgethessünk. Az egyetlen dolog, amit a pincémben rejtegetek az egy csomó alkohol, amiből reményeim szerint az este végére semmi nem marad. Viszont... Rengeteg nagyratörő tervem van és örülnék, ha megoszthatnám őket önnel. Szinte észre sem veszem Dorothyt, miközben a sárkánymesterhez beszélek. Egészen mostanáig. - És TE mindent leírhatsz majd arról, hogy milyen csodálatos vagyok! Pont, mint azon a képen, amit lőttél rólam. Már ha még fogsz látni a sok piától. Vigyorgok rá, majd akár illik, akár nem, átkarolom mindkettő vállát, úgy, hogy én középpen vagyok egy, a városra néző, kék bőrbútorra vezetem őket. - Szóval, kezdjem én a mesélést, vagy szeretnék maguk?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 26, 2020 15:52:36 GMT 1
Ben : Richard Schiller & Zima : Moly Nara Molly Nara-A sajtós dolog miatt ne aggódj- feleli a nő könnyedén miközben bele szív a pipájába- A bejáraton kívül senki sem fogja ellenőrizni és ha elég jól nézel ki…- Itt fel kel és köröz egyet majd felemeli az álladat hogy jobban megnézhesse az arcod.- Igen. Ezzel nem lesz probléma. Senki nem fog foglalkozni, hogy kerültél oda. De ha mégis. A nővérem is ott lesz, biztos láttad már a nevét az újságokban, fel fogod ismerni, majd ő segít neked, csak ad ezt oda neki, ha kel.- És a markodba csúsztat egy összehajtott papírdarabot.
Ez után megengedi, hogy szabadon garázdálkodj a ruhatárukban, és amíg te válogat ő ott hagy téged pár percre. Sajnos semmi igazán mutatóst nem találsz, amit tényleg fel lehetne venni egy ilyen istentelenül puccos partira. Amikor már feladnád, újra megjelenik Amanda a kezében egy dobozzal és egy pár kék szatén magas sarkúval. A dobozt az ágyra teszi, a cipőt pedig átadja neked.
-Próbáld fel jó-e.- Rám jó és nagyjából ugyanakkorának tűnik a méretünk, de jobb, ha felpróbálod. Ha megteszed. A méret tökéletes, a magasság nem az. A cipő sarka legalább tíz centivel magasabb a kényelmesnél. Közben a nő kibontja a dobozt és egy szinte új csodás kék ruha bukkan elő belőle.
-Agatha-é a mai partira vette, de másikban ment. Pedig több havi fizuját költötte el rá. Szerintem rád is jó lesz. Mellből lehet be kel majd venni, de ettől eltekintve szerintem tökéletes lesz.
Mire felöltöztetnek egy másik Katica is megjelenik. Nagyon fiatal szinte még kislány a kezében egy picike kalapot tart, ami tollakkal és fogaskerekekkel van díszítve.
-Pascalnak hoztam!- mondja vidáman.- Így ő sem fog kilógni a sorból. Richi RichAz áldozatod a város leghatalmasabb sárkány mestere lett. Ő ugyan csak udvariasságból akart veled kezet fogni mégis sikerült belesétálnia a csapdádba. A vendégek közül többen felkapják a fejüket és körétek gyűlnek hogy lássák mi történt. Közben Brutch csak a fejét fogja a mutatványodon. Amint elneveted, magad mindenki elcsendesedik, egy tűnek is lenne hangja, de aztán egyre több nagyon nem őszinte, zavart nevetés hangzik fel. Ezeknek a sznoboknak nincs humorérzékük.
Mire a beszéded után a két sárkány mesterhez mennél már csak Shahada van ott a kék ruhás lányt már egy másik politikus lecsapta a kezedről, de talán jobb is így. A hercegnő mégis csak egzotikusabb. A lány elragadtatottan mosolyog rád és finom akcentussal válaszol.
-Nem zavar az öltözéke… Nagyon élvezem a partit.- Elveszi a pezsgőt és ahogy bejezetted a „hivatalos körök lefutását” így válaszol.
- Érdekelnek, ezek a tervei- keresi a szavakat.- örülök, hogy megosztja velem. Nem! Örülnék. Sajnálom, még egy kicsit nehéz az itteni nyelv.
Dorothy elpirul, mikkor meginvitálod, és egy pillanatra habozik, de Agatha megadja neki a kezdő lökést miközben elvesz magának is egy pohár italt.
-Írni majd én fogok.- Jegyzi meg. De elveszi a fotógépet a lánytól és felétek irányítja. –Viszont ha nem bánja ezt máris megörökítem.
-Én nem bánom.- Feleli kedvesen a fehér hajú lány.
Még van pár percetek így négyesben flörtölgetni, amikor megjelenik a VIP részben egy új jövevény. Elbűvölő kék ruhában a vállán egy kalapos galambbal és úgy tűnik, keres valakit. Legalább is elég elveszettnek, tűnik.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on May 26, 2020 16:54:00 GMT 1
A poénom után: Persze, hogy azoknak kell partit szervezni, akik a legkevésbé kompatibilisek hozzá. De legalább sok a jó nő itt. Ők is nagyon jól tudják, hogy ha nem lennének ezek a formális hülyeségek, egy férfit se. Najó, talán azokat a mestereket is, akik jól néznek ki. Néha unom a nőket, komolyan... De azok meg legalább értékelik a humoromat, ezek meg azon sem nevetnének ha kékre festett mellbimbókkal táncolnék előttük.
Négyesben: - Oh, ne aggódjon egy pillanatra sem. Nagyon szépen beszéli a nyelvet, biztos az ügyes nyelvérzék teszi. Az öltözékem meg... hát én nem nagyon szeretem, szóval lehet, hogy napközben még megszabadulok tőle. – vonom meg a vállam egy kaján vigyorral az arcomon – Feltéve, ha a hölgyeket nem zavarja. Kacsintok rá. Biztos nincs hozzászokva az ilyen szókimondó férfiakhoz, de pechje van. Egy darabig nem szabadul tőlem. - Engem sem zavar – vonom meg a vállam és három képet csináltatok vele. Az egyiken két feltartott hüvelykujjal vágok valami iszonyatosan szexi képet, a másik kettőn pedig a két csajszi arca felé csücsörítek. – Erről kérek majd egy kópiát. Ezután mondok valamit az ő nyelvén. Nem vagyok biztos benne, hogy az elpirult arcát vagy a vécéjét dícsértem meg, de megteszi. Jegyzet magamnak: Utánanézni, hogy ugyanolyan vécéjük van e mint nekünk, ha nem, akkor akarok majd egyet az egyik szobába. Az asztalhoz érve lehuppanok a kanapéra és finoman magammal rántom a hölgyeket. Szeretnék középen lenni, mert ezt szoktam meg. - Tekintse meg ezt a gyönyőrű szemétdombot. – jellemzem a szülővárosom, miközben kimutatok az ablakon. – A torony körül minden elég király és elég kék, viszont ahogy haladunk, annál rosszabb a helyzet. Szeretnék segíteni ezen a városon. Egyrészt magam miatt, mert senki nem kaphat belőlem eleget, viszont egyrészt miattuk is. Úgy gondolom, hogy nagyon régóta vagyunk passzív-agresszív viszonyban a sárkánymesterekkel. Meglephet mindenkit, hogy milyen nyíltan beszélek erről, de az én számból mindez úgy hangzik mintha csak az időjárásról beszélnék. - Polgármester leszek. – jelentem ki. Semmi feltételes mód, csak határozott duma és határozott piaszag – Szeretném a támogatásukat kérni, hogy együtt teremtsünk valami szépet és kéket. Nem fogok köntörfalazni, mert nem lenne semmi értelme, egy ilyen okos nő, mint maga biztos átlátna az ilyen ostobaságokon. Nem mellesleg, ilyen szép szemekbe nem lenne szívem belehazudni... Hogy mit tudok ígérni cserébe, kérdezheti... Mit nem? A világ legszebb, legbefolyásosabb férfija vagyok... A fősárkánymester után természetesen. Aki utál, az azért teszi, mert irigyel, aki imád, az szintén azért teszi, mert irigyel. Nevezze meg, hogy mit akar és megkapja. Elhiheti, hogy már baromira belopta magát a szívembe és ilyen páratlan teremtésnek nem tudnék ártani. Ekkor a tekintetem az ajtón álló új jövevényre, pontosabban jövevényekre téved. A kisebbett később veszem észre, mert a kék ruha teljesen megbabonáz. Huh, a kedvenc kékem. - Pincér, hozzon egy pohárral a legjobb pezsgőmből annak a csajnak. Meg valami madáreledelt annak a szarkának vagy minek és mondja meg neki, hogy maga Richard Shiller hivatja őt az asztalához.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on May 26, 2020 18:30:40 GMT 1
Amanda megnyugtatta a lányt, hogy senki sem fogja kérdezni, hogy került oda. Ha mégis, arra az esetre kapott egy cetlit, amit gondosan eltett (és majd átteszi a másik ruhába is). Kicsit jobban megnézte Amandát, hogy rájöjjön, ki lehet a nővére. ~ Hát persze… azaz Agatha nevű újságíró… ~
A nő pár percre magára hagyta a lányt. Molly elnézelődött a ruhák között, egy-kettő meg is tetszett neki. Szépek voltak, nem túl kihívóak, tökéletesek neki. Sajnos azonban érezte, hogy ezek nem lesznek elég jók erre a puccos eseményre. Amanda nemsokára visszajött és egy olyan magassarkút nyomott a kezébe, hogy Molly majdnem megszédült. ~ Hogy én? Ezt? Felvegyem? ~ Megszeppenten nézett rá, de engedelmeskedett. Leült az ágyra, felvette és felállt. - Voaaaah… - próbál megkapaszkodni valamiben, hogy ne taknyoljon el. – Biztos, hogy ez jó ötlet? Értem én, hogy nem vagyok elég magas, de… még az életben nem hordtam semmilyen magassarkút…
Amanda időközben a dobozból egy gyönyörű kék ruhát vett elő. A hallottaktól Molly megszédült és az ágyra huppant. - Ha neki több havi fizuja, nekem mennyi lesz, ha véletlenül kárt teszek benne? – kérdezte síros hangon. – Nem lesz ebből probléma? Nem fog a nővéred kiakadni, hogy felveszem? ~ Schillernél eleget fogok keresni gyakornokként, hogy kifizethessem? ~ Egy pár percig még sokkban ült, próbálta feldolgozni az információkat. ~ Ki fogom törni a bokám és bele fogok esni egy bólés tálba… na jó, nem szabad erre gondolnom… ügyes leszek… csak nem sérülök meg annyira, hogy művégtagra legyen szükségem… Bár… annak a szabadalmából is lehetne pénzt keresni… Na jó, Molly, ezt most fejezd be! ~
Miután felöltöztették, megcsinálták a haját és a sminkjét (szerencsére ki tudott harcolni magának egy egyszerűbbet), a tükörben nézegette magát. Egy gyönyörű nő állt vele szemben kissé talán imbolyogva. ~ Hogy ez mennyire nem én vagyok… ~ Nyugtázta magában. Ekkor jelent meg a lány a kis kalappal. Mosoly ült ki az arcára és megköszönte. ~ Ha ezzel nem hívjuk fel magunkra a figyelmet, akkor semmivel sem… ~ Simán bejutott a partira és sikerült elég jól elvegyülnie. Tényleg senkit nem érdekelt, honnan jött, a meghívója rendben volt, csak ez számított. A lehető legmagabiztosabban a büfé asztalhoz sétált és elvett egy konyakmeggyet meg egy magos sütit. ~ Ennyi alkohol elég lesz nekem. Kell egy kis lélekerősítő… ~ Leült egy békés sarokban egy székre, amíg falatozott. Volt egy kis ideje gyakorolni a cipővel, de még mindig hiányzott a rutin. A magos sütiből Pascalnak is adott, aki elég nyugisan viselte a körülményeket. Molly igyekezett nem kimutatni ámuldozását. A hely hatalmas volt és akadt benne minden is. Az embereket is igyekezett megfigyelni, hogyan viselkednek, hogy lehetőleg ne lógjon ki a sorból. Miután az evéssel végeztek, felállt és elindult a VIP részleg felé. Ha már jó rá a meghívó… ~ Lehet soha többet nem lesz lehetőségem ilyen helyen megfordulni… Meg sanszosan a házigazda is ott lesz…~
A VIP környékén nézelődött, mikor váratlanul egy pincér lépett hozzá egy pohár pezsgővel és egy kis tál madáreledellel. Kissé zavarba jött. Eddig elkerülte a feltűnést, senki sem lépett oda hozzá. Most viszont pont az az ember hívja, akit keresett. ~ Máris? ~ Először nem akarta elfogadni a pezsgőt, de mivel illetlenség lett volna, így egy kedves mosollyal megköszönte és elvette az eledellel együtt. Az útbaigazítás után igyekezett nem megszeppenni. Schiller mellett ugyanis egy vélhetően külföldi hölgyön és egy lányon kívül Agatha is ott volt. Nagyot nyelt. ~ Hogy fogom én ezt kimagyarázni? ~ Molly a helyszínre menet is sokat gondolkozott, hogyan viselkedjen, de végül úgy döntött, nem fog szerepeket játszani. Nem túl jó színész… A lehető legmagabiztosabban egy kedves mosollyal sétált oda a társasághoz. - Köszönöm az italt és az invitálást. – kortyol bele egy aprót a pezsgőbe. Szinte már ettől becsiccsentett, olyan burzsuj cucc. – Molly Nara vagyok, örvendek! Ő pedig Pascal. - mutat a galambra.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 28, 2020 13:48:20 GMT 1
Kami : Penelope Abigail Parson Egy kissé késve érsz a partira. Édesapádnak kellet volna itt lennie, de neki éppen fontosabb dolgai is adódtak a város közepében nyílt kráter miatt. Így tied a megtiszteltetés, hogy eljöhettél, ez pedig jó alkalom lehet hogy kapcsolatokat alakíts ki. Richard Schiller gazdag, befolyásos, és híres. És ha őt nem is tudod horogra akasztani itt egész biztosan találsz magadnak olyat akit érdemes. A partin, telt ház van, sajtósok, sárkánymesterek és politikusok minden felé. Kedvedre válogathatsz.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 28, 2020 14:08:14 GMT 1
A nő finoman mosolyogva hallgatja végig a mondókád, és szinte csak csüng a szavaidon, végig csillogó szemekkel figyel. Mikor befejezed pár másodpercig csak némán bámul rád, aztán.
-Remélem lesz még időnk ezt kifejteni Mr. Schiller.- A nevedet kicsit furcsán ejti, de aranyos akcentusa van így nem hinném hogy zavar. Amikor a pincérhez fordulsz, Shahada a válladra tenné a kezét és ebben a pillanatban megjelenik az imént említett sárkány mester.
-Kölcsön kérhetem Shahada hercegnőt egy pár percre Mr. Shciller? Ígérem gyorsan visszakapja.- A nő is rá néz, aztán rád és bólint egyet.
-Bocsásson meg egy percre Mr. Schiller!- Mondja kedvesen. Aztán kicsit eltávolodnak tőletek.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 28, 2020 14:28:49 GMT 1
- Csak ha utána én is magát. Felelem, miközben a férfira kacsintok. Nem is rossz, bár a hercegnő szebb. Egyszerre talán jöhetnének, egyedül... áh, necces. Többet kéne innom hozzá. Ami a mai nap folyamán biztos be fog következni. Ezután a figyelmem az újonnan érkező hölgyemény felé irányul teljesen. Lehet, hogy megbuktam biológiából, de a női anatómia órákon odafigyeltem. Ezen a kék szépségen most van kábé először magassarkú. Elbűvölő, ahogy botlogál... Ugyanakkor szegény. Egészen addig csodálom, amíg el nem kezd beszélni. - Baaah, kevésbé hivatalos nyelven nem lehetne? Mondom, miközben villám sebességgel felpattanok a kanapéról és a kezébe nyomok egy pohár erősebb nedűt. Csak ezután hagyom, hogy befejezze a bemutatkozást. - Richard Shiller, személyesen. Az erényeim listáját kikérheti bármelyik pincértől. Látom kedvenckéket visel, szóval hozzám jött! És milyen jól tette! Meg sem várom, amíg válaszol, rögtön elkezdek a vállán lévő állattal foglalkozni. Közelebbről megnézve ez nem egy szarka. Inkább hasonlít mókusra. De a mókus az nem tud repülni... Vagy várjunk, egy fajta tud... Igen, ez határozottan egy mókus. Láttam, hogy repülnek. - Elbűvölő mókus vagy, Pacal! Olyan kiszámíthatatlan vagyok, mint az időjárás. Még mindig nem hagytam, hogy megszólaljon. - Vegye le azokat a cipőket! Rossz nézni, ahogy összetöri magát bennük! Ismételten nem várok reakcióra. Kapkodok. Odarohanok a fal méretű ablakhoz és hozzávágom a nyuszis mamuszom. Nem törik be, szóval a másikat is. Meg sem reped, úgyhogy inkább kinyitom. Brrrr, hideg van szóval suhanok is Mollyért. Megragadom a törékeny kacsóját és az ablakhoz húzom őt. - Dobja ki őket, ahogy én dobom ki most a magázódást. Elegem van, hogy korlátok közé kell zárnom magam a saját partimon. Hezitál. Nemár... Mintha nem tudná, hogy milyen is egy Richirich party. Mintha először lenne ilyen helyen... Ez mondjuk logikus... Ez nem tetszik. - Ajj már, miért vagy ilyen befásult? Nézd, ilyen egyszerű! Felkapom az egyik mamuszt és kihajítom az ablakon. - Szajonára! Most te jösz!
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on May 28, 2020 15:28:34 GMT 1
Molly elégedett volt a kezdésével. Ez az érzés azonban csak addig tartott, amíg alig egy perc múlva Schiller le nem cseszte. ~ Hivatalos? Pedig törekedtem arra, hogy ne legyek az… Úgy tűnik, ezt még gyakorolnom kell… ~ - De, persze… lehet… - válaszol még mindig kissé félénken. A fickó hirtelen felpattant és egy másik pohárt nyomott a kezébe. Molly kissé megszeppenten kortyolt bele. Az alkohol végig marta a torkát. ~ Én ehhez gyenge vagyok… ~ Nyugtázta.
A férfi bemutatkozott. ~ Kedvenckék… akkor ez kék pont…? ~ Ezután a lány helyett Pascalt kezdte bámulni és valamin nagyon törte a fejét. Molly nem mert szólni, hogy túlságosan benne van az intim szférájában, így csak várt, míg kisütötte gondolkodásának eredményét. ~ He? Vannak… itt gondok… ~ Mollynak eszébe se jutott kijavítani, mondjuk ideje se lett volna rá, mert a férfi rászólt, hogy vegye le a cipőit. ~ Túlságosan nyilvánvaló, hogy nem tudok bennük járni… ~ Hezitált. Pedig jól esett neki a törődés? és legszívesebben meg is tette volna. De nem merte. Schiller ekkor az ablakhoz lépett és megdobálta az üveget a mamuszával. ~ Nem komplett, bekattant… ~ Molly a poharára néz. ~ Nem akarok ilyen lenni… Nem késő lelépni? ~
Esélye se volt, mert a férfi megragadta a csuklóját és odahúzta az ablakhoz. Hogy hogy tudott odabotorkálni a cipőben anélkül, hogy kitörte volna a bokáját maga se tudta. Megcsapta a hideg szél, legalább tudta mire fogni, hogy kirázta a hideg. ~ Megbolondult… ~ Szeretett volna valakire segítség kérően nézni, de nem volt olyan személy. Agathara főleg nem akart, hisz biztos meglincselné a tekintetével. ~ Molly tudtad, hova jössz. És jöttél. Ha lököttel akarsz beszélni, légy lökött… ~ Még egy pillanatig hezitált, aztán kibújt a cipőkből. ~ Vajon milyen cikk fog ebből születni? Remélem ez a kis akció eltörpül a többi itteni dolog mellett… legalábbis… remélem volt/lesz más is, amin a sajtó csámcsoghat. Ha nem, hát… bocsi Anya, Apa, testvéreim, Tesla mester, Eugén mester… ~
Molly nézi ahogy a mamusz repül, majd odafordul a férfihez. - Akkor Richard... Elkérhetem a másikat? A tűsarkú veszélyes játékszer… Amint megkapja belecsomagolja a cipőt, meglendíti és kidobja, lehetőleg úgy, hogy senkit se találjon el. - Huh, felemelő érzés volt. – jegyzi meg halkan, bár a mosolyát nem tudja levakarni. Nem néz Agathara. ~ Vagy engem, vagy Amandát fogja meglincselni… majd benyújtom Richardnak a számlát… ~ - Most már becsukhatjuk? Nem szeretnék tüdőgyuszit kapni… Kicsit hátrál, majd megissza az italát. Kezd kicsit ellazulni, de még nincs becsiccsentve. ~ Mi lesz még itt? Lököttel lökött mód, Molly, emlékezz! ~
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on May 28, 2020 16:38:32 GMT 1
Melegem van, kapkodok levegő után, a karom borzasztóan zsibbad. Már legalább egy órája ütöm szüntelen erőbedobással és intenzitással a bokszzsákot, és már kezdek fáradni. Ez előtt további egy órát melegítettem, felülések, fekvők, guggolások, meg a szokásos. Általában tovább bírom. Lehet a tegnapi lefekvés előtti edzés már kicsit sok volt. Na mindegy. Üvölt a zene, úgyhogy nem hallom, ahogy a kishúgom bejön, csak látom a szemben lévő tükörből. Abbahagyom a bokszzsák püfölését, és csapzott, szemembe lógó hajjal, és jó izzadt testtel felé fordulok. - Na mondja, mi kéne, kisasszony? – kérdem tőle kedves hangon, fáradt mosollyal az arcomon. - Apa keres. Azt mondja sürgős – s ezzel sarkon perdül, és ki is suhan. „Apa keres…” Sóhajtok egyet. Vajon mit akarhat ilyenkor Gilbert. Az ajtó mellé ledobott törölközővel nagyjából letörlöm magamról az izzadtságot, és felkapom az ingemet, majd átmegyek a nappaliba. Gilbert épp kiront a dolgozószobájából, szolgálati felszerelésben. - Úgy tudtam ma valami puccos összejövetelre mész, de akkor miért nem öltönyben vagy? – kérdem, miközben nekitámaszkodom az ajtófélfának. - Sajnos sürgős dolgom akadt, így ki kell hagynom – Felcsillan a szemem, s ellököm magam az ajtófélfától, hogy készülődjek én is. Meló van! – Éppen ezért hívtalak ide, hogy menj el helyettem Mr. Shiller partijára. – Elkerekednek a szemeim, és már épp tiltakoznék, de leint. – Tudom, hogy ezek a „csicsás” dolgok nem éppen kedvedre valók, de menj el. Sok befolyásos ember lesz ott, többek között egy jó pár sárkánymester is. Ha elég ügyes vagy, akkor bekerülhetsz egy befolyásosabb ember mellé, és jobb életet tudsz teremteni magadnak. – Itt a vállamra teszi a kezét, s rám mosolyog. - Hát, ennél a villánál nem hinném, hogy szükségem lenne jobb életre… mindenünk megvan igazából… - nemtörődöm módon megvonom a vállam. - Tudod hogy értem! – Rám kacsint, aztán már ott sem volt. Hallom, amint elköszön a húgomtól és édesanyámtól, majd csapódik a bejárati ajtó. - Elment… - sóhajtom. Édesanyám bejön a nappaliba, és rám ripakodik. - Penelope! Fürödj meg, de villámgyorsan! Moss is hajat! Én addig elmegyek Isabell-el, és beszerzek neked valami ruhát. Jajj, miért az utolsó pillanatban kell ezt. Jajj, csak találjak valami szépet… - Átsuhan a nappalin, a húgom és a saját kabátkájával tér vissza. – Igyekezz már, egy kettő!!! – Tapsol párat, és csípőre tett kézzel néz a szemembe. – Valami kívánság a ruhával kapcsolatban? – Ismét sóhajtok ezúttal egy jó mélyet. - Ha lehet, kék legyen. És ne túl csicsás! – Ezzel én a fürdőbe, ők pedig valami ruhaszalonba veszik az irányt. Nem túlzok, ha azt mondom, kemény 5 (!!!) órán keresztül készülődtem, így jócskán késésben vagyok. Nem részletezném, de édesanyám konkrétan megkínzott. Smink, haj, parfüm, fullasztó mennyiségben természetesen, és a ruha. A RUHA! Te jó ég, mondtam ne csicsásat. Erre beállít a lehető legfeltűnőbb darabbal, amit én valaha láttam. És az a dekoltázs! Nekem ez már túl sok. Egy harminc perces emelt hangú szóváltás után csak rám erőszakolta azt a förmedvényt. Bele sem mertem nézni a tükörbe. Úgy néztem ki, mint egy… - Istenkém! – Anyám szeme könnybe lábad a meghatottságtól, húgom pedig csillogó szemmel néz rám. – Talán ez az első alkalom, hogy úgy nézel ki, mint egy rendes, igazán gyönyörű felnőtt NŐ! – Erre elfintorodom. Az egyetlen pozitívum az egész kinézetemben a kék ruha. Édesanyám egy nagyon szép királykék bársonyruhát hozott. Mármint a színe szép, nem a ruha… Sajnos azonban innen már nincs visszaút, már tuszkolnak is kifelé a bejárati ajtón. Anyám a kezembe nyom egy a ruhához illő kiskabátot, húgom pedig már a garázsban van, és próbál bemászni az autómba. - Majd érted megyek valamikor, miután Isabell-t lefektettem aludni. Így legalább biztosan nem tudsz elsurranni valahova máshova. Mondjuk apátok után… - Itt szúrós szemmel ránézek. Tudja jól, hogy nem szeretem, ha Gilbertet az apámnak hívja. Nincs vele bajom, de nem az apám. Fogalmazzunk úgy, hogy nekem nincs apám… Megforgatom a szemem. Úgy fest tényleg kénytelen leszek ott elütni az időt. Az út gyorsan eltelt. Hamar odaértünk. Túl hamar. Úgy érzem magam, mint akit vad, éhes sárkányok elé vetnek épp. Ez nem az én közegem. Visszafordulok, hogy megkérjem anyámat, hadd menjek mégis inkább haza velük, de már nyomja is a gázt, és elhajt. Én pedig ott állok, vadidegen emberek között. Mindenki puccos, csicsás göncökben, nagy hangzavar közepette iszogatnak, beszélgetnek, és élvezik az estét. Mély levegőt veszek, s a bejárat felé veszem az irányt. Igyekszem nem nézni sem jobbra, sem balra. Nem akarok senki olyannal szemkontaktust teremteni, akivel nem áll szándékomban szóba elegyedni. Ha már itt vagyok, a célom a legbefolyásosabb emberek egyike. Mindegy melyik, csak ne legyen túl idegesítő. Egy pillanatra behunyom a szemem, s egy mély levegőt veszek. Elhatározom magam, hogy a célom érdekében jó pofát kell vágnom ehhez. Apró mosolyt erőltetek az arcomra, és elindulok fel, egyenesen a VIP részlegre. Egy aprócska részlettel azonban nem számoltam. Van itt egy kidobó ember, s elállja az utamat. Ha nincs meghívó, ide nem mehetek be. Ez elég szomorú, mert nem a kishalak miatt jöttem. Elkezdem törni a fejem, milyen kifogással juthatnék be, miközben egy elég érdekes jelenetnek leszek szemtanúja. Egy kattant krapek a nyuszis mamuszaival dobálja az ablakot. Kicsit kihajolok az őr mögül, hogy jobban láthassam a jelenetet. De amit látok, na arra a legkevésbé sem számítok. Először a hibbant férfi dobja ki az egyik nyuszis mamuszt, majd a nővel dobatja ki a magassarkúját. A jobb szemöldököm az égig szaladna fel, ha tehetné, de így csak a homlokom közepéig. Biztos, hogy én ide be akarok jutni? Vajon a többi ember is ennyire őrült, mint ez a férfi itt?
|
|