PeterBear
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jul 15, 2020 22:35:07 GMT 1
Aug 19, 2018 19:43:47 GMT 1
|
Post by PeterBear on Sept 25, 2018 17:00:28 GMT 1
“Szeretem a fákat?” Milyen leereszkedő. Sugárzik belőle a túlzott magabiztosság, akkora egója van, csoda, hogy elfér az erdőben. De ez csak a látszat. Mármint tényleg magabiztos, és elhiszem, hogy van rá oka, viszont itt és most semmivé foszlik. Valószínűleg nem sokszor érzi azt, hogy tehetetlen, de most igen és mivel nem tudja kezelni erre jön ez a leereszkedő stílus, hogy védje magát és az egóját. Máskülönben, miért próbálkozna felhasználni minket a céljaihoz, bármik is legyenek azok? De nagyon rosszul gondolja, ha azt hiszi, ezzel nálam elér bármit is azon kívül, hogy felidegesít. Gondolataimat egy magát Niterisnek és “polihisztornak” nevező tűzidomár törte meg. Nem tetszett nekem az illető és a “ravasz terve” sem. A “tisztavérűekről” feltett kérdést pedig nem is értettem. Leül teát főzni! Nem hiszem el! Két évig semmi, csend és nyugalom volt az erdőben, erre most itt van egy hadsereg a Föld Királyságából, és a környék összes megalomániás pénisze megtalál! Egyedül ez az Akechi tűnik normálisnak. Habi sem bírta már a népeket, így inkább eltűnt. Egyedül maradtam. Akechi beszéde alatt sétált, mégpedig úgy, hogy felém közeledett, de a hátát fordítva nekem. Szóval megbízik bennem. Az jó, legalább egymást nem kell veszélyforrásként kezelnünk. Az erdőt sem akarja felgyújtani, mi már rendben leszünk. Viszont az a vigyor. Pedig már azt hittem, végre valaki normális, erre megtébolyul. Bár lehet, hogy ez is csak álca, hogy veszélyesnek tűnjön a másik kettő számára és ne merjenek megtámadni minket. De nem lesz itt gond. - Rendben. Halljuk a terved! - mondtam. Addig is hátha ki tudok még valamit olvasni belőlük.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Sept 27, 2018 23:11:05 GMT 1
Hát létezik ez? Ennyi év keresés után most? Niteris bejárta az egész világot értelmes emberek után kutatva, erre csak úgy véletlenül beléjük botlott. Igen, semmi kétség, ez a mosoly és a gyújtogatás utáni vágy... ez a derék legény le sem tagadhatná, hogy tisztavérű. Ha pedig ő az, nyilván a társai is azok! - Barátaim! Örülök, hogy megtaláltalak benneteket - mondta, és mindenkit megkínált az új (teljesítményfokozó) teájával - Népünket nagy veszély fenyegeti. Pár perce hadat üzentem a Föld Urának, aki háborúzni szeretne. Itt hatásszünetet tartott, majd hirtelen felpattant és szikrázó kezeit a magasba emelte. - Meg kell mutatnunk nekik a Tűz Népének haragját! A leghatalmasabb elem mesterei vagyunk, nem tűrhetjük, hogy csak úgy körbeveszik az egyik kolóniánkat. Ez a pattogás sajnos nem tett jót neki. Szomorúan tapasztalta, hogy egy kevés tea kilöttyent a bögréjéből. - Ravasz tervem tehát, - foglalta össze, miután bosszúsan kortyolt egyet - hogy a csodás új technikával, mit rágyióhullámoknak neveznek, szólítsuk ide a Tűz Urát és a mi győzhetetlen hadseregünket, hogy elkergessék innen a fránya ganajtúrókat, és helyreállítsák eme város gyarmati privilégiáumiait! Dolga végeztével Niteris diadalmasan kihörpintette teája maradékát, és várta a tapsvihart.
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Oct 1, 2018 0:42:54 GMT 1
Kissé gyanakvóan nézett az erdőből megjelenő férfira. Egy pillanatig még habozott majd odasétált és leült mellé. A másik két férfi erősen vigyázott, hogy szem előtt legyen. Nem nagyon nyugtatta meg a jelenség de pontosan tudja, hogy megérdemli a bizalmatlanságot. Csendben és figyelmesen hallgatta a beszélgetést. A gyújtogatás ötlete érdekes volt. Egyrészről örült volna némi figyelem elterelésnek másrészt a helyzet könnyen veszélyes lehet ha a gyújtogatás túlságosan jól sikerül. A tisztavérűek megnevezésre nem nagyon tudott reagálni, de mivel úgy tűnt a férfi barátságos a “tisztavérűekkel” úgy döntött nem kérdezi meg tőle pontosan mit is ért ez alatt. Elég érdekes volt amiről beszélt. A hadüzenet a Föld Urának kissé rosszul jött: jó eséllyel most az őrei késsé figyelmesebbek lesznek. Az előadott terv nem nyűgözte le. Először is nem tűnt lehetségesnek, másodszor semmiképpen sem akar tűzidomárokat a környéken, kiváltképp nem a tűz népéből… még a végén felismerik. A rágyióhullámok említésére csak kurtán elmosolyodott: fogalma sincs miről beszélhet a tűzidomár. A kis prezentáció végére gyakorlatilag ugyan ott voltak mint mielőtt megjelent a tűzidomár: egy csapat ismeretlen normális terv nélkül. Nem nagyon tudott hozzászólni az egészhez.
-Én bármire kapható vagyok ameddig kijutunk ebből az erdőből - nyögte ki végül pár perc hallgatás után. - Nyílt harcban rám nincs mit számítani de ha lopakodni kell még hasznos lehettek.
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jul 15, 2020 22:35:07 GMT 1
Aug 19, 2018 19:43:47 GMT 1
|
Post by PeterBear on Oct 12, 2018 11:21:11 GMT 1
Ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit mostanában hallottam. De legalább már van sejtésem, mit érthet “tisztavérű” alatt, valószínűleg a Tűz Népét, de legalábbis a tűzidomárokat biztos. Bár személyesen nem ismerem, de annyit tudok a Tűz Uráról, hogy ha el is jön, nem azért fogja megtenni, amit ez a Niteris szeretne. Viszont az nem egy rossz ötlet, hogy segítséget kérünk tőle. Valószínűleg segítene felszabadítani Köztársaságvárost a megszállóktól, csak az kéne, hogy ne ez a féleszű üzenjen neki. Akechit elnézve az Egyesült Erők Hadseregéhez tartozik, talán ő küldhetne üzenetet. Vagy én, hiszen légidomárként független védelmezőnek számítok. Mondjuk az is kérdéses, hogy ki tudja használni a rádiót? Akechi biztos, szerencsére Tenzin nekem is megmutatta. De hogy Cila ért-e hozzá, illetve Niteris? Ha ők nem tudják használni az csak jó. Valahogy úgy kéne irányítani a helyzetet, hogy jól jöjjünk ki belőle. Viszont ez a Niteris nem tűnik nagy megalkuvónak, főleg nem azzal a hadüzenettel. Van egy ötletem. - Remekül hangzik! - mosolyodom el. - Mondd csak, tudod esetleg, hogy hol találunk ilyen rádiót, hogy üzenni tudjunk a Tűz Urának? Ha tud mondani egy biztonságos helyet, akkor indulásra sarkalom őket. Ha azt mondja, a katonai táborban van, akkor felajánlom azt a tervet, hogy ők a tábor egyik távolabbi sarkában elterelik a figyelmüket egy kis gyújtogatással, addig én belopódzom a rádióhoz és elküldöm az üzenetet a Tűz Urának, és miután elment az üzenet, gerilla harcot vívva, lefoglaljuk őket, amíg erősítés nem jön.
(edit oka: nem volt lore friendly)
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 23:02:30 GMT 1
Nov 23, 2024 23:02:30 GMT 1
|
Post by Deleted on Oct 14, 2018 16:20:01 GMT 1
Ezt nem hiszem el. Létezik ez? Ennyi év után...még mindig idiótákkal kell találkoznom? Az rádióhullám nem rágyió Te...egy békanyúl okosabb mint ez a köpönyeges alak. És idehívni a Tűz Urát Iroh-t hogy harcoljon...a Föld királysága ellen? Nem voltam valami jó tanuló de arra még én is emlékszem hogy a Tűz urának nagyapja fiatal korában azért harcolt hogy béke legyen. Egyre több problémánk van és nem lesz megoldás soha...hacsak... Dazen kérdése ki zökkentette a gondolkodásból. Persze...ha szerzünk egy rádiót akkor a városba is tudunk üzenetet küldeni! -Dazen remélem tudod hogy egy zseni vagy. Nos most hogy megvolt az óvódás csoport találkozónk lássunk munkához. Ha a Föld Királysága nem egy kavics értelmi szintjével vetekszik amit kétlek akkor sejtéseim szerint egy ekkora tábornak legalább kettő hanem három rádióval kell rendelkeznie. A harc képes emberek...itt mindannyian úgy sejtem. Cila és Dazen az akik tudnak lopakodni rendesen. Az Ő feladatuk lesz a rádiós sátor lokalizálása és üzenet küldése a "megfelelő embereknek". - Ezt erősen hangsúlyozva Dazen szemébe nézek. Miért jutottunk oda hogy egy erdőben élő remetében van a legnagyobb reményem? - Amíg a csendes kettes elmegy a rádióért és idehívja dicsőseregünket addig mi Niterissel megmutatjuk ezeknek a semmire kellőknek hogy a Tűz Népével nem érdemes harcot kezdeni. Fintorgással zárom a mondandóm. Fintorgok amiért egy ilyen önjelölt szabadságharcos oldalán kell harcolnom. Szerencsémre ezt a fintort úgy fogják felfogni, hogy gyűlölöm a nem tűzidomárokat. -Nos Niteris testvérem! Mutassuk meg ezeknek a gyáva katonáknak, hogy miként kell felfűteni az indulatokat egy jó kis partiban! Meg se várva hogy a többiek miként reagálnak fel pattanok és elindulok úgy hogy Dazen mellett elengedhessek egy mondatot. -Te vagy minden reménye a városnak...- és ezzel a mondattal zárva két kis lánggal a kezemen és egy piromán mosolyával elindulok az erdőből kifele.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Oct 17, 2018 15:22:46 GMT 1
Tapsvihar ugyan nem érkezett, de az undok lyányt leszámítva mindenki egyet értett Niteris ravasz tervével. Sőt! Készen álltak azonnal csapatokba szerveződni, és végrehajtani az akciót. Egyértelmű jele volt ez egy fényes hadvezéri karrier kezdetének. Ekkora siker mellett... akár még Főnixkirály is lehet valakiből! - Menjünk hát, testvér! - értett egyet derék honfitársával Niteris. Különösen jó formában érezte magát, mivel a többiek nem kértek a teljesítményfokozó teájából, így ő itta meg mindet. - Legyetek éberek! Legyetek könyörtelenek. Szolgáljon titeket az erősséges tűz ereje! - búcsúzott el a lopakodó párostól, és ő is megindult a tábor felé. Azok a nyomorult iszapbirkózók nem is sejtették, hogy milyen szörnyű vég várt rájuk.
|
|