Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Apr 3, 2018 20:49:19 GMT 1
- Nem! Én kezdem meg a háborút! - vágott vissza ravaszul Niteris, és kiviharzott a sátorból. Kint amúgy is tágasabb volt, és már unta, hogy tócsa kiöntött teában kell ácsorognia. Korbácsoló Cheng valamiért hirtelen üzeneteket akart váltani, meg egy pilóta után áhítozott. A háború hírére mindenki másképp reagál... - Küldhetnénk füstjeleket! - javasolta Niteris - Láttam itt néhány gyúlékony sátrat, azok biztosan működnének. Kezében már meg is jelentek a lángok, és vidám fütyörészés közben megindult az egyik említett sátor irányába.
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
Utoljára online: Oct 23, 2020 8:22:09 GMT 1
Sept 12, 2016 15:01:09 GMT 1
|
Post by Arnion on May 17, 2018 19:14:12 GMT 1
Míg túsz vagyok, az idomítással kísérletezek, ha csak pár vízcseppet ki tudok nyerni a levegőből már örülök. Hamarosan, mint magam is rájövök, elvesztem a jelentőségem, így elengednek. Amint a földre dobnak nem habozok soká. Nem foglalkozva se a föld, se a tűzidomárokkal felpattanva - ez jobban hangzik mint a "nagy nehezen feltápászkodva" - próbálok tőlük olyan távol kerülni, amilyen távolra csak lehet jutni. Csak caplatok egy jó darabig, mire kimerülten elterülök a földön, szabad vagyok, nem bánt senki, békén vagyok hagyva. Egy dolog aggaszt még mindig. ~Nem tudok hajlítani.~ Egy kicsit szuszogok, gyűjtöm az erőmet, s hamarosan újra útnak indulok. Nem tudom, merre megyek, csak elindultam egy szimpatikus irányba.
|
|
Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Sept 4, 2018 23:33:34 GMT 1
Hoppon maradva Köztársaságváros körül a hatalmas földfal már messziről is jól kivehető volt. Akárcsak a felette gyűrűdző áthatolhatatlan sötétség. A fal tövében - és persze onnantól még egy jó darabon - nem lehetett mást látni, mint sátrakat, és föld királyságabeli zászlókat. A föld királya, és teljes serege táborozott le itt,a metropolisz szomszédságában. Sokan benn maradtak a fal miatt, ebben a Föld és jég börtönben, de számos alakról lehet beszélni, akik kint maradtak. Az egyikük, egy levegőidomár volt, aki bár megtehette volna, hogy berepül a városba, de a sötétség, és a kifelé áradó gonosz érzések miatt kétségek gyötörték a döntés meghozatala felől. Ugyancsak kin rekedt egy nő is, akinek hátán kard pihent, és aki a fák között egy macska kecsességével ugrált, és lopakodott. Harmadikként pedig illik szót ejteni egy tűzidomárról is, aki minél közelebb ment a városhoz, annál jobban kezdte elveszíteni idomító erejét, így - józan döntést hozva - nem próbálkozott meg a behatolással. Egyelőre. A három személyben csak két közös dolgot lehet említeni. Az egyik, hogy mindannyian hoppon maradtak. A másik, hogy a sors, oly sokszor mókás ostora rajtuk csattant. És ha a sors így hozza, akár akarják, akár nem, kénytelenek azzá válni, amivé nem biztos, hogy szeretnének. Hőssé. Vajon alkalmuk nyílik rá most? Ezt senki sem tudhatja, még ők sem. Ahogy azt sem, hogy most a fák között téblábolnak mind a hárman, és előbb-utóbb egymás botlanak. Kénytelenek, hiszen az pagonyt körbeveszi a földidomár katonák népes tábora, és a menekülésre nem sok esély van. A legnagyobb kérdés tehát az, mit hoz a kényszeres összezárás, és hogy miként vélekednek a népes hadsereg, na meg a király érkezéséről. A kalandban Akechi, Liv és Dazen vesznek részt. Kérem ide írják a hozzászólásaikat.
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jul 15, 2020 22:35:07 GMT 1
Aug 19, 2018 19:43:47 GMT 1
|
Post by PeterBear on Sept 5, 2018 0:08:37 GMT 1
Dazen az incidens után egy, a város közeli erdőbe költözött, hogy magányában és a természet harmóniájában elmélyítse lelki békéjét. De nem bírta túltenni magát Yoru halálán. Megismerkedett egy szellemmel, akit Habi-nak nevezett el. A szellem viszonylag gyakran látogatta és sokat tett azért, hogy Dazen elinduljon a gyógyulás és feldolgozás útján. Az elmúlt két évben járt a Légtemplom Szigeten is, ahol megismerkedett Tenzinnel és a levegőidomárok új generációjával. Sokat tanult náluk pá hónapos ottléte alatt, de úgy érezte vissza kell térnie az erdőbe. Tenzinék sajnálták, hogy nem maradt velük, távozásakor egy ajándékot kapott tőlük. Egy légidomár botot. Mikor visszatért az erdőbe, sokáig csak meditált. Habi ismét elkezdte látogatni az ifjú légidomárt. Sok idő telt el, de Dazen kezdett túlleni szerelmének elvesztésén. Egy nap elhatázozta, hogy elmegy Habival a szellemvilágba, hogy közelebb kerülhessen a szellemekhez és ott meditálva haladjon tovább a légidomárok ősi titkai (a repülés) felé. Ám mikor erre sor került volna, Habi és Dazen egy Fallal találták szemben magukat, ami egész Köztársaságvárost körülölelte, az erdőt pedig földidomár katonák vették körbe. Szerencsére időben visszahúzódott a fák mélyére, így azok még csak nem is sejtették, hogy az nem olyan üres. Pár órával később, Habi felhívta Dazen figyelmét, hogy valaki az erdőben feléjük közeledik. Dazen megbújt egy fa mögött és várta a jövevényt.
Ha földidomár katona, elmenekül, ha valaki más (Liv vagy Akechi) beszélgetésbe elegyedik.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 22:28:47 GMT 1
Nov 23, 2024 22:28:47 GMT 1
|
Post by Deleted on Sept 6, 2018 6:54:22 GMT 1
Gáz van. Nagy gáz. A város körül a fal és ha minél közelebb megyek elvesztem az idomár képességem de ha eljövök akkor vissza jön. Na meg a föld királyságának a hadserege is itt táborozik. Mégis mit kéne csinálnom? Az egyetlen jó döntés az erdőbe való visszahúzódás kevés fénnyel. Talán ha csak 3 ellenfelem lenne akkor talán azt mondanám hogy utat nyitok magamnak de így...nincs sok választásom. Ez a pagony az ahol még nem túl gyakran jártam...mivel féltek hogy felgyújtanám. Ha jól emlékszem valahol az erdőben van egy rész ahol kellemesen meg lehet húzódni...de így este fény nélkül csak abban reménykedem hogy nem egy őrjáratba futok bele. Habár az kevésbé esélyes. Ők se nagyon látnak. Katonákra inkább csak reggel kell számítani szóval jó lenne addig pihenni. Akechi elindult a pagonyba egy remekbe szabott fát keresni amire felmászhat és ki aludhatja magát. Ha útközben találkozik valakivel akkor rögtön az első kérdése a :"Ki vagy?" lesz.
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Sept 6, 2018 16:22:07 GMT 1
Az erdő sötét volt és sűrű, ideális ha valaki nem akarja, hogy észrevegyék. A lány karcsú alakja szélsebesen suhant el a fák árnyéka között. Feszülten figyelte a falat. Eléggé keresztbe húzta a számításait. Akárhogyan is vizsgálta, nem nagyon tud átjutni rajta. Megállt. A távolba embereket vett észre. A helyzet egyre rosszabb. Picit közelebb ment, majd felmérte a helyzetet: katonák a föld királyságából. Talán még kihasználhattja a helyzetet. Még pár percig figyelte őket majd hátat fordított. Tovább haladt a fák között. Valamit ki kell találni de nagyon gyorsan. Egy kis káosz lehet elősegíteni a táboron való át surranást. Nem volt sok ideje gondolkozni mert észrevett két alakot a sötétben. Gyorsan felkapaszkodott egy fára majd az egyik ágról figyelte az férfit. Pár percig csendben maradt majd mivel nem tűnt veszélyesnek egyik sem , így bár továbbra is a fáról de megszólalt.
-Mit keres két ilyen úriember ebben a sötét órában az erdőben -hangjában erős gúny volt érezhető.
Akechi kérdésére csupán nevetett egyet majd továbbra is a fa takarásában válaszolt.
-Mielőtt megkérdezzük valaki nevét illik megmondani a sajátunkat, kedves idegen - egy pillanatnyi szünetet tartott majd szorakozottan folytatta - Bár én vagyok az aki rejtőzködik így lehet jogos a kérdésed. Egyenlőre nevezzünk szerény személyemet Cilának.
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
|
Post by PeterBear on Sept 6, 2018 16:34:20 GMT 1
Egy nőt és egy férfit sodort elé az éjjel. Habitól kellő információt tudott meg: A lány vörös hajú, alacsony kések vannak nála. A szellem nem érezte rajta az idomárok erejét. A fiú szintén vörös hajú, ám ő képes idomítani. Habi szerint a ruhája nem olyan mint a Föld Királyságának embereié. "Tehát nem velük vannak. Akkor talán nem akarnak rosszat. De azért nem fog lankadni a figyelmem, egyetlen gyanús mozdulatra védekezni kezdek. Eleget kaptam már az élettől, hogy ne bízzak senkiben."- döntötte el magában Dazen. Ha bármi gond adódna, már elég jól ment neki a légidomítás, hogy fel tudja venni a versenyt. De ha szükséges, egy szélkerékkel is elmenekülhet. Nála senki sem jobb az üldözők lerázásában. "Lássuk, hogy mit keres itt ez a kettő." - és előlépett a fa mögül. - Én Dazen vagyok, légidomár. Két éve ebben az erdőben lakom a szellemekkel. Titeket mi szél hozott?
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Sept 8, 2018 10:29:18 GMT 1
Egy női hang szólt a sötétből. Ahogy meghallottam rögtön felállt a hátamon is a szőr...de megnyugodtam. Ha megakarna ölni már halott is lehetnék. -Ki vagy?- kérdeztem Tőle de felnevetett. Ha nem lennének a környéken ellenséges katonák akkor simán idomítanék tüzet de így nem kéne. Szóval Cilának nevezi magát ez a nő személy. Egy másik hang is csatlakozott...egy fiatal de nyugodt hanghordozású. Olyan emberek szoktak így beszélni akik már lemondtak mindenről az életükkel kapcsolatban. Állítása szerint Dazen, légidomár és két éve itt lakik...érdekes gyerek lehet. Komolyan....komolyan egy légidomár szóviccet sütött el? -Nevem Akechi, tűzidomár az Egyesült Erőknél. Jelenleg úgy tűnik egyikünk se ellenség és mindannyian csak azért vagyunk falon kívül mert rossz időben rossz helyen jártunk. Na de az a kérdés, hogy mit csináljunk? Nekem a városba vissza kéne jutnom minél hamarabb de szinte esélytelen. Ahogy közeledtem a falhoz az idomárképességeim úgy gyengültek. Várok ötleteket, hogy ki mit javasol de egyet szögezzünk le: nem öljük meg a föld királyát vagy bármelyik vezető pozícióban lévő személyt tőlük. Ha járőrbe futunk akkor ki ütjük nem öljük meg. Egészen addig amíg nem vagyunk biztosak abban hogy háború van...habár az vicces dolog lenne így. Lényeg a lényeg: ki mihez szeretne kezdeni? Miközben válaszokra várt egy fa oldalához dőlt, hogy pihenjen egy kicsit.
|
|
Kán
Írónövendék
|
Post by Kán on Sept 8, 2018 22:11:40 GMT 1
Mint a jolnevelt ovodásoknál lefolyt a bemutatkozás. Liv csak mosolygott. Az erdő sötétéből igen magabiztosan méregette a két férfit. Nem mintha bármit is meg akart volna tudni róluk, egyszerűen szórakoztatta az egész helyzet. Csendben hallgatta a férfi mondókáját. Mikor az idomításáról beszélt szeme tágra nyílt: tehát minden idomár szépen lassan elveszíti az erejét a városban. Az egész helyzet egyre jobb: minden idomár mint karmát vesztett vadmacska fetreng valahol egy sarokban, vagyis Liv valahogy így képzelte el az egészet. Arcán egyre veszélyesebb mosoly húzódott, még szerencse, hogy senki nem láthatja. A férfi pacifista gondolatai nem igazán imponáltak neki, kiváltképp a furcsán specifikus utalás a föld királyára. Bár egy pillanatra eljátszott a gondolattal, hogy esetleg a férfi tudja ki is van most a mellette lévő fán, pontosan tudta, hogy még a saját kliensei sem ismerik, nemhogy egy vadidegen katona az Eggyesűlt Erőktől. A mondókája végén a férfi várakozóan egy fának dőlt, mintha már egy csapat lenne a társaság. Természetesen Liv nem mondott semmit. Egyenlőre csak azon tudott gondolkodni, hogy ha ki is játsza a földidomárokat még akkor sincs semmiféle terve rá, hogy, hogy fog átjutni a falon. Bár jól tud mászni egy ilyen monstrum még számára is igen nagy kihívás. Mivel a sors ilyen kedvesen egy helyre terelte a mostani két legértékesebb célpontját muszáj döntenie: vagy kockáztat, hogy egyszerre elintézze mind a kettőt , vagy elengedi az egyiket és megkönnyíti a saját dolgát. Nehéz döntés. Nem biztos, hogy most rögtön kell választ kicsikarjon magából. Pár pillanatig még elmélkedett majd leugrott a fáról és megszólalt.
-Felteszem mindannyiunk ki akar jutni ebből az erdőből. A sok katona a környéken nem fogja megkönnyíteni az életünket - mondta feltűnően kedves hangon - Ha bárkinek, van ötlete, hogy jussunk át rajtuk szívesen csatlakozom.
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
|
Post by PeterBear on Sept 9, 2018 20:50:44 GMT 1
Dazen hallgatta, ahogy előbb a tűzidomár, majd a vörös ciklon beszélt. Egyenesen ledöbbent, hogy a falhoz közeledve kezdi elveszíteni az idomítás képességét. Ő nem tapasztalt ilyet. Azt kicsit furcsálta, hogy a bemutatkozás során kijelentette: "nem öljük meg a föld királyát vagy bármelyik vezető pozícióban lévő személyt tőlük". "Miért jelentette ki ezt ilyen nyíltan? Hogy kerülhetett szóba? Fura."- gondolta Dazen. Neki egyébként sem volt semmi ilyen terve, viszont a öléssel kapcsolatos nézeteit osztotta. Anélkül is el lehet intézni a dolgokat. Habinak nem tetszett a lány és a fiú egyet kellett, hogy értsen vele. Valami nem stimmelt. nagyon furcsa volt a viselkedése. Túlontúl magabiztos. "Nem fogok megbízni benne, az már hétszentség. Rajta fogom tartani a szemem." - fogadta meg magában a légidomár. Először leszól minket, hogy "mielőtt megkérdezzük valaki nevét illik megmondani a sajátunkat...", aztán bemutatkozik egy álnévvel (de tegyünk úgy, mintha elhinnénk) - ugyan kit akart ezzel megtéveszteni, az egész beszéde árulkodik a bizalmatlanságról és az információéhségről -, majd pontosan ő lesz az, aki fittyet hány az "etiketre". Magáról semmit nem árult el, majd mintha egy csapat lennénk, akik megbíznak egymásban, kezdett tanácsülésbe a katonákon való átjutásról. Nagyon ki akar jutni. De miért? Vajon csak a katonák elől menekülne, vagy ő is be akar jutni a városba, mint Akechi? - Lenne két kérdésem, ha nem vagyok túl tolakodó. Akechi, te miért szeretnél bejutni a városba? Cila, te feléd pedig újra az első kérdést tenném fel: miért vagy itt? - szólt a két jövevényhez, miközben leült. Botját keze ügyében tartotta, készen arra, hogy bármilyen gyanús viselkedésre reagálhasson, bár valódi fenyegetésre nem számított, inkább csak amolyan beidegződés volt. Habi is leült mellé, tekinteté le nem vette a vörös lányról, hogy miért, nagyon érdekelte Dazent, de nem nem engedhette, hogy teste bármiről is árulkodjon. "Nagyon kíváncsi vagyok, kinek mi a célja."
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Sept 13, 2018 9:00:12 GMT 1
Hm...még mindig nem mutatja magát a nő még azután sem, hogy egy csapatnak "tekintjük" magunkat. Dazen mint légidomár hasznos lehet egy harcban, főleg miután a föld és a levegő ellentétek mint a víz és a tűz. Cila...azt se tudom Cila mit tud, hogy néz ki és így kéne kitalálnom hogy jussunk ki hárman észrevétlenül az erdőből amit hármunk közül Dazen ismer majd jussunk át az őrökön hárman a kétezer ellen és akkor még durván alá becsüljük őket. Dazen rezzenés mentesen folytatta a beszélgetést. -Hogy én miért akarok vissza jutni a városba? Egy: az a munkám hogy védjem a várost az idegen erőktől. Kettő: anyám oda bent van és Őt már nem fogom elveszteni. Három: Te most komolyan megkérdezted egy katonától miért akar bejutni a saját városába? A fa tetején lapuló kisasszony nevében nem fogok tudni beszélni de az elmúlt 2 perc alatt átgondoltam lehetőségeink. Esélytelen. Jelenleg mi egy ragadozó csorda közepén ragadt kisnyuszi csoport vagyunk egy odúban amibe még nem néztek bele. De ha nem állunk háborúban a Föld királyságával akkor nem kell semmitől félnünk szabad átjárásunk lesz. Dazen Neked biztos. A levegő nomádjai függetlenek minden háborútól és diplomáciai kapcsolataikban is ha jól tudom csak tanácsadók. Cila...Te meg amolyan csodabogár vagy akiről elkéne hinnünk hogy titokzatos vagy igaz? Engem nagyon nem is érdekel. Annyit tudok rólad hogy még nem öltél meg minket szóval nem a Föld királyságához tartozol továbbá hogy nem nagyon szívlelnek azok a srácok sem mert akkor nem kérdezted volna meg hogy miként jutunk ki innen. Tartottam egy kisebb szünetet hadd emésszék meg az eddigi információkat. Nagyon sok dolgot meg lehet tudni az emberről öt mondat, viselkedés és testbeszéd alapján. Dazen ül a fa tövében a fegyvere a keze ügyében. Ő se bízik bennünk. Cila az árnyakból beszél nem sokat mond el magáról. Nem bízik bennünk. Én meg úgy állok, hogy a hátam védve legyen akármelyik támadásától. Én sem bízom bennük...habár Dazen nem tűnik annak az embernek aki csak úgy vérengzésbe fog kezdeni. -Na de van egy remek ötletem. Van tüzünk és szelünk. A Föld királysága sátrakkal rendelkezik ami ha engem kérdeztek egy tűzidomár mellett nem egy okos ötlet. Lehetőségünk van arra, hogy kreálunk egy figyelem elterelést amit ha jól kivitelezünk ad nekünk 30-35 percnyi egérutat. A kérdésem az volna, hogy ki merre akar menni miután meg van ez az egérút?
|
|
Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Sept 15, 2018 20:08:53 GMT 1
A tűz emlegetésére megreccsentek az ágak, majd egy köpenyes alak lépett elő. Vajon a teafű ínycsiklandozó illata, vagy az elem megnevezése vonzotta ide - nem lehet tudni, talán mindkettő. Az ok mégis felesleges információ marad mindaddig, amíg Niteris, aki Ostoros Chen kíséreteként volt jelen földidomár táborban, diplomáciai mentességének köszönhetően szabadon járt és kelt. Így jelent meg ő is a kis pagonyban, ahol a három ismeretlen továbbra ismeretlenként kezelte egymást. Talán ő lehet a kiút a gyűrűből? Esetleg a beút a városba? Niteris, a saját elvei szerint élő tűzidomár számos új utat nyit meg a jelenlétével. Kérdés, hogy ő hogyan viszonyul a három, és a három hogyan az egyhez.
|
|
Kán
Írónövendék
|
Post by Kán on Sept 15, 2018 22:23:28 GMT 1
Letelepedett egy fa alá, ügyelve, hogy az árnyékok és a sötét továbbra is kellemesen betakarja, majd hátradőlt s kényelembe helyezve magát. A légidomár kérdése zavarta. Pár pillanatig szórakozottan játszott az egyik tincsével majd a már ismert gúnyos hangján válaszolt.
Hmmm …. szeretem a fákat ?
Nem állt szándékában többet elmondani. A tűzidomár egy újabb monológba kezdett és ahogy a szavak szépen sorban elhagyták a férfi száját Liv arcára egyre jobban kiült az unalom. Az egészből csupán a “terv” részre figyelt oda. Nem nyűgözte le. Az a pár percnyi káosz nem lesz elég neki semmire. Valami több kell, valami sokkal hatásosabb. Egy pillanatig eljátszott a gondolattal mi lenne ha a légidomár öltözetét, használná, hogy bejusson a táborba. Mielőtt elképzelte volna az egészet egy köpenyes alak jelent meg a semmiből. Pár pillanat alatt újra a fa tetejéről figyelte a történéseket. A férfi nem tűnt feltűnően veszélyesnek, így az egyik ág szélére osont láthatóvá téve magát, először találkozásuk óta, mindenki számára. Pár percig csak nézte a köpenyes alakot, majd megszólalt.
Ön is a Köztársaságvárosi szabad erdőjárók találkozójára jött? - mondta szemrebbenés nélkül.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Sept 20, 2018 22:41:16 GMT 1
Hát hogy ez a Korbácsoló Cheng milyen fürge! Az egyik pillanatban még üzeneteket akart küldeni, a másikban meg huss... nem volt sehol. Niteris még életében nem látott ilyet. De nem volt vesztegetni való ideje. A Föld Urával folytatott beszélgetés rossz szájízt hagyott maga után, amit csak egy nyugtató hatású teával lehetett elnyomni. Eme nemes küldetés vezérelte Niterist a Köztársaságvárosi szabad erdőjárók találkozójára... - Én vagyok Niteris, teafőzőmester, szabadságharcos, híresség és a többi... - jelentette be érkezését, mert azt gyanította, hogy a többiek már (jól nevelt óvodásokhoz híven) mind bemutatkoztak - Nem vagyok erdőjáró, de nagyon szívesen bevonnálak titeket ravasz terveimbe. Remélem mind tisztavérűek vagytok, így van? Beszéd közben már le is telepedett, hogy előkészítse a megfelelő füveket. Egy jó tea képes az ember cselszövőképességét akár 120%-osan megemelni.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Sept 24, 2018 12:30:19 GMT 1
Ez a csaj nem százas...úgy nem százas hogy már fel kéne gyújtani...de nem jók az esélyeink. Körülbelül 3 a 800...plusz minusz ismeretlen számok, emellé Cila teljesen ismeretlen képességek birtokában van. Abban legalább biztos lehetek hogy Dazen nem szúr hátba ha megmozdulok vagy ha a felmenőit kezdem el szidni. Aztán kisebb (inkább nagyobb) csattogás/ropogó fa gallyak kíséretében megjelent egy két méter magas vöröscsuklyás alak ki Niterisnek hívja magát. Elvileg valami híresség eddig nem hallottam róla. -Szóval Niteris? A tisztavérűség alatt nem tudom mit értesz, de a nevem Akechi, tűzidomár és a célom az hogy vissza jussak a városba bármi áron. Mondd csak Niteris. Mekkora tűzerővel tudod gyarapítani szerény kis csapatunk anélkül hogy felgyújtanánk eme erdőt? Túl sok figyelő szemmel járna ha kigyújtjuk ezt az erdőt elképzeléseim szerint. Ahogy beszélt eltávolodott a fától úgy hogy a háta mögött legyen a légidomár és végig a látómezejében legyen a nő. Letelepedett az önjelölt teafőzőmester és szabadságharcossal szemben. -Nos nem nagyon szeretem ha nem a parancsnokok ugráltatnak engem de szívesen meghallgatnám a terved. Olyan régóta várok egy rendes gyújtogatást...pajtás. Amint elhagyta számat az utolsó olyan ördögi mosolyra váltottam amiből árad a harag/gyűlölet/indulat és a vérszomj...rég hagytam hogy a vérszomj irányítson de látniuk kell hogy nem jó ötlet engem hátbaszúrni.
|
|