Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Apr 10, 2016 21:30:51 GMT 1
Miután mindenki befejezte az étkezést Kyle és Dieb mellett, termett egy hústorony a semmiből, Reiner személyében. A fiú elmosolyodott és kínjában megvakarta a tarkóját. - Őszintén sajnálom, hogy kiütöttelek benneteket, akkor... Nem akartam fájdalmat okozni nektek, de muszáj volt. Egyszóval sajnálom a történteket! Remélem gond nélkül lehetünk társak és megbocsájtotok! - Nyújtotta a békejobbját Kyle-nek, aztán Diebnek.
Amikor Levi megkérdezte Reevestől, hogy ki volt az, aki rávette, hogy segítse a csapatot. A férfi csak megrántotta a vállát és sóhajtott egyet. - Első számú kereskedő törvény... Soha ne add ki a megbízód... - De akkor Pixis hirtelen megjelent mögötte, vöröslő arccal és a Reeves vállára tette a kezét. - Ugyan már... Nem kell itt titkolózni! Mindent az én tervem szerint hajtunk végre! Kér valaki? - Emelte föl az üveget, de a fele már elfogyasztásra került. - Senki? Akkor több marad nekem! - Vágta rá rögtön, a saját kérdésére, még mielőtt bárki megszólalhatott volna. - Dimo csak sóhajtott egyet és bólintott egyet. - Úgy van, amit az öreg mondott... - Hanji mosolyogva nézett végig az apa és fia pároson, de aztán megpillantotta Levi-t és megsajnálta. Gyorsan helyet foglalt mellette és a szemébe nézett. - Tudom, hogy ki nem állhatod ezt, de egyserűen csak rossz rád nézni és nem bírom tovább szó nélkül hagyni... Nem akarsz róla beszélni? Tudom, hogy már szinte az elején megismerted Gunther-t... Ahogyan azt is, hogy nem ez az első eset... De bele fogsz bolondulni, ha nem beszélsz róla. Levi, kérlek... - Mondta, majd megigazította a szemüvegét.
Mikor Mayu meghúzta az üveget, egy halk, férfi hang szólalt meg tőle nem messze. - Te, meg mit csinálsz? - Az alak kilépett a sötétségből, a félhomályba, majd karba tett kézzel figyelte a lány reakcióját. Mivel még mindig nem látta Mayu, hogy kicsoda az az alak, ezért előre lépett. Pixis volt az. Haragos tekintetét a lányra szegezte. - Te most az én üvegemből tulajdonítottál el, egy kortyot? - Várt egy kicsit, hogy a lány hadd próbálja kimagyarázni magát, ebből a kínos szituációból, de aztán elmosolyodott az öregember, letett két poharat az asztalra és helyet foglalt. - Á, semmi gond, nem kell magyarázkodnod! Ne emészd magad... Gyere, ülj le és beszélgessünk... - Szakította félbe a lány kétségbeesett magyarázkodását (valószínűleg ), majd magához vette az üveget és töltött, mind a két pohárba. - Megtennéd, hogy iszol egy kortyot, egy vén idiótával, a kedvéért? - Kérdezte mosolyogva. - Jah és kérlek hagyjuk ezt az "uram és parancsnokozást". Már senki sem köteles,hogy kövessen és hallgasson rám. De örömmel látom, hogy még mindenki itt van... Már aki... De beszéljünk inkább rólad. Ezalatt a pár nap alatt, azt vettem észre, hogy te egy bátor, erős, talpraesett, hűséges, okos és életrevaló hölgy vagy. De most szinte lerí rólad, a bánat, a bűntudat és a harag... Részvétem az édesapád miatt, derék ember volt. Ismertem őt, még azokból az időkből, amikor ő volt kadét... Állandóan az igazságot kereste mindenben... Szegénynek feje... Kevesek lettek volna képesek ekkora hősiességet mutatni, mint ő. Feláldozta magát, hogy megmenekülj. De nem csak te, hanem az egész csapat! Eren, Mikasa, Levi, de még én is... Légy büszke rá és tegyünk meg mindent, hogy ne legyen hiábavaló a halála... Amit édesanyádnak mondtam akkor, azt mind komolyan mondtam. Én hiszek benne, hogy egy nap, még viszont láthatjátok egymást. És békében élhettek, a felszínen, a verőfényes napsütésben... - Pixis végignézett Mayu arcán és elmosolyodott, majd kedves és lágy hangon - És ne tartsd magadban az érzéseidet, bátran add ki magadból őket,hiszen semmi szégyellni való nincs a sírásban. - Mondta, majd kacsintott egyet és felemelte a poharát. - Igyunk az édesapádra! Az elhunytakra! A még élőkre! És az emberiségre! - Pixis legurította az italt és letette a poharat az asztalra. - Apád büszke lenne rád... - Mondta, de ekkor a könnyes szemű Mayu hirtelen átölelte. "Köszönöm", nyögte ki, nagy nehezen. A volt parancsnok először meglepődött, de aztán ismét mosoly szállt az arcára. - Nincs mit köszönnöd... - Mondta, miközben viszonozta az ölelést.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Apr 10, 2016 22:20:11 GMT 1
Lovaglás közben Mayu szavaira Levi megfordul, és a lányra néz. Nem szívesen emlékszik vissza a küldetésre, különösen a körülmények tekintetében, de rövid hallgatás után megszólal. - Ismertem. Louis Siegel osztagába került, ott szolgált a haláláig. Rossz volt az idő, és az óriások rajtaütöttek az osztagon. Mire odaértünk, már túl késő volt. - egy pillanatra elhallgat, majd folytatja. - A holttestek felismerhetetlenek voltak, ezért nem kerültek vissza a családokhoz. Nem akartuk, hogy egy vére húscafatot lássanak viszont a rokonaikból. Mi sem tudtuk megállapítani, ki kicsoda. Sajnálom. - fordul el ismét, és ugyanolyan kifejezéstelen tekintettel néz maga elé, mint addig. Ha Mayu-t meg is rázzák a hallottak, ami minden bizonnyal így van, akkor sem tud sokat segíteni... mivel lehetne megnyugtatni valakit, akinek a bátyja ilyen halált halt. ~De ő legalább a titánok ellen küzdött. Már amennyi vigaszt ez jelent valakinek, aki elveszíti a szeretteit.'
*** Már későre járt, amikor Kami lépett oda hozzá az étellel. Magában megállapította, hogy továbbra sem éhes, de a lány felhívta a figyelmet a tényre, amit ő is megállapított... szüksége van az erejére. Kamira pillantott, majd biccentett. - Köszönöm. - egy darabig csak nézte az ételt, majd kimérten letört egy darab kenyeret, megrágta és lenyelte. Fullasztó falat volt, de ahogy elérte a gyomrát, legalább kezdte érzékelni a teste jelzéseit, hogy igenis éhes volt, akármilyen makacsul tagadta. Hanji ezután vágta le magát mellé, Levi pedig némán hallgatta. "Nem akarsz róla beszélni?" Levi hátradőlt, és a nőre pillantott. - Ezt eltaláltad, Pápaszem, nem akarok róla beszélni. - tovább hallgatta, és bosszúsan megállapította, hogy Hanji egyfelől túl jól ismeri, másrészt pedig túlságosan makacs. "Nem ez az első eset..." "Bele fogsz bolondulni, ha nem beszélsz róla..." végül megfordult, és beszélni kezdett. - Jól van, ha összefoglaló kell a lelkiállapotomról, akkor tessék, itt az elmúlt huszonnégy óra, válogass az okokban, hogy miért érezzem magam valaki talpára való piszoknak. Sikerült harcba keverednem egy tizenéves titán-ember hibriddel, hogy aztán számtalan civil áldozat után leüssem azt az embert, akinek minden bizonnyal a legtöbbet köszönhetek, és megkötözve egy sikátorban hagyjam, amiből az is következik, mint te rámutattál, hogy valószínűleg kivégzik. Ezután katonaként még arra sem voltam képes, hogy életben tartsam az embereimet, mert az egyiküket arcon lőtték, miközben egy elborult agyú kadét úgy döntött, hogy énekel egyet az ellenségünknek. És még mindig nem értem, mi a jóisten zajlik itt. Tessék, így érzem magam. Legyél őszinte az elmúlt nagyjából hét évben, mikor voltam utoljára ennyire alkalmatlan barom? - sziszegi, hogy lehetőleg ne ébressze fel az alvókat, majd visszafordul az asztalhoz, belekortyolva a teájába, és rövid gondolkodás után megint törve a kenyérből.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Apr 12, 2016 16:39:51 GMT 1
Reeves, Mikasa felé fordult, mikor megköszönte neki. A férfi rápillantott a szúrós szemeivel, majd megszólalt mogorván. - Ez csak üzlet... Vagyis azt hiszem... - Aztán beszélgetésbe elegyedett Pixis-el. Ezek után Charlotte, a lányhoz lépett. - Mikasa... Hogy érzi magát? Vagyis akarom mondani, hogy érzed magad? Már nem szükséges magázódnunk, hiszen nem vagy már az alárendeltem, ráadásul nem sokkal vagyok idősebb nálad... - Ügyesen levette a kabátját, a megmaradt karjával. Ekkor észrevehetővé vállt a csonkján lévő véres kötést. - Mi történt a várbörtönben? Nem volt alkalmam megkérdezni, egyikőtöktől sem, de látom rajtad, hogy hogyan nézel Rivalle-ra... Ugye, minden rendben? - Kérdezte. - Tudom, hogy ki nem állhatsz... Már Trostnál éreztem. Tudom, hogy nem vagyok se tapasztalt vezető, se született harcos. De csak azt parancsoltam, amit a legjobbnak láttam. Azért vagyok itt, hogy megpróbáljam helyrehozni a hibáimat, még így is... - Tekintett a bal oldalára. - Ha hiszed, ha nem... De még így is csak hátráltatlak benneteket! Szegény Reiner-nek kell cipelnie... Mondd meg őszintén! Szerinted érdemes még veletek tartanom? Egy hiányzó karú idiótának, aki még csak manőverezésre is képtelen?
- Nah! Kezdetnek nem rossz! - Mondta Hanji bizakodva, hátradőlt a széken és egy halvány vigyorral nyugtázta Levi önostorozását. - Te mindig is "alkalmatlan barom" voltál. - Mosolygott és alig bírta visszafojtani a nevetését, de aztán lekönyökölt az asztalra és a férfira nézett. - Nah, de most komolyan... Te csak azt tetted, amit a legjobbnak láttál. Régebben is és most is! Utólag könnyű rávágni, hogy mi lett volna, a leghelyesebb döntés. Senki se hibáztat téged, te se tedd azt... Tudod, Gunther nekem is nagyon hiányzik, jó ember volt. De nem szabad a halálán rágódni, ő se akarná ezt. Erwin pedig nem hülye... Szerintem sikerült neki elszöknie. Ha el is kapták volna, biztosan húzná az időt, ameddig csak tudná. Tárgyalások sorai fognak várni rá. Kivéve, ha egyenesen a király adja parancsba, a kivégzését... De erről ne is beszéljünk! Lehet, hogy messzire ment, de nem érdemli meg a halált! Akármennyi vér is tapad a kezéhez... Ezért kell gyorsnak lennünk! Nyugalom, minden rendben lesz! - Mondta, majd kacsintott egyet. - Jah és ha lehet aludjál is az este! Nem szeretnék arra kelni éjjel, hogy megszállottan törölgeted a bútorokat és takarítasz!
Pirkadat előtt Reeves ébresztett mindenkit! - Ideje indulnotok! Nekem még rengeteg dolgom van a mai nap folyamán! Úgyhogy jó lenne, ha minél előbb elhúznátok... Miután mindenki elkészült, a férfi elvezette őket az istállóba és mindenkinek jutott egy ló. Pixis egy két lóerős szekeret kapott, amit telepakoltak utánpótlással. Tehát élelemmel, pengékkel és gáztartályokkal. Többek között azért is volt szükség a szekérre, hogy valamin haza tudják vinni azt a személyt, aki a nőstény óriást irányítja. Arról nem is beszélve, hogy az esetleges halottakat is haza kell majd szállítani. A csapat egy szűkebb, sötét utcában várakoztak. - Amint felkel a nap, kinyílik a kapu. - Szólt Reeves. - Kivágtattok és a többi már a ti dolgotok, akármit is csináltok odakint. Mondjuk nem is vagyok kíváncsi, az őrültségeitekre... Akármit is csináltok ott kint, az nem normális... Megpróbálom azt is elintézni, hogy ha visszaértek akkor kinyissák a kaput, bár ezt nem tudom biztosítani... Elvégre életre, halálra köröznek benneteket. Én magam fogok figyelni a fal tetején, hogy mikor tértek vissza! Addig is a fiam lesz az, aki intézi a cég ügyeit... Remélem nem fogsz elcseszni semmit! - Rivallt rá, a kölyökre, mire az ijedten rázni kezdte a fejét. - Nah jó... Őrökkel nem valószínű, hogy találkozni fogtok, hiszen lekenyereztem mindenkit, aki a környéken szolgál. Mondjuk csak 50 méterre van a kapu és oly felesleges volt, de Dimo Reeves betartja a szavát! - Pixis biccentett felé egyet. Ekkor Petra befutott az utcába, aki eddig a kaput figyelte, felpattant a lovára és a többiekhez szólt. - Rendben! A kapu most nyílik, induljunk! Siessünk, nehogy beszökjenek, míg mi kiszökünk! - A csapat vágtába kezdett Petra szavaira és egyenesen a kaput vették célba. A házak mentén összegyűlt egy pár ember és rossz szemekkel nézték, a katonákat. - Banditák! Gyilkosok! Erre megy el az adónk! Szarházi az összes! Akasztófára velük! - Kiabálták a civilek. De mikor már majdnem kiértek, két gyereket pillanthattak meg, egy-egy ládán állva. Egy kisfiú és egy valamivel még kisebb lány. Csillogó szemekkel bámulták, ahogyan elhagyják a "hősök" a falakat, hogy teljesítsék a kötelességüket. - Nézd Suzi! Itt vannak a felderítők! Akármit mondhatnak azok a barmok, én tudom, hogy nem gyilkosok! Nézz csak rájuk! Milyen elszántsággal mennek ki az ismeretlenbe! - Mondta a kisfiú, majd bezáródott a kapu és ismét ment tovább az élet, a falon belül.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Apr 12, 2016 22:05:15 GMT 1
picup.hu/4l51kmd.jpg Reeves válaszára csak felhúzom a szemöldökömet, de nem mondok semmit. Hát, ennyit a jószívűségről… Bár nem meglepő, hiszen mindenki szemében bűnözők vagyunk, a lábát kéne csókolnunk, hogy egyáltalán hajlandó volt erre… Már éppen indulnék a kajámért, amikor valaki megszólít. Meglepődve fordulok meg, majd összehúzott szemekkel lépek mellé. - Igenis, osztagvezető! – mondom neki tisztelegve, mielőtt folytathatná a nevem kiejtése után. Aztán csak megrántom a vállam, miután megkér, hogy ne viselkedjünk osztagvezető-kadétként. Aztán mielőtt csak megszólalhatnék vagy segíthetnék, már le is vette a kabátját. Fapofával nézem a sebét, aztán ránézek. – Mi lenne, ha leülnénk, talán kényelmesebb… - Miután ez valószínűleg megtörtént, akkor én nekiállok egyszerű mentateát készíteni. Megkérdezem Charlotte-tól, hogy kér-e. Bármit válaszolok, csak csendben bólintok, és vagy egy, vagy két személyre csinálok teát. Közben hallgatom, amit mond. Miért érdekli? Hiszen látszott rajta, hogy utál engem… Nem mondom, eléggé visszapofáztam neki, de nem érdekel… Én ezt tartottam helyesnek. Aztán helyet foglalok mellette, majd ha kért, az egyiket átnyújtom neki. Először csak ennyit felelek neki. – Azt tudta, osztagve… Tudtad, hogy a menta frissítő, görcs -és stresszoldó, ráadásul állítólag még arra is képes, hogy ha éhes vagy, akkor elhiteti a testeddel, hogy nem is, ha eleget iszol belőle – Felé emelem a bögrémet, majd belekortyolok. Egy perig csak az egyik alvó alakot bámulom, azt hiszem, Eren az, majd megszólalok. – Azt hiszem, felesleges lenne tagadnom, hogy nem kedvellek, ezzel mindketten tisztában vagyunk. Úgyhogy ezt most egy jelentésnek fogom tekinteni, rendben? Te annak tudod be, aminek szeretnéd… Szóval… Miután nagy nehezen sikerült Armin-nak elérnie, hogy ne azonnal nyírjanak ki minket, gondoltuk majd elvezetnek egy olyan helyre, ahol kicsit rendbe szedhetjük magunkat… Hát nem ez lett… Egy ideig normálisan haladtunk, de aztán egy sikátorban kötöttünk ki, majd először Eren-t, aztán minket is leütöttek – Egy kissé megborzongom. – Amikor felébredtünk, egy hideg, homályos teremben keltünk, asztalokhoz kotozve, nem volt nehéz kitalálni mi vár ránk. Egy pszichopata hentes lépett elő az árnyékból, és nem sokáig kerülgette a forró kását, a tárgyra tért… Vagy elmond mindent Eren, vagy nem lesz kellemes időtoltésünk… Eren persze kitálalt, de nem nagyon érdekelte a pszichopatát, és először engem vágott meg – mutatok az arcomon lévő sebre – aztán elővett valami szerszámot, és… és Armin kormét kezdte el tépni… Nem bírtam tovább, kiborultam, és ekkor leállt. A hadnagy pedig… Csak állt, és nézett minket… Nem tett semmit. Ezért gyűlolom. Képes lett volna szinte bármit megtenni, ha Erwin kérte volna… De most persze mardos a lelkiismeret Gunther miatt… Kicsit osszezavaró tud lenni… Na mindegy… A lényeg, hogy miután a pszichopata lelépett, minket egy másik cellába zártak, és hát igazából csak aludtunk, meg megpróbáltunk ételt-italt szerezni, sikertelenül, aztán csak Kyle-lal meg Eren-ékkel beszélgettem, és akkor jottetek ti. Osszefoglalva: leutottek és megkínoztak minket… - Fejezem be. Aztán a mondandója második felére is válaszolok, bár előtte átgondolom, hogy ne teljesen azt mondjam, ami előszor az eszembe jut. Osszeráncolom a homlokom, majd így felelek. – Nem, valóban nem igazán vezetőalkat, de jó harcos vagy… Elhiszem, hogy ezt tartottad a legjobb parancsnak… És még ha nem is gondolnám úgy, hogy velünk kéne jonnod, akkor is kénytelen lennél… Mert egyrészt túl sokat tudsz, másrészt téged is koroznek… És senkit nem hagyunk hátra, akármennyire is hátráltatja a kuldetést. Szinte mindenki tett már olyan dolgot, amivel visszahúzta a sikert… Példának okáért én… Felsorolni sem tudom, mi mindent csesztem el három nap alatt… Na mindegy… Bár az is igaz, hogy Reiner-t hátráltatod, ami nagy veszteség, hiszen az egyik legjobb helyen végzett, jó harcos. De ez van… Viszont az eszedet még nagyon is tudjuk hasznosítani. Én azt mondom, most térj erre az útra. De lehetséges, hogy valamikor még harcolni is tudsz majd. Mert azért remekül küzdesz, ez tagadhatatlan… - Nézek a szemébe komolyan. Valóban hasznos még itt maradnia? Nem tudom, mennyire dolgozta fel Hans parancsnok halálát… És azt sem tudom, mennyire stratéga ember. Viszont az sem előnyos, hogy Reiner és ő is kiesett a harcból, mert mindketten roppant tehetségesek… Ezután ha válaszol valamit, azt meghallgatom, aztán én is ezt teszem, azonban ha nincs tobb mondanivalója, akkor végszóra hatalmasat kordul a gyomrom, és egy elnézést motyogva az ellátmányhoz lépek, amiből kiveszem a részem, és megeszem. Utolsóként lépek a fürdőbe, ahol végre egy rendes zuhanyt vehetek. Jól van… Ezzel a fürdővel nem csak a koszt, hanem ezt a három napot mind eltünteted… Szépen megbékélsz azzal, hogy miattad halt meg Thomas és Marco… Elengeded Zacharias-t, Maia-t és Gunther-t… És együtt élsz azzal, hogy Jean valószínűleg utál Marco miatt, illetve a hadnagy Gunther miatt. Ez van… Valószínűleg eddig is rengetegen a halálba küldenének, mert én lettem az osztag első… Lehunyom a szemem, és elképzelem, ahogy az a rengeteg kosz, vér és mocsok, ami lassan eltűnik a lefolyóban, magával viszi az osszes sérelmet, amit osszeszedtem. Valamennyire sikerul. Már sokkal jobban hasonlítok onmagamra, mint az elmúlt fél napban… Nyugodtan lépek ki a furdőből…
A hadnagy szavaira csak bólintok. - Tudom, hogy hibás vagyok. Tagadhatnám, de felesleges lenne… De megfogadom a tanácsát…
Kivételesen az elején nem álmodom semmit. Annyira kimerültem, hogy még az agyam sem képes mindenfélét osszehordani. Azonban miután már éjfél elmúlt, valami szépet látok. Azt hiszem, valami mezőn vagyok, éppen a fűben ülok. Mellettem egy sotét, ijesztő erdő és egy patak, másik oldalamon egy hatalmas ház. És nyugalom van. Aztán mindenhonnan emberek kozelítenek. Család, barátok. Mindannyian letelepednek mellém. Anya, apa, Carla és Grisha, Eren, Armin, a 104-es osztag minden tagja, sőt még a most megismert Felderítők is… Ott volt Zacharias a családjával, bár ő távolabb, és valahol még Maia-t is felfedeztem. Némán hallgatom őket. Észre sem vesznek igazából. Aztán szél süvít végig a réten, és egy hatalmas üvoltés hallatszódik. Mindenki felkapja a fejét. De aztán megnyugodnak, és tovább beszélnek egy ideig. Ám egyszer csak a szüleim lassan felkelnek, és a kéz a kézben elindulnak az erdő felé, de előtte még egyszer rám mosolyognak, és intenek egyet. - Anya, apa várjatok! Nem kéne odamenni… - Odatérnek, ahol a helyük van… - Mondja nekem Carla, majd lassan kovetni kezdi őket. Eren persze teljesen osszetor, ezért mellette maradok. Amikor elérik az erdőt, lassan eggyé olvadnak vele. Majd koveti Marco és Thomas, egymás mellett. Látom, hogy Jean nem igazán bírja visszafojtani az érzelmeit. Őt is megsajnálom. Aztán Zacharias és Maia mennek, utánuk Gunher. Sally és Rose siratja a rendőrt, Gunther-t pedig a csapata. Aztán mindenki felém fordul, és előszor Jean mutat rám. - Te vagy értük a felelős… - Aztán mindenki ezt mormogja. Egy pillanatig megrettenek, de aztán eszembe jut, amit Eren-nek ígértem, és kihúzom magamat. – Igen. Én vagyok értük a felelős. És elfogadom ennek a súlyát…
Kinyitom a szememet. Még sotét van. Előszor csak a fülemet használom, és hallom, hogy Hanji Levi-val beszélget. Arra kéri, hogy beszéljen a problémáiról, amit a férfi teljesít is. Azonban amit mond, attól megint fájdalmasan osszeszűkül a mellkasom. „Mert az egyiküket arcon lőtték, mikozben egy elborult agyú kadét úgy dontott, hogy énekel egyet az ellenségünknek.” Valóban őrültség amit tettem? Lehet. De nem bántam meg, amit Maia-ért tettem, bár valóban lelkiismeret-furdalásom van Guther miatt. De az előbb mondtad, hogy felelősséget vállaltál értük! Akkor cselekedj is így! Elképzelem, hogy Eren-t bekapja egy titán. Aztán, hogy a nőstény titán lapítja szét. Végül pedig, hogy engem védve hal meg. Kiráz a hideg. Na! Itt az ideje visszatérni magadhoz… Még egy fél órát nézem a falat, aztán lassan felkelek, hogy ne rázzam nagyon a felettem alvót. A fürdő felé veszem az irányt. Kozben elhaladok Levi mellett, és morgok neki egy ” Jó reggelt, hadnagy”-ot, de még csak meg sem rezzen. Megtorpanok. A kezei osszefonva a mellkasa előtt, és úgy ül a széken. Az arcához hajolok. Ja, hogy alszik… Gyorsan elkapom a fejem, és csak reménykedem, hogy nem ébredt fel erre, aztán zavartan tovább haladok. Becsukom magam mogott az ajtót, majd világossággal árasztom el a furdőt. Újra lefertőtlenítem a sebeimet, de előtte alaposan átvizsgálom, hogy melyik mennyire súlyos. A szám be fog gyógyulni, bár kissé fáj. Az arcomon lévő két seb kozul a pszichopata általi már szépen gyógyul, azonban amit Eren okozott nem igazán hajlandó gyógyulni… Ez baj… A lábam tűrhető, bár félő, hogyha nagyon megerőltetem, újra kifakad… A mellényemből kivágott csíkokat a zsebembe tomom. Lehet később szükség lesz a rendes kotszerre, én meg ezekkel jól el vagyok… Ekkor pillantom meg az írásomat. Már varrosodott egy kicsit, de sikeresen éjjel elvakarhattam, mert néhány betűnél frissen száradt vért találok. Csak a fejemet csóválom Na, szép volt Mikasa Ackerman… Azt is lekezelem, de arra nem teszek semmit. A múltkorit is csak elhagytam… Még apróságokat elvégzek, aztán kilépek az ajtón. Látom, hogy éppen ébresztő van. Ezért csak a kezembe kapok egy almát és valami laktatóbb kaját, és mikozben azt eszem, felveszem a felszerelésem. Utálom, ha nem ülhetek le evés kozben, de most nincs idő. Még így is az utolsók kozott végzek, majd lassan elindulunk az istálló felé. Azonnal kiszúrom azt az egy lovat, amelyik távolabb áll a többitől. Odamegyek hozzá. Egy gyonyorű, fekete mén, sotétebb szőrzettel, mint a megszokott. - Szia… - Simogatom meg az üstokét, de felém kap. Rácsapok az orrára. – Na, azt már nem… - Azt hiszem, jó, hogy őt választottam… Inkább én üljek rá, mint Eren vagy Armin… - A ló még egy ideig bizalmatlanul méreget, de én kozben már elkaptam a kantárját, és szorosan tartom, mikozben Reeves beszél. Érzem, hogy próbálgat, de nem hagyom neki. Aztán ahogy kovetem a tobbieket, lassan enged nekem. Még néha megpróbál megcsípni, vagy rám lépni, esetleg felrúgni, de nem megy neki. Amíg várjuk az indulást, csakis a saját lovammal foglalkozom. – Nem akarom, hogy te hátráltass a harcban… - suttogom neki. Figyel rám. Kozben az orrát simogatom. – Jól van, ügyes fiú. – Az almának a csutkáját, amit ettem, neki adom, amit azonnal be is fal. Tudom, hogy egyre jobban elfogad. És ez jó. Aztán egyszer csak befut Petra, én pedig azonnal felpattanok lovam hátára. Kicsit táncol alattam, de biztosan tartom, így hamarosan már engedelmeskedik nekem. Szinte rogton indulunk, ezért nem sok időm marad foglalkozni vele, de ő szinte jelzés nélkül a tobbi után indul. Alig bírom tartani, de néhány perc múlva már össze is szokunk. És elértem a célomat. Tokéletesen hallgat rám, és remekül osszedolgozunk. Hatalmas ereje van, és roppant gyors. Eddig ő a leggyorsabb, akin valaha ültem. Gyorsan felpillantok az összegyűlt népre, és csak egy gyűloletes pillantást kapnak, aztán a kapura nézek, végül már újra az útra koncentrálnék, de ekkor meglátok két gyereket, akik minket figyelnek. Kikerekedik a szemem, alig bírom levenni róluk. Aztán Eren dobbent szemébe nézek, és a nevét suttogom. Ugyanaz tükroződik benne, mint az enyémben. Annyira ismerős… Aztán beugrik. Azon a borzalmas napon volt… Már vittük vissza a fát, amikor Eren megragadott, és ugyanilyen helyzetben megbámultuk a Felderítő Légiót. Ő ugyanígy dicsérte őket. ”Ők nem gyilkosok.” De igen… De ez van… Ekkor újra a feladatomra koncentrálok, és kivágtatunk a kapun. Lovam kihasználta az alkalmat, amíg nem figyeltem, és megint rendetlenkedik, de hamar újra uralom a helyzetet. Megdicsérem, mire felkapja a fejét, és halkan nyihog, amikor kijut a szabadba. Innen magunkra vagyunk utalva… Ez jó és rossz is… A falakon belül bűnozők vagyunk, akiket ha elkapnak, megolnek. Itt kint tobbé-kevésbé szabadok vagyunk, de senkitől nem kapunk segítséget, ha balul sülne el valami. Tényleg magunkra vagyunk utalva… Eren-re nézek. De amíg tartják bennem a lelket, addig a végsőkig kitartok… Lovam az egyik fülét felém csapja, amikor hozzászólok, és látszik rajta, hogy élvezi az utat. Még. - Gyerünk, Hector, vágtass!
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Apr 13, 2016 13:03:47 GMT 1
Levi némán hallgatta végig Hanjit. A gúnyolódásra nem reagált, de a szavai némileg megnyugtatták. ~Igaza van. Gunther halálán nem rágódhatok, különben veszélybe sodrom mindenki életét. Döntésképesnek kell maradnom.~ A nő megfogalmazása kísértetiesen emlékeztette Erwin évekkel korábbi szavaira. „Ne hibáztasd magad. Ha lesüllyedsz az önsajnálatba, az tönkreteszi az összes jövőbeli döntésedet. Nem tudhattad, mi a helyes. Most pedig utasítalak, hogy állj fel, és gyere velem” Biccentett, de nem szólt semmit, miközben Hanji tovább beszélt. Ismét igaza volt. Erwin nem hülye. Valahogy megoldja, hogy életben maradjon a visszatérésükig… abban pedig még a földalatti város áldozataira gondolva is kételkedett, hogy a király maga adná parancsba a kivégzést. ~Nem… a földalatti városban én és Yeager okoztuk a kárt, nem ő. Ezt minden bizonnyal számításba veszik.~ Hanji időközben indulni készült, de az utolsó megjegyzésére Levi még reagált. - Hát, a helyre mindenesetre ráférne. Elég nagy mocsok van. Miközben megitta az utolsó korty teáját, még erősen kételkedett benne, hogy képes lesz aludni, de a fáradtság erősebb volt. Majdnem negyvennyolc órája le sem hunyta a szemét, és a harc eléggé kimerítette, így negyed órán belül előrebukott a feje, és karbafont kézzel elaludt. Nem álmodott semmit, ennyi előnye volt, hogy a koffein a végsőkig ébren tartotta. Reeves ébresztése azonnal felrázta, így még utoljára kicserélte a karján lévő kötést (ismét igyekezett minél erősebben meghúzni, hogy ne csata közben adja meg magát, mikor gátolhatja a harcban), megmosakodott, és ellenőrizte a felszerelését. A pengék, amiket kaptak hibátlanok voltak, és a gázt is feltöltötte már előző este, így nem maradt sok dolga. Levette a köpenyt a szék háttámlájáról, és a hátára borította. A lovak közül szinte teljesen véletlenszerűen választott… ő maga sosem rendelkezett mély kötődésekkel az állatok felé. Tudta, hogy kezelje őket, de szinte mindegy volt, melyik ló hátán ül, amíg nem dobja le magáról. Emlékezett még, mikor Isabel-lel és Farlannal vettek részt a Felderítők kiképzésén, a lány mennyire lelkesedett a lovaglásért… Isabel mindig imádta az állatokat, mi sem bizonyította ezt jobban, mint a kismadár az első találkozásukkor. Petra megjelenésekor azonnal felült a ló hátára, és a sor elejére ment, Pixisre pillantva. - A tervei alapján gondolom, tud a Felderítők előkészületeiről a nőstény óriás ellen. Ha kimegyünk oda, hasznunkra válhat a felszerelés, és a tervek, amik már készen álltak. – Ha a férfi bármit kérdez, válaszol, ha nem akkor csendben indul el a kapu felé. A gyűlölködő kiáltások szinte meg sem lepik, éppen eleget kapnak belőlük minden küldetés előtt, és még többet utána, mikor a holttesteket hozzák. Tudta, hogy teljesen megszokni sosem fogja a megvetést, ami ilyenkor árad feléjük, de már-már süket lett a megjegyzésekre. A kisfiút és a kislányt észrevette, de elkapta a tekintetét, és inkább mereven előre nézett, a kapura összpontosítva, és gyorsabb haladásra ösztökélve a lovát. Tudta, hogy jóval nehezebb helyzetben lesznek, mint a többi küldetésnél. Akkor fel voltak készülve a szigorú alakzatokra, elegen voltak ahhoz, hogy megfelelően eloszolva jelezzenek a titánokról, és elkerüljék a harcot. Mindenki képzett volt, és még így sem emlékezett olyan küldetésre, ami veszteség nélkül ért véget. ~Most a legtöbben kadétok, akik először járnak a falakon kívül.~ pillantott hátra. ~Ha bárki pánikolni kezd, az egész tervnek vége. Ha rossz helyen találkozunk a nőstény óriással, ha felhívjuk magunkra a figyelmet, ami ekkora csapattal jó eséllyel megtörténik, már jelentősen megnő a halálozások esélye.~ Szinte biztos volt abban, hogy sok harcra kell számítaniuk még a nagy csata előtt, de nem tudott volna épkézláb javaslatot tenni. Csoportokra oszolni még nagyobb öngyilkosság lett volna, mint együtt maradni, egyetlen rendellenes képes volt néha egész osztagokat elintézni, két-három tapasztalatlan katonára a biztos halál várt volna, így inkább csak igyekezett figyelni, hogy időben észrevegye, akármilyen veszély közelít.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 12:26:24 GMT 1
Nov 23, 2024 12:26:24 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 13, 2016 16:20:46 GMT 1
Dieb a földön feküdve egyre rosszabbul lett. Kicsit elbobiskolt majd arra kelt, hogy indulni kell. Valahogy kikászálódott a házból majd kilőtte szigonyát és azzal minta egy rongyot ráncigálna a felszerelés úgy haladt. A kiszámithatatlan mozgásának hála egy golyó se találta el, de rosszul léte azt eredményezte h sokszor elkábult és vállal elszedett 1-2 oszlopot. A történésekről nem tudott tudomást szerezni mert épp az életéért kűzdött. Mikor kiértek a napfényre először erősen megszédült ami miatt mint egy zsák krumli eltanyált de ezzel együtt kicsit magához is tért. ~Szerintem.... menni... kéne... tovább....~ majd ahogy megpróbált felálni vissza is esett és mint egy friss palacsinta csapódik a földnek úgy csapódott az arca is az utcakőre éselindult az orravére ~Na bazdmeg...~ ekkor gyorsan felpattant, mar amennyire gyorsan tud mozogni, és elis indult. Valahogy oda ért a falhoz amiről szerencsétlen módon leis fordult és kómásan zuhant lefele. ~jön a rossz idő... nagyon erősen fúj ez a szél...~ gondolta magába majd egy fa lombjába esett ami szerencsére kicsit tompitotta az esést, de az ágak újabb zúzódást okoztak testén. Mikor kihullott a lombból pont a szekérre érkezett ahol azonnal elvesztette eszméletét és álmodozott pár meztelen nővel egy bíborvörös ágyban. Egyszercsak az álom véget ért és egy nyitott ajtajú házat vett észre ahova "gyorsan" besietett majd egy kenyerrel és egy kis hússal lefeküdt a földre egy üveg bor kiséretében és miután evett ivott a földön helyben magzatpózba kuporodott és elszenderedett. ~vagy halucináltam vagy a földalatti városban tényleg énekelt valaki... mintha egy angyal hangja lett volna.. de nem értettem tisztán...~ (bárki bármilyen reakciót létesített vele látszott hogy nagyon fáradt és gyűrt de mindenkivel megprobalt normalis ember modján viselkedni pl: kezett fogott reinerrel stb...)
|
|
Martha
Lelkes fórumozó
Everywhere I go...
Utoljára online: Jul 20, 2021 21:57:48 GMT 1
Feb 27, 2016 10:55:21 GMT 1
|
Post by Martha on Apr 13, 2016 18:48:20 GMT 1
Martha Reeves ébresztésére lassan kinyitotta a szemét. A takaró már szinte nem is volt rajta annyit forgolódott az éjszaka. A levedlett takaró mellett meg egy elhasznált géz volt, ami a lány elvágott kezéről jött le. Megnézte a tenyerét, de szinte már nem is látszott a vágás. -Ez aztán gyorsan begyógyult.-mondta majd jókedvűen lemászott az ágyról és felöltözött rendesen. Odament az ételkupachoz és előhalászott egy-két almát. Miközben a gyümölcsöt ette szép nyugodtan feltöltötte a palackjait és a pengéit. A testén viszonylag csak pár karcolás volt, de azokat nem volt értelme bekötni, szóval miután elvégezte a dolgait a házban kiment az istállóhoz, mint mindenki más. Meglátott egy szürke lovat távol a többitől. Olyan szimpatikusnak tűnt neki szóval odament hozzá. Aranyos ló volt, amint megsimogatta odadörgölődzte a fejét Martha mellkasához. Csak sajna egy baja volt. Az volt a legmagasabb ló. Ám ezt már csak akkor vette észre a lány, amikor a nyereghez lépett. -Basszus...-mormogta magában. Először megpróbálta csak simán beletenni a lábát a kengyelbe, de nem érte fel. Megpróbálta ezt minden lehetséges pózban...de...nem. Megpróbált rá ugrani is, de amikor megkapaszkodott a nyeregbe, az lefordult és ezért Martha seggre esett. Lassan feltápászkodott. Nevetett egyet majd leporolta magát. -Hmmm...-körbenézett, de nem igazán látott olyan magas dolgot, amire rá tudott volna állni, ezért megszólította a legközelebb álló kadétot. -Hé te! Nagyon magas szőke gyerek! Nem tudom hogy hívnak. Segítenél felszállni a lóra?-kérdezte széles mosollyal hátha azzal könnyebben meggyőzi. (Ha segít neki akkor megköszöni neki, ha nem akkor meg Bertholdot szólítja ugyanígy csak nem szőke hanem fekete gyerek illetővel. Ha meg ő sem akkor...akkor gyalog megy xD) (Ha) A nyeregben ülve megpróbál kényelmesen elhelyezkedni. -Chh...ez a nyereg nem olyan kényelmes mint a régi...a lovamat akajoom! Rindle drágámat!-kezdett el halkan hisztizni.-Fu basszus Rindle nyergén hagytam a köpenyem....na mindegy.-legyintett, majd megjelent Petra, hogy nyitva a kapu. Martha a végén haladt, mivel nem szeretett a tömeg közepén lenni. Vagy az elején vagy a végén érezte jól magát. Martha karba tett kézzel hallgatta az emberek szitkozódását. Igen, igen. Mondjátok csak nyugodtan azt amit akartok. Bezzeg ha mi nem lennénk nem tudnátok ennyit a titánokról, és már az is lehet, hogy halottak lennétek. Deee azért csak nyugodtan fikázzatok...barmok.-forgatta a szemét. A tekintete megakadt két gyereken, akik egy ládán álltak. A szemük csillogott. Martha először integetett nekik, majd bevágott egy vicces pofát. Széthúzta a füleit, kidugta a nyelvét és kancsalított. Azt már nem látta, hogy a kölkök nevettek-e vagy elfutottak, mert már át is mentek a kapun. Nem messze tőle megpillantotta azt a kadétot, akinek elmondta a meséjét. Kicsit gyorsabb tempóra váltott és besorolt mellé. -Szevasz!-köszönt neki mosolyogva. Valamiért olyan jó kedve volt. -Amúgy eszembe jutott, hogy még be sem mutatkoztam. Martha Tyndall va-...-nem tudta befejezni a mondatot, ugyanis sikeresen elvesztette az egyensúlyát és majdnem leesett a lóról.-Ja és a lovaglás nem az erősségem...hehe.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 12:26:24 GMT 1
Nov 23, 2024 12:26:24 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 13, 2016 21:28:03 GMT 1
Dieb egy rétről álmodott ahol egy telt keblü szőke lányt vitt a karjaiban és nevetgeltek. Egyszercsak lement a nap és huncutkodni akart de azt vette észre hogy a puha gyep kemény földé válik a leány pedig egy kenyérré, felébredt. ~hmmm... jó leszel teis...~ meghúzta vállát és harapott egyet ~ah... akkor most jöhet az édes hármas.~ felállt.... utána a földről is... (ba dum tssss) és odasétált azt asztalhoz ahonnan egy kis húst felvett, beleharapott és hmmm-etett egyet. Még mindig ramatyul volt de már sokkal jobban mint tegnap úgy hogy felkészült az indulásra és kiment a lovakhoz. Bicegett a lovak előtt és ép mérte fel őket miközben egy fáslival kötözte befele a válla környékét. Mindegyik ló csak nézett ki a fejéből de az egyik nagytermetű szűrke aggódó tekintettel nézett diebre és orrával megállította majd nekidörgölöddzött. Dieb elmosolyodott, megsimogatta fejét -nyugi pajti rendben leszek. Na gyere szépség...- s ezzel megfogta a lovat, felpattant rá megpaskolta nyakát majd galoppoztak egy próbakört. Mikor elindultak és meglátja Mártát egy hatalmas lovon , ezen meglepődik majd mellé lovagol -Marta én megértem hogy a nagy dolgokat szereted de ez nem tulzás egy kicsit?- mondta majd kacagott egyet. Ezután látta hogy a lányt mérgeli a tömeg -Nyugi van! Ezzel nem érsz el semmit.. azt hittem már megtanultad hogy hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket- ezzel kihúzta magát feltette a kezét és csókokat dobott szép hölgyeknek, integetett férfiaknak és közbe mondta: - ah köszönjük a kedves szavakat! Kedves önöktől! Oh ezek a puzitìv jelzők, lassan elpirulok... kérem hölgyeim és uraim nyugodjanak meg... ez ugyan semmiség- elkezdett komolyabb hangon beszelni- Mondom!!! Ez semmiség...- már dieb is mérges lett a változatos felszólalásoktól- Semmiség hogy megmentjük az emberiséget és köztük maguknak a kis szaros életét!!! Igazán nincs mit hogy a saját vesztünkbe rohanunk csak azért hogy önök élhessék a kis életüket.- most megköszörülte torkát- Bocsánat az előbbi kirohanásomért de... IGAZÁN BEKUSSOLHATNÁNAK!!!!- ezzel mártára nézett - khm... még nekem is gyakorolnom kell... - ezzel kiis értek a kapun és falon kivüli üzemmódba kapcsolt ami azt jelenti hogy éberebb de ráér beszelgetni bárki mellélovagol.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Apr 13, 2016 22:22:24 GMT 1
Kyle még Reeves ébresztője előtt kelt. Keveset aludt, de elégnek bizonyult ahhoz, hogy ne akarjon „még öt percet”. Hallotta, hogy Mikasa felkelt, köszönt a hadnagynak aztán kiment. Utána hallgatta egy kicsit Martha forgolódását. Azon gondolkodott, hogy rosszat álmodik-e, felkeltse-e, de aztán eszébe jutott, hogy talán csak baj lett volna belőle, így nem keltette fel. Ha volt is egy kis bűntudata, nem tartott sokáig, ugyanis Reeves felrázta a bagázst nagyjából pár percre rá. - Reggelt… - Azonnal felállt, nyújtózott, kiropogtatta a gerincét és a nyakát, aztán ő is összeszedte magát a mosdóban, sietősen. Inkább az arcát mosta meg, hogy tuti felébredjen. Kevesebb időt akart a házban tölteni, eleve nem kedvelte a „házigazdát”. Leellenőrizte és felcsatolta a felszerelését, aztán az istállóba vette az irányt, egy darab répával.
Az istállóban végignézett a lovakon. Tudni akarta, hogy tényleg olyan állatokat kaptak-e, akik képesek lesznek túlélni a kinti hajtást. Nem csalódott, a lova tényleg kimondottan jó állapotban voltak. Megállt az egyik előtt. Átlagos magasságú, de kifejezetten erőteljes ló volt. És fehér. Eltörte a répát, a felét bekapta, a másikat az állatnak adta. - Ugyan nem vagyok szőke, de azért remélem megtűrsz a hátadon. – Paskolta meg a nyakát, miközben mindketten ropogtattak. Az istálló másik végében észrevette Marthat ahogy egy nagyobb lóval ismerkedik. Aztán figyelemmel kísérte, ahogy a lány megpróbált felmászni rá, majd azzal a lendülettel beesett a ló alá. Halkan nevetett, de mikor a fehér lova felnyerített, hangosabban kezdett nevetni. Megpaskolta ismét az állat nyakát. – Hallod haver. Kedvellek. - Hallotta, hogy a lány segítséget kér valakitől, de már nem várta meg. Gyorsan leellenőrizte a lova felszerelését, felült rá és kimentek. Levi mögött haladt, ahogy megszokta. Figyelmen kívül hagyta a nép szitkozódását, mert már azt is megszokta. Aztán észrevette a két gyereket… a csillogást a szemükben. Elfordult. Nem nézett rájuk mégegyszer. Dieb színpadiassága majd kirohanása majdnem ugyanazt váltotta ki belőle, mint mikor kirúgta alóla a széket. – Ne minősíts már le minket ennyire… - Morogta csak magának. De ez nem volt az a helyzet, ahol óvóbácsisat lehetett volna játszani. Most nem gátolhatták egymást.
Aztán látta, ahogy a hadnagy magához képest aggodalmasan nézett hátra a kadétokra. Melléügetett. – Nem bízik bennük…? – Kérdezte, úgy, hogy csak ő hallja. – Több van ezekben a gyerekekben, mint amennyi látszik. – Hátranézett ő is. – Bíznunk kell bennük… - Tette hozzá halkan. Meglátta a hatalmas Reinert hátrébb kullogni. Eszébe jutott ahogy elnézés kért tőle. Ahogy bemutatkoztak egymásnak. Nem félt attól, hogy ismét a falba veri a fejét. Végignézett a többieken is. Valahogy olyan érzése volt… mintha már nem először menne ki ezzel a csapattal.
Ahogy kivnultak a kapun felgyorsult a tempó. Egy pillanetra lehunyta a szemét és élvezte ahogy a huzat az arcába csapott… A pokolba futottak… Mégis csak ilyenkor érezhette magát igazán szabadnak…
|
|
Mayu
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Feb 18, 2018 13:32:01 GMT 1
Feb 27, 2016 18:35:09 GMT 1
|
Post by Mayu on Apr 15, 2016 14:50:14 GMT 1
img09.deviantart.net/8d0d/i/2013/248/8/0/anime_girl_with_a_rapier_by_iamecchi-d6l68o7.png Megpróbált minden információt megjegyezni, amit Levi mondott neki, hiszen mást nem tehetett. Némán hallgatta, de mikor a hadnagy tovább folytatta egyre jobban összerándultak az izmai. Lehajtotta a fejét és a nyeregre bámult, miközben végighallgatta a testvérével kapcsolatos utolsó információkat. A történések végére érve felemelte a fejét, hogy megköszönhesse Levinak, de már elfordult tőle. Mayu nem tudta nem észrevenni, hogy nem szívesen mesélt a történtekről. ~ Az a nap valóban katasztrófa lehetett. ~ Ismét lógatni kezdte fejét és szép lassan kezdett lemaradni. Ajkai remegtek, a gyeplőt szorosan markolta. Egy apró könnycsepp is szökött a szemébe, de azt azonnal letörölte. ~ Nem! Ebből elég volt. Előre kell haladnod és nem a múlton bánkódni. Ők is ezt akarnák. ~ sóhajtott majd előre nézett, hogy újra visszatérhessen a „való életbe”.
*** Mayu éppen fulladozott az italtól, mikor egy férfi hang megszólította. A sötétségben csak az alak körvonalát tudta kivenni ezért kikerekedett szemekkel figyelte, közben remegve visszahelyezte a palackot oda ahol találta. – Sa… sajnálom… én csak… - Ekkor az alak előlépett, így már egyértelművé vált, hogy Pixis parancsnok az. A lányban az ütő is megállt majd egy hirtelen mozdulattal a szívéhez dobbantotta az öklét és szalutálva kezdett magyarázkodni. – Nagyon sajnálom uram! Nem tudtam… Vagyis… nem… én… izé… - De ekkor a férfi elmosolyodott és elővett két poharat. ~ Jaj ne. Csak ezt ne. Kérlek, ugye nem akarja tele tölteni azokat a poharakat? ~ Kétségbeesetten méregette a poharak méretét, de az úr kérésére biccentett és leült mellé. Próbált valamiféle félmosolyt produkálni az arcára, de így is látszott rajta a zavarodottság és az, hogy mennyire kínosan érezte magát valójában. Félve elvette a neki szánt poharat. Pixis barátias közeledésére csak bólintott, bár tudta, hogy kellemetlenül fogja érezni magát, ha a későbbiekben a nevén kellene szólítania a parancsnokot. Csendben hallgatta ám mikor rá terelődött a szó kissé összehúzta magát és kerülte a szemkontaktust. Érezte, hogy egyre jobban vörösödik, miközben Pixis beszélt, de az utóbbiban teljesen igaza volt. Bánat, bűntudat és harag is kavarodott benne, a vegyes érzelmei, pedig teljesen összezavarták. ~ Hát ennyire nyilvánvaló… Hogyan leszek képes a holnapi harcra, ha már ennyitől összetörök? ~ Megkönnyebbülten tekintett fel az úrra, mikor az apjára terelődött a szó. Eddig is tudta, hogy óriási áldozatot hozott értük, de bele sem gondolt mi lett volna, ha nem így cselekszik. ~ Lehet mind odavesztünk volna vagy elkapnak és ki tudja még mi várt volna ránk… Azt hogy most itt lehetünk csakis neki köszönhetjük... Hmm... Békében élni anyával. Mintha egy tündérmesét hallgatnék, de sajnos az élet nem ilyen. ~ Érezte, hogy egyre nehezebb visszatartania a pityergést, ám ekkor Pixis azt tanácsolta neki, hogy ne fogja vissza magát, ezzel ki is csordult az első könnycseppje. A tószt beszéded hallgatva felemelte poharát, már éppen erőt vett magán, hogy lehúzza a pohár tartalmát, de ekkor a férfi megszólalt. „Apád büszke lenne rád…” Ekkor félretette a poharat és átölelte. Látszott a parancsnokon, hogy ez hirtelen érintette, de Mayu nem engedett az ölelésből. – Köszönöm. – mondta halkan, de őszinte köszönet volt. Valójában nem csak ezt a beszélgetést köszönte meg, amire már rég szüksége lett volna, hanem mindent, amit eddig értük tett. ~ Amióta úgy érzetem elvesztettem az otthonomat csak a katonaság maradt nekem. Most, hogy egy ilyen kalandba keveredtünk már a csapat lett az új otthonom. Velük kell tartanom és össze kell dolgoznunk, mint egy nagy család. ~ elmosolyodott a gondolaton és elengedte Pixist. Hálásan a szemébe nézett aztán visszatért az ágyához.
A hajnal további óráiban sem tudott aludni, így csak a múlt eseményein gondolkodott, de mikor Reeves mindenkit felkeltett úgy kelt ki az ágyból, mintha tökéletesen kipihent és már sokkal összeszedettebb ember vált volna belőle egy varázsütésre. Nem beszélt senkihez, de üdvözlésképp biccentett először Kaminak aztán a többieknek is. Az ujjaival kezdte kifésülni kócos haját majd gondosan felkötötte a szalaggal. Megmosakodott, felszerelkezett és már indult is volna, de felfigyelt a többiekre, ahogy telepakolnak répával és almával. Magának eltett egy kevés kenyeret és megragadt pár szem almát a lovának is. Az istállóba érve nem akart sokat időzni, ezért a legközelebbi lóhoz lépett és kivezette. A napfényben megcsillant sárga szőre és kirajzolódott izmos és tömzsi alakja. A hátas megérezte az alma illatát, ezért orrával böködni kezdte Mayu kezeit, mire a lány habozás nélkül odaadta neki. Szerette mikor állatokkal kellett dolgozniuk, de nem volt ideje húzni az időt, ezért sietősen elvezette társát a többiekhez. Míg türelmetlenül vártak lova hátulról a vállára helyezte nagy fejét és belefújt Mayu fülébe. – Hé, ez csikizz! – nevetett fel, ekkor döbbent rá, hogy az apja halála után most először nevetett. Egy kissé elkomorodott, de aztán ismét mosolyogni kezdett és megpaskolta hátasa nyakát. Reeves is megérkezett, szavaira Mayu csak megforgatta a szemét és ráült a lovára. ~ Jól van, elég lesz ebből a jó pofizásból. Húzzuk el a csíkot, amilyen gyorsan csak lehet. ~ Körbenézett a többieken, ekkor észrevette, ahogy a szőke hajú felderítő lány éppen a felszállással szenved. Amikor szegény seggre ült, Mayu megint felnevetett. ~ Második… Egyre jobb kedvem lesz. Tényleg segített a tegnap esti beszélgetés. ~ Tekintetével megkereste Kamillát majd intetett felé, hogy együtt haladjanak. De ebben a pillanatban már szóltak, hogy indulniuk kell ezért vágtázni kezdtek. Miközben a kapu felé igyekezetek, az emberek kiabálására próbált nem figyelni. Dieb hangos kirohanása zökkentette ki, mire mérgesen felsziszegett. - Nem volt elég, amit a föld alatt kaptál? Tényleg ennyire meg akarsz halni? – fordult hátra a felderítőre nézve. Tovább száguldottak, de ekkor meghallotta egy kis gyerek hangját. Nem fordult többet vissza csak kifejezéstelen arccal merengett előre. ~ Már azt sem tudom kinek van igaza. Gyilkosok vagyunk-e vagy sem… Minden csak nézőpont kérdése. ~ Végre kivágtattak a kapun, mire Mayu az égre nézett. Mélyen beszippantotta a friss levegőt, ami valamiért más érzést keltett benne, mint a falakon belüli. A napfény belesütött a szemébe, a szél belekapott a hajába és átjárta a testét. ~ Szóval ilyesmi érzés szabadnak lenni…
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Apr 15, 2016 22:39:06 GMT 1
A csapat egy ideig viszonylagos csendben halad a falakon kívül, ám ez a látszólagos béke senkit nem téveszt meg. Odakint vannak... a lassan emelkedő nap elárasztja fénnyel a tájat, valamilyen madár éneke hallatszik a távolban... ha nem tudnák, mi vár rájuk már-már idillinek, festőinek hatna a környezet, mégis a kadétok és a felderítők is aggodalmas pillantásokat váltanak, végig figyelve, nem közelit-e egy titán. Pixis Levi-ra pillant, és megszólal: - Igen, tudok a felderítők terveiről. Nem volt könnyű megszerezni az információt, Erwin parancsnok nem akarta nyilvánosságra hozni a nőstény óriás létét, és jól tette, csak pánikot szült volna. Kisebb csapattal nagyobb a hibalehetőségünk, de csak ez az egy választásunk van, remélem, számíthatok a segítségedre. Az út viszonylagos biztonságban telik el. A csapat igyekszik legalább kicsit szétterülni... nem lehetségesek olyan hatékony, kidolgozott formációk, mint amilyenekkel a felderítők rendelkeztek, de még így is nagyobb területet képesek megfigyelni, ráadásul szétszórtan talán kevésbé keltik fel az óriások figyelmét, mintha szorosan egymás mellett maradnának. A felderítők, mint tapasztaltabb katonák igyekeznek felügyelni az alakzat széleit, így ha észrevesznek egy óriást azonnal jelezhetnek, és a csoport elkanyarodhat, a hagyományos elkerülő taktikához hasonlóan. Mivel elég mozgékonyak tudnak maradni, hosszú ideig tökéletesen elkerülik a harcot... A hatalmas fák erdejét veszik célba, ahol a felderítők előkészített felszerelései is várnak rájuk. Igyekeznek gyorsan haladni, és nem megállni, csak reménykednek abban, hogyha elérik az erdőt, lehetőségük lesz egy rövid pihenőre a tényleges harc előtt. A nőstény óriásnak eddig nyomát sem látták, bár tudják, a jelentések szerint ezen az útvonalon szokott közlekedni... Az arcokon vegyes érzelmek futnak át, néhány szinte már várják a találkozást, hiszen elkerülhetetlen. Vagy győznek, és hazatérhetnek, vagy a biztos halál vár rájuk, másokban azonban még a félelem az úr, hiszen bár ott voltak a Trosti ütközetben, az az ő otthonukat ért támadás volt, ismert terepen. Most olyan harcra készülnek, ahol ők a kiszolgáltatottabbak. Lassan elérik az erdőt, ám még messze vannak a felderítők állomásától, amikor észrevesznek egy női alakot. A fák között fut, szőke a haja, szinte nincs is bőre, az izmai tökéletesen látszanak, és nagyjából tizennégy méter magas. Nem hasonlít az addig látott titánokra... azok egyrészt nélkülöztek minden nemi jelleget, másrészt rendelkeztek valamilyen bőrrel. Sokkal inkább emlékeztet a kolosszális, a páncélos, vagy Eren titánjának jellegzetességeire. Hanji szeme felcsillan, ahogy belegondol, hogy mi minden újat tudhat meg a titánokról, akár azokról, amik áttörték a Mária falat, ha elkapják, de hamar elkomorul, ahogy rájön, hogy hátrányba kerültek. Az elfogásához szükséges eszközök és köztük ott állt maga az óriás, amelyik hirtelen irányt vált. Észrevette őket. Az erdőben minden bizonnyal kószálnak más titánok is, és nincsenek elegen a direkt küzdelmekhez, annyi szerencséjük azonban van, hogy már vannak fák. Amennyiben megtámadják, a nőstény óriás azonnal védeni kezdi a nyakszirtjét, és látványosan jól harcol fél kézzel, illetve a lábai használatával is... de nagyon ügyel, nehogy összezúzza a támadóit. A csapat tagjai, ha meg is tudják sebesíteni, egyelőre nem tudják elintézni, azonban egy tényező gyanússá válhat számukra. A falakon kívül a fejükre kellett húzniuk a köpenyeik csuklyáit, és ha az óriás nem öli meg őket, akkor keres valakit közöttük... Végül mintha érzékelné, hogy túlerővel néz szembe, menekülni kezdene.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Apr 17, 2016 21:35:01 GMT 1
Levi Kyle-ra pillant, ahogy meghallja a kérdését. - Nem kételkedem a képességeikben. - fordult előre, és felemeli a bekötözött jobb kezét. - Személyesen győződhettem meg arról, milyen tehetségesek. És tudom azt is, hogy túlélték Trostot, de az nem ugyanaz. Idekint a titánok vannak előnyben, egyetlen elhibázott lépés és mindenki meghal. Nem mintha sok választásunk lenne. Ha pedig halál odabent, vagy halál idekint, akkor inkább végzem egy dög gyomrában, mint kötélen. - morogja, és ezzel láthatóan lezártnak tekinti a témát, és némán lovagol tovább. Az alakzatot viszonylag könnyen fent tudják tartani, és az elkerülő taktika is működik. Ez némileg megnyugtatja... még így is éppen elég a kockázat, de nem kell felesleges harcokba bonyolódniuk. Nyugtalanítja, hogy a nőstény óriás elleni küldetést is viszonylag kevés információval tervezték, és most, hogy egészen biztosan szembe kerülnek vele, szinte semmit nem tudnak a képességeiről, de igyekszik nem sokat foglalkozni ezzel. Sikerülni fog. Elfogják, és tisztára mossák a nevüket, nem azért mert annyira készültek, vagy mert olyan tehetségesek, hanem egyszerűen, mert muszáj. Vagy sikerül, vagy végük. Ha a dolgok így működnek, akkor mindig könnyebb döntéseket hozni. Ennek ellenére képtelen eldönteni, szeretne-e túlesni a harcon, vagy inkább halogatná még. Az erdőhöz érve már pontosan ismeri az útvonalakat, és felidézi Erwin tervének részleteit... amikor meglátja az óriást. Azonnal felismeri, és tudatosul benne az is, hogy lovakkal esélytelen, hogy megelőzzék, és csapdát állítsanak neki. Abban sem mer reménykedni, hogy nem veszi észre őket. Ha alakváltó (és ebben már egészen biztosak lehettek) akkor kellően intelligens, és veszélyes ellenfél lesz. Az óriás hamar megfordul, így Levi Pixisre pillant, és megszólal: - Váltsunk manőverfelszerelésre. A lovakkal könnyű célpont vagyunk, ha elegen támadunk, akkor talán nem kell tartanunk tőle. Amint Pixis rábólint, kihúzza a lábát a kengyelből, és a manőverfelszereléssel felrántja magát egy fára. Az óriást észrevehetően összezavarják a csuklyák, tehát nem akar mindenkinek ártani. Keres valakit. ~Jeager.~ állapítja meg magában Levi. ~Kí mást keresne... És védi a nyakszirtjét, tehát minden bizonnyal kiképzést is kapott.~ Amint az óriás nem néz felé, kihúz két pengét, a bal kezében lévőt szokásos stílusában megfordítja, és kilövi a szigonyát a szemben lévő fára, majd nagy lendülettel, a gázt és a gravitációt egyszerre felhasználva végigszánt a titán karján és vállövén. A két penge gyors egymásutánban éri, így nincs ideje védekezni, vagy utána nyúlni. Még mielőtt a manőverfelszerelés átrántaná a fáig, az óriás hátába lő, és azonnal a hátizmaiba vág. Igyekszik a hátánál maradni, és kellően gyorsan támadni, hogy ne legyen esélye utána kapni, vagy eltaposni, és ha van lehetősége, megpróbál lesújtani a nyakszirtet védő kézre is. Amennyiben ez nem lehetséges, igyekszik a karhoz közeli hátizmokat átvágni, hogy meggyengítse a titánt, és ne legyen képes a további védekezéshez. Amennyiben lehetősége van, szintén megpróbál a bokaszalagokra támadni.
|
|
Martha
Lelkes fórumozó
Everywhere I go...
Utoljára online: Jul 20, 2021 21:57:48 GMT 1
Feb 27, 2016 10:55:21 GMT 1
|
Post by Martha on Apr 18, 2016 18:57:05 GMT 1
Ha Kami beszélgetett Marthaval akkor ott maradt még egy kicsit, ha nem akkor meg lassan eltávolodott. Elfoglalta a helyét az alakzatban. A jobb szélen, hátul haladt Mivel aznap jó kedve volt, azért izgatottan várta mit hoz a nap. Nem feltétlenül a nőstény óriásra volt kíváncsi, hanem inkább a tájakra. Nagyon szeretett a természetben lenni. Igaz, hogy minden élő...és élettelen azon volt, hogy megharapja, megvágja, megüsse, kettészakítsa, eltapossa, elsodorja, leüsse, fejbe vágja, megölje, leteperje, elrabolja, szétmarcangolja stb. deee ezek ellenére akkor is szerette a természetet. Már mentek egy ideje, mikor megpillantott egy titánt a háttérben. Látott már előtte is ezen a vidéken, de ez valahogy furcsa volt. Elég érdekesen közeledett feléjük.
-Hmmm...szerintem ez beszívott...már ha a titánok be tudnak szívni.-még egy ideig agyalt ezen, aztán rájött, hogy jeleznie kéne. Elővette a pisztolycuccot és fellőtt egy jelzőt, majd elfordultak. A távolban látta az erdőt. Életében eddig csak egyszer járt ott. Martha már nagyon izgatott volt, hogy lássa. Mikor már majdnem beértek az erdőbe látta, hogy mindenkin rajta van a köpeny kapucnija, ezért ő is felrakta.(Még mielőtt elindultak, elragadott egyet a szekérről.)Az erdőben is a csoport legvégén haladt, hogy hátulról védje a kadétokat. -Woaaah, de szép még mindig!-nézett a fák tetejére. A kék ég alig látszott ki a sűrű lombkoronák miatt. -Ha odaérünk az állomásra én tuti elmegyek repkedni egyet.-mondta nagy mosollyal az arcán. Ám feltűnt egy női alak a távolban. Nem volt bőre. Ezen Martha meg is lepődött, de mielőtt hozzá fűzhetett volna bármit is a nőstény óriás irányt változtatott. Látta, hogy az előtte lévők már mind átváltottak a manőverfelszerelésükre, ezért Martha is gyorsan rácuppant az egyik fára és már repült is. A titán védte a nyakszirtjét, szóval nem tudták ledönteni. A hadnagy már el is kezdte a támadást. Martha csatlakozott a hadnagyhoz. Végignézte, ahogy végigszántja a karját aztán, amikor Levi épp lendületet vett a következő támadáshoz a lány felváltotta, így folyamatosan tudták sebezni az izmait. Martha igyekezett tempót tartani a hadnaggyal, ami valamilyen szinten működött is, mivel az egy év alatt kifigyelte Levi gyorsulási technikáját.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Apr 18, 2016 20:46:28 GMT 1
Nanaba benyitott a szobába, a kezében egy láthatólag frissen letépett plakáttal. Remegett a keze, de a szobában tartózkodók nem tudták eldönteni, pontosan mi ennek az oka… düh, félelem, vagy bánat, netán ezek furcsa keveréke. A nő kisöpört a hajából egy szőke tincset, majd lecsapta az asztalra a plakátot. - A rohadékok. – sziszegte. – Az egy dolog, hogy elcsalják a tárgyalások felét, de ez már több a soknál. Az asztal fölé egyszerre többen hajoltak. Nile Dok, a Katonai Rendőrség vezetője, Rico Brzenska a Helyőrségtől, és a Felderítő Egység több veteránja. - Holnap. – suttogta Mike Zacharius. – Nyilvános kivégzés holnap. – a katonák összenéztek. Mindannyian az életüket kockáztatták, de nem voltak felkészülve, hogy ennyire gyors lesz a döntéshozatal. – A rohadt életbe, ha Erwin meghal, akkor semmi esélyünk, hogy jól jöjjünk ki ebből a balhéból. - Higgadj le. – rázta a fejét Nile. – A terv eddig jól haladt. - Jól haladt? – kontrázott Nanaba. – Igen, a földalatti városban csak egy fél várossal lett több áldozat, mint terveztük. Igazad van, remekül ment a dolog. Erwin is szándékosan tervezte holnapra az akasztását, nem igaz? Sőt neked kész vészhelyzeti forgatókönyved van, amivel azonnal megoldhatunk minden problémát, így nem kell aggódnunk, hogy minden szétdől, és hamarosan mind lógunk, igaz? - Nanaba, erre tényleg nincs szükség. – szólalt meg Moblit, az egyik veterán felderítő Hange osztagából. – Visszakozni már úgy sem tudunk. A Felderítő Egységnek mindenképp vége. - Ezt nevezik úgy, hogy mindent, vagy semmit. – csettintett bosszúsan Nile. – A fenébe is, Erwin szeret veszélyesen játszani, nem igaz? Néhány percre csend lesz, és a katonák tekintete újra és újra a plakátra vetül. Mind érzik, hogy kavarog a gyomruk. A vádak fele mondvacsinált, csak arra kellett, hogy ne kelljen végigjárni a rendes eljárásokat, hogy azonnal kimondhassák az ítéletet, és ezt mind tudják. - Én kimegyek egy percre. – sóhajt fel Mike Zacharius, majd elhagyja a szobát. Ajtócsapódás, majd megint az a kínos csend. A katonaság mindhárom kasztjából állnak az asztal körül, és fejben mindegyikük latolgatja, mennyit kockáztatott. A munkáját, az életét, a családját… a tétek folyton emelkednek. Nanaba végül felsóhajt, és az ajtóhoz lép. - Beszélek Mike-kal. A férfi már a folyosó végén jár, és hamarosan kilép az épületből. Késő délután van, de már kevesen járkálnak az utcán. Amikor a nő mellé lép, idegesen biccent. - Ne mondd, hogy minden rendben lesz. - Nem szoktam hazudni. – rázza meg a fejét Nanaba. – Fogalmam sincs, hogy mi lesz. Reeves biztosan betartja a szavát, aztán meglátjuk, mire képesek egyedül. - Egy halom kadétról beszélünk… - Vannak velük tapasztalt katonák. - Levi hadnagy meg az osztaga. Már ami maradt belőle. – horkan fel. – Tudtommal Gunther Shultz meghalt, és azt is Erwin nyakába varrták. - Szenvedhetünk a dolgon, nem fog segíteni. Bíznunk kell benne, hogy visszaérnek holnap hajnal előtt. Ha nem, akkor pedig úgyis hamar újra találkozunk… A továbbiakban teljes csendben haladnak tovább. Ugyanez a csend uralja a szobát is, ahol a többiek várnak. Rico végül elővesz egy mappát, összehajtja a kivégzésről tudósító plakátot, és a többi mellé helyezi. – Akkor folytatjuk a keresést. Most csak erre koncentráljunk. Már tudjuk a nevet, csak meg kell találnunk azt a lányt. – suttogja. A mappában található egy plakát és egy újságrészlet néhány körözött kadétról, néhány bírósági jegyzőkönyv részlet… és egy aláírt szerződés a Reeves céggel. A papíron Erwin Smith neve áll.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Apr 18, 2016 20:50:41 GMT 1
Végighallgatta a hadnagyot és nem szólt semmit. Teljesen elégedett volt ezzel a válasszal, így nem is firtatta tovább, nem mintha lehetett volna. Szerette a kinti tájat, szippantott egyet a friss levegőből. Teljesen már volt az illata… már nagyon hiányolta, holott nem is olyan régen voltak kint. Levi mögött maradt, általában ezt választotta ha nem kapott más parancsot. Innen minden részletet hallott…
Felbukkant egy titán távolabb, Martha jelzésére a csapat elkanyarodott. Egész jól megúszták a kinti utat titánok nélkül… Az az egy se jelentett veszélyt rájuk. Az erdőbe érve pedig a levegő több fokkal is hűvösebb és nyirkosabb lett. Ami felpezsdítette Kyle vérét. Kellett is valami, ami kompenzálja a kialvatlanságot.
Aztán megjelent a női alak… először nem tudta, hova tegye a dolgot… aztán ahogy jobban megnézte feltűnt neki, hogy olyan izomköteget látott, mint a kolosszus vagy a faltörő. Női alak… Aztán ahogy eljutott a tudatáig az, amiről már eddig is fogalma volt, csak tudat alatt tartotta, felgyorsult a szívverése. ~Nem csak Eren tud titánná változni… hanem ez is… ez is ember… és akkor talán a másik kettő is…~ Nem félelmet érzett, hanem inkább… megdöbbenést… türelmetlenné vált. ~ Hányan lehetnek…? És hogyan…? Hogy tudhatnám meg…? Erennel se tudtam beszélni erről… Eren mit tud magáról…?~
Aztán a hadnagy odaszólt Pixisnek, hogy váltsanak manőverre, így egyet rácsapott a lova nyakára aztán elrugaszkodott a hátáról. Csuklyája eltakarta az arcát, és a nőstényóriás nem bántotta, ahogy mást sem… ~Kit keres…? Talán a másikat…? Erent keresi..?~ Sietősebbre vette a tempót, és amikor meglátta, hogy a hadnagy támadásba lendült, ő se habozott. Látta, hogy Martha is a felsőtestet támadta, így ő a lábakat vette célba. Igyekezett úgy manőverezni, hogy még véletlenül se taposódjon el. Hiányzott neki a húga, de még nem akart csatlakozni hozzá… Inkább úgy helyezkedett, hogy a lehető legtöbbször kerüljön a titán a bal felére, hogy a szemkötője ne akadályozza az esetleges támadások kikerülésében. Egyszer nem vette észre a közeledő lábat és ha nem kapott volna időben észbe, belevágódott volna az egyik fába, így viszont csak az egyik karját vágta be. Nem volt fájdalommentes, utólag is érezte, de elviselhető volt, legalábbis a harc hevében. Ismét nekilátott a lábizmok gyengítésének.
|
|