The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Oct 29, 2017 8:16:20 GMT 1
Pihenőmet töltve "sűrű" napirendemet folytattam.Épp kávét főztem magamnak -Bíp!Bíp!- felcsipog a kommunikátor.A kapitány hívat, nyugtáztam és miután felvettem nagy nehezen a páncélt elindultam az irodájába.Az eligazításon megtudtam hogy dokkolni fogunk egy üresnek tűnő hajóval.-Értettem!- ért véget az eligazítás. Sikeres volt a dokkolás és már azon kapom magam a folyosón én megyek elől és töröm az utat.Hangos lépteim ellenére túl nagy a csend -Fokozott figyelmet emberek kitudja mi vár itt ránk.- Elértük a parancsnoki hidat- Parancson üres a hajó a mentőkapszulákat kilőtték- átnézek egy másik kijelzőre majd látom pirosan villog az egyik monitor. "Motor meghibásodás" felirattal -Uram a hajót seggbe lőtték, a motorja totálkár.Lassan indulásra kész vagyunk. Sikerült kiszednie Hagedornnak a dobozt majd csak a káromkodását hallom, mire megkérdezném mi a baja addigra lekapcsol az összes világítás. - MINDENKI VISSZA! VISSZA! SZARBAN VAGYUNK!- bődülök el a rádióba-RANDEVÚ A GYÜLEKEZŐPONTON!ADDIG IS MINDENKI FEGYVERKÉSZÜLTSÉG!- majd elkapom Hagedornt és tessékelem a kijárat felé.
|
|