The Freeman
Közzétéve: Jun 27, 2017 10:35:31 GMT 1
Post by Deleted on Jun 27, 2017 10:35:31 GMT 1
Név: Gordon Freeman (igen, a Valve istensége által kreált Freeman)
Kora: 27 -sztázissal egybevéve: 47
Tulajdonságok: bosszúszomjas, kegyetlen, csendes
Felszerelés: fejrák vérrel borított feszítővas (a fejrák vére eléggé savas), lézerirányzékos rakétavető, gravitorpuska (tárgyak, élőlények felemelése, ellövése nagy erővel), SPAS 12, felhevített fémrudat kilövő számszeríj, és persze a HEV ruha.
Történet:
Történetem egyszerű. Nem a ti világotokból származom. Egy olyan világból jöttem, ahol a diktatúrának új fogalma van. De ne ugorjunk ennyire előre. Elméleti fizikusként dolgoztam a Black Mesa katonai kutatási központban. A létesítmény természetesen teljesen titkos volt, ezért nem tudott rólunk szinte senki. Egy nap történt egy incidens, melynek során idegen civilizáció lényeit szabadítottuk a laborra. Attól a naptól következett a mészárlás. Láttam, ahogy emberek koponyáját feszítik szét a fejrákok, ahogy átveszik az irányítást a testük felett, ahogy még az áldozatok DNS-kódjába is belerondítanak. Láttam, ahogy ezek a kreaturák holttestek áradatát belezték ki, szedték szét, hogy gazdatestük minél tovább működhessen. Átgázolni ezeken a dolgokon, nem volt könnyű... De arra végképp nem számítottam, hogy saját embertársaim -a katonák, és a Black Ops kommandósok képében- is arra hajtanak, hogy lemészároljanak minket. Sok barátomat láttam meghalni aznap. Sok kreatúrát szedtem ízekre, sok katonának végezte az agyában a feszítővasamam, ami azalatt a legjobb barátommá vált. Átmenni később a másik civilizációba, hogy megállíthassam a portál nyitvatartását... Legyőzni az idegen civilizáció vezérét. Soha nem hittem volna, hogy ilyen nagy dolgokra leszek hivatott... Majd a csata után sztázisba rakott ismeretlen időre egy férfi...
...Húsz évvel később, egy olyan világ lett ebből, amit álmodni se mertem volna. Az idegen civilizáció, a Társulás, ami húsz éve a háttérben mozgatta a szálakat, kihasználta a káoszt, és lecsapott a földre. Én azt a feladatot kaptam, hogy segítsek az ellenállásnak elpusztítani a Társulás háborús gépezetét. Szerintem nem is kell mondani. Megint megjártam a poklot... A lázadó embereket vagy kivégezték (jobbik eset), vagy pedig génmódosítással, és szerszámokra cserélt végtagokkal elllátott szolgákká alakították őket, életük végéig szenvedésre ítélve. A kinti vadvilágban pedig a Black Mesa-ból ismerős lények tizedelték az embereket. Végül is sikerült egy időre erősen meggyengíteni a Társulást. És hogy mi történt ezután?...
A felsőbbrendű lény, e világ sorsának irányítója, GabeN, kihajított engem eme világból, a pokolba száműzött. Most az igaziba. Szerinte felborítottam terveinek egyensúlyát, közölte velem, hogy történetemnek nincs helye ebben a világban. Rájöttem a dolgokra. Az ismeretlen öltönyös ember mindvégig GabeN megjelenése volt. És mivel egy idő után túl szabad voltam, száműzött, mondván, itt egy olyan probléma van, amit ő is meg tud oldani. 10 éve, sőt, több mint 10 éve sínylődök a pokolban, azt akarván, hogy egyszer visszatérek a világomba, és bosszútálok pokolra küldésemért....