luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Jun 22, 2017 11:57:35 GMT 1
Gaara egy kis ideig hosszan néz, aztán elfordul tőlem. - Pff, milyen szerencse - gondolom magamban, majd lassan, a lehető legnagyobb óvatossággal felállok, és elhátrálok a sunagakurei csoporttól. De nem jutok sokáig, mert akkor odajön egy egérhajú négyszemű. - Nem túl bölcs rögtön a vizsga elején minden figyelmet magatokra vonni - mondja, miközben látványosan megigazítja a szemüvegét. Rögtön ráförmednék, de aztán meglátom a fejpántját, ami egyértelműen mutatja, hogy konohai és az is látszik, hogy ugyanúgy Genin, mint én. Ezt furcsállom, mert sokkal idősebb, mint mi. - Kissé idős vagy már ahhoz, hogy genin légy - kérdezek rá hangodan is. - Nem az első chuunin vizsgád, ugye? - Nem - feleli barátságosan. - Már a sokadik. Yakushi Kabuto vagyok - mutatkozik be. - Téged hogy hívnak? - Uzumaki Naruto - nyújtok neki kezet. - Én először vagyok itt. Tudnál néhány tippet? Gondolom, hogy sok tapasztalatot szereztél már. Ismered a homokiakat? - Róluk kevés információm van, de tessék! - Három kártyát nyújt felém, amiből kiderül, hogy Gaara és a másik kettő, akiket Temarinak és Kankurónak hívnak, testvérek, a technikájukról nem sok van a kártyákon, de annyi mindhármójukén ott van, hogy veszélyesek. - Köszi - mondom miután elolvastam őket és visszaadtam. - Nincs mit - mondja Kabuto. - Egy faluból vagyunk, össze kell dolgoznunk, nem igaz? Az előző Gaarás incidens után kissé már vidámabban hagyom ott, miközben integetek neki. Hamarosan már újra Sakura-chan és Sasuke mellett állok, és onnan figyelem a többieket. Az első feladatig már jobb lenne nem balhét csinálni.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Jun 22, 2017 12:35:06 GMT 1
- Neeeeem tudom. Ha vannak, mááár biztos halottak - felelte a lány, majd elindult egy a macskabajszos csapattársa felé. Egy kis idő múlva másik csapattársa is így tett. Hisako úgy döntött, ő is odamegy, hiszen az ő érdeklődését is felkeltette a nemrég érkező szemüveges alak. Odalépett Hagumo mellé - kettő társa közül csak benne bízott meg - és feltett neki egy kérdést. - Szerinted ő - mutatott a pápaszemesre - hányszor bukott meg? - Hisakonak is feltűnt, hogy a fiú elég magas ahhoz, hogy első chunin vizsgája legyen. Hacsak nem olyan géneket örökölt, ami miatt ilyen magas. De akkor meg elég magas lehetett valamelyik szülője.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 15, 2020 19:02:33 GMT 1
May 26, 2017 11:01:37 GMT 1
|
Post by s12 on Jun 22, 2017 18:08:02 GMT 1
Tamara kicsit megnyugodott hogy megérkeztek a csapat társai. Jaj,ne... Egyre jobban kezdi izgatni a vizsga. Feltűnik neki Hisako de nem azzal van most elfoglalva hogy a hyuuga lány mit csinál. Bár igyekszik a tőle megszokott poker arcával leplezni izgalmát, 1 magas rangú chunin észreve- heti hogy leplezett izgalomról van csupán szó. Úgy véli hogy mindjárt kezdődik a vizsga. Most hogy ilyen kőzel van a kezdés ideje kezd kissé elbizonytalanodni. Nem akarja csapat társait fe- leslegesen piszkálni most. Biztos hogy ők is izgulnak a vizsga miatt. Bár jól esne mondjuk Atsushi-tól 1 kis bátoritás.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 15:15:04 GMT 1
Nov 23, 2024 15:15:04 GMT 1
|
Post by Deleted on Jun 22, 2017 18:49:48 GMT 1
Haaaa. Végre eljött ez a nap is amikor a kis geninekből chunin válik. Ha persze átmennek a vizsgán. Ha meg nem akkor majd megint megpróbálják. De mivel az összes jounin megkapta a feladatát ahogy már én is. Ami nekem az hogy felügyelő legyek az első fordulókban. Én gyorsan átnézem az első forduló helyét. És utána bementem egy szobába ahova leültem. És elgondolkoztam azon hogy ki nem megy át majd a vizsgán. De először felsoroltam magamban hogy kik szerepelnek majd. De nem jutott eszébe egyikük neve sem. De úgy hatan heten vesznek most részt rajta vagy többen. Ez után elkezdett vicceket írni és olvasni. Persze a saját vicceit. És pont kitalálta egyet.
Két gyerek ül egymás mellet és éppen egy dolgozatot írnak. Eltelik az óra és beadják a dolgozatot. A következő nap a tanár oda megy az egyik gyerekhez és megszólal: -Miért másoltad a dolgozatot? -Mi honnan tudja? -Onnan hogy a padtársad azt írta az egyik kérdésre hogy "Nem tudom" erre te ugyan ahhoz a kérdésre így válaszoltál "Én sem". De amúgy tetszik a csapatmunkátok.
Heizonak vannak néha nagyon fárasztó viccei sőt vannak olyanok is amiket csak ő ért meg. De ennek az okára még nem jött rá. Na de ez a vicc kitalálása után felkészült. És mindenki megkérdezett hogy kik vesznek részt a vizsgán ez után visszament és megint elkezdett vicceket írni.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jun 22, 2017 23:46:57 GMT 1
***érdemes bekukkantani a Mesélői karakterek előtörténetei topicba, ha érdekelnek az alábbi karakterek***
Atsushi Hamar észrevette, hogy Tamara izgul. Már régóta ismerte a csapattársát, így hamar feltűntek neki az apróbb jelek. Mosolyogva jelent meg mellette.
- Ne aggódj! - jelentette ki talán hangosabban, mint kéne. - Mindenkit elverünk majd, meglásd! Ha valaki a csapattársaim útjába áll, azt helyben hagyom és minden oké lesz!
A Jouninoknak szóló tájékoztató alatt Morita-sensei is meredten a kivetítőt figyelte, kaján vigyorral az arcán. Nem volt sok Ködrejteki genin a vizsgán, így büszke volt a maga módján. Persze... nem lehetett valami nehéz dolguk. Tisztában volt vele, hogy egy ilyen tanárral minimum tarolnak a vizsgán. Persze Morita-sensei mindenre tudta a magyarázatot. Legfőbb hibája, hogy nincs hibája. A férfi egyfolytában arra gondolt, hogy majd mekkorákat fog röhögni a tanítványai arcán, mikor megkapják a vizsgalapokat.
Morino Ibiki neve hallatán pedig ismét fülig ért a szája. Még nem volt „szerencséje” találkozni a messzi földön is hírhedt ninjával, de hallott már meséket azokról a társairól, akiket félholtra kínzott és szellemileg teljesen kikészített ez az ember. Felkuncogott.
- Izgalmasnak ígérkezik a vizsga hm? Olyan kemény ez az Ibiki, mint amilyennek mondják? - Címezte a mellette álló, egyértelműen Konohai jouninnak. Kami
Yakushi Kabuto nagy büszkeséggel tálalta ki az általa készített kártyák hasznosságát. A rengeteg információra mindig is büszke volt, hiszen mind maga gyűjtögette össze.
"Két srác érdekelne." Hallotta a hideg és udvariatlan megjegyzést az Uchiha fiú szájából. Igen, Kabuto ismerte. Kabuto jóformán mindenkit ismert. A földön ülve felnézett a srácra.
- Nevük is van?
"Az egyik Rock Lee, a másik Sabaku no Gaara."
- Oh, így könnyű dolgom lesz. - Egy kézmozdulattal kikapott két lapot a paklijából és letette őket a földre. Az egyikre rányomta az ujját, hogy csakrát áramoltasson belé, így az üres, fehér kártyalapon kirajzolódott egy fiatal ninja képe és az adatai. - Rock Lee nagyjából egy évvel idősebb nlatok. Kiemelkedő tehetsége van a taijutsuhoz, de a többi képessége elhanyagolható. Eddig 20 D és 11 C szintű küldetésen vett részt. A mestere Gai, csapattársai Tenten és Hyuuga Neji. Sokat várnak tőle, ez az első vizsgája. A kövezkező kártya volt soron. Kisvártatva azon is megjelentek az információk.
- Sabaku no Gaara. Ismeretlen mennyiségű D osztályú, 8 C osztályú és genin létére 1 B osztályú küldetésen is volt. - Felsóhajtott. - Sajnos nem idevalósi, így az információim hiányosak. De azt tudom, hogy eddig minden küldetéséről sértetlenül ért vissza. - Ez a kijelentés természetesen nagy meglepetést okozott. - Minden faluból érkeztek geninek. Minden faluból a legjobbak. A hangrejtek csak most alakult, így semmit sem tudunk róluk, de az biztos, hogy ők is a geninjeik krémjét küldték a vizsgákra. Ne lankadjon a figyelmetek, ezek nem kezdők.
- Te voltál az a kis taknyos, aki kinyitotta azt a hatalmas száját he? - A semmiből Naruto előtt termett az egyik ninja, aki hangjegyet viselt a homlokán. - Majd én megmutatom neked, te kis szaros, hogy kivel packázz! - Nekilendült, de mielőtt még elérhette volna a fiút, Kabuto termett előtte és látszólag ki is kerülte az ütést. A szemüvege azonban mégis megrepedt, majd egy pillanattal később a földre rogyott.
- A kezemet elkerülhetted, de a hanghullámok elől nincs menekvés. Érzed, hogy szédülsz? - Mondta az egyik.
- Ezt vésd fel a sajtpapírodra öregem. - folytatta a másik.
Mielőtt jobban elfajultak volna a dolgok, egy hatalmas füstfelhő robbant be a terem közepére, a frászt hozva a legtöbb geninre.
- Idefigyeljetek szaros kölkök! A nevem Morino Ibiki, én vagyok a chuunin vizsga első fordulójának felügyelőtisztje! Fél percetek van, hogy letegyétek a seggeteket a nektek kijelölt helyre! - Emeli magasabbra a kezében tartott papírt. - Fél perc. Csak egyszer olvasom fel, ha tovább tart, a maradékot automatikusan kirúgom a csapatával együtt! - Majd anélkül, hogy megvárta volna a reakciókat, elkezdte felolvasni a neveket és a mellettük szereplő számokat, amik a helyeket jelölték.
Amint a lista végére ért, bevonultak a felügyelő jouninok is (köztük @krey ) és helyet foglaltak sorban a fal mellett.
- Az első forduló egy teszt lesz! - Fenyegető hangja betöltötte a termet. - A dolgotok nagyon egyszerű. Töltsétek ki helyesen!
A fiatalok felmordultak és azonnal susmorogni kezdtek, páran hangosan ki is akadtak. Ibiki arca rezzenéstelen és kemény maradt.
A feladatotok pontosan válaszolni 10 kérdésre! - Közben az egyik jounin körbement, hogy kiossza a lapokat fejjel lefelé. - Mindenki 10 ponttal indul. Egy hiba 4 pont veszteséget jelent. Közben az oldalt helyet foglaló jouninok – mutat végig rajtuk – figyelik minden mozzanatotokat! Ha bárkit csaláson kapnak, az két pont levonást jelent. Tehát ha ötször lebuksz, kiestél. - Ismét morgolódás söpört végig a genineken, ám ekkor folytatta. - Ha valaki kiesik, akkor az egész csapat megy vele! - Erre felhördültek, pánik és düh söpört keresztül a vizsgázókon. - Ha bárki nulla pontot ér el a teszten, az egész csapat kiesik!
Nem tagadhatta, élvezte kikészíteni az újoncokat. Látni a kétségbeesést és a pánikot az arcukon megmelengette a szívét.
- Tehát ha egyikünk leszerepel az írásbelin, akkor mindannyian mehetünk haza? - Kérdezte az egyik fiú felháborodva.
- Ahogy mondod. - válaszolta tömören, majd kiadta a következő parancsot. - Fordítsátok meg a papírokat! - Amint ez megtörtént, egy rózsaszín hajú lány tette fel a kérdést, amire várt. A teszt csak kilenc feladatot tartalmazott holott tízről volt szó. - A tizedik kérdést tesztre szánt idő utolsó tíz percében fogom feltenni. - Reakciókra most sem várva folytatta. - Felkészülni! - Az órára nézett és amint a másodpercmutató elérte a tizenkettőt. Elkiáltotta magát. - A CHUUNIN VIZSGA ELSŐ FORDULÓJA EZENNEL KEZDETÉT VESZI!
Arcára ki nem ülő elégedettséggel figyelte a beépített chuuninokat (köztük badbicikli ) akik már rég a geninek közt várakoztak és habozás nélkül nekikezdtek a feladatok megoldásának.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 23, 2017 9:10:34 GMT 1
-Kőszőnőm a bátoritást Atsushi. Kőszőnte meg Tamara csapat társának a bátoritást. Szóval ő lenne az első fordulót levezénylő vizsgáztató Morino Ibiki. Tehát 10 kérdésre kell vá- laszolni. Nem tűnnik nehéznek. Elkezdi átnézni a kérdéseket. Hát, ez aztán jó nehéz lesz. -gondolta a 4. kérdés áttanulmányozása után. Nos, nézzűk. Az első kérdésre a választ ki kell számolnia. Szóval, az eldobott suriken mikor, mennyi idő alatt ér a célponthóz adott kőrűlmények kőzőtt. Mivel hogy vérvonal képesége melett a taijutsu és fegyveres technikákat szereti használni igy ezt pár perc számolgatással kiszámolja. A második kérdésre már tőbb idő kelett és csak remélheti hogy nem számolta el magát az első kérdésnél. Áttér a kővetkező kérdésre. Hmmm... Még ezt a kérdést is jelentősebb idejű gondolkodással kilogikázza. Vagy le- galábbis beirja válasznak az elgondolásait. Ennyivel megbukni már nem túd. -gondolja hiszen 2 kérdésre adott már valamilyen választ. De ő rendessen szeretné megcsinálni a vizsgát. Szeretné megválaszolni mind a 10 kérdést. A vizsga előtt ősszebeszélt Atsushi-val hogy amint bal kézzel, mutato újjal elkezdi hangtalanul megérintgetni az asztalt, Atsushi nem feltűnő módon, mintha csak gondolkozás kőzbeni tudattalan reakció lenne, például máshogy kőnnyőkől mint eddig vagy elkezd halkan hűmmőgni stb. megadja a megfelelő válaszokat Tamarának. Csak úgy hogy ártalmatlan cselekménynek tűnjőn felte- szi bal kezét az asztalra és mintha csak gondolkozás kőzben végrehajtott szokása lenne az asztalt kezdi érintgetni a mutató újjával. Nagyon reméli hogy Atsushi észreveszi a jelzést. Persze ez úgy tűnik mintha csak úgy egy ártalmatlan reakció lenne.
|
|
Akina
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 19, 2022 18:40:39 GMT 1
May 22, 2017 15:05:34 GMT 1
|
Post by Akina on Jun 23, 2017 9:19:39 GMT 1
Morgolódva figyeltem a kis társasági balhét, amit az azonnal érkező fekete ruhás ember félbeszakított. Pontosabban az egyik vizsgáztató. Karban tett kézzel végighallgattam a mondandóját, és közben a kiosztott helyemre ültem. Csalás... 10 pont... egy hibáért 4 pont levonás... Hümmögtem egyet, majd a papírra néztem, és körbenéztem a társaságon. Majdnem mindenki zúgolódásba kezdett a vizsga miatt, de engem ez nem érdekelt. Leszarom a vizsgát. Tudtam, hogy nyugton kell maradnom ahhoz, hogy véghez vigyük a tervet, pontosabban Konoha elpusztítását. A feladatra és a többi emberre nézve rájöttem, mi a feladat: a képességemmel kellett csalnom. Apró homokszemcséket küldtem szét a teremben, ezzel ellenőriztem, hogy ki az, aki hamar végzett a feladatokkal. Tíz perc múlva ráakadtam az egyik chuuninra, a chakrája alapján ismertem fel. Őt kezdtem el figyelni a homokszemcsékkel, majd újabb tíz perc múlva homokot küldtem a szemébe, és létrehoztam a harmadik szemet, mellyel meglestem a válaszokat és leírtam. Ez az egész nekem negyed órába telt, és volt még hátra idő, így úgy döntöttem, hogy beszélgetésbe egyeledek Shukakuval, és tovább szövögetem vele a gyilkolászós terveinket. Sokat is beszélgettünk, ezzel ütöttük el az időt.
|
|
luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Jun 23, 2017 9:34:32 GMT 1
Olyan gyorsan pörögnek az események, hogy felfogni sem tudom. A hang ninja nekem jött, aztán Kabuto-san megállította, majd később meg kell köszönnöm neki. De... de most itt ez a teszt. A tesztekben vagyok a legrosszabb. - Áááá, mit tegyek?! - kiáltok fel gondolatban, miközben két kézzel markolok a hajamba. Sakura-chan és Sasuke megölnek, ha miattam kiesünk. - Most mit csináljak? De mielőtt teljesen kétségbe eshetnék, valaki halkan odaszól: - Mindent bele, Naruto-kun. Hinata ül mellettem, és én ezt észre sem vettem. Rámosolygok, bár most kissé kényszeredett ez a mosoly. - Köszi. Aztán visszafordulok a teszt felé és olvasni kezdem, hátha legalább egy kérdést találok, amit meg tudok válaszolni.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Jun 23, 2017 11:05:06 GMT 1
Hirtelen belépett egy elég magas férfi. Hegek voltak az arcán. Morino Ibikiként mutatkozott be. Azt mondta, ő fogja felügyelni az első fordulóját a vizsgának. Megparancsolta, hogy mindenki üljön le a helyére. Hisako is így tett, Mindenki megkapta a lapokat. A férfi elmondta, hogy hogyan fog folyni az egész, majd mikor a másodpercmutató pontban elérte a tizenkettőt, felkiáltott. - A CHUUNIN VIZSGA ELSŐ FORDULÓJA EZENNEL KEZDETÉT VESZI! Hisako hosszasan bámult a lapra. Átfutotta, hátha talál olyan kérdést, amire tud is válaszolni. Nem volt hülye, meg semmi ilyesmi, egyszerűen a legtöbb kérdés meghaladta egy átlag genin szintjét. Válaszolt arra a pár kérdésre, amit tudott. Mivel a többi kérdésre a pontos válaszokat nem nagyon tudta, sóhajtott egyet és aktiválta a byakuganját. Szerencséjére, pont olyan ült előtte, aki minden kérdésre tudott válaszolni (azokra legalábbis, amire a lány nem tudott)így úgy döntött, lemásolja róla. Mikor mindezzel végzett, maradt még ideje, és társai után kezdet kutatni. Hátha kiszúrja valamelyiket.
|
|
badbicikli
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jun 1, 2018 13:33:50 GMT 1
Jun 20, 2017 17:12:39 GMT 1
|
Post by badbicikli on Jun 23, 2017 11:31:30 GMT 1
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááaahhhhh…….. Ásított egy nagyot ichorou. Majd mivel nem tudott jobbat kitalálni ezért fejben felmérte a vizsgázókat. Először meglepett arcot vágott, amit egy széles vigyor váltott fel. a fejpántjával próbálta takarni az arcára kiült vigyort, közben végignézett mindenkin. -hmhm vannak erősek, vannak kevésbé erősek, és kifejezetten gyengék is, ahogy látom vannak magasan képzett ninják is. Kapásból tudnék két ninját is akinek az ereje messze a többiek felett van. De ez az első fordulóban ami igazán számít az az elszántságotok . mutassátok meg mitek van Geninek! Ezt már egy sokkal békésebb mosollyal az arcán gondolta. És nekilátott a dolgozatnak amin a nevén kívül még nem sok volt. És szinte félelmetes nyugodtsággal írta a dolgozatot tovább.
|
|
erelar
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 8, 2021 20:02:41 GMT 1
May 7, 2017 21:09:28 GMT 1
|
Post by erelar on Jun 23, 2017 21:20:29 GMT 1
Kissé nehezen sikerült uralkodnom magamon, ahogy az Uchiha hátraugrik. Szinte már vágytam rá, hogy előrántsa a kunai kését és felém dobja, vagy szimplán nekem essen. S bár levettem a kezemet a fegyverről az első támadó mozdulatára kiránthatom, és a torkának eshetek. Ó, hogy mennyire jó lenne végre valami kis akció. Eddig naaaaaaaagyon unatkozok. És az Uchiha gyerek… talán még tudna is szórakoztatni kicsit. Ismerem a Sharingan erejét. Ki ne ismerné. Nincs olyan shinobi aki ne lenne tudatában eme csodálatos KG hatalmával… de még sosem láttam igazán… és… látni akarom! Látni és ha valójában is olyan szépek azok a szemek, ahogy mondják, akkor kitépni a helyükről, hogy örökké gyönyörködhessek bennük. Hehe… De úgy tűnik egyelőre nincs kedve megtámadni és hamarosan a pápaszemes is bepofátlankodik a „beszélgetésünkbe”. Erre egy „hümpf” kíséretében végül arrébb megyek. Persze úgy tűnt, hogy egy újabb óra unalom vár majd rám, de végül, mint kiderül ebben is tévedtem. Bejött a felügyelőnk és kiadta az utasításokat. Hm…. Nem tetszett a férfi. Valamiért rögtön az az érzés lett úrrá rajtam, hogy elmetszem a torkát és a képébe vigyoroghassak, miközben elvérzik… lehet azért, mert túlságosan bunkó és parancsolgató hangszíne volt. Hm…. na mindegy. Egyelőre szót fogadok. Egyelőre! Viszont igazából egyelőre még fölösleges is lett volna akadékoskodni, hisz végre elkezdődhetett a mészárlás. Legalábbis… ekkor még azt hittem. Hamar kiderült azonban, hogy a terveik a programkészítőknek nem egészen az, amire én magam számítottam. Egy teszt. Egy rühes teszt. Szinte érzem, ahogy feltör bennem a düh és kis híján a mellettem ülő kölykön vezettem majdnem le ( badbicikli). Érezhető volt a nemtetszésem, de végül egy sóhajtással elengedtem. Még hátra van két részlet. Az egyik talán nem lesz ilyen vacak megint. Így végül unottan kezdek bele a feladatlapba, amint kiadták. Szinte még röhögni sem volt kedvem, olyan egyszerűek voltak a kérdések. Nem is értem miért ezeket adták ki. Szinte… gyerekjáték (bár ha jobban belegondolok, akkor nem vettem számításba, hogy az én kiképzésem kicsit eltér a geninképzéstől). Hamar kész voltam és igazából, szinte az életem is megunhatom annyi idő volt még hátra. Így hát úgy döntöttem egy kis szieszta majd lenyugtat… mielőtt még letépném a fentebb említett padtársam valamelyik végtagját unalmamba. Tompa puffanás és egy elfojtott szuszogás jelzi, hogy takarékra raktam magam, s ha mást nem legalább annyi örömöm volt ebben a hosszúra nyújtható pihenővel, hogy csapattársaim nyílván valóan az agyvérzés határáig fognak jutni, hála szerény személyemnek. Ez a gondolat máris jobb kedvre derített csöppet.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jun 23, 2017 21:30:17 GMT 1
“Szerinted ő hányszor bukott meg?” Hisako kérdésére ugyan nem tudott pontos választ adni, de biztos volt benne, hogy a pápaszemes figura már járt egy pár vizsgán.
- Fogalmam sincs. - Megvonta a vállát, majd egy sóhajjal egybekötve halkan folytatta. - Háromszor? Négyszer? Igazából az jobban érdekel, hogy mi célja van a nagy segítőkészségnek... - Az információgyűjtés logikusnak hangzott. Egy megedzett szempár könnyen olvasott az apró rezdülésekből, ezt nagyon jól tudta. Rengeteget gyakorolt, de még mindig nem volt biztos abban, hogy profi szintre tudta volna fejleszteni magát. Ennek a Kabutonak több éve volt fejlődni és tapasztalatot szerezi, mint neki. Valószínűleg megélt rosszabb napokat is. - Mindegy, ha ellenünk fordul, megleckéztetjük.
A nagy bizalmatlanság ellenére érdekelte az ellenfelekről gyűjtött rengeteg infó, így mikor Kabuto Gaara és Lee kártyáiról szövegelt, mindenképp hallótávolságban marad. Felállt a szőr a hátán a sivatagi srác miatt.
A következő események egy pillanat alatt zajlottak le Hagumo szeme előtt. Narutot megtámadták, Kabuto megvédte. ~Csak benyal. Biztos vagyok benne.~ A pápaszemes meg is sérült. ~Szóval hanghullámok hm?~ Csak szolgált copfos némi infóval, még ha nem is magával kapcsolatban.
Mielőtt az események eldurvultak volna füstfelhő robbant be és kilépett belőle a vizsgabiztos, valami Morino Ibiki. Sose látta az alakot, de az arcán lévő sebhelyek meséltek. ~Kemény az ipse.~
Ibiki folyamatosan üvöltött, hangjától csak úgy rezegtek a padok. Fél perc alatt leültetett mindenkit, feltűnően minden genint a legmesszebb szorított a csapattársaitól. Szóval teszt lesz. Hagumo nem aggódott miatta. Tanult, többet, mint amennyit elvártak tőle, szóval egy egyszerű teszt nem lehet kihívás. Ebben rendíthetetlenül biztos volt egészen addig, amíg meg nem látta a kérdéseket. Nagyot nyelt. Kettőt. Reményei szerint tökéletesen uralta az arckifejezését, de érezte, ahogy egy hideg csepp gördült le a homlokán. Nem ment már bele olyan részletekbe, hogy tíz kérdésnek kéne lennie a papíron. A vizsga megkezdődött, ő pedig nagy levegőket vett, hogy megnyugtassa a kalapáló szívét és higgadtan tudjon gondolkodni. Az információ, miszerint ha elbukik, bukik a csapat is, nem nyugtatta meg. ~Négy pont a hibáért, kettő a lebukásért. Ennek mi értelme va--- Óóóh.~
Csalni kellett. Ez volt az egyik legjobb dolog, amit egy Hyuuga valaha is remélhetett egy vizsgán. ~Egyszerűen csak aktiválom a byakugant és--- Óóóh...~ HA lenne byakuganja, könnyű dolga lenne. Csak a sors valamilyen mocskos játékot játszott vele, ami miatt valószínűleg ő az egyetlen Hyuuga a fiatalok közt, aki nem örökölte a dojutsujukat. Kénytelen volt megerőltetni az agyát. Figyelmesen átolvasta a kérdéseket. Lassan megnyugodott, kizárta a ceruzák okozta sercegést és írt. Keveset. Csak pár feladatot tudott megcsinálni, talán hibásan, de legalább esélyt adott pár pontnak.
Gondolkodás közben felnézett és még pont a látóterébe csúszott Chizuru éppen nagy koppanással terült el az asztalon és aludt, mint a bunda. ~Szóval neked ez gyerekjáték hm? Hogy szomorodnál meg.~
|
|
badbicikli
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jun 1, 2018 13:33:50 GMT 1
Jun 20, 2017 17:12:39 GMT 1
|
Post by badbicikli on Jun 23, 2017 22:18:19 GMT 1
Dolgozat írás közben vérszomj csapott meg. Egy pillanatra még a víz is kivert. De hirtelen lenyugodtam nem tudom, hogyan de már inkább az ijesztett meg hogy milyen nyugodt vagyok. Hideg tekintettel végignéztem rajta. -Erős nálam sokkal erősebb,és a szeme arról árulkodik hogy már feladta a normális életét és csak ölni akar. Nem semmi múltja lehetett…. Még a hülye is észreveszi hogy ő más. Viszont a többiekhez képest elég motiválatlan. Van célja egyáltalán a vizsgán? Mindegy….. Asszem a többi körben fog valamit tenni. Na, mindegy ez nem az én dolgom és nem is érdekel különösebben de valami aggaszt. És még meg is kell találnom Heizou Fujiwarát. Végignéztem a Jouninokon de hosszas gondolkodás után arra jutottam „Fogalmam sincs” majd, ha vége a tesztírásnak megkérdezem azt a fehér hajú gyereket. Addig is pihenek egy kicsit. A dogám már kész, aki tudja lemásolja, aki nem az így járt. A karommal kitámasztottam a fejem, és lehunytam a szemem. szóltam a zöld hajú lánynak; -hé, Hé, ébredj! ha vége akkor kelcs fel engem is ha megkérhetlek. Ásítottam egy nagyot és ezzel lehunytam a szemem. Tudom hogy veszélyes, de amióta elmúl az előbb a félelmem, ha ránézek és érzem a vérszomját,már valahogy nem félek tőle. Lehet, azért mert nyomokban emlékeztet az apámra. És mert valami megfogott benne.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 23, 2017 23:19:27 GMT 1
A fene.-úgy tűnik nem vette észre a jelzést. Továbbra is halkan kopog Ta- mara az asztalon hátha észreveszi Atsushi. Vagy nem fogja? Komoly gondolkozás árán de ir 1 választ a 3. kérdésre is. Reméli hogy jó lesz és elfogadják majd a választ. Esetleg menne még a 4. kérdésre... Hmmm... Valami válasz szerűség... Eszébe jut valami ami esetleg elfogadha- tó lesz mint válasz. Leirja hátha ősszejőn majd, de nagyon bizonytalan. Na mindegy, valamit irni kell. Kőzeledik a teszt irására adott idő vége. Igaz is. Nem fognak csak úgy az őlébe potyantani 1 chunin vizsga bizo- nyitványt. De ő fejlődni és erősődni akkar. Ehhez viszont le kell tudnia tenni a chunin vizsgát. Hűha, az 5. kérdésnél jár. Ez már iszonyú nehéz lesz. Igen. Ha Atsushi nem reagál akkor már csak kilottozhat valami vá- laszt. Innentől már csak találgatni túd. Tehát nézzűk, az 1. kérdésre kiszámolta... A 2. és 3. kérdésre is valamit tudot azért irni... A 4. kérdés nagyon nehezen de... valamit irt oda is hátha elfogadják. De az 5. kérdéstől már nem túd válaszolni rájuk. Tehát a legrosszabb esetben is az első kérdést megválaszolta. 1 válasza már mindenképpen van. Ha viszont 1 kis szerencséje is van akkor az első 4 kérdésre válaszolt. Nem megy... Az 5. kérdéstől már halvány lilla fingja sincs Tamarának a helyes válaszok- ról. Egyedűl segitség nélkűl ennyit tudot felmutatni. Kész. Vége. Ha Atsushi nem veszi észre akkor ennyi volt.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jun 24, 2017 0:00:03 GMT 1
Sasuke egy darabig még nem engedi le a védelmét, de mikor meggyőződik róla, hogy a lány csak provokálni akarta, ismét bezárja az övtáskáját, és körbepillant a teremben. Naruto szóba elegyedett a szürke hajú férfivel, és a fiú a beszélgetésből hallja a férfi nevét, és azt is, hogy meglehetősen tájékozott. Gyors pillantást vet a sunagakurei genin csapatra, majd Rock Lee-ék hármasára, aztán odalép Kabutohoz. - Két srác érdekelne. - mondja bevezető, vagy bármilyen más udvarias formula nélkül "Nevük is van?" - Az egyik Rock Lee, a másik Sabaku no Gaara. - mondja a fiú, és némán figyeli, ahogy Kabuto előhívja az információkat a lapon. Rock Lee kevésbé aggasztó, ezt hamar megállapította. Egy évvel idősebb volt, és ez nyilvánvalóan jelentett némi tapasztalatot, de ugyanúgy az első vizsgáján vett részt, ráadásul a kiemelkedő taijutsuhoz ezek szerint elhanyagolható nin- és genjutsu képesség járult. Gaara már komolyabb problémát jelenthetett. Sértetlenül visszatérni minden küldetésről... Sasukének hamar eszébe jutottak a saját küldetéseik. Személyes tapasztalatként a legrosszabb sérüléseket Hakuval való harcukban szenvedte el, amikor a senbon tűk elé ugrott, de az a küldetés bőven túlhaladta az először megállapított C szintet. Ugyanakkor ha a legegyszerűbb, D szintű elintéznivalókra gondolt, amikor egy macskát kellett megfogniuk... mindhárman tele voltak karmolással. Az a fiú pedig egyáltalán nem szenvedett sérüléseket. Akármi is volt a képessége, vagy trükkje, biztos, hogy lenyűgöző, és biztos, hogy veszélyes. Nem szabadott félvállról venni. Hosszas töprengésre nem volt idő, a hangrejtekiek azonnal reagáltak Kabuto megjegyzésére, és a férfi sikerrel felismerte, hogy hanghullámokat használnak. Sasuke némán elraktározta az információt... ki tudja, még mikor jön majd jól. Mielőtt azonban elfajulhattak volna a dolgok, egy sebhelyes arcú jounin jelent meg. Ahogy felolvasta a neveket, Sasuke azonnal helyet foglalt. Előtte az egyik Hyuuga lány ült (Hisako), de jó rálátása volt a terem nagy részére, ki tudta szúrni Sakurát és Narutot. Ahogy olvasták fel a szabályokat, az első, ami megragadta a figyelmét, az irreálisan kevés pontveszteség volt a csalásért. Mintha direkt lenne lehetőség sokszor próbálkozni... a másik, ami sajnos hamar tudatosult benne, a nulla pontot elérő csapattag hatása a társaira. Naruto felé pillantott. Sakura a csapat esze volt, aligha jelentett neki problémát bármilyen teszt, de Naruto az akadémián is az osztály szégyenének számította. Sasuke idegesen dobolni kezdett a padján. ~Ha amiatt a vesztes miatt kiesünk...~ Lassan elkezdték osztani a lapokat, és a fiú elolvasta az első kérdést. Majd a másodikat. És ahogy egy pillanat alatt minden a helyére került, átsuhant az arcán egy gyors vigyor. Fogalma sem volt a válaszokról, a kilencedik kérdést igazából nem is értette teljesen, de nem is ez volt a lényeg. Magasan a genin szint felett volt az összes probléma, nem is várták, hogy megoldják. Csalni kellett, ezért volt annyira kevés a pontveszteség. Az előtte ülő lány láthatóan körmölt valamit, vagy mert tudta a válaszokat, vagy mert sikerrel csalt, de a lényeg szempontjából lényegtelen volt, így a fiú a lapra illesztette a tollát, majd lehunyta a szemét, hogy egy pillanatnyi koncentrációval előhívja a sharingant. Ahogy a szemtechnika aktiválódott, a kézmozdulatokat tökéletesen tudta másolni, pillanatnyi késéssel, a keze szinte egyszerre mozgott az előtte ülőjével. Ahogy a lány végére ért az írásnak, Sasuke ismét lehunyja a szemét, ami visszavált normális, fekete színére, és végigfuttatja a tekintetét a válaszokon. A fennmaradó időben legfeljebb gyorsan rendszerezi, amit leírt, hogy biztosan átlátható legyen, melyik feladathoz mi tartozik, majd leteszi a tollát, és várja az utolsó kérdést.
|
|