Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jun 20, 2017 10:22:30 GMT 1
Genin karakterek: Hyuuga Hisako, Hyuuga Hagumo, Mika Chizuru, Akimichi Chouji, Mózsa Tamara, Gaara, Temari, Haruno Sakura, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto ( zaku , kylenorthon , erelar , @szvitek96 , s12 , Akina , @sivatagitemari , Bratti , luthienlovemagic ) Bizonyára mindenkit elkapott az izgalom, ahogy a vizsgabehívókkal megérkeztek a helyszínre, amit a jouninok megjelöltek. A sunagakurei és kirigakurei csapatok már a helyszínen vannak, ugyanez igaz konoha legtöbb csapatára is, a hetes csapat azonban némi késéssel fut be, hála az egy szinttel alattuk lévő teremnél kialakult tömörülésnek, ami kissé eltérítette őket, míg fel nem ismerték a terem számán használt trükköt.
A várakozó tele van, rengeteg különböző fejpántot láthattok, számtalan különböző korú, nemű, öltözékű genin érkezett a vizsgára. A Hyuugák kiszúrhatják Nejit és Hinatát a csapattársaikkal. A légkör meglehetősen feszült, és ez nem is csoda… ritkán gyűlik össze egy helyen ennyi különböző nemzetiségű ember, néhány falu között ráadásul a viszony sem felhőtlen, ez főleg Tamarában és csapatában merülhet fel. Mivel a hátralévő várakozási időről egyelőre nem sokat tudtok, több lehetőségeket van. Maradhattok a csapatotokkal, évfolyamotokkal, vagy megpróbálkozhattok beszélgetni másokkal, érdeklődni, figyelni… hátha megtudhattok egyet s mást a leendő ellenfelekről, és jobban felkészülhettek a nehézségekre.
Jounin és chuunin karakterek: ( Kami , Aisa ) Manami a csapata elengedése után a jouninokkal közös terembe érkezett. Masako felderítő munkája is új szakaszba ért, mivel a sunagakurei csapat megérkezett a vizsgára, így ő Bakihoz csatlakozva kísérhette figyelemmel a további eseményeket, mindig a közelben maradva, ha esetleg szükség lenne rá. Rövid ismertetőt kapnak az első forduló tartalmáról, a geninek feladata egy magasan az ő szintjük felett álló problémákra kérdező teszt megoldása lesz, ami így értelemszerűen a csalás, az információszerzés képességét várja el. Szinte már sejthetik, hogy ennél jóval bonyolultabb lesz a helyzet, amikor befejezésül elhangzik Morino Ibiki neve, mint vizsgáztatóé. Egy pillanatra megfagy a levegő is, a konohai jouninok arcán látható, hogy visszariadnak a névtől. Amennyiben Manami Kakashi közelében van, láthatja, hogy a férfi maszkos arcán is megrándul egy izom… alighanem aggódik kissé a csapatáért. Nem csoda… a kínvallatási részleg vezetője lesz a vizsgáztatójuk.
A vizsga első szakasza előtt már nem is találkozhatnak a geninekkel, így a tájékoztató végével a csapatvezetők, és az őket segítő chuuninok is távol kell, hogy maradjanak a vizsgateremtől és a várakozótól. Néhány fojtott hangú beszélgetés itt is kezdetét veszi, de a nemzetek közti éles elkülönülést itt is érzékelhetitek. OOC: Amikor hozzászólást írtok, ha rákattintotok az 'Alters' gombra, hozzáférhettek az altereitekhez. Válasszátok ki a megjelenő listából a Narutos karaktert (legtöbbeteknek még csak egy altere lesz), ha rákattintotok, az alters gombon megjelenik a képe kicsiben. Ezután, ha elkülditek a hozzászólást, automatikusan a Narutos karakter nevével és képével jelenik majd meg. Jó játékot!
|
|
Akina
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 19, 2022 18:40:39 GMT 1
May 22, 2017 15:05:34 GMT 1
|
Post by Akina on Jun 20, 2017 12:07:16 GMT 1
Gaara higgadtan fürkészte a tömeget a szemeivel. Tekintetéből jéghideg, gyűlölet, vérszomj és félelem keveréke volt kiolvasható. Testvérei mellette álltak. A sunagakureiek nagyon jól ismerték a jinchuuriki természetét, és tudták, hogy a vöröshajú olyan, mint egy atombomba: ha - akárcsak egyszer is - véletlenül vagy direkt hozzáérnek, robban. Így igyekeztek minél távolabb ülni tőle. Belsejében Shukaku morcosan meg is szólalt: - Vér... vért akarok... ölni... - Nyugalom, Shukaku. Emlékszel még a tervre, amit az apám, és a senseiem mondott? - kérdezte a tinédzser, száján kis ördögi vigyor jelent meg. Igen. Ölni fognak. Együtt. Senki sem állhat az útjukba. - Tudom - morgott a bijuu. - Senki sem tudja Sunagakurén kívül, hogy jinchuuriki vagyok... nagy vérfürdőt fogunk rendezni itt, Konohában... - vigyorodott el ördögien Gaara. - Akkor mindent neked adom... mindent... anyuci figyel minket az égből... - Darabokra fogod tépni majd az áldozataidat? - Még kérded? - nézett Shukakura a jinchuuriki. - Természetesen... ezt csináltuk Sunában is, nem igaz? Csak az apám, a Kazekage mindig megállított... Shukaku megborzongott, mikor felrémlettek az emlékek. Gyűlölt mindenkit, főleg a Yondaime Kazekagét. És tudja nagyon jól is, hogy Gaara is gyűlöli az apját és fél is tőle. Hisz minden bijuu ismeri a jinchuuriki érzéseit és vágyait. Az ő jinchuurikije vérre szomjazik, mindenkit meg akar ölni... gyűlöl mindenkit...
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Jun 20, 2017 13:06:01 GMT 1
Hisako kissé feszengve volt jelen a teremben. Nem attól félt, hogy el fogja rontani (bár attól is egy kicsikét), mert bízott magában, hanem azért, mert sokan voltak, és nem csak Konohából. Hogy ne féljen annyira, csapattársaira nézett, de ez nem sokat segített. Egy kis ideig eltűnődött azon, hogy másik nőnemű társának miért ilyen zöld a haja (az övé pedig lila volt, de az - szerinte - más volt, és miért magasabb, mint egy átlag tizenkettő vagy tizenhárom, esetleg tizennégy éves. Nem volt biztos a zöld hajú lány korában, azt sem tudta, hogy megkérdezte-e tőle, hogy akkor most hány éves, de, ha meg is kérdezte, biztosan elfelejtette. - Miért parázok ennyire? Hisz ezek csak emberek, olyanok, mint én! Nem kell tartanom tőlük! - nyugtatta magát. Szülei és nagybácsija (meg annak felesége) sokat meséltek az ilyesfajta vizsgákról, amit a lány mindig nagy érdeklődéssel hallgatott, és alig várta, hogy ő is részt vegyen egy ilyenen. Végigvezette tekintetét a társaságon, s csakhamar kiszúrt két klántársát, Hinatát és Nejit. Unokatestvére kettő évvel fiatalabb volt nála, még az akadémiára járt, így nem csodálta, hogy nincs jelen. Bár, jót tett volna neki egy közeli rokon. Legalább lett volna valakivel beszélnie, nem csak az időjárásról, hanem arról, hogy milyen butaságot csináltak a szülők, vagy milyen rossz főztje volt múlt héten a nagyinak. Végül úgy döntött, hogy odamegy Hinatához beszélgetni,akivel mindig is jó kapcsolatot ápolt, de nem nagyon akart egyedül menni. Mély levegőt vett, majd csapat és egyben klántársa felé fordult, és egy kérdést tett föl neki. - Hé, Hagumo, nem akarsz odamenni velem Hinatához? Vagy esetleg Nejihez, ha az jó neked?
|
|
luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Jun 20, 2017 13:41:04 GMT 1
Haj, végre megérkeztünk a teremhez, ami természetesen tömve van, mire belépünk. Kakashi-sensei természetesen már megint nincs sehol. - Jellemző - morgom, de Sakura-chan és Sasuke rám sem bagózik. - Jellemző... - ismétlem meg halkabban, majd a tömeget kezdem vizslatni. Mindenhol mogorva, ideges arcok, csak néhányan beszélgetnek. De ami a legidegesítőbb mindenki sasukét méregeti, mintha ő lenne itt a legnagyobb szám. Azt már nem! Nem veszíthetek ellene! Soha. Felforr a vérem attól, hogy rám senki sem figyel, így a terem közepére trappolok és elkiáltom magam: - Hé.hé, hé, figyuzzatok pancserek! Itt a nagy Uzumaki Naruto-sama szól hozzátok, aki nem más mint a következő hokage. Beee! - öltöm ki rájuk a nyelvem.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 15, 2020 19:02:33 GMT 1
May 26, 2017 11:01:37 GMT 1
|
Post by s12 on Jun 20, 2017 18:07:31 GMT 1
-Remek. A csapatársaimat nem láttom sehol. Úgy néz ki hogy kicsit korán érkeztem.-gondolta Tamara a terembe lépve. -Pedig lassan kezdődik a vizsga. -jőtt 1 újabb gondolat a lány fejében. Bár nem látszik Tamarán de kezd idegeskedni. Megőrzi higadtnak tűnő érzelem mentes megjelenését bár aggódni kezd... Csak nem fogom már az elején elbukni a vizsgát? Hól vannak a tőbbiek? Ezelatt a később érkező csapattársaira gondolt. Reméli hogy nem az ő késésűk miatt fog lemaradni a chuunin vizsgáról. Elhatározza magát hogy akkor, ha nem jőnnek időben, nélkűlűk elkezdi a vizsgát. Elfoglalja a helyét a teremben és várja csapattársait. Hátha időben megérkeznek.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jun 20, 2017 19:08:23 GMT 1
Sasuke zsebre tett kézzel lép be a várakozóba. A tömegben felismeri a saját évfolyamtársaikat, de nem áll szándékában odamenni, és beszélgetni bárkivel... inkább némán felméri a környezetében lévő, más falukból származó ninjákat. Kiszúrja a vörös hajú fiút a testvéreivel, akikkel korábban már találkoztak, és az egyik padban meglátja az egy évfolyammal felettük járó csapatot is Nejivel. Szinte tudattalanul, automatikusan próbálja felmérni, kik jelentenek tényleges fenyegetést, vagy inkább tényleges ellenfelet, de a nagy tömeg, és a kevés információ miatt ezt egyelőre képtelenség tökéletesen felmérni. Naruto első megjegyzését meghallja ugyan, de az adott helyzetben egyszerűen figyelmen kívül hagyja, míg néhány pillanaton belül a fiú felkiált. Sasuke odakapja a fejét, majd a többi csapatra pillant... hát, a figyelemfelkeltés sikerült. Mindenki határozottan az ő csapatukat bámulja. A szőke fiúra néz. - Idióta. - sziszegi. - Őszintén gratulálok. - többet nem mond, részben, mert utólag már értelmetlen a veszekedés, részben, mert a vita csak még nagyobb port kavarna.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 20, 2017 19:53:01 GMT 1
A tőmeg egyre csak jőn a chuunin vizsga helyszinére. Tamara még mindig csak várja a csapat tár- sait. Sokat késnek-gondolja magában. Tamarának úgy tűnik hogy a tőbbi vizsgázó itt van. Tamara nem érti hogy mit hangoskodik itt ez a szőke srác és figyeli Naruto-t. Őt valahogy nem érzi kűlőnősen veszélyes ellenfélnek. Nem aggódig miatta. Viszont a csapat társai igazán ideér- hetnének végre. Elmélyedve magában most a vizsgára őszpontosit. Egyenlőre nem a tőbbi jelőltel foglalkozik. Most az a fontos számára hogy megérkezenek a társai és elkezdhessék a vizsgát. Igen, most ez a fontos.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jun 20, 2017 21:16:27 GMT 1
Hagumot elöntötte az a vegyes izgalom. Izgult a vizsga miatt, várta, meg akarta végre mutatni, hogy mire képes. Emellett izgult, hogy képtelen lesz megcsillogtatni a tudását anélkül, hogy felfedje a legszégyenletesebb hibáját, avagy a byakugan hiányát. Ergo félt attól, hogy a dicsőség helyett a szégyen ragad rá. A gondolatmenet felébresztett benne egy kérdést. Egy nagyon fájdalmas kérdést. Tulajdonképpen van bármilyen tudása, amit meg tud csillogtatni?
A terembe belépve első dolga volt felmérni a környezetét. Rengetegen voltak, rosszabbnál rosszabb arcok különféle falvakból. Sokakról azonnal megállapította, hogy észben valahol a lábujjkörme alatt lehetnek, ezek miatt pedig nem aggódott. Hagumo szerint aki hülye, az képtelen megfontoltan nyerni egy párbajban, tehát nem ellenfél. Próbált az okosabbnak tűnő alakokra összpontosítani, hátha egy apró reakcióból vagy rezdülésből kiolvashat bármit. Tudni illik, hogy a szeme mindig éles volt, mint a sasé, ha nem is a teknetsu pontok észlelésére, de mások titkainak fürkészésére tökéletesek voltak.
Nem óhajtotta belevetni magát a társaságba, inkább elmélyülten próbált az arcokról olvasni egészen addig, amíg a csapattársa – akivel egyben ugyanazon vezetéknéven osztoztak – meg nem szólította.
“Hé, Hagumo, nem akarsz odamenni velem Hinatához? Vagy esetleg Nejihez, ha az jó neked?”
Eddig nem fordított különösebb figyelmet az említett kettő felé, most azonban jobban szemügyre vette őket. Neji a terem egyik felében, Hinata a másikban. Nem kedvelte túlzottan Hinatát. Bár azt bánta, hogy nem nézhette meg részletesebben a byakugan segítségével. Az talán megváltoztatta volna a nézeteit.
Neji egy fokkal közelebb állt hozzá. Nem, nem beszéltek soha, de ugyanúgy a mellékághoz tartoztak, így rengeteg érzésen osztoztak a főággal kapcsolatban. Hagumo ugyan sosem vállalta ennyire nyilvánosan utálatát a főház felé, de Nejivel összehasonlítva... Nos. Neji a legtehetségesebb tagja a klánnak, ezt mindenki tudta. Ami persze nem jelentette azt, hogy egyszer nem szeretné legyőzni.
Áh. - Legyintett válaszul Hisako kérdésére. - Menj, ha akarsz, Neji még úgyis szingli. - Folytatta hanyagul, anélkül, hogy ránézett volna.
A hetes csapat érkezése elég... berobbanó volt. Ez az Uzumaki Naruto egész életében egy vicc volt. Szintén a nem okos személyek közé sorolta, főleg ezután a belépő után. Uchiha Sasuke pedig vonzotta magára a tekinteteket, nem véletlenül. „Ez is citromlevet ihatott anyatej helyett.” Gondolta. Természetesen Sasuke mindig az okosak táborába tartozott Hagumo képzeletbeli listáján, így egyértelműen tartva a lehetséges rivális titulust. Haruno Sakura szintén az okosok között lézengett.
Ezután a másik csapattársa felé sandított. Nem ismerte elég jól ahhoz, hogy teljesen megbízzon benne, így az ő arcát is próbálta fürkészni, de lényegesen kevesebb leolvasni való volt rajta, mint bárki másén, ami aggasztotta.
- Ez az első Chunin vizsgád? - Tette fel a kérdést, de nem fordult felé.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 21, 2017 8:01:06 GMT 1
Hoppá. Ezt vajón most kitől kérdezte ez a srác? Talán tőlem? Esetleg mástól? Ha tőlem akkor illő lenne válaszolni rá. Nem látszik de most kicsit zavarban van mert nem tudja eldőnteni hogy tőle kérdezték e ezt: -Ez az első chuunin vizsgád? Ha tőle kérdezték akkor válaszolna is. Mármint ha biztos lenne abban hogy tőle kérdezték. De nem tudja biztosan. A csapat társai visszont most már tényleg jőhetnének.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
|
Post by zaku on Jun 21, 2017 8:36:41 GMT 1
Áh. Menj, ha akarsz, Neji még úgyis szingli - mondta Hagumo, mire Hisako kissé elvörösödött. Nem volt szerelmes Hyuuga klán zsenijébe, viszont régebben csodálta őt. De, mióta az apja meghalt, Neji személyisége változott, a főház ellen fordult, ami rosszul esett a lila hajú lánynak. - Miért mondtad azt, hogy Neji még mindig szingli? Nem akarok a barátnője lenni, meg semmi ilyesmi! - ekkor vette csak észre a 7-es csapatot. Az egyik fiúnak szőke haja volt, fura macskabajuszokkal az arcán. Őt a hülyék közé sorolta. Viszont másik két társát, a rózsaszín hajút és az egész jóképű - a legtöbb lány így gondolta, ahogy Hisako is - Uchihát már valamivel okosabbnak titulálta. - Ha te nem jössz, én sem megyek! - mondta társának, aki már zöld hajú csapattagjukhoz beszélt.Észrevett egy fekete hajú kirigakurei ninját, majd odafutott felé. Mikor odaért hozzá, megszólította. - Hé, szia! Kirigakurei vagy, ugye? Én Hisako vagyok! Téged hogy hívnak?
|
|
Akina
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 19, 2022 18:40:39 GMT 1
May 22, 2017 15:05:34 GMT 1
|
Post by Akina on Jun 21, 2017 8:46:14 GMT 1
Csendben néztem a tömeget, közben egy új konohai csapat jött be a terembe. Az a sötét hajú Uchiha Sasuke és társai. Áhá... velük találkoztam korábban is. Ez az Uzumaki Naruto gyerek meg nem keltette fel az érdeklődésemet, de amit mondott... ellenséggé tett mindenkit. Engem is beleértve, de ez nem érdekelt. Shukakuval szövögettem a gyilkolászkodós terveimet, miközben várakoztam. Bár az az Uchiha gyerek szépen eltalálta Kankurou kezét, ezért még meg fog fizetni. Meg fogom kínozni. Darabokra tépem... ebben biztos vagyok. Ha valaki az utamba áll... az meghal. Az biztos.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 21, 2017 9:45:07 GMT 1
Feltűnt Tamarának az őt megszólitó lány. Hisako... Ezt a nevet mondta. Sokat tanult a kiképzésén a kűlőnféle Kekkei Genkai képeségekről. Ez a lány 1 Hyuuga. Vérvonaql képeségűk a byakugan. Mindig is izgatta ez a képeség. Igaz nem annyira mint a Sharingan de ezt a képeséget is el tudná magának képzelni. Talán ő is résztvesz a vizsgán? Gondolataiból mint aki felébred frissen megszólal: -Szia. Igen onnan származom. Szólits Tamarának. Mit akarsz tőlem???
|
|
luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Jun 21, 2017 10:13:24 GMT 1
- Idióta - sziszegi felém Sasuke. - Őszintén gratulálok. - Többet nem mond, hanem elfordul, ami engem még jobban kiborít, mint a többi jelenlévő közönyössége. - Hé, Sasuke! Azt akarod, hogy péppé verjelek? Baka! A csudába! Te... - de itt megakadok, mert Sakura-chan lesújtó pillantással néz rám, és látom, hogy nem sok választja el attól, hogy robbanjon, így inkább visszakozom. - Bocsi, Sakura-chan. Nem úgy gondoltam - emelem magam elé a kezem. Ezzel sem szereztem jó pontokat nála, így inkább egy kicsit otthagyom őket, és céltalanul elindulok a teremben. Ahogy lófrálok, nem figyelek merre megyek és belebotlok valakibe. Az szilárdan áll, én pedig seggre vágódom. - Hogy az a! Te id... - kezdeném a tirádát, de aztán felnézek és nem mást látok karba tett kézzel állni magam előtt, mint Sabaku no Gaarát a Szél vidékérők, akivel már volt szerencsénk összefutni. Egy az egyben lefagyok ültömben. - Ezt jól megcsináltad! - szidom magamat magamban.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
|
Post by zaku on Jun 21, 2017 11:17:16 GMT 1
-Szia. Igen onnan származom. Szólíts Tamarának. Mit akarsz tőlem??? - mondta a lány Hisakonak. - Beszélgetni! - vágta rá a másik lány azonnal. - Hol vannak a csapattársaid? - kémlelt körbe. - Nincsenek itt? Az enyémek ott vannak, nézd! - mutatott társaira. - És mi a kedvenc színed? Mi a kedvenc ételed? Voltál már chunin vizsgán?
|
|
erelar
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 8, 2021 20:02:41 GMT 1
May 7, 2017 21:09:28 GMT 1
|
Post by erelar on Jun 21, 2017 12:18:36 GMT 1
Talán más szemében furcsán lazának, gondtalannak tűnhettem, ahogy gyermeteg mosollyal az arcomon álltam és néztem a tömege. Csupán az vehette észre a különbséget, aki egyenesen a szemeimbe nézett, hisz már-már üveges tekintetből nem láthattak semmi mást, csak a sötét pupillára vetült tükörképüket. Gyakran kikaptam már, hogy olyanok a szemeim, akár a halé, de pontosan emiatt rengetegen alá is becsülnek, mikor harcra kerül a sor. Nagy bánatukra. Igazából fogalmam sincs mikor kerültem ide. Jószerével csak sodródtam az árral. Azt hiszem volt valamicske feladatom… de… valamiért nem emlékszem rá. Hm… Mindegy is. Sok választásom úgy sincs. Az eddigi tapasztalataimból adódóan, hogyha a feladatom ellen próbálnék tenni a testem nem, akar engedelmeskedni. Hű fegyvereim most is ott pihentek az oldalaimon. Mi? Hehe. Neeeem nem azokra a haszontalanokra gondolok, hanem a fegyvereimre itt. Ezekre mindig számíthatok… ezek itt az én kis kedveskéim. Hát nem édesek? Mindenesetre természetesen, most még kivételesen jó kislány leszek, és nem keverek bajt. Végtére is… Jashin-sama biztos nem örülne, ha most lebuknék, hisz akkor, hogy fogom majd dicsőíteni a nevét… jaj nekem… Épp ekkor szólt hozzám a „társam” egy szimpla kérdést téve csak fel. Szinte látszólag teljes lassússágban fordulok felé, számára talán kínosan hosszú ”hmmmmmm”-el társítva. Kissé megdöntöm oldalra a fejem és zöldes szememmel kutatóan néztem rá. A kérdése egyszerű volt, mégis talán kínosan hosszú ideig húztam a választ. Mosolyom végül leapad majd gondolkodóan merengek el, még az ujjamat is a szám elé téve, mintha tényleg nehezemre esne a kérdés. - Hm… Én nem emlékszeeeeeeem. Hmmmmmm. Miééééért? Csak nem féééélsz? – itt látszólag kedvesen megdörgölöm fejét, mielőtt látszólag eddig a legkomolyabban válaszolok – Nyugodj meg. Én, majd megvédelek…Hangom kísértetiesen is komoly volt, kísérteties mély hangszínnel társítva és ha nem volt elég még egy nem éppen bizalomgerjesztő mosolyt is megengedek magamnak. De csak egy pillanatra, majd rögtön visszatért a kissé lassúnak ítélhető, kissé szeleburdi mosoly. - Szóóóóóval nincs miért félneeeed. – kuncogok.
|
|