Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Jul 19, 2018 13:27:53 GMT 1
Sokszor használtam már a megáll a szívem kifejezést, de mind közül ezt lehetett mondani a legigazibb érzésnek. Walter megnyugvása először elégedettséggel töltött el, de utána azt hiszem tényleg megállt a szívem. A fenyegetése, mit mondjak, célba talált, így jobbnak véltem nem megszólalni. Láttam - még ha láttam volna valami ebben az átkozott sötétben! - hallottam, amint Walter fészkelődni kezd, aztán magában bíbelődik. Ezt ráhagytam. Biztos számot kell vennie magával, és ehhez a csend, a magány a legjobb hely. Figyelmem a kintiekre terelődött. Már korántsem lehetett hallani semmilyen hangot. De nem mozgott a börtön, tehát egy helyben vagyunk. És Walterre szükségük van. Egyszer ki kell nyitniuk. De vajon bírjuk addig levegővel? Kezdtem kétségbeesni, de egy kis öröm is vegyült hozzá. - Walter, én őszinte leszek. Abban a pillanatban, hogy megláttalak eldöntöttem. Én nem fogok tovább élni. Én a halálra vágyok. Együtt élni a szellemekkel, számkivetettként, talán még szóba jöhet, de más semmi. - Nagyot sóhajtottam. Nehezek voltak ezek a szavak. Nagyon nehezek. - Ha megpróbálunk megszökni, és szorulna a hurok, gondolkodás nélkül áldozom fel magam. Akkor, térj vissza Zimáékhoz. Add meg nekik az esélyüket, ami jár. Sóhajtottam. Nem tudom, megsajnált-e. Vagy egyáltalán érdekli-e hősies beszámolóm. Talán nem is érdekel, mi a véleménye az egészről. Vannak, akik azt mondják, mindig az előttünk álló célra koncentráljunk. A kitörésre. A megmenekülésre. A szabadságra... - Megpróbálhatok kivetkőzni magamból. Elhagyom a testem, és körbenézek odakint. Még sosem próbáltam, de hátha kapok valamilyen támpontot. Mi a véleményed?
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Aug 14, 2018 21:50:30 GMT 1
Walter némán ült és bambult. Hallgatta társa beszédét, miközben végig azon járt az esze, hogy most mitévő legyen. Tisztában volt azzal, hogy ki kell békülnie a szellem énjével, de nem akart... Illetve nem mert szembenézni vele. Inkább csak halogatta a dolgot. Mint amikor a kisgyerek rossz osztályzatot kap az iskolában és most be kell vallja a szüleinek. Azzal az egy különbséggel, hogy ha itt nem cselekszik, akkor nem csak egy atyai pofont kap, hanem az életébe is kerülhet. Vagy még annál többe is... Ilyen és ehhez hasonló dolgok futottak át a férfi elméjén, de végül megütötte valami a fülét. Kala tett vallomást. A tudós meglepődött, de ezt jól titkolta. - Értem... Nagyra értékelem, hogy elmondtad. - Törte meg a csendet, de nem akarta firtatni a dolgot. Sose volt annyira jó ezekben az érzelgős dolgokban annak ellenére, hogy gyakran kiválóan megjátssza magát. - Sokban különbözünk... Te, én és... És ő... De egy valami biztos! Az, hogy mind a hárman ismerjük ezt az érzést. Amikor kísérleteket folytattak rajtunk, legszívesebben meghaltunk volna. Könyörögtünk a halálunkért. Hogy vessenek véget végre a fájdalomnak, ami átjárt mindkettőnket. Erre most itt ülünk melletted. Az élet néha kiszámíthatatlan. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy... Hogy nem biztos, hogy most kellene azon gondolkodni, hogy feladod az életed. Nem mintha azért mondanám, mert megbocsájtottam és nem akarom, hogy megölesd magad, hanem csak úgy! Meg hát tudod! Szükségem van rád... Mármint nem... Izé... Tudod, hogy kijussak! Illetve kijussunk! - Mondta zavartan, de pár másodperccel később úgy tett, mintha meg sem történt volna az előző beszélgetés. Kala tervért hallván sóhajtott egy nagyot, kihúzta magát és lehunyta a szemét. - Rendben van... Míg te megpróbálod, én elbeszélgetek a barátommal, hiszen ha harcra kerül a sor, szükségünk lesz rá... - Mondta, majd hirtelen elhallgatott. ~ Figyelj! Beszélnünk kell... ~
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Aug 22, 2018 17:50:46 GMT 1
Sokat jelentett nekem, amit Walter mondott. Tudtam, hogy ezekben a szavakban több rejlik, mint, amit kimondott, de nem akarom elrontani őket. Éreztem, ahogy a sötétben, hogy mosoly ül ki az arcomra. Talán az ilyen érzések miatt volt a legjobb döntés nem követni a parancsot. A kedvem mégis elszállt, ahogy Shawn fenyegetése eszembe jutott. Fel fog jelenteni. Ő pontosan olyan, aki feljelent. Walter megoldaná ezt a problémát, de most biztos nem hagyatkoznék rá. Talán a későbbiekben sem. Szépen kirúgatom magam, és mehetek amerre látok. Talán éppen a szellemvilágba. Oda még most is mehetnék, ha menne a kivetülés... a kivetülés! El is felejtettem, hogy az imént ajánlottam fel. De mégsem vagyok rá képes. Ha csak egy apró rés lenne számnukra, oxigénidomítással ki tudnám cserélni a levegőnket, de ez a börtön tökéletesen le van zárva. Ha csak valami fel nem repeszti kívülről...vagy belülről, esélytelen lesz a kijutás. Aztán eszembe jutott valami. Szorosan Walter mellé bújtam. - Ne mozdulj, megpróbálom kipukkasztani a helyet, mint egy lufit. Talán ha elég erősen idomítom a levegőt, akkor szétrobban ez a csapda - mondtam, és nagy levegőt vettem, majd elkezdtem minden erőmmel a levegőt a falaknak nyomni. Hasztalan próbálkozásnak tűnt, ezt elismerem, de úgy gondoltam, lehet vele kezdeni valamit. De közben kattogott az agyam. Vajon Walter másik fele nem elég erős ahhot, hogy kitörjön? Vaalami feketeség, vagy sötétség az a szellem. Azzal nem lehet szétfeszíteni a falakat? Alaktalan? Vagy fizikálisan is megjelenhet? Esetleg az ereje? - Walter! - szóltam neki. - Közös erővel... - nem magamra céloztam, hanem kettejükre - nem próbálnátok meg?
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Aug 25, 2018 15:50:46 GMT 1
- Inkább ne csin... - Kezdte Walter, de Kala elkezdte a levegőidomítást. A férfi csak próbált egyben maradni az akció közben. Miután nem történt semmi érdemi, szótlanul megigazította kócos haját, lehunyta a szemét és megpróbált kapcsolatba lépni a másik énjével. ~ Figyelj! Beszélnünk kell... ~ Eközben tompán hallotta Kala hangját, de nem értette tisztán, hiszen nagyon erősen koncentrált, hogy "előkotorja" valahonnan a szellemet. ~ Ha ezt így folytatjuk akkor valamelyikünk megadja magát és meghal. És ha ez bekövetkezik, akkor nem kell sok és a másikunk is megy utána. ~ Örülök, hogy észrevetted... ~ Szólalt meg fejében ismét az ismerős hang, kicsit halkabban mint szokott. Mintha távol lett volna. Mintha beteg lett volna, vagy csak gyenge. ~ Tudom, hogy sokban különbözünk, de meg kell találnunk a közös utat, mert ha nem dolgozunk össze, nem visszük semmire! ~ El se hiszem, hogy tudósnak nevezed és ez volt az első értelmes mondatod... ~ Kicsit több komolyságot! Rá kellett jöjjek, hogy lehet, hogy ez az én testem, de neked is ugyan annyi jogod van itt lenni, mint nekem. De ez fordítva is igaz! Szóval azt mondom, hogy kössünk békét hozzuk ki a legjobbat magunkból. ~ Rendben... De csak egy feltétellel! Ha mindkettőnknek ugyanannyi beleszólása van a történésekbe! Ha ez teljesül, akkor a szavamat adom, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy hatékonyak legyünk. ~ Mennyire bízhatok meg egy szellem szavahihetőségében? ~ Azt majd meglátod... Akkor béke? ~ Béke... ~ Eközben percek teltek el szótlanul a fogságban. Mikor a férfi végre kinyitotta a szemét, az vörösen izzott. A sötétség helyét átvette egy bizonytalan, halvány piros fény, így Kala is teljes pompájában láthatta a tudóst. A szellemi energia lassan átölelte a férfi testét, míg teljesen el nem lepte. A karjából és a vállából hosszú tüskék nőttek ki, a karmai megnőttek, majd nem utolsó sorban egy állatszerű farka nőtt, melynek vége 4-5 kiálló pengére emlékeztetett. Végül hátából egy hatalmas szárny bújt elő melyet nem tudott teljesen kibontani a szűk hely miatt. Mintha a mérete is megnőtt volna, de ezt nehéz lett volna megmondani pontosan ebben az ijesztő szituációban. Az átalakulást követve végigtekintett saját kezén, elmosolyodott, majd ökölbe szorította az öklét. - Mi vagyunk Walter. - Mintha a két fél egyszerre beszélt volna. - Jó érzés végre kiteljesednünk... Lássuk, hogy ki tudunk-e juttatni! Bukj le Kala és védd a fejed! - Mondta, majd vett egy hatalmas levegőt és összegyűjtötte minden erejét. A sötétség szinte tapinthatóvá vált azon a szűk kis helyen. Mikor már úgy érezte, hogy nem fér a tüdejébe több levegő és nem tud magába fogadni több energiát, egy vérfagyasztó üvöltés hagyta el torkát és minden erejét a falak felé irányította. Ha sikerült a szökés, akkor pillanatok leforgása alatt megpróbál eggyé válni a sötéttel, felrepülni és kiszúrni a legerősebb ellenfelet, akinek előszeretettel átvágja a torkát. A többivel is így fog tenni, ha ez az egész mozzanat összejön. A összessel...
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Sept 2, 2018 20:31:07 GMT 1
Az épület, amelyet Kazu most oldalra fordított fejjel nézett, üresen állt. Az imént még látott egy bajszos alakot elmenni, néhány Satomobillal a kíséretében, de ezen kívül nagy volt a csend. Mennyivel biztosabban lehetne bemenni, ha tudna idomítani, de sajnos a sötétség még mindig megfosztotta ettől a privilégiumtól. Ennek ellenére megfogadta a parancsot és elindult. Pár lépés után megállni kényszerült. A föld remegni kezdett, az egész létesítmény rázkódott; itt-ott a föld felpúposodott, mintha alatta valami folyamatosan feszítené. És mindezt tetézte a szörnyű, robbanásszerű robaj az alagsorból. Természetesen az utána feltörő jajveszékelés, kiáltozás, könyörgés, és hörgés már nem volt idegen a vízidomár számára, sőt mi több, megkönnyítette a dolgát, hiszen pontosan tudta, merre is kell mennie. A föld alatt a szobában Walter igazi ereje megmutatta a hatását. Lehet itt platina, föld, fém, bármi, ennek az erőnek nem tudott ellenállni. Kala kis gombócnak húzta össze magát, hogy ne érje ez az iszonyatos erő, ami szétvetette a kifundált börtönüket. Az oxigén, a friss levegő - ami csak a bentihez képest érződött annak - valósággal új életet lehelt belé. Míg a többiek elvesztették az életüket. Walter pontosan úgy cselekedett, ahogy tervezte, torokról torokra haladt, és bárki is volt a szobában, nemsokára már csak egy zsákra lett volna szüksége.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Sept 3, 2018 2:07:19 GMT 1
~ Úgy fest, hogy ezek sosem hallották még, hogy nem jó ötlet a Páncélba zárt szellem (wink-wink) ~Gondolták, mielőtt kitörtek volna börtönükből. Egyként gondolkodtak, beszéltek és cselekedtek. Végre sikerült feloldani a gátat. A gátat mely korlátozta őket a kiteljesülésben. Hatalmas erőre tettek szert, amit a kiszabadulás alkalmával demonstráltak, kezdve a hatalmas robbanással, mely megrázta az épületet. Walter árnyként repült fel és tekintett végig az alagsorban lévő emberekre. Sokan voltak, de esélytelenek mindannyian. Egytől egyig... Az első kettőnek a torkát vágta el, a harmadik és a negyedik testén keresztül jókora, penge éles tüskéket küldött át, valamint az ötödik és a hatodik arcát leolvasztotta a sötét energia. A többit nem is részletezném... Mikor végzett, csak ott állt tetőtől talpig vérben és lihegett. Nem fáradt el, ez inkább ilyen elégedett, boldog lihegés volt olyan, mintha kész lenne akármit megtenni. Leereszkedve a földre, hosszú karmai néha a földet súrolták, amikről egy-egy vércsepp kacskaringós csíkot rajzolt a padlóra. Lassan megállt a börtönükként szolgáló kő előtt, kihúzta magát és kifújta a levegőt. - Vége a veszélynek Kala. Mindenkit megöltünk. Gyere ki, ne félj. -Szólt nyugodt hangon, majd egy finom mozzanattal megigazította nyakkendőjét, miközben visszanőttek karmai csupán 5 centisre, hogy ne zavarja őt a mozgásban. Az új formája valóban félelmetes volt. Már-már démoni. Hatalmas szárnyak, karmok, pengeéles farok és tüskék mindenhol. - Többet nem gyilkolunk feleslegesen, csak ha veszélybe kerül a küldetésünk sikere. Az elnök, Zen és mindenki más, aki hibás, aki tud rólunk, azt elkapjuk. Még nem tudjuk, hogy mit csinálunk velük. Zimára és a többiekre nem támaszkodhatunk. Lehetnek barátok és lehetnek ellenségek is, ebben megegyeztünk. Abban viszont teljesen egyetértünk, hogy nagyon nem egyszerű mindent úgy kezelni, hogy egyforma beleszólásunk van mindenbe. -Mondták, majd a végén elmosolyodott. Az alagsor minden fényét néhány megmaradt lámpa biztosította, ami túlélte az előző harcot. ՍסղԠשհհեծԠթծդյլסճղաԠիשճպլّդմմԬԠախթիկղԠբելեճպաէկլմԠաԠլենեէّբեԠשճԠխեէשղպեմմԠնալախթմԮԼբղԾԼզկծմԠգկլկղԽԢԣԶբԱԹեԶԢԾԭԠՎեխԠնաէչյծիԠեէչեդլԠՋալաԮԮԮԠՍסղխթծմԠխթԠախէչԠճեԠնաէչյծիԠեէչեդլԬԠըթճպեծԠիեմմեծԠնաէչյծիԠհլյճպԠմեԬԠդեԠախԮԮԮԠՎաըԬԠשղմեդԡԠՁԠլשծչեէԬԠըկէչԠիպելեդթիԠնալաիթԬԠաիթբّլԠסղադԠաԠճպելլեխթԠեծեղէթաԮԠՈաԠզելմשմելեպשճեթծիԠըելչեճեիԬԠաիիկղԠնալ׳ճպծٱԬԠըկէչԠաԠճպելլեխիճשղլեմեիԠեէչթիԠհשլդסծչաԮԠՓպեղթծմծիԠղեհղկդյիסլծթԠաիաղմաիԠբեծծծիեմԮԠՄեԠախթԠզկծմկճԠապԠապԬԠըկէչԠգשլթղסծչկճածԠեղղեԠմաղմԮԠՍթծիեմԠաիաղԮԠՎեխԠմյդկխԬԠըկէչԠխեծծչթղեԠեղّճԬԠճպ׳նալԠծեխԠիկգիסպմամծסծիԠխեէԠաԠըաղգկմԬԠաիիկղԠճեխԬԠըաԠխթԠնաէչյծիԠաԠլեէեղّճեբբԠթլչեծԠլשծչեիԮԠՓպ׳նալԠնածԠեէչԠմեղնծիԡԠՍեէմեծծשդԬԠըկէչԠթդելծשլԿԠՋשղլեիԡԠԭԼԯզկծմԾԼբղԾՋשղմשիԠשճԠաԠբեժסղամմ׳լԠԵԭԶԠխשմեղղեԠլשնّԠհկծմղաԠխյմամկմմԬԠաըկնסԠաԠխեէխաղադմԠլסխհסիԠեէչթիեԠնթլסէմկմմԮԼբղԾԼզկծմԠգկլկղԽԢԣԶբԱԹեԶԢԾԭԠՈաԠմשէեդԠխեէլסմԬԠէչածմլածյլԠբեճשմסլԠխթԠհեդթէԠելԠմյդժյիԠիահծթԠաԠղեժմեիըելչծիղّլԠիթճյըածնաԮԠՋեպդժիԡԠԭԼԯզկծմԾԼբղԾՓպ׳լմաիԬԠխաժդԠիդդשԠնסլմԠաԠճմשմբեծԠשճԠաԠճպկբաԠճաղիסբածԠնסղմԠաԠխեէզելելّԠալիալկխղաԬԠըկէչԠիթղեհլժծԠשճԠשլեճԠիաղխաթմԠաԠբելשհّԠմկղիסըկպԠմաղմճաԮØ
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Sept 9, 2018 14:49:28 GMT 1
Kazu Idomítás híján mindenképp megfontoltabbnak kell lennem, mint általában, nem sokra megyek az öklömmel és egy zsebkéssel egy földidomár ellen, nemhogy egy tucat ellen. Ezért inkább kivárom amíg mindenki elmegy. Legalább is amennyire meg tudom állapítani. Ahogy a automobilok fénye elhalad mellettem én is elő merészkedem lassan a rejtekhelyemről és az épület felé indulok. Menyivel egyszerűbb lenne ez, ha tudnék idomítani, de nem érek rá ezen picsogni.
Pár lépés után megtorpanok, a föld megremeg alattam, ezek szerint nem vártam eleget és egy földidomár tud rólam. Nem! Ez más. Kell egy pár másodperc amíg teljesen tiszta lesz a kép. Azt még mindig nem tudom pontosan mi folyik oda lent, de bármi is az, most pont nekem dolgozik. Gonosz mosoly jelenik meg a szám sarkában, majd futni kezdek a bejárat felé. Elég nehéz kivitelezni ebben a remegésben, de azért valahogy csak sikerül. Az épületben felhangzó halálhörgések és sikolyok remekül jelzik számomra az utat, hogy merre kell mennem. Végül megtalálom amit kerestem, legalább is azt hiszem. A lényt nem látom csak egy levegő idomárt összegömbölyödve egy fénykörben. De valami azt súgja jobb ha egyelőre biztos távolban maradok. Talán kivételesen hozhattam volna magammal valakit. Körbe nézek a hullákon, áh, tök felesleges lett volna, csak több szerves hulladékot termelt volna.
Nem tervezek persze sokáig nézelődni az ajtóban, ha lehetséges akkor még mielőtt a lény észrevesz keresek magamnak egy fedezéket, amíg átgondolom a helyzetet, bár nem segít hogy nem látom a lényt, pedig biztos nem véletlenül futkos a hideg a hátamon. Akár hogy is muszáj lesz előlépnek előbb vagy utóbb mert, ha csak állok a „fal mögött és várok a munka sem lesz elvégezve és az életem is elunom. Akkor már legalább haljunk meg izgalmasan. Előlépek a fedezékből és persze csendben sem tudok maradni, felkészülök arra, ha ki kéne térni egy támadás elől, bár vissza támadni kevés esélyem lenne.
-Ejha! Szép kis mészárszék, őszinte elismerésem. Ha jól sejtem te vagy Walter. Vagy ti vagytok… Nem is tudom hogy helyes. Had mutassam be magam Tanabe Kazunori vagyok a Tripla triádtól, de szólíts csak Kazunak, valaki olyan küldött aki talán megérti ezt a nem mindennapi állapotod. Végül is, akár mondhatjuk, hogy segíteni jöttem. Bár a kiszabadítással elkéstem ha jól látom.
Ezután várok, remélve hogy a lény megmutatja magát, és nem végez velem valahonnan a sötétből.
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Sept 9, 2018 15:03:45 GMT 1
- Walter, ez tud rólad... - suttogtam bele alig hallhatóan a sötétbe. Ennél többre nem voltam képes azok után, amit a félember produkált az elmúlt pillanatokban. Vajon feltűnt neki, hogy Zen már egyáltalán nincs is itt? Természetesen továbbra is teljesen mozdulatlanul ültem a helyemen, de hiába meresztgettem a szememet a sötétben, semmit sem láttam. A hang, a bemutatkozás persze így is udvarias maradt, ami azt jelenti, hogy az érkezettnek vagy acélidegei vannak, vagy nem hat rá ez a horror. Bármelyik is, nem biztos, hogy kellemes társaság lesz. Ismer egy hozzá hasonlót? Ez így elég furcsa kijelentés, és nem tudom, hogy mi lesz Walttal, hogy ha ezt meghallja. Végre egyensúlyt talált, ami, igaz labilis, de akkor is nagyszerű dolog, erre megjelenik valaki - akárcsak Zen - és elkezd arról szónokolni, hogy ismer egy hozzá hasonlót. Ezzel már hárman vagyunk, akik valahogy befolyásolni akarjuk őt. Teljesen össze fogjuk zavarni. - Mit tervezet Walter? - suttogtam újra, hátha ad valami jelt, vagy választ. Reméltem, hogy nem fog kiakadni ettől a jövevénytől, ahogy azt, is hogy kitombolta magát a gyilkolásban. Mikor vele jöttem, csak Quanék miatt csináltam mindent, most pedig kiirtottunk egy egész szakaszt. Kezdem elveszíteni a saját filozófiám lényegét. Én levegőidomár vagyok, a béke és nyugalom pártfogója. Én a világot akarom jobbá tenni, és egyensúlyt akarok hozni a spiritualitás terén az emberek között. Vajon ezt az elvemet meddig fogom hazudni magamnak, amíg Walterrel vagyok? Az, amit most elért az én érdemem? Egyensúlyt jelent ez egyáltalán? Megmentettem bárkit is? Éreztem, hogy a homlokomon gyöngyözni kezd az izzadság. Felismerés. Felismerés, hogy volt-e értelme ennek az egésznek. Az Istenért Walt, szólalj meg, csinálj valamit! - ismételtem a gondolatot, majd újra suttogni kezdtem. - Ha lehet ne öld meg. Úgy érzem, őt nem kellene. Behunytam a szemem és ültem tovább némán. Így is elég dolgot kértem és parancsoltam neki, a türelme pedig biztos fogyóban van. Egyszerűbb, ha meditálok egy kicsit, az talán nekem is jót tesz. Persze minden igyekezetem ellenére is csak arra vártam, mi fog történni. És arra, hogy az milyen hatással lesz az életemre.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Sept 9, 2018 18:21:12 GMT 1
"Walter, ez tud rólad..." Hangzott el Kala szájából, de ő mintha meg se hallotta volna, eltűnt a sötétségben. Pár másodperccel később érkezett meg a válasz. - Tudjuk... - Szólalt meg a démoni hang. Nemsokkal később azonban belépett a terembe az a valaki, akinek a jelenlétét előre érezte. Walt csak várt és várt, a megfelelő pillanatra, de aztán beszélni kezdett. Csendben végighallgatta, majd őrült nevetésbe kezdett, ami bezengte az egész termet. - Bolond... Azt hiszed érdekel, hogy ki vagy és honnan jöttél? Ha azt akarnánk, már rég kivéreztettünk volna. A pökhendi stílusod kicsit sem javít a helyzeteden. Hidegen hagy, hogy ki küldött és az is, hogy miért. Immáron kiteljesedtünk! - Walter hangját a terem különböző pontjairól hallhatta Kazu, de nem látta. Olyan volt, mintha egy kicsit mindenhol ott lenne, mint egy megfoghatatlan entitás, aki azt cselekszik amihez csak kedve van. - Téged csak az önzetlen segítségnyújtás hajt, nemde bár? - Hangzott el ismét az ismerős nevetés., aztán hirtelen megjelent a férfi előtt és a mutatóujján lévő hatalmas karmával finoman végigsimította a nyakát lentről, egészen az álla csúcsáig, majd hátrébb lépett. Kazu így megláthatta a "szörnyeteget" teljes pompájában. Sötétség, tüskék, szárnyak stb... Mintha csak egy rémtörténetből lépett volna elő. Ahogyan a lassú és kimért mozdulataival távolodni kezdett, hátradőlt és helyet foglalt sötétségen. Csak ott lebegett. Olyan volt, mintha csak egy kanapén ült volna, de nem volt alatta semmi, csak feketeség. Mozdulataiból látszott az elegancia és kényelem, mintha teljesen természetes lenne az, hogy az ember egy árnyon ül. - Egyetlen esélyt kapsz, hogy meggyőzzél minket. Ne próbálj meg átverni, mert rájövünk és észre sem veszed, hogy halott vagy. Mint az a fickó ott... - Mutatott a férfi lábánál heverő levágott fejre, majd majd megjelent a kezében egy kis sötét szellemenergia és játszadozni kezdett vele, amíg Kazu beszélni kezdett.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Sept 20, 2018 20:22:15 GMT 1
Kazu
Milyen udvarias. És milyen nyugtalanító, egész más mint az a barom Takuro, nála egyből tudja az ember mire ugrik, ez az alak más, kiszámíthatatlanabb és veszélyesebb, sokkal óvatosabban kell játszanom vele, vagy csúnyán megüthetem a bokám. A hang is a sötétből érkezett először, bár beletelt egy kis erőfeszítésbe, de nem forgolódtam körbe a sötétben, a szememet meresztgetve, ha nem akarja, hogy lássam, úgysem fogom, hiába is keresném, majd látni fogom, ha azt akarja.
-Téged csak az önzetlen segítségnyújtás hajt nemde bár?- A kérdés hallatán önkéntelenül is elmosolyodok. Az sem töri ezt, meg amikor a szellem lény megjelenik előttem, nem mintha nem borzonganék meg tőle, de az a tapasztalatom általában segíti az ember túlélési esélyeit ha megőrzi a hidegvérét. Miközben a lény játszik végig tartom a szemkontaktust, főleg mert az érdekel, meddig mehetek el nála. A mozdulatai, ez a mészárszék, ha sikerülne rávennem, hogy csak egy kicsit is arra töltse ki az indulatát, amerre nekem használ. Takuronak esélye sincs ezzel a lénnyel szemben. Még a gondolat is egészen felcsigáz.
-Egyetlen esélyed van, hogy meggyőzzél minket. Ne próbálj meg átverni, mert rájövünk és észre sem veszed, hogy halott vagy, mint az a fickó ott…
Na, igen az azért nem lenne valami felemelő, egy pillanatra el is bizonytalanodok, hogy mit mondjak a lénynek, de végül is…
-Önzetlen segítségnyújtás? Manapság még tesz ilyet bárki? Mint mondtam ismerek valakit aki, azt hiszi, hogy olyan, mint te. Az ő kérésére kerestelek meg. Bár az eredeti parancs az volt, hogy, fogjalak el és vigyelek elé, erre nem lenne túl nagy esélyem ugyebár.- Még valószínűleg akkor, sem ha tudnék idomítani…- A megbízóm nevét nem árulhatom el, de elvihetlek hozzá.- Végül is azt mondta nem érdekli, hogy veszem rá, hogy menjen oda, és tényleg szívesen megnézném, ahogy egymásnak esnek.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Sept 21, 2018 21:26:40 GMT 1
- Érdekes... Nagyon érdekes... - Mondta Walter egy kis vigyorral az arcán, miközben tovább játszadozott az erejével. Egy kis szellem energiát font az ujjai közé, majd táncoltatta azt. Jól elszórakozott miközben Kazunori előadta a történetét. Miután befejezte, rámarkolt az sötét energiára és eltűnt az. Az ökölbe szorított kezét lassan leengedte és végre feltápászkodott. - Tehát ha jól értem, akkor azt akarod, hogy látogassuk meg a főnöködet és tépjük le az arcát... Még jó, hogy segíteni jöttél és nem azért jöttél, hogy mi segítsünk neked! - Mondta szarkasztikusan, majd felnevetett. - Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Ugyanakkor sose jöhet rosszul egy ember, aki részt vesz a város alvilági életében... Figyelj Kazu, mert van egy ajánlatunk a számodra! - Lassan egyre közelebb sétált a férfihoz. - Segítünk neked. Ebben is és minden másban is! Teszünk róla, hogy a "főnököd" ne aggódjon többet semmi miatt. Ahogy arról is, hogy te legyél az alvilági élet egyetlen uralkodója. Jól hangzik mi? Te lennél a főnök. De ennek ára van! Be kell bizonyítanod, hogy megbízhatunk benned, ami úgy fog kinézni, hogy magunkkal viszünk egy kis munkára. - Hatalmas mosoly kerekedett az arcára. Már-már ijesztő. - Őszintének kell lenned! Mindent el kell mondanod amit tudsz. Nem bízhatjuk rá a Triád vezetését egy olyan emberre, aki elhallgat előlünk dolgokat... Utolsóként annyit mondanánk, hogyha már bejuttattunk, lenne még pár apróság, ami neked egy csettintésbe kerülne. Ne gondolj sokra, de majd megbeszéljük a részleteket, ha benne vagy. Nos? - A hatalmas és éles karmai visszahúzódtak, majd kézrázáshoz tartotta a kezét. - Egyik oldalon elképzelhetetlenül nagy hatalom, pénz és minden egyéb. Cserébe néhány apró szívesség... Mit mondasz? Csapj bele! Ugyan Kazu... Csak egy szimpla kis kézfogást kérek. -
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Sept 27, 2018 19:56:58 GMT 1
Kazu
Ez szinte túl könnyű volt. Nem, ez túl könnyű volt. De állom továbbra is a tekintetét. Egyelőre az a legjobb, ha sodródok az árral, egyelőre minden úgy alakul, ahogy szeretném, még jobban is. Nem vagyok persze olyan naiv, hogy szó nélkül megbízzak benne, de eddig akkor is tetszik, ahogy a dolgok alakulnak. Elégedett mosoly terül szét az arcomon, majdnem olyan kísérteties, mint a szelem lényé.
-Nem hinném, hogy túl sok információt meg tudnék veled osztani jelenleg, olyat biztos nem, ami bármelyikünknek is a hasznára lenne. Nem beszélve, hogy mi szükség lenne a szolgálataimra, ha rögtön mindent a kezedbe adnék. De azt megígérhetem, hogy nem fogok elhallgatni semmit, ami bármelyikünknek is jövedelmező lenne. Kezdetnek például a ma esti találkozó helyszínével. Ami a munkát illeti. Mikor indulunk?- Kérdezem mosolyogva és elfogadom a szellem felém nyújtott kezét. Magabiztosan szorítom meg éppen csak egy kicsivel tovább, mint ameddig szükséges.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
|
Post by Dogorn on Sept 28, 2018 23:45:29 GMT 1
- Nagyon örülünk, hogy egy nevezőn vagyunk! -A szellem elengedte a kezét, majd egyszer csak felszívódott minden démoni, ami a férfin volt. Eltűntek a karmok, a hatalmas szárnyak és minden más is. Egyedül a fekete öltöny és köpeny maradt rajta. Hirtelen előkapott egy sétapálcát, szinte a semmiből, megragadta a jobb kezével és párat kopogtatott a földön, mintha kipróbálná a frissen szerzett tárgyat.
- Igazad van, ne halogassuk tovább az időt! Induljunk hát... Remélem nem gond, hogy bővült a társaságunk Kala. - Fordult a lány felé, majd folytatta.- Sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen a következő lépés, de azt látjuk a legjobbnak, ha először teszünk egy látogatást a városházán. Tudjuk, hogy Zen nyakig benne van, ahogy az elnök is. Azonban Zenről nem tudjuk, hogy pontosan hol van, ahogy azt sem, hogy mekkora ellenállásra számíthatunk nála. Az elnök viszont könnyű préda... Ezen kívül pedig Zimáék elsődleges feladata az, hogy rendet tegyenek a városban. Amibe beletartozik a titkosrendőrség, az elsődleges célpontunk. Biztos vagyok benne, hogy mindent hátradobva sietnének segíteni. Azonban ott van az a Ben és Taira, akik még mindig nem tűnnek túl segítőkésznek... Egy ekkora segítséget nyilván még ők sem utasíthatnak vissza. Elkapnánk Köztársaságváros egyik legerősebb közellenségét. Szóval? Mit mondasz? - Pillantott kérdően Kalára, de nemsokkal később ismét Kazu mellé lépett és elindult a kijárat felé. - Tudod... Nem lehet mindent erővel megoldani... - Utalt az előző beszélgetés hosszadalmasságára, de séta közben tovább folytatta mondókáját. - Először is be kell fejeznünk pár lezáratlan ügyet... Többek között el kell beszélgetnünk az elnökkel és a titkosrendőrség parancsnokával is. Ha ezeket megoldottuk, letépjük az arcát a főnöködnek és úgy intézzük a dolgokat, hogy jó legyen nekünk. Hogy pontosan hogyan tegyed hasznossá magad addig? Fogalmunk sincs... Találj ki valamit! - Pár perc némaság után azonban ismét megszólalt. - Ugye tudsz róla, hogy tisztában vagyok azzal, hogy ravasz vagy? De éppen ezért lehet belőled jó vezetője a Triádnak. Ugyanakkor ez az, amit ellenünk is ugyan úgy fel tudsz használni a későbbiekben. Csak, hogy értsd: Még mindig áll az, amit a raktárban mondtunk. "Egyetlen esélyed van." Viszont ha képesek vagyunk együtt dolgozni, még sokra vihetjük! Nagyon sokra! Szóval kezdetnek el is mondhatnád, hogy hogy nevezik ezt a főnöködet és pontosan ki is ő? Persze csak akkor, ha szeretnéd, hogy segítsek. - Mondta vigyorogva.
|
|