Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 17:59:15 GMT 1
Nov 23, 2024 17:59:15 GMT 1
|
Post by Deleted on Feb 28, 2017 0:57:24 GMT 1
(Az avatar kép Szebeni Péter képregény-rajzoló munkája, egy coplay concept. Azzal a feltétellel adta nekem, hogy megjelenítem rajta a facebook-oldal címét) Név: No Man's Son Kor: 30 körül Faj: Ember Jellem: Változó, visszahúzódó, kicsit zavart, kaotikus Külső leírás: Mindig a homokszínű egyenruhát és köpenyt viseli, ami egy katonáé lehetett. Vagy az övé. Egyébként jellegtelen, seszőke haj, fakó, kék szem, borosta. Felszerelés: Félautomata pisztoly, bajonett, gázálarc, szerszámöv - inkább megnyugtató, mint hasznos kacatokkal. Előtörténet: Egy feje tetejére fordult, könnyű szerkezetű homokjáróban ébredek. Az arcom előtt a bukócső véres. Nehezen lélegzem. Ekkor jövök rá, hogy gázmaszkot hordok. Nem tudom, le szabad-e vennem, de mivel fémes ízt érzek a számban, mégis megteszem. A maszkból vér csurog ki és két darab fog pottyan ki belőle. Kikapcsolom a biztonsági övet és a fejemre esek. HÜLYE! Nagy nehezen kikászálódom a járműből és végignézek magamon. A ruhám itt-ott elszakadt, véres. A fejem szét akar hasadni, az agyam lüktet. Értetlenül nézek a felborult buggyra. Fogalmam sincs, hogy kerültem ide. Azt sem tudom, hol vagyok. Igazából azt sem tudom, hogy hívnak. Amnézia - csak ennyi jut eszembe.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 28, 2017 5:57:54 GMT 1
Elfogadva!
|
|