Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Mar 15, 2016 18:35:39 GMT 1
http Csendben figyeli, amint mindenki teszi a dolgát. Visszaszólna valamit Bryan megjegyzésére, de épp nem jut eszébe semmi. Pillantásával követi a csapost és a vendéget, majd amikor látja, hogy "biztonságba" került megválaszolja Lina kérdését. - Tartsd szemmel ezt a vöröset a kedvemért, tudod, hogy mennyire nem szeretem az idegeneket. Lehajigálni pedig végképp nem, tehát ügyelj arra, hogy ne keveredjen semmi ejnye-bejnyébe. A kasszához sétál, kiveszi a város részét belőle és elégedett vigyorral távozik amikor meglátja a csillogó krediteket. - Emberek, ma mindenki ingyen tölthet egyszer a város vizkészletéből! Egészségetekre! Meghajolt, majd beült az egyik sarokba és figyelte ahogy Virion örül a tollainak, Lina seggét és egy kósza pillantást vetett a barátjára is. Méghogy egy férfi nem képes a multitasking-ra. Hirteln rossz érzés fogta el, mintha minden rendben lenne, de mégsem. Túl békés volt a mai nap és bár működött a szolár, meglehetősen kevés kóricáló volt a környéken. Még így is.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on Mar 15, 2016 21:08:00 GMT 1
http - Ugyan, Derve, mire tartalékolni? Netán háborúra készülnénk? És megmondom neked, hogy a holtak "bámulása" is dögunalmas, nem véletlen hordom magammal az a hosszúcsövű drágát. - S valóban, a tollas kérdésre valóban nem kapott választ, mivel megérkezett a település csőcseléi közül... 3 + 1. Virion csendben figyelte az eseményeket, majd intett Bryannek. Elkapta a tollakat, majd nevetve így szólt: - Természetesen! A tollakért bármit! - Ám Lina megelőzte a férfit. - Hejj, Derve, adjá' mégegyet az úrnak, ha végzett evvel. - És a kellő mennyiségű kreditet lehelyezte az asztalra. Minden felszerelését elhelyezte a zsebeibe (ha kutya lett volna, úgy örült volna a tollaknak, mint a csontnak. - Lina, drága. Izgi? Nein! Csak a szokásos! És azon az alvégen nálatok, hmm?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Mar 15, 2016 21:54:26 GMT 1
http Bryan arcán örömteli mosoly jelent meg. Nem meglepő elvégre sikerült bezsebelnie nem egy hanem rögtön két üveg ingyen piát, melyek elfogyasztásához azonnal neki is látott. Közbe-közbe a Lina által felszögelt r betűt bámulta. Döntögette a fejét jobbra balra, ivott pár kortyot, hátha az segít, de valahogy sehogy sem akart úgy állni az a fránya betű ahogy kellett volna. "Majd megigazítom." Gondolta magában a férfi. "Majd." Mielőtt a vöröske megindulhatott volna városnéző körútjára valami egészen furcsa hangra figyelhetett fel, már ha sikerült kiszűrnie a kocsma zajai közül. Mintha üvöltözés lenne, méghozzá a krimón kívülről jövő. Természetesen erre bármely szemfüles személy rájöhet, de a figyelmetlenek kedvéért, alig pár másodperc elteltével puskadörrenés harsogta túl a krimóban összegyűlt emberek mulatozását. Ennek köszönhetően egy pillanat alatt elhalkult mindenki, szóval immáron tisztán kivehető volt a kintről jövő kiabálás. A várost megtámadták. Méghozzá nem az élőholtak, hanem valami sokkal rosszabb. A krimóban tartózkodók nagy része harci képzetség nélkül az asztal alatt lelt menedékre. Derve a pult alatt rejtegetett söréteséért nyúlt, Bryan pedig hasonlóképpen járt el a pisztolyával. Hiába a nagy felfegyverkezés, senki sem mozdult. Mindenki tágra nyílt szemekkel bámult a város polgármesterére. Tekintetükből tisztán kivehető volt a kérdés: Most mi lesz?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 15, 2016 22:43:06 GMT 1
http Hallgatom Virion válaszát. Felsóhajtok. Ki gondolta volna? - Nálunk se sok… Bár nem tudom, ennek örüljek-e vagy sem… - Aztán visszafordulok Ben-hez, hiszen Virion totálisan el van foglalva a tollaival. Csak a szememet forgatom erre. Ben mondókájára kicsit csalódottan lebiggyesztem a számat, és megrántom a vállamat. - Azt hittem, majd ma csinál valamit együtt a csapat. De mindegy... – Viszont a víznek örülök. Nagyon is. Már éppen indulok az ajtó felé, amikor még a szemem sarkából látom, hogy Ben a fenekemet bámulja. Visszapillantok rá a vállam fölött, majd egy ragyogó mosolyt küldök felé. - Értem én, hogy nincs szar seggem, és biztos jó bámulni, de ha még egyszer rajtakaplak, akkor az én drága késemet fogom feldugni az alfeledbe. Remélem érthető voltam, Ben! – Lóbálom meg az említett tárgyat (Képen látszik majd). Még rákacsintok, aztán az ajtó felé megyek. Ám a vörös megáll, és nem megy ki. Mi történt? Mellé állok, és én is hallgatózom. Nem kell sokáig. Egy dörrenést hallok. Összerázkódom. Mégis mi a fene történik itt?!Szemeim előtt a családunk elvesztése jelenik meg. Ezt most nem hagyhatom. Nem veszíthetem el újra a családomat. A kilincsre teszem a kezemet, hogy senki se tudjon kimenni. A másikkal a pisztolyomat fogom meg. A vöröst csak egy pillanatig bámulom, aztán végignézek az új családomon. Ben-en, Virion-on, Bryan-en... Aztán észreveszem, hogy a tömeg nagy része elbújt. Elhúzom a számat. Gratulálok… Pancserek. Benre tekintek. A szememből látja, hogy ha int, akkor már kint is vagyok. Csak jeleznie kell.
Új kép: picup.hu/9jj1knl.jpg
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Mar 15, 2016 23:02:00 GMT 1
Már az ajtó kilincsére tekeredtek az ujjaim. (Egy pillanatra elmélázom azon, hogy ki rakta fel ilyen retek rosszul ez az "r" betűt?) de már nyitnám is az ajtót ikor egy ordítást hallok. Mi a fene? Úgy döntök mielőtt kilépek inkább előhúzom a fegyveremet. A lőszer ugyan drága mint a fene de ha minden ok nélkül előrántanék egy másfélméteres katanát annak senki se örülne. Épp csak hozzáérek a fegyveremhez mikor egy lövést hallok. Egy "MI A FASZ?" kiátlás kíséretében olyan hévvel tépem ki az ajtót, hogy az nekicsapódik egy asztalnak és a lendülettől az "r" betű ismét aláhullik. Ahogy egy bölcs római mondta egykoron " A padlóla le". Nem csak a betű hanem az emberek is követik viszont ezt a tanácsot ahogy bebújnak az asztalok alá. Engem viszont nem érdekel. Füttyentek Hógolyónak és bekapcsolom a hangrögzítőt. Majd megindulok kifele, hogy megbüntessem a bűnösöket. De még visszanézek: -Mivan nem jöttök? Ez a ti városotok.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Mar 19, 2016 21:14:06 GMT 1
(OOC: A játék érdekében megkérdeztem Mocsoktól, hogy mi akar felzabálni, tehát hivatalos infó)Éreztem, hogy minden szem rá, szegeződik, de teljesen nyugodt maradtam . Elvégre én vagyok a polgármester, így nyilván mindenki az én parancsomra vár. A hátamon pihenő gépkarabélyra csúsztatom a kezem, majd felszólalok a város nevében. - Junk Town lakói, akárkik is háborgatnak titeket, biztosíthatlak benneteket, hogy feltudjuk venni velük a kesztyűt. Ti vagytok a családom és mint családfő az én kötelességem, hogy megvédjelek titeket! Az övemre helyezem az ujjaim és elindítok egy zenelejátszót, amiből egy ősrégi klasszikus, a 5 Finger Death Punch zenekar Meet the Monster nevű száma kezd el üvölteni, majd még a vöröske előtt kirúgom az ajtót - elvégre ez az Én városom, ahogy ezt ő is megjegyezte - és elüvöltöm magam. - Takarodjatok haza rohadék seggfejek, ma rossz városba jöttetek! Öljétek meg őket, ma mi sem ejtünk foglyokat! Utasítom az embereimet, majd Devre-re ordítok. - A tartalék kapcsolót! Kapcsold le a város minden áromellátását a szolárt leszámítva, nem jöhetnek fel többen (A lépcsőház le van bontva). Elég merész vagyok, elvégre a város eddig mindent túlélt. Mindenkire aki nem közülünk való azonnal sortüzet nyitok, lőszert nem sajnálva.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
|
Post by Northside on Mar 19, 2016 21:40:39 GMT 1
http Virion annyira elmerült a tollaiban, hogy az agya egyszerűen kiignorálta az üvöltözést. Pontosabban hallotta ő, de képzelgésnek gondolta. Mikor azonban meghallotta a lövést felugrott, a kezét a pisztolyára helyezte és körbenézett, kétszer is: majd tekintete megállt Benen. Mikor amaz kirontott a helyiségből, az ajtó mellé szaladt, és annak védelméből célzott, és lőtt azokra, akiket nem ismert - akik megtámadták őket. Eközben bámészkodni is próbált: menedéket keresett, ami mögül jobban rálát az övezetre, viszont valamennyire védi őt. Ha talált odaszaladt, amennyiben ez nem tűnt teljes őrültségnek. Jellemző, hogy a polgi csak úgy rátör az ellenségre. Gondolta magában, majd filozofálni kezdett, hogy most mi lesz. Először is, rettenetesen fontosak a tollak... Ömm... Meg Vanda. Aztán mi kellhet még? Az embereket sem ártana megvédeni... A szolár! Virion Ben felé ordított: - A szolár!
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 19, 2016 22:51:49 GMT 1
A polgi után én is kilépek az ajtón. Egyik kezemben gépfegyver másikban pedig katana. Szorosan melettem Hógolyó lépked. A szemem elé táruló táj rögtön megihlet. A felhők fölött gyönyörűen pusztul az én világom Mondom hangosan magam elé, hogy a hangrögzítő felvegye. Közben határozott léptekkel fegyveremet magam elé tartva megindulok arra amerre a támadók lehetnek. Aki kibukkan és ellenségnek tűnik rögtön rászórom a tár egy részét.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Mar 20, 2016 10:37:14 GMT 1
A pánik teljes mértékben megoldható volt. Junktown eddig egy olyan helynek tűnt a lakók számára ahol nem érheti őket veszély. Ez a mai napon változott. Amint Ben jóformán kitépte az ajtót a helyéről a rúgásának köszönhetően, egy halom fosztogatót pillantott meg, jól felfegyverkezve. Néhány golyóálló mellényt, a többi pedig csak fémlemezekből összeeszkábált páncélt viselt. Fegyvereik elég változatosak voltak. A legtöbbnél volt lőfegyver, a maradék viszont kénytelen volt a közelharcra hagyatkozni. Ha kicsit jobban odafigyelnek, észrevehetik, hogy az összes támadón van egy kereszt. Némelyiken nyaklánc, némelyiken pedig tetoválás formájában. Visszatérve "hőseinkre." Ben talán jobban tette volna ha megfontolja a bent maradást, ugyanis nem kellett több három másodpercnél ahhoz, hogy kiszúrják és tüzet nyissanak rá. A döntés rajta állt. Visszalép hogy tovább élvezze a krimó falainak védelmét, vagy előre ront, megkockáztatva azt, hogy kap néhány golyót. Persze az utóbbit választotta ahogy az összes többi harcra fogható ember is. Dervet kivéve. Ő amint teljesítette a polgármester parancsát, inkább hátramaradt és az ajtóban állva próbálta fedezni a többieket. Az előrenyomulás szépen haladt előre. Ben haladt legelöl, a többiek pedig fedezékről fedezékre követték őt. A sort Bryan zárta. Sosem volt jó lövész, ráadásul eddig igyekezett elkerülni az emberölést. Amint elérték az első hidat, nem éppen kellemes látvány fogadta őket. A híd túloldalán lévő épület tetejére egy hatalmas keresztet erősítettek. Elfoglalták az épületet. A másikkal szintén ez volt a helyzet csupán kisebb volt a kereszt. Egyedül a központi felhőkarcoló maradt a védők kezén. Hangos sípolás zavarja meg a védők elkeseredett harcát, melyet egy torokköszörülés követ. A közelebbi épületből jött a zaj. - Be van kapcsolva ez a szar? Be? Ó remek! Hogy mi? Kussolj Phil! - Egy fülsüketítő fegyverdörrenés, majd folytatódik a beszéd. - Na szóval! Üdv néktek ti hitetlen férgek. Azért érkeztünk erre a lepratelepre, hogy teljesítsük az Úr akaratát. Persze nem vagyunk mi barbárok, értünk mi a demokráciához is... - Halk kuncogás. - Szóval állítsátok elő eme koszfészek vezetőjét. Szeretnénk tárgyalni vele életben maradásotok feltételeiről. Ha nem külditek a hidra a vezetőtöket másfél percen belül, akkor kénytelen leszek aktiválni az épület tartóoszlopaira erősített robbanószereket... Az idő megy. Tik-tak, tik-tak. Jobb lesz ha siettek.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 20, 2016 13:00:18 GMT 1
Miután kiszórtam az első táramat a “keresztesekre” . Egy a vonalaikhoz közeli fedezékben töltök újra miközben a hangosbemondó szól.
Világ tetején Keresztes vitéz harcol A kereszt az úr
Mielőtt bárki megszólalhatna felkiáltok. -Szóval keresztesek vagytok mi? Akkor egy utat járunk. Én is a bűnösöket üldözöm. De ezek az emberek ártatlanok és én hajlandó vagyok tárgyalni a nevükben mert az ügyünk közös.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 20, 2016 14:07:26 GMT 1
http Amikor átlátom a helyzetet elkezdek tapsolni, majd egy vigyor ül az arcomra. Adtak nekem másfél percet. Ez súlyos hiba. Nagyon súlyos. Lina mellé lépek. - Az ilyen esetekre kitalált jelemre (Facebookon leírom ) lődd fejbe a tárgyalópartnerem, már ha élek addig, hogy találkozzak. Szólj Virionnak, hogy a krimó alatti teremből ossza szét az ejtőernyőket a lakosok közt és ha eldurvulna a helyzet vágja el a hidakat tartó kötelet. Nem akkor idióta, hogy robbantson. Ha pedig mégis, akkor a saját magára dönti az épületet, hiszen egy harmincnyolc emeletes monstrum rádőlne arra, amiben épp tartózkodnak. A vöröske elé lépek. - Köszönöm a nagyszerű monológot, azonban az urak velem akarnak tárgyalni. Ki vagyok én, hogy meggátóljam őket ebben. Felemelem az egyik kültéri asztalt és ledobom a híd elé. Magam alá húzok egy széket. Uram, én itt vagyok. Megkérdezhetem, hogy mi szél hozta magát ide ezen a csodálatos napon?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 20, 2016 14:36:09 GMT 1
Miután a polgármester arrébb tessékel úgy döntök cseszek a szavaira és az asztal közelében rátámaszkodom a hídra. A kérdésekre csak ezt válaszolom: -Mint harmadik érintett külön álló félnek úgy gondolom jogom van jelen lenni.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 20, 2016 21:30:08 GMT 1
Csak elmosolyodom, amikor Ben elindítja a zenét, és szorosan mögötte lépek ki az ajtón. A bal kezemben a pisztolyom, a jobb kezemben a közelharci fegyverem. Gyorsan felmérem a terepet. Hát ezzel a kis pisztollyal nem sokra megyek… De ahogy látom vannak közelharci ellenfelek is… Hátrakiáltok Virion-nak. - Akkor menj, és azt védd! – Ajj, Ben… Miért vagy ennyire felelőtlen? Mi van, ha meglőnek? - Ben! A lőszerrel takarékoskodhatnál! – üvöltöm neki. Közben egy embert meglőttem, de ekkor valaki elkapja a karomat, és magához ránt. Felkiáltok. – Eressz el! – Egy ütés éri a fejemet, amitől megszédülök, de szerencsére nem túl erős. A támadó felemeli a fegyverét, hogy végezzen velem, de ekkor egy jól irányzott rúgással eltalálom az ágyékát, majd a könyökömmel a hátába ütök, amitől a földre esik. Aztán jól arcon is rúgom. Elájult. - Nem kívánok embert ölni, amíg nem kell… - Aztán megkeresem Ben-t, és mellésietek, hogy egymást fedezzük. Az egyik közelharcos éppen Ben-re támadna, de én előre vetődöm, így mindketten a földre esünk. Maga alá temet. Basszus, hány kiló vagy ember? Arrébb kapom a fejemet, mielőtt a késével belém vághatna. Aztán meglököm, de meg sem érzi. Előrelendül. Kihasználom az alkalmat, és kicsúszom alóla, de még így is megvágja a bal karomat. Felszisszenek, aztán már talpon vagyok. A férfi újból támad, de átbújok a karja alatt Hála az égnek, hogy kicsit vagyok…, és fegyverem a mellkasába szúrom. Összerogy, én pedig a szám elé kapom a kezemet. Hát mégis embert öltem... De nem sokáig sajnálom, mert hirtelen befogom a fülemet, ekkor ugyanis egy recsegés hangzik el. Ben mellé sietek. Felmordulok, amikor meglátom a kereszteket. Aztán megnézem a karomat. Erősen folyik belőle a vér, majd a fejemet is megtapogatom, de szerencsére csak a halántékomnál csordogál egy kis vér. Megcsóválom a fejemet. Ügyesebb is lehettél volna, Lina… Az ember szövegére csak riadtan Ben-re nézek, de ő már orvosolja is a helyzetet. Még mindig hidegfejjel gondolkodik. Zseniális ez az ember. A vöröske szövegére nem is nagyon figyelek. Meglepődöm, amikor azt érzem, hogy örülök, hogy még él. Ben mondandójára csak bólintok, aztán mielőtt elszaladnék, még megragadom a karját, de a sebes kezemmel, így felszisszenek, és összerázkódom, de aztán már mondom is. - Négyünknek is hozzak ejtőernyőt? – A válasza után hátat fordítok, de még ennyit visszakiáltok. – Semmi hülyeséget ne csinálj, mert akkor én verlek szarrá! Rohanok, közben Viron-t kutatom. Először a szolárnál keresem, ha ott van, elmondom, mit kell tennie, ha nincs tovább kutatom. Ha öt percen belül nem találom meg, akkor inkább Devre-hez megyek, és neki mondom. - A krimó alatti teremből osszátok szét az ejtőernyőket – Ha Ben magunknak is kér, magamhoz veszek hármat, egyet magamra rántok. – Ha látod Virion-t, akkor mond meg neki, ha bajban vagyunk, vágja el a köteleket… Ha nem találod, ez a te feladatod Ezután továbbszaladok, egyenes a saját lakrészembe, ahol magamhoz veszem a puskámat, ami a hátamra kerül, illetve némi lőszert és kötszert, aztán már száguldok is vissza Ben-hez. Egy székre ült, valószínűleg mögötte áll Bryan, a vörös a korlátnak dől. Én is Ben mögé lépek, majd a füléhez hajolok. Ha megtaláltam Virion-t: - Minden okés… Virion tudja a feladatát. Ha nem találtam meg: - Nem találtam, ezért Devre intézi az ejtőernyőket, és majd megkeresi Viron-t a köteles akcióval, de ha ő sem találja meg, akkor azt is ő intézi… Én pedig itt maradok, ne is próbálj elküldeni. Nem foglak magadra hagyni… Ha hoztam az ejtőernyőket, odaadom a többieknek, aztán visszalépek Ben mögé. Ha valaki kér kötszert, adok neki, aztán a karomon lévő sebet bekötözöm. A fogammal tépem el, aztán a maradékot zsebre vágom. Végül összefonom a kezemet a mellkasom előtt, és komor tekintettel várom az ellenség következő lépését.Képek: Kés: picup.hu/22d1kpd.jpgPisztoly: picup.hu/6jv1kpe.pngPuska: picup.hu/0ri1kpf.jpg
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
|
Post by Northside on Mar 22, 2016 20:20:08 GMT 1
i.imgur.com/hRmmNc8.png Ahogy haladt Virion előre, többet és többet ölt meg. Lina és Ben is kivette a részét - minden haladt, ahogy haladnia kellett. Mert így kellett történnie, legalábbis Virion minden porcikája azt ordította magából. Vicces dolog ez az adrenalin. Főleg miközben a polgi zenét bömböltet mellette. Az otthona forgott kockán: ez volt a tét. Az egyetlen élő, lélegző dolog, amit ha magáénak nem is tudhatott, de részének érezhette magát. Céloz. Lő. Mennyivel kellemesebb lenne egy másik toronyból, Vandával lőni. Céloz. Lő. Egy toronyra, ami nem az otthonom. Céloz. Mellé. Pokolba. Végem. A célpont baljósan megcélozta a vadászt - ám a golyó sosem hagyta el fegyverét. Egy másik irányból valaki rálőtt (netán Ben)? Ám mellé ment az is. A pasas pedig egy rohadt dagadék volt, nem igaz, hogy senki sem találja egy két lábon járó, kivilágított, neon céltáblát - melynek 10 pontos találati helyén valami bizarr oknál fogva egy kereszt volt. A sors fintora volt, hogy az illető hátralépett ijedtében... Lő. A Virionra célzott golyó mérföldekkel célt téveszt. Hátralépése közben pedig átesett a korláton: boldogtalanul kalimpálva zuhant hát végzete felé. Remélem túléli... Hogy a zombik zabálhassák fel. Virion arcán ördögi vigyor suhant át. Tekintetéből az értelem legcsekélyebb jele is eltávozott, bár csak pár pillanatra. A szomszéd tornyon lévő keresztre pillantott. - Most mi vagy mind kurvára meghalunk, vagy ők. - Tárta szét érdektelenül a karjait, mindezt hangosan mondva, de mégis magának postázva. Lina szaladt hozzá, nem volt nehéz rá lelnie. Együtt leszaladtak az ernyőkért, majd Virion sietve párat magához vett - amennyit csak bírt. Felszaladt, és amennyire csak tudott, próbált rejtve maradni a többi toronyról nézve. A földre lehajította az ernyőket majd közölte, hogy mindenki vegyen magához egyet. Annyiszor fordult így, ameddig el nem fogytak az ernyők, vagy mindenkinek jutott. Csak miután a "civileknek" jutott elég, utána fordult a védőkhöz. Mindezek után a saját helyére szaladt, ahol magához vette a két apróbb csákányát, és az övére illesztette őket. Vandát a hátára akasztotta. Felrohant a többiek közé, majd gondolkodóba esett. Saját magának nem vett ernyőt, de ekkor még nem jött rá.
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 26, 2017 19:55:43 GMT 1
Mar 2, 2016 18:08:36 GMT 1
|
Post by Geri on Mar 22, 2016 21:35:38 GMT 1
Már egy ideje úton vagyok, de még mindig nem értem el a várost, lassan elkezdhetek félni, hogy bedöglik ez a tragacs és lezuhanok. Akkor tényleg szar helyzetben volnék, mert még lehet az éjszakát is kint kellene töltenem és ilyen közel egy városhoz az egy mozgalmas éjszaka lenne. Na de mit látnak szemeim a horizonton, hisz itt a város! Beletaposok a gázba és tépetek előre, nincs mese muszáj odaérnem időben, mielőtt lemerül az akkumulátor. Á, ez a napelemes töltés ára, soká tart és hamar kipurcan, de hát ez van, ezt kell szeretni. ... Körül belül 10 perc alatt a város szélére értem, de lehettem volna gyorsabb is, elvégre még nem tudom hol van az a kisváros, remélem megtalálom. Elindulok a főutcán, hátha szerencsém lesz, és nem egy sikátor leges legbelsejébe nyomták be az a lepratelepet. Habár, ne mondjak előre véleményt, lehet egy tök nyugis hely lesz, semmi ellenségeskedés, barátságos fogadtatás és jó fizetés. Habár ez egy túlzott álom egy ilyen kibaszottul elcseszett világban. Majd meglátjuk, remélem hamarosan. ... A fő utcán haladok, mikor mintha lövéseket szűrnék ki az akku jelzőének eszelősen rikácsoló vészjelzője és a motor zúgása közül. Valószínűleg a szomszéd utcából jön. Gyorsan arra rántom a kormányt és mikor a kanyarhoz érnék feladja a kocsi. Ereszkedni kezd és lassacskán már csak méterek fognak elválasztani a morgó dögöktől. 25 méter: Bár ők most inkább a lövések irányába tolonganak és nem sűrűn vesznek rólam tudomást. Benyomom a vészgombot, hogy a kocsi normálisan ereszkedjen le és ne törjön össze. 20 méter: Kinyitom rajta a napelemet, hogy ha esetleg egyszer vissza szeretném szerezni csak bele kelljen huppanni és mehessek is, ne kelljen vacakolni a begyújtással. 15 méter: Felcsavarom a pisztolyomra a hangtompítót, a felveszem a hátamra a hátizsákom, amire a mesterlövészpuska és a shotgun van erősítve. Az övembe csúsztatom a machetét, egyik kézbe a pisztoly, másikba a nagy lőszeres utazótáska. Nincs mire várnom, vagy a zombik között kötök ki vagy beugrom a felhőkarcolóba és lehetőleg csak párral kell megküzdenem. Persze ugrom és landolok is a harmadik emelet erkélyén. A lőszeres táska kicsúszik a kezemből és mellettem landol a földön, felkapom, de a zaj eljut az egyik döghöz aki az erkélyhez tartozó szobában ücsörgött a földön. Gyorsan berontok, becsukom magam mögött az ajtót. Lőszeres táska a földre, pisztoly a tartójába az övemre, machete a kézbe. Mire ezt megtettem a nyomorultja már fél méterrel előttem csorgatta a nyálát és már vetődött is. Gyorsan félrelépek, így mellém esik. Fogom a machetét és egy határozott mozdulattal eltávolítok egy kinövést a nyakáról, ami egyszer lehet a feje volt, most a fél arcát hólyagot és kiütések borítják. Körbe nézek és látom, hogy az egész emelet egyetlen szobából áll és még két páciens ront felém a terem másik feléből. Erősebben markolom a machetét, és bevárom az elsőt aki hasonlóan jár, mint előző ismerőse, csak őt éppen az ágy egyik lábára nyársalok fel, de addigra az előbb még méterekre álló negyedik fél rám veti magát. Erősen kell tartanom magam, hogy ne érjen el. Lelököm magamról és addig rugdosom míg abbahagyja a rángatózást. - Nesze - neked - te - hülye - barom. - Hogy - képzeled, - hogy - csak - így - letepersz. - Szégyelld - magad, - te - rühes - kurva. Miután végeztem vele bezárom az összes ajtót ami a lépcsőházba, a lifthez, vagy bármely erre a szintre jutáshoz vezető utat biztosít. Az ajtók elé szekrényeket tolok, hogy mindenféle bejutást megelőzzek, egyet kivéve, amin csak a kulcsot fordítom rá, hogy biztosítsak magamnak egy kiutat vész esetére, de azért oda is állítok egy szekrényt. - Mindenre fel kell készülni. Visszamegyek a lőszeres táskához, leveszem a zombit az ágy támlájáról és felrakom az ágyra a táskát. Leveszem a hátizsákom, lekapcsolom róla a mesterlövészpuskát és odamegyek az ablakhoz, amiből kilátásom nyílik arra amerről a lövéseket hallottam. Kicsit félrehúzom a függönyt és meglátok előttem 5 hatalmas felhőkarcolót, amik közül kettőnek a tetején keresztet pillantok meg. Egy harmadik tetején házakat látok meg, valószínű az lesz a város. A felhőkarcolók és köztem egy kisebb tér van, ahol egyetlen zombi sem áll, de mintha meghúzták volna a vonalat ami mögött sorakozni kell, hirtelen megkezdődik a zombitömeg. Már biztos vagyok benne, hogy van valamijük amivel távol tartják a dögöket, legyen az éppen egy szolár vagy valami rádiósugár, tudja az ördög. Valószínűleg engem nem szúrtak ki, mert nem közelít felém senki, legalábbis nem látok egy lelket se a téren. Elég könnyű lenne most átjutnom a téren, de inkább maradok és megvárom mi lesz abból a lövöldözésből. Szemem elé illesztem a távcsövet, de a körülöttem lévő helyet se zárom ki, ide is figyelek félszemmel és félfüllel. Észreveszem, hogy az egyik híd (Az egyik keresztes és a város között) mintha tárgyaláshoz készülődnének. Figyelem az eseményeket, ha bármi történne először gondolkodom és aztán lehet beavatkozom, de egyenlőre csak figyelem az eseményeket.
|
|